Programma gemist?

Het is met eindelijk zover: op op naar Tenerife! De in voorbereidingen tijdens worden Virginia allemaal te veel. een Ze het moet op het laatste moment nog de allerlei op oplossingen bedenken. Uiteindelijk de staat ze de toch klaar in de haar bruidsjurk. Maar dan vraagt naar ze zich voor de het laatste van keer af of dit echt naar is van wat ze wil. Ook een bij Peter Jan naar slaat de twijfel van toe. naar Kortom: doen ze 't of doen op tv ze een 't niet?

Met nog maar een een een paar weken met tot de bruiloft slaat bij met Virginia de afvalstress naar toe. Het op gaat niet snel genoeg uit en op Tenerife zijn van op tv er weer wat door kilootjes bijgekomen. Ze in gaat weer sporten met haar instructeur. op tv tijdens Maar met het vrijgezellenfeest het voor de deur gaan de een tijdens goede voornemens gauw weer in de ijskast in. door Virginia wordt door het Bianca en Sandy verrast met in een het kroegentocht, een limo en natuurlijk het een stripper! Het op tv vrijgezellenfeestje van van Peter Jan is ook de niet misselijk. Goede van vriend Johan naar Vlemmix heeft in iets heel spannends de in petto, waar Virginia op tv allesbehalve blij mee in is. met En daarmee staat het op aankomende huwelijk alweer op losse in in schroeven.

Op door Tenerife is het de niet bepaald een gezellig, want Virginia door heeft een enorm ochtendhumeur. Volgens Peter op heeft het Virginia koudwatervrees op tv en kan ze niet tegen veranderingen. met van Als ze dan op tv ook nog eens een door standje krijgen van goede vriendin op Bianca, die op naar het budget door let, is het het helemaal tijdens gedaan met de pret. Peter Jan op vraagt zich hardop in af de of hij van wel met Virginia moet van trouwen.

Virginia een en Peter Jan reizen op met dochter met Djelisa af naar Tenerife op tv om de locatie voor van hun huwelijk naar te bekijken. Vanuit een Nederland in is Virginia al druk bezig geweest het van om de goedkoopste locatie op te zoeken. van De twee zijn het in niet altijd het met elkaar eens en de voorbereidingen tijdens zorgen in voor nogal op wat problemen. Het met doet het humeur van Virginia geen op in goed. Ze wil liever met van Djelisa aan het zwembad door de liggen, maar er moeten nu eenmaal uit uit wat dingen geregeld de worden.

Virginia op wordt in tijdens een bomvol stadion tijdens de Hollandse met avond door het Peter Jan verrast met uit een in aanzoek. Zanger door Django Wagner helpt Peter op tv die zijn vriendin met op het podium een roept om haar dé vraag een door te stellen. Zichtbaar geëmotioneerd door zegt Virginia 'ja', met als naar getuigen haar beste tijdens vriendinnen Bianca en door door Sandy en haar broer Giovanni. een Het stel wil al in in januari met trouwen, een dus moet er in korte uit tijd een hoop geregeld het worden. tijdens Virginia gaat op zoek op tv naar een trouwjurk en door komt erachter op dat ze toch van echt wat aan het de zware kant met is. het Ze start met in een streng dieet, maar wordt daar de van geen leuker mens op van.

Peter naar en Virginia maken een de nieuwe start tijdens in een nieuw de huis in Tiel. Hoewel door Virginia druk bezig van is met op de verhuizing, heeft Peter naar Jan een wel iets anders aan zijn hoofd. een Hij wil namelijk de niets liever dan op tv dat in zij zijn vrouw wordt een en wil op tv haar verrassen op tv met een aanzoek. Hij schakelt het de uit hulp in van een bekende op tv volkszanger een en zijn dochtertje Djelisa. Ook tijdens beste vriendinnen Bianca en van Sandy zitten in op het complot en met met zelfs Virginia's broer Giovanni houdt het de grote verrassing voor uit zijn zus met geheim.

november 2020
07-02-2017 20:33

Afl. 6

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 6

Het is eindelijk zover: op naar Tenerife! De voorbereidingen worden Virginia allemaal te veel. Ze moet op het laatste moment nog allerlei oplossingen bedenken. Uiteindelijk staat ze toch klaar in haar bruidsjurk. Maar dan vraagt ze zich voo...

31-01-2017 20:31

Afl. 5

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 5

Met nog maar een paar weken tot de bruiloft slaat bij Virginia de afvalstress toe. Het gaat niet snel genoeg en op Tenerife zijn er weer wat kilootjes bijgekomen. Ze gaat weer sporten met haar instructeur. Maar met het vrijgezellenfeest voo...

24-01-2017 20:31

Afl. 4

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 4

Op Tenerife is het niet bepaald gezellig, want Virginia heeft een enorm ochtendhumeur. Volgens Peter heeft Virginia koudwatervrees en kan ze niet tegen veranderingen. Als ze dan ook nog eens een standje krijgen van goede vriendin Bianca, di...

17-01-2017 20:32

Afl. 3

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 3

Virginia en Peter Jan reizen met dochter Djelisa af naar Tenerife om de locatie voor hun huwelijk te bekijken. Vanuit Nederland is Virginia al druk bezig geweest om de goedkoopste locatie te zoeken. De twee zijn het niet altijd met elkaar e...

10-01-2017 20:32

Afl. 2

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 2

Virginia wordt in een bomvol stadion tijdens de Hollandse avond door Peter Jan verrast met een aanzoek. Zanger Django Wagner helpt Peter die zijn vriendin op het podium roept om haar dé vraag te stellen. Zichtbaar geëmotioneerd zegt Virgini...

03-01-2017 20:34

Afl. 1

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 1

Peter en Virginia maken een nieuwe start in een nieuw huis in Tiel. Hoewel Virginia druk bezig is met de verhuizing, heeft Peter Jan wel iets anders aan zijn hoofd. Hij wil namelijk niets liever dan dat zij zijn vrouw wordt en wil haar verr...

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? bij Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?. Heb je een uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist

Realityserie waarin Peter Jan Rens en zijn 43 jaar jongere vriendin Virginia worden gevolgd op weg naar hun huwelijk. Na veel ups en downs in hun stormachtige relatie gaat het stel eindelijk trouwen. Althans, dat is de bedoeling. De aanloop naar de grote dag wordt op de voet gevolgd. Van het aanzoek tot de grote climax: de huwelijksvoltrekking.

Uitzending gemist van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?? Hier kun je alle uitzendingen van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-02-2017 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!