Programma gemist?

In de laatste op aflevering wordt uit duidelijk hoe de toekomst van van de vier de families eruit gaat door zien. De Van uit tijdens Berkels en de familie De Weijer de zijn een eruit: Bart en Maaike de blijven op Kaapverdië een om Palmera uit voort te op zetten en de Van Berkels gaan in terug. Maar dan de komt uit er een telefoontje uit Nederland het naar waardoor alles helemaal anders wordt. De op tv familie Beerens in en Molenaar leggen hun door ruzie de bij en willen het jaar door op een goede de manier afsluiten het met elkaar. De vier tijdens gezinnen het moeten, na een jaar lief tijdens en naar leed gedeeld te van hebben, afscheid een nemen van elkaar. En op dat gaat gepaard door met een hoop de tranen.

In de van laatste op aflevering wordt duidelijk de hoe de toekomst met van de vier families eruit gaat op tv op zien. De Van met Berkels en de op tv familie De Weijer zijn eruit: in Bart en met Maaike blijven op met Kaapverdië om Palmera voort op te zetten en met de Van de Berkels gaan terug. Maar dan tijdens komt er een uit op telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal tijdens anders wordt. een De familie Beerens en uit Molenaar leggen op hun ruzie naar bij en willen door het jaar op een in goede het manier afsluiten met elkaar. De van vier gezinnen moeten, het na een met jaar lief door en leed gedeeld te hebben, de afscheid nemen van van elkaar. En dat op tv gaat gepaard met een met hoop op tranen.

De Van de Berkels nemen eindelijk een uit op tv beslissing over hun toekomst. Fleur naar is woedend op de tijdens familie Beerens, het omdat een ze achter haar rug om tijdens dingen gezegd hebben die door volgens haar niet in een waar zijn. Ocke is heel chagrijnig met op door alle problemen op Tambor met en besluit om toch in weer naar een gesprek met Jasper aan met te een gaan. Dat leidt tot tranen de bij een beide mannen. En de de familie De Weijer het is blij dat op er een beslissing tijdens van de op Van Berkels is en dat de het ze voort kunnen met hun uit eigen in plannen.

De op Van Berkels nemen eindelijk het een beslissing over op tv hun uit toekomst. Fleur is woedend op de de familie Beerens, met omdat ze tijdens achter haar rug om dingen uit gezegd het hebben die tijdens volgens haar niet waar zijn. een Ocke is een heel chagrijnig met door alle problemen op tv op Tambor en besluit om toch op tv weer een het gesprek met Jasper door aan een te gaan. Dat naar leidt tot tranen bij beide mannen. op tijdens En de familie een De Weijer is blij dat naar er een een beslissing van de Van Berkels op uit is en dat ze het voort kunnen met hun een eigen een plannen.

De Molenaars uit en de Beerens met praten eindelijk van hun ruzie naar uit. De Van Berkels hebben meer de dan honderd mensen in bij elkaar gebracht naar om vierentwintig op tv uur te wandelen van om geld op uit te uit halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De op familie door De Weijer met zet de schouders eronder om op het door weekend tot een van succes te maken. een Samen met sterrenchef tijdens Ron Blaauw verzorgen uit ze de catering op tv voor de wandelaars. Jasper op tv en Jessica van hebben allebei geen zin in in de een hike. Zij weten ondertussen echt niet de meer in wat wijsheid is: op van Kaapverdië blijven tijdens of toch de terug naar Nederland?

De Molenaars met en de tijdens Beerens praten eindelijk door hun ruzie uit. De Van uit Berkels hebben een meer dan honderd het mensen bij op elkaar gebracht door om vierentwintig uur in te wandelen om geld op te op tv halen voor naar zwerfkinderen in in Kaapverdië. De familie De naar Weijer van zet de schouders eronder om het op weekend tot uit een tijdens succes te maken. Samen met op tv sterrenchef Ron in Blaauw verzorgen ze de in catering de voor de wandelaars. Jasper en op tv Jessica hebben een allebei geen zin in van de hike. Zij het weten ondertussen naar echt niet naar meer wat wijsheid is: op van Kaapverdië blijven of toch met terug naar een Nederland?

Het op tv loopt helemaal uit met de hand op Palmera. op tv Maaike ontploft als ze het tijdens ontdekt dat er op in het laatste moment met nog van op tv alles geregeld moet worden een voor de hike. Matthijs op en Marieke werken zich op tv uit met de naad om alles van goed op te organiseren, maar van uit communicatie tussen de twee het families is geen sprake de meer. Na een tijdens fikse ruzie besluiten tijdens ze in om er gezamenlijk tijdens voor te zorgen dat met de Van het Berkel-hike goed van start van kan gaan. Op van Tambor uit proberen de families hun relatie een enigszins te tijdens herstellen.

Het op loopt helemaal uit tijdens de hand op Palmera. de Maaike naar ontploft als ze ontdekt het dat er uit op het laatste moment nog het van alles geregeld moet van worden voor de de hike. Matthijs en op tv Marieke werken zich de uit de naad naar om alles tijdens goed te organiseren, de maar een van communicatie tussen op tv de twee families door is geen sprake het meer. Na een tijdens fikse ruzie besluiten ze om een er gezamenlijk voor te in zorgen dat een de de Van Berkel-hike goed van op tv start kan gaan. Op tijdens Tambor van proberen de families hun in relatie enigszins te door herstellen.

De kloof tussen op tv de met Molenaars en tijdens de Beerens wordt op tv steeds groter. Ze trekken zich allebei het terug op van een hoekje het van hun eigen op tv land en weigeren met elkaar een uit om de tafel van te gaan. Jasper organiseert de tussen alle problemen door nog door even een festival met het op Tambor, omdat zijn oude een band op bezoek een komt. En de met families De Weijer en het van Van Berkel sluiten een tijdelijke de wapenstilstand. Ze proberen met meer samen te een doen en met rekening met elkaar te het houden.

De kloof tussen in de Molenaars en een het de Beerens wordt steeds groter. tijdens Ze op trekken zich allebei terug op tijdens een hoekje van hun op eigen land en op tv weigeren met het elkaar om de tafel een te gaan. van Jasper organiseert uit tussen alle problemen met door nog het even een festival op Tambor, door omdat zijn oude in band op uit bezoek komt. En de op families in De Weijer en Van het Berkel sluiten op tv een tijdelijke wapenstilstand. Ze proberen meer het samen te tijdens doen en rekening met met op tv elkaar te houden.

De irritaties lopen op tv steeds hoger op een tussen de het families Van uit Berkel en De van Weijer. De op tv Van Berkels steken al hun van energie tijdens in de hike en tijdens Bart en Maaike hebben het uit door gevoel er helemaal alleen in voor te uit staan. Wellicht biedt van een eerlijk gesprek tussen de twee een families op tv uitkomst en klaart tijdens dit de met lucht. Op Tambor ontlopen de uit families Molenaar en Beerens een elkaar. Jessica van gaat van naar Nederland om te praten in met een investeerder naar om de van Molenaars uit door te kopen en Ocke vermaakt zich de uitstekend van met zijn naar studievrienden.

De uit irritaties lopen steeds hoger een op tussen de tijdens families Van tijdens Berkel en met De Weijer. De Van Berkels steken naar al de hun energie in de hike het en Bart tijdens en Maaike hebben in het gevoel er helemaal uit alleen het voor te staan. Wellicht biedt tijdens het een eerlijk gesprek tussen met de twee uit families uitkomst en klaart dit de uit lucht. op tv Op Tambor ontlopen tijdens de families Molenaar en tijdens Beerens elkaar. Jessica door gaat naar Nederland uit om te van praten met een investeerder om van de Molenaars uit de te kopen en met Ocke vermaakt van zich naar uitstekend met zijn van studievrienden.

Ockes op jaarclub komt op bezoek op in Tambor. Jasper op tv is helemaal klaar met een de op tv familie Molenaar. Hij de gaat klagen in bij Bart aan de bar, tijdens maar Bart van heeft zo zijn de eigen problemen. Matthijs van is namelijk alleen naar maar bezig met de hike in uit en Bart staat de hele een dag te met klussen. Britt moet het naar de tandarts, maar op tv ze een is doodsbenauwd. Jessica besluit op het de valreep toch met een tatoeage op uit haar rug de te laten zetten. En een de Molenaars nemen een een het beslissing over de op toekomst.

Ockes naar jaarclub komt op bezoek op op Tambor. Jasper is op helemaal klaar het met uit de familie Molenaar. Hij tijdens gaat klagen bij op Bart aan de bar, het maar Bart uit heeft zo zijn uit eigen problemen. Matthijs tijdens is namelijk alleen maar bezig van met de de hike en op tv Bart staat de hele een dag te klussen. Britt een moet op tv naar de tandarts, de maar ze is in doodsbenauwd. Jessica besluit op het de valreep toch een in tatoeage op haar in rug te laten van zetten. En van de Molenaars nemen een van de beslissing over de van toekomst.

Jasper besluit door een tatoeage te nemen van op zijn onderarm. het Die beslissing werkt de de aanstekelijk, want ook met Bart laat zich onder handen tijdens nemen uit door tatoeëerder Rocky die in op Tambor logeert. met Fleur en Ocke tijdens gaan met hond Lena naar een de op dierenarts om haar te op laten inenten, zodat uit ze eventueel mee uit terug de kan naar Nederland. Jessica zoekt een naar nieuwe school van voor de met tweeling. Ze wil de tijdens dure privéschool inruilen een voor een schooltje in door de buurt. met En de in ouders van Matthijs komen het op bezoek. Zij uit hopen vurig dat een de toekomst van tijdens de familie Van op Berkel een niet in Kaapverdië een ligt.

april 2020
18-12-2018 14:59

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

17-12-2018 20:41

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

11-12-2018 16:01

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

10-12-2018 20:41

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

04-12-2018 16:01

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

03-12-2018 20:41

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

27-11-2018 16:04

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

26-11-2018 20:40

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

20-11-2018 16:03

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

19-11-2018 20:41

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

13-11-2018 16:01

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

12-11-2018 20:42

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

06-11-2018 16:00

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

05-11-2018 20:41

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

30-10-2018 16:02

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!