Programma gemist?

In de laatste naar aflevering de wordt duidelijk hoe naar de toekomst van uit de vier families door eruit gaat door zien. De Van Berkels en de de familie het De Weijer zijn naar eruit: Bart door en Maaike blijven op Kaapverdië om een Palmera op voort te de zetten en de Van Berkels naar gaan terug. Maar dan van in komt er een telefoontje uit door Nederland in waardoor alles helemaal anders wordt. De op tv familie een Beerens en het Molenaar leggen hun ruzie van bij en willen het jaar in door op een goede manier afsluiten met met elkaar. De vier door door gezinnen moeten, na een jaar op tv lief en leed gedeeld het te hebben, afscheid de nemen van op tv elkaar. in En dat gaat uit gepaard met een hoop op tranen.

In op de laatste de aflevering wordt duidelijk tijdens hoe de toekomst van de met vier families eruit op gaat zien. De Van het Berkels en de uit familie De Weijer het zijn het eruit: Bart en met Maaike blijven op tijdens Kaapverdië om Palmera op voort te zetten de en de tijdens Van Berkels gaan terug. Maar in dan komt er een naar door telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal van anders wordt. De uit familie Beerens en naar Molenaar leggen hun van ruzie bij en een willen het jaar uit op een in goede manier afsluiten naar met elkaar. De de vier gezinnen moeten, het na een jaar lief tijdens het en leed gedeeld te hebben, afscheid op nemen van het elkaar. tijdens En dat gaat gepaard met een op tv hoop het tranen.

De met Van Berkels tijdens nemen eindelijk een beslissing over hun de toekomst. Fleur is naar woedend in op de familie een Beerens, omdat de ze achter haar rug naar om dingen gezegd hebben op tv die volgens van haar niet waar zijn. de Ocke is heel chagrijnig met door alle problemen tijdens op van Tambor en besluit om toch van weer een een gesprek met Jasper in aan te gaan. Dat door leidt tot door tranen bij uit beide mannen. de En de familie De Weijer de is blij van dat er een uit beslissing van de Van op Berkels is door en dat ze voort kunnen de met hun met eigen naar plannen.

De op Molenaars en de Beerens een praten eindelijk hun op tv ruzie uit. op tv De Van Berkels hebben meer de dan een honderd mensen bij elkaar de gebracht om vierentwintig uur uit te wandelen om door geld op te tijdens met halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De uit familie De in Weijer zet de met schouders een eronder om het weekend tot een tijdens met succes te maken. Samen met sterrenchef op Ron Blaauw in verzorgen uit ze de catering voor de een wandelaars. Jasper op tv en Jessica hebben allebei uit geen met zin in de de hike. Zij weten tijdens ondertussen echt niet meer van wat wijsheid is: op door Kaapverdië blijven of tijdens toch naar terug naar Nederland?

Het door loopt helemaal uit de in hand op Palmera. Maaike tijdens ontploft uit als ze ontdekt dat er door tijdens op het laatste een moment nog van alles met geregeld moet worden voor naar de naar hike. Matthijs en Marieke werken met zich uit de naad een om alles goed naar te organiseren, maar naar naar van communicatie tussen op de twee families is geen met sprake meer. Na het een door fikse ruzie besluiten ze om er de gezamenlijk voor van te zorgen dat op de Van Berkel-hike naar goed van start door kan gaan. het Op Tambor proberen de families van van hun relatie enigszins te met herstellen.

De met kloof tussen de Molenaars van en de naar Beerens wordt steeds groter. Ze door trekken de zich allebei terug een op een hoekje van hun op eigen door land en weigeren met met elkaar om de de tafel te gaan. met Jasper organiseert tussen alle de de problemen door nog even op een festival in op Tambor, omdat van zijn oude band door op bezoek komt. En de families de De in Weijer en Van uit Berkel sluiten een tijdelijke wapenstilstand. het een Ze proberen meer samen met te doen tijdens en rekening met elkaar tijdens te houden.

De van irritaties lopen het steeds hoger op tussen in de families Van Berkel en tijdens een De Weijer. De Van uit Berkels steken al tijdens hun energie in de door hike en Bart en op Maaike het hebben het van gevoel er helemaal alleen op voor te staan. Wellicht biedt op een tijdens eerlijk gesprek tussen de twee de families op tv uitkomst en op klaart dit de lucht. het Op Tambor een ontlopen de families Molenaar en door Beerens elkaar. Jessica een gaat naar Nederland om in te de praten met een investeerder om op de Molenaars een uit te kopen en uit Ocke vermaakt met zich uitstekend op met zijn naar studievrienden.

Ockes jaarclub komt op met op bezoek op Tambor. Jasper is van op tv helemaal klaar met de familie van Molenaar. Hij van gaat klagen een bij Bart aan de bar, maar het Bart heeft tijdens zo zijn met eigen problemen. Matthijs met is namelijk van alleen maar bezig met de hike van en de Bart staat de met hele dag te klussen. Britt het moet naar op tv de tandarts, met maar ze is doodsbenauwd. Jessica uit besluit in op de valreep toch een tijdens tatoeage op op tv haar rug te laten het zetten. met En de Molenaars nemen een een met beslissing over de op toekomst.

Jasper met besluit een een tatoeage te nemen op zijn onderarm. de op Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook in van Bart laat zich onder handen nemen een door tatoeëerder met Rocky die uit op Tambor logeert. de Fleur en Ocke gaan met op de hond Lena naar de dierenarts om uit haar te laten door met inenten, zodat ze eventueel tijdens mee terug kan naar het Nederland. Jessica zoekt het een nieuwe school voor op van de tweeling. Ze wil de dure de privéschool door inruilen voor de een schooltje in op de buurt. En de naar ouders van Matthijs komen op naar bezoek. het Zij hopen vurig dat tijdens de toekomst de van de familie Van door Berkel niet naar in Kaapverdië tijdens ligt.

Jasper en het Bart nemen op tv de uitdaging aan met om de hoogste berg van de Santo Antao in over te van fietsen. Maar dat is een het met stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes het tas wordt op tijdens klaarlichte dag gestolen de en hierdoor voelt op tv ze het zich een stuk minder veilig een in door haar huis. De familie Van op tv Berkel bespreekt op de toekomst de met het hele naar gezin. Ze missen uit Nederland nog steeds heel erg. tijdens En Ocke en met Fleur houden tijdens zich bezig met hun het met bezoek. De zus het van Fleur is onlangs getrouwd het en heeft als de huwelijksreis een geheel tijdens verzorgde week op Casa door Tambor het gekregen.

De tijdens Van Berkels hebben geregeld op tv dat ze met een op natuurorganisatie die een zich de inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar tijdens het onbewoonde eiland een Santa Luzia. het De leuke uit trip draait helaas uit op in een drama. een Jessica houdt een een leuke beauty-avond met de in tweeling, maar van die wordt door wreed verstoord door duistere figuren. van En voor het de eerst op regent het keihard op op het eiland en moet tijdens Bart een snel in actie komen om op een schade te voorkomen. En de op familie Beerens houdt het een vrijmarkt in op het centrum van Mindelo, de waarbij ze van binnen vijf minuten op zijn de uitverkocht.

De families van maken het zich op voor een grote storm. een Er is het noodweer op naar komst en naar zelfs het leger staat paraat. Voor de de tijdens families is dit een met eerste op tv test om te kijken of hun tijdens zelfgebouwde het vakantieparken bestand zijn een tegen zwaar van weer. Maaike heeft de zin om het hele Kaapverdische op avontuur aan de tijdens wilgen te hangen op tv en terug te keren de naar Nederland. Jasper uit en Jessica naar raken met steeds meer in een sleur en naar tijdens vallen terug in oude tijdens patronen. De Van Berkels maken op tv nieuwe het vrienden.

De met families Beerens van en De Weijer naar worden steeds betere vrienden. Ze brengen door zelfs met een deel van hun vakantie het samen door. De een familie het Molenaar houdt vakantie op eigen de park door en is laaiend enthousiast over van door het eigen resort. op En Marieke gaat samen met de de kinderen in tijdens training voor de Van van Berkel hike, die het van ze organiseren om geld op te uit halen voor de zwerfkinderen op door Kaapverdië. Britt, op tv Floor en Suus spelen het een poppenkastvoorstelling waarin het vakantiepark door van de buren een er tijdens slecht vanaf naar komt!

Er tijdens zijn problemen op met Palmera met het personeel. Maaike door raakt helemaal overstuur naar als keukenhulp Danilda van op ineens ontslag neemt. de Marieke is haar het liefst zo in snel mogelijk op kwijt, maar Bart uit wil haar op salaris pas in aan het einde van de het maand naar betalen. Er wordt gedreigd met de op een politie en uiteindelijk verlaat Danilda op het terrein, van zonder geld. een Maar even later staat op tv haar familie op de uit stoep. De uit tweeling Britt en met Floor krijgt bijles door van hun moeder, maar van zijn uitermate verveeld. naar De Molenaars komen met thuis van een tijdens romantische vakantie op op Santo met Antão.

Jessica door wordt gestrikt door om mee te doen aan het uit zomercarnaval. Daan en het Anne-Eva komen weer een van thuis na twee weken op Nederland. De met familie Molenaar gaat op uit vakantie naar buureiland Santo Antao op tv en laat met het van vakantiepark over aan de op tv familie Beerens. De moeder een en tante van op tv Jessica met nemen een kijkje het bij de buren en uit komen tot de op tv conclusie dat Tambor op tv toch een veel naar leuker vakantiepark is dan Palmera. door En Bart door en Senna produceren Senna op tv door Malagueta.

juli 2020
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!