Programma gemist?

Job wil met het naar Talent Republic een op tv nieuwe weg inslaan. de Ze gaan het het in internationaler aanpakken. Een grote Duitse tijdens acteur, die van toevallig in Nederland is, op is zijn eerste tijdens de doelwit. Het team is de terug! En zelfs van Bob Ancion van heeft weer succes. Komt alles van toch op tv nog goed met Job tijdens Weemoedt?

Nu Job uit gezuiverd is van elke het blaam, lijkt er naar een wereld voor een hem het open te gaan. De première een uit van de film met 'Alles is Seks' lijkt dé perfecte uit gelegenheid om naar zijn op tv comeback te maken in het wereldje. een Maar nuchter tijdens en bij zijn op volle verstand blijkt het een nog niet zo van eenvoudig om in 'normaal' met te kunnen functioneren.

Terug in in Nederland gaat naar Job het gevecht aan tegen op de alcohol. Ook het op tv moet hij zijn onschuld zien op te bewijzen. Geholpen met door Juliet op tv doet hij een een ultieme poging. Als op hij te horen tijdens krijgt dat zijn vader op met sterven ligt, moet in op Job alle zeilen bijzetten om van niet in naar oude gewoontes te op vervallen.

Jobs op bestaan in Frankrijk wordt opgefleurd van door actrice Liv van Pos. een Samen beleven in ze een mooi op avontuur. Maar eenmaal terug krijgt Job door de nekslag toegediend: op tv op tv de aanklacht van Claudia op wordt een rechtszaak. Het op is nog een maar een kwestie van naar tijd een voordat alles op straat zal liggen. het Job zakt definitief op tv door het door ijs.

Na naar het gesprek met Fré in lijkt Job uit alles te hebben het verloren. Van acteur Ben het de Spreeuwer met krijgt hij de sleutels tijdens van een de huisje in in Frankrijk. Daar duikt Job in onder. Hij moet tot zichzelf in komen, dus puinruimen. van Tijdens die door dagen van komen vele herinneringen voorbij, van mooie en droevige, en uit verdrinkt Job op zowat in zijn met verdriet.

Job op is genoodzaakt zijn mensen te in op ontslaan en Talent van Republic te sluiten. van Juliet en Chava nemen hem de op door sleeptouw en het in drietal beleeft een op prachtige nacht. Maar Job naar heeft zijn tijdens alcoholgebruik niet meer onder controle op tv en uit Fré confronteert hem daar op uit een keiharde manier op tv mee.

De in recherche staat bij een Job voor de deur. Zijn in verjaardagsfeestje blijkt flink de uit de door hand te het zijn gelopen. Er is een de aanklacht de tegen hem de ingediend: poging tot aanranding. Als dit een nieuws zich op tv als met een lopend vuurtje verspreidt, moet Job tijdens alle zeilen bijzetten de om een zijn talenten binnenboord te uit houden.

Het uit is Jobs verjaardag, uit maar een feestelijke tijdens dag lijkt van het niet te worden. van Koert heeft de tijdens rol van Casanova niet gekregen. tijdens Job op moet zijn verlies nemen, uit hoe in pijnlijk ook. Hij doet ook tijdens een poging met om voor eens op tv en voor op altijd van voetballer Ricky af een te komen. Maar dan door volgt de er toch nog een op feestje.

Als door Jobs grote concurrent naar Ank van der tijdens Doel ontdekt dat Fré ten uit huwelijk is een gevraagd door met Marty, zint Job op door wraak. Hij heeft nog een maar één tijdens doel voor ogen: megaster met Lizzy van Looijen van wegkapen bij Ank. op Niemand bij door Talent Republic vindt dit op een goed het idee, maar Job het zet zijn bezopen plan een de voort.

De van nieuwe Nederlandse serie het ?Weemoedt? biedt een intiem van kijkje in een de wereld van de door showbizz. In deze intrigerende tijdens dramaserie, geregisseerd in door Thijs Römer en een gebaseerd op tv op zijn gelijknamige op tv roman, staat de Nederlandse uit entertainmentwereld vol schandalen, van intriges en de verleidingen centraal. uit Job Weemoedt is uit talentmanager bij het managementbureau Talent Republic een in Amsterdam. het Moeiteloos manoeuvreert hij tijdens door de van slangenkuil van de entertainmentwereld om een zijn naar sterren te laten stralen. in Hij met behoedt ze voor de valkuilen en op verleidingen op met hun in pad en houdt hun schandalen uit tijdens de pers. door Tot hij in zelf uit de bocht vliegt tijdens met en zijn zorgvuldig uit opgebouwde wereld volledig instort. naar ?Weemoedt? geeft een schaamteloos op inkijkje met in de Nederlandse showbizzwereld een én in het in hart van een man die het door het mooiste bezit door het zijn vingers heeft laten glippen: door de liefde van van zijn op leven. De hoofdrollen de zijn weggelegd voor Thijs tijdens Römer, Laura uit de Boer, Eva op Duijvestein, Isis Cabolet, op tv Werner Kolf en Frédérique uit Spigt.

augustus 2021
08-03-2017 22:40

Afl. 10

Weemoedt - Afl. 10

Job wil met Talent Republic een nieuwe weg inslaan. Ze gaan het in internationaler aanpakken. Een grote Duitse acteur, die toevallig in Nederland is, is zijn eerste doelwit. Het team is terug! En zelfs Bob Ancion heeft weer succes. Komt all...

01-03-2017 22:35

Afl. 9

Weemoedt - Afl. 9

Nu Job gezuiverd is van elke blaam, lijkt er een wereld voor hem open te gaan. De première van de film 'Alles is Seks' lijkt dé perfecte gelegenheid om zijn comeback te maken in het wereldje. Maar nuchter en bij zijn volle verstand blijkt h...

22-02-2017 22:34

Afl. 8

Weemoedt - Afl. 8

Terug in Nederland gaat Job het gevecht aan tegen de alcohol. Ook moet hij zijn onschuld zien te bewijzen. Geholpen door Juliet doet hij een ultieme poging. Als hij te horen krijgt dat zijn vader op sterven ligt, moet Job alle zeilen bijzet...

15-02-2017 22:41

Afl. 7

Weemoedt - Afl. 7

Jobs bestaan in Frankrijk wordt opgefleurd door actrice Liv Pos. Samen beleven ze een mooi avontuur. Maar eenmaal terug krijgt Job de nekslag toegediend: de aanklacht van Claudia wordt een rechtszaak. Het is nog maar een kwestie van tijd vo...

08-02-2017 22:35

Afl. 6

Weemoedt - Afl. 6

Na het gesprek met Fré lijkt Job alles te hebben verloren. Van acteur Ben de Spreeuwer krijgt hij de sleutels van een huisje in Frankrijk. Daar duikt Job onder. Hij moet tot zichzelf komen, dus puinruimen. Tijdens die dagen komen vele herin...

30-01-2017 21:25

Afl. 5

Weemoedt - Afl. 5

Job is genoodzaakt zijn mensen te ontslaan en Talent Republic te sluiten. Juliet en Chava nemen hem op sleeptouw en het drietal beleeft een prachtige nacht. Maar Job heeft zijn alcoholgebruik niet meer onder controle en Fré confronteert hem...

23-01-2017 21:29

Afl. 4

Weemoedt - Afl. 4

De recherche staat bij Job voor de deur. Zijn verjaardagsfeestje blijkt flink uit de hand te zijn gelopen. Er is een aanklacht tegen hem ingediend: poging tot aanranding. Als dit nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt, moet Job alle ...

16-01-2017 21:29

Afl. 3

Weemoedt - Afl. 3

Het is Jobs verjaardag, maar een feestelijke dag lijkt het niet te worden. Koert heeft de rol van Casanova niet gekregen. Job moet zijn verlies nemen, hoe pijnlijk ook. Hij doet ook een poging om voor eens en voor altijd van voetballer Rick...

09-01-2017 21:33

Afl. 2

Weemoedt - Afl. 2

Als Jobs grote concurrent Ank van der Doel ontdekt dat Fré ten huwelijk is gevraagd door Marty, zint Job op wraak. Hij heeft nog maar één doel voor ogen: megaster Lizzy van Looijen wegkapen bij Ank. Niemand bij Talent Republic vindt dit een...

02-01-2017 21:31

Afl. 1

Weemoedt - Afl. 1

De nieuwe Nederlandse serie ?Weemoedt? biedt een intiem kijkje in de wereld van de showbizz. In deze intrigerende dramaserie, geregisseerd door Thijs Römer en gebaseerd op zijn gelijknamige roman, staat de Nederlandse entertainmentwereld vo...

Weemoedt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weemoedt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weemoedt bij Weemoedt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weemoedt. Heb je een uitzending van Weemoedt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weemoedt gemist

Dramaserie over Job Weemoedt, talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Job manoeuvreert moeiteloos door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt de schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort.

Uitzending gemist van Weemoedt? Hier kun je alle uitzendingen van Weemoedt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!