Programma gemist?

In Weesp van zien we John op tv en Cathelijne aan het met werk in in het met Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten naar en hoe de smaken de pannenkoeken? op tv In Hilversum ontmoeten van we Rosalinde en Auke. in Ze bereiden een door heerlijke smoothie in en de op tv specialiteit van het huis: de uit een hamburger. Aan de naar Utrechtse grachten werken het Lisa en Niek. Lisa verwelkomt uit de gasten en Niek de gaat samen op met Johan in op pad voor de ingrediënten een van de het soep. een Maar wat gebeurt naar er als Monique tijdens Smit, Dave Roelvink en Frans Duijts in de restaurants op bezoeken? Zijn zij net van tijdens zo tevreden over de op kwaliteit van van de gerechten?

In de Leiden gaan Damian en Nick een voor hun met gasten aan de de slag. de Terwijl ze druk bezig zijn in uit van de keuken, brengt Gerard in Joling onverwachts een bezoek het aan tijdens het restaurant. Ook naar in De Lier en Amsterdam krijgen naar de deelnemers bezoek. in Hoe beoordelen met Edsilia naar Rombley en Jochem van Gelder van de kwaliteit van op de door gerechten en de op bediening?

In Apeldoorn naar koken Thomas en van Martijn de sterren tijdens van de hemel op waar Martijn van zich waagt de aan zijn beruchte tomatensoep. Maar naar opeens het verschijnt zanger Tim Douwsma het en hij prikt een door vorkje mee. Bij de Ivo van en Djamilla loopt het in in de keuken op naar rolletjes en ze het bereiden op tv een broodje hete het kip. Maar is het voor in sommige deelnemers op tv niets iets op te pikant? Alain Caron een brengt een bezoek aan op tv het restaurant. Wat tijdens vindt hij van de op gerechten? op In Beuningen gaan tijdens Guido en Kriz aan van de naar slag voor hun concurrenten, met maar wat gebeurt er met als Xander de Buisonjé uit een bezoek brengt met aan het de restaurant?

Mattias en de Yorick verwelkomen van Melline en Karin uit Apeldoorn de en Brian op en Jessica uit Purmerend. door Met tijdens veel passie en met oog voor de detail serveren zij de mooiste een gerechten met uit. Wat gebeurt er als onverwachts in op tv zanger Brace een bezoek de brengt aan het op restaurant? In Apeldoorn brengt Pip door Pellens een een bezoek aan tijdens het restaurant van Melline en een Karin van en Kim-Lian met van der Meij verrast de tijdens deelnemers in Purmerend. op Hoe uit beoordelen zij de op tv gerechten en de service? Wie het winnen uit de Downtown Dinner-award?

Jerry en door Louwren op tv zetten in Houten in het vuur onder de pannen naar en bereiden met uit veel door zorg en aandacht gerechten op voor hun gasten uit Amersfoort uit op en Nijkerk. Musicalactrice naar en zangeres Vajèn van uit den Bosch de brengt ook een in bezoek aan het Houtense restaurant. Hoe door beoordeelt zij naar de met gerechten en de service? tijdens In Amersfoort brengt op tv niemand minder dan Rob Geus uit naar een bezoek aan het tijdens restaurant en een in Nijkerk schuift Peter op tv Beense aan. Hoe beoordelen deze de het BN'ers de gerechten en de door service uit van de medewerkers? Wie winnen op tv de op felbegeerde Downtown Dinner-award?

In Apeldoorn op tv koken Thomas en Martijn een in de sterren van de door hemel waar Martijn zich in waagt aan zijn in beruchte tomatensoep. Maar het opeens op verschijnt zanger Tim Douwsma en op tv hij op tv prikt een vorkje het mee. In Apeldoorn koken uit Thomas en Martijn de sterren door van in de hemel waar Martijn zich tijdens waagt tijdens aan zijn beruchte uit tomatensoep. Maar opeens verschijnt naar zanger Tim Douwsma en op hij prikt uit een vorkje mee. Bij uit Ivo en een Djamilla loopt het tijdens in de keuken op naar rolletjes en de ze bereiden een tijdens broodje hete kip. Maar het is het voor door sommige uit deelnemers niet iets naar te pikant? door Alain Caron brengt een bezoek aan tijdens het restaurant. het Wat vindt hij in van de gerechten? op In Beuningen gaan Guido een en naar Kriz aan uit de slag voor hun concurrenten, maar het een wat gebeurt er als Xander met de Buisonjé een bezoek op tv brengt aan het tijdens van restaurant?

Jerry de en Louwren zetten in Houten in tijdens het vuur onder de de pannen en uit bereiden met veel zorg en een aandacht gerechten voor door hun uit gasten uit Amersfoort en in Nijkerk. Jerry door en Louwren zetten in op tv Houten het vuur op onder de pannen van en bereiden met van veel zorg en aandacht een gerechten voor het hun gasten uit Amersfoort en de met Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van uit met den Bosch brengt ook een tijdens bezoek aan het Houtense op restaurant. op Hoe beoordeelt zij de gerechten in en de service? op een In Amersfoort brengt niemand minder uit dan Rob tijdens Geus een bezoek tijdens aan het het restaurant en in Nijkerk schuift Peter op tv Beense aan. met Hoe beoordelen uit deze BN'ers de gerechten tijdens en de service van op tv de medewerkers? Wie een de winnen de felbegeerde Downtown op Dinner-award?

In Leiden gaan op Damian en Nick een een voor hun gasten aan in de slag. Terwijl ze met druk bezig zijn in de de het keuken, brengt Gerard Joling onverwachts van een bezoek aan tijdens op tv het restaurant. In het Leiden gaan Damian en Nick voor op tv hun gasten aan uit de slag. in Terwijl door ze druk bezig zijn in met de de keuken, brengt Gerard op tv Joling onverwachts een bezoek op aan het restaurant. van Ook in De Lier tijdens en Amsterdam krijgen uit de deelnemers bezoek. door Hoe de beoordelen Edsilia Rombley en de Jochem van Gelder door de kwaliteit van de uit gerechten door en de bediening?

In het nieuwe op tv EO-programma ?Downtown Dinner? op tv trekt Johan Eikelboom, tijdens samen met mensen door met een een verstandelijke beperking, door het naar land. naar Ze beoordelen in tijdens verschillende restaurants elkaars kookkunsten, op tv service en de uit entourage. Hoe is uit er gekookt? Hoe uit worden de deelnemers een ontvangen? En wat uit gebeurt er als hun in favoriete naar BN?er onverwachts het restaurant met bezoekt en iets van bestelt? In Nederland zijn tientallen in restaurants, lunchrooms en in andere horecagelegenheden te tijdens vinden waar mensen op met een verstandelijke door beperking hun talenten de inzetten. In het met tijdens programma ?Downtown Dinner?, dat uit overigens niet door alleen over mensen met tijdens het syndroom van Down gaat, tijdens gaan het zij vol met passie en ambitie de strijd van met elkaar met aan. Iedere aflevering naar staan drie op restaurants centraal en vaardigt elk restaurant op tv twee door medewerkers af een in deze competitie. De deelnemers bereiden op tv zelfgekozen door specialiteiten voor de naar medewerkers van de andere twee tijdens restaurants. Na het een opdienen en het het proeven van de de gerechten naar stijgt de het spanning: hoe beoordelen zij van het gerecht? in Hoe staat het met de op tv service van de bediening? uit En wat gebeurt op er als door de medewerkers van onverwachts bezoek krijgen van een op bekende Nederlander? Verschillende met bekende naar Nederlanders, waaronder Monique de Smit, Jochem van Gelder, een Gerard uit Joling, Edsilia Rombley, Vajèn van het den Bosch, Pip tijdens Pellens, Xander de met Buisonjé, zullen te zien uit zijn in deze van nieuwe titel. 'Downtown Dinner' het brengt in vijf in afleveringen op tv een bezoek aan op vijftien Nederlandse plaatsen, een waaronder Apeldoorn, met Leiden, Weesp, Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Hilversum, uit De Lier, de Nijkerk, Nunspeet, van Beuningen en van Purmerend. Presentator Johan naar Eikelboom, bekend van 3Onderzoekt en door Hufterproef, trekt met samen met de uit deelnemers door uit het land en brengt hen van tijdens restaurant naar restaurant. op van Johan: ?Inmiddels hebben we een de aantal opnames achter de naar van rug en iedere keer een verrassen deze op mensen mij door hun op tv pure emoties in en oprechtheid. Dit zorgt van voor spannende en soms met emotionele momenten bij naar de beoordeling. In de op van restaurants waar zij werken uit leren ze op tv van elkaar, helpen ze elkaar op tv en leveren ze een de tijdens waardevolle bijdrage aan met de maatschappij. Ik ben door blij dat we dit tijdens met uit ?Downtown Dinner? kunnen laten uit zien.?

januari 2021
28-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. Ze bereiden een heerlijke smoothie en de specialiteit van het...

21-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. Ook in De Lier en Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Eds...

14-08-2018 21:20

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletj...

10-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Mattias en Yorick verwelkomen Melline en Karin uit Apeldoorn en Brian en Jessica uit Purmerend. Met veel passie en oog voor detail serveren zij de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt er als onverwachts zanger Brace een bezoek brengt aan het ...

03-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van den Bosch brengt ook een bezoek aan het Houtense rest...

27-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van d...

20-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aa...

13-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk b...

06-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

06-01-2017 22:00

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

05-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

04-01-2017 21:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

03-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

02-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In het nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage. Hoe is er gekookt...

Downtown Dinner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Downtown Dinner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Downtown Dinner bij Downtown Dinner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Downtown Dinner. Heb je een uitzending van Downtown Dinner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Downtown Dinner gemist

Uitzending gemist van Downtown Dinner? Hier kun je alle uitzendingen van Downtown Dinner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!