Programma gemist?

In naar Weesp zien we John de en met Cathelijne aan het uit werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe met ontvangen zij een hun gasten en hoe in smaken de pannenkoeken? een In Hilversum ontmoeten met we op tv Rosalinde en Auke. Ze de bereiden een heerlijke smoothie en uit de specialiteit in van naar het huis: de in hamburger. Aan de het Utrechtse grachten werken Lisa het en Niek. op tv Lisa verwelkomt de gasten en door Niek gaat samen met tijdens Johan op pad door door voor de ingrediënten van de soep. het Maar naar wat gebeurt er als tijdens Monique Smit, Dave in Roelvink en Frans uit Duijts de restaurants tijdens bezoeken? Zijn zij van net zo tevreden van over tijdens de kwaliteit van naar de gerechten?

In een Leiden gaan Damian en op tv Nick tijdens voor hun gasten aan de slag. het Terwijl ze het druk bezig zijn een in het de keuken, brengt Gerard het Joling onverwachts uit een bezoek aan het restaurant. Ook uit in De door Lier en Amsterdam met krijgen de deelnemers een bezoek. van Hoe beoordelen Edsilia Rombley op en Jochem van tijdens Gelder de kwaliteit van de tijdens gerechten de en de door bediening?

In naar Apeldoorn koken Thomas door en Martijn de in sterren van de hemel waar door Martijn zich de waagt aan zijn beruchte de tomatensoep. Maar opeens met in verschijnt zanger Tim Douwsma en het hij prikt een vorkje van mee. op Bij Ivo het en Djamilla loopt het op in de keuken in op rolletjes en naar ze bereiden een de broodje hete door kip. Maar is het voor sommige op tv naar deelnemers niets iets te naar pikant? Alain Caron brengt een tijdens bezoek aan het de restaurant. een Wat vindt een hij van de gerechten? op tv In Beuningen gaan Guido en in tijdens Kriz aan de slag voor de hun concurrenten, door maar wat gebeurt tijdens er als op Xander de Buisonjé met een bezoek brengt met aan het restaurant?

Mattias op en Yorick met verwelkomen Melline en Karin uit tijdens Apeldoorn een en Brian en Jessica uit uit Purmerend. Met veel passie tijdens het en oog voor detail op serveren zij met de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt een er als onverwachts op zanger Brace een op bezoek brengt naar aan het restaurant? In op tv uit Apeldoorn brengt Pip Pellens een een bezoek op aan het restaurant het van Melline en in Karin en Kim-Lian van een der Meij het verrast de deelnemers in Purmerend. Hoe uit beoordelen zij de tijdens gerechten op en de service? Wie winnen het de tijdens Downtown Dinner-award?

Jerry en Louwren op zetten in door Houten een het vuur onder de van pannen en tijdens bereiden met veel zorg en de aandacht gerechten voor hun in gasten uit door Amersfoort en het Nijkerk. Musicalactrice en tijdens zangeres Vajèn van den Bosch naar de brengt ook een bezoek een aan het Houtense restaurant. een Hoe beoordeelt zij de de gerechten en de tijdens service? In op tv Amersfoort het brengt niemand minder dan Rob Geus naar een bezoek uit aan een het restaurant en tijdens in Nijkerk schuift Peter Beense aan. uit Hoe door beoordelen deze van BN'ers de gerechten en de service van van de medewerkers? door uit Wie winnen de felbegeerde in Downtown Dinner-award?

In Apeldoorn tijdens koken Thomas en Martijn het de de sterren van naar de hemel waar Martijn zich waagt de aan zijn naar beruchte tomatensoep. Maar opeens van verschijnt het zanger Tim een Douwsma en hij prikt een vorkje een mee. In tijdens Apeldoorn koken Thomas en de van Martijn de sterren van van de hemel uit waar Martijn zich op tv waagt aan zijn beruchte tomatensoep. een Maar opeens verschijnt zanger naar Tim in Douwsma en hij prikt een van vorkje op tv mee. Bij Ivo en Djamilla naar loopt het door in de keuken op door rolletjes en ze van bereiden van een broodje tijdens hete kip. Maar is het voor de de sommige deelnemers niet iets te pikant? de Alain in Caron brengt de een bezoek aan uit het restaurant. Wat vindt tijdens hij van een de gerechten? In van Beuningen gaan Guido en tijdens Kriz aan de slag op voor tijdens hun concurrenten, maar wat uit gebeurt er als door Xander de door Buisonjé een bezoek brengt aan uit het door restaurant?

Jerry op en Louwren zetten in op tv Houten het de vuur onder de de pannen en bereiden op met veel zorg en aandacht op gerechten voor van hun op gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry het en Louwren zetten naar in in Houten het vuur onder de tijdens pannen en bereiden door van met veel zorg en aandacht gerechten het voor hun gasten naar van uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en van zangeres Vajèn van uit den Bosch brengt een ook een op tv bezoek aan het Houtense op tv restaurant. Hoe beoordeelt op zij uit de gerechten en de service? op tv In Amersfoort brengt tijdens niemand minder dan op Rob Geus een tijdens bezoek aan het naar restaurant op tv en in op Nijkerk schuift Peter van Beense aan. Hoe een beoordelen deze BN'ers de een gerechten en de service van van de een medewerkers? Wie winnen de de felbegeerde Downtown met Dinner-award?

In Leiden een gaan op tv Damian en Nick voor hun gasten tijdens aan door de slag. Terwijl ze druk in bezig zijn in op tv de naar keuken, brengt Gerard Joling onverwachts de met een bezoek aan tijdens het restaurant. In Leiden tijdens gaan Damian en Nick in voor hun gasten uit aan de slag. het Terwijl ze druk bezig van zijn in de tijdens keuken, op tv brengt Gerard Joling onverwachts tijdens een het bezoek aan het een restaurant. Ook in op tv De Lier en Amsterdam naar krijgen de het deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Edsilia Rombley het uit en Jochem van Gelder de kwaliteit naar tijdens van de gerechten een en de bediening?

In het nieuwe de EO-programma ?Downtown Dinner? uit trekt Johan Eikelboom, het samen met mensen de met naar een verstandelijke beperking, door het op tv uit land. Ze beoordelen in met verschillende restaurants op elkaars kookkunsten, service en de door entourage. in Hoe is er een gekookt? Hoe worden op tv de deelnemers ontvangen? En wat door gebeurt een er als hun favoriete BN?er onverwachts een het naar restaurant bezoekt en naar iets bestelt? In Nederland zijn tientallen tijdens restaurants, een lunchrooms en andere horecagelegenheden te door in vinden waar mensen met een een verstandelijke beperking op hun talenten inzetten. In op het programma ?Downtown Dinner?, het dat in overigens niet alleen door over mensen het met het syndroom van Down met gaat, gaan op zij vol passie een en ambitie de de strijd met naar elkaar aan. Iedere op tv aflevering staan drie met restaurants centraal en vaardigt elk op tv restaurant twee medewerkers af uit in op tv deze competitie. De door deelnemers bereiden zelfgekozen specialiteiten voor een een de medewerkers van de andere uit twee restaurants. Na naar het het opdienen en het proeven van op tv de gerechten stijgt naar de met spanning: hoe beoordelen door zij het gerecht? Hoe staat het tijdens met de service uit van het de bediening? de En wat gebeurt er tijdens als de van medewerkers onverwachts bezoek krijgen in van een bekende Nederlander? uit Verschillende van bekende Nederlanders, waaronder Monique Smit, Jochem met van Gelder, het Gerard Joling, Edsilia uit Rombley, uit Vajèn van den Bosch, Pip tijdens Pellens, Xander tijdens de Buisonjé, zullen met te zien naar zijn in deze nieuwe titel. 'Downtown door Dinner' brengt in vijf de afleveringen een bezoek met aan vijftien Nederlandse in plaatsen, waaronder Apeldoorn, naar naar Leiden, Weesp, Amersfoort, het Amsterdam, Utrecht, Hilversum, het De Lier, Nijkerk, Nunspeet, op Beuningen en Purmerend. in Presentator Johan Eikelboom, bekend een van 3Onderzoekt en Hufterproef, van door trekt samen met de deelnemers door tijdens het in land en een brengt hen van restaurant naar de restaurant. Johan: van ?Inmiddels hebben we een de aantal van opnames achter de rug uit en iedere keer verrassen de deze mensen mij uit door hun de pure emoties en oprechtheid. een Dit zorgt een voor spannende en soms emotionele met momenten bij met de beoordeling. In door de restaurants waar zij in werken op leren ze op tv van elkaar, helpen het ze elkaar en met leveren ze een waardevolle bijdrage door aan de maatschappij. Ik van uit ben blij dat we dit op tv met ?Downtown Dinner? kunnen van laten de zien.?

mei 2021
28-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. Ze bereiden een heerlijke smoothie en de specialiteit van het...

21-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. Ook in De Lier en Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Eds...

14-08-2018 21:20

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletj...

10-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Mattias en Yorick verwelkomen Melline en Karin uit Apeldoorn en Brian en Jessica uit Purmerend. Met veel passie en oog voor detail serveren zij de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt er als onverwachts zanger Brace een bezoek brengt aan het ...

03-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van den Bosch brengt ook een bezoek aan het Houtense rest...

27-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van d...

20-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aa...

13-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk b...

06-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

06-01-2017 22:00

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

05-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

04-01-2017 21:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

03-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

02-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In het nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage. Hoe is er gekookt...

Downtown Dinner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Downtown Dinner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Downtown Dinner bij Downtown Dinner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Downtown Dinner. Heb je een uitzending van Downtown Dinner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Downtown Dinner gemist

Uitzending gemist van Downtown Dinner? Hier kun je alle uitzendingen van Downtown Dinner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!