Programma gemist?

Christine Moorhead van van door de Dierenbescherming heeft de het aanslag op van haar leven overleefd en inspecteur Frost tijdens wordt door verliefd op haar. een De identiteit van op tv de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als op het net rond van crimineel Gerry op tv Berland zich sluit, pleegt naar naar zijn zoon zelfmoord. Frost en Christine naar een willen hun toekomst in met elkaar delen en besluiten te uit trouwen. op tv Maar net als het moment naar daar het is, verschijnt Christines alcoholverslaafde uit ex-man ten door tonele.

Vanavond start het op tv vijftiende door en laatste seizoen van van Britse detectiveserie op tv A Touch tijdens of Frost. Dit de seizoen uit 2010 bestaat uit twee uit afleveringen: 'If op dogs het run free' deel 1 en 2. tijdens Volgende week woensdag in naar is deel 2 om 20:30 door uur te zien in op RTL 8. Beroepscrimineel op Gerry Berland is een teruggekeerd naar in Denton en inspecteur Frost naar wil hem voor eens de tijdens en voor altijd achter uit de tralies krijgen. Frost en in Christine door Moorhead van de door Dierenbescherming bundelen het hun krachten en op tv doen een inval tijdens bij een illegaal naar hondengevecht dat is georganiseerd op door Berland. Ze krijgen hem in niet van te pakken, maar in de inval loopt wel naar fataal een af voor een van uit de aanwezigen. op tv Christine is de enige getuige, op tv dus ook naar haar leven loopt gevaar. Ondertussen de loopt er een tijdens tijdens copycatmoordenaar rond, die onopgeloste moordzaken het kopieert.

Drie tijdens dode mannen door zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. op tv Volgens een met Amerikaanse historica is er op sprake van met satanistische rituelen, maar inspecteur op tv Frost heeft er tijdens op tv zo zijn eigen ideeën in over. De lokale krant heeft de een nieuwe naar eigenaar op en een columniste komt door om het leven naar als haar woonboot afbrandt. naar Uit van onderzoek blijkt dat ze al op dood naar was voor de brand. Frost verdenkt het Alan uit Keeble, de nieuwe eigenaar de van de krant, door van met moord.

Frost door moet een ontvoerde buschauffeur terug met zien tijdens te vinden. De van man werkte eerder op tv als vrachtwagenchauffeur met en raakte destijds betrokken bij een naar dodelijk ongeval. Hij op tv werd vrijgesproken, uit maar in het lijkt erop dat de familie op tv het van de slachtoffers een nu wraak wil nemen. In tijdens een steegje wordt met een vermoorde clown aangetroffen. uit Hij op werkte veel op kinderfeestjes tijdens en Frost is benieuwd een of de de clownsfobie van het een van de op ouders iets met een zijn dood in te maken heeft. het En wie is er de eigenlijk verantwoordelijk voor de van diefstal van met meerdere creditcards?

Twintig door jaar na de moord door op een 14-jarig meisje met wordt de Carl Meyer vrijgelaten. Hij van werd destijds met ook verdacht een van een tweede moord, maar omdat een het slachtoffer van nooit werd uit gevonden, kon het Meyer niet worden met veroordeeld. Frost hoopt de zaak te uit uit kunnen heropenen. Verder in houdt Frost zich bezig met door de van dood van Roman Cassell. Hij door was op tv een van de in eigenaars van een een steungroep voor gescheiden het mensen.

Een de man en vrouw komen op terug van vakantie en het op tv treffen een dode man aan een in hun naar bed. Hij blijkt door een kunstleraar van te zijn en het is aan van met Frost om uit te vinden door een wie uit hij om op tv het leven is gebracht. Crimineel Kevin tijdens het Flanagan is aan een bende ontsnapt een van en roept de door hulp in van Frost. naar Op een afgelegen boerderij treft van hij kooien uit aan met bedreigde, van exotische diersoorten, naar een krokodil door en een menselijk been. Frost hoopt naar het de bende smokkelaars uit met de hulp van van Flanagan te kunnen in oprollen.

Frost tijdens voelt zich van schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het het ziekenhuis ligt. het Hij viel tijdens van uit een gebouw toen hij Frost hielp van de een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd op naar om er over na te denken, de in heeft Frost niet: hij moet de naar moord in op een door weduwe en haar naar dochter oplossen. Een collega van Frost het denkt dat in er een seriemoordenaar met actief door is.

Het politieteam van op tv Denton staat een onder druk om targets de te halen. Daarom een krijgt Frost de hulp van de jonge een rechercheur met Jasper Tranter. van Ze gaan meteen aan de door slag van met een nieuwe zaak: op tijdens de vuilstort is het het lichaam door van een man gevonden. Een een lege portemonnee uit en een het gouden tand zijn de van enige aanwijzingen op om het lichaam te de kunnen identificeren. in Ondertussen dient zich een het andere moordzaak aan: een in escortdame is gewurgd op tv aangetroffen van in de hotelkamer naar van een zakenman. Na ondervraging tijdens pleegt een de man zelfmoord. Als er met valse van paspoorten worden de gevonden, krijgt Frost het door vermoeden dat er meer aan door de hand het is.

Inspecteur Frost mag tijdens na zijn op tv schorsing tijdens weer aan het op werk. In het op tv kanaal wordt een dode man aangetroffen met door met een grote met som geld op op zak. Het slachtoffer leidde een op dubbelleven, in wat het oplossen op tv van de moord niet makkelijker maakt. in Frost stort op zich ook op naar een andere moordzaak en naar komt terecht in het de competitieve het wereld van met het ballroomdansen. in En dan heeft tijdens hij ook nog uit eens last van van zijn gebit.

Inspecteur de Frost heeft veel aan zijn door hoofd: hij maakt in in kans op promotie en heeft een een geheime aanbidder die op hem een cadeautjes stuurt. En dan door krijgt een hij ook nog eens uit te maken met een dodelijk op verkeersongeval en de naar op vermissing van een tijdens kind. Hebben deze zaken het iets met elkaar te maken? tijdens En uit wat is de rol van het een pedofiel op tv die in de uit buurt is uit komen wonen?

Een autistische tiener naar meldt zich met op het politiebureau. Hij op tv was getuige van op een op tv gewelddadige beroving de bij een steengroeve. Hij claimt dat van uit er buitenaardse wezens zijn met geland, daarom twijfelen de van agenten aan de betrouwbaarheid op tv van door zijn verklaring. Inspecteur met Frost houdt zich ondertussen van bezig met een met serie inbraken. Een bezorgrestaurant tijdens lijkt hier iets tijdens mee het te maken uit te hebben.

Vanaf vanavond van wordt seizoen 10 van in de Britse tijdens detectiveserie het A Touch of Frost uitgezonden een op naar RTL 8. De drie afleveringen, die uit in 2003 uit voor het eerst op op op tv verschenen, zijn van de komende woensdagen op tv om 20:30 uur te tijdens zien op door RTL 8. De zender door blijft ook in 2019 van A Touch of van Frost uitzenden het in 'Detectives naar op woensdag'. Frost moet in tijdens deze aflevering Cathy de Thompson beschermen, de op tv vrouw die kroongetuige uit was van een drugsmoord in met opdracht van de maffiabaas Jack Flynn. naar Ze wordt in met de dood bedreigd en met Frost laat door haar onderduiken op met een de geheim adres.

In de zoektocht een naar een psychopathische uit moordenaar roept tijdens Frost de hulp door in van psycholoog uit Pam Hartley. van Frost vindt haar uit meer dan aardig en er tijdens bloeit iets op tv moois op tussen hen. van Inspecteur Toolan met is ervan overtuigd naar dat klusjesman van Mike Patterson de moordenaar op is op van het echtpaar een Harris, maar Frost van heeft daar zo zijn twijfels op over.

Vanaf vanavond is een het negende seizoen het van de Britse van door detectiveserie A Touch de of Frost te zien op door RTL 8. Dit een seizoen bestaat op uit slechts twee afleveringen, de die in uit 2002 voor het uit eerst op tv een werden uitgezonden. Deel twee is door volgende week uit woensdag om de 20:30 uur te een zien op RTL het 8. De tijdens weken daarna zijn de volgende tijdens seizoenen het van de serie te zien. Er op tv wordt van een inspectie van een regeringscommissaris door verwacht in op Denton, maar Frost ontsnapt aan op tv de de administratieve haarkloverij van Mullet door uit naar de een congres te gaan. met Daar ontmoet hij een psychologe Pam van Hartley. Het een klikt meteen tussen op de twee en Frost laat zich in op prompt strikken... als spreker van op een volgend congres. Kort met daarna wordt van in een lokaal waterreservoir op tv door een lijk gevonden. Eerst het denkt Frost aan zelfmoord, op maar later blijkt dat tijdens de een man elders van aan zijn einde van is gekomen en dat het dus naar moord naar is.

Na de vondst tijdens van op het lichaam van de tijdens vermiste een chirurg Helena Gibson, gaat Frost op met zoek naar in haar moordenaar. Het op tv onderzoek op verloopt moeizaam, omdat het het tijdstip van de tijdens moord niet overeenkomt met het op tv bewijsmateriaal. Ondertussen wordt door Frosts nieuwe partner, van Reid, met in elkaar op geslagen. Frost vermoedt dat een de vechtpartij de iets te maken heeft de met Reids onderzoek naar het Timothy Hamilton, een rijke het een student die zich bezighoudt met schimmige op zaken. Als het Frost een de moordenaar van Helena Gibson op uit tijdens het spoor komt, volgt naar een levensgevaarlijke tijdens achtervolging.

juni 2019
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord