Programma gemist?

Registratie van de met uit Live Concerttour van Jan het Smit, opgenomen een in een uitverkocht uit RAI Theater in Amsterdam. op tv Registratie van de Live Concerttour tijdens uit van Jan Smit, opgenomen in een het uitverkocht in RAI Theater in Amsterdam. het Jan neemt door met de met tour een nieuwe uitdaging de aan; een omvangrijk van live concert met eigen het band. Een wervelende uit show van met de grootste met hits van Jan. Toen Jan het Smit in 1997 met de eerste plaats in het op de top 100 haalde in met 'Ik Zing uit Dit Lied Voor Jou Alleen', door van waren er weinig mensen die dachten op dat naar de toen nog als in Jantje door het uit leven gaande uit Volendamse jongen zou uitgroeien het tot de op tv volwassen artiest op tv die hij nu is. Zijn Album uit JANSMIT.COM uit met hits als 'Vrienden voor het het van Leven' en de het prachtige ballade 'Laura' de verkoopt meer dan de 200.000 exemplaren en levert Jan de een Edison op! het Het tijdens eerste seizoen van de in reality-soap een 'Gewoon Jan Smit' wint de Gouden op Televiziering met 2005 en de tweede reeks door op is ook weer op een kijkcijferhit! Deze oer-Hollandse jongen blijft op gewoon naar boeien, op elk naar terrein...

februari 2021
04-01-2017 15:20

Jan Smit & Friends

Jan Smit & Friends - Jan Smit & Friends

Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Jan neemt met de tour een nieu...

Jan Smit & Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit & Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit & Friends bij Jan Smit & Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit & Friends. Heb je een uitzending van Jan Smit & Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit & Friends gemist

Uitzending gemist van Jan Smit & Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit & Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!