Programma gemist?

In de tijdens laatste tijdens aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst met van de op vier families eruit op tv gaat zien. De tijdens Van Berkels en de naar op tv familie De Weijer met zijn eruit: Bart van en Maaike blijven op tv op Kaapverdië om Palmera voort op te zetten en naar de op tv Van Berkels gaan terug. Maar uit dan uit komt er een van telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal op door anders wordt. De familie Beerens en met Molenaar leggen de hun ruzie bij en door willen tijdens het jaar op uit een goede manier afsluiten met op tv van elkaar. De vier door gezinnen moeten, na een het jaar lief en leed de gedeeld te hebben, afscheid een uit nemen van elkaar. En in dat gaat in gepaard met een een hoop tranen.

In de laatste van aflevering door wordt duidelijk een hoe de toekomst van het de vier families eruit gaat het zien. De het Van Berkels en de het familie De door Weijer zijn eruit: een Bart een en Maaike blijven op Kaapverdië van om Palmera een voort te zetten en op tv de Van Berkels het gaan terug. Maar dan naar komt er op een telefoontje een uit Nederland waardoor op tv alles helemaal anders wordt. de De familie Beerens door en Molenaar leggen van hun ruzie bij in en willen tijdens het jaar op op een goede op tv manier afsluiten met naar elkaar. De vier gezinnen moeten, na een een jaar lief naar en leed van gedeeld te hebben, afscheid op nemen tijdens van elkaar. het En dat gaat op tv gepaard met een hoop naar tranen.

De Van het Berkels het nemen eindelijk een beslissing over het hun in toekomst. Fleur is woedend op op tv de familie Beerens, omdat een ze de achter haar rug om naar dingen gezegd hebben die uit volgens haar niet van waar zijn. uit Ocke is met heel chagrijnig door uit alle problemen op Tambor en op de besluit om toch weer de een gesprek naar met Jasper aan door te gaan. Dat leidt op tot tranen bij door beide mannen. En de door familie De Weijer is in blij dat in er het een beslissing van de met Van Berkels het is en dat de ze voort kunnen met hun eigen in van plannen.

De tijdens Molenaars en de het Beerens praten eindelijk hun ruzie in uit. de De Van met Berkels hebben meer dan honderd mensen tijdens een bij elkaar gebracht om naar vierentwintig uur te op wandelen om tijdens geld op te halen voor zwerfkinderen de in Kaapverdië. De een familie het De Weijer zet de schouders in eronder om het naar weekend tot door een succes te op maken. Samen met uit sterrenchef Ron van Blaauw verzorgen tijdens ze de catering voor de de wandelaars. door Jasper en Jessica uit hebben allebei geen zin in de een hike. uit Zij weten ondertussen echt naar niet meer wat in wijsheid is: op met Kaapverdië met blijven of toch een terug naar Nederland?

Het loopt helemaal de uit op de hand het op Palmera. Maaike ontploft van als ze met ontdekt dat er op het naar laatste moment de nog van alles geregeld moet door worden voor met de hike. in Matthijs en Marieke in werken zich uit de naad het om alles uit goed te tijdens organiseren, maar van communicatie het tussen de twee op tv families is geen een sprake in meer. Na een het fikse ruzie besluiten ze door om er gezamenlijk voor te van zorgen dat van de op Van Berkel-hike goed van start in kan gaan. Op op Tambor van proberen de families hun op relatie enigszins te met herstellen.

De in kloof tussen de Molenaars en op de Beerens wordt een een steeds groter. Ze uit trekken zich allebei terug op in een hoekje naar van hun eigen land en tijdens weigeren met op tv elkaar uit om de tafel een te gaan. Jasper organiseert tussen met alle problemen door nog de even op tv een festival op een Tambor, omdat zijn oude met band met op bezoek komt. En de families door De Weijer en naar Van Berkel sluiten naar een tijdelijke tijdens wapenstilstand. Ze proberen van meer uit samen te doen en rekening met tijdens elkaar te het houden.

De naar irritaties lopen in steeds hoger op tussen de families door Van Berkel en door De Weijer. tijdens De Van Berkels uit steken van al hun energie in de op hike op en Bart en de Maaike hebben het gevoel er helemaal op tv een alleen voor te een staan. Wellicht biedt een eerlijk tijdens gesprek tussen de de twee families uitkomst in en klaart dit het de naar lucht. Op Tambor met ontlopen de families Molenaar en op Beerens elkaar. Jessica gaat de naar Nederland van om te een praten met door een investeerder om van de Molenaars uit te kopen en door Ocke door vermaakt zich uitstekend met zijn het met studievrienden.

Ockes jaarclub met komt op bezoek op door door Tambor. Jasper is helemaal klaar met uit de op tv familie Molenaar. Hij gaat klagen in bij naar Bart aan het de bar, maar Bart heeft zo het op tv zijn eigen problemen. Matthijs op is namelijk alleen maar bezig tijdens met door de hike en Bart op tv staat de uit hele dag te klussen. op Britt moet door naar de tandarts, maar ze het in is doodsbenauwd. Jessica tijdens besluit op de een valreep toch een tatoeage op uit haar rug te in laten zetten. En de de Molenaars nemen met een beslissing over de door door toekomst.

Jasper besluit de een door tatoeage te nemen op zijn in onderarm. naar Die beslissing werkt aanstekelijk, een want ook Bart naar laat zich op tv onder handen nemen door tatoeëerder Rocky op tv tijdens die op Tambor logeert. van Fleur en Ocke een gaan met hond Lena uit naar met de dierenarts om haar in te laten inenten, zodat ze op tv eventueel mee terug een kan naar Nederland. in Jessica zoekt op een nieuwe school voor in van de tweeling. Ze van wil de dure privéschool inruilen voor op tv een schooltje in een de de buurt. En de naar ouders van Matthijs komen op de in bezoek. Zij hopen vurig dat de tijdens toekomst van tijdens de familie Van in Berkel niet in Kaapverdië de op ligt.

Jasper en Bart van uit nemen de uitdaging aan om de op hoogste berg van naar het Santo Antao over naar te fietsen. Maar dat is een naar met stuk makkelijker gezegd dan een gedaan. Maaikes tas uit wordt op klaarlichte tijdens dag gestolen en hierdoor voelt naar naar ze zich een stuk minder uit veilig in haar tijdens huis. De familie tijdens Van tijdens Berkel bespreekt de in toekomst met het naar hele gezin. Ze missen Nederland met nog steeds uit heel erg. En Ocke op tv en Fleur houden met zich van bezig met hun naar bezoek. De zus van de Fleur is onlangs op getrouwd en door heeft als huwelijksreis een geheel verzorgde door week op het Casa Tambor uit gekregen.

De tijdens Van Berkels een hebben geregeld dat ze met naar een natuurorganisatie die tijdens zich inzet het voor zeeschildpadden mee op mogen naar het onbewoonde eiland in Santa in Luzia. De leuke met trip draait tijdens helaas uit op naar een drama. Jessica houdt de een leuke beauty-avond met een de tweeling, maar die de wordt wreed verstoord naar op door duistere figuren. En voor het het eerst het regent het keihard een op het eiland naar en moet door Bart snel in actie komen om op door schade te voorkomen. En de familie tijdens Beerens houdt een op tijdens vrijmarkt in het centrum van op tv Mindelo, het waarbij ze binnen naar vijf minuten zijn op tv uitverkocht.

De een families maken zich op voor naar een met grote storm. Er door is noodweer op een komst en uit zelfs het leger staat paraat. Voor van de in families is op tv dit een eerste test om de te kijken of een hun zelfgebouwde vakantieparken bestand een zijn een tegen zwaar op tv weer. Maaike heeft zin om het tijdens hele met Kaapverdische avontuur aan de op tv wilgen te naar hangen en uit terug te keren naar Nederland. Jasper op in en Jessica raken steeds meer in door een sleur en van vallen terug naar in oude van patronen. De het Van Berkels maken het nieuwe vrienden.

De op families Beerens en De op Weijer worden steeds het betere van vrienden. Ze brengen zelfs een deel het van de hun vakantie samen tijdens door. De familie van Molenaar houdt uit vakantie op eigen door park en is laaiend enthousiast over op het tijdens eigen resort. En Marieke gaat van door samen met de kinderen in in training tijdens voor de Van Berkel hike, die met ze organiseren om tijdens met geld op te halen voor de zwerfkinderen op Kaapverdië. met Britt, Floor en op Suus spelen een poppenkastvoorstelling het waarin een het vakantiepark in van de buren er de slecht vanaf met komt!

Er met zijn problemen op Palmera met door het personeel. een Maaike raakt helemaal overstuur met als keukenhulp Danilda met ineens ontslag neemt. uit de Marieke is haar het liefst zo in uit snel mogelijk kwijt, maar Bart wil uit op tv haar salaris pas aan in het einde van van de maand betalen. Er in wordt gedreigd op met de politie en met uiteindelijk verlaat Danilda van het terrein, zonder geld. op tv van Maar even later staat haar naar familie op de stoep. door het De tweeling Britt naar en Floor krijgt bijles van in hun moeder, de maar zijn uitermate verveeld. De een Molenaars het komen thuis van een romantische van vakantie op Santo door tijdens Antão.

Jessica door wordt gestrikt om van mee te doen aan het het zomercarnaval. Daan en tijdens Anne-Eva komen tijdens weer thuis na van twee weken Nederland. De tijdens familie Molenaar gaat de op vakantie door naar buureiland Santo in Antao een en laat het vakantiepark over met aan de op tv familie Beerens. De moeder en van tante van uit Jessica nemen een de kijkje bij de buren het en komen tot het de conclusie dat tijdens Tambor uit toch een naar veel leuker vakantiepark is op dan Palmera. een En Bart en de Senna produceren Senna een Malagueta.

juli 2019
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord