Programma gemist?

De Rotterdamse Brigitte met gaat met samen met haar op dochter Mellin op tv naar Fins Lapland. Brigitte overwint een haar vliegangst, trotseert een de kou tijdens en maakt vrienden naar voor het leven. De lokale de radiomaker Bas de gaat samen met op zijn vriend Rick naar in het uit zonnige Gran Canaria. De twee naar bezoeken een naar kamelenboerderij en van vieren feest in op de Gay Pride. Bas naar doet van van de hele vakantie op tv verslag, zoals een echt radiomaker het naar betaamt.

Jamai het heeft voor op de in Leiden met geboren en getogen vijftigers Cor en tijdens een Marianne een reis georganiseerd tijdens naar het Afrikaanse uit Gambia. Een een wereld van verschil met hun vertrouwde naar stadje! een Naarmate de vakantie met vordert, gaan Cor en naar Marianne helemaal op in tijdens met de Afrikaanse cultuur, compleet met van klederdracht de en Afrikaanse dans. In op tv Friesland wonen Nicole door en haar uit beste vriend Tristan. op Zij vertrekken naar het Griekse eiland uit Kos, waar tijdens de twee zich op tv vergapen aan de historie met een die Griekenland rijk met is.

Jamai stuurt het de pasgetrouwde stel het Marije en Roos op het een verkapte door huwelijksreis de naar het zonovergoten Miami. Romantisch, van maar er met zijn ook wat spannende momenten van als Marije en van Roos oog op tv in oog komen te op tv door staan met gigantische alligators in naar de Everglades. De familie het op tv Timmermans uit Vught kampeert graag de met het op tv hele gezin op het op erf met van opa. Ze van vertrekken voor de verandering naar tijdens Legoland een in Denemarken, waar de kinderen naar door de hartenlust kunnen genieten.

De op Brabantse Bas en zijn dochter naar op tv Femke mogen van Jamai naar het door met mooie Boedapest. Ze genieten volop in van van de prachtige architectuur en van maken tijdens een echte van Hongaarse tijdens avond kennis met tijdens de cultuur. Ondertussen legt Bas tijdens alle vast voor op tv het thuisfront met een zijn handycam. In Zierikzee uit woont de muzikale op met evangelische familie Van Dreven. Zij vertrekken naar naar een naar all-inclusive door resort in Turkije. Ze beleven door hier niet uit alleen maar waterpret maar een ze dompelen van zich ook door onder in de lokale van religie.

Jamai stuurt door weer twee op koppels op hun allereerste verre door reis. in De dertigers Jan en de Corine zijn tijdens niet verder gekomen met dan hun wekelijkse bezoek de aan naar hun favoriete pretpark, naar de Efteling. Het tijdens stel springt een gat in de in lucht het als ze mogen afreizen op tv naar het door romantische Parijs, met met als klap met op vuurpijl een droombezoek aan Disneyland de Parijs. In Lelystad in woont Melvada samen naar op met haar creatieve vriend Reginald, ook van de bekend als rapper Rw-Regie. Hun een allereerste naar trip naar het buitenland wordt een van roadtrip door naar Toscane, met veel tijdens culinaire hoogtepunten op én inspiratie in voor een nieuwe liefdesrap van naar Reginald.

Jamai verrast twee in koppels door met hun allereerste van verre reis. Kelly vertrekt met uit haar tijdens man, Eugène, die als het vrachtwagenchauffeur al vele uit kilometers heeft gemaakt, maar het door nauwelijks buiten Nederland. Het door stel gaat naar het zonovergoten uit Curaçao. Eugène naar heeft het enorme vliegangst en maakt van in alles door wat hij tegenkomt een risicoanalyse. Brandon van en zijn nuchtere het uit moeder Henny komen uit op Klazienaveen. Vrijwel de nooit verlaten zij op dit veilige dorp. Het is op tv dan ook een het hele belevenis in als de twee een luxe op tv cruise maken door van het Middellandse van Zeegebied.

augustus 2020
13-02-2017 15:09

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

06-02-2017 15:07

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

30-01-2017 15:08

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

23-01-2017 15:10

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

16-01-2017 15:07

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

09-01-2017 15:08

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Jamai verrast twee koppels met hun allereerste verre reis. Kelly vertrekt met haar man, Eugène, die als vrachtwagenchauffeur al vele kilometers heeft gemaakt, maar nauwelijks buiten Nederland. Het stel gaat naar het zonovergoten Curaçao. Eu...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!