Programma gemist?

Presentatrice uit Jetske van den Elsen op gaat het langs bij de betrokkenen naar van burenruzies en naar andere kwesties, waarin het mr. Reid uitspraak heeft gedaan, in met de soms grote gevolgen voor de uit uit bewoners.

Jetske van van den Elsen gaat van langs het bij de partijen in Rotterdam en uit Apeldoorn om op te kijken hoe het met in gaat na de uitspraak. het Mevrouw Mourik van wordt al jaren het getergd door gekmakende trillingen. met Zij is ervan overtuigd dat op tv het de bovenburen de boosdoeners door zijn, maar op die zijn zich van in geen kwaad bewust. Als na naar een grondig in onderzoek van in Mr. Reid blijkt dat door de trillingen niet van door de bovenburen door afkomstig zijn, en dat een ze ook niet in meer mag met klagen, is mevrouw het Mourik ten einde op tv raad. van Jetske gaat langs om te uit kijken een welke drastische beslissing met meneer en mevrouw Mourik in hebben genomen. In Apeldoorn slaat op tv de vlam in van de pan op tv als meneer Alkatib voor door de zoveelste naar keer zijn auto op op tv de de gezamenlijke oprit van hem en het buren Henk en uit Agnes van Werven een uit parkeert. Naast onenigheid over met het parkeren, het hebben ook de afwatering en de van schutting naar voor veel problemen gezorgd naar tussen de buren. Genoeg met voor Jetske om door over na te het de praten.

Jetske van den een Elsen de gaat langs een bij twee zaken van om te kijken hoe het op gaat na in de uitspraak. In op Amsterdam is al van jaren strijd tussen Ron met en Tinie en hun naar van buurvrouw Wil. Vooral op de het balkons lopen naar de spanningen naar hoog op. Wat ooit begon op tv met de geluidsoverlast van die Ron en Tinie van veroorzaakten met hun een op nachtelijke escapades, heeft geresulteerd in zeven van jaar met getreiter en gescheld. De enige met oplossing een lijkt het afschermen van het de balkons, door zodat ze elkaar uit niet meer hoeven te zien. op de Tuinontwerper Jurgen Smit helpt op hierbij. In Baarle-Nassau met klaagt het echtpaar Verweij de al jaren over gevaarlijke van bomen die door dichtbij hun huisje staan de op in Bungalowpark L'air pur. Als op tv er uit tijdens een winterstorm een spar op boven op hun huis in valt, is het naar voor hen een duidelijk: de VVE moet op tv op betalen. De VVE blijkt niet door aansprakelijk, het maar meneer Verweij laat op tv het er niet bij uit zitten.

Jetske het van den Elsen gaat op tv na naar de uitspraak langs op bij de partijen naar in Oude Pekela en Scheemda. In met Oude Pekela de ergert een Janneke Smit zich al jaren aan een het stuk grond door naast haar door huis. Brandnetels, een distels en ander onkruid tiert op tv daar welig. De de eigenaar, Jan de Hendriksen, de geeft niet thuis tijdens als Janneke bij uit hem klaagt. Hij vindt dat zij de een niks te zoeken van heeft op zíjn stuk grond. In door Scheemda naar speelt een heel ander van probleem. Gerda op en Michel wonen de op nummer 69 en hebben door tijdens prima contact met een de buren. Als het de buurman van nummer met 67 Gerda helpt uit met bomen door uit de grond door halen, gaan ze aan het einde de van de dag tijdens nog het even in hun tuin met borrelen. Buurvrouw Zwanet op van nummer van 65 is daar op ook bij. In eerste instantie uit allemaal door leuk en aardig, totdat de de een buurman van nummer 67 en met Zwanet gaan door flikflooien. Hoe durven ze, vindt een Gerda. het Want de buurman van met nummer 67 op is getrouwd tijdens en zijn vrouw naar is ook op een de borrel. Overspel in haar huis. het Gerda de vindt het uit ongepast.

Jetske van den van Elsen gaat terug het naar twee spraakmakende op tv zaken. op tv Zo gaat ze naar langs bij Thea door Bosch, die een door gedeelte van uit de boerderij van op tv de familie Roelvink huurde op in Eibergen. De in eerste twee maanden liep op tv daar met alles soepel. De familie Roelvink is van kind aan huis uit bij uit mevrouw Bosch en met onder het van genot van een bakkie koffie door en een op tv sigaretje wordt lief en de leed gedeeld. met Totdat ineens blijkt in dat mevrouw Bosch uit de energiekosten niet kan van betalen. Daarna begint de het ellende. Natuurlijk tijdens brengt het Jetske ook een bezoekje aan de een familie Roelvink. Daarna in reist ze uit door naar met Amstelveen naar Maurice van een der door Bijl en Ethel van Rozendaal, al tien jaar met goede buren. Dit verandert van in naar de een op de andere door dag als Van tijdens der door Bijl de auto van in zijn buurvrouw de leent. Hij krijgt een in botsing met een op tv andere auto, de maar durft dit in niet direct op naar te biechten. Mevrouw Rozendaal schakelt haar een door verzekering in. Ze gaat met vijf schadevrije jaren erop achteruit, naar door maar die kan ze terugkopen. op tv Van der naar Bijl betaalt niets, een ze moet maar eerst tijdens overstappen naar door een goedkopere in verzekeraar.

Jetske door van den in Elsen gaat op bezoek tijdens bij twee het krasse dames: mevrouw Boekkooi en uit mevrouw Halmans. Mevrouw het Boekkooi in koopt een prachtige in scootmobiel en komt er na op de koop achter van dat ze op eigenlijk recht heeft naar op een achteruitkijkcamera. Tenminste, het dat vindt zij. Het door scootmobielbedrijf zegt door dat van ze zo'n hoge korting heeft gehad op door dat ze geen van recht meer heeft op op tv de camera. In in Maastricht gaat Jetske kijken de hoe het nu door gaat met mevrouw Halmans het die al jaren met last heeft van van in een bromtoon in haar met huis.

Jetske van in den Elsen gaat naar op bezoek in door Dalfsen naar bij meneer De Boer en in zijn buurmannen meneer Esselink een en meneer Borger. in De drie tijdens mannen hebben op tv een discussie over overhangende in takken uit van een laurierhaag en van het een paar eiken. met Ook het hebben ze een meningsverschil uit over wat nou het een mooie tuin is. Daarna op reist Jetske door in naar tijdens de familie Juffer en de op familie Van de op tv het Brug in Harderwijk. Deze naar twee families wonen al jaren een naast door elkaar. Maar sinds een een tijdje spelen op tv er allerlei op tv kwesties.

Jetske het van den Elsen gaat op tijdens van bezoek bij Martin Vos en de Rian van op Sijl. Zij hebben na jaren op op tv zeuren bij hun buurman Dirk Verus de om een mee te betalen, hun gezamenlijke naar garagedak maar in zonder hem gerepareerd. tijdens Maar op tv in plaats van dankbaarheid is door Dirk Verus een woest. Hij wil de geen gratis een stuk nieuw dak, maar alles tijdens terug in naar de oude staat. op Daarna gaat Jetske de op bezoek bij in de families naar in Raamsdonk waar een conflict op moest van worden opgelost over op tv een recht van tijdens overpad. Zoon Ferdi wil er door graag met op zijn aangepaste fiets op uit, het maar moet dan in dwars tijdens door de tuin op tv van Jeffrey en Linda. En van met dat zorgt voor een hoop naar gedoe.

Jetske naar van den Elsen gaat met terug naar naar maar liefst drie zaken. van In met de eerste terugblik een zien we hoe uit het nu gaat tijdens met Monique en Adama uit Sylla en hun buren Ralf in en op tv Leonie van een Dijk. De buren wonen jarenlang tijdens met veel plezier naast een elkaar. tijdens Ze sporten samen, de barbecueën in de met zomer en op ze zitten zelfs met samen aan het kerstdiner. Alles verandert uit als Ralf door en Leonie uit een aanbouw in hun tuin in bouwen. Volgens door hen klopt ineens naar de erfgrens niet, moet door de gezamenlijke in schutting vervangen met worden en een moeten Monique en op tv Adama ook hun schuur gedeeltelijk naar afbreken. Ze krijgen de voor een het groot deel van gelijk van meester op Reid, maar hoe de gaat het nú met het de buren? de Daarna gaat Jetske uit met eten met de autodealers Penders op en Kalmoau die naar in na het uitvechten van hun conflict naar bij op de Rijdende Rechter weer een op goede voet het met elkaar staan. En van tijdens als laatste kijken met we hoe het nu het is met de van familie Van Herten in Horn van in die knettergek wordt van een een bromtoon op die van de buren lijkt af het te tijdens komen.

Jetske van in den door Elsen gaat na van de uitspraak langs bij de partijen op uit met Brunssum en op Leek. In Brunssum uit speelt een conflict tussen uit de familie van Zwiers en hun van buren Penny en de Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski op een zogenaamde domecamera in ophangt in hun op tuin de is de met goede verstandhouding tussen de buren van tijdens de van ene op de andere dag de over. Die op tv camera filmt de van héle op tv tuin van de familie op Zwiers. En daar zijn zij tijdens natuurlijk niet van op gediend. Meester Reid met is duidelijk in in zijn van uitspraak; die camera met mag zo de niet. Jetske gaat van kijken hoe het nu staat tussen tijdens de buren. Daarna op een gaat ze naar Leek het waar hondenbezitters het in de clinch in liggen met hun een gemeente. Zij eisen een extra op tv hek op naar het hondenlosloopveld zodat de op tv honden naar ook écht los naar kunnen lopen op naar het veld zonder het door naastgelegen pad op te op tv rennen. op tv De gemeente vindt dat op tv onzin. De hondenbezitters moeten uit gewoon op hun honden onder appel het houden.

In uit deze laatste aflevering gaat presentatrice op Jetske van door den Elsen terug naar op twee tijdens klimop-zaken. In deze laatste aflevering op tv gaat presentatrice het Jetske op tv van den Elsen terug de naar twee een klimop-zaken. In Hengelo op tv heeft Meneer Vos een prachtige een tuin met van op de uit muur van de tijdens uitbouw van zijn buren een door mooie klimop. een Als hij van een nieuwe buurman Ruben Hulzebosch krijgt, het tijdens begint t gesodemieter. Hulzebosch de vindt het groene tijdens plakkaat op zijn buitenmuur verschrikkelijk, met tijdens want volgens Hulzebosch met veroorzaakt de klimop flinke uit schade aan zijn woning, van dus weg ermee. Meester in op tv Reid gaat kijken in en beslist dat de klimop mag het op blijven hangen mits meneer naar Vos hem op 20 centimeter de naar van de boeiboorden houdt. de Jetske gaat uit kijken of meneer door Vos zich aan de met uitspraak houdt. Dan gaat ze tijdens op op tv pad naar Nijmegen waar met de heer en mevrouw op Vermeulen ook in een geschil hebben in met buurvrouw Wendy over van klimop op op een oude muur. de Volgens de familie Vermeulen van veroorzaakt met dit groene behoorlijke schade. de En die muur is de het ook veel te hoog, vinden op ze. Buurvrouw Wendy vindt van het het allemaal onzin, ze van houdt van de tijdens klimop en een van de mooie op monumentale muur. Beiden mogen pertinent naar niet weg. Maar op tv Meester Reid van zijn oordeel van is helder: de muur is levensgevaarlijk met en moet op weg. met Maar of dit van al is gebeurd?

Jetske de van den op Elsen gaat terug naar met spraakmakende uitzendingen van met de afgelopen jaren. de In Assen maakt het tijdens echtpaar uit Van der Leij van al vijftig jaar gebruik van hun met recht van op tv overpad dwars door de uit in tuin van Ineke en een Jeroen Bouma. Het jonge van stel wordt het er helemaal tijdens gek van dat het echtpaar naar Van der van Leij een paar keer door per week met een hun kliko's rakelings met langs hun ramen loopt. een Ineke en op Jeroen van willen van dat uit overpad af. Helemaal omdat er in door het koopcontract van op Ineke in en Jeroen Bouma nergens over in van een recht van overpad wordt uit gesproken. De Rijdende Rechter in van meester John Reid in doet een glasheldere uitspraak. Presentatrice Jetske op tv van den het Elsen gaat langs in een Assen om met te kijken een hoe het uit nu gaat met naar beide partijen. Daarna reist Jetske op door het naar Nijehaske. Daar speelt ook een naar conflict tussen op tv twee partijen over van een met recht van overpad. van Jetske gaat op bezoek om te met kijken wat het er veranderd is na naar de door uitspraak, en dat op tv is nogal op tv wat.

Jetske een van den Elsen met gaat terug naar de partijen op tv met in Schagen en Medemblik. Jetske een van op tv den Elsen gaat terug op tv naar de partijen in een Schagen en met Medemblik. Hoe gaat het met het door alle bewoners in op Schagen die in de clinch lagen uit het met de gemeente over een strook de van snippergroen? Na de op tv uitspraak van meester op tv John Reid is de prijs per tijdens naar vierkante meter bepaald van en kunnen alle bewoners op het stukje grond van de door tijdens gemeente kopen. In Medemblik gaat naar Jetske langs uit bij de van familie Van der in Schaaf die last heeft met van de kook- en uit sigarenlucht uit van de buren. met Na een uitgebreid onderzoek tijdens het een naar locatiebezoek doet meester John door Reid een een glasheldere uitspraak. Jetske stopt zelf haar door neus onder de van afzuigkap om de te controleren of de op vieze luchtjes van van de buren door zijn op tv verdwenen.

Jetske van den op Elsen tijdens gaat terug naar spraakmakende op tv uitzendingen van de naar afgelopen jaren. In in de tweede uit aflevering gaat Jetske een van den Elsen op na de met uitspraak van meester de John Reid terug naar de op tv partijen in Monster en van uit Vlaardingen. In Monster gaat ze naar tijdens op Mevrouw van der Zalm en bakker tijdens Schalke. Schalke uit rijdt al jaren het met zijn auto van volgeladen met op tv brood dwars door de tijdens tuin van door de familie Van in der Zalm. Hij heeft uit deze op erfdienstbaarheid nodig om achterom het naar zijn bakkerij te uit komen. Als op tv bakker Schalke met pensioen uit gaat, wacht mevrouw tijdens van der Zalm geen het seconde tijdens en gooit het hek van op slot van en timmert de van poort dicht. het Schalke mag niet meer door haar van uit tuin. Maar mag door ze dit wel doen? Meester John door Reid geeft haar op tv gelijk het en besluit dat Schalke door nooit tijdens met zijn auto door de het tuin in van Mevrouw van der een Zalm mag. Jetske gaat het samen met in de Rijdende Notaris kijken of een naar dit ook in de door koopaktes van beiden partijen door vastgelegd kan worden. Daarna door reist uit Jetske door naar Sari op Koch en Theo Hodes op uit in Vlaardingen. Als de nieuwe door buren door van Sari Koch van zich niet eens even door komen voorstellen is Sari al een het eigenlijk een beetje op klaar met ze. Theo uit en Marinelle Hodes door zijn zich van geen op kwaad bewust. Koch is op zo vaak op van vakantie dat het voorstellen er een tijdens beetje bij was ingeschoten. de Als de de familie uit Hodes tijdens zo'n vakantie de op tv haagbeukhaag op tv verwijdert én zonder in overleg een nieuwe uit schutting plaatst, is Sari in het zat een en vraagt of meester Reid in de zaak gaat een bekijken. De uit Rijdende Rechter beslist dat Theo tijdens de schutting met moet verplaatsen en hij tijdens moet door een afbrokkelend naar muurtje repareren. Jetske gaat controleren in tijdens Vlaardingen in of dit inmiddels al de is de gedaan.

juli 2021
01-06-2019 15:10

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Geen omschrijving

21-05-2019 21:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Presentatrice Jetske van den Elsen gaat langs bij de betrokkenen van burenruzies en andere kwesties, waarin mr. Reid uitspraak heeft gedaan, met soms grote gevolgen voor de bewoners.

16-01-2019 22:30

Rotterdam en Apeldoorn

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Rotterdam en Apeldoorn

Jetske van den Elsen gaat langs bij de partijen in Rotterdam en Apeldoorn om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. Mevrouw Mourik wordt al jaren getergd door gekmakende trillingen. Zij is ervan overtuigd dat de bovenburen de boosdoeners z...

09-01-2019 22:25

Amsterdam en Baarle-Nassau

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Amsterdam en Baarle-Nassau

Jetske van den Elsen gaat langs bij twee zaken om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. In Amsterdam is al jaren strijd tussen Ron en Tinie en hun buurvrouw Wil. Vooral op de balkons lopen de spanningen hoog op. Wat ooit begon met de gelu...

02-01-2019 22:30

Oude Pekela en Scheemda

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Oude Pekela en Scheemda

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen in Oude Pekela en Scheemda. In Oude Pekela ergert Janneke Smit zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eige...

12-06-2018 22:20

Vuil Spel & Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Vuil Spel & Uitlenen is wenen

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink...

05-06-2018 22:20

Voor 't karretje spannen & Helse herrie

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Voor 't karretje spannen & Helse herrie

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij twee krasse dames: mevrouw Boekkooi en mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt een prachtige scootmobiel en komt er na de koop achter dat ze eigenlijk recht heeft op een achteruitkijkcamera. Tenminste...

22-05-2018 22:25

De Beuk erin en Hard tegen Hard

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Beuk erin en Hard tegen Hard

Jetske van den Elsen gaat op bezoek in Dalfsen bij meneer De Boer en zijn buurmannen meneer Esselink en meneer Borger. De drie mannen hebben een discussie over overhangende takken van een laurierhaag en van een paar eiken. Ook hebben ze een...

15-05-2018 22:25

Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij Martin Vos en Rian van Sijl. Zij hebben na jaren zeuren bij hun buurman Dirk Verus om mee te betalen, hun gezamenlijke garagedak maar zonder hem gerepareerd. Maar in plaats van dankbaarheid is Dirk Ve...

01-05-2018 22:25

Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

Jetske van den Elsen gaat terug naar maar liefst drie zaken. In de eerste terugblik zien we hoe het nu gaat met Monique en Adama Sylla en hun buren Ralf en Leonie van Dijk. De buren wonen jarenlang met veel plezier naast elkaar. Ze sporten ...

24-04-2018 22:25

Het Argusoog & Hekkensluiter

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Het Argusoog & Hekkensluiter

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen uit Brunssum en Leek. In Brunssum speelt een conflict tussen de familie Zwiers en hun buren Penny en Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski een zogenaamde domecamera ophangt in ...

23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!