Programma gemist?

Het is eindelijk op tv naar zover: op naar Tenerife! door De voorbereidingen worden het Virginia allemaal het te veel. Ze moet op het het laatste met moment nog allerlei oplossingen met bedenken. tijdens Uiteindelijk staat ze toch klaar in een haar tijdens bruidsjurk. Maar dan vraagt ze een zich voor de van laatste op tv keer af met of dit echt is wat van ze het wil. Ook bij in Peter Jan slaat de twijfel toe. door Kortom: doen ze met 't of met doen ze een 't niet?

Met nog maar naar een de paar weken van tot de bruiloft slaat op bij Virginia de afvalstress toe. een Het gaat niet uit snel de genoeg en op Tenerife zijn op tv naar er weer wat uit kilootjes bijgekomen. Ze van gaat weer sporten met haar het instructeur. Maar naar met het vrijgezellenfeest in voor de deur de gaan de goede voornemens gauw tijdens weer uit de ijskast in. Virginia wordt in tijdens door Bianca en Sandy uit verrast met op een kroegentocht, een limo en door natuurlijk op tv een stripper! Het vrijgezellenfeestje van Peter met op tv Jan is ook niet misselijk. Goede door vriend Johan de Vlemmix heeft iets een heel uit spannends in petto, door waar Virginia allesbehalve door blij mee is. in En daarmee staat het aankomende van huwelijk alweer op in losse op tv schroeven.

Op op Tenerife is het niet in bepaald tijdens gezellig, want Virginia heeft een naar enorm ochtendhumeur. Volgens het Peter heeft Virginia koudwatervrees een en kan ze op niet tegen het veranderingen. Als ze dan uit ook nog eens van een standje krijgen uit van op tv goede vriendin Bianca, die op op uit het budget let, is op het helemaal een gedaan met de pret. Peter de Jan vraagt zich hardop van af of hij de tijdens wel met Virginia moet door trouwen.

Virginia en Peter door Jan reizen met het dochter Djelisa een af naar het Tenerife om van de locatie voor hun huwelijk te in bekijken. Vanuit uit Nederland is Virginia tijdens al druk bezig op geweest om de goedkoopste op tv locatie te door zoeken. De twee zijn naar het in niet altijd met elkaar door eens en de tijdens voorbereidingen zorgen voor nogal een wat problemen. Het op tv doet het de humeur het van Virginia geen goed. Ze het wil uit liever met Djelisa aan het zwembad het een liggen, maar er moeten nu van eenmaal een wat dingen geregeld uit worden.

Virginia naar wordt in een bomvol stadion de de tijdens de Hollandse naar avond door Peter Jan verrast de met een aanzoek. Zanger het Django door Wagner helpt Peter tijdens die zijn vriendin op het tijdens podium roept op om het haar dé vraag op tv te stellen. Zichtbaar geëmotioneerd het zegt Virginia 'ja', met als door getuigen haar beste de vriendinnen Bianca en de Sandy en in haar broer Giovanni. Het uit stel wil al het in door januari trouwen, dus de moet er van in korte tijd het een hoop geregeld worden. naar Virginia gaat op tv op zoek naar uit een trouwjurk en door komt erachter dat ze met toch echt wat aan een de zware kant met is. Ze naar start met een streng op dieet, maar wordt het daar geen uit leuker mens in van.

Peter tijdens en Virginia maken een nieuwe van start in een tijdens nieuw op tv huis in het Tiel. Hoewel Virginia druk door bezig is tijdens met de verhuizing, heeft Peter van Jan uit wel iets anders aan zijn hoofd. door van Hij wil namelijk niets met liever dan dat op zij zijn vrouw wordt en in wil haar verrassen uit met een een aanzoek. Hij schakelt de op hulp in van naar een bekende volkszanger in en op zijn dochtertje naar Djelisa. Ook beste vriendinnen Bianca door en op Sandy zitten in met het complot en door zelfs Virginia's broer met Giovanni houdt de grote verrassing op voor zijn van zus geheim.

augustus 2021
07-02-2017 20:33

Afl. 6

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 6

Het is eindelijk zover: op naar Tenerife! De voorbereidingen worden Virginia allemaal te veel. Ze moet op het laatste moment nog allerlei oplossingen bedenken. Uiteindelijk staat ze toch klaar in haar bruidsjurk. Maar dan vraagt ze zich voo...

31-01-2017 20:31

Afl. 5

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 5

Met nog maar een paar weken tot de bruiloft slaat bij Virginia de afvalstress toe. Het gaat niet snel genoeg en op Tenerife zijn er weer wat kilootjes bijgekomen. Ze gaat weer sporten met haar instructeur. Maar met het vrijgezellenfeest voo...

24-01-2017 20:31

Afl. 4

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 4

Op Tenerife is het niet bepaald gezellig, want Virginia heeft een enorm ochtendhumeur. Volgens Peter heeft Virginia koudwatervrees en kan ze niet tegen veranderingen. Als ze dan ook nog eens een standje krijgen van goede vriendin Bianca, di...

17-01-2017 20:32

Afl. 3

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 3

Virginia en Peter Jan reizen met dochter Djelisa af naar Tenerife om de locatie voor hun huwelijk te bekijken. Vanuit Nederland is Virginia al druk bezig geweest om de goedkoopste locatie te zoeken. De twee zijn het niet altijd met elkaar e...

10-01-2017 20:32

Afl. 2

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 2

Virginia wordt in een bomvol stadion tijdens de Hollandse avond door Peter Jan verrast met een aanzoek. Zanger Django Wagner helpt Peter die zijn vriendin op het podium roept om haar dé vraag te stellen. Zichtbaar geëmotioneerd zegt Virgini...

03-01-2017 20:34

Afl. 1

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 1

Peter en Virginia maken een nieuwe start in een nieuw huis in Tiel. Hoewel Virginia druk bezig is met de verhuizing, heeft Peter Jan wel iets anders aan zijn hoofd. Hij wil namelijk niets liever dan dat zij zijn vrouw wordt en wil haar verr...

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? bij Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?. Heb je een uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist

Realityserie waarin Peter Jan Rens en zijn 43 jaar jongere vriendin Virginia worden gevolgd op weg naar hun huwelijk. Na veel ups en downs in hun stormachtige relatie gaat het stel eindelijk trouwen. Althans, dat is de bedoeling. De aanloop naar de grote dag wordt op de voet gevolgd. Van het aanzoek tot de grote climax: de huwelijksvoltrekking.

Uitzending gemist van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?? Hier kun je alle uitzendingen van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-02-2017 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!