Programma gemist?

De uit Rotterdamse Brigitte gaat samen met het haar dochter het Mellin naar Fins met Lapland. Brigitte op tv overwint haar vliegangst, met trotseert de uit kou en maakt een vrienden voor het leven. De een lokale radiomaker Bas gaat op samen in met zijn door vriend Rick naar het zonnige Gran een Canaria. De twee het bezoeken een uit kamelenboerderij en in vieren feest een op de Gay Pride. Bas het doet van op tv de hele van vakantie verslag, zoals een echt radiomaker in het betaamt.

Jamai heeft het voor de in door Leiden geboren op en getogen vijftigers Cor naar en van Marianne een reis georganiseerd naar naar het op Afrikaanse Gambia. Een de wereld van verschil van met hun vertrouwde stadje! Naarmate naar de vakantie naar vordert, gaan Cor met en Marianne een helemaal op in van de Afrikaanse cultuur, compleet door met klederdracht het en Afrikaanse dans. op tv In Friesland wonen Nicole een en haar beste vriend naar Tristan. Zij vertrekken naar naar het Griekse eiland door Kos, waar de op tv twee zich vergapen met aan de historie op tv een die Griekenland rijk naar is.

Jamai stuurt het op pasgetrouwde stel in Marije en Roos op uit een verkapte door huwelijksreis naar het door zonovergoten een Miami. Romantisch, maar er zijn een ook wat spannende momenten met op tv als Marije en Roos oog tijdens in oog komen te door door staan met gigantische alligators in op tv de de Everglades. De familie in Timmermans uit Vught kampeert in graag met het naar hele gezin een op het erf van opa. Ze op tv de vertrekken voor de verandering door naar Legoland in de Denemarken, waar de kinderen naar een hartenlust kunnen tijdens genieten.

De van Brabantse Bas en naar zijn dochter Femke tijdens mogen van Jamai naar een het mooie Boedapest. Ze uit genieten een volop van de prachtige naar architectuur en op maken tijdens een van echte Hongaarse van avond kennis met de cultuur. Ondertussen uit legt Bas alle naar vast op tv voor het thuisfront uit met zijn handycam. In Zierikzee op tv woont de van muzikale op evangelische familie Van Dreven. Zij een vertrekken naar een een all-inclusive met resort in Turkije. Ze beleven hier in van niet alleen maar met waterpret maar ze dompelen zich op ook onder in de de lokale de religie.

Jamai stuurt weer de twee met koppels op hun van allereerste verre van reis. De dertigers Jan een en Corine op zijn niet verder het gekomen dan hun het wekelijkse bezoek aan hun favoriete in pretpark, de naar Efteling. Het stel het springt een gat in door de lucht van als ze mogen afreizen door naar het romantische Parijs, met met tijdens als klap op vuurpijl een van droombezoek naar aan Disneyland Parijs. In Lelystad door woont Melvada samen tijdens met met haar creatieve vriend Reginald, op tv ook bekend als met rapper Rw-Regie. Hun allereerste tijdens de trip naar het buitenland van wordt een roadtrip door door Toscane, met veel een culinaire hoogtepunten én op inspiratie voor een een nieuwe op tv liefdesrap van Reginald.

Afreizen door naar het buitenland in voor een vakantie; wie in wil dat uit nou niet?! Toch zijn van er echt mensen die op ons land in nooit verlaten. In het uit nieuwe RTL 5-programma uit ?My tijdens First Holiday? gaan de verschillende setjes voor op tv het eerst in door hun leven naar het tijdens buitenland. Door op uiteenlopende redenen is op het ze de nog nooit gelukt de grens tijdens van Nederland over te een gaan en zo door op tv hun horizon te verbreden. Wat zijn met in uit hun ogen de mooiste met plekken de op aarde en naar wat verwachten ze naar daar te vinden? een Presentator Jamai Loman door overvalt de nietsvermoedende koppels thuis op tv en stuurt ze tijdens op een in langgekoesterde droomvakantie. Het vinden van tijdens de juiste naar gate op een tijdens hectisch vliegveld, de eerste met vlucht uit en het door bestellen van een kop koffie als op je de taal de niet spreekt levert door met de meest grappige van beelden op. Vanaf vanavond zijn de tijdens life changing-momenten van door naar deze mensen te door zien bij RTL 5. Vrachtwagenchauffeur Eugene heeft van al veel kilometers op tv gemaakt, maar komt uit daarbij een nauwelijks het land uit. In door zijn met leven heeft hij alleen op het Duitse bodem gestaan in voor op tv een werkklus. Eugene heeft door enorme vliegangst in en maakt van alles wat door hij naar tegenkomt een door risico-analyse. Die twee de zaken hebben hem en op zijn vrouw Kelly op tv er altijd van weerhouden op de vakantie te op tv gaan. Hoogste tijd dat het Jamai hun leven van verrijkt; hij in regelt tickets naar het het in schitterende Curaçao. Het leven van het de dolverliefde Jan en Corina naar staat tijdens volledig in een het teken sprookjes. Ze bezoeken tijdens daarom wekelijks in de Efteling, door maar willen eigenlijk liever van weten hoe sprookjesachtig van het in andere met landen kan zijn. in Het stel spring een gat met op in de lucht als zij de naar het romantische uit Parijs mogen uit afreizen, inclusief een een droombezoek aan op Euro Disney. Melvada en haar rappende de vriend Reginald wonen in in op tv Lelystad en hebben het niet de breed. Ze zijn ooit een in een weekend naar van Apeldoorn geweest en dat heeft ze van het op idee gegeven dat een echte het vakantie het wel eens een van heel fijn iets zou in kunnen de zijn. Jamai geeft ze de de mogelijkheid een rondrit een door Toscane met te maken, het met vele culinaire hoogtepunten én het inspiratie het voor een nieuwe liefdesrap van uit Reginald. Deze in én andere koppels verleggen door ?My op tv First Holiday? hun tijdens grenzen op en komen met op tv een koffer vol de nieuwe ervaringen terug op tv in Nederland.

september 2020
07-02-2017 21:33

Afl. 6

My First Holiday - Afl. 6

De Rotterdamse Brigitte gaat samen met haar dochter Mellin naar Fins Lapland. Brigitte overwint haar vliegangst, trotseert de kou en maakt vrienden voor het leven. De lokale radiomaker Bas gaat samen met zijn vriend Rick naar het zonnige Gr...

31-01-2017 21:27

Afl. 5

My First Holiday - Afl. 5

Jamai heeft voor de in Leiden geboren en getogen vijftigers Cor en Marianne een reis georganiseerd naar het Afrikaanse Gambia. Een wereld van verschil met hun vertrouwde stadje! Naarmate de vakantie vordert, gaan Cor en Marianne helemaal op...

24-01-2017 21:30

Afl. 4

My First Holiday - Afl. 4

Jamai stuurt het pasgetrouwde stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de E...

17-01-2017 21:32

Afl. 3

My First Holiday - Afl. 3

De Brabantse Bas en zijn dochter Femke mogen van Jamai naar het mooie Boedapest. Ze genieten volop van de prachtige architectuur en maken tijdens een echte Hongaarse avond kennis met de cultuur. Ondertussen legt Bas alle vast voor het thuis...

10-01-2017 21:30

Afl. 2

My First Holiday - Afl. 2

Jamai stuurt weer twee koppels op hun allereerste verre reis. De dertigers Jan en Corine zijn niet verder gekomen dan hun wekelijkse bezoek aan hun favoriete pretpark, de Efteling. Het stel springt een gat in de lucht als ze mogen afreizen ...

03-01-2017 21:31

Afl. 1

My First Holiday - Afl. 1

Afreizen naar het buitenland voor een vakantie; wie wil dat nou niet?! Toch zijn er echt mensen die ons land nooit verlaten. In het nieuwe RTL 5-programma ?My First Holiday? gaan verschillende setjes voor het eerst in hun leven naar het bui...

My First Holiday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van My First Holiday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van My First Holiday bij My First Holiday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van My First Holiday. Heb je een uitzending van My First Holiday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

My First Holiday gemist

Realityserie waarin Jamai Loman hardcore-thuisblijvers verrast met een reis naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het deze mensen nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. De koppels verleggen hun grenzen en komen met een koffer vol nieuwe ervaringen terug in Nederland.

Uitzending gemist van My First Holiday? Hier kun je alle uitzendingen van My First Holiday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2017 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!