Programma gemist?

Christine uit Moorhead van de Dierenbescherming heeft op tv de uit aanslag op haar leven de overleefd en inspecteur Frost door wordt verliefd op op haar. De naar identiteit van naar de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als naar het net een rond een crimineel Gerry Berland zich sluit, op tv pleegt zijn zoon op tv zelfmoord. Frost en op Christine willen tijdens hun toekomst met elkaar op delen en besluiten te op op tv trouwen. Maar net als het moment naar in daar is, verschijnt Christines naar alcoholverslaafde ex-man ten de tonele.

Vanavond door start het vijftiende en met laatste seizoen van met Britse op detectiveserie A Touch of Frost. Dit uit uit seizoen uit 2010 de bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs het tijdens run free' deel 1 met en 2. Volgende op tv week woensdag is in deel 2 om 20:30 met uur op te zien op het RTL 8. Beroepscrimineel Gerry Berland is teruggekeerd naar naar Denton in en inspecteur Frost tijdens wil het hem voor eens en voor altijd door achter de de tralies krijgen. Frost de en Christine Moorhead van met de Dierenbescherming tijdens bundelen de hun krachten en naar doen een inval bij door een illegaal uit hondengevecht dat is op georganiseerd door Berland. op tv Ze krijgen hem de niet te pakken, maar de inval in loopt tijdens wel fataal af uit voor een van een de aanwezigen. Christine is op de enige getuige, dus op ook haar met leven loopt gevaar. tijdens Ondertussen de loopt er een uit copycatmoordenaar rond, die onopgeloste moordzaken op tv kopieert.

Drie dode op mannen op tv zijn op een ongebruikelijke een wijze begraven. Volgens in een Amerikaanse de historica is er sprake op van satanistische op rituelen, maar inspecteur Frost heeft door er zo naar zijn eigen met ideeën over. De de lokale krant heeft een nieuwe uit eigenaar uit en een columniste uit komt om het leven als haar op tijdens woonboot afbrandt. Uit onderzoek tijdens blijkt dat tijdens ze al dood was voor met de brand. op Frost verdenkt Alan uit Keeble, de nieuwe eigenaar de van de krant, van naar op moord.

Frost moet een door ontvoerde buschauffeur terug door zien te vinden. de De man werkte de de eerder als vrachtwagenchauffeur op tv en raakte destijds betrokken bij met een dodelijk de ongeval. Hij op tv werd vrijgesproken, maar op tv het lijkt erop dat de door familie van de tijdens slachtoffers nu wraak naar wil van nemen. In een steegje wordt in een vermoorde de clown aangetroffen. Hij werkte veel op tv op tv op kinderfeestjes en Frost is benieuwd uit het of de clownsfobie van van een van de ouders iets tijdens met zijn dood door te maken heeft. het En wie is in er eigenlijk tijdens verantwoordelijk voor de op tv diefstal van tijdens meerdere creditcards?

Twintig de jaar na de moord op naar van een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer in vrijgelaten. van Hij werd destijds ook verdacht met van een tweede van tijdens moord, maar omdat het slachtoffer nooit met werd gevonden, naar kon Meyer niet worden uit veroordeeld. Frost in hoopt de met zaak te kunnen een heropenen. Verder houdt Frost zich van bezig met op de dood van Roman in Cassell. van Hij was een een van de een eigenaars van een steungroep voor met gescheiden tijdens mensen.

Een man en van vrouw komen terug uit de van vakantie en treffen een dode door man in aan in op hun bed. Hij blijkt op tv een kunstleraar te het zijn en het is de aan op tv Frost om uit te vinden in door wie hij tijdens om het leven is het op gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is een aan door een bende ontsnapt en roept een de hulp tijdens in van Frost. tijdens Op een afgelegen op boerderij treft hij door kooien aan van met bedreigde, exotische naar diersoorten, een krokodil en een menselijk op been. Frost naar hoopt de bende op smokkelaars met de hulp door de van Flanagan te kunnen met oprollen.

Frost voelt zich door op schuldig omdat sergeant Toolan gewond in een het ziekenhuis ligt. op tv Hij viel de van een gebouw een toen met hij Frost hielp met een zelfmoord te uit voorkomen. Veel tijd om er in over na te een denken, heeft in Frost niet: naar hij moet de moord op een het weduwe in en haar dochter oplossen. een Een collega van Frost op tv denkt dat uit er een seriemoordenaar in actief naar is.

Het een politieteam van Denton op tv staat onder druk om targets in te uit halen. Daarom krijgt Frost hulp door van uit de jonge rechercheur Jasper Tranter. uit op tv Ze gaan meteen aan de tijdens slag met een het nieuwe zaak: op het de vuilstort een is het lichaam van het een man gevonden. Een in lege portemonnee een en een het gouden tand zijn het de enige aanwijzingen om het uit lichaam op tv te kunnen identificeren. Ondertussen dient door zich tijdens een andere door moordzaak aan: een escortdame is gewurgd een aangetroffen in tijdens de hotelkamer met van een door zakenman. Na ondervraging pleegt de man op zelfmoord. Als er van valse paspoorten met worden gevonden, krijgt Frost van het vermoeden een dat er meer naar aan door de hand is.

Inspecteur de Frost mag op na zijn schorsing weer aan naar het werk. In uit het kanaal wordt een in dode man aangetroffen naar met een door grote som geld op naar naar zak. Het slachtoffer leidde de een dubbelleven, wat het een oplossen van de moord in niet op tv makkelijker maakt. een Frost stort zich ook uit op een andere van moordzaak en komt terecht in in de door competitieve wereld van het ballroomdansen. in En het dan heeft hij ook naar nog eens in last van zijn met gebit.

Inspecteur het Frost heeft veel aan zijn de in hoofd: hij maakt kans op tijdens promotie de en heeft een geheime de aanbidder die hem in cadeautjes stuurt. En met dan krijgt hij op tv ook nog het eens te maken door met een dodelijk verkeersongeval op en de vermissing van van een kind. Hebben deze met zaken iets een met in elkaar te maken? En tijdens wat is de op rol van naar een pedofiel die in in de buurt is met komen wonen?

Een autistische uit tiener meldt zich in op het politiebureau. tijdens Hij was van getuige van met een gewelddadige beroving op bij een steengroeve. Hij uit claimt dat door er buitenaardse wezens zijn geland, daarom het twijfelen de van agenten aan de met betrouwbaarheid van zijn verklaring. door Inspecteur Frost het houdt het zich ondertussen bezig met een met serie inbraken. tijdens Een bezorgrestaurant lijkt hier met iets mee het te maken te naar hebben.

Vanaf vanavond wordt uit seizoen 10 van van de Britse detectiveserie in A Touch op tv of Frost uitgezonden op op tv door RTL 8. De drie afleveringen, die door op in 2003 voor het een eerst op naar tv verschenen, zijn de komende woensdagen een om naar 20:30 uur door te zien op op RTL 8. De naar zender blijft ook het in 2019 A Touch of met Frost uitzenden in 'Detectives door op woensdag'. Frost op tv moet in deze aflevering tijdens Cathy Thompson beschermen, de de vrouw van die kroongetuige was van van een drugsmoord de in opdracht tijdens van maffiabaas in Jack Flynn. Ze de wordt met de dood bedreigd en uit Frost laat met haar onderduiken op met een geheim op adres.

In met de zoektocht met naar een psychopathische moordenaar met roept Frost van de hulp in van psycholoog Pam het Hartley. naar Frost vindt een haar meer dan een aardig en er bloeit iets moois van op tussen hen. van Inspecteur Toolan een is ervan overtuigd dat de klusjesman Mike Patterson de de het moordenaar is van het het echtpaar op Harris, maar Frost heeft met daar zo zijn op twijfels over.

Vanaf vanavond tijdens is het het negende seizoen van de de Britse uit detectiveserie A Touch of Frost te naar zien in op RTL 8. Dit door seizoen van bestaat uit slechts twee afleveringen, die op tv in 2002 een voor het eerst op door tv werden het uitgezonden. Deel twee door is volgende de week woensdag om 20:30 uur op tv naar te zien op RTL 8. van De weken van daarna zijn tijdens de volgende seizoenen van de serie een te zien. Er tijdens wordt een door inspectie van een regeringscommissaris de verwacht in op Denton, maar Frost op tv ontsnapt aan uit de administratieve haarkloverij van naar Mullet door naar een de congres te het gaan. Daar ontmoet hij de psychologe Pam op tv Hartley. Het klikt meteen naar tussen de van twee en Frost door laat zich op tv prompt strikken... als spreker het op een volgend congres. naar Kort daarna wordt van in uit een lokaal waterreservoir op een lijk gevonden. Eerst denkt de Frost de aan zelfmoord, maar later blijkt dat in de man elders naar door aan zijn einde met is gekomen en dat naar het dus op moord is.

Na de uit vondst van naar het lichaam van de op tv vermiste chirurg met Helena Gibson, gaat in Frost op zoek naar op haar op tv moordenaar. Het onderzoek het verloopt moeizaam, omdat op het tijdstip van van de moord niet overeenkomt op tv met het bewijsmateriaal. Ondertussen door wordt Frosts nieuwe een partner, Reid, in elkaar in geslagen. Frost de vermoedt dat de het vechtpartij iets te maken naar door heeft met Reids onderzoek naar Timothy van Hamilton, een rijke naar student tijdens die zich bezighoudt met schimmige het zaken. Als in Frost de op tv moordenaar van Helena Gibson door op het spoor een komt, volgt een levensgevaarlijke met een achtervolging.

oktober 2020
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!