Programma gemist?

Christine Moorhead van het de Dierenbescherming heeft tijdens een de aanslag op haar leven van overleefd naar en inspecteur Frost wordt verliefd met op haar. De met identiteit van op de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als de het net op tv rond crimineel op tv Gerry Berland zich sluit, een pleegt zijn zoon zelfmoord. naar uit Frost en Christine door willen hun toekomst met elkaar naar delen de en besluiten te trouwen. de Maar net als het moment met daar is, verschijnt een uit Christines alcoholverslaafde ex-man ten door tonele.

Vanavond start het het vijftiende een en laatste seizoen van uit Britse detectiveserie uit A Touch of Frost. Dit naar seizoen uit tijdens 2010 bestaat uit van twee afleveringen: in 'If dogs run free' deel de naar 1 en 2. Volgende week woensdag naar is deel 2 naar de om 20:30 uur te zien op de RTL 8. Beroepscrimineel op Gerry Berland is teruggekeerd van naar Denton van en inspecteur Frost wil naar hem van voor eens en voor altijd met achter de met tralies krijgen. Frost het en Christine Moorhead door van de Dierenbescherming op bundelen hun het krachten en doen een inval het bij een een illegaal hondengevecht dat het is georganiseerd door Berland. op op Ze krijgen hem niet in te pakken, maar de door inval in loopt wel fataal het af voor een met van de aanwezigen. Christine is op tv de enige getuige, een dus ook haar uit leven uit loopt gevaar. Ondertussen loopt op er een copycatmoordenaar rond, het die onopgeloste moordzaken op tv kopieert.

Drie in dode mannen zijn op het een ongebruikelijke wijze begraven. door Volgens op tv een Amerikaanse historica is een er sprake van satanistische naar rituelen, maar inspecteur tijdens Frost heeft het er zo zijn met eigen ideeën van over. De op tv lokale krant heeft een van nieuwe eigenaar op en een columniste komt een om het leven als haar in woonboot afbrandt. Uit tijdens onderzoek blijkt uit dat ze van al dood tijdens was voor de het brand. Frost verdenkt Alan Keeble, de op tv nieuwe eigenaar van door de krant, van de het moord.

Frost moet uit een ontvoerde buschauffeur terug door zien te vinden. op De man uit werkte eerder als uit vrachtwagenchauffeur en van raakte destijds betrokken bij op een naar dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar de het lijkt erop met dat de familie het van door de slachtoffers nu op tv wraak wil nemen. in In een steegje wordt door een door vermoorde clown aangetroffen. Hij tijdens werkte veel naar op kinderfeestjes en Frost het is benieuwd naar of de clownsfobie het van een van op de ouders iets met zijn op tv dood te maken op heeft. En in wie is een er eigenlijk verantwoordelijk voor de tijdens diefstal van het meerdere creditcards?

Twintig de jaar na de de moord op een met 14-jarig meisje wordt de Carl Meyer vrijgelaten. Hij van werd op tv destijds ook verdacht van een naar tweede moord, maar met omdat tijdens het slachtoffer nooit door werd gevonden, kon Meyer niet worden op veroordeeld. Frost op tv hoopt de zaak het te kunnen op heropenen. Verder houdt Frost zich uit door bezig met de op dood van Roman op tv Cassell. Hij was een van uit de het eigenaars van een steungroep op voor gescheiden met mensen.

Een man met en vrouw op tv komen terug van vakantie en in treffen een een dode de man aan in hun een bed. Hij met blijkt een kunstleraar in te zijn en het is de aan een Frost om uit te vinden door een wie hij op tv om de het leven is gebracht. Crimineel Kevin van Flanagan is aan een een bende tijdens ontsnapt en het roept de hulp in van het Frost. Op een het op afgelegen boerderij treft hij kooien naar aan naar met bedreigde, exotische diersoorten, een in krokodil en een een menselijk been. Frost uit hoopt uit de bende smokkelaars uit met de hulp van Flanagan te met kunnen de oprollen.

Frost met voelt zich schuldig omdat sergeant naar Toolan gewond in tijdens het ziekenhuis ligt. door Hij viel de van een door gebouw toen tijdens hij Frost hielp een zelfmoord van te het voorkomen. Veel tijd om er van over op na te denken, van heeft Frost niet: door hij moet de moord op een op tv weduwe en haar met dochter oplossen. Een een een collega van Frost denkt met dat er een seriemoordenaar actief het met is.

Het op politieteam van Denton de staat onder druk met om targets te tijdens halen. Daarom krijgt tijdens Frost hulp van de jonge een rechercheur Jasper Tranter. op tv Ze naar gaan meteen aan de door slag met een nieuwe naar zaak: op met de vuilstort is door het lichaam van met een man het gevonden. Een op tv lege portemonnee en met een gouden tand zijn de door enige op tv aanwijzingen om het lichaam te kunnen van identificeren. Ondertussen dient de zich uit een andere door moordzaak aan: een escortdame is gewurgd de aangetroffen in de op hotelkamer in van een zakenman. in Na ondervraging pleegt de de man zelfmoord. Als er naar de valse paspoorten worden gevonden, krijgt naar Frost het vermoeden dat van een er meer aan de hand van is.

Inspecteur Frost mag op tv na zijn schorsing naar weer aan het het werk. In het een kanaal een wordt een dode in man aangetroffen met een de grote tijdens som geld op zak. Het van slachtoffer van leidde een dubbelleven, wat in het oplossen van de uit moord niet makkelijker maakt. in Frost stort zich het ook op de een andere tijdens moordzaak en komt terecht in door de van competitieve wereld van het ballroomdansen. de van En dan heeft hij ook nog een eens last de van zijn op tv gebit.

Inspecteur Frost heeft in veel aan zijn in hoofd: hij een maakt kans de op promotie met en heeft een geheime aanbidder een die hem cadeautjes naar stuurt. En dan een krijgt hij ook van nog eens in te maken met een van dodelijk verkeersongeval en het de vermissing van een door een kind. Hebben deze zaken iets van met elkaar op te maken? En wat in is de rol de van een pedofiel van die in de buurt door is een komen wonen?

Een door autistische tiener meldt van zich op naar het politiebureau. Hij was getuige uit van een gewelddadige beroving van bij door een steengroeve. Hij claimt met dat er door buitenaardse wezens uit zijn geland, daarom twijfelen de agenten naar de aan de betrouwbaarheid van zijn van verklaring. Inspecteur een Frost houdt zich ondertussen bezig met met een op serie tijdens inbraken. Een bezorgrestaurant lijkt een hier iets mee met te maken te een hebben.

Vanaf tijdens vanavond wordt seizoen 10 van in de Britse detectiveserie de A op Touch of Frost uitgezonden op op tijdens RTL 8. De drie afleveringen, een die in 2003 uit voor in het eerst op door tv verschenen, zijn de komende woensdagen met om 20:30 in uur een te zien op tijdens RTL 8. De zender blijft ook tijdens in 2019 A door Touch de of Frost tijdens uitzenden in 'Detectives op woensdag'. Frost een moet tijdens in deze aflevering Cathy Thompson beschermen, op de de vrouw die kroongetuige was met van een drugsmoord met in op opdracht van maffiabaas een Jack Flynn. Ze wordt door met de dood van bedreigd en Frost naar laat haar onderduiken in op een geheim tijdens adres.

In uit de zoektocht in naar een psychopathische op moordenaar roept Frost in de hulp in van psycholoog een Pam Hartley. Frost tijdens vindt haar door meer dan op tv aardig en er bloeit de iets moois op tussen hen. naar Inspecteur Toolan is op ervan het overtuigd dat klusjesman de Mike Patterson de moordenaar op is van het uit echtpaar met Harris, maar Frost met heeft daar zo zijn een twijfels over.

Vanaf vanavond van is het een negende seizoen van de op Britse detectiveserie op tv A Touch in of Frost te zien naar op RTL 8. Dit seizoen in bestaat uit tijdens slechts van twee afleveringen, die in 2002 voor van het eerst op in tijdens tv werden uitgezonden. Deel twee is het volgende week woensdag het om 20:30 door uur te op zien op RTL 8. De op weken een daarna zijn de volgende door seizoenen van de een serie te zien. Er wordt naar naar een inspectie van een naar regeringscommissaris verwacht in Denton, op tv maar de Frost ontsnapt aan de administratieve het haarkloverij van Mullet door met op tv naar een congres de te gaan. Daar ontmoet hij psychologe in op tv Pam Hartley. Het klikt op meteen tussen de twee van en Frost in laat zich uit prompt strikken... als spreker op een een de volgend congres. Kort met daarna wordt in een lokaal waterreservoir op tv een lijk met gevonden. Eerst denkt Frost het tijdens aan zelfmoord, maar later blijkt dat uit de man elders in aan uit zijn einde is gekomen op en op dat het dus moord van is.

Na op de vondst van naar het lichaam van de naar vermiste met chirurg Helena Gibson, gaat Frost de op zoek naar van haar moordenaar. Het het onderzoek de verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van op tv de de moord niet overeenkomt met met het door bewijsmateriaal. Ondertussen wordt de Frosts nieuwe partner, Reid, het in elkaar geslagen. in Frost vermoedt dat van de vechtpartij met iets te maken heeft met Reids een op onderzoek naar Timothy Hamilton, een een rijke tijdens student die zich uit bezighoudt met schimmige zaken. met Als Frost de moordenaar van op tv Helena Gibson op door het spoor in komt, volgt een levensgevaarlijke uit de achtervolging.

oktober 2021
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!