Programma gemist?

Alle de Olympische hoogtepunten (maar tijdens ook de dieptepunten) van op 2016 passeren nog eenmaal in de revue. Alle een van Olympische hoogtepunten (maar tijdens ook de dieptepunten) van 2016 een passeren op Nieuwjaarsdag nog een eenmaal de op tv revue. Gedoodverfde de winnaars als Epke Zonderland met en Dafne Schippers deden tijdens niet wat vele een nachtelijke kijkers van van naar hen verwachtten: goud naar winnen. Epke landde tijdens de met rekstokfinale het met een smak plat door op zijn buik en een Dafne werd tweede op op de 200 meter in en in vijfde op van de 100 meter. Maar TeamNL ging met na de Olympische een Spelen in Rio de een de Janeiro - de eerste in op Zuid-Amerika - alsnog de met negentien medailles een (waarvan acht gouden) de van naar huis, waarmee in het de elfde plaats innam op op van de medaillespiegel.

mei 2020
01-01-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren nog eenmaal de revue. Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren op Nieuwjaarsdag nog eenmaal de revue. Gedoodverfde winnaars als Epke ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!