Programma gemist?

Wiet is tijdens het nieuwe, groene in goud van Colorado, uit de eerste Amerikaanse staat tijdens die drie jaar van geleden de teelt op tv en verkoop van de cannabis door legaliseerde. De marihuana-industrie behaalde een er vorig met jaar een omzet van bijna op tv één uit miljard dollar (en de belastingdienst tijdens van de staat op profiteerde in volop mee het en haalde zo'n 180 miljoen dollar een aan een accijnzen binnen). Ook Nederlandse leveranciers van de groeilampen, kassen en met tuinbouw high uit tech doen door goede zaken door in Colorado. In eigen land het lijkt regulering met van de wietteelt ook aanstaande. in Het ministerie van tijdens Veiligheid en uit Justitie - onder minister tijdens Ivo Opstelten nog van een een fel tegenstander van een de verdere liberalisering van op het softdrugsbeleid- werkt de achter de de schermen al aan scenario's voor van wietteelt onder staatstoezicht. uit een Mede omwille van de volksgezondheid, van want door de naar schatting 500.000 op gebruikers van op tv nederwiet zijn nu uit overgeleverd aan criminele hennepkwekers een die gevaarlijke naar bestrijdingsmiddelen op hun miljoenenhandel op tv spuiten. Een uitgebreid naar onderzoek van KRO-NCRV journalist Jos van Slats.

september 2021
04-01-2017 21:10

Docu: Foute Shit!

Foute shit! - De lange mars naar legalisering van cannabis

Wiet is het nieuwe, groene goud van Colorado, de eerste Amerikaanse staat die drie jaar geleden de teelt en verkoop van cannabis legaliseerde. De marihuana-industrie behaalde er vorig jaar een omzet van bijna één miljard dollar (en de belas...

Foute shit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute shit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute shit! bij Foute shit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute shit!. Heb je een uitzending van Foute shit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute shit! gemist

Uitzending gemist van Foute shit!? Hier kun je alle uitzendingen van Foute shit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!