Programma gemist?

In de het laatste uit aflevering wordt duidelijk met hoe de toekomst van de vier met op families eruit gaat zien. uit De Van Berkels en de tijdens van familie De Weijer zijn op tv eruit: Bart in en Maaike blijven op Kaapverdië tijdens om tijdens Palmera voort te zetten en de tijdens met Van Berkels gaan naar terug. Maar dan komt er een door telefoontje uit Nederland in waardoor alles een helemaal anders uit wordt. De familie Beerens en op tv met Molenaar leggen hun ruzie bij in en willen van het jaar op een goede de manier afsluiten met tijdens met elkaar. De vier gezinnen moeten, na door een uit jaar lief en naar leed gedeeld te het hebben, afscheid nemen van elkaar. uit van En dat gaat gepaard op met een hoop op tv tranen.

In uit de laatste aflevering wordt duidelijk naar hoe de met toekomst van de tijdens vier families eruit gaat een zien. De op tv Van Berkels en de op tv familie De van Weijer zijn eruit: in Bart en Maaike blijven in op Kaapverdië op tv om Palmera voort te in een zetten en de Van de Berkels gaan terug. Maar in dan komt er een tijdens telefoontje uit Nederland op de waardoor alles helemaal anders op wordt. De familie Beerens en naar Molenaar leggen hun tijdens ruzie met bij en willen op tv het jaar op een door goede manier afsluiten door met elkaar. De van vier gezinnen moeten, uit na een jaar op lief een en leed gedeeld door te hebben, afscheid nemen van elkaar. van En dat gaat naar op tv gepaard met een hoop van tranen.

De de Van Berkels nemen op tv eindelijk een beslissing over tijdens hun toekomst. Fleur op tv is woedend op de met familie van Beerens, omdat tijdens ze achter haar op tv rug om dingen gezegd hebben tijdens die volgens haar van niet uit waar zijn. Ocke van is heel chagrijnig door alle een problemen een op Tambor en besluit om toch naar weer een gesprek op tv met Jasper in aan te met gaan. Dat leidt tot de tranen bij met beide mannen. En de uit familie De de Weijer is blij uit dat er een van beslissing van met de Van Berkels is en dat van ze voort het kunnen in met hun eigen in plannen.

De Molenaars en door de Beerens tijdens praten eindelijk hun ruzie op uit. De naar Van Berkels van hebben meer dan honderd van mensen bij elkaar naar gebracht om van vierentwintig uur te met wandelen om geld het op te halen voor in zwerfkinderen in op Kaapverdië. De familie De tijdens Weijer zet de door schouders eronder om in het weekend tot een de van succes te maken. Samen met sterrenchef op Ron Blaauw de verzorgen ze de catering in voor de wandelaars. tijdens Jasper en van Jessica hebben allebei geen tijdens zin in een de naar hike. Zij weten ondertussen echt niet tijdens met meer wat wijsheid is: de op Kaapverdië blijven naar of toch in terug naar Nederland?

Het loopt met helemaal uit de hand op tv een op Palmera. Maaike ontploft op als ze ontdekt uit dat er op het laatste door tijdens moment nog van alles geregeld moet van worden naar voor de hike. in Matthijs en Marieke op tv werken zich uit de naar naad om alles een goed te uit organiseren, maar de van communicatie tussen de twee families het is in geen sprake het meer. Na een fikse in ruzie besluiten ze om er met gezamenlijk voor het te zorgen dat de het Van tijdens Berkel-hike goed van start kan op tv gaan. tijdens Op Tambor proberen door de families hun relatie met enigszins te in herstellen.

De tijdens kloof tussen de Molenaars en naar de Beerens wordt van steeds uit groter. Ze trekken op tv zich allebei terug op uit een hoekje van in hun tijdens eigen land en door weigeren met elkaar om van de tafel te uit gaan. Jasper organiseert tussen alle van in problemen door nog even een festival de op tv op Tambor, omdat door zijn oude band op bezoek van komt. een En de families De door Weijer en Van van Berkel sluiten een tijdelijke wapenstilstand. op tv Ze van proberen meer samen te doen met en rekening een met in elkaar te houden.

De tijdens irritaties lopen steeds het hoger op tussen de naar families Van Berkel de en De Weijer. De naar Van in Berkels steken al hun van energie in de uit hike en het Bart en Maaike hebben tijdens het gevoel met er helemaal alleen voor met te staan. Wellicht biedt het een een eerlijk gesprek tussen de twee het families door uitkomst en klaart naar dit de van lucht. Op Tambor ontlopen op de families Molenaar en met Beerens elkaar. Jessica gaat van naar Nederland op om te praten van met een investeerder de om de uit Molenaars uit te tijdens kopen en Ocke op vermaakt zich uitstekend met op zijn door studievrienden.

Ockes het jaarclub komt op bezoek door op Tambor. Jasper het is helemaal van klaar met een de familie Molenaar. Hij op tv gaat klagen tijdens bij Bart aan een de bar, maar Bart heeft tijdens zo van zijn eigen problemen. Matthijs een is namelijk uit alleen maar bezig met de met hike en Bart staat op tv de hele de dag te op tv klussen. Britt moet naar de het tandarts, maar met ze is doodsbenauwd. een Jessica besluit op de de valreep toch het een een tatoeage op haar rug te laten de zetten. En de van op Molenaars nemen een beslissing op over de door toekomst.

Jasper de besluit een tatoeage te nemen een op zijn onderarm. het een Die beslissing werkt aanstekelijk, van want ook Bart laat zich van door onder handen nemen door tatoeëerder door Rocky de die op Tambor logeert. Fleur en een Ocke gaan met met naar hond Lena naar de dierenarts om de de haar te laten de inenten, zodat ze de eventueel mee terug kan naar Nederland. door Jessica zoekt de een nieuwe school voor uit de tweeling. Ze door wil met de dure privéschool met inruilen voor een met schooltje in door de buurt. En naar de ouders van Matthijs komen met op bezoek. Zij hopen van vurig de dat de toekomst tijdens van de tijdens familie Van Berkel tijdens niet in Kaapverdië de ligt.

Jasper en Bart de nemen de uitdaging het aan een om de hoogste berg in van Santo naar Antao over te fietsen. naar Maar dat is een op tv stuk een makkelijker gezegd dan uit gedaan. Maaikes tas wordt op een klaarlichte dag op tv gestolen en hierdoor voelt naar ze zich een de stuk minder veilig tijdens in haar huis. een van De familie Van Berkel bespreekt de van toekomst door met het op tv hele gezin. Ze missen Nederland nog in steeds van heel erg. En Ocke in en Fleur door houden zich bezig met tijdens hun op tv bezoek. De zus van het Fleur is onlangs getrouwd de en heeft als in huwelijksreis een geheel op tv verzorgde week op Casa in Tambor door gekregen.

De Van Berkels met een hebben geregeld dat ze met op tv een natuurorganisatie die zich uit inzet voor naar zeeschildpadden mee met mogen naar het onbewoonde door eiland Santa Luzia. De de een leuke trip draait helaas uit op uit een drama. Jessica een houdt een leuke in naar beauty-avond met de tweeling, uit maar die op wordt wreed verstoord door duistere het figuren. En van voor het eerst regent door het keihard op het op tv eiland naar en moet Bart snel in op actie komen om op schade te met voorkomen. En de familie een Beerens op houdt een vrijmarkt in op het centrum van naar Mindelo, waarbij in ze binnen vijf minuten door zijn met uitverkocht.

De met families maken zich op voor in de een grote storm. Er op is noodweer op door komst en op zelfs het leger staat paraat. het Voor de families door is dit een van eerste de test om te het kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken op bestand zijn tegen zwaar uit weer. van Maaike heeft van zin om het hele Kaapverdische uit avontuur aan de wilgen in te hangen de en terug door te keren tijdens naar Nederland. Jasper een en Jessica raken steeds meer in door van een sleur en op vallen terug in de oude patronen. De Van Berkels maken de nieuwe de vrienden.

De tijdens families Beerens en door De Weijer worden steeds betere naar vrienden. Ze uit brengen zelfs een deel op tv van hun vakantie naar samen op door. De familie het Molenaar houdt vakantie op tv op eigen park en uit is op tv laaiend enthousiast over het een eigen resort. En Marieke gaat de samen met de door kinderen in training het voor de op Van Berkel naar hike, die door ze organiseren om geld op te het halen voor zwerfkinderen tijdens op Kaapverdië. op Britt, Floor en Suus door spelen een op tv poppenkastvoorstelling waarin naar het vakantiepark van de een buren er slecht het vanaf een komt!

Er uit zijn problemen op tijdens Palmera met het personeel. uit Maaike raakt met helemaal overstuur tijdens als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. van Marieke is haar op tv het liefst uit zo snel mogelijk kwijt, het op maar Bart wil haar op salaris pas aan in het einde van de maand door betalen. Er wordt met gedreigd de met de in politie en uiteindelijk verlaat Danilda met het een terrein, zonder geld. Maar even door later staat haar familie op tv op tijdens de stoep. De tweeling met Britt en Floor krijgt een bijles van uit hun moeder, maar zijn een uitermate in verveeld. De Molenaars in komen thuis van op tv een romantische tijdens vakantie op Santo van Antão.

Jessica wordt gestrikt de om mee door te van doen aan het een zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer van door thuis na twee weken een Nederland. De de familie Molenaar gaat het op vakantie naar buureiland door Santo Antao en van laat het door vakantiepark over aan de op familie Beerens. De moeder en de door tante van Jessica nemen een met kijkje door bij de buren en komen tot een de naar conclusie dat Tambor naar toch een veel door leuker vakantiepark is op tv dan Palmera. En Bart en op Senna produceren naar Senna het Malagueta.

februari 2020
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!