Programma gemist?

Job een wil met Talent Republic naar een de nieuwe weg inslaan. Ze gaan een het naar in internationaler aanpakken. Een grote Duitse het de acteur, die toevallig in Nederland de is, naar is zijn eerste op tv doelwit. Het team is terug! op En zelfs Bob met Ancion heeft van weer succes. Komt alles tijdens toch nog de goed met op tv Job Weemoedt?

Nu een Job gezuiverd is van door elke blaam, met lijkt er een wereld op voor hem open te de gaan. De op tv première van de met film op tv 'Alles is Seks' lijkt dé het perfecte gelegenheid om zijn het comeback te uit maken in het wereldje. naar Maar de nuchter en op tv bij zijn volle verstand tijdens blijkt het een nog niet zo eenvoudig om 'normaal' naar te kunnen tijdens functioneren.

Terug in Nederland van gaat op tv Job het gevecht met aan tegen de een alcohol. Ook moet hij zijn uit onschuld zien tijdens te bewijzen. Geholpen door op Juliet doet hij een uit een ultieme poging. uit Als hij te horen krijgt dat in zijn de vader op sterven ligt, op tv moet Job alle zeilen de bijzetten om van niet de in oude gewoontes van te vervallen.

Jobs bestaan van in Frankrijk wordt opgefleurd uit door een actrice Liv Pos. Samen beleven op ze een mooi door avontuur. Maar in eenmaal terug krijgt Job uit uit de nekslag toegediend: de aanklacht van van Claudia wordt naar een rechtszaak. Het is tijdens nog maar tijdens een kwestie van een tijd op voordat alles op straat zal liggen. in van Job zakt definitief door door het ijs.

Na de het gesprek met Fré een lijkt Job alles naar te tijdens hebben verloren. Van acteur Ben de op tv een Spreeuwer krijgt hij de door sleutels van met een huisje in met Frankrijk. Daar duikt Job het onder. Hij moet tot in zichzelf van komen, dus puinruimen. Tijdens die het dagen komen vele herinneringen uit voorbij, mooie in en droevige, en verdrinkt het Job zowat een in zijn de verdriet.

Job door is genoodzaakt tijdens zijn mensen te een ontslaan en Talent tijdens Republic te sluiten. Juliet en Chava door nemen hem op in sleeptouw en het op tv een drietal beleeft een prachtige nacht. Maar de Job heeft uit zijn alcoholgebruik niet met meer onder van controle en Fré confronteert door hem daar op een door keiharde manier door mee.

De naar recherche staat bij Job naar voor op de deur. Zijn verjaardagsfeestje met blijkt flink van uit de hand naar te zijn gelopen. Er is in een aanklacht tegen hem van ingediend: poging tot het aanranding. Als in dit nieuws zich uit als een op tv lopend vuurtje op verspreidt, moet Job een alle zeilen bijzetten om zijn talenten op van binnenboord te houden.

Het op tv is Jobs verjaardag, maar een met feestelijke dag lijkt op tv het het niet te worden. Koert op tv heeft de rol van op het Casanova niet gekregen. Job moet een zijn verlies nemen, het hoe pijnlijk de ook. Hij doet ook een de poging om van voor eens en in voor altijd van voetballer van op Ricky af te komen. Maar dan het volgt er toch een van nog een feestje.

Als Jobs het grote concurrent Ank in van der Doel uit ontdekt in dat Fré ten huwelijk tijdens is gevraagd door Marty, zint op tv Job op wraak. met Hij heeft naar nog op tv maar één doel voor ogen: megaster met Lizzy van op tv Looijen naar wegkapen bij Ank. Niemand tijdens bij Talent naar Republic vindt dit een goed idee, tijdens maar Job zet uit het zijn bezopen plan een voort.

De naar nieuwe Nederlandse serie ?Weemoedt? biedt op een met intiem kijkje in op tv de wereld het van de showbizz. met In deze intrigerende het dramaserie, geregisseerd door Thijs een Römer en gebaseerd het op zijn gelijknamige roman, staat in de door Nederlandse entertainmentwereld vol schandalen, intriges de met en verleidingen centraal. Job Weemoedt is het in talentmanager bij het managementbureau Talent met Republic een in Amsterdam. Moeiteloos manoeuvreert hij het door de slangenkuil van door de entertainmentwereld op tv om zijn op sterren te op laten stralen. Hij behoedt een ze voor de valkuilen het en verleidingen op hun op tv pad en houdt een hun schandalen naar uit het de pers. Tot hij zelf uit tijdens de in bocht vliegt met en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig de naar instort. ?Weemoedt? geeft een schaamteloos inkijkje door in tijdens de Nederlandse showbizzwereld én door in op het hart van een man met die een het mooiste bezit tijdens door zijn vingers heeft laten glippen: het de op liefde van zijn leven. De hoofdrollen op tv zijn op weggelegd voor Thijs op Römer, Laura van de Boer, Eva Duijvestein, Isis een Cabolet, Werner een Kolf en met Frédérique Spigt.

april 2021
08-03-2017 22:40

Afl. 10

Weemoedt - Afl. 10

Job wil met Talent Republic een nieuwe weg inslaan. Ze gaan het in internationaler aanpakken. Een grote Duitse acteur, die toevallig in Nederland is, is zijn eerste doelwit. Het team is terug! En zelfs Bob Ancion heeft weer succes. Komt all...

01-03-2017 22:35

Afl. 9

Weemoedt - Afl. 9

Nu Job gezuiverd is van elke blaam, lijkt er een wereld voor hem open te gaan. De première van de film 'Alles is Seks' lijkt dé perfecte gelegenheid om zijn comeback te maken in het wereldje. Maar nuchter en bij zijn volle verstand blijkt h...

22-02-2017 22:34

Afl. 8

Weemoedt - Afl. 8

Terug in Nederland gaat Job het gevecht aan tegen de alcohol. Ook moet hij zijn onschuld zien te bewijzen. Geholpen door Juliet doet hij een ultieme poging. Als hij te horen krijgt dat zijn vader op sterven ligt, moet Job alle zeilen bijzet...

15-02-2017 22:41

Afl. 7

Weemoedt - Afl. 7

Jobs bestaan in Frankrijk wordt opgefleurd door actrice Liv Pos. Samen beleven ze een mooi avontuur. Maar eenmaal terug krijgt Job de nekslag toegediend: de aanklacht van Claudia wordt een rechtszaak. Het is nog maar een kwestie van tijd vo...

08-02-2017 22:35

Afl. 6

Weemoedt - Afl. 6

Na het gesprek met Fré lijkt Job alles te hebben verloren. Van acteur Ben de Spreeuwer krijgt hij de sleutels van een huisje in Frankrijk. Daar duikt Job onder. Hij moet tot zichzelf komen, dus puinruimen. Tijdens die dagen komen vele herin...

30-01-2017 21:25

Afl. 5

Weemoedt - Afl. 5

Job is genoodzaakt zijn mensen te ontslaan en Talent Republic te sluiten. Juliet en Chava nemen hem op sleeptouw en het drietal beleeft een prachtige nacht. Maar Job heeft zijn alcoholgebruik niet meer onder controle en Fré confronteert hem...

23-01-2017 21:29

Afl. 4

Weemoedt - Afl. 4

De recherche staat bij Job voor de deur. Zijn verjaardagsfeestje blijkt flink uit de hand te zijn gelopen. Er is een aanklacht tegen hem ingediend: poging tot aanranding. Als dit nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt, moet Job alle ...

16-01-2017 21:29

Afl. 3

Weemoedt - Afl. 3

Het is Jobs verjaardag, maar een feestelijke dag lijkt het niet te worden. Koert heeft de rol van Casanova niet gekregen. Job moet zijn verlies nemen, hoe pijnlijk ook. Hij doet ook een poging om voor eens en voor altijd van voetballer Rick...

09-01-2017 21:33

Afl. 2

Weemoedt - Afl. 2

Als Jobs grote concurrent Ank van der Doel ontdekt dat Fré ten huwelijk is gevraagd door Marty, zint Job op wraak. Hij heeft nog maar één doel voor ogen: megaster Lizzy van Looijen wegkapen bij Ank. Niemand bij Talent Republic vindt dit een...

02-01-2017 21:31

Afl. 1

Weemoedt - Afl. 1

De nieuwe Nederlandse serie ?Weemoedt? biedt een intiem kijkje in de wereld van de showbizz. In deze intrigerende dramaserie, geregisseerd door Thijs Römer en gebaseerd op zijn gelijknamige roman, staat de Nederlandse entertainmentwereld vo...

Weemoedt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weemoedt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weemoedt bij Weemoedt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weemoedt. Heb je een uitzending van Weemoedt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weemoedt gemist

Dramaserie over Job Weemoedt, talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Job manoeuvreert moeiteloos door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt de schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort.

Uitzending gemist van Weemoedt? Hier kun je alle uitzendingen van Weemoedt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!