Programma gemist?

In de de laatste aflevering wordt duidelijk door hoe de de toekomst een van de vier families eruit gaat met de zien. De Van Berkels tijdens en de familie De Weijer op zijn eruit: Bart de en Maaike op blijven op Kaapverdië om door Palmera tijdens voort te zetten en van de Van van Berkels gaan uit terug. Maar dan in komt er een het telefoontje uit Nederland op tv waardoor alles helemaal anders wordt. met De op familie Beerens en uit Molenaar leggen hun door ruzie bij en op tv willen het jaar op een een goede manier afsluiten met naar in elkaar. De vier gezinnen moeten, na de een de jaar lief en leed gedeeld met te tijdens hebben, afscheid tijdens nemen van elkaar. En in dat gaat gepaard met het een hoop uit tranen.

In van de laatste aflevering tijdens wordt duidelijk door hoe de toekomst van de vier de in families eruit gaat zien. De uit Van tijdens Berkels en de op tv familie De Weijer zijn eruit: een Bart en in Maaike blijven op Kaapverdië om van tijdens Palmera voort te zetten en de de Van het Berkels gaan terug. Maar uit dan komt tijdens er een door telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal door anders wordt. De naar een familie Beerens en Molenaar leggen hun uit van ruzie bij en met willen het jaar op een goede op op tv manier afsluiten met elkaar. De vier uit gezinnen moeten, na tijdens een op jaar lief en leed gedeeld de te hebben, afscheid het nemen van een elkaar. met En dat gaat gepaard met door een op hoop tranen.

De Van op Berkels nemen op eindelijk een naar beslissing over hun toekomst. Fleur is van woedend naar op de op familie Beerens, omdat ze achter haar door op tv rug om dingen gezegd hebben die op tv volgens haar naar niet waar zijn. op Ocke op is heel chagrijnig door alle problemen een op van Tambor en besluit het om toch weer een gesprek op tv met op Jasper aan in te gaan. Dat naar leidt tot tranen bij in beide mannen. En de op tv familie De op Weijer is tijdens blij dat er een in beslissing van op tv de Van Berkels de is en dat ze voort kunnen met met hun eigen de met plannen.

De tijdens Molenaars en tijdens de Beerens praten eindelijk uit hun ruzie uit. De in Van Berkels hebben meer de door dan honderd mensen bij uit elkaar gebracht om van vierentwintig uur te wandelen de om geld op te een halen met voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De naar familie De Weijer door zet de schouders naar eronder om het een weekend van tot een van succes te maken. Samen op met sterrenchef het Ron Blaauw verzorgen van ze de catering voor de met wandelaars. Jasper het en Jessica hebben allebei door geen zin in het de tijdens hike. Zij weten van ondertussen echt niet meer de wat wijsheid in is: op Kaapverdië blijven of op tv toch uit terug naar Nederland?

Het het loopt helemaal uit in de hand op Palmera. met Maaike ontploft het als ze ontdekt dat er het op de het laatste moment nog op van alles met geregeld moet worden van voor de hike. naar Matthijs en naar Marieke werken zich uit naar de naad een om alles goed een te organiseren, maar met van communicatie tussen de twee uit families is van geen sprake meer. Na naar een de fikse ruzie besluiten ze om er van gezamenlijk voor op te zorgen dat de van Van de Berkel-hike goed naar van start kan gaan. op Op Tambor proberen op tv de families van hun relatie enigszins op tv te herstellen.

De kloof tussen met een de Molenaars en met de Beerens wordt steeds groter. de Ze met trekken zich allebei terug uit op een hoekje van in hun eigen land en naar de weigeren met elkaar om de tafel op tv te een gaan. Jasper organiseert het tussen alle op problemen door nog even van een festival op in Tambor, omdat zijn oude band met op bezoek komt. een in En de families De Weijer en tijdens Van Berkel sluiten een een tijdelijke wapenstilstand. van in Ze proberen meer samen op te doen en uit rekening met elkaar te tijdens houden.

De uit irritaties lopen steeds hoger een op tussen tijdens de families Van Berkel in en De uit Weijer. De Van Berkels het steken al hun energie de in de hike het en Bart het en Maaike hebben het met gevoel op er helemaal alleen voor te in staan. Wellicht biedt tijdens een door eerlijk gesprek in tussen de twee families uitkomst met en naar klaart dit de van lucht. Op Tambor op ontlopen de families Molenaar en op Beerens elkaar. Jessica gaat met naar Nederland in om te naar praten met een in investeerder om de naar Molenaars uit te kopen en door Ocke vermaakt uit zich uitstekend met zijn op tv een studievrienden.

Ockes tijdens jaarclub komt door op bezoek op de Tambor. Jasper is in helemaal klaar met de van familie Molenaar. Hij tijdens gaat klagen bij Bart aan de op de bar, maar Bart heeft uit zo zijn eigen problemen. op tv Matthijs van is namelijk alleen maar tijdens bezig met op tv de hike en een Bart staat de hele uit dag te klussen. Britt een moet naar in de tandarts, maar de ze is doodsbenauwd. naar Jessica besluit uit op de valreep toch tijdens een een tatoeage op haar rug te laten uit zetten. door En de Molenaars tijdens nemen een het beslissing over de in toekomst.

Jasper met besluit een tatoeage te nemen van op zijn onderarm. het uit Die beslissing werkt aanstekelijk, uit want ook Bart laat zich door onder handen door nemen door tatoeëerder Rocky uit die op door Tambor logeert. Fleur uit en tijdens Ocke gaan met een hond Lena naar de dierenarts uit om haar naar te laten inenten, zodat met ze eventueel mee terug naar kan naar uit Nederland. Jessica het zoekt een nieuwe school voor tijdens de tweeling. Ze de wil de uit dure privéschool inruilen voor de in een schooltje in de buurt. op En de ouders van door Matthijs komen op tijdens bezoek. het Zij hopen in vurig dat de toekomst van tijdens de familie Van Berkel het niet in op tv Kaapverdië de ligt.

Jasper en Bart in nemen op de uitdaging naar aan om de het hoogste berg van Santo op tv Antao over uit te fietsen. Maar van dat is een stuk makkelijker gezegd naar het dan gedaan. Maaikes op tas wordt op op klaarlichte dag gestolen tijdens en hierdoor voelt een ze zich een stuk minder in veilig in haar van huis. De naar familie Van met Berkel bespreekt de toekomst met het tijdens hele gezin. Ze met missen een Nederland nog uit steeds heel erg. En Ocke en uit Fleur houden zich door van bezig met hun bezoek. uit De zus van Fleur is tijdens onlangs het getrouwd en heeft als van huwelijksreis een een geheel verzorgde week in op Casa met Tambor gekregen.

De uit Van Berkels hebben geregeld het dat ze met naar een natuurorganisatie die zich in inzet voor zeeschildpadden het mee mogen tijdens naar het onbewoonde van eiland met Santa Luzia. De naar leuke trip draait helaas uit op naar van een drama. Jessica houdt een een leuke beauty-avond de met de tweeling, maar van die wordt van wreed verstoord door door duistere figuren. En voor tijdens het door eerst regent het op tv keihard op het door eiland en moet Bart snel in een een actie komen om op schade te voorkomen. En de het familie Beerens houdt een van uit vrijmarkt in het centrum van Mindelo, tijdens waarbij ze uit binnen vijf minuten zijn in tijdens uitverkocht.

De een families maken zich op naar voor een grote storm. naar Er is noodweer op op komst en uit zelfs met het leger staat paraat. Voor door de door families is dit op een eerste test om de te kijken of de hun zelfgebouwde naar vakantieparken bestand zijn tegen met zwaar de weer. Maaike heeft zin om tijdens het hele Kaapverdische tijdens avontuur uit aan de wilgen te hangen op tv en terug te in keren naar Nederland. op Jasper en een Jessica raken steeds op meer in een sleur en het vallen terug met in oude patronen. De tijdens Van het Berkels maken nieuwe een vrienden.

De uit families Beerens en De Weijer naar worden steeds betere tijdens vrienden. de Ze brengen de zelfs een deel van hun vakantie uit samen het door. De op familie Molenaar houdt door vakantie op eigen park naar en is laaiend enthousiast de over het eigen resort. in En tijdens Marieke gaat samen met de met tijdens kinderen in training uit voor de Van Berkel naar hike, die ze organiseren naar om door geld op te halen voor zwerfkinderen op tv op Kaapverdië. Britt, tijdens Floor en een Suus spelen een uit poppenkastvoorstelling waarin het het vakantiepark in van de buren tijdens er slecht vanaf met komt!

Er zijn met problemen een op Palmera met het personeel. door Maaike met raakt helemaal overstuur als met keukenhulp Danilda ineens door ontslag neemt. Marieke is haar uit het met liefst zo snel mogelijk van kwijt, maar Bart wil tijdens haar in salaris pas aan het het einde van tijdens de maand betalen. het Er wordt gedreigd met de een politie en uiteindelijk de verlaat op Danilda het terrein, zonder geld. uit Maar even later een staat haar van familie op op de stoep. De naar tweeling Britt en Floor krijgt in van bijles van hun moeder, maar zijn tijdens uitermate het verveeld. De Molenaars tijdens komen thuis met van een romantische vakantie op Santo de tijdens Antão.

Jessica uit wordt gestrikt om naar mee te doen door aan het zomercarnaval. Daan en op Anne-Eva door komen weer thuis na in twee het weken Nederland. De familie Molenaar een gaat op vakantie op naar buureiland Santo uit Antao met en laat het vakantiepark over aan op de het familie Beerens. De moeder en de tante van Jessica een nemen een kijkje door op tv bij de buren en de komen tot de met conclusie dat Tambor in toch een veel leuker vakantiepark met is op dan Palmera. En Bart en van van Senna produceren Senna een Malagueta.

juni 2019
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord