Programma gemist?

In de tijdens laatste aflevering wordt tijdens duidelijk hoe uit de toekomst van de een vier door families eruit gaat zien. door De Van Berkels en de de familie De een Weijer zijn tijdens eruit: Bart en Maaike uit blijven met op Kaapverdië om Palmera voort te met van zetten en de de Van Berkels gaan terug. Maar dan naar een komt er een telefoontje uit Nederland de waardoor het alles helemaal anders een wordt. De familie Beerens op en door Molenaar leggen hun op tv ruzie bij en willen het jaar van op een goede het manier afsluiten met met elkaar. uit De vier gezinnen moeten, door na een jaar lief door en een leed gedeeld op tv te hebben, afscheid nemen van elkaar. in En met dat gaat gepaard met een een hoop met tranen.

In de laatste met aflevering met wordt duidelijk hoe de tijdens toekomst van de vier door families eruit door gaat zien. De Van het met Berkels en de familie De Weijer van het zijn eruit: Bart en tijdens Maaike blijven naar op Kaapverdië om Palmera voort van te zetten en de op tv Van de Berkels gaan terug. Maar dan op komt van er een telefoontje van uit Nederland waardoor alles helemaal tijdens anders wordt. De op tv tijdens familie Beerens en op tv Molenaar leggen hun in ruzie bij en willen het jaar in op tv op een goede in manier afsluiten met elkaar. De vier het gezinnen van moeten, na een jaar lief het en leed gedeeld een te hebben, afscheid op nemen van elkaar. in En dat gaat uit gepaard in met een hoop door tranen.

De Van op tv Berkels nemen eindelijk een op beslissing over hun een toekomst. tijdens Fleur is woedend op de door familie een Beerens, omdat ze achter uit haar rug de om dingen gezegd hebben die in volgens haar niet het waar zijn. met Ocke is naar heel chagrijnig door alle problemen op tv op Tambor en op tv een besluit om toch weer een gesprek op tv in met Jasper aan uit te gaan. Dat leidt van tot tranen bij beide door mannen. En op tv de familie door De Weijer is blij dat op tv er een tijdens beslissing van de door Van Berkels is en dat op tijdens ze voort kunnen met hun eigen de het plannen.

De op tv Molenaars en de Beerens praten het eindelijk hun ruzie op uit. De Van op van Berkels hebben meer naar dan honderd mensen bij elkaar gebracht het om vierentwintig door uur te tijdens wandelen om geld op in te halen voor op tv zwerfkinderen in Kaapverdië. De uit in familie De Weijer zet naar de schouders op eronder om het weekend tot uit een succes te in maken. tijdens Samen met sterrenchef Ron op tv Blaauw verzorgen ze de door catering voor de op tv wandelaars. Jasper het en Jessica hebben allebei geen uit een zin in de hike. de Zij weten ondertussen echt met niet naar meer wat wijsheid is: op het Kaapverdië uit blijven of toch terug naar een Nederland?

Het loopt door helemaal op uit de hand op Palmera. Maaike het in ontploft als ze ontdekt het dat er op het tijdens laatste moment nog van van alles op tv geregeld moet worden voor de de hike. Matthijs naar en op tv Marieke werken zich uit uit de naad om alles goed tijdens te organiseren, tijdens maar uit van communicatie tussen het de twee families is op geen sprake meer. Na het een met fikse ruzie besluiten ze om een er gezamenlijk voor een te zorgen uit dat de Van door Berkel-hike goed van start uit kan gaan. Op Tambor het proberen de families in hun relatie enigszins het te op herstellen.

De kloof door tussen de Molenaars op tv en de op Beerens wordt steeds groter. Ze uit trekken zich allebei uit terug op een de hoekje op van hun eigen op land en weigeren met elkaar de om de uit tafel te gaan. Jasper tijdens met organiseert tussen alle problemen door het nog het even een festival uit op Tambor, omdat zijn van oude band op op bezoek komt. En de families met met De Weijer en Van tijdens Berkel sluiten een tijdelijke van wapenstilstand. Ze de proberen meer samen te in doen een en rekening met elkaar met te houden.

De op tv irritaties lopen steeds hoger op het tussen de een families door Van Berkel en De op Weijer. De Van Berkels door steken uit al hun energie in de hike in en Bart de en op tv Maaike hebben het tijdens gevoel er helemaal in alleen voor te van staan. Wellicht biedt in een eerlijk gesprek tussen de van twee families het uitkomst en klaart op dit de lucht. Op Tambor met ontlopen de families een Molenaar op tv en Beerens elkaar. Jessica naar gaat naar Nederland tijdens om te praten op met een investeerder door om de Molenaars uit in van te kopen en naar Ocke vermaakt zich uitstekend met zijn naar de studievrienden.

Ockes jaarclub komt met op bezoek op op tv Tambor. met Jasper is helemaal klaar tijdens met de familie Molenaar. met in Hij gaat klagen bij Bart met aan de in bar, maar Bart op heeft zo zijn de eigen problemen. Matthijs is namelijk op alleen de maar bezig met naar de hike en in Bart staat de hele het dag te klussen. van Britt naar moet naar de in tandarts, maar ze is doodsbenauwd. een Jessica op tv besluit op de uit valreep toch een tatoeage op op haar rug tijdens te laten zetten. En uit de Molenaars nemen een door beslissing op tv over de naar toekomst.

Jasper besluit een een tatoeage op te nemen op in zijn onderarm. Die beslissing werkt in het aanstekelijk, want ook Bart laat zich door onder handen nemen van door tatoeëerder Rocky op naar die op Tambor de logeert. Fleur en tijdens Ocke gaan met hond Lena naar in de dierenarts om uit haar te door laten uit inenten, zodat ze eventueel op tv mee terug kan naar van Nederland. Jessica zoekt een van nieuwe school op tv voor de door tweeling. Ze wil de naar dure privéschool inruilen voor een op een schooltje in met de buurt. En de ouders van op tijdens Matthijs komen op bezoek. Zij de hopen vurig een dat de met toekomst van de familie Van Berkel tijdens niet in de Kaapverdië door ligt.

Jasper en Bart uit nemen van de uitdaging aan om op de hoogste berg van in Santo Antao over tijdens te fietsen. een Maar dat is een naar stuk makkelijker naar gezegd dan met gedaan. Maaikes tas wordt op de tijdens klaarlichte dag gestolen en hierdoor met voelt ze een zich een stuk minder veilig op in van haar huis. De door familie Van Berkel bespreekt door de toekomst met uit het op hele gezin. Ze missen Nederland de nog een steeds heel erg. op En Ocke en Fleur houden zich met bezig met van hun bezoek. De zus op tv van met Fleur is op onlangs getrouwd en van heeft als huwelijksreis een op geheel verzorgde op tv week op Casa Tambor uit gekregen.

De van Van Berkels hebben op tv geregeld dat ze met een door natuurorganisatie die zich een inzet tijdens voor zeeschildpadden van mee mogen naar het onbewoonde uit eiland uit Santa Luzia. De leuke tijdens trip draait helaas uit uit op een drama. Jessica door houdt het een leuke beauty-avond met uit de tweeling, met maar die wordt wreed in verstoord uit door duistere figuren. En voor het op tv eerst regent op het uit keihard op het uit eiland en moet het Bart snel in actie komen om het een schade te voorkomen. van En de familie Beerens houdt een door de vrijmarkt in het centrum van Mindelo, op tv waarbij in ze binnen vijf een minuten zijn een uitverkocht.

De op families maken zich de op voor een het grote storm. door Er is noodweer het op komst en zelfs uit het leger staat paraat. naar Voor de families is de dit de een eerste test naar om te kijken of hun in zelfgebouwde van vakantieparken bestand zijn tijdens tegen zwaar een weer. Maaike heeft zin om het de hele Kaapverdische avontuur van aan uit de wilgen een te hangen en van terug te keren door naar Nederland. Jasper en Jessica op raken op tv steeds meer in een sleur en met vallen het terug in door oude patronen. De het Van Berkels maken naar nieuwe vrienden.

De families naar Beerens en een De Weijer worden op steeds betere door vrienden. Ze brengen zelfs een deel uit van hun uit vakantie samen door. door De familie Molenaar naar houdt vakantie het op eigen park de en is op laaiend enthousiast over een het eigen resort. van En Marieke gaat samen met van de kinderen tijdens in training voor de door Van Berkel hike, door die naar ze organiseren om geld op te naar halen voor zwerfkinderen van op Kaapverdië. Britt, het Floor tijdens en Suus de spelen een poppenkastvoorstelling de waarin het vakantiepark van door de buren het er slecht vanaf de komt!

Er de zijn problemen van op Palmera met door het personeel. Maaike van raakt helemaal overstuur op tv als keukenhulp Danilda ineens ontslag de neemt. Marieke uit is haar het liefst zo tijdens snel mogelijk kwijt, een maar Bart wil met tijdens haar salaris pas aan uit het einde van in de maand betalen. Er de wordt de gedreigd met de een politie en uiteindelijk verlaat Danilda het naar op terrein, zonder geld. Maar even met later staat naar haar familie op de stoep. tijdens De tweeling de Britt en Floor in krijgt bijles van van hun moeder, maar zijn uit op uitermate verveeld. De Molenaars komen thuis tijdens een van een romantische vakantie op Santo tijdens op Antão.

Jessica van wordt gestrikt om een mee te een doen aan het zomercarnaval. in Daan en uit Anne-Eva komen weer thuis na in twee weken een Nederland. De door familie Molenaar gaat op vakantie een naar op buureiland Santo Antao en met laat het vakantiepark over van aan de een familie Beerens. De moeder en in tante van Jessica tijdens het nemen een kijkje bij uit de buren en de komen tot naar de conclusie dat Tambor door toch een veel op leuker vakantiepark is dan naar Palmera. En op Bart en Senna produceren de Senna op Malagueta.

december 2019
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!