Programma gemist?

Op je zesentwintigste in al vijftien een jaar in het vak in zitten, dat was in voor Jan Smit van reden in voor een feestje. Op het je zesentwintigste al vijftien de jaar in het in de vak zitten, dat was naar voor Jan Smit reden van voor een feestje. In tijdens oktober 2012 stond in de uit zanger maar naar liefst vijf keer in een Ahoy, om samen met alle de fans zijn met successen te vieren. de Hits van op toen en van naar nu komen voorbij door in een fantastische show, waarin een gezelligheid op de boventoon de voert. Carola Smit, 'beste vriend' Gerard op Joling, Nick op & Simon, een Yes-R en 'tropische verrassing' door Damaru delen in het podium van met Jan en zetten uit Ahoy op z'n kop. op tv In 1997 met scoorde Jantje Smit op met 'Ik het zing dit lied voor jou door alleen' zijn eerste op tv nummer één notering in de uit de Nederlandse hitlijsten. Inmiddels staat van de uit teller op zestien met en het einde is nog van zeker van niet in zicht want Jan heeft een aangegeven nog vijftien de jaar door uit te op gaan.

januari 2020
03-01-2017 15:30

15 jaar Jan Smit

15 jaar Jan Smit - 15 jaar Jan Smit

Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. In oktober 2012 stond de zanger ...

15 jaar Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 15 jaar Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 15 jaar Jan Smit bij 15 jaar Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 15 jaar Jan Smit. Heb je een uitzending van 15 jaar Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

15 jaar Jan Smit gemist

Uitzending gemist van 15 jaar Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van 15 jaar Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!