Programma gemist?

Vanaf vanavond wordt het op het zesde seizoen van in de Britse detectiveserie tijdens A Touch of tijdens Frost, over van de succesvolle inspecteur-detective tijdens Jack Frost, uitgezonden. De op afleveringen zijn iedere op tv donderdag om van 20.30 uur op RTL 8 de te zien. Superintendent door Mullett tijdens weet Jack Frost te overtuigen zijn het aanvraag tot uit ontslag weer op tv in te trekken, die de hij had ingediend op na op tv de dood van uit zijn protégé DS Barnard. Nu tijdens meldt op zich in Denton een van nieuwe jonge van Detective Sergeant aan: Hazel Wallace, naar een de agente die promotie heeft gemaakt uit en vol ambitie een is uit om de moord op van een kunsthandelaar op in te lossen. Frost raakt bij de tijdens de zaak betrokken wanneer van in het appartement van in de een kunsthandelaar vingerafdrukken worden gevonden van van de zogenaamde Appendix in man, wiens tijdens lijk meer dan een jaar tijdens geleden uit het de Denton rivier werd op gevist en het wiens tijdens dood de politie nog een steeds voor een het raadsel stelt.

Commissaris met Mullett moet het bezuinigingen doorvoeren en heeft op tv zijn oog laten in vallen op in Frost. Die houdt zich op tv ondertussen bezig met een uit ingewikkelde familiekwestie. Een naar pandjeshuis is de overvallen en de eigenaar wordt de kort daarna op vermoord. Zijn een ouders woonden bij hem uit in, net als op tv zijn kinderen. De in familie blijkt een het groot geheim met zich in op tv mee te dragen.

Langs op de oever in van een rivier tijdens wordt het levenloze lichaam van naar Jeanette Barr gevonden. Ze met is verdronken, maar op tv door volgens de lijkschouwer een niet in de rivier. De man tijdens in met wie ze een affaire had, door heeft een alibi, uit dus het gaat de verdenking tijdens naar Jeanettes man, tijdens Jack. Frost herinnert zich een in onderzoek uit naar de moord op Jacks in eerste vrouw, met tien jaar in geleden.

Rechercheur een Liz Maud is door bezig met een in vreemde zaak: iemand dringt een huizen binnen van om kinderen te injecteren met met water, met tijdens dodelijke op gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke op op zaak uit het verleden, maar denkt de met niet dat het om dezelfde het dader gaat. Ondertussen met houdt Frost zich tijdens bezig met met de dood in van een beruchte dief, op tv wiens lichaam met gevonden werd bij een verlaten tijdens boerderij.

Net de als Frost wil het beginnen aan een welverdiende op vakantie, wordt in in een met steegje het dode uit lichaam van een jongen gevonden. met Hij was gekneveld in en bedwelmd op tv en mist op tv een stuk van zijn pink. De op tv politie denkt in met eerste instantie op tv dat het om in de vermiste Bobby met Kirby gaat, maar het de blijkt tijdens een ander kind te naar zijn. van Bobby Kirby is ontvoerd en uit zijn kidnappers eisen op tv geld van een supermarktketen. op Frost op tv moet zijn vakantie tijdens uitstellen om op de moord en de ontvoering op de te tijdens lossen.

Op de universiteitscampus op raakt een studente de ernstig in gewond als ze van de naar trap wordt geduwd. op tv in De verdenking valt op de naar professor het psychologie, maar Frost onderzoekt ook op tv een andere mogelijkheid. uit Twee jaar eerder kwam naar namelijk een een andere studente onder op verdachte omstandigheden om het het leven. Frost houdt het zich naar verder bezig met een door overval het op het postkantoor, waarbij een medewerkster door werd uit neergestoken.

Frost met onderzoekt de in brute moord op uit Vicky Phillips, een jonge fysiotherapeute. uit Hij naar verdenkt een van haar tijdens patiënten, een naar man met een een crimineel verleden die zich bekeerde in tot in het christendom. Maar ook de een slager gedraagt door zich verdacht. Hij zegt in Vicky niet op tv te kennen, met hoewel zij de op sleutel had van het appartement boven van zijn op tv slagerij. Ondertussen houdt de politie tijdens tijdens zich bezig met het oplossen van van een met serie ramkraken.

Inspecteur naar Frost doet onderzoek naar de een moord een op Damien Law. Als gigolo met van kwam Law in contact op met veel verschillende vrouwen. Het het door lijkt erop dat minimaal op tv een van zijn cliëntes een in door obsessie had. Frost vraagt zich een af of een door recente zelfmoord iets met het de zaak te door maken heeft. een Ondertussen houdt Frost zich door ook uit bezig met een inbraak bij een de uit lokale cricketvereniging.

Frost heeft nieuwe van woonruimte door gevonden boven van een Indiaas restaurant. Ondertussen houdt een hij zich bezig uit met drie uit zaken. Een tiener met is betrapt tijdens op vuurwapenbezit en de politie is tijdens tijdens bang dat op straat nog meer uit wapens verhandeld worden. op tv het Een gepantserde bus is uit met geweld overvallen met en op op tv een militaire basis is met een soldaat na een door oefening dood uit aangetroffen.

Frost door krijgt het druk naar als zijn woning in vlammen het opgaat tijdens en hij een ontvoering moet op van oplossen. De zus van Sue Venables door is ontvoerd in door uit iemand die steeds nieuwe eisen het stelt. Er naar zijn maar weinig aanknopingspunten naar en op daarom heeft Frost moeite het hoofd het koel op te houden.

Een werknemer van op tv tijdens een flessenfabriek wordt doodgeschoten een tijdens een inbraak. De tijdens eigenaar van de fabriek op tijdens is hier getuige een van en geeft met een duidelijk signalement aan de de politie. Hij vraagt in inspecteur tijdens Frost om bescherming als hij het wordt bedreigd. Ondertussen overlijdt naar de het moeder van Shirley op Fisher en kan Frost met niet bij de door begrafenis met aanwezig zijn. Detective Lawson laat de privé en werk tijdens door elkaar van lopen, met serieuze met gevolgen.

Een de rustig weekendje het wordt verstoord als inspecteur de Frost plotseling aan met de slag moet. In de de rivier drijft tijdens een dode man en op tv zijn op tv identiteit strookt niet met het op een rijbewijs dat hij bij de zich draagt. Ondertussen tijdens zakt de van sterspeler van het voetbalteam met ineen bij een persconferentie tijdens en raakt met in coma. Tijdens naar de wedstrijd naar liep hij hoofdletsel het op, maar Frost van ontdekt dat er met was gesjoemeld met zijn in drinkfles.

Een uit groep dierenrechtenactivisten doet er alles de aan om een naar vossenjacht te saboteren. van Als de een van met hen wordt vermoord, de gaat inspecteur Frost op naar zoek naar de door dader. Hebben de organisatoren op van de jacht op tv er iets mee te naar maken of van was de dader toch naar een door mede-activist? Als er het een tweede dode valt, neemt in van het onderzoek een andere in wending.

Inspecteur Frost naar onderzoekt de door dood van de 8-jarige Tricia. de Billy is door de laatste een die haar levend heeft gezien. het Billy is van al volwassen, maar uit vanwege zijn verstandelijke beperking de gaat tijdens hij veel de om met jongere kinderen. de Hij lijkt iets te in verbergen en van daarom wordt hij gezien als door moordverdachte. door Maar Frost naar heeft daar zo zijn op twijfels over.

Er de is een serieverkrachter actief in met Denton. De in man sluipt huizen de binnen om vervolgens in te wachten tot de tijdens van bewoonster thuiskomt. Het lukt inspecteur de Frost op tv niet om hem te met pakken te krijgen. op Om voortgang te uit boeken, laat op tv commissaris Mullet hem op tv samenwerken met Hazel Wallace. Dan uit bedenkt Frost een tijdens gevaarlijke tijdens manier om de verkrachter in te vinden. naar Ondertussen moet Frost naar een uit bijeenkomst het in Londen voor onderscheiden helden, maar tijdens zit hij door in naar de stress omdat op tv hij zijn medaille niet op tv kan vinden.

augustus 2017
17-08-2017 20:32

Start seizoen 6: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 6: A Touch Of Frost

Vanaf vanavond wordt het zesde seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost, over de succesvolle inspecteur-detective Jack Frost, uitgezonden. De afleveringen zijn iedere donderdag om 20.30 uur op RTL 8 te zien. Superintendent Mu...

10-08-2017 20:30

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

03-08-2017 20:30

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

27-07-2017 20:30

House calls

A touch of Frost - House calls

Rechercheur Liz Maud is bezig met een vreemde zaak: iemand dringt huizen binnen om kinderen te injecteren met water, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke zaak uit het verleden, maar denkt niet dat het om dezelfde da...

20-07-2017 20:30

Penny for the guy

A touch of Frost - Penny for the guy

Net als Frost wil beginnen aan een welverdiende vakantie, wordt in een steegje het dode lichaam van een jongen gevonden. Hij was gekneveld en bedwelmd en mist een stuk van zijn pink. De politie denkt in eerste instantie dat het om de vermis...

13-07-2017 20:30

Deep waters

A touch of Frost - Deep waters

Op de universiteitscampus raakt een studente ernstig gewond als ze van de trap wordt geduwd. De verdenking valt op de professor psychologie, maar Frost onderzoekt ook een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam namelijk een andere studen...

06-07-2017 20:30

The things we do for love

A touch of Frost - The things we do for love

Frost onderzoekt de brute moord op Vicky Phillips, een jonge fysiotherapeute. Hij verdenkt een van haar patiënten, een man met een crimineel verleden die zich bekeerde tot het christendom. Maar ook de slager gedraagt zich verdacht. Hij zegt...

29-06-2017 20:30

Fun time for swingers

A touch of Frost - Fun time for swingers

Inspecteur Frost doet onderzoek naar de moord op Damien Law. Als gigolo kwam Law in contact met veel verschillende vrouwen. Het lijkt erop dat minimaal een van zijn cliëntes een obsessie had. Frost vraagt zich af of een recente zelfmoord ie...

22-06-2017 20:29

Unknown soldiers

A touch of Frost - Unknown soldiers

Frost heeft nieuwe woonruimte gevonden boven een Indiaas restaurant. Ondertussen houdt hij zich bezig met drie zaken. Een tiener is betrapt op vuurwapenbezit en de politie is bang dat op straat nog meer wapens verhandeld worden. Een gepants...

15-06-2017 20:30

Paying the price

A touch of Frost - Paying the price

Frost krijgt het druk als zijn woning in vlammen opgaat en hij een ontvoering moet oplossen. De zus van Sue Venables is ontvoerd door iemand die steeds nieuwe eisen stelt. Er zijn maar weinig aanknopingspunten en daarom heeft Frost moeite h...

08-06-2017 20:30

No refuge

A touch of Frost - No refuge

Een werknemer van een flessenfabriek wordt doodgeschoten tijdens een inbraak. De eigenaar van de fabriek is hier getuige van en geeft een duidelijk signalement aan de politie. Hij vraagt inspecteur Frost om bescherming als hij wordt bedreig...

01-06-2017 20:30

Dead male one

A touch of Frost - Dead male one

Een rustig weekendje wordt verstoord als inspecteur Frost plotseling aan de slag moet. In de rivier drijft een dode man en zijn identiteit strookt niet met het rijbewijs dat hij bij zich draagt. Ondertussen zakt de sterspeler van het voetba...

25-05-2017 20:30

Quarry

A touch of Frost - Quarry

Een groep dierenrechtenactivisten doet er alles aan om een vossenjacht te saboteren. Als een van hen wordt vermoord, gaat inspecteur Frost op zoek naar de dader. Hebben de organisatoren van de jacht er iets mee te maken of was de dader toch...

18-05-2017 20:30

Appropriate adults

A touch of Frost - Appropriate adults

Inspecteur Frost onderzoekt de dood van de 8-jarige Tricia. Billy is de laatste die haar levend heeft gezien. Billy is al volwassen, maar vanwege zijn verstandelijke beperking gaat hij veel om met jongere kinderen. Hij lijkt iets te verberg...

11-05-2017 20:29

Stranger in the house

A touch of Frost - Stranger in the house

Er is een serieverkrachter actief in Denton. De man sluipt huizen binnen om vervolgens te wachten tot de bewoonster thuiskomt. Het lukt inspecteur Frost niet om hem te pakken te krijgen. Om voortgang te boeken, laat commissaris Mullet hem s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord