Programma gemist?

De op Rotterdamse Brigitte gaat samen met de in haar dochter Mellin naar Fins van Lapland. op Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert van de de kou en maakt tijdens vrienden voor het leven. De lokale van radiomaker Bas door gaat samen met zijn met vriend Rick naar naar het uit zonnige Gran Canaria. op De twee van bezoeken een kamelenboerderij en vieren feest het op de op tv Gay Pride. Bas doet met van tijdens de hele op vakantie verslag, zoals een echt radiomaker een met betaamt.

Jamai heeft voor een de in de Leiden geboren en uit getogen vijftigers Cor op tv en Marianne een in reis georganiseerd naar het het op tv Afrikaanse Gambia. Een wereld op tv van verschil met hun vertrouwde op tv stadje! Naarmate door de vakantie vordert, gaan een Cor en op Marianne op helemaal op in de in Afrikaanse cultuur, compleet met klederdracht naar en Afrikaanse de dans. In door Friesland wonen Nicole en haar door beste naar vriend Tristan. Zij vertrekken op tv naar het Griekse eiland het Kos, waar door de twee zich vergapen op aan van de historie die Griekenland rijk door tijdens is.

Jamai stuurt het op pasgetrouwde stel Marije door en een Roos op in een verkapte huwelijksreis naar uit het zonovergoten Miami. Romantisch, maar op tv door er zijn ook wat spannende de momenten als Marije en in Roos oog in met oog in komen te staan in met gigantische alligators in in de Everglades. De familie uit de Timmermans uit Vught kampeert door graag met het op hele gezin op het op tv erf van opa. de Ze op vertrekken voor de verandering van naar Legoland in Denemarken, waar in de kinderen naar op hartenlust kunnen van genieten.

De Brabantse uit Bas en zijn dochter de Femke van mogen van Jamai naar naar het de mooie Boedapest. Ze genieten volop van op tv de prachtige het architectuur en maken met tijdens een echte van Hongaarse op avond kennis met de cultuur. Ondertussen naar legt Bas het alle vast een voor het thuisfront met een zijn handycam. In het Zierikzee woont het de muzikale in evangelische familie Van Dreven. Zij vertrekken op tv een naar een all-inclusive resort in in Turkije. op tv Ze beleven hier niet op alleen maar een waterpret maar ze dompelen zich ook naar onder in de in met lokale religie.

Jamai stuurt door weer twee koppels op met hun allereerste verre het uit reis. De dertigers Jan en Corine in zijn op niet verder gekomen dan hun uit wekelijkse bezoek door aan hun favoriete tijdens pretpark, de een Efteling. Het de stel springt een van gat in de lucht door als ze een mogen afreizen naar op tv het romantische Parijs, met door als klap de op vuurpijl een droombezoek in aan Disneyland Parijs. in In Lelystad naar woont Melvada samen met haar naar creatieve vriend Reginald, ook de tijdens bekend als rapper Rw-Regie. met Hun allereerste van trip naar het op buitenland wordt een van roadtrip door Toscane, met met veel culinaire hoogtepunten uit én inspiratie een voor een nieuwe liefdesrap van met Reginald.

Jamai verrast twee met koppels met met hun allereerste verre reis. tijdens door Kelly vertrekt met haar het man, Eugène, de die als vrachtwagenchauffeur door al vele kilometers heeft het gemaakt, maar nauwelijks buiten van Nederland. Het stel gaat door naar een het zonovergoten Curaçao. Eugène uit heeft enorme vliegangst door en maakt van uit alles wat hij tegenkomt van een een risicoanalyse. Brandon en zijn de nuchtere moeder Henny komen in tijdens uit Klazienaveen. Vrijwel nooit verlaten op tv zij naar dit veilige dorp. Het met is dan ook een op tv hele belevenis een als de twee uit een luxe de cruise maken door het Middellandse van Zeegebied.

november 2020
13-02-2017 15:09

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

06-02-2017 15:07

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

30-01-2017 15:08

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

23-01-2017 15:10

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

16-01-2017 15:07

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

09-01-2017 15:08

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Jamai verrast twee koppels met hun allereerste verre reis. Kelly vertrekt met haar man, Eugène, die als vrachtwagenchauffeur al vele kilometers heeft gemaakt, maar nauwelijks buiten Nederland. Het stel gaat naar het zonovergoten Curaçao. Eu...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!