Programma gemist?

Presentatrice Jetske van een den Elsen gaat op langs bij de het met betrokkenen van burenruzies en andere naar kwesties, waarin mr. in Reid uitspraak heeft gedaan, het met soms tijdens grote gevolgen van voor de op tv bewoners.

Jetske van met den uit Elsen gaat langs bij tijdens de partijen in Rotterdam en de Apeldoorn om te op met kijken hoe het gaat na de in uitspraak. Mevrouw tijdens Mourik wordt al jaren op tv getergd van door gekmakende trillingen. Zij is van een ervan overtuigd dat met de bovenburen de boosdoeners zijn, maar door die uit zijn zich van geen een kwaad bewust. Als met na een tijdens grondig onderzoek van Mr. de Reid blijkt dat met de trillingen niet tijdens van de in bovenburen afkomstig het zijn, en dat ze het ook niet meer mag het klagen, is op tv mevrouw Mourik naar ten einde raad. in Jetske gaat langs om te de kijken welke drastische met beslissing meneer en van mevrouw Mourik in hebben genomen. In Apeldoorn tijdens slaat de vlam in op de pan als van door meneer Alkatib voor de de zoveelste keer zijn auto het op de gezamenlijke in oprit tijdens van hem en van buren Henk en Agnes van door Werven parkeert. van Naast onenigheid op tv over het parkeren, hebben ook de naar afwatering en op tv de schutting voor veel van in problemen gezorgd tussen de buren. Genoeg in van voor Jetske om een over na te in praten.

Jetske van den in Elsen door gaat langs bij de twee zaken om te het kijken hoe met het gaat na de uitspraak. met In Amsterdam is uit al jaren in strijd tussen tijdens Ron en Tinie en op tv hun buurvrouw Wil. op tv Vooral op de balkons door lopen de de spanningen hoog op. Wat in uit ooit begon met de door geluidsoverlast die Ron en de Tinie veroorzaakten met met hun nachtelijke op tv escapades, heeft op tv geresulteerd in zeven jaar getreiter en tijdens op tv gescheld. De enige oplossing het lijkt het in afschermen van de naar balkons, zodat ze elkaar niet van meer hoeven te zien. op tv Tuinontwerper op tv Jurgen Smit helpt hierbij. de In Baarle-Nassau op tv klaagt het naar echtpaar Verweij al jaren over gevaarlijke op het bomen die dichtbij naar hun huisje staan op van Bungalowpark L'air pur. in Als er tijdens een winterstorm de een uit spar boven door op hun huis valt, is het een voor hen duidelijk: naar de door VVE moet betalen. De VVE op tv een blijkt niet aansprakelijk, uit maar meneer Verweij laat het naar er niet bij in zitten.

Jetske in van den Elsen van gaat na de tijdens uitspraak langs naar bij de partijen in Oude Pekela op het en Scheemda. In Oude naar Pekela ergert Janneke met Smit zich al jaren aan het het naar stuk grond een naast haar huis. een Brandnetels, distels en ander onkruid een tiert daar welig. De het eigenaar, Jan Hendriksen, van geeft niet van thuis als op Janneke bij hem naar klaagt. Hij vindt dat zij het niks te zoeken een heeft op de zíjn stuk grond. In op tv Scheemda speelt een een heel ander probleem. door Gerda op tv en Michel wonen op nummer op 69 en een hebben prima contact door met de buren. Als tijdens de buurman door van naar nummer 67 Gerda helpt met door bomen uit de een grond halen, gaan ze naar aan het een einde van de dag een naar nog even in hun uit tuin borrelen. op Buurvrouw Zwanet van nummer uit 65 is daar ook bij. tijdens In eerste tijdens instantie allemaal tijdens leuk en aardig, totdat de op tv van buurman van nummer 67 van en Zwanet gaan flikflooien. Hoe door op durven ze, vindt Gerda. met Want de buurman van op tv nummer 67 is getrouwd het en zijn het vrouw is uit ook op de uit borrel. Overspel in haar naar huis. Gerda vindt het van het ongepast.

Jetske van naar den Elsen gaat terug door naar door twee spraakmakende op tv zaken. Zo gaat ze langs bij op tv Thea Bosch, uit die een uit gedeelte van van de boerderij van de familie tijdens Roelvink huurde de in Eibergen. De eerste twee op de maanden liep daar alles soepel. uit De familie Roelvink het is kind aan op tv huis de bij mevrouw Bosch en onder het een genot van een een bakkie koffie en naar door een sigaretje wordt lief en leed met met gedeeld. Totdat ineens blijkt dat mevrouw door uit Bosch de energiekosten niet kan door betalen. Daarna begint de door op ellende. Natuurlijk brengt in Jetske ook een in bezoekje aan de van familie Roelvink. Daarna de reist ze door naar naar Amstelveen naar Maurice van uit der Bijl en met Ethel Rozendaal, al de tien op tv jaar goede buren. met Dit verandert van de een een op van de andere dag op als Van der Bijl de auto tijdens van met zijn buurvrouw door leent. Hij krijgt op een botsing met een andere van auto, maar durft dit het niet direct op tijdens te tijdens biechten. Mevrouw Rozendaal schakelt haar in verzekering de in. Ze gaat vijf het schadevrije jaren erop naar achteruit, op maar die kan ze terugkopen. naar Van met der Bijl betaalt op tv niets, ze moet maar op eerst overstappen naar uit een goedkopere het verzekeraar.

Jetske in van den Elsen het gaat op bezoek van bij twee krasse in dames: mevrouw Boekkooi de en mevrouw Halmans. Mevrouw op tv Boekkooi koopt een de prachtige met scootmobiel en komt er na de door koop met achter dat uit ze eigenlijk recht heeft op een met achteruitkijkcamera. tijdens Tenminste, dat vindt op zij. Het scootmobielbedrijf zegt dat door ze zo'n uit hoge met korting heeft gehad dat op ze geen recht meer heeft de op van de camera. In Maastricht gaat uit Jetske kijken op hoe de het nu gaat tijdens met mevrouw Halmans die al jaren de last heeft van met met een bromtoon in de haar huis.

Jetske van den met door Elsen gaat op bezoek in door Dalfsen bij meneer De met tijdens Boer en zijn buurmannen meneer Esselink tijdens en meneer van Borger. De in drie mannen hebben naar een discussie over overhangende door takken van een uit laurierhaag en het van een paar eiken. een Ook hebben ze tijdens een meningsverschil over wat het nou tijdens een mooie op tuin is. Daarna reist met Jetske door naar de familie tijdens Juffer en een de familie Van de uit Brug door in Harderwijk. op tv Deze twee families wonen naar al jaren op tv naast elkaar. Maar sinds een door tijdje spelen er allerlei op tv naar kwesties.

Jetske van den naar Elsen op gaat op bezoek in bij Martin van Vos en Rian van een Sijl. Zij hebben na naar jaren uit zeuren bij hun de buurman Dirk Verus om de mee te betalen, hun door gezamenlijke garagedak maar zonder tijdens het hem gerepareerd. Maar tijdens in plaats van dankbaarheid is uit Dirk Verus woest. Hij van een wil geen gratis stuk nieuw dak, het maar alles naar terug met in de oude staat. op Daarna gaat Jetske op naar bezoek bij door de families in uit Raamsdonk waar een een conflict moest worden een opgelost over een recht van op tv overpad. naar Zoon Ferdi wil er graag van het op zijn aangepaste op tv fiets op uit, maar naar moet dan dwars door uit de een tuin van Jeffrey met en Linda. En dat zorgt voor uit een hoop uit gedoe.

Jetske van den uit Elsen gaat terug een uit naar maar liefst drie naar zaken. In in de eerste terugblik van zien we hoe het op tv nu gaat op tv met Monique en Adama op tv Sylla en hun buren het Ralf en Leonie tijdens van Dijk. een De buren wonen van jarenlang met veel plezier naast de elkaar. Ze in sporten van samen, barbecueën in de zomer op en ze zitten van zelfs tijdens samen aan het kerstdiner. op Alles verandert met als Ralf en Leonie een uit aanbouw in hun door tuin bouwen. Volgens hen op tv klopt op ineens de erfgrens niet, een moet de gezamenlijke schutting van vervangen naar worden en moeten Monique en naar Adama ook het hun schuur van gedeeltelijk afbreken. Ze op krijgen voor een groot naar deel gelijk van meester op tv Reid, maar uit hoe gaat het op tv nú met de buren? uit Daarna op gaat Jetske uit eten het met naar de autodealers Penders en Kalmoau die de na het uitvechten uit van van hun conflict een bij de Rijdende op tv Rechter weer op op tv goede voet met uit elkaar staan. En als laatste door kijken we hoe het naar nu van is met de familie Van in Herten in Horn naar die knettergek wordt op tv van een bromtoon uit die van de de buren lijkt af uit te uit komen.

Jetske op tv van den Elsen gaat na naar de uitspraak de langs bij de partijen op uit het Brunssum en Leek. In een Brunssum speelt het een conflict uit tussen de familie naar Zwiers en hun buren Penny en door Ron Lebski. Wanneer het de op tv familie Lebski een zogenaamde domecamera naar ophangt tijdens in hun tuin is de de goede verstandhouding tussen een door de buren van de ene de op in de andere dag over. Die camera door filmt de héle tijdens tuin van van de familie Zwiers. uit En daar zijn zij de de natuurlijk niet van gediend. Meester uit Reid is duidelijk in de zijn naar uitspraak; die camera tijdens mag zo niet. Jetske uit gaat kijken hoe op tv het op nu staat tussen tijdens de buren. Daarna de gaat ze naar Leek waar tijdens hondenbezitters in de op clinch liggen met hun op tv gemeente. Zij eisen met een extra hek met op tijdens het hondenlosloopveld zodat de tijdens honden tijdens ook écht los kunnen lopen in op het veld van zonder het naastgelegen pad naar op te rennen. tijdens De op gemeente vindt dat onzin. door De hondenbezitters moeten uit gewoon hun honden in onder in appel houden.

In deze op laatste aflevering gaat met presentatrice naar Jetske van den de Elsen terug naar twee op klimop-zaken. In deze laatste aflevering met gaat van presentatrice Jetske van uit den Elsen van terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo het heeft door Meneer Vos een naar prachtige tuin op tv met op de muur naar van de in uitbouw van zijn naar buren een mooie klimop. van Als hij een nieuwe het buurman Ruben Hulzebosch krijgt, door begint t door gesodemieter. met Hulzebosch vindt het de groene plakkaat op zijn buitenmuur verschrikkelijk, van op tv want volgens Hulzebosch veroorzaakt van de klimop flinke van schade aan zijn woning, op tv dus weg ermee. Meester naar Reid gaat met kijken en van beslist dat de klimop op tv mag blijven hangen van mits meneer Vos hem in op van 20 centimeter van het de boeiboorden met houdt. Jetske gaat kijken de of meneer Vos met zich aan de uitspraak de houdt. van Dan gaat ze op van pad naar Nijmegen naar waar de van heer en mevrouw Vermeulen ook de een geschil hebben het met buurvrouw Wendy op over een klimop op een oude muur. naar Volgens de op tv familie Vermeulen veroorzaakt op tv dit groene behoorlijke schade. En op tv die muur op tv is naar ook veel te op hoog, vinden ze. Buurvrouw Wendy vindt de het allemaal onzin, de ze houdt een van de klimop en naar naar van de mooie monumentale muur. tijdens Beiden van mogen pertinent niet weg. in Maar Meester Reid tijdens zijn oordeel is helder: de de muur is levensgevaarlijk uit en moet tijdens weg. Maar of naar dit al is met gebeurd?

Jetske naar van den Elsen tijdens gaat terug naar op tv spraakmakende uitzendingen van de met afgelopen jaren. In in Assen tijdens maakt het echtpaar Van der de Leij al vijftig door jaar gebruik van hun de recht van overpad door dwars door de het tuin van de Ineke uit en Jeroen Bouma. Het jonge stel op wordt een er helemaal gek van door dat het van echtpaar Van der met Leij een paar keer uit per week naar met hun kliko's rakelings langs van de hun ramen loopt. Ineke en op tv Jeroen willen in van dat overpad af. Helemaal op tv omdat door er in het koopcontract van het door Ineke en Jeroen Bouma door nergens over een in recht van een overpad wordt gesproken. De Rijdende een Rechter meester John het Reid doet een glasheldere een uitspraak. een Presentatrice Jetske op tv van den Elsen gaat langs in tijdens tijdens Assen om te kijken uit hoe het nu gaat de met beide partijen. Daarna tijdens in reist Jetske door naar Nijehaske. in Daar speelt ook een in conflict tussen van twee partijen door over een recht de van overpad. op Jetske gaat op bezoek om te in kijken met wat er veranderd is van na de de uitspraak, en dat de is nogal tijdens wat.

Jetske van op den Elsen op gaat terug naar de een partijen in Schagen en naar Medemblik. Jetske in van den Elsen op gaat terug naar met de partijen in een Schagen en de Medemblik. Hoe gaat het op tv met alle bewoners naar in Schagen die in op tv de van clinch lagen met op tv de gemeente over een strook het van snippergroen? Na de de uitspraak van meester van John Reid is de prijs tijdens per tijdens vierkante meter bepaald en van kunnen alle met bewoners het stukje grond van uit de gemeente naar kopen. In Medemblik gaat tijdens Jetske langs bij de op de familie Van der Schaaf een die last heeft van naar de de kook- en sigarenlucht van de buren. tijdens Na een uitgebreid van onderzoek tijdens het op locatiebezoek doet in meester John Reid een de glasheldere uitspraak. Jetske op stopt met zelf haar neus onder de tijdens afzuigkap om te tijdens controleren of de het vieze luchtjes het van de door buren zijn door verdwenen.

Jetske uit van den Elsen naar gaat terug naar op tv spraakmakende uitzendingen van op de afgelopen jaren. In op de tweede door aflevering gaat Jetske van den naar Elsen na op tv de uitspraak in van meester John Reid een terug naar de met partijen in Monster en uit Vlaardingen. In een Monster gaat ze naar uit in Mevrouw van der Zalm van en bakker Schalke. Schalke rijdt de al jaren met de zijn naar auto volgeladen met brood tijdens dwars door de naar tuin van van de familie op tv Van der Zalm. Hij heeft deze in erfdienstbaarheid nodig om in achterom naar het zijn van bakkerij te komen. op tv Als bakker Schalke met pensioen gaat, een wacht mevrouw van met van der Zalm geen seconde en gooit het het hek uit op slot en timmert op tv van de poort dicht. Schalke met mag niet meer door van haar tuin. Maar mag door ze dit wel tijdens doen? naar Meester John Reid op tv geeft haar gelijk en tijdens besluit dat Schalke nooit met het met zijn auto door op de tuin van Mevrouw van in der Zalm mag. door Jetske gaat samen de met de het Rijdende Notaris kijken of van dit uit ook in de koopaktes met van beiden partijen een vastgelegd kan worden. van Daarna reist Jetske uit door op tv naar Sari Koch van en Theo Hodes in tijdens Vlaardingen. Als de nieuwe een buren van Sari op tv Koch zich niet in eens even komen door voorstellen is Sari al uit eigenlijk een beetje met klaar met het ze. tijdens Theo en Marinelle van Hodes zijn zich met van geen kwaad bewust. Koch naar is zo tijdens vaak op vakantie dat tijdens voorstellen de er een beetje bij was ingeschoten. in Als de familie van Hodes tijdens zo'n de vakantie de het haagbeukhaag verwijdert met én zonder overleg een nieuwe naar naar schutting plaatst, is Sari het een zat en naar vraagt of meester Reid de door zaak tijdens gaat bekijken. De Rijdende Rechter een door beslist dat Theo de de schutting moet verplaatsen de en hij moet een het afbrokkelend muurtje repareren. Jetske door gaat controleren in naar het Vlaardingen of dit inmiddels al is een tijdens gedaan.

oktober 2020
01-06-2019 15:10

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Geen omschrijving

21-05-2019 21:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Presentatrice Jetske van den Elsen gaat langs bij de betrokkenen van burenruzies en andere kwesties, waarin mr. Reid uitspraak heeft gedaan, met soms grote gevolgen voor de bewoners.

16-01-2019 22:30

Rotterdam en Apeldoorn

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Rotterdam en Apeldoorn

Jetske van den Elsen gaat langs bij de partijen in Rotterdam en Apeldoorn om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. Mevrouw Mourik wordt al jaren getergd door gekmakende trillingen. Zij is ervan overtuigd dat de bovenburen de boosdoeners z...

09-01-2019 22:25

Amsterdam en Baarle-Nassau

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Amsterdam en Baarle-Nassau

Jetske van den Elsen gaat langs bij twee zaken om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. In Amsterdam is al jaren strijd tussen Ron en Tinie en hun buurvrouw Wil. Vooral op de balkons lopen de spanningen hoog op. Wat ooit begon met de gelu...

02-01-2019 22:30

Oude Pekela en Scheemda

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Oude Pekela en Scheemda

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen in Oude Pekela en Scheemda. In Oude Pekela ergert Janneke Smit zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eige...

12-06-2018 22:20

Vuil Spel & Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Vuil Spel & Uitlenen is wenen

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink...

05-06-2018 22:20

Voor 't karretje spannen & Helse herrie

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Voor 't karretje spannen & Helse herrie

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij twee krasse dames: mevrouw Boekkooi en mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt een prachtige scootmobiel en komt er na de koop achter dat ze eigenlijk recht heeft op een achteruitkijkcamera. Tenminste...

22-05-2018 22:25

De Beuk erin en Hard tegen Hard

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Beuk erin en Hard tegen Hard

Jetske van den Elsen gaat op bezoek in Dalfsen bij meneer De Boer en zijn buurmannen meneer Esselink en meneer Borger. De drie mannen hebben een discussie over overhangende takken van een laurierhaag en van een paar eiken. Ook hebben ze een...

15-05-2018 22:25

Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij Martin Vos en Rian van Sijl. Zij hebben na jaren zeuren bij hun buurman Dirk Verus om mee te betalen, hun gezamenlijke garagedak maar zonder hem gerepareerd. Maar in plaats van dankbaarheid is Dirk Ve...

01-05-2018 22:25

Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

Jetske van den Elsen gaat terug naar maar liefst drie zaken. In de eerste terugblik zien we hoe het nu gaat met Monique en Adama Sylla en hun buren Ralf en Leonie van Dijk. De buren wonen jarenlang met veel plezier naast elkaar. Ze sporten ...

24-04-2018 22:25

Het Argusoog & Hekkensluiter

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Het Argusoog & Hekkensluiter

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen uit Brunssum en Leek. In Brunssum speelt een conflict tussen de familie Zwiers en hun buren Penny en Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski een zogenaamde domecamera ophangt in ...

23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!