Programma gemist?

Job de wil met Talent Republic een een nieuwe weg inslaan. in Ze gaan de het in internationaler aanpakken. door Een grote Duitse op tv een acteur, die toevallig in een Nederland is, is door zijn eerste doelwit. Het team door is op tv terug! En zelfs op tv Bob Ancion heeft op weer succes. Komt alles toch op nog goed met met Job met Weemoedt?

Nu uit Job gezuiverd naar is van elke de blaam, lijkt er het een wereld voor van hem open te de gaan. De première het van de film 'Alles op tv is Seks' een lijkt dé perfecte gelegenheid om naar zijn door comeback te maken in het met wereldje. Maar naar nuchter en bij zijn tijdens volle uit verstand blijkt het nog niet zo tijdens eenvoudig om 'normaal' tijdens te kunnen op functioneren.

Terug met in Nederland gaat Job op het gevecht aan met tegen de alcohol. Ook op moet hij de zijn met onschuld zien te bewijzen. Geholpen in door Juliet doet uit hij tijdens een ultieme poging. Als hij te op tv horen krijgt dat het zijn vader op de sterven een ligt, moet tijdens Job alle zeilen bijzetten in om niet in oude gewoontes een op te vervallen.

Jobs het bestaan in Frankrijk wordt tijdens opgefleurd door naar actrice Liv het Pos. Samen beleven ze met een mooi avontuur. een Maar eenmaal terug krijgt Job door de nekslag toegediend: naar de aanklacht van met Claudia van wordt een rechtszaak. het Het is naar nog maar een kwestie van tijd uit voordat alles de op straat zal liggen. de van Job zakt definitief door door het ijs.

Na het gesprek in met met Fré lijkt de Job alles te hebben naar verloren. Van naar acteur Ben de Spreeuwer met krijgt hij de sleutels op tv van van een huisje in Frankrijk. Daar duikt met Job door onder. Hij door moet tot zichzelf komen, door dus puinruimen. Tijdens die in dagen komen op vele herinneringen voorbij, mooie op tv en uit droevige, en verdrinkt Job door zowat in zijn het verdriet.

Job is genoodzaakt met zijn mensen te op tv ontslaan in en Talent Republic op te sluiten. uit Juliet en Chava met nemen hem op uit sleeptouw en het drietal beleeft de een prachtige nacht. een Maar Job heeft in zijn alcoholgebruik niet meer met door onder controle en Fré confronteert hem tijdens daar in op een keiharde manier op tv mee.

De door recherche staat de bij Job voor de deur. een Zijn verjaardagsfeestje blijkt naar flink uit de tijdens hand te op zijn gelopen. Er op tv is een aanklacht een tegen hem met ingediend: poging tot aanranding. Als op dit nieuws in zich als in een lopend vuurtje verspreidt, moet de Job alle een zeilen bijzetten om door zijn talenten binnenboord te op tv houden.

Het van is Jobs in verjaardag, maar een naar feestelijke dag lijkt het niet uit te worden. Koert met heeft de naar rol van Casanova van niet gekregen. Job moet met zijn verlies nemen, hoe een pijnlijk ook. het Hij naar doet ook een poging om een voor eens met en voor altijd van voetballer uit uit Ricky af te komen. naar Maar dan volgt er door toch door nog een feestje.

Als Jobs uit grote de concurrent Ank van op der Doel ontdekt dat op Fré ten huwelijk is gevraagd met door tijdens Marty, zint Job op tv op wraak. Hij heeft naar nog tijdens maar één doel voor ogen: megaster met op tv Lizzy van Looijen wegkapen een bij Ank. Niemand bij Talent van Republic in vindt dit een uit goed idee, het maar Job zet zijn van bezopen plan uit voort.

De nieuwe tijdens Nederlandse serie in ?Weemoedt? biedt een intiem kijkje op in de wereld naar van de op showbizz. In het deze intrigerende dramaserie, geregisseerd van door Thijs tijdens Römer en gebaseerd op zijn door gelijknamige roman, op tv staat de Nederlandse entertainmentwereld naar het vol schandalen, intriges en op verleidingen centraal. Job in Weemoedt is tijdens talentmanager bij het managementbureau op Talent Republic in Amsterdam. Moeiteloos het manoeuvreert hij door in door de slangenkuil van de entertainmentwereld om naar zijn sterren te in met laten stralen. Hij door behoedt ze voor de het valkuilen en een verleidingen op hun pad met en houdt hun schandalen uit in de pers. uit Tot hij door zelf uit de bocht vliegt een en zijn op tv zorgvuldig opgebouwde door wereld volledig op tv instort. ?Weemoedt? geeft in een schaamteloos inkijkje in de Nederlandse van een showbizzwereld én in het het hart van in een man die het mooiste op tv bezit door een zijn vingers heeft laten in glippen: uit de liefde van zijn leven. De in hoofdrollen met zijn weggelegd voor Thijs Römer, een Laura de Boer, Eva tijdens van Duijvestein, Isis Cabolet, Werner Kolf en tijdens het Frédérique Spigt.

september 2021
08-03-2017 22:40

Afl. 10

Weemoedt - Afl. 10

Job wil met Talent Republic een nieuwe weg inslaan. Ze gaan het in internationaler aanpakken. Een grote Duitse acteur, die toevallig in Nederland is, is zijn eerste doelwit. Het team is terug! En zelfs Bob Ancion heeft weer succes. Komt all...

01-03-2017 22:35

Afl. 9

Weemoedt - Afl. 9

Nu Job gezuiverd is van elke blaam, lijkt er een wereld voor hem open te gaan. De première van de film 'Alles is Seks' lijkt dé perfecte gelegenheid om zijn comeback te maken in het wereldje. Maar nuchter en bij zijn volle verstand blijkt h...

22-02-2017 22:34

Afl. 8

Weemoedt - Afl. 8

Terug in Nederland gaat Job het gevecht aan tegen de alcohol. Ook moet hij zijn onschuld zien te bewijzen. Geholpen door Juliet doet hij een ultieme poging. Als hij te horen krijgt dat zijn vader op sterven ligt, moet Job alle zeilen bijzet...

15-02-2017 22:41

Afl. 7

Weemoedt - Afl. 7

Jobs bestaan in Frankrijk wordt opgefleurd door actrice Liv Pos. Samen beleven ze een mooi avontuur. Maar eenmaal terug krijgt Job de nekslag toegediend: de aanklacht van Claudia wordt een rechtszaak. Het is nog maar een kwestie van tijd vo...

08-02-2017 22:35

Afl. 6

Weemoedt - Afl. 6

Na het gesprek met Fré lijkt Job alles te hebben verloren. Van acteur Ben de Spreeuwer krijgt hij de sleutels van een huisje in Frankrijk. Daar duikt Job onder. Hij moet tot zichzelf komen, dus puinruimen. Tijdens die dagen komen vele herin...

30-01-2017 21:25

Afl. 5

Weemoedt - Afl. 5

Job is genoodzaakt zijn mensen te ontslaan en Talent Republic te sluiten. Juliet en Chava nemen hem op sleeptouw en het drietal beleeft een prachtige nacht. Maar Job heeft zijn alcoholgebruik niet meer onder controle en Fré confronteert hem...

23-01-2017 21:29

Afl. 4

Weemoedt - Afl. 4

De recherche staat bij Job voor de deur. Zijn verjaardagsfeestje blijkt flink uit de hand te zijn gelopen. Er is een aanklacht tegen hem ingediend: poging tot aanranding. Als dit nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt, moet Job alle ...

16-01-2017 21:29

Afl. 3

Weemoedt - Afl. 3

Het is Jobs verjaardag, maar een feestelijke dag lijkt het niet te worden. Koert heeft de rol van Casanova niet gekregen. Job moet zijn verlies nemen, hoe pijnlijk ook. Hij doet ook een poging om voor eens en voor altijd van voetballer Rick...

09-01-2017 21:33

Afl. 2

Weemoedt - Afl. 2

Als Jobs grote concurrent Ank van der Doel ontdekt dat Fré ten huwelijk is gevraagd door Marty, zint Job op wraak. Hij heeft nog maar één doel voor ogen: megaster Lizzy van Looijen wegkapen bij Ank. Niemand bij Talent Republic vindt dit een...

02-01-2017 21:31

Afl. 1

Weemoedt - Afl. 1

De nieuwe Nederlandse serie ?Weemoedt? biedt een intiem kijkje in de wereld van de showbizz. In deze intrigerende dramaserie, geregisseerd door Thijs Römer en gebaseerd op zijn gelijknamige roman, staat de Nederlandse entertainmentwereld vo...

Weemoedt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weemoedt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weemoedt bij Weemoedt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weemoedt. Heb je een uitzending van Weemoedt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weemoedt gemist

Dramaserie over Job Weemoedt, talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Job manoeuvreert moeiteloos door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt de schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort.

Uitzending gemist van Weemoedt? Hier kun je alle uitzendingen van Weemoedt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!