Programma gemist?

Te een zien is hoe Jeroen een op tv risico neemt door op iets te door snel naar na zijn ongeluk de weer zwaar lichamelijk werk te doen. van Addy besluit in een zijn droomhuis wel van een naar wc, maar geen douche aan met in te leggen. Het vertrouwen van Stephan naar en Ilona in tijdens hun van commerciële succes op is zo groot, met dat ze het restant van een hun investeringsbudget in zijn door uit geheel willen inzetten om van een huis in een Santiago te de huren.

Stephan tijdens en Ilona Pos gaan op de huizenjacht in in Santiago, omdat ze goed een op verdiend hebben aan de uit verkoop van de eerste op container op tv Posecco. Om camping door de Oranje Stroopwafel door van de familie Van uit Wichen toch zonder de vergunning te kunnen de openen, verzint Addy tijdens een list. met De familie Van Kooij wordt gedwongen van een noodplan te tijdens bedenken, omdat de tijdens het rugblessure van Jeroen alles uit overhoopgooit.

Te een zien is de hoe Jeroen door middel van op meditatie probeert de te genezen van naar het ongeluk dat uit hem bijna noodlottig werd. Stephan in met Pos zorgt in in de Chileense rimboe in zijn eentje op tv voor op tv de kinderen, omdat op tv Ilona in Nederland Posecco de probeert te verkopen. En in bij de op tv familie Van op Wichen is Addy druk op tv met naar de camping en zijn in tweede bootcamp, terwijl hij ook een nog eens een op tv nieuw huis een bouwt.

De emotionele het nasleep de van het ongeluk van Jeroen is door te zien. Linda een is bang dat op tv hij met blijvend letsel heeft opgelopen. Ondertussen met begint door Addy aan op tv de bouw van zijn nieuwe huis een en breekt met voor hem een spannend tijdens moment aan door als hij zijn tijdens eerste bootcamp naar geeft. Bij de familie het Pos bereidt van Ilona haar vertrek op tv naar Nederland voor, op waar ze door op zoek gaat uit naar kopers voor de tijdens Posecco.

De de familie Van Kooij een wordt getroffen op tv door een drama. op tv Jeroen ontsnapt aan de dood een als de stellage het waar in een volle watertank op in staat het begeeft op en hem raakt. op tv Hij wordt met met spoed naar het ziekenhuis in gebracht. Addy naar en Astrid op schuiven aan bij een een radiostation in een ultieme poging een de bootcamp de te promoten. van En omdat de verkoop van naar Posecco tijdens niet van op de grond komt, neemt Ilona het een drastisch uit besluit.

Stephan op tv en Ilona zijn door terug bij af als tijdens ze besluiten op zoek op tv te gaan op tv naar een het andere producent op voor hun Posecco. Bij de familie op tv op tv Van Kooij verloopt de afwerking van op het nieuwe huis door problematisch met en moet met de hulp van Addy worden op ingeroepen om op tv het zware naar werk gedaan te krijgen. Addy stort een zich op het zijn met beurt op de organisatie op van de bootcamp, die de hij vooral voor met zijn lol op doet.

Bij de familie van op Van Wichen beginnen de het puzzelstukjes op zijn plek tijdens te vallen. Dat op wordt gevierd met in een stroopwafelproeverij. De Posjes het van gaan een avond stappen naar en komen oog in oog op tv te staan een met op tv de Chileense versie in van Elvis. En de met familie Van uit Kooij klust tegen het de klippen op in een huis het dat maar het niet af wil een komen.

We zien door hoe Astrid van tijdens Wichen haar van geluk niet op tv op kan, omdat ze het eindelijk weer een wasmachine een heeft. tijdens Stephan en Ilona Pos doen hun een best om met te de integreren en zoeken een uit sportclub voor Bjorn en op tv Tygo. En van de familie Van Kooij tijdens ontmoet van een bijzonder gezin uit met Nederland, dat op wereldreis is. naar Uiteraard staat op tv dat gezin het binnen de tijdens kortste keren te klussen door aan het huis van de Jeroen en Linda, dat uit nog in altijd niet in af is.

De op tv familie Pos krijgt bezoek uit uit Nederland. Het zijn door op de moeder en broer van op tv Ilona, het die poolshoogte komen nemen op La het door Sirena. De familie Van op tv Kooij ontsnapt op aan de realiteit van hun half op tv afgebouwde in huis en vertrekt naar het op adembenemende naar Andesgebergte om op van adem te de komen. En de familie met Van Wichen bezoekt tijdens een foodtruckfestival in Santiago om naar een nieuwe ideeën op van te doen.

We zien op hoe Stephan en Ilona door Pos een tijdens tegenslag te verwerken krijgen. tijdens de Ze droomden van hun eigen de bubbelwijn onder de naam het Posecco, maar van dat uit blijkt niet te mogen. De op tv familie Van door Kooij kan haar geluk op niet op na de uit komst van op een enorm postpakket uit naar het tijdens verre Nederland. En met de naar Chileense van herfst op komst, maakt uit Addy van Wichen zich op tv de op om in zijn eentje door een naar nieuw huis te gaan door timmeren.

De families maken de de balans een op en van we komen te weten naar hoeveel ze van al hebben uitgegeven. Bij uit de van familie Pos is de schade het door grootst de en is het het de vraag of er op nog genoeg over is tijdens om hun een bedrijf verder op te tijdens zetten. door De investering van de Van een Wichens in met de camping blijkt fors uit te een zijn, terwijl het de vraag uit is of een die ooit naar open zal gaan. Ondertussen worstelt tijdens het de familie Van door Kooij nog steeds met het de bouw tijdens van hun droomhuis.

De stress slaat het door toe bij de een familie Van Kooij. uit Het huis dat ze van hebben gekocht, is nog maar op op tv half af op het op moment dat de aannemer naar het laat afweten. met Bovendien is het in dak nergens te bekennen. met de Stephan en Ilona experimenteren met een van de baal zout om een een speciale 'Pos BBQ-rub' op door de markt te een brengen, voor het geval met in de handel in wijn tegenvalt. met En naar de kinderen van Addy en Astrid het gaan de voor het het eerst in uniform naar naar school.

Te zien is met hoe de op gezinnen zich van voorbereiden op de start naar van op het schoolseizoen. De familie Pos verandert naar van school, omdat tijdens de kinderen van naar Astrid en Addy uit naar uit dezelfde basisschool gaan. Terwijl bij tijdens de met familie Van Kooij tijdens het yogaresort van al enige vorm krijgt, verhuizen op de Posjes een naar hun een nieuwe huis. Iets met waar de familie Van van Wichen voorlopig alleen tijdens nog maar van tijdens durft te op dromen.

Te op tv zien is hoe van alle van gezinnen van de familie Van in Kooij als enige geld verdient door dankzij naar de yogalessen van Jeroen. tijdens Bij de op familie Pos is op de stemming opperbest, omdat uit een van beslissende stap wordt gezet in op tv de oprichting van naar hun bedrijf. van En bij de familie Van een Wichen met werkt Addy van zich uit de naad uit om de camping op open te krijgen. Maar door tijdens op een bezoek aan het naar gemeentehuis krijgt hij slecht door nieuws.

Alle families met maken een grote stappen. Zo komt de uit opening van camping The uit het Orange Waffle nu wel heel op tv dichtbij. De familie Pos tijdens heeft een naar afspraak met door iemand die ze enorm tijdens goed door op weg helpt tijdens in de Posch-wijnhandel. Het de huis van de familie Van tijdens Kooij wordt uit bezorgd. En dat is met precies wat uit de op tv twijfelende Linda en Jeroen nodig een hebben de na een periode op tv van onzekerheid.

juni 2017
19-06-2017 20:39

Afl. 25

Helemaal Het Einde! - Afl. 25

Te zien is hoe Jeroen een risico neemt door iets te snel na zijn ongeluk weer zwaar lichamelijk werk te doen. Addy besluit in zijn droomhuis wel een wc, maar geen douche aan te leggen. Het vertrouwen van Stephan en Ilona in hun commerciële ...

12-06-2017 20:42

Afl. 24

Helemaal Het Einde! - Afl. 24

Stephan en Ilona Pos gaan op huizenjacht in Santiago, omdat ze goed verdiend hebben aan de verkoop van de eerste container Posecco. Om camping de Oranje Stroopwafel van de familie Van Wichen toch zonder vergunning te kunnen openen, verzint ...

05-06-2017 20:42

Afl. 23

Helemaal Het Einde! - Afl. 23

Te zien is hoe Jeroen door middel van meditatie probeert te genezen van het ongeluk dat hem bijna noodlottig werd. Stephan Pos zorgt in de Chileense rimboe in zijn eentje voor de kinderen, omdat Ilona in Nederland Posecco probeert te verkop...

29-05-2017 20:39

Afl. 22

Helemaal Het Einde! - Afl. 22

De emotionele nasleep van het ongeluk van Jeroen is te zien. Linda is bang dat hij blijvend letsel heeft opgelopen. Ondertussen begint Addy aan de bouw van zijn nieuwe huis en breekt voor hem een spannend moment aan als hij zijn eerste boot...

22-05-2017 20:39

Afl. 21

Helemaal Het Einde! - Afl. 21

De familie Van Kooij wordt getroffen door een drama. Jeroen ontsnapt aan de dood als de stellage waar een volle watertank op staat het begeeft en hem raakt. Hij wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Addy en Astrid schuiven aan bij e...

15-05-2017 20:39

Afl. 20

Helemaal Het Einde! - Afl. 20

Stephan en Ilona zijn terug bij af als ze besluiten op zoek te gaan naar een andere producent voor hun Posecco. Bij de familie Van Kooij verloopt de afwerking van het nieuwe huis problematisch en moet de hulp van Addy worden ingeroepen om h...

08-05-2017 20:40

Afl. 19

Helemaal Het Einde! - Afl. 19

Bij de familie Van Wichen beginnen de puzzelstukjes op zijn plek te vallen. Dat wordt gevierd met een stroopwafelproeverij. De Posjes gaan een avond stappen en komen oog in oog te staan met de Chileense versie van Elvis. En de familie Van K...

01-05-2017 20:41

Afl. 18

Helemaal Het Einde! - Afl. 18

We zien hoe Astrid van Wichen haar geluk niet op kan, omdat ze eindelijk weer een wasmachine heeft. Stephan en Ilona Pos doen hun best om te integreren en zoeken een sportclub voor Bjorn en Tygo. En de familie Van Kooij ontmoet een bijzonde...

24-04-2017 20:41

Afl. 17

Helemaal Het Einde! - Afl. 17

De familie Pos krijgt bezoek uit Nederland. Het zijn de moeder en broer van Ilona, die poolshoogte komen nemen op La Sirena. De familie Van Kooij ontsnapt aan de realiteit van hun half afgebouwde huis en vertrekt naar het adembenemende Ande...

17-04-2017 20:41

Afl. 16

Helemaal Het Einde! - Afl. 16

We zien hoe Stephan en Ilona Pos een tegenslag te verwerken krijgen. Ze droomden van hun eigen bubbelwijn onder de naam Posecco, maar dat blijkt niet te mogen. De familie Van Kooij kan haar geluk niet op na de komst van een enorm postpakket...

10-04-2017 20:41

Afl. 15

Helemaal Het Einde! - Afl. 15

De families maken de balans op en we komen te weten hoeveel ze al hebben uitgegeven. Bij de familie Pos is de schade het grootst en is het de vraag of er nog genoeg over is om hun bedrijf verder op te zetten. De investering van de Van Wiche...

03-04-2017 20:41

Afl. 14

Helemaal Het Einde! - Afl. 14

De stress slaat toe bij de familie Van Kooij. Het huis dat ze hebben gekocht, is nog maar half af op het moment dat de aannemer het laat afweten. Bovendien is het dak nergens te bekennen. Stephan en Ilona experimenteren met een baal zout om...

27-03-2017 20:41

Afl. 13

Helemaal Het Einde! - Afl. 13

Te zien is hoe de gezinnen zich voorbereiden op de start van het schoolseizoen. De familie Pos verandert van school, omdat de kinderen van Astrid en Addy naar dezelfde basisschool gaan. Terwijl bij de familie Van Kooij het yogaresort al eni...

20-03-2017 20:41

Afl. 12

Helemaal Het Einde! - Afl. 12

Te zien is hoe van alle gezinnen de familie Van Kooij als enige geld verdient dankzij de yogalessen van Jeroen. Bij de familie Pos is de stemming opperbest, omdat een beslissende stap wordt gezet in de oprichting van hun bedrijf. En bij de ...

13-03-2017 20:39

Afl. 11

Helemaal Het Einde! - Afl. 11

Alle families maken grote stappen. Zo komt de opening van camping The Orange Waffle nu wel heel dichtbij. De familie Pos heeft een afspraak met iemand die ze enorm goed op weg helpt in de Posch-wijnhandel. Het huis van de familie Van Kooij ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-06-2017 om 20:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord