Programma gemist?

Registratie van een de Live Concerttour van van naar Jan Smit, opgenomen op tv in een uitverkocht een RAI Theater in Amsterdam. Registratie van met de met Live Concerttour van Jan Smit, van opgenomen in van een uitverkocht uit RAI Theater in van Amsterdam. Jan neemt met naar de tour een de nieuwe uitdaging aan; een uit omvangrijk live met concert met door eigen band. Een wervelende show uit met de de grootste hits van Jan. naar Toen met Jan Smit tijdens in 1997 de eerste plaats op tv in de top 100 van in haalde met 'Ik Zing tijdens Dit Lied Voor Jou Alleen', op waren er weinig op tv mensen die dachten de dat de door toen nog een als Jantje op door het leven gaande Volendamse met jongen zou uitgroeien tijdens tot de volwassen naar artiest uit die hij nu is. Zijn Album naar tijdens JANSMIT.COM met hits als 'Vrienden door voor het Leven' in en een de prachtige ballade 'Laura' verkoopt meer op dan 200.000 op tv exemplaren en levert Jan de een Edison op! op uit Het eerste seizoen van op tv de reality-soap 'Gewoon op tv Jan Smit' wint uit de Gouden met Televiziering 2005 en naar de tweede reeks is ook het weer tijdens een kijkcijferhit! Deze het oer-Hollandse jongen blijft gewoon boeien, op door elk met terrein...

januari 2020
04-01-2017 15:20

Jan Smit & Friends

Jan Smit & Friends - Jan Smit & Friends

Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Jan neemt met de tour een nieu...

Jan Smit & Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit & Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit & Friends bij Jan Smit & Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit & Friends. Heb je een uitzending van Jan Smit & Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit & Friends gemist

Uitzending gemist van Jan Smit & Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit & Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!