Programma gemist?

Presentatrice naar Jetske van den Elsen gaat naar langs bij de van betrokkenen op tv van burenruzies en andere kwesties, uit waarin mr. Reid een uitspraak tijdens heeft gedaan, met soms grote in gevolgen de voor de het bewoners.

Jetske van den op tv Elsen gaat langs door bij de partijen tijdens in Rotterdam tijdens en naar Apeldoorn om te kijken tijdens hoe het gaat naar na de uitspraak. het Mevrouw Mourik wordt al jaren naar getergd door gekmakende op de trillingen. Zij is ervan door overtuigd dat de bovenburen een de uit boosdoeners zijn, maar die met zijn zich met van geen kwaad bewust. Als na met een grondig onderzoek op tv van Mr. op tv Reid door blijkt dat de trillingen niet van de op de bovenburen afkomstig zijn, en dat de door ze ook niet met meer mag klagen, is met mevrouw Mourik ten door einde raad. Jetske van gaat langs om op te kijken welke drastische beslissing op meneer en mevrouw het Mourik hebben genomen. het In Apeldoorn slaat de de vlam in de de pan als met een meneer Alkatib voor de zoveelste keer de zijn auto de op de de gezamenlijke oprit het van hem en buren Henk het en op Agnes van Werven parkeert. uit Naast onenigheid van over het parkeren, hebben ook het de afwatering en door de schutting voor op veel problemen gezorgd het tussen de buren. de Genoeg in voor Jetske om het over na te een praten.

Jetske tijdens van den Elsen met gaat langs bij twee zaken de om te het kijken het hoe het gaat na de uitspraak. van In Amsterdam is tijdens al op jaren strijd tussen Ron en tijdens Tinie naar en hun buurvrouw uit Wil. Vooral op het de balkons lopen de uit spanningen tijdens hoog op. Wat uit ooit begon met een de geluidsoverlast die Ron en Tinie in tijdens veroorzaakten met hun een nachtelijke escapades, heeft geresulteerd in in zeven jaar getreiter en met gescheld. in De enige een oplossing lijkt het afschermen van de tijdens naar balkons, zodat ze elkaar tijdens niet meer hoeven te uit zien. Tuinontwerper Jurgen op Smit helpt het hierbij. In met Baarle-Nassau klaagt het echtpaar Verweij al het jaren over gevaarlijke een bomen die in dichtbij hun op tv huisje staan op Bungalowpark op tv L'air naar pur. Als er tijdens een winterstorm op tv een spar de boven op hun tijdens huis een valt, is het voor hen een duidelijk: de van VVE moet betalen. De VVE in blijkt niet een aansprakelijk, tijdens maar meneer Verweij laat het naar er niet bij met zitten.

Jetske door van den Elsen gaat met na het de uitspraak langs bij de uit partijen door in Oude Pekela en Scheemda. met In Oude Pekela ergert de Janneke Smit zich uit van al jaren aan het stuk op tv grond de naast haar huis. Brandnetels, distels op tv en naar ander onkruid tiert daar welig. het De een eigenaar, Jan Hendriksen, met geeft niet thuis tijdens als Janneke bij hem klaagt. in Hij vindt dat een zij niks te een zoeken naar heeft op zíjn stuk grond. op In Scheemda uit speelt een een heel ander probleem. Gerda uit en Michel op tv wonen op nummer 69 en hebben een prima tijdens contact met door de buren. Als met de buurman van nummer een 67 Gerda een helpt met bomen met uit de grond uit halen, gaan ze aan het het einde van de op dag nog even met in hun tuin borrelen. in op tv Buurvrouw Zwanet van nummer 65 is op tv daar uit ook bij. de In eerste instantie allemaal leuk op tv en naar aardig, totdat de door buurman van nummer 67 van en Zwanet gaan uit flikflooien. Hoe durven ze, vindt op naar Gerda. Want de buurman van nummer door 67 is getrouwd met de en zijn vrouw van is ook op de borrel. Overspel uit in met haar huis. Gerda vindt uit het tijdens ongepast.

Jetske op van den Elsen gaat op tv terug naar in twee spraakmakende zaken. Zo op tv gaat ze langs bij uit Thea van Bosch, die een gedeelte naar van de op boerderij van de familie Roelvink in huurde in Eibergen. het op tv De eerste twee door maanden liep daar alles soepel. De op tijdens familie Roelvink is kind door aan huis bij mevrouw naar Bosch en met onder het op genot van een bakkie uit koffie en een in sigaretje wordt lief de en leed met gedeeld. Totdat ineens blijkt dat op mevrouw Bosch de met energiekosten niet kan in betalen. Daarna uit begint de ellende. door Natuurlijk brengt Jetske van ook een op tv bezoekje aan de familie naar Roelvink. Daarna op reist ze door de naar Amstelveen naar Maurice tijdens van der naar Bijl en Ethel naar Rozendaal, al tien jaar met goede buren. Dit verandert van het de de een op de naar andere dag als van Van der op tv Bijl de auto van zijn door buurvrouw leent. Hij op tv krijgt een botsing met de de een andere auto, de maar durft dit niet direct op op tv te de biechten. Mevrouw Rozendaal naar schakelt haar verzekering in. Ze op gaat vijf een schadevrije met jaren erop achteruit, tijdens maar die kan het ze terugkopen. Van uit der Bijl betaalt tijdens niets, ze moet maar tijdens eerst overstappen naar naar een goedkopere door verzekeraar.

Jetske van den door Elsen gaat met op door bezoek bij twee krasse tijdens dames: mevrouw Boekkooi in en mevrouw naar Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt naar een prachtige scootmobiel door en komt er in na de koop achter dat de op tv ze eigenlijk recht heeft uit op een achteruitkijkcamera. Tenminste, de dat vindt uit zij. Het de scootmobielbedrijf zegt dat ze zo'n hoge een korting op heeft gehad op tv dat ze geen het recht meer heeft op de uit camera. van In Maastricht gaat Jetske kijken hoe tijdens op tv het nu gaat de met mevrouw Halmans het die al jaren last heeft naar van op een bromtoon in haar uit huis.

Jetske op van den Elsen een gaat op met bezoek in Dalfsen bij op tv meneer De Boer en het zijn buurmannen meneer in Esselink en meneer Borger. het De drie op mannen hebben naar een discussie over het overhangende takken van een laurierhaag het en van een een paar eiken. Ook met in hebben ze een meningsverschil op over wat nou een van mooie tuin de is. Daarna reist Jetske door uit naar de met familie Juffer het en de familie Van uit de naar Brug in Harderwijk. Deze twee families uit wonen al op tv jaren naast elkaar. Maar de met sinds een tijdje spelen er allerlei tijdens het kwesties.

Jetske met van den Elsen gaat op naar bezoek bij naar Martin Vos in en Rian een van Sijl. Zij het hebben na jaren zeuren bij hun van buurman Dirk Verus tijdens om tijdens mee te betalen, op hun gezamenlijke naar garagedak maar zonder hem van gerepareerd. Maar van in plaats van dankbaarheid op tv is Dirk Verus woest. Hij door wil geen gratis in stuk op tv nieuw dak, maar van alles terug in het de oude staat. een Daarna gaat Jetske door op bezoek bij de met families in met Raamsdonk waar op tv een conflict moest worden de opgelost over een een recht van op tv overpad. Zoon Ferdi wil er graag naar op zijn aangepaste tijdens door fiets op uit, maar moet dan het dwars het door de tuin van Jeffrey een op en Linda. En het dat zorgt voor een hoop naar gedoe.

Jetske op tv van den een Elsen gaat terug naar maar liefst op tv op drie zaken. In de eerste met terugblik zien we hoe het het nu gaat de met door Monique en met Adama Sylla en in hun buren Ralf en Leonie naar van Dijk. De een buren wonen jarenlang op met veel plezier naast met elkaar. Ze van sporten samen, de barbecueën in de van zomer en ze naar zitten zelfs tijdens samen aan het kerstdiner. Alles op tv verandert als Ralf en in Leonie met een aanbouw in in hun tuin bouwen. op Volgens hen klopt van ineens de erfgrens op niet, moet de gezamenlijke het schutting vervangen worden een en moeten Monique tijdens en Adama ook hun van schuur gedeeltelijk afbreken. in Ze krijgen voor een een groot een deel gelijk van meester uit Reid, maar het hoe gaat het een nú met de buren? in Daarna gaat een Jetske uit eten in met de het autodealers Penders en Kalmoau uit die na een het uitvechten het van hun conflict uit bij de Rijdende Rechter weer op op goede voet met met elkaar staan. in En als tijdens laatste kijken we hoe het de nu is met in van de familie Van Herten in door Horn van die knettergek wordt een van een bromtoon die van met de buren tijdens lijkt af te tijdens komen.

Jetske naar van den Elsen gaat na op tv het de uitspraak langs bij de partijen door uit Brunssum naar en Leek. In het Brunssum speelt een conflict uit tussen de familie tijdens Zwiers en hun van buren Penny met en Ron Lebski. een Wanneer door de familie Lebski een van zogenaamde domecamera ophangt in van hun tuin is de de goede naar verstandhouding tussen door de buren van in de ene op de andere de dag van over. Die camera filmt de tijdens héle tuin op tv van de familie door Zwiers. En daar zijn zij door natuurlijk van niet van gediend. Meester van Reid is duidelijk in met zijn uitspraak; die naar camera op mag zo niet. Jetske gaat uit kijken hoe met het nu staat tussen op tv de buren. een Daarna gaat ze naar op tv Leek waar met hondenbezitters in de clinch tijdens liggen met tijdens hun uit gemeente. Zij eisen een extra hek uit op het van hondenlosloopveld in zodat de honden ook door écht los kunnen de lopen op het naar veld zonder de het naastgelegen pad op met te rennen. De de gemeente vindt dat onzin. De met hondenbezitters een moeten gewoon in hun honden onder appel door houden.

In door deze laatste met aflevering gaat presentatrice Jetske door van den op tv Elsen terug naar twee klimop-zaken. in In deze laatste aflevering in gaat van presentatrice Jetske het van den Elsen terug een naar twee uit klimop-zaken. In Hengelo naar heeft Meneer Vos van een prachtige tuin uit met op de muur van de op tv uitbouw van zijn een buren een een mooie naar klimop. Als hij een een nieuwe buurman Ruben Hulzebosch krijgt, de tijdens begint t gesodemieter. uit Hulzebosch vindt het groene naar plakkaat op zijn buitenmuur verschrikkelijk, op uit want volgens Hulzebosch veroorzaakt de met klimop flinke met schade aan door zijn woning, dus tijdens weg ermee. Meester op tv Reid gaat kijken en tijdens beslist dat naar de klimop mag blijven hangen mits het meneer naar Vos hem op 20 door centimeter in van de boeiboorden houdt. Jetske door gaat kijken of meneer met Vos een zich aan de uitspraak naar houdt. op Dan gaat ze op op pad naar Nijmegen waar de met heer van en mevrouw Vermeulen ook een uit geschil hebben met een buurvrouw Wendy een over klimop uit op een oude tijdens muur. Volgens de familie op Vermeulen veroorzaakt op tv dit groene de behoorlijke schade. En die naar muur is met ook veel te hoog, vinden een ze. door Buurvrouw Wendy vindt het allemaal onzin, naar ze door houdt van in de klimop en van op de mooie monumentale muur. van Beiden mogen pertinent niet de weg. Maar het Meester door Reid zijn oordeel is uit helder: de muur met is levensgevaarlijk en moet met weg. Maar of dit van al is van gebeurd?

Jetske van door den op Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen met van op tv de afgelopen op jaren. In Assen maakt in het echtpaar Van op der Leij al door vijftig jaar gebruik het van hun recht naar van overpad dwars met door de tuin van Ineke door en Jeroen Bouma. het Het jonge de stel wordt er helemaal uit gek het van dat door het echtpaar Van der Leij een de in paar keer per week met met hun kliko's naar rakelings langs hun ramen van loopt. Ineke en van Jeroen uit willen van dat overpad af. op tv Helemaal omdat er door in het het koopcontract van Ineke een en Jeroen Bouma nergens uit over een recht een van overpad wordt gesproken. met uit De Rijdende Rechter meester John Reid een doet een met glasheldere uitspraak. in Presentatrice Jetske op van den Elsen gaat langs in van Assen om te door met kijken hoe het nu gaat het met beide partijen. Daarna op tv reist Jetske door het naar Nijehaske. Daar een speelt ook een een conflict tussen de twee partijen over van een in recht van overpad. Jetske gaat op een bezoek het om te het kijken wat er veranderd is na op tv de uitspraak, en op dat is nogal uit op wat.

Jetske een van den Elsen uit gaat terug naar de tijdens partijen in het Schagen en Medemblik. Jetske in van den door Elsen gaat in terug naar de partijen in Schagen het en Medemblik. Hoe van de gaat het met alle bewoners in in Schagen die in in de de clinch lagen met de gemeente op over een tijdens strook tijdens snippergroen? Na de uitspraak van in meester John Reid van is de prijs met per vierkante meter uit bepaald op en kunnen alle tijdens bewoners het stukje grond van de het gemeente een kopen. In Medemblik uit gaat Jetske langs de bij de tijdens familie Van der Schaaf die op last uit heeft van de van kook- en sigarenlucht van de buren. het door Na een uitgebreid met onderzoek tijdens het locatiebezoek met doet meester John Reid een naar door glasheldere uitspraak. Jetske stopt van zelf haar neus een onder de afzuigkap om te tijdens controleren de of de vieze luchtjes een van de buren zijn door door verdwenen.

Jetske uit van den op Elsen gaat terug naar spraakmakende tijdens uitzendingen van de de afgelopen jaren. In de een tweede op tv aflevering gaat Jetske op tv van den Elsen na de tijdens op tv uitspraak van meester John Reid een terug naar de partijen tijdens in in Monster en Vlaardingen. In in Monster gaat de ze naar Mevrouw door van der Zalm op en bakker Schalke. Schalke het rijdt een al jaren met zijn auto van volgeladen met in brood dwars met door de tuin van de familie op in Van der Zalm. Hij van heeft deze erfdienstbaarheid nodig het om tijdens achterom naar zijn bakkerij te in komen. Als door bakker Schalke met pensioen gaat, uit wacht mevrouw van op der uit Zalm geen op seconde en gooit het het hek op slot en timmert met de poort dicht. een Schalke mag niet het door meer door haar tuin. Maar mag door ze het dit wel doen? Meester John uit Reid geeft de haar tijdens gelijk en besluit dat uit Schalke nooit met het zijn auto door de tuin het van tijdens Mevrouw van der van Zalm mag. Jetske op gaat samen met op tv de Rijdende Notaris kijken of op dit uit ook in de uit koopaktes van beiden partijen de vastgelegd kan van worden. Daarna reist Jetske door tijdens naar Sari Koch naar en Theo Hodes op tv in het Vlaardingen. Als de nieuwe buren met van Sari Koch het zich niet tijdens eens even komen voorstellen een is een Sari al eigenlijk een beetje het klaar met uit ze. Theo door en Marinelle Hodes zijn zich de uit van geen kwaad op bewust. Koch is zo vaak op met vakantie dat tijdens voorstellen er een in beetje in bij was ingeschoten. Als de familie de Hodes tijdens van zo'n vakantie de tijdens haagbeukhaag verwijdert én zonder een overleg een de nieuwe schutting plaatst, op is Sari het tijdens zat de en vraagt of in meester Reid de zaak op gaat bekijken. De Rijdende Rechter naar beslist dat Theo van op de schutting moet verplaatsen en hij op tv moet een afbrokkelend met muurtje op tv repareren. Jetske gaat controleren op tv in Vlaardingen of dit op naar inmiddels al is van gedaan.

juli 2019
01-06-2019 15:10

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Geen omschrijving

21-05-2019 21:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Presentatrice Jetske van den Elsen gaat langs bij de betrokkenen van burenruzies en andere kwesties, waarin mr. Reid uitspraak heeft gedaan, met soms grote gevolgen voor de bewoners.

16-01-2019 22:30

Rotterdam en Apeldoorn

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Rotterdam en Apeldoorn

Jetske van den Elsen gaat langs bij de partijen in Rotterdam en Apeldoorn om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. Mevrouw Mourik wordt al jaren getergd door gekmakende trillingen. Zij is ervan overtuigd dat de bovenburen de boosdoeners z...

09-01-2019 22:25

Amsterdam en Baarle-Nassau

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Amsterdam en Baarle-Nassau

Jetske van den Elsen gaat langs bij twee zaken om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. In Amsterdam is al jaren strijd tussen Ron en Tinie en hun buurvrouw Wil. Vooral op de balkons lopen de spanningen hoog op. Wat ooit begon met de gelu...

02-01-2019 22:30

Oude Pekela en Scheemda

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Oude Pekela en Scheemda

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen in Oude Pekela en Scheemda. In Oude Pekela ergert Janneke Smit zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eige...

12-06-2018 22:20

Vuil Spel & Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Vuil Spel & Uitlenen is wenen

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink...

05-06-2018 22:20

Voor 't karretje spannen & Helse herrie

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Voor 't karretje spannen & Helse herrie

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij twee krasse dames: mevrouw Boekkooi en mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt een prachtige scootmobiel en komt er na de koop achter dat ze eigenlijk recht heeft op een achteruitkijkcamera. Tenminste...

22-05-2018 22:25

De Beuk erin en Hard tegen Hard

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Beuk erin en Hard tegen Hard

Jetske van den Elsen gaat op bezoek in Dalfsen bij meneer De Boer en zijn buurmannen meneer Esselink en meneer Borger. De drie mannen hebben een discussie over overhangende takken van een laurierhaag en van een paar eiken. Ook hebben ze een...

15-05-2018 22:25

Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij Martin Vos en Rian van Sijl. Zij hebben na jaren zeuren bij hun buurman Dirk Verus om mee te betalen, hun gezamenlijke garagedak maar zonder hem gerepareerd. Maar in plaats van dankbaarheid is Dirk Ve...

01-05-2018 22:25

Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

Jetske van den Elsen gaat terug naar maar liefst drie zaken. In de eerste terugblik zien we hoe het nu gaat met Monique en Adama Sylla en hun buren Ralf en Leonie van Dijk. De buren wonen jarenlang met veel plezier naast elkaar. Ze sporten ...

24-04-2018 22:25

Het Argusoog & Hekkensluiter

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Het Argusoog & Hekkensluiter

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen uit Brunssum en Leek. In Brunssum speelt een conflict tussen de familie Zwiers en hun buren Penny en Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski een zogenaamde domecamera ophangt in ...

23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord