Programma gemist?

Vanavond door start het achtste seizoen uit van de een Britse detectiveserie A Touch op of Frost. Dit op tv seizoen bestaat uit op twee in afleveringen en was in 2001 de voor het eerst te van zien op televisie. door van Volgende week woensdag is deel twee van van te zien. Een vrouw wordt dood aangetroffen een op tv op de rails, op maar het lijkt de erop dat ze een al overleden was voor ze door door de het trein werd geraakt. Tegelijk in worden Frost op tv en zijn team geconfronteerd op met de uit verdwijning van een gereputeerd chirurg naar van naar een plaatselijk door hospitaal.

Frost is nog de steeds bezig met op tv het onderzoek naar uit op tv de moord op rechercheur Tim Fox. met tijdens Was het een criminele tijdens afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens een een ruzie of uit op tv toch een gerichte actie van van een collega? En dan naar is er in nog die op tv andere zaak: in heeft de verdachte door dood van een medewerker tijdens van de energiecentrale de iets te door maken met willekeurig naar vermoorde huisdieren? Ondanks Frosts afkeer de van computers, vraagt op hij agente tijdens Susan Kavanagh naar op zoek te door gaan naar bewijs in de het digitale tijdens database. Als zij iets vindt, onderneemt door ze de direct actie. de Frost is geschokt als hij zich van realiseert dat het hij met haar in gevaar op tv heeft gebracht.

De de laatste kerstdagen van het millennium met verlopen allesbehalve vredig op tv voor inspecteur van Frost. De op jonge rechercheur Tim een Fox wordt met vermoord, huisdieren worden beschoten naar en een medewerker van van de van energiecentrale valt onder naar verdachte omstandigheden te uit pletter. De vrouw van de Fox had een affaire naar met een van zijn met op collega's, Mark Newcombe. Maar Newcombe het ontkent iedere betrokkenheid op tv bij de moord en een zoekt tijdens de dader het in de hoek van een een groep autodieven, op tv die Fox het en hij op het spoor een waren. door Op het politiebureau van krijgt Frost ondersteuning van tijdens de ambitieuze naar Susan Kavanagh, die hem door helpt met het het nieuwste computersysteem.

Hoofdcommissaris op Mullett heeft een in paar weken vrij en op tv brengt veel tijd door op op uit de golfbaan. Daar loopt het ook een een oplichter rond, naar die nooit zijn rekeningen van betaalt en geregeld een auto in de 'leent'. Hij is geen prioriteit met voor de politie, totdat het met hij in het vaarwater op tv komt van Mullett uit en er een lijk van wordt gevonden van in de kofferbak het van een van 'geleende' auto. Het lichaam is de van Richard Dearne, van een drugsdealer het die onlangs nog door Frost de van werd ondervraagd.

Frost op onderzoekt de ietwat overdreven overval door door op een lokale brouwerij. Verder stort door hij zich door op een zaak die door in naar eerste instantie lijkt tijdens op een verkeersongeluk. de Een vrouw is aangereden van en in kritieke toestand in opgenomen op tv in het ziekenhuis. De door dader door is spoorloos. Frost van ontdekt dat de het vrouw er een geheim leven op door een nahield.

Frost moet tijdelijk op op een politiehond uit passen. Het tijdens dier heeft meteen van een grote hekel aan op commissaris Mullett, op tv dus een Frost mag het beestje wel. De de hond kan een hem meteen helpen met op het oplossen met van de twee moorden. Een dakloos tienermeisje van wordt dood aangetroffen in uit de rivier. Ze door was weggelopen van met van huis en is met voordat ze verdronk tijdens vreselijk mishandeld. Als er tijdens een arm aanspoelt in Hull, door blijkt deze van van een op tv milieu-inspecteur te met zijn. Hij deed onderzoek een naar een een vleesverwerkingsbedrijf.

Vanavond op start RTL 8 met seizoen naar 6 met van de Britse detectiveserie A uit Touch of tijdens Frost. De komende door woensdagen van zijn de vier afleveringen uit 1999 door om 20:30 een uur te van zien. Superintendent Mullett op weet Jack Frost te overtuigen zijn een aanvraag tot ontslag het weer in te tijdens door trekken, die hij had ingediend door na de in dood van zijn protégé het DS Barnard. met Nu meldt zich in Denton het op een nieuwe jonge Detective naar Sergeant aan: Hazel Wallace, met een agente die promotie de heeft gemaakt in en vol ambitie is naar om de op moord met op een kunsthandelaar op te lossen. met Frost in geraakt bij de zaak tijdens betrokken wanneer in tijdens het van appartement van de het kunsthandelaar vingerafdrukken worden in gevonden van de zogenaamde van Appendix man, op tv wiens lijk meer dan een jaar op geleden het uit de Denton uit rivier werd gevist en wiens naar dood de politie de nog steeds een voor het een raadsel stelt.

Commissaris het Mullett moet naar bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn van oog laten vallen op het Frost. in Die houdt zich ondertussen bezig met de met een ingewikkelde in familiekwestie. Een pandjeshuis is uit overvallen en de de eigenaar wordt kort daarna vermoord. naar op Zijn ouders woonden bij hem in, met net als zijn op kinderen. De familie op blijkt een een groot geheim in met zich mee naar te dragen.

Langs de de oever van een in rivier uit wordt het levenloze lichaam van in Jeanette Barr gevonden. op tv Ze tijdens is verdronken, maar volgens de lijkschouwer met niet in in de door rivier. De man met naar wie ze een affaire had, uit een heeft een alibi, dus van gaat de verdenking uit naar Jeanettes man, Jack. Frost de herinnert zich door een onderzoek naar de op tv moord de op Jacks eerste vrouw, met tien jaar een geleden.

Rechercheur op Liz Maud is uit bezig met een vreemde zaak: met iemand het dringt huizen binnen om door kinderen naar met water te met injecteren, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert op tv zich tijdens een soortgelijke zaak uit het op verleden, de maar denkt niet op tv dat het om dezelfde dader op tv in gaat. Ondertussen houdt Frost door zich bezig met naar de dood van een beruchte met uit dief, wiens lichaam gevonden werd bij naar een verlaten in boerderij.

Net in als Frost van wil beginnen aan in een welverdiende vakantie, wordt in de een steegje op het dode lichaam in van een jongen gevonden. op tv Hij door was gekneveld en bedwelmd en op mist een stuk van het tijdens zijn pink. De tijdens politie denkt in eerste instantie dat met het het om de vermiste met Bobby Kirby gaat, op tv maar het blijkt een het ander kind te zijn. het op tv Bobby Kirby is een ontvoerd en zijn kidnappers eisen geld tijdens van een supermarktketen. door Frost moet het zijn vakantie naar uitstellen om de van moord en de ontvoering op tijdens te op lossen.

Op het de universiteitscampus met raakt een studente ernstig gewond tijdens als met ze van de trap tijdens wordt geduwd. in De verdenking valt op tijdens de professor psychologie, maar Frost op onderzoekt ook door een andere mogelijkheid. in Twee jaar eerder in kwam namelijk een een andere door studente onder verdachte omstandigheden om de het leven. Frost het houdt door zich verder bezig met een overval door door op het postkantoor, het waarbij een medewerkster werd met neergestoken.

Frost onderzoekt met de brute moord van op uit Vicky Phillips, een tijdens jonge fysiotherapeute. Hij een verdenkt een van haar patiënten, een met door man met een crimineel op verleden die zich van bekeerde tot tijdens het christendom. Maar ook een de slager op tv gedraagt zich verdacht. Hij zegt Vicky naar niet te kennen, de hoewel zij de de sleutel het had van het een appartement boven zijn door slagerij. Ondertussen houdt op de politie zich op bezig met het oplossen op tv van op een serie ramkraken.

Inspecteur de Frost doet onderzoek naar de tijdens op moord op Damien Law. Als op tv gigolo op kwam Law in contact met met veel op verschillende vrouwen. Het de lijkt erop dat minimaal op een van op tv zijn cliëntes een obsessie had. Frost het vraagt uit zich af of een het recente zelfmoord iets op met de zaak te door maken in heeft. Ondertussen houdt Frost met zich ook bezig met door een inbraak een bij de de lokale cricketvereniging.

Frost een heeft nieuwe op woonruimte gevonden boven een Indiaas in restaurant. Ondertussen houdt in hij zich bezig van met drie zaken. uit Een het tiener is betrapt op vuurwapenbezit en de op tv de politie is bang dat op van straat naar nog meer wapens verhandeld van worden. uit Een gepantserde bus de is met geweld op tv overvallen en op een uit militaire basis is een soldaat van op tv na een oefening dood door aangetroffen.

juli 2019
05-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 8

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen bestaat uit twee afleveringen en was in 2001 voor het eerst te zien op televisie. Volgende week woensdag is deel twee te zien. Een vrouw wordt do...

28-11-2018 20:32

Line of fire (part 2)

A touch of Frost - Line of fire (part 2)

Frost is nog steeds bezig met het onderzoek naar de moord op rechercheur Tim Fox. Was het een criminele afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of toch een gerichte actie van een collega? En dan is er nog die andere zaak: heeft...

21-11-2018 20:34

Line of fire (part 1)

A touch of Frost - Line of fire (part 1)

De laatste kerstdagen van het millennium verlopen allesbehalve vredig voor inspecteur Frost. De jonge rechercheur Tim Fox wordt vermoord, huisdieren worden beschoten en een medewerker van de energiecentrale valt onder verdachte omstandighed...

14-11-2018 20:33

Keys of the car

A touch of Frost - Keys of the car

Hoofdcommissaris Mullett heeft een paar weken vrij en brengt veel tijd door op de golfbaan. Daar loopt ook een oplichter rond, die nooit zijn rekeningen betaalt en geregeld een auto 'leent'. Hij is geen prioriteit voor de politie, totdat hi...

07-11-2018 20:32

Private lives

A touch of Frost - Private lives

Frost onderzoekt de ietwat overdreven overval op een lokale brouwerij. Verder stort hij zich op een zaak die in eerste instantie lijkt op een verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De d...

31-10-2018 20:31

One man's meat

A touch of Frost - One man's meat

Frost moet tijdelijk op een politiehond passen. Het dier heeft meteen een grote hekel aan commissaris Mullett, dus Frost mag het beestje wel. De hond kan hem meteen helpen met het oplossen van twee moorden. Een dakloos tienermeisje wordt do...

24-10-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 6

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 6

Vanavond start RTL 8 met seizoen 6 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost. De komende woensdagen zijn de vier afleveringen uit 1999 om 20:30 uur te zien. Superintendent Mullett weet Jack Frost te overtuigen zijn aanvraag tot ontslag...

17-10-2018 20:34

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

10-10-2018 20:33

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

03-10-2018 20:32

House calls

A touch of Frost - House calls

Rechercheur Liz Maud is bezig met een vreemde zaak: iemand dringt huizen binnen om kinderen met water te injecteren, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke zaak uit het verleden, maar denkt niet dat het om dezelfde da...

26-09-2018 20:31

Penny for the guy

A touch of Frost - Penny for the guy

Net als Frost wil beginnen aan een welverdiende vakantie, wordt in een steegje het dode lichaam van een jongen gevonden. Hij was gekneveld en bedwelmd en mist een stuk van zijn pink. De politie denkt in eerste instantie dat het om de vermis...

19-09-2018 20:33

Deep waters

A touch of Frost - Deep waters

Op de universiteitscampus raakt een studente ernstig gewond als ze van de trap wordt geduwd. De verdenking valt op de professor psychologie, maar Frost onderzoekt ook een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam namelijk een andere studen...

12-09-2018 20:33

The things we do for love

A touch of Frost - The things we do for love

Frost onderzoekt de brute moord op Vicky Phillips, een jonge fysiotherapeute. Hij verdenkt een van haar patiënten, een man met een crimineel verleden die zich bekeerde tot het christendom. Maar ook de slager gedraagt zich verdacht. Hij zegt...

05-09-2018 20:32

Fun time for swingers

A touch of Frost - Fun time for swingers

Inspecteur Frost doet onderzoek naar de moord op Damien Law. Als gigolo kwam Law in contact met veel verschillende vrouwen. Het lijkt erop dat minimaal een van zijn cliëntes een obsessie had. Frost vraagt zich af of een recente zelfmoord ie...

29-08-2018 20:32

Unknown soldiers

A touch of Frost - Unknown soldiers

Frost heeft nieuwe woonruimte gevonden boven een Indiaas restaurant. Ondertussen houdt hij zich bezig met drie zaken. Een tiener is betrapt op vuurwapenbezit en de politie is bang dat op straat nog meer wapens verhandeld worden. Een gepants...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord