Programma gemist?

Presentatrice Jetske door van den Elsen door gaat langs bij de de betrokkenen van het burenruzies en de andere kwesties, waarin mr. Reid de uitspraak uit heeft gedaan, met soms naar grote een gevolgen voor de in bewoners.

Jetske van den door Elsen de gaat langs op bij de partijen in Rotterdam met en Apeldoorn om de te kijken in hoe het gaat na de uit uitspraak. de Mevrouw Mourik wordt al in jaren getergd door gekmakende uit het trillingen. Zij is ervan overtuigd de dat een de bovenburen de boosdoeners zijn, maar met die zijn van zich in van geen kwaad bewust. op tv Als na een op grondig onderzoek van in Mr. Reid blijkt door dat de door trillingen niet van de bovenburen afkomstig in zijn, en dat op tv met ze ook niet meer op tv mag klagen, is mevrouw Mourik een ten einde een raad. Jetske gaat door langs om te op kijken welke drastische beslissing uit door meneer en mevrouw Mourik uit hebben genomen. In naar Apeldoorn slaat de vlam op tv in een de pan als een meneer Alkatib voor de een zoveelste keer zijn auto op op tv de gezamenlijke oprit door van hem de en buren Henk en het Agnes van van Werven parkeert. Naast onenigheid het over het van parkeren, naar hebben ook de afwatering in en de in schutting voor veel problemen gezorgd tussen naar de de buren. Genoeg voor Jetske om de over na op te in praten.

Jetske op van den op tv Elsen gaat langs uit bij twee zaken om te kijken in de hoe het gaat door na de uitspraak. In naar Amsterdam is al uit jaren strijd tijdens tussen Ron en Tinie op tv en hun buurvrouw Wil. Vooral de op een de balkons naar lopen de spanningen hoog op. naar Wat ooit begon met door de geluidsoverlast naar die Ron en Tinie op veroorzaakten met hun in nachtelijke op tv escapades, heeft geresulteerd in de zeven jaar getreiter en van gescheld. De een enige de oplossing lijkt het afschermen naar van de balkons, zodat tijdens ze tijdens elkaar niet meer naar hoeven te zien. met Tuinontwerper Jurgen Smit helpt hierbij. In tijdens tijdens Baarle-Nassau klaagt het echtpaar naar Verweij al jaren over gevaarlijke op uit bomen die dichtbij hun een huisje staan op Bungalowpark L'air uit pur. Als met er tijdens een op winterstorm een op tv spar boven op uit hun huis valt, is het door voor hen een duidelijk: de VVE op moet betalen. De VVE naar een blijkt niet aansprakelijk, met maar meneer Verweij laat het er op tv niet bij van zitten.

Jetske van den door Elsen een gaat na de uitspraak langs in bij met de partijen in Oude door Pekela en Scheemda. In de Oude Pekela ergert in Janneke van Smit zich al jaren het aan het op stuk grond naast op haar huis. Brandnetels, door distels en de ander onkruid tiert daar welig. De tijdens eigenaar, Jan Hendriksen, het tijdens geeft niet thuis als uit Janneke bij hem klaagt. Hij door vindt dat het zij tijdens niks te zoeken heeft tijdens op zíjn stuk op grond. In in Scheemda speelt een van heel ander probleem. tijdens Gerda en Michel wonen van op nummer 69 en met hebben prima contact met tijdens de het buren. Als de op buurman van nummer 67 uit Gerda helpt door met bomen uit uit de grond met halen, gaan ze aan het van einde van de dag op tv met nog even in hun tuin borrelen. in Buurvrouw naar Zwanet van nummer uit 65 is daar naar ook bij. In eerste instantie op van allemaal leuk en tijdens aardig, totdat de buurman van de nummer 67 en naar Zwanet gaan flikflooien. door Hoe het durven ze, vindt Gerda. Want het de buurman een van nummer 67 de is getrouwd en zijn naar vrouw is ook op naar op de borrel. Overspel in op tv haar huis. Gerda vindt het tijdens uit ongepast.

Jetske naar van den Elsen gaat met terug naar twee spraakmakende op tv zaken. Zo op gaat ze langs in bij de Thea Bosch, die met een gedeelte van de de boerderij van in de familie Roelvink uit huurde in Eibergen. naar De eerste twee maanden uit liep daar tijdens alles soepel. De op familie Roelvink is door kind aan huis bij mevrouw de Bosch en onder het tijdens genot door van een bakkie de koffie en een sigaretje een wordt op lief en leed gedeeld. Totdat ineens naar in blijkt dat mevrouw Bosch de op energiekosten niet op kan betalen. in Daarna begint de ellende. het Natuurlijk brengt Jetske ook een de bezoekje aan uit de familie op Roelvink. Daarna reist ze het door naar tijdens Amstelveen naar met Maurice van der Bijl van en Ethel Rozendaal, al naar tien jaar goede buren. van Dit verandert door van de de een op het de andere dag als door Van der Bijl de auto door van zijn buurvrouw een leent. Hij krijgt in het een botsing met met een andere auto, maar durft dit door in niet direct op te biechten. Mevrouw een Rozendaal schakelt haar met verzekering in. in Ze gaat door vijf schadevrije jaren erop van achteruit, maar naar die kan ze terugkopen. Van van een der Bijl betaalt niets, de ze moet met maar eerst overstappen een naar een goedkopere naar verzekeraar.

Jetske de van den in Elsen gaat op bezoek bij op twee krasse dames: door mevrouw Boekkooi en uit mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi een koopt naar een prachtige door scootmobiel en komt er door na de koop achter in dat ze de eigenlijk recht heeft op een in achteruitkijkcamera. Tenminste, dat van vindt zij. in Het scootmobielbedrijf zegt dat op met ze zo'n hoge korting heeft gehad het dat ze geen het recht door meer heeft op de camera. van In Maastricht op gaat Jetske tijdens kijken hoe een het nu gaat met mevrouw op tv Halmans die al jaren van last heeft tijdens van een bromtoon in in haar op huis.

Jetske de van den Elsen op tv gaat op bezoek uit in Dalfsen bij meneer De de in Boer en zijn buurmannen een meneer Esselink van en meneer Borger. de De drie mannen uit hebben een discussie over uit overhangende takken van een laurierhaag een en uit van een paar eiken. Ook tijdens hebben ze een in naar meningsverschil over wat nou op tv een mooie tuin is. naar Daarna met reist Jetske door naar de familie naar Juffer in en de in familie Van de Brug in Harderwijk. in Deze twee uit families door wonen al jaren naast elkaar. in Maar sinds een tijdje met spelen tijdens er allerlei met kwesties.

Jetske tijdens van den Elsen door gaat op van bezoek bij Martin op tv Vos en Rian de van Sijl. Zij hebben in na jaren zeuren uit bij hun de buurman Dirk Verus om mee te op op tv betalen, hun gezamenlijke garagedak maar een zonder hem gerepareerd. naar Maar in door plaats van uit dankbaarheid is Dirk Verus de woest. Hij wil geen een gratis stuk nieuw dak, de uit maar alles terug van in de oude staat. Daarna op tv gaat Jetske op bezoek van bij de families van in van Raamsdonk waar een het conflict moest worden op tv opgelost over met een recht van overpad. Zoon van Ferdi wil er graag het tijdens op zijn aangepaste tijdens fiets op uit, maar moet uit dan dwars het door de tuin een van Jeffrey in en Linda. En dat zorgt voor van uit een hoop gedoe.

Jetske van den het Elsen het gaat terug naar maar liefst de drie zaken. op In de eerste terugblik tijdens zien het we hoe naar het nu gaat met Monique en een Adama Sylla de en hun buren tijdens Ralf het en Leonie van tijdens Dijk. De buren wonen jarenlang met tijdens veel plezier tijdens naast elkaar. van Ze sporten samen, barbecueën in met met de zomer en ze tijdens zitten zelfs samen aan met het kerstdiner. Alles verandert op als met Ralf en Leonie een aanbouw het in op hun tuin bouwen. Volgens naar hen de klopt ineens de erfgrens niet, uit moet de door gezamenlijke schutting vervangen op tv worden en moeten Monique en een Adama een ook hun schuur in gedeeltelijk afbreken. op tv Ze krijgen voor een het groot deel gelijk van meester tijdens Reid, op maar hoe gaat het nú het met de buren? naar Daarna gaat een Jetske uit eten door met de autodealers de Penders tijdens en Kalmoau die met na het uitvechten van uit hun conflict op bij de Rijdende Rechter weer op op tv goede voet tijdens met elkaar staan. tijdens En als laatste het kijken we hoe het tijdens nu is met op op tv de familie Van Herten met in Horn die knettergek op wordt van van een bromtoon die de van de buren lijkt af door te de komen.

Jetske naar van den Elsen op gaat na op de uitspraak langs bij in de partijen uit tijdens Brunssum en Leek. In Brunssum het op tv speelt een conflict tussen de het familie Zwiers en hun de buren Penny uit en de Ron Lebski. Wanneer de familie in Lebski met een zogenaamde domecamera met ophangt in hun tuin naar is de goede door verstandhouding tussen de naar buren van de uit ene op de door andere dag over. Die een camera filmt de héle op tv tuin van van de familie met Zwiers. En daar zijn naar zij natuurlijk niet uit van gediend. van Meester Reid is het duidelijk in zijn een uitspraak; die camera mag de zo niet. Jetske op tv gaat kijken uit hoe het nu staat tussen met de in buren. Daarna gaat op tv ze naar Leek waar hondenbezitters uit van in de clinch liggen tijdens met hun gemeente. Zij eisen een een extra hek uit op het hondenlosloopveld een uit zodat de honden ook écht los naar door kunnen lopen op het veld de zonder het naastgelegen pad naar op te door rennen. De op gemeente vindt dat onzin. met De hondenbezitters moeten gewoon naar hun honden onder tijdens door appel houden.

In deze in laatste aflevering gaat presentatrice met Jetske van uit den Elsen terug met naar twee klimop-zaken. de In deze laatste uit aflevering gaat tijdens presentatrice Jetske van van den Elsen op tv terug naar twee op tv klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos met een prachtige tuin van met de op de muur van de in uitbouw van zijn in buren een mooie door klimop. Als een hij een van nieuwe buurman tijdens Ruben Hulzebosch krijgt, begint t naar gesodemieter. op tv Hulzebosch vindt het groene een plakkaat op zijn buitenmuur verschrikkelijk, naar want op volgens Hulzebosch veroorzaakt de een klimop flinke schade aan tijdens een zijn woning, dus op weg ermee. Meester Reid gaat een kijken en beslist van dat de klimop op tv mag blijven hangen van mits door meneer Vos hem op 20 centimeter door van de tijdens boeiboorden houdt. Jetske uit gaat kijken of de meneer het Vos zich aan de uitspraak houdt. van Dan gaat van ze op tijdens pad naar Nijmegen waar op de heer het en mevrouw het Vermeulen ook een geschil hebben met de buurvrouw Wendy tijdens over klimop door op een uit oude muur. Volgens de het familie Vermeulen veroorzaakt van dit groene behoorlijke van schade. En de die muur is naar ook veel te hoog, vinden ze. een Buurvrouw Wendy het vindt het allemaal naar onzin, uit ze houdt van op de klimop en van van de mooie monumentale muur. uit Beiden van mogen pertinent niet weg. Maar het Meester Reid in zijn oordeel op tv is helder: de muur is levensgevaarlijk de en moet de weg. Maar of dit op al is van gebeurd?

Jetske door van den Elsen gaat van terug naar van spraakmakende uitzendingen van van de afgelopen jaren. In naar Assen maakt met het echtpaar Van der Leij op al uit vijftig jaar van gebruik van hun de recht van overpad dwars door de op tv tuin van de Ineke en uit Jeroen Bouma. een Het jonge stel wordt er helemaal door gek van dat uit het echtpaar Van op uit der Leij een paar keer door per week met op tv hun kliko's rakelings een langs hun uit ramen loopt. Ineke en Jeroen een willen van op tv dat overpad af. Helemaal op omdat er van in het koopcontract met van Ineke en Jeroen door op Bouma nergens over naar een recht van overpad op tv wordt gesproken. op De Rijdende Rechter tijdens meester John Reid doet een glasheldere uit uitspraak. Presentatrice tijdens Jetske van tijdens den Elsen met gaat langs in Assen het om te kijken hoe het van nu van gaat met beide partijen. Daarna de reist in Jetske door naar de Nijehaske. Daar speelt een ook een door conflict tussen twee partijen door over een recht van overpad. het een Jetske gaat op bezoek door om te kijken wat er in veranderd is na met de het uitspraak, en dat is nogal door naar wat.

Jetske van in den Elsen uit gaat terug in naar de partijen in Schagen op en Medemblik. Jetske van tijdens den een Elsen gaat terug naar door de partijen in Schagen op van en Medemblik. Hoe gaat het met door alle bewoners in het Schagen die in van de de clinch lagen het met de gemeente de over een strook een snippergroen? Na de uitspraak van het meester John Reid het is de uit prijs per vierkante meter bepaald uit en kunnen op alle bewoners het stukje van het grond van de op tv gemeente kopen. In tijdens Medemblik gaat Jetske langs bij in de familie Van op tv der Schaaf die van last heeft van naar de naar kook- en sigarenlucht van de buren. op tv Na een uitgebreid op onderzoek tijdens uit het naar locatiebezoek doet meester een John Reid een glasheldere uit uitspraak. Jetske stopt op zelf haar neus onder de op tv afzuigkap op tv om te naar controleren of de vieze luchtjes uit van de de buren zijn in verdwenen.

Jetske van den uit Elsen gaat terug met op tv naar spraakmakende uitzendingen door van de afgelopen jaren. uit In de tweede naar aflevering gaat het Jetske van den Elsen na de naar uitspraak van meester tijdens John Reid terug de naar de partijen in de in Monster en Vlaardingen. met In Monster gaat ze naar in Mevrouw van door der op tv Zalm en bakker Schalke. in Schalke rijdt al tijdens jaren met zijn auto met volgeladen met brood dwars op tv door de een tuin van de uit familie het Van der Zalm. Hij heeft deze in erfdienstbaarheid nodig om uit de achterom naar zijn bakkerij te een komen. Als bakker op Schalke met met pensioen gaat, wacht een mevrouw van der Zalm geen door seconde de en gooit op tv het hek op slot uit en timmert de door poort dicht. Schalke een mag niet meer door met haar tuin. Maar uit mag ze dit wel uit doen? Meester uit John met Reid geeft haar op tv gelijk en besluit dat door Schalke nooit met met zijn auto door de de tuin van Mevrouw van naar door der Zalm mag. Jetske de gaat samen een met de Rijdende Notaris kijken of door een dit ook in het de koopaktes van beiden naar partijen vastgelegd kan worden. Daarna op tv reist de Jetske door het naar Sari Koch en uit Theo Hodes in tijdens Vlaardingen. Als de door nieuwe buren van van Sari Koch op zich niet eens even in komen voorstellen is Sari al op tv door eigenlijk een beetje naar klaar met ze. tijdens Theo en Marinelle Hodes zijn zich met een van geen kwaad bewust. Koch de is zo vaak op de vakantie dat uit voorstellen er met een beetje bij het was ingeschoten. Als de een familie Hodes tijdens met zo'n vakantie van de haagbeukhaag verwijdert én door zonder overleg een nieuwe op schutting de plaatst, is Sari een het zat en vraagt de of meester een Reid de zaak gaat bekijken. naar een De Rijdende Rechter beslist dat Theo een door de schutting moet verplaatsen en uit hij moet een afbrokkelend door uit muurtje repareren. Jetske gaat controleren op in Vlaardingen of dit uit inmiddels al is door de gedaan.

maart 2020
01-06-2019 15:10

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Geen omschrijving

21-05-2019 21:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Presentatrice Jetske van den Elsen gaat langs bij de betrokkenen van burenruzies en andere kwesties, waarin mr. Reid uitspraak heeft gedaan, met soms grote gevolgen voor de bewoners.

16-01-2019 22:30

Rotterdam en Apeldoorn

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Rotterdam en Apeldoorn

Jetske van den Elsen gaat langs bij de partijen in Rotterdam en Apeldoorn om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. Mevrouw Mourik wordt al jaren getergd door gekmakende trillingen. Zij is ervan overtuigd dat de bovenburen de boosdoeners z...

09-01-2019 22:25

Amsterdam en Baarle-Nassau

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Amsterdam en Baarle-Nassau

Jetske van den Elsen gaat langs bij twee zaken om te kijken hoe het gaat na de uitspraak. In Amsterdam is al jaren strijd tussen Ron en Tinie en hun buurvrouw Wil. Vooral op de balkons lopen de spanningen hoog op. Wat ooit begon met de gelu...

02-01-2019 22:30

Oude Pekela en Scheemda

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Oude Pekela en Scheemda

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen in Oude Pekela en Scheemda. In Oude Pekela ergert Janneke Smit zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eige...

12-06-2018 22:20

Vuil Spel & Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Vuil Spel & Uitlenen is wenen

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink...

05-06-2018 22:20

Voor 't karretje spannen & Helse herrie

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Voor 't karretje spannen & Helse herrie

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij twee krasse dames: mevrouw Boekkooi en mevrouw Halmans. Mevrouw Boekkooi koopt een prachtige scootmobiel en komt er na de koop achter dat ze eigenlijk recht heeft op een achteruitkijkcamera. Tenminste...

22-05-2018 22:25

De Beuk erin en Hard tegen Hard

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Beuk erin en Hard tegen Hard

Jetske van den Elsen gaat op bezoek in Dalfsen bij meneer De Boer en zijn buurmannen meneer Esselink en meneer Borger. De drie mannen hebben een discussie over overhangende takken van een laurierhaag en van een paar eiken. Ook hebben ze een...

15-05-2018 22:25

Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Lak aan een gratis dak en Waar is dat feestje

Jetske van den Elsen gaat op bezoek bij Martin Vos en Rian van Sijl. Zij hebben na jaren zeuren bij hun buurman Dirk Verus om mee te betalen, hun gezamenlijke garagedak maar zonder hem gerepareerd. Maar in plaats van dankbaarheid is Dirk Ve...

01-05-2018 22:25

Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

Jetske van den Elsen gaat terug naar maar liefst drie zaken. In de eerste terugblik zien we hoe het nu gaat met Monique en Adama Sylla en hun buren Ralf en Leonie van Dijk. De buren wonen jarenlang met veel plezier naast elkaar. Ze sporten ...

24-04-2018 22:25

Het Argusoog & Hekkensluiter

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Het Argusoog & Hekkensluiter

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen uit Brunssum en Leek. In Brunssum speelt een conflict tussen de familie Zwiers en hun buren Penny en Ron Lebski. Wanneer de familie Lebski een zogenaamde domecamera ophangt in ...

23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!