Programma gemist?

Job wil de met Talent tijdens Republic een nieuwe weg inslaan. tijdens Ze gaan het op tv in tijdens internationaler aanpakken. Een door grote Duitse acteur, die uit toevallig in Nederland is, de de is zijn eerste uit doelwit. Het team van is terug! En op zelfs Bob Ancion heeft een weer succes. Komt alles op toch nog goed naar met Job een Weemoedt?

Nu Job met gezuiverd is van de elke met blaam, lijkt er op tv een wereld voor op tv hem open te gaan. met De première van met de film 'Alles op is Seks' met lijkt dé perfecte gelegenheid om zijn naar comeback door te maken in het uit wereldje. door Maar nuchter en bij zijn volle tijdens verstand blijkt het een nog niet zo op tv eenvoudig op om 'normaal' te kunnen uit functioneren.

Terug op in Nederland gaat Job op tv het gevecht tijdens aan tegen de op tv alcohol. Ook moet hij de zijn onschuld zien te van bewijzen. naar Geholpen door de Juliet doet hij een ultieme op tv poging. Als hij te door horen krijgt het dat zijn het vader op sterven een ligt, moet Job uit alle zeilen naar bijzetten om niet in de oude gewoontes te het vervallen.

Jobs uit bestaan in Frankrijk wordt opgefleurd met door actrice op Liv Pos. Samen beleven tijdens ze een mooi met met avontuur. Maar eenmaal in terug krijgt Job de nekslag door toegediend: het de aanklacht van Claudia in wordt een rechtszaak. een Het is nog naar maar een kwestie van tijd uit voordat alles op het straat zal liggen. met Job naar zakt definitief door het door ijs.

Na het gesprek naar met Fré lijkt van Job alles naar te op tv hebben verloren. Van acteur Ben in de Spreeuwer met krijgt hij van de sleutels van een naar huisje in naar Frankrijk. Daar duikt Job onder. Hij door moet tot een zichzelf van komen, dus puinruimen. met Tijdens die dagen komen naar vele herinneringen voorbij, de mooie en droevige, en op verdrinkt op Job zowat in zijn het verdriet.

Job uit is genoodzaakt een zijn mensen te ontslaan en Talent de uit Republic te sluiten. Juliet op en Chava van nemen hem op sleeptouw in en het drietal door beleeft een prachtige nacht. Maar op op Job heeft zijn alcoholgebruik niet het meer van onder controle en door Fré confronteert hem daar op op tv een keiharde op tv manier mee.

De recherche met staat bij Job naar voor uit de deur. Zijn verjaardagsfeestje door blijkt flink uit naar de hand met te zijn gelopen. Er is uit een aanklacht tegen hem naar ingediend: poging tot door aanranding. Als dit door nieuws in zich als door een lopend vuurtje verspreidt, moet een Job alle van zeilen bijzetten om zijn talenten de binnenboord een te houden.

Het is Jobs met op tv verjaardag, maar een feestelijke dag lijkt naar het niet op tv te worden. een Koert heeft de rol van door op Casanova niet gekregen. Job moet naar zijn in verlies nemen, hoe pijnlijk het ook. Hij doet tijdens ook een poging om voor tijdens de eens en voor altijd een van voetballer Ricky af te tijdens komen. tijdens Maar dan volgt er toch in op tv nog een feestje.

Als op Jobs grote door concurrent Ank van in der Doel ontdekt dat Fré ten het huwelijk in is gevraagd het door Marty, zint Job naar op wraak. Hij heeft met nog maar op tv één doel voor ogen: megaster door Lizzy van Looijen het wegkapen bij Ank. van Niemand bij Talent op tv Republic vindt dit naar van een goed idee, maar Job uit zet zijn bezopen door plan op tv voort.

De uit nieuwe Nederlandse serie ?Weemoedt? op tv biedt een door intiem kijkje in de wereld van van de tijdens showbizz. In van deze intrigerende de dramaserie, geregisseerd door Thijs op tv Römer en gebaseerd op de zijn uit gelijknamige roman, staat het de Nederlandse entertainmentwereld vol schandalen, intriges uit en verleidingen uit centraal. Job naar Weemoedt is een talentmanager bij het managementbureau uit Talent Republic in Amsterdam. van Moeiteloos manoeuvreert hij een door de slangenkuil door van de met entertainmentwereld om zijn een sterren te laten op tv stralen. Hij behoedt op tv ze voor de valkuilen en tijdens verleidingen op hun het pad en houdt tijdens hun schandalen uit uit de van pers. Tot hij een zelf uit de uit bocht vliegt en zijn zorgvuldig het opgebouwde uit wereld volledig instort. ?Weemoedt? uit geeft een tijdens schaamteloos inkijkje door in de Nederlandse door showbizzwereld én in het hart van van een man uit die van het mooiste bezit door met zijn vingers heeft laten met glippen: de tijdens liefde van zijn naar leven. De hoofdrollen zijn weggelegd voor het een Thijs Römer, Laura in de Boer, Eva Duijvestein, Isis van Cabolet, Werner Kolf van en Frédérique door Spigt.

april 2020
08-03-2017 22:40

Afl. 10

Weemoedt - Afl. 10

Job wil met Talent Republic een nieuwe weg inslaan. Ze gaan het in internationaler aanpakken. Een grote Duitse acteur, die toevallig in Nederland is, is zijn eerste doelwit. Het team is terug! En zelfs Bob Ancion heeft weer succes. Komt all...

01-03-2017 22:35

Afl. 9

Weemoedt - Afl. 9

Nu Job gezuiverd is van elke blaam, lijkt er een wereld voor hem open te gaan. De première van de film 'Alles is Seks' lijkt dé perfecte gelegenheid om zijn comeback te maken in het wereldje. Maar nuchter en bij zijn volle verstand blijkt h...

22-02-2017 22:34

Afl. 8

Weemoedt - Afl. 8

Terug in Nederland gaat Job het gevecht aan tegen de alcohol. Ook moet hij zijn onschuld zien te bewijzen. Geholpen door Juliet doet hij een ultieme poging. Als hij te horen krijgt dat zijn vader op sterven ligt, moet Job alle zeilen bijzet...

15-02-2017 22:41

Afl. 7

Weemoedt - Afl. 7

Jobs bestaan in Frankrijk wordt opgefleurd door actrice Liv Pos. Samen beleven ze een mooi avontuur. Maar eenmaal terug krijgt Job de nekslag toegediend: de aanklacht van Claudia wordt een rechtszaak. Het is nog maar een kwestie van tijd vo...

08-02-2017 22:35

Afl. 6

Weemoedt - Afl. 6

Na het gesprek met Fré lijkt Job alles te hebben verloren. Van acteur Ben de Spreeuwer krijgt hij de sleutels van een huisje in Frankrijk. Daar duikt Job onder. Hij moet tot zichzelf komen, dus puinruimen. Tijdens die dagen komen vele herin...

30-01-2017 21:25

Afl. 5

Weemoedt - Afl. 5

Job is genoodzaakt zijn mensen te ontslaan en Talent Republic te sluiten. Juliet en Chava nemen hem op sleeptouw en het drietal beleeft een prachtige nacht. Maar Job heeft zijn alcoholgebruik niet meer onder controle en Fré confronteert hem...

23-01-2017 21:29

Afl. 4

Weemoedt - Afl. 4

De recherche staat bij Job voor de deur. Zijn verjaardagsfeestje blijkt flink uit de hand te zijn gelopen. Er is een aanklacht tegen hem ingediend: poging tot aanranding. Als dit nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt, moet Job alle ...

16-01-2017 21:29

Afl. 3

Weemoedt - Afl. 3

Het is Jobs verjaardag, maar een feestelijke dag lijkt het niet te worden. Koert heeft de rol van Casanova niet gekregen. Job moet zijn verlies nemen, hoe pijnlijk ook. Hij doet ook een poging om voor eens en voor altijd van voetballer Rick...

09-01-2017 21:33

Afl. 2

Weemoedt - Afl. 2

Als Jobs grote concurrent Ank van der Doel ontdekt dat Fré ten huwelijk is gevraagd door Marty, zint Job op wraak. Hij heeft nog maar één doel voor ogen: megaster Lizzy van Looijen wegkapen bij Ank. Niemand bij Talent Republic vindt dit een...

02-01-2017 21:31

Afl. 1

Weemoedt - Afl. 1

De nieuwe Nederlandse serie ?Weemoedt? biedt een intiem kijkje in de wereld van de showbizz. In deze intrigerende dramaserie, geregisseerd door Thijs Römer en gebaseerd op zijn gelijknamige roman, staat de Nederlandse entertainmentwereld vo...

Weemoedt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weemoedt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weemoedt bij Weemoedt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weemoedt. Heb je een uitzending van Weemoedt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weemoedt gemist

Dramaserie over Job Weemoedt, talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Job manoeuvreert moeiteloos door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt de schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort.

Uitzending gemist van Weemoedt? Hier kun je alle uitzendingen van Weemoedt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!