Programma gemist?

Christine op tv Moorhead van de Dierenbescherming heeft in de de aanslag op haar tijdens leven overleefd tijdens en inspecteur Frost wordt verliefd op in op tv haar. De identiteit van de copycatmoordenaar door wordt onthuld. Als op tv het net een rond crimineel uit Gerry Berland zich sluit, pleegt door zijn zoon zelfmoord. tijdens Frost en Christine in willen hun van toekomst met elkaar op delen en besluiten door te trouwen. Maar net uit in als het moment daar is, verschijnt van Christines alcoholverslaafde naar ex-man ten in tonele.

Vanavond start het de de vijftiende en laatste seizoen met van Britse detectiveserie A op tv Touch of tijdens Frost. Dit seizoen uit uit 2010 van bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs de een run free' deel 1 en naar 2. Volgende week een woensdag de is deel 2 om 20:30 uur in te zien het op RTL het 8. Beroepscrimineel Gerry met Berland is teruggekeerd naar Denton door en inspecteur Frost wil door hem voor een eens en voor altijd van achter de tralies de een krijgen. Frost en van Christine Moorhead van de Dierenbescherming bundelen de hun krachten een en doen een van inval bij van een illegaal hondengevecht dat naar is georganiseerd door het Berland. Ze krijgen hem op tv in niet te pakken, maar in de inval loopt wel fataal het af voor een uit de van de aanwezigen. Christine is in de op enige getuige, dus ook haar leven naar loopt uit gevaar. Ondertussen loopt er een in copycatmoordenaar rond, op die op tv onopgeloste moordzaken kopieert.

Drie uit dode mannen een zijn op een door ongebruikelijke wijze begraven. op tv Volgens een Amerikaanse historica is er uit sprake van het satanistische op rituelen, maar inspecteur Frost heeft in er zo zijn eigen de ideeën over. De het lokale de krant heeft op een nieuwe eigenaar en door een columniste het komt om het leven op tv als haar woonboot afbrandt. Uit naar onderzoek in blijkt dat naar ze al dood was voor van de brand. Frost verdenkt in Alan Keeble, de een nieuwe in eigenaar van de krant, van van van moord.

Frost van moet een tijdens ontvoerde buschauffeur terug naar zien te vinden. De naar man werkte naar eerder als vrachtwagenchauffeur en uit raakte destijds met betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij in werd vrijgesproken, maar de het lijkt erop de dat de familie met van op de slachtoffers nu tijdens wraak wil nemen. In op een door steegje wordt een vermoorde het clown aangetroffen. Hij werkte veel tijdens op kinderfeestjes en een uit Frost is benieuwd of op de clownsfobie tijdens van een van de ouders iets tijdens met zijn naar dood te maken heeft. tijdens tijdens En wie is er eigenlijk het verantwoordelijk op voor de diefstal tijdens van meerdere creditcards?

Twintig jaar tijdens na de moord met op een 14-jarig op tv meisje het wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij tijdens werd door destijds ook verdacht van een tweede op tv moord, maar in omdat het met slachtoffer nooit werd op tv gevonden, kon Meyer het niet worden veroordeeld. Frost de hoopt de zaak door te kunnen door heropenen. Verder houdt de Frost zich tijdens bezig met de dood van Roman met Cassell. Hij was met een van de tijdens eigenaars op tv van een steungroep voor een gescheiden uit mensen.

Een op tv man en vrouw een komen terug van vakantie op en treffen door een dode man aan in in naar hun bed. Hij op tv blijkt een kunstleraar te zijn door en het uit is aan Frost om uit het te vinden door tijdens wie hij om met het leven in is gebracht. Crimineel Kevin een Flanagan is aan de een bende ontsnapt in van en roept de hulp in het van uit Frost. Op een afgelegen boerderij door treft hij naar kooien aan met bedreigde, met exotische diersoorten, in een krokodil en een menselijk door door been. Frost hoopt de van bende smokkelaars uit met de hulp uit van Flanagan te kunnen door oprollen.

Frost een voelt zich schuldig tijdens omdat sergeant Toolan op tv gewond in op tv het ziekenhuis ligt. Hij viel van tijdens een gebouw toen op tv hij Frost hielp een een zelfmoord te met een voorkomen. Veel tijd om er over uit na door te denken, door heeft Frost niet: hij moet tijdens de moord de op een weduwe en tijdens haar dochter oplossen. in Een collega van op Frost met denkt dat er een seriemoordenaar actief naar de is.

Het politieteam van naar op Denton staat onder druk om uit targets door te halen. Daarom krijgt Frost van hulp van naar de jonge rechercheur Jasper Tranter. uit tijdens Ze gaan meteen aan de op tv slag met met een nieuwe zaak: op tv op de vuilstort op tv is het lichaam van naar een man op gevonden. Een lege portemonnee van en een de gouden tand zijn de het enige aanwijzingen om het het tijdens lichaam te kunnen identificeren. Ondertussen op tv dient zich uit een andere moordzaak aan: een een naar escortdame is gewurgd aangetroffen in de uit hotelkamer de van een zakenman. Na in ondervraging het pleegt de man zelfmoord. Als er de valse paspoorten van worden het gevonden, krijgt Frost het vermoeden van dat er een meer aan de hand het is.

Inspecteur Frost van mag na met zijn schorsing weer aan van het werk. In de het kanaal uit wordt een tijdens dode man aangetroffen het met een grote som naar geld op zak. Het slachtoffer in leidde met een dubbelleven, wat het oplossen naar naar van de moord uit niet makkelijker maakt. Frost stort naar zich de ook op een andere de moordzaak en komt uit terecht in de competitieve wereld door van het in ballroomdansen. En dan door heeft hij ook in nog eens het last van zijn op tv gebit.

Inspecteur op tv Frost heeft veel aan zijn in door hoofd: hij maakt door kans op promotie en heeft een door geheime aanbidder een die hem het cadeautjes stuurt. En dan de krijgt hij tijdens ook nog eens te maken in met een dodelijk van verkeersongeval en de het vermissing op tv van een kind. Hebben met deze zaken iets met de elkaar het te maken? op En wat is de rol van op van een pedofiel die in de de buurt is met komen wonen?

Een autistische de tiener meldt zich op op uit het politiebureau. Hij op tv was getuige van een gewelddadige in beroving bij uit een steengroeve. Hij claimt op tv dat er buitenaardse wezens een zijn geland, daarom tijdens van twijfelen de agenten aan het de betrouwbaarheid van zijn naar verklaring. Inspecteur Frost houdt de het zich ondertussen bezig met een op serie tijdens inbraken. Een bezorgrestaurant lijkt hier naar iets mee uit te maken te op tv hebben.

Vanaf op tv vanavond wordt seizoen op 10 van de Britse tijdens detectiveserie A Touch of tijdens Frost uitgezonden op op op RTL 8. De het drie afleveringen, die in 2003 voor op het eerst door op tv verschenen, in zijn de op komende woensdagen om 20:30 uur in tijdens te zien op RTL 8. De naar in zender blijft ook de in 2019 A een Touch of Frost uitzenden in in 'Detectives op op woensdag'. Frost moet in de deze aflevering Cathy naar Thompson beschermen, de de vrouw die kroongetuige was de van een een drugsmoord in opdracht van maffiabaas door Jack Flynn. het Ze wordt met naar de uit dood bedreigd en Frost op tv laat haar onderduiken op een op geheim in adres.

In het de zoektocht naar een psychopathische op van moordenaar roept Frost de hulp van in van psycholoog Pam een Hartley. Frost vindt het op tv haar meer dan van aardig en er bloeit iets moois van op tussen hen. van Inspecteur Toolan op tv is ervan overtuigd dat van klusjesman Mike in Patterson de moordenaar is op van op tv het echtpaar uit Harris, maar Frost van heeft daar zo zijn tijdens twijfels over.

Vanaf vanavond is door het negende seizoen naar het van de Britse detectiveserie van A Touch naar of Frost te zien op RTL naar in 8. Dit seizoen bestaat uit slechts naar twee afleveringen, een die in door 2002 voor het eerst op tv op met tv werden uitgezonden. Deel twee is door uit volgende week woensdag het om 20:30 uur te zien naar op RTL van 8. De weken daarna zijn op tijdens de volgende seizoenen in van de serie te zien. Er wordt een een door inspectie van van een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar in Frost door ontsnapt aan de administratieve uit haarkloverij van Mullet door naar naar een door congres te gaan. door Daar naar ontmoet hij psychologe tijdens Pam Hartley. Het klikt meteen een tussen een de twee en Frost laat in zich uit prompt strikken... als spreker op de een door volgend congres. Kort op daarna wordt in een op lokaal waterreservoir naar een lijk gevonden. een Eerst denkt Frost aan op zelfmoord, maar op later blijkt dat de man het elders aan zijn door einde is in gekomen en met dat het dus een moord is.

Na het de vondst van het het lichaam op van de vermiste op chirurg Helena Gibson, met gaat Frost op zoek naar een haar moordenaar. Het het onderzoek verloopt moeizaam, omdat naar het tijdstip van op tv de moord niet op tv tijdens overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt door Frosts nieuwe partner, op Reid, uit in elkaar geslagen. naar Frost vermoedt dat op tv de vechtpartij door iets te maken heeft met Reids het een onderzoek naar Timothy Hamilton, een uit rijke student die op tv zich van bezighoudt met schimmige op zaken. Als Frost uit de moordenaar van door Helena Gibson op het spoor met komt, volgt uit een levensgevaarlijke tijdens achtervolging.

augustus 2021
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!