Programma gemist?

Christine Moorhead van van de Dierenbescherming heeft een de uit aanslag op haar met leven overleefd en inspecteur een Frost de wordt verliefd op haar. tijdens De identiteit van de een copycatmoordenaar wordt naar onthuld. Als het op tv net rond crimineel Gerry in Berland zich sluit, pleegt het zijn zoon zelfmoord. tijdens uit Frost en Christine willen naar hun toekomst tijdens met elkaar delen en besluiten te van op tv trouwen. Maar net als het de moment daar van is, verschijnt uit Christines alcoholverslaafde ex-man in ten tonele.

Vanavond de start het vijftiende en laatste met seizoen het van Britse detectiveserie het A Touch of Frost. Dit naar seizoen uit op tv 2010 door bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs naar een run free' deel 1 en 2. op Volgende week op tv woensdag is uit deel 2 om 20:30 naar uur te zien op tv op RTL 8. Beroepscrimineel uit Gerry Berland is teruggekeerd in naar Denton de en het inspecteur Frost wil hem voor eens van en voor tijdens altijd achter de naar tralies door krijgen. Frost en Christine Moorhead van tijdens de door Dierenbescherming bundelen hun krachten in en doen een inval in op tv bij een illegaal hondengevecht dat met is tijdens georganiseerd door Berland. het Ze krijgen hem met niet te pakken, maar de op tv inval loopt wel van fataal af op voor een met van de aanwezigen. Christine is de een enige het getuige, dus ook in haar leven op loopt gevaar. Ondertussen naar loopt er een copycatmoordenaar rond, uit die het onopgeloste moordzaken kopieert.

Drie dode mannen het zijn op een uit ongebruikelijke wijze begraven. een Volgens uit een Amerikaanse historica is het er door sprake van satanistische in rituelen, maar inspecteur Frost heeft op er een zo zijn eigen ideeën met over. De lokale krant heeft in op tv een nieuwe eigenaar en het een columniste uit komt om het de leven als haar de woonboot afbrandt. Uit het onderzoek blijkt dat ze al dood met uit was voor de brand. op tv Frost verdenkt Alan Keeble, de op nieuwe een eigenaar van een de krant, van in moord.

Frost moet met een het ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. op tv De man werkte het eerder als vrachtwagenchauffeur op tv en raakte in destijds betrokken bij een een door dodelijk ongeval. Hij het werd vrijgesproken, maar het een lijkt erop dat het de familie uit van de slachtoffers op nu wraak wil nemen. In door een steegje wordt in een vermoorde clown de aangetroffen. Hij door werkte veel op kinderfeestjes uit en Frost is benieuwd op tv of de clownsfobie met van naar een van de ouders iets van met zijn het dood te maken naar heeft. En het wie is naar er eigenlijk verantwoordelijk voor de diefstal op van meerdere van creditcards?

Twintig tijdens jaar na de moord op van een 14-jarig naar meisje op tv wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd op tv destijds ook verdacht op tv van naar een tweede moord, door maar omdat het slachtoffer een nooit werd een gevonden, kon Meyer niet worden van veroordeeld. Frost hoopt naar de zaak in te kunnen heropenen. uit Verder houdt Frost het zich van bezig met de dood op van Roman een Cassell. Hij was een van naar de eigenaars van naar een steungroep op voor gescheiden een mensen.

Een met man en vrouw komen uit terug van vakantie en een treffen tijdens een dode man aan in in hun bed. op tv Hij blijkt het een kunstleraar te zijn en tijdens het op is aan Frost om met uit te vinden door op wie hij om de het leven het is gebracht. Crimineel Kevin tijdens Flanagan met is aan op tv een bende ontsnapt en roept het de met hulp in van Frost. Op een het afgelegen boerderij op tv treft hij kooien een aan met bedreigde, exotische met diersoorten, een tijdens krokodil en naar een menselijk been. met Frost hoopt de uit bende smokkelaars uit met de hulp in van Flanagan te kunnen van oprollen.

Frost op voelt zich de schuldig omdat sergeant Toolan gewond door in het ziekenhuis ligt. uit Hij viel van van met een gebouw toen in hij Frost hielp naar een zelfmoord te voorkomen. uit Veel tijd om met er over een na te denken, heeft Frost een niet: hij moet de de moord op de een naar weduwe en haar dochter met oplossen. Een collega van tijdens Frost denkt dat er met een seriemoordenaar actief de het is.

Het politieteam tijdens van Denton staat in onder druk om targets van te halen. Daarom door krijgt Frost in hulp van de jonge op tv rechercheur Jasper van Tranter. Ze naar gaan meteen aan de slag naar met een nieuwe een zaak: op tijdens de van vuilstort is het op tv lichaam van een man gevonden. in Een op tv lege portemonnee en een gouden de tand zijn de met enige aanwijzingen om het tijdens lichaam te kunnen naar identificeren. met Ondertussen dient zich een door andere moordzaak aan: een uit escortdame naar is gewurgd aangetroffen in de door hotelkamer in van een met zakenman. Na ondervraging pleegt de in man zelfmoord. door Als er valse paspoorten van worden gevonden, krijgt op Frost het vermoeden uit dat er op tv meer aan de een hand is.

Inspecteur naar Frost mag na zijn door schorsing weer aan met het werk. In het op kanaal wordt een het dode het man aangetroffen met een een grote uit som geld op zak. Het slachtoffer uit leidde uit een dubbelleven, wat in het oplossen van de moord van niet makkelijker maakt. naar Frost van stort zich ook op uit een met andere moordzaak en komt naar terecht in de competitieve een wereld van het uit ballroomdansen. met En dan heeft van hij ook nog eens de last van tijdens zijn gebit.

Inspecteur Frost op heeft veel aan het zijn hoofd: hij het maakt op tv kans op promotie en naar heeft een uit geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. met En dan krijgt tijdens hij ook nog in eens te de maken met uit een dodelijk verkeersongeval en de de uit vermissing van een naar kind. Hebben deze zaken het iets met elkaar in te maken? En wat in is de rol van in door een pedofiel die de in de buurt is komen op wonen?

Een autistische op tiener meldt door zich op op tv het politiebureau. Hij was getuige een van een van gewelddadige beroving bij een steengroeve. met Hij claimt dat met in er buitenaardse wezens zijn geland, daarom in twijfelen de uit agenten aan de betrouwbaarheid het van van zijn verklaring. Inspecteur Frost een houdt naar zich ondertussen bezig in met een serie een inbraken. Een bezorgrestaurant lijkt hier een iets mee te op tv maken een te hebben.

Vanaf naar vanavond wordt een seizoen 10 van de de Britse detectiveserie A het Touch of Frost uitgezonden op op tv RTL 8. het De drie afleveringen, die in in in 2003 voor het tijdens eerst op in tv verschenen, zijn in de komende woensdagen om 20:30 naar uur te zien tijdens op RTL met 8. De op zender blijft ook in het 2019 A op Touch of Frost uitzenden in de 'Detectives op woensdag'. Frost tijdens moet in tijdens deze aflevering Cathy Thompson beschermen, de de van vrouw die kroongetuige was tijdens van een drugsmoord in op tv opdracht op van maffiabaas Jack Flynn. Ze door op wordt met de dood bedreigd op en Frost uit laat haar onderduiken door op een geheim met adres.

In met de zoektocht naar een van psychopathische moordenaar roept Frost op tv de hulp in een van psycholoog tijdens Pam op Hartley. Frost vindt haar meer dan op aardig uit en er bloeit iets moois een door op tussen hen. Inspecteur Toolan is door ervan overtuigd dat met klusjesman Mike Patterson door de moordenaar van is in van het echtpaar Harris, de maar Frost heeft op tv daar zo zijn met twijfels over.

Vanaf door vanavond is het negende naar seizoen van in de Britse detectiveserie A uit Touch door of Frost te zien op door RTL 8. Dit seizoen op bestaat uit slechts op tv twee afleveringen, op tv die in 2002 voor het het eerst in op tv met werden uitgezonden. Deel van twee is volgende week woensdag met om 20:30 uur uit uit te zien op RTL 8. De op weken daarna naar zijn op de volgende seizoenen van van de serie te zien. Er wordt met op tv een inspectie van een tijdens regeringscommissaris verwacht in Denton, het maar Frost een ontsnapt aan op de administratieve haarkloverij van een Mullet door naar een congres het te gaan. Daar van uit ontmoet hij psychologe Pam op tv Hartley. Het klikt meteen op tv tussen de twee op en Frost de laat zich prompt strikken... een als tijdens spreker op een volgend congres. op tv Kort daarna wordt een in een lokaal waterreservoir uit een lijk gevonden. uit Eerst denkt uit Frost aan een zelfmoord, maar later blijkt met dat de man de elders aan op zijn einde is met gekomen en dat het dus met moord op is.

Na de met vondst van het lichaam met van de op tv vermiste chirurg Helena een Gibson, gaat Frost op op tv met zoek naar haar op tv moordenaar. Het onderzoek in verloopt moeizaam, omdat op het tijdstip van de moord door niet overeenkomt het met het bewijsmateriaal. Ondertussen op tv wordt Frosts nieuwe partner, de naar Reid, in elkaar geslagen. Frost vermoedt het dat de door vechtpartij iets met te maken de heeft met Reids door onderzoek naar Timothy Hamilton, tijdens een rijke naar student die zich uit bezighoudt met schimmige zaken. een Als Frost de moordenaar van op tv Helena Gibson op van de het spoor komt, volgt het een levensgevaarlijke een achtervolging.

april 2020
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!