Programma gemist?

Presentatrice op Jetske van den Elsen met gaat langs bij in de in betrokkenen van burenruzies op tv en andere kwesties, waarin mr. Reid op tv uitspraak tijdens heeft gedaan, met de soms grote gevolgen voor de met van bewoners.

Jetske van den in van Elsen gaat langs in bij de partijen in Rotterdam naar en Apeldoorn om te tijdens een kijken hoe het gaat het na de uitspraak. door Mevrouw Mourik wordt al naar jaren het getergd door gekmakende trillingen. Zij is in ervan overtuigd tijdens dat de bovenburen de een boosdoeners zijn, het maar die zijn op zich van geen door kwaad bewust. Als na uit een grondig onderzoek met van van Mr. Reid blijkt een dat de trillingen met niet van de tijdens bovenburen afkomstig zijn, en dat op ze ook op niet meer mag de klagen, is mevrouw Mourik naar ten einde raad. in Jetske tijdens gaat langs door om te kijken door welke drastische beslissing meneer het en mevrouw Mourik hebben genomen. uit tijdens In Apeldoorn slaat de de vlam in de pan op tv als een meneer Alkatib voor de zoveelste keer door een zijn auto op een de gezamenlijke oprit van hem en een buren Henk en door Agnes naar van Werven parkeert. Naast tijdens onenigheid over het op tv parkeren, hebben met ook de afwatering en de met schutting de voor veel problemen in gezorgd tussen de buren. door Genoeg voor Jetske om met over een na te met praten.

Jetske van van den Elsen gaat langs het bij door twee zaken om te van kijken hoe het in gaat na de de uitspraak. In Amsterdam naar is uit al jaren strijd van tussen Ron en op Tinie en hun buurvrouw Wil. Vooral met naar op de balkons lopen de op tv spanningen hoog op. Wat van een ooit begon met de het geluidsoverlast die Ron en het Tinie veroorzaakten met met hun nachtelijke het escapades, heeft geresulteerd uit in zeven jaar getreiter en van gescheld. De uit enige oplossing lijkt de het afschermen van tijdens de balkons, zodat naar ze elkaar niet het meer hoeven te zien. met Tuinontwerper de Jurgen Smit door helpt hierbij. In Baarle-Nassau klaagt tijdens het echtpaar het Verweij al jaren over tijdens gevaarlijke het bomen die dichtbij hun huisje staan de op Bungalowpark L'air op in pur. Als er tijdens op tv een winterstorm het een spar boven op hun huis op valt, is het van op voor hen duidelijk: op de VVE moet naar betalen. De VVE blijkt niet op aansprakelijk, maar meneer door Verweij laat op tv het er niet bij op zitten.

Jetske van met den Elsen gaat door na de door uitspraak langs bij de de partijen in Oude Pekela de en Scheemda. In tijdens Oude in Pekela ergert Janneke tijdens Smit zich al jaren aan met het stuk het grond naast door haar huis. Brandnetels, distels in en een ander onkruid tiert daar welig. op tv De eigenaar, Jan Hendriksen, van geeft niet thuis een op tv als Janneke bij hem klaagt. van Hij vindt op dat zij niks een te zoeken heeft op zíjn het stuk in grond. In Scheemda speelt tijdens een heel ander probleem. op Gerda het en Michel wonen een op nummer 69 en hebben naar prima contact naar met de op tv buren. Als de buurman met van nummer op 67 Gerda helpt met bomen met uit de grond op tv halen, gaan ze de aan het einde het van de dag door nog even in naar hun tuin borrelen. naar Buurvrouw Zwanet van in nummer 65 de is met daar ook bij. In eerste tijdens instantie allemaal leuk met en de aardig, totdat de buurman van uit nummer door 67 en Zwanet gaan flikflooien. door Hoe durven ze, uit vindt Gerda. uit Want de door buurman van nummer 67 is getrouwd op tv en zijn op vrouw tijdens is ook op de het borrel. Overspel in haar huis. in Gerda vindt het naar tijdens ongepast.

Jetske uit van den uit Elsen gaat terug het naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat op tv op tv ze langs bij Thea Bosch, op tv die op tv een gedeelte van de boerderij van door de familie Roelvink van huurde in in Eibergen. De eerste door twee maanden een liep daar alles tijdens soepel. De familie Roelvink is het door kind aan huis bij mevrouw op tv Bosch en onder het tijdens op tv genot van een bakkie koffie en door een sigaretje wordt de lief in en leed gedeeld. Totdat ineens naar blijkt dat mevrouw een Bosch van de energiekosten niet kan uit betalen. op Daarna begint de ellende. Natuurlijk een brengt uit Jetske ook een bezoekje op aan de familie Roelvink. de Daarna het reist ze door naar Amstelveen naar de Maurice van der op tv Bijl de en Ethel uit Rozendaal, al tien jaar door goede buren. Dit verandert van uit de een op tijdens de andere dag op de als Van der Bijl de door auto van op zijn buurvrouw leent. Hij naar krijgt op een botsing met van een andere auto, maar door durft dit niet direct op van door te biechten. Mevrouw tijdens Rozendaal schakelt haar het verzekering in. Ze gaat het vijf schadevrije jaren erop achteruit, het maar die kan uit ze tijdens terugkopen. Van der tijdens Bijl betaalt niets, ze moet de door maar eerst overstappen naar een tijdens goedkopere het verzekeraar.

Jetske van den naar Elsen tijdens gaat op bezoek van bij twee krasse op tv dames: mevrouw Boekkooi en mevrouw naar uit Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt een prachtige de scootmobiel op en komt er na de het koop naar achter dat ze met eigenlijk recht heeft een op een van achteruitkijkcamera. Tenminste, dat vindt zij. met Het met scootmobielbedrijf zegt dat ze zo'n naar hoge op tv korting heeft gehad dat ze geen op recht meer uit heeft op de camera. tijdens In tijdens Maastricht gaat Jetske kijken in hoe het nu op tv gaat met mevrouw Halmans de die al uit jaren last heeft een van een bromtoon met in haar op tv huis.

Jetske een van den een Elsen gaat op het bezoek in Dalfsen door bij meneer De Boer en zijn van buurmannen meneer Esselink een en meneer in Borger. De drie tijdens mannen hebben een discussie de over tijdens overhangende takken van een tijdens laurierhaag en de van een paar eiken. op tv Ook tijdens hebben ze een meningsverschil over wat met nou op een mooie tuin met is. Daarna reist uit Jetske door naar een de familie Juffer en uit de familie met Van de met Brug in Harderwijk. Deze twee tijdens families wonen al door jaren naast elkaar. Maar op tv sinds een tijdje het spelen er het allerlei het kwesties.

Jetske op tv van den Elsen gaat op uit bezoek bij de Martin Vos en Rian de van Sijl. een Zij hebben een na jaren in zeuren bij hun buurman Dirk Verus door om mee te met betalen, naar hun gezamenlijke garagedak maar zonder met in hem gerepareerd. Maar in plaats van door dankbaarheid is in Dirk Verus woest. in Hij wil de geen gratis stuk nieuw een dak, maar van alles terug in naar de oude staat. Daarna naar gaat Jetske op van bezoek bij de families met in Raamsdonk waar een een conflict door moest worden opgelost over van een recht van op tv overpad. tijdens Zoon Ferdi wil er graag naar op de zijn aangepaste fiets in op uit, maar moet een dan naar dwars door de tuin van uit Jeffrey en Linda. En door tijdens dat zorgt voor een in hoop gedoe.

Jetske van den op in Elsen gaat terug naar maar liefst tijdens drie in zaken. In met de eerste terugblik zien we hoe de het nu door gaat met Monique en de Adama Sylla en van met hun buren Ralf en Leonie van een op Dijk. De buren wonen jarenlang met tijdens veel plezier naast in met elkaar. Ze sporten samen, de barbecueën in de zomer in en ze zitten door zelfs op samen aan het kerstdiner. Alles door verandert als in Ralf en Leonie een op aanbouw het in hun tuin van bouwen. Volgens hen klopt ineens op de door erfgrens niet, moet de met gezamenlijke schutting vervangen worden en op tv moeten Monique door en Adama ook een hun de schuur gedeeltelijk afbreken. Ze op krijgen voor een in groot deel met gelijk van meester Reid, maar met hoe gaat op tv het nú naar met de buren? uit Daarna gaat Jetske op tv uit eten met de autodealers een Penders en Kalmoau die door na het met uitvechten uit van hun conflict bij de Rijdende de Rechter door weer op goede voet op tv met elkaar staan. uit En als laatste kijken de we hoe het van naar nu is met de op familie Van Herten in met Horn een die knettergek wordt van een in bromtoon die de van de buren op tv lijkt af te in komen.

Jetske een van den met Elsen gaat na de uitspraak de langs bij de partijen op tv uit Brunssum en de Leek. In van Brunssum speelt een conflict met tijdens tussen de familie Zwiers door en hun buren tijdens Penny en Ron Lebski. Wanneer naar de tijdens familie Lebski een zogenaamde op domecamera ophangt in naar hun de tuin is de goede in verstandhouding tussen de buren uit van naar de ene op de uit andere dag over. Die camera een filmt op de héle tuin van de in het familie Zwiers. En daar zijn uit zij natuurlijk niet van met gediend. Meester tijdens Reid is in duidelijk in zijn de uitspraak; die camera door mag zo niet. Jetske gaat door tijdens kijken hoe het op nu staat tussen de buren. Daarna naar van gaat ze naar Leek waar de hondenbezitters in de van clinch liggen met hun op gemeente. Zij eisen door een een extra hek op het hondenlosloopveld in zodat door de honden uit ook écht los kunnen lopen op uit een het veld zonder het naastgelegen pad een op uit te rennen. De gemeente vindt met dat onzin. De een hondenbezitters uit moeten gewoon hun naar honden onder door appel houden.

In deze laatste op aflevering gaat in presentatrice Jetske op van den Elsen terug tijdens naar twee klimop-zaken. In een deze tijdens laatste aflevering gaat op tv presentatrice Jetske van den Elsen met terug naar twee een klimop-zaken. In de Hengelo heeft naar Meneer Vos een naar prachtige tuin op met op de muur op tv van de uitbouw van van zijn buren een tijdens mooie in klimop. Als hij een nieuwe tijdens buurman Ruben de Hulzebosch krijgt, begint t tijdens gesodemieter. Hulzebosch de vindt het het groene plakkaat op door zijn buitenmuur verschrikkelijk, want naar volgens Hulzebosch veroorzaakt de de klimop flinke schade aan op tv zijn met woning, dus weg in ermee. Meester naar Reid gaat kijken tijdens en beslist dat de het klimop mag blijven hangen van mits meneer Vos hem op op door 20 centimeter van de boeiboorden naar houdt. Jetske gaat in kijken of in meneer Vos zich door aan de het uitspraak houdt. Dan gaat met ze op pad naar de naar Nijmegen waar de heer in en mevrouw Vermeulen ook een het geschil hebben met tijdens tijdens buurvrouw Wendy over op klimop op een oude muur. Volgens op tv de naar familie Vermeulen veroorzaakt door dit groene met behoorlijke schade. En die muur is het in ook veel te in hoog, vinden ze. Buurvrouw Wendy in vindt het allemaal onzin, met de ze houdt van de de klimop en van de op tv mooie monumentale uit muur. Beiden mogen pertinent niet een een weg. Maar Meester met Reid zijn oordeel is helder: het de muur is het levensgevaarlijk en moet met weg. Maar of uit dit al is op gebeurd?

Jetske van den op Elsen gaat een terug naar de spraakmakende uitzendingen van een de afgelopen jaren. In Assen door maakt het het echtpaar door Van der Leij al op vijftig jaar door gebruik van hun door recht van overpad dwars door de tijdens tuin van een Ineke en door Jeroen Bouma. Het jonge stel op tv wordt er tijdens helemaal gek op tv van dat het echtpaar een Van door der Leij een paar de keer per week met hun tijdens kliko's rakelings in langs hun tijdens ramen loopt. Ineke de en Jeroen door willen van dat overpad af. Helemaal op omdat een er in het koopcontract door van Ineke en Jeroen door met Bouma nergens over een uit recht van overpad wordt gesproken. met op tv De Rijdende Rechter meester John tijdens Reid doet een glasheldere op tv uitspraak. Presentatrice Jetske tijdens van den Elsen door gaat van langs in van Assen om te kijken hoe tijdens het naar nu gaat met op tv beide partijen. Daarna reist Jetske door de naar Nijehaske. door Daar op tv speelt ook een conflict uit tussen twee de partijen over een tijdens recht van overpad. Jetske naar gaat op van bezoek om te door kijken wat er veranderd is op na het de uitspraak, en door dat is nogal op tv wat.

Jetske het van den Elsen gaat terug in naar met de partijen door in Schagen en op tv Medemblik. Jetske van in den Elsen gaat terug naar met de partijen uit in Schagen en Medemblik. naar Hoe gaat het met een alle naar bewoners in tijdens Schagen die in de clinch in lagen met de tijdens gemeente van over een strook een snippergroen? Na de uitspraak van uit meester John met Reid is naar de prijs per vierkante meter bepaald van uit en kunnen alle bewoners het uit stukje grond een van de op tv gemeente kopen. In Medemblik gaat met Jetske van langs bij de familie Van der het Schaaf de die last naar heeft van de kook- en sigarenlucht in van de van buren. op tv Na een uitgebreid de onderzoek tijdens het door locatiebezoek doet meester John op Reid een op glasheldere uitspraak. Jetske stopt op tv zelf haar op tv neus onder de door afzuigkap om te controleren of de de vieze luchtjes van van de op buren zijn een verdwenen.

Jetske van den op met Elsen gaat terug naar spraakmakende naar uitzendingen van de door afgelopen op jaren. In de tweede naar aflevering gaat Jetske uit van den uit Elsen na de het uitspraak van meester John Reid terug op de naar de partijen in Monster en op Vlaardingen. op tv In Monster gaat ze naar een het Mevrouw van der Zalm de en bakker Schalke. Schalke rijdt een al jaren uit met in zijn auto volgeladen op tv met brood dwars door de tuin op tv van de familie uit Van der Zalm. met Hij een heeft deze erfdienstbaarheid een nodig om uit achterom naar zijn bakkerij in te komen. Als bakker Schalke op met pensioen een gaat, wacht mevrouw van op de der Zalm geen seconde en gooit uit het hek op door slot een en timmert in de poort dicht. Schalke mag een niet meer door naar haar tuin. Maar mag op tv ze tijdens dit wel van doen? Meester John naar Reid geeft haar tijdens gelijk en besluit dat Schalke nooit naar tijdens met zijn auto door door de tuin van van Mevrouw van der Zalm de mag. Jetske in gaat samen uit met de Rijdende Notaris kijken op of dit het ook in de koopaktes van tijdens door beiden partijen vastgelegd met kan worden. Daarna reist Jetske door uit naar Sari Koch op tv en Theo Hodes het in in Vlaardingen. Als de een nieuwe buren van Sari met Koch zich niet het eens even komen op tv voorstellen is Sari al tijdens eigenlijk een door beetje klaar met in ze. Theo en de Marinelle door Hodes zijn zich naar van geen kwaad van bewust. Koch is zo de vaak op tijdens vakantie dat voorstellen er een een beetje bij was ingeschoten. met Als tijdens de familie door Hodes tijdens zo'n vakantie van de haagbeukhaag verwijdert én zonder door op tv overleg een nieuwe schutting plaatst, naar is Sari naar het zat en vraagt of tijdens naar meester Reid de zaak gaat een bekijken. De met Rijdende Rechter beslist dat door Theo met de schutting moet tijdens verplaatsen en hij moet een een afbrokkelend met muurtje repareren. Jetske gaat controleren in naar Vlaardingen de of dit inmiddels al is met tijdens gedaan.

mei 2021
01-06-2019 15:10

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Geen omschrijving

21-05-2019 21:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Presentatrice Jetske van den Elsen gaat langs bij de betrokkenen van burenruzies en andere kwesties, waarin mr. Reid uitspraak heeft gedaan, met soms grote gevolgen voor de bewoners.

16-01-2019 22:30

Rotterdam en Apeldoorn

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Rotterdam en Apeldoorn

Jetske van den Elsen gaat langs bij de partijen in Rotterdam en Apeldoorn om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. Mevrouw Mourik wordt al jaren getergd door gekmakende trillingen. Zij is ervan overtuigd dat de bovenburen de boosdoeners z...

09-01-2019 22:25

Amsterdam en Baarle-Nassau

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Amsterdam en Baarle-Nassau

Jetske van den Elsen gaat langs bij twee zaken om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. In Amsterdam is al jaren strijd tussen Ron en Tinie en hun buurvrouw Wil. Vooral op de balkons lopen de spanningen hoog op. Wat ooit begon met de gelu...

02-01-2019 22:30

Oude Pekela en Scheemda

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Oude Pekela en Scheemda

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen in Oude Pekela en Scheemda. In Oude Pekela ergert Janneke Smit zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eige...

12-06-2018 22:20

Vuil Spel & Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Vuil Spel & Uitlenen is wenen

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink...

05-06-2018 22:20

Voor 't karretje spannen & Helse herrie

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Voor 't karretje spannen & Helse herrie

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij twee krasse dames: mevrouw Boekkooi en mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt een prachtige scootmobiel en komt er na de koop achter dat ze eigenlijk recht heeft op een achteruitkijkcamera. Tenminste...

22-05-2018 22:25

De Beuk erin en Hard tegen Hard

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Beuk erin en Hard tegen Hard

Jetske van den Elsen gaat op bezoek in Dalfsen bij meneer De Boer en zijn buurmannen meneer Esselink en meneer Borger. De drie mannen hebben een discussie over overhangende takken van een laurierhaag en van een paar eiken. Ook hebben ze een...

15-05-2018 22:25

Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij Martin Vos en Rian van Sijl. Zij hebben na jaren zeuren bij hun buurman Dirk Verus om mee te betalen, hun gezamenlijke garagedak maar zonder hem gerepareerd. Maar in plaats van dankbaarheid is Dirk Ve...

01-05-2018 22:25

Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

Jetske van den Elsen gaat terug naar maar liefst drie zaken. In de eerste terugblik zien we hoe het nu gaat met Monique en Adama Sylla en hun buren Ralf en Leonie van Dijk. De buren wonen jarenlang met veel plezier naast elkaar. Ze sporten ...

24-04-2018 22:25

Het Argusoog & Hekkensluiter

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Het Argusoog & Hekkensluiter

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen uit Brunssum en Leek. In Brunssum speelt een conflict tussen de familie Zwiers en hun buren Penny en Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski een zogenaamde domecamera ophangt in ...

23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!