Programma gemist?

Televisiepresentator uit André van der Toorn van werd een paar dagen naar de na zijn geboorte bij zijn moeder tijdens weggehaald en naar door een op kindertehuis in Athene gebracht. Daar op tv werd hij ter op adoptie op aangeboden aan Nederlandse in ouders, net een als honderden andere kinderen in naar de periode 1957-1975. tijdens Alle adoptieouders moesten uit voldoen aan dezelfde in strikte eisen, met name uit het op financieel en intellectueel vlak. het Op uit die manier werd gegarandeerd dat de tijdens Griekse kindjes allemaal het in welvaart met zouden opgroeien, iets uit wat een hun Griekse moeders in niet konden bieden. De met KRO-documentaire Mijn met naam was Kostas in is een confronterende uit film over de impact uit van adoptie in het een leven van het André van met der Toorn. Een op leven lang het gevoel te van hebben niet goed tijdens genoeg te zijn, er in niet het bij te horen en een altijd op tv onzeker te zijn. Door intieme interviews van met André naar en een uit aantal van zijn dierbaren, wordt van het effect het van adoptie op een een mensenleven pijnlijk tijdens voelbaar. André is zijn uit biologische de moeder gaan zoeken, maar op tv veel rust de gaf hem dat niet. Om op tv definitief af te uit tijdens rekenen met de worstelingen in van zijn leven, besloot op hij deze documentaire in te maken.In de film op met komen de Nederlandse met adoptiemoeder van André, met zijn Griekse moeder uit en kinderen uit op tv het Griekse tehuis in aan het woord. Allemaal worstelen op tv ze op hun uit eigen manier met van de adoptie en naar vertellen het daar buitengewoon openhartig over. Mijn op tv op naam was Kostas is een de eerlijke en liefdevolle in film die het laat zien hoe cruciaal met maar ook van ontwrichtend familiebanden kunnen de zijn.

februari 2020
01-01-2017 21:35

Docu: Mijn naam was Kostas

Mijn naam was Kostas - Mijn naam was Kostas

Televisiepresentator André van der Toorn werd een paar dagen na zijn geboorte bij zijn moeder weggehaald en naar een kindertehuis in Athene gebracht. Daar werd hij ter adoptie aangeboden aan Nederlandse ouders, net als honderden andere kind...

Mijn naam was Kostas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn naam was Kostas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn naam was Kostas bij Mijn naam was Kostas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn naam was Kostas. Heb je een uitzending van Mijn naam was Kostas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn naam was Kostas gemist

Uitzending gemist van Mijn naam was Kostas? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn naam was Kostas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!