Programma gemist?

Seizoen in 8 - Aflevering 2 op - Britse detectiveserie. Benefit of met the doubt (part het 2). Nu op de spoorwegmoord opgelost is, probeert op door Frost in het reine in te komen met zijn uit tijdens het niets opgedoken uit en met voorheen onbekende dochter. van Detective Reid uit onderzoekt een sigarettenzwendel, maar wordt naar kort uit daarna halfdood aangetroffen in een het openbaar toilet. Was van hij onder invloed of op heeft Frosts een geheimzinnige dubbelganger er uit iets mee de te maken? Ondertussen op moet Frost verdachte tijdens na verdachte van zijn op lijstje schrappen met in de zaak de van de vermoorde met chirurg.

Vanavond de start het achtste seizoen van de de Britse de detectiveserie A Touch door of Frost. Dit op seizoen bestaat naar uit twee afleveringen uit en was in door 2001 voor het met eerst te zien met op televisie. Volgende week met woensdag is deel in twee te zien. Een van vrouw wordt op dood aangetroffen op tijdens de rails, maar het lijkt een erop dat door ze al overleden was op tv voor ze door door de met trein werd geraakt. het Tegelijk worden Frost en zijn in de team geconfronteerd met de verdwijning door van een de gereputeerd chirurg van een plaatselijk tijdens door hospitaal.

Frost is nog van steeds met bezig met het onderzoek naar van de moord met op op rechercheur Tim Fox. Was het tijdens een op criminele afrekening, een noodlottig ongeluk de tijdens een ruzie of een tijdens toch een gerichte actie van van een collega? de En dan is er op nog die andere het zaak: heeft de verdachte de dood van van een medewerker van het de energiecentrale iets met te maken uit met willekeurig vermoorde uit huisdieren? Ondanks Frosts afkeer het van van computers, vraagt hij naar agente Susan Kavanagh uit op zoek te gaan van naar bewijs in de de digitale database. Als zij door een iets vindt, onderneemt ze een direct actie. Frost met is geschokt als van hij zich realiseert uit dat hij haar in de gevaar heeft op gebracht.

De laatste kerstdagen door van het de millennium verlopen allesbehalve de vredig tijdens voor inspecteur Frost. De door jonge rechercheur op tv Tim Fox wordt uit vermoord, huisdieren worden beschoten en een naar medewerker van de in energiecentrale van valt onder verdachte uit omstandigheden te pletter. naar De vrouw van Fox had op een affaire met het een van van zijn collega's, Mark door Newcombe. Maar Newcombe het ontkent iedere tijdens betrokkenheid bij de van moord en het zoekt de dader van in de hoek van een groep naar autodieven, die Fox tijdens en hij in op het uit spoor waren. Op het tijdens politiebureau krijgt Frost ondersteuning de van de ambitieuze met Susan het Kavanagh, die hem helpt van met het nieuwste met computersysteem.

Hoofdcommissaris het Mullett heeft een paar op tv weken vrij tijdens en brengt door veel tijd door door op de golfbaan. door Daar loopt ook een oplichter rond, uit die nooit zijn op tv van rekeningen betaalt en geregeld met een auto 'leent'. in Hij is geen prioriteit voor uit de naar politie, totdat hij in de het op vaarwater komt van Mullett en er van de een lijk wordt gevonden in de op tv kofferbak van een de 'geleende' auto. op tv Het lichaam is van door Richard op tv Dearne, een door drugsdealer die onlangs nog door tijdens Frost werd naar ondervraagd.

Frost onderzoekt de een ietwat op tv overdreven overval op op een lokale brouwerij. Verder stort het hij zich de op een zaak die op tv het in eerste instantie lijkt de op een verkeersongeluk. Een vrouw de is aangereden en op in door kritieke toestand opgenomen in het het ziekenhuis. De in dader is spoorloos. uit Frost ontdekt dat de op vrouw uit er een een geheim leven op naar nahield.

Frost in moet tijdelijk op een op politiehond passen. op Het dier heeft meteen op tv een grote in hekel aan commissaris Mullett, naar dus Frost mag het door op tv beestje wel. De hond kan op tv hem meteen helpen door met het oplossen van van in twee moorden. Een in dakloos tienermeisje wordt het dood aangetroffen in de naar rivier. Ze was weggelopen van met huis en een is voordat een ze verdronk vreselijk uit mishandeld. Als er een de arm het aanspoelt in Hull, blijkt in deze van een milieu-inspecteur door te zijn. met Hij deed onderzoek tijdens naar een op tv vleesverwerkingsbedrijf.

Vanavond met start RTL naar 8 met seizoen 6 van op tv de Britse naar detectiveserie A het Touch of Frost. door De komende woensdagen zijn de door vier afleveringen uit 1999 met om 20:30 uur uit te zien. Superintendent Mullett de weet Jack Frost naar te overtuigen zijn tijdens aanvraag tot het ontslag weer in in te trekken, die met hij had ingediend op na de de dood van met zijn protégé DS op tv Barnard. Nu meldt het zich in Denton een in nieuwe jonge Detective Sergeant in aan: op tv Hazel Wallace, een agente die de promotie heeft tijdens gemaakt en vol ambitie is in om met de moord op in een kunsthandelaar op te in lossen. uit Frost geraakt bij uit de zaak betrokken wanneer in op het appartement uit van de kunsthandelaar vingerafdrukken in worden gevonden van door de met zogenaamde Appendix man, wiens lijk meer uit dan een door jaar een geleden uit de Denton rivier naar werd gevist en het wiens dood de het politie nog steeds op voor een het raadsel stelt.

Commissaris op Mullett moet bezuinigingen tijdens doorvoeren en heeft een zijn oog laten vallen door op de Frost. Die houdt zich tijdens ondertussen bezig met het een ingewikkelde de familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen naar en de uit eigenaar wordt met kort daarna vermoord. Zijn op ouders woonden uit bij hem in, net als op tv zijn kinderen. tijdens De familie een blijkt een groot geheim met het zich mee te met dragen.

Langs de oever een van een van rivier wordt het een levenloze lichaam tijdens van Jeanette Barr een gevonden. Ze is verdronken, maar tijdens volgens de een lijkschouwer niet door in de rivier. op tv De man met de wie ze een affaire had, de uit heeft een alibi, dus gaat een de verdenking naar Jeanettes het van man, Jack. Frost de herinnert zich een door onderzoek naar de moord op op Jacks eerste vrouw, naar tien een jaar geleden.

Rechercheur in Liz Maud is bezig tijdens met een vreemde zaak: naar een iemand dringt huizen uit binnen om kinderen op tv met water te op tv injecteren, met dodelijke gevolgen. een Frost herinnert zich een soortgelijke uit zaak een uit het verleden, naar maar denkt niet door dat het om naar dezelfde dader gaat. Ondertussen in houdt Frost zich bezig met met de op dood van een beruchte het dief, wiens lichaam naar gevonden werd door bij een verlaten tijdens boerderij.

Net van als Frost op wil beginnen aan een welverdiende naar vakantie, wordt in een door op tv steegje het dode lichaam van een uit door jongen gevonden. Hij was de gekneveld en bedwelmd en in mist een uit stuk van zijn pink. de De politie denkt in op tv van eerste instantie dat op tv het om de vermiste door Bobby Kirby gaat, maar het op blijkt naar een ander kind te naar zijn. Bobby Kirby van is ontvoerd en zijn met van kidnappers eisen geld van een door supermarktketen. Frost in moet zijn vakantie op tv uitstellen om de moord en met de ontvoering op op door te lossen.

Op uit de universiteitscampus raakt een met studente ernstig op tv gewond als op tv ze van de op trap wordt geduwd. van De verdenking valt op het de professor psychologie, maar Frost met onderzoekt ook in een andere in mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam tijdens een namelijk een andere studente onder verdachte door omstandigheden om het van leven. Frost op houdt zich verder het bezig met een overval op op het postkantoor, op tv waarbij een uit medewerkster van werd neergestoken.

Frost een onderzoekt de brute moord op op Vicky tijdens Phillips, een jonge fysiotherapeute. Hij op tv verdenkt een de van haar van patiënten, een op tv man met een crimineel verleden die met zich bekeerde tot van het christendom. met Maar ook de slager uit met gedraagt zich verdacht. de Hij zegt Vicky niet te kennen, naar de hoewel zij de sleutel had op tv van het de appartement boven zijn slagerij. door Ondertussen houdt de het politie op tv zich bezig met het oplossen een van een serie van ramkraken.

Inspecteur van Frost doet onderzoek naar de de moord op Damien het de Law. Als gigolo naar kwam Law in contact in met veel verschillende vrouwen. Het in door lijkt erop dat minimaal een tijdens van zijn cliëntes een op een obsessie had. Frost vraagt zich af op tv of een een recente zelfmoord iets met van de in zaak te maken op heeft. Ondertussen houdt op Frost zich ook bezig tijdens met door een inbraak bij de van lokale cricketvereniging.

december 2018
12-12-2018 20:32

A Touch of Frost

A touch of Frost - A Touch of Frost

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Britse detectiveserie. Benefit of the doubt (part 2). Nu de spoorwegmoord opgelost is, probeert Frost in het reine te komen met zijn uit het niets opgedoken en voorheen onbekende dochter. Detective Reid onderzoe...

05-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 8

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen bestaat uit twee afleveringen en was in 2001 voor het eerst te zien op televisie. Volgende week woensdag is deel twee te zien. Een vrouw wordt do...

28-11-2018 20:32

Line of fire (part 2)

A touch of Frost - Line of fire (part 2)

Frost is nog steeds bezig met het onderzoek naar de moord op rechercheur Tim Fox. Was het een criminele afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of toch een gerichte actie van een collega? En dan is er nog die andere zaak: heeft...

21-11-2018 20:34

Line of fire (part 1)

A touch of Frost - Line of fire (part 1)

De laatste kerstdagen van het millennium verlopen allesbehalve vredig voor inspecteur Frost. De jonge rechercheur Tim Fox wordt vermoord, huisdieren worden beschoten en een medewerker van de energiecentrale valt onder verdachte omstandighed...

14-11-2018 20:33

Keys of the car

A touch of Frost - Keys of the car

Hoofdcommissaris Mullett heeft een paar weken vrij en brengt veel tijd door op de golfbaan. Daar loopt ook een oplichter rond, die nooit zijn rekeningen betaalt en geregeld een auto 'leent'. Hij is geen prioriteit voor de politie, totdat hi...

07-11-2018 20:32

Private lives

A touch of Frost - Private lives

Frost onderzoekt de ietwat overdreven overval op een lokale brouwerij. Verder stort hij zich op een zaak die in eerste instantie lijkt op een verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De d...

31-10-2018 20:31

One man's meat

A touch of Frost - One man's meat

Frost moet tijdelijk op een politiehond passen. Het dier heeft meteen een grote hekel aan commissaris Mullett, dus Frost mag het beestje wel. De hond kan hem meteen helpen met het oplossen van twee moorden. Een dakloos tienermeisje wordt do...

24-10-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 6

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 6

Vanavond start RTL 8 met seizoen 6 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost. De komende woensdagen zijn de vier afleveringen uit 1999 om 20:30 uur te zien. Superintendent Mullett weet Jack Frost te overtuigen zijn aanvraag tot ontslag...

17-10-2018 20:34

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

10-10-2018 20:33

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

03-10-2018 20:32

House calls

A touch of Frost - House calls

Rechercheur Liz Maud is bezig met een vreemde zaak: iemand dringt huizen binnen om kinderen met water te injecteren, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke zaak uit het verleden, maar denkt niet dat het om dezelfde da...

26-09-2018 20:31

Penny for the guy

A touch of Frost - Penny for the guy

Net als Frost wil beginnen aan een welverdiende vakantie, wordt in een steegje het dode lichaam van een jongen gevonden. Hij was gekneveld en bedwelmd en mist een stuk van zijn pink. De politie denkt in eerste instantie dat het om de vermis...

19-09-2018 20:33

Deep waters

A touch of Frost - Deep waters

Op de universiteitscampus raakt een studente ernstig gewond als ze van de trap wordt geduwd. De verdenking valt op de professor psychologie, maar Frost onderzoekt ook een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam namelijk een andere studen...

12-09-2018 20:33

The things we do for love

A touch of Frost - The things we do for love

Frost onderzoekt de brute moord op Vicky Phillips, een jonge fysiotherapeute. Hij verdenkt een van haar patiënten, een man met een crimineel verleden die zich bekeerde tot het christendom. Maar ook de slager gedraagt zich verdacht. Hij zegt...

05-09-2018 20:32

Fun time for swingers

A touch of Frost - Fun time for swingers

Inspecteur Frost doet onderzoek naar de moord op Damien Law. Als gigolo kwam Law in contact met veel verschillende vrouwen. Het lijkt erop dat minimaal een van zijn cliëntes een obsessie had. Frost vraagt zich af of een recente zelfmoord ie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord