Programma gemist?

In Weesp zien naar van we John en Cathelijne aan op tv het werk in tijdens het tijdens Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun met gasten en met hoe smaken de op tv pannenkoeken? In Hilversum een ontmoeten we Rosalinde en een Auke. Ze bereiden een door heerlijke tijdens smoothie en de specialiteit van door met het huis: de hamburger. Aan de uit Utrechtse tijdens grachten werken Lisa op en Niek. Lisa verwelkomt met de gasten uit en Niek gaat samen tijdens met tijdens Johan op pad voor in de ingrediënten door van de soep. Maar met wat gebeurt door er als Monique Smit, Dave Roelvink op en Frans de Duijts de restaurants bezoeken? de Zijn zij door net een zo tevreden over in de kwaliteit van de het gerechten?

In van Leiden gaan het Damian en Nick met voor hun gasten aan de een slag. uit Terwijl ze druk op tv bezig zijn in de keuken, brengt op tv Gerard naar Joling onverwachts een een bezoek aan naar het restaurant. Ook in het De Lier en Amsterdam uit krijgen tijdens de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen van Edsilia Rombley en op Jochem op tv van Gelder de kwaliteit van de tijdens de gerechten en de door bediening?

In in Apeldoorn koken Thomas op tv en Martijn de het sterren van de uit hemel waar een Martijn zich waagt aan zijn beruchte naar tomatensoep. Maar opeens tijdens verschijnt zanger op Tim Douwsma in en hij prikt met een vorkje mee. Bij Ivo uit en Djamilla loopt op op tv het in de keuken op rolletjes van en van ze bereiden een broodje het hete kip. Maar is tijdens het voor een sommige door deelnemers niets iets te pikant? Alain door Caron in brengt een bezoek in aan het restaurant. Wat naar vindt hij van de uit gerechten? een In Beuningen gaan Guido en een Kriz in aan de slag voor op tv hun door concurrenten, maar wat op tv gebeurt er als Xander de tijdens Buisonjé een naar bezoek brengt door aan het restaurant?

Mattias en Yorick met de verwelkomen Melline en door Karin uit Apeldoorn de en Brian en Jessica het uit Purmerend. Met veel passie op en op oog voor op tv detail serveren zij de van mooiste gerechten het uit. Wat gebeurt uit er als onverwachts op tv zanger Brace een naar bezoek brengt aan het het restaurant? In Apeldoorn brengt Pip met Pellens een van bezoek in aan het restaurant van Melline en in van Karin en Kim-Lian van der naar Meij verrast de op deelnemers in in Purmerend. Hoe een beoordelen zij de gerechten op en de service? Wie met winnen de door Downtown Dinner-award?

Jerry naar en Louwren zetten van in Houten van het vuur onder op de pannen en bereiden met in veel zorg en aandacht de gerechten op tv voor hun op tv gasten uit Amersfoort en Nijkerk. op Musicalactrice en zangeres van Vajèn door van den Bosch brengt ook van een bezoek met aan het uit Houtense restaurant. Hoe beoordeelt door zij de door gerechten en de op service? In Amersfoort brengt niemand minder met op tv dan Rob Geus een bezoek aan met in het restaurant en in tijdens Nijkerk schuift van Peter Beense aan. Hoe beoordelen deze van BN'ers de gerechten met en uit de service van de medewerkers? de Wie winnen de van de felbegeerde Downtown Dinner-award?

In met Apeldoorn koken Thomas en Martijn op tv de uit sterren van de van hemel waar Martijn zich uit waagt aan zijn beruchte van naar tomatensoep. Maar opeens verschijnt in zanger Tim Douwsma en hij van prikt een vorkje met mee. de In Apeldoorn koken Thomas met en Martijn tijdens de sterren naar van de hemel waar Martijn zich het waagt aan zijn een beruchte tomatensoep. met Maar opeens met verschijnt zanger Tim Douwsma en de hij op tv prikt een vorkje mee. met Bij Ivo een en Djamilla loopt het in tijdens de keuken op een rolletjes de en ze bereiden uit een broodje hete door kip. Maar is het voor van sommige op tv deelnemers niet iets te van pikant? tijdens Alain Caron brengt een bezoek een aan het restaurant. door Wat vindt hij door van de gerechten? van In Beuningen een gaan Guido door en Kriz aan de slag voor van hun concurrenten, maar met wat gebeurt het er het als Xander de Buisonjé de een bezoek naar brengt aan het naar restaurant?

Jerry van en Louwren zetten door in Houten het vuur onder door de pannen en uit bereiden het met veel in zorg en aandacht tijdens gerechten voor hun gasten uit uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry naar en Louwren zetten van op tv in Houten het vuur onder de met pannen een en bereiden met veel zorg tijdens en aandacht door gerechten voor op tv hun gasten uit Amersfoort een en op tv Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van op tv den Bosch naar brengt naar ook een bezoek aan het van Houtense restaurant. Hoe met beoordeelt zij de op gerechten en de van service? in In Amersfoort brengt op niemand minder dan Rob Geus een het bezoek aan door het restaurant en de in uit Nijkerk schuift Peter Beense met aan. Hoe beoordelen deze van BN'ers de met gerechten en de service van met de een medewerkers? Wie naar winnen de felbegeerde Downtown met Dinner-award?

In in Leiden gaan Damian van en Nick voor in hun gasten aan de slag. tijdens met Terwijl ze druk bezig zijn in met de op tv keuken, brengt met Gerard Joling onverwachts een bezoek van aan het restaurant. In door uit Leiden gaan Damian een en Nick voor naar hun gasten aan de slag. Terwijl een ze druk bezig tijdens zijn door in de het keuken, brengt Gerard met Joling onverwachts een met bezoek aan het restaurant. Ook het in De de Lier en Amsterdam op tv krijgen de deelnemers van bezoek. Hoe beoordelen Edsilia Rombley het en het Jochem van Gelder de door kwaliteit van de gerechten met de en de bediening?

In op tv het nieuwe EO-programma van ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, het samen met mensen het door met een verstandelijke van beperking, door het land. Ze beoordelen tijdens tijdens in verschillende restaurants op elkaars kookkunsten, service en de entourage. in Hoe is er met gekookt? Hoe met worden de deelnemers ontvangen? uit op tv En wat gebeurt er door als hun met favoriete BN?er onverwachts het restaurant bezoekt door en iets tijdens bestelt? In Nederland zijn met tientallen restaurants, het lunchrooms en andere horecagelegenheden naar te vinden waar mensen naar naar met een verstandelijke beperking hun uit talenten inzetten. In tijdens het programma ?Downtown Dinner?, van dat overigens niet door alleen door over mensen met de het syndroom van Down gaat, naar gaan zij met vol passie en ambitie een de strijd het met elkaar aan. Iedere op tv aflevering op tv staan drie restaurants een centraal en vaardigt een elk restaurant twee medewerkers af het in op deze competitie. De tijdens deelnemers bereiden zelfgekozen specialiteiten op voor de van medewerkers van de andere twee op restaurants. in Na het opdienen en naar het door proeven van de gerechten de stijgt de spanning: op hoe beoordelen zij het met gerecht? Hoe de staat het met met de service van van de bediening? En wat gebeurt in er als door de medewerkers van onverwachts bezoek krijgen in van een bekende Nederlander? Verschillende uit bekende in Nederlanders, waaronder op Monique Smit, Jochem van uit Gelder, Gerard Joling, Edsilia Rombley, op Vajèn tijdens van den Bosch, Pip Pellens, tijdens Xander de Buisonjé, van zullen te zien met zijn van in deze nieuwe titel. 'Downtown op tv Dinner' brengt naar in vijf door afleveringen een bezoek aan vijftien Nederlandse op tv plaatsen, uit waaronder Apeldoorn, Leiden, van Weesp, Amersfoort, een Amsterdam, Utrecht, Hilversum, De Lier, van Nijkerk, Nunspeet, Beuningen uit en Purmerend. naar Presentator Johan Eikelboom, bekend de van de 3Onderzoekt en Hufterproef, van trekt samen met de met deelnemers door het naar land en brengt hen het van restaurant naar naar restaurant. Johan: naar ?Inmiddels hebben we een tijdens aantal opnames achter tijdens de rug en iedere een keer met verrassen deze mensen mij een door hun pure tijdens emoties en naar oprechtheid. Dit zorgt in voor spannende en van soms emotionele momenten bij op tv de beoordeling. de In de restaurants op waar zij werken leren ze van van een elkaar, helpen op ze elkaar en leveren een ze een waardevolle bijdrage op aan de het maatschappij. Ik ben blij dat op tv door we dit met ?Downtown van Dinner? kunnen laten het zien.?

juni 2020
28-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. Ze bereiden een heerlijke smoothie en de specialiteit van het...

21-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. Ook in De Lier en Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Eds...

14-08-2018 21:20

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletj...

10-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Mattias en Yorick verwelkomen Melline en Karin uit Apeldoorn en Brian en Jessica uit Purmerend. Met veel passie en oog voor detail serveren zij de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt er als onverwachts zanger Brace een bezoek brengt aan het ...

03-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van den Bosch brengt ook een bezoek aan het Houtense rest...

27-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van d...

20-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aa...

13-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk b...

06-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

06-01-2017 22:00

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

05-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

04-01-2017 21:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

03-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

02-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In het nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage. Hoe is er gekookt...

Downtown Dinner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Downtown Dinner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Downtown Dinner bij Downtown Dinner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Downtown Dinner. Heb je een uitzending van Downtown Dinner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Downtown Dinner gemist

Uitzending gemist van Downtown Dinner? Hier kun je alle uitzendingen van Downtown Dinner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!