Programma gemist?

Alle op Olympische hoogtepunten (maar in ook de dieptepunten) van van 2016 passeren de nog eenmaal de met revue. Alle Olympische het hoogtepunten (maar ook een de dieptepunten) naar van 2016 passeren op door Nieuwjaarsdag nog eenmaal met de revue. van Gedoodverfde winnaars als Epke Zonderland en op Dafne het Schippers deden uit niet wat vele nachtelijke kijkers tijdens van door hen verwachtten: goud winnen. Epke landde naar tijdens de rekstokfinale naar met een smak met tijdens plat op zijn van buik en Dafne werd door tweede op de 200 meter in de en vijfde op de 100 met meter. tijdens Maar TeamNL ging naar na de Olympische uit Spelen in Rio de Janeiro een - de eerste in naar Zuid-Amerika - een alsnog met de negentien medailles (waarvan acht een gouden) naar naar huis, waarmee het in de elfde uit plaats innam op een de medaillespiegel.

juli 2021
01-01-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren nog eenmaal de revue. Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren op Nieuwjaarsdag nog eenmaal de revue. Gedoodverfde winnaars als Epke ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!