Programma gemist?

Christine Moorhead van het van de Dierenbescherming heeft de aanslag op een haar leven op tv overleefd op en inspecteur Frost wordt verliefd op in haar. tijdens De identiteit van tijdens de copycatmoordenaar wordt onthuld. tijdens Als het net op rond crimineel Gerry naar Berland zich naar sluit, pleegt zijn zoon de zelfmoord. Frost en Christine in willen hun een toekomst het met elkaar delen en besluiten te een op trouwen. Maar net als het moment van daar is, het verschijnt Christines alcoholverslaafde tijdens ex-man ten tijdens tonele.

Vanavond van start het vijftiende met en laatste op tv seizoen van Britse detectiveserie A het Touch of naar Frost. Dit seizoen tijdens uit 2010 bestaat uit met twee afleveringen: 'If de dogs run op tv free' deel door 1 en 2. Volgende week woensdag uit is deel uit 2 om 20:30 uur het te op tv zien op RTL 8. Beroepscrimineel door Gerry Berland is uit teruggekeerd naar Denton en van inspecteur met Frost wil hem voor eens het en voor altijd op tv achter de tralies tijdens krijgen. door Frost en op Christine Moorhead van de een Dierenbescherming bundelen hun krachten en het doen een tijdens inval bij een illegaal het hondengevecht dat is op georganiseerd door door Berland. de Ze krijgen hem niet te pakken, uit maar de inval op door loopt wel fataal af naar voor een in van de aanwezigen. op tv Christine is de op enige getuige, dus ook op tv haar leven loopt gevaar. door Ondertussen loopt er tijdens een copycatmoordenaar rond, in die op tv onopgeloste moordzaken kopieert.

Drie dode tijdens mannen zijn op van een ongebruikelijke uit wijze begraven. Volgens een Amerikaanse door historica is er een sprake van van satanistische de rituelen, maar inspecteur Frost heeft in er een zo zijn eigen ideeën over. De tijdens lokale krant in heeft naar een nieuwe eigenaar en uit een columniste het komt om het leven het als haar in woonboot afbrandt. Uit naar onderzoek blijkt dat ze een al dood was voor naar de het brand. Frost verdenkt tijdens Alan Keeble, de tijdens nieuwe eigenaar van van de krant, van de moord.

Frost moet een van ontvoerde op buschauffeur terug zien met te vinden. De man werkte met eerder door als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds tijdens betrokken bij uit een een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, een maar het met lijkt erop dat naar de familie van de in slachtoffers op nu wraak wil uit nemen. In een op steegje wordt een vermoorde het clown aangetroffen. Hij van werkte veel op kinderfeestjes en door Frost is naar benieuwd of uit de clownsfobie het van een van de ouders op tv iets met zijn dood een te van maken heeft. En wie het is er eigenlijk verantwoordelijk tijdens tijdens voor de diefstal van meerdere op tv creditcards?

Twintig op jaar na de moord op een een door 14-jarig meisje wordt Carl op Meyer vrijgelaten. een Hij werd destijds ook verdacht in van een tweede uit op moord, maar omdat het slachtoffer naar nooit werd gevonden, kon uit Meyer niet een worden een veroordeeld. Frost hoopt de de zaak te het kunnen heropenen. Verder houdt Frost naar zich bezig met de de dood in van Roman met Cassell. Hij was een van de in eigenaars van naar een de steungroep voor gescheiden op tv mensen.

Een man en naar vrouw komen tijdens terug van door vakantie en het treffen een dode man het aan in hun bed. Hij in blijkt een door kunstleraar te een zijn en het is van aan Frost naar om uit te op tv vinden door naar wie hij om het leven uit is gebracht. tijdens Crimineel Kevin Flanagan is van aan een het bende ontsnapt en roept de met een hulp in van Frost. Op een tijdens afgelegen uit boerderij treft hij kooien aan op met bedreigde, exotische in diersoorten, een krokodil met en in een menselijk been. Frost hoopt met de bende smokkelaars met een met de hulp op tv van Flanagan te kunnen een oprollen.

Frost van voelt zich schuldig omdat sergeant uit Toolan gewond in een van het ziekenhuis ligt. Hij viel het van tijdens een gebouw toen hij Frost tijdens hielp een zelfmoord te in voorkomen. een Veel tijd naar om er over van na te denken, heeft Frost een niet: het hij moet de moord door op een in weduwe en haar dochter de oplossen. Een collega van Frost door denkt naar dat er een seriemoordenaar op actief door is.

Het politieteam uit van op tv Denton staat onder druk met om targets te het halen. Daarom krijgt op Frost hulp van het de jonge rechercheur Jasper de Tranter. Ze van gaan meteen aan de slag de met met een nieuwe zaak: op van de vuilstort is het een lichaam van een het naar man gevonden. Een lege portemonnee op tv en een gouden door tand naar zijn de enige aanwijzingen om het naar lichaam te kunnen op tv identificeren. met Ondertussen dient zich een van andere moordzaak aan: een op escortdame naar is gewurgd uit aangetroffen in de door hotelkamer van een zakenman. Na ondervraging het het pleegt de man door zelfmoord. Als er valse de paspoorten worden gevonden, krijgt Frost van tijdens het vermoeden dat er meer naar aan de hand van is.

Inspecteur Frost mag het na zijn schorsing door weer aan het naar werk. met In het kanaal wordt een het uit dode man aangetroffen met een grote van van som geld op zak. Het slachtoffer uit leidde uit een dubbelleven, wat het oplossen in van op tv de moord niet makkelijker de maakt. Frost stort op zich ook op een uit andere de moordzaak en het komt terecht in de competitieve wereld de van op het ballroomdansen. En een dan heeft naar hij ook nog eens last van van zijn van gebit.

Inspecteur Frost in heeft veel op tv aan zijn een hoofd: hij maakt kans op promotie het en van heeft een geheime aanbidder die de hem cadeautjes stuurt. uit En dan van krijgt hij ook nog op eens te een maken met een naar dodelijk door verkeersongeval en de vermissing van van een kind. Hebben de deze zaken iets met naar elkaar te uit maken? En wat het is de in rol van een een pedofiel die uit in de buurt de is komen wonen?

Een autistische uit tiener van meldt zich op het politiebureau. tijdens Hij was getuige van uit naar een gewelddadige beroving bij een steengroeve. naar op tv Hij claimt dat er met buitenaardse wezens in zijn geland, daarom twijfelen het de agenten aan op de betrouwbaarheid van zijn door verklaring. Inspecteur door Frost houdt tijdens zich ondertussen bezig met een het serie inbraken. Een bezorgrestaurant de lijkt in hier iets mee te maken van te het hebben.

Vanaf de vanavond wordt seizoen van 10 van de Britse detectiveserie de A van Touch of Frost uitgezonden op de RTL 8. van De drie van afleveringen, die in 2003 voor de het eerst op op tv verschenen, zijn een de komende woensdagen de om 20:30 een uur met te zien op RTL 8. De het zender blijft ook door in 2019 uit A Touch naar of Frost uitzenden met in 'Detectives op woensdag'. Frost op moet in deze naar aflevering Cathy Thompson in beschermen, de het vrouw die kroongetuige was van van een drugsmoord in met van opdracht van maffiabaas Jack door Flynn. Ze wordt met het de dood bedreigd door en van Frost laat haar onderduiken op van een geheim het adres.

In de het zoektocht naar in een psychopathische door moordenaar roept Frost de hulp een in van psycholoog Pam het Hartley. Frost vindt tijdens haar meer in dan aardig op en er bloeit iets moois de op tussen een hen. Inspecteur van Toolan is met ervan overtuigd dat klusjesman een Mike Patterson op de moordenaar is van naar het echtpaar op tv Harris, maar Frost heeft daar zo tijdens zijn twijfels van over.

Vanaf met vanavond is het negende seizoen in een van de Britse een detectiveserie A Touch of Frost op te uit zien op RTL 8. uit Dit seizoen bestaat uit het slechts met twee afleveringen, die op in 2002 voor met het eerst op tv werden uitgezonden. het naar Deel twee is volgende tijdens week woensdag om 20:30 op tv uur te de zien op RTL 8. De het weken uit daarna zijn de de volgende seizoenen van de serie in te zien. Er het wordt een inspectie met van op tv een regeringscommissaris verwacht tijdens in Denton, maar Frost op ontsnapt aan de uit administratieve haarkloverij van Mullet door van door naar een congres in te gaan. Daar ontmoet hij door psychologe met Pam Hartley. Het klikt tijdens meteen tussen de twee en in Frost laat zich de prompt met strikken... als spreker op op een volgend congres. naar Kort daarna wordt in op tv met een lokaal waterreservoir een van lijk gevonden. Eerst denkt Frost naar uit aan zelfmoord, maar later in blijkt dat de man een elders aan zijn het einde is uit gekomen en dat het dus naar moord met is.

Na de de vondst een van het lichaam in van de vermiste een chirurg Helena Gibson, uit gaat Frost op zoek naar de haar moordenaar. Het in onderzoek de verloopt moeizaam, omdat de het tijdstip van de naar moord niet het overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen in wordt Frosts nieuwe met partner, Reid, in tijdens elkaar geslagen. op Frost vermoedt van dat de vechtpartij iets in te maken heeft met Reids op tv onderzoek op naar Timothy Hamilton, een rijke door student die een zich uit bezighoudt met schimmige op zaken. Als Frost de het moordenaar van van Helena Gibson op het spoor komt, van volgt een uit levensgevaarlijke de achtervolging.

september 2019
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord