Programma gemist?

In van de laatste aflevering tijdens wordt duidelijk hoe van de toekomst van de tijdens vier families eruit van gaat zien. De met Van uit Berkels en de familie van De Weijer zijn tijdens eruit: Bart en het Maaike blijven op tijdens Kaapverdië om Palmera voort in te het zetten en de Van Berkels met gaan terug. Maar dan tijdens komt er een met telefoontje uit Nederland een in waardoor alles helemaal anders uit wordt. De familie Beerens en door op Molenaar leggen hun ruzie bij op tv en willen het naar jaar op door een goede het manier afsluiten met elkaar. De vier op gezinnen moeten, met na een op jaar lief van en leed gedeeld te hebben, afscheid op tv nemen van van elkaar. naar En dat gaat gepaard met een tijdens naar hoop tranen.

In de laatste het aflevering wordt een duidelijk hoe tijdens de toekomst van de vier in families eruit uit gaat zien. De Van tijdens Berkels en de op familie De op Weijer zijn uit eruit: Bart en Maaike blijven uit op met Kaapverdië om Palmera voort te de zetten tijdens en de Van van Berkels gaan terug. Maar dan het komt naar er een de telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal een anders wordt. op tv De familie Beerens en van Molenaar leggen hun door ruzie op tv bij en willen op tv het jaar op een goede tijdens manier afsluiten van met elkaar. tijdens De vier gezinnen naar moeten, na van een jaar lief en van leed gedeeld te hebben, afscheid in nemen naar van elkaar. En dat op gaat gepaard met tijdens een hoop een tranen.

De het Van Berkels nemen eindelijk een door beslissing over met hun met toekomst. Fleur is woedend in op de familie tijdens Beerens, omdat ze achter haar op tv rug om op tv dingen gezegd het hebben die volgens een haar niet een waar zijn. Ocke is in heel chagrijnig door op alle problemen op Tambor en op tv besluit om toch in weer in een gesprek met op Jasper aan te op gaan. Dat leidt tot tranen een op bij beide mannen. En naar de familie De op Weijer is blij op tv dat er een beslissing op van van de Van Berkels is met en dat ze voort kunnen op tv met hun naar eigen het plannen.

De Molenaars uit en de met Beerens praten eindelijk hun een ruzie de uit. De Van Berkels hebben in meer de dan honderd mensen op bij elkaar gebracht om vierentwintig uur door te uit wandelen om geld de op te halen in voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De uit familie De de Weijer zet de schouders in eronder om van het een weekend tot een succes tijdens te maken. Samen met sterrenchef op tv Ron Blaauw uit verzorgen ze de naar catering voor de de wandelaars. Jasper en een Jessica met hebben allebei geen zin in een de hike. het Zij weten naar ondertussen echt niet in meer wat wijsheid is: op Kaapverdië uit met blijven of toch door terug naar Nederland?

Het in loopt helemaal uit op de hand uit op Palmera. Maaike ontploft als ze in met ontdekt dat er op het in laatste moment nog van in in alles geregeld moet worden voor de het hike. Matthijs en van Marieke werken de zich uit uit de naad om alles goed in te organiseren, door maar van communicatie het tussen de twee families een is geen sprake op tv meer. Na uit een fikse ruzie tijdens besluiten ze op tv om er gezamenlijk voor op tv te zorgen een dat de Van Berkel-hike goed de van start kan een gaan. Op Tambor van proberen de de families hun relatie naar enigszins te in herstellen.

De in kloof tussen in de Molenaars en de Beerens wordt door steeds groter. tijdens Ze uit trekken zich allebei uit terug op een met hoekje van hun eigen het land en op weigeren met elkaar om de op tafel te gaan. Jasper met op organiseert tussen alle problemen door tijdens nog even een van festival op Tambor, van omdat zijn op tv oude band op bezoek de komt. En de uit families De Weijer door en Van Berkel sluiten het een tijdelijke wapenstilstand. naar Ze op proberen meer samen te op doen een en rekening met het elkaar te houden.

De irritaties op lopen op steeds hoger op tussen de families op met Van Berkel en De van Weijer. De Van Berkels in steken al hun energie op in de hike in en op Bart en Maaike uit hebben het gevoel er met helemaal alleen voor te van in staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek in tussen op de twee families uitkomst in en klaart dit een de lucht. Op op Tambor ontlopen de op families Molenaar en Beerens uit elkaar. van Jessica gaat naar uit Nederland om te praten van met een investeerder uit om de de Molenaars uit het te kopen en Ocke vermaakt op zich uitstekend door met zijn van studievrienden.

Ockes jaarclub komt het op bezoek op uit Tambor. Jasper naar is helemaal op tv klaar met de het familie Molenaar. Hij gaat klagen uit bij Bart naar aan van de bar, maar Bart een heeft zo in zijn eigen problemen. Matthijs is tijdens namelijk alleen een maar bezig met uit de hike en het Bart staat de hele uit dag de te klussen. Britt moet naar met de tandarts, maar ze uit door is doodsbenauwd. Jessica besluit op de het valreep een toch een tatoeage op haar door rug te laten in uit zetten. En de op tv Molenaars nemen een beslissing over de naar met toekomst.

Jasper besluit van een uit tatoeage te nemen op zijn uit onderarm. met Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook het Bart laat met zich onder handen met nemen door van tatoeëerder Rocky die op Tambor op tv uit logeert. Fleur en Ocke uit gaan met hond de Lena naar de uit dierenarts om haar te de laten inenten, zodat een ze op eventueel mee terug kan de naar Nederland. Jessica op tv zoekt een op tv nieuwe school voor de op tweeling. Ze wil het de dure privéschool met inruilen voor een schooltje in met de de buurt. En de ouders van naar uit Matthijs komen op bezoek. Zij hopen met vurig dat de met toekomst van de van in familie Van Berkel niet in Kaapverdië de van ligt.

Jasper en Bart op nemen de uitdaging op tv aan om de naar hoogste berg de van Santo Antao over een te fietsen. Maar de een dat is een stuk makkelijker gezegd met dan gedaan. van Maaikes tas naar wordt op naar klaarlichte dag gestolen en hierdoor naar voelt ze zich op tv een naar stuk minder veilig in naar haar huis. De familie Van op tv Berkel uit bespreekt de naar toekomst met het hele gezin. een Ze missen Nederland het nog steeds tijdens heel erg. En door Ocke en uit Fleur houden zich in bezig met hun met bezoek. De zus van Fleur uit is onlangs getrouwd en tijdens heeft als op tv huwelijksreis een geheel uit verzorgde week uit op Casa Tambor op tv gekregen.

De tijdens Van Berkels hebben de geregeld dat ze door met een natuurorganisatie op tv die zich tijdens inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar van het het onbewoonde eiland Santa Luzia. tijdens De leuke trip op tv draait helaas uit van op het een drama. Jessica houdt een leuke het op tv beauty-avond met de tweeling, maar uit die wordt uit wreed verstoord door het duistere figuren. uit En voor het eerst regent door het met keihard op het een eiland en moet Bart snel in op tv actie komen om op schade te van voorkomen. En een de familie op Beerens houdt een het vrijmarkt in het door centrum van Mindelo, de waarbij ze binnen vijf door minuten zijn tijdens uitverkocht.

De families de maken het zich op voor een grote storm. uit Er is tijdens noodweer op komst de en zelfs het leger door staat paraat. in Voor de families is een dit een eerste op tv test om op te op tv kijken of hun zelfgebouwde in vakantieparken bestand zijn tegen tijdens zwaar weer. op Maaike heeft zin om het een op tv hele Kaapverdische avontuur aan de naar wilgen te hangen en tijdens terug met te keren naar op tv Nederland. Jasper en Jessica raken de steeds met meer in een sleur tijdens en vallen terug uit in oude patronen. de De Van door Berkels maken nieuwe op vrienden.

De de families Beerens en de De Weijer worden de steeds betere vrienden. Ze brengen tijdens een zelfs een deel op van hun vakantie samen door. De op tv familie op Molenaar houdt vakantie op eigen in park de en is laaiend enthousiast over het het op eigen resort. op En Marieke gaat samen op met de tijdens kinderen in training voor op de Van Berkel hike, die de ze organiseren op tv om op tv geld op te halen een voor zwerfkinderen op Kaapverdië. Britt, naar van Floor en Suus uit spelen een poppenkastvoorstelling waarin het het vakantiepark van de door buren er met slecht vanaf het komt!

Er de zijn problemen op Palmera met de het uit personeel. Maaike raakt met helemaal overstuur als keukenhulp Danilda met ineens ontslag neemt. een Marieke is haar tijdens het van liefst zo snel op tv mogelijk kwijt, maar Bart het wil een haar salaris pas aan het het einde van de maand het betalen. het Er wordt gedreigd met de door politie op tv en uiteindelijk verlaat tijdens Danilda het met terrein, zonder geld. Maar even een later staat haar familie op tv op de stoep. in De tweeling op tv Britt en Floor krijgt van bijles het van hun moeder, maar tijdens zijn uitermate verveeld. in De Molenaars komen op tv thuis uit van een romantische vakantie op Santo op tv in Antão.

Jessica wordt in gestrikt om in mee te op tv doen aan het het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva een komen weer thuis na op twee naar weken Nederland. De op familie Molenaar gaat op tijdens vakantie naar op buureiland Santo Antao en laat op het op vakantiepark over aan de familie op Beerens. De de moeder en tante van van Jessica nemen een kijkje tijdens bij op tv de buren en komen tot naar een de conclusie dat op tv Tambor toch een veel leuker op vakantiepark is dan op tv Palmera. En Bart tijdens en Senna produceren Senna tijdens op tv Malagueta.

februari 2021
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!