Programma gemist?

In de laatste van aflevering van wordt duidelijk hoe de toekomst een met van de vier families met eruit gaat tijdens zien. De Van Berkels en de tijdens familie De naar Weijer zijn eruit: naar Bart en Maaike van blijven op uit Kaapverdië om Palmera voort te door zetten en op de Van Berkels gaan op terug. Maar naar dan komt er de een telefoontje uit Nederland een waardoor alles helemaal een door anders wordt. De familie tijdens Beerens en op tv Molenaar leggen hun ruzie bij en uit van willen het jaar op een door goede tijdens manier afsluiten met elkaar. uit De vier gezinnen moeten, na door een jaar lief het en leed op tv gedeeld te hebben, afscheid op tv nemen van een elkaar. En op dat gaat door gepaard met een hoop uit tranen.

In met de laatste aflevering wordt in duidelijk in hoe de toekomst van van de vier families eruit tijdens gaat zien. De Van het Berkels een en de familie De Weijer in zijn eruit: Bart van en Maaike in blijven op tv op Kaapverdië om Palmera voort te naar in zetten en de op tv Van Berkels gaan terug. uit Maar dan komt het er een het telefoontje uit Nederland waardoor alles naar helemaal anders uit wordt. De familie Beerens en een Molenaar leggen in hun ruzie op bij en willen het jaar uit op een door goede manier afsluiten met het elkaar. door De vier in gezinnen moeten, na een jaar lief in en leed gedeeld de te hebben, afscheid op tv nemen op van elkaar. tijdens En dat gaat het gepaard met een hoop door tranen.

De Van door Berkels nemen op eindelijk een beslissing een over hun toekomst. Fleur is in woedend op uit de familie tijdens Beerens, omdat ze tijdens achter haar rug om een dingen gezegd hebben met die volgens haar niet op tv waar de zijn. Ocke is heel chagrijnig naar door op tv alle problemen op Tambor en met besluit op tv om toch weer een gesprek het met Jasper uit aan tijdens te gaan. Dat van leidt tot tranen bij beide mannen. in En de familie van door De Weijer is het blij dat er tijdens een beslissing van de Van Berkels van is de en dat ze voort naar kunnen met tijdens hun eigen van plannen.

De door Van Berkels nemen eindelijk naar een een beslissing over hun toekomst. Fleur is met woedend op uit de op tv familie Beerens, omdat ze achter met haar rug in om dingen gezegd door hebben die volgens het haar niet waar zijn. tijdens Ocke is heel chagrijnig uit door alle problemen op de op Tambor en besluit om toch de weer een uit gesprek met Jasper aan het te gaan. Dat met leidt tot met tranen door bij beide mannen. op En de familie De Weijer is op tv blij dat er de een beslissing in van de naar Van Berkels is en in dat ze door voort kunnen met naar hun eigen door plannen.

De Molenaars en door de de Beerens praten eindelijk hun uit ruzie uit. met De Van Berkels hebben door meer van dan honderd mensen een bij elkaar gebracht op tv om vierentwintig uur te wandelen om in geld op te een op halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. met De familie De uit Weijer zet de schouders de eronder om in het op weekend tot een succes te maken. naar Samen met sterrenchef naar Ron uit Blaauw verzorgen uit ze de catering voor de wandelaars. van de Jasper en Jessica hebben allebei geen de zin in de uit hike. naar Zij weten ondertussen echt met niet het meer wat wijsheid is: op van Kaapverdië met blijven of toch terug naar de Nederland?

De tijdens Molenaars en de Beerens praten naar eindelijk naar hun ruzie uit. De Van de Berkels hebben naar meer dan honderd mensen naar bij elkaar gebracht door om vierentwintig op tv uur te in wandelen om geld op te met halen voor zwerfkinderen een in Kaapverdië. De tijdens familie de De Weijer zet de een schouders eronder om het met weekend tijdens tot een succes te de maken. Samen met op tv sterrenchef Ron Blaauw verzorgen door ze tijdens de catering voor de wandelaars. in op Jasper en Jessica hebben allebei naar geen zin de in de hike. Zij weten het ondertussen echt naar niet uit meer wat wijsheid is: op de Kaapverdië blijven of toch met terug de naar Nederland?

Het loopt helemaal van uit van de hand op Palmera. Maaike in ontploft als ze met op tv ontdekt dat er op het uit laatste moment nog een van alles geregeld moet het worden voor naar de hike. Matthijs door en Marieke werken een zich uit de uit naad om alles op tv goed te in organiseren, maar van communicatie door tussen de twee families op tv is geen sprake naar meer. uit Na een met fikse ruzie besluiten ze om het er gezamenlijk de voor te zorgen dat de het Van Berkel-hike goed naar van op start kan gaan. Op de Tambor proberen de op families hun relatie met enigszins te op herstellen.

Het van loopt helemaal uit de hand door op de Palmera. Maaike ontploft als ze het ontdekt dat de er op het uit laatste moment nog het van alles geregeld moet het worden voor uit de hike. een Matthijs en Marieke werken tijdens zich de uit de naad om naar alles goed te organiseren, maar het van communicatie tussen op tv de uit twee families is geen op tv sprake meer. Na een op fikse ruzie besluiten naar ze met om er gezamenlijk tijdens voor te zorgen van dat de uit Van Berkel-hike goed van op tv start kan gaan. Op Tambor van op proberen de families hun relatie enigszins een de te herstellen.

De een kloof tussen tijdens de Molenaars en de Beerens op tv wordt steeds op groter. Ze trekken zich allebei in terug op een naar op tv hoekje van hun eigen naar land en weigeren in met elkaar om de tafel op te gaan. Jasper de organiseert tussen door alle problemen door van nog even een festival het op op tv Tambor, omdat tijdens zijn oude band op bezoek komt. met En de families het door De Weijer en Van Berkel sluiten met een tijdelijke wapenstilstand. het in Ze proberen meer samen te doen op tv en een rekening met tijdens elkaar te houden.

De kloof tussen naar op tv de Molenaars en de Beerens wordt uit steeds tijdens groter. Ze trekken zich van allebei terug op een tijdens hoekje van op hun eigen de land en weigeren met elkaar tijdens om op de tafel te gaan. Jasper het in organiseert tussen alle op problemen door nog even tijdens een festival op Tambor, omdat met zijn tijdens oude band op bezoek komt. naar En de naar families De Weijer en tijdens Van Berkel op tv sluiten een tijdelijke van wapenstilstand. Ze een proberen meer samen te doen de en rekening met het elkaar te op houden.

De irritaties op lopen steeds hoger op tijdens tussen de families op Van in Berkel en De Weijer. op tv De Van Berkels het steken al hun energie tijdens in de hike op tv en Bart en door door Maaike hebben het uit gevoel er helemaal alleen uit voor te staan. naar Wellicht biedt een eerlijk naar gesprek op tv tussen de twee families in uitkomst en klaart dit de het lucht. Op een Tambor ontlopen de op families Molenaar in en Beerens door elkaar. Jessica gaat naar de Nederland om te tijdens praten met tijdens een investeerder om het de Molenaars uit te tijdens kopen en op Ocke vermaakt zich uitstekend met tijdens zijn naar studievrienden.

De irritaties lopen op tv steeds een hoger op tussen de families tijdens van Van Berkel en De Weijer. De het in Van Berkels steken door al hun energie met in de hike en Bart met en Maaike hebben het het gevoel er helemaal het alleen voor te door in staan. Wellicht biedt een van eerlijk gesprek tussen de uit twee de families uitkomst en klaart van dit de lucht. Op met Tambor van ontlopen de families Molenaar het en Beerens elkaar. Jessica met gaat naar Nederland om een de te praten met een investeerder het om door de Molenaars uit te tijdens kopen en Ocke vermaakt zich op door uitstekend met zijn het studievrienden.

Ockes door jaarclub komt op bezoek door op Tambor. Jasper uit is helemaal naar klaar met de door familie Molenaar. Hij gaat klagen tijdens bij uit Bart aan de een bar, maar Bart heeft zo een zijn door eigen problemen. Matthijs naar is namelijk alleen een maar bezig met de hike op en Bart staat uit het de hele dag de te klussen. Britt moet door naar de op tv tandarts, maar ze is doodsbenauwd. de Jessica het besluit op de valreep de toch een tatoeage op het haar rug te de laten zetten. En de de Molenaars nemen een door beslissing over de uit een toekomst.

Ockes jaarclub met komt op bezoek op met het Tambor. Jasper is helemaal klaar met de de op tv familie Molenaar. Hij met gaat klagen bij Bart aan uit de bar, het maar Bart heeft zo het zijn eigen problemen. het het Matthijs is namelijk tijdens alleen maar bezig met de van hike en Bart de staat met de hele dag te het klussen. Britt moet naar de met tandarts, maar ze tijdens is doodsbenauwd. de Jessica besluit op op de valreep toch door een tatoeage met op haar rug naar te laten in zetten. En de het Molenaars nemen een beslissing over de op tv van toekomst.

Jasper besluit een het tatoeage in te nemen op zijn door onderarm. naar Die beslissing werkt uit aanstekelijk, want ook Bart een laat zich onder handen nemen in door tatoeëerder Rocky tijdens die op Tambor op logeert. Fleur en door Ocke met gaan met hond in Lena naar de dierenarts in om tijdens haar te laten inenten, het zodat ze eventueel mee uit terug kan naar uit Nederland. van Jessica zoekt een nieuwe de school voor de het tweeling. Ze wil de dure op tv privéschool in inruilen voor een schooltje in een de een buurt. En de ouders in van Matthijs komen het op bezoek. Zij hopen in vurig een dat de toekomst van van de familie Van Berkel van niet in in Kaapverdië door ligt.

november 2020
18-12-2018 14:59

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

17-12-2018 20:41

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

11-12-2018 16:01

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

10-12-2018 20:41

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

04-12-2018 16:01

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

03-12-2018 20:41

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

27-11-2018 16:04

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

26-11-2018 20:40

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

20-11-2018 16:03

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

19-11-2018 20:41

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

13-11-2018 16:01

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

12-11-2018 20:42

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

06-11-2018 16:00

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

05-11-2018 20:41

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

30-10-2018 16:02

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!