Programma gemist?

Op door 3 oktober in 1995 oordeelde de jury uit dat O.J. Simpson tijdens niet schuldig was. Voor velen op was het de uitspraak het bewijs dat het in Amerika met in geld in en macht alles tijdens te koop is. Voor door anderen is de op vrijspraak een historische overwinning, op een tijdens goedmaker voor al het het onrecht tijdens dat zwart Amerika generaties lang was een tijdens aangedaan.

In januari door 1995 maakt de uit misdaad van de eeuw naar plaats voor het naar op proces van de eeuw. naar Gedurende tien maanden wisselen dramatische het wendingen, de openbaringen en beschuldigingen elkaar het af op tv in de rechtszaal. Deze geschiedenis naar is tijdens door de onthullende op tv interviews met de hoofdrolspelers tijdens nu nog net zo door fascinerend als toen. op Het naar proces wordt in de van context van op tv de tijd geplaatst in en maakt zo duidelijk hoe tijdens de O.J. Simpson-zaak de door media in blijvend heeft in veranderd.

De politie komt in op tijdens 13 juni 1994 in om 04.25 uur aan bij op tv het tijdens appartement op van Bundy Drive. Er zijn naar twee mensen om tijdens het leven gebracht. op tv De ex-vrouw het van O.J. Simpson door is er één van. Als op tv O.J. een paar dagen de later verdwijnt, wordt de het de jacht op in hem geopend en van geeft hij zichzelf naar aan. Het verhaal wordt verteld vanuit met het op tv perspectief van de agenten en van de verslaggevers in het de tijdens helikopter.

O.J. Simpson een was op onderdeel van twee uit werelden. In het uit rijke en overwegend witte van Los Angeles uit is hij door zijn sterrenstatus met een van de populairste naar figuren. in Vooral in tijdens de jaren tachtig het gaat het hem voor van de wind. het O.J. is getrouwd met de tijdens mooie Nicole, hij acteert uit en zijn in televisiecarrière het bloeit. Maar O.J. de Simpson kent ook een duistere de zijde van raciale op tv spanningen met met de politie. En er duiken het beschuldigingen tijdens op over huiselijk geweld. een Maar die door worden grotendeels genegeerd op vanwege zijn tijdens grote populariteit.

In januari 1995 het maakt de door misdaad het van de eeuw plaats voor het het uit proces van de eeuw. tijdens Gedurende tien maanden een wisselen dramatische op tv wendingen, openbaringen en ... In op januari 1995 tijdens maakt de misdaad van de een eeuw plaats op voor uit het proces van de eeuw. op Gedurende tijdens tien maanden wisselen uit dramatische wendingen, openbaringen een en beschuldigingen elkaar tijdens af in de de rechtszaal. Deze geschiedenis is door uit de onthullende interviews in met de hoofdrolspelers met nu het nog net zo fascinerend tijdens als toen. de Het proces wordt in de in context van de tijd op tv geplaatst en maakt van zo duidelijk in hoe met de O.J. Simpson-zaak een de media blijvend met heeft veranderd.

mei 2021
30-09-2019 22:35

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

Op 3 oktober 1995 oordeelde de jury dat O.J. Simpson niet schuldig was. Voor velen was de uitspraak het bewijs dat in Amerika met geld en macht alles te koop is. Voor anderen is de vrijspraak een historische overwinning, een goedmaker voor ...

23-09-2019 22:30

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen en beschuldigingen elkaar af in de rechtszaal. Deze geschiedenis is door de onthullende int...

16-09-2019 22:25

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

De politie komt op 13 juni 1994 om 04.25 uur aan bij het appartement op Bundy Drive. Er zijn twee mensen om het leven gebracht. De ex-vrouw van O.J. Simpson is er één van. Als O.J. een paar dagen later verdwijnt, wordt de jacht op hem geope...

09-09-2019 22:30

2Doc: OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America - 2Doc: OJ: Made in America

O.J. Simpson was onderdeel van twee werelden. In het rijke en overwegend witte Los Angeles is hij door zijn sterrenstatus een van de populairste figuren. Vooral in de jaren tachtig gaat het hem voor de wind. O.J. is getrouwd met de mooie Ni...

04-01-2017 22:40

OJ: Made in America (4)

2Doc: OJ: Made in America - OJ: Made in America (4)

In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen en ... In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Ged...

2Doc: OJ: Made in America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: OJ: Made in America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: OJ: Made in America bij 2Doc: OJ: Made in America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: OJ: Made in America. Heb je een uitzending van 2Doc: OJ: Made in America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: OJ: Made in America gemist

Uitzending gemist van 2Doc: OJ: Made in America? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: OJ: Made in America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-09-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!