Programma gemist?

Wiet van is het door nieuwe, groene goud van Colorado, op de door eerste Amerikaanse staat die drie in jaar geleden de teelt met en verkoop van de cannabis op tv legaliseerde. De marihuana-industrie door behaalde er een vorig jaar een omzet van op bijna uit één miljard dollar (en de belastingdienst naar naar van de staat profiteerde volop mee in van en haalde zo'n 180 miljoen uit dollar aan accijnzen de binnen). Ook Nederlandse leveranciers van op tv op groeilampen, kassen en tuinbouw high tech door een doen goede zaken in Colorado. tijdens In eigen land lijkt op tv regulering van het de wietteelt ook aanstaande. met in Het ministerie van Veiligheid en tijdens Justitie - onder minister door Ivo Opstelten nog het een fel in tegenstander van een uit verdere liberalisering naar van het softdrugsbeleid- werkt achter de de naar schermen al tijdens aan scenario's voor de wietteelt onder staatstoezicht. het Mede omwille van de tijdens volksgezondheid, want de naar in schatting een 500.000 gebruikers van nederwiet zijn de nu overgeleverd aan criminele de hennepkwekers die gevaarlijke in bestrijdingsmiddelen op hun uit miljoenenhandel spuiten. Een uitgebreid tijdens met onderzoek van KRO-NCRV journalist Jos tijdens Slats.

september 2020
04-01-2017 21:10

Docu: Foute Shit!

Foute shit! - De lange mars naar legalisering van cannabis

Wiet is het nieuwe, groene goud van Colorado, de eerste Amerikaanse staat die drie jaar geleden de teelt en verkoop van cannabis legaliseerde. De marihuana-industrie behaalde er vorig jaar een omzet van bijna één miljard dollar (en de belas...

Foute shit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute shit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute shit! bij Foute shit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute shit!. Heb je een uitzending van Foute shit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute shit! gemist

Uitzending gemist van Foute shit!? Hier kun je alle uitzendingen van Foute shit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!