Programma gemist?

Registratie het van de Live in Concerttour van Jan Smit, opgenomen naar in door een uitverkocht RAI Theater de in Amsterdam. naar Registratie van de van Live Concerttour van op Jan Smit, opgenomen een in een uitverkocht tijdens RAI Theater in naar Amsterdam. Jan neemt met in de tour het een nieuwe tijdens uitdaging aan; een omvangrijk live concert uit de met eigen band. met Een wervelende show met de grootste met hits uit van Jan. Toen Jan Smit een in door 1997 de eerste met plaats in het de top 100 in haalde met 'Ik door Zing Dit Lied tijdens Voor Jou Alleen', waren uit er weinig mensen die met dachten dat de de toen door nog als Jantje door door het leven gaande Volendamse jongen een zou uitgroeien van tot naar de volwassen artiest die van hij nu is. in Zijn Album JANSMIT.COM met hits door uit als 'Vrienden voor het Leven' en een de in prachtige ballade 'Laura' met verkoopt meer dan 200.000 exemplaren door en naar levert Jan het een Edison op! Het eerste seizoen naar van de reality-soap op tv 'Gewoon Jan met Smit' wint de Gouden een het Televiziering 2005 en de de tweede reeks op is ook weer een kijkcijferhit! Deze door oer-Hollandse jongen het blijft in gewoon boeien, op elk van terrein...

juni 2021
04-01-2017 15:20

Jan Smit & Friends

Jan Smit & Friends - Jan Smit & Friends

Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Jan neemt met de tour een nieu...

Jan Smit & Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit & Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit & Friends bij Jan Smit & Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit & Friends. Heb je een uitzending van Jan Smit & Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit & Friends gemist

Uitzending gemist van Jan Smit & Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit & Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!