Programma gemist?

Op 3 oktober naar 1995 oordeelde de in jury dat O.J. op tv Simpson niet schuldig op tv was. de Voor velen was de uitspraak van een het bewijs dat in Amerika op met geld en op tv macht alles te koop naar is. met Voor anderen is de vrijspraak een een historische overwinning, van een goedmaker op voor op tv al het onrecht dat zwart Amerika een het generaties lang was op aangedaan.

In op januari 1995 op tv maakt de misdaad van de eeuw in plaats voor door het proces een van de op eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische in wendingen, openbaringen tijdens en door beschuldigingen elkaar af in de in rechtszaal. een Deze geschiedenis is uit door de onthullende interviews naar met de op hoofdrolspelers nu nog net zo tijdens fascinerend als uit toen. Het proces wordt uit in de context met van op de tijd geplaatst naar en maakt zo van duidelijk hoe de O.J. Simpson-zaak de een media blijvend heeft het op veranderd.

De het politie komt op 13 van juni 1994 om 04.25 van uur aan bij tijdens het appartement op tv op Bundy Drive. Er tijdens zijn twee mensen een uit om het leven gebracht. De ex-vrouw het tijdens van O.J. Simpson is er één naar van. Als O.J. met een door paar dagen later uit verdwijnt, wordt de met jacht op hem op geopend en tijdens geeft hij zichzelf met aan. Het verhaal wordt verteld in vanuit het perspectief van tijdens de het agenten en de verslaggevers op tv in de van helikopter.

O.J. uit Simpson was onderdeel van twee van op tv werelden. In het naar rijke en overwegend witte Los het Angeles is het hij door zijn sterrenstatus door een van de van populairste figuren. Vooral in door de het jaren tachtig gaat het hem naar voor de wind. tijdens uit O.J. is getrouwd op met de mooie van Nicole, hij acteert op tv en zijn televisiecarrière bloeit. het Maar O.J. Simpson kent ook uit een duistere tijdens zijde van raciale spanningen in naar met de politie. En uit er duiken tijdens beschuldigingen op over huiselijk geweld. de Maar die worden door grotendeels genegeerd tijdens vanwege zijn door grote populariteit.

In naar januari 1995 maakt van de misdaad van een de eeuw plaats tijdens voor het proces van de door eeuw. Gedurende van tien maanden uit wisselen dramatische door wendingen, openbaringen en ... het In januari van 1995 maakt de misdaad van de tijdens eeuw plaats op voor het op tv proces van de eeuw. de Gedurende tien tijdens maanden wisselen van dramatische wendingen, openbaringen en naar beschuldigingen elkaar af in naar de uit rechtszaal. Deze geschiedenis is door de de onthullende interviews met de de hoofdrolspelers in nu een nog net zo naar fascinerend als toen. Het proces naar wordt het in de context van de op tijd geplaatst van en maakt van zo duidelijk hoe de O.J. het Simpson-zaak de media blijvend een heeft het veranderd.

september 2020
30-09-2019 22:35

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

Op 3 oktober 1995 oordeelde de jury dat O.J. Simpson niet schuldig was. Voor velen was de uitspraak het bewijs dat in Amerika met geld en macht alles te koop is. Voor anderen is de vrijspraak een historische overwinning, een goedmaker voor ...

23-09-2019 22:30

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen en beschuldigingen elkaar af in de rechtszaal. Deze geschiedenis is door de onthullende int...

16-09-2019 22:25

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

De politie komt op 13 juni 1994 om 04.25 uur aan bij het appartement op Bundy Drive. Er zijn twee mensen om het leven gebracht. De ex-vrouw van O.J. Simpson is er één van. Als O.J. een paar dagen later verdwijnt, wordt de jacht op hem geope...

09-09-2019 22:30

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

O.J. Simpson was onderdeel van twee werelden. In het rijke en overwegend witte Los Angeles is hij door zijn sterrenstatus een van de populairste figuren. Vooral in de jaren tachtig gaat het hem voor de wind. O.J. is getrouwd met de mooie Ni...

04-01-2017 22:40

OJ: Made in America (4)

2Doc: OJ: Made in America - OJ: Made in America (4)

In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen en ... In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Ged...

2Doc: OJ: Made in America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: OJ: Made in America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: OJ: Made in America bij 2Doc: OJ: Made in America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: OJ: Made in America. Heb je een uitzending van 2Doc: OJ: Made in America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: OJ: Made in America gemist

Uitzending gemist van 2Doc: OJ: Made in America? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: OJ: Made in America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-09-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!