Programma gemist?

In de de laatste aflevering het wordt duidelijk hoe uit de toekomst van de de vier families eruit tijdens gaat een zien. De Van Berkels en door de familie De Weijer uit zijn eruit: uit Bart en Maaike tijdens blijven op tv op Kaapverdië om uit Palmera voort te zetten en in de Van Berkels gaan tijdens in terug. Maar dan op komt er een telefoontje tijdens uit Nederland naar waardoor alles helemaal anders het wordt. De familie Beerens op en Molenaar leggen een hun van ruzie bij en willen het op jaar op een goede met op tv manier afsluiten met naar elkaar. De vier gezinnen van moeten, na naar een jaar lief tijdens en leed gedeeld te hebben, de afscheid op nemen van elkaar. uit En dat gaat gepaard met een het hoop op tv tranen.

In de laatste naar in aflevering wordt duidelijk hoe tijdens de toekomst met van de vier families eruit in gaat zien. door De Van op tv Berkels en de familie De Weijer in zijn het eruit: Bart en Maaike blijven door naar op Kaapverdië om de Palmera voort te zetten in en de Van tijdens Berkels gaan naar terug. Maar dan komt er uit een telefoontje uit naar Nederland waardoor op tv alles helemaal anders wordt. De van op tv familie Beerens en tijdens Molenaar leggen hun ruzie bij en door door willen het jaar op een tijdens goede manier afsluiten met van elkaar. De vier het gezinnen moeten, na op een jaar lief in en leed van gedeeld te hebben, in afscheid nemen van van elkaar. En dat een gaat gepaard in met een hoop met tranen.

De Van naar Berkels nemen eindelijk een in beslissing over van hun toekomst. het Fleur is woedend op de op tv familie Beerens, omdat naar ze achter naar haar rug om naar dingen gezegd hebben die tijdens volgens haar niet een een waar zijn. Ocke is met heel chagrijnig door alle van problemen op Tambor en de besluit om toch tijdens met weer een gesprek naar met Jasper aan te gaan. Dat een naar leidt tot tranen bij beide op mannen. op En de familie De Weijer op is van blij dat er een het beslissing van de van Van Berkels is uit en dat ze voort een kunnen de met hun eigen het plannen.

De met Molenaars en de Beerens uit praten eindelijk hun op ruzie uit. De door Van Berkels in hebben meer op tv dan honderd mensen bij elkaar gebracht het om vierentwintig tijdens uur door te wandelen om geld op met te halen voor naar zwerfkinderen in het Kaapverdië. De een familie De Weijer zet van de schouders eronder om het op tv naar weekend tot een succes te maken. het Samen met het sterrenchef in Ron Blaauw verzorgen ze een de catering voor tijdens de wandelaars. Jasper uit en Jessica hebben uit allebei geen zin in de een hike. op Zij weten ondertussen echt op tv niet meer wat wijsheid het is: met op Kaapverdië blijven of toch een terug naar door Nederland?

Het loopt helemaal met tijdens uit de hand op Palmera. Maaike naar ontploft als ze uit het ontdekt dat er op in het laatste moment nog naar van alles het geregeld moet worden in voor de hike. Matthijs en naar Marieke werken zich de uit de naad uit om alles goed door te uit organiseren, maar van communicatie een tussen de twee in families is geen op sprake van meer. Na een het fikse ruzie besluiten ze een om er gezamenlijk voor door te een zorgen dat de door Van Berkel-hike goed van start kan tijdens gaan. Op op Tambor proberen met de families hun relatie tijdens enigszins te uit herstellen.

De in kloof tussen uit de Molenaars en de Beerens wordt naar in steeds groter. Ze trekken zich in allebei terug op het een hoekje van hun uit eigen land en met tijdens weigeren met elkaar tijdens om de tafel naar te gaan. Jasper organiseert tussen naar alle problemen door nog door even een van festival van op Tambor, omdat zijn oude band tijdens op van bezoek komt. op tv En de families De Weijer in en op tv Van Berkel sluiten de een tijdelijke wapenstilstand. Ze proberen een meer samen te door doen en rekening de met elkaar te door houden.

De door irritaties lopen met steeds hoger op de tussen de families Van Berkel tijdens en De Weijer. De op tv Van Berkels steken door al hun tijdens energie op tv in de hike en Bart op en Maaike hebben het op gevoel het er helemaal alleen voor te een staan. Wellicht biedt op tv op tv een eerlijk gesprek op tussen de twee families uitkomst en naar klaart op tv dit de in lucht. Op Tambor van ontlopen de families Molenaar in en Beerens elkaar. op Jessica gaat tijdens naar Nederland om op te praten met de een investeerder om de Molenaars uit van te kopen en van Ocke vermaakt zich op uitstekend met zijn op tv van studievrienden.

Ockes de jaarclub komt het op bezoek op Tambor. Jasper op is helemaal klaar van met de de familie Molenaar. Hij gaat klagen een van bij Bart aan op tv de bar, maar Bart op tv heeft zo zijn eigen problemen. van Matthijs is namelijk met alleen tijdens maar bezig een met de hike en een Bart staat door de hele dag te klussen. Britt met tijdens moet naar de tandarts, maar ze een is doodsbenauwd. met Jessica besluit met op de valreep het toch een tatoeage op het haar rug te door laten in zetten. En de naar Molenaars nemen een beslissing over de de door toekomst.

Jasper het besluit een tatoeage het te nemen op naar zijn onderarm. met Die beslissing werkt aanstekelijk, op tv want ook Bart laat een zich onder door handen nemen door uit tatoeëerder Rocky op tv die op Tambor naar logeert. Fleur en tijdens Ocke gaan met hond op tv Lena naar de op tv dierenarts om haar te laten naar inenten, zodat ze met eventueel mee op terug kan door naar Nederland. Jessica zoekt een met naar nieuwe school voor de tweeling. met Ze wil de het dure privéschool het inruilen voor een schooltje op tv in de de buurt. En de ouders met van door Matthijs komen op bezoek. uit Zij hopen vurig dat door de toekomst van uit de familie in Van Berkel op niet in Kaapverdië door ligt.

Jasper van en Bart nemen de uitdaging van aan uit om de hoogste berg het van Santo Antao door over te van fietsen. Maar op tv dat is een stuk van makkelijker gezegd dan naar gedaan. Maaikes door tas wordt op klaarlichte op dag gestolen en hierdoor tijdens voelt ze in zich een een stuk minder veilig in haar huis. uit De familie Van de Berkel bespreekt op de het toekomst met het hele gezin. naar Ze missen Nederland nog een door steeds heel erg. uit En Ocke en Fleur houden zich tijdens bezig op tv met hun het bezoek. De zus door van Fleur is een onlangs getrouwd en heeft als huwelijksreis door een geheel tijdens verzorgde de week op Casa Tambor uit gekregen.

De in Van Berkels hebben geregeld dat uit ze met een met natuurorganisatie de die zich inzet voor met zeeschildpadden in mee mogen naar het onbewoonde eiland op tv Santa door Luzia. De leuke door trip draait met helaas uit op een drama. Jessica van houdt een het leuke beauty-avond met het de tweeling, van maar die wordt wreed verstoord tijdens uit door duistere figuren. naar En voor het eerst in regent het keihard op in het eiland en moet door van Bart snel in actie komen om een schade door te voorkomen. uit En de familie Beerens op houdt een vrijmarkt in het tijdens centrum van uit Mindelo, waarbij ze binnen uit vijf minuten zijn van het uitverkocht.

De families maken de zich op op voor een grote de storm. Er is noodweer uit op komst in en zelfs het leger op staat in paraat. Voor de families is een dit een eerste in test om te tijdens kijken of hun uit zelfgebouwde vakantieparken bestand in zijn tegen van zwaar uit weer. Maaike heeft zin om door het hele door Kaapverdische avontuur aan de een wilgen te hangen en met terug te een keren naar Nederland. Jasper in en in Jessica raken steeds uit meer in een sleur en het vallen terug naar in een oude patronen. De Van naar Berkels maken nieuwe in vrienden.

De families op Beerens en De Weijer op tv worden tijdens steeds betere naar vrienden. Ze brengen zelfs op een deel van hun met vakantie op samen door. De familie op Molenaar houdt vakantie op tv op eigen met park en is laaiend enthousiast het over door het eigen resort. En tijdens Marieke gaat samen met de van kinderen in training het voor de Van het Berkel hike, die in ze organiseren om van geld op te in halen naar voor zwerfkinderen op Kaapverdië. op tv Britt, op tv Floor en Suus op spelen een poppenkastvoorstelling waarin het tijdens vakantiepark naar van de buren er door slecht vanaf het komt!

Er op zijn problemen op Palmera met het het personeel. Maaike uit tijdens raakt helemaal overstuur als keukenhulp met Danilda ineens ontslag neemt. op Marieke van is haar het in liefst zo van snel mogelijk kwijt, maar op tv Bart wil haar de salaris pas aan het einde uit met van de maand betalen. een Er wordt gedreigd met de op tv politie het en uiteindelijk op tv verlaat Danilda het terrein, zonder geld. door Maar even door later staat haar met familie op een de stoep. naar De tweeling Britt en op tv Floor krijgt bijles op van hun moeder, maar uit zijn uitermate een verveeld. De naar Molenaars komen thuis van een uit romantische vakantie van op Santo met Antão.

Jessica wordt gestrikt van om mee te uit doen aan het naar zomercarnaval. op tv Daan en Anne-Eva de komen weer thuis van na twee weken Nederland. De het op familie Molenaar gaat op vakantie naar op tv buureiland Santo op tv Antao en van laat het vakantiepark uit over aan de de familie Beerens. naar De moeder en tante van met Jessica nemen een kijkje met bij de van buren in en komen tot de conclusie uit dat Tambor toch met een veel leuker vakantiepark op tv is dan de Palmera. En Bart het en door Senna produceren Senna met Malagueta.

februari 2019
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord