Programma gemist?
mei 2017
23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin met op de muur van de uitbouw van zijn buren een mooie klimop. Als hij een nieuwe buurman Ruben Hulzebosch krijgt, begint t gesodemieter. Hulzebosch vindt het groene plakkaat op zijn buitenmuur verschrikkelijk, want volgens Hulzebosch veroorzaakt de klimop flinke schade aan zijn woning, dus weg ermee. Meester Reid gaat kijken en beslist dat de klimop mag blijven hangen mits meneer Vos hem op 20 centimeter van de boeiboorden houdt. Jetske gaat kijken of meneer Vos zich aan de uitspraak houdt. Dan gaat ze op pad naar Nijmegen waar de heer en mevrouw Vermeulen ook een geschil hebben met buurvrouw Wendy over klimop op een oude muur. Volgens de familie Vermeulen veroorzaakt dit groene behoorlijke schade. En die muur is ook veel te hoog, vinden ze. Buurvrouw Wendy vindt het allemaal onzin, ze houdt van de klimop en van de mooie monumentale muur. Beiden mogen pertinent niet weg. Maar Meester Reid zijn oordeel is helder: de muur is levensgevaarlijk en moet weg. Maar of dit al is gebeurd?

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel wordt er helemaal gek van dat het echtpaar Van der Leij een paar keer per week met hun kliko's rakelings langs hun ramen loopt. Ineke en Jeroen willen van dat overpad af. Helemaal omdat er in het koopcontract van Ineke en Jeroen Bouma nergens over een recht van overpad wordt gesproken. De Rijdende Rechter meester John Reid doet een glasheldere uitspraak. Presentatrice Jetske van den Elsen gaat langs in Assen om te kijken hoe het nu gaat met beide partijen. Daarna reist Jetske door naar Nijehaske. Daar speelt ook een conflict tussen twee partijen over een recht van overpad. Jetske gaat op bezoek om te kijken wat er veranderd is na de uitspraak, en dat is nogal wat.

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een strook snippergroen? Na de uitspraak van meester John Reid is de prijs per vierkante meter bepaald en kunnen alle bewoners het stukje grond van de gemeente kopen. In Medemblik gaat Jetske langs bij de familie Van der Schaaf die last heeft van de kook- en sigarenlucht van de buren. Na een uitgebreid onderzoek tijdens het locatiebezoek doet meester John Reid een glasheldere uitspraak. Jetske stopt zelf haar neus onder de afzuigkap om te controleren of de vieze luchtjes van de buren zijn verdwenen.

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaat ze naar Mevrouw van der Zalm en bakker Schalke. Schalke rijdt al jaren met zijn auto volgeladen met brood dwars door de tuin van de familie Van der Zalm. Hij heeft deze erfdienstbaarheid nodig om achterom naar zijn bakkerij te komen. Als bakker Schalke met pensioen gaat, wacht mevrouw van der Zalm geen seconde en gooit het hek op slot en timmert de poort dicht. Schalke mag niet meer door haar tuin. Maar mag ze dit wel doen? Meester John Reid geeft haar gelijk en besluit dat Schalke nooit met zijn auto door de tuin van Mevrouw van der Zalm mag. Jetske gaat samen met de Rijdende Notaris kijken of dit ook in de koopaktes van beiden partijen vastgelegd kan worden. Daarna reist Jetske door naar Sari Koch en Theo Hodes in Vlaardingen. Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen is Sari al eigenlijk een beetje klaar met ze. Theo en Marinelle Hodes zijn zich van geen kwaad bewust. Koch is zo vaak op vakantie dat voorstellen er een beetje bij was ingeschoten. Als de familie Hodes tijdens zo'n vakantie de haagbeukhaag verwijdert én zonder overleg een nieuwe schutting plaatst, is Sari het zat en vraagt of meester Reid de zaak gaat bekijken. De Rijdende Rechter beslist dat Theo de schutting moet verplaatsen en hij moet een afbrokkelend muurtje repareren. Jetske gaat controleren in Vlaardingen of dit inmiddels al is gedaan.

18-04-2017 22:20

Haags Gekronkel en Oost West Asbest

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Haags Gekronkel en Oost West Asbest

In deze eerste aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Den Haag en Enschede. In deze eerste aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Den Haag en Enschede. In Den Haag is de enorme kronkelwilg in de tuin van Etienne Martinus dwars door de betonnen muur heen gebroken. Een doorn in het oog van buurman Jos Lemmens. Hij heeft zelfs een schuttingdeel om de boom heen moeten timmeren. Die boom veroorzaakt al jaren veel overlast van blad, vallende takken en vogelpoep. Hij is er klaar mee. Die boom moet per direct weg. Meester John Reid oordeelt tijdens de hoorzitting dat de boom weg moet. Jetske gaat kijken bij de twee mannen of dit ook echt gaat gebeuren. Daarna reist ze door naar Enschede waar meneer en mevrouw Tidu een prachtig stuk grond op de kop hebben getikt. Nu zij van hun welverdiende pensioen genieten kunnen ze zich daar lekker uitleven met hun groene vingers. Er is alleen een klein probleem, het volkstuinencomplex ernaast heeft een deel van hun gekochte grond in gebruik. De familie Wonnink, die eigenaar is van het volkstuinencomplex, vindt het allemaal belachelijk want die erfgrens is al 50 jaar zo. Meester Reid doet uitspraak en beslist dat de grond van meneer en mevrouw Tidu is. Jetske gaat kijken of de gemoederen in Twente al zijn bedaard.

24-01-2017 22:25

Buitenstaanders en Nattigheid

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Buitenstaanders en Nattigheid

In vierde en laatste aflevering van De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd gaat Jetske van den Elsen terug naar twee spraakmakende zaken. Eerst reist ze naar Rotterdam om op bezoek te gaan bij de buren Van de Kamp en de familie Cohen. Bij een flinke regenbui breekt het angstzweet bij meneer Van de Kamp uit. De dakgoten van zijn buurman Cohen worden zo slecht onderhouden dat de kans op lekkages en overstromingen heel groot is. Cohen vindt het onzin, hij laat zijn dakgoten wel 3x per jaar schoonmaken. Hij vindt de buurman gewoon een oude zeur. Jetske klimt in deze aflevering zelf de ladder op om te kijken hoe de dakgoten er aan toe zijn. En ze ziet hoe het contact nu gaat tussen de buren na de uitspraak. Daarna gaat ze op bezoek in Standdaarbuiten. Jarenlang parkeert de familie Van Gent hun caravan op één bepaalde plek achter hun huis. Samen met nog 13 buurtbewoners zijn zij eigenaar van deze grond. Alles ging in goede harmonie totdat Toine van Vlimmeren aan de achterkant van zijn loods een uitrit maakt. Ideaal, want zo hoeft hij niet meer met zijn hobbyauto’s door zijn eigen mooie tuin. En kan buurman Braspenning zijn dj spullen laden en lossen. Familie Van Gent is woedend, Van Vlimmeren en Braspenning hebben daar niets te zoeken, het is privéterrein. Jetske gaat kijken na de uitspraak of de uitrit van Van Vlimmeren wel of niet in gebruik is.

17-01-2017 22:25

Huurhorror & Geniepige Iep

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Huurhorror & Geniepige Iep

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Eerst gaat ze op bezoek bij Hennie en Louise in Wehl. Jetske gaat terug naar Hennie en Louise en huurbaas Theo, waar mishandelingen, bedreigingen en schieten met een luchtbuks dagelijkse kost zijn. Daarna reist ze door naar Richard Iglesias en de familie Omloo strijd hadden om een boom die volgens Iglesias véél te groot is.

10-01-2017 22:25

Wegtrekker & Game Over

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Wegtrekker & Game Over

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Gorinchem en Lelystad. Jetske neemt een kijkje bij Jan en Patricia en mevrouw Laponder die mot hadden over de schutting die mevrouw Laponder zomaar weghaalde. Ook reist ze af naar buurvrouwen Conny en Tilly die elkaar het leven zuur maakten en ruzie hadden over van alles en nog wat.

03-01-2017 22:25

De Gluurschuur & Groen zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Gluurschuur & Groen zien

In de eerste aflevering van De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Suwald en Nieuwlande. In Suwald maakten de buren Jan Tenniglo en het echtpaar Boskma ruzie over de bouw van een schuur waardoor het uitzicht van Jan Tenniglo verpest is. De familie Boskma is het gegluur van de buurman zat en wil behalve de blinde muur voor zijn keukenraam het liefst een hele hoge schutting precies op de erfgrens. Jetske gaat naar Suwald om te kijken of het tussen de buren nog goed gekomen is. Daarna reist ze door naar het echtpaar Van der Weide en Van den Bosch in Nieuwlande. Tinus van der Weide ergert zich groen en geel aan de lakse houding van zijn buurman Reyer van den Bosch over het snoeien van de heg. Via De Rijdende Rechter wil Tinus zorgen dat Reyer die heg nou eindelijk eens snoeit. Jetske gaat kijken of Reyer na al die tijd de heggenschaar langs de heg kan halen.

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 23-05-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord