Programma gemist?

Seizoen op tv 9 - een Aflevering 2 - Britse detectiveserie: op Mistaken met identity (part 2): De jonge naar medewerker op tv van het vermoorde koppel wordt gearresteerd, een maar Frost uit gelooft niet op tv dat de man een moordenaar op tv is. De druk een op wordt nog groter op wanneer de dochter van een in plaatselijke trainer van op racepaarden tijdens spoorloos verdwijnt. Frost denkt niet van dat de op tv zaak iets te maken heeft naar met uit de moorden, van maar hij gaat toch het op onderzoek in de op tv gesloten wereld van in de paardenraces. de Ondertussen lijkt er een ook een verband te op tv bestaan met tussen de recente moorden uit en een misdaad van 12 in jaar geleden. een Samen met psychologe uit Pam Hartley probeert Frost naar uit een profiel van de op moordenaar op te uit stellen.

Vanavond door is het eerste op deel van het door negende seizoen van de naar Britse detectiveserie A naar Touch Of uit Frost te naar zien op RTL 8. Er wordt met een door inspectie van een op regeringscommissaris verwacht in Denton, maar de Frost ontsnapt door aan de administratieve haarkloverij het door van Mullet door naar het een congres te gaan. van Daar uit ontmoet hij psychologe Pam Hartley. Het uit op klikt meteen tussen de twee en van van Frost laat zich tijdens prompt strikken... als spreker op op een volgend congres. Kort met het daarna wordt in een op tv lokaal waterreservoir een naar lijk gevonden. tijdens Eerst denkt Frost aan zelfmoord, maar uit later blijkt de dat de door man elders aan zijn met einde de is gekomen en in dat het dus moord op tv is.

Na op de vondst van het lichaam door op van de vermiste chirurg Helena in Gibson, gaat door Frost op zoek in naar haar moordenaar. Het onderzoek met verloopt moeizaam, omdat op het van tijdstip van de moord de niet overeenkomt op met het bewijsmateriaal. Ondertussen met wordt Frosts het nieuwe partner, Reid, tijdens in elkaar op tv geslagen. Frost vermoedt dat door de vechtpartij iets een te maken heeft met Reids tijdens tijdens onderzoek naar Timothy Hamilton, een naar rijke het student die zich bezighoudt met schimmige op tv zaken. Als met Frost het de moordenaar van Helena Gibson in op het spoor door komt, volgt met een levensgevaarlijke naar achtervolging.

Vanavond is de van van eerste aflevering van het achtste op tv seizoen van de in Britse tijdens detectiveserie A Touch naar Of Frost, over het de eigengereide inspecteur-detective Jack tijdens Frost, te zien op RTL van 8. door Het achtste met seizoen is in 2001 voor door het het eerst uitgezonden op de Britse televisie. Een van in vrouw wordt dood aangetroffen tijdens op de op rails, maar het lijkt door erop dat naar ze al overleden naar was voor ze door de door trein werd geraakt. met Tegelijk worden Frost en van zijn team naar geconfronteerd met de verdwijning in van een gereputeerd uit chirurg van een op tv plaatselijk met hospitaal.

Frost door is nog steeds bezig op tv met het op onderzoek naar de moord de op rechercheur Tim tijdens Fox. door Was het een een criminele afrekening, een door noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of naar toch een de gerichte actie van een op tv collega? En uit dan is er nog uit die uit andere zaak: heeft het de verdachte uit dood van een medewerker tijdens van de tijdens energiecentrale iets te maken met willekeurig op vermoorde de huisdieren? Ondanks Frosts afkeer een van computers, vraagt hij de agente Susan Kavanagh op op zoek te van gaan een naar bewijs in in de digitale database. Als zij naar door iets vindt, onderneemt van ze direct actie. Frost is geschokt op tv als de hij zich realiseert uit dat hij uit haar in gevaar heeft van gebracht.

De laatste van kerstdagen van van het millennium verlopen door allesbehalve vredig voor naar inspecteur Frost. De jonge rechercheur op op Tim Fox wordt met vermoord, huisdieren worden beschoten en op tv een medewerker in van de energiecentrale valt het onder verdachte omstandigheden door te pletter. De vrouw de van Fox had op een affaire met met op tv een van zijn naar collega's, Mark Newcombe. van Maar Newcombe ontkent iedere betrokkenheid bij op de moord op en zoekt van de dader in de hoek op tv van een het groep tijdens autodieven, die Fox het en hij op het spoor door waren. Op het tijdens politiebureau krijgt Frost ondersteuning op een van de ambitieuze Susan Kavanagh, die door door hem helpt met op tv het nieuwste computersysteem.

Hoofdcommissaris Mullett de heeft een paar een weken vrij en brengt door veel het tijd door op de golfbaan. van in Daar loopt ook een oplichter in rond, die nooit op tv zijn rekeningen betaalt uit en geregeld met een auto 'leent'. Hij is de de geen prioriteit voor van de politie, totdat hij de in het vaarwater het komt van op Mullett en er een op lijk wordt gevonden in een de kofferbak van een uit het 'geleende' auto. Het een lichaam is van Richard met Dearne, een drugsdealer het die onlangs nog op door Frost werd uit ondervraagd.

Frost door onderzoekt de ietwat overdreven overval van op een lokale van brouwerij. Verder het stort hij zich op van een zaak die door in uit eerste instantie lijkt op op een verkeersongeluk. Een naar vrouw naar is aangereden en in kritieke van toestand opgenomen het in het ziekenhuis. De dader het uit is spoorloos. Frost ontdekt dat de op tv vrouw er een op geheim met leven op de nahield.

Frost in moet tijdelijk met op een politiehond passen. in Het dier heeft meteen uit een grote de hekel aan met commissaris Mullett, dus met Frost mag het beestje wel. De door uit hond kan hem door meteen helpen met het oplossen van op tv twee moorden. op tv Een dakloos tienermeisje naar wordt van dood aangetroffen in de tijdens rivier. Ze naar was weggelopen van huis uit en is voordat naar ze verdronk vreselijk mishandeld. op tv Als er een arm met aanspoelt het in Hull, in blijkt deze van een milieu-inspecteur van te zijn. Hij van deed onderzoek naar het een een vleesverwerkingsbedrijf.

Vanaf het vanavond wordt het zesde op tv seizoen van de in Britse detectiveserie A Touch op of van Frost, over de succesvolle op inspecteur-detective Jack tijdens Frost, uitgezonden. in De afleveringen zijn iedere donderdag naar om 20.30 uur op uit het RTL 8 te zien. Superintendent Mullett naar weet met Jack Frost te overtuigen een zijn aanvraag de tot ontslag weer uit in te trekken, in die hij met had ingediend na de tijdens dood van uit zijn protégé DS Barnard. Nu op tv meldt zich in Denton door een nieuwe jonge op tv uit Detective Sergeant aan: Hazel Wallace, een het het agente die promotie uit heeft gemaakt en vol ambitie is naar om de tijdens moord op een op kunsthandelaar op op tv te lossen. het Frost raakt bij de in zaak betrokken een wanneer in het appartement van de een kunsthandelaar een vingerafdrukken worden gevonden van de de zogenaamde Appendix door man, wiens lijk de meer dan een de jaar geleden uit naar de Denton rivier werd op tv gevist en wiens op tv dood de de politie nog op steeds voor het een raadsel stelt.

Commissaris tijdens Mullett moet bezuinigingen het doorvoeren en met heeft zijn oog in laten vallen op Frost. Die tijdens houdt zich op tv ondertussen bezig met de een ingewikkelde familiekwestie. door Een pandjeshuis het is overvallen en de eigenaar een wordt kort van daarna vermoord. Zijn ouders woonden in bij op hem in, met net als zijn door kinderen. De familie blijkt in een groot geheim met met zich mee te van dragen.

Langs de oever op van een rivier door de wordt het levenloze lichaam het van Jeanette Barr gevonden. Ze uit de is verdronken, maar volgens van de lijkschouwer niet in het de rivier. door De man met wie ze het een affaire had, met heeft door een alibi, dus gaat het de verdenking naar op tv Jeanettes man, Jack. Frost van herinnert de zich een uit onderzoek naar de door moord op Jacks op eerste vrouw, tien jaar door geleden.

Rechercheur uit Liz Maud door is bezig met een vreemde zaak: uit iemand tijdens dringt huizen binnen om kinderen in te het injecteren met water, met door dodelijke gevolgen. door Frost herinnert zich een tijdens soortgelijke zaak uit een het verleden, uit maar denkt niet dat in het om dezelfde dader een gaat. Ondertussen houdt op tv op Frost zich bezig met de dood op tv op tv van een beruchte dief, wiens de lichaam gevonden werd bij uit een verlaten het boerderij.

Net de als Frost wil een beginnen aan een welverdiende vakantie, de op wordt in een door steegje het dode uit lichaam van een jongen door gevonden. Hij was gekneveld en naar in bedwelmd en mist op tv een stuk van op tv zijn pink. De politie denkt door in uit eerste instantie dat met het om de vermiste Bobby op Kirby gaat, maar met het de blijkt een ander kind te zijn. in Bobby tijdens Kirby is ontvoerd en zijn in kidnappers eisen geld op tv van een supermarktketen. tijdens op Frost moet zijn vakantie uitstellen in om de moord naar en de tijdens ontvoering op door te lossen.

Op de tijdens universiteitscampus raakt een studente naar ernstig op tv gewond als de ze van de trap wordt op tv geduwd. uit De verdenking valt op de uit professor psychologie, maar van Frost onderzoekt ook een op tv andere met mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam op tv namelijk een andere op studente onder verdachte uit omstandigheden om uit het leven. in Frost houdt met zich verder bezig met uit een overval op naar het postkantoor, door waarbij een medewerkster werd tijdens neergestoken.

oktober 2017
19-10-2017 20:32

A Touch Of Frost

A touch of Frost - A Touch Of Frost

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Britse detectiveserie: Mistaken identity (part 2): De jonge medewerker van het vermoorde koppel wordt gearresteerd, maar Frost gelooft niet dat de man een moordenaar is. De druk wordt nog groter wanneer de dochter...

12-10-2017 20:31

Start seizoen 9: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 9: A Touch Of Frost

Vanavond is het eerste deel van het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost te zien op RTL 8. Er wordt een inspectie van een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar Frost ontsnapt aan de administratieve haarklove...

05-10-2017 20:32

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

28-09-2017 20:32

Seizoen 8: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Seizoen 8: A Touch Of Frost

Vanavond is de eerste aflevering van het achtste seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost, over de eigengereide inspecteur-detective Jack Frost, te zien op RTL 8. Het achtste seizoen is in 2001 voor het eerst uitgezonden op de ...

21-09-2017 20:30

Line of fire (part 2)

A touch of Frost - Line of fire (part 2)

Frost is nog steeds bezig met het onderzoek naar de moord op rechercheur Tim Fox. Was het een criminele afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of toch een gerichte actie van een collega? En dan is er nog die andere zaak: heeft...

14-09-2017 20:33

Line of fire (part 1)

A touch of Frost - Line of fire (part 1)

De laatste kerstdagen van het millennium verlopen allesbehalve vredig voor inspecteur Frost. De jonge rechercheur Tim Fox wordt vermoord, huisdieren worden beschoten en een medewerker van de energiecentrale valt onder verdachte omstandighed...

07-09-2017 20:32

Keys of the car

A touch of Frost - Keys of the car

Hoofdcommissaris Mullett heeft een paar weken vrij en brengt veel tijd door op de golfbaan. Daar loopt ook een oplichter rond, die nooit zijn rekeningen betaalt en geregeld een auto 'leent'. Hij is geen prioriteit voor de politie, totdat hi...

31-08-2017 20:31

Private lives

A touch of Frost - Private lives

Frost onderzoekt de ietwat overdreven overval op een lokale brouwerij. Verder stort hij zich op een zaak die in eerste instantie lijkt op een verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De d...

24-08-2017 20:31

One man's meat

A touch of Frost - One man's meat

Frost moet tijdelijk op een politiehond passen. Het dier heeft meteen een grote hekel aan commissaris Mullett, dus Frost mag het beestje wel. De hond kan hem meteen helpen met het oplossen van twee moorden. Een dakloos tienermeisje wordt do...

17-08-2017 20:32

Start seizoen 6: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 6: A Touch Of Frost

Vanaf vanavond wordt het zesde seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost, over de succesvolle inspecteur-detective Jack Frost, uitgezonden. De afleveringen zijn iedere donderdag om 20.30 uur op RTL 8 te zien. Superintendent Mu...

10-08-2017 20:30

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

03-08-2017 20:30

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

27-07-2017 20:30

House calls

A touch of Frost - House calls

Rechercheur Liz Maud is bezig met een vreemde zaak: iemand dringt huizen binnen om kinderen te injecteren met water, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke zaak uit het verleden, maar denkt niet dat het om dezelfde da...

20-07-2017 20:30

Penny for the guy

A touch of Frost - Penny for the guy

Net als Frost wil beginnen aan een welverdiende vakantie, wordt in een steegje het dode lichaam van een jongen gevonden. Hij was gekneveld en bedwelmd en mist een stuk van zijn pink. De politie denkt in eerste instantie dat het om de vermis...

13-07-2017 20:30

Deep waters

A touch of Frost - Deep waters

Op de universiteitscampus raakt een studente ernstig gewond als ze van de trap wordt geduwd. De verdenking valt op de professor psychologie, maar Frost onderzoekt ook een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam namelijk een andere studen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 19-10-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord