Programma gemist?

Job wil met uit naar Talent Republic een nieuwe weg inslaan. van met Ze gaan het in internationaler van aanpakken. een Een grote Duitse acteur, die op toevallig met in Nederland is, is zijn eerste de doelwit. in Het team is terug! En met zelfs Bob de Ancion naar heeft weer succes. Komt door alles toch de nog goed met Job het Weemoedt?

Nu Job gezuiverd uit is van elke op blaam, in lijkt er uit een wereld voor hem open te in gaan. De van première van de film in 'Alles met is Seks' lijkt dé naar perfecte gelegenheid om met zijn comeback de te maken in het wereldje. door Maar nuchter naar en bij zijn volle op verstand blijkt het het een nog niet zo eenvoudig uit om 'normaal' te kunnen de functioneren.

Terug op in Nederland gaat Job uit het gevecht tijdens aan tegen door de alcohol. Ook moet hij zijn door onschuld zien door te bewijzen. uit Geholpen door Juliet in doet hij een ultieme de poging. naar Als hij te een horen krijgt dat zijn vader met op sterven van ligt, moet in Job alle zeilen bijzetten om niet op in oude tijdens gewoontes in te vervallen.

Jobs het bestaan in Frankrijk wordt naar opgefleurd door actrice op Liv Pos. Samen beleven uit ze met een mooi van avontuur. Maar eenmaal terug krijgt door Job de op nekslag toegediend: de aanklacht van van Claudia tijdens wordt een rechtszaak. op tv Het is nog uit maar een kwestie van van tijd het voordat alles op straat het zal liggen. Job zakt definitief van door het het ijs.

Na het tijdens gesprek met Fré lijkt op Job alles te uit hebben het verloren. Van een acteur Ben de Spreeuwer krijgt de hij de uit sleutels van een huisje met in Frankrijk. Daar de duikt Job onder. Hij met naar moet tot zichzelf komen, dus uit puinruimen. Tijdens tijdens die dagen komen vele herinneringen door voorbij, van mooie en in droevige, en verdrinkt in Job zowat in zijn in verdriet.

Job door is genoodzaakt zijn in mensen te op tv ontslaan en Talent Republic te sluiten. een Juliet in en Chava met nemen hem op sleeptouw en de het drietal beleeft een van prachtige nacht. Maar het Job in heeft zijn alcoholgebruik niet tijdens meer onder met controle en Fré confronteert hem tijdens op daar op een keiharde in manier mee.

De recherche staat op tv bij door Job voor de deur. naar Zijn verjaardagsfeestje blijkt flink de in uit de hand te zijn een gelopen. van Er is een aanklacht tegen het hem ingediend: uit poging tot aanranding. tijdens Als dit op nieuws zich als een lopend tijdens vuurtje verspreidt, moet op tv Job alle zeilen op tv bijzetten om het zijn talenten tijdens binnenboord te houden.

Het is de Jobs naar verjaardag, maar een feestelijke dag lijkt op de het niet te met worden. Koert heeft op tv de rol van Casanova de niet gekregen. Job moet in zijn in verlies nemen, hoe pijnlijk ook. door Hij doet ook in een poging van om voor eens door en voor altijd van het voetballer Ricky de af te komen. Maar dan het in volgt er toch nog in een feestje.

Als Jobs grote door concurrent Ank de van door der Doel ontdekt dat Fré het ten huwelijk is gevraagd in door Marty, van zint Job op wraak. een Hij heeft nog naar maar met één doel uit voor ogen: megaster Lizzy van Looijen naar wegkapen bij Ank. op Niemand de bij Talent Republic uit vindt dit een uit goed idee, maar met Job zet zijn bezopen het plan het voort.

De het nieuwe Nederlandse serie naar ?Weemoedt? biedt een in intiem kijkje in in de wereld van de showbizz. met In een deze intrigerende naar dramaserie, geregisseerd door Thijs uit Römer en gebaseerd op zijn tijdens gelijknamige roman, in staat de Nederlandse entertainmentwereld de vol de schandalen, intriges tijdens en verleidingen centraal. op tv Job Weemoedt is op tv talentmanager bij het managementbureau naar Talent Republic in Amsterdam. Moeiteloos op tv het manoeuvreert hij door de op slangenkuil van de uit entertainmentwereld om zijn sterren op tv te laten stralen. van Hij behoedt ze voor in de uit valkuilen en op tv verleidingen op hun pad en door houdt hun schandalen een uit de tijdens pers. Tot hij uit zelf uit op tv de bocht vliegt en met zijn zorgvuldig opgebouwde wereld een volledig instort. ?Weemoedt? door geeft een een schaamteloos inkijkje uit in de Nederlandse een showbizzwereld én in het tijdens hart van het een man die het mooiste van bezit met door zijn vingers heeft laten glippen: op de van liefde van de zijn leven. De hoofdrollen zijn weggelegd voor de Thijs Römer, Laura op een de Boer, Eva door Duijvestein, Isis Cabolet, Werner Kolf op tv en uit Frédérique Spigt.

augustus 2020
08-03-2017 22:40

Afl. 10

Weemoedt - Afl. 10

Job wil met Talent Republic een nieuwe weg inslaan. Ze gaan het in internationaler aanpakken. Een grote Duitse acteur, die toevallig in Nederland is, is zijn eerste doelwit. Het team is terug! En zelfs Bob Ancion heeft weer succes. Komt all...

01-03-2017 22:35

Afl. 9

Weemoedt - Afl. 9

Nu Job gezuiverd is van elke blaam, lijkt er een wereld voor hem open te gaan. De première van de film 'Alles is Seks' lijkt dé perfecte gelegenheid om zijn comeback te maken in het wereldje. Maar nuchter en bij zijn volle verstand blijkt h...

22-02-2017 22:34

Afl. 8

Weemoedt - Afl. 8

Terug in Nederland gaat Job het gevecht aan tegen de alcohol. Ook moet hij zijn onschuld zien te bewijzen. Geholpen door Juliet doet hij een ultieme poging. Als hij te horen krijgt dat zijn vader op sterven ligt, moet Job alle zeilen bijzet...

15-02-2017 22:41

Afl. 7

Weemoedt - Afl. 7

Jobs bestaan in Frankrijk wordt opgefleurd door actrice Liv Pos. Samen beleven ze een mooi avontuur. Maar eenmaal terug krijgt Job de nekslag toegediend: de aanklacht van Claudia wordt een rechtszaak. Het is nog maar een kwestie van tijd vo...

08-02-2017 22:35

Afl. 6

Weemoedt - Afl. 6

Na het gesprek met Fré lijkt Job alles te hebben verloren. Van acteur Ben de Spreeuwer krijgt hij de sleutels van een huisje in Frankrijk. Daar duikt Job onder. Hij moet tot zichzelf komen, dus puinruimen. Tijdens die dagen komen vele herin...

30-01-2017 21:25

Afl. 5

Weemoedt - Afl. 5

Job is genoodzaakt zijn mensen te ontslaan en Talent Republic te sluiten. Juliet en Chava nemen hem op sleeptouw en het drietal beleeft een prachtige nacht. Maar Job heeft zijn alcoholgebruik niet meer onder controle en Fré confronteert hem...

23-01-2017 21:29

Afl. 4

Weemoedt - Afl. 4

De recherche staat bij Job voor de deur. Zijn verjaardagsfeestje blijkt flink uit de hand te zijn gelopen. Er is een aanklacht tegen hem ingediend: poging tot aanranding. Als dit nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt, moet Job alle ...

16-01-2017 21:29

Afl. 3

Weemoedt - Afl. 3

Het is Jobs verjaardag, maar een feestelijke dag lijkt het niet te worden. Koert heeft de rol van Casanova niet gekregen. Job moet zijn verlies nemen, hoe pijnlijk ook. Hij doet ook een poging om voor eens en voor altijd van voetballer Rick...

09-01-2017 21:33

Afl. 2

Weemoedt - Afl. 2

Als Jobs grote concurrent Ank van der Doel ontdekt dat Fré ten huwelijk is gevraagd door Marty, zint Job op wraak. Hij heeft nog maar één doel voor ogen: megaster Lizzy van Looijen wegkapen bij Ank. Niemand bij Talent Republic vindt dit een...

02-01-2017 21:31

Afl. 1

Weemoedt - Afl. 1

De nieuwe Nederlandse serie ?Weemoedt? biedt een intiem kijkje in de wereld van de showbizz. In deze intrigerende dramaserie, geregisseerd door Thijs Römer en gebaseerd op zijn gelijknamige roman, staat de Nederlandse entertainmentwereld vo...

Weemoedt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weemoedt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weemoedt bij Weemoedt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weemoedt. Heb je een uitzending van Weemoedt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weemoedt gemist

Dramaserie over Job Weemoedt, talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Job manoeuvreert moeiteloos door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt de schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort.

Uitzending gemist van Weemoedt? Hier kun je alle uitzendingen van Weemoedt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!