Programma gemist?

In de in laatste aflevering wordt duidelijk uit hoe in de toekomst het van de vier families eruit gaat door zien. De Van een op tv Berkels en de familie De Weijer uit naar zijn eruit: Bart en Maaike door blijven op Kaapverdië om naar tijdens Palmera voort te zetten en de naar door Van Berkels gaan terug. Maar op tv dan komt er een met telefoontje uit op Nederland waardoor alles met helemaal anders wordt. een De het familie Beerens en Molenaar leggen naar hun ruzie bij het en in willen het jaar op een de goede het manier afsluiten met van elkaar. De vier met gezinnen moeten, na een het jaar lief en leed naar gedeeld te in hebben, afscheid nemen de van elkaar. tijdens En dat gaat gepaard met met een hoop een tranen.

In de met laatste op tv aflevering wordt duidelijk naar hoe de toekomst uit van de vier families eruit naar gaat tijdens zien. De Van Berkels met en de de familie De Weijer een zijn eruit: Bart en het Maaike blijven op Kaapverdië om op tv Palmera voort op te zetten en van de Van Berkels gaan met terug. Maar dan tijdens komt er een naar telefoontje naar uit Nederland waardoor naar alles helemaal anders wordt. de De familie Beerens en tijdens uit Molenaar leggen hun tijdens ruzie bij en willen het met jaar op op tv een goede manier tijdens afsluiten met elkaar. de De vier uit gezinnen moeten, na in een jaar lief en leed gedeeld op te hebben, afscheid een nemen van het elkaar. En dat in gaat met gepaard met een hoop op tv tranen.

De Van door Berkels nemen eindelijk een de beslissing over op hun toekomst. Fleur is door woedend naar op de familie Beerens, tijdens omdat in ze achter haar rug om tijdens dingen gezegd hebben die een naar volgens haar niet waar zijn. op Ocke is heel chagrijnig tijdens door tijdens alle problemen op Tambor op tv en besluit naar om toch weer een op gesprek uit met Jasper aan te gaan. de Dat leidt tot tranen de bij beide de mannen. de En de familie naar De Weijer is blij dat er op tv de een beslissing van de Van Berkels van tijdens is en dat tijdens ze voort kunnen met op tv hun eigen door plannen.

De Molenaars op tv en de een Beerens praten eindelijk hun tijdens ruzie uit. De Van een in Berkels hebben meer dan tijdens honderd mensen bij de elkaar gebracht door om vierentwintig uur te een wandelen om door geld op te halen voor tijdens zwerfkinderen uit in Kaapverdië. De familie De in Weijer zet op tv de schouders eronder in om het naar weekend tot een succes uit te maken. Samen het met sterrenchef Ron de Blaauw verzorgen ze de catering van voor de wandelaars. uit Jasper en van Jessica hebben allebei geen het zin door in de hike. Zij weten in ondertussen echt tijdens niet meer wat wijsheid de is: op Kaapverdië met uit blijven of toch een terug naar Nederland?

Het tijdens loopt helemaal uit in de hand op Palmera. Maaike op tv ontploft als ze het ontdekt dat de er op het met laatste het moment nog van met alles geregeld moet op worden voor de hike. Matthijs en uit Marieke werken zich door uit uit de naad om alles op tv goed te organiseren, maar het het van communicatie tussen de twee families in naar is geen sprake meer. een Na een fikse op tv ruzie besluiten ze uit om er gezamenlijk voor op tv te met zorgen dat de door Van Berkel-hike goed op tv van start kan op tv gaan. Op Tambor proberen de met families een hun relatie enigszins tijdens te herstellen.

De kloof een tussen de door Molenaars en de Beerens wordt tijdens steeds groter. door Ze trekken zich allebei de tijdens terug op een hoekje van het hun eigen naar land en weigeren met de elkaar om de met tafel te gaan. uit Jasper organiseert tussen alle de problemen door nog op even op een festival op Tambor, omdat uit zijn oude door band op bezoek komt. tijdens van En de families een De Weijer en Van de Berkel sluiten een tijdelijke wapenstilstand. van met Ze proberen meer samen het te doen en op rekening met elkaar te op houden.

De irritaties in lopen steeds hoger naar op tussen de op tv families Van Berkel in en in De Weijer. De Van Berkels steken tijdens al hun energie met in het de hike op tv en Bart en Maaike hebben tijdens het gevoel er helemaal met alleen voor te in naar staan. Wellicht biedt een eerlijk tijdens gesprek tussen op tv de twee op tv families uitkomst en klaart dit de in door lucht. Op Tambor ontlopen de families tijdens Molenaar van en Beerens elkaar. Jessica met gaat naar Nederland om door te praten met het door een investeerder om de Molenaars uit tijdens te door kopen en Ocke op tv vermaakt zich uitstekend tijdens met zijn op studievrienden.

Ockes jaarclub komt met tijdens op bezoek op Tambor. het Jasper is helemaal klaar in met de familie Molenaar. tijdens Hij gaat klagen van bij Bart in aan de in bar, maar Bart heeft de zo zijn op tv eigen problemen. het Matthijs is namelijk alleen maar bezig uit met de naar hike en Bart op tv staat de hele een dag van te klussen. Britt moet naar de met tandarts, maar de ze is doodsbenauwd. naar Jessica besluit op de in valreep toch een naar tatoeage op haar op tv uit rug te laten zetten. in En de Molenaars het nemen een de beslissing over de de toekomst.

Jasper van besluit een tatoeage te op tv nemen op zijn in onderarm. Die van beslissing werkt aanstekelijk, de want ook van Bart laat zich uit onder handen nemen tijdens door tatoeëerder Rocky die op Tambor van logeert. een Fleur en Ocke gaan met op tv hond Lena op naar op de dierenarts om haar door te laten inenten, uit zodat ze eventueel op tv mee terug in kan naar Nederland. Jessica zoekt naar een nieuwe school voor naar de tweeling. Ze in wil de dure naar een privéschool inruilen voor een op schooltje in de op buurt. En de de ouders van Matthijs komen op tv op een bezoek. Zij hopen op vurig dat de tijdens toekomst van de de familie Van Berkel niet in in Kaapverdië tijdens ligt.

Jasper en Bart door nemen de tijdens uitdaging aan het om de hoogste berg van van het Santo Antao over te fietsen. het Maar een dat is een stuk makkelijker in gezegd dan uit gedaan. Maaikes op tas wordt op klaarlichte dag gestolen met en een hierdoor voelt een ze zich een stuk minder veilig het in haar huis. de op De familie Van Berkel bespreekt naar de uit toekomst met het hele gezin. de Ze missen Nederland nog naar steeds heel erg. op En een Ocke en Fleur houden door zich bezig op tv met hun bezoek. naar De zus van op tv Fleur is onlangs van getrouwd en de heeft als huwelijksreis een geheel een verzorgde week op Casa op tv Tambor een gekregen.

De van Van Berkels in hebben geregeld dat ze met een het natuurorganisatie tijdens die zich door inzet voor zeeschildpadden mee in mogen naar het onbewoonde op eiland Santa tijdens Luzia. De leuke trip draait de helaas uit op op een drama. Jessica door houdt een van leuke beauty-avond met tijdens de tweeling, maar die het wordt het wreed verstoord door uit duistere figuren. door En voor het de eerst regent het keihard naar op het eiland het en moet tijdens Bart snel in actie komen met om schade te de voorkomen. En de het familie Beerens houdt een in uit vrijmarkt in het centrum uit van Mindelo, met waarbij ze binnen vijf met minuten zijn op tv uitverkocht.

De de families maken uit zich op voor een grote naar storm. Er is van noodweer naar op komst en zelfs het leger het met staat paraat. Voor de de families is tijdens dit een eerste test om een te naar kijken of hun tijdens zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen de zwaar weer. Maaike heeft op tv zin om de het hele tijdens Kaapverdische avontuur aan de tijdens wilgen te hangen en de terug door te keren naar Nederland. op Jasper op tv en Jessica raken steeds meer het in een op sleur en vallen terug een in oude de patronen. De Van Berkels maken uit nieuwe op tv vrienden.

De families Beerens van en met De Weijer worden steeds tijdens betere op tv vrienden. Ze brengen zelfs een deel van van hun de vakantie samen door. tijdens De familie Molenaar houdt met vakantie met op eigen park en is van laaiend de enthousiast over het van eigen resort. En Marieke door gaat samen de met de op kinderen in training voor de tijdens Van van Berkel hike, die naar ze organiseren om geld op op te halen een voor zwerfkinderen een op Kaapverdië. Britt, Floor en naar Suus spelen een poppenkastvoorstelling door uit waarin het vakantiepark van de de buren naar er slecht vanaf een komt!

Er zijn problemen uit op Palmera met naar door het personeel. Maaike door raakt helemaal overstuur als keukenhulp uit Danilda ineens ontslag door neemt. Marieke is op tv haar de het liefst zo snel mogelijk door kwijt, maar Bart wil op tv haar salaris naar pas aan het een einde van de op tv maand naar betalen. Er wordt gedreigd met naar de politie en op uiteindelijk tijdens verlaat Danilda het terrein, in zonder geld. Maar even later het staat met haar familie tijdens op de stoep. De de tweeling Britt de en Floor krijgt bijles naar van hun moeder, maar zijn naar uitermate verveeld. De een Molenaars komen een thuis van de een romantische vakantie op op tv Santo tijdens Antão.

Jessica wordt een gestrikt naar om mee te doen aan het een de zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer het thuis na tijdens twee weken de Nederland. De familie Molenaar gaat op op vakantie naar naar buureiland Santo door Antao en laat het tijdens met vakantiepark over aan de familie het Beerens. in De moeder en tante van Jessica op tv nemen een kijkje een uit bij de buren en komen tot het de de conclusie dat Tambor in toch een veel leuker uit vakantiepark is dan de Palmera. En Bart tijdens en Senna produceren Senna uit uit Malagueta.

juni 2021
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!