Programma gemist?

In in deze laatste in aflevering gaat presentatrice Jetske van den het van Elsen terug naar twee klimop-zaken. In de deze laatste in aflevering door gaat presentatrice Jetske van den door Elsen terug naar twee naar klimop-zaken. In Hengelo in heeft Meneer Vos tijdens een prachtige tuin van met op naar de muur van de de uitbouw door van zijn buren de een mooie klimop. het Als hij uit een nieuwe buurman Ruben Hulzebosch krijgt, door begint t van gesodemieter. Hulzebosch vindt een het groene naar plakkaat op uit zijn buitenmuur verschrikkelijk, want op volgens Hulzebosch veroorzaakt de een klimop flinke de schade aan met zijn woning, dus weg ermee. in Meester Reid gaat op tv kijken en beslist op tv dat de klimop mag naar blijven hangen mits in een meneer Vos hem op 20 centimeter op tv van de boeiboorden tijdens houdt. Jetske in gaat kijken of meneer naar met Vos zich aan de in uitspraak houdt. Dan tijdens gaat ze op pad van naar Nijmegen de waar de heer met en mevrouw een Vermeulen ook een geschil hebben met op buurvrouw Wendy over op klimop uit op een oude muur. het Volgens de een familie Vermeulen veroorzaakt dit naar groene de behoorlijke schade. En die muur is de tijdens ook veel te hoog, vinden in ze. Buurvrouw Wendy door vindt het allemaal onzin, van ze door houdt van de uit klimop en van de mooie uit van monumentale muur. Beiden mogen pertinent niet op weg. door Maar Meester Reid van zijn oordeel is uit helder: de door muur is levensgevaarlijk de en moet weg. de Maar of dit al is op gebeurd?

Jetske van van den Elsen in gaat terug naar naar spraakmakende uitzendingen van de door afgelopen jaren. In tijdens Assen maakt met het echtpaar Van der Leij op tv al een vijftig jaar gebruik van uit hun recht van overpad door dwars door de in van tuin van Ineke en Jeroen Bouma. op Het uit jonge stel een wordt er helemaal een gek van dat met het echtpaar Van op der Leij een paar de keer per week met met hun kliko's uit rakelings langs hun ramen loopt. uit Ineke en Jeroen naar door willen van dat overpad af. in Helemaal omdat er op tv in het koopcontract een van Ineke en Jeroen met Bouma tijdens nergens over een recht het van overpad een wordt gesproken. met De Rijdende Rechter meester John Reid uit doet op een glasheldere uitspraak. Presentatrice Jetske naar van den een Elsen gaat langs in uit Assen op om te kijken hoe het van nu gaat naar met beide partijen. naar Daarna reist Jetske door de naar een Nijehaske. Daar speelt ook een door conflict de tussen twee uit partijen over een recht van overpad. uit Jetske het gaat op bezoek om te door kijken in wat er tijdens veranderd is na de uitspraak, uit en dat tijdens is nogal in wat.

Jetske van den met Elsen gaat met terug op tv naar de partijen met in Schagen en Medemblik. Jetske van de een den Elsen gaat terug naar door de partijen van in Schagen en Medemblik. naar Hoe gaat het een met van alle bewoners in Schagen die naar in de door clinch lagen met de gemeente door tijdens over een strook snippergroen? van Na de uitspraak van meester tijdens van John Reid is de prijs per een vierkante meter de bepaald en kunnen op tv alle bewoners het de stukje naar grond van de door gemeente kopen. In Medemblik gaat met Jetske op tv langs bij de familie een Van der Schaaf die last van heeft door van de kook- en op tv sigarenlucht van de door buren. met Na een uitgebreid onderzoek tijdens een het locatiebezoek door doet meester de John Reid een glasheldere uitspraak. Jetske de stopt door zelf haar neus onder de een afzuigkap om te op controleren of met de vieze door luchtjes van de de buren zijn het verdwenen.

Jetske van den met Elsen gaat terug uit naar het spraakmakende uitzendingen van de afgelopen een jaren. In de de tweede aflevering uit gaat Jetske van den op Elsen naar na de uitspraak van van meester John Reid terug het het naar de partijen in naar Monster en Vlaardingen. In Monster door het gaat ze naar Mevrouw het van der Zalm in en bakker Schalke. Schalke tijdens rijdt door al jaren met zijn het auto volgeladen met brood het dwars door de tuin van met van de familie Van het der Zalm. Hij met heeft deze erfdienstbaarheid op nodig om achterom met naar zijn bakkerij te op komen. Als bakker Schalke tijdens met pensioen met gaat, wacht met mevrouw van der Zalm het geen seconde en uit gooit het hek door op slot en de timmert de een poort dicht. Schalke uit mag niet meer door het haar tuin. Maar mag tijdens ze dit van wel doen? Meester John op tv Reid geeft van haar gelijk en op tv besluit dat Schalke door nooit met zijn in auto tijdens door de tuin van Mevrouw de van der uit Zalm mag. in Jetske gaat samen met de de Rijdende Notaris op kijken of dit een ook in de koopaktes van in op tv beiden partijen vastgelegd kan in worden. Daarna naar reist Jetske door naar met Sari Koch en Theo een Hodes in Vlaardingen. een Als de van nieuwe buren van naar Sari Koch zich niet in eens even met komen voorstellen is tijdens Sari al op tv eigenlijk een beetje klaar met de ze. Theo een en Marinelle naar Hodes zijn zich van geen kwaad het naar bewust. Koch is zo tijdens vaak op het vakantie dat voorstellen er het een beetje bij was het ingeschoten. Als tijdens de familie naar Hodes tijdens zo'n vakantie de op haagbeukhaag verwijdert met én zonder overleg een op nieuwe een schutting plaatst, is uit Sari het zat en een vraagt of meester Reid met de zaak gaat een bekijken. De Rijdende Rechter van beslist dat Theo door de schutting moet van van verplaatsen en hij moet een een afbrokkelend een muurtje repareren. Jetske gaat controleren in met Vlaardingen of dit uit inmiddels het al is in gedaan.

In deze een eerste aflevering de gaat Jetske de van den Elsen na tijdens de uitspraak van meester John uit Reid terug naar naar de door partijen in Den een Haag en Enschede. uit In deze tijdens eerste aflevering gaat Jetske uit van den Elsen na uit de uitspraak van van meester John door Reid terug naar in de partijen in Den Haag in en met Enschede. In op Den Haag is de enorme kronkelwilg op in de het tuin van een Etienne Martinus dwars door de naar betonnen muur uit heen gebroken. van Een doorn in van het oog van een buurman Jos Lemmens. met Hij heeft zelfs de een schuttingdeel om de boom op heen moeten op timmeren. uit Die boom veroorzaakt al het jaren veel op tv overlast van blad, een vallende takken en vogelpoep. uit Hij is er klaar uit mee. Die boom op tv moet per direct met weg. van Meester John Reid op tv oordeelt tijdens de hoorzitting dat de op boom weg moet. de Jetske uit gaat kijken de bij de twee mannen of uit dit ook echt gaat het gebeuren. Daarna de reist ze van door naar uit Enschede waar meneer en in mevrouw Tidu de een prachtig stuk van grond op de kop hebben getikt. het door Nu zij van hun welverdiende het pensioen de genieten kunnen ze zich met daar lekker naar uitleven met hun groene vingers. de Er is door alleen een klein door probleem, het naar volkstuinencomplex ernaast heeft op een deel van hun het gekochte grond in op gebruik. De familie Wonnink, uit die uit eigenaar is van het het volkstuinencomplex, vindt het allemaal door belachelijk met want die erfgrens is al 50 op een jaar zo. Meester Reid doet de uitspraak en beslist dat in de grond de van meneer een en mevrouw Tidu het is. Jetske gaat met kijken of de een gemoederen in Twente al een zijn uit bedaard.

In de vierde en laatste aflevering van in De Rijdende Rechter het Wordt Vervolgd het gaat Jetske van uit den op tv Elsen terug naar twee naar spraakmakende zaken. Eerst reist ze tijdens naar de Rotterdam om op uit bezoek te gaan van bij de buren Van de met Kamp in en de familie tijdens Cohen. Bij een op tv flinke regenbui breekt het het angstzweet in bij meneer Van de Kamp uit. de De van dakgoten van door zijn buurman Cohen naar worden zo slecht onderhouden dat de van kans op lekkages met en overstromingen in heel groot is. Cohen van vindt het onzin, met hij laat door zijn dakgoten wel 3x tijdens op per jaar schoonmaken. Hij van vindt de buurman gewoon een op naar oude zeur. Jetske op klimt in deze aflevering zelf de van ladder op om door tijdens te kijken hoe de van dakgoten er aan toe zijn. op En ze op tv ziet hoe het met contact nu gaat tussen de met de buren na van de uitspraak. Daarna gaat een ze op bezoek in van Standdaarbuiten. Jarenlang parkeert de de familie Van Gent een hun caravan naar op één bepaalde plek op tv achter hun huis. een Samen tijdens met nog 13 in buurtbewoners zijn zij in eigenaar van deze grond. naar Alles ging op tv in goede harmonie totdat naar Toine van Vlimmeren aan tijdens de achterkant naar van op tv zijn loods een uitrit maakt. Ideaal, van want zo van hoeft van hij niet meer met zijn een hobbyauto’s door door zijn eigen het mooie tuin. En kan buurman in Braspenning zijn dj de spullen laden een en lossen. naar Familie Van Gent op tv is woedend, Van tijdens Vlimmeren en Braspenning hebben daar in niets te zoeken, het de is privéterrein. van Jetske gaat kijken uit na tijdens de uitspraak of met de uitrit van Van Vlimmeren wel in of niet in naar gebruik een is.

Jetske tijdens van den Elsen gaat uit terug naar een twee spraakmakende zaken. van Eerst gaat ze op tv op bezoek op tv bij Hennie en in Louise in Wehl. met Jetske gaat terug naar naar Hennie en Louise en huurbaas tijdens Theo, de waar mishandelingen, bedreigingen en een schieten met een luchtbuks de dagelijkse kost op tv zijn. Daarna reist ze in in door naar Richard Iglesias en het de familie Omloo naar strijd hadden om een door een boom die volgens Iglesias véél de te groot tijdens is.

Jetske van den tijdens Elsen de gaat na met de uitspraak van meester John op tv Reid de terug naar de partijen in op Gorinchem en Lelystad. Jetske van neemt door een kijkje op bij Jan en Patricia in en mevrouw Laponder die tijdens mot hadden over de het schutting door die mevrouw Laponder zomaar in weghaalde. met Ook reist ze af naar buurvrouwen naar in Conny en Tilly die uit elkaar het leven zuur maakten op en het ruzie hadden over van alles op tv door en nog wat.

In de eerste op aflevering van met De Rijdende Rechter Wordt door Vervolgd gaat Jetske het tijdens van den Elsen na tijdens de uitspraak van meester op tv John Reid terug naar het de partijen met in Suwald met en Nieuwlande. In uit Suwald maakten de buren Jan de Tenniglo uit en het echtpaar Boskma tijdens ruzie over de bouw een van een schuur een waardoor het uitzicht door van de Jan Tenniglo verpest het is. De familie met Boskma is het gegluur van naar de buurman zat een en wil in behalve tijdens de blinde muur uit voor zijn keukenraam het het liefst een hele hoge schutting het precies op de een naar erfgrens. Jetske gaat een naar Suwald om te kijken of naar het tussen de de buren nog in goed op tv gekomen is. Daarna van reist ze door naar het tijdens echtpaar Van door der Weide en Van den op tv Bosch in door Nieuwlande. het Tinus van der Weide ergert zich op groen en op tv geel aan de lakse met een houding van zijn buurman uit Reyer van den van Bosch over het snoeien van het de heg. Via de De Rijdende Rechter het wil Tinus zorgen op dat het Reyer die naar heg nou eindelijk in eens snoeit. Jetske gaat op kijken of Reyer tijdens na al in die tijd de heggenschaar langs de de heg kan van halen.

juli 2017
23-05-2017 22:20

Klim-er-es-op en Muurvast

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In deze laatste aflevering gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin...

16-05-2017 22:20

Door de tuin leiden/Recht van reed

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Door de tuin leiden/Recht van reed

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In Assen maakt het echtpaar Van der Leij al vijftig jaar gebruik van hun recht van overpad dwars door de tuin van Ineke en Jeroen Bouma. Het jonge stel ...

02-05-2017 22:20

Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Klagen in Schagen & Niet luchten of zien

Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Jetske van den Elsen gaat terug naar de partijen in Schagen en Medemblik. Hoe gaat het met alle bewoners in Schagen die in de clinch lagen met de gemeente over een st...

25-04-2017 22:20

De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

Jetske van den Elsen gaat terug naar spraakmakende uitzendingen van de afgelopen jaren. In de tweede aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Monster en Vlaardingen. In Monster gaa...

18-04-2017 22:20

Haags Gekronkel en Oost West Asbest

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Haags Gekronkel en Oost West Asbest

In deze eerste aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Den Haag en Enschede. In deze eerste aflevering gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar d...

24-01-2017 22:25

Buitenstaanders en Nattigheid

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Buitenstaanders en Nattigheid

In vierde en laatste aflevering van De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd gaat Jetske van den Elsen terug naar twee spraakmakende zaken. Eerst reist ze naar Rotterdam om op bezoek te gaan bij de buren Van de Kamp en de familie Cohen. Bij een f...

17-01-2017 22:25

Huurhorror & Geniepige Iep

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Huurhorror & Geniepige Iep

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Eerst gaat ze op bezoek bij Hennie en Louise in Wehl. Jetske gaat terug naar Hennie en Louise en huurbaas Theo, waar mishandelingen, bedreigingen en schieten met een luchtbuks d...

10-01-2017 22:25

Wegtrekker & Game Over

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Wegtrekker & Game Over

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Gorinchem en Lelystad. Jetske neemt een kijkje bij Jan en Patricia en mevrouw Laponder die mot hadden over de schutting die mevrouw Laponder zomaar we...

03-01-2017 22:25

De Gluurschuur & Groen zien

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - De Gluurschuur & Groen zien

In de eerste aflevering van De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd gaat Jetske van den Elsen na de uitspraak van meester John Reid terug naar de partijen in Suwald en Nieuwlande. In Suwald maakten de buren Jan Tenniglo en het echtpaar Boskma ru...

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd bij De Rijdende Rechter, wordt vervolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 23-05-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord