Programma gemist?

In de met laatste aflevering wordt duidelijk tijdens hoe de van toekomst het van de vier families eruit het gaat zien. met De Van Berkels en uit de familie De Weijer een een zijn eruit: Bart en Maaike blijven een op Kaapverdië tijdens om tijdens Palmera voort te zetten en de in Van het Berkels gaan terug. in Maar dan een komt er een telefoontje de uit Nederland op waardoor alles helemaal anders wordt. De in familie Beerens van en Molenaar naar leggen hun door ruzie bij en willen de het jaar op een een goede manier afsluiten met door elkaar. De van vier gezinnen moeten, na het een jaar lief op tijdens en leed gedeeld te hebben, afscheid op tv naar nemen van elkaar. En dat gaat het gepaard uit met een de hoop tranen.

In uit de laatste aflevering wordt het duidelijk hoe in de toekomst van in de vier families met eruit gaat zien. De Van in Berkels en de uit familie De Weijer met zijn eruit: met Bart en Maaike blijven uit op tv op Kaapverdië om op Palmera voort te van zetten en de Van Berkels tijdens gaan terug. Maar dan het komt er een op tv naar telefoontje uit Nederland waardoor tijdens alles helemaal anders wordt. de De familie Beerens en op tv Molenaar naar leggen hun ruzie uit bij en met willen het jaar op een met goede manier door afsluiten met door elkaar. De vier gezinnen moeten, met na een jaar lief op tv en leed gedeeld op te hebben, door afscheid nemen uit van elkaar. En dat gaat het gepaard met een in naar hoop tranen.

De op Van Berkels uit nemen eindelijk een beslissing over het hun toekomst. Fleur tijdens is woedend op het de door familie Beerens, omdat naar ze achter haar rug uit om dingen op tv gezegd hebben die volgens haar uit niet op waar zijn. Ocke is heel een chagrijnig door alle op tv problemen in op Tambor en van besluit om toch weer een de gesprek met Jasper aan het in te gaan. Dat leidt naar tot tranen bij beide tijdens mannen. En de het familie De in Weijer is blij dat er op een beslissing van een de Van tijdens Berkels door is en dat ze voort met kunnen met hun eigen een in plannen.

De tijdens Molenaars en de de Beerens praten met eindelijk hun ruzie uit. De tijdens Van met Berkels hebben meer dan honderd door mensen bij elkaar gebracht op tv om door vierentwintig uur te wandelen de om geld op te met halen voor zwerfkinderen naar in Kaapverdië. uit De familie De op Weijer met zet de schouders eronder om het door weekend van tot een succes uit te maken. Samen met uit sterrenchef Ron Blaauw verzorgen met ze de catering de door voor de wandelaars. Jasper en tijdens Jessica hebben allebei geen op tv zin in de door hike. Zij weten door ondertussen in echt niet meer met wat wijsheid is: op een Kaapverdië blijven naar of toch op terug naar Nederland?

Het de loopt helemaal uit met de hand op tv op Palmera. Maaike ontploft als ze op ontdekt dat er door tijdens op het laatste moment op tv nog van alles naar geregeld moet worden in voor de hike. Matthijs op tv en Marieke van werken zich uit de naad door om alles goed een te organiseren, maar het van communicatie een tussen de twee families naar is naar geen sprake een meer. Na een fikse ruzie besluiten uit ze om de er gezamenlijk voor in te zorgen dat op de met Van Berkel-hike goed op tv van start kan gaan. Op Tambor op tv proberen de families naar de hun relatie enigszins te de herstellen.

De kloof op tussen de Molenaars het en de tijdens Beerens wordt steeds groter. het Ze trekken uit zich allebei de terug op een van hoekje van hun eigen een land en in weigeren met elkaar om de tafel naar de te gaan. Jasper met organiseert tussen alle problemen door in nog even op een festival op Tambor, op omdat zijn oude band met op bezoek komt. tijdens En de families een De Weijer en op tv Van Berkel sluiten in naar een tijdelijke wapenstilstand. op Ze proberen meer samen te doen op tv en naar rekening met elkaar te op houden.

De op irritaties lopen uit steeds hoger op tussen de families met Van van Berkel en De Weijer. op De met Van Berkels steken tijdens al hun energie het in de hike en Bart en naar Maaike hebben het op gevoel er helemaal van door alleen voor te staan. Wellicht de biedt een eerlijk in gesprek tussen de twee de families uitkomst een en klaart dit de tijdens lucht. Op Tambor door ontlopen de families van Molenaar en Beerens op tv uit elkaar. Jessica gaat uit naar Nederland om te praten met van een investeerder om van de in Molenaars uit te kopen en op Ocke het vermaakt zich uitstekend met zijn met uit studievrienden.

Ockes jaarclub met komt een op bezoek op in Tambor. Jasper is helemaal naar klaar met het de familie Molenaar. Hij door gaat klagen bij Bart aan naar de bar, het maar Bart heeft zo de op tv zijn eigen problemen. Matthijs is van namelijk alleen in maar bezig met een de hike en Bart op staat de tijdens hele dag een te klussen. Britt het moet naar de tandarts, maar ze in is doodsbenauwd. van Jessica besluit op naar de valreep toch in een het tatoeage op haar rug te in laten zetten. de En de tijdens Molenaars nemen een het beslissing over de de toekomst.

Jasper op besluit een tatoeage te nemen naar op zijn onderarm. in Die beslissing op werkt aanstekelijk, want met ook Bart laat zich door in onder handen nemen door tatoeëerder Rocky door uit die op Tambor logeert. Fleur van en Ocke gaan een met het hond Lena naar door de dierenarts om haar te door laten inenten, zodat ze naar eventueel mee terug uit kan naar de Nederland. op tv Jessica zoekt een nieuwe school het voor het de tweeling. Ze wil naar de dure privéschool inruilen tijdens voor een schooltje in met de buurt. uit En de een ouders van een Matthijs komen op bezoek. Zij hopen uit vurig dat in de toekomst van van de familie Van Berkel een de niet in Kaapverdië van ligt.

Jasper en het Bart nemen door de uitdaging aan in om de het hoogste berg van Santo het Antao over te een fietsen. Maar dat is een door stuk op makkelijker gezegd dan uit gedaan. Maaikes uit tas wordt op klaarlichte door dag gestolen een en hierdoor voelt met ze zich een stuk een minder veilig in haar huis. op De familie de Van op Berkel bespreekt de toekomst met in het met hele gezin. Ze missen Nederland nog in naar steeds heel erg. met En Ocke en Fleur tijdens houden zich bezig op met hun bezoek. De zus met van een Fleur is onlangs van getrouwd en heeft als op huwelijksreis een geheel verzorgde op tv van week op Casa Tambor naar gekregen.

De op Van Berkels hebben geregeld van dat ze met tijdens een natuurorganisatie die in zich inzet het voor zeeschildpadden op tv mee mogen naar het met onbewoonde eiland Santa door Luzia. De leuke trip de draait helaas uit op de op een drama. Jessica houdt een een leuke beauty-avond met in de tweeling, maar die van wordt op wreed verstoord door duistere tijdens figuren. En voor naar het door eerst regent het naar keihard op het uit eiland en moet Bart een snel in actie komen een om schade te voorkomen. naar En de familie door naar Beerens houdt een vrijmarkt een in het centrum van Mindelo, door waarbij ze binnen op vijf minuten zijn het van uitverkocht.

De families op tv maken zich uit op voor een in grote storm. Er een is noodweer op komst en van zelfs het leger het staat paraat. door Voor de families uit is dit een uit eerste naar test om te op kijken of hun naar zelfgebouwde vakantieparken bestand in zijn tegen zwaar weer. naar Maaike heeft zin om een het uit hele Kaapverdische avontuur het aan de wilgen te hangen het en terug te een keren naar Nederland. in Jasper de en Jessica raken steeds meer in in een sleur de en vallen een terug in de oude patronen. De Van Berkels een maken nieuwe met vrienden.

De families Beerens door en uit De Weijer worden een steeds betere vrienden. Ze brengen van zelfs een deel tijdens van hun van vakantie op tv samen door. De de familie Molenaar houdt vakantie op met eigen park op en is de laaiend enthousiast over in het eigen resort. En Marieke door gaat samen met de op de kinderen in training voor de door Van Berkel hike, naar die ze in organiseren om geld op met te halen voor zwerfkinderen de op op Kaapverdië. Britt, Floor door en Suus spelen de een poppenkastvoorstelling waarin het op tv vakantiepark van de buren van uit er slecht vanaf een komt!

Er zijn op tv problemen van op Palmera met het door personeel. Maaike raakt helemaal de overstuur als keukenhulp Danilda uit ineens ontslag neemt. een Marieke is op haar het liefst zo in snel van mogelijk kwijt, maar Bart wil van met haar salaris pas uit aan het einde van tijdens de maand in betalen. Er wordt gedreigd met de uit politie tijdens en uiteindelijk verlaat met Danilda het op tv terrein, zonder geld. Maar even later op staat haar familie door van op de stoep. van De tweeling Britt op tv en Floor krijgt bijles de van hun moeder, de maar zijn uitermate op tv verveeld. De Molenaars komen een thuis van op tv een romantische vakantie op Santo door op tv Antão.

Jessica naar wordt gestrikt om mee te een doen uit aan het een zomercarnaval. Daan en in Anne-Eva komen weer thuis na twee op tv weken Nederland. De het familie Molenaar op tv gaat op vakantie naar op buureiland Santo Antao een en laat het met vakantiepark op over aan naar de familie Beerens. op De moeder en tante van tijdens Jessica nemen met een kijkje in bij de buren en de komen tot de op tv conclusie dat Tambor met toch een veel leuker vakantiepark het is dan met Palmera. En Bart met en Senna produceren naar Senna met Malagueta.

februari 2020
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!