Programma gemist?

In Weesp zien van we John en de Cathelijne tijdens aan het werk in een het Pannenkoekenhuis. Hoe op tv ontvangen van zij hun gasten en hoe van smaken de pannenkoeken? In naar Hilversum ontmoeten van we Rosalinde door en Auke. Ze bereiden de een heerlijke smoothie en een de uit specialiteit van het huis: de de hamburger. Aan van de Utrechtse grachten naar werken Lisa uit en Niek. uit Lisa verwelkomt de van gasten en Niek gaat samen met de Johan op pad in voor de naar ingrediënten van de de soep. uit Maar wat gebeurt naar er als Monique Smit, Dave tijdens Roelvink en Frans met Duijts de van restaurants bezoeken? Zijn zij net op een zo tevreden over de kwaliteit uit van een de gerechten?

In Leiden uit gaan in Damian en Nick voor hun op tv gasten aan de slag. op tv Terwijl een ze druk bezig zijn in in de keuken, naar brengt Gerard Joling op onverwachts een tijdens bezoek aan het restaurant. Ook tijdens op tv in De Lier en Amsterdam krijgen het de deelnemers naar bezoek. met Hoe beoordelen Edsilia Rombley op en Jochem van Gelder uit de uit kwaliteit van de gerechten door en de tijdens bediening?

In Apeldoorn koken een Thomas en met Martijn op de sterren van de hemel de waar de Martijn zich waagt aan zijn naar beruchte tomatensoep. Maar opeens het verschijnt op zanger Tim met Douwsma en hij prikt naar een vorkje met mee. Bij Ivo en Djamilla loopt in tijdens het in de met keuken op rolletjes en uit ze bereiden een in broodje hete kip. Maar is een het voor naar sommige deelnemers niets iets tijdens te op pikant? Alain uit Caron brengt een door bezoek aan het van restaurant. Wat vindt met hij van de gerechten? In Beuningen uit gaan Guido en het tijdens Kriz aan de slag voor op hun concurrenten, in maar wat gebeurt er uit als Xander met de Buisonjé naar een bezoek brengt aan het op restaurant?

Mattias en Yorick het verwelkomen met Melline en Karin van uit Apeldoorn en Brian en het Jessica uit Purmerend. op Met van veel passie en oog de voor detail serveren op zij de de mooiste gerechten uit. Wat van gebeurt er als onverwachts het zanger uit Brace een uit bezoek brengt aan in het restaurant? In Apeldoorn brengt in Pip Pellens een naar bezoek aan naar het restaurant een van Melline en op tv Karin en Kim-Lian van der in Meij verrast in de deelnemers in de Purmerend. Hoe naar beoordelen zij de uit gerechten en de service? een Wie winnen van de Downtown Dinner-award?

Jerry en op Louwren zetten een in Houten het van vuur onder in de pannen en bereiden met veel op tv zorg op tv en aandacht gerechten voor hun van de gasten uit Amersfoort en naar Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn tijdens van van den Bosch brengt ook een uit bezoek door aan het Houtense restaurant. het Hoe op beoordeelt zij de gerechten en de op een service? In Amersfoort brengt niemand in minder een dan Rob Geus een bezoek in aan het restaurant op tv en in Nijkerk schuift in op Peter Beense aan. Hoe beoordelen op tv deze uit BN'ers de gerechten en de service de van op de medewerkers? de Wie winnen de felbegeerde Downtown met Dinner-award?

In op tv Apeldoorn koken Thomas en Martijn in de het sterren van de hemel waar het Martijn zich waagt met aan het zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens met de verschijnt zanger Tim Douwsma en op hij in prikt een vorkje mee. In Apeldoorn het koken Thomas door en Martijn de uit sterren van de op hemel in waar Martijn zich waagt aan zijn op beruchte tomatensoep. Maar de het opeens verschijnt zanger door Tim Douwsma en hij prikt door een vorkje mee. met Bij Ivo en naar Djamilla loopt van het in de keuken op naar rolletjes het en ze uit bereiden een broodje hete kip. met Maar is de het voor een sommige deelnemers niet iets te pikant? met Alain naar Caron brengt een bezoek aan op tv het restaurant. de Wat vindt met hij van de gerechten? In van Beuningen op gaan Guido en Kriz aan in het de slag voor hun naar concurrenten, maar wat gebeurt er de met als Xander de tijdens Buisonjé een bezoek brengt aan het uit het restaurant?

Jerry en Louwren in zetten in met Houten naar het vuur onder de het pannen en op tv bereiden met veel zorg en uit aandacht gerechten voor de hun in gasten uit Amersfoort op tv en Nijkerk. Jerry tijdens en Louwren zetten op in Houten het vuur tijdens onder de pannen en uit bereiden door met veel zorg en aandacht op tv gerechten voor op hun gasten uit van Amersfoort en Nijkerk. in Musicalactrice en zangeres Vajèn van tijdens in den Bosch brengt ook een bezoek het aan het Houtense het restaurant. Hoe van beoordeelt zij de gerechten uit en met de service? In Amersfoort brengt op tv niemand minder dan op Rob op tv Geus een van bezoek aan het restaurant en in een Nijkerk schuift naar Peter Beense aan. tijdens Hoe naar beoordelen deze BN'ers de gerechten en in een de service van de naar medewerkers? Wie winnen de felbegeerde het in Downtown Dinner-award?

In door Leiden gaan van Damian en Nick voor hun gasten op tv aan tijdens de slag. Terwijl met ze druk bezig zijn naar in de keuken, een brengt Gerard Joling onverwachts van een op bezoek aan het door restaurant. In Leiden gaan tijdens Damian naar en Nick voor hun gasten een aan de slag. de Terwijl uit ze druk bezig zijn het in de keuken, brengt tijdens Gerard de Joling onverwachts een bezoek aan het op tv restaurant. Ook naar in door De Lier en Amsterdam met krijgen de deelnemers door bezoek. Hoe beoordelen Edsilia de Rombley en Jochem van de Gelder de kwaliteit door van van de gerechten tijdens en de bediening?

In het op tv nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? tijdens trekt door Johan Eikelboom, in samen met mensen naar met een verstandelijke beperking, door het door land. Ze uit beoordelen in verschillende restaurants in elkaars kookkunsten, van service en op de entourage. Hoe is er een gekookt? het Hoe worden de deelnemers ontvangen? op En wat gebeurt op tv er als hun op tv favoriete BN?er onverwachts de het restaurant bezoekt door en een iets bestelt? In Nederland op tv zijn tientallen restaurants, lunchrooms de en andere horecagelegenheden te op met vinden waar mensen met naar een verstandelijke beperking de hun talenten inzetten. In het uit programma het ?Downtown Dinner?, dat op overigens niet alleen over mensen door met het het syndroom van Down het gaat, gaan zij van vol passie en ambitie een de strijd met uit elkaar aan. Iedere het naar aflevering staan drie een restaurants centraal en vaardigt op elk restaurant met twee medewerkers af in tijdens deze competitie. De van deelnemers bereiden zelfgekozen specialiteiten voor van met de medewerkers van de andere tijdens twee restaurants. door Na het opdienen en tijdens het proeven van de de gerechten stijgt de naar een spanning: hoe beoordelen zij door het gerecht? Hoe staat het naar met met de service van van de bediening? En wat gebeurt van er op als de medewerkers onverwachts bezoek de door krijgen van een bekende Nederlander? de Verschillende het bekende Nederlanders, waaronder Monique Smit, het Jochem van op tv Gelder, Gerard uit Joling, Edsilia Rombley, tijdens Vajèn van den Bosch, uit Pip Pellens, Xander door de Buisonjé, zullen te zien van zijn in op deze nieuwe titel. 'Downtown op tv Dinner' naar brengt in vijf afleveringen een bezoek uit aan vijftien door Nederlandse plaatsen, waaronder Apeldoorn, tijdens Leiden, op Weesp, Amersfoort, Amsterdam, op tv Utrecht, Hilversum, De Lier, Nijkerk, een door Nunspeet, Beuningen en van Purmerend. Presentator Johan Eikelboom, bekend van uit 3Onderzoekt door en Hufterproef, uit trekt samen met de deelnemers door het op het land en brengt een hen van restaurant door naar restaurant. Johan: ?Inmiddels op hebben we een aantal van opnames achter de op rug en de iedere keer een verrassen deze mensen mij door tijdens in hun pure emoties het en oprechtheid. Dit zorgt voor spannende op tv en soms tijdens emotionele momenten bij op de beoordeling. In op de door restaurants waar zij werken leren ze op tv op van elkaar, helpen ze uit elkaar en tijdens leveren ze een waardevolle een bijdrage aan de het maatschappij. Ik ben blij van dat we tijdens dit met naar ?Downtown Dinner? kunnen met laten zien.?

september 2021
28-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. Ze bereiden een heerlijke smoothie en de specialiteit van het...

21-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. Ook in De Lier en Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Eds...

14-08-2018 21:20

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletj...

10-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Mattias en Yorick verwelkomen Melline en Karin uit Apeldoorn en Brian en Jessica uit Purmerend. Met veel passie en oog voor detail serveren zij de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt er als onverwachts zanger Brace een bezoek brengt aan het ...

03-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van den Bosch brengt ook een bezoek aan het Houtense rest...

27-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van d...

20-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aa...

13-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk b...

06-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

06-01-2017 22:00

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

05-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

04-01-2017 21:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

03-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

02-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In het nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage. Hoe is er gekookt...

Downtown Dinner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Downtown Dinner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Downtown Dinner bij Downtown Dinner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Downtown Dinner. Heb je een uitzending van Downtown Dinner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Downtown Dinner gemist

Uitzending gemist van Downtown Dinner? Hier kun je alle uitzendingen van Downtown Dinner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!