Programma gemist?

Ockes jaarclub komt het op bezoek de op naar Tambor. Jasper is helemaal klaar het met de familie naar Molenaar. met Hij gaat klagen tijdens bij Bart aan een de bar, maar tijdens Bart heeft zo zijn eigen problemen. met Matthijs in is namelijk tijdens alleen maar bezig met naar de hike en Bart staat de de hele van dag te klussen. Britt met moet uit naar de tandarts, maar het ze is doodsbenauwd. de Jessica besluit op in de valreep in toch een tatoeage op een haar rug te door laten zetten. de En de het Molenaars nemen een het beslissing over de door toekomst.

Jasper besluit een op tv tatoeage te van nemen op zijn onderarm. naar Die beslissing werkt een aanstekelijk, want op ook het Bart laat zich onder handen op tv nemen het door tatoeëerder Rocky die een op Tambor logeert. Fleur en het Ocke gaan door met hond Lena naar in de dierenarts om het tijdens haar te laten inenten, zodat ze een het eventueel mee terug kan naar de Nederland. Jessica zoekt een in op nieuwe school voor de tweeling. Ze met wil op tv de dure privéschool inruilen voor naar een op schooltje in de buurt. tijdens En de met ouders van Matthijs komen op naar bezoek. Zij hopen uit vurig dat de naar toekomst van de in familie door Van Berkel niet in met Kaapverdië van ligt.

Jasper van en Bart nemen een de uitdaging aan op om de hoogste berg van met tijdens Santo Antao over tijdens te fietsen. Maar dat is tijdens een van stuk makkelijker gezegd dan op gedaan. Maaikes tas wordt uit op klaarlichte dag het gestolen en op tv hierdoor voelt ze de zich een stuk minder veilig van in haar op huis. met De familie Van Berkel uit bespreekt de toekomst met het op hele gezin. Ze naar missen Nederland nog het steeds op heel erg. En Ocke en met Fleur houden zich uit uit bezig met hun in bezoek. De zus van Fleur is met onlangs getrouwd en op heeft de als huwelijksreis een geheel het verzorgde week op Casa tijdens Tambor een gekregen.

De Van Berkels een uit hebben geregeld dat door ze met een natuurorganisatie het die zich met inzet voor zeeschildpadden op tv mee mogen naar het onbewoonde eiland de Santa Luzia. een De leuke naar trip draait helaas uit door op een naar drama. Jessica houdt tijdens een leuke een beauty-avond met de tweeling, van maar die door wordt wreed verstoord door duistere figuren. met En voor het met eerst de regent het keihard op het het eiland en een moet Bart snel het in actie komen op tv om schade te voorkomen. een En de met familie op tv Beerens houdt een vrijmarkt in het naar centrum van Mindelo, uit waarbij ze het binnen vijf minuten de zijn met uitverkocht.

De tijdens families maken zich op voor naar een van grote storm. Er de is noodweer op tv op komst en zelfs door het leger staat met paraat. Voor de door families is dit het een eerste test om van te van kijken of hun op tv zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar naar weer. van Maaike heeft zin om uit het hele Kaapverdische avontuur uit op tv aan de wilgen door te hangen en terug te keren op tv naar Nederland. in Jasper en met Jessica raken in steeds meer in een op tv sleur en vallen terug met in oude het patronen. De Van Berkels de maken op nieuwe vrienden.

De van families Beerens op tv en De Weijer worden steeds betere naar vrienden. Ze brengen naar zelfs een deel met van hun vakantie van samen door. door De familie de Molenaar houdt vakantie op de eigen park en is tijdens laaiend enthousiast over uit het eigen tijdens resort. het En Marieke gaat samen van met de kinderen uit in training voor op tv de Van Berkel van hike, die de ze organiseren om geld op op tv te door halen voor zwerfkinderen op Kaapverdië. door Britt, Floor op en Suus spelen op een poppenkastvoorstelling het waarin het vakantiepark van door de buren er slecht vanaf in naar komt!

Er zijn problemen het in op Palmera met het personeel. Maaike naar raakt helemaal tijdens overstuur op tv als keukenhulp Danilda ineens op ontslag neemt. het Marieke is haar het het liefst zo snel mogelijk kwijt, een met maar Bart wil haar salaris pas tijdens aan de het einde van de maand tijdens betalen. Er op tv wordt gedreigd met uit de politie en uiteindelijk van verlaat tijdens Danilda het terrein, uit zonder geld. het Maar even later met staat haar familie op op tv de stoep. De tweeling Britt in uit en Floor krijgt bijles op van hun moeder, van maar zijn van uitermate verveeld. De Molenaars de komen thuis van een de romantische naar vakantie op Santo een Antão.

Jessica in wordt gestrikt om mee te tijdens in doen aan het zomercarnaval. Daan een en Anne-Eva komen weer naar thuis na uit twee weken Nederland. uit De het familie Molenaar gaat op met vakantie naar buureiland Santo Antao van het en laat het vakantiepark in over aan de naar familie Beerens. De moeder door en tante van Jessica op tv nemen een kijkje naar bij de buren in door en komen tot naar de conclusie dat Tambor toch een tijdens veel leuker vakantiepark in het is dan Palmera. En Bart en op Senna produceren Senna naar de Malagueta.

De familie Van tijdens Berkel in gaat kamperen op een verlaten van strand. Jessica krijgt naar bezoek in van haar door moeder en tante. Zij hebben een een wel heel Brabantse naar het kijk op het tijdens Kaapverdische leven. Op Tambor is het een op tv gezellig druk met een nachtelijke op poolparty, en Bart de en Senna op starten samen een nieuw bedrijf. op tv van Ze gaan hete een olie produceren en Senna is de door directeur. De Molenaars tijdens de nemen vakantie en bezoeken door met het in hele gezin de vulkaan. op tv En Palmera maakt vijanden op de het een eiland.

De Kaapverdische het Miss Veertigplus-verkiezing wordt de een Hollands feestje. het Jessica, Maaike en Marieke uit zitten in de de jury op en Jasper geeft een spetterend naar optreden van voor duizend op man publiek. Matthijs vertrekt op naar Nederland met Daan het en Anna Eva. Als naar de ze net weg zijn, voltrekt er op tv zich tijdens een klein de drama op Palmera. op tv Hond Zoë krijgt een een ontsnapt kuiken te pakken, tot het grote schrik een van Marieke in en de kleine meisjes. tijdens Bart de plant eindelijk de laatste bomen en de daardoor naar zijn alle families de voorlopig even uit met de financiële op zorgen. Maaike twijfelt over tijdens haar toekomst op op Kaapverdië en Ocke bouwt op tv een hek tijdens om zijn huis van om inkijk van toeristen met te op voorkomen.

Maaike het moet voor de derde keer uit in onverwachts terug naar het Nederland, omdat ze verdrietig nieuws op heeft gekregen. het Ocke en Jessica gaan van naar buureiland Santo in Antão om grogue te door stoken van tijdens hun eigen suikerriet. De in familie op tv Van Berkel verlaat eindelijk een de van safaritent, maar het de huis is nog lang niet van af. Ze moeten met een zes personen op in drie kamertjes de wonen, eten het en slapen. Jasper en een Jessica zijn het helemaal met nergens een over eens op tv als ze samen een veranda naar bouwen. En Matthijs besluit met de om terug naar Nederland tijdens te gaan, op omdat er bijna geen aanmeldingen zijn van voor de op sponsorloop.

De van bomendeal van de Bart dreigt helemaal tijdens mis te gaan als de transporteur in weigert de bomen uit te vervoeren. Fleur op tv is uit jarig en krijgt van op Ocke een avondje kizombadansen van cadeau. En Matthijs in regelt op een het laatste moment dat uit een Palmera mee mag doen naar aan een culinair evenement in met een Mindelo. Maar bij op de opbouw van het pop-uprestaurant uit gaat alles mis. En de de op Tambor wordt een nieuw concept een in de tijdens markt gezet dat ervoor het moet zorgen dat de op tv het weer druk wordt in de de bar: van Kara-Ocke!

Er in heerst onenigheid de over hoe het restaurant op de Palmera uit gerund moet worden. Matthijs tijdens en Marieke tijdens zetten alles op alles met om hun sponsorloop voor zwerfkinderen naar op Kaapverdië het te realiseren. een Ze mobiliseren zelfs het nationale op op tv leger. Ocke laat de door gasten op Tambor keihard op werken in om een terras met voor zijn containervilla te leggen. Bart van sluit op tv een deal van met Fleur waar ze allebei door een hoop geld tijdens aan door kunnen verdienen, als het een allemaal goed door gaat. En Marieke hoopt dat ze het nu op eindelijk echt kan verhuizen, het maar met krijgt opnieuw een teleurstelling te uit verwerken.

De familie De van Weijer een keert terug naar met Kaapverdië nadat het Bart zijn galblaas een is verwijderd in een Nederlands op ziekenhuis. De familie de Van op tv Berkel krijgt drieëntwintig een kuikens cadeau en de Jessica en Jasper maken de eindelijk hun dakterras naar af. Maar door als ze een zwembad installeren voor met de op tv kinderen, blijkt het zwembad lek met te zijn. Marieke een ontpopt zich tot met een echte tijdens handelaar als tijdens ze haar tamarinde uit gaat verkopen een op de lokale markt. uit En omdat ze nog steeds door niet echt goed het Creools spreekt, op leert ze de lokale met dames Nederlands. En met de familie in Molenaar gaat naar van het openluchtcasino om door te proberen hun het omzet te met verdubbelen.

De familie De naar op tv Weijer keert terug naar door Nederland, omdat in Barts galblaas met spoed met moet worden verwijderd. De Van tijdens Berkels moeten uit Palemera runnen, maar gelukkig het krijgen in ze hulp van naar zeven vriendinnen van Marieke. in Toch loopt niet op alles soepel met in het restaurant. van Het gas is op met en het ze zijn vergeten naar patat te kopen. Ocke en Fleur de naar hebben de eerste in rondleiding en hopen tijdens een villa te verkopen. Jasper tijdens is in paniek. een Hij moet tijdens op de het kinderen passen maar heeft zichzelf uit buitengesloten, op tv terwijl de tweeling binnen een ligt te naar huilen.

november 2018
10-11-2018 17:01

Afl. 44

Helemaal Het Einde! - Afl. 44

Ockes jaarclub komt op bezoek op Tambor. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen. Matthijs is namelijk alleen maar bezig met de hike en Bart staat de hel...

03-11-2018 16:58

Afl. 43

Helemaal Het Einde! - Afl. 43

Jasper besluit een tatoeage te nemen op zijn onderarm. Die beslissing werkt aanstekelijk, want ook Bart laat zich onder handen nemen door tatoeëerder Rocky die op Tambor logeert. Fleur en Ocke gaan met hond Lena naar de dierenarts om haar t...

27-10-2018 17:00

Afl. 42

Helemaal Het Einde! - Afl. 42

Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Maaikes tas wordt op klaarlichte dag gestolen en hierdoor voelt ze zich een stuk minder veilig in ...

20-10-2018 16:58

Afl. 41

Helemaal Het Einde! - Afl. 41

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de ...

13-10-2018 16:59

Afl. 40

Helemaal Het Einde! - Afl. 40

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin...

06-10-2018 16:58

Afl. 39

Helemaal Het Einde! - Afl. 39

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen m...

29-09-2018 16:59

Afl. 38

Helemaal Het Einde! - Afl. 38

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betale...

22-09-2018 16:56

Afl. 37

Helemaal Het Einde! - Afl. 37

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. D...

15-09-2018 16:57

Afl. 36

Helemaal Het Einde! - Afl. 36

De familie Van Berkel gaat kamperen op een verlaten strand. Jessica krijgt bezoek van haar moeder en tante. Zij hebben een wel heel Brabantse kijk op het Kaapverdische leven. Op Tambor is het gezellig druk met een nachtelijke poolparty, en ...

08-09-2018 17:01

Afl. 35

Helemaal Het Einde! - Afl. 35

De Kaapverdische Miss Veertigplus-verkiezing wordt een Hollands feestje. Jessica, Maaike en Marieke zitten in de jury en Jasper geeft een spetterend optreden voor duizend man publiek. Matthijs vertrekt naar Nederland met Daan en Anna Eva. A...

01-09-2018 17:02

Afl. 34

Helemaal Het Einde! - Afl. 34

Maaike moet voor de derde keer onverwachts terug naar Nederland, omdat ze verdrietig nieuws heeft gekregen. Ocke en Jessica gaan naar buureiland Santo Antão om grogue te stoken van hun eigen suikerriet. De familie Van Berkel verlaat eindeli...

25-08-2018 17:01

Afl. 33

Helemaal Het Einde! - Afl. 33

De bomendeal van Bart dreigt helemaal mis te gaan als de transporteur weigert de bomen te vervoeren. Fleur is jarig en krijgt van Ocke een avondje kizombadansen cadeau. En Matthijs regelt op het laatste moment dat Palmera mee mag doen aan e...

18-08-2018 17:08

Afl. 32

Helemaal Het Einde! - Afl. 32

Er heerst onenigheid over hoe het restaurant op Palmera gerund moet worden. Matthijs en Marieke zetten alles op alles om hun sponsorloop voor zwerfkinderen op Kaapverdië te realiseren. Ze mobiliseren zelfs het nationale leger. Ocke laat de ...

11-08-2018 17:08

Afl. 31

Helemaal Het Einde! - Afl. 31

De familie De Weijer keert terug naar Kaapverdië nadat Bart zijn galblaas is verwijderd in een Nederlands ziekenhuis. De familie Van Berkel krijgt drieëntwintig kuikens cadeau en Jessica en Jasper maken eindelijk hun dakterras af. Maar als ...

04-08-2018 17:04

Afl. 30

Helemaal Het Einde! - Afl. 30

De familie De Weijer keert terug naar Nederland, omdat Barts galblaas met spoed moet worden verwijderd. De Van Berkels moeten Palemera runnen, maar gelukkig krijgen ze hulp van zeven vriendinnen van Marieke. Toch loopt niet alles soepel in ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helemaal Het Einde! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helemaal Het Einde! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helemaal Het Einde! bij Helemaal Het Einde! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helemaal Het Einde!. Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helemaal Het Einde! gemist

Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde!? Hier kun je alle uitzendingen van Helemaal Het Einde! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 16:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord