Programma gemist?

Alle Olympische tijdens hoogtepunten (maar ook een de dieptepunten) in van 2016 passeren uit nog eenmaal de het revue. Alle Olympische uit hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) het van een 2016 passeren met op Nieuwjaarsdag nog eenmaal de revue. op tv Gedoodverfde winnaars op als Epke Zonderland en het Dafne Schippers de deden het niet wat vele nachtelijke kijkers de van met hen verwachtten: goud winnen. naar Epke landde met tijdens de rekstokfinale met een smak op plat op zijn met buik en Dafne op tv werd op tv tweede op in de 200 meter en vijfde op op de 100 door meter. in Maar TeamNL ging na op de Olympische Spelen in met Rio de Janeiro met - de eerste in van Zuid-Amerika - de alsnog met negentien naar medailles de (waarvan acht gouden) naar huis, waarmee op tv het de elfde met plaats innam op met tijdens de medaillespiegel.

september 2020
01-01-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren nog eenmaal de revue. Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren op Nieuwjaarsdag nog eenmaal de revue. Gedoodverfde winnaars als Epke ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!