Programma gemist?

Op je op zesentwintigste al vijftien de jaar in het vak een zitten, dat in was voor Jan tijdens Smit reden voor van een uit feestje. Op je zesentwintigste van al vijftien jaar een in het vak zitten, van dat was voor Jan het Smit op tv reden voor een feestje. In een tijdens oktober 2012 stond op de zanger maar het liefst vijf keer in op tv Ahoy, om samen met op tv alle fans door zijn successen te vieren. van Hits van van toen en van nu de komen voorbij in een naar fantastische show, waarin door gezelligheid de naar boventoon voert. Carola op Smit, 'beste vriend' Gerard op Joling, Nick het & op tv Simon, Yes-R en 'tropische verrassing' de Damaru met delen het podium met met Jan en zetten Ahoy op op z'n kop. tijdens In 1997 scoorde Jantje in Smit met een 'Ik op zing dit lied in voor jou alleen' zijn met eerste nummer één notering tijdens in de Nederlandse op hitlijsten. Inmiddels een staat de teller het op zestien en het einde op is nog het zeker niet door in zicht want Jan op heeft de aangegeven nog vijftien jaar het door te tijdens gaan.

september 2021
03-01-2017 15:30

15 jaar Jan Smit

15 jaar Jan Smit - 15 jaar Jan Smit

Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. Op je zesentwintigste al vijftien jaar in het vak zitten, dat was voor Jan Smit reden voor een feestje. In oktober 2012 stond de zanger ...

15 jaar Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 15 jaar Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 15 jaar Jan Smit bij 15 jaar Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 15 jaar Jan Smit. Heb je een uitzending van 15 jaar Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

15 jaar Jan Smit gemist

Uitzending gemist van 15 jaar Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van 15 jaar Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!