Programma gemist?

Registratie van de met naar Live Concerttour van van Jan Smit, opgenomen in het een uitverkocht RAI een Theater in Amsterdam. Registratie van door de tijdens Live Concerttour van op Jan Smit, opgenomen in een op uitverkocht RAI op Theater in Amsterdam. Jan tijdens neemt met uit de tour met een nieuwe met uitdaging aan; een omvangrijk in live concert met naar eigen band. op Een wervelende show met in de grootste de hits van Jan. Toen de Jan Smit in 1997 de een eerste een plaats in de top 100 het haalde met 'Ik van Zing met Dit Lied Voor door Jou Alleen', waren er een weinig van mensen die dachten dat de toen van nog als op Jantje door de het leven gaande Volendamse op jongen een zou uitgroeien tot de volwassen het artiest die naar hij nu is. Zijn naar Album JANSMIT.COM op tv met hits de als 'Vrienden voor het Leven' en op met de prachtige ballade 'Laura' verkoopt op meer dan het 200.000 exemplaren en naar levert Jan een de Edison op! Het eerste op tv seizoen van de reality-soap op tv 'Gewoon Jan naar Smit' wint de een Gouden van Televiziering 2005 en de tweede uit reeks is door ook weer een in kijkcijferhit! Deze oer-Hollandse jongen tijdens blijft gewoon boeien, op tv op elk in terrein...

juli 2020
04-01-2017 15:20

Jan Smit & Friends

Jan Smit & Friends - Jan Smit & Friends

Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Jan neemt met de tour een nieu...

Jan Smit & Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit & Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit & Friends bij Jan Smit & Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit & Friends. Heb je een uitzending van Jan Smit & Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit & Friends gemist

Uitzending gemist van Jan Smit & Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit & Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!