Programma gemist?

Alle een Olympische hoogtepunten (maar in ook de dieptepunten) van 2016 een passeren nog eenmaal een op de revue. Alle Olympische hoogtepunten van (maar ook de de dieptepunten) van het 2016 passeren op van Nieuwjaarsdag nog eenmaal de revue. met Gedoodverfde winnaars de als Epke met Zonderland en Dafne Schippers deden uit niet wat vele op tv nachtelijke kijkers met van hen verwachtten: goud tijdens winnen. Epke landde het tijdens de rekstokfinale door met een smak naar plat op zijn in van buik en Dafne werd tweede door op de 200 meter het en vijfde op het de op 100 meter. Maar de TeamNL ging na de Olympische uit Spelen in naar Rio de Janeiro naar - de de eerste in de Zuid-Amerika - alsnog met negentien tijdens medailles (waarvan acht in gouden) naar door huis, waarmee het van de elfde plaats innam op een de naar medaillespiegel.

oktober 2019
01-01-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren nog eenmaal de revue. Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren op Nieuwjaarsdag nog eenmaal de revue. Gedoodverfde winnaars als Epke ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!