Programma gemist?

In Weesp zien naar we John en naar Cathelijne aan het met werk naar in het een Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten het en hoe op smaken de pannenkoeken? in In naar Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. op Ze op tv bereiden een heerlijke naar smoothie en naar de specialiteit van het huis: de op tv hamburger. Aan op de Utrechtse grachten werken van Lisa en Niek. naar Lisa verwelkomt de de gasten een en Niek gaat een samen met Johan op tv op pad door voor de ingrediënten van de door soep. Maar door wat gebeurt er op als Monique Smit, Dave Roelvink met van en Frans Duijts van de restaurants bezoeken? Zijn zij net uit zo tevreden over de de tijdens kwaliteit van de door gerechten?

In Leiden gaan de Damian op tv en Nick voor de hun gasten op tv aan de slag. van Terwijl ze druk bezig de zijn in een de keuken, brengt Gerard van Joling onverwachts tijdens een bezoek aan het met restaurant. Ook van in De Lier en een Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. met Hoe beoordelen Edsilia de Rombley in en Jochem in van Gelder de door kwaliteit van de gerechten het en de in bediening?

In in Apeldoorn koken naar Thomas en Martijn van de sterren van de hemel de waar uit Martijn zich waagt aan zijn beruchte op tomatensoep. Maar opeens in verschijnt het zanger Tim Douwsma en hij uit prikt een in vorkje op mee. Bij Ivo en Djamilla loopt in het in de uit keuken op rolletjes op en naar ze bereiden een door broodje hete kip. een Maar is een het voor sommige deelnemers niets door iets tijdens te pikant? Alain in Caron brengt een bezoek aan door het restaurant. tijdens Wat vindt hij van uit de uit gerechten? In Beuningen gaan Guido de en Kriz aan de de uit slag voor hun concurrenten, maar uit wat het gebeurt er als in Xander de Buisonjé op een bezoek brengt aan het naar restaurant?

Mattias en Yorick op tv verwelkomen Melline uit en Karin de uit Apeldoorn en Brian het en op tv Jessica uit Purmerend. Met veel passie een en uit oog voor detail serveren zij in de mooiste gerechten een uit. Wat uit gebeurt tijdens er als onverwachts met zanger Brace een bezoek brengt op aan naar het restaurant? In Apeldoorn brengt Pip in Pellens tijdens een bezoek een aan het restaurant van Melline in en op Karin en Kim-Lian van in der Meij verrast de deelnemers op tv van in Purmerend. Hoe beoordelen van zij de met gerechten en de service? Wie van winnen de van Downtown Dinner-award?

Jerry en op tv Louwren zetten tijdens in Houten het uit vuur onder de de pannen en bereiden met veel naar in zorg en aandacht gerechten van voor hun gasten uit in Amersfoort en Nijkerk. van Musicalactrice tijdens en zangeres Vajèn door van den Bosch brengt ook naar een bezoek aan het een Houtense restaurant. Hoe op tv met beoordeelt zij de gerechten naar en de service? In Amersfoort door brengt niemand de minder dan tijdens Rob Geus de een bezoek aan het het restaurant en in een Nijkerk schuift Peter uit Beense aan. in Hoe beoordelen deze in BN'ers de gerechten en naar de service een van de medewerkers? Wie winnen op tv de op felbegeerde Downtown Dinner-award?

In op Apeldoorn koken Thomas op tv en Martijn uit de sterren van tijdens de hemel waar van Martijn zich waagt aan zijn beruchte tijdens tomatensoep. Maar uit opeens verschijnt in zanger Tim tijdens Douwsma en hij prikt een vorkje door mee. het In Apeldoorn koken Thomas op en Martijn de sterren door in van de hemel waar Martijn uit zich waagt aan zijn een beruchte door tomatensoep. Maar opeens verschijnt met zanger Tim Douwsma en tijdens van hij prikt een vorkje uit mee. Bij naar Ivo en Djamilla loopt het met in de keuken op op rolletjes en in ze het bereiden een broodje hete door kip. Maar door is het voor sommige deelnemers een niet iets te pikant? de Alain Caron brengt de een een bezoek aan een het restaurant. Wat vindt hij naar van de gerechten? een In Beuningen gaan het Guido en een Kriz aan de de slag voor hun concurrenten, maar van in wat gebeurt er als in Xander de Buisonjé een bezoek het brengt naar aan het op tv restaurant?

Jerry de en Louwren zetten in een Houten het uit vuur onder de naar pannen en bereiden met veel tijdens zorg en aandacht naar door gerechten voor hun de gasten uit Amersfoort en door Nijkerk. Jerry en Louwren door zetten in Houten tijdens het de vuur onder de in pannen en bereiden het met veel zorg met en aandacht gerechten door voor hun gasten uit Amersfoort het en Nijkerk. Musicalactrice een en zangeres Vajèn van op tv den Bosch het brengt het ook een bezoek uit aan het Houtense restaurant. Hoe beoordeelt op tv door zij de gerechten en het de service? naar In Amersfoort brengt niemand minder op dan Rob van Geus een bezoek aan van het restaurant het en in uit Nijkerk schuift Peter Beense aan. Hoe van beoordelen uit deze BN'ers de in gerechten en de door service van de medewerkers? Wie tijdens winnen in de felbegeerde Downtown uit Dinner-award?

In de Leiden gaan Damian en Nick uit door voor hun gasten aan de slag. tijdens Terwijl uit ze druk bezig zijn de in de keuken, in brengt Gerard Joling onverwachts een een van bezoek aan met het restaurant. In Leiden in gaan Damian en Nick voor een hun gasten naar aan de slag. een Terwijl ze druk van bezig zijn in met de keuken, brengt Gerard op Joling onverwachts een naar bezoek aan uit het restaurant. Ook in naar De Lier en op van Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. naar Hoe beoordelen Edsilia van Rombley en Jochem van tijdens Gelder de de kwaliteit van de gerechten een en op de bediening?

In naar het nieuwe EO-programma het ?Downtown Dinner? trekt Johan uit Eikelboom, samen met mensen een uit met een verstandelijke uit beperking, door het land. Ze uit beoordelen tijdens in verschillende restaurants elkaars naar kookkunsten, service en door de entourage. Hoe uit is er gekookt? Hoe op tv worden de deelnemers ontvangen? de En wat op gebeurt de er als hun favoriete van BN?er onverwachts het restaurant door bezoekt en iets bestelt? In een Nederland zijn het tientallen restaurants, lunchrooms tijdens en andere horecagelegenheden te door vinden waar mensen uit met met een verstandelijke beperking hun talenten door inzetten. op In het programma ?Downtown Dinner?, door dat op overigens niet naar alleen over mensen met het het syndroom van Down in gaat, gaan zij op vol passie naar en ambitie de strijd van met op elkaar aan. Iedere aflevering staan drie op restaurants de centraal en vaardigt een elk restaurant twee een medewerkers af in op deze competitie. De door deelnemers bereiden zelfgekozen specialiteiten voor op de medewerkers van op tv in de andere twee in restaurants. Na het in opdienen en het proeven de van de gerechten stijgt een de in spanning: hoe beoordelen een zij het gerecht? Hoe op staat het met de de service uit van de bediening? En wat naar gebeurt er op tv als de medewerkers het onverwachts bezoek krijgen van uit een bekende het Nederlander? Verschillende bekende op Nederlanders, waaronder een Monique Smit, Jochem naar van Gelder, Gerard Joling, Edsilia uit Rombley, Vajèn van den met Bosch, door Pip Pellens, Xander naar de Buisonjé, zullen te door zien op tv zijn in deze de nieuwe titel. 'Downtown Dinner' brengt in vijf met afleveringen een bezoek met aan vijftien met Nederlandse plaatsen, waaronder Apeldoorn, uit Leiden, Weesp, uit Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Hilversum, naar De Lier, in Nijkerk, Nunspeet, Beuningen en met Purmerend. Presentator tijdens Johan Eikelboom, op bekend van op tv 3Onderzoekt en Hufterproef, de trekt samen met de tijdens deelnemers door het land en het brengt hen met van restaurant naar restaurant. op tv op Johan: ?Inmiddels hebben op tv we een aantal opnames achter de op op rug en iedere keer verrassen uit deze mensen mij het door hun pure emoties met en oprechtheid. Dit met zorgt voor spannende op en soms emotionele een momenten bij de het beoordeling. In in de uit restaurants waar zij werken leren tijdens ze van elkaar, uit helpen ze op elkaar en leveren op ze een waardevolle bijdrage tijdens aan de maatschappij. tijdens Ik ben blij dat op tv we dit op met ?Downtown een Dinner? kunnen laten naar zien.?

november 2019
28-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. Ze bereiden een heerlijke smoothie en de specialiteit van het...

21-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. Ook in De Lier en Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Eds...

14-08-2018 21:20

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletj...

10-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Mattias en Yorick verwelkomen Melline en Karin uit Apeldoorn en Brian en Jessica uit Purmerend. Met veel passie en oog voor detail serveren zij de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt er als onverwachts zanger Brace een bezoek brengt aan het ...

03-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van den Bosch brengt ook een bezoek aan het Houtense rest...

27-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van d...

20-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aa...

13-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk b...

06-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

06-01-2017 22:00

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

05-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

04-01-2017 21:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

03-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

02-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In het nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage. Hoe is er gekookt...

Downtown Dinner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Downtown Dinner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Downtown Dinner bij Downtown Dinner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Downtown Dinner. Heb je een uitzending van Downtown Dinner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Downtown Dinner gemist

Uitzending gemist van Downtown Dinner? Hier kun je alle uitzendingen van Downtown Dinner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!