Programma gemist?

Frost op tv krijgt het druk het als zijn woning in in vlammen opgaat en door hij een ontvoering moet de oplossen. De met zus door van Sue Venables is ontvoerd op door iemand die van steeds nieuwe eisen stelt. uit uit Er zijn maar weinig aanknopingspunten en het daarom heeft Frost door het moeite het hoofd koel te uit houden.

Een werknemer van het een flessenfabriek wordt het doodgeschoten tijdens de een inbraak. op tv De eigenaar van de fabriek naar is hier getuige tijdens van en het geeft een duidelijk naar signalement door aan de politie. Hij op tv vraagt inspecteur Frost om bescherming door als hij een wordt bedreigd. door Ondertussen overlijdt de moeder van op tv Shirley Fisher op tv en uit kan Frost niet op bij de begrafenis in aanwezig zijn. Detective Lawson naar laat privé en werk door op tv elkaar lopen, uit met serieuze op tv gevolgen.

Een tijdens rustig weekendje wordt een verstoord als inspecteur Frost met plotseling aan tijdens de slag moet. tijdens In de rivier drijft uit een dode man uit en tijdens zijn identiteit strookt niet met met het rijbewijs dat hij het bij met zich draagt. Ondertussen van zakt de sterspeler in van het voetbalteam op tv ineen bij van een persconferentie en met raakt hij in coma. op tv Tijdens de op tv wedstrijd liep hij hoofdletsel op, door maar een Frost ontdekt dat er is gesjoemeld een met zijn van drinkfles.

Een groep naar dierenrechtenactivisten met doet er alles naar aan om een tijdens vossenjacht te saboteren. de Als een van hen wordt vermoord, door gaat inspecteur Frost naar op zoek naar de op tv de dader. Hebben de organisatoren op tv van de jacht er op door iets mee te maken of was in de dader tijdens toch een mede-activist? Als tijdens er in een tweede dode op tv valt, neemt het op onderzoek een een andere wending.

RTL van 8 zendt vanaf vanavond de op derde reeks door van de Britse detectiveserie de A op tv Touch of op tv Frost uit. De afleveringen de uit 1995 op tv zijn de komende woensdagen om tijdens 20:30 uur een te zien. De met eerste aflevering, Appropriate uit Adults, gaat over de verdwijning van tijdens tijdens een achtjarig meisje. Frost op tv wil zo een snel mogelijk in contact op komen met de laatste uit persoon die naar haar gezien heeft. Dat wordt uit vrij lastig, want een het blijkt om de de de mongoloïde buurjongen Billy te gaan. met Die op tv geeft toe dat hij 's door middags uit met het uit meisje en haar vriendinnen heeft door gespeeld.

Er is in een serieverkrachter op actief in het Denton. De man sluipt huizen binnen op tv om vervolgens te tijdens wachten tot de een met bewoonster thuiskomt. Het lukt inspecteur Frost op niet om hem door te pakken te de krijgen. Om voortgang het te boeken, door laat commissaris Mullet uit hem samenwerken met met Hazel Wallace. Dan bedenkt het met Frost een gevaarlijke manier om door de verkrachter te uit vinden. Ondertussen moet Frost in tijdens naar een bijeenkomst in door Londen voor onderscheiden helden, tijdens maar zit hij door in de stress omdat het hij zijn op medaille met niet kan vinden.

Inspecteur door Frost houdt op tv zich bezig met op tv de dood van een jonge drugsverslaafde, uit Ben Cornish. Het tijdens lijkt erop een dat hij met is gestikt in zijn op eigen braaksel, van maar uit autopsie blijkt op tv dat hij de is doodgeslagen. Cornish het was een bekende van naar de politie en had tijdens zich uit de laatste tijd flink naar in de nesten van gewerkt. Hij had gestolen het van in zijn zus, viel een tijdens dokter lastig tijdens en had illegaal een van huis op tv gekraakt.

Een inbreker lijkt de het speciaal het gemunt te hebben het op van senioren en Frost gaat het op onderzoek uit. met Als een oude vrouw uit bij een het inbraak ernstig wordt uit mishandeld, vermoedt Frost dat door er met twee verschillende inbrekers op aan het werk zijn. Maar er het zijn meer verdachten. met Heel op wat mensen met hadden namelijk een naar hekel aan de vrouw. met Als er een in tweede slachtoffer valt, de vermoedt Frost dat de dader van de een bekende van het slachtoffer naar was.

Vanavond start het door tweede seizoen van naar met de Britse detectiveserie uit 'A Touch of Frost', op over de eigenzinnige maar succesvolle naar inspecteur Jack Frost. naar Dit seizoen de is voor het eerst op tv uitgezonden van op de Britse door televisie in 1994 en met wordt de met komende vier woensdagen om 20:30 door uur uitgezonden op op RTL 8. In minder de dan een maand door tijd door wordt er in uit een woonwijk in Denton voor door meer met dan 10 miljoen aan de goederen gestolen. Er zijn een sterke aanwijzingen dat het de dieven in moeten worden gezocht onder de uit de veelal zwarte bewoners de van het met appartementencomplex Eastdene, volgens Frost 'de misdaadacademie op tv van Denton'. Hoofdinspecteur uit op tv Mullett is als de dood in voor een aantijgingen van racisme door door de plaatselijke journaliste Sandy op Longford. Hij tijdens verwelkomt dan ook de de komst van door de zwarte onderzoeker het Clive Tanner. Tot zijn grote de woede is de tijdens eerste arrestant een van het tijdens nieuwe duo het Frost-Tanner een kleurling, met die dan nog niets te maken het op tv heeft met de het diefstallen.

Inspecteur een Frost moet samenwerken met zijn op in nieuwe collega Webster, die op is overgekomen uit uit Schotland. Samen onderzoeken ze een een fatale van aanrijding. De door betrokken auto is op tv van Roger Massie, zoon van op een politicus. Massie werd uit een al eens eerder verdacht van roekeloos tijdens op rijgedrag, maar werd nooit het veroordeeld. Hij ontkent iedere van betrokkenheid. Frost ontdekt een met link met met een andere zaak: in de overval van op een casino. Ook ontvangt op Frost een klacht het over op tv politieagent Shelby, die tijdens wordt beschuldigd van de diefstal een van sieraden. naar Wanneer Shelby in dood wordt op tv aangetroffen, heeft Frost zijn met handen vol.

Frost naar wordt door met commissaris Mullet gevraagd om onderzoek te op doen naar van vandalisme op een op kerkhof. Mullet een vermoedt dat er naar satanisten aan het door werk zijn geweest. Ter plekke op van wordt het lichaam van naar de 15-jarige Paula op tv aangetroffen. Het meisje verdween tijdens de de het lopen van haar krantenwijk. het Het rijke een echtpaar Compton wordt telefonisch op bedreigd. Als naar meneer Compton om het in leven het komt, heeft Frost al snel van een verdachte de op het een oog. Ondertussen krijgt Frost met bezoek van in de zus van zijn met overleden vrouw.

Vorig uit jaar was het opnieuw uitzenden door van het de Britse detectiveserie A uit Touch of Frost tijdens op RTL naar 8 een groot van succes. Iedere donderdag keken honderdduizenden het Nederlanders naar het de zender die normaal de veel op minder goed de bekeken wordt. Op donderdag zijn tijdens inmiddels andere detectives te door het zien. Deze zomer begin tijdens RTL 8 opnieuw bij de seizoen 1 tijdens van A Touch of Frost. het de Dit keer iedere woensdag een om 20:30 uit uur. In de eerste aflevering gaat Frost de samen het met detective met Clive Barnard op zoek naar tijdens een vermist meisje. het Haar in moeder is in uit de prostitutie gegaan om naar de rekeningen te kunnen betalen. het Daardoor komt ze het op een dag de te met laat om haar door dochter op te pikken aan naar een de school, waarna het meisje van spoorloos verdwijnt. door Tijdens hun speurtocht in stoten Frost en Barnard op naar uit een misdaad die dateert de van dertig jaar geleden. Op op het door thuisfront heeft Jack het een emotioneel erg in zwaar met de hopeloze strijd op tv van zijn door echtgenote een tegen een verwoestende met ziekte.

In tijdens de zoektocht naar van een psychopathische naar moordenaar roept Frost door de hulp in van psycholoog Pam in Hartley. Frost vindt een het haar meer dan aardig en er in bloeit iets het moois op tussen hen. de Inspecteur Toolan naar is door ervan overtuigd dat een klusjesman Mike Patterson de moordenaar is op van het echtpaar uit uit Harris, maar Frost naar heeft daar zo zijn twijfels tijdens over.

Vanavond in is het eerste in deel van het negende in seizoen van de Britse met detectiveserie door A Touch Of Frost het te zien op op tv RTL 8. Er wordt het een inspectie met van de een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar in op Frost ontsnapt aan de administratieve haarkloverij op van met Mullet door naar uit een congres te tijdens gaan. Daar ontmoet hij psychologe de Pam uit Hartley. Het naar klikt meteen tussen de twee en een in Frost laat zich prompt strikken... als naar met spreker op een volgend tijdens congres. Kort daarna wordt op in een lokaal waterreservoir met op tv een lijk gevonden. door Eerst denkt Frost aan zelfmoord, maar de later blijkt dat met de man met elders naar aan zijn einde is gekomen een en dat het naar dus door moord is.

Na de de vondst van op het lichaam door van de vermiste chirurg Helena Gibson, door gaat Frost op tv op van zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek met het verloopt moeizaam, omdat het tijdstip op van de het moord niet overeenkomt een met het bewijsmateriaal. de Ondertussen wordt Frosts met nieuwe partner, Reid, in elkaar uit het geslagen. Frost vermoedt dat tijdens de vechtpartij iets te maken in heeft in met Reids onderzoek naar naar Timothy Hamilton, een rijke met student die zich naar bezighoudt met uit schimmige zaken. Als de Frost de moordenaar van op tv Helena Gibson op tijdens op het spoor komt, volgt een levensgevaarlijke de de achtervolging.

september 2021
22-08-2018 20:30

Paying the price

A touch of Frost - Paying the price

Frost krijgt het druk als zijn woning in vlammen opgaat en hij een ontvoering moet oplossen. De zus van Sue Venables is ontvoerd door iemand die steeds nieuwe eisen stelt. Er zijn maar weinig aanknopingspunten en daarom heeft Frost moeite h...

15-08-2018 20:31

No refuge

A touch of Frost - No refuge

Een werknemer van een flessenfabriek wordt doodgeschoten tijdens een inbraak. De eigenaar van de fabriek is hier getuige van en geeft een duidelijk signalement aan de politie. Hij vraagt inspecteur Frost om bescherming als hij wordt bedreig...

08-08-2018 20:30

Dead male one

A touch of Frost - Dead male one

Een rustig weekendje wordt verstoord als inspecteur Frost plotseling aan de slag moet. In de rivier drijft een dode man en zijn identiteit strookt niet met het rijbewijs dat hij bij zich draagt. Ondertussen zakt de sterspeler van het voetba...

01-08-2018 20:30

Quarry

A touch of Frost - Quarry

Een groep dierenrechtenactivisten doet er alles aan om een vossenjacht te saboteren. Als een van hen wordt vermoord, gaat inspecteur Frost op zoek naar de dader. Hebben de organisatoren van de jacht er iets mee te maken of was de dader toch...

25-07-2018 20:33

Start: A Touch of Frost seizoen 3

A touch of Frost - Start: A Touch of Frost seizoen 3

RTL 8 zendt vanaf vanavond de derde reeks van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uit. De afleveringen uit 1995 zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien. De eerste aflevering, Appropriate Adults, gaat over de verdwijning van e...

18-07-2018 20:33

Stranger in the house

A touch of Frost - Stranger in the house

Er is een serieverkrachter actief in Denton. De man sluipt huizen binnen om vervolgens te wachten tot de bewoonster thuiskomt. Het lukt inspecteur Frost niet om hem te pakken te krijgen. Om voortgang te boeken, laat commissaris Mullet hem s...

11-07-2018 20:30

Nothing to hide

A touch of Frost - Nothing to hide

Inspecteur Frost houdt zich bezig met de dood van een jonge drugsverslaafde, Ben Cornish. Het lijkt erop dat hij is gestikt in zijn eigen braaksel, maar uit autopsie blijkt dat hij is doodgeslagen. Cornish was een bekende van de politie en ...

04-07-2018 20:33

Widows and orphans

A touch of Frost - Widows and orphans

Een inbreker lijkt het speciaal gemunt te hebben op senioren en Frost gaat op onderzoek uit. Als een oude vrouw bij een inbraak ernstig wordt mishandeld, vermoedt Frost dat er twee verschillende inbrekers aan het werk zijn. Maar er zijn mee...

27-06-2018 20:32

A Touch of Frost: start seizoen 2

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de Britse detectiveserie 'A Touch of Frost', over de eigenzinnige maar succesvolle inspecteur Jack Frost. Dit seizoen is voor het eerst uitgezonden op de Britse televisie in 1994 en wordt de komende vie...

20-06-2018 20:32

Conclusions

A touch of Frost - Conclusions

Inspecteur Frost moet samenwerken met zijn nieuwe collega Webster, die is overgekomen uit Schotland. Samen onderzoeken ze een fatale aanrijding. De betrokken auto is van Roger Massie, zoon van een politicus. Massie werd al eens eerder verda...

13-06-2018 20:32

Not with kindness

A touch of Frost - Not with kindness

Frost wordt door commissaris Mullet gevraagd om onderzoek te doen naar vandalisme op een kerkhof. Mullet vermoedt dat er satanisten aan het werk zijn geweest. Ter plekke wordt het lichaam van de 15-jarige Paula aangetroffen. Het meisje verd...

06-06-2018 20:32

Nieuw: A Touch of Frost

A touch of Frost - Nieuw: A Touch of Frost

Vorig jaar was het opnieuw uitzenden van de Britse detectiveserie A Touch of Frost op RTL 8 een groot succes. Iedere donderdag keken honderdduizenden Nederlanders naar de zender die normaal veel minder goed bekeken wordt. Op donderdag zijn ...

19-10-2017 20:32

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

12-10-2017 20:31

Start seizoen 9: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 9: A Touch Of Frost

Vanavond is het eerste deel van het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost te zien op RTL 8. Er wordt een inspectie van een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar Frost ontsnapt aan de administratieve haarklove...

05-10-2017 20:32

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!