Programma gemist?

Het is een eindelijk zover: op naar tijdens Tenerife! de De voorbereidingen worden Virginia in allemaal te veel. Ze in moet op het in laatste met moment nog op tv allerlei oplossingen bedenken. een Uiteindelijk staat ze toch klaar in van haar in bruidsjurk. Maar dan vraagt ze door zich voor de met laatste keer af uit tijdens of dit echt is wat ze op tv wil. Ook tijdens bij in Peter Jan slaat uit de twijfel toe. Kortom: doen op tv ze 't op of doen van ze 't niet?

Met nog maar van een paar de weken tot de bruiloft het slaat de bij Virginia op de afvalstress toe. Het gaat in niet snel genoeg en naar van op Tenerife zijn er weer naar wat kilootjes de bijgekomen. Ze gaat weer een sporten met door haar instructeur. Maar met het naar vrijgezellenfeest tijdens voor de deur gaan tijdens de goede voornemens in gauw weer de de ijskast in. Virginia wordt een door Bianca naar en uit Sandy verrast met een met kroegentocht, een tijdens limo en natuurlijk op een stripper! Het in vrijgezellenfeestje van Peter Jan een is ook op niet misselijk. Goede vriend naar Johan Vlemmix de heeft iets heel spannends in petto, van op tv waar Virginia allesbehalve blij op mee is. op En daarmee staat de het aankomende huwelijk alweer in op losse op schroeven.

Op in Tenerife is het niet bepaald een gezellig, want Virginia van op heeft een enorm in ochtendhumeur. Volgens Peter heeft Virginia koudwatervrees door en kan tijdens ze niet tegen in veranderingen. Als ze dan door ook van nog eens een standje tijdens krijgen uit van goede vriendin Bianca, die op op met het budget let, het is het helemaal gedaan in met de een pret. Peter Jan vraagt op tv zich hardop af naar of hij wel door met Virginia moet tijdens trouwen.

Virginia en op Peter Jan reizen met een dochter Djelisa af door een naar Tenerife om tijdens de locatie voor hun huwelijk te het bekijken. in Vanuit Nederland is door Virginia al druk bezig door geweest op tv om de goedkoopste locatie te zoeken. met in De twee zijn het naar niet altijd met elkaar eens op tv en de voorbereidingen op tv naar zorgen voor nogal wat problemen. uit Het doet het humeur van van op Virginia geen goed. Ze wil naar uit liever met Djelisa aan het op zwembad liggen, maar er tijdens moeten naar nu eenmaal wat dingen op geregeld op tv worden.

Virginia een wordt in een in bomvol stadion tijdens de de Hollandse in avond door Peter Jan door verrast met een aanzoek. Zanger het Django Wagner helpt op tv de Peter die zijn vriendin de op het podium roept met om haar dé een vraag te met stellen. Zichtbaar geëmotioneerd zegt Virginia door 'ja', met als uit op getuigen haar beste vriendinnen naar Bianca en Sandy het en haar het broer Giovanni. Het stel wil al op tv op tv in januari trouwen, dus op moet er in korte van tijd uit een hoop geregeld worden. een Virginia gaat op zoek naar door met een trouwjurk en komt erachter dat op tv ze toch in echt wat met aan de zware kant een is. Ze start van met een streng dieet, op maar op wordt daar een geen leuker mens een van.

Peter en Virginia in maken een op nieuwe start in een naar nieuw huis in in Tiel. op Hoewel Virginia druk op bezig is met uit de verhuizing, heeft in Peter Jan wel naar iets anders aan zijn de hoofd. Hij wil namelijk tijdens niets naar liever dan dat zij naar zijn tijdens vrouw wordt en naar wil haar verrassen de met een aanzoek. Hij een schakelt de de hulp in van een bekende volkszanger in in en zijn dochtertje Djelisa. op tv Ook beste de vriendinnen Bianca en met Sandy zitten in tijdens het complot en zelfs Virginia's broer de Giovanni in houdt de grote verrassing voor de een zijn zus geheim.

april 2020
07-02-2017 20:33

Afl. 6

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 6

Het is eindelijk zover: op naar Tenerife! De voorbereidingen worden Virginia allemaal te veel. Ze moet op het laatste moment nog allerlei oplossingen bedenken. Uiteindelijk staat ze toch klaar in haar bruidsjurk. Maar dan vraagt ze zich voo...

31-01-2017 20:31

Afl. 5

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 5

Met nog maar een paar weken tot de bruiloft slaat bij Virginia de afvalstress toe. Het gaat niet snel genoeg en op Tenerife zijn er weer wat kilootjes bijgekomen. Ze gaat weer sporten met haar instructeur. Maar met het vrijgezellenfeest voo...

24-01-2017 20:31

Afl. 4

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 4

Op Tenerife is het niet bepaald gezellig, want Virginia heeft een enorm ochtendhumeur. Volgens Peter heeft Virginia koudwatervrees en kan ze niet tegen veranderingen. Als ze dan ook nog eens een standje krijgen van goede vriendin Bianca, di...

17-01-2017 20:32

Afl. 3

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 3

Virginia en Peter Jan reizen met dochter Djelisa af naar Tenerife om de locatie voor hun huwelijk te bekijken. Vanuit Nederland is Virginia al druk bezig geweest om de goedkoopste locatie te zoeken. De twee zijn het niet altijd met elkaar e...

10-01-2017 20:32

Afl. 2

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 2

Virginia wordt in een bomvol stadion tijdens de Hollandse avond door Peter Jan verrast met een aanzoek. Zanger Django Wagner helpt Peter die zijn vriendin op het podium roept om haar dé vraag te stellen. Zichtbaar geëmotioneerd zegt Virgini...

03-01-2017 20:34

Afl. 1

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 1

Peter en Virginia maken een nieuwe start in een nieuw huis in Tiel. Hoewel Virginia druk bezig is met de verhuizing, heeft Peter Jan wel iets anders aan zijn hoofd. Hij wil namelijk niets liever dan dat zij zijn vrouw wordt en wil haar verr...

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? bij Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?. Heb je een uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist

Realityserie waarin Peter Jan Rens en zijn 43 jaar jongere vriendin Virginia worden gevolgd op weg naar hun huwelijk. Na veel ups en downs in hun stormachtige relatie gaat het stel eindelijk trouwen. Althans, dat is de bedoeling. De aanloop naar de grote dag wordt op de voet gevolgd. Van het aanzoek tot de grote climax: de huwelijksvoltrekking.

Uitzending gemist van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?? Hier kun je alle uitzendingen van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-02-2017 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!