Programma gemist?

De tijdens Rotterdamse Brigitte gaat samen met een haar op dochter Mellin door naar Fins Lapland. de Brigitte overwint haar vliegangst, uit trotseert de kou uit en maakt in vrienden voor het leven. De uit lokale radiomaker op Bas gaat naar samen met zijn vriend Rick naar naar het naar zonnige Gran Canaria. een De twee bezoeken op een kamelenboerderij en vieren op feest op de op Gay een Pride. Bas doet door van de hele vakantie in verslag, zoals een het echt radiomaker uit betaamt.

Jamai heeft met voor de de in Leiden geboren en getogen op op tv vijftigers Cor en Marianne een op reis georganiseerd naar het van een Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil naar met hun uit vertrouwde stadje! Naarmate de op tv vakantie vordert, gaan de Cor en Marianne door helemaal naar op in de Afrikaanse cultuur, op compleet met klederdracht van en Afrikaanse het dans. in In Friesland wonen Nicole en van haar naar beste vriend Tristan. Zij vertrekken naar uit het Griekse een eiland Kos, waar de door in twee zich vergapen aan de historie met die Griekenland naar rijk naar is.

Jamai stuurt het in pasgetrouwde stel met Marije en uit Roos op een op tv verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten op naar Miami. Romantisch, maar er van zijn ook wat spannende een momenten als Marije op tv en Roos uit oog in oog de komen te staan de met gigantische naar alligators in de Everglades. De familie van Timmermans uit uit Vught kampeert tijdens graag met op tv het hele gezin tijdens op het erf van opa. naar Ze met vertrekken voor de het verandering naar Legoland in Denemarken, met waar de van kinderen naar hartenlust kunnen een genieten.

De Brabantse Bas van en door zijn dochter door Femke mogen van van Jamai naar het naar mooie Boedapest. Ze genieten volop uit van de het prachtige architectuur uit en maken tijdens een echte Hongaarse tijdens avond kennis met met de cultuur. Ondertussen uit legt een Bas alle vast voor het naar een thuisfront met zijn handycam. In in Zierikzee een woont de muzikale evangelische familie op tv Van Dreven. Zij het vertrekken naar een van all-inclusive resort in Turkije. op Ze beleven naar hier in niet alleen maar waterpret naar maar ze dompelen zich ook door uit onder in de lokale door religie.

Jamai het stuurt weer twee door koppels op hun allereerste verre in reis. De dertigers op Jan en uit Corine zijn van niet verder in gekomen dan hun wekelijkse in bezoek aan hun het favoriete pretpark, de de Efteling. Het stel springt een op tv gat in van de lucht als ze in op mogen afreizen naar het met romantische Parijs, naar met als klap op vuurpijl naar een droombezoek aan Disneyland de Parijs. op tv In Lelystad woont door Melvada samen met het haar creatieve in vriend Reginald, ook bekend als op rapper Rw-Regie. in Hun allereerste trip naar het tijdens buitenland op tv wordt een roadtrip het door Toscane, naar met veel culinaire hoogtepunten én met inspiratie voor een nieuwe op liefdesrap de van Reginald.

Jamai op tv verrast twee koppels in met hun allereerste door verre reis. met Kelly vertrekt met haar met man, Eugène, het die als vrachtwagenchauffeur een al vele kilometers heeft gemaakt, maar uit nauwelijks door buiten Nederland. Het stel gaat tijdens naar het zonovergoten op Curaçao. Eugène heeft naar door enorme vliegangst en maakt naar van alles wat een hij tegenkomt een op tv risicoanalyse. Brandon van en zijn nuchtere het moeder Henny komen uit Klazienaveen. Vrijwel in nooit verlaten door zij dit uit veilige dorp. Het is dan uit naar ook een hele belevenis als de door twee het een luxe cruise maken door door de het Middellandse Zeegebied.

juli 2021
13-02-2017 15:09

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

06-02-2017 15:07

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

30-01-2017 15:08

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

23-01-2017 15:10

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

16-01-2017 15:07

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

09-01-2017 15:08

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Jamai verrast twee koppels met hun allereerste verre reis. Kelly vertrekt met haar man, Eugène, die als vrachtwagenchauffeur al vele kilometers heeft gemaakt, maar nauwelijks buiten Nederland. Het stel gaat naar het zonovergoten Curaçao. Eu...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!