Programma gemist?

In de de laatste aflevering wordt tijdens duidelijk hoe door de toekomst van de op vier families eruit gaat het naar zien. De Van Berkels en uit de familie door De Weijer zijn met eruit: Bart van en Maaike blijven een op Kaapverdië om Palmera voort te in zetten en met de het Van Berkels gaan terug. een Maar dan komt er een van telefoontje uit de Nederland waardoor alles de helemaal anders wordt. De op tv familie in Beerens en Molenaar leggen een hun ruzie bij de en willen het jaar tijdens op een goede met manier afsluiten met met elkaar. op De vier gezinnen van moeten, na een jaar lief tijdens door en leed gedeeld op tv te hebben, afscheid de nemen van elkaar. En de dat gaat gepaard met een van hoop door tranen.

In de laatste met aflevering met wordt duidelijk hoe de de toekomst van op de vier families op tv eruit gaat zien. de De Van het Berkels en de familie tijdens De Weijer zijn eruit: naar Bart op tv en Maaike blijven op in Kaapverdië om Palmera voort de te zetten en van de Van Berkels in gaan terug. uit Maar dan komt er een van telefoontje uit op Nederland waardoor alles helemaal de anders wordt. de De een familie Beerens en Molenaar de leggen hun ruzie bij en tijdens willen het op jaar op een het goede manier in afsluiten met elkaar. De de vier gezinnen naar moeten, na in een jaar lief en leed in gedeeld naar te hebben, afscheid nemen van elkaar. met En dat gaat door in gepaard met een hoop op tranen.

De Van Berkels de nemen eindelijk de een beslissing over tijdens hun op toekomst. Fleur is het woedend op de uit familie Beerens, omdat uit ze achter haar rug om met dingen gezegd hebben van die volgens haar niet in waar zijn. Ocke door is in heel chagrijnig door alle problemen met op tv op Tambor en besluit tijdens om toch weer een gesprek op met Jasper met aan uit te gaan. Dat leidt tot tranen van naar bij beide mannen. door En de familie De Weijer door is blij door dat er uit een beslissing van de Van Berkels tijdens is het en dat ze voort kunnen een met op hun eigen met plannen.

De tijdens Van Berkels een nemen eindelijk een beslissing over hun op de toekomst. Fleur is uit woedend op de familie het Beerens, omdat in ze achter haar rug om dingen het gezegd op tv hebben die volgens haar niet tijdens met waar zijn. Ocke is heel chagrijnig op tv door uit alle problemen tijdens op Tambor en besluit om de toch weer een gesprek van met Jasper aan van met te gaan. Dat leidt tot een tranen naar bij beide mannen. En de familie een De uit Weijer is blij dat er een in een beslissing van de naar Van Berkels is en met dat uit ze voort kunnen met hun uit eigen op tv plannen.

De het Molenaars en de Beerens praten een van eindelijk hun ruzie uit. tijdens De Van Berkels hebben met meer dan honderd naar mensen bij uit elkaar gebracht om vierentwintig uur in te wandelen om tijdens geld op op tv te halen voor zwerfkinderen het een in Kaapverdië. De door familie De Weijer zet de het schouders eronder met om het uit weekend tot een succes de te maken. Samen met in sterrenchef Ron Blaauw verzorgen door ze de catering op een voor de wandelaars. uit Jasper en Jessica door hebben allebei geen zin van in de hike. Zij een weten ondertussen met echt niet meer wat op wijsheid is: op Kaapverdië door blijven of uit toch terug op tv naar Nederland?

De in Molenaars en tijdens de Beerens praten eindelijk het hun ruzie uit. De Van met Berkels hebben meer met dan met honderd mensen bij de elkaar gebracht door om vierentwintig uur tijdens te wandelen om geld naar op te halen door voor zwerfkinderen de in Kaapverdië. De familie De Weijer op tv zet de schouders in eronder om door het een weekend tot een succes op tv te maken. Samen met uit sterrenchef Ron Blaauw op verzorgen ze uit de catering voor op tv de wandelaars. Jasper het en Jessica hebben allebei een geen door zin in de hike. met Zij weten ondertussen echt niet met meer een wat wijsheid is: op op Kaapverdië blijven of naar toch terug naar uit Nederland?

Het loopt met helemaal uit de hand uit op op Palmera. Maaike ontploft op als ze ontdekt dat er door op op het laatste moment nog tijdens van alles geregeld moet van de worden voor de hike. Matthijs en door Marieke werken het zich met uit de naad van om alles goed te organiseren, uit maar van communicatie op tv tussen de twee families naar is geen sprake van meer. Na uit een fikse ruzie besluiten het ze om er op tv gezamenlijk de voor te door zorgen dat de Van Berkel-hike op tv goed op van start kan gaan. Op op Tambor het proberen de families hun met relatie enigszins te door herstellen.

Het op tv loopt helemaal uit de tijdens hand op Palmera. Maaike uit ontploft als ze naar op ontdekt dat er op het tijdens laatste moment uit nog van alles op tv geregeld moet worden voor de een door hike. Matthijs en Marieke werken zich door uit de naad een om de alles goed te door organiseren, maar van naar communicatie tussen de twee uit families is tijdens geen sprake meer. Na door een fikse ruzie met besluiten ze naar om er tijdens gezamenlijk voor te zorgen van dat de Van Berkel-hike het goed van uit start kan gaan. Op uit Tambor proberen de op families tijdens hun relatie enigszins naar te herstellen.

De kloof in tussen de Molenaars en uit de Beerens naar wordt steeds groter. op Ze trekken het zich allebei uit terug op een hoekje van hun van door eigen land en weigeren met op tv elkaar om de tafel de te gaan. Jasper op tv organiseert tussen uit alle problemen door nog met even op een festival door op Tambor, omdat zijn oude tijdens band op op bezoek komt. van En de families De Weijer tijdens en Van Berkel sluiten tijdens een tijdens tijdelijke wapenstilstand. Ze tijdens proberen meer naar samen te doen en rekening met op elkaar te een houden.

De de kloof tussen van de Molenaars en de uit Beerens wordt steeds tijdens groter. Ze trekken door zich allebei terug op een tijdens op tv hoekje van hun met eigen land en tijdens weigeren met elkaar om op tv de tafel in te gaan. Jasper organiseert tijdens tussen alle problemen door nog een even een festival de naar op Tambor, omdat naar zijn oude band op bezoek met komt. naar En de families De Weijer een en Van Berkel met sluiten een tijdelijke wapenstilstand. op tv Ze proberen meer het samen te door doen een en rekening met elkaar te naar houden.

De irritaties een lopen steeds hoger op een op tv tussen de families Van Berkel en een een De Weijer. De Van in Berkels steken al naar hun energie het in de hike een en Bart en Maaike hebben op het gevoel in er helemaal op alleen voor te staan. Wellicht in biedt een eerlijk in gesprek uit tussen de twee families uitkomst door en klaart in dit de lucht. naar Op Tambor ontlopen door de families Molenaar en Beerens van elkaar. Jessica gaat uit naar door Nederland om te de praten met een van investeerder om de een Molenaars uit te het kopen en Ocke vermaakt een zich naar uitstekend met zijn op tv studievrienden.

De irritaties lopen op tijdens steeds hoger op een tussen de families Van Berkel met en De Weijer. op tv De Van op tv Berkels steken al hun van energie in op de hike en naar Bart en Maaike hebben het een gevoel er helemaal naar alleen in voor te staan. Wellicht biedt op tv een op eerlijk gesprek tussen de door twee families met uitkomst en klaart dit op de lucht. tijdens Op Tambor ontlopen de families de Molenaar en de Beerens op elkaar. Jessica gaat naar Nederland om op te praten naar met een investeerder van om de Molenaars door uit te kopen en naar Ocke vermaakt zich naar uitstekend met zijn het het studievrienden.

Ockes jaarclub het komt op bezoek op een Tambor. met Jasper is helemaal klaar met met de familie Molenaar. door het Hij gaat klagen bij Bart aan door de bar, het maar Bart heeft in zo zijn op eigen problemen. Matthijs op tv is namelijk alleen op tv maar bezig met de van hike en Bart door staat de in hele dag op tv te klussen. Britt moet van naar de tandarts, maar ze tijdens is van doodsbenauwd. Jessica besluit op de in valreep toch naar een een tatoeage op haar rug uit te laten van zetten. En de Molenaars nemen naar een beslissing over de tijdens in toekomst.

Ockes jaarclub de komt op bezoek op op Tambor. naar Jasper is een helemaal klaar met de familie Molenaar. met Hij gaat de klagen bij Bart aan van de bar, het maar Bart heeft door zo op tv zijn eigen problemen. Matthijs van is namelijk alleen maar bezig de met de naar hike en Bart staat een de het hele dag te van klussen. Britt tijdens moet naar de tandarts, maar ze tijdens is doodsbenauwd. een Jessica besluit van op de valreep op tv toch een tatoeage uit op haar rug te met laten zetten. En in de in Molenaars nemen een met beslissing over de in toekomst.

Jasper besluit van een tatoeage te in nemen op zijn op onderarm. in Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook het Bart laat zich uit onder de handen nemen op tv door tatoeëerder Rocky die op Tambor op tv logeert. Fleur en een Ocke van gaan met door hond Lena naar uit de dierenarts om haar te op laten inenten, zodat ze op tv eventueel mee naar terug kan door naar Nederland. door Jessica zoekt een nieuwe school op tv voor de tweeling. uit Ze op tv wil de dure privéschool inruilen op voor een naar schooltje in de buurt. op tv En de ouders naar van Matthijs komen de op bezoek. van Zij hopen de vurig dat de toekomst uit van de familie Van Berkel de niet in Kaapverdië in de ligt.

januari 2019
18-12-2018 14:59

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

17-12-2018 20:41

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

11-12-2018 16:01

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

10-12-2018 20:41

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

04-12-2018 16:01

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

03-12-2018 20:41

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

27-11-2018 16:04

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

26-11-2018 20:40

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

20-11-2018 16:03

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

19-11-2018 20:41

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

13-11-2018 16:01

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

12-11-2018 20:42

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

06-11-2018 16:00

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

05-11-2018 20:41

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

30-10-2018 16:02

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord