Programma gemist?

In Weesp zien het een we John en Cathelijne uit aan het werk in een het op tv Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij een hun gasten uit en hoe smaken de tijdens pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten tijdens we Rosalinde en Auke. een Ze bereiden op een heerlijke smoothie op en de specialiteit tijdens van het huis: de een op hamburger. Aan de Utrechtse grachten werken met Lisa en Niek. naar Lisa verwelkomt een de gasten door en Niek met gaat samen met Johan op tv op pad voor uit de ingrediënten door van de soep. Maar wat gebeurt tijdens er op tv als Monique Smit, Dave uit Roelvink en door Frans Duijts de door restaurants bezoeken? door Zijn zij net zo van tevreden over de in kwaliteit van uit de gerechten?

In Leiden op tv gaan Damian en tijdens Nick in voor hun gasten op aan de slag. op Terwijl ze druk bezig op zijn in door de keuken, brengt Gerard Joling van onverwachts naar een bezoek aan het restaurant. Ook door in in De Lier en Amsterdam krijgen door de deelnemers op bezoek. met Hoe beoordelen Edsilia Rombley tijdens en Jochem van Gelder een de kwaliteit van de op tv gerechten en de met op bediening?

In Apeldoorn koken uit in Thomas en Martijn de sterren van uit de hemel op waar op Martijn zich waagt aan door zijn beruchte met tomatensoep. Maar opeens door verschijnt zanger Tim Douwsma en tijdens hij met prikt een vorkje mee. naar Bij Ivo en Djamilla loopt de het in de het keuken op op tv rolletjes en ze de bereiden een broodje hete naar een kip. Maar is het in voor sommige deelnemers niets iets op te uit pikant? Alain Caron van brengt een bezoek aan het uit restaurant. naar Wat vindt hij op van de gerechten? In Beuningen het gaan Guido en van Kriz in aan de slag voor de hun concurrenten, met maar wat gebeurt er naar als Xander op de Buisonjé een bezoek de brengt aan in het restaurant?

Mattias in en Yorick verwelkomen in Melline en Karin op tv uit Apeldoorn in en Brian en Jessica uit tijdens Purmerend. Met veel passie door naar en oog voor detail serveren zij op tv de mooiste gerechten door uit. Wat gebeurt het er het als onverwachts zanger op Brace een door bezoek brengt aan het door restaurant? In door Apeldoorn brengt Pip Pellens een bezoek de aan door het restaurant van tijdens Melline en Karin en op Kim-Lian van der Meij naar verrast de deelnemers uit in Purmerend. de Hoe beoordelen zij een de tijdens gerechten en de een service? Wie winnen de tijdens Downtown Dinner-award?

Jerry en door Louwren zetten in tijdens Houten uit het vuur onder een de pannen en bereiden de met veel zorg uit en aandacht een gerechten voor hun gasten uit Amersfoort tijdens en van Nijkerk. Musicalactrice en een zangeres Vajèn van den een Bosch brengt ook een met bezoek aan in het Houtense restaurant. een Hoe beoordeelt zij de op tv uit gerechten en de service? het In Amersfoort brengt niemand een minder dan naar Rob Geus met een bezoek aan het restaurant in en in Nijkerk schuift in Peter Beense aan. van Hoe beoordelen deze een BN'ers de gerechten het en de de service van in de medewerkers? Wie winnen de het felbegeerde op tv Downtown Dinner-award?

In Apeldoorn koken op Thomas en Martijn door de een sterren van de hemel waar een Martijn zich waagt het aan zijn beruchte uit op tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim van Douwsma van en hij prikt een vorkje door mee. In Apeldoorn op tv een koken Thomas en Martijn een de sterren van de hemel van waar Martijn een zich waagt op tv aan zijn beruchte tomatensoep. in Maar uit opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en uit van hij prikt een vorkje de mee. Bij Ivo en Djamilla tijdens loopt het in een de op keuken op rolletjes en ze op bereiden een naar broodje de hete kip. Maar is het voor in sommige deelnemers op niet iets te op tv pikant? Alain Caron brengt uit door een bezoek aan het restaurant. van Wat in vindt hij van met de gerechten? In Beuningen gaan Guido een van en Kriz aan in de slag voor op tv hun concurrenten, maar wat met gebeurt er als Xander de de op tv Buisonjé een bezoek brengt aan het het een restaurant?

Jerry en Louwren het zetten in Houten in het vuur een onder de uit pannen en met bereiden met veel van zorg en aandacht gerechten voor hun naar gasten uit Amersfoort op tv en Nijkerk. uit Jerry met en Louwren zetten in Houten naar het vuur onder de op tv pannen en van bereiden met op tv veel zorg en aandacht gerechten een voor het hun gasten uit Amersfoort een en door Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van van den uit Bosch brengt het ook een bezoek aan naar het Houtense restaurant. op Hoe beoordeelt zij de gerechten het en in de service? de In Amersfoort brengt niemand minder de dan Rob Geus op een uit bezoek aan het naar restaurant en in Nijkerk de schuift Peter Beense aan. met Hoe beoordelen deze BN'ers tijdens van de gerechten en de service van een door de medewerkers? Wie winnen een de felbegeerde Downtown de Dinner-award?

In Leiden in gaan Damian naar en Nick met voor hun gasten aan het de slag. Terwijl met ze druk op bezig zijn in de in keuken, brengt Gerard Joling het onverwachts een bezoek uit aan een het restaurant. In Leiden gaan Damian op en Nick voor tijdens hun gasten aan het de slag. een Terwijl met ze druk bezig zijn in naar de keuken, brengt uit Gerard Joling op onverwachts een bezoek op aan het restaurant. een Ook in De een Lier en Amsterdam een krijgen de op tv deelnemers bezoek. Hoe beoordelen van Edsilia Rombley door en Jochem van de Gelder de kwaliteit van de door gerechten en de uit bediening?

In het met nieuwe uit EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan het Eikelboom, samen met mensen uit met een verstandelijke de beperking, door het uit land. Ze beoordelen uit in uit verschillende restaurants elkaars van kookkunsten, service en de entourage. door Hoe is er door gekookt? Hoe op tv worden tijdens de deelnemers ontvangen? En uit wat gebeurt er op als hun favoriete BN?er een onverwachts het restaurant tijdens bezoekt en tijdens iets bestelt? In Nederland zijn tientallen op tv restaurants, lunchrooms en naar andere horecagelegenheden te naar vinden waar mensen naar met een verstandelijke op tv beperking hun talenten van door inzetten. In het programma ?Downtown door Dinner?, dat overigens op tv niet het alleen over mensen met van het syndroom van Down gaat, de gaan uit zij vol passie de en ambitie het de strijd met elkaar tijdens aan. Iedere aflevering staan in drie een restaurants centraal en vaardigt elk in restaurant op tv twee medewerkers af in deze naar competitie. De deelnemers bereiden uit zelfgekozen specialiteiten naar voor het de medewerkers van de andere twee een op restaurants. Na het opdienen op en het een proeven van de gerechten stijgt de op spanning: naar hoe beoordelen zij het een gerecht? Hoe naar staat het naar met de service door van de bediening? En door wat gebeurt er met als de medewerkers onverwachts bezoek van krijgen van naar een bekende in Nederlander? Verschillende bekende Nederlanders, door waaronder de Monique Smit, Jochem van het Gelder, Gerard Joling, naar Edsilia Rombley, Vajèn van van den Bosch, het Pip Pellens, Xander de met Buisonjé, zullen te zien tijdens zijn in deze van nieuwe titel. 'Downtown op Dinner' brengt in in vijf afleveringen een een bezoek aan tijdens vijftien Nederlandse een plaatsen, waaronder Apeldoorn, Leiden, Weesp, tijdens Amersfoort, Amsterdam, uit Utrecht, Hilversum, uit De Lier, Nijkerk, Nunspeet, Beuningen op tv en Purmerend. met Presentator Johan het Eikelboom, bekend van 3Onderzoekt en de Hufterproef, trekt samen in met de op tv deelnemers door het van land en brengt hen van van restaurant naar in restaurant. Johan: ?Inmiddels hebben de we uit een aantal opnames achter de tijdens rug en iedere het keer verrassen deze met mensen een mij door hun naar pure emoties en een oprechtheid. Dit zorgt voor spannende tijdens en soms emotionele op tv momenten het bij de uit beoordeling. In de restaurants tijdens waar zij werken leren op tv ze het van elkaar, helpen ze elkaar en in leveren een ze een waardevolle door bijdrage aan door de maatschappij. Ik ben blij dat tijdens we een dit met ?Downtown Dinner? kunnen door naar laten zien.?

mei 2019
28-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het Pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? In Hilversum ontmoeten we Rosalinde en Auke. Ze bereiden een heerlijke smoothie en de specialiteit van het...

21-08-2018 21:15

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. Ook in De Lier en Amsterdam krijgen de deelnemers bezoek. Hoe beoordelen Eds...

14-08-2018 21:20

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletj...

10-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Mattias en Yorick verwelkomen Melline en Karin uit Apeldoorn en Brian en Jessica uit Purmerend. Met veel passie en oog voor detail serveren zij de mooiste gerechten uit. Wat gebeurt er als onverwachts zanger Brace een bezoek brengt aan het ...

03-07-2018 20:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Musicalactrice en zangeres Vajèn van den Bosch brengt ook een bezoek aan het Houtense rest...

27-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel waar Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van d...

20-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aandacht gerechten voor hun gasten uit Amersfoort en Nijkerk. Jerry en Louwren zetten in Houten het vuur onder de pannen en bereiden met veel zorg en aa...

13-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk bezig zijn in de keuken, brengt Gerard Joling onverwachts een bezoek aan het restaurant. In Leiden gaan Damian en Nick voor hun gasten aan de slag. Terwijl ze druk b...

06-06-2017 21:45

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

06-01-2017 22:00

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

05-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

04-01-2017 21:30

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

03-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

02-01-2017 21:25

Downtown Dinner

Downtown Dinner - Downtown Dinner

In het nieuwe EO-programma ?Downtown Dinner? trekt Johan Eikelboom, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage. Hoe is er gekookt...

Downtown Dinner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Downtown Dinner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Downtown Dinner bij Downtown Dinner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Downtown Dinner. Heb je een uitzending van Downtown Dinner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Downtown Dinner gemist

Uitzending gemist van Downtown Dinner? Hier kun je alle uitzendingen van Downtown Dinner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord