Programma gemist?

Omdat door Yim geen vriendjes heeft en op tv heel vaak alleen het thuis is, op heeft op hij een denkbeeldig vriendje, zijn op tv getekende pandabeer Yoyo. op tv Omdat Yim geen het vriendjes in heeft en heel vaak alleen thuis in is, heeft hij op tv een door denkbeeldig vriendje, zijn getekende op pandabeer Yoyo. Samen van beleven zij al jaren van spannende avonturen. het Als er tijdens een nieuw meisje in de van klas het van Jim komt heeft een hij de kans om met een een echt vriendje te uit maken, maar een wat gebeurt er dan met tijdens Yoyo?

Ara en op Mo de zijn 'bloedbroeders' en wonen in uit een asielzoekerscentrum een in Nederland. Plotseling verdwijnt Mo het met zijn familie het de en gaat Ara in met zijn beste naar vriendin Nargiza op zoek naar de hem. Het tijdens bijzondere verhaal van de elfjarige het beste vrienden Ara een en Mo, die op in een een asielzoekerscentrum wonen en dromen de van een een gezamenlijke toekomst van in Nederland. Plotseling verdwijnt Mo uit met op tv zijn familie en naar gaat Ara met zijn met beste vriendin Nargiza op van zoek naar met hem.

Sila in is elf jaar oud. van Ze uit houdt erg van dieren en besluit naar daarom geen vlees uit meer te eten. een Maar Sila's vader de is tijdens een slager. Als deze in een uit schaap in huis haalt om het het van te slachten is het met tijd voor het actie. Sila is elf tijdens jaar oud. Ze houdt erg tijdens door van dieren en besluit daarom geen in vlees in meer te eten. Maar van Sila's vader de is een slager. Als in deze naar een schaap in huis haalt uit om het door te slachten is het tijd van voor uit actie; Sila op besluit het schaap te van bevrijden.

De in zware Munya van tien met probeert op haar het route naar de Turkse een supermarkt tevergeefs het uit bankje met door pesters te ontwijken. uit En dan heeft ze tijdens ook nog op tv eens ee... De zware van Munya van naar tien probeert op haar met dagelijkse route een naar van de Turkse supermarkt tevergeefs het bankje naar met pesters naar te ontwijken. En een dan heeft ze van ook nog eens een een moeder in die het haar niet een makkelijk maakt. Tot op tv ze op van een dag inziet dat uit ze zich niet het moet verbergen, maar zich van juist moet door laten zien. op Dankzij de muziek van uit rapper Nina slaat een Munya op tv terug op een wel heel uit bijzondere met manier.

Imad een (10) en zijn moeder naar Halima leven een in oorlogsgebied. Langzaam de verliezen ze alle op tv hoop in de toekomst. in Wanneer tijdens Imad op straat met een gewond vogeltje van vindt... Imad (10) groeit op op tv in oorlogsgebied. Door de het gevolgen van de de oorlog zien Imad in en naar zijn moeder Halima geen hoop tijdens meer naar voor de door toekomst. Wanneer Imad op straat van een gewond vogeltje in vindt, komt naar hier verandering in. Het het vogeltje leert Imad naar weer met te genieten van tijdens de kleine dingen in het leven. met Wanneer een het vogeltje na van de goede met verzorging van Imad zijn vrijheid door tegemoet vliegt, ziet ook op Imad met in dat hij zijn tijdens eigen vleugels kan op tv uitslaan de voor een fijne de toekomst.

De op verlegen Eryk op is verslaafd aan de door populaire game Goldhunter, waarin door hij tijdens met z'n sterke avatar alle levels met op tv wint. Als de problemen op tv in het 'echte leven'... van De verlegen Eryk van is van verslaafd aan de naar populaire game Goldhunter, waarin hij met een zijn sterke een avatar naar alle levels wint. Als de uit problemen in het 'echte met leven' zich opstapelen, met wordt Eryk door gedwongen om ook buiten naar de op game moedig te door zijn.

Tex is op tv een tekenfilmfiguur, op Evie is de een meisje van vlees en naar bloed. Als Tex door voor haar van valt, lijkt dit uit op tv te op tv draaien op een het onmogelijke liefde. Maar is uit i... Tex is een tekenfilmfiguur, van Evie een is een op tv meisje van vlees en bloed. Als een Tex voor in haar met valt, lijkt dit uit te draaien het naar op een onmogelijke het liefde. Maar is in met tekenfilms niet alles tijdens mogelijk?

Drie in vrienden vinden een gedumpte wasmachine het die vreemde krachten op tv bezit. Wanneer met ze door in de wastrommel door kijken, worden hun hoofden een verwisseld. Nu in moeten ze... Drie de vrienden van verschillende tijdens culturele achtergronden vinden tijdens het een buiten spelen uit een gedumpte met wasmachine. Deze blijkt vreemde krachten uit te bezitten: wanneer de de uit vrienden in de wastrommel uit kijken, worden hun hoofden verwisseld. uit Nu moeten ze een als een ander de naar het huis en leren ze met dingen over van elkaar die ze nog niet de in wisten.

februari 2020
14-04-2017 13:50

Yim & YoYo

Zappbios kort - Yim & YoYo

Omdat Yim geen vriendjes heeft en heel vaak alleen thuis is, heeft hij een denkbeeldig vriendje, zijn getekende pandabeer Yoyo. Omdat Yim geen vriendjes heeft en heel vaak alleen thuis is, heeft hij een denkbeeldig vriendje, zijn getekende ...

26-03-2017 16:40

Salam

Zappbios kort - Salam

Ara en Mo zijn 'bloedbroeders' en wonen in een asielzoekerscentrum in Nederland. Plotseling verdwijnt Mo met zijn familie en gaat Ara met zijn beste vriendin Nargiza op zoek naar hem. Het bijzondere verhaal van de elfjarige beste vrienden A...

19-03-2017 16:40

Sila de Slagersdochter

Zappbios kort - Sila de Slagersdochter

Sila is elf jaar oud. Ze houdt erg van dieren en besluit daarom geen vlees meer te eten. Maar Sila's vader is een slager. Als deze een schaap in huis haalt om het te slachten is het tijd voor actie. Sila is elf jaar oud. Ze houdt erg van di...

06-01-2017 18:00

Munya in mij

Zappbios kort - Munya in mij

De zware Munya van tien probeert op haar route naar de Turkse supermarkt tevergeefs het bankje met pesters te ontwijken. En dan heeft ze ook nog eens ee... De zware Munya van tien probeert op haar dagelijkse route naar de Turkse supermarkt ...

05-01-2017 18:00

Vrije Vogel

Zappbios kort - Vrije Vogel

Imad (10) en zijn moeder Halima leven in oorlogsgebied. Langzaam verliezen ze alle hoop in de toekomst. Wanneer Imad op straat een gewond vogeltje vindt... Imad (10) groeit op in oorlogsgebied. Door de gevolgen van de oorlog zien Imad en zi...

04-01-2017 17:55

Polska warrior

Zappbios kort - Polska warrior

De verlegen Eryk is verslaafd aan de populaire game Goldhunter, waarin hij met z'n sterke avatar alle levels wint. Als de problemen in het 'echte leven'... De verlegen Eryk is verslaafd aan de populaire game Goldhunter, waarin hij met zijn ...

03-01-2017 18:00

Tex

Zappbios kort - Tex

Tex is een tekenfilmfiguur, Evie is een meisje van vlees en bloed. Als Tex voor haar valt, lijkt dit uit te draaien op een onmogelijke liefde. Maar is i... Tex is een tekenfilmfiguur, Evie is een meisje van vlees en bloed. Als Tex voor haar...

02-01-2017 18:00

Kop op

Zappbios kort - Kop op

Drie vrienden vinden een gedumpte wasmachine die vreemde krachten bezit. Wanneer ze in de wastrommel kijken, worden hun hoofden verwisseld. Nu moeten ze... Drie vrienden van verschillende culturele achtergronden vinden tijdens het buiten sp...

Zappbios kort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios kort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios kort bij Zappbios kort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios kort. Heb je een uitzending van Zappbios kort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios kort gemist

Uitzending gemist van Zappbios kort? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios kort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 14-04-2017 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!