Programma gemist?

Op je zesentwintigste uit al vijftien jaar uit in door het vak zitten, een dat was voor Jan de Smit reden voor een van het feestje. Op je zesentwintigste al vijftien door naar jaar in het vak zitten, dat de was voor Jan de uit Smit reden voor een feestje. In uit oktober op tv 2012 stond de door zanger maar liefst vijf met keer de in Ahoy, om samen een met alle fans zijn successen naar te vieren. Hits op tv van toen tijdens en van nu een komen voorbij de in een fantastische show, van waarin gezelligheid een de boventoon voert. Carola Smit, op 'beste vriend' Gerard het Joling, Nick & het Simon, op tv Yes-R en 'tropische verrassing' Damaru op tv delen het in podium met op Jan en door zetten Ahoy op z'n een kop. In de 1997 scoorde Jantje Smit met met 'Ik tijdens zing dit lied op voor jou alleen' zijn eerste uit nummer uit één notering in de Nederlandse het hitlijsten. Inmiddels staat de een teller op zestien naar van en het einde op is nog zeker niet in zicht van de want Jan heeft aangegeven de nog vijftien door jaar door te het gaan.

juni 2020
03-01-2017 15:30

15 jaar Jan Smit

15 jaar Jan Smit - 15 jaar Jan Smit

Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. In oktober 2012 stond de zanger ...

15 jaar Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 15 jaar Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 15 jaar Jan Smit bij 15 jaar Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 15 jaar Jan Smit. Heb je een uitzending van 15 jaar Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

15 jaar Jan Smit gemist

Uitzending gemist van 15 jaar Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van 15 jaar Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!