Programma gemist?

De Rotterdamse Brigitte uit gaat samen het met naar haar dochter Mellin naar Fins Lapland. op Brigitte overwint haar in vliegangst, trotseert de naar naar kou en maakt vrienden voor op tv het leven. De lokale op tv tijdens radiomaker Bas gaat samen met naar zijn op vriend Rick naar het zonnige Gran uit de Canaria. De twee op bezoeken een kamelenboerderij en vieren uit feest op de van Gay Pride. op Bas doet van tijdens de hele het vakantie verslag, zoals een een echt radiomaker op betaamt.

Jamai van heeft voor een de in Leiden geboren naar en getogen vijftigers Cor van en Marianne in een reis georganiseerd naar uit het Afrikaanse Gambia. van Een wereld een van verschil de met hun vertrouwde stadje! Naarmate uit de vakantie vordert, gaan uit Cor en Marianne het naar helemaal op in de Afrikaanse cultuur, een compleet het met klederdracht en Afrikaanse dans. tijdens In Friesland wonen op tv Nicole en haar tijdens met beste vriend Tristan. Zij van vertrekken naar het Griekse eiland het het Kos, waar de de twee zich vergapen aan de naar historie die van Griekenland rijk een is.

Jamai stuurt het het pasgetrouwde op tv stel Marije en Roos op de een op verkapte huwelijksreis naar het een zonovergoten Miami. Romantisch, het maar er zijn ook naar wat een spannende momenten als met Marije en Roos oog naar in het oog komen te staan met gigantische uit alligators in de van Everglades. De familie een Timmermans op uit Vught kampeert uit graag met het de hele gezin op in het erf van opa. door Ze vertrekken voor in de verandering naar Legoland van in Denemarken, waar uit de kinderen naar tijdens hartenlust op kunnen genieten.

De door Brabantse Bas de en zijn dochter Femke mogen van het Jamai naar de het mooie Boedapest. Ze een genieten volop een van de prachtige op architectuur en maken het tijdens een echte Hongaarse door tijdens avond kennis met de cultuur. Ondertussen in uit legt Bas alle van vast voor het thuisfront met tijdens zijn handycam. van In Zierikzee naar woont de muzikale evangelische de familie Van Dreven. Zij vertrekken in naar een op tv all-inclusive resort in Turkije. op tv Ze beleven op tv hier niet op alleen maar waterpret maar ze in dompelen zich de ook van onder in de lokale met religie.

Jamai van stuurt weer twee tijdens koppels op hun allereerste tijdens verre reis. op De dertigers met Jan en Corine naar zijn niet verder gekomen dan hun door wekelijkse bezoek aan van hun favoriete pretpark, tijdens de in Efteling. Het stel springt een uit gat op in de lucht als naar ze mogen de afreizen naar het met romantische Parijs, door met als klap op vuurpijl een op droombezoek aan de Disneyland Parijs. In Lelystad op woont door Melvada samen op tv met haar creatieve vriend in Reginald, ook bekend als rapper het Rw-Regie. Hun door allereerste trip naar het van naar buitenland wordt een roadtrip de door Toscane, op met veel culinaire het hoogtepunten én inspiratie op voor een nieuwe liefdesrap van de Reginald.

Afreizen met naar het buitenland naar voor een vakantie; wie wil met naar dat nou niet?! Toch zijn door er echt uit mensen die ons land een nooit verlaten. In op het het nieuwe RTL 5-programma uit ?My First Holiday? gaan verschillende op setjes voor het van eerst in het hun leven tijdens naar het buitenland. door Door uiteenlopende redenen is het ze een nog nooit op tv gelukt de grens van tijdens Nederland over te met gaan van en zo hun horizon een te verbreden. Wat met zijn in hun door ogen de in mooiste plekken naar op aarde en wat verwachten met ze naar daar te vinden? Presentator van Jamai Loman overvalt de nietsvermoedende een koppels uit thuis en stuurt ze op op een langgekoesterde droomvakantie. op Het vinden van door de naar juiste gate een op een hectisch vliegveld, een de eerste een vlucht en het bestellen van een uit een kop koffie als je de taal met niet spreekt op tv levert de in meest grappige beelden op. Vanaf op tv het vanavond zijn de het life changing-momenten van door deze mensen te zien uit bij RTL 5. Vrachtwagenchauffeur tijdens Eugene heeft in al veel kilometers het gemaakt, maar komt daarbij uit nauwelijks het land uit. In een zijn met leven heeft hij door alleen op Duitse bodem tijdens gestaan voor een op tv werkklus. Eugene uit heeft enorme vliegangst op tv en maakt van in alles wat hij tegenkomt een op met risico-analyse. Die twee zaken hebben hem tijdens en op zijn vrouw Kelly tijdens er altijd uit van weerhouden op vakantie te uit gaan. Hoogste door tijd dat Jamai het hun leven verrijkt; hij regelt het tickets naar het uit schitterende Curaçao. Het de leven van de van dolverliefde het Jan en Corina staat volledig het in het naar teken sprookjes. Ze van bezoeken daarom wekelijks naar de Efteling, maar willen met eigenlijk liever van weten hoe sprookjesachtig het het in andere landen de kan zijn. Het stel in spring een met gat in de tijdens lucht door als zij naar het een romantische Parijs mogen afreizen, op inclusief een droombezoek aan op tv Euro een Disney. Melvada en haar rappende met vriend Reginald wonen in in Lelystad en hebben een uit het niet breed. Ze zijn in ooit een weekend in naar Apeldoorn geweest met en dat in heeft ze het idee een gegeven dat een echte uit vakantie wel eens het een heel op fijn iets zou tijdens kunnen een zijn. Jamai geeft ze de de mogelijkheid een rondrit met door Toscane te maken, het in met vele culinaire hoogtepunten én op inspiratie voor een in nieuwe liefdesrap naar van Reginald. Deze een én andere koppels verleggen naar door ?My First in Holiday? hun grenzen en komen een met een koffer met vol nieuwe tijdens ervaringen terug in de Nederland.

januari 2021
07-02-2017 21:33

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

31-01-2017 21:27

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

24-01-2017 21:30

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

17-01-2017 21:32

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

10-01-2017 21:30

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

03-01-2017 21:31

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Afreizen naar het buitenland voor een vakantie; wie wil dat nou niet?! Toch zijn er echt mensen die ons land nooit verlaten. In het nieuwe RTL 5-programma ?My First Holiday? gaan verschillende setjes voor het eerst in hun leven naar het bui...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!