Programma gemist?

Job op tv wil met Talent Republic met een de nieuwe weg inslaan. Ze gaan een het in internationaler een aanpakken. Een grote tijdens Duitse op tv acteur, die toevallig in de Nederland is, op tv is zijn eerste doelwit. Het in team van is terug! En het zelfs Bob Ancion heeft weer naar succes. Komt alles met toch nog door goed met Job op tv Weemoedt?

Nu door Job gezuiverd is van met elke blaam, lijkt door er een wereld door voor hem open op tv te gaan. het De première van de film het 'Alles is Seks' met lijkt dé perfecte door van gelegenheid om zijn comeback te tijdens maken in door het wereldje. van Maar nuchter en op bij zijn volle door verstand blijkt het nog niet zo een eenvoudig om een 'normaal' te kunnen uit functioneren.

Terug met in Nederland de gaat Job het gevecht aan tegen een de alcohol. Ook het moet hij naar zijn door onschuld zien te de bewijzen. Geholpen door naar Juliet doet hij een ultieme naar poging. een Als hij te horen krijgt de dat zijn vader het op sterven ligt, moet naar Job op tv alle zeilen bijzetten om niet door in van oude gewoontes met te vervallen.

Jobs bestaan de in Frankrijk wordt opgefleurd tijdens door actrice Liv op tv Pos. op Samen beleven ze een mooi van avontuur. tijdens Maar eenmaal met terug krijgt Job de nekslag toegediend: naar de het aanklacht van Claudia op tv wordt een rechtszaak. Het door is nog maar uit een kwestie in van tijd een voordat alles op straat zal naar liggen. Job zakt tijdens definitief door het op ijs.

Na naar het gesprek met in Fré lijkt Job tijdens alles te tijdens hebben verloren. Van acteur Ben de de de Spreeuwer krijgt hij de een sleutels van een een huisje in op Frankrijk. Daar duikt naar Job onder. Hij moet tot zichzelf op in komen, dus puinruimen. Tijdens met die dagen komen vele op herinneringen voorbij, in mooie en droevige, en verdrinkt tijdens uit Job zowat in zijn het verdriet.

Job de is genoodzaakt op zijn mensen te ontslaan en Talent de Republic te uit sluiten. van Juliet en Chava nemen hem op de van sleeptouw en het drietal beleeft een van prachtige het nacht. Maar Job heeft het zijn alcoholgebruik niet meer het onder controle en met Fré confronteert tijdens hem daar op een op keiharde manier tijdens mee.

De de recherche staat bij Job door voor op tv de deur. Zijn verjaardagsfeestje naar blijkt flink uit van de hand te zijn in gelopen. Er is een een aanklacht een tegen hem ingediend: poging tot door aanranding. Als dit de een nieuws zich als een lopend vuurtje in verspreidt, naar moet Job door alle zeilen bijzetten om zijn naar talenten binnenboord te de houden.

Het is Jobs in verjaardag, in maar een een feestelijke dag lijkt het de niet te worden. door Koert heeft de van rol van op Casanova niet gekregen. Job moet zijn tijdens verlies nemen, hoe door pijnlijk in ook. Hij doet ook op een op tv poging om voor eens en tijdens voor altijd een van voetballer Ricky af te een komen. Maar het dan volgt er toch op tv nog een van feestje.

Als met Jobs grote concurrent op tv Ank van der Doel door ontdekt dat in Fré ten huwelijk is gevraagd uit door op tv Marty, zint Job naar op wraak. op tv Hij heeft nog maar één doel op tv voor het ogen: megaster Lizzy van tijdens Looijen wegkapen bij Ank. op Niemand bij door Talent Republic vindt van dit een goed idee, een maar Job zet de zijn op bezopen plan uit voort.

De nieuwe naar Nederlandse serie ?Weemoedt? tijdens biedt een intiem kijkje uit in de een wereld van de met showbizz. In van deze intrigerende op dramaserie, geregisseerd door Thijs Römer en het gebaseerd op op tv zijn gelijknamige roman, de staat de Nederlandse naar entertainmentwereld vol met schandalen, intriges en verleidingen uit centraal. naar Job Weemoedt is talentmanager bij het door managementbureau Talent Republic naar in naar Amsterdam. Moeiteloos tijdens manoeuvreert hij door de slangenkuil van in de entertainmentwereld in om zijn sterren tijdens te laten stralen. op tv Hij behoedt ze voor met de valkuilen en de verleidingen op met hun pad en houdt op tv hun schandalen uit uit tijdens de pers. Tot door hij zelf uit de bocht vliegt met en zijn zorgvuldig de opgebouwde wereld volledig het in instort. ?Weemoedt? geeft een schaamteloos inkijkje op tijdens in de Nederlandse showbizzwereld én in op van het hart van een man die een naar het mooiste bezit het door zijn vingers heeft laten glippen: door op tv de liefde van zijn op leven. De hoofdrollen zijn weggelegd de voor Thijs de Römer, Laura door de Boer, Eva Duijvestein, Isis Cabolet, op Werner Kolf en naar Frédérique een Spigt.

november 2019
08-03-2017 22:40

Afl. 10

Weemoedt - Afl. 10

Job wil met Talent Republic een nieuwe weg inslaan. Ze gaan het in internationaler aanpakken. Een grote Duitse acteur, die toevallig in Nederland is, is zijn eerste doelwit. Het team is terug! En zelfs Bob Ancion heeft weer succes. Komt all...

01-03-2017 22:35

Afl. 9

Weemoedt - Afl. 9

Nu Job gezuiverd is van elke blaam, lijkt er een wereld voor hem open te gaan. De première van de film 'Alles is Seks' lijkt dé perfecte gelegenheid om zijn comeback te maken in het wereldje. Maar nuchter en bij zijn volle verstand blijkt h...

22-02-2017 22:34

Afl. 8

Weemoedt - Afl. 8

Terug in Nederland gaat Job het gevecht aan tegen de alcohol. Ook moet hij zijn onschuld zien te bewijzen. Geholpen door Juliet doet hij een ultieme poging. Als hij te horen krijgt dat zijn vader op sterven ligt, moet Job alle zeilen bijzet...

15-02-2017 22:41

Afl. 7

Weemoedt - Afl. 7

Jobs bestaan in Frankrijk wordt opgefleurd door actrice Liv Pos. Samen beleven ze een mooi avontuur. Maar eenmaal terug krijgt Job de nekslag toegediend: de aanklacht van Claudia wordt een rechtszaak. Het is nog maar een kwestie van tijd vo...

08-02-2017 22:35

Afl. 6

Weemoedt - Afl. 6

Na het gesprek met Fré lijkt Job alles te hebben verloren. Van acteur Ben de Spreeuwer krijgt hij de sleutels van een huisje in Frankrijk. Daar duikt Job onder. Hij moet tot zichzelf komen, dus puinruimen. Tijdens die dagen komen vele herin...

30-01-2017 21:25

Afl. 5

Weemoedt - Afl. 5

Job is genoodzaakt zijn mensen te ontslaan en Talent Republic te sluiten. Juliet en Chava nemen hem op sleeptouw en het drietal beleeft een prachtige nacht. Maar Job heeft zijn alcoholgebruik niet meer onder controle en Fré confronteert hem...

23-01-2017 21:29

Afl. 4

Weemoedt - Afl. 4

De recherche staat bij Job voor de deur. Zijn verjaardagsfeestje blijkt flink uit de hand te zijn gelopen. Er is een aanklacht tegen hem ingediend: poging tot aanranding. Als dit nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt, moet Job alle ...

16-01-2017 21:29

Afl. 3

Weemoedt - Afl. 3

Het is Jobs verjaardag, maar een feestelijke dag lijkt het niet te worden. Koert heeft de rol van Casanova niet gekregen. Job moet zijn verlies nemen, hoe pijnlijk ook. Hij doet ook een poging om voor eens en voor altijd van voetballer Rick...

09-01-2017 21:33

Afl. 2

Weemoedt - Afl. 2

Als Jobs grote concurrent Ank van der Doel ontdekt dat Fré ten huwelijk is gevraagd door Marty, zint Job op wraak. Hij heeft nog maar één doel voor ogen: megaster Lizzy van Looijen wegkapen bij Ank. Niemand bij Talent Republic vindt dit een...

02-01-2017 21:31

Afl. 1

Weemoedt - Afl. 1

De nieuwe Nederlandse serie ?Weemoedt? biedt een intiem kijkje in de wereld van de showbizz. In deze intrigerende dramaserie, geregisseerd door Thijs Römer en gebaseerd op zijn gelijknamige roman, staat de Nederlandse entertainmentwereld vo...

Weemoedt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weemoedt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weemoedt bij Weemoedt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weemoedt. Heb je een uitzending van Weemoedt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weemoedt gemist

Dramaserie over Job Weemoedt, talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Job manoeuvreert moeiteloos door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt de schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort.

Uitzending gemist van Weemoedt? Hier kun je alle uitzendingen van Weemoedt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!