Programma gemist?

Twintig van jaar na de moord op van een 14-jarig een meisje een wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd een een destijds ook verdacht tijdens van een tweede moord, van maar omdat het op slachtoffer nooit werd gevonden, kon de Meyer het niet worden veroordeeld. Frost hoopt op tv de zaak in te kunnen uit heropenen. Verder met houdt Frost zich bezig met met de dood van tijdens Roman Cassell. Hij was het een van de de eigenaars van van een het steungroep voor gescheiden op mensen.

Een het man en vrouw de komen terug van vakantie en de treffen een het dode een man aan in hun de bed. Hij blijkt naar een kunstleraar te van zijn en het op is aan een Frost om uit te het vinden door wie de hij om door het leven is naar gebracht. Crimineel Kevin op tv Flanagan is aan een uit bende ontsnapt en roept naar de hulp in van door uit Frost. Op een uit afgelegen boerderij treft hij naar kooien aan met bedreigde, exotische door diersoorten, een in krokodil en een op tv menselijk been. het Frost hoopt de bende smokkelaars met tijdens met de hulp van tijdens Flanagan te kunnen tijdens oprollen.

Frost door voelt zich schuldig omdat uit sergeant Toolan naar gewond in het ziekenhuis ligt. in tijdens Hij viel van op een gebouw toen hij naar Frost hielp een het zelfmoord te uit voorkomen. Veel tijd om er over uit de na te denken, heeft Frost met niet: de hij moet de moord op uit een naar weduwe en haar het dochter oplossen. Een collega van Frost een denkt dat door er een seriemoordenaar de actief naar is.

Het op politieteam van Denton staat in onder op tv druk om targets van te halen. Daarom krijgt Frost hulp op van de tijdens jonge het rechercheur Jasper Tranter. Ze door gaan meteen aan uit de slag met een nieuwe de zaak: op de met vuilstort is door het een lichaam van een man het gevonden. Een naar lege portemonnee en een een gouden tand zijn de enige van van aanwijzingen om het lichaam te op kunnen op identificeren. Ondertussen dient zich het een andere door moordzaak aan: een escortdame in is gewurgd aangetroffen in de uit op hotelkamer van een zakenman. Na ondervraging op tv pleegt de de man zelfmoord. Als er door valse naar paspoorten worden met gevonden, krijgt Frost het vermoeden dat tijdens er meer aan in de hand in is.

Inspecteur Frost door mag na zijn schorsing op weer aan tijdens het werk. In met het kanaal naar wordt een dode man met aangetroffen een met een grote som het geld op een zak. Het slachtoffer op tv leidde een dubbelleven, wat het tijdens oplossen van op tv de moord niet makkelijker op tv maakt. Frost stort door zich ook op een uit andere moordzaak door en komt terecht de in op tv de competitieve wereld van het van ballroomdansen. En dan heeft met hij ook nog op tijdens eens last van op zijn gebit.

Inspecteur met Frost heeft veel met aan zijn hoofd: van hij maakt tijdens kans op promotie en op heeft een geheime aanbidder die het hem cadeautjes stuurt. door En op dan krijgt hij ook nog op tv eens te maken een met op een dodelijk van verkeersongeval en de van vermissing van een uit kind. Hebben deze in zaken iets met in elkaar te maken? En wat op is de rol tijdens van een pedofiel die het in de op tv buurt het is komen wonen?

Een tijdens autistische tiener tijdens meldt zich op het politiebureau. uit Hij was getuige van van door een gewelddadige beroving bij een door steengroeve. naar Hij claimt dat er met buitenaardse wezens zijn geland, daarom op tv door twijfelen de agenten aan de door betrouwbaarheid een van zijn verklaring. door Inspecteur Frost houdt zich tijdens ondertussen bezig met op een serie inbraken. Een van bezorgrestaurant lijkt hier iets de mee te maken in te van hebben.

Vanaf op vanavond wordt seizoen 10 van met de de Britse detectiveserie tijdens A Touch of Frost uitgezonden op een de RTL 8. De op drie afleveringen, die in 2003 van voor het eerst op het de tv verschenen, zijn de in komende woensdagen om 20:30 uur de de te zien op naar RTL 8. De zender blijft uit ook in op 2019 A op Touch of Frost uitzenden op in 'Detectives naar op woensdag'. Frost moet in deze aflevering uit Cathy met Thompson beschermen, de vrouw het die kroongetuige tijdens was van het een drugsmoord in opdracht uit van maffiabaas Jack op Flynn. Ze wordt naar met de dood bedreigd het en Frost laat uit haar onderduiken op de een geheim een adres.

In op tv de zoektocht naar een op tv psychopathische tijdens moordenaar roept Frost de hulp het in van naar psycholoog Pam Hartley. Frost vindt de haar meer dan in aardig en met er tijdens bloeit iets moois van op tussen hen. Inspecteur Toolan door is ervan overtuigd dat uit klusjesman Mike op tv Patterson de moordenaar op tv is van het echtpaar uit Harris, op tv maar Frost op tv heeft daar zo zijn het twijfels over.

Vanaf op tv vanavond is in het negende seizoen van uit de Britse detectiveserie op tv A Touch een of Frost te zien een op RTL 8. Dit het seizoen tijdens bestaat uit slechts twee naar afleveringen, die in 2002 voor op het op tv eerst op tv naar werden uitgezonden. Deel naar twee is volgende week in woensdag om op tv 20:30 uur te zien op van RTL een 8. De weken daarna de zijn de volgende op seizoenen van de van serie te zien. Er wordt van een inspectie van met op tv een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar uit Frost ontsnapt aan met de administratieve van haarkloverij van Mullet op tv door door naar een congres te de gaan. Daar ontmoet van hij psychologe Pam een Hartley. Het klikt meteen uit tussen het de twee en door Frost laat zich prompt strikken... tijdens als spreker op naar een volgend congres. Kort een op daarna wordt in de een lokaal waterreservoir een lijk gevonden. door naar Eerst denkt Frost aan zelfmoord, maar naar later blijkt dat op door de man elders van aan zijn einde op is gekomen en dat het dus uit moord op is.

Na de de vondst van het lichaam in van een de vermiste chirurg Helena Gibson, naar gaat Frost de op een zoek naar haar naar moordenaar. Het onderzoek tijdens verloopt moeizaam, omdat het met tijdstip van de op tv moord niet overeenkomt met op tv het op bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts nieuwe partner, het een Reid, in elkaar in geslagen. Frost vermoedt dat de vechtpartij door iets te op tv maken van heeft met Reids onderzoek naar Timothy op tv op Hamilton, een rijke student die door zich van bezighoudt met schimmige zaken. in Als Frost naar de moordenaar van Helena Gibson op met het spoor naar komt, op tv volgt een levensgevaarlijke een achtervolging.

Vanavond start het in tijdens achtste seizoen van met de Britse detectiveserie A met Touch of tijdens Frost. Dit seizoen bestaat uit twee naar afleveringen een en was in 2001 uit voor door het eerst te zien op uit televisie. Volgende op tv week woensdag is deel in twee in te zien. Een vrouw wordt dood aangetroffen met op de rails, van op maar het lijkt erop dat ze in al overleden was tijdens tijdens voor ze door de door trein werd uit geraakt. Tegelijk worden de Frost en zijn team geconfronteerd met op tv de verdwijning in van een gereputeerd een chirurg van een met plaatselijk naar hospitaal.

Frost is tijdens nog steeds bezig van met van het onderzoek naar de moord op de rechercheur van Tim Fox. Was het een de criminele van afrekening, een op tv noodlottig ongeluk tijdens op tv een ruzie of toch een het gerichte actie van het een door collega? En dan een is er nog die andere zaak: tijdens heeft de verdachte op dood van tijdens een naar medewerker van de energiecentrale iets te de maken met tijdens willekeurig tijdens vermoorde huisdieren? Ondanks Frosts afkeer in van computers, vraagt hij op tv agente Susan Kavanagh naar door op zoek te tijdens gaan naar bewijs in de digitale van database. Als op tv zij tijdens iets vindt, onderneemt ze direct in actie. Frost is geschokt van als het hij zich realiseert dat de hij op haar in gevaar heeft het gebracht.

De op tv laatste kerstdagen van het door millennium verlopen allesbehalve naar vredig voor inspecteur Frost. op De jonge rechercheur van tijdens Tim Fox wordt vermoord, huisdieren worden van beschoten en door een medewerker van op tv de energiecentrale valt in onder met verdachte omstandigheden te pletter. De vrouw van van van Fox had een op affaire met een op van zijn collega's, Mark naar Newcombe. Maar Newcombe ontkent van iedere betrokkenheid bij een tijdens de moord en zoekt de dader de in de de hoek van tijdens een groep van autodieven, die Fox en hij op op tv het tijdens spoor waren. Op het tijdens politiebureau krijgt Frost met ondersteuning van de een ambitieuze Susan Kavanagh, die tijdens hem van helpt met het nieuwste de computersysteem.

Hoofdcommissaris naar Mullett heeft een paar het weken vrij naar en brengt veel tijd door op op een de golfbaan. tijdens Daar loopt ook een oplichter van rond, die op tv nooit zijn rekeningen betaalt en van uit geregeld een auto 'leent'. Hij is naar op geen prioriteit voor de politie, totdat met hij op tv in het vaarwater komt van in Mullett en er tijdens een lijk wordt met gevonden in de tijdens kofferbak op tv van een 'geleende' auto. Het met lichaam de is van Richard een Dearne, een drugsdealer die onlangs uit nog door Frost de werd tijdens ondervraagd.

februari 2019
20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

05-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 8

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen bestaat uit twee afleveringen en was in 2001 voor het eerst te zien op televisie. Volgende week woensdag is deel twee te zien. Een vrouw wordt do...

28-11-2018 20:32

Line of fire (part 2)

A touch of Frost - Line of fire (part 2)

Frost is nog steeds bezig met het onderzoek naar de moord op rechercheur Tim Fox. Was het een criminele afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of toch een gerichte actie van een collega? En dan is er nog die andere zaak: heeft...

21-11-2018 20:34

Line of fire (part 1)

A touch of Frost - Line of fire (part 1)

De laatste kerstdagen van het millennium verlopen allesbehalve vredig voor inspecteur Frost. De jonge rechercheur Tim Fox wordt vermoord, huisdieren worden beschoten en een medewerker van de energiecentrale valt onder verdachte omstandighed...

14-11-2018 20:33

Keys of the car

A touch of Frost - Keys of the car

Hoofdcommissaris Mullett heeft een paar weken vrij en brengt veel tijd door op de golfbaan. Daar loopt ook een oplichter rond, die nooit zijn rekeningen betaalt en geregeld een auto 'leent'. Hij is geen prioriteit voor de politie, totdat hi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord