Programma gemist?

De Rotterdamse in Brigitte naar gaat samen met haar dochter op tv Mellin naar Fins de Lapland. Brigitte op overwint haar tijdens vliegangst, trotseert de het kou en maakt vrienden op voor het leven. tijdens De lokale radiomaker naar Bas gaat samen met zijn tijdens tijdens vriend Rick naar het zonnige Gran tijdens Canaria. De twee de met bezoeken een kamelenboerderij en op tv vieren feest op de uit Gay Pride. Bas een doet van van de hele vakantie de verslag, zoals een echt een radiomaker uit betaamt.

Jamai heeft de voor de in Leiden naar in geboren en getogen vijftigers Cor naar en Marianne van een reis georganiseerd in naar het Afrikaanse Gambia. op Een wereld van verschil op tv met hun op vertrouwde stadje! Naarmate met de vakantie vordert, gaan uit Cor en uit Marianne helemaal op in met de van Afrikaanse cultuur, compleet van met klederdracht en Afrikaanse dans. tijdens In door Friesland wonen Nicole en haar tijdens beste naar vriend Tristan. door Zij vertrekken naar het op tv Griekse eiland Kos, waar de naar twee in zich vergapen op tv aan de historie die Griekenland een rijk uit is.

Jamai stuurt het met pasgetrouwde op stel Marije en op tv Roos op een verkapte door huwelijksreis door naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar naar een er zijn ook wat spannende in momenten als naar Marije en Roos oog in op tv oog komen de te staan met een gigantische alligators in door de Everglades. het De familie in Timmermans uit Vught kampeert graag het met het in hele gezin op een het erf met van opa. Ze met vertrekken voor de verandering naar een Legoland in Denemarken, waar naar de de kinderen naar hartenlust met kunnen genieten.

De Brabantse door Bas en zijn van dochter Femke mogen van tijdens Jamai op tv naar het mooie Boedapest. Ze het genieten volop van uit de prachtige met architectuur en maken tijdens van een echte Hongaarse van tijdens avond kennis met de cultuur. Ondertussen door door legt Bas alle vast voor het tijdens thuisfront naar met zijn handycam. het In Zierikzee woont naar de muzikale evangelische familie Van van Dreven. Zij vertrekken een naar een uit all-inclusive resort tijdens in Turkije. Ze beleven hier een niet alleen maar van waterpret op maar ze de dompelen zich ook onder door in de lokale een religie.

Jamai van stuurt weer twee koppels tijdens op naar hun allereerste verre reis. De het dertigers Jan in en Corine zijn van niet verder gekomen op dan hun wekelijkse bezoek met aan hun favoriete het pretpark, de Efteling. door Het in stel springt een gat in tijdens de lucht als de ze op mogen afreizen naar het romantische tijdens Parijs, met als van klap op de vuurpijl een droombezoek aan Disneyland van Parijs. In Lelystad de woont Melvada op samen met een haar creatieve vriend in Reginald, ook bekend naar als rapper Rw-Regie. een Hun allereerste trip naar van het buitenland wordt een door roadtrip door Toscane, op tv met een veel culinaire hoogtepunten van én inspiratie het voor een nieuwe liefdesrap van van Reginald.

Afreizen naar het de buitenland voor de een door vakantie; wie wil op tv dat nou niet?! Toch zijn er uit echt mensen naar die het ons land nooit verlaten. een In het nieuwe RTL op tv 5-programma ?My First Holiday? uit gaan verschillende setjes op tv voor tijdens het eerst in met hun leven naar het buitenland. uit Door door uiteenlopende redenen naar is het ze nog nooit gelukt een de grens van op Nederland over naar te gaan en zo op het hun horizon te verbreden. Wat zijn de in hun ogen de de een mooiste plekken op aarde uit en wat op tv verwachten ze het daar te vinden? Presentator door Jamai Loman overvalt tijdens de nietsvermoedende koppels de thuis en stuurt een ze op van een langgekoesterde droomvakantie. Het door vinden van de naar juiste gate door op een hectisch vliegveld, de eerste naar tijdens vlucht en het bestellen van van een kop van koffie als je uit de taal niet spreekt het levert de meest op tv grappige door beelden op. Vanaf een vanavond zijn de van life changing-momenten van deze in mensen te op tv zien bij RTL van 5. Vrachtwagenchauffeur Eugene heeft de al veel kilometers gemaakt, maar de komt daarbij nauwelijks het van land uit. de In zijn leven heeft met in hij alleen op Duitse bodem naar gestaan het voor een werkklus. Eugene uit heeft enorme vliegangst een en maakt in van alles wat hij tegenkomt de een risico-analyse. in Die twee zaken hebben een hem en zijn vrouw door uit Kelly er altijd uit van weerhouden op vakantie op te gaan. Hoogste tijd de dat Jamai van hun leven met verrijkt; hij regelt tickets op naar het de schitterende Curaçao. Het leven van de dolverliefde op tv Jan en op Corina staat in volledig in het teken van sprookjes. Ze een bezoeken daarom op tv wekelijks de Efteling, maar willen van eigenlijk liever met weten hoe sprookjesachtig op tv het in tijdens andere landen kan zijn. Het de stel spring een op gat in op de lucht als zij naar naar op tv het romantische Parijs mogen van afreizen, inclusief naar een droombezoek aan Euro het Disney. Melvada en met haar rappende vriend Reginald wonen het in Lelystad op tv en hebben het niet breed. tijdens Ze zijn ooit naar een een weekend naar Apeldoorn in geweest en dat het heeft ze het idee met gegeven dat een echte tijdens met vakantie wel eens van een heel fijn iets zou op tv kunnen zijn. tijdens Jamai geeft met ze de mogelijkheid een naar rondrit door Toscane te naar maken, met van vele culinaire hoogtepunten én inspiratie op voor een tijdens nieuwe liefdesrap met van Reginald. Deze én andere uit koppels verleggen door ?My een uit First Holiday? hun grenzen in en komen met een koffer op vol nieuwe tijdens ervaringen terug naar in Nederland.

oktober 2019
07-02-2017 21:33

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

31-01-2017 21:27

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

24-01-2017 21:30

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

17-01-2017 21:32

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

10-01-2017 21:30

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

03-01-2017 21:31

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Afreizen naar het buitenland voor een vakantie; wie wil dat nou niet?! Toch zijn er echt mensen die ons land nooit verlaten. In het nieuwe RTL 5-programma ?My First Holiday? gaan verschillende setjes voor het eerst in hun leven naar het bui...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!