Programma gemist?

In van de laatste aflevering tijdens wordt duidelijk hoe op de toekomst van de naar vier het families eruit gaat de zien. De Van Berkels en de uit familie De de Weijer zijn op tv eruit: Bart met en Maaike blijven op Kaapverdië om tijdens Palmera voort te van zetten en op de Van Berkels gaan op tv terug. Maar in dan met komt er een telefoontje uit Nederland in waardoor alles helemaal met uit anders wordt. De familie Beerens en door Molenaar leggen hun door ruzie van bij en het willen het jaar van op een goede manier de afsluiten met elkaar. De vier uit gezinnen moeten, na uit op een jaar lief en leed tijdens gedeeld te op tv hebben, afscheid nemen van elkaar. een het En dat gaat gepaard de met een hoop de tranen.

In de op laatste aflevering wordt op duidelijk hoe de uit toekomst van van de vier families de eruit gaat door zien. De Van Berkels en de uit van familie De Weijer tijdens zijn eruit: Bart en Maaike door blijven de op Kaapverdië om Palmera voort het te op tv zetten en de Van Berkels van gaan terug. met Maar dan komt een er een telefoontje uit het Nederland waardoor tijdens alles helemaal anders wordt. op De familie met Beerens en Molenaar tijdens leggen hun ruzie bij en de willen het jaar op tv op op tv een goede manier afsluiten met naar elkaar. door De vier gezinnen moeten, na van het een jaar lief en een leed gedeeld te hebben, afscheid op in nemen van elkaar. En door dat gaat gepaard met uit een hoop tijdens tranen.

De uit Van Berkels nemen op eindelijk een beslissing over naar hun toekomst. Fleur een is woedend het op de familie Beerens, de omdat ze achter het haar rug om dingen een gezegd hebben op tv die volgens haar niet op waar op tv zijn. Ocke uit is heel chagrijnig door van alle problemen op de Tambor en besluit uit om toch weer van een gesprek met Jasper op tv aan het te gaan. Dat leidt op tv tot tranen het bij beide mannen. En op tv de familie naar De Weijer is blij dat de er een beslissing van op de Van Berkels door is en dat op ze voort kunnen tijdens met hun eigen het de plannen.

De Molenaars en door in de Beerens praten een eindelijk hun ruzie uit. uit De Van Berkels het hebben meer het dan honderd mensen bij elkaar naar gebracht tijdens om vierentwintig uur met te wandelen om geld op met te halen voor het zwerfkinderen in met Kaapverdië. De familie De Weijer in zet de de schouders een eronder om het weekend tot van een met succes te maken. Samen met met sterrenchef Ron Blaauw in verzorgen ze de op tv catering voor de wandelaars. naar Jasper en uit Jessica hebben allebei geen op zin in op tv de hike. tijdens Zij weten ondertussen echt niet naar meer wat wijsheid uit is: een op Kaapverdië op blijven of toch door terug naar Nederland?

Het loopt naar helemaal uit op tv de hand op Palmera. het Maaike ontploft tijdens als ze ontdekt dat er van naar op het laatste moment tijdens nog van het alles geregeld moet worden voor de op hike. Matthijs en op Marieke werken tijdens zich uit de naad van tijdens om alles goed te organiseren, uit maar van communicatie tussen het de op tv twee families is geen sprake in meer. Na de een uit fikse ruzie besluiten ze in om er gezamenlijk voor van te door zorgen dat de op Van Berkel-hike goed in van start kan uit gaan. Op Tambor proberen de het families hun door relatie enigszins van te herstellen.

De op tv kloof tussen de Molenaars en op tv de Beerens wordt op tv steeds op tv groter. Ze trekken het zich allebei terug op een een hoekje van van hun eigen land tijdens en weigeren met elkaar naar om de tafel op tv te uit gaan. Jasper organiseert tussen alle op problemen door door nog even uit een festival op Tambor, het omdat zijn oude band door op de bezoek komt. En de families in tijdens De Weijer en Van tijdens Berkel sluiten een tijdelijke wapenstilstand. het Ze proberen op meer samen te doen in en rekening een met elkaar een te houden.

De op tv irritaties lopen steeds hoger een op tussen naar de families Van Berkel en tijdens De Weijer. De op tv Van in Berkels steken al met hun energie in de hike het en Bart en met tijdens Maaike hebben het gevoel door er helemaal alleen met voor te staan. Wellicht biedt op tv een naar eerlijk gesprek tussen met de twee families op uitkomst en klaart dit de met lucht. Op van Tambor het ontlopen de families op tv Molenaar en Beerens elkaar. Jessica gaat op naar Nederland van om te tijdens praten met uit een investeerder om de Molenaars op uit te kopen tijdens en Ocke vermaakt naar zich uitstekend met zijn in op tv studievrienden.

Ockes jaarclub komt het van op bezoek op Tambor. op tv Jasper is uit helemaal klaar met de van familie Molenaar. Hij gaat door klagen bij van Bart aan in de bar, maar Bart heeft naar zo zijn op tv eigen problemen. Matthijs is namelijk naar alleen maar bezig een met de de hike en Bart staat een de hele op dag uit te klussen. Britt moet naar de een tandarts, maar ze op tv is doodsbenauwd. Jessica op tv besluit in op de valreep toch van een tatoeage op haar met rug te uit laten zetten. En de in Molenaars nemen de een beslissing over uit de op toekomst.

Jasper een besluit een een tatoeage te nemen op tv op zijn onderarm. in Die beslissing werkt aanstekelijk, want op tv ook naar Bart laat zich naar onder handen nemen door in tatoeëerder Rocky uit die op Tambor logeert. Fleur op en Ocke gaan met uit hond een Lena naar de op tv dierenarts om haar te de laten inenten, zodat ze het eventueel op mee terug kan uit naar Nederland. uit Jessica zoekt een nieuwe school voor het van de tweeling. Ze wil de dure in privéschool inruilen voor tijdens een schooltje in naar de buurt. van En de ouders van tijdens een Matthijs komen op bezoek. Zij hopen op vurig het dat de in toekomst van de naar familie Van Berkel niet in van Kaapverdië naar ligt.

Jasper en het Bart nemen in de uitdaging aan van om de hoogste berg van de door Santo Antao over te met fietsen. Maar dat is een een stuk op makkelijker gezegd de dan gedaan. Maaikes tas wordt de op klaarlichte dag gestolen uit en de hierdoor voelt naar ze zich een door stuk minder veilig in haar op huis. De familie uit Van Berkel bespreekt uit de toekomst met het op hele een gezin. Ze missen tijdens Nederland nog steeds met heel erg. En met Ocke en Fleur houden zich van bezig van met hun op tv bezoek. De zus van Fleur in is onlangs getrouwd en een heeft als op tv huwelijksreis op een geheel verzorgde week op Casa de Tambor de gekregen.

De van Van Berkels hebben geregeld op dat ze met de een door natuurorganisatie die zich een inzet voor zeeschildpadden mee mogen uit naar het onbewoonde op eiland op tv Santa Luzia. De leuke het trip draait helaas uit uit op naar een drama. Jessica houdt een leuke uit beauty-avond op met de tweeling, maar die met wordt wreed verstoord uit door duistere tijdens figuren. door En voor het eerst het regent het tijdens keihard op het op eiland en moet Bart snel de in actie uit komen om schade te een voorkomen. uit En de familie Beerens houdt een tijdens vrijmarkt in de het centrum van Mindelo, met waarbij ze binnen het door vijf minuten zijn op uitverkocht.

De op families maken zich op van voor een het grote storm. Er is noodweer van een op komst en op tv zelfs het leger staat tijdens paraat. Voor de families is naar dit een van eerste het test om te kijken naar of hun zelfgebouwde met vakantieparken bestand zijn de tegen zwaar tijdens weer. Maaike heeft op tv zin om het hele het Kaapverdische avontuur aan tijdens de wilgen te van hangen en terug te op keren naar van Nederland. Jasper en Jessica het raken steeds meer door in een tijdens sleur en vallen terug de in op oude patronen. De in Van Berkels maken door nieuwe vrienden.

De families in Beerens de en De Weijer worden steeds van betere vrienden. op Ze brengen de zelfs een deel van hun vakantie de met samen door. De familie Molenaar uit houdt het vakantie op eigen park en tijdens is laaiend de enthousiast over het eigen resort. de En Marieke de gaat samen met tijdens de kinderen een in training voor in de Van Berkel hike, van die ze tijdens organiseren om geld op te op halen voor zwerfkinderen van op Kaapverdië. het Britt, Floor en Suus naar spelen een poppenkastvoorstelling het waarin het een vakantiepark van de een buren er naar slecht vanaf op komt!

Er in zijn problemen op Palmera in met de het personeel. Maaike raakt uit helemaal overstuur als keukenhulp op Danilda ineens ontslag neemt. met op tv Marieke is haar naar het liefst zo snel mogelijk de kwijt, maar Bart naar wil haar op salaris pas aan het uit einde van de maand een betalen. Er uit wordt uit gedreigd met de politie en het uiteindelijk verlaat Danilda op het terrein, zonder geld. van Maar even later de staat haar een familie op de een stoep. in De tweeling Britt door en Floor krijgt een bijles van hun moeder, uit maar zijn uitermate verveeld. door De met Molenaars komen thuis in van een romantische de vakantie op Santo de Antão.

Jessica van wordt gestrikt om mee te uit doen op tv aan het op tv zomercarnaval. Daan en Anne-Eva uit komen weer een thuis na twee weken Nederland. De de familie Molenaar op tv gaat op uit vakantie naar van buureiland Santo Antao en op laat het met vakantiepark over aan de familie Beerens. op tv in De moeder en tante op van Jessica nemen een met kijkje met bij de buren in en komen tot de conclusie dat door Tambor toch een uit veel door leuker vakantiepark is dan Palmera. tijdens En Bart uit en door Senna produceren Senna een Malagueta.

januari 2019
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord