Programma gemist?

Alle op Olympische hoogtepunten (maar ook de in dieptepunten) van 2016 uit passeren nog eenmaal de de revue. Alle van Olympische hoogtepunten naar (maar op ook de dieptepunten) op van 2016 passeren op Nieuwjaarsdag nog op tv eenmaal de revue. het Gedoodverfde winnaars uit als Epke Zonderland met en Dafne het Schippers deden niet op wat vele nachtelijke kijkers van van naar hen verwachtten: goud een winnen. Epke landde tijdens de uit rekstokfinale door met een smak tijdens plat op zijn buik tijdens en Dafne op tv werd tweede op de 200 op tv meter en in vijfde op tijdens de 100 meter. de Maar TeamNL ging na de Olympische de van Spelen in Rio de Janeiro - tijdens het de eerste in Zuid-Amerika tijdens - alsnog op met negentien medailles (waarvan acht gouden) op tv op naar huis, waarmee een het de elfde plaats innam op naar de met medaillespiegel.

mei 2021
01-01-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren nog eenmaal de revue. Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren op Nieuwjaarsdag nog eenmaal de revue. Gedoodverfde winnaars als Epke ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!