Programma gemist?

Registratie op van de Live de Concerttour van Jan Smit, opgenomen in in een uitverkocht een RAI met Theater in Amsterdam. Registratie van uit met de Live Concerttour van Jan Smit, op tv opgenomen in een op tv uitverkocht op tv RAI Theater in Amsterdam. Jan naar neemt met op tv de tour een nieuwe tijdens uitdaging aan; een van naar omvangrijk live concert met eigen band. een Een wervelende show van met de de grootste hits van een Jan. Toen Jan Smit op in 1997 de tijdens eerste op plaats in de top door 100 met haalde met 'Ik Zing met Dit Lied de Voor Jou Alleen', waren op er weinig van mensen die dachten uit dat de toen van nog als Jantje door door het leven gaande op Volendamse jongen zou uitgroeien tot een van de volwassen artiest die met hij nu is. Zijn op Album met JANSMIT.COM met hits als tijdens 'Vrienden voor het het Leven' en het de prachtige ballade 'Laura' naar verkoopt meer dan 200.000 exemplaren met en in levert Jan een Edison op! uit tijdens Het eerste seizoen van op tv de reality-soap een 'Gewoon Jan Smit' wint de Gouden door de Televiziering 2005 en het de tweede reeks is in ook weer een een kijkcijferhit! Deze tijdens oer-Hollandse jongen blijft gewoon boeien, op het elk op terrein...

oktober 2020
04-01-2017 15:20

Jan Smit & Friends

Jan Smit & Friends - Jan Smit & Friends

Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Jan neemt met de tour een nieu...

Jan Smit & Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit & Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit & Friends bij Jan Smit & Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit & Friends. Heb je een uitzending van Jan Smit & Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit & Friends gemist

Uitzending gemist van Jan Smit & Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit & Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!