Programma gemist?

Presentatrice op Jetske van den Elsen gaat de door langs bij de betrokkenen een van burenruzies en andere op kwesties, waarin mr. door Reid uitspraak met heeft gedaan, met soms grote een het gevolgen voor de van bewoners.

Jetske de van den Elsen tijdens gaat langs bij de de partijen in Rotterdam en met Apeldoorn tijdens om te kijken in hoe het gaat na de tijdens uitspraak. Mevrouw Mourik door wordt tijdens al jaren getergd door met gekmakende trillingen. Zij is op ervan op overtuigd dat de de bovenburen de boosdoeners zijn, maar op tv die naar zijn zich van geen kwaad op tv bewust. door Als na met een grondig onderzoek van Mr. het Reid blijkt dat door de trillingen door niet van de bovenburen afkomstig een het zijn, en dat ze in ook niet meer mag klagen, op is mevrouw uit Mourik ten einde uit raad. Jetske op tv gaat langs om tijdens te kijken welke drastische beslissing door meneer en van mevrouw Mourik hebben genomen. met In Apeldoorn slaat tijdens de de vlam in de van pan als meneer Alkatib de voor de zoveelste naar keer het zijn auto op de gezamenlijke oprit tijdens op van hem en buren naar Henk en Agnes van Werven op parkeert. Naast het onenigheid een over het parkeren, hebben de ook de afwatering en door de door schutting voor veel problemen gezorgd tussen op de uit buren. Genoeg voor door Jetske om over een na te een praten.

Jetske van den tijdens Elsen gaat tijdens langs bij op tv twee zaken tijdens om te kijken hoe het gaat naar na een de uitspraak. In Amsterdam van is met al jaren strijd tussen Ron en van Tinie en op hun buurvrouw in Wil. Vooral op de met balkons lopen de spanningen naar hoog op. Wat met ooit begon met in van de geluidsoverlast die Ron het en Tinie met veroorzaakten met hun het nachtelijke escapades, heeft uit geresulteerd in zeven een jaar getreiter en gescheld. De tijdens enige oplossing een lijkt het het afschermen van de balkons, zodat ze door elkaar niet meer uit hoeven uit te zien. Tuinontwerper Jurgen Smit op tv naar helpt hierbij. In Baarle-Nassau klaagt uit het naar echtpaar Verweij al jaren over gevaarlijke in naar bomen die dichtbij hun tijdens huisje staan op Bungalowpark in L'air een pur. Als er tijdens een in winterstorm het een spar boven in op hun huis valt, is het op tv voor hen tijdens duidelijk: met de VVE moet betalen. het De VVE blijkt niet aansprakelijk, een maar op meneer Verweij van laat het er het niet bij zitten.

Jetske met van den Elsen gaat na uit de uitspraak langs op bij de uit partijen in Oude van Pekela op tv en Scheemda. In Oude tijdens Pekela ergert Janneke op tv Smit zich al naar jaren aan het een stuk grond naast haar huis. een Brandnetels, het distels en ander tijdens onkruid tiert daar welig. uit De eigenaar, Jan Hendriksen, tijdens op geeft niet thuis het als Janneke bij door hem klaagt. Hij vindt dat door zij niks van te zoeken heeft op zíjn van stuk grond. door In Scheemda speelt op tv een heel ander op probleem. door Gerda en Michel wonen uit op nummer 69 en hebben van prima naar contact met de buren. op tv Als de buurman de van nummer 67 Gerda naar helpt naar met bomen uit in de grond halen, gaan ze een uit aan het einde van de dag naar nog op even in het hun tuin borrelen. de Buurvrouw Zwanet van nummer 65 uit is daar ook bij. tijdens In naar eerste instantie allemaal leuk op tv en aardig, totdat de een buurman van op tv nummer 67 uit en Zwanet gaan flikflooien. de Hoe durven ze, op vindt Gerda. Want de het buurman uit van nummer 67 het is getrouwd en van zijn vrouw op tv is ook op de borrel. Overspel door door in haar huis. Gerda uit vindt het op ongepast.

Jetske het van den Elsen een gaat terug naar twee spraakmakende met zaken. het Zo gaat door ze langs bij Thea een Bosch, die een in gedeelte van de boerderij van door de familie Roelvink het huurde in Eibergen. het De de eerste twee maanden liep het daar uit alles soepel. De op tv familie Roelvink is kind aan een huis bij mevrouw in Bosch en onder het het genot van een op tv bakkie koffie en een een sigaretje een wordt lief en in leed gedeeld. Totdat een ineens blijkt dat mevrouw naar Bosch de energiekosten naar op niet kan betalen. Daarna van begint de ellende. de Natuurlijk brengt op tv Jetske ook een van bezoekje aan de de familie Roelvink. Daarna reist ze door op het naar Amstelveen naar Maurice van der in Bijl op tv en Ethel Rozendaal, al tien naar jaar goede buren. uit Dit verandert op van de op een op de andere dag door als in Van der Bijl een de auto van op tv zijn buurvrouw leent. uit Hij krijgt een botsing door met een op andere auto, maar durft dit op niet direct op naar te biechten. Mevrouw op een Rozendaal schakelt haar verzekering in. Ze uit gaat vijf schadevrije de tijdens jaren erop achteruit, maar door die kan ze van terugkopen. Van der Bijl in betaalt niets, ze moet in met maar eerst overstappen naar een goedkopere tijdens van verzekeraar.

Jetske het van den door Elsen gaat op het bezoek bij twee door krasse dames: mevrouw Boekkooi en uit mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi met koopt een uit prachtige op scootmobiel en komt er na de de in koop achter dat ze uit eigenlijk recht heeft de op een achteruitkijkcamera. Tenminste, dat een vindt tijdens zij. Het van scootmobielbedrijf zegt dat ze naar zo'n hoge korting op tv heeft gehad dat door ze geen recht meer heeft met op tijdens de camera. In op Maastricht gaat op tv Jetske kijken hoe uit het nu gaat met mevrouw naar Halmans die met al jaren last heeft door van een bromtoon de in haar een huis.

Jetske tijdens van den op Elsen gaat op bezoek in het Dalfsen bij meneer De de Boer en zijn tijdens buurmannen meneer Esselink naar en meneer op tv Borger. De drie mannen tijdens hebben een uit discussie over overhangende het takken van een laurierhaag naar en uit van een paar eiken. Ook de hebben in ze een door meningsverschil over wat nou een door mooie tuin is. Daarna met reist Jetske een door naar tijdens de familie Juffer en in de familie op tv Van de met Brug in Harderwijk. Deze twee met families wonen tijdens al jaren van naast elkaar. Maar het sinds een tijdje spelen er allerlei in naar kwesties.

Jetske door van den Elsen gaat op uit bezoek op tv bij Martin met Vos en Rian in van Sijl. Zij hebben naar na jaren zeuren bij hun op tv door buurman Dirk Verus het om mee te betalen, hun op gezamenlijke op garagedak maar zonder de hem gerepareerd. Maar het in plaats van dankbaarheid is op Dirk naar Verus woest. Hij uit wil geen gratis naar stuk nieuw dak, maar alles een terug in de oude in staat. Daarna gaat tijdens Jetske de op bezoek bij naar de families in door Raamsdonk waar het een conflict moest in worden opgelost over een recht van tijdens overpad. Zoon het Ferdi uit wil er graag uit op zijn aangepaste op fiets op uit, maar moet een dan dwars op door de met tuin van Jeffrey en Linda. op tv En dat zorgt voor het door een hoop gedoe.

Jetske een van den Elsen met gaat terug naar maar tijdens liefst uit drie zaken. In de op tv eerste terugblik zien naar we hoe het het nu gaat met Monique een en Adama Sylla en met hun uit buren Ralf door en Leonie van Dijk. De van buren wonen jarenlang op met veel plezier naast door een elkaar. Ze sporten op tv samen, barbecueën in op tv de zomer en ze zitten het zelfs op samen aan het kerstdiner. Alles verandert uit op tv als Ralf en Leonie een tijdens aanbouw in hun tuin naar bouwen. door Volgens hen klopt ineens in de erfgrens niet, moet met de gezamenlijke de schutting vervangen worden met en met moeten Monique en Adama naar ook hun op tv schuur gedeeltelijk afbreken. in Ze krijgen voor een groot deel de gelijk van naar meester Reid, maar de hoe gaat het naar nú met de door buren? Daarna gaat naar Jetske een uit eten met op tv de autodealers Penders en Kalmoau naar die na het uitvechten naar van hun naar conflict bij de Rijdende van Rechter weer op op goede voet met naar elkaar van staan. En als naar laatste kijken we hoe het de nu de is met naar de familie Van de Herten in Horn die knettergek wordt met van een naar bromtoon die door van de buren lijkt af van te uit komen.

Jetske een van den Elsen gaat na naar de uitspraak langs door van bij de partijen uit Brunssum uit en in Leek. In Brunssum tijdens speelt een conflict tussen de familie naar Zwiers op en hun buren tijdens Penny en op Ron Lebski. Wanneer de familie op Lebski een zogenaamde naar domecamera ophangt in hun een tuin is op tv de goede op verstandhouding tussen op tv de buren van de in ene op de door andere dag over. Die op camera tijdens filmt de héle tuin van het de van familie Zwiers. En daar zijn zij op tv natuurlijk met niet van gediend. Meester tijdens Reid is duidelijk in met zijn in uitspraak; die camera naar mag zo in niet. Jetske gaat door kijken hoe het nu staat de tussen de buren. Daarna tijdens gaat in ze naar door Leek waar hondenbezitters in de clinch een liggen uit met hun gemeente. een Zij eisen een extra naar hek in op het hondenlosloopveld zodat de honden in ook écht los op tv kunnen lopen op op tv op tv het veld zonder het naastgelegen naar pad op te rennen. de De gemeente vindt naar dat onzin. De van hondenbezitters moeten gewoon tijdens hun honden een onder appel van houden.

In deze het laatste aflevering gaat een presentatrice Jetske van tijdens den Elsen terug naar naar twee klimop-zaken. In uit deze laatste aflevering uit de gaat presentatrice Jetske op van den Elsen terug tijdens naar twee in klimop-zaken. In Hengelo heeft uit Meneer Vos een prachtige tuin tijdens op tv met op de muur van de de van uitbouw van zijn buren met een mooie klimop. Als hij door een nieuwe met buurman door Ruben Hulzebosch krijgt, begint t een gesodemieter. Hulzebosch vindt op tv het op tv groene plakkaat op zijn buitenmuur op verschrikkelijk, uit want volgens Hulzebosch veroorzaakt op tv de klimop flinke schade aan uit zijn naar woning, dus weg ermee. naar Meester met Reid gaat kijken van en beslist dat de klimop mag een blijven hangen door mits uit meneer Vos hem op 20 het centimeter van een de boeiboorden houdt. het Jetske gaat kijken of meneer naar in Vos zich aan de uitspraak houdt. het Dan gaat ze naar op door pad naar Nijmegen waar met de heer uit en mevrouw door Vermeulen ook een geschil hebben met de tijdens buurvrouw Wendy over klimop naar op een oude muur. uit Volgens uit de familie Vermeulen veroorzaakt dit groene op tv behoorlijke schade. En in die muur is van ook tijdens veel te hoog, tijdens vinden ze. Buurvrouw Wendy het vindt het allemaal onzin, uit ze houdt een van door de klimop en van de mooie de monumentale muur. Beiden van mogen pertinent niet naar weg. een Maar Meester door Reid zijn oordeel is helder: het de muur is tijdens levensgevaarlijk en moet weg. de Maar van of dit in al is gebeurd?

Jetske door van den Elsen gaat naar terug tijdens naar spraakmakende uitzendingen tijdens van de afgelopen met jaren. In Assen maakt het met echtpaar Van der Leij tijdens al vijftig jaar de gebruik van op hun recht van door overpad dwars door met de tuin van Ineke naar en Jeroen tijdens Bouma. Het een jonge stel wordt er op tv helemaal gek van van dat van het echtpaar Van uit der Leij een paar keer per in week met in hun een kliko's rakelings langs hun door ramen loopt. Ineke in en Jeroen willen van dat van van overpad af. Helemaal omdat op tv er in op het koopcontract van Ineke en naar Jeroen Bouma op nergens over een recht van van overpad wordt gesproken. uit De Rijdende in Rechter een meester John Reid doet de een glasheldere uitspraak. Presentatrice Jetske de van van den Elsen door gaat langs in Assen om met te kijken hoe tijdens het nu gaat het met beide partijen. het Daarna reist het Jetske door naar van Nijehaske. Daar met speelt ook een uit conflict tussen twee de partijen over een recht de van overpad. Jetske gaat op door bezoek om te tijdens het kijken wat er veranderd is door na door de uitspraak, en dat is de nogal de wat.

Jetske van met den Elsen gaat terug op tv naar de door partijen in Schagen op tv en Medemblik. door Jetske van den Elsen de gaat tijdens terug naar de partijen in van Schagen en een Medemblik. Hoe van gaat het met alle bewoners met in Schagen die in in de clinch op tv lagen met de gemeente een over een strook op van snippergroen? Na de uitspraak van in meester door John Reid is de een prijs per het vierkante meter bepaald en kunnen de alle bewoners van het stukje op grond van de gemeente tijdens kopen. In Medemblik van gaat Jetske langs op tv bij de familie uit Van der Schaaf die naar last heeft een van de kook- en door sigarenlucht van de buren. op Na een van uitgebreid uit onderzoek tijdens het locatiebezoek doet met meester John Reid uit een glasheldere tijdens uitspraak. Jetske stopt door zelf haar het neus onder de afzuigkap om te met een controleren of de vieze uit luchtjes van de tijdens buren zijn de verdwenen.

Jetske van tijdens den Elsen tijdens gaat terug naar spraakmakende uit uitzendingen van de afgelopen op tv jaren. met In de tweede aflevering gaat op tv Jetske van den door op Elsen na de het uitspraak van meester John uit Reid terug een naar de partijen in Monster de en naar Vlaardingen. In Monster gaat ze met naar Mevrouw van op der Zalm en een bakker Schalke. Schalke rijdt op tv al jaren tijdens met naar zijn auto volgeladen met brood van dwars de door de tuin van de de familie Van op der Zalm. Hij de heeft deze de erfdienstbaarheid nodig om een achterom naar zijn bakkerij te komen. de Als bakker op tv Schalke met pensioen gaat, naar wacht mevrouw op tv van op tv der Zalm geen seconde van en gooit het hek op op het slot en timmert de de poort dicht. in Schalke mag niet met meer door haar tuin. tijdens Maar mag ze dit uit wel doen? Meester John een Reid op geeft haar in gelijk en besluit dat Schalke nooit het een met zijn auto in door de tuin van Mevrouw door van op tv der Zalm mag. op tv Jetske gaat samen met door de Rijdende naar Notaris kijken of dit ook tijdens in tijdens de koopaktes van op beiden partijen vastgelegd kan worden. Daarna met reist Jetske door naar naar Sari Koch in en Theo de Hodes in naar Vlaardingen. Als de nieuwe buren in van Sari de Koch zich niet eens uit even komen voorstellen op tv is door Sari al eigenlijk een een beetje klaar door met ze. tijdens Theo en Marinelle Hodes naar zijn zich van geen kwaad door bewust. met Koch is zo vaak op tv op vakantie op dat voorstellen er een het beetje bij met was ingeschoten. Als de familie op Hodes van tijdens zo'n vakantie de haagbeukhaag in verwijdert én op zonder overleg een van nieuwe schutting plaatst, in is Sari de het zat en vraagt in of naar meester Reid de zaak gaat in bekijken. met De Rijdende Rechter in beslist dat Theo de door schutting moet verplaatsen en hij een moet een naar afbrokkelend muurtje repareren. de Jetske tijdens gaat controleren in naar Vlaardingen of dit inmiddels al is van naar gedaan.

december 2019
01-06-2019 15:10

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Geen omschrijving

21-05-2019 21:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Presentatrice Jetske van den Elsen gaat langs bij de betrokkenen van burenruzies en andere kwesties, waarin mr. Reid uitspraak heeft gedaan, met soms grote gevolgen voor de bewoners.

16-01-2019 22:30

Rotterdam en Apeldoorn

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Rotterdam en Apeldoorn

Jetske van den Elsen gaat langs bij de partijen in Rotterdam en Apeldoorn om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. Mevrouw Mourik wordt al jaren getergd door gekmakende trillingen. Zij is ervan overtuigd dat de bovenburen de boosdoeners z...

09-01-2019 22:25

Amsterdam en Baarle-Nassau

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Amsterdam en Baarle-Nassau

Jetske van den Elsen gaat langs bij twee zaken om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. In Amsterdam is al jaren strijd tussen Ron en Tinie en hun buurvrouw Wil. Vooral op de balkons lopen de spanningen hoog op. Wat ooit begon met de gelu...

02-01-2019 22:30

Oude Pekela en Scheemda

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Oude Pekela en Scheemda

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen in Oude Pekela en Scheemda. In Oude Pekela ergert Janneke Smit zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eige...

12-06-2018 22:20

Vuil Spel & Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Vuil Spel & Uitlenen is wenen

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink...

05-06-2018 22:20

Voor 't karretje spannen & Helse herrie

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Voor 't karretje spannen & Helse herrie

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij twee krasse dames: mevrouw Boekkooi en mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt een prachtige scootmobiel en komt er na de koop achter dat ze eigenlijk recht heeft op een achteruitkijkcamera. Tenminste...

22-05-2018 22:25

De Beuk erin en Hard tegen Hard

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Beuk erin en Hard tegen Hard

Jetske van den Elsen gaat op bezoek in Dalfsen bij meneer De Boer en zijn buurmannen meneer Esselink en meneer Borger. De drie mannen hebben een discussie over overhangende takken van een laurierhaag en van een paar eiken. Ook hebben ze een...

15-05-2018 22:25

Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij Martin Vos en Rian van Sijl. Zij hebben na jaren zeuren bij hun buurman Dirk Verus om mee te betalen, hun gezamenlijke garagedak maar zonder hem gerepareerd. Maar in plaats van dankbaarheid is Dirk Ve...

01-05-2018 22:25

Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

Jetske van den Elsen gaat terug naar maar liefst drie zaken. In de eerste terugblik zien we hoe het nu gaat met Monique en Adama Sylla en hun buren Ralf en Leonie van Dijk. De buren wonen jarenlang met veel plezier naast elkaar. Ze sporten ...

24-04-2018 22:25

Het Argusoog & Hekkensluiter

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Het Argusoog & Hekkensluiter

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen uit Brunssum en Leek. In Brunssum speelt een conflict tussen de familie Zwiers en hun buren Penny en Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski een zogenaamde domecamera ophangt in ...

23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!