Programma gemist?

Frost naar heeft nieuwe woonruimte gevonden boven naar naar een Indiaas restaurant. het Ondertussen houdt hij zich op bezig met drie zaken. door Een tiener is betrapt op naar op vuurwapenbezit en met de politie is bang dat op met uit straat nog meer wapens verhandeld worden. het op Een gepantserde bus is met geweld naar overvallen en door op een militaire basis uit is een soldaat de na naar een oefening dood van aangetroffen.

Frost met krijgt het druk als zijn op tv woning op tv in vlammen opgaat op en hij een ontvoering tijdens moet oplossen. het De zus van van Sue Venables is ontvoerd door met iemand die van steeds met nieuwe eisen stelt. Er zijn maar tijdens weinig aanknopingspunten een en met daarom heeft Frost moeite het met hoofd koel te met houden.

Een werknemer het van een flessenfabriek door wordt doodgeschoten tijdens een van inbraak. De op eigenaar van de fabriek uit is hier getuige uit van en geeft naar een met duidelijk signalement naar aan de politie. in Hij vraagt inspecteur Frost om met bescherming als hij door wordt bedreigd. Ondertussen overlijdt naar de moeder naar van een Shirley Fisher en kan Frost op tv niet bij de begrafenis op tv aanwezig zijn. Detective van Lawson laat privé op en werk het door elkaar op lopen, met serieuze op tv gevolgen.

Een rustig het weekendje wordt verstoord op tv als inspecteur door Frost plotseling aan de slag op moet. In de het rivier drijft een een dode man op tv en zijn naar identiteit strookt door niet met het rijbewijs op dat hij met bij zich draagt. Ondertussen tijdens zakt de sterspeler van het naar voetbalteam ineen een bij een de persconferentie en raakt op tv in coma. Tijdens de een wedstrijd liep hij hoofdletsel de op, maar met Frost het ontdekt dat er was gesjoemeld op tv met de zijn drinkfles.

Een op tv groep dierenrechtenactivisten doet er met alles aan om een naar vossenjacht te op saboteren. Als een op tv van in hen wordt vermoord, gaat door inspecteur Frost op zoek naar op de met dader. Hebben de organisatoren de van op tv de jacht er iets het mee te maken of was tijdens de dader door toch een mede-activist? op Als er een een tweede dode valt, neemt op het onderzoek in een in andere wending.

Inspecteur Frost naar onderzoekt de dood van op de uit 8-jarige Tricia. Billy het is de door laatste die haar levend heeft het gezien. Billy is van al volwassen, maar de vanwege zijn de verstandelijke beperking met gaat hij veel om met door jongere kinderen. Hij door lijkt iets te op tv verbergen en van daarom wordt hij een gezien als van moordverdachte. Maar Frost heeft tijdens daar zo zijn twijfels op over.

Er is naar een serieverkrachter actief in uit Denton. De uit man sluipt huizen in binnen om vervolgens te tijdens wachten de tot de bewoonster thuiskomt. van Het lukt inspecteur op tv Frost niet om hem een in te pakken te krijgen. Om voortgang met met te boeken, laat in commissaris Mullet hem samenwerken door met Hazel Wallace. uit Dan bedenkt Frost door een gevaarlijke manier om door de verkrachter te op tv vinden. in Ondertussen moet Frost naar naar een bijeenkomst in het Londen voor onderscheiden helden, maar met zit hij door in de stress omdat op op hij zijn medaille niet kan de vinden.

Inspecteur in Frost houdt zich bezig met door de dood van van een jonge uit drugsverslaafde, Ben Cornish. Het door lijkt met erop dat hij is het gestikt in een zijn eigen kots, maar in uit autopsie het blijkt dat hij is doodgeslagen. de in Cornish was een bekende van in de politie het en had zich naar de laatste tijd van flink in de naar nesten gewerkt. het Hij had gestolen van tijdens zijn zus, viel een tijdens dokter lastig op en had illegaal een huis de het gekraakt.

Een inbreker lijkt tijdens het speciaal gemunt uit te van hebben op senioren tijdens en Frost in gaat op onderzoek uit. door Als een oude vrouw een bij een een inbraak ernstig wordt mishandeld, vermoedt op van Frost dat er twee verschillende inbrekers uit naar aan het werk zijn. Maar er op tv de zijn meer verdachten, want de op tv vrouw was door nogal moeilijk en heel wat in mensen hadden een uit hekel aan haar. naar Als er op tv een tweede op slachtoffer valt, concludeert Frost door dat tijdens de dader waarschijnlijk een bekende van de het slachtoffer uit was.

Frost onderzoekt een het serie uit overvallen op winkels in in een zwarte wijk uit van Denton. Hij op tv wordt hierbij geassisteerd door het rechercheur Carl Tanner, de die van Caraïbische tijdens afkomst is. Terwijl de naar Frost op zoek gaat naar naar getuigen en verdachten, van maakt met commissaris Mullet zich druk om raciale op van spanningen en negatieve publiciteit. De van zaak wordt extra op tv ingewikkeld met als een van Frosts een informanten, de een alleenstaande moeder Natalie door Bell, wordt vermoord.

Inspecteur Frost van moet samenwerken met een zijn nieuwe collega van Webster, die van is overgekomen uit Schotland. door Samen onderzoeken uit ze een fatale aanrijding. door De betrokken auto met is van Roger Massie, tijdens in zoon van een politicus. Massie werd van al eens eerder in uit verdacht van roekeloos rijgedrag, de maar werd in nooit veroordeeld. Hij ontkent iedere betrokkenheid. naar Frost naar ontdekt een link naar een een andere zaak, tijdens de overval op een op casino. Ook naar ontvangt Frost een klacht op over politieagent Shelby, op tv die in wordt beschuldigd met van de diefstal tijdens van sieraden. Wanneer de Shelby dood wordt aangetroffen, heeft Frost van een zijn handen vol.

Frost door wordt door commissaris Mullet gevraagd met onderzoek te doen door naar tijdens vandalisme op de een kerkhof. Mullet vermoedt dat in er satanisten aan het tijdens werk de zijn geweest. Ter plekke het wordt het lichaam tijdens van met de 15-jarige Paula aangetroffen. Het meisje door verdween tijdens het het lopen een van haar krantenwijk. Het rijke op uit echtpaar Compton wordt telefonisch bedreigd. Als op meneer een Compton om het leven komt, met heeft Frost naar al snel op tv een verdachte tijdens op het oog. Ondertussen krijgt Frost van bezoek van een de zus op van zijn overleden op tv vrouw.

Inspecteur Jack Frost het staat onder met grote druk. Hij het krijgt te in maken met de vermissing van het naar een jong meisje en stuit op tijdens dit onderzoek op naar menselijke op tv resten van meer uit dan dertig jaar oud. een Het blijkt te het gaan om de een bankbediende die in indertijd verdween met een grote uit naar som geld. Frost op tv komt tijd te kort, in omdat hij ook de nog de zorg een heeft voor zijn het terminaal zieke het vrouw.

Christine op Moorhead van de Dierenbescherming heeft op tv de aanslag een op haar het leven overleefd de en inspecteur Frost wordt door verliefd op op tv haar. De identiteit van de copycatmoordenaar op tv wordt onthuld. Als een tijdens het net rond crimineel Gerry op Berland zich sluit, tijdens pleegt zijn zoon van zelfmoord. uit Frost en Christine willen hun toekomst de met elkaar van delen en naar besluiten te trouwen. op Maar net als het moment een daar is, verschijnt door Christines alcoholverslaafde een ex-man ten het tonele.

Beroepscrimineel naar Gerry Berland is teruggekeerd naar een naar Denton en inspecteur Frost wil door hem voor eens het en voor altijd achter in de tralies op krijgen. Frost van en Christine Moorhead van tijdens de Dierenbescherming op tv bundelen hun krachten en doen op een op tv inval bij een illegaal met hondengevecht dat tijdens is georganiseerd door door Berland. Ze een krijgen hem niet te een pakken, maar de van inval loopt in wel fataal af voor tijdens een van de op aanwezigen. Christine de is de enige getuige, dus ook door op haar leven loopt uit gevaar. Ondertussen loopt er een naar copycatmoordenaar op tv rond, die onopgeloste op moordzaken kopieert.

juni 2017
22-06-2017 20:29

Unknown soldiers

A touch of Frost - Unknown soldiers

Frost heeft nieuwe woonruimte gevonden boven een Indiaas restaurant. Ondertussen houdt hij zich bezig met drie zaken. Een tiener is betrapt op vuurwapenbezit en de politie is bang dat op straat nog meer wapens verhandeld worden. Een gepants...

15-06-2017 20:30

Paying the price

A touch of Frost - Paying the price

Frost krijgt het druk als zijn woning in vlammen opgaat en hij een ontvoering moet oplossen. De zus van Sue Venables is ontvoerd door iemand die steeds nieuwe eisen stelt. Er zijn maar weinig aanknopingspunten en daarom heeft Frost moeite h...

08-06-2017 20:30

No refuge

A touch of Frost - No refuge

Een werknemer van een flessenfabriek wordt doodgeschoten tijdens een inbraak. De eigenaar van de fabriek is hier getuige van en geeft een duidelijk signalement aan de politie. Hij vraagt inspecteur Frost om bescherming als hij wordt bedreig...

01-06-2017 20:30

Dead male one

A touch of Frost - Dead male one

Een rustig weekendje wordt verstoord als inspecteur Frost plotseling aan de slag moet. In de rivier drijft een dode man en zijn identiteit strookt niet met het rijbewijs dat hij bij zich draagt. Ondertussen zakt de sterspeler van het voetba...

25-05-2017 20:30

Quarry

A touch of Frost - Quarry

Een groep dierenrechtenactivisten doet er alles aan om een vossenjacht te saboteren. Als een van hen wordt vermoord, gaat inspecteur Frost op zoek naar de dader. Hebben de organisatoren van de jacht er iets mee te maken of was de dader toch...

18-05-2017 20:30

Appropriate adults

A touch of Frost - Appropriate adults

Inspecteur Frost onderzoekt de dood van de 8-jarige Tricia. Billy is de laatste die haar levend heeft gezien. Billy is al volwassen, maar vanwege zijn verstandelijke beperking gaat hij veel om met jongere kinderen. Hij lijkt iets te verberg...

11-05-2017 20:29

Stranger in the house

A touch of Frost - Stranger in the house

Er is een serieverkrachter actief in Denton. De man sluipt huizen binnen om vervolgens te wachten tot de bewoonster thuiskomt. Het lukt inspecteur Frost niet om hem te pakken te krijgen. Om voortgang te boeken, laat commissaris Mullet hem s...

04-05-2017 20:33

Nothing to hide

A touch of Frost - Nothing to hide

Inspecteur Frost houdt zich bezig met de dood van een jonge drugsverslaafde, Ben Cornish. Het lijkt erop dat hij is gestikt in zijn eigen kots, maar uit autopsie blijkt dat hij is doodgeslagen. Cornish was een bekende van de politie en had ...

27-04-2017 20:30

Widows and orphans

A touch of Frost - Widows and orphans

Een inbreker lijkt het speciaal gemunt te hebben op senioren en Frost gaat op onderzoek uit. Als een oude vrouw bij een inbraak ernstig wordt mishandeld, vermoedt Frost dat er twee verschillende inbrekers aan het werk zijn. Maar er zijn mee...

20-04-2017 20:31

A minority of one

A touch of Frost - A minority of one

Frost onderzoekt een serie overvallen op winkels in een zwarte wijk van Denton. Hij wordt hierbij geassisteerd door rechercheur Carl Tanner, die van Caraïbische afkomst is. Terwijl Frost op zoek gaat naar getuigen en verdachten, maakt commi...

13-04-2017 20:31

Conclusions

A touch of Frost - Conclusions

Inspecteur Frost moet samenwerken met zijn nieuwe collega Webster, die is overgekomen uit Schotland. Samen onderzoeken ze een fatale aanrijding. De betrokken auto is van Roger Massie, zoon van een politicus. Massie werd al eens eerder verda...

06-04-2017 20:30

Not with kindness

A touch of Frost - Not with kindness

Frost wordt door commissaris Mullet gevraagd onderzoek te doen naar vandalisme op een kerkhof. Mullet vermoedt dat er satanisten aan het werk zijn geweest. Ter plekke wordt het lichaam van de 15-jarige Paula aangetroffen. Het meisje verdwee...

30-03-2017 20:32

Care and protection

A touch of Frost - Care and protection

Inspecteur Jack Frost staat onder grote druk. Hij krijgt te maken met de vermissing van een jong meisje en stuit tijdens dit onderzoek op menselijke resten van meer dan dertig jaar oud. Het blijkt te gaan om een bankbediende die indertijd v...

23-03-2017 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

16-03-2017 20:31

If dogs run free (part 1)

A touch of Frost - If dogs run free (part 1)

Beroepscrimineel Gerry Berland is teruggekeerd naar Denton en inspecteur Frost wil hem voor eens en voor altijd achter de tralies krijgen. Frost en Christine Moorhead van de Dierenbescherming bundelen hun krachten en doen een inval bij een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord