Programma gemist?

Het is eindelijk een zover: op door naar Tenerife! De van voorbereidingen worden Virginia het allemaal te veel. Ze een moet op op het laatste moment nog naar allerlei in oplossingen bedenken. Uiteindelijk staat ze de naar toch klaar in haar bruidsjurk. Maar op door dan vraagt ze zich voor de met laatste keer af een of het dit echt de is wat ze wil. Ook bij op Peter Jan slaat de de twijfel toe. op tv Kortom: doen ze het 't of op doen ze 't door niet?

Met op tv nog maar de een paar weken de tot de bruiloft slaat het bij Virginia de afvalstress toe. op tv Het gaat op tv niet snel genoeg op tv en op Tenerife zijn het er weer tijdens wat naar kilootjes bijgekomen. Ze gaat weer sporten op met haar uit instructeur. Maar op met het naar vrijgezellenfeest voor de deur gaan de van door goede voornemens gauw weer van de ijskast in. Virginia op tv wordt door Bianca en het Sandy verrast in met een kroegentocht, een een limo en natuurlijk uit een uit stripper! Het vrijgezellenfeestje op van Peter Jan in is ook uit niet misselijk. Goede vriend Johan Vlemmix in heeft iets heel een spannends in op petto, waar tijdens Virginia allesbehalve blij mee met is. En daarmee staat uit het aankomende huwelijk door alweer een op losse van schroeven.

Op Tenerife met is in het niet bepaald gezellig, want van Virginia heeft een van enorm ochtendhumeur. Volgens in Peter in heeft Virginia koudwatervrees en kan ze door niet tegen veranderingen. het Als het ze dan ook nog met eens een met standje krijgen van goede het vriendin een Bianca, die op het budget de let, is het helemaal uit gedaan met de op tv op tv pret. Peter Jan naar vraagt zich hardop af tijdens of hij wel met Virginia in moet tijdens trouwen.

Virginia in en Peter Jan op tv reizen met dochter Djelisa af uit van naar Tenerife om de locatie het voor hun op tv huwelijk te bekijken. Vanuit van Nederland is Virginia al uit van druk bezig geweest om de op goedkoopste een locatie te zoeken. De twee zijn in op tv het niet altijd met elkaar op eens en de voorbereidingen door op zorgen voor nogal wat problemen. van Het uit doet het humeur van Virginia op geen goed. Ze wil in liever met Djelisa van van aan het zwembad liggen, de maar er uit moeten nu eenmaal wat dingen op geregeld door worden.

Virginia wordt in door door een bomvol stadion tijdens van de Hollandse avond door Peter de Jan uit verrast met een naar aanzoek. Zanger van Django Wagner helpt met Peter die zijn vriendin met op het podium roept uit om haar dé met vraag op te stellen. Zichtbaar de geëmotioneerd zegt Virginia 'ja', uit met als getuigen tijdens haar beste van vriendinnen Bianca en Sandy en haar op het broer Giovanni. Het stel op tv wil al in januari naar trouwen, dus moet van er in korte tijd door een hoop geregeld in worden. een Virginia gaat op zoek naar door een trouwjurk en uit op komt erachter dat met ze toch echt wat aan de tijdens op zware kant is. Ze met start met een streng dieet, van maar uit wordt daar geen leuker in mens op tv van.

Peter door en Virginia maken een door nieuwe tijdens start in een een nieuw huis in Tiel. met Hoewel Virginia druk bezig door is met de verhuizing, uit heeft naar Peter Jan wel met iets anders aan zijn hoofd. in naar Hij wil namelijk niets liever op tv dan dat zij van zijn vrouw wordt in en op wil haar verrassen met een op aanzoek. naar Hij schakelt de uit hulp in van een bekende uit volkszanger en zijn op tv dochtertje Djelisa. de Ook beste tijdens vriendinnen Bianca en door Sandy zitten in het complot en met zelfs met Virginia's broer in Giovanni houdt de grote verrassing voor op tv zijn een zus geheim.

april 2021
07-02-2017 20:33

Afl. 6

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 6

Het is eindelijk zover: op naar Tenerife! De voorbereidingen worden Virginia allemaal te veel. Ze moet op het laatste moment nog allerlei oplossingen bedenken. Uiteindelijk staat ze toch klaar in haar bruidsjurk. Maar dan vraagt ze zich voo...

31-01-2017 20:31

Afl. 5

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 5

Met nog maar een paar weken tot de bruiloft slaat bij Virginia de afvalstress toe. Het gaat niet snel genoeg en op Tenerife zijn er weer wat kilootjes bijgekomen. Ze gaat weer sporten met haar instructeur. Maar met het vrijgezellenfeest voo...

24-01-2017 20:31

Afl. 4

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 4

Op Tenerife is het niet bepaald gezellig, want Virginia heeft een enorm ochtendhumeur. Volgens Peter heeft Virginia koudwatervrees en kan ze niet tegen veranderingen. Als ze dan ook nog eens een standje krijgen van goede vriendin Bianca, di...

17-01-2017 20:32

Afl. 3

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 3

Virginia en Peter Jan reizen met dochter Djelisa af naar Tenerife om de locatie voor hun huwelijk te bekijken. Vanuit Nederland is Virginia al druk bezig geweest om de goedkoopste locatie te zoeken. De twee zijn het niet altijd met elkaar e...

10-01-2017 20:32

Afl. 2

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 2

Virginia wordt in een bomvol stadion tijdens de Hollandse avond door Peter Jan verrast met een aanzoek. Zanger Django Wagner helpt Peter die zijn vriendin op het podium roept om haar dé vraag te stellen. Zichtbaar geëmotioneerd zegt Virgini...

03-01-2017 20:34

Afl. 1

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 1

Peter en Virginia maken een nieuwe start in een nieuw huis in Tiel. Hoewel Virginia druk bezig is met de verhuizing, heeft Peter Jan wel iets anders aan zijn hoofd. Hij wil namelijk niets liever dan dat zij zijn vrouw wordt en wil haar verr...

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? bij Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?. Heb je een uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist

Realityserie waarin Peter Jan Rens en zijn 43 jaar jongere vriendin Virginia worden gevolgd op weg naar hun huwelijk. Na veel ups en downs in hun stormachtige relatie gaat het stel eindelijk trouwen. Althans, dat is de bedoeling. De aanloop naar de grote dag wordt op de voet gevolgd. Van het aanzoek tot de grote climax: de huwelijksvoltrekking.

Uitzending gemist van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?? Hier kun je alle uitzendingen van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-02-2017 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!