Programma gemist?

Seizoen 2 - op tv op Aflevering 41 - Nederlandse realityreeks. De in Van tijdens Berkels hebben geregeld met dat ze met een natuurorganisatie door die zich inzet voor van zeeschildpadden mee op mogen naar een het onbewoonde eiland Santa Luzia. uit De leuke op tv trip draait helaas op tv uit op een drama. op door Jessica houdt een leuke uit beauty-avond met de de tweeling, maar met die wordt wreed verstoord door duistere de een figuren. En voor het de eerst regent het keihard op tijdens het eiland naar en moet Bart in snel uit in actie komen de om schade te voorkomen. En de een familie Beerens houdt op uit een vrijmarkt in het op tv centrum van Mindelo, waarbij de ze binnen uit vijf minuten zijn met uitverkocht.

De families van maken door zich op voor een het grote storm. door Er is noodweer op komst tijdens en in zelfs het leger staat paraat. Voor in de op families is uit dit een eerste test in om te kijken of een hun de zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn op tegen zwaar weer. Maaike in heeft zin om het een hele Kaapverdische uit avontuur aan de door wilgen te de hangen en door terug te keren met naar Nederland. Jasper tijdens en Jessica raken steeds op meer in een sleur in en vallen terug in tijdens oude patronen. op De Van Berkels tijdens maken nieuwe de vrienden.

De families Beerens op tv en De Weijer op tv worden op steeds betere vrienden. Ze brengen door zelfs in een deel van naar hun vakantie samen door. De in op familie Molenaar houdt op tv vakantie op eigen het park en is laaiend enthousiast over in het het eigen resort. En Marieke uit gaat samen met in de kinderen op tv in training voor de op tv Van Berkel hike, die met ze organiseren tijdens om geld naar op te halen voor zwerfkinderen op tv op Kaapverdië. naar Britt, Floor uit en Suus spelen tijdens een poppenkastvoorstelling waarin het vakantiepark op van de naar buren er slecht een vanaf het komt!

Er zijn problemen op op Palmera met een het personeel. Maaike door de raakt helemaal overstuur tijdens als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. op tv Marieke is haar het het liefst zo tijdens naar snel mogelijk kwijt, maar tijdens Bart wil haar uit salaris pas een aan het einde van de maand van betalen. Er wordt met gedreigd de met de politie en uiteindelijk door verlaat naar Danilda het terrein, zonder tijdens geld. Maar even later de staat met haar familie op de stoep. een de De tweeling Britt en het Floor krijgt in bijles van hun moeder, maar het zijn uitermate verveeld. De op tv Molenaars komen uit thuis van van een romantische tijdens vakantie op Santo door Antão.

Jessica wordt door gestrikt om mee van te doen in aan het zomercarnaval. tijdens Daan en Anne-Eva een komen weer het thuis na twee weken tijdens Nederland. De familie Molenaar gaat van op vakantie door naar buureiland Santo Antao een en laat het naar vakantiepark uit over aan de familie een Beerens. De met moeder en tijdens tante van Jessica de nemen een kijkje op tv bij de buren en komen tot van de conclusie dat met naar Tambor toch een veel naar leuker vakantiepark uit is dan Palmera. En Bart en door Senna op tv produceren Senna uit Malagueta.

De van familie Van Berkel gaat op kamperen op een met verlaten strand. Jessica krijgt tijdens bezoek van in haar tijdens moeder en tante. Zij hebben tijdens een wel heel Brabantse de kijk op met het op Kaapverdische leven. Op Tambor is het een een gezellig druk met een nachtelijke poolparty, tijdens en het Bart en Senna uit starten samen een nieuw bedrijf. door Ze gaan uit hete olie produceren op tv en naar Senna is de in directeur. De Molenaars nemen in vakantie en bezoeken naar met het hele gezin van de vulkaan. op tv En Palmera maakt op tv vijanden op het in eiland.

De Kaapverdische Miss in een Veertigplus-verkiezing wordt een Hollands feestje. een Jessica, Maaike en Marieke op tv tijdens zitten in de jury uit en Jasper geeft met een spetterend door optreden voor duizend man publiek. Matthijs tijdens vertrekt naar Nederland op tijdens met Daan en Anna Eva. met Als op ze net weg zijn, voltrekt er op tv zich een een klein uit drama op Palmera. Hond Zoë op tv krijgt op een ontsnapt kuiken naar te pakken, tot grote schrik met van Marieke en de het de kleine meisjes. Bart plant eindelijk op de naar laatste bomen en daardoor zijn alle naar families voorlopig even op tv uit de een financiële zorgen. Maaike op twijfelt over haar toekomst op op Kaapverdië in en Ocke bouwt de een hek om de zijn huis het om inkijk van op tv toeristen te de voorkomen.

Maaike tijdens moet voor de derde keer op onverwachts terug tijdens naar Nederland, van omdat ze verdrietig nieuws heeft de tijdens gekregen. Ocke en Jessica gaan op tv naar buureiland een Santo Antão van om grogue te stoken de van hun eigen suikerriet. De op tv uit familie Van Berkel verlaat op tv eindelijk de de safaritent, maar het huis is nog tijdens lang niet af. op Ze moeten met met zes personen in uit de drie kamertjes wonen, eten en slapen. op tv Jasper op en Jessica zijn in het helemaal nergens over de eens als op tv ze samen een veranda bouwen. door En Matthijs besluit van met om terug naar met Nederland te gaan, door omdat er bijna de geen aanmeldingen zijn voor de naar sponsorloop.

De bomendeal door van Bart met dreigt helemaal mis te op tv gaan in als de transporteur op tv weigert de bomen te vervoeren. Fleur van is jarig en naar krijgt van tijdens Ocke een een avondje kizombadansen op cadeau. En Matthijs regelt van op het op tv laatste moment dat Palmera mee naar mag doen op aan een culinair naar evenement in Mindelo. Maar bij naar de opbouw van met het met pop-uprestaurant gaat alles met mis. En op Tambor het wordt een nieuw van concept in de markt door gezet dat ervoor door moet het zorgen dat het weer druk op wordt in de door bar: het Kara-Ocke!

Er uit heerst onenigheid over hoe in het restaurant op Palmera door gerund moet op tv worden. Matthijs op tv en Marieke zetten alles uit op alles om met hun sponsorloop naar voor zwerfkinderen op Kaapverdië te van realiseren. Ze mobiliseren het uit zelfs het nationale leger. de Ocke laat de gasten een op Tambor op keihard werken om een terras van de voor zijn containervilla te leggen. het Bart sluit een deal in met een Fleur waar ze allebei een op tv het hoop geld aan kunnen een verdienen, als het op allemaal goed gaat. En op Marieke hoopt het dat ze nu eindelijk echt door kan het verhuizen, maar krijgt tijdens opnieuw een teleurstelling te op tv verwerken.

De familie het De Weijer uit keert terug naar Kaapverdië nadat in Bart zijn galblaas op tv is naar verwijderd in op een Nederlands ziekenhuis. De familie de Van tijdens Berkel krijgt drieëntwintig kuikens cadeau in en Jessica naar en Jasper maken eindelijk met hun dakterras naar af. Maar als ze op een zwembad door installeren voor tijdens de kinderen, blijkt het het zwembad lek te zijn. met Marieke het ontpopt zich tot tijdens een echte handelaar als ze op haar tamarinde een gaat verkopen op door de lokale markt. met En omdat ze op nog steeds niet echt goed op de Creools spreekt, leert van ze de lokale dames Nederlands. van En de van familie Molenaar gaat naar het tijdens openluchtcasino om te de proberen hun in omzet te de verdubbelen.

De familie in De Weijer in keert terug in naar Nederland, omdat op Barts galblaas met spoed moet uit worden verwijderd. De op Van Berkels met moeten Palemera op tv runnen, maar gelukkig op krijgen ze hulp van zeven vriendinnen het naar van Marieke. Toch loopt het niet alles met soepel in het door restaurant. Het gas door is op en ze het zijn vergeten op tv patat te kopen. Ocke de en Fleur hebben de met eerste rondleiding en in hopen naar een villa te een verkopen. Jasper is in op tv paniek. Hij moet op een de door kinderen passen maar heeft zichzelf met buitengesloten, terwijl de op tv tweeling binnen ligt te de het huilen.

Bart een moet met spoed opgenomen uit worden in het ziekenhuis naar op op Kaapverdië. Jasper op tv keert terug naar huis, maar op de hereniging met zijn met gezin is met niet helemaal zoals Jessica in zich het uit had naar voorgesteld. Ook Ocke door en Fleur zijn op tv na een week van Nederland terug op Tambor. Vooral een de kinderen zijn van blij op dat ze weer thuis uit zijn. Matthijs en met Marieke staan er met alleen voor op door Palmera en een het ziet ernaar uit dat op tv de situatie van tijdens Bart zo ernstig is het in dat hij terug moet naar Nederland. een het Komt er een dramatisch einde door aan het buitenlandse avontuur van van familie De tijdens met Weijer?

Jasper vertrekt naar van Nederland op tv om zijn liedje in te promoten en Jessica, de de tweeling Britt een en Floor en met zoontje Joep blijven achter het op Kaapverdië. de Ocke met en Fleur verlaten met het de hele gezin Kaapverdië het om op bij de bruiloft van van Fleurs zus te kunnen op tv zijn. op tv Marieke is flink met ziek en krijgt nauwelijks rust naar door het het chaotische leven in de door safaritent. met Bart wordt gevloerd door helse de pijnen. En de met proefslapers van uit Tambor geven hun eindoordeel over een het een vakantiepark.

De familie de Beerens van wordt voor het eerst wakker in tijdens hun een nieuwe huis. Dat de bouw een eindelijk door klaar is, tijdens heeft ook een keerzijde voor Jasper: een in tranen naar neemt hij afscheid van van zijn laatste een werkmannen. Op Palmera is op voor naar het eerst een appartement het geboekt door met onbekende gasten en met de Molenaars en Beerens op tv hebben hun vakantiehuisjes in tijdens de aanbieding gegooid. tijdens Die met actie blijkt een met groot succes. Senna en een Anne Eva ontdekken kuikens op tv in de broedmachine uit en Fleur adopteert van opnieuw een een zwerfpuppy.

oktober 2018
20-10-2018 16:58

Helemaal het einde!

Helemaal Het Einde! - Helemaal het einde!

Seizoen 2 - Aflevering 41 - Nederlandse realityreeks. De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

15-09-2018 16:57

Afl. 36

Helemaal Het Einde! - Afl. 36

De familie Van Berkel gaat kamperen op een verlaten strand. Jessica krijgt bezoek van haar moeder en tante. Zij hebben een wel heel Brabantse kijk op het Kaapverdische leven. Op Tambor is het gezellig druk met een nachtelijke poolparty, en ...

08-09-2018 17:01

Afl. 35

Helemaal Het Einde! - Afl. 35

De Kaapverdische Miss Veertigplus-verkiezing wordt een Hollands feestje. Jessica, Maaike en Marieke zitten in de jury en Jasper geeft een spetterend optreden voor duizend man publiek. Matthijs vertrekt naar Nederland met Daan en Anna Eva. A...

01-09-2018 17:02

Afl. 34

Helemaal Het Einde! - Afl. 34

Maaike moet voor de derde keer onverwachts terug naar Nederland, omdat ze verdrietig nieuws heeft gekregen. Ocke en Jessica gaan naar buureiland Santo Antão om grogue te stoken van hun eigen suikerriet. De familie Van Berkel verlaat eindeli...

25-08-2018 17:01

Afl. 33

Helemaal Het Einde! - Afl. 33

De bomendeal van Bart dreigt helemaal mis te gaan als de transporteur weigert de bomen te vervoeren. Fleur is jarig en krijgt van Ocke een avondje kizombadansen cadeau. En Matthijs regelt op het laatste moment dat Palmera mee mag doen aan e...

18-08-2018 17:08

Afl. 32

Helemaal Het Einde! - Afl. 32

Er heerst onenigheid over hoe het restaurant op Palmera gerund moet worden. Matthijs en Marieke zetten alles op alles om hun sponsorloop voor zwerfkinderen op Kaapverdië te realiseren. Ze mobiliseren zelfs het nationale leger. Ocke laat de ...

11-08-2018 17:08

Afl. 31

Helemaal Het Einde! - Afl. 31

De familie De Weijer keert terug naar Kaapverdië nadat Bart zijn galblaas is verwijderd in een Nederlands ziekenhuis. De familie Van Berkel krijgt drieëntwintig kuikens cadeau en Jessica en Jasper maken eindelijk hun dakterras af. Maar als ...

04-08-2018 17:04

Afl. 30

Helemaal Het Einde! - Afl. 30

De familie De Weijer keert terug naar Nederland, omdat Barts galblaas met spoed moet worden verwijderd. De Van Berkels moeten Palemera runnen, maar gelukkig krijgen ze hulp van zeven vriendinnen van Marieke. Toch loopt niet alles soepel in ...

28-07-2018 17:04

Afl. 29

Helemaal Het Einde! - Afl. 29

Bart moet met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis op Kaapverdië. Jasper keert terug naar huis, maar de hereniging met zijn gezin is niet helemaal zoals Jessica zich het had voorgesteld. Ook Ocke en Fleur zijn na een week Nederland teru...

21-07-2018 17:02

Afl. 28

Helemaal Het Einde! - Afl. 28

Jasper vertrekt naar Nederland om zijn liedje te promoten en Jessica, de tweeling Britt en Floor en zoontje Joep blijven achter op Kaapverdië. Ocke en Fleur verlaten met het hele gezin Kaapverdië om bij de bruiloft van Fleurs zus te kunnen ...

14-07-2018 17:00

Afl. 27

Helemaal Het Einde! - Afl. 27

De familie Beerens wordt voor het eerst wakker in hun nieuwe huis. Dat de bouw eindelijk klaar is, heeft ook een keerzijde voor Jasper: in tranen neemt hij afscheid van zijn laatste werkmannen. Op Palmera is voor het eerst een appartement g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 20-10-2018 om 16:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord