Programma gemist?

De van Rotterdamse Brigitte gaat samen met van van haar dochter Mellin naar Fins in Lapland. Brigitte met overwint haar het vliegangst, trotseert de een kou en maakt op tv vrienden voor het op leven. De lokale op tv radiomaker Bas gaat samen in met zijn vriend Rick naar tijdens het het zonnige Gran Canaria. De van twee bezoeken een kamelenboerderij het en vieren een feest op de Gay een uit Pride. Bas doet het van de hele in vakantie verslag, zoals een echt tijdens radiomaker een betaamt.

Jamai met heeft voor uit de in Leiden geboren en getogen het vijftigers Cor een en Marianne een de reis georganiseerd naar een het met Afrikaanse Gambia. Een wereld uit van verschil met hun vertrouwde door stadje! de Naarmate de vakantie op vordert, gaan Cor een en Marianne helemaal op in in de Afrikaanse cultuur, tijdens compleet met naar klederdracht een en Afrikaanse dans. In Friesland wonen in Nicole en haar door beste vriend op Tristan. Zij tijdens vertrekken naar het het Griekse eiland Kos, op tv waar de twee van zich vergapen aan de historie een die in Griekenland rijk door is.

Jamai met stuurt het pasgetrouwde op stel Marije op tv en Roos op een tijdens verkapte huwelijksreis naar de het zonovergoten door Miami. Romantisch, maar met er zijn ook wat het spannende momenten als Marije op tv en Roos oog in een oog komen naar te staan van met gigantische alligators in de de door Everglades. De familie Timmermans uit Vught door kampeert naar graag met van het hele gezin op het op erf van opa. Ze met de vertrekken voor de verandering naar naar Legoland in Denemarken, door waar de door kinderen naar hartenlust kunnen uit genieten.

De uit Brabantse Bas en zijn dochter op Femke mogen in van Jamai naar het de mooie Boedapest. uit Ze uit genieten volop van de prachtige architectuur van het en maken tijdens door een echte Hongaarse avond kennis met een de cultuur. Ondertussen naar legt Bas het alle vast van voor het de thuisfront met zijn handycam. In tijdens Zierikzee woont een de muzikale evangelische van familie Van Dreven. Zij vertrekken met op naar een all-inclusive de resort in Turkije. de Ze beleven hier niet een alleen maar waterpret maar het ze dompelen zich ook op tv op tv onder in de uit lokale religie.

Jamai van stuurt weer twee koppels op op tv op tv hun allereerste verre reis. De dertigers door Jan en Corine met zijn van niet verder van gekomen dan hun wekelijkse in bezoek aan hun favoriete uit pretpark, de Efteling. in Het stel springt naar een gat in de het van lucht als ze mogen afreizen de naar door het romantische Parijs, met als klap op op op tv vuurpijl een een droombezoek aan Disneyland Parijs. met In Lelystad woont Melvada samen een met haar op creatieve vriend Reginald, ook naar het bekend als rapper Rw-Regie. de Hun allereerste trip op tv naar het in buitenland wordt een roadtrip naar door Toscane, met naar veel culinaire hoogtepunten én in inspiratie voor in een nieuwe de liefdesrap van Reginald.

Jamai verrast twee op koppels naar met hun allereerste in verre reis. door Kelly vertrekt met door haar man, Eugène, een die als vrachtwagenchauffeur al de vele kilometers heeft een gemaakt, maar nauwelijks buiten Nederland. de op Het stel gaat naar het met zonovergoten met Curaçao. Eugène heeft het enorme vliegangst en maakt van alles door de wat hij tegenkomt een van risicoanalyse. Brandon en zijn nuchtere met moeder Henny door komen uit Klazienaveen. Vrijwel op tv de nooit verlaten zij dit naar veilige dorp. in Het is dan ook tijdens een hele belevenis een als de naar twee een luxe cruise maken een door het Middellandse door Zeegebied.

maart 2020
13-02-2017 15:09

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

06-02-2017 15:07

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

30-01-2017 15:08

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

23-01-2017 15:10

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

16-01-2017 15:07

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

09-01-2017 15:08

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Jamai verrast twee koppels met hun allereerste verre reis. Kelly vertrekt met haar man, Eugène, die als vrachtwagenchauffeur al vele kilometers heeft gemaakt, maar nauwelijks buiten Nederland. Het stel gaat naar het zonovergoten Curaçao. Eu...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!