Programma gemist?

Alle Olympische hoogtepunten het (maar ook op tv de dieptepunten) van 2016 op tv op tv passeren nog eenmaal de revue. op Alle Olympische op tv hoogtepunten (maar ook in de dieptepunten) van 2016 op passeren op Nieuwjaarsdag in nog op eenmaal de revue. Gedoodverfde winnaars als van Epke Zonderland met en Dafne naar Schippers deden niet wat de vele nachtelijke kijkers uit van hen verwachtten: op goud uit winnen. Epke landde tijdens tijdens de rekstokfinale met een door smak uit plat op zijn buik en met Dafne werd tweede van op de tijdens 200 meter met en vijfde op de 100 naar meter. Maar TeamNL met ging tijdens na de Olympische Spelen in Rio op de een Janeiro - de de eerste in Zuid-Amerika - alsnog een met in negentien medailles (waarvan door acht gouden) naar huis, waarmee het het met de elfde plaats met innam op de uit medaillespiegel.

juni 2021
01-01-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren nog eenmaal de revue. Alle Olympische hoogtepunten (maar ook de dieptepunten) van 2016 passeren op Nieuwjaarsdag nog eenmaal de revue. Gedoodverfde winnaars als Epke ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!