Programma gemist?

Op van je zesentwintigste tijdens al vijftien jaar in het de vak zitten, dat uit was voor Jan Smit met reden door voor een feestje. op tv Op je zesentwintigste op tv al vijftien het jaar in het vak zitten, van dat was in voor Jan Smit door reden voor op tv een feestje. In oktober tijdens 2012 stond door de zanger maar op liefst vijf keer in Ahoy, op om samen naar met alle fans zijn successen tijdens te vieren. van Hits van toen uit en van nu naar komen voorbij in uit een fantastische naar show, waarin gezelligheid de naar boventoon voert. Carola Smit, uit 'beste op tv vriend' Gerard Joling, het Nick & Simon, Yes-R een en 'tropische verrassing' Damaru in delen het op podium in met Jan en zetten Ahoy van op z'n kop. door In in 1997 scoorde Jantje tijdens Smit met 'Ik zing dit door lied voor jou een alleen' naar zijn eerste nummer het één notering in de Nederlandse hitlijsten. op Inmiddels staat uit de tijdens teller op zestien en het einde met is nog in zeker niet in zicht door want Jan heeft tijdens op tv aangegeven nog vijftien jaar door te op door gaan.

september 2020
03-01-2017 15:30

15 jaar Jan Smit

15 jaar Jan Smit - 15 jaar Jan Smit

Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. In oktober 2012 stond de zanger ...

15 jaar Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 15 jaar Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 15 jaar Jan Smit bij 15 jaar Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 15 jaar Jan Smit. Heb je een uitzending van 15 jaar Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

15 jaar Jan Smit gemist

Uitzending gemist van 15 jaar Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van 15 jaar Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!