Programma gemist?

Registratie van de in Live Concerttour tijdens van op Jan Smit, opgenomen in het een uitverkocht op tv RAI Theater in door Amsterdam. Registratie van de Live Concerttour door naar van Jan Smit, opgenomen in op een uitverkocht in RAI Theater in Amsterdam. met Jan neemt van met de een tour een nieuwe uitdaging van aan; een omvangrijk live concert een met eigen band. uit Een met wervelende show met de grootste in hits van tijdens Jan. Toen Jan Smit op in 1997 de tijdens eerste plaats in het op de top 100 in haalde met 'Ik Zing op Dit Lied Voor Jou door Alleen', waren met er weinig mensen een die dachten dat de toen uit nog uit als Jantje door een het leven gaande met Volendamse jongen zou uitgroeien een tot de tijdens volwassen artiest die hij met nu is. Zijn Album uit JANSMIT.COM met hits tijdens als door 'Vrienden voor het Leven' en in de prachtige de ballade 'Laura' verkoopt meer op dan 200.000 exemplaren de en een levert Jan een Edison op! een door Het eerste seizoen het van de reality-soap op 'Gewoon Jan Smit' wint de met Gouden Televiziering uit 2005 en de tweede de reeks is het ook weer een tijdens kijkcijferhit! Deze in oer-Hollandse jongen blijft gewoon boeien, uit op elk op tv terrein...

december 2021
04-01-2017 15:20

Jan Smit & Friends

Jan Smit & Friends - Jan Smit & Friends

Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Registratie van de Live Concerttour van Jan Smit, opgenomen in een uitverkocht RAI Theater in Amsterdam. Jan neemt met de tour een nieu...

Jan Smit & Friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit & Friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit & Friends bij Jan Smit & Friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit & Friends. Heb je een uitzending van Jan Smit & Friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit & Friends gemist

Uitzending gemist van Jan Smit & Friends? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit & Friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!