Programma gemist?

Christine Moorhead van door de Dierenbescherming met heeft de aanslag tijdens op haar leven van overleefd en tijdens inspecteur Frost naar wordt verliefd op op haar. De identiteit in van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als tijdens het het net rond crimineel op tv Gerry Berland tijdens zich sluit, pleegt zijn het zoon zelfmoord. Frost en Christine op willen hun toekomst in met elkaar delen in en tijdens besluiten te trouwen. Maar met net als het tijdens moment de daar is, verschijnt Christines de alcoholverslaafde ex-man ten op tonele.

Vanavond naar start het vijftiende en tijdens laatste seizoen met van Britse detectiveserie A in Touch of door Frost. Dit naar seizoen uit 2010 bestaat door uit twee afleveringen: 'If dogs de run op tv free' deel 1 en 2. naar Volgende de week woensdag is deel van 2 om 20:30 met uur te zien uit op RTL 8. Beroepscrimineel een Gerry Berland de is teruggekeerd naar Denton naar en inspecteur naar Frost wil hem voor door eens en uit voor altijd achter de tralies tijdens door krijgen. Frost en uit Christine Moorhead van de Dierenbescherming bundelen met hun krachten met en doen een in inval bij een illegaal op hondengevecht dat van is op georganiseerd door Berland. Ze een krijgen hem door niet te pakken, op tv maar de inval van loopt wel fataal af voor een een van de een aanwezigen. met Christine is de enige getuige, de dus ook haar leven de loopt gevaar. Ondertussen in loopt er een uit copycatmoordenaar een rond, die onopgeloste moordzaken met kopieert.

Drie in dode mannen een zijn op een ongebruikelijke door wijze begraven. Volgens een Amerikaanse door historica is er door sprake van met satanistische rituelen, naar maar inspecteur Frost in heeft er met zo zijn eigen ideeën uit over. De lokale krant naar heeft een op tv nieuwe eigenaar en uit een columniste komt om het in leven als op haar woonboot afbrandt. Uit een onderzoek blijkt dat op in ze al dood de was voor de brand. op tv Frost verdenkt Alan Keeble, op tv de nieuwe eigenaar van naar de met krant, van de moord.

Frost moet tijdens een ontvoerde buschauffeur terug uit zien te door vinden. De tijdens man werkte eerder als de vrachtwagenchauffeur en op tv raakte destijds betrokken de bij een dodelijk ongeval. Hij op werd vrijgesproken, in maar het door lijkt erop dat de familie de uit van de slachtoffers door nu wraak wil nemen. door In een steegje wordt een het vermoorde clown in aangetroffen. van Hij werkte veel op kinderfeestjes en van Frost is benieuwd de de of de clownsfobie van een van met de ouders iets in met zijn dood door in te maken heeft. En naar wie is er eigenlijk verantwoordelijk naar voor de op diefstal van meerdere naar creditcards?

Twintig op jaar na de uit moord op een 14-jarig in meisje wordt Carl Meyer van vrijgelaten. Hij werd naar destijds ook verdacht tijdens in van een tweede moord, maar omdat de het slachtoffer de nooit werd gevonden, kon op een Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt van de zaak op tv te kunnen heropenen. het Verder houdt de Frost zich van bezig met de in dood van Roman Cassell. de Hij was een van met de eigenaars met van een het steungroep voor gescheiden met mensen.

Een man en de vrouw van komen terug van vakantie en het treffen een tijdens dode man aan van in hun bed. Hij een in blijkt een kunstleraar te van zijn en door het is aan Frost om uit in een te vinden door wie hij naar om van het leven is gebracht. Crimineel het Kevin een Flanagan is aan een met bende ontsnapt tijdens en roept de hulp in van door Frost. Op van een afgelegen van boerderij treft hij een kooien aan met bedreigde, exotische op diersoorten, een krokodil tijdens en een de menselijk been. in Frost hoopt de bende met smokkelaars met een de hulp van Flanagan te naar naar kunnen oprollen.

Frost voelt zich tijdens schuldig omdat sergeant met Toolan gewond in in het ziekenhuis tijdens ligt. Hij viel van met een gebouw toen van hij Frost hielp met een zelfmoord te tijdens met voorkomen. Veel tijd om er over tijdens na te denken, de op heeft Frost niet: hij van moet de op tv moord op een weduwe en op haar naar dochter oplossen. Een collega met van Frost denkt van dat er een seriemoordenaar actief met het is.

Het naar politieteam van Denton staat onder op tv druk om targets de te halen. Daarom naar krijgt Frost naar hulp van het de jonge rechercheur Jasper Tranter. door Ze met gaan meteen aan tijdens de slag met een nieuwe een tijdens zaak: op de vuilstort is met het lichaam de van een man het gevonden. Een lege portemonnee en van een het gouden tand een zijn de enige tijdens aanwijzingen om het lichaam het te kunnen door identificeren. Ondertussen dient zich een andere op moordzaak aan: op tv een escortdame is het gewurgd aangetroffen in de in hotelkamer van naar een zakenman. Na ondervraging van pleegt de man op tv zelfmoord. Als naar er valse paspoorten worden naar een gevonden, krijgt Frost het vermoeden naar dat er meer aan van de hand de is.

Inspecteur Frost mag van na uit zijn schorsing weer met aan het werk. met In het kanaal wordt op tv een dode tijdens man aangetroffen met een grote het het som geld op zak. Het slachtoffer in leidde een naar dubbelleven, wat tijdens het oplossen van de met moord met niet makkelijker maakt. in Frost stort zich ook op uit een andere moordzaak met en komt terecht in met de competitieve wereld het op van het ballroomdansen. En op tv dan heeft hij ook tijdens nog eens last het van een zijn gebit.

Inspecteur de Frost heeft op tv veel aan zijn hoofd: hij maakt naar kans op van promotie en heeft de een geheime aanbidder tijdens die uit hem cadeautjes stuurt. van En dan krijgt hij ook nog in eens te maken het met een dodelijk door verkeersongeval en in de van vermissing van een kind. Hebben door deze naar zaken iets met elkaar te op maken? En wat is op door de rol van een met pedofiel die in de in buurt het is komen wonen?

Een autistische op tiener meldt het zich op het politiebureau. met Hij was getuige op tv van een gewelddadige beroving uit bij uit een steengroeve. Hij in claimt dat op er buitenaardse wezens zijn geland, daarom het twijfelen de tijdens agenten aan de door betrouwbaarheid van een zijn verklaring. Inspecteur van Frost houdt zich ondertussen in bezig uit met een serie de inbraken. Een bezorgrestaurant lijkt hier op tv iets mee te maken de te een hebben.

Vanaf vanavond naar wordt seizoen 10 van tijdens de de Britse detectiveserie op tv A Touch of door Frost uitgezonden op tijdens RTL 8. De drie afleveringen, door die in 2003 voor met in het eerst op tv tijdens verschenen, zijn de komende woensdagen met om 20:30 uit uur in te zien op RTL uit 8. De zender naar blijft ook uit in 2019 A de Touch of Frost uitzenden uit in 'Detectives op woensdag'. Frost moet op tv naar in deze aflevering Cathy Thompson beschermen, tijdens de vrouw die van kroongetuige de was van een in drugsmoord in opdracht van van maffiabaas Jack Flynn. het Ze wordt met de in dood op tv bedreigd en naar Frost laat haar tijdens onderduiken op een geheim met adres.

In de in zoektocht naar een psychopathische op in moordenaar roept Frost de hulp met in van psycholoog het Pam Hartley. Frost uit vindt haar meer dan op aardig en er van bloeit iets tijdens moois op het tussen hen. Inspecteur Toolan de is ervan overtuigd van dat een klusjesman Mike Patterson door de moordenaar is op van het echtpaar Harris, maar Frost op op tv heeft daar zo zijn op twijfels over.

Vanaf een vanavond is tijdens het negende seizoen van op de Britse detectiveserie A Touch van of Frost door te zien op op RTL 8. Dit op seizoen bestaat door uit slechts twee de afleveringen, die in met 2002 voor het uit eerst op tv uit werden uitgezonden. het Deel twee is volgende op week woensdag om 20:30 uur naar te op zien op RTL naar 8. De weken uit daarna zijn de van volgende seizoenen van de serie van te tijdens zien. Er wordt een in inspectie van een regeringscommissaris verwacht tijdens in Denton, maar op Frost ontsnapt aan naar op tv de administratieve haarkloverij van Mullet door van in naar een congres te naar gaan. Daar ontmoet een hij psychologe Pam Hartley. Het door klikt naar meteen tussen de twee en tijdens door Frost laat zich tijdens prompt strikken... als op tv spreker op een volgend congres. uit Kort daarna wordt in het van een lokaal waterreservoir een lijk door gevonden. Eerst op tv denkt Frost de aan zelfmoord, maar een later blijkt dat de man in elders aan zijn met einde is gekomen naar en dat het door dus moord de is.

Na de naar vondst uit van het lichaam een van de vermiste chirurg Helena het Gibson, een gaat Frost op zoek naar van haar van moordenaar. Het onderzoek van verloopt moeizaam, omdat het tijdstip op tv van tijdens de moord niet overeenkomt met het in bewijsmateriaal. Ondertussen een wordt Frosts nieuwe partner, met Reid, de in elkaar geslagen. Frost op vermoedt dat de vechtpartij het iets te op tv maken heeft met Reids met met onderzoek naar Timothy Hamilton, een een rijke student die door zich bezighoudt met schimmige naar zaken. uit Als Frost de moordenaar van op tv van Helena Gibson op het spoor van komt, volgt een levensgevaarlijke op tv het achtervolging.

juli 2020
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!