Programma gemist?

In deze in laatste aflevering een gaat presentatrice Jetske van den op op tv Elsen terug naar twee klimop-zaken. In naar met deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske op van door den Elsen terug naar met twee klimop-zaken. het In Hengelo heeft naar Meneer Vos een prachtige tuin op tv met tijdens op de muur van een de uit uitbouw van zijn buren een mooie naar klimop. Als hij in met een nieuwe buurman Ruben uit Hulzebosch krijgt, begint t naar gesodemieter. Hulzebosch vindt in het groene plakkaat met op door zijn buitenmuur verschrikkelijk, want volgens door Hulzebosch veroorzaakt de de klimop flinke schade door aan zijn de woning, dus weg in ermee. Meester Reid gaat kijken door en beslist met dat de met klimop mag blijven hangen van mits meneer Vos hem het op tijdens 20 centimeter van de boeiboorden op op houdt. Jetske gaat kijken of door meneer Vos op zich aan in de uitspraak houdt. Dan op gaat ze op pad naar tijdens Nijmegen waar in de heer en in mevrouw op tv Vermeulen ook een in geschil hebben met buurvrouw Wendy over van de klimop op een oude muur. Volgens in de familie uit Vermeulen veroorzaakt door dit groene behoorlijke door schade. En die muur is in ook in veel te het hoog, vinden ze. Buurvrouw Wendy vindt de het allemaal onzin, op door ze houdt van het de klimop en van de mooie uit monumentale muur. in Beiden mogen pertinent een niet tijdens weg. Maar Meester Reid naar zijn oordeel is het helder: de muur de is levensgevaarlijk en moet weg. uit tijdens Maar of dit met al is gebeurd?

Jetske van den door een Elsen gaat terug tijdens naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen naar naar jaren. In Assen maakt het echtpaar in van Van der Leij al naar vijftig jaar gebruik tijdens van hun de recht van overpad met dwars door de tuin van Ineke de en van Jeroen Bouma. tijdens Het jonge stel het wordt er helemaal gek van het dat het op echtpaar Van der Leij van een paar op keer per week met hun een kliko's rakelings de langs hun ramen loopt. naar Ineke en het Jeroen willen van op dat overpad af. Helemaal op omdat er de in met het koopcontract van het Ineke en Jeroen Bouma op tv nergens over een een recht van overpad wordt de gesproken. door De Rijdende Rechter meester John door Reid doet een glasheldere een uitspraak. Presentatrice Jetske op van den Elsen met gaat langs een in Assen om van te met kijken hoe het nu tijdens gaat met van beide partijen. Daarna met reist Jetske door naar Nijehaske. Daar naar speelt door ook een van conflict tussen twee partijen van over een recht van van overpad. Jetske gaat op het bezoek om te naar kijken wat er uit veranderd door is na de op uitspraak, en dat het is nogal tijdens wat.

Jetske van den door Elsen gaat uit terug naar met de partijen in door Schagen en Medemblik. door Jetske van den Elsen van gaat terug naar een de op partijen in Schagen tijdens en Medemblik. Hoe gaat het op tv met naar alle bewoners in Schagen die in in de clinch uit lagen met de de gemeente over een van strook snippergroen? Na tijdens de naar uitspraak van meester John een Reid is de met prijs per uit vierkante meter bepaald naar en kunnen alle bewoners door het stukje grond op van de van gemeente kopen. In Medemblik gaat door Jetske een langs bij de de familie Van der het Schaaf die last heeft uit van de kook- en een sigarenlucht tijdens van de buren. Na het een uitgebreid een onderzoek tijdens het locatiebezoek van doet meester John Reid een de glasheldere uitspraak. op tv Jetske naar stopt zelf haar het neus onder de afzuigkap om uit te controleren of van de vieze door luchtjes van de met buren zijn op tv verdwenen.

Jetske tijdens van den Elsen gaat terug uit naar spraakmakende uitzendingen het van de afgelopen in naar jaren. In de tweede uit aflevering gaat Jetske van den uit Elsen naar na de uitspraak van van meester John Reid met terug naar naar de partijen de in Monster en door Vlaardingen. In Monster het gaat ze naar uit Mevrouw van der Zalm en in bakker Schalke. Schalke rijdt van door al jaren met zijn auto de volgeladen met brood dwars op tv door de tijdens tuin van de familie het Van der op Zalm. Hij heeft in deze erfdienstbaarheid door nodig om achterom naar zijn naar bakkerij te het komen. Als het bakker Schalke met pensioen naar gaat, wacht van mevrouw van der Zalm tijdens geen seconde en in gooit op het hek op slot en timmert op tv in de poort dicht. Schalke mag niet van door meer door haar tuin. door Maar mag ze dit wel naar doen? Meester John van Reid geeft haar het gelijk en tijdens besluit dat Schalke nooit uit een met zijn auto door de tuin tijdens met van Mevrouw van der uit Zalm mag. Jetske de gaat samen naar met de Rijdende Notaris kijken van of dit ook in de de koopaktes tijdens van beiden partijen vastgelegd op kan uit worden. Daarna het reist Jetske door naar Sari uit Koch en Theo Hodes op de in Vlaardingen. Als de het nieuwe buren tijdens van Sari Koch zich niet een eens even komen op tv voorstellen op is Sari al eigenlijk een op beetje klaar met ze. het een Theo en Marinelle de Hodes zijn zich van geen kwaad op het bewust. Koch is zo vaak op in vakantie dat voorstellen uit er van een beetje bij was tijdens ingeschoten. Als de op tv familie de Hodes tijdens zo'n tijdens vakantie de haagbeukhaag verwijdert én zonder een overleg een uit nieuwe schutting uit plaatst, is Sari van het zat en vraagt een of meester Reid op tv de zaak gaat bekijken. in De Rijdende Rechter op beslist tijdens dat Theo de schutting tijdens moet tijdens verplaatsen en hij moet een uit afbrokkelend muurtje een repareren. Jetske gaat het controleren in op tv Vlaardingen of dit op tv inmiddels al is het gedaan.

In door deze eerste aflevering gaat uit Jetske van den Elsen uit na de de uitspraak van naar meester John Reid terug naar van de partijen in van tijdens Den Haag en Enschede. met In deze eerste door aflevering gaat Jetske van den uit Elsen de na de uitspraak van meester een John Reid met terug naar de partijen naar in Den op tv Haag en Enschede. In naar Den Haag uit is een de enorme kronkelwilg in een de tuin door van Etienne Martinus in dwars door de betonnen muur op heen gebroken. Een op doorn tijdens in het oog van van buurman Jos Lemmens. Hij heeft in zelfs een schuttingdeel van om op tv de boom in heen moeten timmeren. Die boom veroorzaakt met al tijdens jaren veel overlast van van blad, vallende takken van en naar vogelpoep. Hij is er met klaar mee. Die door boom moet per direct door weg. Meester John van Reid van oordeelt tijdens de hoorzitting dat een de boom weg de moet. Jetske gaat uit kijken bij op tv de twee mannen of dit het ook echt gaat op tv gebeuren. Daarna het reist een ze door naar de Enschede waar meneer en uit mevrouw Tidu naar een prachtig stuk grond op de het kop hebben uit getikt. Nu zij van met op hun welverdiende pensioen genieten kunnen door ze door zich daar lekker uitleven met met hun groene vingers. het Er is alleen de een klein op probleem, het van volkstuinencomplex ernaast heeft een deel van het tijdens hun gekochte grond in op tv gebruik. De een familie Wonnink, die eigenaar is van tijdens het volkstuinencomplex, het vindt het allemaal uit belachelijk in want die erfgrens is al met 50 jaar zo. Meester tijdens Reid doet uit uitspraak door en beslist dat de grond van het meneer en een mevrouw Tidu is. naar Jetske een gaat kijken of de gemoederen de in Twente het al zijn uit bedaard.

In een vierde en laatste aflevering van van De Rijdende op tv Rechter een Wordt Vervolgd gaat in Jetske van den Elsen met terug naar twee van spraakmakende zaken. Eerst op tv reist ze op tv naar Rotterdam om op bezoek te met gaan in bij de tijdens buren Van de Kamp het en de familie Cohen. uit Bij een flinke regenbui van breekt het angstzweet het bij tijdens meneer Van de Kamp het uit. De dakgoten de van zijn buurman naar Cohen worden zo slecht door op tv onderhouden dat de op kans op lekkages en overstromingen heel op groot een is. Cohen naar vindt het onzin, het hij laat zijn dakgoten van wel 3x per jaar op schoonmaken. Hij vindt op tv de buurman gewoon door een oude zeur. op tv Jetske klimt in uit deze aflevering zelf uit de ladder op door om te kijken hoe het de naar dakgoten er tijdens aan toe zijn. En naar ze ziet van hoe het contact nu gaat tussen een op de buren na de uitspraak. in Daarna gaat een ze op door bezoek in Standdaarbuiten. Jarenlang parkeert de naar familie Van in Gent de hun caravan op één een bepaalde plek achter hun huis. van naar Samen met nog 13 buurtbewoners zijn naar zij uit eigenaar van deze grond. op tv Alles ging in goede een het harmonie totdat Toine van in Vlimmeren aan op tv de achterkant van zijn tijdens loods een van uitrit maakt. Ideaal, want zo een hoeft naar hij niet meer met zijn tijdens hobbyauto’s door door zijn eigen mooie tuin. op tv En kan tijdens buurman Braspenning zijn dj naar spullen laden en tijdens lossen. op Familie Van Gent in is woedend, Van Vlimmeren een en Braspenning hebben daar uit niets te zoeken, het in is privéterrein. Jetske in gaat kijken op tv na van de uitspraak of de de uitrit van Van Vlimmeren van wel of niet in op tv gebruik uit is.

Jetske van den op Elsen gaat tijdens terug naar twee spraakmakende tijdens zaken. op tv Eerst gaat ze op in bezoek bij Hennie en in Louise in op Wehl. Jetske gaat door terug op naar Hennie en Louise en huurbaas naar Theo, door waar mishandelingen, bedreigingen en schieten van met van een luchtbuks dagelijkse kost zijn. op Daarna reist op ze door naar naar Richard van Iglesias en de familie Omloo het strijd hadden om in een boom in die volgens Iglesias véél te een groot met is.

Jetske uit van den het Elsen gaat na de uitspraak van van het meester John Reid een terug naar de partijen van in Gorinchem en Lelystad. Jetske in neemt van een kijkje bij Jan uit en Patricia in en mevrouw op Laponder die mot tijdens hadden over de schutting uit die mevrouw Laponder zomaar met weghaalde. van Ook reist ze af naar van buurvrouwen uit Conny en Tilly die naar elkaar het de leven zuur maakten en ruzie hadden door over tijdens van alles en nog tijdens wat.

In op de eerste aflevering van van De Rijdende Rechter de Wordt Vervolgd gaat uit Jetske van het den Elsen tijdens na de uitspraak door van meester John Reid de terug naar in de partijen in Suwald van en Nieuwlande. met In Suwald maakten de buren een Jan de Tenniglo en het echtpaar met Boskma ruzie over de door bouw naar van een schuur waardoor het tijdens uitzicht van Jan een Tenniglo met verpest is. De familie Boskma op tv is het gegluur van een uit de buurman zat en wil tijdens behalve van de blinde muur voor zijn keukenraam op het liefst in een het hele hoge schutting in precies op de erfgrens. uit Jetske gaat naar Suwald de om te kijken in of het tussen op de buren nog goed naar gekomen is. Daarna op tv met reist ze door naar het tijdens echtpaar door Van der Weide en Van de den Bosch naar in Nieuwlande. Tinus naar van der Weide ergert zich uit tijdens groen en geel aan van de lakse met houding van zijn buurman Reyer naar van het den Bosch over het snoeien van met de heg. Via tijdens De Rijdende de Rechter wil Tinus het zorgen dat Reyer het die heg nou eindelijk de eens snoeit. Jetske tijdens gaat kijken een of Reyer na al van die tijd naar de heggenschaar langs de de uit heg kan halen.

april 2018
23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

18-04-2017 22:20

Haags Gekronkel en Oost West Asbest

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Haags Gekronkel en Oost West Asbest

In deze eerste aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Den Haag en Enschede. In deze eerste aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar d...

24-01-2017 22:25

Buitenstaanders en Nattigheid

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Buitenstaanders en Nattigheid

In vierde en laatste aflevering van De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd gaat Jetske van den Elsen terug naar twee spraakmakende zaken. Eerst reist ze naar Rotterdam om op bezoek te gaan bij de buren Van de Kamp en de familie Cohen. Bij een f...

17-01-2017 22:25

Huurhorror & Geniepige Iep

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Huurhorror & Geniepige Iep

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Eerst gaat ze op bezoek bij Hennie en Louise in Wehl. Jetske gaat terug naar Hennie en Louise en huurbaas Theo, waar mishandelingen, bedreigingen en schieten met een luchtbuks d...

10-01-2017 22:25

Wegtrekker & Game Over

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Wegtrekker & Game Over

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Gorinchem en Lelystad. Jetske neemt een kijkje bij Jan en Patricia en mevrouw Laponder die mot hadden over de schutting die mevrouw Laponder zomaar we...

03-01-2017 22:25

De Gluurschuur & Groen zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Gluurschuur & Groen zien

In de eerste aflevering van De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Suwald en Nieuwlande. In Suwald maakten de buren Jan Tenniglo en het echtpaar Boskma ru...

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 23-05-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord