Programma gemist?

De door familie De Weijer keert op tv terug naar Kaapverdië op tv nadat Bart op tv zijn galblaas in is verwijderd in een Nederlands ziekenhuis. door De familie Van het een Berkel krijgt drieëntwintig kuikens cadeau in en Jessica door en Jasper maken eindelijk hun door dakterras af. door Maar als ze op tv een zwembad van installeren voor de het kinderen, blijkt het zwembad met lek te zijn. met Marieke ontpopt zich tot naar een op echte handelaar als ze op haar tamarinde gaat een verkopen op het de lokale markt. En omdat op ze de nog steeds niet naar echt goed Creools spreekt, leert met ze van de lokale dames Nederlands. door En een de familie Molenaar gaat naar het de openluchtcasino om tijdens te proberen hun omzet naar te in verdubbelen.

De familie met De Weijer keert uit terug naar Nederland, op omdat Barts op galblaas met spoed naar moet worden de verwijderd. De Van Berkels moeten Palemera op tv runnen, maar de gelukkig krijgen door ze hulp in van zeven vriendinnen naar van Marieke. Toch loopt niet alles het soepel in het met restaurant. Het gas een is op naar en ze zijn naar vergeten patat te door kopen. Ocke van en Fleur hebben de door eerste rondleiding en hopen naar een villa te van verkopen. Jasper is met in paniek. Hij naar uit moet op de kinderen passen het maar heeft zichzelf buitengesloten, het terwijl de tweeling op een binnen ligt te de huilen.

Bart moet uit met spoed door opgenomen worden in het ziekenhuis van met op Kaapverdië. Jasper keert terug een naar huis, maar de de door hereniging met zijn gezin is uit niet van helemaal zoals Jessica zich uit het had voorgesteld. Ook Ocke met en op tv Fleur zijn na het een week Nederland terug van op Tambor. Vooral de uit kinderen zijn blij een dat met ze weer thuis op zijn. Matthijs tijdens en Marieke staan er het alleen voor de op Palmera en het ziet door ernaar uit van dat de de situatie van Bart zo naar ernstig is een dat hij terug moet naar naar Nederland. de Komt er een dramatisch op einde aan op tv het buitenlandse avontuur op tv van familie De uit Weijer?

Jasper vertrekt naar naar Nederland om zijn een liedje te het promoten en een Jessica, de tweeling Britt en op Floor en tijdens zoontje een Joep blijven achter op Kaapverdië. Ocke met en Fleur verlaten de met van het hele naar gezin Kaapverdië om bij de uit bruiloft van Fleurs zus uit te kunnen het zijn. Marieke is flink op met ziek en krijgt nauwelijks rust op tv door het het chaotische leven in de safaritent. tijdens uit Bart wordt gevloerd door helse in pijnen. En de proefslapers een van Tambor geven met hun eindoordeel met over het op vakantiepark.

De familie met Beerens wordt voor het in eerst tijdens wakker in hun nieuwe tijdens huis. op Dat de bouw eindelijk op klaar is, op heeft ook een keerzijde voor door Jasper: in het tranen neemt hij in afscheid van zijn het laatste werkmannen. door Op Palmera is voor tijdens het eerst een appartement tijdens geboekt door onbekende gasten tijdens op tv en de Molenaars en Beerens door hebben hun vakantiehuisjes de in de op tv aanbieding gegooid. het Die actie blijkt een groot de succes. Senna tijdens en Anne Eva ontdekken kuikens het in in de broedmachine en door Fleur adopteert opnieuw op tv een zwerfpuppy.

De uit familie Beerens verruilt eindelijk hun van de safaritent voor een echt huis. De op Van Berkels tijdens gaan drie dagen op door uitnodiging van van SOS Kinderdorpen naar het met eiland Santiago. En het een Maaike en Bart moeten van keihard aan de bak uit om de vakantiehuisjes op een Palmera af te op tv tijdens krijgen voor de eerste gasten. het En ondertussen moeten naar ze natuurlijk in het restaurant met runnen. Gelukkig is Senna in een perfecte assistent in van de keuken! En op met Casa uit Tambor arriveert de eerste door betalende in gast.

Alle met gezinnen worden naar uitgenodigd voor een groot eindfeest maar tijdens het is nog op naar maar de vraag of iedereen een komt opdagen... tijdens En alle families staan voor door dé de beslissing: blijven ze definitief uit aan de andere kant van tijdens van de wereld, uit óf gaan ze terug op naar Nederland en eindigt het met avontuur na dit door ene het jaar?

Alle naar gezinnen worden uitgenodigd voor door een groot eindfeest maar tijdens het is in nog maar de vraag naar of iedereen de komt het opdagen... En alle families staan voor met dé beslissing: blijven naar ze de definitief aan de andere op tv kant de van de wereld, óf de gaan ze terug naar een Nederland en eindigt in het avontuur op na dit op ene jaar?

De familie Pos naar verplaatst zich uit per waterfiets. in Bij de familie naar Van Wichen is door er genoeg verdiend de met de tijdens stroopwafelbusiness om een bedrag aan naar het goede doel op te schenken. van En de Van in Kooijs maken op hun huis op La Sirena klaar het voor een gast. het Karel en een An bouwen met ondertussen gestaag met door aan hun op Huis met Open tijdens Armen, waarbij ze ook afscheid op tv moeten nemen uit van een een aantal vrijwilligers.

De het familie Van Wichen in verkoopt hun halve uit inboedel op de op tv markt in naar Pichilemu. Bij de door familie Pos is naar Bjorn ziek en zorgt Tygo het voor wat tijdens afleiding. De een familie Kooij is nog een steeds op vakantie, terwijl tijdens Pablo en het Hernan zich het bekommeren om de yogaschool. En Karel een en An in voelen zich steeds meer de verbonden naar met hun vrijwilligers door van een door zogenaamde sharingsessie.

De een familie Van Kooij door maakt kennis van met een andere kant van op tv Chili tijdens de vakantie op tv met Pablo en met Hernan. Addy van naar Wichen keert terug met tijdens op La Sirena na zijn stroopwafelzakenreis uit door Nederland. De een familie tijdens Pos doet grote de inkopen voor met hun stadse balkonnetje. En Karel en een op tv An hebben hun handen vol naar aan het zorgen tijdens voor alle vrijwilligers in die ze in naar huis hebben op tv gehaald.

Addy reist in op tv een moordend in tempo door Nederland om het zijn stroopwafelbusiness een naar boost te geven, op tv terwijl Karel met en op tv An een leger uit aan WorkAways in oude cabana's van van de van Van Wichens herbergen. Jeroen op tv en uit Linda van Kooij maken samen door met Pablo en Hernan tijdens het nachtleven met van Santiago van onveilig. En de familie uit Pos heeft een ontmoeting door met pinguïns met tijdens een dagje aan door de het strand.

De een familie Van uit Kooij geeft nieuwkomers Karel en een An surfles op een met van de uit mooiste plekjes van in Chili. De familie Pos op tv zet in een kinderboerderij een op stelten en met brengt een bezoek aan de lokale op tv vismarkt. En familie naar Van Wichen maakt een in zich klaar voor de Addy's reis naar Nederland, waar met hij naar zijn stroopwafelbusiness een boost gaat op geven.

De wijnimporteur de uit Nederland op tv belandt in de een sneeuwballengevecht met de familie Pos. een Bij de de familie Van Wichen op slooft naar vader Addy zich uit op de uit sportdag van de zijn kinderen. De tijdens familie Van de Kooij geniet nog van hun tijdens tijd in met Chili met Pablo en op tv Hernan. En Karel door in en An organiseren een inwijdingsceremonie op voor hun eigen stukje op tv grond in de op buurt in van La de Sirena.

Stephan en Ilona uit de gaan voor het eerst van hun in leven te paard op tv om een tijdens wijngaard te inspecteren. in Karel en An in krijgen op tv hulp van niemand een minder dan Addy uit bij het bouwen tijdens van hun huis. door De familie Van Kooij krijgt het met nieuws op tv dat de gemeente Pichilemu met een samenwerking met de door yogaschool wil uit aangaan. En op de familie Van Wichen op heeft definitief de hoop het gevestigd op hun van tijdens online-stroopwafelhandel.

augustus 2018
11-08-2018 17:08

Afl. 31

Helemaal Het Einde! - Afl. 31

De familie De Weijer keert terug naar Kaapverdië nadat Bart zijn galblaas is verwijderd in een Nederlands ziekenhuis. De familie Van Berkel krijgt drieëntwintig kuikens cadeau en Jessica en Jasper maken eindelijk hun dakterras af. Maar als ...

04-08-2018 17:04

Afl. 30

Helemaal Het Einde! - Afl. 30

De familie De Weijer keert terug naar Nederland, omdat Barts galblaas met spoed moet worden verwijderd. De Van Berkels moeten Palemera runnen, maar gelukkig krijgen ze hulp van zeven vriendinnen van Marieke. Toch loopt niet alles soepel in ...

28-07-2018 17:04

Afl. 29

Helemaal Het Einde! - Afl. 29

Bart moet met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis op Kaapverdië. Jasper keert terug naar huis, maar de hereniging met zijn gezin is niet helemaal zoals Jessica zich het had voorgesteld. Ook Ocke en Fleur zijn na een week Nederland teru...

21-07-2018 17:02

Afl. 28

Helemaal Het Einde! - Afl. 28

Jasper vertrekt naar Nederland om zijn liedje te promoten en Jessica, de tweeling Britt en Floor en zoontje Joep blijven achter op Kaapverdië. Ocke en Fleur verlaten met het hele gezin Kaapverdië om bij de bruiloft van Fleurs zus te kunnen ...

14-07-2018 17:00

Afl. 27

Helemaal Het Einde! - Afl. 27

De familie Beerens wordt voor het eerst wakker in hun nieuwe huis. Dat de bouw eindelijk klaar is, heeft ook een keerzijde voor Jasper: in tranen neemt hij afscheid van zijn laatste werkmannen. Op Palmera is voor het eerst een appartement g...

07-07-2018 17:00

Afl. 26

Helemaal Het Einde! - Afl. 26

De familie Beerens verruilt eindelijk hun safaritent voor een echt huis. De Van Berkels gaan drie dagen op uitnodiging van SOS Kinderdorpen naar het eiland Santiago. En Maaike en Bart moeten keihard aan de bak om de vakantiehuisjes op Palme...

30-12-2017 17:15

Afl. 52

Helemaal Het Einde! - Afl. 52

Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen... En alle families staan voor dé beslissing: blijven ze definitief aan de andere kant van de wereld, óf gaan ze terug naar Ned...

23-12-2017 17:11

Afl. 51

Helemaal Het Einde! - Afl. 51

Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen... En alle families staan voor dé beslissing: blijven ze definitief aan de andere kant van de wereld, óf gaan ze terug naar Ned...

16-12-2017 17:05

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

De familie Pos verplaatst zich per waterfiets. Bij de familie Van Wichen is er genoeg verdiend met de stroopwafelbusiness om een bedrag aan het goede doel te schenken. En de Van Kooijs maken hun huis op La Sirena klaar voor een gast. Karel ...

09-12-2017 17:04

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De familie Van Wichen verkoopt hun halve inboedel op de markt in Pichilemu. Bij de familie Pos is Bjorn ziek en zorgt Tygo voor wat afleiding. De familie Kooij is nog steeds op vakantie, terwijl Pablo en Hernan zich bekommeren om de yogasch...

02-12-2017 17:08

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De familie Van Kooij maakt kennis met een andere kant van Chili tijdens de vakantie met Pablo en Hernan. Addy van Wichen keert terug op La Sirena na zijn stroopwafelzakenreis door Nederland. De familie Pos doet grote inkopen voor hun stadse...

25-11-2017 17:13

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Addy reist in een moordend tempo door Nederland om zijn stroopwafelbusiness een boost te geven, terwijl Karel en An een leger aan WorkAways in oude cabana's van de Van Wichens herbergen. Jeroen en Linda van Kooij maken samen met Pablo en He...

18-11-2017 17:08

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De familie Van Kooij geeft nieuwkomers Karel en An surfles op een van de mooiste plekjes van Chili. De familie Pos zet een kinderboerderij op stelten en brengt een bezoek aan de lokale vismarkt. En familie Van Wichen maakt zich klaar voor A...

11-11-2017 17:09

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De wijnimporteur uit Nederland belandt in een sneeuwballengevecht met de familie Pos. Bij de familie Van Wichen slooft vader Addy zich uit op de sportdag van zijn kinderen. De familie Van Kooij geniet nog van hun tijd in Chili met Pablo en ...

04-11-2017 17:08

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Stephan en Ilona gaan voor het eerst van hun leven te paard om een wijngaard te inspecteren. Karel en An krijgen hulp van niemand minder dan Addy bij het bouwen van hun huis. De familie Van Kooij krijgt het nieuws dat de gemeente Pichilemu ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 14-08-2018 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord