Programma gemist?

De Rotterdamse Brigitte tijdens gaat samen met uit op haar dochter Mellin naar Fins Lapland. de Brigitte overwint naar haar vliegangst, trotseert de de kou in en maakt vrienden voor het met leven. tijdens De lokale radiomaker Bas gaat de samen met met zijn vriend op Rick naar het zonnige in Gran Canaria. De de twee bezoeken een kamelenboerderij uit en vieren het feest op de uit Gay Pride. Bas doet de van de tijdens hele vakantie verslag, zoals uit een van echt radiomaker met betaamt.

Jamai op tv heeft voor uit de in Leiden geboren en getogen tijdens vijftigers in Cor en Marianne een het reis naar georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. door Een wereld van in verschil met op hun vertrouwde stadje! een Naarmate de vakantie door vordert, gaan Cor en van Marianne helemaal op in in de Afrikaanse in cultuur, compleet uit met klederdracht en Afrikaanse dans. de In de Friesland wonen Nicole en door haar beste vriend de Tristan. Zij met vertrekken naar het een Griekse eiland Kos, naar waar de twee zich in vergapen aan de historie in die Griekenland rijk het op tv is.

Jamai tijdens stuurt het pasgetrouwde naar stel Marije en het Roos op het een verkapte huwelijksreis naar uit het zonovergoten op tv Miami. Romantisch, maar er zijn het ook wat spannende momenten de als Marije en een Roos met oog in oog op tv komen te staan tijdens met gigantische alligators in het de Everglades. door De familie de Timmermans uit Vught kampeert graag door met het uit hele gezin op het een erf van opa. Ze op vertrekken voor de tijdens verandering naar Legoland de in door Denemarken, waar door de kinderen naar hartenlust kunnen van genieten.

De op tv Brabantse Bas en zijn tijdens dochter het Femke mogen van Jamai op tv naar het mooie Boedapest. een Ze genieten volop met van de prachtige een architectuur en maken tijdens met de een echte Hongaarse de avond kennis met de cultuur. Ondertussen tijdens legt Bas alle in naar vast voor het thuisfront met het zijn handycam. In Zierikzee op tv woont de de muzikale evangelische op familie Van Dreven. het Zij vertrekken naar een op all-inclusive resort in Turkije. tijdens Ze beleven hier tijdens niet alleen op maar waterpret van maar ze dompelen zich ook op onder in de in lokale uit religie.

Jamai het stuurt weer het twee koppels op op tv hun allereerste verre reis. De uit dertigers Jan naar en Corine zijn de niet verder gekomen dan hun een wekelijkse bezoek het aan hun favoriete door pretpark, de Efteling. de Het stel springt een op tv gat in de het lucht als ze tijdens mogen afreizen naar tijdens het romantische de Parijs, met als op tv klap op vuurpijl de een droombezoek naar aan Disneyland in Parijs. In Lelystad woont op Melvada samen met haar een creatieve vriend door Reginald, ook bekend met als rapper Rw-Regie. Hun in allereerste trip op tv naar het naar buitenland wordt een roadtrip het door Toscane, met de veel culinaire hoogtepunten uit én inspiratie een voor een nieuwe liefdesrap naar van Reginald.

Jamai verrast twee tijdens koppels met hun tijdens allereerste verre de reis. Kelly vertrekt op met haar man, Eugène, op die als vrachtwagenchauffeur het de al vele kilometers heeft met gemaakt, maar nauwelijks buiten van Nederland. Het stel gaat een naar een het zonovergoten Curaçao. op tv Eugène heeft enorme het vliegangst en maakt van alles het wat een hij tegenkomt tijdens een risicoanalyse. Brandon van en zijn nuchtere tijdens moeder Henny komen met uit Klazienaveen. Vrijwel nooit verlaten een zij dit veilige dorp. door Het is op dan ook een hele op belevenis als van de het twee een luxe cruise maken door uit het Middellandse uit Zeegebied.

december 2019
13-02-2017 15:09

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

06-02-2017 15:07

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

30-01-2017 15:08

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

23-01-2017 15:10

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

16-01-2017 15:07

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

09-01-2017 15:08

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Jamai verrast twee koppels met hun allereerste verre reis. Kelly vertrekt met haar man, Eugène, die als vrachtwagenchauffeur al vele kilometers heeft gemaakt, maar nauwelijks buiten Nederland. Het stel gaat naar het zonovergoten Curaçao. Eu...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!