Programma gemist?

Op je zesentwintigste de al vijftien jaar met in het van vak zitten, tijdens dat was in voor Jan Smit reden voor een een feestje. Op je tijdens zesentwintigste al met vijftien jaar in een het vak zitten, de dat met was voor Jan Smit reden tijdens voor een tijdens feestje. In in oktober 2012 stond de zanger op tv maar tijdens liefst vijf keer in in Ahoy, om in samen met alle fans zijn successen naar te vieren. naar Hits naar van toen en van nu komen in voorbij in een op tv fantastische show, op waarin met gezelligheid de boventoon voert. Carola Smit, door van 'beste vriend' Gerard Joling, Nick het & Simon, Yes-R met en met 'tropische verrassing' Damaru naar delen het podium met Jan en op tv zetten Ahoy een op z'n kop. In van 1997 scoorde Jantje in de Smit met 'Ik zing dit op tv lied voor jou alleen' op tv zijn eerste een nummer één in notering in de van Nederlandse hitlijsten. Inmiddels staat de een teller op door zestien en het einde op tv een is nog zeker niet in zicht naar want van Jan heeft aangegeven nog met vijftien jaar door door te met gaan.

januari 2021
03-01-2017 15:30

15 jaar Jan Smit

15 jaar Jan Smit - 15 jaar Jan Smit

Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. In oktober 2012 stond de zanger ...

15 jaar Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 15 jaar Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 15 jaar Jan Smit bij 15 jaar Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 15 jaar Jan Smit. Heb je een uitzending van 15 jaar Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

15 jaar Jan Smit gemist

Uitzending gemist van 15 jaar Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van 15 jaar Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!