Programma gemist?

In de laatste een aflevering wordt het duidelijk hoe op tv de toekomst van de vier op tv uit families eruit gaat met zien. De Van een Berkels en de familie het De Weijer tijdens zijn eruit: Bart en op tv Maaike blijven de op Kaapverdië om Palmera voort te van zetten en de de uit Van Berkels gaan terug. Maar dan in het komt er een in telefoontje uit Nederland waardoor uit alles helemaal anders wordt. De naar naar familie Beerens en Molenaar leggen hun op op tv ruzie bij en het willen het jaar op van een goede naar manier afsluiten met elkaar. De in vier gezinnen moeten, naar na een jaar de lief en leed in gedeeld te van hebben, afscheid door nemen van elkaar. uit En dat gaat gepaard met een door hoop een tranen.

In de door laatste aflevering van wordt duidelijk hoe de toekomst door van de op vier van families eruit gaat zien. De Van uit Berkels en door de familie De Weijer in zijn eruit: van Bart en Maaike blijven naar op Kaapverdië uit om Palmera uit voort te zetten en de in Van Berkels gaan de terug. Maar tijdens dan komt er op een tijdens telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal een tijdens anders wordt. De naar familie Beerens en Molenaar leggen hun in uit ruzie bij en willen het jaar op op met een goede manier het afsluiten met met elkaar. De vier gezinnen moeten, na van op tv een jaar lief en naar leed gedeeld te hebben, een afscheid nemen naar van elkaar. En dat naar gaat gepaard met de een het hoop tranen.

De Van de Berkels nemen eindelijk door een beslissing over hun van met toekomst. Fleur is woedend op een de familie in Beerens, omdat ze achter haar naar rug met om dingen gezegd hebben het die de volgens haar niet het waar zijn. Ocke is heel met chagrijnig door alle met problemen op Tambor tijdens en uit besluit om toch weer een in gesprek met Jasper aan een te gaan. met Dat leidt tot tranen tijdens bij op beide mannen. En uit de familie De van Weijer is blij dat er op met een beslissing van de Van op Berkels door is en dat het ze voort kunnen met hun van eigen een plannen.

De door Van Berkels nemen eindelijk uit een beslissing op tv over hun toekomst. Fleur is door woedend op tv op de met familie Beerens, omdat uit ze achter haar rug om uit dingen gezegd op tv hebben die in volgens haar niet het waar zijn. Ocke de is heel chagrijnig door alle op problemen op op Tambor en met besluit om toch weer een gesprek op tijdens met Jasper aan te gaan. met Dat op leidt tot tranen bij op beide mannen. En in de familie De met Weijer is blij de dat er naar een beslissing van met de Van Berkels is uit en dat ze voort met kunnen met hun van eigen met plannen.

De op Molenaars en de Beerens praten op eindelijk hun tijdens ruzie naar uit. De Van Berkels hebben het meer het dan honderd mensen bij een elkaar gebracht de om vierentwintig uur te een wandelen om tijdens geld op te tijdens halen voor zwerfkinderen in het Kaapverdië. De in familie De Weijer zet de schouders van in eronder om het weekend een tot een succes met te maken. Samen op tv met sterrenchef met Ron Blaauw verzorgen ze de catering tijdens uit voor de wandelaars. Jasper en naar Jessica hebben naar allebei geen tijdens zin in de hike. Zij door weten met ondertussen echt niet meer wat tijdens wijsheid is: op een Kaapverdië blijven of het toch terug door naar Nederland?

De met Molenaars en de uit Beerens praten eindelijk hun ruzie het de uit. De Van Berkels hebben op tv meer dan uit honderd mensen bij van elkaar gebracht om vierentwintig uur op tv een te wandelen om geld op met te een halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. een De familie De Weijer naar zet de de schouders eronder uit om het weekend tot een in succes te een maken. op Samen met sterrenchef Ron Blaauw door verzorgen ze de catering in tijdens voor de wandelaars. Jasper en Jessica de hebben door allebei geen tijdens zin in de hike. Zij weten door ondertussen echt op tv niet meer door wat wijsheid het is: op Kaapverdië blijven door of toch terug naar op tv Nederland?

Het loopt op tv helemaal uit een de hand op Palmera. Maaike op ontploft als ze in ontdekt dat van er het op het laatste moment tijdens nog van alles het geregeld moet worden voor de naar met hike. Matthijs en Marieke naar werken zich uit de in naad om alles op goed op tv te organiseren, maar van op tv communicatie tussen de twee naar families is geen door sprake meer. Na een naar fikse ruzie op besluiten op tv ze om er uit gezamenlijk voor te zorgen op tv dat de Van met Berkel-hike goed een van start kan gaan. Op op tv Tambor proberen de families naar hun relatie enigszins op te door herstellen.

Het loopt een helemaal uit van de hand op Palmera. op Maaike op tv ontploft als ze ontdekt dat er naar op het het laatste moment nog in van alles de geregeld moet worden voor tijdens de hike. het Matthijs en Marieke door werken zich van uit de naad om van alles goed te organiseren, door maar van op tv communicatie tussen de twee families naar is geen sprake een de meer. Na een fikse ruzie uit besluiten ze om er de gezamenlijk voor de te zorgen in dat de Van de Berkel-hike goed van start van kan gaan. Op Tambor naar proberen de naar families hun uit relatie enigszins op te herstellen.

De kloof tussen van op de Molenaars en het de Beerens wordt steeds het groter. Ze trekken op zich allebei terug op uit een hoekje met van hun eigen land naar en weigeren met een elkaar om de op tv tafel te gaan. in Jasper organiseert tussen alle op problemen door op tv nog van even een festival uit op Tambor, omdat zijn met oude band op bezoek door komt. En de in families met De Weijer en Van Berkel sluiten op tv op tv een tijdelijke wapenstilstand. door Ze proberen meer samen te doen in en rekening met een elkaar te tijdens houden.

De op kloof tussen op tv de Molenaars en in de Beerens wordt steeds op tv groter. Ze van trekken zich allebei terug tijdens op een hoekje tijdens van hun op eigen land en naar weigeren met elkaar uit om de tafel een te gaan. Jasper organiseert tussen alle met op tv problemen door nog naar even een festival op Tambor, een omdat zijn een oude band op bezoek een komt. En het de families De Weijer en tijdens Van op tv Berkel sluiten een naar tijdelijke wapenstilstand. Ze proberen door meer samen uit te doen en rekening in met elkaar door te houden.

De irritaties de lopen steeds hoger op de tussen op tv de families tijdens Van Berkel en De Weijer. naar De Van Berkels steken van al hun energie door in de in hike en de Bart en Maaike met hebben het gevoel een er helemaal alleen voor op te staan. op Wellicht biedt naar een eerlijk gesprek uit tussen de twee families op uitkomst en klaart in dit de lucht. op Op Tambor ontlopen de de families Molenaar en van Beerens elkaar. Jessica gaat het naar Nederland op tv om op te praten met een investeerder om de de Molenaars op tv uit in te kopen en in Ocke vermaakt zich uitstekend op met zijn op tv studievrienden.

De uit irritaties lopen het steeds hoger op tussen de naar families Van Berkel en uit De Weijer. tijdens De Van naar Berkels steken van al hun energie in de uit hike en op tv Bart en door Maaike hebben het gevoel uit er helemaal alleen voor te het de staan. Wellicht biedt op een eerlijk gesprek tussen de twee de families uitkomst op en klaart dit in de lucht. Op Tambor een ontlopen de het families Molenaar het en Beerens op elkaar. Jessica gaat naar Nederland om op te praten met de een uit investeerder om de het Molenaars uit te kopen en uit Ocke vermaakt uit zich met uitstekend met zijn tijdens studievrienden.

Ockes op jaarclub komt op bezoek op een Tambor. met Jasper is helemaal op klaar met de familie Molenaar. van Hij naar gaat klagen bij Bart aan op tv de naar bar, maar naar Bart heeft zo naar zijn eigen problemen. Matthijs is een namelijk alleen maar bezig van met een de hike en Bart in staat de hele dag in te klussen. Britt van moet naar door de tandarts, van maar ze is uit doodsbenauwd. Jessica besluit uit op de valreep toch een op tv tatoeage op op haar rug op tv te laten door zetten. En de Molenaars tijdens nemen een beslissing het over de op tv toekomst.

Ockes jaarclub op komt naar op bezoek op Tambor. Jasper is de naar helemaal klaar met de familie het Molenaar. Hij gaat op tv klagen bij Bart aan een de door bar, maar Bart heeft van zo zijn eigen problemen. op tv in Matthijs is namelijk alleen maar bezig op tv tijdens met de hike op tv en Bart staat de een hele dag te klussen. Britt op tv moet naar de tijdens tandarts, tijdens maar ze is doodsbenauwd. Jessica in besluit op de door op valreep toch een tatoeage op een haar rug te een laten zetten. En de met Molenaars op tv nemen een beslissing over het de in toekomst.

Jasper besluit het een tatoeage op te nemen in op zijn onderarm. Die beslissing door werkt het aanstekelijk, want ook Bart van laat zich onder handen nemen de door tatoeëerder de Rocky die op het Tambor logeert. Fleur en de Ocke gaan door met naar hond Lena naar de dierenarts om het met haar te laten inenten, zodat de ze eventueel mee terug naar kan naar met Nederland. Jessica zoekt een met nieuwe school in voor de tweeling. uit Ze wil op tv de dure privéschool inruilen in voor de een schooltje in de buurt. En in op tv de ouders van uit Matthijs komen op bezoek. Zij door hopen vurig dat de tijdens van toekomst van de familie Van Berkel tijdens het niet in Kaapverdië uit ligt.

juli 2020
18-12-2018 14:59

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

17-12-2018 20:41

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

11-12-2018 16:01

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

10-12-2018 20:41

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

04-12-2018 16:01

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

03-12-2018 20:41

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

27-11-2018 16:04

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

26-11-2018 20:40

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

20-11-2018 16:03

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

19-11-2018 20:41

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

13-11-2018 16:01

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

12-11-2018 20:42

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

06-11-2018 16:00

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

05-11-2018 20:41

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

30-10-2018 16:02

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!