Programma gemist?

Wiet is de het nieuwe, groene goud uit van Colorado, op de eerste op Amerikaanse staat die drie een jaar geleden de teelt met op en verkoop van cannabis legaliseerde. De op marihuana-industrie behaalde er op tv een vorig jaar een omzet door van bijna één miljard naar dollar op (en de belastingdienst van de staat naar profiteerde volop mee de en haalde met zo'n 180 miljoen dollar tijdens aan accijnzen binnen). Ook naar Nederlandse leveranciers de van groeilampen, kassen op tv en tuinbouw van high tech doen goede op zaken in Colorado. in In eigen land tijdens lijkt regulering van van de wietteelt ook met aanstaande. met Het ministerie van Veiligheid en Justitie het - onder tijdens minister Ivo Opstelten nog met tijdens een fel tegenstander van een verdere met liberalisering van naar het het softdrugsbeleid- werkt achter de schermen al in aan een scenario's voor wietteelt naar onder staatstoezicht. Mede omwille van op de volksgezondheid, want een de naar schatting in 500.000 gebruikers van door door nederwiet zijn nu overgeleverd aan uit criminele hennepkwekers die gevaarlijke van bestrijdingsmiddelen op tv op hun miljoenenhandel spuiten. Een uitgebreid door op tv onderzoek van KRO-NCRV journalist Jos de Slats.

mei 2020
04-01-2017 21:10

Docu: Foute Shit!

Foute shit! - De lange mars naar legalisering van cannabis

Wiet is het nieuwe, groene goud van Colorado, de eerste Amerikaanse staat die drie jaar geleden de teelt en verkoop van cannabis legaliseerde. De marihuana-industrie behaalde er vorig jaar een omzet van bijna één miljard dollar (en de belas...

Foute shit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute shit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute shit! bij Foute shit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute shit!. Heb je een uitzending van Foute shit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute shit! gemist

Uitzending gemist van Foute shit!? Hier kun je alle uitzendingen van Foute shit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!