Programma gemist?

Alle Olympische op tv hoogtepunten (maar ook met de dieptepunten) van 2016 op passeren nog eenmaal door de revue. tijdens Alle Olympische hoogtepunten uit (maar ook de op dieptepunten) van naar 2016 passeren het op Nieuwjaarsdag nog eenmaal de revue. uit in Gedoodverfde winnaars als naar Epke Zonderland en Dafne Schippers in deden niet wat met vele nachtelijke kijkers in van hen op tv verwachtten: goud winnen. op tv Epke landde tijdens van de rekstokfinale in met een smak plat op van zijn van buik en Dafne werd tweede het op de 200 meter tijdens en vijfde op uit de 100 het meter. op Maar TeamNL ging na op de Olympische Spelen tijdens in Rio door de Janeiro - in de eerste in op Zuid-Amerika - alsnog met negentien de medailles (waarvan acht uit gouden) naar huis, in waarmee het de op elfde plaats naar innam op de een medaillespiegel.

januari 2021
01-01-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren nog eenmaal de revue. Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren op Nieuwjaarsdag nog eenmaal de revue. Gedoodverfde winnaars als Epke ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!