Programma gemist?

Job wil door met Talent Republic met een nieuwe weg inslaan. met Ze gaan het tijdens tijdens in internationaler aanpakken. Een tijdens grote Duitse acteur, die het toevallig in Nederland in is, is naar zijn eerste doelwit. Het het team is terug! door En zelfs Bob Ancion uit heeft weer van succes. Komt alles toch het nog goed met van Job met Weemoedt?

Nu het Job gezuiverd is met van elke blaam, lijkt er door een wereld voor met hem open tijdens te gaan. De première met van de film op op 'Alles is Seks' lijkt op tv dé perfecte gelegenheid om zijn van comeback van te maken in het van wereldje. Maar met nuchter en op tv bij zijn volle verstand door blijkt het nog niet de zo eenvoudig om 'normaal' tijdens te kunnen op tv functioneren.

Terug in Nederland door de gaat Job het gevecht naar aan tegen de alcohol. een Ook moet hij zijn op onschuld zien tijdens te bewijzen. Geholpen het door Juliet het doet hij met een ultieme poging. Als hij te uit horen krijgt op tv dat zijn vader op door sterven de ligt, moet Job op alle zeilen bijzetten om niet in in oude met gewoontes te in vervallen.

Jobs bestaan in op tv Frankrijk uit wordt opgefleurd door actrice met Liv Pos. Samen uit beleven tijdens ze een mooi avontuur. op Maar eenmaal terug krijgt Job door de nekslag een toegediend: de het aanklacht van Claudia naar wordt een rechtszaak. Het uit is nog naar maar een van kwestie van tijd voordat in alles op straat zal liggen. de Job zakt een definitief door het het ijs.

Na het gesprek van met een Fré lijkt Job alles te uit hebben verloren. Van door acteur een Ben de de Spreeuwer krijgt hij op de sleutels van een door huisje in Frankrijk. Daar door duikt door Job onder. Hij uit moet tot zichzelf komen, dus puinruimen. in Tijdens die dagen uit een komen vele herinneringen uit voorbij, mooie en droevige, en verdrinkt tijdens Job zowat een in zijn een verdriet.

Job door is genoodzaakt zijn mensen te het ontslaan en Talent in van Republic te sluiten. Juliet en tijdens Chava naar nemen hem op sleeptouw en op tv het drietal beleeft op een prachtige op nacht. Maar Job heeft zijn in alcoholgebruik niet meer door door onder controle en Fré confronteert op tv hem daar op een in op tv keiharde manier mee.

De recherche een staat bij Job de voor de in deur. Zijn verjaardagsfeestje blijkt flink in een uit de hand te zijn een gelopen. met Er is een met aanklacht tegen hem ingediend: een poging tot aanranding. naar Als dit nieuws zich als met een lopend op tv vuurtje op verspreidt, moet Job alle in zeilen bijzetten om tijdens zijn talenten het binnenboord te houden.

Het is Jobs het verjaardag, naar maar een feestelijke dag lijkt op tv uit het niet te worden. Koert op heeft de met rol van naar Casanova niet gekregen. naar Job moet zijn verlies naar nemen, hoe pijnlijk ook. op Hij doet door ook een in poging om voor op eens en voor altijd van voetballer uit op Ricky af te van komen. Maar dan op tv volgt er toch nog een met feestje.

Als Jobs van grote concurrent een Ank van der op tv Doel ontdekt dat op Fré ten van huwelijk is gevraagd door door Marty, zint Job tijdens op wraak. de Hij heeft nog maar één tijdens doel voor ogen: van megaster Lizzy op tv van Looijen op tv wegkapen bij Ank. van Niemand bij Talent Republic vindt door dit een goed op tv idee, maar Job zet op door zijn bezopen plan het voort.

De nieuwe van Nederlandse serie door ?Weemoedt? biedt een het intiem kijkje door in de wereld op tv van de showbizz. In deze een intrigerende dramaserie, geregisseerd op tv door Thijs Römer en naar naar gebaseerd op zijn met gelijknamige roman, staat de Nederlandse in entertainmentwereld uit vol schandalen, intriges en verleidingen in centraal. door Job Weemoedt is talentmanager bij op het managementbureau Talent Republic uit in Amsterdam. Moeiteloos op tv manoeuvreert hij op door naar de slangenkuil van met de entertainmentwereld om in zijn sterren te laten van stralen. Hij behoedt het ze voor de valkuilen naar en verleidingen in op hun pad op tv en houdt naar hun schandalen uit de pers. Tot naar hij op tv zelf uit de bocht vliegt tijdens met en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig op tv instort. ?Weemoedt? geeft tijdens op een schaamteloos inkijkje in de naar Nederlandse showbizzwereld én in met het in hart van een een man die van het mooiste bezit een door zijn vingers heeft het laten glippen: de in liefde van zijn leven. De naar hoofdrollen zijn door weggelegd voor Thijs de Römer, Laura op tv de Boer, Eva Duijvestein, Isis van Cabolet, Werner Kolf met en Frédérique met Spigt.

oktober 2019
08-03-2017 22:40

Afl. 10

Weemoedt - Afl. 10

Job wil met Talent Republic een nieuwe weg inslaan. Ze gaan het in internationaler aanpakken. Een grote Duitse acteur, die toevallig in Nederland is, is zijn eerste doelwit. Het team is terug! En zelfs Bob Ancion heeft weer succes. Komt all...

01-03-2017 22:35

Afl. 9

Weemoedt - Afl. 9

Nu Job gezuiverd is van elke blaam, lijkt er een wereld voor hem open te gaan. De première van de film 'Alles is Seks' lijkt dé perfecte gelegenheid om zijn comeback te maken in het wereldje. Maar nuchter en bij zijn volle verstand blijkt h...

22-02-2017 22:34

Afl. 8

Weemoedt - Afl. 8

Terug in Nederland gaat Job het gevecht aan tegen de alcohol. Ook moet hij zijn onschuld zien te bewijzen. Geholpen door Juliet doet hij een ultieme poging. Als hij te horen krijgt dat zijn vader op sterven ligt, moet Job alle zeilen bijzet...

15-02-2017 22:41

Afl. 7

Weemoedt - Afl. 7

Jobs bestaan in Frankrijk wordt opgefleurd door actrice Liv Pos. Samen beleven ze een mooi avontuur. Maar eenmaal terug krijgt Job de nekslag toegediend: de aanklacht van Claudia wordt een rechtszaak. Het is nog maar een kwestie van tijd vo...

08-02-2017 22:35

Afl. 6

Weemoedt - Afl. 6

Na het gesprek met Fré lijkt Job alles te hebben verloren. Van acteur Ben de Spreeuwer krijgt hij de sleutels van een huisje in Frankrijk. Daar duikt Job onder. Hij moet tot zichzelf komen, dus puinruimen. Tijdens die dagen komen vele herin...

30-01-2017 21:25

Afl. 5

Weemoedt - Afl. 5

Job is genoodzaakt zijn mensen te ontslaan en Talent Republic te sluiten. Juliet en Chava nemen hem op sleeptouw en het drietal beleeft een prachtige nacht. Maar Job heeft zijn alcoholgebruik niet meer onder controle en Fré confronteert hem...

23-01-2017 21:29

Afl. 4

Weemoedt - Afl. 4

De recherche staat bij Job voor de deur. Zijn verjaardagsfeestje blijkt flink uit de hand te zijn gelopen. Er is een aanklacht tegen hem ingediend: poging tot aanranding. Als dit nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt, moet Job alle ...

16-01-2017 21:29

Afl. 3

Weemoedt - Afl. 3

Het is Jobs verjaardag, maar een feestelijke dag lijkt het niet te worden. Koert heeft de rol van Casanova niet gekregen. Job moet zijn verlies nemen, hoe pijnlijk ook. Hij doet ook een poging om voor eens en voor altijd van voetballer Rick...

09-01-2017 21:33

Afl. 2

Weemoedt - Afl. 2

Als Jobs grote concurrent Ank van der Doel ontdekt dat Fré ten huwelijk is gevraagd door Marty, zint Job op wraak. Hij heeft nog maar één doel voor ogen: megaster Lizzy van Looijen wegkapen bij Ank. Niemand bij Talent Republic vindt dit een...

02-01-2017 21:31

Afl. 1

Weemoedt - Afl. 1

De nieuwe Nederlandse serie ?Weemoedt? biedt een intiem kijkje in de wereld van de showbizz. In deze intrigerende dramaserie, geregisseerd door Thijs Römer en gebaseerd op zijn gelijknamige roman, staat de Nederlandse entertainmentwereld vo...

Weemoedt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weemoedt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weemoedt bij Weemoedt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weemoedt. Heb je een uitzending van Weemoedt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weemoedt gemist

Dramaserie over Job Weemoedt, talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Job manoeuvreert moeiteloos door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt de schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort.

Uitzending gemist van Weemoedt? Hier kun je alle uitzendingen van Weemoedt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!