Programma gemist?

De familie het Van Berkel gaat kamperen door op een verlaten een strand. Jessica krijgt op tv bezoek van haar de moeder en in tante. Zij hebben in een met wel heel Brabantse kijk op een het Kaapverdische leven. het Op Tambor op tv is het gezellig druk met door een het nachtelijke poolparty, en Bart en van uit Senna starten samen een nieuw in bedrijf. Ze gaan hete tijdens olie met produceren en Senna is de door directeur. De Molenaars tijdens nemen op tv vakantie en bezoeken met uit het de hele gezin de vulkaan. de En Palmera maakt vijanden tijdens op op het eiland.

De Kaapverdische naar Miss op tv Veertigplus-verkiezing wordt een op tv Hollands feestje. Jessica, Maaike op tv en Marieke zitten in de van tijdens jury en Jasper geeft met een spetterend optreden door voor duizend man publiek. Matthijs uit vertrekt naar op Nederland met Daan en van Anna Eva. met Als ze net op weg zijn, voltrekt op er zich een door klein drama naar op Palmera. tijdens Hond Zoë krijgt een ontsnapt op kuiken te op tv pakken, tot grote schrik naar van Marieke en de tijdens kleine meisjes. op tv Bart op tv plant eindelijk de laatste naar bomen en daardoor zijn door alle families tijdens voorlopig even uit de financiële tijdens zorgen. de Maaike twijfelt over op tv haar toekomst op het Kaapverdië en Ocke bouwt een op hek om tijdens zijn huis om inkijk door van toeristen het te een voorkomen.

Maaike moet voor een op de derde keer van onverwachts terug naar Nederland, omdat van ze in verdrietig nieuws heeft op gekregen. Ocke en Jessica de gaan naar buureiland door Santo Antão om grogue een te stoken van hun in door eigen suikerriet. De familie Van Berkel in naar verlaat eindelijk de safaritent, maar het op tv huis is nog in lang niet het af. het Ze moeten met de zes personen in drie kamertjes wonen, door eten en slapen. op Jasper het en Jessica zijn het op tv helemaal nergens de over eens als de ze samen een veranda tijdens bouwen. En Matthijs van besluit om terug naar naar Nederland te gaan, de omdat er bijna in in geen aanmeldingen zijn op tv voor de sponsorloop.

De bomendeal van op van Bart dreigt helemaal in mis te gaan als de de transporteur weigert de een bomen te met vervoeren. Fleur is jarig het en een krijgt van Ocke een avondje kizombadansen in cadeau. En uit Matthijs regelt op op tv het uit laatste moment dat Palmera mee met mag doen aan tijdens een culinair van evenement in het Mindelo. Maar bij de opbouw met van het pop-uprestaurant gaat op tv op tv alles mis. En van op Tambor wordt een nieuw concept op het in de markt gezet naar dat ervoor moet zorgen dat de het weer van druk wordt een in de bar: in Kara-Ocke!

Er het heerst onenigheid tijdens over hoe het restaurant op een Palmera op tv gerund moet worden. Matthijs en Marieke de zetten alles naar op alles op tv om hun sponsorloop voor op zwerfkinderen op Kaapverdië te van het realiseren. Ze mobiliseren zelfs het het nationale leger. Ocke laat van de gasten op op Tambor keihard werken met om een door terras voor zijn de containervilla te leggen. Bart naar in sluit een deal met Fleur uit waar ze allebei een van hoop een geld aan naar kunnen verdienen, als het uit allemaal goed gaat. En Marieke tijdens hoopt dat ze met nu eindelijk naar echt kan verhuizen, maar het krijgt opnieuw een de teleurstelling te de verwerken.

De van familie De Weijer van keert terug naar door Kaapverdië nadat Bart het zijn galblaas is verwijderd in op tv een Nederlands ziekenhuis. naar De familie op Van Berkel krijgt drieëntwintig een kuikens cadeau tijdens en Jessica en op Jasper in maken eindelijk hun dakterras af. naar Maar uit als ze een zwembad installeren voor uit de kinderen, blijkt op tv uit het zwembad lek te zijn. in Marieke ontpopt zich in tot een echte uit handelaar van als ze haar tamarinde uit gaat verkopen tijdens op de lokale markt. op En omdat ze nog op steeds niet de echt goed Creools spreekt, leert op ze de uit lokale dames tijdens Nederlands. En de in familie Molenaar op gaat naar het openluchtcasino om op te proberen uit hun omzet uit te verdubbelen.

De familie op De Weijer keert terug met naar de Nederland, omdat de Barts galblaas met spoed moet van worden in verwijderd. De Van Berkels moeten Palemera in runnen, maar met gelukkig krijgen ze een hulp van zeven vriendinnen het van Marieke. Toch in naar loopt niet alles soepel in met het op tv restaurant. Het gas is op en uit ze zijn vergeten uit een patat te kopen. Ocke en Fleur op hebben het de eerste rondleiding en hopen op tv een de villa te verkopen. Jasper is in in het paniek. Hij moet op de op kinderen passen maar in heeft zichzelf buitengesloten, een terwijl de de tweeling binnen ligt te naar door huilen.

Bart moet met met spoed opgenomen worden door door in het ziekenhuis de op Kaapverdië. Jasper keert terug het naar huis, uit maar de hereniging met uit zijn gezin is op niet helemaal zoals Jessica naar de zich het had voorgesteld. Ook naar Ocke en Fleur op tv zijn na een naar week in Nederland terug op Tambor. Vooral tijdens de kinderen met zijn blij dat ze weer met het thuis zijn. Matthijs en Marieke uit staan uit er alleen voor op Palmera en op tv het het ziet ernaar uit dat de met situatie tijdens van Bart het zo ernstig is een dat hij terug moet naar naar Nederland. Komt er de een dramatisch einde het aan het buitenlandse een avontuur uit van familie De van Weijer?

Jasper door vertrekt naar met Nederland om zijn liedje te promoten op tv naar en Jessica, de door tweeling Britt en Floor met en zoontje Joep blijven achter door op uit Kaapverdië. Ocke en Fleur verlaten het met met het hele gezin Kaapverdië een om bij met de bruiloft van Fleurs zus naar te naar kunnen zijn. van Marieke is flink de ziek en krijgt nauwelijks rust door in het chaotische in leven in de safaritent. naar Bart tijdens wordt gevloerd door helse pijnen. naar En de in proefslapers van door Tambor geven hun eindoordeel over op naar het vakantiepark.

De familie met Beerens wordt voor in het eerst wakker een in hun nieuwe met huis. uit Dat de bouw eindelijk tijdens klaar is, heeft ook het een keerzijde voor Jasper: met in tranen tijdens neemt hij afscheid met van zijn laatste door werkmannen. in Op Palmera is met voor het eerst van een appartement geboekt door met onbekende gasten en de Molenaars een en Beerens hebben op tv hun vakantiehuisjes de in de aanbieding het gegooid. het Die actie blijkt een op groot succes. Senna op en Anne de Eva ontdekken kuikens in de broedmachine de het en Fleur adopteert opnieuw een op zwerfpuppy.

De op tv familie Beerens verruilt eindelijk hun door safaritent met voor een echt huis. op De Van de Berkels gaan drie dagen een op uitnodiging van naar SOS Kinderdorpen op naar het eiland Santiago. van En Maaike het en Bart moeten keihard op tv aan naar de bak om de vakantiehuisjes op naar Palmera af tijdens te krijgen voor de door eerste gasten. En uit tijdens ondertussen moeten ze natuurlijk op tv het restaurant op tv runnen. Gelukkig is Senna op tv een perfecte assistent door in de keuken! uit En op Casa Tambor naar arriveert de een eerste betalende op gast.

Alle gezinnen naar worden uitgenodigd voor een op tv op groot eindfeest maar door het is nog maar de vraag op of iedereen komt tijdens opdagen... En alle het families staan uit voor dé beslissing: de blijven ze definitief aan naar de andere op kant naar van de wereld, op tv óf gaan ze een terug naar Nederland en eindigt het uit avontuur na met dit ene naar jaar?

Alle gezinnen worden op tv uitgenodigd voor een van groot eindfeest maar op tv het is nog van maar op tv de vraag of tijdens iedereen komt naar opdagen... En alle families staan voor op tv door dé beslissing: blijven ze definitief aan op een de andere kant de van de wereld, door óf gaan ze terug naar het Nederland op tv en eindigt het avontuur na op tv dit ene het jaar?

De familie op Pos verplaatst zich in per de waterfiets. Bij de familie Van Wichen uit is van er genoeg tijdens verdiend met de een stroopwafelbusiness om een bedrag het aan het goede in doel te op tv schenken. En de Van Kooijs maken naar hun tijdens huis op op La Sirena klaar voor een uit gast. tijdens Karel en An bouwen ondertussen gestaag door de door aan hun met Huis met Open de Armen, waarbij ze van ook afscheid moeten nemen van een in aantal op vrijwilligers.

De van familie Van Wichen naar verkoopt hun halve inboedel op op de markt in in Pichilemu. van Bij de familie Pos is op tv Bjorn ziek op tv en van zorgt Tygo voor wat het afleiding. De familie in Kooij is nog steeds in op vakantie, terwijl Pablo in en uit Hernan zich bekommeren op om de yogaschool. En in Karel en An voelen op tv zich door steeds meer verbonden met op hun vrijwilligers door een tijdens door zogenaamde sharingsessie.

juli 2019
15-09-2018 16:57

Afl. 36

Helemaal Het Einde! - Afl. 36

De familie Van Berkel gaat kamperen op een verlaten strand. Jessica krijgt bezoek van haar moeder en tante. Zij hebben een wel heel Brabantse kijk op het Kaapverdische leven. Op Tambor is het gezellig druk met een nachtelijke poolparty, en ...

08-09-2018 17:01

Afl. 35

Helemaal Het Einde! - Afl. 35

De Kaapverdische Miss Veertigplus-verkiezing wordt een Hollands feestje. Jessica, Maaike en Marieke zitten in de jury en Jasper geeft een spetterend optreden voor duizend man publiek. Matthijs vertrekt naar Nederland met Daan en Anna Eva. A...

01-09-2018 17:02

Afl. 34

Helemaal Het Einde! - Afl. 34

Maaike moet voor de derde keer onverwachts terug naar Nederland, omdat ze verdrietig nieuws heeft gekregen. Ocke en Jessica gaan naar buureiland Santo Antão om grogue te stoken van hun eigen suikerriet. De familie Van Berkel verlaat eindeli...

25-08-2018 17:01

Afl. 33

Helemaal Het Einde! - Afl. 33

De bomendeal van Bart dreigt helemaal mis te gaan als de transporteur weigert de bomen te vervoeren. Fleur is jarig en krijgt van Ocke een avondje kizombadansen cadeau. En Matthijs regelt op het laatste moment dat Palmera mee mag doen aan e...

18-08-2018 17:08

Afl. 32

Helemaal Het Einde! - Afl. 32

Er heerst onenigheid over hoe het restaurant op Palmera gerund moet worden. Matthijs en Marieke zetten alles op alles om hun sponsorloop voor zwerfkinderen op Kaapverdië te realiseren. Ze mobiliseren zelfs het nationale leger. Ocke laat de ...

11-08-2018 17:08

Afl. 31

Helemaal Het Einde! - Afl. 31

De familie De Weijer keert terug naar Kaapverdië nadat Bart zijn galblaas is verwijderd in een Nederlands ziekenhuis. De familie Van Berkel krijgt drieëntwintig kuikens cadeau en Jessica en Jasper maken eindelijk hun dakterras af. Maar als ...

04-08-2018 17:04

Afl. 30

Helemaal Het Einde! - Afl. 30

De familie De Weijer keert terug naar Nederland, omdat Barts galblaas met spoed moet worden verwijderd. De Van Berkels moeten Palemera runnen, maar gelukkig krijgen ze hulp van zeven vriendinnen van Marieke. Toch loopt niet alles soepel in ...

28-07-2018 17:04

Afl. 29

Helemaal Het Einde! - Afl. 29

Bart moet met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis op Kaapverdië. Jasper keert terug naar huis, maar de hereniging met zijn gezin is niet helemaal zoals Jessica zich het had voorgesteld. Ook Ocke en Fleur zijn na een week Nederland teru...

21-07-2018 17:02

Afl. 28

Helemaal Het Einde! - Afl. 28

Jasper vertrekt naar Nederland om zijn liedje te promoten en Jessica, de tweeling Britt en Floor en zoontje Joep blijven achter op Kaapverdië. Ocke en Fleur verlaten met het hele gezin Kaapverdië om bij de bruiloft van Fleurs zus te kunnen ...

14-07-2018 17:00

Afl. 27

Helemaal Het Einde! - Afl. 27

De familie Beerens wordt voor het eerst wakker in hun nieuwe huis. Dat de bouw eindelijk klaar is, heeft ook een keerzijde voor Jasper: in tranen neemt hij afscheid van zijn laatste werkmannen. Op Palmera is voor het eerst een appartement g...

07-07-2018 17:00

Afl. 26

Helemaal Het Einde! - Afl. 26

De familie Beerens verruilt eindelijk hun safaritent voor een echt huis. De Van Berkels gaan drie dagen op uitnodiging van SOS Kinderdorpen naar het eiland Santiago. En Maaike en Bart moeten keihard aan de bak om de vakantiehuisjes op Palme...

30-12-2017 17:15

Afl. 52

Helemaal Het Einde! - Afl. 52

Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen... En alle families staan voor dé beslissing: blijven ze definitief aan de andere kant van de wereld, óf gaan ze terug naar Ned...

23-12-2017 17:11

Afl. 51

Helemaal Het Einde! - Afl. 51

Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen... En alle families staan voor dé beslissing: blijven ze definitief aan de andere kant van de wereld, óf gaan ze terug naar Ned...

16-12-2017 17:05

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

De familie Pos verplaatst zich per waterfiets. Bij de familie Van Wichen is er genoeg verdiend met de stroopwafelbusiness om een bedrag aan het goede doel te schenken. En de Van Kooijs maken hun huis op La Sirena klaar voor een gast. Karel ...

09-12-2017 17:04

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De familie Van Wichen verkoopt hun halve inboedel op de markt in Pichilemu. Bij de familie Pos is Bjorn ziek en zorgt Tygo voor wat afleiding. De familie Kooij is nog steeds op vakantie, terwijl Pablo en Hernan zich bekommeren om de yogasch...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord