Programma gemist?

In op Weesp zien we John met en Cathelijne aan het met werk tijdens in het Pannenkoekenhuis. naar Hoe ontvangen het zij hun gasten op tv en hoe smaken de pannenkoeken? In in Hilversum van ontmoeten we Rosalinde op tv en Auke. uit Ze bereiden een op heerlijke smoothie en de specialiteit van op tv het huis: de de hamburger. Aan de het uit Utrechtse grachten werken tijdens Lisa en Niek. Lisa de verwelkomt de gasten en door Niek gaat samen met op tv Johan op pad op tv voor van de ingrediënten van de tijdens soep. op tv Maar wat gebeurt er als Monique door Smit, Dave Roelvink de en Frans Duijts in de restaurants bezoeken? het Zijn met zij net zo tevreden het over de kwaliteit van in de naar gerechten?

In van Leiden gaan Damian op en Nick voor hun gasten de aan de slag. op Terwijl tijdens ze druk met bezig zijn in de keuken, brengt op Gerard Joling naar onverwachts een bezoek tijdens aan het restaurant. naar Ook in naar De Lier en Amsterdam krijgen op tv uit de deelnemers bezoek. Hoe met beoordelen Edsilia Rombley en Jochem uit van Gelder de tijdens uit kwaliteit van de gerechten en in de uit bediening?

In een Apeldoorn koken Thomas van en Martijn de sterren van van de hemel waar naar Martijn op zich waagt aan in zijn beruchte tomatensoep. in Maar opeens uit verschijnt zanger Tim Douwsma en van hij prikt een vorkje de mee. Bij Ivo in en Djamilla loopt een het in de door het keuken op rolletjes en ze van bereiden een broodje door hete kip. een Maar is het voor naar sommige deelnemers op tv niets iets te tijdens pikant? Alain Caron brengt een van uit bezoek aan het restaurant. Wat naar vindt hij van de een gerechten? In met Beuningen gaan Guido en door Kriz aan de een slag het voor hun concurrenten, maar wat uit gebeurt er als met Xander het de Buisonjé een bezoek brengt op het aan het restaurant?

Mattias een en Yorick verwelkomen Melline het en Karin uit naar Apeldoorn en door Brian en Jessica uit een Purmerend. Met naar veel passie en oog voor naar detail de serveren zij de mooiste gerechten door van uit. Wat gebeurt er als onverwachts tijdens zanger Brace een het bezoek brengt aan de het restaurant? In op Apeldoorn brengt Pip het Pellens een bezoek op aan het restaurant uit de van Melline en in Karin en Kim-Lian van der Meij tijdens de verrast de deelnemers in tijdens Purmerend. Hoe beoordelen tijdens zij de gerechten en de op service? Wie tijdens winnen de Downtown het Dinner-award?

Jerry en Louwren een zetten het in Houten het het vuur onder de op tv pannen en uit bereiden met veel zorg en een aandacht gerechten voor hun naar gasten met uit Amersfoort en door Nijkerk. Musicalactrice en zangeres op tv Vajèn van een den Bosch brengt ook in een op bezoek aan het naar Houtense restaurant. Hoe door beoordeelt zij de gerechten en van de service? uit In Amersfoort uit brengt niemand minder dan in Rob Geus een bezoek in aan een het restaurant en in op Nijkerk schuift Peter Beense in aan. door Hoe beoordelen deze door BN'ers de gerechten en van de service in van de medewerkers? Wie winnen de op tv felbegeerde Downtown in Dinner-award?

In Apeldoorn met koken Thomas en Martijn tijdens de op sterren van de hemel waar van Martijn zich waagt in naar aan zijn beruchte tomatensoep. naar Maar opeens verschijnt zanger naar Tim Douwsma en hij de prikt een naar vorkje mee. op In Apeldoorn koken Thomas naar en Martijn de sterren van van de naar hemel waar Martijn zich op waagt aan zijn door beruchte tomatensoep. Maar naar opeens in verschijnt zanger Tim Douwsma van en tijdens hij prikt een vorkje mee. het Bij Ivo door en Djamilla loopt het in uit de keuken op de naar rolletjes en ze bereiden in een broodje het hete kip. Maar uit is het voor sommige in deelnemers niet tijdens iets te pikant? in Alain Caron brengt een bezoek aan een het in restaurant. Wat vindt hij het van de gerechten? van In op tv Beuningen gaan Guido en met Kriz aan de slag de voor de hun concurrenten, maar wat gebeurt er in als tijdens Xander de Buisonjé een een bezoek brengt het aan het uit restaurant?

Jerry de en Louwren zetten in Houten het het vuur onder op de pannen en op tv bereiden naar met veel op tv zorg en aandacht gerechten voor het hun gasten een uit Amersfoort een en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten door in Houten het het vuur onder de op tv pannen en met bereiden met veel door zorg en in aandacht gerechten voor op tv hun gasten uit Amersfoort een en Nijkerk. Musicalactrice en van zangeres op Vajèn van den tijdens Bosch brengt ook een van bezoek het aan het Houtense restaurant. het Hoe beoordeelt zij een de gerechten en de service? uit uit In Amersfoort brengt de niemand minder dan Rob uit Geus een door bezoek aan het tijdens restaurant en in Nijkerk met schuift Peter Beense aan. Hoe door beoordelen deze naar BN'ers de gerechten en tijdens de service van door de medewerkers? de Wie winnen de felbegeerde op door Downtown Dinner-award?

In Leiden door gaan Damian het en Nick door voor hun gasten aan de slag. een Terwijl ze het druk met bezig zijn in de keuken, brengt door de Gerard Joling onverwachts een bezoek aan door het op restaurant. In tijdens Leiden gaan Damian en op Nick voor hun gasten aan een de slag. Terwijl in naar ze druk bezig op zijn in de keuken, het brengt Gerard Joling onverwachts een een het bezoek aan het een restaurant. Ook in De Lier uit en van Amsterdam krijgen de uit deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Edsilia Rombley op tv en Jochem uit van Gelder de kwaliteit het van de gerechten met van en de bediening?

In het nieuwe tijdens EO-programma het ?Downtown Dinner? trekt in Johan Eikelboom, samen met naar mensen tijdens met een verstandelijke de beperking, door het land. Ze het beoordelen in het verschillende restaurants elkaars op tv kookkunsten, service op tv en de entourage. Hoe is in er gekookt? Hoe worden van de deelnemers op ontvangen? En wat gebeurt uit er als hun de favoriete BN?er met onverwachts het het restaurant bezoekt en het iets bestelt? In Nederland de zijn tientallen restaurants, lunchrooms door en uit andere horecagelegenheden te vinden waar mensen van in met een verstandelijke beperking hun de talenten inzetten. In het het programma ?Downtown van Dinner?, dat van overigens niet alleen over met mensen met het de syndroom van in Down gaat, de gaan zij vol met passie en ambitie de strijd met het elkaar aan. naar Iedere aflevering in staan drie uit restaurants centraal en uit vaardigt elk restaurant twee medewerkers met af in deze in competitie. De deelnemers bereiden op tv zelfgekozen specialiteiten voor naar de door medewerkers van de op andere twee restaurants. de Na het opdienen en het de naar proeven van de tijdens gerechten stijgt de spanning: hoe naar beoordelen van zij het gerecht? Hoe staat uit het met de tijdens service van in de bediening? En van wat gebeurt uit er als de medewerkers op tv onverwachts bezoek door krijgen van een bekende Nederlander? met Verschillende bekende Nederlanders, op tv waaronder Monique met Smit, Jochem een van Gelder, Gerard Joling, Edsilia Rombley, de Vajèn van uit den Bosch, Pip naar Pellens, Xander van de Buisonjé, met zullen te zien naar zijn in deze nieuwe titel. 'Downtown Dinner' op tv brengt in vijf een afleveringen een het bezoek aan vijftien op tv Nederlandse met plaatsen, waaronder Apeldoorn, Leiden, Weesp, een Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Hilversum, door De Lier, Nijkerk, uit Nunspeet, Beuningen van en Purmerend. Presentator tijdens Johan Eikelboom, naar bekend van 3Onderzoekt door en Hufterproef, trekt door samen met de de deelnemers door het land door en brengt hen van door restaurant naar van restaurant. Johan: ?Inmiddels tijdens hebben naar we een aantal opnames naar achter de op tv rug en iedere een keer verrassen deze mensen mij in door hun pure emoties door en oprechtheid. Dit een de zorgt voor spannende en naar soms emotionele op tv momenten bij de beoordeling. In op tv de restaurants het waar zij werken leren ze uit van elkaar, helpen een ze elkaar en het leveren op ze een van waardevolle bijdrage aan de maatschappij. Ik het met ben blij dat op we dit met ?Downtown naar Dinner? kunnen laten tijdens zien.?

september 2020
28-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. Ze bereiden een heerlijke smoothie en de specialiteit van het...

21-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. Ook in De Lier en Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Eds...

14-08-2018 21:20

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletj...

10-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Mattias en Yorick verwelkomen Melline en Karin uit Apeldoorn en Brian en Jessica uit Purmerend. Met veel passie en oog voor detail serveren zij de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt er als onverwachts zanger Brace een bezoek brengt aan het ...

03-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van den Bosch brengt ook een bezoek aan het Houtense rest...

27-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van d...

20-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aa...

13-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk b...

06-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

06-01-2017 22:00

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

05-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

04-01-2017 21:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

03-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

02-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In het nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage. Hoe is er gekookt...

Downtown Dinner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Downtown Dinner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Downtown Dinner bij Downtown Dinner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Downtown Dinner. Heb je een uitzending van Downtown Dinner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Downtown Dinner gemist

Uitzending gemist van Downtown Dinner? Hier kun je alle uitzendingen van Downtown Dinner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!