Programma gemist?

Het is eindelijk op tv zover: op naar naar met Tenerife! De voorbereidingen worden met Virginia allemaal door te veel. Ze op tv moet op het laatste het moment nog allerlei oplossingen het bedenken. Uiteindelijk staat met ze toch uit klaar in naar haar bruidsjurk. Maar de dan vraagt ze zich op tv voor de het laatste keer af of dit echt op is het wat ze door wil. Ook bij Peter Jan slaat op door de twijfel toe. Kortom: doen ze door 't of doen door ze 't uit niet?

Met nog maar een in een paar weken tot uit de bruiloft slaat een bij Virginia op de afvalstress toe. tijdens Het gaat niet snel genoeg een en op Tenerife zijn door op er weer wat kilootjes een bijgekomen. Ze gaat weer sporten op tv door met haar instructeur. Maar met op het op vrijgezellenfeest voor de uit deur gaan de naar goede voornemens gauw weer de op tv ijskast in. met Virginia wordt door Bianca en op tv Sandy verrast met op een kroegentocht, op tv een op tv limo en natuurlijk een een stripper! Het vrijgezellenfeestje van Peter van Jan is ook het de niet misselijk. Goede vriend Johan Vlemmix tijdens heeft naar iets heel spannends in petto, met het waar Virginia allesbehalve blij mee is. van En de daarmee staat het in aankomende huwelijk alweer op het losse van schroeven.

Op naar Tenerife is door het niet bepaald gezellig, tijdens want Virginia heeft een in enorm ochtendhumeur. Volgens het Peter heeft Virginia koudwatervrees naar in en kan ze met niet tegen veranderingen. Als ze van dan de ook nog eens een standje het krijgen van goede vriendin op Bianca, die op uit het op tv budget let, is uit het helemaal gedaan met uit de pret. uit Peter Jan vraagt uit zich hardop af van of hij wel met naar Virginia het moet trouwen.

Virginia en Peter van Jan het reizen met dochter een Djelisa af met naar Tenerife om de locatie voor met hun huwelijk door te tijdens bekijken. Vanuit Nederland tijdens is Virginia al druk bezig op tv geweest om de de goedkoopste van locatie te zoeken. uit De twee zijn het niet altijd op tv met de elkaar eens en de voorbereidingen met zorgen voor het nogal wat problemen. Het tijdens doet het humeur de van Virginia geen in goed. Ze uit wil liever met uit Djelisa op tv aan het zwembad tijdens liggen, maar er moeten nu eenmaal in wat dingen uit geregeld tijdens worden.

Virginia wordt in in een bomvol stadion op tijdens de Hollandse met avond door in Peter Jan het verrast met een aanzoek. Zanger uit Django Wagner helpt met Peter tijdens die zijn vriendin op op het podium roept om in van haar dé vraag te stellen. in Zichtbaar met geëmotioneerd zegt Virginia in 'ja', met als getuigen haar tijdens beste naar vriendinnen Bianca en Sandy en het haar broer de Giovanni. Het stel op tv wil al in januari trouwen, door dus moet het er op tv in korte tijd een hoop met geregeld tijdens worden. Virginia gaat op zoek het naar een het trouwjurk en komt erachter dat naar met ze toch echt wat aan met de zware kant is. een het Ze start met een streng dieet, de in maar wordt daar geen leuker een mens op van.

Peter en Virginia door maken een nieuwe met van start in een nieuw huis in een de Tiel. Hoewel Virginia druk bezig is het het met de verhuizing, tijdens heeft Peter Jan wel iets anders op tv aan zijn tijdens hoofd. Hij wil met namelijk niets liever dan op tv dat zij zijn naar met vrouw wordt en wil op tv haar verrassen met een aanzoek. de Hij schakelt de een hulp in van op tv met een bekende volkszanger en zijn op dochtertje Djelisa. Ook beste een vriendinnen in Bianca en Sandy zitten een in op tv het complot en zelfs Virginia's tijdens broer Giovanni houdt de de naar grote verrassing voor zijn zus uit geheim.

november 2019
07-02-2017 20:33

Afl. 6

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 6

Het is eindelijk zover: op naar Tenerife! De voorbereidingen worden Virginia allemaal te veel. Ze moet op het laatste moment nog allerlei oplossingen bedenken. Uiteindelijk staat ze toch klaar in haar bruidsjurk. Maar dan vraagt ze zich voo...

31-01-2017 20:31

Afl. 5

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 5

Met nog maar een paar weken tot de bruiloft slaat bij Virginia de afvalstress toe. Het gaat niet snel genoeg en op Tenerife zijn er weer wat kilootjes bijgekomen. Ze gaat weer sporten met haar instructeur. Maar met het vrijgezellenfeest voo...

24-01-2017 20:31

Afl. 4

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 4

Op Tenerife is het niet bepaald gezellig, want Virginia heeft een enorm ochtendhumeur. Volgens Peter heeft Virginia koudwatervrees en kan ze niet tegen veranderingen. Als ze dan ook nog eens een standje krijgen van goede vriendin Bianca, di...

17-01-2017 20:32

Afl. 3

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 3

Virginia en Peter Jan reizen met dochter Djelisa af naar Tenerife om de locatie voor hun huwelijk te bekijken. Vanuit Nederland is Virginia al druk bezig geweest om de goedkoopste locatie te zoeken. De twee zijn het niet altijd met elkaar e...

10-01-2017 20:32

Afl. 2

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 2

Virginia wordt in een bomvol stadion tijdens de Hollandse avond door Peter Jan verrast met een aanzoek. Zanger Django Wagner helpt Peter die zijn vriendin op het podium roept om haar dé vraag te stellen. Zichtbaar geëmotioneerd zegt Virgini...

03-01-2017 20:34

Afl. 1

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? - Afl. 1

Peter en Virginia maken een nieuwe start in een nieuw huis in Tiel. Hoewel Virginia druk bezig is met de verhuizing, heeft Peter Jan wel iets anders aan zijn hoofd. Hij wil namelijk niets liever dan dat zij zijn vrouw wordt en wil haar verr...

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? bij Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?. Heb je een uitzending van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? gemist

Realityserie waarin Peter Jan Rens en zijn 43 jaar jongere vriendin Virginia worden gevolgd op weg naar hun huwelijk. Na veel ups en downs in hun stormachtige relatie gaat het stel eindelijk trouwen. Althans, dat is de bedoeling. De aanloop naar de grote dag wordt op de voet gevolgd. Van het aanzoek tot de grote climax: de huwelijksvoltrekking.

Uitzending gemist van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet?? Hier kun je alle uitzendingen van Peter Jan & Virginia: Doen ze 't of doen ze 't niet? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-02-2017 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!