Programma gemist?

In Weesp in zien van we John en Cathelijne tijdens aan het een werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe van ontvangen zij van hun gasten en hoe smaken tijdens de van pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten tijdens we Rosalinde en Auke. een Ze bereiden naar een heerlijke door smoothie en de specialiteit van op het door huis: de hamburger. op Aan de Utrechtse grachten werken naar Lisa naar en Niek. Lisa verwelkomt met de gasten en Niek in gaat met samen met Johan tijdens op pad voor de op tv ingrediënten de van de soep. door Maar wat gebeurt er van als Monique Smit, Dave Roelvink in tijdens en Frans Duijts de restaurants bezoeken? de op tv Zijn zij net zo tevreden tijdens over de kwaliteit met van de de gerechten?

In Leiden in gaan Damian en Nick door met voor hun gasten uit aan de slag. met Terwijl ze druk bezig zijn in de de keuken, brengt het Gerard een Joling onverwachts een bezoek van aan het restaurant. Ook van in De het Lier en uit Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. het Hoe tijdens beoordelen Edsilia door Rombley en Jochem van het Gelder de kwaliteit naar van de gerechten en op tv de uit bediening?

In Apeldoorn naar koken Thomas en Martijn naar de sterren van een op tv de hemel waar Martijn zich in waagt een aan zijn beruchte tomatensoep. op tv Maar opeens verschijnt het zanger Tim Douwsma en hij de prikt een door vorkje tijdens mee. Bij Ivo en Djamilla loopt in het in uit de keuken op rolletjes een op tv en ze bereiden een broodje hete in met kip. Maar is het voor sommige van in deelnemers niets iets te naar pikant? Alain Caron brengt de een met bezoek aan het restaurant. Wat naar vindt hij naar van de met gerechten? In Beuningen gaan Guido en met Kriz aan de een op slag voor hun op tv concurrenten, maar wat op tv gebeurt er als Xander de met Buisonjé een door bezoek brengt aan het van restaurant?

Mattias en Yorick uit verwelkomen Melline en naar Karin uit door Apeldoorn door en Brian en Jessica een uit Purmerend. een Met veel passie en oog naar voor detail op serveren zij in de mooiste gerechten uit. Wat op tv gebeurt er op als onverwachts door zanger Brace een het bezoek brengt aan het een restaurant? In Apeldoorn brengt van Pip naar Pellens een bezoek van aan het restaurant van met Melline en Karin en Kim-Lian op van der Meij uit in verrast de deelnemers in Purmerend. Hoe uit beoordelen zij een de met gerechten en de service? uit Wie winnen uit de Downtown Dinner-award?

Jerry en de Louwren op zetten in Houten op het vuur onder de op tv pannen en bereiden met veel van zorg tijdens en aandacht gerechten naar voor hun gasten uit naar Amersfoort en de Nijkerk. Musicalactrice met en zangeres Vajèn op van den Bosch de brengt ook een bezoek op tv aan het een Houtense restaurant. Hoe beoordeelt door zij de op gerechten en de service? met In Amersfoort tijdens brengt niemand minder dan Rob Geus het een bezoek aan van het restaurant en een in uit Nijkerk schuift Peter naar Beense aan. een Hoe beoordelen deze BN'ers de uit gerechten en de de service tijdens van de medewerkers? het Wie winnen de felbegeerde Downtown van Dinner-award?

In Apeldoorn koken naar Thomas en op tv Martijn de sterren uit van een de hemel waar Martijn zich waagt met op tv aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens met verschijnt zanger een Tim Douwsma en hij de prikt een de vorkje uit mee. In Apeldoorn koken op tv Thomas en uit Martijn de sterren van de hemel een waar Martijn zich tijdens de waagt aan zijn beruchte tomatensoep. van Maar opeens verschijnt op tv zanger Tim op tv Douwsma en de hij prikt een vorkje mee. Bij naar Ivo en Djamilla naar loopt uit het in in de keuken op een rolletjes en ze bereiden een op broodje het hete kip. Maar op tv is het voor op sommige deelnemers niet iets tijdens te pikant? Alain Caron in brengt een bezoek de aan het restaurant. op Wat vindt hij van op tv de gerechten? In tijdens Beuningen gaan op tv Guido en het Kriz aan de slag naar voor hun concurrenten, maar het wat gebeurt met er met als Xander de tijdens Buisonjé een bezoek brengt aan tijdens het de restaurant?

Jerry uit en Louwren zetten in met Houten het vuur onder op tv de een pannen en bereiden met veel op tv uit zorg en aandacht gerechten voor hun een gasten de uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry met en Louwren uit zetten in Houten het door vuur onder naar de pannen en het bereiden met veel zorg in en in aandacht gerechten voor met hun gasten uit van Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice een en zangeres Vajèn op van den Bosch brengt uit ook een op bezoek van aan het Houtense restaurant. Hoe beoordeelt met zij de gerechten met en uit de service? In Amersfoort brengt door niemand minder dan op Rob uit Geus een bezoek aan een het restaurant en het in Nijkerk het schuift Peter Beense aan. een Hoe beoordelen deze BN'ers een de de gerechten en de met service van de medewerkers? Wie op winnen de felbegeerde uit Downtown het Dinner-award?

In naar Leiden gaan Damian en Nick in de voor hun gasten aan naar de slag. een Terwijl ze druk bezig zijn in door de keuken, brengt op Gerard Joling van onverwachts een tijdens bezoek aan het restaurant. uit In Leiden gaan de Damian van en Nick voor hun gasten aan van de slag. Terwijl het ze uit druk bezig zijn in van de keuken, brengt Gerard op op Joling onverwachts een bezoek uit aan het restaurant. Ook in in naar De Lier en van Amsterdam krijgen de deelnemers met bezoek. Hoe beoordelen Edsilia van Rombley met en Jochem van de Gelder de kwaliteit van de gerechten met en de in bediening?

In het op nieuwe de EO-programma ?Downtown Dinner? de trekt Johan Eikelboom, samen met mensen een op met een verstandelijke beperking, door het in land. Ze het beoordelen met in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service op tv en de tijdens entourage. Hoe is het er gekookt? in Hoe worden op de deelnemers ontvangen? En wat een gebeurt er op als hun favoriete tijdens BN?er onverwachts met het restaurant bezoekt en iets bestelt? In uit Nederland zijn tientallen in uit restaurants, lunchrooms en andere horecagelegenheden met te vinden waar mensen op tv uit met een verstandelijke naar beperking hun talenten inzetten. In het in programma ?Downtown Dinner?, op dat overigens niet de alleen over op tv mensen met het op syndroom van op Down gaat, gaan zij een vol passie en het ambitie de van strijd met elkaar aan. Iedere met aflevering staan drie naar restaurants centraal en uit door vaardigt elk restaurant twee medewerkers af tijdens in deze tijdens competitie. naar De deelnemers bereiden een zelfgekozen specialiteiten voor de medewerkers het van de op tv andere twee een restaurants. Na het opdienen en de het proeven van de een op gerechten stijgt de op spanning: hoe beoordelen uit zij het gerecht? Hoe staat het het op tv met de service van van de bediening? En wat gebeurt door er als in de medewerkers uit onverwachts bezoek op tv krijgen van een bekende Nederlander? op Verschillende op bekende Nederlanders, waaronder tijdens Monique Smit, Jochem op tv van Gelder, Gerard Joling, Edsilia Rombley, de Vajèn van den door Bosch, uit Pip Pellens, Xander de Buisonjé, naar met zullen te zien zijn in met deze het nieuwe titel. 'Downtown Dinner' brengt een in vijf afleveringen een bezoek met aan vijftien Nederlandse tijdens plaatsen, waaronder de Apeldoorn, Leiden, Weesp, Amersfoort, het Amsterdam, Utrecht, naar Hilversum, in De Lier, Nijkerk, Nunspeet, het Beuningen en Purmerend. Presentator van Johan Eikelboom, bekend van tijdens 3Onderzoekt en Hufterproef, naar tijdens trekt samen met de in deelnemers door van het land en een brengt hen van restaurant op naar restaurant. Johan: ?Inmiddels hebben in tijdens we een aantal opnames achter op de rug en in iedere met keer verrassen deze mensen mij door een hun pure emoties uit en oprechtheid. Dit de zorgt voor spannende op en uit soms emotionele momenten bij de de beoordeling. In de op tv restaurants op tv waar zij op werken leren ze van elkaar, op helpen ze elkaar en door leveren ze een de waardevolle op tv bijdrage aan de maatschappij. de Ik het ben blij dat we het dit met ?Downtown Dinner? kunnen in laten tijdens zien.?

juli 2019
28-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. Ze bereiden een heerlijke smoothie en de specialiteit van het...

21-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. Ook in De Lier en Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Eds...

14-08-2018 21:20

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletj...

10-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Mattias en Yorick verwelkomen Melline en Karin uit Apeldoorn en Brian en Jessica uit Purmerend. Met veel passie en oog voor detail serveren zij de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt er als onverwachts zanger Brace een bezoek brengt aan het ...

03-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van den Bosch brengt ook een bezoek aan het Houtense rest...

27-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van d...

20-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aa...

13-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk b...

06-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

06-01-2017 22:00

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

05-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

04-01-2017 21:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

03-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

02-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In het nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage. Hoe is er gekookt...

Downtown Dinner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Downtown Dinner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Downtown Dinner bij Downtown Dinner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Downtown Dinner. Heb je een uitzending van Downtown Dinner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Downtown Dinner gemist

Uitzending gemist van Downtown Dinner? Hier kun je alle uitzendingen van Downtown Dinner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord