Programma gemist?

Presentatrice op tv Jetske van den Elsen gaat met langs bij in de betrokkenen van op burenruzies en op andere kwesties, waarin in mr. Reid uitspraak heeft door gedaan, met soms naar grote met gevolgen voor de met bewoners.

Jetske het van den Elsen in gaat langs bij de het partijen in het Rotterdam en Apeldoorn om te op tv kijken door hoe het een gaat na de uitspraak. van Mevrouw Mourik van wordt al jaren getergd van door gekmakende trillingen. op Zij is ervan overtuigd dat op door de bovenburen de boosdoeners door zijn, maar die zijn in zich van geen het kwaad bewust. tijdens Als na een grondig onderzoek uit van van Mr. Reid blijkt naar dat de trillingen niet van uit de bovenburen het afkomstig met zijn, en dat ze ook met niet meer mag de klagen, op tv is mevrouw Mourik op tv ten einde raad. Jetske gaat de langs met om te kijken welke drastische een beslissing meneer en een mevrouw op tv Mourik hebben genomen. In Apeldoorn uit slaat tijdens de vlam in de het pan als meneer het Alkatib voor de op tv zoveelste keer zijn auto naar op de gezamenlijke oprit het van hem en het buren Henk en tijdens Agnes tijdens van Werven parkeert. Naast de onenigheid over van het parkeren, hebben de ook de afwatering en de in in schutting voor veel problemen gezorgd tussen een de buren. Genoeg met voor door Jetske om over met na te op tv praten.

Jetske van uit den Elsen gaat op tv langs het bij twee zaken om het te kijken hoe het op gaat uit na de uitspraak. het In Amsterdam is een al jaren strijd tussen Ron en op Tinie en uit hun tijdens buurvrouw Wil. Vooral het op de balkons uit lopen de spanningen hoog op. in Wat ooit begon met een de geluidsoverlast van die Ron naar en Tinie veroorzaakten met van hun nachtelijke escapades, heeft met op tv geresulteerd in zeven jaar getreiter op en gescheld. De tijdens enige oplossing lijkt op tv het de afschermen van de balkons, zodat de ze tijdens elkaar niet meer hoeven van te zien. het Tuinontwerper Jurgen Smit uit helpt hierbij. In de Baarle-Nassau klaagt het echtpaar Verweij al naar jaren over gevaarlijke de tijdens bomen die dichtbij hun van huisje staan op Bungalowpark naar L'air op tv pur. Als er op tijdens een winterstorm een het spar boven uit op hun huis met valt, is het voor hen duidelijk: op de VVE naar moet betalen. De een VVE door blijkt niet aansprakelijk, maar in meneer Verweij laat van het er niet in bij zitten.

Jetske naar van den Elsen gaat na uit de uitspraak tijdens langs uit bij de partijen in Oude Pekela uit en Scheemda. In op Oude Pekela ergert door Janneke op tv Smit zich al op jaren aan de het stuk grond naast haar huis. met Brandnetels, distels en in ander in onkruid tiert tijdens daar welig. De eigenaar, Jan naar Hendriksen, geeft een niet thuis in als Janneke bij hem klaagt. Hij uit vindt dat zij van niks te het zoeken heeft op zíjn van stuk grond. op In Scheemda speelt het een heel in ander probleem. Gerda en Michel tijdens wonen op het nummer 69 en hebben uit van prima contact met de buren. het Als de buurman van met nummer 67 Gerda op helpt met door bomen uit de op tv grond halen, van gaan ze door aan het einde van de de dag nog even in een hun tuin borrelen. de Buurvrouw Zwanet van door nummer 65 van is door daar ook bij. In eerste van instantie allemaal leuk en met in aardig, totdat de buurman van het nummer 67 de en Zwanet gaan op flikflooien. Hoe durven ze, vindt tijdens Gerda. Want de de buurman van nummer naar in 67 is getrouwd met en zijn vrouw is met ook op de borrel. Overspel een in haar het huis. het Gerda vindt het een ongepast.

Jetske een van den tijdens Elsen gaat terug naar naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat op ze langs bij in Thea Bosch, die een een gedeelte het van de boerderij van het het de familie Roelvink naar huurde in Eibergen. De in eerste twee maanden liep daar de alles soepel. De uit familie door Roelvink is kind aan huis tijdens bij de mevrouw Bosch en onder het tijdens genot van een door op tv bakkie koffie en een sigaretje met wordt tijdens lief en leed gedeeld. met Totdat ineens blijkt dat de mevrouw Bosch de door energiekosten niet kan door betalen. tijdens Daarna begint de ellende. Natuurlijk brengt van Jetske ook een een bezoekje aan de op tv het familie Roelvink. Daarna reist ze door tijdens naar op Amstelveen naar Maurice van met der de Bijl en Ethel Rozendaal, al naar tien jaar de goede buren. Dit de verandert van de een op op de naar andere dag als op tv Van der naar Bijl de auto van door zijn buurvrouw leent. tijdens Hij krijgt een naar botsing met een andere met auto, van maar durft dit niet direct op van te tijdens biechten. Mevrouw op tv Rozendaal schakelt haar verzekering in. Ze de gaat het vijf schadevrije op jaren erop achteruit, maar het die kan ze terugkopen. op Van der Bijl betaalt op niets, door ze moet maar eerst uit overstappen in naar een goedkopere tijdens verzekeraar.

Jetske van de den Elsen het gaat op bezoek in bij twee krasse dames: de mevrouw Boekkooi en naar mevrouw Halmans. uit Mevrouw Boekkooi koopt naar een prachtige scootmobiel en een komt in er na de op koop achter dat op tv ze eigenlijk recht heeft op een op naar achteruitkijkcamera. Tenminste, dat vindt zij. Het een op tv scootmobielbedrijf zegt dat ze in zo'n hoge korting heeft gehad een dat ze geen uit het recht meer heeft op de uit camera. het In Maastricht gaat Jetske kijken door hoe het nu gaat naar met op mevrouw Halmans die het al jaren op tv last heeft van een bromtoon in in haar in huis.

Jetske door van den Elsen gaat een op bezoek van in Dalfsen bij meneer De tijdens Boer en zijn uit naar buurmannen meneer Esselink en meneer Borger. op De tijdens drie mannen hebben een discussie naar uit over overhangende takken van een laurierhaag met de en van een paar op eiken. Ook hebben op ze een door meningsverschil over wat nou een tijdens mooie van tuin is. Daarna op reist Jetske door naar de met familie het Juffer en de familie Van naar de Brug in Harderwijk. het met Deze twee families uit wonen al jaren door naast elkaar. Maar sinds een tijdje een spelen het er allerlei op tv kwesties.

Jetske het van den met Elsen gaat op bezoek bij naar Martin op Vos en Rian van Sijl. Zij met hebben na door jaren zeuren bij hun met buurman Dirk Verus tijdens op tv om mee te betalen, van hun gezamenlijke garagedak maar in zonder hem tijdens gerepareerd. Maar in plaats van in met dankbaarheid is Dirk Verus de woest. Hij wil op geen gratis stuk nieuw naar dak, door maar alles terug in de met oude staat. op Daarna gaat Jetske op de bezoek van bij de families in in Raamsdonk waar naar een conflict moest worden opgelost van over een recht door van tijdens overpad. Zoon Ferdi wil in er graag op zijn tijdens aangepaste fiets op tijdens uit, maar moet dan met met dwars door de naar tuin van Jeffrey met en Linda. En dat zorgt in voor door een hoop gedoe.

Jetske op tv van den Elsen gaat terug van tijdens naar maar liefst op drie zaken. In de eerste op terugblik zien we een hoe op het nu gaat met door Monique en Adama op Sylla en hun buren Ralf door en door Leonie van Dijk. De buren van wonen jarenlang de met veel een plezier naast elkaar. Ze op sporten samen, barbecueën een in de zomer en in tijdens ze zitten zelfs samen op aan het een kerstdiner. Alles verandert het als Ralf en Leonie een met aanbouw in hun tuin van bouwen. Volgens in hen klopt ineens de uit erfgrens niet, door moet de door gezamenlijke schutting vervangen worden met en in moeten Monique en Adama een ook hun schuur gedeeltelijk afbreken. uit Ze door krijgen voor een de groot deel gelijk van meester tijdens Reid, maar hoe van gaat op het nú met de de buren? Daarna gaat Jetske het uit uit eten met de autodealers Penders op tv en in Kalmoau die na het uitvechten in van hun naar conflict bij de Rijdende het Rechter weer op tijdens goede de voet met elkaar staan. En in als op laatste kijken door we hoe het nu is met door in de familie Van Herten in het Horn die knettergek wordt op van in een bromtoon die op tv van de buren lijkt van af op tv te komen.

Jetske van den in op Elsen gaat na de uitspraak langs van bij de op partijen uit het Brunssum en Leek. In Brunssum een speelt een conflict naar tussen op de familie Zwiers en het hun buren de Penny en Ron Lebski. Wanneer uit de tijdens familie Lebski een zogenaamde in domecamera naar ophangt in hun door tuin is de goede verstandhouding op tussen de buren van naar het de ene op de van andere dag het over. Die camera filmt uit de héle tuin van de een familie het Zwiers. En daar zijn zij met tijdens natuurlijk niet van op gediend. Meester Reid op is duidelijk in in zijn uitspraak; die camera mag zo van de niet. Jetske gaat kijken hoe de het nu met staat tussen de op buren. Daarna gaat ze naar in met Leek waar hondenbezitters in in de clinch liggen tijdens met hun gemeente. Zij eisen van een extra door hek op het tijdens hondenlosloopveld in zodat de honden ook écht los uit een kunnen lopen op het veld zonder uit het naastgelegen pad in op naar te rennen. De gemeente vindt naar uit dat onzin. De hondenbezitters moeten door gewoon hun uit honden onder naar appel houden.

In uit deze laatste aflevering gaat in presentatrice Jetske van een den Elsen terug een naar twee op tv klimop-zaken. In deze laatste aflevering op tv gaat presentatrice naar Jetske van op tv den Elsen op tv terug naar twee klimop-zaken. in In Hengelo heeft Meneer in Vos een prachtige tuin het tijdens met op de muur van het de uitbouw uit van zijn buren met een mooie klimop. van Als hij een nieuwe op tv buurman Ruben Hulzebosch tijdens krijgt, op begint t gesodemieter. Hulzebosch uit vindt het groene een plakkaat op zijn buitenmuur een verschrikkelijk, want volgens Hulzebosch door veroorzaakt op de klimop tijdens flinke schade aan zijn woning, op tv dus weg door ermee. Meester Reid gaat een kijken en met beslist dat een de klimop mag blijven hangen mits door meneer Vos met hem op 20 centimeter met van op de boeiboorden houdt. Jetske het gaat kijken of meneer het Vos door zich aan de naar uitspraak houdt. Dan gaat ze een op pad tijdens naar Nijmegen waar de tijdens het heer en mevrouw Vermeulen op ook een geschil hebben door met buurvrouw op Wendy over klimop op een op oude op tv muur. Volgens het de familie Vermeulen veroorzaakt dit een groene door behoorlijke schade. En die muur is met ook veel naar te hoog, vinden ze. met door Buurvrouw Wendy vindt het allemaal naar onzin, een ze houdt van de klimop en een van met de mooie in monumentale muur. Beiden mogen pertinent niet naar weg. Maar door Meester Reid zijn op tv oordeel is helder: met de een muur is levensgevaarlijk en in moet weg. Maar of dit uit de al is gebeurd?

Jetske met van den Elsen gaat uit terug naar spraakmakende uitzendingen een van de afgelopen de op jaren. In Assen maakt het echtpaar met Van der van Leij al vijftig met jaar van gebruik van hun recht van uit overpad uit dwars door de tuin tijdens van Ineke op tv en Jeroen Bouma. Het jonge stel naar het wordt er helemaal met gek van dat het van echtpaar Van uit der Leij een paar keer per uit week met de hun kliko's rakelings een langs hun ramen de loopt. Ineke en Jeroen in naar willen van dat overpad af. de Helemaal omdat er in in de het koopcontract van tijdens Ineke en Jeroen op tv Bouma nergens over een recht van in overpad wordt gesproken. met De Rijdende Rechter een meester naar John Reid op tv doet een glasheldere uitspraak. van Presentatrice Jetske van het den Elsen gaat langs op in Assen een om te uit kijken hoe het nu gaat op met naar beide partijen. Daarna reist op Jetske door naar Nijehaske. Daar met speelt met ook een conflict tussen met twee partijen over het een recht van overpad. door met Jetske gaat op bezoek om te op kijken door wat er veranderd is na uit de uitspraak, een en dat het is nogal door wat.

Jetske tijdens van den Elsen op tv gaat terug naar de van partijen naar in Schagen en Medemblik. Jetske van op het den Elsen gaat op tv terug naar de partijen in het Schagen door en Medemblik. Hoe naar gaat het met op alle bewoners in Schagen die in door de clinch lagen het met met de gemeente uit over een strook snippergroen? Na de op uitspraak van het meester John Reid in is op de prijs per tijdens vierkante meter bepaald en kunnen de alle bewoners het stukje van grond van de in gemeente kopen. In uit Medemblik gaat Jetske in langs bij uit de familie op Van der Schaaf die last op heeft van de de kook- op tv en sigarenlucht tijdens van de buren. Na een uitgebreid uit onderzoek tijdens het het locatiebezoek doet meester op John Reid een met glasheldere uitspraak. het Jetske stopt zelf met haar neus onder van de afzuigkap om naar te controleren of met de tijdens vieze luchtjes van in de buren zijn het verdwenen.

Jetske van den van van Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van van de de afgelopen jaren. In de op tweede de aflevering gaat Jetske op van den Elsen naar na de uitspraak op van meester uit John Reid terug naar de in partijen door in Monster en door Vlaardingen. In Monster gaat een ze naar Mevrouw van de der Zalm en bakker op Schalke. Schalke van rijdt al een jaren met zijn auto in volgeladen met met brood dwars naar door de tuin van een de familie Van op der Zalm. Hij uit heeft deze erfdienstbaarheid een nodig om achterom naar tijdens zijn bakkerij een te komen. Als het bakker Schalke met pensioen de gaat, wacht op mevrouw van der Zalm geen naar seconde met en gooit het hek op op tv slot en timmert in een de poort dicht. Schalke mag niet van meer door haar in tuin. Maar mag tijdens door ze dit wel van doen? Meester John Reid naar geeft haar op tv gelijk en besluit dat het Schalke nooit met uit zijn auto tijdens door de tuin van Mevrouw van door der Zalm mag. op in Jetske gaat samen naar met de Rijdende de Notaris kijken of dit van ook in de koopaktes van van beiden partijen de vastgelegd kan van worden. Daarna reist Jetske door in naar Sari Koch op tv van en Theo Hodes in het Vlaardingen. Als de nieuwe op tv buren naar van Sari Koch zich niet door eens even het komen voorstellen is Sari al het eigenlijk een op beetje op tv klaar met ze. tijdens Theo en Marinelle Hodes zijn in zich van geen kwaad op tv bewust. Koch in is zo vaak op naar vakantie dat het voorstellen een er een beetje bij door was ingeschoten. Als de familie het Hodes tijdens zo'n tijdens van vakantie de haagbeukhaag verwijdert uit én zonder in overleg een nieuwe schutting plaatst, is een Sari het zat de en naar vraagt of meester op Reid de zaak met gaat bekijken. naar De Rijdende Rechter beslist dat Theo van naar de schutting moet tijdens verplaatsen en hij moet naar een afbrokkelend muurtje repareren. van Jetske gaat controleren in op Vlaardingen of dit in inmiddels al uit is door gedaan.

mei 2020
01-06-2019 15:10

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Geen omschrijving

21-05-2019 21:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Presentatrice Jetske van den Elsen gaat langs bij de betrokkenen van burenruzies en andere kwesties, waarin mr. Reid uitspraak heeft gedaan, met soms grote gevolgen voor de bewoners.

16-01-2019 22:30

Rotterdam en Apeldoorn

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Rotterdam en Apeldoorn

Jetske van den Elsen gaat langs bij de partijen in Rotterdam en Apeldoorn om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. Mevrouw Mourik wordt al jaren getergd door gekmakende trillingen. Zij is ervan overtuigd dat de bovenburen de boosdoeners z...

09-01-2019 22:25

Amsterdam en Baarle-Nassau

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Amsterdam en Baarle-Nassau

Jetske van den Elsen gaat langs bij twee zaken om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. In Amsterdam is al jaren strijd tussen Ron en Tinie en hun buurvrouw Wil. Vooral op de balkons lopen de spanningen hoog op. Wat ooit begon met de gelu...

02-01-2019 22:30

Oude Pekela en Scheemda

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Oude Pekela en Scheemda

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen in Oude Pekela en Scheemda. In Oude Pekela ergert Janneke Smit zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eige...

12-06-2018 22:20

Vuil Spel & Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Vuil Spel & Uitlenen is wenen

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink...

05-06-2018 22:20

Voor 't karretje spannen & Helse herrie

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Voor 't karretje spannen & Helse herrie

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij twee krasse dames: mevrouw Boekkooi en mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt een prachtige scootmobiel en komt er na de koop achter dat ze eigenlijk recht heeft op een achteruitkijkcamera. Tenminste...

22-05-2018 22:25

De Beuk erin en Hard tegen Hard

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Beuk erin en Hard tegen Hard

Jetske van den Elsen gaat op bezoek in Dalfsen bij meneer De Boer en zijn buurmannen meneer Esselink en meneer Borger. De drie mannen hebben een discussie over overhangende takken van een laurierhaag en van een paar eiken. Ook hebben ze een...

15-05-2018 22:25

Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij Martin Vos en Rian van Sijl. Zij hebben na jaren zeuren bij hun buurman Dirk Verus om mee te betalen, hun gezamenlijke garagedak maar zonder hem gerepareerd. Maar in plaats van dankbaarheid is Dirk Ve...

01-05-2018 22:25

Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

Jetske van den Elsen gaat terug naar maar liefst drie zaken. In de eerste terugblik zien we hoe het nu gaat met Monique en Adama Sylla en hun buren Ralf en Leonie van Dijk. De buren wonen jarenlang met veel plezier naast elkaar. Ze sporten ...

24-04-2018 22:25

Het Argusoog & Hekkensluiter

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Het Argusoog & Hekkensluiter

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen uit Brunssum en Leek. In Brunssum speelt een conflict tussen de familie Zwiers en hun buren Penny en Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski een zogenaamde domecamera ophangt in ...

23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!