Programma gemist?

De familie op tv Van Berkel de gaat kamperen op van een verlaten het strand. Jessica krijgt een bezoek van haar moeder en tante. uit Zij hebben een op tv wel door heel Brabantse kijk door op het Kaapverdische een leven. Op Tambor is in het door gezellig druk met een tijdens nachtelijke poolparty, en in Bart en Senna met starten samen de een nieuw bedrijf. Ze naar gaan hete olie produceren en op Senna is de tijdens directeur. tijdens De Molenaars nemen het vakantie en bezoeken met van het hele gezin de tijdens vulkaan. En tijdens Palmera maakt vijanden door op op tv het eiland.

De Kaapverdische op Miss Veertigplus-verkiezing wordt een een Hollands feestje. een Jessica, naar Maaike en Marieke door zitten in de jury op en Jasper geeft een in spetterend optreden voor op tv duizend van man publiek. Matthijs vertrekt naar Nederland in met van Daan en het Anna Eva. Als ze net van weg door zijn, voltrekt er zich een van klein de drama op Palmera. Hond uit Zoë krijgt van een ontsnapt kuiken te een pakken, tot grote schrik door van Marieke en de door kleine meisjes. op tv Bart plant uit eindelijk de uit laatste bomen en daardoor in zijn alle families voorlopig tijdens even uit de op financiële op tv zorgen. Maaike twijfelt over haar toekomst van op Kaapverdië de en Ocke bouwt een met het hek om zijn huis om in inkijk van door toeristen te tijdens voorkomen.

Maaike een moet voor de derde keer het onverwachts terug naar een Nederland, omdat op tv ze verdrietig op nieuws heeft gekregen. Ocke het en Jessica gaan tijdens naar buureiland Santo in Antão om het grogue te stoken van hun op met eigen suikerriet. De van familie Van Berkel verlaat eindelijk de uit safaritent, maar het uit huis is nog naar van lang niet af. Ze moeten met met het zes personen in drie kamertjes wonen, uit eten en met slapen. met Jasper en Jessica op tv zijn het helemaal nergens over eens in als ze in samen een veranda bouwen. van met En Matthijs besluit om terug van naar Nederland te op gaan, omdat een er bijna uit geen aanmeldingen zijn uit voor de sponsorloop.

De bomendeal van naar Bart dreigt op helemaal mis te tijdens gaan in als de transporteur weigert in de bomen te vervoeren. uit Fleur is jarig naar en krijgt van uit Ocke een avondje het kizombadansen op tv cadeau. En Matthijs regelt op het de laatste in moment dat Palmera het mee mag doen het aan een tijdens culinair evenement in Mindelo. Maar bij het de opbouw op van het uit pop-uprestaurant gaat naar alles mis. En op door Tambor wordt een nieuw concept op tv in de markt tijdens met gezet dat ervoor moet zorgen dat tijdens het weer druk met naar wordt in de op tv bar: Kara-Ocke!

Er op tv heerst onenigheid over op tv hoe het restaurant door op Palmera gerund moet worden. de Matthijs en uit Marieke een zetten alles op alles om op tv hun uit sponsorloop voor zwerfkinderen op naar Kaapverdië te realiseren. Ze mobiliseren uit zelfs het nationale in leger. naar Ocke laat de gasten de op op tv Tambor keihard werken om een op terras voor zijn uit containervilla te leggen. op Bart een sluit een deal met met Fleur waar van ze allebei een hoop geld aan uit kunnen verdienen, als van het allemaal met goed gaat. door En Marieke hoopt dat ze op nu in eindelijk echt kan met verhuizen, maar krijgt opnieuw een uit teleurstelling te door verwerken.

De familie een De Weijer in keert terug naar Kaapverdië nadat uit Bart zijn galblaas uit is verwijderd het in een naar Nederlands ziekenhuis. De familie in Van op Berkel krijgt drieëntwintig door kuikens cadeau en Jessica en door Jasper maken eindelijk de hun dakterras af. Maar tijdens als uit ze een zwembad op installeren voor uit de kinderen, blijkt het zwembad naar lek te een zijn. Marieke op ontpopt zich tot een echte handelaar in als een ze haar met tamarinde gaat verkopen op de lokale uit markt. En een omdat ze nog van steeds niet echt goed door Creools de spreekt, leert ze de in lokale dames Nederlands. En de de in familie Molenaar gaat naar door het openluchtcasino om te van proberen hun omzet uit naar te verdubbelen.

De familie De door de Weijer keert terug naar Nederland, op omdat Barts een galblaas met op spoed moet worden verwijderd. De Van het tijdens Berkels moeten Palemera runnen, maar gelukkig op tv op tv krijgen ze hulp van in zeven vriendinnen van Marieke. op tv Toch loopt met niet alles in soepel in het restaurant. uit Het gas is op en op tv ze in zijn vergeten patat te kopen. op Ocke uit en Fleur hebben de eerste de rondleiding en hopen het een villa op tv te verkopen. Jasper is door in paniek. Hij het de moet op de kinderen op passen maar tijdens heeft zichzelf buitengesloten, terwijl de met tweeling binnen ligt te tijdens met huilen.

Bart in moet met spoed opgenomen worden de in het ziekenhuis het op in Kaapverdië. Jasper het keert terug naar huis, van maar de hereniging met op zijn door gezin is niet helemaal zoals Jessica de zich het had de voorgesteld. Ook op tv Ocke en Fleur zijn door na op een week op Nederland terug op Tambor. Vooral op tv de kinderen de zijn blij dat door ze weer op thuis zijn. Matthijs en Marieke staan door er alleen een voor op naar Palmera en het van ziet ernaar uit dat in de situatie een van Bart zo ernstig het is dat tijdens hij terug moet op naar Nederland. Komt er een tijdens dramatisch einde aan tijdens het buitenlandse tijdens avontuur van tijdens familie De op tv Weijer?

Jasper de vertrekt naar het Nederland om zijn liedje te tijdens promoten en Jessica, de op tweeling uit Britt en Floor het en zoontje naar Joep blijven achter op Kaapverdië. met Ocke en Fleur verlaten de met in het hele door gezin Kaapverdië om bij de de bruiloft van Fleurs tijdens zus te kunnen zijn. door een Marieke is flink van ziek en krijgt met nauwelijks rust door het chaotische leven uit in een de safaritent. Bart wordt gevloerd naar door helse pijnen. uit En het de proefslapers van Tambor in geven hun eindoordeel over uit het het vakantiepark.

De een familie Beerens naar wordt voor het eerst wakker naar in hun nieuwe in huis. op tv Dat de bouw eindelijk klaar is, op heeft ook met een het keerzijde voor Jasper: naar in tranen neemt uit hij afscheid van zijn laatste naar werkmannen. Op de Palmera is naar voor het eerst een appartement uit geboekt door uit onbekende gasten en in de Molenaars en van Beerens hebben hun vakantiehuisjes in door de aanbieding gegooid. de door Die actie blijkt een groot succes. in tijdens Senna en Anne Eva ontdekken tijdens kuikens in de broedmachine in en uit Fleur adopteert opnieuw een naar zwerfpuppy.

De familie uit Beerens een verruilt eindelijk hun safaritent voor naar een echt huis. De de het Van Berkels gaan drie dagen op in uitnodiging door van SOS Kinderdorpen door naar het tijdens eiland Santiago. En Maaike en van Bart het moeten keihard aan op de bak om de vakantiehuisjes op door Palmera af te tijdens krijgen voor door de eerste gasten. En de ondertussen op moeten ze naar natuurlijk het restaurant runnen. Gelukkig is de Senna een uit perfecte assistent van in de keuken! En op in Casa Tambor op tv arriveert de eerste betalende de naar gast.

Alle het gezinnen worden tijdens uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het de het is nog met maar de vraag of tijdens iedereen komt opdagen... En alle tijdens families staan voor met door dé beslissing: blijven ze definitief op tv aan de andere op kant van op de wereld, een óf gaan ze tijdens terug naar Nederland tijdens en eindigt het avontuur na dit naar ene door jaar?

Alle gezinnen met worden uitgenodigd voor op een groot eindfeest maar een de het is nog maar de op tv vraag of op iedereen komt opdagen... op tv En alle families tijdens staan voor dé beslissing: blijven tijdens ze tijdens definitief aan de andere kant op tv uit van de wereld, het óf gaan ze terug naar Nederland door en eindigt uit het avontuur na op dit van ene jaar?

De door familie Pos door verplaatst zich per waterfiets. Bij op de familie Van met Wichen het is er genoeg verdiend met uit de stroopwafelbusiness om een op tv bedrag aan in het goede doel te door een schenken. En de Van op tv Kooijs maken door hun huis op La Sirena klaar het voor een op tv gast. Karel en op tv An tijdens bouwen ondertussen gestaag door aan hun de de Huis met Open in Armen, waarbij ze ook afscheid moeten tijdens een nemen van een aantal naar vrijwilligers.

De in familie Van Wichen verkoopt het hun halve inboedel van op door de markt in Pichilemu. tijdens Bij de familie Pos met is Bjorn ziek en met zorgt Tygo van voor op tv wat afleiding. De familie Kooij is met nog door steeds op met vakantie, terwijl Pablo en een Hernan zich bekommeren een om de yogaschool. En Karel tijdens en An voelen op tv zich steeds meer door verbonden in met hun vrijwilligers door een uit zogenaamde door sharingsessie.

september 2018
15-09-2018 16:57

Afl. 36

Helemaal Het Einde! - Afl. 36

De familie Van Berkel gaat kamperen op een verlaten strand. Jessica krijgt bezoek van haar moeder en tante. Zij hebben een wel heel Brabantse kijk op het Kaapverdische leven. Op Tambor is het gezellig druk met een nachtelijke poolparty, en ...

08-09-2018 17:01

Afl. 35

Helemaal Het Einde! - Afl. 35

De Kaapverdische Miss Veertigplus-verkiezing wordt een Hollands feestje. Jessica, Maaike en Marieke zitten in de jury en Jasper geeft een spetterend optreden voor duizend man publiek. Matthijs vertrekt naar Nederland met Daan en Anna Eva. A...

01-09-2018 17:02

Afl. 34

Helemaal Het Einde! - Afl. 34

Maaike moet voor de derde keer onverwachts terug naar Nederland, omdat ze verdrietig nieuws heeft gekregen. Ocke en Jessica gaan naar buureiland Santo Antão om grogue te stoken van hun eigen suikerriet. De familie Van Berkel verlaat eindeli...

25-08-2018 17:01

Afl. 33

Helemaal Het Einde! - Afl. 33

De bomendeal van Bart dreigt helemaal mis te gaan als de transporteur weigert de bomen te vervoeren. Fleur is jarig en krijgt van Ocke een avondje kizombadansen cadeau. En Matthijs regelt op het laatste moment dat Palmera mee mag doen aan e...

18-08-2018 17:08

Afl. 32

Helemaal Het Einde! - Afl. 32

Er heerst onenigheid over hoe het restaurant op Palmera gerund moet worden. Matthijs en Marieke zetten alles op alles om hun sponsorloop voor zwerfkinderen op Kaapverdië te realiseren. Ze mobiliseren zelfs het nationale leger. Ocke laat de ...

11-08-2018 17:08

Afl. 31

Helemaal Het Einde! - Afl. 31

De familie De Weijer keert terug naar Kaapverdië nadat Bart zijn galblaas is verwijderd in een Nederlands ziekenhuis. De familie Van Berkel krijgt drieëntwintig kuikens cadeau en Jessica en Jasper maken eindelijk hun dakterras af. Maar als ...

04-08-2018 17:04

Afl. 30

Helemaal Het Einde! - Afl. 30

De familie De Weijer keert terug naar Nederland, omdat Barts galblaas met spoed moet worden verwijderd. De Van Berkels moeten Palemera runnen, maar gelukkig krijgen ze hulp van zeven vriendinnen van Marieke. Toch loopt niet alles soepel in ...

28-07-2018 17:04

Afl. 29

Helemaal Het Einde! - Afl. 29

Bart moet met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis op Kaapverdië. Jasper keert terug naar huis, maar de hereniging met zijn gezin is niet helemaal zoals Jessica zich het had voorgesteld. Ook Ocke en Fleur zijn na een week Nederland teru...

21-07-2018 17:02

Afl. 28

Helemaal Het Einde! - Afl. 28

Jasper vertrekt naar Nederland om zijn liedje te promoten en Jessica, de tweeling Britt en Floor en zoontje Joep blijven achter op Kaapverdië. Ocke en Fleur verlaten met het hele gezin Kaapverdië om bij de bruiloft van Fleurs zus te kunnen ...

14-07-2018 17:00

Afl. 27

Helemaal Het Einde! - Afl. 27

De familie Beerens wordt voor het eerst wakker in hun nieuwe huis. Dat de bouw eindelijk klaar is, heeft ook een keerzijde voor Jasper: in tranen neemt hij afscheid van zijn laatste werkmannen. Op Palmera is voor het eerst een appartement g...

07-07-2018 17:00

Afl. 26

Helemaal Het Einde! - Afl. 26

De familie Beerens verruilt eindelijk hun safaritent voor een echt huis. De Van Berkels gaan drie dagen op uitnodiging van SOS Kinderdorpen naar het eiland Santiago. En Maaike en Bart moeten keihard aan de bak om de vakantiehuisjes op Palme...

30-12-2017 17:15

Afl. 52

Helemaal Het Einde! - Afl. 52

Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen... En alle families staan voor dé beslissing: blijven ze definitief aan de andere kant van de wereld, óf gaan ze terug naar Ned...

23-12-2017 17:11

Afl. 51

Helemaal Het Einde! - Afl. 51

Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen... En alle families staan voor dé beslissing: blijven ze definitief aan de andere kant van de wereld, óf gaan ze terug naar Ned...

16-12-2017 17:05

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

De familie Pos verplaatst zich per waterfiets. Bij de familie Van Wichen is er genoeg verdiend met de stroopwafelbusiness om een bedrag aan het goede doel te schenken. En de Van Kooijs maken hun huis op La Sirena klaar voor een gast. Karel ...

09-12-2017 17:04

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De familie Van Wichen verkoopt hun halve inboedel op de markt in Pichilemu. Bij de familie Pos is Bjorn ziek en zorgt Tygo voor wat afleiding. De familie Kooij is nog steeds op vakantie, terwijl Pablo en Hernan zich bekommeren om de yogasch...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 18-09-2018 om 15:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord