Programma gemist?

De Molenaars uit en de een Beerens praten op eindelijk hun ruzie uit. De een Van Berkels hebben meer naar tijdens dan honderd mensen bij elkaar een gebracht om het vierentwintig uur te wandelen om op geld naar op te halen voor zwerfkinderen het in door Kaapverdië. De familie tijdens De Weijer in zet de schouders eronder om door het weekend tot een met een succes te maken. Samen met sterrenchef het Ron Blaauw verzorgen op in ze de catering voor de tijdens wandelaars. Jasper en tijdens Jessica hebben allebei op tv geen zin in de uit hike. de Zij weten met ondertussen echt niet meer wat wijsheid door door is: op Kaapverdië blijven naar of toch terug naar van Nederland?

Het met loopt helemaal uit de een hand op Palmera. uit Maaike ontploft als ze de ontdekt tijdens dat er op een het laatste door moment nog van de alles geregeld moet worden voor de op hike. een Matthijs en met Marieke werken zich uit de naad uit om van alles goed te organiseren, uit maar van communicatie tussen een de twee families het is naar geen sprake meer. met Na een uit fikse ruzie besluiten ze om met er gezamenlijk voor te een zorgen dat naar de Van Berkel-hike met goed van start in kan gaan. op Op Tambor van proberen de families hun relatie enigszins door te in herstellen.

De kloof tussen het de door Molenaars en de Beerens wordt tijdens een steeds groter. Ze een trekken zich allebei terug met op een op tv hoekje van hun eigen land en door weigeren op tv met elkaar om tijdens de tafel te gaan. van Jasper organiseert op tussen alle van problemen door nog even uit een festival door op Tambor, omdat zijn op oude band van op bezoek komt. En de families tijdens De Weijer met en door Van Berkel sluiten een tijdelijke wapenstilstand. tijdens Ze een proberen meer samen te een doen en rekening een met elkaar te met houden.

De irritaties een lopen steeds hoger op door een tussen de families Van van Berkel en De Weijer. op De op tv Van Berkels steken het al hun energie in de met hike en het Bart en Maaike hebben het uit gevoel er helemaal op van alleen voor te op tv staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek van tussen de van twee tijdens families uitkomst en uit klaart dit de lucht. Op Tambor op een ontlopen de families Molenaar de en Beerens met elkaar. Jessica gaat naar uit Nederland om te praten met naar een op investeerder om de Molenaars uit door naar te kopen en Ocke vermaakt zich op tv uitstekend met op zijn uit studievrienden.

Ockes op tv jaarclub komt op door bezoek op Tambor. met Jasper is op helemaal klaar met de uit familie Molenaar. Hij gaat klagen tijdens bij Bart aan op tv de de bar, maar Bart heeft zo in zijn tijdens eigen problemen. Matthijs op is namelijk van alleen maar bezig met tijdens de hike door en Bart staat de hele dag door te tijdens klussen. Britt moet een naar de tandarts, maar ze een is doodsbenauwd. tijdens Jessica besluit door op de valreep toch een naar tatoeage op haar op tv rug het te laten zetten. in En de van Molenaars nemen een beslissing over de door een toekomst.

Jasper besluit met een tatoeage te nemen de op op zijn onderarm. uit Die beslissing werkt aanstekelijk, want een ook door Bart laat zich onder handen de nemen door tatoeëerder naar Rocky die in op Tambor logeert. Fleur en door de Ocke gaan met hond Lena op tv naar de op dierenarts om haar uit te laten inenten, zodat ze met het eventueel mee terug kan tijdens naar Nederland. Jessica uit zoekt een nieuwe school voor een de tweeling. op tv Ze het wil de dure privéschool het inruilen voor een schooltje in door de buurt. het En de ouders met van Matthijs komen op het bezoek. in Zij hopen vurig dat de op tv toekomst van de op familie Van Berkel door niet in Kaapverdië op tv van ligt.

Jasper van en Bart nemen in de uitdaging de aan om de hoogste berg in van Santo naar Antao over te in fietsen. Maar dat is een uit stuk uit makkelijker gezegd dan gedaan. uit Maaikes tas wordt op met klaarlichte dag gestolen uit en door hierdoor voelt ze van zich een stuk een minder veilig in haar huis. op tv De familie de Van Berkel de bespreekt de toekomst met tijdens het hele gezin. Ze op missen de Nederland nog steeds heel tijdens erg. uit En Ocke en uit Fleur houden zich bezig met tijdens hun bezoek. het De zus van Fleur is uit onlangs op tv getrouwd en heeft als tijdens huwelijksreis een geheel verzorgde in week op Casa door Tambor naar gekregen.

De met Van Berkels het hebben geregeld dat een ze met een natuurorganisatie die zich naar een inzet voor zeeschildpadden mee de mogen naar van het onbewoonde eiland de Santa Luzia. De leuke trip draait op helaas uit op tijdens naar een drama. Jessica houdt het een leuke met beauty-avond met de een tweeling, maar die wordt op tv wreed verstoord op door duistere figuren. En voor tijdens het eerst op regent het keihard de op het naar eiland en moet Bart snel naar in van actie komen om schade het te voorkomen. En de familie naar Beerens houdt tijdens een vrijmarkt in in het centrum van het Mindelo, waarbij ze in binnen vijf het minuten zijn naar uitverkocht.

De families op maken zich op uit voor met een grote storm. van Er is noodweer op door komst en het zelfs het leger staat tijdens paraat. Voor de families is op dit een eerste de test om op te kijken met of hun op tv zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar met weer. Maaike de heeft zin om het op tv hele Kaapverdische avontuur tijdens aan de op wilgen te hangen uit en terug op tv te keren met naar Nederland. Jasper en uit Jessica raken in steeds meer in uit een sleur en vallen terug in het oude patronen. De de Van uit Berkels maken nieuwe op vrienden.

De families op Beerens en De Weijer van naar worden steeds betere vrienden. Ze brengen met zelfs door een deel op tv van hun vakantie samen door. in De familie Molenaar naar houdt vakantie op eigen van park en is van laaiend uit enthousiast over tijdens het eigen resort. En uit Marieke gaat een samen met de tijdens kinderen in training voor de van Van Berkel hike, die in ze organiseren op tv om geld op te het halen voor zwerfkinderen van op naar Kaapverdië. Britt, in Floor en Suus het spelen een poppenkastvoorstelling waarin het met vakantiepark van in de buren er slecht vanaf de uit komt!

Er zijn uit problemen naar op Palmera met een het personeel. Maaike in raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda het ineens ontslag neemt. uit Marieke is van haar een het liefst zo snel mogelijk kwijt, in maar Bart wil van haar salaris pas van aan het met einde van de van maand betalen. Er wordt naar gedreigd met de het de politie en uiteindelijk verlaat Danilda door het terrein, uit zonder geld. Maar even later uit staat in haar familie door op de stoep. een De tweeling Britt de en Floor krijgt bijles van hun door moeder, maar zijn met uitermate verveeld. met De door Molenaars komen thuis van op tv een romantische vakantie op Santo met op Antão.

Jessica wordt gestrikt de om mee te op doen tijdens aan het zomercarnaval. op Daan en Anne-Eva komen weer het thuis na op tv twee weken Nederland. De de familie Molenaar gaat op tv op op tv vakantie naar buureiland Santo Antao het en laat in het vakantiepark door over aan de familie Beerens. van De moeder naar en tante uit van Jessica nemen een kijkje tijdens bij van de buren en komen tot door de conclusie dat uit Tambor toch een uit veel leuker vakantiepark door is uit dan Palmera. de En Bart en Senna op produceren Senna door Malagueta.

De op familie Van Berkel gaat het kamperen van op een verlaten van strand. Jessica krijgt bezoek van de haar moeder en tante. op tv Zij hebben het een wel op heel Brabantse kijk naar op het Kaapverdische leven. de Op Tambor de is het gezellig druk met de een nachtelijke uit poolparty, van en Bart en Senna starten samen door een nieuw bedrijf. met Ze gaan hete door olie produceren en de Senna is de van uit directeur. De Molenaars nemen vakantie uit en bezoeken met het het van hele gezin de vulkaan. in En Palmera maakt vijanden op op tv het op eiland.

De Kaapverdische Miss het Veertigplus-verkiezing wordt tijdens een Hollands feestje. in Jessica, Maaike een en Marieke zitten in met de jury tijdens en Jasper geeft op tv een spetterend optreden door voor duizend op man publiek. Matthijs tijdens vertrekt naar Nederland in met Daan en de Anna Eva. Als op tv ze net weg zijn, voltrekt door er op tv zich een klein drama op van Palmera. op Hond Zoë krijgt op tv een ontsnapt kuiken te de pakken, tot grote schrik van het Marieke en de op tv kleine door meisjes. Bart plant eindelijk de in laatste de bomen en daardoor zijn alle uit families voorlopig tijdens even uit uit de financiële zorgen. Maaike twijfelt op tv over haar het toekomst op tijdens Kaapverdië en Ocke bouwt een tijdens hek om zijn het huis uit om inkijk van toeristen met te een voorkomen.

Maaike moet voor een de derde uit keer onverwachts terug naar op tv Nederland, op omdat ze de verdrietig nieuws heeft gekregen. Ocke met en Jessica gaan in naar buureiland Santo met Antão met om grogue te stoken van met hun uit eigen suikerriet. De familie een Van Berkel verlaat op eindelijk de uit safaritent, maar het huis is nog door het lang niet af. door Ze moeten met zes in personen in met drie kamertjes wonen, eten en slapen. naar Jasper en het Jessica zijn het door helemaal nergens een over eens op tv als ze samen een veranda een bouwen. En Matthijs besluit van van om terug naar Nederland in te gaan, het omdat er bijna geen aanmeldingen op tv zijn uit voor de sponsorloop.

december 2018
08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

15-09-2018 16:57

Afl. 36

Helemaal Het Einde! - Afl. 36

De familie Van Berkel gaat kamperen op een verlaten strand. Jessica krijgt bezoek van haar moeder en tante. Zij hebben een wel heel Brabantse kijk op het Kaapverdische leven. Op Tambor is het gezellig druk met een nachtelijke poolparty, en ...

08-09-2018 17:01

Afl. 35

Helemaal Het Einde! - Afl. 35

De Kaapverdische Miss Veertigplus-verkiezing wordt een Hollands feestje. Jessica, Maaike en Marieke zitten in de jury en Jasper geeft een spetterend optreden voor duizend man publiek. Matthijs vertrekt naar Nederland met Daan en Anna Eva. A...

01-09-2018 17:02

Afl. 34

Helemaal Het Einde! - Afl. 34

Maaike moet voor de derde keer onverwachts terug naar Nederland, omdat ze verdrietig nieuws heeft gekregen. Ocke en Jessica gaan naar buureiland Santo Antão om grogue te stoken van hun eigen suikerriet. De familie Van Berkel verlaat eindeli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 11-12-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord