Programma gemist?

Wiet is het op nieuwe, tijdens groene goud van Colorado, de op tv eerste naar Amerikaanse staat die met drie jaar uit geleden de teelt en verkoop van het een cannabis legaliseerde. De met marihuana-industrie behaalde er vorig jaar een met tijdens omzet van bijna uit één miljard dollar (en in de belastingdienst van de staat een op profiteerde volop mee het en haalde zo'n 180 miljoen het dollar aan accijnzen binnen). Ook door Nederlandse leveranciers van met groeilampen, naar kassen en naar tuinbouw high tech op tv doen goede zaken in Colorado. uit In eigen land de lijkt regulering van in de in wietteelt ook aanstaande. tijdens Het ministerie van Veiligheid en Justitie door - onder de minister met Ivo Opstelten nog een fel op tegenstander van een verdere de met liberalisering van het softdrugsbeleid- werkt op achter de het schermen al aan scenario's de voor wietteelt onder van staatstoezicht. de Mede omwille van de volksgezondheid, want door van de naar schatting 500.000 op gebruikers van nederwiet zijn nu op tv overgeleverd in aan criminele het hennepkwekers die gevaarlijke bestrijdingsmiddelen op hun op naar miljoenenhandel spuiten. Een uitgebreid onderzoek uit van KRO-NCRV journalist Jos door Slats.

mei 2021
04-01-2017 21:10

Docu: Foute Shit!

Foute shit! - De lange mars naar legalisering van cannabis

Wiet is het nieuwe, groene goud van Colorado, de eerste Amerikaanse staat die drie jaar geleden de teelt en verkoop van cannabis legaliseerde. De marihuana-industrie behaalde er vorig jaar een omzet van bijna één miljard dollar (en de belas...

Foute shit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute shit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute shit! bij Foute shit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute shit!. Heb je een uitzending van Foute shit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute shit! gemist

Uitzending gemist van Foute shit!? Hier kun je alle uitzendingen van Foute shit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!