Programma gemist?

Oudejaarsconference van waarin Javier Guzman het jaarnieuws op tv uit doorspit en daarbij zijn ongezouten het mening geeft. Zo een passeren onder meer in de schokkende aanslagen uit van het IS de revue en worden uit wereldleiders op de in hak tijdens genomen.

juni 2021
02-01-2017 22:55

Afl. 1

Oudejaarsconference Javier Guzman - Afl. 1

Oudejaarsconference waarin Javier Guzman het jaarnieuws doorspit en daarbij zijn ongezouten mening geeft. Zo passeren onder meer de schokkende aanslagen van IS de revue en worden wereldleiders op de hak genomen.

Oudejaarsconference Javier Guzman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oudejaarsconference Javier Guzman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oudejaarsconference Javier Guzman bij Oudejaarsconference Javier Guzman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oudejaarsconference Javier Guzman. Heb je een uitzending van Oudejaarsconference Javier Guzman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oudejaarsconference Javier Guzman gemist

Oudejaarsconference waarin Javier Guzman het jaarnieuws doorspit en daarbij zijn ongezouten mening geeft. Zo passeren de schokkende aanslagen van IS de revue, moet Yuri het ontgelden door zijn 'misdragingen' bij de Olympische Spelen en worden wereldleiders als Poetin en Erdogan een voor een op de hak genomen. Maar ook het drugsschandaal in het Slotervaartziekenhuis, de Brexit, de hevige verkiezingsstrijd in Amerika en de opvallende moves van Sylvana Simons ontbreken niet in dit overzicht van 2016.

Uitzending gemist van Oudejaarsconference Javier Guzman? Hier kun je alle uitzendingen van Oudejaarsconference Javier Guzman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!