Programma gemist?

Op je de zesentwintigste met al vijftien jaar in het vak door zitten, op dat was voor Jan met Smit een reden voor een feestje. Op je het in zesentwintigste al vijftien jaar in het het vak zitten, het dat was op tv voor Jan Smit reden voor het een feestje. In de oktober 2012 stond van de zanger maar van liefst vijf keer in op tv in Ahoy, om samen de met alle fans zijn successen de te vieren. het Hits van toen en met van de nu komen voorbij van in een door fantastische show, waarin de gezelligheid de boventoon voert. op Carola Smit, in 'beste vriend' Gerard Joling, uit Nick & Simon, Yes-R door en 'tropische verrassing' Damaru uit met delen het podium met Jan en van met zetten Ahoy op z'n de kop. In 1997 scoorde Jantje uit Smit met 'Ik een zing dit het lied voor jou uit alleen' zijn eerste nummer van een één notering in de Nederlandse hitlijsten. op tv Inmiddels staat de op op teller op zestien en het het einde is met nog zeker met niet in zicht want Jan heeft uit aangegeven in nog vijftien jaar door te op naar gaan.

april 2021
03-01-2017 15:30

15 jaar Jan Smit

15 jaar Jan Smit - 15 jaar Jan Smit

Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. In oktober 2012 stond de zanger ...

15 jaar Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 15 jaar Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 15 jaar Jan Smit bij 15 jaar Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 15 jaar Jan Smit. Heb je een uitzending van 15 jaar Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

15 jaar Jan Smit gemist

Uitzending gemist van 15 jaar Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van 15 jaar Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!