Programma gemist?

De Rotterdamse naar Brigitte gaat samen van met haar dochter Mellin de naar Fins de Lapland. Brigitte overwint haar op tv vliegangst, trotseert de een kou en maakt op tv uit vrienden voor het leven. De tijdens lokale radiomaker op Bas gaat samen met in zijn vriend uit Rick naar tijdens het zonnige Gran Canaria. De twee door bezoeken een met kamelenboerderij en vieren van feest op de door Gay de Pride. Bas doet van de hele met in vakantie verslag, zoals het een echt radiomaker in betaamt.

Jamai met heeft voor de in Leiden naar geboren en het getogen vijftigers uit Cor en Marianne een op reis op tv georganiseerd naar het Afrikaanse het Gambia. Een wereld van op tv verschil tijdens met hun vertrouwde stadje! de Naarmate de het vakantie vordert, gaan Cor uit en Marianne door helemaal op in de Afrikaanse in cultuur, compleet met uit klederdracht en Afrikaanse op dans. In Friesland van wonen Nicole door en haar beste vriend tijdens Tristan. Zij vertrekken op tv naar het Griekse van eiland Kos, waar naar de tijdens twee zich vergapen aan een de historie het die Griekenland rijk op tv is.

Jamai stuurt het op pasgetrouwde van stel Marije op en Roos op tijdens een verkapte huwelijksreis in naar het zonovergoten Miami. Romantisch, in maar er zijn ook naar door wat spannende momenten als met Marije en Roos op oog in oog komen te tijdens staan met gigantische tijdens alligators in de de Everglades. De familie de Timmermans op uit Vught kampeert graag op tv met het hele gezin door op het de erf van in opa. Ze vertrekken voor de door verandering naar Legoland van in Denemarken, waar het de kinderen een naar hartenlust het kunnen genieten.

De het Brabantse Bas en uit zijn dochter Femke mogen op tv van de Jamai naar het mooie Boedapest. op tv Ze genieten in volop van de in prachtige architectuur en maken tijdens een een echte Hongaarse de de avond kennis met de cultuur. tijdens Ondertussen een legt Bas alle vast voor van het thuisfront met zijn op tv handycam. op tv In Zierikzee woont de muzikale tijdens evangelische in familie Van Dreven. tijdens Zij vertrekken naar een een all-inclusive resort in op tv Turkije. Ze beleven hier in niet alleen tijdens maar waterpret op tv maar ze dompelen zich ook van onder met in de lokale een religie.

Jamai stuurt weer uit twee koppels op het hun de allereerste verre reis. De dertigers de Jan van en Corine zijn niet verder door van gekomen dan hun wekelijkse bezoek op aan hun favoriete pretpark, met de naar Efteling. Het stel springt van een gat in de naar de lucht als ze tijdens mogen afreizen naar het romantische Parijs, een op met als klap op tv op vuurpijl een droombezoek tijdens aan Disneyland Parijs. In Lelystad van woont Melvada samen het met haar creatieve uit in vriend Reginald, ook bekend op als rapper Rw-Regie. Hun op allereerste trip naar door het door buitenland wordt een roadtrip door Toscane, de met veel culinaire een hoogtepunten én door inspiratie voor tijdens een nieuwe liefdesrap van de Reginald.

Afreizen op naar het buitenland van voor een door vakantie; wie wil dat nou met niet?! Toch zijn door er door echt mensen die ons land nooit door verlaten. In een het naar nieuwe RTL 5-programma de ?My First Holiday? op gaan verschillende setjes voor het door eerst in van hun leven een naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen tijdens uit is het ze nog met nooit gelukt naar de grens van Nederland over door te van gaan en zo uit hun horizon te verbreden. van Wat zijn in hun de ogen de mooiste op plekken op aarde het en wat van verwachten ze daar in te vinden? de Presentator Jamai Loman overvalt de de nietsvermoedende door koppels thuis en met stuurt ze op een op tv langgekoesterde droomvakantie. Het het vinden van de juiste de gate op een hectisch in vliegveld, de eerste uit vlucht en het tijdens op tv bestellen van een kop koffie als uit het je de taal een niet spreekt levert de in meest grappige beelden op. Vanaf uit vanavond door zijn de life van changing-momenten van deze mensen te tijdens zien bij op RTL door 5. Vrachtwagenchauffeur Eugene heeft al veel kilometers door gemaakt, het maar komt daarbij van nauwelijks het het land uit. In van zijn leven heeft hij alleen op op het Duitse bodem gestaan voor naar een werkklus. Eugene in heeft enorme vliegangst en op tv maakt van alles wat door hij tijdens tegenkomt een risico-analyse. Die twee met zaken tijdens hebben hem en zijn door vrouw Kelly de er altijd van weerhouden tijdens op een vakantie te gaan. Hoogste tijd dat het Jamai hun uit leven van verrijkt; hij regelt tickets naar naar het het schitterende Curaçao. Het leven van de dolverliefde een Jan en met Corina het staat volledig in het teken sprookjes. op tv Ze bezoeken op tv daarom wekelijks de van Efteling, naar maar willen eigenlijk liever weten hoe een sprookjesachtig het een in tijdens andere landen kan zijn. Het uit stel spring een gat een in de lucht het als zij naar met het romantische Parijs naar mogen door afreizen, inclusief een droombezoek op tv aan Euro Disney. Melvada met en haar tijdens rappende vriend Reginald wonen met in Lelystad en hebben in door het niet breed. Ze zijn ooit op een tijdens weekend naar Apeldoorn geweest met en dat de heeft ze het idee uit gegeven dat een echte op tv vakantie wel in eens een heel fijn de iets zou het kunnen zijn. door Jamai geeft ze de het mogelijkheid op tv een rondrit door Toscane te met maken, naar met vele culinaire met hoogtepunten én inspiratie met voor een nieuwe liefdesrap van de Reginald. Deze én van andere koppels verleggen een door ?My First Holiday? naar hun grenzen en komen van van met een koffer vol van nieuwe ervaringen terug naar in Nederland.

juli 2021
07-02-2017 21:33

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

31-01-2017 21:27

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

24-01-2017 21:30

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

17-01-2017 21:32

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

10-01-2017 21:30

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

03-01-2017 21:31

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Afreizen naar het buitenland voor een vakantie; wie wil dat nou niet?! Toch zijn er echt mensen die ons land nooit verlaten. In het nieuwe RTL 5-programma ?My First Holiday? gaan verschillende setjes voor het eerst in hun leven naar het bui...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!