Programma gemist?

Op 3 oktober naar in 1995 oordeelde de jury dat op O.J. Simpson in niet schuldig de was. Voor velen was de uitspraak het het bewijs tijdens dat in Amerika tijdens met geld en macht met alles de te koop naar is. Voor anderen is door de vrijspraak met een historische overwinning, een goedmaker door voor al door het onrecht het dat zwart Amerika generaties lang het was van aangedaan.

In het januari 1995 maakt in de misdaad van met de eeuw plaats tijdens voor het proces met van de eeuw. Gedurende tien met maanden met wisselen dramatische de wendingen, openbaringen en uit beschuldigingen elkaar af tijdens in de rechtszaal. Deze geschiedenis is uit uit door de onthullende interviews met tijdens de hoofdrolspelers op tv nu nog net zo fascinerend uit als toen. Het op proces wordt in op in de context van de tijd geplaatst door en maakt naar zo op tv duidelijk hoe de O.J. Simpson-zaak de het media blijvend heeft op tv op tv veranderd.

De in politie komt op het 13 juni 1994 om 04.25 door naar uur aan bij het appartement op in tijdens Bundy Drive. Er zijn uit twee mensen om tijdens het leven gebracht. De ex-vrouw uit van naar O.J. Simpson is er één met van. door Als O.J. een paar naar dagen later uit verdwijnt, wordt de jacht op naar hem geopend en het op geeft hij zichzelf op aan. Het verhaal wordt van verteld vanuit het op tv perspectief van de de agenten en de verslaggevers in de de door helikopter.

O.J. Simpson was de onderdeel op tv van twee werelden. In het van het rijke en overwegend witte Los het Angeles is hij tijdens door zijn door sterrenstatus een van de de populairste figuren. de Vooral in de jaren tachtig uit gaat het het hem voor de tijdens wind. O.J. door is getrouwd met de mooie tijdens op tv Nicole, hij acteert en van zijn televisiecarrière bloeit. Maar O.J. door Simpson naar kent ook een duistere zijde een naar van raciale spanningen met de politie. een in En er duiken beschuldigingen met op over huiselijk geweld. met Maar die worden door grotendeels genegeerd vanwege zijn door grote van populariteit.

In januari het 1995 maakt uit de misdaad van de eeuw de plaats voor het uit proces van op tv de eeuw. Gedurende van tien maanden wisselen dramatische naar wendingen, openbaringen van en ... In januari naar door 1995 maakt de misdaad van de in eeuw door plaats voor de het proces van de eeuw. Gedurende de tien in maanden wisselen met dramatische wendingen, openbaringen en door beschuldigingen elkaar op af in de rechtszaal. het Deze geschiedenis tijdens is door de onthullende op interviews met de hoofdrolspelers nu op nog net zo met fascinerend als tijdens toen. Het proces wordt naar in tijdens de context van van de tijd geplaatst en van maakt zo het duidelijk hoe de uit O.J. Simpson-zaak de media blijvend uit heeft de veranderd.

mei 2020
30-09-2019 22:35

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

Op 3 oktober 1995 oordeelde de jury dat O.J. Simpson niet schuldig was. Voor velen was de uitspraak het bewijs dat in Amerika met geld en macht alles te koop is. Voor anderen is de vrijspraak een historische overwinning, een goedmaker voor ...

23-09-2019 22:30

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen en beschuldigingen elkaar af in de rechtszaal. Deze geschiedenis is door de onthullende int...

16-09-2019 22:25

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

De politie komt op 13 juni 1994 om 04.25 uur aan bij het appartement op Bundy Drive. Er zijn twee mensen om het leven gebracht. De ex-vrouw van O.J. Simpson is er één van. Als O.J. een paar dagen later verdwijnt, wordt de jacht op hem geope...

09-09-2019 22:30

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

O.J. Simpson was onderdeel van twee werelden. In het rijke en overwegend witte Los Angeles is hij door zijn sterrenstatus een van de populairste figuren. Vooral in de jaren tachtig gaat het hem voor de wind. O.J. is getrouwd met de mooie Ni...

04-01-2017 22:40

OJ: Made in America (4)

2Doc: OJ: Made in America - OJ: Made in America (4)

In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen en ... In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Ged...

2Doc: OJ: Made in America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: OJ: Made in America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: OJ: Made in America bij 2Doc: OJ: Made in America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: OJ: Made in America. Heb je een uitzending van 2Doc: OJ: Made in America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: OJ: Made in America gemist

Uitzending gemist van 2Doc: OJ: Made in America? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: OJ: Made in America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-09-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!