Programma gemist?

Op 3 tijdens oktober 1995 oordeelde de van op tv jury dat O.J. Simpson tijdens niet schuldig was. Voor velen naar was in de uitspraak het bewijs dat op tv in Amerika met het van geld en macht alles te op tv koop tijdens is. Voor anderen door is de vrijspraak een historische het overwinning, het een goedmaker voor al het een onrecht dat van zwart Amerika in generaties lang was door aangedaan.

In januari 1995 naar op maakt de misdaad van van de eeuw plaats voor het de proces van door de eeuw. uit Gedurende tien tijdens maanden wisselen dramatische door wendingen, openbaringen en door beschuldigingen elkaar af in de rechtszaal. uit naar Deze geschiedenis is door de van onthullende interviews op tv met de hoofdrolspelers nu uit nog net zo de fascinerend als in toen. Het van proces wordt in op tv de context van de tijd de geplaatst en maakt zo in duidelijk hoe door de O.J. Simpson-zaak op tv de media blijvend in heeft naar veranderd.

De politie komt in op 13 juni op tv 1994 om op tv 04.25 uur aan bij op naar het appartement op Bundy van Drive. Er zijn door twee mensen om een het leven gebracht. De ex-vrouw door van met O.J. Simpson is er één in van van. Als O.J. een paar op dagen later verdwijnt, wordt het uit de jacht op hem de geopend en in geeft hij zichzelf aan. de Het verhaal wordt de verteld vanuit het perspectief van de de agenten en een de verslaggevers in op tv uit de helikopter.

O.J. een Simpson was tijdens onderdeel van twee werelden. In in het het rijke en overwegend witte Los door Angeles naar is hij door zijn sterrenstatus tijdens een van de populairste in op figuren. Vooral in de tijdens jaren tachtig gaat het hem uit voor de wind. met O.J. is getrouwd een met de op mooie in Nicole, hij acteert en in zijn televisiecarrière bloeit. Maar O.J. door Simpson kent ook een een door duistere zijde tijdens van raciale spanningen met de op tv politie. En er duiken in beschuldigingen op over een huiselijk door geweld. Maar in die worden grotendeels genegeerd vanwege met zijn grote van populariteit.

In januari 1995 op maakt met de misdaad tijdens van de eeuw plaats voor het het proces van door de eeuw. Gedurende door tien met maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen van en de ... In januari 1995 maakt de de misdaad de van de eeuw plaats voor op het proces van van de eeuw. Gedurende de tien op maanden wisselen op tv dramatische wendingen, openbaringen en naar beschuldigingen elkaar op af in de van rechtszaal. Deze geschiedenis de is door de onthullende interviews met uit de hoofdrolspelers nu het nog net zo op fascinerend als het toen. Het het proces wordt in de context de uit van de tijd geplaatst op en maakt zo duidelijk op hoe de in O.J. Simpson-zaak de media uit blijvend heeft uit veranderd.

januari 2021
30-09-2019 22:35

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

Op 3 oktober 1995 oordeelde de jury dat O.J. Simpson niet schuldig was. Voor velen was de uitspraak het bewijs dat in Amerika met geld en macht alles te koop is. Voor anderen is de vrijspraak een historische overwinning, een goedmaker voor ...

23-09-2019 22:30

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen en beschuldigingen elkaar af in de rechtszaal. Deze geschiedenis is door de onthullende int...

16-09-2019 22:25

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

De politie komt op 13 juni 1994 om 04.25 uur aan bij het appartement op Bundy Drive. Er zijn twee mensen om het leven gebracht. De ex-vrouw van O.J. Simpson is er één van. Als O.J. een paar dagen later verdwijnt, wordt de jacht op hem geope...

09-09-2019 22:30

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

O.J. Simpson was onderdeel van twee werelden. In het rijke en overwegend witte Los Angeles is hij door zijn sterrenstatus een van de populairste figuren. Vooral in de jaren tachtig gaat het hem voor de wind. O.J. is getrouwd met de mooie Ni...

04-01-2017 22:40

OJ: Made in America (4)

2Doc: OJ: Made in America - OJ: Made in America (4)

In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen en ... In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Ged...

2Doc: OJ: Made in America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: OJ: Made in America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: OJ: Made in America bij 2Doc: OJ: Made in America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: OJ: Made in America. Heb je een uitzending van 2Doc: OJ: Made in America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: OJ: Made in America gemist

Uitzending gemist van 2Doc: OJ: Made in America? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: OJ: Made in America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-09-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!