Programma gemist?

Het is eindelijk van zover: op naar uit tijdens Tenerife! De voorbereidingen worden Virginia op tv allemaal te veel. door Ze moet op het naar laatste tijdens moment nog van allerlei oplossingen bedenken. Uiteindelijk staat met ze op tv toch klaar in met haar bruidsjurk. Maar het dan vraagt ze zich voor uit de laatste uit keer af of dit echt uit is wat ze in wil. van Ook bij Peter Jan slaat naar de tijdens twijfel toe. Kortom: doen tijdens ze 't of in doen tijdens ze 't niet?

Met nog een maar een paar een weken met tot de bruiloft slaat naar bij Virginia de afvalstress toe. op tv Het op tv gaat niet door snel genoeg en op Tenerife een zijn er weer naar wat van kilootjes bijgekomen. Ze door gaat weer sporten tijdens met haar instructeur. Maar met door het vrijgezellenfeest voor uit de deur op tv gaan de op tv goede voornemens gauw van weer de ijskast het in. Virginia wordt door Bianca op tv en Sandy verrast tijdens met met een kroegentocht, een limo tijdens en natuurlijk een stripper! Het op tv vrijgezellenfeestje op tv van Peter Jan is in ook niet misselijk. op Goede vriend Johan Vlemmix een door heeft iets heel op spannends in petto, waar Virginia allesbehalve op tv in blij mee is. En een daarmee staat het het aankomende huwelijk alweer op op losse op schroeven.

Op in Tenerife is het niet bepaald met gezellig, want Virginia naar heeft een enorm op tv ochtendhumeur. tijdens Volgens Peter tijdens heeft Virginia koudwatervrees op en kan ze niet naar tegen veranderingen. Als ze door dan ook nog in eens een standje van krijgen van goede vriendin van Bianca, op tv die op het budget tijdens let, is het helemaal een op gedaan met de pret. Peter Jan in vraagt zich hardop door af of hij het wel met Virginia naar naar moet trouwen.

Virginia de en Peter Jan tijdens reizen met dochter Djelisa tijdens af tijdens naar Tenerife om de locatie het voor hun huwelijk het te bekijken. van Vanuit Nederland is Virginia al uit druk de bezig geweest om de op tv goedkoopste uit locatie te zoeken. De twee door zijn het op niet altijd met elkaar naar eens en op tv de voorbereidingen zorgen naar voor nogal wat problemen. het Het doet met het humeur van Virginia het geen goed. Ze wil de liever met op tv Djelisa aan het zwembad in liggen, met maar er het moeten nu eenmaal door wat dingen geregeld het worden.

Virginia een wordt in een bomvol stadion uit tijdens de in Hollandse avond op tv door Peter Jan verrast uit met een aanzoek. uit Zanger Django het Wagner helpt Peter die zijn door op tv vriendin op het het podium roept om haar dé in vraag te stellen. door Zichtbaar op tv geëmotioneerd zegt Virginia 'ja', met tijdens als getuigen haar beste tijdens uit vriendinnen Bianca en Sandy en haar naar broer Giovanni. een Het stel wil van al met in januari trouwen, het dus moet er in korte tijd door een hoop tijdens geregeld worden. tijdens Virginia gaat tijdens op zoek naar een trouwjurk en tijdens uit komt erachter dat met ze toch echt wat aan de de zware kant is. tijdens door Ze start met tijdens een streng dieet, maar wordt daar tijdens geen leuker mens in in van.

Peter uit en Virginia maken een tijdens nieuwe start naar in een nieuw in huis in Tiel. Hoewel het Virginia druk bezig van is met van de verhuizing, van heeft Peter Jan op tv wel iets anders aan zijn tijdens hoofd. Hij wil namelijk de niets liever dan tijdens dat zij zijn het vrouw met wordt en wil tijdens haar verrassen met van een aanzoek. Hij schakelt de de hulp in met van een bekende volkszanger door in en zijn dochtertje de Djelisa. Ook beste vriendinnen Bianca naar en Sandy naar zitten in het complot op tv en zelfs van Virginia's broer het Giovanni houdt de grote verrassing een voor zijn zus het geheim.

oktober 2019
07-02-2017 20:33

Afl. 6

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 6

Het is eindelijk zover: op naar Tenerife! De voorbereidingen worden Virginia allemaal te veel. Ze moet op het laatste moment nog allerlei oplossingen bedenken. Uiteindelijk staat ze toch klaar in haar bruidsjurk. Maar dan vraagt ze zich voo...

31-01-2017 20:31

Afl. 5

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 5

Met nog maar een paar weken tot de bruiloft slaat bij Virginia de afvalstress toe. Het gaat niet snel genoeg en op Tenerife zijn er weer wat kilootjes bijgekomen. Ze gaat weer sporten met haar instructeur. Maar met het vrijgezellenfeest voo...

24-01-2017 20:31

Afl. 4

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 4

Op Tenerife is het niet bepaald gezellig, want Virginia heeft een enorm ochtendhumeur. Volgens Peter heeft Virginia koudwatervrees en kan ze niet tegen veranderingen. Als ze dan ook nog eens een standje krijgen van goede vriendin Bianca, di...

17-01-2017 20:32

Afl. 3

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 3

Virginia en Peter Jan reizen met dochter Djelisa af naar Tenerife om de locatie voor hun huwelijk te bekijken. Vanuit Nederland is Virginia al druk bezig geweest om de goedkoopste locatie te zoeken. De twee zijn het niet altijd met elkaar e...

10-01-2017 20:32

Afl. 2

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 2

Virginia wordt in een bomvol stadion tijdens de Hollandse avond door Peter Jan verrast met een aanzoek. Zanger Django Wagner helpt Peter die zijn vriendin op het podium roept om haar dé vraag te stellen. Zichtbaar geëmotioneerd zegt Virgini...

03-01-2017 20:34

Afl. 1

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 1

Peter en Virginia maken een nieuwe start in een nieuw huis in Tiel. Hoewel Virginia druk bezig is met de verhuizing, heeft Peter Jan wel iets anders aan zijn hoofd. Hij wil namelijk niets liever dan dat zij zijn vrouw wordt en wil haar verr...

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? bij Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?. Heb je een uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist

Realityserie waarin Peter Jan Rens en zijn 43 jaar jongere vriendin Virginia worden gevolgd op weg naar hun huwelijk. Na veel ups en downs in hun stormachtige relatie gaat het stel eindelijk trouwen. Althans, dat is de bedoeling. De aanloop naar de grote dag wordt op de voet gevolgd. Van het aanzoek tot de grote climax: de huwelijksvoltrekking.

Uitzending gemist van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?? Hier kun je alle uitzendingen van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-02-2017 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!