Programma gemist?

De Rotterdamse de Brigitte door gaat samen met uit haar dochter Mellin in naar Fins Lapland. Brigitte met overwint haar vliegangst, trotseert een de kou en maakt op vrienden voor van het leven. op tv De lokale radiomaker Bas met gaat samen met in zijn vriend Rick het naar het zonnige Gran op op tv Canaria. De twee bezoeken van een kamelenboerderij en op tv vieren feest op de Gay een het Pride. Bas doet het van de hele vakantie het verslag, zoals een een echt radiomaker het betaamt.

Jamai door heeft voor de in van Leiden een geboren en getogen vijftigers naar Cor en Marianne een uit reis georganiseerd naar uit het op tv Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil op met van hun vertrouwde stadje! tijdens Naarmate de op vakantie vordert, gaan Cor en uit Marianne helemaal tijdens op in tijdens de Afrikaanse cultuur, compleet met met klederdracht en Afrikaanse dans. door In Friesland door wonen de Nicole en haar beste vriend Tristan. door Zij op tv vertrekken naar het het Griekse eiland Kos, waar het de twee zich op vergapen aan de historie van die Griekenland naar rijk tijdens is.

Jamai stuurt van het pasgetrouwde stel naar Marije en Roos op door naar een verkapte huwelijksreis tijdens naar het zonovergoten met Miami. Romantisch, maar er op tv zijn ook uit wat spannende momenten als Marije en van Roos oog in van oog komen een te staan met met gigantische alligators in de naar Everglades. De met familie in Timmermans uit Vught kampeert graag met op tv het hele gezin de het op het erf naar van opa. Ze het vertrekken voor de verandering naar Legoland een van in Denemarken, waar de een kinderen naar hartenlust op kunnen genieten.

De door Brabantse Bas en zijn een dochter van Femke mogen van Jamai het naar het naar mooie Boedapest. Ze op genieten volop van de op prachtige architectuur en tijdens maken tijdens een echte in Hongaarse avond kennis met een de in cultuur. Ondertussen legt het Bas alle vast op voor het thuisfront van met zijn handycam. In Zierikzee tijdens woont op tv de muzikale evangelische in familie Van Dreven. Zij het vertrekken naar een in all-inclusive resort op tv in Turkije. Ze beleven hier door niet alleen maar met waterpret maar ze het dompelen zich ook op tv een onder in de lokale van religie.

Jamai stuurt op tv weer twee koppels door op hun tijdens allereerste verre reis. De op dertigers Jan tijdens en Corine zijn op tv niet verder een gekomen dan hun wekelijkse het bezoek aan in hun favoriete pretpark, de uit Efteling. Het stel springt een de gat in de van lucht van als ze mogen afreizen op tv naar het romantische een Parijs, met een als klap op vuurpijl op een droombezoek aan Disneyland naar Parijs. In Lelystad uit woont op Melvada samen met naar haar creatieve van vriend Reginald, ook bekend als uit rapper Rw-Regie. de Hun allereerste trip naar van het buitenland wordt het een roadtrip door Toscane, door met veel culinaire op tv tijdens hoogtepunten én inspiratie het voor een nieuwe in liefdesrap van Reginald.

Jamai verrast twee de koppels met naar hun allereerste verre het reis. Kelly een vertrekt met haar man, Eugène, een die als uit vrachtwagenchauffeur al vele kilometers van een heeft gemaakt, maar nauwelijks buiten Nederland. uit Het stel van gaat naar het naar zonovergoten Curaçao. Eugène heeft uit enorme vliegangst en uit maakt van alles naar wat uit hij tegenkomt een risicoanalyse. Brandon door en zijn nuchtere met met moeder Henny komen uit Klazienaveen. Vrijwel op uit nooit verlaten zij dit het veilige dorp. Het is de dan ook een hele tijdens belevenis een als de in twee een luxe cruise naar maken door het met Middellandse Zeegebied.

april 2021
13-02-2017 15:09

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

06-02-2017 15:07

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

30-01-2017 15:08

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

23-01-2017 15:10

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

16-01-2017 15:07

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

09-01-2017 15:08

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Jamai verrast twee koppels met hun allereerste verre reis. Kelly vertrekt met haar man, Eugène, die als vrachtwagenchauffeur al vele kilometers heeft gemaakt, maar nauwelijks buiten Nederland. Het stel gaat naar het zonovergoten Curaçao. Eu...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!