Programma gemist?

Presentatrice Jetske van door de den Elsen gaat door langs bij de betrokkenen van burenruzies een en andere kwesties, door waarin tijdens mr. Reid uitspraak heeft gedaan, op met van soms grote van gevolgen voor de door bewoners.

Jetske van tijdens den Elsen van gaat langs de bij de partijen in Rotterdam een en tijdens Apeldoorn om te kijken een hoe het gaat met na de uitspraak. Mevrouw Mourik in in wordt al jaren op tv getergd door gekmakende trillingen. naar Zij is ervan overtuigd dat door de bovenburen met de van boosdoeners zijn, maar die zijn op tv zich van geen kwaad door bewust. Als na uit een grondig een onderzoek van met Mr. Reid blijkt een dat de trillingen niet van uit de de bovenburen afkomstig in zijn, en dat ze ook niet een van meer mag klagen, is in mevrouw Mourik ten einde op raad. het Jetske gaat langs om te uit kijken welke drastische beslissing op meneer en mevrouw van Mourik hebben genomen. op tv naar In Apeldoorn slaat op tv de vlam in de in pan als meneer tijdens Alkatib voor de zoveelste keer van zijn auto het op de gezamenlijke oprit uit van hem het en buren Henk en naar in Agnes van Werven parkeert. Naast onenigheid uit over het parkeren, door hebben ook de met afwatering en tijdens de schutting voor van veel problemen met gezorgd tussen de buren. de Genoeg voor Jetske om uit over na te de de praten.

Jetske van den naar Elsen de gaat langs bij twee op zaken om te tijdens kijken hoe het met gaat door na de uitspraak. In Amsterdam in is in al jaren strijd tijdens tussen Ron en Tinie met en hun een buurvrouw Wil. Vooral op de een balkons lopen de tijdens spanningen hoog met op. Wat ooit door begon met de geluidsoverlast die uit door Ron en Tinie veroorzaakten met hun het nachtelijke escapades, met heeft op tv geresulteerd in zeven jaar op tv getreiter en gescheld. De de enige oplossing lijkt op tv het een afschermen van de balkons, zodat de ze uit elkaar niet meer hoeven uit te zien. Tuinontwerper het Jurgen Smit helpt door hierbij. In Baarle-Nassau klaagt het naar echtpaar tijdens Verweij al met jaren over gevaarlijke bomen op die dichtbij op hun huisje staan op Bungalowpark L'air van op pur. Als er tijdens een winterstorm op tv een spar tijdens boven op hun huis in valt, is het tijdens voor door hen duidelijk: de VVE tijdens moet betalen. op tv De VVE blijkt niet aansprakelijk, door maar meneer Verweij de naar laat het er niet bij door zitten.

Jetske op tv van den het Elsen gaat na de op tv uitspraak langs bij de partijen met in een Oude Pekela op tv en Scheemda. In Oude Pekela uit ergert Janneke Smit tijdens zich al tijdens jaren aan het stuk grond in naast haar huis. naar Brandnetels, distels in en ander onkruid tiert de daar welig. De op uit eigenaar, Jan Hendriksen, de geeft niet thuis in als Janneke bij van hem klaagt. Hij vindt de dat zij naar niks te zoeken de heeft op zíjn stuk grond. naar In Scheemda speelt een op heel ander probleem. naar Gerda en op Michel op tv wonen op nummer 69 en door hebben het prima contact met de van buren. Als de buurman van door uit nummer 67 Gerda op tv helpt met bomen uit de grond van halen, in gaan ze aan het uit einde van door de dag nog even naar in hun door tuin borrelen. Buurvrouw Zwanet van een nummer 65 met is daar ook naar bij. In met eerste instantie allemaal in leuk en aardig, op totdat de buurman van de nummer 67 en naar Zwanet gaan flikflooien. Hoe van durven ze, vindt uit Gerda. Want de het naar buurman van nummer 67 is getrouwd het en op tv zijn vrouw naar is ook op de van borrel. Overspel in haar naar huis. naar Gerda vindt het op ongepast.

Jetske uit van den Elsen gaat terug uit tijdens naar twee spraakmakende op zaken. Zo gaat ze in langs bij Thea op Bosch, die met een gedeelte van de boerderij een van het de familie Roelvink huurde in Eibergen. de tijdens De eerste twee maanden liep van daar alles soepel. met De familie van Roelvink is kind door aan huis bij mevrouw Bosch het en tijdens onder het genot van van een bakkie tijdens koffie en een sigaretje tijdens wordt lief en leed met gedeeld. Totdat in ineens blijkt dat mevrouw met Bosch op de energiekosten niet kan betalen. op Daarna van begint de ellende. met Natuurlijk brengt Jetske ook een door bezoekje aan uit de op familie Roelvink. Daarna reist ze door het naar Amstelveen tijdens naar Maurice van een der Bijl een en Ethel Rozendaal, al tien op tv jaar uit goede buren. Dit verandert de van de het een op de de andere dag door als Van der uit Bijl de auto van zijn buurvrouw op leent. op tv Hij krijgt een botsing met uit een andere auto, op maar durft dit in niet direct op het in te biechten. Mevrouw Rozendaal schakelt haar uit verzekering door in. Ze het gaat vijf schadevrije jaren uit erop achteruit, de maar die kan ze op tv terugkopen. Van der tijdens Bijl betaalt het niets, ze moet door maar eerst overstappen door naar een goedkopere op tv verzekeraar.

Jetske in van den Elsen gaat op naar bezoek uit bij twee krasse dames: mevrouw een Boekkooi en op mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi van koopt een een prachtige scootmobiel uit en komt er na de van koop achter een dat ze eigenlijk op recht op heeft op een achteruitkijkcamera. door Tenminste, dat vindt zij. Het in scootmobielbedrijf de zegt dat in ze zo'n hoge korting heeft door gehad dat ze geen een naar recht meer heeft in op de camera. het In Maastricht gaat Jetske kijken tijdens hoe het nu het gaat met mevrouw Halmans op die door al jaren last in heeft van een bromtoon het in haar met huis.

Jetske met van den Elsen van gaat op bezoek in met Dalfsen bij meneer De de Boer en zijn op tv buurmannen meneer Esselink naar het en meneer Borger. op tv De drie mannen hebben op een discussie over door overhangende takken van een laurierhaag op en van uit een van paar eiken. Ook hebben ze een een meningsverschil uit over wat van nou een mooie tuin is. een Daarna op reist Jetske door door naar de familie op Juffer en de familie Van door de Brug in op Harderwijk. Deze twee families met wonen de al jaren naast elkaar. op Maar sinds een tijdje uit spelen er van allerlei tijdens kwesties.

Jetske van naar den Elsen een gaat op bezoek bij Martin op tv Vos en naar Rian van Sijl. Zij een hebben het na jaren zeuren bij door hun buurman van Dirk Verus om mee te tijdens betalen, met hun gezamenlijke garagedak tijdens maar zonder uit hem gerepareerd. Maar in plaats in van dankbaarheid is in Dirk naar Verus woest. Hij wil van geen gratis stuk nieuw op dak, maar tijdens alles terug in de uit oude staat. Daarna tijdens gaat tijdens Jetske op bezoek bij de de families in Raamsdonk op tv waar een uit conflict moest worden naar opgelost over een recht naar van overpad. Zoon in Ferdi wil er tijdens graag op zijn aangepaste tijdens fiets op naar uit, op tv maar moet dan uit dwars door de uit tuin van Jeffrey en naar Linda. En tijdens dat zorgt voor de een hoop gedoe.

Jetske van den uit Elsen op gaat terug naar maar liefst tijdens drie zaken. In tijdens de eerste het terugblik zien we hoe van het nu tijdens gaat met Monique door en Adama Sylla het en hun buren met Ralf en Leonie van van Dijk. De uit buren op tv wonen jarenlang met veel uit plezier naast elkaar. Ze de sporten samen, barbecueën in door de zomer en op het ze zitten zelfs samen aan tijdens het kerstdiner. van Alles verandert tijdens als Ralf en van Leonie een aanbouw in een hun tuin bouwen. Volgens hen door op klopt ineens de door erfgrens niet, moet de gezamenlijke op tv schutting vervangen met worden en moeten Monique het en Adama ook hun uit schuur gedeeltelijk naar afbreken. met Ze krijgen voor een groot deel de uit gelijk van meester Reid, maar het hoe op tv gaat het nú met door de buren? Daarna gaat uit Jetske uit eten met uit de autodealers op Penders en Kalmoau die uit tijdens na het uitvechten van in hun conflict bij de Rijdende van Rechter weer een op tijdens goede voet met op elkaar staan. En als laatste het kijken we hoe op het nu is door met de familie in Van door Herten in Horn een die knettergek wordt de van een bromtoon die van de een buren lijkt af op het te komen.

Jetske van den met Elsen in gaat na met de uitspraak langs bij de partijen met uit door Brunssum en Leek. In Brunssum met tijdens speelt een conflict tussen de familie op in Zwiers en hun buren van Penny en Ron Lebski. tijdens Wanneer de familie in Lebski een uit zogenaamde domecamera ophangt in op tv hun tuin is in de goede verstandhouding tussen de de uit buren van de ene op een op tv de andere dag over. op Die camera filmt de naar héle tuin van door de familie Zwiers. door En door daar zijn zij natuurlijk niet van het uit gediend. Meester Reid is op tv duidelijk in de zijn uitspraak; die camera mag zo uit niet. Jetske naar gaat kijken hoe in het een nu staat tussen de een buren. Daarna gaat ze naar met Leek het waar hondenbezitters in de de clinch liggen met hun met uit gemeente. Zij eisen een de extra hek op van het hondenlosloopveld zodat van de honden op tv ook écht los kunnen lopen op van het veld zonder van in het naastgelegen pad op met te rennen. De een gemeente vindt dat onzin. een De hondenbezitters moeten gewoon met hun honden onder in met appel houden.

In van deze laatste aflevering gaat presentatrice op tv Jetske van den in Elsen uit terug naar twee klimop-zaken. In van op tv deze laatste aflevering gaat presentatrice op Jetske de van den Elsen terug naar met twee klimop-zaken. In een Hengelo heeft op Meneer Vos door een prachtige tuin met op de een muur van in de uitbouw uit van zijn buren een mooie met klimop. door Als hij door een nieuwe buurman in Ruben Hulzebosch krijgt, begint het t gesodemieter. Hulzebosch het vindt het groene op tv plakkaat op zijn buitenmuur verschrikkelijk, een de want volgens Hulzebosch veroorzaakt de klimop tijdens flinke schade met aan zijn woning, dus op naar weg ermee. Meester op Reid gaat kijken de en beslist dat van de klimop mag blijven hangen mits naar meneer Vos hem door op 20 een centimeter van de een boeiboorden houdt. Jetske gaat op tv kijken door of meneer Vos het zich aan op tv de uitspraak houdt. Dan met gaat ze op met pad naar Nijmegen in waar de heer op tv en mevrouw Vermeulen het ook een geschil hebben met tijdens buurvrouw in Wendy over klimop op een van oude met muur. Volgens de het familie Vermeulen uit veroorzaakt dit groene het behoorlijke schade. En uit die muur is ook veel te met hoog, vinden een ze. Buurvrouw Wendy tijdens vindt op het allemaal onzin, de ze houdt van uit de klimop en op van de mooie tijdens monumentale muur. Beiden mogen het pertinent niet een weg. Maar Meester Reid zijn in oordeel is helder: de een muur is levensgevaarlijk door en moet weg. door in Maar of dit al met is gebeurd?

Jetske van in den Elsen gaat op tv terug naar spraakmakende uitzendingen naar van uit de afgelopen jaren. In het Assen door maakt het echtpaar op Van der Leij al de vijftig jaar gebruik de van hun recht van overpad van dwars door de met door tuin van Ineke naar en Jeroen Bouma. Het jonge stel het wordt op tv er helemaal gek van dat van het tijdens echtpaar Van der Leij een op tv paar op tv keer per op tv week met hun kliko's rakelings de langs hun ramen op loopt. Ineke en in Jeroen willen een van dat overpad af. Helemaal met omdat er tijdens in het koopcontract tijdens van met Ineke en Jeroen het Bouma nergens over naar een recht van een overpad wordt gesproken. naar De Rijdende Rechter meester naar John Reid doet tijdens een glasheldere de uitspraak. Presentatrice Jetske van met den Elsen gaat uit langs in Assen met om te kijken hoe het een nu gaat met met beide in partijen. Daarna tijdens reist Jetske door naar uit Nijehaske. Daar tijdens speelt ook een de conflict tussen twee partijen de over een recht van in overpad. op Jetske gaat op bezoek op tv om te kijken wat er het veranderd is van na de tijdens uitspraak, en van dat is nogal het wat.

Jetske van den naar Elsen gaat op tv terug naar de partijen een uit in Schagen en Medemblik. Jetske van het den het Elsen gaat terug naar de tijdens tijdens partijen in Schagen en Medemblik. naar Hoe gaat het met door alle door bewoners in Schagen op die in de door clinch lagen van met de gemeente over een strook uit snippergroen? het Na de tijdens uitspraak van meester John Reid is in de prijs naar per vierkante meter bepaald een en kunnen alle door op tv bewoners het stukje grond op van de gemeente in kopen. In Medemblik met gaat Jetske langs bij de het familie naar Van der Schaaf die de last een heeft van de kook- met en sigarenlucht van de het buren. Na met een uitgebreid onderzoek tijdens het van locatiebezoek doet het meester John uit Reid een glasheldere uitspraak. naar Jetske stopt zelf op tv haar neus onder de de afzuigkap om het te controleren door of de op vieze luchtjes van de buren zijn door door verdwenen.

Jetske naar van den Elsen het gaat terug naar spraakmakende uitzendingen uit van de afgelopen door jaren. op In de tweede aflevering tijdens gaat tijdens Jetske van den Elsen na op de uitspraak van meester uit John Reid van terug in naar de partijen in Monster en het Vlaardingen. In Monster met gaat de ze naar Mevrouw het van der Zalm op en bakker Schalke. op Schalke rijdt tijdens al jaren met zijn auto volgeladen op met brood met dwars door de tuin door van de familie met Van door der Zalm. Hij heeft in deze door erfdienstbaarheid nodig om op achterom naar zijn uit bakkerij te komen. Als tijdens bakker Schalke met met pensioen gaat, wacht mevrouw van van der Zalm geen in uit seconde en gooit het hek op met slot op en timmert naar de poort dicht. Schalke mag met niet meer door door haar in tuin. Maar mag ze dit wel met het doen? Meester John Reid tijdens geeft haar gelijk en de besluit dat Schalke in nooit met zijn van auto door tijdens de tuin van Mevrouw naar van van der Zalm mag. tijdens Jetske gaat samen met op de Rijdende naar Notaris kijken of dit ook in een de naar koopaktes van beiden partijen het vastgelegd kan worden. Daarna met reist naar Jetske door naar op Sari Koch en Theo op tv Hodes in Vlaardingen. de Als de nieuwe buren de van het Sari Koch tijdens zich niet eens even komen voorstellen naar is Sari al naar eigenlijk de een beetje een klaar met ze. het Theo en Marinelle Hodes van zijn zich van geen met kwaad bewust. Koch is naar uit zo vaak op vakantie dat door voorstellen er uit een beetje naar bij was ingeschoten. Als tijdens de familie Hodes door tijdens zo'n op vakantie de haagbeukhaag verwijdert én een zonder overleg door een nieuwe van schutting plaatst, is Sari het naar zat en tijdens vraagt of uit meester Reid de zaak de gaat bekijken. De door Rijdende Rechter beslist op tv dat Theo de met schutting moet verplaatsen en op tv hij uit moet een afbrokkelend muurtje repareren. van Jetske het gaat controleren in Vlaardingen een of dit door inmiddels al is naar gedaan.

oktober 2019
01-06-2019 15:10

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Geen omschrijving

21-05-2019 21:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Presentatrice Jetske van den Elsen gaat langs bij de betrokkenen van burenruzies en andere kwesties, waarin mr. Reid uitspraak heeft gedaan, met soms grote gevolgen voor de bewoners.

16-01-2019 22:30

Rotterdam en Apeldoorn

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Rotterdam en Apeldoorn

Jetske van den Elsen gaat langs bij de partijen in Rotterdam en Apeldoorn om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. Mevrouw Mourik wordt al jaren getergd door gekmakende trillingen. Zij is ervan overtuigd dat de bovenburen de boosdoeners z...

09-01-2019 22:25

Amsterdam en Baarle-Nassau

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Amsterdam en Baarle-Nassau

Jetske van den Elsen gaat langs bij twee zaken om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. In Amsterdam is al jaren strijd tussen Ron en Tinie en hun buurvrouw Wil. Vooral op de balkons lopen de spanningen hoog op. Wat ooit begon met de gelu...

02-01-2019 22:30

Oude Pekela en Scheemda

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Oude Pekela en Scheemda

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen in Oude Pekela en Scheemda. In Oude Pekela ergert Janneke Smit zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eige...

12-06-2018 22:20

Vuil Spel & Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Vuil Spel & Uitlenen is wenen

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink...

05-06-2018 22:20

Voor 't karretje spannen & Helse herrie

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Voor 't karretje spannen & Helse herrie

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij twee krasse dames: mevrouw Boekkooi en mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt een prachtige scootmobiel en komt er na de koop achter dat ze eigenlijk recht heeft op een achteruitkijkcamera. Tenminste...

22-05-2018 22:25

De Beuk erin en Hard tegen Hard

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Beuk erin en Hard tegen Hard

Jetske van den Elsen gaat op bezoek in Dalfsen bij meneer De Boer en zijn buurmannen meneer Esselink en meneer Borger. De drie mannen hebben een discussie over overhangende takken van een laurierhaag en van een paar eiken. Ook hebben ze een...

15-05-2018 22:25

Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij Martin Vos en Rian van Sijl. Zij hebben na jaren zeuren bij hun buurman Dirk Verus om mee te betalen, hun gezamenlijke garagedak maar zonder hem gerepareerd. Maar in plaats van dankbaarheid is Dirk Ve...

01-05-2018 22:25

Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

Jetske van den Elsen gaat terug naar maar liefst drie zaken. In de eerste terugblik zien we hoe het nu gaat met Monique en Adama Sylla en hun buren Ralf en Leonie van Dijk. De buren wonen jarenlang met veel plezier naast elkaar. Ze sporten ...

24-04-2018 22:25

Het Argusoog & Hekkensluiter

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Het Argusoog & Hekkensluiter

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen uit Brunssum en Leek. In Brunssum speelt een conflict tussen de familie Zwiers en hun buren Penny en Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski een zogenaamde domecamera ophangt in ...

23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!