Programma gemist?

In tijdens de laatste aflevering wordt het duidelijk hoe uit de toekomst van de vier op tv in families eruit gaat zien. in De Van het Berkels en de familie De een Weijer zijn het eruit: Bart in en Maaike blijven op Kaapverdië om van een Palmera voort te zetten en de tijdens Van met Berkels gaan uit terug. Maar dan komt op tv er een telefoontje uit tijdens Nederland waardoor alles op helemaal door anders wordt. De familie Beerens en uit Molenaar leggen de hun ruzie tijdens bij en willen het jaar in op door een goede manier met afsluiten met op tv elkaar. De vier gezinnen moeten, na tijdens een jaar lief uit en in leed gedeeld te door hebben, afscheid nemen van elkaar. door En dat het gaat gepaard met een het op tv hoop tranen.

In de laatste naar op aflevering wordt duidelijk hoe uit de toekomst van de van vier families eruit gaat naar op tv zien. De Van Berkels en een de tijdens familie De Weijer zijn eruit: tijdens Bart en Maaike blijven van op Kaapverdië om een uit Palmera voort te zetten en de naar Van Berkels het gaan door terug. Maar dan komt er een tijdens telefoontje uit Nederland tijdens waardoor in alles helemaal anders wordt. een De familie in Beerens en Molenaar leggen hun op een ruzie bij en willen het jaar op op een door goede manier afsluiten met een elkaar. de De vier gezinnen moeten, op na een in jaar lief en leed uit gedeeld te hebben, een afscheid nemen van elkaar. in En dat tijdens gaat gepaard met een in hoop op tranen.

De op Van Berkels nemen eindelijk een een beslissing over hun de de toekomst. Fleur is woedend op door de op familie Beerens, omdat ze met achter haar met rug om dingen uit gezegd hebben die volgens haar op niet waar in zijn. Ocke op is heel chagrijnig door uit alle problemen op Tambor en tijdens besluit met om toch weer met een gesprek de met Jasper aan te gaan. Dat door naar leidt tot tranen bij beide mannen. het En de tijdens familie De het Weijer is de blij dat er een beslissing van het in de Van Berkels is en van dat ze voort met kunnen met van hun eigen naar plannen.

De naar Van Berkels nemen eindelijk een door beslissing over tijdens hun toekomst. Fleur uit is van woedend op de op familie Beerens, omdat in ze achter haar rug om in dingen gezegd hebben die de volgens door haar niet waar in zijn. Ocke is heel chagrijnig het door op tv alle problemen op Tambor en op besluit om toch met weer een tijdens gesprek met Jasper uit aan te gaan. op Dat leidt tot van tranen bij beide mannen. uit En naar de familie De Weijer is van blij dat van er een beslissing van in de uit Van Berkels is en dat door ze voort door kunnen met met hun eigen het plannen.

De uit Molenaars en van de Beerens praten eindelijk hun ruzie een naar uit. De Van op tv Berkels hebben meer door dan honderd mensen bij elkaar naar gebracht uit om vierentwintig uur met te wandelen om geld de op te halen voor in zwerfkinderen in Kaapverdië. De op tv familie De op tv Weijer zet uit de schouders met eronder om het weekend tot naar een succes te maken. op tv Samen met naar sterrenchef Ron Blaauw verzorgen naar het ze de catering voor de wandelaars. in Jasper tijdens en Jessica door hebben allebei geen zin in het de hike. Zij tijdens weten ondertussen echt het niet meer op wat wijsheid is: naar op Kaapverdië blijven of de toch door terug naar Nederland?

De Molenaars een en op de Beerens praten van eindelijk hun ruzie uit. met De Van Berkels hebben meer uit dan uit honderd mensen bij elkaar gebracht op tv van om vierentwintig uur te met wandelen om geld op te een halen voor naar zwerfkinderen in in Kaapverdië. De familie De tijdens Weijer een zet de schouders de eronder om het weekend op tot een succes te het maken. Samen met in sterrenchef de Ron Blaauw verzorgen door ze de catering voor op de wandelaars. tijdens Jasper en Jessica hebben naar allebei geen zin op in de het hike. Zij weten door ondertussen echt niet op tv meer wat wijsheid is: op naar Kaapverdië blijven of een toch terug naar naar Nederland?

Het loopt op tv helemaal uit de hand op tv op door Palmera. Maaike ontploft als van ze ontdekt dat er het op het laatste van moment nog de van een alles geregeld moet worden voor op de hike. tijdens Matthijs en Marieke werken op zich uit de de naad om alles een goed te organiseren, in maar van communicatie tussen naar de twee families een is geen naar sprake meer. door Na een fikse ruzie tijdens besluiten ze op om er gezamenlijk voor een te zorgen op tv dat de Van Berkel-hike op tv goed van op tv start kan gaan. Op met Tambor proberen de op tv families een hun relatie enigszins te de herstellen.

Het van loopt helemaal uit de in hand op Palmera. in Maaike ontploft als ze van ontdekt het dat er op het naar laatste moment nog een van alles geregeld moet door worden voor uit de hike. Matthijs een en Marieke werken zich in uit met de naad op om alles goed te naar organiseren, maar naar van communicatie tussen de twee op tv families is geen op sprake meer. door Na een fikse ruzie besluiten door ze om naar er gezamenlijk voor met te naar zorgen dat de Van Berkel-hike goed met van start kan van gaan. Op op Tambor proberen de door families hun van relatie enigszins te door herstellen.

De kloof de tussen de Molenaars en op tv de Beerens met wordt met steeds groter. Ze trekken zich de allebei van terug op een hoekje van de hun tijdens eigen land en weigeren met in elkaar met om de tafel te gaan. Jasper tijdens het organiseert tussen alle problemen door nog uit even de een festival op op tv Tambor, omdat zijn naar oude band op bezoek komt. het En de tijdens families De Weijer en met op tv Van Berkel sluiten een tijdelijke tijdens wapenstilstand. Ze naar proberen meer samen te in doen en rekening een met elkaar te van houden.

De op tv kloof tussen de de Molenaars en uit de Beerens wordt steeds groter. Ze van trekken zich de allebei terug op een tijdens naar hoekje van hun eigen land en op tv weigeren met elkaar in om de tafel met te gaan. tijdens Jasper organiseert tussen op tv alle problemen naar door nog even een festival door op een Tambor, omdat zijn met oude band op tv op bezoek komt. En de van families De Weijer de en Van in Berkel sluiten het een tijdelijke wapenstilstand. Ze proberen meer op samen te doen naar van en rekening met elkaar te het houden.

De irritaties lopen van steeds hoger uit op tussen de het families Van Berkel en op tv De naar Weijer. De Van een Berkels steken al hun energie met uit in de hike en Bart met en Maaike naar hebben het met gevoel er helemaal alleen uit voor te staan. in Wellicht biedt een eerlijk gesprek de tussen de twee van door families uitkomst en naar klaart dit de de lucht. Op Tambor ontlopen de families een Molenaar en de Beerens elkaar. Jessica gaat tijdens naar Nederland om in te praten door met een uit investeerder om de Molenaars op uit het te kopen en Ocke vermaakt zich uit uitstekend met in zijn in studievrienden.

De door irritaties lopen steeds hoger met op tussen de families uit Van Berkel tijdens en De op Weijer. De Van door Berkels steken al hun energie tijdens in de in hike en Bart de en Maaike hebben het op tv gevoel naar er helemaal alleen voor te uit staan. Wellicht door biedt op tv een eerlijk gesprek uit tussen de twee families uitkomst het en klaart dit de de lucht. de Op Tambor ontlopen de families naar Molenaar en Beerens op elkaar. Jessica gaat van uit naar Nederland om op tv te praten met de een investeerder om de Molenaars uit het te de kopen en Ocke vermaakt uit zich uitstekend met zijn van naar studievrienden.

Ockes jaarclub een komt op bezoek op tijdens naar Tambor. Jasper is helemaal door klaar met de familie op Molenaar. Hij gaat in klagen door bij Bart aan de bar, maar het Bart tijdens heeft zo zijn eigen op tv problemen. Matthijs is uit namelijk alleen van maar bezig uit met de hike en door Bart staat de de hele dag te klussen. de Britt moet naar de tijdens tandarts, maar ze het is doodsbenauwd. het Jessica door besluit op de valreep toch een van tatoeage uit op haar rug te laten van uit zetten. En de het Molenaars nemen een naar beslissing over de met toekomst.

Ockes uit jaarclub komt op bezoek op op Tambor. Jasper is op tv helemaal klaar de met de familie Molenaar. door van Hij gaat klagen met bij Bart aan de bar, tijdens maar Bart heeft zo met zijn eigen het problemen. naar Matthijs is namelijk alleen maar naar bezig met van de hike en Bart staat met in de hele dag te klussen. een Britt moet naar de naar tandarts, in maar ze met is doodsbenauwd. Jessica besluit op de tijdens met valreep toch een tatoeage op haar tijdens rug naar te laten van zetten. En de van Molenaars nemen een de beslissing over de van toekomst.

Jasper naar besluit een het tatoeage te nemen in op zijn onderarm. Die op beslissing werkt aanstekelijk, want ook tijdens Bart de laat zich onder handen nemen het door tatoeëerder in Rocky die op door Tambor logeert. Fleur de en Ocke tijdens gaan met hond tijdens Lena naar uit de dierenarts om haar te laten een inenten, zodat ze met eventueel mee uit terug kan naar Nederland. op tv Jessica zoekt in een met nieuwe school voor de tweeling. Ze de wil de dure op privéschool naar inruilen voor een schooltje in het de buurt. met En de uit ouders van door Matthijs komen op bezoek. Zij hopen met vurig dat de de toekomst met van de uit familie Van Berkel niet van in Kaapverdië naar ligt.

september 2019
18-12-2018 14:59

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

17-12-2018 20:41

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

11-12-2018 16:01

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

10-12-2018 20:41

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

04-12-2018 16:01

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

03-12-2018 20:41

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

27-11-2018 16:04

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

26-11-2018 20:40

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

20-11-2018 16:03

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

19-11-2018 20:41

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

13-11-2018 16:01

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

12-11-2018 20:42

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

06-11-2018 16:00

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

05-11-2018 20:41

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

30-10-2018 16:02

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord