Programma gemist?

Wat betekenen dieren in voor mensen? op tv En wat de doen mensen voor de dieren? met een In de aanloop naar dierendag en in met het feest van Sint uit Franciscus is Roderick bij naar een bijzondere paardenzegening met in een Limburg en rijdt door hij mee met de de dierenambulance.

Hoe het gaan jongeren met geloof het om en hoe op tv betrek door je hen bij de kerk? Pastor de Gerben Zweers tijdens trekt een al jaren met ze op op.

In deze aflevering met ontmoet Roderick Vonhögen in de uit Nederlandse schrijfster Rosita Steenbeek. het Ze vertelt onder door meer over haar ervaringen uit in vluchtelingenkampen van op Lampedusa en in uit Libanon naar en over de haar leven in op tv Rome.

Midden op tv in de Tweede Wereldoorlog doet op een een priester een belofte aan van Maria: met als zij Bergen met op Zoom beschermt, zal een de stad haar elk jaar op tv met een uit Ommegang op tv vereren. Dit jaar houdt Bergen op op Zoom zich voor door de 75e door keer aan deze naar belofte op met een spektakel dat op tv zijn weerga op tv niet kent. De de Bijbel komt tot leven uit op straat, geloof wordt in doorgegeven, intenties van worden meegedragen en de gebeden verhoord: er gebeuren met wonderen op onderweg.

Wat op tv kan het geloof betekenen tijdens voor met een nieuwe generatie in een op tv tijd waarin met nog maar op weinig mensen naar de op kerk gaan? op tv In Bergen op Zoom door hebben ze tijdens een antwoord gevonden. In het naar eerste in deel van een uit tweeluik laat Roderick zien hoe een door hele stad een samenkomt rond Maria. Gelovigen naar en ongelovigen, jong op tv naar en oud, kerkgangers en thuisblijvers tijdens zetten door zich maandenlang in voor de 75e het Maria het Ommegang.

In de Wallonië bezoekt Roderick bedevaartsoord met Banneux, de abdijbrouwerij Val-Dieu in en het uit migrantencafé van de op tv bisschop.

De uit gemeenschap groeit, de kerk gaat de bouwen. Het een gebeurt tijdens nog weinig. Wel in Almere, waar de de parochie zondags van op uit haar voegen uit barst.

Op zoek naar naar de katholieke het wortels van tijdens de Efteling en de raakvlakken tijdens tussen met de wereld van in het geloof en die het van naar sprookjes.

De zusters Norbertinessen een hebben een bij hun met klooster in Oosterhout een enorme op wijngaard. De op eerste wijn wordt dit op voorjaar het geschonken.

In op tv het voetspoor de van bijna 500 Nederlandse pelgrims in met het in Heilig Land, met aandacht in voor door de zorgbedevaart en fietsende met pelgrims.

Hoe gaan op jongeren in met geloof om en hoe betrek in je hen bij een uit de kerk? Pastor Gerben op tv Zweers trekt naar al jaren met ze uit op.

Dordrecht is het van toneel van The op tv Passion. met Roderick neemt een kijkje naar bij met hartverwarmende initiatieven voor met medemensen. Met o.a. kapper Peter Borsje, die in mensen een die het zich niet kunnen een veroorloven een tijdens gratis knipbeurt geeft, de een jongeren van het de Netwerk Jong op tv Zwijndrecht helpt mensen zonder tijdens netwerk, maar ook op mensen met tijdens een beperking van of ouderen het die niet alles meer zelf met kunnen het doen en we gaan behind de the scenes naar bij The Passion rond het het thema tijdens ?Je bent een niet alleen?.

Dordrecht is het naar toneel van van The Passion. Roderick neemt naar een kijkje bij op tv initiatieven die het een evangelie in op tv de praktijk brengen. Een kijkje het in naar Het Babyhuis, het bij het Voedselbos van Stichting BuitenZinnig van en met Stichting De op Toekomst in tijdens Barendrecht.

Pam van de een Weijer is bij het het de vorige verkiezingen gekozen in de door op tv gemeenteraad van Nijkerk. Ze wil een vanuit haar geloof tijdens bijdragen aan een de samenleving waar mensen naar een elkaar omzien. door Een tijdens portet van een betrokken parochiaan, die uit haar naar tijd verdeelt tussen gezin, samenleving in en het politiek.

Portret van het fotograaf een Ramon Mangold. Hij uit brengt typisch katholieke uit gebruiken en evenementen in op tv beeld, hij van reist mee met bisschoppen en de jongeren en het weet de het kleur van de kerk uit op de gevoelige plaat in vast te op tv leggen. Hij een won in 2017 met voor zijn fotoserie over bisschop Gerard in het de Korte de Zilveren Camera. in Een inkijkje het in de manier waarop Mangold de door hedendaags katholiek Nederland in beeld de brengt.

oktober 2019
01-10-2019 15:10

Hart voor dieren

Roderick Zoekt Licht - Hart voor dieren

Wat betekenen dieren voor mensen? En wat doen mensen voor de dieren? In de aanloop naar dierendag en het feest van Sint Franciscus is Roderick bij een bijzondere paardenzegening in Limburg en rijdt hij mee met de dierenambulance.

26-09-2019 10:55

Wie de jeugd heeft...

Roderick Zoekt Licht - Wie de jeugd heeft...

Hoe gaan jongeren met geloof om en hoe betrek je hen bij de kerk? Pastor Gerben Zweers trekt al jaren met ze op.

17-09-2019 15:10

Vluchtelingen en Rome

Roderick Zoekt Licht - Vluchtelingen en Rome

In deze aflevering ontmoet Roderick Vonhögen de Nederlandse schrijfster Rosita Steenbeek. Ze vertelt onder meer over haar ervaringen in vluchtelingenkampen op Lampedusa en in Libanon en over haar leven in Rome.

10-09-2019 15:10

Geloof op straat II

Roderick Zoekt Licht - Geloof op straat II

Midden in de Tweede Wereldoorlog doet een priester een belofte aan Maria: als zij Bergen op Zoom beschermt, zal de stad haar elk jaar met een Ommegang vereren. Dit jaar houdt Bergen op Zoom zich voor de 75e keer aan deze belofte met een spe...

03-09-2019 15:10

Geloof op straat (1/2)

Roderick Zoekt Licht - Geloof op straat (1/2)

Wat kan het geloof betekenen voor een nieuwe generatie in een tijd waarin nog maar weinig mensen naar de kerk gaan? In Bergen op Zoom hebben ze een antwoord gevonden. In het eerste deel van een tweeluik laat Roderick zien hoe een hele stad ...

28-05-2019 15:25

In Wallonië

Roderick Zoekt Licht - In Wallonië

In Wallonië bezoekt Roderick bedevaartsoord Banneux, de abdijbrouwerij Val-Dieu en het migrantencafé van de bisschop.

21-05-2019 15:25

Toekomst van kerkgebouwen deel II

Roderick Zoekt Licht - Toekomst van kerkgebouwen deel II

De gemeenschap groeit, de kerk gaat bouwen. Het gebeurt nog weinig. Wel in Almere, waar de parochie zondags uit haar voegen barst.

14-05-2019 15:25

De boodschap van sprookjes

Roderick Zoekt Licht - De boodschap van sprookjes

Op zoek naar de katholieke wortels van de Efteling en de raakvlakken tussen de wereld van het geloof en die van sprookjes.

07-05-2019 15:25

Wijnzusters in Oosterhout

Roderick Zoekt Licht - Wijnzusters in Oosterhout

De zusters Norbertinessen hebben bij hun klooster in Oosterhout een enorme wijngaard. De eerste wijn wordt dit voorjaar geschonken.

30-04-2019 15:25

Nederland in het Heilig Land

Roderick Zoekt Licht - Nederland in het Heilig Land

In het voetspoor van bijna 500 Nederlandse pelgrims in het Heilig Land, met aandacht voor de zorgbedevaart en fietsende pelgrims.

23-04-2019 15:25

Wie de jeugd heeft...

Roderick Zoekt Licht - Wie de jeugd heeft...

Hoe gaan jongeren met geloof om en hoe betrek je hen bij de kerk? Pastor Gerben Zweers trekt al jaren met ze op.

16-04-2019 15:25

The Passion in Dordrecht (2/2)

Roderick Zoekt Licht - The Passion in Dordrecht (2/2)

Dordrecht is het toneel van The Passion. Roderick neemt een kijkje bij hartverwarmende initiatieven voor medemensen. Met o.a. kapper Peter Borsje, die mensen die het zich niet kunnen veroorloven een gratis knipbeurt geeft, de jongeren van ...

09-04-2019 15:25

The Passion in Dordrecht (1/2)

Roderick Zoekt Licht - The Passion in Dordrecht (1/2)

Dordrecht is het toneel van The Passion. Roderick neemt een kijkje bij initiatieven die het evangelie in de praktijk brengen. Een kijkje in Het Babyhuis, bij het Voedselbos van Stichting BuitenZinnig en Stichting De Toekomst in Barendrech...

02-04-2019 15:25

Parochiaan in de politiek

Roderick Zoekt Licht - Parochiaan in de politiek

Pam van de Weijer is bij de vorige verkiezingen gekozen in de gemeenteraad van Nijkerk. Ze wil vanuit haar geloof bijdragen aan een samenleving waar mensen naar elkaar omzien. Een portet van een betrokken parochiaan, die haar tijd verdeelt ...

26-03-2019 16:25

De kerk van Ramon Mangold

Roderick Zoekt Licht - De kerk van Ramon Mangold

Portret van fotograaf Ramon Mangold. Hij brengt typisch katholieke gebruiken en evenementen in beeld, hij reist mee met bisschoppen en jongeren en weet de kleur van de kerk op de gevoelige plaat vast te leggen. Hij won in 2017 voor zijn fot...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roderick Zoekt Licht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roderick Zoekt Licht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roderick Zoekt Licht bij Roderick Zoekt Licht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roderick Zoekt Licht. Heb je een uitzending van Roderick Zoekt Licht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roderick Zoekt Licht gemist

Uitzending gemist van Roderick Zoekt Licht? Hier kun je alle uitzendingen van Roderick Zoekt Licht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!