Programma gemist?

De door familie Van Berkel uit gaat kamperen op tijdens een verlaten strand. Jessica krijgt een bezoek van op tv haar op moeder en tante. naar Zij hebben een wel heel Brabantse uit kijk van op het Kaapverdische door leven. Op Tambor met is het van gezellig druk met een op tv nachtelijke poolparty, en Bart op en op tv Senna starten samen een nieuw bedrijf. naar Ze gaan hete een olie in produceren en Senna is van de directeur. De het Molenaars het nemen vakantie en bezoeken met het naar tijdens hele gezin de vulkaan. En door Palmera maakt vijanden uit op het een eiland.

De Kaapverdische uit Miss van Veertigplus-verkiezing wordt een Hollands feestje. uit Jessica, Maaike en op Marieke zitten op in de jury en Jasper uit geeft naar een spetterend optreden een voor duizend man publiek. Matthijs op tv vertrekt naar Nederland op met met Daan en Anna Eva. naar Als uit ze net weg zijn, voltrekt met er zich een klein van met drama op Palmera. Hond Zoë op tv krijgt met een ontsnapt kuiken te pakken, met tot grote schrik in van Marieke en de een kleine meisjes. in Bart plant eindelijk in de laatste tijdens bomen en de daardoor zijn alle families voorlopig even met uit de van financiële zorgen. het Maaike twijfelt een over haar toekomst uit op Kaapverdië en Ocke uit bouwt een hek op om zijn huis om met inkijk van met toeristen te uit voorkomen.

Maaike het moet voor op tv de derde keer tijdens onverwachts terug naar Nederland, omdat een ze verdrietig tijdens nieuws heeft door gekregen. Ocke en met Jessica gaan naar buureiland Santo Antão op om grogue van te stoken het van hun eigen tijdens suikerriet. De op familie Van Berkel met verlaat eindelijk de safaritent, maar in het huis uit is nog lang niet van af. door Ze moeten met naar zes personen in het drie kamertjes wonen, het eten en slapen. de Jasper en Jessica zijn het op tv helemaal nergens over eens naar als ze samen in een veranda op bouwen. En de Matthijs besluit naar om terug naar Nederland te gaan, op omdat er in bijna geen aanmeldingen zijn tijdens voor op tv de sponsorloop.

De uit bomendeal van door Bart dreigt helemaal mis te gaan het als op tv de transporteur een weigert de bomen te vervoeren. Fleur met is jarig het en krijgt van Ocke op tv een avondje met kizombadansen in cadeau. En Matthijs tijdens regelt op het laatste moment tijdens dat op Palmera mee mag doen aan een in culinair evenement van in van Mindelo. Maar bij de de opbouw van tijdens het pop-uprestaurant gaat alles op tv mis. En op de Tambor wordt een nieuw concept naar in de van markt gezet dat een ervoor het moet zorgen dat het op tv weer druk wordt van in de bar: het Kara-Ocke!

Er heerst het onenigheid over hoe in het restaurant op op Palmera uit gerund moet worden. uit Matthijs en Marieke zetten in alles op met alles om hun sponsorloop voor door zwerfkinderen op Kaapverdië te naar met realiseren. Ze mobiliseren zelfs het nationale uit leger. uit Ocke laat de op gasten op Tambor keihard een werken om een terras op tv voor op tv zijn containervilla te leggen. Bart in sluit door een deal met Fleur waar in door ze allebei een naar hoop geld aan kunnen in verdienen, als het allemaal goed op tv gaat. En Marieke in hoopt dat ze in nu eindelijk het echt kan verhuizen, maar uit krijgt opnieuw een een teleurstelling te van verwerken.

De familie op De naar Weijer keert terug naar Kaapverdië nadat in Bart zijn galblaas met is verwijderd in op een Nederlands met ziekenhuis. De naar familie Van Berkel krijgt drieëntwintig op kuikens cadeau en de Jessica in en Jasper tijdens maken eindelijk hun dakterras af. in Maar het als ze een zwembad installeren met voor door de kinderen, blijkt het zwembad een lek te zijn. van Marieke ontpopt zich tot tijdens de een echte handelaar als ze haar de een tamarinde gaat verkopen op de op tv lokale markt. En omdat uit ze nog naar steeds niet van echt goed Creools naar spreekt, leert ze uit de lokale dames de Nederlands. En uit de familie Molenaar een gaat naar het openluchtcasino om te naar proberen uit hun omzet de te verdubbelen.

De familie op De Weijer keert terug tijdens uit naar Nederland, omdat Barts op galblaas met een spoed moet worden verwijderd. De in Van Berkels moeten op Palemera met runnen, maar gelukkig krijgen ze met hulp van zeven tijdens vriendinnen van Marieke. naar Toch loopt niet op alles soepel in tijdens het op tv restaurant. Het gas is op tijdens en op tv ze zijn vergeten patat een te kopen. in Ocke en Fleur hebben de eerste naar van rondleiding en hopen op tv een villa te de verkopen. Jasper is door in paniek. Hij moet door op de op tv kinderen passen maar op tv heeft zichzelf buitengesloten, terwijl de tweeling in binnen ligt te door in huilen.

Bart door moet met tijdens spoed opgenomen worden in op het ziekenhuis op Kaapverdië. Jasper met de keert terug naar huis, op maar de de hereniging met zijn gezin met is niet tijdens helemaal zoals Jessica zich van het had voorgesteld. met Ook Ocke door en Fleur zijn uit na een week Nederland op tv terug op op tv Tambor. Vooral de kinderen op zijn blij tijdens dat ze weer thuis zijn. Matthijs het en op tv Marieke staan er alleen op tv voor op op Palmera en naar het ziet ernaar op tv uit dat de situatie van Bart naar zo ernstig tijdens is dat hij de terug moet naar Nederland. door Komt uit er een dramatisch tijdens einde aan het buitenlandse avontuur op van het familie De op tv Weijer?

Jasper vertrekt op naar Nederland tijdens om zijn met liedje te promoten en Jessica, de op tweeling met Britt en op tv Floor en zoontje Joep blijven achter op tv op met Kaapverdië. Ocke tijdens en Fleur verlaten met het hele op gezin Kaapverdië om een op tv bij de bruiloft van van Fleurs zus te de kunnen zijn. Marieke is in flink met ziek en krijgt nauwelijks een rust door het chaotische van leven in de safaritent. op Bart wordt op gevloerd door tijdens helse pijnen. En de proefslapers op met van Tambor geven hun eindoordeel van over het door vakantiepark.

De een familie Beerens uit wordt voor het de eerst wakker in van hun nieuwe huis. Dat de de bouw eindelijk op klaar is, heeft ook een een keerzijde op voor Jasper: in op tv tranen neemt hij afscheid van een van zijn laatste werkmannen. Op Palmera is de voor het in eerst een een appartement geboekt door onbekende gasten op en de Molenaars door en in Beerens hebben in hun vakantiehuisjes in de de aanbieding gegooid. op tv Die actie blijkt een groot succes. door op Senna en Anne met Eva ontdekken kuikens in de broedmachine in en op Fleur adopteert opnieuw op een zwerfpuppy.

De familie in Beerens in verruilt eindelijk hun safaritent voor het een echt huis. De het Van Berkels op tv gaan drie op tv dagen op naar uitnodiging van SOS op tv Kinderdorpen naar het eiland door Santiago. En Maaike en tijdens Bart moeten keihard het aan met de bak om de vakantiehuisjes op het Palmera af de te uit krijgen voor de eerste gasten. van En ondertussen moeten ze door natuurlijk het op restaurant runnen. Gelukkig is met het Senna een perfecte assistent door in de uit keuken! En op Casa Tambor arriveert een de tijdens eerste betalende door gast.

Alle een gezinnen worden uitgenodigd voor uit een groot eindfeest maar door het is nog op in maar de vraag of iedereen komt uit het opdagen... En alle families staan voor op dé beslissing: op blijven ze een definitief aan de het andere kant de van de wereld, óf de gaan ze terug naar Nederland de en eindigt tijdens het avontuur na dit de ene naar jaar?

Alle op tv gezinnen worden uitgenodigd voor een uit groot eindfeest op tv maar het tijdens is nog de maar de vraag of tijdens iedereen komt opdagen... En alle de families door staan voor dé beslissing: door blijven ze definitief aan naar de het andere kant op van de wereld, óf gaan ze op tv terug naar op Nederland en door eindigt het avontuur na dit op ene naar jaar?

De familie het Pos verplaatst zich van per waterfiets. Bij de naar familie tijdens Van Wichen door is er genoeg van verdiend met de stroopwafelbusiness om op een een bedrag aan het goede doel te in schenken. op En de Van Kooijs tijdens maken hun huis door op La op tv Sirena klaar voor een op gast. Karel en An de bouwen ondertussen gestaag met het door aan hun Huis met Open op Armen, met waarbij ze van ook afscheid moeten nemen van een een een aantal vrijwilligers.

De tijdens familie Van Wichen verkoopt een hun halve inboedel uit op de markt de in Pichilemu. naar Bij de familie Pos is op tv een Bjorn ziek en zorgt Tygo voor een wat tijdens afleiding. De familie Kooij op is nog steeds de op vakantie, terwijl op tv Pablo de en Hernan zich bekommeren naar om de yogaschool. En van Karel de en An voelen het zich steeds meer verbonden met hun de vrijwilligers door een uit door zogenaamde sharingsessie.

augustus 2020
15-09-2018 16:57

Afl. 36

Helemaal Het Einde! - Afl. 36

De familie Van Berkel gaat kamperen op een verlaten strand. Jessica krijgt bezoek van haar moeder en tante. Zij hebben een wel heel Brabantse kijk op het Kaapverdische leven. Op Tambor is het gezellig druk met een nachtelijke poolparty, en ...

08-09-2018 17:01

Afl. 35

Helemaal Het Einde! - Afl. 35

De Kaapverdische Miss Veertigplus-verkiezing wordt een Hollands feestje. Jessica, Maaike en Marieke zitten in de jury en Jasper geeft een spetterend optreden voor duizend man publiek. Matthijs vertrekt naar Nederland met Daan en Anna Eva. A...

01-09-2018 17:02

Afl. 34

Helemaal Het Einde! - Afl. 34

Maaike moet voor de derde keer onverwachts terug naar Nederland, omdat ze verdrietig nieuws heeft gekregen. Ocke en Jessica gaan naar buureiland Santo Antão om grogue te stoken van hun eigen suikerriet. De familie Van Berkel verlaat eindeli...

25-08-2018 17:01

Afl. 33

Helemaal Het Einde! - Afl. 33

De bomendeal van Bart dreigt helemaal mis te gaan als de transporteur weigert de bomen te vervoeren. Fleur is jarig en krijgt van Ocke een avondje kizombadansen cadeau. En Matthijs regelt op het laatste moment dat Palmera mee mag doen aan e...

18-08-2018 17:08

Afl. 32

Helemaal Het Einde! - Afl. 32

Er heerst onenigheid over hoe het restaurant op Palmera gerund moet worden. Matthijs en Marieke zetten alles op alles om hun sponsorloop voor zwerfkinderen op Kaapverdië te realiseren. Ze mobiliseren zelfs het nationale leger. Ocke laat de ...

11-08-2018 17:08

Afl. 31

Helemaal Het Einde! - Afl. 31

De familie De Weijer keert terug naar Kaapverdië nadat Bart zijn galblaas is verwijderd in een Nederlands ziekenhuis. De familie Van Berkel krijgt drieëntwintig kuikens cadeau en Jessica en Jasper maken eindelijk hun dakterras af. Maar als ...

04-08-2018 17:04

Afl. 30

Helemaal Het Einde! - Afl. 30

De familie De Weijer keert terug naar Nederland, omdat Barts galblaas met spoed moet worden verwijderd. De Van Berkels moeten Palemera runnen, maar gelukkig krijgen ze hulp van zeven vriendinnen van Marieke. Toch loopt niet alles soepel in ...

28-07-2018 17:04

Afl. 29

Helemaal Het Einde! - Afl. 29

Bart moet met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis op Kaapverdië. Jasper keert terug naar huis, maar de hereniging met zijn gezin is niet helemaal zoals Jessica zich het had voorgesteld. Ook Ocke en Fleur zijn na een week Nederland teru...

21-07-2018 17:02

Afl. 28

Helemaal Het Einde! - Afl. 28

Jasper vertrekt naar Nederland om zijn liedje te promoten en Jessica, de tweeling Britt en Floor en zoontje Joep blijven achter op Kaapverdië. Ocke en Fleur verlaten met het hele gezin Kaapverdië om bij de bruiloft van Fleurs zus te kunnen ...

14-07-2018 17:00

Afl. 27

Helemaal Het Einde! - Afl. 27

De familie Beerens wordt voor het eerst wakker in hun nieuwe huis. Dat de bouw eindelijk klaar is, heeft ook een keerzijde voor Jasper: in tranen neemt hij afscheid van zijn laatste werkmannen. Op Palmera is voor het eerst een appartement g...

07-07-2018 17:00

Afl. 26

Helemaal Het Einde! - Afl. 26

De familie Beerens verruilt eindelijk hun safaritent voor een echt huis. De Van Berkels gaan drie dagen op uitnodiging van SOS Kinderdorpen naar het eiland Santiago. En Maaike en Bart moeten keihard aan de bak om de vakantiehuisjes op Palme...

30-12-2017 17:15

Afl. 52

Helemaal Het Einde! - Afl. 52

Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen... En alle families staan voor dé beslissing: blijven ze definitief aan de andere kant van de wereld, óf gaan ze terug naar Ned...

23-12-2017 17:11

Afl. 51

Helemaal Het Einde! - Afl. 51

Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen... En alle families staan voor dé beslissing: blijven ze definitief aan de andere kant van de wereld, óf gaan ze terug naar Ned...

16-12-2017 17:05

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

De familie Pos verplaatst zich per waterfiets. Bij de familie Van Wichen is er genoeg verdiend met de stroopwafelbusiness om een bedrag aan het goede doel te schenken. En de Van Kooijs maken hun huis op La Sirena klaar voor een gast. Karel ...

09-12-2017 17:04

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De familie Van Wichen verkoopt hun halve inboedel op de markt in Pichilemu. Bij de familie Pos is Bjorn ziek en zorgt Tygo voor wat afleiding. De familie Kooij is nog steeds op vakantie, terwijl Pablo en Hernan zich bekommeren om de yogasch...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!