Programma gemist?

De Rotterdamse Brigitte met gaat samen met een haar dochter door Mellin door naar Fins Lapland. een Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert naar de het kou en maakt vrienden voor naar het leven. De lokale een radiomaker Bas de gaat met samen met zijn vriend Rick naar naar het zonnige Gran uit Canaria. de De twee op bezoeken een kamelenboerderij en op vieren feest op tv op de Gay Pride. op tv Bas doet van van de hele vakantie door verslag, zoals een echt het radiomaker op betaamt.

Jamai met heeft voor de in in Leiden geboren uit en getogen vijftigers Cor en met op Marianne een reis georganiseerd naar het het Afrikaanse Gambia. op Een wereld van verschil de met in hun vertrouwde stadje! Naarmate de tijdens op vakantie vordert, gaan Cor in en Marianne uit helemaal op in de Afrikaanse op tv cultuur, compleet met op tv klederdracht en Afrikaanse dans. uit In door Friesland wonen Nicole en tijdens haar beste vriend Tristan. van Zij vertrekken met naar de het Griekse eiland naar Kos, waar de door twee zich vergapen aan de de historie de die Griekenland rijk op tv is.

Jamai naar stuurt het pasgetrouwde stel Marije naar en door Roos op een verkapte huwelijksreis van naar in het zonovergoten door Miami. Romantisch, maar er met zijn ook wat de spannende momenten in als Marije en Roos oog in de oog komen door te staan een met gigantische alligators van in de Everglades. De familie het Timmermans op tv uit Vught op kampeert graag met het hele van gezin uit op het erf van opa. Ze op vertrekken voor de een de verandering naar Legoland in Denemarken, waar van de kinderen naar van de hartenlust kunnen genieten.

De Brabantse op Bas en zijn dochter een Femke van mogen van Jamai een naar het mooie Boedapest. op Ze genieten het volop van de prachtige architectuur met en maken tijdens door een uit echte Hongaarse avond naar kennis met de cultuur. Ondertussen met legt Bas op tv alle door vast voor het op tv thuisfront met zijn handycam. In Zierikzee een van woont de muzikale evangelische familie in Van Dreven. Zij van vertrekken naar op een all-inclusive resort van in Turkije. Ze beleven hier op uit niet alleen maar waterpret maar ze naar een dompelen zich ook onder in van de lokale uit religie.

Jamai stuurt het weer twee koppels op de het hun allereerste verre reis. naar De dertigers Jan en in Corine zijn niet verder naar gekomen op tv dan hun wekelijkse bezoek door aan hun een favoriete pretpark, de Efteling. Het naar stel springt een de gat in de op tv lucht naar als ze mogen afreizen naar op tv het romantische Parijs, in door met als klap op vuurpijl een van droombezoek de aan Disneyland naar Parijs. In Lelystad woont op Melvada samen met haar met creatieve vriend van Reginald, ook bekend als naar rapper tijdens Rw-Regie. Hun allereerste trip naar uit het buitenland wordt een naar uit roadtrip door Toscane, naar met veel culinaire hoogtepunten én inspiratie tijdens tijdens voor een nieuwe liefdesrap op tv van Reginald.

Afreizen naar uit het op buitenland voor een vakantie; naar wie wil dat door nou niet?! Toch zijn er in echt op tv mensen die ons land tijdens nooit verlaten. In met het door nieuwe RTL 5-programma ?My naar First Holiday? gaan verschillende setjes op tv voor door het eerst in hun op tv leven naar het buitenland. uit Door uiteenlopende op tv redenen is op het ze nog nooit een gelukt de grens van van Nederland uit over te gaan en zo naar hun horizon te het verbreden. Wat naar zijn een in hun ogen de mooiste van plekken op aarde en in wat verwachten in ze daar te op tv vinden? Presentator Jamai door Loman overvalt de nietsvermoedende tijdens door koppels thuis en stuurt ze op op een naar langgekoesterde droomvakantie. de Het vinden van de juiste naar gate op een een hectisch vliegveld, de eerste van vlucht uit en het bestellen van door een kop koffie als van je de een taal niet spreekt in levert in de meest grappige naar beelden op. Vanaf vanavond zijn in de life van changing-momenten van in deze mensen te zien bij tijdens RTL 5. Vrachtwagenchauffeur Eugene heeft tijdens al veel kilometers op tv door gemaakt, maar komt daarbij het nauwelijks het land uit. In uit zijn leven heeft op tv hij alleen op tijdens Duitse bodem gestaan op uit voor een werkklus. Eugene heeft enorme op tv vliegangst en maakt met van alles de wat hij tegenkomt een met risico-analyse. Die de twee zaken uit hebben hem naar en zijn vrouw Kelly er in altijd op van weerhouden op vakantie te gaan. het Hoogste tijd van dat Jamai een hun leven verrijkt; een hij regelt tickets naar naar het schitterende de Curaçao. Het leven op van de dolverliefde tijdens Jan en Corina staat volledig de in naar het teken sprookjes. van Ze bezoeken daarom wekelijks de het Efteling, maar tijdens willen eigenlijk de liever weten hoe sprookjesachtig het in op tv andere landen kan de zijn. Het stel van spring op tv een gat in de lucht op als op zij naar het van romantische Parijs mogen afreizen, de inclusief een droombezoek naar aan Euro Disney. Melvada een en tijdens haar rappende vriend Reginald in wonen in uit Lelystad en hebben het niet breed. door Ze zijn van ooit een uit weekend naar Apeldoorn naar geweest en de dat heeft ze het idee gegeven een dat het een echte vakantie op tv wel eens een heel door fijn naar iets zou kunnen zijn. Jamai naar geeft ze de mogelijkheid naar een door rondrit door in Toscane te maken, tijdens met vele culinaire hoogtepunten én inspiratie in voor een een nieuwe tijdens liefdesrap van Reginald. Deze én tijdens andere koppels uit verleggen door ?My in First Holiday? hun grenzen en komen op tv met een koffer naar op tv vol nieuwe ervaringen terug uit in Nederland.

augustus 2020
07-02-2017 21:33

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

31-01-2017 21:27

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

24-01-2017 21:30

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

17-01-2017 21:32

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

10-01-2017 21:30

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

03-01-2017 21:31

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Afreizen naar het buitenland voor een vakantie; wie wil dat nou niet?! Toch zijn er echt mensen die ons land nooit verlaten. In het nieuwe RTL 5-programma ?My First Holiday? gaan verschillende setjes voor het eerst in hun leven naar het bui...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!