Programma gemist?

Wiet is het van nieuwe, groene goud de van Colorado, de uit van eerste Amerikaanse staat die de drie jaar geleden de het teelt en verkoop op van het cannabis legaliseerde. De marihuana-industrie op tv behaalde er vorig jaar naar een omzet van van bijna één miljard dollar uit (en de belastingdienst uit van de het staat op tv profiteerde volop mee en van haalde zo'n 180 miljoen dollar de aan tijdens accijnzen binnen). Ook op tv Nederlandse leveranciers van groeilampen, kassen de en tuinbouw door high tech doen goede zaken een in van Colorado. In eigen een land lijkt regulering de van de wietteelt ook naar aanstaande. Het op ministerie van Veiligheid een en Justitie van - onder minister Ivo Opstelten nog op tv een uit fel tegenstander een van een verdere liberalisering op van het softdrugsbeleid- in werkt achter de schermen al tijdens aan naar scenario's voor wietteelt onder tijdens staatstoezicht. Mede omwille tijdens van de de volksgezondheid, want de naar schatting uit 500.000 de gebruikers van een nederwiet zijn nu overgeleverd aan op tv criminele hennepkwekers die een gevaarlijke op bestrijdingsmiddelen op hun miljoenenhandel op tv spuiten. Een uitgebreid onderzoek van KRO-NCRV op journalist Jos in Slats.

januari 2020
04-01-2017 21:10

Docu: Foute Shit!

Foute shit! - De lange mars naar legalisering van cannabis

Wiet is het nieuwe, groene goud van Colorado, de eerste Amerikaanse staat die drie jaar geleden de teelt en verkoop van cannabis legaliseerde. De marihuana-industrie behaalde er vorig jaar een omzet van bijna één miljard dollar (en de belas...

Foute shit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute shit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute shit! bij Foute shit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute shit!. Heb je een uitzending van Foute shit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute shit! gemist

Uitzending gemist van Foute shit!? Hier kun je alle uitzendingen van Foute shit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!