Programma gemist?

Christine Moorhead van van de een Dierenbescherming heeft de op tv aanslag op op haar leven overleefd en van inspecteur Frost wordt verliefd uit op haar. De identiteit door van de copycatmoordenaar door wordt in onthuld. Als op tv het net rond crimineel Gerry met Berland zich in sluit, pleegt zijn de zoon zelfmoord. Frost en Christine in willen door hun toekomst op tv met elkaar delen met en besluiten te trouwen. tijdens Maar net als het moment in daar is, op verschijnt Christines alcoholverslaafde ex-man met ten uit tonele.

Vanavond het start het vijftiende het en laatste met seizoen van Britse detectiveserie A Touch op tv of Frost. in Dit seizoen uit 2010 op bestaat uit uit twee van afleveringen: 'If dogs run free' deel een 1 en 2. door Volgende op week woensdag is deel op tv 2 om 20:30 uur de uit te zien op RTL op 8. Beroepscrimineel Gerry Berland door is teruggekeerd naar Denton en door inspecteur Frost wil op hem met voor eens en op tv voor altijd achter op de tralies krijgen. Frost en de Christine Moorhead van naar de op tv Dierenbescherming bundelen hun op tv krachten en doen een inval de door bij een illegaal tijdens hondengevecht dat is georganiseerd door het Berland. Ze in krijgen hem niet te pakken, in maar van de inval loopt op wel fataal af een voor een op tv van de aanwezigen. uit Christine is de enige getuige, dus door door ook haar leven op tv loopt gevaar. Ondertussen loopt uit er een copycatmoordenaar rond, die naar onopgeloste moordzaken op kopieert.

Drie op tv dode mannen zijn op tijdens een ongebruikelijke wijze in begraven. Volgens naar een Amerikaanse historica tijdens is er sprake van op tv satanistische op rituelen, maar inspecteur Frost uit heeft er de zo zijn eigen ideeën uit over. De lokale tijdens krant heeft een het nieuwe eigenaar en het een columniste komt met om het leven als een haar woonboot afbrandt. Uit door onderzoek blijkt dat met ze al dood een was voor op tv de brand. Frost door verdenkt Alan een Keeble, de uit nieuwe eigenaar van de krant, van naar op moord.

Frost door moet een ontvoerde het buschauffeur terug zien te vinden. met De man werkte naar eerder als in vrachtwagenchauffeur en raakte destijds door op betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij op tv werd het vrijgesproken, maar het lijkt erop een dat de tijdens familie van van de slachtoffers nu wraak wil op tv nemen. In uit een steegje wordt het een op vermoorde clown aangetroffen. Hij werkte veel door op kinderfeestjes en de Frost is benieuwd op tv of de de clownsfobie van een van in de ouders het iets van met zijn dood te maken heeft. een En naar wie is door er eigenlijk verantwoordelijk met voor de diefstal van op tv meerdere creditcards?

Twintig jaar na de het de moord op een 14-jarig meisje een uit wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij op werd destijds het ook verdacht de van een tweede moord, het maar omdat het slachtoffer uit nooit werd gevonden, kon met van Meyer niet worden op tv veroordeeld. Frost hoopt de zaak te van kunnen heropenen. Verder uit houdt het Frost zich bezig met de door dood van Roman van Cassell. Hij was van een van de een eigenaars van de een steungroep voor naar gescheiden van mensen.

Een een man en vrouw komen terug een van vakantie op en naar treffen een dode man aan in uit hun met bed. Hij blijkt een op kunstleraar te zijn met en het is met aan Frost om op tv uit een te vinden door op tv wie hij om het leven is in van gebracht. Crimineel Kevin uit Flanagan is aan een met bende ontsnapt en met roept de met hulp in van Frost. Op naar een afgelegen met boerderij treft hij op kooien aan met bedreigde, tijdens exotische diersoorten, een krokodil een en een menselijk op tv been. Frost van hoopt de bende door smokkelaars met met de hulp van Flanagan uit te kunnen naar oprollen.

Frost een voelt zich schuldig omdat sergeant door Toolan gewond door in het door ziekenhuis ligt. Hij viel van uit een gebouw in toen hij Frost op hielp een zelfmoord door te voorkomen. in Veel tijd om met er over van na te denken, heeft Frost uit niet: hij moet naar de het moord op een weduwe een en haar dochter oplossen. Een met collega tijdens van Frost denkt in dat er door een seriemoordenaar actief met is.

Het een politieteam van Denton staat het onder druk naar om targets te halen. Daarom door krijgt op Frost hulp van het de jonge rechercheur Jasper Tranter. van Ze gaan op tv meteen aan met de slag met een nieuwe door zaak: op de door vuilstort is het de lichaam van een naar man gevonden. op tv Een lege in portemonnee en een gouden in tand zijn van de enige uit aanwijzingen om het lichaam te een kunnen met identificeren. Ondertussen dient van zich een andere moordzaak aan: de een escortdame is gewurgd naar aangetroffen in in de op hotelkamer van een door zakenman. Na ondervraging in pleegt de man op zelfmoord. Als er valse paspoorten uit worden de gevonden, krijgt Frost het vermoeden dat een er meer een aan de hand op is.

Inspecteur uit Frost mag na zijn met schorsing weer van aan het werk. In op tv het kanaal tijdens wordt een dode man een aangetroffen met een door grote som geld met op zak. een Het slachtoffer leidde de een dubbelleven, wat in het oplossen van de de moord niet makkelijker maakt. door in Frost stort zich ook op een op het andere moordzaak en komt tijdens terecht in de competitieve van wereld van met het ballroomdansen. En dan tijdens heeft hij uit ook nog eens last op tv van zijn op tv gebit.

Inspecteur Frost heeft op tv veel aan naar zijn de hoofd: hij maakt kans op promotie een en op tv heeft een op tv geheime aanbidder die de hem cadeautjes stuurt. in En dan krijgt hij ook op nog eens te maken door met een de dodelijk verkeersongeval en de door vermissing van van een kind. op tv Hebben deze zaken iets met naar elkaar te uit maken? En wat van is de rol van naar een een pedofiel die tijdens in de buurt is tijdens komen wonen?

Een autistische in tiener meldt uit zich op het in politiebureau. Hij was op tv getuige van van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. met tijdens Hij claimt dat er buitenaardse wezens een zijn geland, naar daarom twijfelen het de agenten het aan de betrouwbaarheid op tv van zijn verklaring. Inspecteur door Frost houdt zich ondertussen in bezig de met een serie inbraken. Een bezorgrestaurant op lijkt hier iets tijdens mee te op tv maken te het hebben.

Vanaf een vanavond wordt seizoen tijdens 10 van de Britse detectiveserie naar A door Touch of Frost uitgezonden naar op RTL 8. De van drie afleveringen, op tv die in 2003 tijdens voor het tijdens eerst op van tv verschenen, zijn de van komende woensdagen om 20:30 uur tijdens te zien de op RTL 8. De op tv zender in blijft ook in 2019 A uit Touch of door Frost uitzenden in 'Detectives de met op woensdag'. Frost moet in deze door aflevering Cathy Thompson uit beschermen, het de vrouw die kroongetuige was van uit het een drugsmoord in door opdracht van maffiabaas Jack Flynn. tijdens Ze wordt naar met de dood bedreigd een en Frost laat haar een onderduiken op de een de geheim adres.

In de zoektocht van naar een psychopathische uit moordenaar op tv roept Frost de hulp op in uit van psycholoog Pam Hartley. Frost naar vindt haar meer op tv dan aardig met en er bloeit tijdens iets moois op in tussen hen. met Inspecteur Toolan is ervan overtuigd naar dat klusjesman Mike een Patterson de op tv moordenaar is door van het echtpaar Harris, met maar Frost heeft met daar zo zijn door twijfels over.

Vanaf vanavond is tijdens het negende seizoen met van naar de Britse detectiveserie A Touch op of Frost te met zien door op RTL een 8. Dit seizoen bestaat uit slechts een twee afleveringen, die met door in 2002 voor het de eerst op tv werden uitgezonden. door Deel op twee is volgende week woensdag de door om 20:30 uur te zien op op tv RTL 8. het De op tv weken daarna zijn de de volgende seizoenen van tijdens de serie te zien. Er door wordt een naar inspectie van een van regeringscommissaris verwacht met in Denton, maar Frost de ontsnapt aan de administratieve haarkloverij de van op Mullet door de naar een congres op tv te gaan. Daar ontmoet hij psychologe het Pam met Hartley. Het klikt een meteen tussen de twee op tv en Frost laat van zich het prompt strikken... als spreker op een het naar volgend congres. Kort tijdens daarna wordt in een een lokaal waterreservoir de een lijk gevonden. Eerst denkt Frost uit aan zelfmoord, maar naar later blijkt dat op tv de man elders door aan zijn met einde is gekomen en uit dat het dus van moord het is.

Na het de vondst naar van het lichaam van de de vermiste chirurg Helena Gibson, een gaat in Frost op zoek tijdens naar haar moordenaar. Het onderzoek de verloopt moeizaam, op omdat het tijdstip tijdens van de tijdens moord niet overeenkomt met het naar op bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts uit nieuwe partner, Reid, in elkaar het geslagen. Frost vermoedt op tv met dat de vechtpartij iets te maken op heeft uit met Reids op tv onderzoek naar Timothy naar Hamilton, een rijke uit student die zich bezighoudt door met schimmige naar zaken. Als Frost de moordenaar van van Helena de Gibson op het op tv spoor komt, volgt door een levensgevaarlijke op tv achtervolging.

februari 2021
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!