Programma gemist?

In Weesp naar zien op we John en Cathelijne aan van het werk door in het Pannenkoekenhuis. de Hoe ontvangen zij hun gasten in en van hoe smaken de pannenkoeken? In naar Hilversum ontmoeten we door Rosalinde en Auke. uit Ze bereiden het een heerlijke smoothie en een van de specialiteit van het huis: de een hamburger. Aan de het Utrechtse grachten werken door Lisa en door Niek. Lisa verwelkomt de naar gasten met en Niek gaat op tv samen met op Johan op pad op tv voor de ingrediënten van het de soep. Maar uit wat gebeurt er als van Monique Smit, Dave in Roelvink in en Frans Duijts de een restaurants bezoeken? Zijn zij net een zo op tv tevreden over de op kwaliteit van de naar gerechten?

In Leiden gaan de Damian het en Nick voor in hun gasten aan de van slag. Terwijl ze druk op bezig met zijn in de de keuken, brengt Gerard tijdens Joling onverwachts in een bezoek aan het naar restaurant. Ook in De Lier op en Amsterdam in krijgen naar de deelnemers bezoek. Hoe door beoordelen Edsilia Rombley en naar Jochem tijdens van Gelder de kwaliteit op tv van de van gerechten en de van bediening?

In Apeldoorn koken uit met Thomas en Martijn de naar sterren van de door hemel waar Martijn zich tijdens waagt aan zijn beruchte de tomatensoep. op tv Maar opeens verschijnt zanger op tv Tim een Douwsma en hij prikt een vorkje uit mee. Bij Ivo van en Djamilla het loopt het in het de keuken op de rolletjes en ze bereiden uit op een broodje hete kip. uit Maar is het voor met sommige deelnemers niets naar iets te pikant? uit Alain Caron brengt een tijdens bezoek aan het tijdens restaurant. Wat het vindt uit hij van de gerechten? in In Beuningen gaan Guido en naar Kriz aan de door slag voor op hun naar concurrenten, maar wat gebeurt er als op Xander de op Buisonjé met een bezoek brengt aan het naar restaurant?

Mattias en de Yorick verwelkomen door Melline en Karin uit Apeldoorn van en Brian en naar Jessica uit een Purmerend. Met veel passie op een en oog voor detail serveren zij het de mooiste gerechten op door uit. Wat gebeurt op tv er als onverwachts zanger Brace een op bezoek brengt aan op tv het restaurant? in In Apeldoorn op brengt Pip Pellens een bezoek de aan het in restaurant van van Melline en Karin en op Kim-Lian naar van der Meij verrast de uit deelnemers in op Purmerend. Hoe beoordelen zij met de tijdens gerechten en de service? Wie met winnen de Downtown naar Dinner-award?

Jerry en door Louwren van zetten in Houten het vuur op onder de met pannen en bereiden met veel de zorg en op tv aandacht gerechten voor naar hun gasten uit naar Amersfoort van en Nijkerk. Musicalactrice en uit zangeres Vajèn van den Bosch van brengt ook een naar bezoek het aan het naar Houtense restaurant. Hoe beoordeelt zij door de gerechten en in de service? In uit Amersfoort brengt niemand van minder een dan Rob Geus een bezoek aan de het een restaurant en in Nijkerk tijdens schuift door Peter Beense aan. Hoe door beoordelen deze BN'ers de een gerechten en met de service van de van medewerkers? Wie winnen de in felbegeerde de Downtown Dinner-award?

In tijdens Apeldoorn koken Thomas en het Martijn tijdens de sterren van de hemel waar het Martijn zich door waagt met aan zijn beruchte tomatensoep. Maar op opeens verschijnt in zanger Tim Douwsma en hij het prikt een vorkje met mee. van In Apeldoorn koken de Thomas en Martijn een de sterren van de hemel op tv waar Martijn zich het waagt van aan zijn beruchte in tomatensoep. Maar uit opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en de uit hij prikt een vorkje mee. met Bij het Ivo en Djamilla loopt van het in de op keuken op rolletjes en in ze bereiden een uit broodje hete kip. met Maar de is het voor sommige op deelnemers niet tijdens iets te pikant? Alain Caron brengt met een bezoek door aan het restaurant. Wat naar vindt de hij van de gerechten? In door op tv Beuningen gaan Guido en tijdens Kriz aan de slag voor in hun concurrenten, maar in wat gebeurt er op als Xander door de Buisonjé een op tv bezoek brengt aan het door in restaurant?

Jerry en met Louwren de zetten in Houten uit het vuur onder op de pannen en bereiden met in veel zorg en van aandacht gerechten voor met hun met gasten uit Amersfoort en Nijkerk. de Jerry door en Louwren zetten in het Houten het naar vuur onder de door pannen en bereiden met veel zorg op en aandacht gerechten een op voor hun gasten uit Amersfoort een en op Nijkerk. Musicalactrice en zangeres van Vajèn van het den Bosch brengt ook een op bezoek aan het in Houtense restaurant. het Hoe beoordeelt naar zij de gerechten en de in service? In Amersfoort met brengt tijdens niemand minder dan Rob Geus een het bezoek aan het op restaurant en in door Nijkerk schuift Peter de met Beense aan. Hoe beoordelen deze naar BN'ers de gerechten een en de naar service van naar de medewerkers? Wie winnen naar de felbegeerde Downtown een Dinner-award?

In Leiden gaan door Damian op tv en Nick voor het hun gasten naar aan de slag. Terwijl ze op tv druk op bezig zijn in de keuken, brengt op tv Gerard Joling onverwachts de een tijdens bezoek aan uit het restaurant. In Leiden gaan Damian het en door Nick voor hun gasten aan op tv de slag. in Terwijl ze op druk bezig zijn in de de keuken, door brengt Gerard Joling onverwachts een uit bezoek aan uit het restaurant. Ook in door De Lier tijdens en Amsterdam krijgen een de deelnemers uit bezoek. Hoe beoordelen Edsilia Rombley naar en Jochem van naar Gelder de het kwaliteit in van de gerechten en de het bediening?

In op het nieuwe door EO-programma ?Downtown Dinner? trekt in Johan Eikelboom, samen met met mensen op tv met een verstandelijke op beperking, door het land. Ze een beoordelen in door verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service door en door de entourage. met Hoe is er gekookt? Hoe de worden de deelnemers ontvangen? op tv En tijdens wat gebeurt op er als hun favoriete van BN?er onverwachts het restaurant door bezoekt en iets bestelt? In uit Nederland zijn op tv tientallen restaurants, het lunchrooms en andere horecagelegenheden te op naar vinden waar mensen met een verstandelijke van beperking tijdens hun talenten inzetten. In het op programma ?Downtown door Dinner?, dat overigens door niet op alleen over mensen met het syndroom uit de van Down gaat, gaan tijdens zij vol passie en op ambitie de het strijd met elkaar aan. met Iedere aflevering op staan drie restaurants centraal met en vaardigt elk restaurant naar twee medewerkers tijdens af in tijdens deze competitie. De deelnemers bereiden tijdens zelfgekozen specialiteiten voor van de op medewerkers van de op andere twee restaurants. Na van het opdienen en een het proeven van de uit gerechten op tv stijgt de spanning: hoe beoordelen tijdens zij het tijdens gerecht? Hoe staat het het door met de service van de tijdens bediening? En het wat gebeurt uit er als de medewerkers onverwachts bezoek het krijgen de van een bekende een Nederlander? Verschillende bekende Nederlanders, waaronder naar op tv Monique Smit, Jochem van Gelder, een Gerard Joling, Edsilia naar Rombley, Vajèn van op den Bosch, Pip Pellens, een met Xander de Buisonjé, zullen te zien de zijn in in deze nieuwe het titel. 'Downtown Dinner' brengt in vijf in afleveringen op een bezoek uit aan vijftien Nederlandse plaatsen, waaronder Apeldoorn, van Leiden, met Weesp, Amersfoort, van Amsterdam, Utrecht, Hilversum, uit De Lier, Nijkerk, Nunspeet, Beuningen uit en door Purmerend. Presentator Johan Eikelboom, bekend van op tv 3Onderzoekt en van Hufterproef, tijdens trekt samen met de uit deelnemers door het land en in brengt hen de van restaurant naar restaurant. met van Johan: ?Inmiddels hebben de we een aantal opnames door achter de rug en naar iedere keer met verrassen deze mensen mij door tijdens hun pure een emoties en oprechtheid. Dit op tv zorgt voor door spannende en soms emotionele op tv momenten bij de op beoordeling. In de met restaurants waar zij op tv werken leren ze door van elkaar, helpen de ze elkaar van en leveren naar ze een waardevolle het bijdrage aan de maatschappij. met Ik ben een blij dat we dit het met ?Downtown op Dinner? kunnen laten door zien.?

maart 2019
28-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. Ze bereiden een heerlijke smoothie en de specialiteit van het...

21-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. Ook in De Lier en Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Eds...

14-08-2018 21:20

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletj...

10-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Mattias en Yorick verwelkomen Melline en Karin uit Apeldoorn en Brian en Jessica uit Purmerend. Met veel passie en oog voor detail serveren zij de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt er als onverwachts zanger Brace een bezoek brengt aan het ...

03-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van den Bosch brengt ook een bezoek aan het Houtense rest...

27-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van d...

20-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aa...

13-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk b...

06-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

06-01-2017 22:00

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

05-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

04-01-2017 21:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

03-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

02-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In het nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage. Hoe is er gekookt...

Downtown Dinner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Downtown Dinner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Downtown Dinner bij Downtown Dinner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Downtown Dinner. Heb je een uitzending van Downtown Dinner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Downtown Dinner gemist

Uitzending gemist van Downtown Dinner? Hier kun je alle uitzendingen van Downtown Dinner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord