Programma gemist?

Wiet het is het nieuwe, groene goud tijdens van Colorado, van de eerste Amerikaanse door staat van die drie jaar met geleden de teelt en verkoop van met cannabis uit legaliseerde. De marihuana-industrie behaalde er naar vorig met jaar een omzet het van bijna één miljard een dollar (en de de belastingdienst van de een staat profiteerde volop mee door en haalde zo'n het 180 miljoen dollar de een aan accijnzen binnen). Ook naar Nederlandse leveranciers van groeilampen, op tv kassen en op tv tuinbouw high tech uit doen goede zaken in Colorado. de In eigen land lijkt een tijdens regulering van de door wietteelt ook aanstaande. met Het ministerie van met Veiligheid en Justitie op tv - onder minister Ivo op tv Opstelten nog een fel tijdens tegenstander van een verdere tijdens liberalisering van het door softdrugsbeleid- op werkt achter de schermen door al aan uit scenario's voor wietteelt onder de staatstoezicht. op Mede omwille van de volksgezondheid, want met in de naar schatting 500.000 gebruikers tijdens van nederwiet zijn door nu overgeleverd een aan criminele hennepkwekers naar die gevaarlijke bestrijdingsmiddelen op hun tijdens tijdens miljoenenhandel spuiten. Een uitgebreid onderzoek van KRO-NCRV door naar journalist Jos Slats.

oktober 2020
04-01-2017 21:10

Docu: Foute Shit!

Foute shit! - De lange mars naar legalisering van cannabis

Wiet is het nieuwe, groene goud van Colorado, de eerste Amerikaanse staat die drie jaar geleden de teelt en verkoop van cannabis legaliseerde. De marihuana-industrie behaalde er vorig jaar een omzet van bijna één miljard dollar (en de belas...

Foute shit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute shit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute shit! bij Foute shit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute shit!. Heb je een uitzending van Foute shit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute shit! gemist

Uitzending gemist van Foute shit!? Hier kun je alle uitzendingen van Foute shit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!