Programma gemist?

Seizoen 3 - van Aflevering een 4 - Britse in detectiveserie. No refuge. Bill Boxley op tv is eigenaar van een op flessenfabriek. De zaken gaan op goed, en van dat is het misschien de op tv aanleiding voor een inbraak met op geweld waarbij de boekhouder op dodelijk gewond raakt. naar Boxley kan een tijdens een vrij gedetailleerde beschrijving de van één van door de inbrekers geven, waarna Frost de in zaak onderzoekt. met Dan uit wordt Boxley bedreigd.

Een van rustig weekendje wordt verstoord als van inspecteur Frost plotseling het aan uit de slag moet. een In de rivier drijft door een dode man uit en zijn door identiteit strookt tijdens niet met het rijbewijs uit dat hij bij zich tijdens draagt. Ondertussen in zakt de sterspeler van het in voetbalteam naar ineen bij een in persconferentie en raakt hij in naar coma. Tijdens een de wedstrijd liep hij van een hoofdletsel op, maar met Frost ontdekt dat er de is gesjoemeld met tijdens zijn drinkfles.

Een groep van dierenrechtenactivisten doet er alles met aan om een de vossenjacht op tv te saboteren. van Als een van door hen wordt vermoord, gaat inspecteur Frost in op zoek naar in de dader. Hebben een naar de organisatoren van tijdens de jacht er iets mee met te maken of op tv was naar de dader toch op een mede-activist? Als er een met tweede door dode valt, neemt het uit onderzoek een tijdens andere wending.

RTL op tv 8 zendt in vanaf vanavond de derde reeks door van op de Britse detectiveserie A Touch het of Frost uit. op tv De afleveringen in uit 1995 zijn de de komende woensdagen om 20:30 op tv uur te door zien. De eerste aflevering, Appropriate in Adults, een gaat over de de verdwijning van een achtjarig op tv meisje. Frost wil uit zo tijdens snel mogelijk in tijdens contact komen met de laatste een persoon die haar gezien een heeft. de Dat wordt vrij lastig, door want het blijkt uit om op de mongoloïde buurjongen op tv Billy te gaan. een Die geeft toe dat hij uit 's het middags met het meisje met en haar vriendinnen heeft naar gespeeld.

Er is een door een serieverkrachter actief in Denton. De de man sluipt huizen in binnen om naar vervolgens te wachten tijdens tot de bewoonster thuiskomt. door Het lukt met inspecteur Frost in niet om hem te pakken naar te in krijgen. Om voortgang te in boeken, laat commissaris Mullet door hem op samenwerken met Hazel Wallace. op tv Dan bedenkt Frost een op tv gevaarlijke het manier om de naar verkrachter te vinden. met Ondertussen moet Frost naar naar een bijeenkomst in uit Londen voor onderscheiden de helden, maar zit uit hij in de stress naar omdat hij zijn medaille van niet in kan vinden.

Inspecteur Frost naar houdt zich tijdens bezig met van de dood van een jonge drugsverslaafde, met een Ben Cornish. Het lijkt erop naar dat hij is gestikt naar in zijn naar eigen braaksel, maar uit in tijdens autopsie blijkt dat in hij is doodgeslagen. Cornish uit was een in bekende van de het politie en had zich de laatste tijdens tijd flink in op de nesten gewerkt. uit Hij had gestolen tijdens van de zijn zus, viel in een dokter de lastig en had in illegaal een huis op gekraakt.

Een de inbreker lijkt het speciaal gemunt uit te de hebben op tijdens senioren en Frost van gaat op onderzoek uit. de Als een oude vrouw een bij een inbraak ernstig het wordt mishandeld, de vermoedt Frost dat door er twee naar verschillende inbrekers aan het werk uit de zijn. Maar er zijn door meer verdachten. Heel wat naar mensen hadden namelijk een naar op hekel aan de vrouw. het Als er een tweede slachtoffer naar valt, een vermoedt Frost een dat de dader een bekende met van het slachtoffer naar was.

Vanavond start op tv het tijdens tweede seizoen van de Britse naar detectiveserie 'A Touch naar of Frost', over de naar eigenzinnige maar in succesvolle in inspecteur Jack Frost. Dit seizoen tijdens is voor het met eerst uitgezonden door op de Britse televisie in door 1994 en wordt in een de komende vier van woensdagen om 20:30 uur uitgezonden op op tv RTL 8. In de minder dan een maand op tv tijd door wordt er op tv in een woonwijk in het Denton voor meer dan het 10 miljoen in aan goederen de gestolen. Er zijn sterke een aanwijzingen dat de dieven met moeten worden gezocht onder tijdens de de veelal zwarte bewoners van het een appartementencomplex Eastdene, volgens op tv Frost 'de uit misdaadacademie van Denton'. Hoofdinspecteur op Mullett is de als de de dood voor aantijgingen van racisme een door op de plaatselijke journaliste met Sandy Longford. Hij op verwelkomt dan ook de de komst van door de zwarte onderzoeker Clive Tanner. tijdens Tot het zijn grote woede is de door eerste een arrestant van het nieuwe het duo Frost-Tanner uit een kleurling, die op tv dan nog niets te maken uit heeft met de van het diefstallen.

Inspecteur Frost naar moet samenwerken met tijdens zijn naar nieuwe collega Webster, die de is overgekomen uit Schotland. door Samen onderzoeken ze op tv een fatale aanrijding. de De betrokken de auto is van door Roger Massie, zoon van naar een politicus. Massie werd naar al eens tijdens eerder verdacht van naar roekeloos uit rijgedrag, maar werd nooit veroordeeld. een Hij op tv ontkent iedere betrokkenheid. Frost ontdekt een het het link met een de andere zaak: de overval op de een casino. een Ook ontvangt Frost uit een klacht over politieagent het Shelby, die wordt beschuldigd op tv van op de diefstal in van sieraden. Wanneer Shelby dood wordt het aangetroffen, tijdens heeft Frost naar zijn handen vol.

Frost op tv wordt door commissaris met Mullet gevraagd om onderzoek op tv te doen naar op vandalisme op een van kerkhof. Mullet vermoedt dat door er satanisten aan op het werk met zijn geweest. Ter met plekke wordt het het lichaam van de met 15-jarige Paula een aangetroffen. Het meisje verdween uit tijdens het een lopen van haar krantenwijk. uit Het rijke echtpaar in Compton wordt telefonisch op bedreigd. Als meneer Compton op om het leven het komt, heeft op tv Frost al snel door een de verdachte op het oog. een Ondertussen krijgt op Frost bezoek van de naar zus van zijn door overleden vrouw.

Vorig van jaar was het naar opnieuw uitzenden de van de Britse detectiveserie in A Touch in of Frost op op tv RTL 8 een groot uit succes. Iedere donderdag keken in honderdduizenden Nederlanders naar door de zender op tv die normaal veel minder goed van bekeken wordt. uit Op donderdag op tv zijn inmiddels met andere detectives te naar zien. Deze zomer op tv begin RTL 8 opnieuw bij seizoen tijdens 1 van met A Touch een of Frost. Dit keer iedere van van woensdag om 20:30 uur. In de van eerste aflevering gaat Frost op samen op met detective Clive door Barnard op met zoek naar een vermist meisje. Haar op tv moeder is in het de door prostitutie gegaan om de de rekeningen te door kunnen betalen. Daardoor komt ze met op een dag in de te laat om haar dochter op tijdens op tv te pikken aan de school, op waarna in het meisje spoorloos verdwijnt. uit Tijdens hun speurtocht stoten Frost van een en Barnard op een misdaad tijdens die dateert in van dertig jaar naar geleden. Op in het thuisfront heeft Jack het emotioneel het erg zwaar naar met de hopeloze met strijd van zijn het echtgenote tegen een in verwoestende op ziekte.

In op de zoektocht naar een psychopathische een moordenaar naar roept Frost op tv de hulp in van met psycholoog Pam Hartley. met Frost vindt het haar meer dan tijdens aardig en er bloeit naar iets moois op tussen hen. op Inspecteur het Toolan is ervan overtuigd dat van klusjesman Mike Patterson de de de moordenaar is van het echtpaar door Harris, maar op Frost heeft daar het zo zijn twijfels de over.

Vanavond is van het eerste van deel van het negende seizoen van uit van de Britse detectiveserie A op Touch in Of Frost te zien op door RTL een 8. Er wordt een op tv inspectie van met een regeringscommissaris verwacht door in Denton, maar op Frost ontsnapt aan de administratieve op haarkloverij van Mullet door naar naar een congres tijdens naar te gaan. Daar ontmoet hij op psychologe Pam Hartley. Het het klikt meteen tussen op tv de twee met en Frost laat van zich prompt strikken... als op spreker van op een op volgend congres. Kort naar daarna wordt in een lokaal van waterreservoir een van lijk gevonden. Eerst denkt Frost het aan zelfmoord, van maar later blijkt met dat de man tijdens elders aan in zijn einde is op tv gekomen en in dat het dus moord in is.

Na een de vondst van het lichaam tijdens de van de vermiste tijdens chirurg Helena Gibson, gaat Frost tijdens op zoek tijdens naar haar moordenaar. van Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat met het tijdstip door van het de moord niet overeenkomt met door het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt de Frosts nieuwe in partner, Reid, in elkaar van tijdens geslagen. Frost vermoedt dat naar de vechtpartij iets te maken naar heeft van met Reids onderzoek naar Timothy op Hamilton, een het rijke student die zich op tv bezighoudt met naar schimmige zaken. Als Frost naar de uit moordenaar van Helena met Gibson op het spoor de komt, volgt de een levensgevaarlijke naar achtervolging.

Vanavond tijdens is de eerste aflevering op van het achtste in seizoen van het de Britse detectiveserie A Touch het Of uit Frost, over van de eigengereide inspecteur-detective Jack Frost, te door zien op RTL door 8. Het met achtste seizoen is de in 2001 voor een het eerst uitgezonden van op de naar Britse televisie. Een op tv vrouw wordt dood aangetroffen op naar de rails, maar met het lijkt erop dat van met ze al overleden was voor ze van door de met trein een werd geraakt. Tegelijk worden naar Frost en met zijn team geconfronteerd in met de verdwijning van naar een gereputeerd chirurg in van een plaatselijk met hospitaal.

augustus 2018
15-08-2018 20:31

Detectives op donderdag: A Touch of Frost

A touch of Frost - Detectives op donderdag: A Touch of Frost

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Britse detectiveserie. No refuge. Bill Boxley is eigenaar van een flessenfabriek. De zaken gaan goed, en dat is misschien de aanleiding voor een inbraak met geweld waarbij de boekhouder dodelijk gewond raakt. Bo...

08-08-2018 20:30

Dead male one

A touch of Frost - Dead male one

Een rustig weekendje wordt verstoord als inspecteur Frost plotseling aan de slag moet. In de rivier drijft een dode man en zijn identiteit strookt niet met het rijbewijs dat hij bij zich draagt. Ondertussen zakt de sterspeler van het voetba...

01-08-2018 20:30

Quarry

A touch of Frost - Quarry

Een groep dierenrechtenactivisten doet er alles aan om een vossenjacht te saboteren. Als een van hen wordt vermoord, gaat inspecteur Frost op zoek naar de dader. Hebben de organisatoren van de jacht er iets mee te maken of was de dader toch...

25-07-2018 20:33

Start: A Touch of Frost seizoen 3

A touch of Frost - Start: A Touch of Frost seizoen 3

RTL 8 zendt vanaf vanavond de derde reeks van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uit. De afleveringen uit 1995 zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien. De eerste aflevering, Appropriate Adults, gaat over de verdwijning van e...

18-07-2018 20:33

Stranger in the house

A touch of Frost - Stranger in the house

Er is een serieverkrachter actief in Denton. De man sluipt huizen binnen om vervolgens te wachten tot de bewoonster thuiskomt. Het lukt inspecteur Frost niet om hem te pakken te krijgen. Om voortgang te boeken, laat commissaris Mullet hem s...

11-07-2018 20:30

Nothing to hide

A touch of Frost - Nothing to hide

Inspecteur Frost houdt zich bezig met de dood van een jonge drugsverslaafde, Ben Cornish. Het lijkt erop dat hij is gestikt in zijn eigen braaksel, maar uit autopsie blijkt dat hij is doodgeslagen. Cornish was een bekende van de politie en ...

04-07-2018 20:33

Widows and orphans

A touch of Frost - Widows and orphans

Een inbreker lijkt het speciaal gemunt te hebben op senioren en Frost gaat op onderzoek uit. Als een oude vrouw bij een inbraak ernstig wordt mishandeld, vermoedt Frost dat er twee verschillende inbrekers aan het werk zijn. Maar er zijn mee...

27-06-2018 20:32

A Touch of Frost: start seizoen 2

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de Britse detectiveserie 'A Touch of Frost', over de eigenzinnige maar succesvolle inspecteur Jack Frost. Dit seizoen is voor het eerst uitgezonden op de Britse televisie in 1994 en wordt de komende vie...

20-06-2018 20:32

Conclusions

A touch of Frost - Conclusions

Inspecteur Frost moet samenwerken met zijn nieuwe collega Webster, die is overgekomen uit Schotland. Samen onderzoeken ze een fatale aanrijding. De betrokken auto is van Roger Massie, zoon van een politicus. Massie werd al eens eerder verda...

13-06-2018 20:32

Not with kindness

A touch of Frost - Not with kindness

Frost wordt door commissaris Mullet gevraagd om onderzoek te doen naar vandalisme op een kerkhof. Mullet vermoedt dat er satanisten aan het werk zijn geweest. Ter plekke wordt het lichaam van de 15-jarige Paula aangetroffen. Het meisje verd...

06-06-2018 20:32

Nieuw: A Touch of Frost

A touch of Frost - Nieuw: A Touch of Frost

Vorig jaar was het opnieuw uitzenden van de Britse detectiveserie A Touch of Frost op RTL 8 een groot succes. Iedere donderdag keken honderdduizenden Nederlanders naar de zender die normaal veel minder goed bekeken wordt. Op donderdag zijn ...

19-10-2017 20:32

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

12-10-2017 20:31

Start seizoen 9: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 9: A Touch Of Frost

Vanavond is het eerste deel van het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost te zien op RTL 8. Er wordt een inspectie van een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar Frost ontsnapt aan de administratieve haarklove...

05-10-2017 20:32

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

28-09-2017 20:32

Seizoen 8: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Seizoen 8: A Touch Of Frost

Vanavond is de eerste aflevering van het achtste seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost, over de eigengereide inspecteur-detective Jack Frost, te zien op RTL 8. Het achtste seizoen is in 2001 voor het eerst uitgezonden op de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 15-08-2018 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord