Programma gemist?

In de in laatste naar aflevering wordt duidelijk hoe de met toekomst tijdens van de vier door families eruit gaat naar zien. De Van Berkels een en de familie De van Weijer zijn eruit: op tv Bart en Maaike blijven door op tv op Kaapverdië om Palmera voort te uit op zetten en de Van op Berkels gaan terug. Maar dan door komt er een op tv telefoontje uit in Nederland waardoor naar alles helemaal anders wordt. het De tijdens familie Beerens en Molenaar door leggen hun ruzie op bij en willen het een jaar op een goede uit manier afsluiten met uit elkaar. De het vier tijdens gezinnen moeten, na een jaar lief een en leed gedeeld een te hebben, afscheid de van nemen van elkaar. En dat uit gaat gepaard met een een hoop tijdens tranen.

In de laatste de aflevering wordt duidelijk door hoe de de toekomst van de de vier families eruit tijdens gaat zien. De Van uit Berkels een en de de familie De Weijer zijn een eruit: Bart en het Maaike blijven op Kaapverdië om door Palmera voort uit te zetten en door de op tv Van Berkels gaan terug. Maar dan naar van komt er een telefoontje uit Nederland het waardoor uit alles helemaal anders wordt. De naar familie Beerens een en Molenaar in leggen hun ruzie uit bij en willen een het jaar op een goede door manier afsluiten met van een elkaar. De vier gezinnen moeten, een na op tv een jaar lief en leed gedeeld op te van hebben, afscheid nemen van op elkaar. En dat van gaat gepaard op met een van hoop tranen.

De de Van Berkels nemen eindelijk een door beslissing over naar hun toekomst. in Fleur is woedend op de naar naar familie Beerens, omdat ze achter haar met rug van om dingen gezegd een hebben die volgens haar niet de door waar zijn. Ocke een is heel chagrijnig door naar alle problemen op Tambor op en besluit om tijdens toch weer een een gesprek met op tv Jasper aan de te gaan. Dat leidt tot tranen op tv door bij beide mannen. En de in familie het De Weijer is blij dat er op een beslissing van naar het de Van Berkels met is en dat ze voort kunnen de met door hun eigen op plannen.

De Molenaars en de door de Beerens praten eindelijk door hun ruzie uit. De Van in de Berkels hebben meer dan honderd door mensen van bij elkaar gebracht op om vierentwintig uur te op tv wandelen om op tv geld op te halen voor zwerfkinderen de in Kaapverdië. het De familie tijdens De Weijer zet naar de schouders eronder om het van met weekend tot een succes naar te maken. Samen met uit sterrenchef Ron met Blaauw verzorgen uit ze de catering voor de een wandelaars. Jasper en Jessica de hebben op allebei geen zin in op de hike. Zij weten een ondertussen echt in niet meer wat een wijsheid is: op Kaapverdië uit blijven of door toch terug naar naar Nederland?

Het loopt helemaal op van uit de hand het op Palmera. Maaike ontploft als op tv ze ontdekt dat een er op tv op het laatste op tv moment nog van door alles geregeld moet worden voor de van hike. Matthijs en naar Marieke het werken zich uit de het naad om alles goed uit te organiseren, maar een van communicatie door tussen het de twee families tijdens is geen sprake naar meer. Na een het fikse ruzie besluiten ze om er naar gezamenlijk voor te het zorgen met dat de Van Berkel-hike van goed van start kan op gaan. Op het Tambor proberen de een families hun relatie enigszins een te met herstellen.

De kloof tussen door de het Molenaars en de Beerens de wordt steeds groter. tijdens Ze trekken zich het allebei terug op met een hoekje van van hun eigen land een en weigeren met de elkaar om op de tafel te op tv gaan. Jasper organiseert tussen op tv alle door problemen door nog even op tv een festival een op Tambor, omdat zijn oude op tv band met op bezoek komt. een En de families De van Weijer en van Van Berkel sluiten een het tijdelijke wapenstilstand. naar Ze proberen meer samen te de doen en rekening een met elkaar te de houden.

De in irritaties lopen steeds naar hoger op tussen de families van Van Berkel en een De Weijer. tijdens De Van Berkels steken uit al hun van energie uit in de hike en de Bart en Maaike naar hebben het gevoel er helemaal op tv alleen van voor te staan. op tv Wellicht biedt een eerlijk gesprek van tussen de twee met het families uitkomst en klaart dit de een door lucht. Op Tambor ontlopen de families met door Molenaar en Beerens elkaar. het Jessica gaat naar Nederland om van te praten met met een op investeerder om de een Molenaars uit te kopen en de Ocke vermaakt de zich uitstekend van met zijn een studievrienden.

Ockes jaarclub komt in op bezoek op van Tambor. Jasper is van helemaal klaar met door de in familie Molenaar. Hij gaat klagen de bij met Bart aan de bar, maar van van Bart heeft zo zijn door eigen problemen. Matthijs is namelijk op tv alleen maar uit bezig door met de hike en Bart staat uit de hele dag uit te klussen. door Britt moet naar een de tijdens tandarts, maar ze van is doodsbenauwd. Jessica besluit op door de valreep toch tijdens een tatoeage op haar de rug van te laten zetten. En de een uit Molenaars nemen een op beslissing over de uit toekomst.

Jasper op besluit een tatoeage te van nemen op zijn onderarm. op Die beslissing werkt de het aanstekelijk, want ook met Bart laat zich onder in handen nemen tijdens door tatoeëerder Rocky tijdens die op Tambor het logeert. Fleur en Ocke gaan met in hond Lena op tv naar de op tv dierenarts om een haar te laten inenten, naar zodat ze eventueel mee terug op kan naar Nederland. een Jessica uit zoekt een nieuwe school in voor de tweeling. een Ze wil de dure een privéschool inruilen voor de een schooltje naar in de de buurt. En van de ouders van uit Matthijs komen op bezoek. van Zij hopen vurig op tv dat de toekomst van op de familie Van de Berkel uit niet in Kaapverdië in ligt.

Jasper en tijdens Bart nemen de de uitdaging aan om de een hoogste berg van het Santo Antao uit over te fietsen. Maar uit dat is een van stuk makkelijker gezegd met dan gedaan. Maaikes naar naar tas wordt op klaarlichte dag op gestolen en hierdoor voelt een met ze zich een stuk minder met veilig in haar huis. door De op tv familie Van Berkel bespreekt tijdens de toekomst met het naar hele naar gezin. Ze missen Nederland de nog steeds heel op tv erg. in En Ocke en op Fleur houden zich bezig met het hun bezoek. op De zus van Fleur op tv is onlangs op tv getrouwd en heeft als huwelijksreis in een geheel op tv verzorgde met week op Casa Tambor van gekregen.

De Van op tv Berkels hebben geregeld dat tijdens ze met uit een natuurorganisatie die op tv zich inzet voor op tv zeeschildpadden door mee mogen naar een het onbewoonde eiland Santa Luzia. De in een leuke trip draait helaas uit op in een drama. het Jessica houdt een leuke van het beauty-avond met de tweeling, van maar die door wordt wreed verstoord de door duistere figuren. En voor tijdens het eerst regent door het keihard door op het eiland van en moet Bart op snel in actie komen om tijdens schade te uit voorkomen. En op de familie op tv Beerens houdt een vrijmarkt in het de centrum van de Mindelo, waarbij ze een binnen vijf minuten zijn van tijdens uitverkocht.

De van families maken in zich op voor een grote storm. naar een Er is noodweer op komst met en zelfs het het leger naar staat paraat. Voor de op families is de dit een eerste een test om te kijken of de hun zelfgebouwde vakantieparken bestand in zijn tegen op zwaar weer. Maaike van heeft zin op om het hele Kaapverdische de avontuur van aan de wilgen te de hangen en terug te door keren naar van Nederland. Jasper naar en Jessica raken steeds meer in uit een sleur in en door vallen terug in oude patronen. van De Van Berkels uit maken nieuwe door vrienden.

De families door Beerens en uit De Weijer worden steeds de betere vrienden. Ze tijdens brengen zelfs het een deel van hun vakantie in samen naar door. De familie Molenaar in houdt vakantie in op eigen park en is door laaiend op tv enthousiast over het van eigen resort. En Marieke gaat met samen met uit de kinderen in in training tijdens voor de Van Berkel tijdens hike, die ze organiseren om door geld op op te op halen voor zwerfkinderen op Kaapverdië. de Britt, Floor en naar Suus een spelen een poppenkastvoorstelling waarin het vakantiepark in van door de buren er slecht op vanaf het komt!

Er tijdens zijn problemen op Palmera met het het personeel. van Maaike raakt op helemaal overstuur als op keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. van Marieke naar is haar het liefst van zo op tv snel mogelijk kwijt, maar Bart wil in haar salaris een pas op aan het einde van de maand op een betalen. Er wordt de gedreigd met de politie en uiteindelijk op verlaat Danilda het door terrein, door zonder geld. een Maar even later staat het haar familie op de door stoep. De tweeling een Britt en Floor een krijgt naar bijles van hun moeder, maar zijn een uitermate verveeld. De de Molenaars komen op thuis van een door romantische naar vakantie op Santo een Antão.

Jessica uit wordt gestrikt om mee door te doen aan op tv het door zomercarnaval. Daan en Anne-Eva uit komen weer thuis op tv na twee uit weken Nederland. De familie op Molenaar gaat een op vakantie naar in buureiland Santo Antao het en laat het vakantiepark over aan tijdens de familie Beerens. met De moeder en naar tante uit van Jessica nemen een tijdens kijkje bij de buren het en komen met tot in de conclusie dat Tambor toch naar een veel leuker in vakantiepark is dan het Palmera. En Bart en tijdens Senna produceren op Senna met Malagueta.

oktober 2020
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!