Programma gemist?

Christine een Moorhead van de van Dierenbescherming heeft de de aanslag op haar leven met overleefd van en inspecteur Frost wordt verliefd op uit haar. het De identiteit van de copycatmoordenaar naar in wordt onthuld. Als het net op rond crimineel Gerry Berland in een zich sluit, pleegt zijn het zoon zelfmoord. Frost en op Christine willen hun van toekomst met in elkaar delen en door besluiten te trouwen. van Maar net als het met moment daar is, in verschijnt Christines het alcoholverslaafde ex-man ten door tonele.

Vanavond door start het vijftiende met en laatste seizoen tijdens van Britse detectiveserie A Touch een of Frost. op Dit seizoen uit 2010 het bestaat tijdens uit twee afleveringen: 'If dogs door op tv run free' deel een 1 en 2. in Volgende week woensdag door is deel 2 om 20:30 uur uit te zien op tijdens van RTL 8. Beroepscrimineel Gerry op Berland is teruggekeerd naar het Denton en naar inspecteur Frost wil hem voor door eens en voor altijd in achter de tralies door krijgen. Frost en op Christine Moorhead van het de door Dierenbescherming bundelen hun krachten met en doen een inval op bij een door illegaal hondengevecht dat op tv is georganiseerd door uit Berland. Ze krijgen hem op tv niet te pakken, op maar de inval in loopt wel door fataal af voor in een van naar de aanwezigen. in Christine is de op enige getuige, dus ook in haar leven loopt het gevaar. Ondertussen loopt op er een copycatmoordenaar rond, die het uit onopgeloste moordzaken kopieert.

Drie dode mannen het zijn op op een ongebruikelijke wijze naar begraven. Volgens een het Amerikaanse van historica is er sprake van door satanistische rituelen, maar door inspecteur Frost heeft er met zo door zijn eigen ideeën over. het De lokale op krant heeft een naar nieuwe eigenaar en een naar columniste komt om het het in leven als haar uit woonboot afbrandt. Uit onderzoek op tv blijkt dat ze uit al dood was voor de uit brand. Frost door verdenkt Alan Keeble, tijdens de nieuwe de eigenaar van de krant, van het op tv moord.

Frost in moet een in ontvoerde buschauffeur terug zien te in vinden. tijdens De man werkte eerder als van vrachtwagenchauffeur en in raakte destijds betrokken een bij een dodelijk ongeval. Hij tijdens werd het vrijgesproken, maar het lijkt op tv erop dat de familie met van de slachtoffers een nu het wraak wil nemen. op In een steegje wordt een op vermoorde clown van aangetroffen. Hij in werkte veel op kinderfeestjes met en op tv Frost is benieuwd of de clownsfobie uit van een van door de ouders iets op met zijn een dood te maken het heeft. uit En wie is er eigenlijk verantwoordelijk uit voor de diefstal tijdens op van meerdere creditcards?

Twintig het jaar na de moord op naar een 14-jarig meisje het wordt Carl de Meyer vrijgelaten. Hij het werd destijds op tv ook verdacht van een in tweede moord, op tv maar omdat het van slachtoffer nooit tijdens werd gevonden, kon Meyer op tv niet worden veroordeeld. tijdens Frost hoopt de zaak door te kunnen het heropenen. Verder houdt Frost zich naar bezig met in de dood met van Roman Cassell. Hij tijdens was een van van de eigenaars van een het steungroep naar voor gescheiden van mensen.

Een man en op tv vrouw komen het terug van het vakantie en treffen een op tv dode man aan in met hun bed. een Hij blijkt een een kunstleraar te zijn op tv en het is aan naar Frost om van uit tijdens te vinden door uit wie hij om het leven is uit gebracht. Crimineel Kevin van Flanagan is met aan een bende de ontsnapt en roept de door hulp in de van Frost. tijdens Op een afgelegen boerderij door treft hij kooien door aan met bedreigde, exotische met diersoorten, met een krokodil en een een menselijk been. Frost hoopt van de bende smokkelaars een met in de hulp van Flanagan door te door kunnen oprollen.

Frost door voelt zich tijdens schuldig omdat sergeant Toolan gewond op tv in het ziekenhuis ligt. door Hij viel op van een gebouw het toen door hij Frost hielp een zelfmoord te een voorkomen. Veel tijd uit om er met over uit na te denken, tijdens heeft Frost niet: hij moet de een moord op een tijdens weduwe op en haar tijdens dochter oplossen. Een collega van Frost door denkt dat er van naar een seriemoordenaar actief van is.

Het op politieteam van Denton staat op onder druk op tv om targets tijdens te halen. Daarom uit krijgt Frost hulp van de op tv jonge rechercheur Jasper Tranter. van in Ze gaan meteen uit aan de slag met in een nieuwe zaak: op van de vuilstort is het met lichaam naar van een op man gevonden. Een lege portemonnee naar en een gouden tand met zijn de de enige aanwijzingen door om het lichaam te een kunnen identificeren. van Ondertussen dient zich een andere op moordzaak aan: naar een escortdame is gewurgd een aangetroffen in de door hotelkamer van een uit zakenman. Na ondervraging de op pleegt de man zelfmoord. uit Als er valse paspoorten worden de gevonden, krijgt het Frost het vermoeden in dat er meer naar aan met de hand is.

Inspecteur Frost mag van de na zijn schorsing naar weer aan het werk. In naar het kanaal naar wordt een door dode man aangetroffen met een door grote som van geld op zak. Het slachtoffer met leidde een in dubbelleven, wat het oplossen op tv op van de moord niet makkelijker door maakt. Frost stort het zich ook op tv op een door andere moordzaak en door komt terecht in de competitieve op wereld van de het ballroomdansen. En het dan heeft van hij ook nog eens tijdens last van zijn een gebit.

Inspecteur Frost heeft op tv veel aan zijn naar hoofd: door hij maakt kans op door promotie en heeft op een uit geheime aanbidder die hem cadeautjes naar stuurt. En in dan krijgt hij ook op nog eens het te maken met het een dodelijk verkeersongeval en de de vermissing van door een kind. het Hebben deze een zaken iets met elkaar door te maken? En met wat is de tijdens rol van een pedofiel door die in de in buurt op is komen wonen?

Een door autistische tiener meldt zich op de naar het politiebureau. Hij was getuige naar van een gewelddadige beroving op tv bij een steengroeve. het Hij naar claimt dat er buitenaardse wezens uit van zijn geland, daarom de twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid tijdens van zijn verklaring. in Inspecteur een Frost houdt zich met ondertussen bezig met een met serie een inbraken. Een bezorgrestaurant op tv lijkt hier iets mee te met maken te tijdens hebben.

Vanaf vanavond wordt het een seizoen 10 van de Britse detectiveserie op A Touch naar of Frost van uitgezonden op RTL 8. De uit drie afleveringen, op die in uit 2003 voor het het eerst op tv verschenen, door zijn naar de komende woensdagen om naar 20:30 uur te zien op met RTL 8. De tijdens zender blijft ook op tv in 2019 door A op tv Touch of Frost door uitzenden in 'Detectives op woensdag'. Frost moet de in deze naar aflevering een Cathy Thompson beschermen, de de vrouw die kroongetuige was uit van door een drugsmoord in opdracht het van maffiabaas Jack naar Flynn. Ze wordt in met de dood bedreigd tijdens en Frost laat op tv haar onderduiken op tv op een geheim het adres.

In de zoektocht op naar een psychopathische in moordenaar het roept Frost de hulp met in van psycholoog Pam het met Hartley. Frost vindt haar meer dan naar aardig en van er bloeit iets moois op op tussen hen. door uit Inspecteur Toolan is van ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterson door de op tv moordenaar is van het op echtpaar Harris, maar Frost het heeft daar op tv zo zijn twijfels van over.

Vanaf vanavond op tv is het met negende seizoen van de een Britse op tv detectiveserie A Touch of Frost in te zien op RTL de tijdens 8. Dit seizoen bestaat uit slechts naar twee van afleveringen, die in 2002 een voor het eerst op op de tv werden uitgezonden. in Deel twee is volgende week een woensdag de om 20:30 uur te zien uit op RTL 8. De van uit weken daarna zijn de de volgende seizoenen van de serie uit te in zien. Er wordt een uit inspectie van een door regeringscommissaris verwacht in van Denton, maar van Frost ontsnapt aan de met administratieve haarkloverij op van Mullet door naar op tv een congres te gaan. van Daar ontmoet hij psychologe met Pam Hartley. Het op met klikt meteen tussen de twee en in Frost laat zich uit prompt strikken... van als tijdens spreker op een volgend congres. van Kort daarna wordt een in van een lokaal waterreservoir een lijk gevonden. op tv Eerst denkt van Frost aan zelfmoord, maar uit later blijkt dat door de man elders door door aan zijn einde het is gekomen en dat het dus met moord in is.

Na op tv de vondst van het lichaam tijdens van door de vermiste chirurg Helena uit Gibson, de gaat Frost op zoek op tv naar haar moordenaar. uit Het onderzoek verloopt moeizaam, in omdat het het tijdstip van de moord door niet overeenkomt met het op tv bewijsmateriaal. met Ondertussen wordt op Frosts nieuwe partner, Reid, door in elkaar op tv geslagen. Frost vermoedt uit dat de vechtpartij iets te op maken heeft door met Reids onderzoek naar Timothy uit Hamilton, een rijke het student van die zich bezighoudt met uit schimmige zaken. Als Frost het door de moordenaar van Helena uit Gibson op het spoor door komt, volgt een levensgevaarlijke in in achtervolging.

juni 2021
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!