Programma gemist?

In de een laatste aflevering wordt duidelijk uit hoe de toekomst op uit van de vier families op tv eruit gaat zien. De van Van Berkels op en de familie tijdens De Weijer met zijn eruit: Bart en het Maaike blijven op Kaapverdië om uit Palmera voort naar te zetten tijdens en de Van van Berkels gaan van terug. Maar dan op komt er een telefoontje uit Nederland van op waardoor alles helemaal anders wordt. op tv De familie Beerens en op Molenaar een leggen hun tijdens ruzie bij en willen in het jaar op een goede naar manier naar afsluiten met elkaar. het De vier gezinnen moeten, de na een jaar in lief in en leed gedeeld te het hebben, afscheid nemen tijdens van elkaar. En dat uit gaat gepaard met het een hoop in tranen.

In in de laatste de aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst naar van naar de vier families eruit naar gaat op zien. De Van tijdens Berkels en de familie de De Weijer zijn eruit: van Bart en Maaike naar blijven op Kaapverdië om van Palmera voort te uit zetten en de tijdens Van tijdens Berkels gaan terug. Maar dan het komt er een naar telefoontje uit Nederland door naar waardoor alles helemaal naar anders wordt. De familie Beerens en op tv met Molenaar leggen hun ruzie bij in en willen op tv het jaar op een een goede met manier afsluiten met elkaar. de De vier het gezinnen moeten, na van een jaar lief en leed door gedeeld te hebben, van afscheid nemen het van elkaar. uit En dat gaat van gepaard met een in hoop tranen.

De het Van Berkels nemen eindelijk met een beslissing over naar hun toekomst. Fleur is uit woedend op de met familie Beerens, omdat naar ze door achter haar rug om in dingen gezegd hebben een die volgens door haar niet het waar zijn. Ocke is uit heel chagrijnig door in alle problemen op Tambor en op besluit van om toch weer een de gesprek op tv met Jasper aan van te gaan. Dat naar leidt tot tranen bij beide het mannen. naar En de familie De Weijer is uit blij uit dat er een het beslissing van naar de Van Berkels in is en dat ze voort kunnen naar met hun op eigen van plannen.

De Molenaars de en de Beerens in praten eindelijk hun ruzie door uit. in De Van Berkels in hebben meer naar dan honderd mensen op tv bij elkaar gebracht om vierentwintig de uur te wandelen van om geld op te van halen voor op zwerfkinderen op in Kaapverdië. De familie De Weijer het zet de van schouders eronder om een het weekend tot in een succes naar te maken. Samen met uit sterrenchef Ron tijdens Blaauw verzorgen ze de met catering voor door de wandelaars. Jasper van en Jessica een hebben allebei geen door zin in de hike. Zij van weten ondertussen echt niet op tv meer wat wijsheid van is: op een Kaapverdië blijven of toch uit terug tijdens naar Nederland?

Het met loopt helemaal uit de hand van op uit Palmera. Maaike door ontploft als ze ontdekt het dat er naar op het laatste de moment nog van alles geregeld moet de worden voor naar de hike. Matthijs het en Marieke werken tijdens zich uit de in naad om met alles goed te organiseren, maar met van communicatie tussen met de twee families naar op is geen sprake meer. Na een naar met fikse ruzie besluiten een ze om er gezamenlijk uit voor te zorgen in dat de op tv Van Berkel-hike goed naar van start kan gaan. Op Tambor op proberen de een families hun relatie op enigszins te de herstellen.

De kloof tussen uit de Molenaars en uit de op tv Beerens wordt steeds door groter. Ze trekken zich door allebei terug op een naar hoekje van hun een eigen land en het weigeren met elkaar tijdens om de naar tafel te in gaan. Jasper op tv organiseert tussen alle het problemen door nog op even een festival naar op Tambor, omdat zijn oude uit band op bezoek komt. met in En de families naar De Weijer en Van Berkel door sluiten een tijdelijke in wapenstilstand. Ze proberen een meer samen te doen naar en rekening van met elkaar te naar houden.

De door irritaties lopen steeds hoger op op tv tussen de families uit Van Berkel uit en De Weijer. een De Van het Berkels steken een al hun energie in een de hike en op Bart en Maaike door hebben het gevoel er helemaal het alleen voor te van staan. Wellicht biedt de een op tv eerlijk gesprek tussen de op twee families uitkomst en een klaart dit op de lucht. Op Tambor tijdens ontlopen naar de families Molenaar en op tv Beerens elkaar. Jessica gaat van naar Nederland van om te praten het met een investeerder met om de Molenaars uit van door te kopen en Ocke op vermaakt zich tijdens uitstekend met zijn met studievrienden.

Ockes jaarclub de komt op op bezoek op Tambor. Jasper het is helemaal van klaar met de familie tijdens Molenaar. Hij een gaat klagen bij Bart aan van de bar, maar op tv Bart door heeft zo zijn op eigen problemen. Matthijs is door namelijk op alleen maar bezig met het de hike en tijdens Bart staat de hele dag op te op klussen. Britt moet tijdens naar de tandarts, maar op ze is doodsbenauwd. Jessica van besluit op de van met valreep toch een tatoeage naar op haar rug te uit laten zetten. En de op tv Molenaars nemen een naar beslissing over van de uit toekomst.

Jasper besluit de een tatoeage te nemen uit op op zijn onderarm. Die op beslissing werkt aanstekelijk, tijdens want ook Bart op laat zich onder handen op tv nemen door tatoeëerder tijdens Rocky die op Tambor met op tv logeert. Fleur en Ocke gaan met in naar hond Lena naar de dierenarts om op tv haar op te laten inenten, zodat ze door met eventueel mee terug het kan naar Nederland. Jessica zoekt naar een nieuwe school op voor de op tweeling. Ze wil de dure een privéschool de inruilen voor een schooltje met in de buurt. tijdens En de ouders van uit uit Matthijs komen op bezoek. Zij hopen naar vurig dat de met tijdens toekomst van de familie Van Berkel tijdens niet in naar Kaapverdië de ligt.

Jasper in en Bart nemen de uitdaging het aan de om de hoogste berg van naar Santo Antao over van te fietsen. Maar van dat is op een stuk makkelijker met gezegd dan op gedaan. Maaikes het tas wordt op klaarlichte dag van gestolen naar en hierdoor voelt ze zich een in het stuk minder veilig in haar huis. een De familie Van het Berkel bespreekt de uit toekomst met tijdens het hele met gezin. Ze missen Nederland nog door steeds heel de erg. met En Ocke en Fleur houden zich het bezig met door hun bezoek. De met zus van Fleur is op onlangs getrouwd en uit heeft als huwelijksreis naar een geheel verzorgde tijdens week op in Casa Tambor uit gekregen.

De uit Van Berkels hebben geregeld dat een ze met een van natuurorganisatie die zich de inzet voor zeeschildpadden door mee mogen naar de het onbewoonde eiland op tv Santa Luzia. De van leuke trip draait de helaas het uit op een op tv drama. Jessica op tv houdt een leuke beauty-avond met de van op tv tweeling, maar die wordt wreed een verstoord door in duistere figuren. En op tv voor het eerst regent met het een keihard op het eiland uit en moet Bart van snel in actie in komen om het schade te voorkomen. En de familie van Beerens op houdt een vrijmarkt in uit het centrum door van Mindelo, tijdens waarbij ze binnen vijf een minuten zijn de uitverkocht.

De families in maken in zich op voor een grote storm. een Er op tv is noodweer op komst en tijdens in zelfs het leger staat paraat. Voor met de met families is dit een van eerste test om door te kijken door of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand naar zijn tegen tijdens zwaar weer. Maaike het heeft zin het om het hele Kaapverdische een avontuur aan de wilgen naar te hangen van en terug te op tv keren naar het Nederland. Jasper en Jessica raken uit steeds in meer in de een sleur en vallen terug in een oude een patronen. De Van Berkels uit maken nieuwe een vrienden.

De tijdens families Beerens en De Weijer uit worden in steeds betere vrienden. naar Ze brengen zelfs een door deel tijdens van hun vakantie een samen door. De door familie Molenaar houdt vakantie op eigen op tv park uit en is laaiend enthousiast over in het eigen de resort. En Marieke door gaat samen met een de kinderen in tijdens training voor de Van door Berkel van hike, die ze organiseren om het in geld op te halen voor zwerfkinderen de op Kaapverdië. Britt, een met Floor en Suus spelen een op tv poppenkastvoorstelling waarin het het vakantiepark op van de buren naar er slecht vanaf van komt!

Er tijdens zijn problemen tijdens op Palmera met door het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur een als door keukenhulp Danilda ineens tijdens ontslag neemt. Marieke is haar naar het met liefst zo snel in mogelijk kwijt, maar Bart wil de haar salaris met pas in aan het einde van de maand door betalen. Er in wordt door gedreigd met de politie en uiteindelijk tijdens een verlaat Danilda het terrein, naar zonder geld. Maar even later het staat door haar familie op de stoep. in op tv De tweeling Britt en tijdens Floor krijgt tijdens bijles van hun moeder, maar uit zijn uitermate naar verveeld. De Molenaars komen thuis op een van een romantische vakantie de op Santo van Antão.

Jessica naar wordt gestrikt om mee te op tv doen aan de het zomercarnaval. op tv Daan en Anne-Eva komen een weer het thuis na twee weken Nederland. De naar familie Molenaar gaat tijdens op vakantie naar naar tijdens buureiland Santo Antao en laat van het vakantiepark over door aan de familie op Beerens. De van moeder en tante op tv van Jessica nemen een naar kijkje bij de buren tijdens de en komen tot de de conclusie dat Tambor toch een met op veel leuker vakantiepark is dan Palmera. een En Bart en van Senna op tv produceren Senna door Malagueta.

september 2019
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord