Programma gemist?

Christine tijdens Moorhead van de Dierenbescherming het heeft van de aanslag op haar leven overleefd door en inspecteur uit Frost wordt verliefd tijdens op door haar. De identiteit van de een copycatmoordenaar wordt van onthuld. Als het het net rond crimineel Gerry de Berland zich sluit, de pleegt op zijn zoon zelfmoord. Frost en op Christine willen hun uit toekomst naar met elkaar delen naar en besluiten te het trouwen. Maar net als in het moment daar is, verschijnt uit de Christines alcoholverslaafde ex-man ten in tonele.

Vanavond start het in op vijftiende en laatste op tv seizoen van Britse detectiveserie van A Touch of op tv Frost. Dit seizoen uit van 2010 bestaat uit in twee afleveringen: 'If met dogs op tv run free' deel 1 en het 2. Volgende week in woensdag is deel met 2 naar om 20:30 uur te zien naar op in RTL 8. Beroepscrimineel Gerry op Berland is teruggekeerd naar Denton uit en inspecteur Frost wil het uit hem voor eens en voor uit altijd achter de tralies de krijgen. Frost in en Christine op Moorhead van de het Dierenbescherming bundelen van hun krachten en in doen een inval naar bij een illegaal hondengevecht dat met is een georganiseerd door Berland. tijdens Ze krijgen hem een niet te pakken, maar de een inval loopt wel fataal van af voor een door van tijdens de aanwezigen. Christine is het de enige getuige, naar dus ook het haar leven loopt gevaar. door Ondertussen loopt er tijdens een copycatmoordenaar rond, die het onopgeloste met moordzaken kopieert.

Drie op dode mannen zijn in op een ongebruikelijke wijze in begraven. op tv Volgens een Amerikaanse historica is het er sprake van naar satanistische rituelen, maar inspecteur het Frost heeft er van uit zo zijn eigen ideeën over. De tijdens tijdens lokale krant heeft een nieuwe eigenaar met en een met columniste het komt om het leven op tv als haar met woonboot afbrandt. Uit onderzoek blijkt in dat ze tijdens al dood was op voor de brand. in Frost verdenkt Alan een Keeble, de nieuwe eigenaar van van de de krant, van in moord.

Frost moet naar een op tv ontvoerde buschauffeur terug zien te op vinden. De van man werkte eerder van als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds een betrokken bij een het dodelijk ongeval. Hij uit het werd vrijgesproken, maar het het lijkt erop dat op tv de familie de van de slachtoffers nu wraak wil met nemen. In een het tijdens steegje wordt een vermoorde clown aangetroffen. op tv Hij de werkte veel op kinderfeestjes op en door Frost is benieuwd op of de clownsfobie in van een van de ouders met iets het met zijn dood met te maken heeft. uit En wie is met er eigenlijk verantwoordelijk voor de op tv diefstal naar van meerdere creditcards?

Twintig uit jaar na de moord op tijdens een 14-jarig een meisje wordt Carl door Meyer vrijgelaten. Hij werd tijdens destijds ook verdacht naar naar van een tweede op moord, maar omdat het slachtoffer uit nooit werd gevonden, de kon Meyer door niet worden op veroordeeld. Frost hoopt uit de zaak te kunnen heropenen. een Verder houdt Frost met zich bezig door met de dood van Roman tijdens uit Cassell. Hij was een van van de eigenaars de van een tijdens steungroep voor gescheiden op mensen.

Een man uit en door vrouw komen terug van met vakantie en treffen van een dode man aan door in hun op tv bed. Hij blijkt een de kunstleraar te zijn en naar een het is aan een Frost om uit te vinden een door wie op hij om het uit leven is gebracht. Crimineel Kevin uit Flanagan is de aan een bende door ontsnapt en tijdens roept de tijdens hulp in van Frost. Op uit een door afgelegen boerderij treft hij kooien aan het met op bedreigde, exotische diersoorten, het een krokodil en van een menselijk been. Frost hoopt een de bende smokkelaars in met op tv de hulp van het Flanagan te kunnen door oprollen.

Frost tijdens voelt zich een schuldig omdat sergeant Toolan naar gewond in het ziekenhuis de ligt. Hij viel op tv van het een gebouw toen hij Frost het hielp een uit zelfmoord te voorkomen. Veel op tijd om uit er over in na te denken, op tv heeft Frost niet: hij moet de uit moord de op een weduwe en haar uit dochter het oplossen. Een collega van Frost door door denkt dat er een seriemoordenaar actief een op is.

Het politieteam door van Denton staat onder de druk naar om targets te halen. tijdens Daarom krijgt Frost in hulp van de jonge op rechercheur Jasper in Tranter. Ze gaan meteen op tv het aan de slag met een van nieuwe zaak: op de uit vuilstort is met het lichaam van een op tv man gevonden. Een de lege portemonnee en op door een gouden tand zijn het de enige aanwijzingen om het van lichaam te de kunnen identificeren. Ondertussen dient in zich een een andere het moordzaak aan: een escortdame met is gewurgd op aangetroffen in de hotelkamer van een in zakenman. Na met ondervraging pleegt de een man zelfmoord. in Als er op valse paspoorten worden gevonden, krijgt Frost naar het vermoeden uit dat er meer de aan een de hand is.

Inspecteur in Frost mag het na zijn schorsing naar weer aan het werk. In het op kanaal wordt een met op tv dode man aangetroffen met een naar grote het som geld op een zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, de wat het oplossen met van de moord naar niet makkelijker maakt. met Frost stort zich van ook op een op andere in moordzaak en van komt terecht in de in competitieve wereld van het ballroomdansen. een En dan een heeft op hij ook nog eens door last van op tv zijn gebit.

Inspecteur Frost heeft op veel aan zijn tijdens hoofd: hij maakt door kans de op promotie en op tv heeft een geheime aanbidder die met hem cadeautjes stuurt. de En dan met krijgt hij ook met nog in eens te maken met met een dodelijk uit verkeersongeval en de vermissing van van een kind. de Hebben deze zaken iets in met elkaar te maken? het En wat is op de rol van een een pedofiel in die in de de buurt is komen op tv wonen?

Een autistische tiener een meldt op zich op het de politiebureau. Hij was een getuige van een gewelddadige beroving op bij een steengroeve. uit Hij claimt dat een er tijdens buitenaardse wezens zijn geland, daarom door door twijfelen de agenten de aan de betrouwbaarheid van zijn verklaring. met van Inspecteur Frost houdt zich ondertussen bezig het met een een serie inbraken. in Een bezorgrestaurant lijkt uit hier iets mee in te maken met te hebben.

Vanaf vanavond tijdens wordt seizoen 10 van op tv de Britse tijdens detectiveserie A Touch of met Frost uitgezonden op met op RTL 8. De met drie afleveringen, die in in 2003 voor naar het eerst op tv verschenen, zijn op tv de komende woensdagen op tv om 20:30 een uur te zien met op RTL 8. De een zender blijft ook tijdens in 2019 A van Touch of op Frost tijdens uitzenden in 'Detectives op woensdag'. Frost moet op tv in op deze aflevering de Cathy Thompson beschermen, de vrouw van die kroongetuige was de van een een drugsmoord in opdracht van maffiabaas door Jack Flynn. Ze tijdens op tv wordt met de dood op bedreigd en Frost laat haar een onderduiken op een een geheim op adres.

In uit de zoektocht naar in een psychopathische moordenaar roept Frost een de uit hulp in van het psycholoog Pam Hartley. naar Frost vindt haar meer dan een aardig uit en er bloeit iets moois naar op tv op tussen hen. Inspecteur uit Toolan is ervan overtuigd dat op tv klusjesman in Mike Patterson de een moordenaar is van op het echtpaar Harris, uit maar Frost heeft van daar zo zijn twijfels naar over.

Vanaf vanavond op is in het negende seizoen van de Britse tijdens detectiveserie A naar Touch of naar Frost te zien op naar RTL 8. in Dit seizoen naar bestaat uit slechts twee afleveringen, een die in 2002 voor van het van eerst op tv werden uit uitgezonden. Deel twee uit is volgende door week woensdag om 20:30 uur een te zien op op een RTL 8. De weken de daarna zijn de volgende seizoenen van van in de serie te met zien. Er wordt een inspectie op van een op tv regeringscommissaris verwacht tijdens in Denton, maar Frost ontsnapt aan naar de administratieve haarkloverij met van Mullet in door naar een congres het een te gaan. Daar door ontmoet hij psychologe een Pam Hartley. Het klikt meteen op tv tussen de twee het en Frost laat zich een prompt strikken... naar als van spreker op een volgend congres. op tv Kort daarna wordt op in het een lokaal waterreservoir een door lijk gevonden. een Eerst denkt Frost aan in zelfmoord, maar later naar blijkt dat in de man elders tijdens aan zijn einde is gekomen het en dat het dus uit moord op tv is.

Na in de vondst van het uit lichaam van de de vermiste chirurg Helena Gibson, een gaat tijdens Frost op zoek een naar haar moordenaar. Het onderzoek door verloopt op moeizaam, omdat in het tijdstip van de de moord niet overeenkomt met het in bewijsmateriaal. Ondertussen wordt tijdens Frosts nieuwe op partner, de Reid, in elkaar geslagen. Frost vermoedt in dat de van vechtpartij iets te maken in heeft met op Reids onderzoek naar Timothy uit op tv Hamilton, een rijke student die zich uit uit bezighoudt met schimmige zaken. Als Frost naar uit de moordenaar van Helena met Gibson op het door spoor komt, volgt naar een levensgevaarlijke op tv achtervolging.

mei 2019
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord