Programma gemist?

De uit Rotterdamse Brigitte op tv gaat samen met haar dochter naar Mellin naar tijdens Fins Lapland. door Brigitte overwint haar vliegangst, van trotseert de kou en met maakt vrienden voor het de leven. De lokale door radiomaker Bas gaat de samen naar met zijn vriend Rick naar het het zonnige Gran het het Canaria. De twee bezoeken tijdens een kamelenboerderij en vieren met feest van op de Gay Pride. Bas het doet van van de hele een vakantie verslag, zoals uit een echt radiomaker op betaamt.

Jamai door heeft voor de in op Leiden geboren en getogen in vijftigers Cor en van Marianne een reis het in georganiseerd naar het op Afrikaanse Gambia. Een wereld op tv van verschil met tijdens hun vertrouwde stadje! Naarmate de op tv vakantie een vordert, gaan het Cor en Marianne met helemaal op in de naar Afrikaanse cultuur, compleet met op klederdracht en Afrikaanse dans. met In Friesland wonen de Nicole en haar op tv van beste vriend Tristan. Zij vertrekken uit naar het Griekse eiland van Kos, waar de uit een twee zich vergapen uit aan de historie door die Griekenland rijk tijdens is.

Jamai stuurt het in pasgetrouwde stel uit Marije en het Roos op door een verkapte huwelijksreis naar het naar zonovergoten Miami. Romantisch, maar tijdens er zijn ook op wat spannende naar momenten door als Marije en Roos oog van in oog komen te op met staan met gigantische alligators tijdens in de de Everglades. De familie in Timmermans uit Vught kampeert een graag met het hele van gezin op het tijdens erf van het opa. Ze vertrekken voor het de door verandering naar Legoland in Denemarken, waar van de kinderen naar door hartenlust kunnen tijdens genieten.

De een Brabantse Bas en door zijn dochter Femke tijdens mogen van door Jamai naar het mooie Boedapest. Ze naar genieten volop van een de prachtige architectuur van en maken uit tijdens op tv een echte Hongaarse avond kennis het met de op tv cultuur. Ondertussen van legt Bas alle op tv vast voor het thuisfront met met zijn handycam. In Zierikzee in uit woont de muzikale evangelische tijdens familie Van Dreven. Zij vertrekken uit naar naar een all-inclusive naar resort in Turkije. Ze beleven hier door niet door alleen maar naar waterpret maar ze dompelen uit zich ook onder in de op tv lokale een religie.

Jamai stuurt weer op tv de twee koppels op hun van allereerste verre reis. De een dertigers Jan en Corine van zijn niet verder met gekomen dan tijdens hun wekelijkse bezoek aan een hun favoriete pretpark, van de in Efteling. Het stel springt het een gat in uit de de lucht als ze mogen afreizen naar naar het van romantische Parijs, een met als klap op met vuurpijl een droombezoek aan in Disneyland Parijs. In Lelystad van woont Melvada met samen met haar creatieve tijdens vriend Reginald, ook met tijdens bekend als rapper Rw-Regie. Hun met allereerste tijdens trip naar het de buitenland wordt een roadtrip door op Toscane, met uit veel culinaire hoogtepunten én inspiratie de voor met een nieuwe liefdesrap van van Reginald.

Afreizen door naar het buitenland voor door een de vakantie; wie wil naar dat nou niet?! met Toch zijn er door echt mensen die ons tijdens land nooit verlaten. In naar het naar nieuwe RTL 5-programma ?My First Holiday? het gaan verschillende het setjes het voor het eerst van in hun leven naar het buitenland. door Door het uiteenlopende redenen in is het ze nog nooit gelukt de de grens in van Nederland over naar te gaan en op zo een hun horizon te verbreden. uit Wat zijn door in hun ogen door de mooiste plekken een op aarde en in wat verwachten ze een daar te vinden? Presentator uit Jamai Loman overvalt een de nietsvermoedende naar koppels thuis en stuurt ze op tv op een in langgekoesterde droomvakantie. Het op tv vinden van de juiste gate in op het een hectisch vliegveld, de de eerste vlucht uit en het bestellen van door een kop de koffie als je de taal van niet spreekt levert het de meest door grappige beelden uit op. Vanaf vanavond zijn de de life changing-momenten van de deze mensen te een zien bij naar RTL 5. Vrachtwagenchauffeur Eugene heeft de al tijdens veel kilometers gemaakt, maar komt de daarbij nauwelijks van het land uit. een In zijn de leven heeft naar hij alleen op het Duitse bodem gestaan naar voor een werkklus. de Eugene heeft enorme vliegangst en maakt het van het alles wat hij tegenkomt op tv een risico-analyse. Die twee met zaken een hebben hem en zijn vrouw door op Kelly er altijd van weerhouden door op vakantie te met gaan. Hoogste tijd dat tijdens Jamai naar hun leven verrijkt; hij regelt door tickets naar het naar naar schitterende Curaçao. Het leven van de in dolverliefde Jan de en Corina staat volledig een in naar het teken sprookjes. een Ze bezoeken daarom wekelijks de met Efteling, maar willen eigenlijk met liever in weten hoe van sprookjesachtig het in andere landen van kan zijn. Het tijdens stel naar spring een gat in de lucht op naar als zij naar het romantische door Parijs van mogen afreizen, inclusief een droombezoek op tv aan op tv Euro Disney. Melvada en tijdens haar rappende vriend Reginald wonen het in Lelystad en hebben tijdens het de niet breed. Ze zijn ooit op tv een in weekend naar Apeldoorn de geweest en dat heeft ze op tv het in idee gegeven dat een op tv echte vakantie het wel eens een de heel fijn met iets zou kunnen zijn. Jamai uit geeft ze de de mogelijkheid een naar rondrit door Toscane de te maken, met vele naar culinaire hoogtepunten én inspiratie het voor een nieuwe uit tijdens liefdesrap van Reginald. Deze én andere koppels op tv verleggen met door ?My First tijdens Holiday? hun grenzen tijdens en komen tijdens met een koffer vol van nieuwe ervaringen terug in de Nederland.

mei 2021
07-02-2017 21:33

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

31-01-2017 21:27

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

24-01-2017 21:30

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

17-01-2017 21:32

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

10-01-2017 21:30

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

03-01-2017 21:31

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Afreizen naar het buitenland voor een vakantie; wie wil dat nou niet?! Toch zijn er echt mensen die ons land nooit verlaten. In het nieuwe RTL 5-programma ?My First Holiday? gaan verschillende setjes voor het eerst in hun leven naar het bui...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!