Programma gemist?

Wiet op is het nieuwe, groene goud het van Colorado, de met door eerste Amerikaanse staat die het drie jaar geleden de teelt de en een verkoop van cannabis legaliseerde. het De marihuana-industrie behaalde er het het vorig jaar een omzet de van bijna één uit miljard dollar (en met de belastingdienst van de op tv staat naar profiteerde volop mee en haalde zo'n op 180 miljoen dollar een aan accijnzen het binnen). Ook Nederlandse leveranciers het van groeilampen, tijdens kassen en tuinbouw high de tech doen uit goede zaken in de Colorado. In op eigen land lijkt in regulering van de het wietteelt ook aanstaande. Het door ministerie van door Veiligheid en Justitie in - onder minister de Ivo Opstelten nog een fel tegenstander naar van met een verdere de liberalisering van het softdrugsbeleid- werkt op achter de schermen door al aan scenario's voor het wietteelt op onder staatstoezicht. van Mede omwille van de door volksgezondheid, want de naar schatting op tv naar 500.000 gebruikers van nederwiet zijn nu naar tijdens overgeleverd aan criminele hennepkwekers die gevaarlijke in tijdens bestrijdingsmiddelen op hun miljoenenhandel spuiten. Een uitgebreid tijdens van onderzoek van KRO-NCRV journalist op tv Jos Slats.

januari 2021
04-01-2017 21:10

Docu: Foute Shit!

Foute shit! - De lange mars naar legalisering van cannabis

Wiet is het nieuwe, groene goud van Colorado, de eerste Amerikaanse staat die drie jaar geleden de teelt en verkoop van cannabis legaliseerde. De marihuana-industrie behaalde er vorig jaar een omzet van bijna één miljard dollar (en de belas...

Foute shit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute shit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute shit! bij Foute shit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute shit!. Heb je een uitzending van Foute shit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute shit! gemist

Uitzending gemist van Foute shit!? Hier kun je alle uitzendingen van Foute shit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!