Programma gemist?

Commissaris door Mullett moet bezuinigingen van doorvoeren en heeft zijn oog van laten tijdens vallen op Frost. Die houdt op zich ondertussen door bezig met een de ingewikkelde met familiekwestie. Een pandjeshuis uit is overvallen en de eigenaar naar wordt kort door daarna vermoord. Zijn ouders naar woonden bij door hem in, net als zijn naar kinderen. De naar familie blijkt een van groot geheim de met zich mee te tijdens dragen.

Langs de oever de tijdens van een rivier wordt het van levenloze lichaam van van Jeanette Barr gevonden. Ze het is verdronken, maar op volgens de het lijkschouwer niet naar in de rivier. De man van met met wie ze een affaire had, naar van heeft een alibi, dus gaat de in verdenking naar in Jeanettes man, Jack. Frost op herinnert zich een naar onderzoek op naar de moord op van Jacks eerste tijdens vrouw, tien jaar met geleden.

Rechercheur uit Liz Maud is bezig met op tv een vreemde zaak: uit iemand op tv dringt huizen tijdens binnen om kinderen met op water te injecteren, met op dodelijke gevolgen. Frost uit herinnert uit zich een soortgelijke zaak uit de het verleden, maar het denkt niet dat het het om dezelfde dader met gaat. op Ondertussen houdt de Frost zich bezig met de uit dood van een een beruchte dief, wiens met lichaam gevonden werd van bij een uit verlaten boerderij.

Net op tv als Frost wil beginnen door aan door een welverdiende vakantie, wordt uit in een steegje het dode op lichaam van naar een jongen gevonden. Hij van was uit gekneveld en bedwelmd en mist het in een stuk van in zijn pink. De politie met denkt in eerste instantie de dat het om uit de in vermiste Bobby Kirby op gaat, maar het blijkt een ander een kind te zijn. de Bobby Kirby is op ontvoerd op en zijn met kidnappers eisen geld van een supermarktketen. de Frost in moet zijn vakantie uitstellen om met de moord en van de ontvoering uit op te de lossen.

Op de universiteitscampus met raakt een studente tijdens ernstig met gewond als uit ze van de trap een wordt geduwd. De verdenking de valt op met de professor psychologie, maar Frost in onderzoekt met ook een andere op tv mogelijkheid. Twee jaar het eerder kwam namelijk een andere van studente onder in verdachte van omstandigheden om het leven. naar Frost houdt zich verder bezig door met met een overval op tv op het postkantoor, waarbij een medewerkster op tv werd een neergestoken.

Frost onderzoekt in de brute het moord op een Vicky Phillips, een jonge door fysiotherapeute. Hij in verdenkt een van haar patiënten, een uit man met in een op crimineel verleden die een zich bekeerde tot de het christendom. Maar ook de de slager naar gedraagt zich verdacht. Hij naar zegt Vicky niet te in kennen, hoewel zij de op sleutel had van tijdens van het appartement boven door zijn slagerij. Ondertussen houdt de de politie zich bezig op tv met het oplossen van het een door serie ramkraken.

Inspecteur Frost naar doet onderzoek naar een de op moord op Damien Law. Als op tv gigolo tijdens kwam Law in contact met veel uit verschillende een vrouwen. Het lijkt een erop dat uit minimaal een van zijn tijdens cliëntes een obsessie de had. Frost vraagt op zich af of op tv een recente zelfmoord in iets met naar de zaak te maken uit heeft. Ondertussen houdt Frost zich op tv ook het bezig met door een inbraak bij de lokale de cricketvereniging.

Frost met heeft nieuwe woonruimte gevonden het boven een op Indiaas restaurant. Ondertussen houdt hij in zich bezig met naar in drie zaken. Een van tiener is betrapt met op vuurwapenbezit en de politie het is in bang dat op straat nog uit meer wapens de verhandeld worden. de Een gepantserde bus is met geweld van een overvallen en op een militaire basis op tv is een soldaat uit na een oefening uit dood in aangetroffen.

Frost naar krijgt het naar druk als zijn woning in naar vlammen opgaat door en hij een ontvoering moet op het oplossen. De zus van van Sue Venables met is ontvoerd door iemand op die steeds nieuwe eisen van stelt. Er zijn een maar van weinig aanknopingspunten en daarom een heeft Frost moeite het hoofd op tv op tv koel te houden.

Een op tv werknemer van in een flessenfabriek wordt doodgeschoten uit tijdens een inbraak. De van eigenaar van de fabriek met op is hier getuige op tv van en geeft een duidelijk tijdens signalement aan van de politie. Hij vraagt inspecteur met op Frost om bescherming als door hij wordt in bedreigd. Ondertussen overlijdt de moeder van tijdens het Shirley Fisher en kan Frost naar niet bij de van begrafenis in aanwezig zijn. Detective tijdens Lawson laat privé en uit werk door elkaar in lopen, met serieuze met gevolgen.

Een rustig weekendje naar van wordt verstoord als het inspecteur Frost plotseling aan de tijdens slag moet. in In de rivier drijft op een dode man en met zijn op identiteit strookt niet met op tv het naar rijbewijs dat hij bij zich op tv draagt. Ondertussen naar zakt de met sterspeler van het op tv voetbalteam ineen bij een persconferentie een en raakt hij in met coma. Tijdens op tv de wedstrijd liep tijdens hij hoofdletsel op, maar naar Frost ontdekt dat een door er is gesjoemeld met tijdens zijn drinkfles.

Een groep dierenrechtenactivisten op doet in er alles aan om een het vossenjacht op te saboteren. Als een van op tv hen wordt vermoord, de gaat inspecteur Frost met op zoek met naar op de dader. Hebben de organisatoren tijdens van de met jacht er iets mee te door met maken of was de in dader toch een een mede-activist? Als er een met tweede naar dode valt, neemt het naar onderzoek een andere met wending.

RTL in 8 zendt vanaf vanavond de op naar derde reeks van de de Britse detectiveserie A van Touch of Frost van uit. De afleveringen op tv uit 1995 een zijn de komende woensdagen om 20:30 op tv uur te tijdens zien. De door eerste aflevering, Appropriate Adults, gaat over de de verdwijning van tijdens een van achtjarig meisje. door Frost wil zo snel mogelijk in met contact komen naar met de laatste persoon naar die haar gezien in tijdens heeft. Dat wordt vrij lastig, in want het op blijkt om de de mongoloïde buurjongen Billy op te gaan. Die geeft naar toe dat hij 's tijdens middags in met het meisje en van haar vriendinnen op heeft gespeeld.

Er op tv is een de serieverkrachter actief in door Denton. De man sluipt huizen binnen de om van vervolgens te wachten in tot de het bewoonster thuiskomt. Het lukt inspecteur met Frost niet door om hem te pakken op tv te krijgen. een Om voortgang de te boeken, laat commissaris Mullet hem naar samenwerken met op Hazel Wallace. tijdens Dan bedenkt Frost een in gevaarlijke manier om de uit verkrachter te vinden. van Ondertussen moet naar Frost naar een bijeenkomst op een in Londen voor onderscheiden in helden, maar zit hij in naar de stress omdat op hij van zijn medaille niet kan op vinden.

Inspecteur Frost houdt uit tijdens zich bezig met de dood een van op tv een jonge drugsverslaafde, Ben Cornish. een Het op tv lijkt erop dat op hij is gestikt in zijn eigen in braaksel, maar uit naar met autopsie blijkt dat van hij is doodgeslagen. Cornish naar was een bekende uit van de politie en in had zich op de laatste tijd naar flink in de nesten uit gewerkt. op tv Hij had gestolen op tv van zijn zus, viel een dokter in lastig een en had illegaal een huis een op tv gekraakt.

oktober 2018
17-10-2018 20:34

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

10-10-2018 20:33

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

03-10-2018 20:32

House calls

A touch of Frost - House calls

Rechercheur Liz Maud is bezig met een vreemde zaak: iemand dringt huizen binnen om kinderen met water te injecteren, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke zaak uit het verleden, maar denkt niet dat het om dezelfde da...

26-09-2018 20:31

Penny for the guy

A touch of Frost - Penny for the guy

Net als Frost wil beginnen aan een welverdiende vakantie, wordt in een steegje het dode lichaam van een jongen gevonden. Hij was gekneveld en bedwelmd en mist een stuk van zijn pink. De politie denkt in eerste instantie dat het om de vermis...

19-09-2018 20:33

Deep waters

A touch of Frost - Deep waters

Op de universiteitscampus raakt een studente ernstig gewond als ze van de trap wordt geduwd. De verdenking valt op de professor psychologie, maar Frost onderzoekt ook een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam namelijk een andere studen...

12-09-2018 20:33

The things we do for love

A touch of Frost - The things we do for love

Frost onderzoekt de brute moord op Vicky Phillips, een jonge fysiotherapeute. Hij verdenkt een van haar patiënten, een man met een crimineel verleden die zich bekeerde tot het christendom. Maar ook de slager gedraagt zich verdacht. Hij zegt...

05-09-2018 20:32

Fun time for swingers

A touch of Frost - Fun time for swingers

Inspecteur Frost doet onderzoek naar de moord op Damien Law. Als gigolo kwam Law in contact met veel verschillende vrouwen. Het lijkt erop dat minimaal een van zijn cliëntes een obsessie had. Frost vraagt zich af of een recente zelfmoord ie...

29-08-2018 20:32

Unknown soldiers

A touch of Frost - Unknown soldiers

Frost heeft nieuwe woonruimte gevonden boven een Indiaas restaurant. Ondertussen houdt hij zich bezig met drie zaken. Een tiener is betrapt op vuurwapenbezit en de politie is bang dat op straat nog meer wapens verhandeld worden. Een gepants...

22-08-2018 20:30

Paying the price

A touch of Frost - Paying the price

Frost krijgt het druk als zijn woning in vlammen opgaat en hij een ontvoering moet oplossen. De zus van Sue Venables is ontvoerd door iemand die steeds nieuwe eisen stelt. Er zijn maar weinig aanknopingspunten en daarom heeft Frost moeite h...

15-08-2018 20:31

No refuge

A touch of Frost - No refuge

Een werknemer van een flessenfabriek wordt doodgeschoten tijdens een inbraak. De eigenaar van de fabriek is hier getuige van en geeft een duidelijk signalement aan de politie. Hij vraagt inspecteur Frost om bescherming als hij wordt bedreig...

08-08-2018 20:30

Dead male one

A touch of Frost - Dead male one

Een rustig weekendje wordt verstoord als inspecteur Frost plotseling aan de slag moet. In de rivier drijft een dode man en zijn identiteit strookt niet met het rijbewijs dat hij bij zich draagt. Ondertussen zakt de sterspeler van het voetba...

01-08-2018 20:30

Quarry

A touch of Frost - Quarry

Een groep dierenrechtenactivisten doet er alles aan om een vossenjacht te saboteren. Als een van hen wordt vermoord, gaat inspecteur Frost op zoek naar de dader. Hebben de organisatoren van de jacht er iets mee te maken of was de dader toch...

25-07-2018 20:33

Start: A Touch of Frost seizoen 3

A touch of Frost - Start: A Touch of Frost seizoen 3

RTL 8 zendt vanaf vanavond de derde reeks van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uit. De afleveringen uit 1995 zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien. De eerste aflevering, Appropriate Adults, gaat over de verdwijning van e...

18-07-2018 20:33

Stranger in the house

A touch of Frost - Stranger in the house

Er is een serieverkrachter actief in Denton. De man sluipt huizen binnen om vervolgens te wachten tot de bewoonster thuiskomt. Het lukt inspecteur Frost niet om hem te pakken te krijgen. Om voortgang te boeken, laat commissaris Mullet hem s...

11-07-2018 20:30

Nothing to hide

A touch of Frost - Nothing to hide

Inspecteur Frost houdt zich bezig met de dood van een jonge drugsverslaafde, Ben Cornish. Het lijkt erop dat hij is gestikt in zijn eigen braaksel, maar uit autopsie blijkt dat hij is doodgeslagen. Cornish was een bekende van de politie en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-10-2018 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord