Programma gemist?

In de met laatste aflevering wordt het duidelijk hoe de toekomst op naar van de vier families het eruit gaat van zien. De Van tijdens Berkels en de van familie De Weijer zijn eruit: tijdens Bart en Maaike blijven uit op tv op Kaapverdië om Palmera voort te een zetten van en de van Van Berkels gaan door terug. Maar dan van komt er een telefoontje naar uit Nederland in waardoor alles helemaal anders op wordt. De op tv familie Beerens en Molenaar met leggen hun ruzie bij met en willen het uit jaar op met een goede met manier afsluiten met elkaar. uit De vier gezinnen moeten, na op een met jaar lief en leed met gedeeld te hebben, afscheid het nemen van elkaar. door En van dat gaat gepaard met een een hoop op tranen.

In de uit laatste op aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst op van de vier in families eruit gaat de zien. De Van met Berkels en de in familie De door Weijer zijn in eruit: Bart en Maaike door blijven op het Kaapverdië om van Palmera voort te zetten de en de Van Berkels met gaan naar terug. Maar dan komt er op een telefoontje het uit Nederland waardoor alles naar helemaal anders wordt. op De familie Beerens in en Molenaar leggen hun in ruzie in bij en willen het jaar van op een op goede een manier afsluiten met elkaar. De vier in met gezinnen moeten, na op een jaar lief op tv en leed gedeeld te hebben, afscheid naar de nemen van elkaar. tijdens En dat gaat gepaard van met een hoop met tranen.

De Van een Berkels nemen eindelijk een een beslissing het over hun toekomst. met Fleur is woedend op het de familie uit Beerens, omdat ze achter op tv haar in rug om dingen gezegd hebben tijdens die volgens haar niet een waar zijn. Ocke van van is heel chagrijnig door alle op problemen op tijdens Tambor en besluit om een toch weer een met gesprek met in Jasper aan te gaan. met Dat leidt op tv tot tranen bij op tv beide mannen. in En de familie De Weijer van is een blij dat er een beslissing van op tv de de Van Berkels is en dat naar ze naar voort kunnen met hun eigen van de plannen.

De Van Berkels de nemen eindelijk door een beslissing het over hun toekomst. Fleur is het met woedend op de familie Beerens, omdat op tv met ze achter haar rug om in dingen gezegd met hebben die volgens het haar niet waar zijn. uit Ocke is heel chagrijnig naar door alle problemen tijdens op met Tambor en besluit in om toch weer een gesprek tijdens met Jasper naar aan op te gaan. Dat leidt in tot tranen een bij beide mannen. En van de familie naar De Weijer is blij dat tijdens er een beslissing in van de uit Van Berkels is en dat tijdens uit ze voort kunnen met naar hun eigen tijdens plannen.

De naar Molenaars en een de Beerens praten het eindelijk hun ruzie uit. naar De Van Berkels naar hebben meer dan honderd het mensen van bij elkaar gebracht om vierentwintig uur op te wandelen naar om geld op te van halen voor zwerfkinderen tijdens in Kaapverdië. De door familie De de Weijer zet de door schouders eronder om van het tijdens weekend tot een succes te naar maken. Samen met in sterrenchef Ron de Blaauw verzorgen ze de naar catering het voor de wandelaars. op tv Jasper en Jessica hebben in allebei geen zin in de de in hike. Zij weten op tv ondertussen echt niet meer van wat wijsheid de is: op Kaapverdië blijven of tijdens toch door terug naar Nederland?

De Molenaars door en de naar Beerens praten eindelijk hun tijdens ruzie uit. De naar Van Berkels hebben meer de dan honderd mensen in bij elkaar gebracht door om vierentwintig uur op te uit wandelen om geld op van te halen voor zwerfkinderen met in Kaapverdië. De tijdens familie De het Weijer zet de tijdens schouders naar eronder om het weekend tot een naar succes te maken. tijdens Samen met sterrenchef met Ron Blaauw verzorgen tijdens ze door de catering op voor de wandelaars. Jasper en Jessica op hebben naar allebei geen zin in in de hike. in Zij weten ondertussen echt niet de meer uit wat wijsheid is: op de Kaapverdië blijven of in toch in terug naar Nederland?

Het naar loopt helemaal van uit de hand op Palmera. Maaike uit ontploft als de ze ontdekt dat met er tijdens op het laatste moment nog van naar alles geregeld moet op worden in voor de hike. uit Matthijs en Marieke werken de zich uit de het naad om alles goed op tv te organiseren, maar het van op tv communicatie tussen de twee families met is geen uit sprake meer. uit Na een fikse ruzie besluiten van ze om in er gezamenlijk voor in te door zorgen dat de Van Berkel-hike goed tijdens van start kan van gaan. Op in Tambor proberen een de families op tv hun relatie enigszins te een herstellen.

Het loopt helemaal uit uit het de hand op op tv Palmera. Maaike ontploft als ze naar ontdekt met dat er op het een laatste moment van nog van alles op tv geregeld moet worden tijdens voor de hike. in Matthijs en Marieke werken zich met uit de de naad om alles goed met te tijdens organiseren, maar van communicatie tijdens tussen de door twee families op is geen sprake meer. naar Na een fikse ruzie in besluiten tijdens ze om er gezamenlijk voor te tijdens zorgen tijdens dat de Van Berkel-hike in goed van een start kan gaan. Op een Tambor door proberen de families hun relatie enigszins een op tv te herstellen.

De kloof tussen van de Molenaars tijdens en uit de Beerens wordt steeds groter. Ze in trekken zich allebei op tv terug op een de het hoekje van hun eigen van land en uit weigeren met elkaar om de de tafel tijdens te gaan. Jasper organiseert tussen alle op problemen door de nog even een het festival op Tambor, tijdens omdat zijn oude het band naar op bezoek komt. En de door families De Weijer en met een Van Berkel sluiten het een tijdelijke wapenstilstand. Ze proberen op meer samen van te doen uit en rekening met in elkaar te houden.

De kloof tussen door uit de Molenaars en de een Beerens wordt steeds groter. Ze op tv trekken zich de allebei terug op op tv een hoekje van de hun eigen met land en door weigeren met elkaar om de naar tafel te in gaan. Jasper organiseert tussen door alle problemen in door nog met even een festival op de Tambor, omdat zijn oude band met op bezoek komt. uit een En de families De op tv Weijer en Van Berkel sluiten door naar een tijdelijke wapenstilstand. Ze proberen meer naar samen naar te doen de en rekening met elkaar te de houden.

De irritaties lopen een steeds op tv hoger op tussen de naar families Van tijdens Berkel en De tijdens Weijer. De Van Berkels het steken al hun van energie in de op tv hike en Bart en met Maaike hebben het het gevoel er helemaal een op alleen voor te staan. Wellicht door biedt door een eerlijk gesprek tussen met de twee families de uitkomst en klaart dit de op lucht. op Op Tambor ontlopen de families een Molenaar op en Beerens elkaar. Jessica gaat een van naar Nederland om te op praten met een investeerder om de de Molenaars uit uit te kopen en op Ocke vermaakt zich tijdens uitstekend met met zijn uit studievrienden.

De irritaties lopen met steeds hoger op van tussen de tijdens families Van Berkel uit en De van Weijer. De Van in Berkels steken al hun energie op tv in de met hike en Bart van en Maaike hebben het het gevoel tijdens er helemaal in alleen voor te staan. Wellicht met biedt door een eerlijk gesprek op tv tussen de twee families uitkomst en tijdens op klaart dit de in lucht. Op Tambor ontlopen op de families Molenaar en de Beerens elkaar. Jessica gaat in naar door Nederland om het te praten met op tv een investeerder om de een Molenaars uit te kopen van en Ocke van vermaakt zich uitstekend de met zijn op studievrienden.

Ockes met jaarclub komt op het bezoek op Tambor. Jasper is op tv helemaal klaar met het op tv de familie Molenaar. de Hij gaat klagen bij Bart met aan van de bar, maar Bart heeft tijdens zo zijn eigen problemen. in Matthijs is de namelijk door alleen maar bezig met de tijdens hike en Bart op staat de hele dag van een te klussen. Britt moet de naar de tandarts, maar op ze is door doodsbenauwd. Jessica besluit op op de valreep toch het een tatoeage op uit haar rug de te laten in zetten. En de Molenaars nemen een tijdens beslissing over de de door toekomst.

Ockes jaarclub komt een op naar bezoek op Tambor. Jasper het is helemaal klaar het met het de familie Molenaar. Hij gaat in klagen tijdens bij Bart aan de bar, van maar Bart heeft uit zo van zijn eigen problemen. het Matthijs is namelijk alleen maar op bezig met op de hike en in Bart staat de hele van dag te klussen. Britt op moet de naar de tandarts, maar ze op tv naar is doodsbenauwd. Jessica tijdens besluit op de valreep van toch een tatoeage op haar op tv van rug te laten zetten. En de de Molenaars nemen met een beslissing over een de uit toekomst.

Jasper besluit een van tatoeage tijdens te nemen op op tv zijn onderarm. Die beslissing van werkt aanstekelijk, want ook uit Bart op laat zich onder handen nemen op tv met door tatoeëerder Rocky van die op Tambor logeert. Fleur op tv en Ocke door gaan met hond Lena naar de de dierenarts om op tv haar naar te laten inenten, zodat ze van eventueel mee uit terug kan naar naar Nederland. naar Jessica zoekt een nieuwe school de voor de met tweeling. Ze wil in de dure de privéschool inruilen voor van een schooltje in de buurt. naar En de ouders uit van in Matthijs komen op op bezoek. Zij hopen het vurig dat de van toekomst van de op familie Van Berkel niet in Kaapverdië in op ligt.

augustus 2020
18-12-2018 14:59

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

17-12-2018 20:41

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

11-12-2018 16:01

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

10-12-2018 20:41

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

04-12-2018 16:01

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

03-12-2018 20:41

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

27-11-2018 16:04

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

26-11-2018 20:40

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

20-11-2018 16:03

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

19-11-2018 20:41

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

13-11-2018 16:01

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

12-11-2018 20:42

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

06-11-2018 16:00

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

05-11-2018 20:41

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

30-10-2018 16:02

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!