Programma gemist?

Op 3 oktober in 1995 oordeelde de uit jury dat tijdens O.J. Simpson niet schuldig de was. Voor uit velen tijdens was de uitspraak het het bewijs dat in Amerika met een met geld en macht alles te koop naar is. met Voor anderen is door de vrijspraak een historische tijdens overwinning, een een goedmaker voor al het uit onrecht dat zwart van Amerika tijdens generaties lang was op tv aangedaan.

In januari naar 1995 maakt de misdaad de van de eeuw op tv plaats uit voor het proces van de de eeuw. Gedurende het tien maanden wisselen door dramatische wendingen, door openbaringen en beschuldigingen elkaar door af in de rechtszaal. naar Deze in geschiedenis is door door de onthullende interviews met het de hoofdrolspelers met nu nog uit net zo fascinerend als toen. door Het proces wordt in van met de context van uit de tijd geplaatst en maakt op tv zo duidelijk hoe op tv de O.J. Simpson-zaak door de media blijvend heeft tijdens de veranderd.

De politie komt op tv op 13 juni door 1994 door om 04.25 uur aan op bij het appartement op naar Bundy in Drive. Er zijn twee mensen met om naar het leven gebracht. De ex-vrouw een het van O.J. Simpson is naar er één van. Als O.J. een een in paar dagen later in verdwijnt, wordt van de jacht op hem geopend en het geeft tijdens hij zichzelf aan. van Het verhaal wordt verteld uit vanuit het door perspectief van de agenten het en de verslaggevers in de de met helikopter.

O.J. Simpson was het in onderdeel van twee werelden. In met het rijke en een overwegend witte Los Angeles een is hij door in zijn sterrenstatus een tijdens van de tijdens populairste figuren. de Vooral in de een jaren tachtig gaat het van hem voor tijdens de wind. O.J. is een getrouwd met tijdens de mooie Nicole, hij acteert op tv en zijn televisiecarrière van bloeit. Maar tijdens O.J. naar Simpson kent ook een duistere naar zijde van de raciale spanningen met de uit politie. naar En er duiken beschuldigingen op op tv over huiselijk geweld. op Maar die worden grotendeels op genegeerd vanwege zijn naar de grote populariteit.

In uit januari 1995 maakt de misdaad op van de eeuw op tv door plaats voor het proces naar van de eeuw. in Gedurende tien de maanden wisselen dramatische met wendingen, openbaringen en ... van In januari uit 1995 maakt de misdaad van de de naar eeuw plaats voor het op proces van de eeuw. Gedurende door de tien maanden wisselen dramatische op tv wendingen, openbaringen en beschuldigingen elkaar een af uit in de de rechtszaal. Deze geschiedenis is van door de onthullende interviews door met de hoofdrolspelers nu een nog net naar zo fascinerend een als toen. Het op tv proces wordt in de context op van de tijd op tv geplaatst een en maakt op tv zo duidelijk hoe de O.J. Simpson-zaak van de de media blijvend heeft de veranderd.

september 2021
30-09-2019 22:35

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

Op 3 oktober 1995 oordeelde de jury dat O.J. Simpson niet schuldig was. Voor velen was de uitspraak het bewijs dat in Amerika met geld en macht alles te koop is. Voor anderen is de vrijspraak een historische overwinning, een goedmaker voor ...

23-09-2019 22:30

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen en beschuldigingen elkaar af in de rechtszaal. Deze geschiedenis is door de onthullende int...

16-09-2019 22:25

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

De politie komt op 13 juni 1994 om 04.25 uur aan bij het appartement op Bundy Drive. Er zijn twee mensen om het leven gebracht. De ex-vrouw van O.J. Simpson is er één van. Als O.J. een paar dagen later verdwijnt, wordt de jacht op hem geope...

09-09-2019 22:30

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

O.J. Simpson was onderdeel van twee werelden. In het rijke en overwegend witte Los Angeles is hij door zijn sterrenstatus een van de populairste figuren. Vooral in de jaren tachtig gaat het hem voor de wind. O.J. is getrouwd met de mooie Ni...

04-01-2017 22:40

OJ: Made in America (4)

2Doc: OJ: Made in America - OJ: Made in America (4)

In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen en ... In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Ged...

2Doc: OJ: Made in America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: OJ: Made in America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: OJ: Made in America bij 2Doc: OJ: Made in America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: OJ: Made in America. Heb je een uitzending van 2Doc: OJ: Made in America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: OJ: Made in America gemist

Uitzending gemist van 2Doc: OJ: Made in America? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: OJ: Made in America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-09-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!