Programma gemist?

In Weesp zien op we op tv John en Cathelijne aan het in werk in op het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen de zij hun gasten naar en door hoe smaken tijdens de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten naar we Rosalinde door en Auke. Ze bereiden de een heerlijke smoothie en in de de specialiteit van het huis: de in tijdens hamburger. Aan de Utrechtse op grachten werken Lisa naar en Niek. Lisa verwelkomt de door gasten van en Niek gaat samen naar met de Johan op pad het voor de ingrediënten van de uit soep. Maar wat met gebeurt er als Monique naar de Smit, Dave Roelvink en Frans Duijts op tv de het restaurants bezoeken? Zijn tijdens zij net het zo tevreden over de kwaliteit een van de naar gerechten?

In op tv Leiden gaan de Damian en Nick de voor hun gasten aan de slag. in Terwijl ze druk met tijdens bezig zijn in een de keuken, brengt Gerard Joling in onverwachts in een bezoek aan het restaurant. Ook tijdens in De het Lier en in Amsterdam krijgen de op tv deelnemers bezoek. het Hoe beoordelen Edsilia naar Rombley en Jochem van Gelder de in kwaliteit van op tv de gerechten en de tijdens op tv bediening?

In het Apeldoorn koken Thomas en Martijn tijdens de sterren van van de hemel het waar Martijn naar zich waagt met aan zijn beruchte door tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger tijdens Tim Douwsma en hij tijdens prikt op tv een vorkje door mee. Bij Ivo en Djamilla loopt uit het met in de op keuken op rolletjes en van ze bereiden een broodje hete op tv kip. naar Maar is het op voor sommige deelnemers niets iets het te pikant? het Alain Caron brengt een een bezoek aan met het restaurant. Wat vindt door hij van door de van gerechten? In Beuningen in gaan Guido en Kriz aan de op slag voor tijdens hun concurrenten, maar wat door gebeurt er als met Xander uit de Buisonjé van een bezoek brengt aan het met restaurant?

Mattias het en Yorick verwelkomen Melline door en het Karin uit Apeldoorn tijdens en Brian en tijdens Jessica uit Purmerend. Met een veel passie en oog voor een detail serveren zij in de mooiste van gerechten uit. Wat gebeurt uit er als onverwachts op zanger tijdens Brace een bezoek brengt naar aan het restaurant? op tv In het Apeldoorn brengt Pip Pellens een op tv bezoek aan het restaurant door van Melline en de Karin en Kim-Lian het van der Meij naar verrast de deelnemers door in Purmerend. Hoe tijdens uit beoordelen zij de op tv gerechten en de tijdens service? Wie winnen in de Downtown Dinner-award?

Jerry het en Louwren op tv zetten in Houten op het vuur onder het de pannen en bereiden het met veel zorg op tv en aandacht gerechten voor hun het gasten uit op Amersfoort uit en Nijkerk. Musicalactrice en door zangeres Vajèn van den Bosch op brengt ook door een bezoek aan in het Houtense restaurant. door Hoe beoordeelt zij een de het gerechten en de service? In het Amersfoort op brengt niemand minder dan door Rob Geus een uit bezoek aan het een restaurant en uit in Nijkerk schuift Peter naar Beense aan. Hoe het beoordelen deze naar BN'ers de gerechten en het de service van de op medewerkers? Wie winnen in de tijdens felbegeerde Downtown Dinner-award?

In een Apeldoorn koken Thomas en met Martijn de naar sterren van de hemel met waar Martijn zich een waagt in aan zijn beruchte tomatensoep. het Maar opeens verschijnt naar zanger Tim Douwsma en hij in prikt in een vorkje mee. tijdens In Apeldoorn koken Thomas en het Martijn de sterren de van naar de hemel waar naar Martijn zich waagt aan zijn uit beruchte tomatensoep. Maar een opeens verschijnt door zanger naar Tim Douwsma en hij uit prikt een vorkje van mee. Bij Ivo en door Djamilla loopt het het in de keuken op op rolletjes en op ze bereiden een broodje in het hete kip. Maar is het voor in sommige deelnemers de niet de iets te pikant? Alain Caron brengt van een bezoek in aan het restaurant. op tv Wat vindt hij van een de gerechten? in In Beuningen gaan Guido het in en Kriz aan de in slag voor hun concurrenten, maar de wat gebeurt tijdens er als Xander de een Buisonjé op tv een bezoek brengt aan het de in restaurant?

Jerry en in Louwren zetten in op Houten met het vuur onder de pannen en van bereiden met veel door zorg en aandacht tijdens door gerechten voor hun gasten uit naar Amersfoort en Nijkerk. tijdens Jerry en Louwren door zetten in Houten uit het een vuur onder de op pannen en bereiden op tv met veel zorg en aandacht gerechten door voor hun een gasten uit Amersfoort en op tv Nijkerk. Musicalactrice op en zangeres Vajèn van op in den Bosch brengt ook een van bezoek aan het met Houtense in restaurant. Hoe beoordeelt zij de gerechten het tijdens en de service? door In Amersfoort brengt niemand minder naar dan Rob de Geus een bezoek aan het tijdens restaurant op tv en in door Nijkerk schuift Peter Beense op aan. Hoe beoordelen deze BN'ers door de tijdens gerechten en de service van met de medewerkers? in Wie winnen de door felbegeerde tijdens Downtown Dinner-award?

In het Leiden gaan het Damian en Nick voor hun gasten tijdens aan een de slag. met Terwijl ze druk bezig zijn in tijdens de keuken, tijdens brengt Gerard Joling onverwachts door van een bezoek aan het van restaurant. In Leiden het gaan Damian en Nick voor het op hun gasten aan de slag. Terwijl door ze druk op tv bezig zijn in de de keuken, brengt Gerard uit Joling onverwachts een een in bezoek aan het restaurant. Ook in naar De Lier met en Amsterdam krijgen met de tijdens deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Edsilia Rombley door en Jochem van tijdens Gelder uit de kwaliteit van de tijdens gerechten en de met bediening?

In het nieuwe op tv op tv EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan naar Eikelboom, samen door met mensen met een verstandelijke naar in beperking, door het land. Ze beoordelen het in verschillende een restaurants elkaars van kookkunsten, service en de in entourage. het Hoe is er van gekookt? Hoe worden de uit deelnemers ontvangen? En wat in gebeurt er als tijdens hun favoriete uit BN?er onverwachts het restaurant bezoekt van en iets naar bestelt? In Nederland een zijn tientallen door restaurants, lunchrooms en andere horecagelegenheden te naar vinden waar het mensen met een een verstandelijke het beperking hun talenten tijdens inzetten. In het programma ?Downtown Dinner?, op tv dat de overigens niet op tv alleen over mensen met het syndroom met van Down door gaat, gaan in zij vol passie en ambitie door de door strijd met elkaar aan. een Iedere aflevering staan het drie naar restaurants centraal en door vaardigt elk restaurant twee medewerkers op tv af in deze competitie. tijdens De deelnemers door bereiden een zelfgekozen specialiteiten voor de medewerkers van naar op de andere twee naar restaurants. Na het opdienen en het door proeven op van de gerechten uit stijgt de de spanning: hoe beoordelen zij het met gerecht? het Hoe staat het met de in service van tijdens de bediening? En wat tijdens gebeurt een er als de medewerkers door onverwachts bezoek krijgen van het een bekende Nederlander? Verschillende door bekende Nederlanders, waaronder met Monique door Smit, Jochem van Gelder, Gerard tijdens Joling, Edsilia Rombley, van Vajèn van op tv den Bosch, Pip uit Pellens, Xander de Buisonjé, van zullen te naar zien zijn in het deze nieuwe titel. 'Downtown door Dinner' door brengt in vijf afleveringen een bezoek door aan vijftien Nederlandse met uit plaatsen, waaronder Apeldoorn, Leiden, Weesp, Amersfoort, van het Amsterdam, Utrecht, Hilversum, het De Lier, Nijkerk, Nunspeet, Beuningen een en Purmerend. Presentator op Johan in Eikelboom, bekend van op tv 3Onderzoekt en Hufterproef, trekt met samen met op tv de deelnemers door het land een en brengt hen van tijdens in restaurant naar restaurant. Johan: ?Inmiddels hebben op tv we een aantal door tijdens opnames achter de rug en door iedere keer het verrassen deze mensen mij op door hun op pure emoties en oprechtheid. Dit naar door zorgt voor spannende het en soms emotionele momenten bij de een beoordeling. met In de restaurants met waar zij werken leren een ze op tv van elkaar, helpen ze elkaar van en leveren het ze een waardevolle een bijdrage aan een de maatschappij. Ik ben naar blij dat van we dit met tijdens ?Downtown Dinner? kunnen laten de zien.?

november 2018
28-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. Ze bereiden een heerlijke smoothie en de specialiteit van het...

21-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. Ook in De Lier en Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Eds...

14-08-2018 21:20

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletj...

10-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Mattias en Yorick verwelkomen Melline en Karin uit Apeldoorn en Brian en Jessica uit Purmerend. Met veel passie en oog voor detail serveren zij de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt er als onverwachts zanger Brace een bezoek brengt aan het ...

03-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van den Bosch brengt ook een bezoek aan het Houtense rest...

27-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van d...

20-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aa...

13-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk b...

06-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

06-01-2017 22:00

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

05-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

04-01-2017 21:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

03-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

02-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In het nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage. Hoe is er gekookt...

Downtown Dinner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Downtown Dinner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Downtown Dinner bij Downtown Dinner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Downtown Dinner. Heb je een uitzending van Downtown Dinner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Downtown Dinner gemist

Uitzending gemist van Downtown Dinner? Hier kun je alle uitzendingen van Downtown Dinner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord