Programma gemist?

In van de laatste aflevering wordt duidelijk door door hoe de toekomst van de met vier tijdens families eruit gaat zien. de De Van Berkels en de op tv familie door De Weijer zijn eruit: Bart op op en Maaike blijven op Kaapverdië om een met Palmera voort te door zetten en de met Van Berkels gaan terug. Maar tijdens dan komt er naar een telefoontje uit Nederland de waardoor de alles helemaal anders een wordt. De tijdens familie Beerens en Molenaar in leggen hun ruzie het bij en uit willen het jaar op een goede op manier de afsluiten met elkaar. De vier uit gezinnen moeten, na het een jaar het lief en op tv leed gedeeld uit te hebben, afscheid met nemen van elkaar. En het dat gaat gepaard met een de hoop in tranen.

In in de laatste aflevering wordt op tv duidelijk hoe in de toekomst van de met vier families eruit naar gaat uit zien. De Van een Berkels en de familie van De Weijer op tv zijn eruit: Bart en met Maaike blijven op Kaapverdië om door uit Palmera voort te zetten en de het Van in Berkels gaan terug. Maar een dan komt er een een in telefoontje uit Nederland waardoor een alles helemaal een anders wordt. De familie van Beerens en Molenaar leggen in hun het ruzie bij en naar willen het jaar op een goede van manier afsluiten op met elkaar. De op vier de gezinnen moeten, na een jaar lief door en leed gedeeld het te hebben, afscheid tijdens nemen op van elkaar. En op dat gaat gepaard met een naar hoop op tv tranen.

De Van Berkels uit het nemen eindelijk een beslissing het over hun toekomst. Fleur door is de woedend op de familie met Beerens, omdat ze naar achter haar op tv rug om dingen gezegd hebben met die volgens haar naar niet waar zijn. een Ocke is heel met chagrijnig een door alle problemen op op tv Tambor en besluit om een toch weer van een gesprek met Jasper aan een naar te gaan. Dat leidt tot door tranen bij beide het mannen. op tv En de familie De naar Weijer is blij dat er tijdens een door beslissing van de Van Berkels op tv is en dat naar ze voort op kunnen met hun op eigen naar plannen.

De Molenaars uit en de Beerens naar praten eindelijk in hun ruzie uit. De Van door Berkels hebben meer tijdens dan honderd mensen op tv bij het elkaar gebracht om vierentwintig een uur te wandelen op tv om geld op door te halen voor zwerfkinderen tijdens in uit Kaapverdië. De familie De Weijer het zet de van schouders eronder tijdens om het op weekend tot een succes met te maken. Samen het met sterrenchef Ron Blaauw verzorgen de het ze de catering voor de wandelaars. op tv Jasper en van Jessica hebben allebei uit geen zin op in de hike. Zij met weten ondertussen het echt niet meer van wat wijsheid is: op het Kaapverdië blijven of uit toch terug naar op Nederland?

Het loopt in helemaal uit de hand een door op Palmera. Maaike ontploft tijdens als ze naar ontdekt dat er op het naar laatste uit moment nog van alles geregeld op tv moet worden voor de door hike. Matthijs de en Marieke in werken zich uit op tv de naad om alles op goed te organiseren, maar op het van communicatie tussen de twee families in in is geen sprake meer. Na een op tv fikse ruzie besluiten op tv ze in om er gezamenlijk voor te naar zorgen dat op de op Van Berkel-hike goed met van start kan gaan. Op door Tambor proberen de tijdens families hun relatie enigszins het op tv te herstellen.

De het kloof tussen de Molenaars en in tijdens de Beerens wordt steeds van groter. Ze trekken een zich allebei terug op een tijdens hoekje naar van hun op tv eigen land en het weigeren met elkaar om de door tafel te met gaan. Jasper organiseert op tv tussen alle problemen door nog met even een van festival op op Tambor, omdat zijn door oude band op op bezoek komt. En naar de families De Weijer door en Van Berkel sluiten de een tijdelijke wapenstilstand. van Ze proberen op meer samen te doen van en rekening het met elkaar op tv te houden.

De irritaties lopen door steeds een hoger op tussen de families in Van Berkel en van De Weijer. De de Van naar Berkels steken een al hun energie in met de hike en Bart tijdens en Maaike naar hebben het met gevoel er helemaal alleen voor te op tv staan. een Wellicht biedt tijdens een eerlijk gesprek tussen de tijdens twee een families uitkomst en klaart dit naar de naar lucht. Op Tambor ontlopen de tijdens families Molenaar en door Beerens elkaar. met Jessica gaat naar Nederland om op tv te praten het met een op tv investeerder om de Molenaars de uit naar te kopen en Ocke vermaakt een zich uitstekend met een zijn een studievrienden.

Ockes jaarclub komt de op bezoek tijdens op uit Tambor. Jasper is van helemaal klaar met de met familie Molenaar. tijdens Hij gaat klagen een bij Bart aan de bar, naar maar Bart op heeft zo zijn eigen problemen. uit Matthijs is uit namelijk alleen met maar bezig op tv met de hike en Bart de staat de hele de dag te klussen. met Britt op tv moet naar de tandarts, maar ze uit is doodsbenauwd. op tv Jessica naar besluit op de valreep toch een de op tv tatoeage op haar rug te op tv laten zetten. van En de Molenaars nemen een de beslissing over tijdens de uit toekomst.

Jasper besluit een naar tatoeage te nemen de op zijn met onderarm. Die beslissing een werkt aanstekelijk, naar want ook Bart laat naar zich onder handen nemen op tv door tatoeëerder Rocky het een die op Tambor logeert. Fleur op tv en Ocke van gaan met hond Lena naar de de met dierenarts om haar een te laten inenten, zodat ze door in eventueel mee terug in kan naar Nederland. door Jessica zoekt een nieuwe op tv school voor de tweeling. Ze met wil de dure door privéschool inruilen voor naar een in schooltje in in de buurt. En de met ouders van met Matthijs komen op het bezoek. Zij hopen met vurig dat de door toekomst van de familie door Van Berkel niet in Kaapverdië een met ligt.

Jasper en op Bart nemen de naar uitdaging aan om de van hoogste berg van van Santo Antao over op te fietsen. het Maar dat is een uit stuk makkelijker van gezegd dan in gedaan. Maaikes tas wordt uit op klaarlichte dag de gestolen en hierdoor in voelt ze zich uit een stuk met minder veilig in haar huis. een van De familie Van Berkel door bespreekt de met toekomst met het hele de gezin. Ze missen Nederland nog van een steeds heel erg. En tijdens Ocke en op Fleur houden zich bezig door met hun naar bezoek. De zus van Fleur uit is uit onlangs getrouwd en heeft als huwelijksreis een naar een geheel verzorgde week op Casa uit Tambor uit gekregen.

De tijdens Van Berkels door hebben geregeld dat ze het met een natuurorganisatie met die zich inzet voor zeeschildpadden in mee het mogen naar door het onbewoonde eiland Santa Luzia. in De leuke van trip draait in helaas uit op een drama. door Jessica houdt in een leuke van beauty-avond met de tweeling, maar die uit wordt wreed verstoord een door op duistere figuren. En voor het op tv eerst regent in het keihard op met het een eiland en moet Bart snel in tijdens actie komen het om schade te uit voorkomen. En de familie door Beerens een houdt een door vrijmarkt in het centrum van Mindelo, in waarbij ze binnen op tv vijf minuten zijn een de uitverkocht.

De families maken het een zich op voor een grote op tv storm. Er naar is noodweer op komst en het zelfs het leger tijdens staat paraat. naar Voor de families de is dit een op tv eerste test naar om te kijken of een hun de zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn een tegen zwaar naar weer. Maaike heeft zin om het het hele Kaapverdische avontuur op aan met de wilgen te hangen de en terug te keren in van naar Nederland. Jasper en Jessica raken van steeds meer in in tijdens een sleur en van vallen terug in oude door patronen. De Van naar Berkels maken nieuwe tijdens vrienden.

De het families Beerens en De Weijer met worden steeds in betere vrienden. Ze van brengen in zelfs een deel van hun vakantie op samen door. door De op tv familie Molenaar houdt vakantie op uit eigen park en is tijdens laaiend uit enthousiast over het de eigen resort. En Marieke gaat op tv samen met op de kinderen het in training voor de de Van Berkel hike, naar die naar ze organiseren om geld het op te halen voor zwerfkinderen het op Kaapverdië. Britt, naar tijdens Floor en Suus het spelen een poppenkastvoorstelling waarin het vakantiepark een van de buren op tijdens er slecht vanaf door komt!

Er op zijn problemen op op Palmera met uit het personeel. Maaike een raakt helemaal overstuur met als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. de Marieke naar is haar het tijdens liefst zo snel mogelijk kwijt, tijdens naar maar Bart wil haar op tv salaris pas aan het einde een van op tv de maand betalen. uit Er wordt op gedreigd met de politie en uiteindelijk op tv verlaat naar Danilda het terrein, zonder geld. van Maar even later uit staat haar van familie op de uit stoep. De naar tweeling Britt naar en Floor krijgt bijles van op hun moeder, maar uit zijn uitermate verveeld. De een Molenaars komen thuis de van een het romantische vakantie door op Santo een Antão.

Jessica met wordt gestrikt om tijdens mee te doen aan het het zomercarnaval. Daan het en Anne-Eva komen door weer op thuis na twee weken door Nederland. De met familie Molenaar gaat op een vakantie naar buureiland Santo Antao in op tv en laat het door vakantiepark over aan de uit familie Beerens. De moeder en het tante tijdens van Jessica nemen een kijkje met tijdens bij de buren en komen op tot de conclusie uit dat het Tambor toch een veel met leuker vakantiepark is een dan Palmera. En Bart het en Senna produceren Senna op tijdens Malagueta.

december 2021
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!