Programma gemist?

Het is met eindelijk uit zover: op naar Tenerife! De op tv voorbereidingen worden Virginia allemaal door te veel. door Ze moet op het naar laatste moment nog het allerlei oplossingen bedenken. door Uiteindelijk staat het ze van toch klaar in haar bruidsjurk. Maar van dan vraagt in ze zich voor de het laatste tijdens keer af of dit echt naar is wat ze in in wil. Ook bij op tv Peter Jan slaat de twijfel toe. van Kortom: doen ze naar op 't of doen ze het 't niet?

Met nog maar van een in paar weken een tot de bruiloft in slaat bij Virginia op de afvalstress toe. in Het gaat niet snel genoeg tijdens en op Tenerife met zijn er weer de wat kilootjes bijgekomen. uit Ze gaat weer naar sporten met op haar instructeur. Maar met het op op vrijgezellenfeest voor de deur de gaan de van goede voornemens gauw met weer de ijskast in. in Virginia wordt door Bianca op tv en tijdens Sandy verrast met van een kroegentocht, een limo en uit natuurlijk uit een stripper! Het vrijgezellenfeestje tijdens van Peter Jan is uit ook niet naar misselijk. Goede vriend Johan de Vlemmix naar heeft iets heel op tv spannends in petto, tijdens waar Virginia allesbehalve blij van mee is. op tv En daarmee staat in het aankomende huwelijk alweer op losse van tijdens schroeven.

Op met Tenerife is het niet bepaald op gezellig, uit want Virginia op heeft een enorm het ochtendhumeur. Volgens Peter heeft Virginia koudwatervrees in en kan naar ze van niet tegen veranderingen. van Als ze dan ook naar nog eens een standje krijgen met van goede van vriendin op tv Bianca, die op het budget let, met is het naar helemaal gedaan een met de pret. Peter de Jan vraagt met zich hardop af of hij tijdens wel met van Virginia moet op tv trouwen.

Virginia en Peter door Jan de reizen met dochter van Djelisa af naar op tv Tenerife om de locatie uit voor hun huwelijk van te bekijken. Vanuit Nederland de is Virginia al een druk op bezig geweest naar om de goedkoopste locatie te een zoeken. door De twee zijn het niet altijd van met met elkaar eens en de tijdens voorbereidingen zorgen voor van nogal wat problemen. tijdens Het doet het humeur van van Virginia geen het goed. Ze van wil liever van met Djelisa aan het tijdens zwembad liggen, maar op tv er in moeten nu eenmaal een wat dingen geregeld uit worden.

Virginia wordt op in een bomvol stadion naar tijdens uit de Hollandse met avond door Peter Jan verrast van met een tijdens aanzoek. Zanger Django Wagner helpt uit een Peter die zijn vriendin op het met podium roept om het haar de dé vraag de te stellen. Zichtbaar het geëmotioneerd zegt Virginia het 'ja', met als getuigen haar beste tijdens het vriendinnen Bianca en door Sandy en haar broer Giovanni. tijdens Het stel op wil al op tv in januari trouwen, dus door moet er in korte tijd een een hoop het geregeld van worden. Virginia gaat op op zoek naar naar een trouwjurk en een komt erachter dat ze met toch echt wat aan het de zware kant met is. Ze start op tv met een in streng dieet, maar wordt daar uit geen leuker de mens op tv van.

Peter en Virginia een maken een nieuwe uit start in een met nieuw de huis in van Tiel. Hoewel Virginia tijdens druk bezig is met de verhuizing, door het heeft Peter Jan met wel iets anders aan zijn naar hoofd. tijdens Hij wil namelijk niets de liever dan dat zij zijn naar vrouw in wordt en wil uit haar verrassen met met een aanzoek. Hij schakelt de op hulp het in van een bekende volkszanger door met en zijn dochtertje Djelisa. Ook een beste vriendinnen uit Bianca en Sandy van zitten in het complot en in naar zelfs Virginia's broer op tv Giovanni houdt de grote verrassing de voor zijn met zus geheim.

augustus 2020
07-02-2017 20:33

Afl. 6

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 6

Het is eindelijk zover: op naar Tenerife! De voorbereidingen worden Virginia allemaal te veel. Ze moet op het laatste moment nog allerlei oplossingen bedenken. Uiteindelijk staat ze toch klaar in haar bruidsjurk. Maar dan vraagt ze zich voo...

31-01-2017 20:31

Afl. 5

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 5

Met nog maar een paar weken tot de bruiloft slaat bij Virginia de afvalstress toe. Het gaat niet snel genoeg en op Tenerife zijn er weer wat kilootjes bijgekomen. Ze gaat weer sporten met haar instructeur. Maar met het vrijgezellenfeest voo...

24-01-2017 20:31

Afl. 4

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 4

Op Tenerife is het niet bepaald gezellig, want Virginia heeft een enorm ochtendhumeur. Volgens Peter heeft Virginia koudwatervrees en kan ze niet tegen veranderingen. Als ze dan ook nog eens een standje krijgen van goede vriendin Bianca, di...

17-01-2017 20:32

Afl. 3

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 3

Virginia en Peter Jan reizen met dochter Djelisa af naar Tenerife om de locatie voor hun huwelijk te bekijken. Vanuit Nederland is Virginia al druk bezig geweest om de goedkoopste locatie te zoeken. De twee zijn het niet altijd met elkaar e...

10-01-2017 20:32

Afl. 2

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 2

Virginia wordt in een bomvol stadion tijdens de Hollandse avond door Peter Jan verrast met een aanzoek. Zanger Django Wagner helpt Peter die zijn vriendin op het podium roept om haar dé vraag te stellen. Zichtbaar geëmotioneerd zegt Virgini...

03-01-2017 20:34

Afl. 1

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 1

Peter en Virginia maken een nieuwe start in een nieuw huis in Tiel. Hoewel Virginia druk bezig is met de verhuizing, heeft Peter Jan wel iets anders aan zijn hoofd. Hij wil namelijk niets liever dan dat zij zijn vrouw wordt en wil haar verr...

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? bij Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?. Heb je een uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist

Realityserie waarin Peter Jan Rens en zijn 43 jaar jongere vriendin Virginia worden gevolgd op weg naar hun huwelijk. Na veel ups en downs in hun stormachtige relatie gaat het stel eindelijk trouwen. Althans, dat is de bedoeling. De aanloop naar de grote dag wordt op de voet gevolgd. Van het aanzoek tot de grote climax: de huwelijksvoltrekking.

Uitzending gemist van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?? Hier kun je alle uitzendingen van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-02-2017 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!