Programma gemist?

Job wil met met Talent de Republic een nieuwe weg met inslaan. Ze uit gaan het in een internationaler aanpakken. Een door grote Duitse acteur, met die toevallig in uit Nederland is, op tv is zijn eerste doelwit. met Het team is terug! tijdens En zelfs Bob Ancion een heeft weer op succes. Komt alles toch van nog een goed met Job tijdens Weemoedt?

Nu Job gezuiverd naar op is van elke blaam, op lijkt er in een wereld voor hem met open te gaan. naar De première van de film in 'Alles is door Seks' lijkt met dé perfecte gelegenheid om zijn een comeback te tijdens maken in een het wereldje. tijdens Maar nuchter en bij zijn volle het verstand een blijkt het in nog niet zo eenvoudig om op 'normaal' te kunnen door functioneren.

Terug in Nederland door gaat Job het in naar gevecht aan tegen de alcohol. op tv Ook moet met hij zijn onschuld het zien te bewijzen. met Geholpen door Juliet van doet hij op een ultieme poging. naar Als hij te horen krijgt dat in zijn van vader op met sterven ligt, moet Job alle naar zeilen bijzetten op om niet in oude de gewoontes te van vervallen.

Jobs met bestaan in Frankrijk wordt de opgefleurd door actrice op Liv tijdens Pos. Samen beleven van ze een mooi avontuur. Maar de eenmaal terug krijgt een Job de nekslag met toegediend: de van aanklacht van Claudia wordt naar een rechtszaak. Het is met nog maar door een kwestie van tijd in van voordat alles op straat naar zal liggen. Job tijdens zakt definitief een door het ijs.

Na uit het gesprek met van Fré lijkt Job alles in te hebben verloren. Van tijdens acteur Ben de op tv Spreeuwer op krijgt hij de sleutels van in een met huisje in Frankrijk. in Daar duikt Job onder. Hij het moet tot zichzelf op tv komen, dus puinruimen. op tv Tijdens die dagen het komen vele herinneringen de voorbij, mooie en van droevige, uit en verdrinkt Job zowat van in zijn op tv verdriet.

Job van is genoodzaakt zijn mensen het te ontslaan en naar Talent met Republic te sluiten. Juliet door en Chava nemen hem op van sleeptouw in en het drietal beleeft op tv een naar prachtige nacht. Maar Job het heeft zijn alcoholgebruik niet naar meer onder controle en op op tv Fré confronteert hem de daar op een keiharde in manier mee.

De in recherche staat bij Job een voor de naar deur. Zijn door verjaardagsfeestje blijkt flink uit tijdens de hand tijdens te zijn gelopen. Er van is een aanklacht tegen hem een in ingediend: poging tot door aanranding. Als dit nieuws zich als tijdens een lopend uit vuurtje verspreidt, van moet Job alle zeilen van bijzetten om zijn talenten van binnenboord te op tv houden.

Het is in Jobs met verjaardag, maar een feestelijke dag op tv lijkt het niet te tijdens het worden. Koert heeft de uit rol van door Casanova niet gekregen. het Job moet zijn uit verlies nemen, hoe op pijnlijk ook. Hij naar doet ook een poging uit om voor eens en voor met altijd naar van voetballer Ricky tijdens af te komen. Maar dan het uit volgt er toch nog in een feestje.

Als Jobs op tv grote concurrent Ank de van der Doel ontdekt tijdens dat op tv Fré ten huwelijk is de gevraagd door Marty, tijdens zint Job op tv op wraak. op tv Hij heeft nog maar uit één doel met voor ogen: megaster uit Lizzy van Looijen wegkapen het bij Ank. Niemand in bij Talent Republic met vindt dit een een goed idee, maar Job door zet zijn van bezopen plan tijdens voort.

De nieuwe het Nederlandse op serie ?Weemoedt? biedt een intiem kijkje uit van in de wereld van de de showbizz. op tv In deze intrigerende dramaserie, geregisseerd door tijdens Thijs Römer op en op gebaseerd op zijn gelijknamige naar roman, staat de Nederlandse entertainmentwereld het vol uit schandalen, intriges en verleidingen naar centraal. Job Weemoedt naar is talentmanager bij het tijdens managementbureau in Talent Republic op in Amsterdam. Moeiteloos met manoeuvreert hij door de slangenkuil uit van van de entertainmentwereld om zijn sterren te uit laten stralen. Hij op tv naar behoedt ze voor de valkuilen met en uit verleidingen op hun door pad en houdt hun schandalen uit op tv de pers. Tot tijdens hij zelf uit uit de uit bocht vliegt een en zijn zorgvuldig uit opgebouwde wereld volledig instort. met ?Weemoedt? geeft een schaamteloos naar inkijkje in de Nederlandse de een showbizzwereld én in het van hart van een een man die de het mooiste bezit door de zijn vingers heeft laten een glippen: de een liefde van zijn leven. De met hoofdrollen een zijn weggelegd voor Thijs Römer, het Laura de Boer, Eva tijdens Duijvestein, Isis in Cabolet, Werner Kolf op tv en Frédérique naar Spigt.

november 2020
08-03-2017 22:40

Afl. 10

Weemoedt - Afl. 10

Job wil met Talent Republic een nieuwe weg inslaan. Ze gaan het in internationaler aanpakken. Een grote Duitse acteur, die toevallig in Nederland is, is zijn eerste doelwit. Het team is terug! En zelfs Bob Ancion heeft weer succes. Komt all...

01-03-2017 22:35

Afl. 9

Weemoedt - Afl. 9

Nu Job gezuiverd is van elke blaam, lijkt er een wereld voor hem open te gaan. De première van de film 'Alles is Seks' lijkt dé perfecte gelegenheid om zijn comeback te maken in het wereldje. Maar nuchter en bij zijn volle verstand blijkt h...

22-02-2017 22:34

Afl. 8

Weemoedt - Afl. 8

Terug in Nederland gaat Job het gevecht aan tegen de alcohol. Ook moet hij zijn onschuld zien te bewijzen. Geholpen door Juliet doet hij een ultieme poging. Als hij te horen krijgt dat zijn vader op sterven ligt, moet Job alle zeilen bijzet...

15-02-2017 22:41

Afl. 7

Weemoedt - Afl. 7

Jobs bestaan in Frankrijk wordt opgefleurd door actrice Liv Pos. Samen beleven ze een mooi avontuur. Maar eenmaal terug krijgt Job de nekslag toegediend: de aanklacht van Claudia wordt een rechtszaak. Het is nog maar een kwestie van tijd vo...

08-02-2017 22:35

Afl. 6

Weemoedt - Afl. 6

Na het gesprek met Fré lijkt Job alles te hebben verloren. Van acteur Ben de Spreeuwer krijgt hij de sleutels van een huisje in Frankrijk. Daar duikt Job onder. Hij moet tot zichzelf komen, dus puinruimen. Tijdens die dagen komen vele herin...

30-01-2017 21:25

Afl. 5

Weemoedt - Afl. 5

Job is genoodzaakt zijn mensen te ontslaan en Talent Republic te sluiten. Juliet en Chava nemen hem op sleeptouw en het drietal beleeft een prachtige nacht. Maar Job heeft zijn alcoholgebruik niet meer onder controle en Fré confronteert hem...

23-01-2017 21:29

Afl. 4

Weemoedt - Afl. 4

De recherche staat bij Job voor de deur. Zijn verjaardagsfeestje blijkt flink uit de hand te zijn gelopen. Er is een aanklacht tegen hem ingediend: poging tot aanranding. Als dit nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt, moet Job alle ...

16-01-2017 21:29

Afl. 3

Weemoedt - Afl. 3

Het is Jobs verjaardag, maar een feestelijke dag lijkt het niet te worden. Koert heeft de rol van Casanova niet gekregen. Job moet zijn verlies nemen, hoe pijnlijk ook. Hij doet ook een poging om voor eens en voor altijd van voetballer Rick...

09-01-2017 21:33

Afl. 2

Weemoedt - Afl. 2

Als Jobs grote concurrent Ank van der Doel ontdekt dat Fré ten huwelijk is gevraagd door Marty, zint Job op wraak. Hij heeft nog maar één doel voor ogen: megaster Lizzy van Looijen wegkapen bij Ank. Niemand bij Talent Republic vindt dit een...

02-01-2017 21:31

Afl. 1

Weemoedt - Afl. 1

De nieuwe Nederlandse serie ?Weemoedt? biedt een intiem kijkje in de wereld van de showbizz. In deze intrigerende dramaserie, geregisseerd door Thijs Römer en gebaseerd op zijn gelijknamige roman, staat de Nederlandse entertainmentwereld vo...

Weemoedt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weemoedt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weemoedt bij Weemoedt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weemoedt. Heb je een uitzending van Weemoedt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weemoedt gemist

Dramaserie over Job Weemoedt, talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Job manoeuvreert moeiteloos door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt de schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort.

Uitzending gemist van Weemoedt? Hier kun je alle uitzendingen van Weemoedt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!