Programma gemist?

In de de laatste aflevering in wordt duidelijk hoe de toekomst op van van de vier families op tv eruit gaat de zien. De Van Berkels en de een familie het De Weijer zijn eruit: Bart het en Maaike blijven naar op Kaapverdië om het Palmera voort te door zetten tijdens en de Van Berkels uit gaan terug. Maar door dan komt er een met telefoontje uit het Nederland waardoor alles helemaal naar anders wordt. De de familie Beerens en op Molenaar op leggen hun ruzie bij en het willen het jaar op op een het goede uit manier afsluiten met op elkaar. De vier gezinnen moeten, na met een de jaar lief een en leed gedeeld te hebben, afscheid een op tv nemen van elkaar. En dat op tv gaat gepaard met een van uit hoop tranen.

In de laatste een aflevering met wordt duidelijk door hoe de toekomst van de vier uit families een eruit gaat door zien. De Van Berkels en de in de familie De Weijer zijn door eruit: Bart en Maaike blijven door op Kaapverdië om naar Palmera voort van te zetten en de het Van Berkels gaan van uit terug. Maar dan komt op er een telefoontje uit Nederland uit waardoor alles op tv helemaal anders wordt. op tv De familie uit Beerens en Molenaar op leggen hun ruzie op tv bij en willen het jaar de op door een goede manier afsluiten met uit elkaar. De vier op gezinnen een moeten, na de een jaar lief en tijdens leed gedeeld de te hebben, afscheid nemen van elkaar. op En dat op tv gaat door gepaard met een hoop op tv tranen.

De Van naar Berkels door nemen eindelijk een beslissing van over hun toekomst. in Fleur is woedend op de in familie de Beerens, omdat ze achter haar in rug tijdens om dingen gezegd hebben het die volgens haar niet met van waar zijn. Ocke is van heel chagrijnig door met alle problemen op Tambor en van besluit om op tv toch weer een gesprek naar naar met Jasper aan te op gaan. Dat leidt tot tranen het op tv bij beide mannen. En de met familie De Weijer het is tijdens blij dat er het een beslissing van de naar Van Berkels is en dat van ze voort uit kunnen met het hun eigen uit plannen.

De het Van Berkels nemen eindelijk uit een beslissing op over hun toekomst. Fleur is met woedend op tv op de op tv familie Beerens, omdat ze achter haar het rug om dingen met gezegd hebben die de volgens haar niet op waar zijn. Ocke naar is heel chagrijnig van het door alle problemen op Tambor en in besluit om van toch weer op tv een gesprek met Jasper het aan te gaan. Dat een leidt tot tranen tijdens bij op beide mannen. En de in familie De van Weijer is blij op tv dat er van een beslissing van van de Van Berkels uit is en dat ze in voort kunnen de met hun eigen naar plannen.

De uit Molenaars en de Beerens de praten in eindelijk hun ruzie uit. uit De Van het Berkels hebben meer dan honderd een mensen bij het elkaar gebracht om vierentwintig de uur te wandelen om met geld op te op halen voor een zwerfkinderen in Kaapverdië. De op tv naar familie De Weijer zet de op schouders eronder op tv om het weekend een tot een succes te met maken. Samen een met sterrenchef Ron Blaauw op verzorgen op tv ze de catering voor de wandelaars. op Jasper en in Jessica op tv hebben allebei geen zin in de in hike. Zij op tv weten ondertussen echt niet van meer wat wijsheid met is: op op tv Kaapverdië het blijven of toch terug naar een Nederland?

De Molenaars en op de het Beerens praten eindelijk hun ruzie een op tv uit. De Van Berkels hebben meer in dan een honderd mensen bij elkaar op tv gebracht om vierentwintig uur van te het wandelen om geld op een te halen op tv voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De door familie De Weijer met het zet de schouders de eronder om het weekend tot uit een succes in te maken. Samen op tv met sterrenchef Ron Blaauw van verzorgen ze de op tv catering voor op tv de wandelaars. Jasper en Jessica het hebben naar allebei geen zin op in de hike. een Zij weten van ondertussen echt niet door meer wat wijsheid is: op Kaapverdië tijdens blijven of uit toch terug op naar Nederland?

Het een loopt helemaal tijdens uit de hand op Palmera. tijdens Maaike ontploft als het ze ontdekt dat het er op het het laatste moment nog van een tijdens alles geregeld moet worden in voor de hike. op tv Matthijs en Marieke in werken zich uit uit de naad de om alles goed te organiseren, in maar tijdens van communicatie tussen de twee families uit is geen met sprake meer. van Na een op fikse ruzie besluiten van ze om er gezamenlijk voor te naar zorgen dat de het met Van Berkel-hike goed van op tv start kan gaan. tijdens Op Tambor proberen de op families van hun relatie enigszins naar te herstellen.

Het loopt helemaal op tv door uit de hand op tv op Palmera. Maaike ontploft als met ze de ontdekt dat er uit op het laatste moment op tv nog van alles geregeld tijdens moet het worden voor de op hike. Matthijs en Marieke werken in zich uit van de naad om alles in goed te organiseren, maar het van communicatie tussen op de twee families van op is geen sprake in meer. Na een fikse op ruzie besluiten ze om er uit gezamenlijk uit voor te zorgen dat de het in Van Berkel-hike goed van start de kan gaan. Op uit Tambor van proberen de families hun relatie enigszins uit te door herstellen.

De kloof tussen door met de Molenaars en de naar Beerens wordt steeds een groter. Ze door trekken zich allebei terug op een naar hoekje een van hun eigen een land en weigeren met elkaar door om de tafel het een te gaan. Jasper organiseert tussen tijdens alle de problemen door nog even op een festival op Tambor, omdat door een zijn oude band op bezoek komt. naar En de families uit De het Weijer en Van Berkel een sluiten een tijdelijke met wapenstilstand. Ze proberen van meer samen te doen tijdens en rekening met op tv elkaar te de houden.

De kloof tussen met de de Molenaars en op de Beerens wordt steeds van groter. Ze trekken tijdens zich allebei uit terug op een hoekje de van hun eigen op tv land en weigeren met met elkaar om de tafel van de te gaan. Jasper organiseert tussen alle tijdens problemen door van nog even een met festival op op tv Tambor, omdat zijn oude tijdens band op bezoek komt. op het En de families De Weijer en de Van Berkel het sluiten op tv een tijdelijke wapenstilstand. van Ze proberen meer samen in te doen een en rekening met elkaar het te houden.

De de irritaties lopen steeds hoger met op tussen de families in Van van Berkel en De Weijer. van De met Van Berkels steken al hun naar energie in op tv de hike en Bart het en Maaike op tv hebben het gevoel de er helemaal alleen voor te op tv staan. Wellicht biedt naar een eerlijk gesprek op tv tussen de tijdens twee door families uitkomst en door klaart dit de lucht. Op op tv Tambor ontlopen de families het Molenaar in en Beerens elkaar. Jessica gaat in de naar Nederland om te praten een met een een investeerder om de Molenaars tijdens uit te kopen de en Ocke vermaakt uit zich een uitstekend met zijn een studievrienden.

De irritaties lopen de naar steeds hoger op tussen van de families Van Berkel en tijdens van De Weijer. De Van Berkels steken van al in hun energie in de het hike en Bart het en Maaike van hebben het een gevoel er helemaal een alleen voor te door staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek op tussen de op tv twee families uitkomst en met klaart tijdens dit de lucht. Op Tambor naar ontlopen in de families Molenaar en een Beerens het elkaar. Jessica gaat naar Nederland van om tijdens te praten met een op investeerder om van de Molenaars uit te kopen van en in Ocke vermaakt zich uitstekend met zijn door in studievrienden.

Ockes met jaarclub komt op van bezoek op Tambor. tijdens Jasper is helemaal klaar met uit de familie tijdens Molenaar. op tv Hij gaat klagen bij de Bart aan de bar, maar het Bart de heeft zo zijn eigen op tv problemen. Matthijs tijdens is namelijk alleen maar bezig met met de het hike en Bart door staat de hele op dag te in klussen. Britt moet naar tijdens de tandarts, op maar ze is doodsbenauwd. Jessica uit besluit op naar de valreep op toch een tijdens tatoeage op haar het rug te laten zetten. En de een Molenaars nemen een tijdens beslissing de over de een toekomst.

Ockes met jaarclub komt tijdens op bezoek op Tambor. Jasper is een met helemaal klaar met de familie uit Molenaar. op tv Hij gaat klagen bij Bart het aan de op tv bar, maar Bart heeft zo in zijn de eigen problemen. Matthijs is namelijk tijdens alleen maar door bezig met een de hike en Bart naar staat de op tv hele dag te een klussen. Britt moet naar met de tandarts, op maar ze is op tv doodsbenauwd. Jessica besluit op de de valreep naar toch een tatoeage op haar in rug te op tv laten zetten. En de op tijdens Molenaars nemen een beslissing het over de tijdens toekomst.

Jasper tijdens besluit een tatoeage tijdens te nemen op zijn een onderarm. een Die beslissing werkt een aanstekelijk, want ook tijdens Bart laat zich onder handen nemen het op door tatoeëerder Rocky die op het Tambor logeert. Fleur en uit Ocke een gaan met het hond Lena naar de dierenarts om door haar te laten de inenten, zodat tijdens ze eventueel mee terug tijdens kan naar tijdens Nederland. Jessica zoekt een op tv naar nieuwe school voor de tweeling. Ze in wil de dure met privéschool op tv inruilen voor een uit schooltje in de buurt. En tijdens de de ouders van Matthijs komen op de bezoek. Zij hopen een vurig dat in de toekomst van op de familie naar Van Berkel niet in Kaapverdië op op ligt.

juni 2019
18-12-2018 14:59

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

17-12-2018 20:41

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

11-12-2018 16:01

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

10-12-2018 20:41

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

04-12-2018 16:01

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

03-12-2018 20:41

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

27-11-2018 16:04

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

26-11-2018 20:40

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

20-11-2018 16:03

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

19-11-2018 20:41

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

13-11-2018 16:01

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

12-11-2018 20:42

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

06-11-2018 16:00

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

05-11-2018 20:41

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

30-10-2018 16:02

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord