Programma gemist?

Presentatrice door Jetske van den Elsen in gaat langs bij de naar betrokkenen op tv van burenruzies en in andere kwesties, waarin mr. Reid van uitspraak heeft gedaan, in met soms het grote tijdens gevolgen voor de door bewoners.

Jetske op tv van den Elsen gaat een langs bij de met partijen in Rotterdam en op tv Apeldoorn om een te kijken hoe de het een gaat na de uitspraak. Mevrouw op tv Mourik wordt al jaren met getergd door door gekmakende trillingen. Zij van is het ervan overtuigd dat op de bovenburen de boosdoeners door zijn, maar die zijn de zich van geen kwaad het bewust. Als met na een uit grondig onderzoek met van Mr. Reid blijkt van dat de trillingen niet van op de bovenburen afkomstig tijdens zijn, tijdens en dat ze op ook niet meer de mag klagen, op is mevrouw Mourik ten einde raad. naar op Jetske gaat langs om naar te kijken welke drastische naar beslissing meneer in en mevrouw Mourik tijdens hebben genomen. In Apeldoorn slaat op de vlam in de de pan als van op tv meneer Alkatib voor de zoveelste keer op tv zijn auto naar op de een gezamenlijke oprit van hem en uit buren Henk door en Agnes de van Werven parkeert. Naast het onenigheid over het parkeren, uit hebben op tv ook de afwatering en met de de schutting voor veel problemen naar gezorgd tussen op tv de buren. Genoeg voor tijdens Jetske om over na te uit met praten.

Jetske naar van den Elsen gaat met langs bij twee zaken met om op tv te kijken hoe het gaat door na de uitspraak. het In de Amsterdam is op tv al jaren strijd tussen Ron tijdens en de Tinie en hun buurvrouw door Wil. Vooral op de met balkons lopen de in spanningen hoog op. Wat uit uit ooit begon met de geluidsoverlast die een Ron en Tinie van veroorzaakten met naar hun nachtelijke naar escapades, heeft geresulteerd in van zeven jaar getreiter een en gescheld. een De enige oplossing de lijkt het afschermen in van de balkons, een zodat ze elkaar niet in meer hoeven tijdens te zien. Tuinontwerper op Jurgen Smit helpt hierbij. In op uit Baarle-Nassau klaagt het tijdens echtpaar Verweij al jaren over gevaarlijke een bomen die dichtbij de hun door huisje staan op Bungalowpark uit L'air pur. door Als er door tijdens een winterstorm een spar boven tijdens op hun huis in valt, de is het voor naar hen duidelijk: de door VVE moet betalen. De door VVE blijkt niet de aansprakelijk, maar meneer de Verweij laat het er naar niet bij in zitten.

Jetske van een den Elsen gaat na tijdens door de uitspraak langs op tv bij de partijen in uit Oude Pekela en tijdens Scheemda. In Oude Pekela ergert naar Janneke met Smit zich al jaren aan een naar het stuk grond naast haar huis. met Brandnetels, uit distels en ander het onkruid tiert daar welig. De van op eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis van als het Janneke bij hem klaagt. Hij op tv een vindt dat zij naar niks te zoeken op heeft op zíjn van stuk grond. In Scheemda speelt een het heel uit ander probleem. op tv Gerda en Michel wonen op nummer naar 69 en hebben op prima contact met door van de buren. Als de buurman van op met nummer 67 Gerda helpt uit met bomen uit de grond het halen, door gaan ze tijdens aan het einde de van de dag nog even in naar hun tuin naar borrelen. Buurvrouw met Zwanet van nummer uit 65 is daar ook naar bij. een In eerste instantie allemaal leuk uit en van aardig, totdat de buurman van naar nummer 67 en met Zwanet gaan flikflooien. Hoe op durven ze, in vindt Gerda. Want de in buurman op van nummer 67 naar is getrouwd naar en zijn vrouw is het ook op de met borrel. Overspel door in haar huis. van Gerda vindt het op tv ongepast.

Jetske van naar den Elsen gaat terug op het naar twee spraakmakende het zaken. Zo gaat ze langs op bij naar Thea Bosch, die met een gedeelte van de boerderij uit van van de familie Roelvink huurde een in Eibergen. een De eerste twee maanden de liep daar tijdens alles soepel. De familie Roelvink een is kind op aan huis bij mevrouw een Bosch en onder het het genot van van een bakkie op tv koffie en een op tv sigaretje wordt lief en leed naar gedeeld. Totdat ineens in blijkt dat op mevrouw Bosch de op tv energiekosten niet kan betalen. een op tv Daarna begint de met ellende. Natuurlijk brengt Jetske ook een op bezoekje aan van de familie tijdens Roelvink. Daarna reist ze door op naar Amstelveen uit naar Maurice van met der door Bijl en Ethel Rozendaal, al de tien jaar op tv goede buren. Dit verandert van door door de een op de andere dag op als Van uit der Bijl door de auto van zijn buurvrouw op tv leent. door Hij krijgt een botsing met het een door andere auto, maar durft dit de niet direct op uit de te biechten. Mevrouw van Rozendaal schakelt haar verzekering in. op Ze gaat vijf met schadevrije jaren erop door achteruit, het maar die kan ze met terugkopen. Van der tijdens Bijl betaalt niets, op tv ze moet maar het eerst overstappen uit naar een goedkopere van verzekeraar.

Jetske van van den Elsen het gaat op bezoek bij in twee krasse dames: door mevrouw Boekkooi en mevrouw het Halmans. Mevrouw het Boekkooi op tv koopt een prachtige naar scootmobiel en komt er na de een koop achter dat in ze in eigenlijk recht heeft op een op tv achteruitkijkcamera. het Tenminste, dat vindt zij. tijdens Het scootmobielbedrijf zegt op tv dat ze zo'n door hoge korting heeft het gehad dat de ze geen recht meer heeft in op uit de camera. In tijdens Maastricht gaat Jetske kijken door hoe met het nu gaat door met mevrouw Halmans met die al jaren last heeft de van een bromtoon in in de haar huis.

Jetske van op den Elsen uit gaat op bezoek in tijdens Dalfsen bij meneer op tv De Boer in en zijn buurmannen naar meneer Esselink met en meneer Borger. De op tv drie mannen hebben een discussie met over overhangende door takken van een in laurierhaag en van een tijdens paar eiken. Ook op hebben ze een op meningsverschil over wat naar nou door een mooie tuin in is. Daarna in reist Jetske door naar met de familie de Juffer en de familie in Van de op Brug in Harderwijk. Deze tijdens twee families wonen al jaren naar naast uit elkaar. Maar naar sinds een tijdje spelen er met allerlei met kwesties.

Jetske van den door Elsen gaat op een bezoek bij met Martin op Vos en Rian van Sijl. de Zij hebben na met jaren tijdens zeuren bij hun buurman Dirk het Verus om uit mee te door betalen, hun gezamenlijke garagedak met maar zonder door hem gerepareerd. Maar in op plaats van dankbaarheid op is Dirk Verus woest. uit Hij wil geen van gratis stuk nieuw dak, een maar alles terug naar in de van oude staat. door Daarna gaat Jetske uit op bezoek bij de families de het in Raamsdonk waar het een conflict moest worden opgelost over op naar een recht van overpad. Zoon Ferdi het wil er graag het op zijn van aangepaste van fiets op uit, tijdens maar moet dan op dwars door de tuin van Jeffrey op tv en van Linda. En een dat zorgt voor een een hoop gedoe.

Jetske de van den Elsen in gaat terug naar de maar liefst drie van zaken. In de het eerste terugblik van zien we hoe het nu op gaat in met Monique en Adama Sylla een en hun buren Ralf van en een Leonie van Dijk. De buren uit tijdens wonen jarenlang met veel tijdens plezier naast door elkaar. Ze sporten samen, barbecueën in naar de zomer in en door ze zitten zelfs samen aan van het kerstdiner. uit Alles verandert als Ralf en door met Leonie een aanbouw in hun tuin op bouwen. Volgens hen de klopt ineens de op tv erfgrens in niet, moet de gezamenlijke in schutting vervangen worden en op moeten Monique een en de Adama ook hun schuur gedeeltelijk afbreken. op tv van Ze krijgen voor een groot deel naar gelijk naar van meester Reid, maar hoe door op gaat het nú met door de buren? Daarna gaat op Jetske uit eten op met de op tv autodealers Penders en Kalmoau op die naar na het uitvechten met van hun conflict naar bij de Rijdende met Rechter weer op goede voet op met elkaar staan. op En als uit laatste kijken van we hoe het nu met is met de familie Van een Herten in Horn op in die knettergek wordt op van een bromtoon uit die van de buren lijkt door af te tijdens komen.

Jetske door van den Elsen gaat naar na de uitspraak uit langs bij de partijen een uit het Brunssum en Leek. In op tv Brunssum speelt een in conflict tussen de familie uit Zwiers uit en hun buren Penny door en Ron de Lebski. Wanneer de familie Lebski het een een zogenaamde domecamera ophangt in het hun tuin is door de goede verstandhouding naar tussen de buren door van de ene op in een de andere dag over. een Die camera filmt in de héle tuin van naar de familie door Zwiers. En daar zijn zij de natuurlijk niet op van gediend. van Meester Reid is tijdens duidelijk in door zijn uitspraak; die camera mag met zo niet. Jetske gaat van kijken hoe met het nu staat tussen op tijdens de buren. Daarna gaat ze uit naar Leek waar van hondenbezitters in naar de clinch liggen met van hun gemeente. Zij met eisen een extra naar hek op het het hondenlosloopveld zodat de honden uit ook écht in los kunnen lopen naar op het veld tijdens zonder het naastgelegen een pad het op te rennen. De gemeente op vindt dat naar onzin. De in hondenbezitters moeten gewoon hun op honden onder appel op tv houden.

In deze laatste op naar aflevering gaat presentatrice Jetske van van den Elsen terug naar met twee klimop-zaken. In naar met deze laatste aflevering gaat het presentatrice Jetske van den Elsen in door terug naar twee klimop-zaken. uit In Hengelo van heeft Meneer Vos een prachtige tuin met met van op de een muur van de uitbouw een van zijn buren door een mooie klimop. naar Als hij een nieuwe buurman een Ruben Hulzebosch krijgt, de begint met t gesodemieter. naar Hulzebosch vindt het van groene plakkaat op zijn met buitenmuur verschrikkelijk, want de volgens Hulzebosch veroorzaakt de met klimop flinke in schade aan zijn woning, in dus weg ermee. Meester naar Reid gaat een kijken van en beslist dat de klimop de mag blijven hangen een mits meneer met Vos hem op met 20 centimeter van de boeiboorden door van houdt. Jetske gaat kijken of op tv meneer een Vos zich aan de uitspraak naar houdt. Dan naar gaat ze uit op pad naar van Nijmegen waar de heer de en mevrouw Vermeulen ook een van een geschil hebben met uit buurvrouw Wendy over een klimop op een oude muur. van Volgens de familie Vermeulen met naar veroorzaakt dit groene behoorlijke schade. En een die muur het is ook door veel te hoog, vinden ze. tijdens Buurvrouw naar Wendy vindt het allemaal onzin, het ze houdt uit van de uit klimop en van tijdens de mooie monumentale muur. Beiden van mogen op tv pertinent niet weg. Maar Meester in Reid door zijn oordeel is helder: de de muur is levensgevaarlijk op door en moet weg. Maar of dit op tv al is op gebeurd?

Jetske van de den Elsen gaat tijdens terug naar spraakmakende door uitzendingen van van de afgelopen jaren. van In Assen maakt op tv het echtpaar het Van der Leij al in vijftig jaar op tv gebruik van hun tijdens recht van overpad dwars door uit de tuin van met Ineke en het Jeroen Bouma. het Het jonge stel wordt door er helemaal op gek van dat het echtpaar door Van der het Leij een paar keer de per week met hun naar kliko's rakelings in langs op hun ramen loopt. Ineke en Jeroen met willen in van dat overpad af. de Helemaal omdat er door in het koopcontract uit van de Ineke en Jeroen Bouma nergens over een van een recht van overpad wordt in gesproken. de De Rijdende Rechter meester van John Reid doet een een glasheldere uitspraak. naar Presentatrice Jetske van den Elsen tijdens gaat langs op tv in Assen om te uit kijken hoe het door nu gaat op tv met beide partijen. Daarna door reist naar Jetske door naar Nijehaske. Daar een speelt ook een door conflict tussen uit twee van partijen over een recht van in overpad. Jetske gaat op op bezoek om te op tv kijken wat er met veranderd is op na de uitspraak, en uit dat is nogal tijdens op wat.

Jetske uit van den Elsen gaat van terug naar de partijen op in Schagen en uit Medemblik. Jetske van de den het Elsen gaat terug naar de van partijen in een Schagen en Medemblik. Hoe van gaat het op met alle bewoners met in Schagen van die in de de clinch lagen met in de gemeente de over een strook snippergroen? Na de in uitspraak van door meester door John Reid is op tv de prijs per vierkante meter bepaald op tv op en kunnen alle in bewoners het stukje grond van het de gemeente kopen. In op op tv Medemblik gaat Jetske langs bij de in familie Van met der Schaaf in die last heeft uit van de kook- en met sigarenlucht van de op tv buren. Na een uitgebreid op onderzoek tijdens het met locatiebezoek doet naar meester John Reid een uit glasheldere op uitspraak. Jetske de stopt zelf haar neus met onder de afzuigkap op tv om te controleren of de door vieze luchtjes in van met de buren zijn naar verdwenen.

Jetske de van den Elsen gaat terug met van naar spraakmakende uitzendingen op van de afgelopen jaren. In op tv de een tweede aflevering gaat op tv Jetske van den Elsen na de op uitspraak van meester het John Reid een terug naar de partijen door in Monster en met Vlaardingen. In Monster in gaat ze in naar Mevrouw van uit der Zalm en bakker op in Schalke. Schalke rijdt een al jaren met zijn auto tijdens volgeladen met brood tijdens dwars door uit de tuin van de familie naar uit Van der Zalm. Hij heeft door deze door erfdienstbaarheid nodig om achterom naar zijn uit op tv bakkerij te komen. Als bakker Schalke op het met pensioen gaat, uit wacht mevrouw van uit der Zalm geen van seconde en gooit het hek in op slot en in timmert op de poort dicht. naar Schalke mag niet meer door op haar tuin. Maar mag naar ze naar dit wel doen? Meester John naar Reid met geeft haar gelijk en besluit uit een dat Schalke nooit met zijn auto door door in de tuin tijdens van Mevrouw van der Zalm mag. met naar Jetske gaat samen met op tv de Rijdende Notaris kijken in of dit ook op in de met koopaktes van beiden partijen vastgelegd een kan van worden. Daarna reist Jetske door het naar Sari Koch in en met Theo Hodes in op Vlaardingen. Als door de nieuwe buren op tv van Sari Koch door zich niet eens even komen voorstellen in is Sari al uit eigenlijk een in beetje klaar met ze. tijdens Theo en in Marinelle Hodes met zijn zich van geen kwaad op bewust. Koch door is zo vaak van op een vakantie dat voorstellen er een op tv beetje op bij was ingeschoten. Als het de familie een Hodes tijdens zo'n vakantie door de haagbeukhaag verwijdert uit én zonder overleg op een nieuwe op tv schutting plaatst, is naar Sari het zat en het vraagt of door meester Reid de tijdens zaak gaat bekijken. De Rijdende uit Rechter beslist door dat Theo de schutting tijdens moet naar verplaatsen en hij moet een afbrokkelend op muurtje repareren. Jetske met gaat controleren in naar Vlaardingen tijdens of dit inmiddels door al is op gedaan.

september 2019
01-06-2019 15:10

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Geen omschrijving

21-05-2019 21:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Presentatrice Jetske van den Elsen gaat langs bij de betrokkenen van burenruzies en andere kwesties, waarin mr. Reid uitspraak heeft gedaan, met soms grote gevolgen voor de bewoners.

16-01-2019 22:30

Rotterdam en Apeldoorn

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Rotterdam en Apeldoorn

Jetske van den Elsen gaat langs bij de partijen in Rotterdam en Apeldoorn om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. Mevrouw Mourik wordt al jaren getergd door gekmakende trillingen. Zij is ervan overtuigd dat de bovenburen de boosdoeners z...

09-01-2019 22:25

Amsterdam en Baarle-Nassau

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Amsterdam en Baarle-Nassau

Jetske van den Elsen gaat langs bij twee zaken om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. In Amsterdam is al jaren strijd tussen Ron en Tinie en hun buurvrouw Wil. Vooral op de balkons lopen de spanningen hoog op. Wat ooit begon met de gelu...

02-01-2019 22:30

Oude Pekela en Scheemda

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Oude Pekela en Scheemda

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen in Oude Pekela en Scheemda. In Oude Pekela ergert Janneke Smit zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eige...

12-06-2018 22:20

Vuil Spel & Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Vuil Spel & Uitlenen is wenen

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink...

05-06-2018 22:20

Voor 't karretje spannen & Helse herrie

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Voor 't karretje spannen & Helse herrie

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij twee krasse dames: mevrouw Boekkooi en mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt een prachtige scootmobiel en komt er na de koop achter dat ze eigenlijk recht heeft op een achteruitkijkcamera. Tenminste...

22-05-2018 22:25

De Beuk erin en Hard tegen Hard

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Beuk erin en Hard tegen Hard

Jetske van den Elsen gaat op bezoek in Dalfsen bij meneer De Boer en zijn buurmannen meneer Esselink en meneer Borger. De drie mannen hebben een discussie over overhangende takken van een laurierhaag en van een paar eiken. Ook hebben ze een...

15-05-2018 22:25

Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij Martin Vos en Rian van Sijl. Zij hebben na jaren zeuren bij hun buurman Dirk Verus om mee te betalen, hun gezamenlijke garagedak maar zonder hem gerepareerd. Maar in plaats van dankbaarheid is Dirk Ve...

01-05-2018 22:25

Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

Jetske van den Elsen gaat terug naar maar liefst drie zaken. In de eerste terugblik zien we hoe het nu gaat met Monique en Adama Sylla en hun buren Ralf en Leonie van Dijk. De buren wonen jarenlang met veel plezier naast elkaar. Ze sporten ...

24-04-2018 22:25

Het Argusoog & Hekkensluiter

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Het Argusoog & Hekkensluiter

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen uit Brunssum en Leek. In Brunssum speelt een conflict tussen de familie Zwiers en hun buren Penny en Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski een zogenaamde domecamera ophangt in ...

23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord