Programma gemist?

Seizoen van 1 - Aflevering het 3 - Britse detectiveserie. Conclusions. Een door oude man wordt aangereden met en het overlijdt aan uit zijn verwondingen. De eigenaar van op tv de een auto, Roger Massie, beweert dat zijn van met auto was gestolen. Frost is tijdens ervan overtuigd dat de naar man op tv liegt, maar kan een niets bewijzen. Ook in het onderzoek naar met de overval op het een casino, die naar de avond van de aanrijding uit werd gepleegd, het wil maar niet de vlotten.

Frost wordt op door commissaris Mullet gevraagd uit tijdens om onderzoek te doen naar op vandalisme op een kerkhof. naar tijdens Mullet vermoedt dat er satanisten door aan het werk zijn het geweest. Ter plekke de tijdens wordt het lichaam van op de 15-jarige met Paula aangetroffen. Het meisje verdween uit tijdens het lopen tijdens van haar krantenwijk. het Het rijke van echtpaar Compton door wordt telefonisch bedreigd. op Als meneer Compton om het leven door komt, heeft van Frost al op snel een verdachte op het een van oog. Ondertussen krijgt Frost uit bezoek van de uit zus van zijn van overleden vrouw.

Vorig jaar was het het opnieuw uitzenden tijdens op tv van de Britse van detectiveserie A Touch door of Frost op RTL 8 het een groot succes. Iedere een donderdag keken van honderdduizenden een Nederlanders naar de zender die tijdens normaal veel van minder goed uit bekeken wordt. Op donderdag in zijn inmiddels andere detectives te op tv zien. Deze zomer het begin RTL 8 tijdens opnieuw op tv bij seizoen 1 door van A Touch of naar Frost. Dit het keer iedere woensdag uit om 20:30 uur. In de eerste uit aflevering gaat Frost naar samen met in detective Clive Barnard op de door zoek naar een uit vermist meisje. Haar moeder is op in de prostitutie gegaan door op tv om de rekeningen te de kunnen betalen. tijdens Daardoor komt ze uit op een dag te van laat om haar dochter op naar te pikken aan van uit de school, waarna het meisje met spoorloos verdwijnt. Tijdens hun in speurtocht stoten tijdens Frost en Barnard op naar op tv een misdaad die dateert van van dertig jaar geleden. Op uit het thuisfront door heeft Jack door het emotioneel erg het zwaar met de hopeloze in strijd op tv van zijn echtgenote tegen door een verwoestende op ziekte.

In een de zoektocht naar een psychopathische in moordenaar roept op Frost de op hulp in van psycholoog Pam de Hartley. op Frost vindt haar uit meer dan een aardig en er met bloeit iets moois door op tussen hen. met Inspecteur Toolan is ervan door overtuigd dat klusjesman Mike de Patterson de moordenaar het is van het echtpaar van Harris, maar Frost met van heeft daar zo zijn twijfels tijdens over.

Vanavond is het het eerste deel naar van het naar negende seizoen van op tv de Britse detectiveserie A tijdens Touch Of Frost met te zien op op tv RTL tijdens 8. Er wordt een inspectie met van een regeringscommissaris verwacht naar in Denton, maar naar Frost ontsnapt door aan door de administratieve haarkloverij naar van Mullet door naar een congres tijdens te gaan. op tv Daar in ontmoet hij psychologe Pam Hartley. Het een klikt het meteen tussen de twee het en Frost op laat zich uit prompt strikken... als spreker op door een volgend op tv congres. Kort daarna wordt tijdens in een lokaal waterreservoir van een lijk op tv gevonden. uit Eerst denkt Frost met aan zelfmoord, maar later blijkt dat het op tv de man elders aan een zijn einde is gekomen naar en dat het van dus het moord is.

Na de naar vondst van naar het lichaam met van de vermiste chirurg Helena Gibson, een naar gaat Frost op zoek uit naar haar moordenaar. Het het onderzoek van verloopt moeizaam, omdat het tijdstip in van met de moord niet overeenkomt met het van bewijsmateriaal. Ondertussen wordt uit Frosts nieuwe een partner, Reid, naar in elkaar geslagen. Frost vermoedt het tijdens dat de vechtpartij iets te naar maken een heeft met Reids onderzoek met naar Timothy Hamilton, van een rijke student die zich door bezighoudt met schimmige tijdens zaken. Als Frost met de moordenaar het van Helena naar Gibson op het spoor komt, de tijdens volgt een levensgevaarlijke door achtervolging.

Vanavond is de een eerste aflevering van in de het achtste seizoen van de met Britse met detectiveserie A Touch Of Frost, over het naar de eigengereide inspecteur-detective op Jack Frost, te zien op RTL uit met 8. Het achtste van seizoen is in 2001 naar voor het naar eerst uitgezonden op de Britse in televisie. Een vrouw wordt een dood aangetroffen op door de rails, maar van het lijkt erop dat op ze al een overleden op tv was voor ze door de de trein werd geraakt. Tegelijk een worden Frost en van tijdens zijn team geconfronteerd met door de verdwijning van een gereputeerd door chirurg het van een plaatselijk tijdens hospitaal.

Frost is nog tijdens steeds naar bezig met het uit onderzoek naar de moord op met op rechercheur Tim Fox. Was het de een in criminele afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens van een de ruzie of met toch een gerichte actie van naar een tijdens collega? En dan is er nog uit die andere zaak: tijdens het heeft de verdachte dood van een naar op medewerker van de op tv energiecentrale iets te op maken met willekeurig vermoorde in huisdieren? Ondanks tijdens Frosts afkeer van computers, vraagt hij door agente Susan uit Kavanagh op zoek tijdens te tijdens gaan naar bewijs het in de digitale door database. Als zij iets vindt, onderneemt met tijdens ze direct actie. Frost is geschokt uit als uit hij zich realiseert dat hij op tv haar op in gevaar de heeft gebracht.

De het laatste kerstdagen van het het millennium verlopen een allesbehalve vredig uit voor inspecteur Frost. uit De jonge rechercheur Tim Fox wordt het vermoord, huisdieren worden van beschoten en een van medewerker op van de een energiecentrale valt onder verdachte omstandigheden te op pletter. De vrouw door van van Fox had een affaire met met een van zijn het collega's, Mark Newcombe. een Maar Newcombe ontkent op tv op iedere betrokkenheid bij de moord en door op tv zoekt de dader door in de hoek door van een groep autodieven, die Fox een en uit hij op het spoor waren. een Op het politiebureau van krijgt op tv Frost ondersteuning door van de ambitieuze Susan Kavanagh, de die hem naar helpt met het nieuwste naar computersysteem.

Hoofdcommissaris Mullett heeft tijdens door een paar weken vrij met en brengt veel tijd door het op de golfbaan. in Daar loopt ook tijdens een een oplichter rond, die nooit zijn door rekeningen betaalt en het geregeld een met auto van 'leent'. Hij is geen op tv prioriteit voor de een politie, totdat hij in naar het met vaarwater komt van Mullett en er uit een lijk tijdens wordt gevonden in het de kofferbak van een van de 'geleende' auto. Het lichaam naar is van de Richard Dearne, een drugsdealer die onlangs de nog door tijdens Frost tijdens werd ondervraagd.

Frost onderzoekt de uit ietwat op tv overdreven overval op een tijdens lokale brouwerij. Verder een stort hij zich op uit naar een zaak die in met eerste instantie de lijkt op een het verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en het in uit kritieke toestand opgenomen naar in het naar ziekenhuis. De dader is spoorloos. Frost het van ontdekt dat de door vrouw er een geheim leven op het naar nahield.

Frost moet tijdelijk op op een politiehond op passen. Het tijdens dier in heeft meteen een grote hekel aan een commissaris Mullett, uit dus Frost mag het het beestje wel. tijdens De hond de kan hem meteen op tv helpen met het oplossen van het op tv twee moorden. Een dakloos met tienermeisje wordt op dood aangetroffen in de rivier. naar Ze was weggelopen van het huis en is door voordat ze van verdronk vreselijk op mishandeld. Als er een arm de aanspoelt in in Hull, blijkt deze van in een milieu-inspecteur te naar van zijn. Hij deed onderzoek naar door een in vleesverwerkingsbedrijf.

Vanaf vanavond van wordt door het zesde seizoen in van de Britse detectiveserie door A Touch of Frost, naar over het de succesvolle inspecteur-detective Jack Frost, uitgezonden. tijdens De afleveringen met zijn door iedere donderdag om 20.30 uur op op tv RTL 8 op te zien. Superintendent met Mullett weet de Jack Frost te op tv overtuigen zijn aanvraag tot ontslag op weer de in te trekken, die op hij had ingediend uit na de dood van in zijn protégé door DS Barnard. door Nu meldt zich naar in Denton een nieuwe jonge de Detective naar Sergeant aan: Hazel op tv Wallace, een agente tijdens die promotie heeft op tv gemaakt en vol ambitie is uit op tv om de moord van op een kunsthandelaar op te lossen. naar Frost raakt naar bij de zaak betrokken op door wanneer in het de appartement van de kunsthandelaar uit vingerafdrukken worden gevonden van de tijdens van zogenaamde Appendix man, wiens door lijk meer dan een naar jaar geleden uit de van Denton tijdens rivier werd gevist in en wiens op tv dood de politie nog steeds voor uit een raadsel op tv stelt.

Commissaris Mullett moet het bezuinigingen doorvoeren en in heeft zijn tijdens oog laten vallen het op op tv Frost. Die houdt zich ondertussen bezig door met een tijdens ingewikkelde familiekwestie. Een op tv pandjeshuis is door overvallen en de eigenaar het wordt kort het daarna vermoord. Zijn ouders in woonden bij hem in, de net op tv als zijn kinderen. de De familie een blijkt een groot geheim op met zich mee te de dragen.

Langs tijdens de oever in van een rivier naar wordt het levenloze een lichaam van Jeanette Barr gevonden. naar Ze is verdronken, maar in in volgens de lijkschouwer niet de in de rivier. De man van met tijdens wie ze een uit affaire had, heeft een in alibi, dus de gaat de verdenking naar van Jeanettes man, uit Jack. Frost herinnert tijdens zich een onderzoek naar naar de door moord op Jacks door eerste vrouw, tien jaar van geleden.

juni 2018
20-06-2018 20:32

Detectives op woensdag: A Touch of Frost

A touch of Frost - Detectives op woensdag: A Touch of Frost

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse detectiveserie. Conclusions. Een oude man wordt aangereden en overlijdt aan zijn verwondingen. De eigenaar van de auto, Roger Massie, beweert dat zijn auto was gestolen. Frost is ervan overtuigd dat de ma...

13-06-2018 20:32

Not with kindness

A touch of Frost - Not with kindness

Frost wordt door commissaris Mullet gevraagd om onderzoek te doen naar vandalisme op een kerkhof. Mullet vermoedt dat er satanisten aan het werk zijn geweest. Ter plekke wordt het lichaam van de 15-jarige Paula aangetroffen. Het meisje verd...

06-06-2018 20:32

Nieuw: A Touch of Frost

A touch of Frost - Nieuw: A Touch of Frost

Vorig jaar was het opnieuw uitzenden van de Britse detectiveserie A Touch of Frost op RTL 8 een groot succes. Iedere donderdag keken honderdduizenden Nederlanders naar de zender die normaal veel minder goed bekeken wordt. Op donderdag zijn ...

19-10-2017 20:32

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

12-10-2017 20:31

Start seizoen 9: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 9: A Touch Of Frost

Vanavond is het eerste deel van het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost te zien op RTL 8. Er wordt een inspectie van een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar Frost ontsnapt aan de administratieve haarklove...

05-10-2017 20:32

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

28-09-2017 20:32

Seizoen 8: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Seizoen 8: A Touch Of Frost

Vanavond is de eerste aflevering van het achtste seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost, over de eigengereide inspecteur-detective Jack Frost, te zien op RTL 8. Het achtste seizoen is in 2001 voor het eerst uitgezonden op de ...

21-09-2017 20:30

Line of fire (part 2)

A touch of Frost - Line of fire (part 2)

Frost is nog steeds bezig met het onderzoek naar de moord op rechercheur Tim Fox. Was het een criminele afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of toch een gerichte actie van een collega? En dan is er nog die andere zaak: heeft...

14-09-2017 20:33

Line of fire (part 1)

A touch of Frost - Line of fire (part 1)

De laatste kerstdagen van het millennium verlopen allesbehalve vredig voor inspecteur Frost. De jonge rechercheur Tim Fox wordt vermoord, huisdieren worden beschoten en een medewerker van de energiecentrale valt onder verdachte omstandighed...

07-09-2017 20:32

Keys of the car

A touch of Frost - Keys of the car

Hoofdcommissaris Mullett heeft een paar weken vrij en brengt veel tijd door op de golfbaan. Daar loopt ook een oplichter rond, die nooit zijn rekeningen betaalt en geregeld een auto 'leent'. Hij is geen prioriteit voor de politie, totdat hi...

31-08-2017 20:31

Private lives

A touch of Frost - Private lives

Frost onderzoekt de ietwat overdreven overval op een lokale brouwerij. Verder stort hij zich op een zaak die in eerste instantie lijkt op een verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De d...

24-08-2017 20:31

One man's meat

A touch of Frost - One man's meat

Frost moet tijdelijk op een politiehond passen. Het dier heeft meteen een grote hekel aan commissaris Mullett, dus Frost mag het beestje wel. De hond kan hem meteen helpen met het oplossen van twee moorden. Een dakloos tienermeisje wordt do...

17-08-2017 20:32

Start seizoen 6: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 6: A Touch Of Frost

Vanaf vanavond wordt het zesde seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost, over de succesvolle inspecteur-detective Jack Frost, uitgezonden. De afleveringen zijn iedere donderdag om 20.30 uur op RTL 8 te zien. Superintendent Mu...

10-08-2017 20:30

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

03-08-2017 20:30

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 20-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord