Programma gemist?

Presentatrice Jetske tijdens van den Elsen gaat met uit langs bij de met betrokkenen van burenruzies en andere met kwesties, op waarin mr. Reid uitspraak in heeft gedaan, met soms op grote gevolgen voor de op tv met bewoners.

Jetske van den uit Elsen gaat tijdens langs bij de partijen van in Rotterdam naar en Apeldoorn naar om te de kijken hoe het gaat na op de uitspraak. door Mevrouw Mourik uit wordt al jaren getergd door op gekmakende trillingen. Zij is op ervan overtuigd dat de de bovenburen door de boosdoeners zijn, maar een tijdens die zijn zich van geen in kwaad bewust. Als uit na een grondig onderzoek van van tijdens Mr. Reid blijkt dat de het met trillingen niet van de op tv bovenburen afkomstig tijdens zijn, en dat ze ook de niet uit meer mag klagen, is mevrouw tijdens Mourik ten einde op tv raad. Jetske met gaat langs een om te kijken in welke drastische beslissing meneer en mevrouw de Mourik tijdens hebben genomen. In Apeldoorn slaat op tv de op vlam in de naar pan als meneer met Alkatib voor een de zoveelste keer zijn auto een op de met gezamenlijke oprit van hem naar en buren Henk met en Agnes van Werven in parkeert. Naast onenigheid uit over het het parkeren, hebben ook tijdens de met afwatering en de schutting met voor veel problemen op gezorgd tussen naar de buren. Genoeg voor Jetske uit om over tijdens na te op tv praten.

Jetske uit van den Elsen gaat langs de bij twee zaken in om te een kijken hoe uit het gaat na de uitspraak. tijdens In Amsterdam is op al jaren door strijd tussen met Ron en Tinie in en hun uit buurvrouw Wil. Vooral op de naar balkons lopen de spanningen op hoog op. door Wat ooit begon met in de geluidsoverlast een die Ron uit en Tinie naar veroorzaakten met hun nachtelijke escapades, de heeft geresulteerd in zeven door jaar getreiter en de gescheld. van De enige oplossing lijkt het het van afschermen van de balkons, zodat ze met elkaar op niet meer hoeven met te zien. van Tuinontwerper Jurgen Smit helpt uit hierbij. In Baarle-Nassau klaagt door het echtpaar door Verweij al jaren op over gevaarlijke bomen tijdens die dichtbij uit hun huisje staan op uit Bungalowpark L'air pur. Als op er tijdens een winterstorm het een spar boven uit op hun huis met valt, is op tv het voor hen een duidelijk: van de VVE moet in betalen. De VVE blijkt tijdens niet aansprakelijk, van maar meneer Verweij naar laat het er niet bij op tv zitten.

Jetske van den door door Elsen gaat na de uitspraak langs tijdens bij uit de partijen in Oude Pekela tijdens en op Scheemda. In Oude Pekela ergert uit Janneke Smit op tv zich al jaren aan op tv het stuk grond een naast uit haar huis. op tv Brandnetels, distels en ander een onkruid tiert daar op tv welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, een geeft niet naar thuis als naar Janneke bij hem klaagt. het Hij vindt op dat zij uit niks te zoeken heeft op tv op zíjn stuk grond. In naar Scheemda in speelt een heel ander probleem. op tv Gerda een en Michel wonen op op nummer 69 in en hebben prima contact uit met de tijdens buren. Als tijdens de buurman van door nummer 67 Gerda helpt naar met bomen op tv uit de grond halen, gaan ze in aan het einde door een van de dag van nog even in hun tuin borrelen. met Buurvrouw Zwanet van van nummer naar 65 is naar daar ook bij. In eerste instantie door allemaal leuk en op tv aardig, totdat met de buurman het van nummer in 67 en Zwanet gaan een flikflooien. Hoe durven op ze, vindt Gerda. Want de uit buurman met van nummer 67 is getrouwd de naar en zijn vrouw is tijdens ook op de met borrel. Overspel in haar tijdens huis. op tv Gerda vindt het het ongepast.

Jetske van op tv den Elsen gaat het terug naar twee spraakmakende in zaken. Zo gaat op tv ze met langs bij Thea op Bosch, die op tv een gedeelte van de boerderij van van de familie Roelvink tijdens huurde in uit Eibergen. De eerste tijdens twee naar maanden liep daar alles met soepel. De familie van Roelvink is kind door aan huis bij mevrouw Bosch met en onder door het genot van een het bakkie koffie en door een sigaretje met wordt lief en tijdens leed gedeeld. Totdat het ineens van blijkt dat mevrouw Bosch de energiekosten naar een niet kan betalen. door Daarna begint de ellende. Natuurlijk brengt met uit Jetske ook een bezoekje aan de tijdens familie Roelvink. door Daarna uit reist ze door naar naar Amstelveen naar Maurice van een der een Bijl en Ethel Rozendaal, al met tien jaar goede buren. naar Dit verandert een van de een op tv op de andere dag naar als op Van der Bijl de een auto het van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt van de een botsing met een andere auto, van maar durft een dit niet direct door op te biechten. Mevrouw een Rozendaal schakelt de haar verzekering in. Ze door gaat door vijf schadevrije in jaren erop achteruit, op maar die kan ze het terugkopen. Van der de Bijl betaalt niets, door ze moet maar eerst overstappen van naar van een goedkopere de verzekeraar.

Jetske van het den Elsen gaat van op bezoek bij op tv twee krasse met dames: mevrouw Boekkooi de en mevrouw in Halmans. Mevrouw Boekkooi uit koopt een prachtige scootmobiel en komt naar er na van de koop achter dat in ze het eigenlijk recht heeft op een een achteruitkijkcamera. Tenminste, een dat vindt door zij. Het scootmobielbedrijf zegt in dat in ze zo'n hoge tijdens korting heeft gehad naar dat ze geen recht van meer heeft op de camera. een In Maastricht gaat tijdens Jetske op kijken hoe van het nu gaat van met mevrouw Halmans van die al jaren last heeft van de een bromtoon in van haar naar huis.

Jetske van den op Elsen gaat op naar bezoek in Dalfsen een bij meneer De tijdens naar Boer en zijn buurmannen met meneer Esselink en meneer Borger. op De drie mannen van hebben de een discussie over in overhangende takken van een laurierhaag door op en van een paar eiken. in Ook van hebben ze een een meningsverschil over wat nou een de mooie met tuin is. Daarna reist een Jetske door naar de de familie Juffer en de tijdens familie het Van de Brug in Harderwijk. door Deze twee de families wonen al tijdens jaren van naast elkaar. Maar door sinds een tijdje spelen in er allerlei uit kwesties.

Jetske van den van Elsen gaat een op bezoek bij Martin uit Vos en Rian op van de Sijl. Zij hebben na jaren naar zeuren het bij hun in buurman Dirk Verus om mee de te het betalen, hun gezamenlijke garagedak uit maar zonder het hem gerepareerd. Maar in plaats van van dankbaarheid is met Dirk Verus met woest. Hij wil op tv geen gratis stuk nieuw dak, door maar alles terug tijdens in de oude op tv staat. het Daarna gaat Jetske uit op bezoek bij de families een in op tv Raamsdonk waar een conflict naar moest worden opgelost in over een recht van op tv overpad. door Zoon Ferdi in wil er graag op zijn aangepaste uit tijdens fiets op uit, maar moet naar dan de dwars door de tuin uit van Jeffrey en Linda. op En dat uit zorgt voor met een hoop gedoe.

Jetske op van den Elsen van gaat terug een naar maar liefst drie zaken. van In de eerste in terugblik zien op we hoe het de nu gaat met Monique tijdens en Adama uit Sylla en op tv hun buren Ralf en Leonie naar van Dijk. door De buren in wonen jarenlang met veel op tv plezier naast elkaar. het Ze sporten samen, door barbecueën in de zomer met en door ze zitten zelfs samen aan op het kerstdiner. met Alles verandert als een Ralf en Leonie een uit aanbouw in hun op tv tuin bouwen. Volgens hen op klopt ineens in de op tv erfgrens niet, moet de gezamenlijke schutting de vervangen worden en door moeten Monique en uit Adama ook het hun schuur gedeeltelijk afbreken. op tv Ze het krijgen voor een groot deel op gelijk van in meester Reid, maar het hoe gaat de het nú de met de buren? Daarna gaat op Jetske uit eten met de naar de autodealers Penders en van Kalmoau die na door het uitvechten van hun naar conflict bij de Rijdende uit Rechter weer op het het goede voet met elkaar door staan. En uit als laatste kijken we tijdens hoe het nu is tijdens met de familie Van door een Herten in Horn die de knettergek wordt tijdens van een bromtoon die van de uit de buren lijkt af te de komen.

Jetske een van den de Elsen gaat na de door uitspraak langs met bij de partijen tijdens uit Brunssum en Leek. In het Brunssum speelt een conflict op tussen de familie het Zwiers en op hun buren Penny en in op tv Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski van een naar zogenaamde domecamera tijdens ophangt in hun tuin is een de op goede verstandhouding tussen de buren de van de ene op het met de andere dag over. op Die camera een filmt de héle tuin van de op familie van Zwiers. En daar zijn zij naar door natuurlijk niet van gediend. de Meester Reid is duidelijk in op tv zijn uit uitspraak; die camera op tv mag zo niet. op tv Jetske gaat in kijken hoe het uit nu staat tussen de tijdens buren. Daarna op tv gaat ze naar Leek waar hondenbezitters uit in de het clinch liggen met naar hun gemeente. Zij eisen in een extra hek van op het hondenlosloopveld op tv zodat de op tv honden ook écht naar los het kunnen lopen op de het veld zonder op het naastgelegen pad op van te rennen. het De gemeente vindt dat onzin. in De hondenbezitters moeten in gewoon hun op tv honden onder appel van houden.

In deze op laatste aflevering gaat presentatrice tijdens op Jetske van den Elsen uit terug naar van twee klimop-zaken. In deze uit laatste aflevering met gaat presentatrice Jetske van op tv den Elsen terug naar twee van klimop-zaken. naar In Hengelo door heeft Meneer Vos naar een prachtige tuin met op op tv de muur een van de uitbouw van zijn met buren een mooie op tv klimop. het Als hij naar een nieuwe buurman tijdens Ruben Hulzebosch krijgt, op begint t gesodemieter. de Hulzebosch vindt het groene plakkaat op tijdens zijn buitenmuur verschrikkelijk, uit want volgens Hulzebosch door veroorzaakt de klimop een flinke schade op aan zijn het woning, dus met weg ermee. Meester Reid op tv gaat kijken en beslist op tv dat de klimop een mag blijven hangen op tv mits meneer Vos hem van op 20 centimeter op van de op boeiboorden houdt. op tv Jetske gaat op kijken of meneer naar Vos zich aan de uitspraak houdt. door uit Dan gaat ze op op pad naar Nijmegen waar de in op tv heer en mevrouw Vermeulen ook met een een geschil hebben met tijdens buurvrouw Wendy over de klimop op een oude muur. Volgens naar de familie Vermeulen naar veroorzaakt dit het groene behoorlijke schade. op tv En die muur uit is ook op veel te hoog, vinden ze. het Buurvrouw Wendy op vindt tijdens het allemaal onzin, ze een houdt van op de klimop en van de op mooie van monumentale muur. Beiden mogen pertinent door niet weg. Maar Meester op tv Reid zijn oordeel tijdens door is helder: de muur is van levensgevaarlijk en moet met weg. Maar of naar dit al is uit gebeurd?

Jetske tijdens van den Elsen gaat van terug naar de spraakmakende uitzendingen van de afgelopen een jaren. In tijdens Assen maakt het het echtpaar Van der Leij door al vijftig uit jaar gebruik uit van hun in recht van overpad dwars op door de de tuin van Ineke en Jeroen op tv Bouma. Het van jonge stel wordt met er helemaal naar gek van dat het echtpaar Van het op tv der Leij een paar keer op per week met hun de kliko's rakelings langs met op tv hun ramen loopt. Ineke en Jeroen het willen van op tv dat naar overpad af. Helemaal omdat naar er in in het koopcontract van de Ineke en Jeroen Bouma nergens over op een recht van op tv overpad wordt in gesproken. De tijdens Rijdende Rechter meester John Reid naar doet een in glasheldere de uitspraak. Presentatrice Jetske naar van den Elsen gaat langs in naar Assen om te met kijken hoe tijdens het nu gaat in met beide partijen. het Daarna reist van Jetske door naar Nijehaske. tijdens Daar speelt ook een uit conflict op tussen twee naar partijen over een recht tijdens van overpad. Jetske gaat op van bezoek om te in kijken wat er de een veranderd is na door de uitspraak, en dat is door nogal de wat.

Jetske van den van Elsen gaat terug de naar de op tv partijen in tijdens Schagen en Medemblik. Jetske op tv van een den Elsen gaat terug met naar de partijen op tv in Schagen en het Medemblik. Hoe gaat het met het alle bewoners naar in de Schagen die in de op clinch lagen met tijdens de gemeente van over een strook met snippergroen? Na de uitspraak van in meester tijdens John Reid is in de prijs per vierkante van meter bepaald en de kunnen alle bewoners het naar stukje grond van de naar gemeente kopen. In van Medemblik gaat Jetske op tv langs bij de de familie Van der door Schaaf die op tv last uit heeft van de kook- en in sigarenlucht van de buren. tijdens Na van een uitgebreid onderzoek tijdens het een locatiebezoek doet door meester op tv John Reid een glasheldere uitspraak. uit Jetske op stopt zelf haar neus van onder de afzuigkap om te uit controleren door of de vieze luchtjes van met naar de buren zijn door verdwenen.

Jetske door van den uit Elsen gaat terug naar spraakmakende op tv uitzendingen van de de afgelopen op tv jaren. In de tweede aflevering een gaat in Jetske van den Elsen uit na de op uitspraak van meester op tv John Reid terug in naar de partijen in in Monster en Vlaardingen. in In Monster het gaat ze naar Mevrouw van naar der met Zalm en bakker een Schalke. Schalke rijdt al jaren met met zijn auto volgeladen naar naar met brood dwars met door de tuin met van de familie Van uit der Zalm. het Hij heeft deze erfdienstbaarheid nodig van om achterom naar zijn van bakkerij te komen. uit Als de bakker Schalke met pensioen gaat, naar van wacht mevrouw van der uit Zalm geen seconde en op gooit het hek op op slot en timmert met de poort in dicht. Schalke mag het niet meer door haar tijdens tuin. met Maar mag naar ze dit wel van doen? Meester John Reid geeft met haar in gelijk en besluit dat tijdens Schalke nooit met door zijn auto door de de tuin van Mevrouw van met der Zalm mag. een Jetske gaat van samen naar met de Rijdende Notaris kijken uit of dit ook in het de de koopaktes van beiden partijen uit vastgelegd kan worden. Daarna tijdens op tv reist Jetske door naar Sari het Koch en Theo Hodes met in Vlaardingen. van Als de nieuwe naar buren van Sari naar Koch zich niet eens tijdens op even komen voorstellen is tijdens Sari al eigenlijk een beetje van klaar met uit ze. Theo en tijdens Marinelle Hodes zijn zich in van geen op tv kwaad bewust. Koch op is door zo vaak op vakantie dat een voorstellen er een tijdens beetje uit bij was ingeschoten. Als de familie uit Hodes tijdens van zo'n vakantie de haagbeukhaag met verwijdert én zonder in met overleg een nieuwe schutting plaatst, een is de Sari het zat en vraagt of door het meester Reid de zaak gaat tijdens bekijken. met De Rijdende Rechter beslist dat Theo met de schutting op tv moet verplaatsen met en hij naar moet een afbrokkelend muurtje door repareren. Jetske in gaat controleren in Vlaardingen of door dit inmiddels het al is op tv gedaan.

januari 2021
01-06-2019 15:10

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Geen omschrijving

21-05-2019 21:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Presentatrice Jetske van den Elsen gaat langs bij de betrokkenen van burenruzies en andere kwesties, waarin mr. Reid uitspraak heeft gedaan, met soms grote gevolgen voor de bewoners.

16-01-2019 22:30

Rotterdam en Apeldoorn

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Rotterdam en Apeldoorn

Jetske van den Elsen gaat langs bij de partijen in Rotterdam en Apeldoorn om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. Mevrouw Mourik wordt al jaren getergd door gekmakende trillingen. Zij is ervan overtuigd dat de bovenburen de boosdoeners z...

09-01-2019 22:25

Amsterdam en Baarle-Nassau

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Amsterdam en Baarle-Nassau

Jetske van den Elsen gaat langs bij twee zaken om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. In Amsterdam is al jaren strijd tussen Ron en Tinie en hun buurvrouw Wil. Vooral op de balkons lopen de spanningen hoog op. Wat ooit begon met de gelu...

02-01-2019 22:30

Oude Pekela en Scheemda

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Oude Pekela en Scheemda

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen in Oude Pekela en Scheemda. In Oude Pekela ergert Janneke Smit zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eige...

12-06-2018 22:20

Vuil Spel & Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Vuil Spel & Uitlenen is wenen

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink...

05-06-2018 22:20

Voor 't karretje spannen & Helse herrie

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Voor 't karretje spannen & Helse herrie

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij twee krasse dames: mevrouw Boekkooi en mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt een prachtige scootmobiel en komt er na de koop achter dat ze eigenlijk recht heeft op een achteruitkijkcamera. Tenminste...

22-05-2018 22:25

De Beuk erin en Hard tegen Hard

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Beuk erin en Hard tegen Hard

Jetske van den Elsen gaat op bezoek in Dalfsen bij meneer De Boer en zijn buurmannen meneer Esselink en meneer Borger. De drie mannen hebben een discussie over overhangende takken van een laurierhaag en van een paar eiken. Ook hebben ze een...

15-05-2018 22:25

Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij Martin Vos en Rian van Sijl. Zij hebben na jaren zeuren bij hun buurman Dirk Verus om mee te betalen, hun gezamenlijke garagedak maar zonder hem gerepareerd. Maar in plaats van dankbaarheid is Dirk Ve...

01-05-2018 22:25

Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

Jetske van den Elsen gaat terug naar maar liefst drie zaken. In de eerste terugblik zien we hoe het nu gaat met Monique en Adama Sylla en hun buren Ralf en Leonie van Dijk. De buren wonen jarenlang met veel plezier naast elkaar. Ze sporten ...

24-04-2018 22:25

Het Argusoog & Hekkensluiter

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Het Argusoog & Hekkensluiter

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen uit Brunssum en Leek. In Brunssum speelt een conflict tussen de familie Zwiers en hun buren Penny en Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski een zogenaamde domecamera ophangt in ...

23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!