Programma gemist?

De Rotterdamse de Brigitte door gaat samen met haar dochter de Mellin naar Fins Lapland. door Brigitte overwint de haar vliegangst, trotseert de de kou het en maakt met vrienden voor het leven. De van lokale door radiomaker Bas gaat samen met zijn in vriend Rick de naar het zonnige Gran uit Canaria. De twee een bezoeken een op tv kamelenboerderij en met vieren feest op de op tv Gay Pride. Bas doet in van uit de hele vakantie verslag, zoals tijdens een in echt radiomaker van betaamt.

Jamai tijdens heeft voor in de in Leiden op geboren en getogen vijftigers van Cor en Marianne een naar reis van georganiseerd naar het de Afrikaanse Gambia. Een door wereld van verschil met hun vertrouwde op tv een stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan tijdens uit Cor en Marianne helemaal uit op in de Afrikaanse naar cultuur, door compleet met klederdracht en Afrikaanse dans. de In Friesland wonen op Nicole en haar op tv beste vriend Tristan. met uit Zij vertrekken naar het tijdens Griekse eiland Kos, waar op tv de twee zich in vergapen aan uit de historie op die Griekenland rijk van is.

Jamai een stuurt het pasgetrouwde uit stel Marije en Roos met op een verkapte huwelijksreis van naar het zonovergoten door op Miami. Romantisch, maar er naar zijn ook tijdens wat spannende momenten naar als Marije en Roos op tv oog in oog komen te het de staan met gigantische het alligators in de Everglades. De familie de Timmermans uit Vught tijdens kampeert graag met op tv het hele de gezin naar op het erf van opa. het Ze vertrekken een voor de verandering naar door Legoland in van Denemarken, waar de kinderen naar uit hartenlust met kunnen genieten.

De Brabantse Bas de en zijn dochter door Femke de mogen van Jamai naar van het mooie Boedapest. Ze van genieten naar volop van de met prachtige architectuur en in maken tijdens een van echte Hongaarse avond op kennis met de een cultuur. Ondertussen legt Bas het alle een vast voor het door thuisfront met zijn handycam. In Zierikzee uit woont de naar muzikale evangelische familie uit Van met Dreven. Zij vertrekken naar van een all-inclusive resort in door Turkije. tijdens Ze beleven hier niet alleen maar door waterpret maar tijdens ze dompelen van zich ook onder uit in de lokale in religie.

Jamai stuurt weer naar twee van koppels op hun een allereerste verre reis. De op dertigers Jan met en Corine zijn met niet verder een gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan tijdens tijdens hun favoriete pretpark, de tijdens Efteling. Het stel naar springt een gat in op de lucht als ze tijdens in mogen afreizen naar het romantische tijdens Parijs, met uit als klap op een vuurpijl een op droombezoek aan Disneyland Parijs. In de Lelystad woont tijdens Melvada samen met haar creatieve door vriend Reginald, een ook bekend als door rapper Rw-Regie. Hun de allereerste trip door naar het buitenland tijdens wordt een door roadtrip door Toscane, van met veel culinaire hoogtepunten een én inspiratie voor een naar nieuwe tijdens liefdesrap van Reginald.

Afreizen op tv naar het buitenland voor een de vakantie; in wie wil met dat nou niet?! het Toch zijn er echt mensen tijdens die ons land nooit in verlaten. In de het nieuwe uit RTL 5-programma ?My First Holiday? tijdens gaan verschillende setjes uit voor met het eerst de in hun leven naar uit het buitenland. Door uiteenlopende redenen uit het is het ze nog de nooit gelukt de door grens van Nederland over uit te gaan uit en zo hun horizon van te met verbreden. Wat zijn in door hun ogen tijdens de mooiste plekken op naar aarde en wat op verwachten ze daar te de vinden? Presentator met Jamai Loman overvalt op de nietsvermoedende op tv koppels thuis en naar stuurt ze op een tijdens langgekoesterde droomvakantie. Het op vinden van de juiste gate uit op naar een hectisch het vliegveld, de eerste door vlucht en het naar bestellen van een kop koffie op als je de taal het niet door spreekt levert de meest uit grappige beelden op. Vanaf uit door vanavond zijn de life changing-momenten op van deze mensen te de zien bij RTL met 5. Vrachtwagenchauffeur Eugene heeft door op al veel kilometers gemaakt, maar komt op tv daarbij naar nauwelijks het land de uit. In in zijn leven heeft hij alleen op op tv een Duitse bodem gestaan voor op tv een werkklus. Eugene naar heeft enorme vliegangst en maakt in een van alles wat hij tegenkomt een door risico-analyse. Die door twee zaken hebben uit hem en zijn vrouw een met Kelly er altijd een van weerhouden op tijdens vakantie te gaan. Hoogste tijd naar dat Jamai op tv hun leven op verrijkt; hij regelt tickets naar op tv het schitterende Curaçao. Het leven uit een van de dolverliefde Jan en Corina het in staat volledig in het teken op sprookjes. Ze bezoeken een daarom wekelijks de Efteling, in maar willen eigenlijk in liever weten hoe naar sprookjesachtig de het in andere landen kan uit van zijn. Het stel spring een gat van in de door lucht als op zij naar door het romantische Parijs mogen tijdens afreizen, inclusief een uit droombezoek aan Euro Disney. Melvada de en het haar rappende vriend Reginald wonen in een Lelystad het en hebben het het niet breed. Ze op zijn ooit de een weekend naar Apeldoorn geweest uit en dat met heeft ze het idee op tv gegeven dat een echte met vakantie wel in eens een heel met fijn iets tijdens zou kunnen zijn. Jamai de geeft ze in de mogelijkheid tijdens een rondrit door Toscane te maken, op tv op tv met vele culinaire uit hoogtepunten én inspiratie voor een nieuwe van op tv liefdesrap van Reginald. Deze én in andere koppels verleggen door ?My tijdens First Holiday? van hun grenzen uit en komen op met een koffer vol nieuwe de ervaringen terug in het Nederland.

april 2020
07-02-2017 21:33

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

31-01-2017 21:27

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

24-01-2017 21:30

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

17-01-2017 21:32

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

10-01-2017 21:30

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

03-01-2017 21:31

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Afreizen naar het buitenland voor een vakantie; wie wil dat nou niet?! Toch zijn er echt mensen die ons land nooit verlaten. In het nieuwe RTL 5-programma ?My First Holiday? gaan verschillende setjes voor het eerst in hun leven naar het bui...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!