Programma gemist?

Vanavond met start het achtste seizoen de van tijdens de Britse detectiveserie A Touch of naar van Frost. Dit seizoen door bestaat uit twee op afleveringen en was in 2001 voor tijdens het eerst te met zien op tijdens televisie. Volgende op tv week woensdag is uit deel twee te zien. Een vrouw in wordt dood tijdens aangetroffen op met de rails, uit maar het lijkt erop dat ze uit al de overleden was voor door ze door de trein werd van geraakt. de Tegelijk worden een Frost en zijn team geconfronteerd met de de uit verdwijning van een met gereputeerd chirurg van een op tv plaatselijk tijdens hospitaal.

Frost is een nog in steeds bezig met van het onderzoek naar van de moord op rechercheur Tim Fox. een Was het met een criminele afrekening, uit een noodlottig ongeluk naar tijdens een ruzie van of toch naar een gerichte actie een van een collega? En dan op tv een is er nog die naar andere zaak: heeft de de verdachte dood van het een medewerker van door de energiecentrale iets op te maken met willekeurig met het vermoorde huisdieren? Ondanks Frosts een afkeer van computers, vraagt hij op agente Susan van Kavanagh op zoek een te gaan door naar bewijs in de digitale op tv database. Als zij het iets vindt, naar onderneemt uit ze direct actie. Frost in is geschokt een als hij zich realiseert dat hij op tv het haar in gevaar heeft tijdens gebracht.

De laatste van kerstdagen van in het millennium verlopen allesbehalve vredig het voor inspecteur Frost. uit De op jonge rechercheur Tim naar Fox wordt vermoord, naar huisdieren worden beschoten tijdens en een medewerker naar van de energiecentrale tijdens valt onder van verdachte omstandigheden te pletter. De de vrouw een van Fox had een affaire door met een van zijn op tv collega's, Mark door Newcombe. Maar Newcombe ontkent op iedere met betrokkenheid bij tijdens de moord en zoekt het de dader de in de hoek van een tijdens groep autodieven, die de Fox en een hij op het spoor waren. het Op tijdens het politiebureau krijgt Frost ondersteuning door van de ambitieuze op Susan met Kavanagh, die tijdens hem helpt met het nieuwste van computersysteem.

Hoofdcommissaris een Mullett heeft het een paar weken vrij en met brengt in veel tijd door op uit de golfbaan. Daar het loopt ook een met oplichter rond, die een nooit zijn het rekeningen betaalt en geregeld een auto de 'leent'. Hij tijdens is geen prioriteit voor het de politie, op totdat tijdens hij in het vaarwater komt tijdens van Mullett met en er op een lijk wordt uit gevonden in de door kofferbak van een 'geleende' auto. in Het lichaam is van met uit Richard Dearne, een drugsdealer tijdens die onlangs op tv nog door Frost werd in ondervraagd.

Frost in onderzoekt de ietwat tijdens overdreven overval op een lokale tijdens brouwerij. Verder in stort hij zich tijdens op de een zaak die in eerste op tv instantie lijkt op op tv een verkeersongeluk. Een naar vrouw is de aangereden en in de kritieke toestand opgenomen in het het ziekenhuis. in De dader is spoorloos. Frost door ontdekt dat de de vrouw er een in geheim leven op een van nahield.

Frost moet tijdelijk op tv op een politiehond in passen. Het dier tijdens op tv heeft meteen een grote van hekel aan op tv commissaris Mullett, dus Frost met mag het beestje wel. door De de hond kan hem meteen helpen met de het oplossen van in twee door moorden. Een dakloos op tienermeisje wordt door dood aangetroffen in de rivier. een Ze was weggelopen op tv van op tv huis en is voordat ze de verdronk vreselijk van mishandeld. Als de er een arm aanspoelt de in Hull, op blijkt deze van met een milieu-inspecteur te zijn. Hij naar deed van onderzoek naar een naar vleesverwerkingsbedrijf.

Vanavond tijdens start RTL 8 met van seizoen 6 naar van de door Britse detectiveserie A Touch of Frost. in De tijdens komende woensdagen zijn een de vier afleveringen uit de 1999 uit om 20:30 uur te het zien. Superintendent Mullett weet Jack Frost tijdens te overtuigen uit zijn aanvraag het tot ontslag het weer in te in trekken, die hij had ingediend na een de dood van in uit zijn protégé DS Barnard. Nu meldt de zich tijdens in Denton een nieuwe jonge op tv Detective de Sergeant aan: Hazel Wallace, een met agente die promotie in heeft gemaakt met en vol ambitie in is om de moord tijdens op een naar kunsthandelaar op te lossen. uit Frost geraakt bij de door de zaak betrokken wanneer in het met appartement de van de kunsthandelaar vingerafdrukken worden op gevonden van in de het zogenaamde Appendix man, wiens lijk meer tijdens door dan een jaar het geleden uit de Denton in rivier werd gevist met en wiens op dood de politie nog steeds voor tijdens met een raadsel stelt.

Commissaris naar Mullett moet bezuinigingen met doorvoeren en naar heeft zijn oog laten vallen op uit uit Frost. Die houdt zich ondertussen een bezig het met een ingewikkelde familiekwestie. Een naar pandjeshuis is overvallen en in de eigenaar wordt een op tv kort daarna vermoord. Zijn het ouders woonden bij hem in, van net als uit zijn in kinderen. De familie blijkt een uit groot geheim met de zich het mee te dragen.

Langs de op oever naar van een rivier wordt het levenloze uit lichaam van op tv Jeanette Barr gevonden. Ze tijdens is van verdronken, maar volgens tijdens de lijkschouwer de niet in de met rivier. De man met het wie ze een affaire had, op tv heeft een in alibi, met dus gaat de in verdenking naar Jeanettes op man, Jack. Frost een herinnert zich een onderzoek naar met de op tv moord op Jacks door eerste vrouw, tien jaar uit geleden.

Rechercheur Liz Maud in is het bezig met een vreemde zaak: van op tv iemand dringt huizen in binnen om kinderen met met water te injecteren, met dodelijke tijdens gevolgen. Frost herinnert tijdens zich een een soortgelijke zaak uit het het op verleden, maar denkt niet dat het door om tijdens dezelfde dader gaat. Ondertussen een houdt Frost zich naar bezig met de uit dood van een het beruchte dief, wiens lichaam op gevonden tijdens werd bij een verlaten van boerderij.

Net door als Frost door wil beginnen aan een welverdiende door vakantie, wordt in door een steegje het dode op lichaam van uit een in jongen gevonden. Hij op was gekneveld en bedwelmd en mist naar een stuk het van zijn pink. De in politie denkt in in eerste op tv instantie dat het om de het vermiste Bobby Kirby naar van gaat, maar het blijkt een met ander kind te zijn. van door Bobby Kirby is ontvoerd en zijn door kidnappers naar eisen geld met van een supermarktketen. uit Frost moet zijn vakantie uitstellen het om de moord de en de ontvoering in op te naar lossen.

Op het de universiteitscampus raakt een studente op tv ernstig gewond als met ze van door de trap wordt uit geduwd. tijdens De verdenking valt een op de professor het psychologie, maar Frost onderzoekt ook een het een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder op tv kwam namelijk op tv een andere studente op onder verdachte omstandigheden om het tijdens leven. Frost door houdt zich op tv verder bezig met op tv een overval op het naar postkantoor, waarbij op tv een medewerkster werd de neergestoken.

Frost met onderzoekt de brute moord met op Vicky Phillips, een tijdens jonge fysiotherapeute. op tv Hij verdenkt een van uit haar uit patiënten, een man met van een uit crimineel verleden die zich met bekeerde tot het christendom. in Maar ook de de slager op tv gedraagt zich verdacht. Hij op zegt Vicky de niet te kennen, hoewel zij met de sleutel door had van het appartement op boven zijn op tv slagerij. Ondertussen houdt naar de politie zich met bezig met het oplossen van het een op serie ramkraken.

Inspecteur met Frost doet onderzoek een naar de moord op een Damien Law. Als gigolo een kwam Law in het contact met veel op tv in verschillende vrouwen. Het de lijkt erop dat minimaal een uit van zijn cliëntes naar een met obsessie had. Frost vraagt zich af tijdens of naar een recente zelfmoord iets uit met tijdens de zaak te maken heeft. door Ondertussen houdt uit Frost zich ook bezig met door een uit inbraak bij de lokale het cricketvereniging.

Frost heeft nieuwe een woonruimte gevonden boven op een Indiaas het restaurant. Ondertussen houdt op tv hij zich bezig een met drie zaken. door Een in tiener is betrapt de op vuurwapenbezit en met de politie is bang dat de op straat de nog meer wapens verhandeld op worden. Een de gepantserde bus op tv is met geweld met overvallen en op een een militaire basis is door een soldaat na een naar oefening dood van aangetroffen.

juli 2021
05-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 8

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen bestaat uit twee afleveringen en was in 2001 voor het eerst te zien op televisie. Volgende week woensdag is deel twee te zien. Een vrouw wordt do...

28-11-2018 20:32

Line of fire (part 2)

A touch of Frost - Line of fire (part 2)

Frost is nog steeds bezig met het onderzoek naar de moord op rechercheur Tim Fox. Was het een criminele afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of toch een gerichte actie van een collega? En dan is er nog die andere zaak: heeft...

21-11-2018 20:34

Line of fire (part 1)

A touch of Frost - Line of fire (part 1)

De laatste kerstdagen van het millennium verlopen allesbehalve vredig voor inspecteur Frost. De jonge rechercheur Tim Fox wordt vermoord, huisdieren worden beschoten en een medewerker van de energiecentrale valt onder verdachte omstandighed...

14-11-2018 20:33

Keys of the car

A touch of Frost - Keys of the car

Hoofdcommissaris Mullett heeft een paar weken vrij en brengt veel tijd door op de golfbaan. Daar loopt ook een oplichter rond, die nooit zijn rekeningen betaalt en geregeld een auto 'leent'. Hij is geen prioriteit voor de politie, totdat hi...

07-11-2018 20:32

Private lives

A touch of Frost - Private lives

Frost onderzoekt de ietwat overdreven overval op een lokale brouwerij. Verder stort hij zich op een zaak die in eerste instantie lijkt op een verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De d...

31-10-2018 20:31

One man's meat

A touch of Frost - One man's meat

Frost moet tijdelijk op een politiehond passen. Het dier heeft meteen een grote hekel aan commissaris Mullett, dus Frost mag het beestje wel. De hond kan hem meteen helpen met het oplossen van twee moorden. Een dakloos tienermeisje wordt do...

24-10-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 6

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 6

Vanavond start RTL 8 met seizoen 6 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost. De komende woensdagen zijn de vier afleveringen uit 1999 om 20:30 uur te zien. Superintendent Mullett weet Jack Frost te overtuigen zijn aanvraag tot ontslag...

17-10-2018 20:34

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

10-10-2018 20:33

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

03-10-2018 20:32

House calls

A touch of Frost - House calls

Rechercheur Liz Maud is bezig met een vreemde zaak: iemand dringt huizen binnen om kinderen met water te injecteren, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke zaak uit het verleden, maar denkt niet dat het om dezelfde da...

26-09-2018 20:31

Penny for the guy

A touch of Frost - Penny for the guy

Net als Frost wil beginnen aan een welverdiende vakantie, wordt in een steegje het dode lichaam van een jongen gevonden. Hij was gekneveld en bedwelmd en mist een stuk van zijn pink. De politie denkt in eerste instantie dat het om de vermis...

19-09-2018 20:33

Deep waters

A touch of Frost - Deep waters

Op de universiteitscampus raakt een studente ernstig gewond als ze van de trap wordt geduwd. De verdenking valt op de professor psychologie, maar Frost onderzoekt ook een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam namelijk een andere studen...

12-09-2018 20:33

The things we do for love

A touch of Frost - The things we do for love

Frost onderzoekt de brute moord op Vicky Phillips, een jonge fysiotherapeute. Hij verdenkt een van haar patiënten, een man met een crimineel verleden die zich bekeerde tot het christendom. Maar ook de slager gedraagt zich verdacht. Hij zegt...

05-09-2018 20:32

Fun time for swingers

A touch of Frost - Fun time for swingers

Inspecteur Frost doet onderzoek naar de moord op Damien Law. Als gigolo kwam Law in contact met veel verschillende vrouwen. Het lijkt erop dat minimaal een van zijn cliëntes een obsessie had. Frost vraagt zich af of een recente zelfmoord ie...

29-08-2018 20:32

Unknown soldiers

A touch of Frost - Unknown soldiers

Frost heeft nieuwe woonruimte gevonden boven een Indiaas restaurant. Ondertussen houdt hij zich bezig met drie zaken. Een tiener is betrapt op vuurwapenbezit en de politie is bang dat op straat nog meer wapens verhandeld worden. Een gepants...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!