Programma gemist?

Op je op zesentwintigste van al vijftien jaar in het vak in zitten, dat was op tv voor Jan Smit het reden het voor een feestje. Op je een zesentwintigste al vijftien in jaar in een het vak tijdens zitten, dat was voor Jan op tv in Smit reden voor uit een feestje. In van oktober 2012 stond de het zanger maar liefst tijdens vijf keer uit in Ahoy, om samen een met alle fans in zijn successen te vieren. Hits een van toen en in van nu komen in een voorbij in een in fantastische show, waarin gezelligheid de boventoon tijdens voert. Carola Smit, een 'beste op tv vriend' Gerard Joling, Nick op & Simon, op tv Yes-R en 'tropische op tv verrassing' Damaru een delen het podium met Jan en uit zetten Ahoy van op z'n op kop. In 1997 een scoorde Jantje Smit met 'Ik naar de zing dit lied voor jou alleen' uit zijn eerste naar nummer één notering uit in de Nederlandse in hitlijsten. Inmiddels met staat de teller door op zestien naar en het einde is nog een zeker niet in uit zicht op want Jan heeft aangegeven nog op tv vijftien het jaar door te het gaan.

augustus 2021
03-01-2017 15:30

15 jaar Jan Smit

15 jaar Jan Smit - 15 jaar Jan Smit

Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. In oktober 2012 stond de zanger ...

15 jaar Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 15 jaar Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 15 jaar Jan Smit bij 15 jaar Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 15 jaar Jan Smit. Heb je een uitzending van 15 jaar Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

15 jaar Jan Smit gemist

Uitzending gemist van 15 jaar Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van 15 jaar Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!