Programma gemist?

Seizoen op tv 2 - Aflevering 49 - een met Nederlandse realityreeks. De Van Berkels nemen met eindelijk naar een beslissing over hun toekomst. uit Fleur is naar woedend op de familie naar Beerens, omdat ze in achter haar rug een om dingen gezegd op hebben die volgens het haar naar niet waar zijn. Ocke is met heel de chagrijnig door alle problemen op uit Tambor tijdens en besluit om toch weer van een gesprek met Jasper naar aan te het gaan. Dat leidt tot tijdens naar tranen bij beide mannen. uit En de familie van De Weijer is in blij dat er een uit beslissing van het de Van Berkels is de en dat ze de verder kunnen met hun in eigen met plannen.

De Molenaars een en in de Beerens praten eindelijk hun de ruzie uit. De Van een Berkels hebben meer met dan honderd mensen naar bij elkaar in gebracht de om vierentwintig uur te het wandelen om geld tijdens op te halen voor zwerfkinderen naar in uit Kaapverdië. De tijdens familie De Weijer zet naar de schouders eronder om op tv het weekend tot in een succes te een maken. Samen met van sterrenchef Ron Blaauw van verzorgen ze naar de catering voor het de wandelaars. Jasper een en Jessica hebben van allebei geen uit zin in de hike. Zij met weten ondertussen echt op tv niet meer wat wijsheid door is: op het Kaapverdië blijven of de toch terug naar tijdens Nederland?

De door Molenaars en de Beerens door praten eindelijk hun ruzie in uit. De naar Van met Berkels hebben meer dan honderd mensen door bij elkaar van gebracht om vierentwintig uur in een te wandelen om geld op door te halen voor zwerfkinderen op door in Kaapverdië. De familie De door Weijer zet de op tv schouders op tv eronder om het weekend de tot een succes te een maken. in Samen met sterrenchef Ron op tv Blaauw verzorgen ze de catering op voor op de wandelaars. Jasper en Jessica van hebben allebei geen de van zin in de het hike. Zij weten een ondertussen echt niet meer met wat wijsheid is: op Kaapverdië in blijven van of toch terug een naar Nederland?

Het loopt tijdens helemaal uit de het hand op Palmera. een Maaike van ontploft als ze op ontdekt dat er op het naar laatste moment nog van naar uit alles geregeld moet worden voor de op tv hike. door Matthijs en van Marieke werken zich een uit de naad om alles goed het te organiseren, het maar uit van communicatie tussen de twee families op is geen sprake de meer. het Na een fikse ruzie besluiten op ze uit om er gezamenlijk voor te naar van zorgen dat de van Van Berkel-hike goed op tv van start kan in gaan. Op Tambor de proberen de families hun relatie de enigszins te op herstellen.

Het de loopt helemaal uit de tijdens hand van op Palmera. Maaike ontploft als van ze naar ontdekt dat er op het laatste in in moment nog van op tv alles geregeld moet worden voor op de hike. het Matthijs en Marieke werken door zich uit de door naad om met alles goed op te organiseren, maar van communicatie tussen van de twee met families is geen sprake in meer. de Na een fikse ruzie de besluiten ze naar om er gezamenlijk tijdens voor te zorgen tijdens dat de Van Berkel-hike goed een van start kan op tv gaan. Op door Tambor proberen de een families hun relatie uit enigszins te van herstellen.

De naar kloof tussen de Molenaars en in de op tv Beerens wordt de steeds groter. Ze tijdens trekken zich allebei terug op een naar hoekje van hun op tv het eigen land en weigeren met elkaar de om de tafel uit te gaan. in Jasper door organiseert tussen alle van problemen door nog even naar een festival op in Tambor, omdat zijn op tv oude band op bezoek komt. met op tv En de families het De Weijer en tijdens Van Berkel sluiten op tv een tijdelijke wapenstilstand. uit Ze proberen meer samen te op tv doen en rekening de met elkaar te op tv houden.

De kloof tussen van de de Molenaars en tijdens de Beerens wordt van steeds groter. Ze trekken in zich allebei terug op door een hoekje van naar hun eigen land in en weigeren tijdens met elkaar om met de tafel te gaan. het Jasper organiseert tussen in alle problemen de door nog even een naar festival uit op Tambor, omdat zijn door oude band op met bezoek komt. door En de families in De Weijer en op tv Van Berkel sluiten een door tijdelijke wapenstilstand. Ze op proberen meer de samen te doen en rekening met op elkaar te op houden.

De tijdens irritaties lopen van steeds hoger op met tussen de families Van Berkel het en De Weijer. De met Van het Berkels steken al hun van energie in de op tv hike tijdens en Bart en Maaike op hebben het gevoel er tijdens helemaal op tv alleen voor te staan. Wellicht biedt uit een eerlijk van gesprek van tussen de twee families uitkomst en een klaart dit de een lucht. Op Tambor van ontlopen de families uit Molenaar en Beerens tijdens elkaar. Jessica met gaat op tv naar Nederland om naar te praten met een investeerder om naar op tv de Molenaars uit te kopen een en Ocke uit vermaakt zich naar uitstekend met zijn uit studievrienden.

De met irritaties lopen tijdens steeds hoger op tussen de het families Van Berkel en het uit De Weijer. De op Van Berkels steken al hun energie in in de hike uit en Bart op en met Maaike hebben het gevoel er uit helemaal alleen op tv voor te staan. Wellicht biedt de een een eerlijk gesprek tussen de met twee families uitkomst en op uit klaart dit de lucht. een Op Tambor ontlopen de op families Molenaar en Beerens op elkaar. naar Jessica gaat naar Nederland met om te praten met met een investeerder om op de Molenaars uit van te in kopen en Ocke een vermaakt zich naar uitstekend met zijn de studievrienden.

Ockes door jaarclub komt op bezoek op een Tambor. tijdens Jasper is helemaal klaar met naar een de familie Molenaar. naar Hij gaat klagen bij Bart op aan de van bar, maar Bart van heeft zo zijn een eigen problemen. op tv Matthijs is namelijk alleen maar het bezig met naar de hike en Bart staat de de door hele dag te klussen. op Britt moet op tv naar de tandarts, naar maar ze tijdens is doodsbenauwd. Jessica besluit op de het valreep toch van een tatoeage naar op haar rug een te laten door zetten. En de Molenaars nemen een een beslissing van over de van toekomst.

Ockes door jaarclub komt op bezoek de op Tambor. het Jasper is helemaal klaar naar met de familie uit Molenaar. Hij op gaat klagen met bij Bart aan de naar bar, maar Bart heeft zo de zijn het eigen problemen. de Matthijs is namelijk alleen tijdens maar bezig met de hike op tv en op Bart staat door de hele dag met te klussen. Britt moet naar tijdens de tandarts, het maar ze is doodsbenauwd. Jessica tijdens besluit op de de valreep toch op een een tatoeage op haar rug met te laten zetten. En van de Molenaars nemen het een beslissing naar over de naar toekomst.

Jasper besluit door een tatoeage te nemen het van op zijn onderarm. Die met beslissing werkt aanstekelijk, want door ook een Bart laat zich onder handen tijdens nemen door uit tatoeëerder Rocky het die op Tambor van logeert. Fleur en Ocke een gaan met hond van Lena naar de dierenarts om het uit haar te laten inenten, zodat uit ze op eventueel mee terug kan op naar Nederland. Jessica zoekt een op nieuwe school voor uit de de tweeling. Ze wil de dure in uit privéschool inruilen voor een tijdens schooltje in de buurt. En in naar de ouders van Matthijs komen op het bezoek. in Zij hopen vurig op tv dat de tijdens toekomst van de familie Van Berkel van niet een in Kaapverdië in ligt.

Jasper een besluit een tatoeage een te nemen met op zijn onderarm. een Die beslissing werkt aanstekelijk, want op ook van Bart laat zich onder handen nemen met door met tatoeëerder Rocky die op naar Tambor logeert. Fleur en op Ocke gaan met op met hond Lena naar de dierenarts tijdens om haar te laten in inenten, van zodat ze in eventueel mee terug kan naar Nederland. een Jessica uit zoekt een nieuwe school voor op het de tweeling. Ze wil de dure een de privéschool inruilen voor een schooltje in door de de buurt. En de ouders van de op Matthijs komen op bezoek. Zij hopen door vurig dat de een toekomst op van de familie Van Berkel door tijdens niet in Kaapverdië tijdens ligt.

Jasper en Bart door nemen het de uitdaging aan om de in hoogste berg op tv van Santo Antao in over het te fietsen. Maar dat is een op tv stuk van makkelijker gezegd in dan gedaan. Maaikes tas wordt tijdens op klaarlichte dag uit gestolen de en hierdoor voelt de ze zich een stuk tijdens minder veilig in een haar huis. De familie uit Van op Berkel bespreekt de toekomst met in het met hele gezin. Ze missen Nederland nog tijdens op tv steeds heel erg. En Ocke en de Fleur uit houden zich bezig met hun de bezoek. De het zus in van Fleur is met onlangs getrouwd en heeft als huwelijksreis naar een geheel verzorgde naar week op door Casa Tambor op tv gekregen.

Jasper en Bart op tv nemen de door uitdaging aan om tijdens de hoogste berg met van Santo Antao tijdens over te fietsen. in Maar dat is de een stuk makkelijker gezegd met dan gedaan. Maaikes de op tas wordt op klaarlichte dag gestolen in en hierdoor op tv voelt het ze zich een op tv stuk minder veilig tijdens in haar huis. De familie het Van Berkel de bespreekt de toekomst van met het hele gezin. Ze op missen naar Nederland nog steeds heel erg. een En tijdens Ocke en tijdens Fleur houden zich bezig de met hun bezoek. De een zus van van Fleur is onlangs getrouwd op tv en naar heeft als huwelijksreis een naar geheel verzorgde week een op Casa Tambor met gekregen.

december 2018
10-12-2018 20:40

Helemaal het einde!

Helemaal Het Einde! - Helemaal het einde!

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Nederlandse realityreeks. De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn...

04-12-2018 16:01

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

03-12-2018 20:41

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

27-11-2018 16:04

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

26-11-2018 20:40

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

20-11-2018 16:03

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

19-11-2018 20:41

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

13-11-2018 16:01

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

12-11-2018 20:42

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

06-11-2018 16:00

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

05-11-2018 20:41

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

30-10-2018 16:02

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

29-10-2018 20:40

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

23-10-2018 16:02

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

22-10-2018 20:41

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 216
  • Laatste uitzending op 10-12-2018 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord