Programma gemist?

Christine Moorhead met van de Dierenbescherming een heeft door de aanslag op haar een leven overleefd en inspecteur uit Frost wordt verliefd op op tv met haar. De identiteit met van de copycatmoordenaar wordt het onthuld. Als het net rond het naar crimineel Gerry Berland zich sluit, het pleegt zijn zoon zelfmoord. met Frost en Christine uit op willen hun toekomst met elkaar delen op tv en besluiten in te trouwen. Maar net tijdens als het een moment daar is, verschijnt van Christines alcoholverslaafde ex-man op ten het tonele.

Vanavond de start het door vijftiende en laatste seizoen van Britse uit door detectiveserie A Touch of Frost. uit Dit seizoen uit naar 2010 bestaat uit op twee afleveringen: 'If dogs van naar run free' deel een 1 en 2. Volgende week op woensdag door is deel 2 om 20:30 uur met te met zien op RTL het 8. Beroepscrimineel Gerry Berland is teruggekeerd van naar Denton en tijdens inspecteur op Frost wil hem voor eens de en voor de altijd een achter de tralies krijgen. Frost tijdens en Christine Moorhead van de naar de Dierenbescherming bundelen hun krachten en met doen een uit inval bij op een illegaal hondengevecht dat is naar georganiseerd door Berland. in Ze krijgen op hem op niet te pakken, maar tijdens de inval loopt wel naar fataal op af voor een van op de aanwezigen. Christine is het de enige getuige, dus in ook haar leven tijdens loopt in gevaar. Ondertussen de loopt er een copycatmoordenaar rond, die met onopgeloste moordzaken het kopieert.

Drie het dode mannen zijn naar op een ongebruikelijke wijze een begraven. Volgens een Amerikaanse tijdens historica de is er sprake een van satanistische rituelen, maar inspecteur in Frost heeft de er zo het zijn eigen ideeën over. de De lokale krant met heeft een nieuwe eigenaar in en een columniste door komt om tijdens het leven als tijdens haar woonboot afbrandt. tijdens Uit onderzoek in blijkt dat een ze al dood was voor door de brand. op tv Frost verdenkt een Alan Keeble, de nieuwe eigenaar door van een de krant, van op moord.

Frost moet een naar ontvoerde de buschauffeur terug op tv zien te vinden. De de man werkte door eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte het destijds betrokken van bij een dodelijk op ongeval. Hij werd met vrijgesproken, maar het lijkt erop uit dat de door familie de van de slachtoffers nu uit wraak wil door nemen. In een naar steegje wordt een vermoorde clown aangetroffen. met Hij de werkte veel op kinderfeestjes een en Frost is benieuwd uit of de clownsfobie door van een van uit de de ouders iets met met zijn dood te maken heeft. op En met wie is er met eigenlijk verantwoordelijk voor de een diefstal van meerdere tijdens creditcards?

Twintig naar jaar na naar de moord op een een 14-jarig meisje wordt het Carl Meyer uit vrijgelaten. Hij werd destijds met ook verdacht van het een tweede moord, maar uit omdat van het slachtoffer nooit een werd gevonden, kon uit Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt van de zaak de te kunnen heropenen. Verder met het houdt Frost zich bezig met met de tijdens dood van Roman van Cassell. Hij was een van uit de het eigenaars van een steungroep voor gescheiden van in mensen.

Een een man en vrouw komen naar terug van vakantie en de treffen met een dode met man aan in hun bed. Hij naar blijkt een het kunstleraar te zijn en door de het is aan Frost het om uit te vinden door het wie hij om naar het leven tijdens is gebracht. Crimineel op Kevin Flanagan tijdens is aan een bende ontsnapt naar het en roept de hulp in op tv van Frost. Op uit een afgelegen boerderij uit treft tijdens hij kooien aan met bedreigde, met exotische diersoorten, een van krokodil en in een menselijk uit been. Frost hoopt de bende smokkelaars met met uit de hulp van Flanagan het te kunnen met oprollen.

Frost uit voelt zich schuldig omdat van sergeant Toolan gewond in van het ziekenhuis door ligt. Hij viel de van uit een gebouw toen hij Frost hielp door van een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd het van om er over na te denken, van heeft met Frost niet: hij moet een de moord tijdens op een weduwe de en haar op dochter oplossen. Een collega een van Frost denkt dat op tv er met een seriemoordenaar actief een is.

Het politieteam met van Denton staat onder een druk in om targets het te halen. Daarom krijgt Frost hulp op tv van uit de jonge rechercheur Jasper tijdens Tranter. Ze van gaan meteen aan de van slag met een tijdens nieuwe zaak: op de met de vuilstort is het de lichaam van een man gevonden. in Een lege portemonnee een en een gouden tand van zijn de op enige aanwijzingen van om het lichaam door te kunnen het identificeren. Ondertussen dient naar zich een andere op moordzaak aan: een naar escortdame is gewurgd aangetroffen in het de hotelkamer tijdens van een zakenman. Na op tv ondervraging pleegt met de man zelfmoord. in Als er valse uit paspoorten worden gevonden, het krijgt Frost uit het vermoeden dat er de meer aan door de hand is.

Inspecteur Frost mag op tv na zijn schorsing op tv weer door aan het werk. tijdens In het kanaal wordt van een uit dode man aangetroffen een met een grote som uit geld op door zak. Het slachtoffer leidde de een dubbelleven, van wat het oplossen van de uit moord niet makkelijker maakt. de Frost met stort zich ook op een op tv andere moordzaak en het komt een terecht in de op tv competitieve wereld van uit het ballroomdansen. En dan heeft de op tv hij ook nog het eens last van zijn tijdens gebit.

Inspecteur op Frost heeft veel aan tijdens zijn hoofd: hij een maakt kans op promotie in en heeft een het met geheime aanbidder die door hem cadeautjes stuurt. En dan van krijgt hij naar ook nog van eens te maken met een op dodelijk tijdens verkeersongeval en de door vermissing van een kind. Hebben in deze zaken iets de met elkaar van te maken? En van wat is de rol van het van een pedofiel die in van de buurt is komen uit wonen?

Een met autistische tiener meldt zich op tv op het politiebureau. door Hij was getuige tijdens van een een gewelddadige beroving met bij een steengroeve. Hij claimt dat in er buitenaardse wezens met zijn geland, daarom op tv twijfelen de agenten een aan de door betrouwbaarheid van met zijn verklaring. Inspecteur op Frost houdt zich ondertussen bezig door op tv met een serie inbraken. Een bezorgrestaurant een tijdens lijkt hier iets mee te maken een te uit hebben.

Vanaf op vanavond wordt seizoen 10 van met de op tv Britse detectiveserie A naar Touch of op tv Frost uitgezonden op RTL met 8. De op tv drie afleveringen, die met in 2003 voor tijdens het eerst op tv verschenen, naar zijn de komende woensdagen tijdens naar om 20:30 uur te de zien op RTL 8. De door zender blijft ook op in 2019 de A Touch door of Frost in uitzenden in 'Detectives op tv op woensdag'. Frost moet in deze aflevering het uit Cathy Thompson beschermen, de door vrouw die kroongetuige met was van een van drugsmoord in opdracht tijdens van maffiabaas Jack naar Flynn. Ze wordt met met de van dood bedreigd en Frost laat tijdens haar onderduiken door op een geheim naar adres.

In de zoektocht tijdens naar een het psychopathische met moordenaar roept Frost uit de hulp in van tijdens psycholoog Pam Hartley. in Frost vindt haar van meer dan de aardig en er de bloeit iets moois op tussen hen. tijdens de Inspecteur Toolan is ervan naar overtuigd dat klusjesman Mike van Patterson de moordenaar is van van het echtpaar de Harris, maar Frost een heeft daar van zo zijn twijfels door over.

Vanaf vanavond is met op het negende seizoen door van de Britse door detectiveserie A Touch of Frost naar te zien op RTL uit door 8. Dit seizoen in bestaat uit slechts twee tijdens afleveringen, die in een 2002 voor het eerst op het tv werden in uitgezonden. op tv Deel twee is in volgende week woensdag met om 20:30 uur te zien in op RTL 8. uit De weken daarna zijn naar de door volgende seizoenen van de tijdens serie te zien. Er wordt op een inspectie door van een regeringscommissaris op tv verwacht in van Denton, maar op Frost ontsnapt aan de met administratieve haarkloverij van van Mullet door naar de een congres te met gaan. Daar met ontmoet hij psychologe Pam met Hartley. Het klikt meteen met tussen op tv de twee en Frost in laat zich prompt strikken... als op spreker op van een volgend congres. de Kort daarna een wordt in een lokaal uit waterreservoir een naar lijk gevonden. tijdens Eerst denkt Frost aan op tv zelfmoord, maar met later blijkt dat in de man elders aan zijn einde tijdens naar is gekomen en dat het dus naar de moord is.

Na de tijdens vondst van het lichaam in van de vermiste op chirurg Helena Gibson, de gaat het Frost op zoek in naar haar moordenaar. Het op tv onderzoek verloopt moeizaam, omdat door in het tijdstip van de moord niet van overeenkomt de met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt van Frosts het nieuwe partner, Reid, in elkaar op geslagen. Frost naar vermoedt dat de vechtpartij de iets te van maken heeft met Reids van onderzoek naar Timothy naar Hamilton, een rijke van student die uit zich bezighoudt met door schimmige zaken. Als Frost een de uit moordenaar van Helena Gibson op tv op het naar spoor komt, volgt een levensgevaarlijke uit de achtervolging.

februari 2020
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!