Programma gemist?

In uit Weesp zien we John en uit Cathelijne uit aan het werk van in het Pannenkoekenhuis. naar Hoe ontvangen zij hun door gasten en hoe smaken met de een pannenkoeken? In Hilversum met ontmoeten we tijdens Rosalinde en Auke. Ze bereiden een in een heerlijke smoothie en de specialiteit van naar het huis: met de hamburger. Aan tijdens de met Utrechtse grachten werken Lisa en Niek. tijdens Lisa het verwelkomt de gasten en uit Niek gaat op samen met Johan de op pad voor de de ingrediënten van de uit soep. Maar uit wat gebeurt er als Monique van Smit, Dave een Roelvink en uit Frans Duijts met de restaurants bezoeken? in Zijn zij net zo uit tevreden over de kwaliteit de van de op tv gerechten?

In tijdens Leiden gaan Damian en Nick met voor hun gasten door in aan de slag. op Terwijl ze druk de bezig zijn in de een keuken, brengt Gerard Joling de onverwachts de een bezoek aan het restaurant. Ook van in met De Lier en van Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. een Hoe beoordelen Edsilia op tv Rombley het en Jochem van Gelder een de kwaliteit van het de gerechten tijdens en de op bediening?

In Apeldoorn in koken het Thomas en Martijn de sterren van op tv op tv de hemel waar Martijn met zich waagt aan zijn tijdens beruchte tomatensoep. Maar opeens een verschijnt zanger Tim het Douwsma en hij met de prikt een vorkje mee. Bij Ivo in en Djamilla in loopt het op tv in de van keuken op rolletjes en ze met bereiden een broodje hete op tv het kip. Maar is het voor sommige naar deelnemers op niets iets te door pikant? Alain Caron brengt een in bezoek aan van het tijdens restaurant. Wat vindt hij uit van de gerechten? In tijdens Beuningen gaan Guido door en Kriz door aan de met slag voor hun uit concurrenten, maar wat gebeurt het er als Xander de Buisonjé door een bezoek brengt de aan het naar restaurant?

Mattias en Yorick naar verwelkomen Melline in en Karin met uit Apeldoorn en door Brian en Jessica uit door Purmerend. Met veel passie de en op tv oog voor detail serveren zij door een de mooiste gerechten uit. Wat de gebeurt op tv er als onverwachts een zanger Brace een bezoek op tv brengt aan naar het restaurant? In tijdens Apeldoorn brengt Pip Pellens een een bezoek aan het in restaurant van Melline en door Karin en een Kim-Lian van der een Meij verrast tijdens de deelnemers het in Purmerend. Hoe beoordelen zij de de gerechten en het de een service? Wie winnen de Downtown door Dinner-award?

Jerry en op tv Louwren zetten door in Houten het vuur onder de de naar pannen en bereiden met veel tijdens zorg en aandacht door gerechten voor hun met gasten uit op tv Amersfoort en Nijkerk. het Musicalactrice en zangeres Vajèn de van van den Bosch naar brengt ook een bezoek aan het op tv Houtense restaurant. een Hoe beoordeelt zij een de gerechten en naar de service? In door Amersfoort brengt niemand minder op tv dan op Rob Geus een een bezoek aan het het restaurant en in Nijkerk het schuift tijdens Peter Beense aan. op tv Hoe beoordelen deze BN'ers de gerechten een en de de service van de in medewerkers? Wie winnen de op felbegeerde Downtown een Dinner-award?

In in Apeldoorn koken Thomas in en Martijn de sterren van op tv de op hemel waar Martijn zich waagt op op aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens van verschijnt op zanger Tim Douwsma en uit hij met prikt een vorkje een mee. In Apeldoorn naar koken Thomas en Martijn door de sterren van de hemel een waar op tv Martijn zich waagt aan door zijn beruchte door tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger de Tim Douwsma op tv en hij prikt een door het vorkje mee. Bij met Ivo en Djamilla loopt het op tv in de keuken het op uit rolletjes en ze bereiden een op broodje hete met kip. Maar is het op tv voor sommige uit deelnemers niet iets in te pikant? in Alain Caron brengt een van bezoek aan het uit restaurant. Wat vindt hij door van de in gerechten? In Beuningen met gaan Guido in en Kriz aan de slag voor een hun met concurrenten, maar wat met gebeurt er als Xander de een Buisonjé een door bezoek brengt aan op tv het op restaurant?

Jerry op en Louwren zetten in Houten op het vuur van onder de naar pannen en bereiden van met veel zorg en aandacht van gerechten tijdens voor hun het gasten uit Amersfoort op en Nijkerk. Jerry van en Louwren zetten een in Houten het vuur een onder de pannen en met bereiden met veel zorg op en met aandacht gerechten voor hun met gasten uit Amersfoort naar en Nijkerk. Musicalactrice en een zangeres Vajèn door van den Bosch brengt van met ook een bezoek aan het Houtense door restaurant. Hoe uit beoordeelt uit zij de gerechten en de een service? In Amersfoort brengt het niemand minder dan uit Rob Geus op tv een bezoek aan het het restaurant en een in door Nijkerk schuift Peter Beense aan. naar Hoe een beoordelen deze BN'ers met de gerechten en de op service van de medewerkers? Wie de winnen de felbegeerde naar in Downtown Dinner-award?

In op Leiden gaan Damian het en Nick voor hun met gasten op tv aan de slag. Terwijl ze het druk de bezig zijn in de keuken, naar brengt Gerard Joling op onverwachts een op tv bezoek aan het in restaurant. In Leiden gaan een Damian de en Nick voor tijdens hun gasten aan de de slag. Terwijl de ze druk bezig van zijn in de keuken, brengt Gerard een Joling onverwachts in een bezoek een aan het restaurant. Ook de in De in Lier en Amsterdam in krijgen de deelnemers een bezoek. Hoe het beoordelen Edsilia Rombley en met Jochem van Gelder de de kwaliteit uit van de gerechten van en de bediening?

In het nieuwe met EO-programma ?Downtown Dinner? een trekt Johan een Eikelboom, samen met mensen de met een uit verstandelijke beperking, door op tv het land. Ze tijdens beoordelen door in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service naar en de in entourage. Hoe op is er gekookt? Hoe worden op de deelnemers uit ontvangen? naar En wat gebeurt het er als hun favoriete naar BN?er onverwachts het van restaurant bezoekt en iets uit bestelt? In met Nederland zijn tientallen restaurants, lunchrooms door en andere horecagelegenheden te het vinden waar mensen een met een een verstandelijke beperking hun met talenten inzetten. In het uit de programma ?Downtown Dinner?, dat overigens de niet alleen over een mensen met met het syndroom van van Down gaat, gaan zij het vol op passie en ambitie de naar strijd met elkaar aan. Iedere met aflevering staan drie het restaurants centraal en met met vaardigt elk restaurant twee een medewerkers af met in deze competitie. De in deelnemers bereiden zelfgekozen specialiteiten voor in met de medewerkers van de naar andere twee restaurants. het Na het naar opdienen en het proeven van de in gerechten uit stijgt de met spanning: hoe beoordelen zij het gerecht? van Hoe het staat het met de naar service van de van bediening? En de wat gebeurt er door als de medewerkers uit onverwachts bezoek op krijgen van een uit bekende Nederlander? Verschillende bekende Nederlanders, waaronder in Monique Smit, Jochem in tijdens van Gelder, Gerard Joling, uit Edsilia Rombley, Vajèn van door den uit Bosch, Pip Pellens, Xander de Buisonjé, uit op zullen te zien zijn in de deze nieuwe titel. 'Downtown Dinner' op tv brengt in met vijf in afleveringen een bezoek de aan vijftien Nederlandse plaatsen, waaronder het Apeldoorn, tijdens Leiden, Weesp, Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Hilversum, op tv De op tv Lier, Nijkerk, Nunspeet, Beuningen de en Purmerend. Presentator Johan met Eikelboom, bekend van op tijdens 3Onderzoekt en Hufterproef, trekt op tv samen met de deelnemers op door het op tv land en door brengt hen van restaurant naar naar restaurant. Johan: ?Inmiddels hebben op tv we een op aantal opnames op achter de rug en in iedere keer verrassen deze door tijdens mensen mij door het hun pure emoties en oprechtheid. Dit uit zorgt de voor spannende en de soms emotionele momenten bij op tv de op beoordeling. In de restaurants op waar zij werken uit leren ze van elkaar, helpen uit door ze elkaar en leveren ze in een waardevolle op tv bijdrage aan tijdens de maatschappij. Ik ben blij tijdens dat we de dit met op ?Downtown Dinner? kunnen een laten zien.?

januari 2019
28-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. Ze bereiden een heerlijke smoothie en de specialiteit van het...

21-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. Ook in De Lier en Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Eds...

14-08-2018 21:20

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletj...

10-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Mattias en Yorick verwelkomen Melline en Karin uit Apeldoorn en Brian en Jessica uit Purmerend. Met veel passie en oog voor detail serveren zij de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt er als onverwachts zanger Brace een bezoek brengt aan het ...

03-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van den Bosch brengt ook een bezoek aan het Houtense rest...

27-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van d...

20-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aa...

13-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk b...

06-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

06-01-2017 22:00

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

05-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

04-01-2017 21:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

03-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

02-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In het nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage. Hoe is er gekookt...

Downtown Dinner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Downtown Dinner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Downtown Dinner bij Downtown Dinner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Downtown Dinner. Heb je een uitzending van Downtown Dinner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Downtown Dinner gemist

Uitzending gemist van Downtown Dinner? Hier kun je alle uitzendingen van Downtown Dinner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord