Programma gemist?

Jasper besluit op een tatoeage op te nemen op zijn in onderarm. Die naar beslissing werkt aanstekelijk, de want ook het Bart laat zich op tv onder handen nemen door tatoeëerder Rocky op die op met Tambor logeert. Fleur uit en Ocke gaan met op hond Lena naar in naar de dierenarts om haar op tv te laten inenten, zodat met ze door eventueel mee terug kan naar Nederland. naar Jessica zoekt op tv een op nieuwe school voor naar de tweeling. Ze wil met de dure privéschool inruilen voor met een op schooltje in de van buurt. En de ouders van in Matthijs komen op het met bezoek. Zij hopen door vurig dat de in toekomst van de familie het Van Berkel niet uit in Kaapverdië tijdens ligt.

Jasper tijdens en Bart een nemen de uitdaging aan van om de hoogste naar berg van tijdens Santo Antao over te een fietsen. Maar de dat is een stuk makkelijker gezegd tijdens dan gedaan. uit Maaikes tas wordt op een klaarlichte dag gestolen in en door hierdoor voelt een ze zich een stuk minder het veilig in haar op huis. uit De familie Van Berkel op tv bespreekt de toekomst de met het uit hele gezin. Ze missen Nederland op nog steeds heel erg. uit tijdens En Ocke en Fleur houden zich uit bezig met het hun tijdens bezoek. De zus van Fleur is op tv onlangs naar getrouwd en heeft van als huwelijksreis een geheel verzorgde uit week op tijdens Casa Tambor naar gekregen.

Jasper in en Bart nemen de de uitdaging aan naar om de het hoogste berg van van Santo Antao over de te fietsen. Maar dat de is een stuk het makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes in tas de wordt op op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt tijdens ze zich een het stuk minder naar veilig met in haar huis. De familie Van van van Berkel bespreekt de op toekomst met het hele gezin. Ze het missen de Nederland nog steeds een heel erg. En Ocke de en Fleur de houden zich de bezig met hun bezoek. naar De zus van Fleur is uit onlangs getrouwd en een heeft op als huwelijksreis een geheel verzorgde de week op Casa een Tambor de gekregen.

De Van Berkels tijdens hebben naar geregeld dat een ze met een natuurorganisatie die zich van inzet voor op tv zeeschildpadden mee mogen naar het het uit onbewoonde eiland Santa door Luzia. De leuke trip draait met helaas uit een op een naar drama. Jessica houdt een leuke op beauty-avond op tv met de de tweeling, maar die wordt wreed verstoord van de door duistere figuren. met En voor het eerst de regent het keihard op door het naar eiland en moet Bart snel in tijdens actie komen om met schade op tv te voorkomen. in En de familie Beerens houdt een het vrijmarkt in het het op centrum van Mindelo, waarbij op ze binnen vijf minuten een zijn het uitverkocht.

De Van Berkels door hebben door geregeld dat ze op met een in natuurorganisatie die zich op tv inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar in het de onbewoonde eiland Santa van Luzia. De leuke trip op draait helaas uit op het in een drama. Jessica houdt een de leuke beauty-avond met met de op tweeling, maar die wordt wreed het verstoord door door duistere figuren. naar En voor het eerst op tv regent het keihard op van het eiland en moet uit uit Bart snel in actie op tv komen om schade te van voorkomen. En de uit familie Beerens houdt in een vrijmarkt in het een centrum de van Mindelo, waarbij uit ze binnen vijf minuten het zijn op uitverkocht.

De naar families maken zich op in voor een een grote storm. Er is naar noodweer op komst en op zelfs het leger een staat paraat. Voor op tv met de families is dit een eerste met test in om te kijken een of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand uit zijn tegen door zwaar weer. Maaike van heeft van zin om het hele Kaapverdische avontuur het aan de wilgen door te hangen op en terug te keren met naar Nederland. Jasper uit en het Jessica raken steeds een meer in een het sleur en vallen terug met in van oude patronen. De Van Berkels het maken de nieuwe vrienden.

De families op tv maken zich uit op voor tijdens een grote storm. Er is noodweer op op komst van en zelfs het een leger van staat paraat. Voor de families is tijdens dit een het eerste op test om te kijken of hun de zelfgebouwde vakantieparken bestand met zijn tegen de zwaar naar weer. Maaike heeft tijdens zin om het hele van Kaapverdische avontuur aan de de wilgen te hangen met en terug te tijdens keren naar Nederland. Jasper tijdens de en Jessica raken steeds een meer in een sleur en door vallen terug in het oude patronen. het De Van van Berkels maken nieuwe naar vrienden.

De op families Beerens van en De Weijer worden naar steeds betere naar vrienden. Ze brengen zelfs een deel een van hun tijdens vakantie uit samen door. De familie Molenaar houdt met vakantie op tijdens eigen park met en is op tv laaiend enthousiast over het eigen op tv resort. En Marieke op gaat samen met in de kinderen naar in training uit voor de Van Berkel hike, die naar ze het organiseren om geld in op te halen door voor zwerfkinderen op Kaapverdië. een Britt, Floor en in Suus spelen een poppenkastvoorstelling een waarin in het vakantiepark door van de buren er op slecht vanaf een komt!

De families een Beerens naar en De Weijer worden steeds de betere het vrienden. Ze brengen zelfs een deel uit van hun naar vakantie door samen door. De familie uit Molenaar houdt vakantie op eigen op tv park en door is laaiend enthousiast over uit een het eigen resort. En naar Marieke gaat samen met de de op tv kinderen in training voor de uit Van Berkel hike, uit die naar ze organiseren om geld uit op te halen voor zwerfkinderen een op uit Kaapverdië. Britt, in Floor en Suus uit spelen een poppenkastvoorstelling waarin het van vakantiepark een van de buren er slecht vanaf met door komt!

Er zijn de problemen op Palmera een met het personeel. Maaike met raakt helemaal de overstuur van als keukenhulp Danilda tijdens ineens ontslag neemt. Marieke is in haar het een liefst zo snel op tv mogelijk kwijt, maar Bart uit wil haar salaris pas de aan op tv het einde van de tijdens maand betalen. op Er wordt in gedreigd met de politie en naar uiteindelijk verlaat Danilda door het terrein, zonder in geld. Maar op even later staat haar met familie op de naar stoep. De tweeling in Britt en door Floor krijgt een bijles van hun moeder, op tv maar zijn uitermate verveeld. op tv De Molenaars naar komen thuis van een in romantische vakantie van op Santo op tv Antão.

Er zijn problemen door op Palmera met het het personeel. met Maaike naar raakt helemaal overstuur als door keukenhulp Danilda op tv ineens ontslag neemt. Marieke is haar de het met liefst zo snel mogelijk naar kwijt, maar op tv Bart wil in haar salaris pas aan een het einde uit van de maand op betalen. Er wordt gedreigd in met de politie van en uiteindelijk op verlaat Danilda het terrein, zonder geld. het Maar even het later staat een haar familie op tijdens de stoep. De met tweeling Britt en uit Floor krijgt bijles van hun een op moeder, maar zijn uitermate verveeld. De in Molenaars het komen thuis van een de romantische vakantie op de Santo de Antão.

Jessica wordt door gestrikt om mee te naar doen aan het op tv zomercarnaval. Daan en een op Anne-Eva komen weer thuis na van twee in weken Nederland. De familie Molenaar gaat in op vakantie naar uit buureiland Santo Antao van en een laat het een vakantiepark over aan de familie een Beerens. De moeder en uit tante van door Jessica nemen een kijkje door bij de buren naar een en komen tot de conclusie dat een Tambor op tv toch een veel het leuker vakantiepark is tijdens dan Palmera. En Bart op tv en met Senna produceren Senna tijdens Malagueta.

Jessica uit wordt gestrikt een om mee te doen aan door het van zomercarnaval. Daan en Anne-Eva een komen weer thuis na naar twee weken Nederland. De de familie Molenaar met gaat op vakantie uit naar buureiland de Santo Antao en tijdens laat het de vakantiepark over aan de tijdens familie Beerens. De moeder en op tante een van Jessica nemen een kijkje tijdens bij de naar buren van en komen tot de het conclusie dat op Tambor toch een veel naar leuker vakantiepark is een dan Palmera. door En Bart en Senna produceren naar Senna naar Malagueta.

De tijdens familie Van de Berkel gaat kamperen op tijdens een verlaten de strand. Jessica krijgt bezoek van haar tijdens moeder en het tante. Zij in hebben een op wel heel Brabantse kijk op met het Kaapverdische leven. op tv Op Tambor is het op tv gezellig druk naar met een nachtelijke poolparty, door en op tv Bart en Senna starten op samen een nieuw tijdens bedrijf. Ze gaan op tv hete olie produceren en naar Senna is de de directeur. De Molenaars uit nemen vakantie en uit bezoeken met een het hele door gezin de vulkaan. een En Palmera een maakt vijanden op het met eiland.

De door familie Van Berkel gaat van kamperen op een door verlaten strand. Jessica krijgt met met bezoek van haar moeder een en tante. een Zij hebben een uit wel heel Brabantse kijk op tijdens het Kaapverdische leven. uit Op Tambor is het naar een gezellig druk met een op nachtelijke poolparty, uit en Bart en Senna starten samen op een nieuw bedrijf. door Ze gaan op tv hete olie produceren en in op Senna is de directeur. De uit Molenaars tijdens nemen vakantie en bezoeken met het door hele gezin een de het vulkaan. En Palmera maakt vijanden het op door het eiland.

september 2021
29-10-2018 20:40

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

23-10-2018 16:02

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

22-10-2018 20:41

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

16-10-2018 16:02

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

15-10-2018 20:41

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

09-10-2018 16:01

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

08-10-2018 20:40

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

02-10-2018 16:00

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

01-10-2018 20:43

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

25-09-2018 16:01

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

24-09-2018 20:40

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

18-09-2018 15:55

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

17-09-2018 20:38

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

11-09-2018 16:01

Afl. 36

Helemaal Het Einde! - Afl. 36

De familie Van Berkel gaat kamperen op een verlaten strand. Jessica krijgt bezoek van haar moeder en tante. Zij hebben een wel heel Brabantse kijk op het Kaapverdische leven. Op Tambor is het gezellig druk met een nachtelijke poolparty, en ...

10-09-2018 20:38

Afl. 36

Helemaal Het Einde! - Afl. 36

De familie Van Berkel gaat kamperen op een verlaten strand. Jessica krijgt bezoek van haar moeder en tante. Zij hebben een wel heel Brabantse kijk op het Kaapverdische leven. Op Tambor is het gezellig druk met een nachtelijke poolparty, en ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!