Programma gemist?

Frost moet een tijdelijk op een van politiehond van passen. Het dier heeft meteen naar een grote hekel aan het commissaris Mullett, tijdens dus Frost mag het uit beestje wel. De de hond kan hem het naar meteen helpen met tijdens het oplossen van naar twee moorden. Een dakloos door tienermeisje wordt dood aangetroffen in in de de rivier. Ze was weggelopen van in huis de en is voordat ze verdronk naar op tv vreselijk mishandeld. Als er een een arm aanspoelt in Hull, het blijkt op tv deze van tijdens een milieu-inspecteur te zijn. Hij deed op tv onderzoek naar het een door vleesverwerkingsbedrijf.

Vanavond naar start RTL 8 met uit seizoen de 6 van de Britse detectiveserie A tijdens de Touch of Frost. De komende woensdagen met zijn uit de vier op afleveringen uit 1999 om 20:30 uur van te zien. Superintendent Mullett op tv tijdens weet Jack Frost te overtuigen uit zijn aanvraag tot met ontslag weer in te een trekken, die het hij naar had ingediend na de dood tijdens van zijn protégé DS door op tv Barnard. Nu meldt zich in Denton op een nieuwe van jonge Detective in Sergeant aan: Hazel met Wallace, een agente het die promotie heeft gemaakt en van vol van ambitie is om de moord een de op een kunsthandelaar op tv op te lossen. Frost geraakt door bij door de zaak betrokken wanneer in tijdens het van appartement van de kunsthandelaar van vingerafdrukken worden naar gevonden van de zogenaamde Appendix in man, wiens met lijk meer dan een op jaar geleden uit de tijdens Denton rivier het werd gevist en wiens met dood met de politie nog steeds voor door een raadsel tijdens stelt.

Commissaris naar Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en met heeft zijn op tv oog laten vallen met op Frost. uit Die houdt naar zich ondertussen bezig met een ingewikkelde op de familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen uit en de eigenaar wordt op kort uit daarna vermoord. tijdens Zijn ouders woonden bij hem in, met net de als zijn kinderen. De van familie blijkt op tv een groot op geheim met zich mee te van dragen.

Langs de oever uit van een rivier in wordt het levenloze het de lichaam van Jeanette Barr gevonden. naar Ze is verdronken, maar tijdens volgens de lijkschouwer met niet op tv in de rivier. De naar man met door wie ze een affaire had, in heeft een alibi, in dus gaat de het verdenking naar Jeanettes het man, tijdens Jack. Frost uit herinnert zich een naar onderzoek naar de moord op Jacks tijdens eerste vrouw, uit tien jaar op geleden.

Rechercheur een Liz Maud is bezig met op een vreemde met zaak: iemand dringt tijdens huizen binnen om naar kinderen met door water te injecteren, op met dodelijke gevolgen. Frost uit herinnert uit zich een soortgelijke zaak uit het naar verleden, maar denkt de de niet dat het om uit dezelfde dader gaat. Ondertussen houdt in Frost zich bezig een met van de dood van een het beruchte dief, wiens het lichaam door gevonden werd bij een het verlaten boerderij.

Net als in Frost wil beginnen van aan een welverdiende vakantie, naar wordt in een een steegje het dode een naar lichaam van een jongen gevonden. Hij op tv was gekneveld en door bedwelmd en het mist een het stuk van zijn pink. in De politie denkt in uit uit eerste instantie dat het op om de vermiste Bobby naar Kirby gaat, van maar het een blijkt een ander een kind te zijn. Bobby Kirby op tv is ontvoerd en zijn tijdens kidnappers eisen uit geld van een supermarktketen. in Frost in moet zijn vakantie uitstellen om een de moord in en de ontvoering op tv op te in lossen.

Op de universiteitscampus naar raakt het een studente ernstig gewond het als tijdens ze van de door trap wordt geduwd. De verdenking valt de van op de professor psychologie, een maar Frost onderzoekt ook een een andere de mogelijkheid. Twee van jaar eerder kwam namelijk een een andere studente in onder verdachte omstandigheden om met het leven. Frost van houdt zich op tv verder bezig het met een overval op het van postkantoor, waarbij met een medewerkster werd de neergestoken.

Frost onderzoekt de door brute moord op een Vicky naar Phillips, een de jonge fysiotherapeute. Hij verdenkt een het van haar de patiënten, een man uit met een van crimineel verleden die zich bekeerde tot van het door christendom. Maar ook tijdens de slager gedraagt uit zich verdacht. Hij zegt Vicky tijdens niet op tv te kennen, hoewel de zij de sleutel het had van het het appartement boven zijn op slagerij. Ondertussen houdt de in politie zich het bezig met het oplossen door van een serie het ramkraken.

Inspecteur naar Frost doet onderzoek naar in de een moord op Damien naar Law. Als gigolo kwam Law in het contact uit met veel verschillende vrouwen. tijdens Het lijkt erop dat het minimaal een van het tijdens zijn cliëntes een obsessie had. met Frost vraagt in zich af of in een recente zelfmoord iets op met tijdens de zaak te van maken heeft. Ondertussen houdt Frost zich door ook bezig van met van een inbraak bij de lokale de cricketvereniging.

Frost op heeft nieuwe woonruimte gevonden boven de een van Indiaas restaurant. Ondertussen houdt hij naar naar zich bezig met drie zaken. Een de tiener is betrapt tijdens op vuurwapenbezit een en de politie is op tv bang dat op uit een straat nog meer wapens verhandeld door worden. Een met gepantserde bus is een met geweld overvallen en op tv op een militaire in basis is een de soldaat na een op tv oefening met dood aangetroffen.

Frost met krijgt het de druk als zijn op woning in vlammen opgaat en een hij uit een ontvoering moet oplossen. De tijdens zus van Sue de Venables door is ontvoerd door iemand die steeds tijdens nieuwe eisen door stelt. Er tijdens zijn maar weinig op tv aanknopingspunten en daarom met heeft Frost moeite het door hoofd koel te op tv houden.

Een werknemer van het een flessenfabriek de wordt met doodgeschoten tijdens een inbraak. in De eigenaar van de fabriek de is hier getuige het van met en geeft een duidelijk tijdens signalement aan een de politie. Hij op tv vraagt inspecteur Frost met om bescherming als hij wordt van het bedreigd. Ondertussen overlijdt de moeder van op Shirley Fisher uit en kan Frost niet uit van bij de begrafenis aanwezig in zijn. Detective Lawson laat privé een en werk op tv door elkaar lopen, tijdens met tijdens serieuze gevolgen.

Een rustig met weekendje wordt uit verstoord als een inspecteur Frost plotseling aan op de slag een moet. In de rivier drijft een met dode man en door zijn identiteit strookt naar niet met naar het rijbewijs dat uit hij bij zich een draagt. een Ondertussen zakt de sterspeler op tv van het een voetbalteam ineen bij de een persconferentie en raakt hij in het coma. op tv Tijdens de wedstrijd liep hij uit hoofdletsel op, maar door Frost ontdekt dat een er is gesjoemeld de met zijn de drinkfles.

Een groep in dierenrechtenactivisten de doet er alles de aan om een vossenjacht te saboteren. uit Als het een van hen wordt vermoord, een gaat de inspecteur Frost in op zoek naar de op tv dader. Hebben de organisatoren van tijdens een de jacht er iets mee de te op tv maken of was in de dader toch op tv een mede-activist? Als er een tweede tijdens dode uit valt, neemt het de onderzoek een andere naar wending.

RTL van 8 zendt vanaf de vanavond de derde reeks met van de Britse detectiveserie tijdens A Touch of met Frost in uit. De van afleveringen uit 1995 zijn de in komende woensdagen de om 20:30 uur door te zien. De eerste aflevering, Appropriate naar een Adults, gaat over de verdwijning van een een een achtjarig meisje. Frost in wil zo snel mogelijk door in contact tijdens komen met de laatste de persoon die haar op tv gezien heeft. op Dat wordt een vrij lastig, want het door blijkt om naar de mongoloïde buurjongen Billy te gaan. een op tv Die geeft toe dat hij 's op middags met op het de meisje en haar het vriendinnen heeft gespeeld.

februari 2019
31-10-2018 20:31

One man's meat

A touch of Frost - One man's meat

Frost moet tijdelijk op een politiehond passen. Het dier heeft meteen een grote hekel aan commissaris Mullett, dus Frost mag het beestje wel. De hond kan hem meteen helpen met het oplossen van twee moorden. Een dakloos tienermeisje wordt do...

24-10-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 6

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 6

Vanavond start RTL 8 met seizoen 6 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost. De komende woensdagen zijn de vier afleveringen uit 1999 om 20:30 uur te zien. Superintendent Mullett weet Jack Frost te overtuigen zijn aanvraag tot ontslag...

17-10-2018 20:34

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

10-10-2018 20:33

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

03-10-2018 20:32

House calls

A touch of Frost - House calls

Rechercheur Liz Maud is bezig met een vreemde zaak: iemand dringt huizen binnen om kinderen met water te injecteren, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke zaak uit het verleden, maar denkt niet dat het om dezelfde da...

26-09-2018 20:31

Penny for the guy

A touch of Frost - Penny for the guy

Net als Frost wil beginnen aan een welverdiende vakantie, wordt in een steegje het dode lichaam van een jongen gevonden. Hij was gekneveld en bedwelmd en mist een stuk van zijn pink. De politie denkt in eerste instantie dat het om de vermis...

19-09-2018 20:33

Deep waters

A touch of Frost - Deep waters

Op de universiteitscampus raakt een studente ernstig gewond als ze van de trap wordt geduwd. De verdenking valt op de professor psychologie, maar Frost onderzoekt ook een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam namelijk een andere studen...

12-09-2018 20:33

The things we do for love

A touch of Frost - The things we do for love

Frost onderzoekt de brute moord op Vicky Phillips, een jonge fysiotherapeute. Hij verdenkt een van haar patiënten, een man met een crimineel verleden die zich bekeerde tot het christendom. Maar ook de slager gedraagt zich verdacht. Hij zegt...

05-09-2018 20:32

Fun time for swingers

A touch of Frost - Fun time for swingers

Inspecteur Frost doet onderzoek naar de moord op Damien Law. Als gigolo kwam Law in contact met veel verschillende vrouwen. Het lijkt erop dat minimaal een van zijn cliëntes een obsessie had. Frost vraagt zich af of een recente zelfmoord ie...

29-08-2018 20:32

Unknown soldiers

A touch of Frost - Unknown soldiers

Frost heeft nieuwe woonruimte gevonden boven een Indiaas restaurant. Ondertussen houdt hij zich bezig met drie zaken. Een tiener is betrapt op vuurwapenbezit en de politie is bang dat op straat nog meer wapens verhandeld worden. Een gepants...

22-08-2018 20:30

Paying the price

A touch of Frost - Paying the price

Frost krijgt het druk als zijn woning in vlammen opgaat en hij een ontvoering moet oplossen. De zus van Sue Venables is ontvoerd door iemand die steeds nieuwe eisen stelt. Er zijn maar weinig aanknopingspunten en daarom heeft Frost moeite h...

15-08-2018 20:31

No refuge

A touch of Frost - No refuge

Een werknemer van een flessenfabriek wordt doodgeschoten tijdens een inbraak. De eigenaar van de fabriek is hier getuige van en geeft een duidelijk signalement aan de politie. Hij vraagt inspecteur Frost om bescherming als hij wordt bedreig...

08-08-2018 20:30

Dead male one

A touch of Frost - Dead male one

Een rustig weekendje wordt verstoord als inspecteur Frost plotseling aan de slag moet. In de rivier drijft een dode man en zijn identiteit strookt niet met het rijbewijs dat hij bij zich draagt. Ondertussen zakt de sterspeler van het voetba...

01-08-2018 20:30

Quarry

A touch of Frost - Quarry

Een groep dierenrechtenactivisten doet er alles aan om een vossenjacht te saboteren. Als een van hen wordt vermoord, gaat inspecteur Frost op zoek naar de dader. Hebben de organisatoren van de jacht er iets mee te maken of was de dader toch...

25-07-2018 20:33

Start: A Touch of Frost seizoen 3

A touch of Frost - Start: A Touch of Frost seizoen 3

RTL 8 zendt vanaf vanavond de derde reeks van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uit. De afleveringen uit 1995 zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien. De eerste aflevering, Appropriate Adults, gaat over de verdwijning van e...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 79
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord