Programma gemist?

In de het laatste aflevering wordt duidelijk het hoe de toekomst op van de vier het naar families eruit gaat zien. De een Van Berkels en de het familie De Weijer een zijn met eruit: Bart en Maaike het blijven op Kaapverdië om met Palmera in voort te zetten en het de Van door Berkels gaan terug. het Maar dan komt er een met van telefoontje uit Nederland waardoor in alles helemaal een anders wordt. De familie met Beerens en op Molenaar leggen hun ruzie van bij en met willen het jaar op een uit goede manier op afsluiten met elkaar. De vier de het gezinnen moeten, na met een jaar lief op tv en leed gedeeld op tv te hebben, afscheid nemen van met elkaar. op En dat gaat gepaard met een naar hoop uit tranen.

In de de laatste aflevering wordt duidelijk naar op hoe de toekomst van de vier op families eruit gaat een tijdens zien. De Van Berkels en de in familie De Weijer op tv met zijn eruit: Bart en Maaike van blijven op Kaapverdië om in met Palmera voort te zetten met en de Van Berkels uit gaan terug. Maar dan met komt er van een met telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal de naar anders wordt. De familie Beerens op tv en door Molenaar leggen hun een ruzie bij en willen het met jaar door op een goede manier afsluiten met met in elkaar. De vier gezinnen moeten, de na een jaar in lief en leed van gedeeld door te hebben, afscheid nemen van naar elkaar. En dat gaat naar naar gepaard met een uit hoop tranen.

De het Van Berkels nemen eindelijk tijdens een in beslissing over hun toekomst. Fleur in is woedend op de de familie Beerens, tijdens omdat ze achter haar van rug om door dingen gezegd hebben die de naar volgens haar niet waar zijn. Ocke van is heel chagrijnig op tv door alle op tv problemen op Tambor en in besluit om toch op tv de weer een gesprek met Jasper aan het te gaan. een Dat door leidt tot tranen bij beide met mannen. door En de familie uit De Weijer is blij dat op er een beslissing uit van de Van Berkels op tv de is en dat ze door voort kunnen met hun de eigen op plannen.

De op tv Van Berkels nemen eindelijk van een beslissing over op hun toekomst. het Fleur is woedend het op de familie Beerens, door omdat ze van achter haar rug naar om dingen gezegd hebben die in volgens haar de niet op waar zijn. Ocke is heel op tv chagrijnig tijdens door alle problemen in op Tambor en besluit om toch het weer een gesprek met met Jasper aan de te de gaan. Dat leidt tot uit tranen bij een beide mannen. En uit de familie in De Weijer is blij tijdens dat er een beslissing van in de van Van Berkels is en dat met ze voort kunnen op met door hun eigen de plannen.

De op Molenaars en de de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit uit. De Van een Berkels op hebben meer dan honderd mensen een bij elkaar gebracht een om vierentwintig uur tijdens met te wandelen om geld op naar te uit halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De van familie De Weijer op zet door de schouders eronder om het het de weekend tot een een succes te maken. Samen met uit sterrenchef Ron Blaauw verzorgen van ze de op catering voor de wandelaars. op Jasper een en Jessica hebben door allebei geen tijdens zin in de hike. Zij met weten ondertussen echt niet op tv meer uit wat wijsheid is: op in Kaapverdië blijven of de toch terug naar tijdens Nederland?

De Molenaars het en de de Beerens praten eindelijk de hun ruzie naar uit. De Van Berkels hebben meer uit tijdens dan honderd mensen van bij elkaar gebracht om vierentwintig uur op te tijdens wandelen om geld op te door halen voor door zwerfkinderen in met Kaapverdië. De familie De uit Weijer zet van de schouders eronder om tijdens het weekend tot een van succes te maken. door Samen met sterrenchef op tv Ron Blaauw op verzorgen ze de door catering voor de in wandelaars. op Jasper en Jessica hebben de allebei geen zin uit in de hike. op Zij weten ondertussen echt in niet meer op tv wat wijsheid is: naar op Kaapverdië naar blijven of toch uit terug naar Nederland?

Het het loopt helemaal uit een de hand op Palmera. Maaike door een ontploft als ze ontdekt dat naar er op het van laatste moment van nog van een alles geregeld moet worden voor van de hike. met Matthijs en Marieke werken zich in uit de naad op tv om alles uit goed te organiseren, tijdens maar op tv van communicatie tussen de op twee families is de geen sprake meer. Na in een fikse de ruzie besluiten ze om tijdens er gezamenlijk door voor te zorgen dat in de Van Berkel-hike goed uit van start tijdens kan op tv gaan. Op Tambor het proberen de families hun relatie een enigszins te met herstellen.

Het loopt een helemaal uit de op hand op uit Palmera. Maaike ontploft naar als ze ontdekt het dat er op het de laatste moment nog de van het alles geregeld moet worden naar voor de op hike. Matthijs en naar Marieke werken zich uit de naad tijdens om alles goed op tv te organiseren, maar een van communicatie tussen door naar de twee families is geen sprake door meer. Na een tijdens een fikse ruzie besluiten ze om er naar gezamenlijk voor te naar met zorgen dat de Van van Berkel-hike goed het van start kan gaan. Op door Tambor proberen de de families een hun relatie enigszins te de herstellen.

De uit kloof tussen de tijdens Molenaars en de Beerens uit wordt op steeds groter. Ze een trekken zich allebei terug op het een hoekje van tijdens hun eigen land tijdens en weigeren uit met elkaar van om de tafel te gaan. Jasper uit organiseert tussen naar alle tijdens problemen door nog even tijdens een festival op door Tambor, omdat zijn de oude band op bezoek een komt. En een de families tijdens De Weijer en in Van Berkel sluiten een tijdelijke door wapenstilstand. Ze het proberen meer een samen te doen en naar rekening met een elkaar te houden.

De kloof van tussen de Molenaars en het de Beerens wordt met steeds groter. Ze door tijdens trekken zich allebei terug op een de van hoekje van hun eigen land en op weigeren met uit elkaar om het de tafel te het gaan. Jasper met organiseert tussen alle problemen door nog het even een festival het op Tambor, een omdat naar zijn oude band het op bezoek komt. En de families door De Weijer in en Van tijdens Berkel sluiten een tijdelijke wapenstilstand. een Ze proberen het meer samen te doen tijdens en rekening uit met elkaar te uit houden.

De op tv irritaties lopen uit steeds hoger op tussen tijdens de families Van Berkel en door De tijdens Weijer. De uit Van Berkels steken al hun op tv energie in de een hike en het Bart en Maaike hebben op tv het gevoel er helemaal in alleen voor te het staan. Wellicht biedt op een op eerlijk gesprek tussen uit de twee van families uitkomst en klaart dit de in lucht. Op Tambor een ontlopen de naar families Molenaar en door Beerens elkaar. Jessica de gaat naar Nederland om uit te praten van met van een investeerder om de de Molenaars uit te uit kopen en Ocke uit vermaakt zich uitstekend een met zijn op studievrienden.

De irritaties op lopen steeds met hoger op tussen de families een Van Berkel de en De in Weijer. De op Van Berkels steken al een hun energie in naar de hike en uit Bart en Maaike hebben het het met gevoel er helemaal in alleen voor te staan. Wellicht biedt de een een eerlijk gesprek tussen de twee in families uitkomst door en klaart dit de door door lucht. Op Tambor ontlopen de families tijdens Molenaar met en Beerens elkaar. Jessica gaat met naar Nederland om op tv uit te praten met op tv een investeerder om de Molenaars tijdens uit te met kopen en Ocke door vermaakt zich uitstekend door met zijn van studievrienden.

Ockes door jaarclub komt op bezoek op tv op Tambor. Jasper een is door helemaal klaar met de uit familie Molenaar. Hij gaat klagen het met bij Bart aan de bar, maar in Bart naar heeft zo zijn in eigen problemen. Matthijs van is namelijk van alleen maar bezig met de naar hike en Bart staat het de hele door dag een te klussen. Britt moet naar een de tandarts, maar ze het is doodsbenauwd. een Jessica tijdens besluit op de valreep toch de een tatoeage op van haar rug in te laten op zetten. En de Molenaars de nemen een beslissing over de naar door toekomst.

Ockes door jaarclub komt op bezoek een op Tambor. Jasper is in naar helemaal klaar met de familie naar Molenaar. Hij de gaat klagen op tv bij Bart aan naar de bar, maar van Bart heeft zo zijn op tv eigen problemen. Matthijs is namelijk met in alleen maar bezig met de hike de en Bart van staat een de hele dag te het klussen. Britt moet naar naar de in tandarts, maar ze is in doodsbenauwd. Jessica besluit op tv op de valreep met toch een tatoeage op haar tijdens rug de te laten zetten. En de de Molenaars nemen van een beslissing het over de uit toekomst.

Jasper door besluit een tatoeage te nemen met op in zijn onderarm. tijdens Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook op tv Bart in laat zich naar onder handen nemen door tatoeëerder door Rocky de die op Tambor de logeert. Fleur en Ocke gaan door met hond Lena naar van de met dierenarts om haar te laten tijdens inenten, zodat door ze eventueel met mee terug kan in naar Nederland. Jessica een zoekt een nieuwe school voor de de tweeling. het Ze wil naar de dure privéschool op tv inruilen voor in een schooltje in de buurt. En op tv de ouders van de Matthijs komen de op bezoek. Zij hopen het vurig op tv dat de met toekomst van de familie de Van Berkel niet de in Kaapverdië het ligt.

april 2021
18-12-2018 14:59

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

17-12-2018 20:41

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

11-12-2018 16:01

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

10-12-2018 20:41

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

04-12-2018 16:01

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

03-12-2018 20:41

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

27-11-2018 16:04

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

26-11-2018 20:40

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

20-11-2018 16:03

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

19-11-2018 20:41

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

13-11-2018 16:01

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

12-11-2018 20:42

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

06-11-2018 16:00

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

05-11-2018 20:41

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

30-10-2018 16:02

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!