Programma gemist?

In uit de laatste aflevering de wordt duidelijk hoe de toekomst met van de de vier families de eruit gaat zien. De Van het Berkels en het de familie op De Weijer zijn de eruit: Bart en Maaike uit blijven op Kaapverdië het om een Palmera voort te zetten op tv en de Van tijdens Berkels gaan terug. Maar dan tijdens een komt er een telefoontje uit op tv Nederland van waardoor alles helemaal anders wordt. met De familie op Beerens en tijdens Molenaar leggen hun op ruzie bij en willen in het jaar op een goede de manier afsluiten met van met elkaar. De vier gezinnen moeten, uit na een tijdens jaar lief en leed naar gedeeld te van hebben, afscheid nemen uit van elkaar. uit En dat gaat gepaard met een naar een hoop tranen.

In de laatste naar aflevering wordt de duidelijk de hoe de toekomst van de vier een families tijdens eruit gaat zien. De Van een Berkels met en de familie van De Weijer zijn eruit: met Bart en Maaike uit blijven op Kaapverdië om van Palmera op tv voort te in zetten en de door Van Berkels gaan terug. met Maar dan komt er een een telefoontje uit Nederland op tv waardoor alles helemaal op tv anders wordt. De de door familie Beerens en Molenaar leggen de hun ruzie bij van en willen met het jaar op een goede uit manier afsluiten uit met elkaar. De door vier gezinnen moeten, door na een jaar lief het uit en leed gedeeld een te hebben, afscheid tijdens nemen van elkaar. En dat gaat naar gepaard met met een hoop met tranen.

De Van op Berkels nemen eindelijk het een beslissing over van hun toekomst. Fleur de is woedend op tv op de familie Beerens, omdat een ze achter haar met rug om dingen naar gezegd met hebben die uit volgens haar niet waar zijn. Ocke op tv is in heel chagrijnig uit door alle problemen op Tambor en met besluit om door toch weer een gesprek de een met Jasper aan te tijdens gaan. Dat op leidt tot tranen bij beide een mannen. het En de familie De Weijer naar is blij met dat er een met beslissing van de in Van Berkels is en op tv dat ze voort met kunnen in met hun eigen een plannen.

De Molenaars en uit op de Beerens praten eindelijk hun op ruzie door uit. De Van Berkels hebben een meer dan honderd uit mensen bij uit elkaar gebracht om in vierentwintig uur te van wandelen om geld op te van halen voor met zwerfkinderen in Kaapverdië. naar De familie De het Weijer zet de schouders naar eronder om het uit weekend tot naar een succes te door maken. met Samen met sterrenchef Ron in Blaauw verzorgen ze de catering door voor de op tv wandelaars. Jasper en op tv Jessica hebben allebei het geen zin in de op tv hike. Zij van weten ondertussen echt niet door meer door wat wijsheid door is: op Kaapverdië blijven met of toch terug door naar Nederland?

Het loopt door helemaal uit de naar hand de op Palmera. Maaike ontploft als van ze tijdens ontdekt dat er op het laatste van moment op nog van een alles geregeld moet worden voor de in hike. Matthijs en in Marieke werken met zich uit met de naad om alles goed tijdens tijdens te organiseren, maar van communicatie tussen naar de twee op families is uit geen sprake meer. naar Na een fikse ruzie door besluiten ze in om er tijdens gezamenlijk voor te op tv zorgen dat de een Van Berkel-hike goed van start naar kan op tv gaan. Op Tambor proberen een de families hun op relatie enigszins de te herstellen.

De het kloof tussen de Molenaars door en de op Beerens wordt het steeds groter. Ze trekken zich allebei het terug de op een hoekje van hun op tv eigen land de en de weigeren met elkaar om de tafel de te gaan. de Jasper organiseert in tussen alle problemen het door nog even het een festival op op Tambor, omdat zijn oude band met op bezoek het komt. En door de families in De Weijer en Van de Berkel sluiten een van tijdelijke wapenstilstand. Ze proberen meer op op samen te doen en rekening de met op tv elkaar te houden.

De irritaties met lopen met steeds hoger op de tussen de families Van Berkel en op tv De op Weijer. De in Van Berkels steken al op tv hun energie in de hike van en Bart uit en Maaike met hebben het gevoel in er helemaal met alleen voor te staan. door Wellicht biedt een eerlijk met gesprek tussen de twee een families de uitkomst en klaart dit de op tv lucht. Op tijdens Tambor ontlopen de families tijdens Molenaar en de Beerens elkaar. Jessica op gaat naar Nederland uit om te praten in met een investeerder het om de Molenaars uit de te de kopen en Ocke vermaakt zich met uit uitstekend met zijn het studievrienden.

Ockes jaarclub uit komt op het bezoek op met Tambor. Jasper is helemaal klaar op tv met de familie met Molenaar. in Hij gaat klagen bij een Bart aan uit de bar, maar Bart door heeft zo zijn uit eigen problemen. Matthijs is uit namelijk alleen maar in bezig met de een hike op en Bart staat de door hele dag door te klussen. Britt tijdens moet naar de uit tandarts, maar ze is door doodsbenauwd. Jessica de besluit op de valreep toch een in tatoeage op haar met rug te van laten zetten. En de een Molenaars uit nemen een beslissing over de met met toekomst.

Jasper besluit in een tatoeage te nemen uit op in zijn onderarm. Die op beslissing werkt naar aanstekelijk, want ook Bart laat uit zich uit onder handen nemen door tatoeëerder Rocky van die op Tambor de de logeert. Fleur en tijdens Ocke gaan met hond door Lena naar de dierenarts om een haar met te laten het inenten, zodat ze eventueel mee terug het kan uit naar Nederland. Jessica tijdens zoekt een nieuwe school op tv voor de tweeling. op tv Ze wil de in dure privéschool inruilen voor uit een op tv schooltje in de buurt. van En de ouders van door met Matthijs komen op bezoek. Zij de hopen op tv vurig dat de van toekomst van de familie Van van Berkel het niet in Kaapverdië in ligt.

Jasper de en Bart nemen op tv de uitdaging aan in om de het hoogste berg van Santo Antao het over te fietsen. Maar op tv dat is de een stuk de makkelijker gezegd dan gedaan. uit Maaikes tas wordt uit op klaarlichte van dag gestolen en hierdoor het voelt ze naar zich een stuk minder uit veilig in haar een huis. De van familie Van op tv Berkel bespreekt de toekomst met het het op tv hele gezin. Ze van missen Nederland nog op steeds heel erg. En Ocke en uit in Fleur houden zich in bezig met hun bezoek. naar De zus met van Fleur is onlangs het getrouwd en heeft het als huwelijksreis tijdens een geheel verzorgde naar week op Casa Tambor naar gekregen.

De Van Berkels op hebben geregeld dat uit ze op met een natuurorganisatie die van zich in inzet voor zeeschildpadden op mee mogen naar het onbewoonde door eiland naar Santa Luzia. De leuke de trip draait helaas uit het op een uit drama. Jessica door houdt een leuke in beauty-avond met de tweeling, maar die naar wordt op wreed verstoord door duistere figuren. in een En voor het tijdens eerst regent het keihard op de het op tv eiland en moet Bart snel in in met actie komen om schade te voorkomen. uit En de op familie Beerens houdt een op vrijmarkt in uit het centrum van Mindelo, de waarbij ze in binnen vijf minuten zijn met een uitverkocht.

De families maken een zich op voor de een grote storm. door Er is met noodweer op naar komst en op zelfs het leger staat de paraat. Voor de de families is dit een eerste op tv test om te uit kijken of een hun zelfgebouwde vakantieparken door bestand op tv zijn tegen zwaar weer. Maaike van heeft op zin om het hele Kaapverdische avontuur het tijdens aan de wilgen te hangen en tijdens terug naar te keren naar Nederland. tijdens Jasper door en Jessica raken steeds meer met in een sleur en de op vallen terug in oude tijdens patronen. De Van Berkels door maken nieuwe tijdens vrienden.

De van families Beerens en met De Weijer worden steeds met betere vrienden. Ze brengen de een zelfs een deel van de hun vakantie samen door. De met familie van Molenaar houdt vakantie met op eigen park en een is laaiend enthousiast over op tv met het eigen resort. En het Marieke gaat samen met de tijdens naar kinderen in training naar voor de Van Berkel hike, die het op ze organiseren om geld op uit te halen voor zwerfkinderen een op Kaapverdië. het Britt, Floor en Suus het spelen een in poppenkastvoorstelling waarin het vakantiepark van van de buren in er slecht vanaf een met komt!

Er van zijn problemen op in Palmera met het personeel. Maaike op tv het raakt helemaal overstuur tijdens als keukenhulp Danilda ineens ontslag het neemt. Marieke is een haar het liefst zo uit snel op mogelijk kwijt, maar een Bart wil op tv haar salaris pas aan in het einde van de op tv maand betalen. een Er wordt gedreigd met door de politie op tv en uiteindelijk verlaat op Danilda het naar terrein, zonder geld. Maar even uit later van staat haar familie op uit de stoep. De de tweeling Britt en op tv Floor krijgt bijles van op tv hun moeder, maar zijn een uitermate de verveeld. De naar Molenaars komen thuis van een romantische van door vakantie op Santo de Antão.

Jessica uit wordt gestrikt het om mee te doen van aan het uit zomercarnaval. Daan en de Anne-Eva komen weer thuis op tv na twee weken Nederland. De een familie Molenaar gaat naar op van vakantie naar buureiland Santo Antao op tv van en laat het vakantiepark over aan op de familie met Beerens. De moeder van en tante door van Jessica in nemen een kijkje bij de buren het en het komen tot de conclusie dat naar Tambor door toch een veel leuker vakantiepark van is dan de Palmera. En Bart en een Senna produceren naar Senna een Malagueta.

september 2020
29-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

22-12-2018 16:57

Afl. 50

Helemaal Het Einde! - Afl. 50

In de laatste aflevering wordt duidelijk hoe de toekomst van de vier families eruit gaat zien. De Van Berkels en de familie De Weijer zijn eruit: Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. ...

15-12-2018 17:07

Afl. 49

Helemaal Het Einde! - Afl. 49

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor...

08-12-2018 17:04

Afl. 48

Helemaal Het Einde! - Afl. 48

De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdië. De familie De Weijer zet de ...

01-12-2018 16:59

Afl. 47

Helemaal Het Einde! - Afl. 47

Het loopt helemaal uit de hand op Palmera. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Matthijs en Marieke werken zich uit de naad om alles goed te organiseren, maar van commu...

24-11-2018 17:09

Afl. 46

Helemaal Het Einde! - Afl. 46

De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. Ze trekken zich allebei terug op een hoekje van hun eigen land en weigeren met elkaar om de tafel te gaan. Jasper organiseert tussen alle problemen door nog even een festival o...

17-11-2018 17:08

Afl. 45

Helemaal Het Einde! - Afl. 45

De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer. De Van Berkels steken al hun energie in de hike en Bart en Maaike hebben het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wellicht biedt een eerlijk gesprek tussen ...

10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!