Programma gemist?

Op je zesentwintigste op al vijftien jaar op in het op tv vak zitten, de dat was met voor Jan Smit naar reden voor een feestje. Op de je zesentwintigste een al vijftien op jaar in het vak zitten, dat in was voor Jan in Smit reden voor met een feestje. door In op tv oktober 2012 stond tijdens de zanger maar door liefst vijf keer in Ahoy, op tv om samen met alle met fans naar zijn successen te vieren. de Hits van toen en op tv van nu komen het voorbij in een op op tv fantastische show, waarin gezelligheid de in boventoon de voert. Carola Smit, 'beste vriend' in Gerard Joling, Nick & tijdens Simon, Yes-R op en 'tropische verrassing' Damaru op tv tijdens delen het podium met het Jan en zetten een Ahoy op z'n door kop. In 1997 scoorde Jantje op tv door Smit met 'Ik zing dit het lied met voor jou alleen' zijn eerste naar nummer één notering in een de Nederlandse hitlijsten. met tijdens Inmiddels staat de teller op uit zestien de en het einde op tv is nog zeker niet in in zicht want Jan heeft op tv in aangegeven nog vijftien jaar in door te uit gaan.

september 2020
03-01-2017 15:30

15 jaar Jan Smit

15 jaar Jan Smit - 15 jaar Jan Smit

Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. In oktober 2012 stond de zanger ...

15 jaar Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 15 jaar Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 15 jaar Jan Smit bij 15 jaar Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 15 jaar Jan Smit. Heb je een uitzending van 15 jaar Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

15 jaar Jan Smit gemist

Uitzending gemist van 15 jaar Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van 15 jaar Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!