Programma gemist?

Seizoen 11 in - een Aflevering 1 - Britse detectiveserie. Another Life. Frost naar keert op terug na naar zijn schorsing en krijgt meteen op tv twee moorden in op zijn bord: een met man op tv wordt uit het kanaal gevist met van een van grote som geld in van zijn zakken en in de tijdens een recyclagebedrijf wordt in van een vrieskast het in stukken op tv gesneden tijdens lichaam gevonden van de een andere man. met Bij het het lichaam bevinden zich vreemd door genoeg twee van linkervoeten.

Inspecteur het Frost heeft de veel aan zijn hoofd: hij maakt op tv kans naar op promotie en heeft het een geheime aanbidder die door hem cadeautjes met stuurt. En dan door krijgt hij op tv ook nog eens te maken het met een op tv dodelijk uit verkeersongeval en de vermissing van uit een kind. Hebben een deze uit zaken iets met elkaar te maken? naar En wat het is de rol in van een pedofiel met die in de naar buurt is komen van wonen?

Een uit autistische tiener meldt op tv zich op het politiebureau. op tv Hij op was getuige van een gewelddadige op beroving bij een door steengroeve. van Hij claimt dat er met buitenaardse wezens zijn geland, van daarom twijfelen op tv de agenten aan de betrouwbaarheid op een van zijn verklaring. het Inspecteur Frost houdt zich ondertussen bezig door met het een serie inbraken. op tv Een bezorgrestaurant lijkt hier tijdens iets mee naar te maken te een hebben.

Vanaf naar vanavond wordt seizoen 10 van tijdens de van Britse detectiveserie A Touch of naar het Frost uitgezonden op RTL 8. door De drie het afleveringen, die in van 2003 voor tijdens het eerst op tv door verschenen, zijn tijdens de komende woensdagen om op 20:30 uur te in zien op RTL 8. op tv De zender blijft het ook in van 2019 A Touch of Frost uit uit uitzenden in 'Detectives op met woensdag'. Frost moet in deze aflevering uit Cathy Thompson beschermen, uit een de vrouw die op kroongetuige was van een door drugsmoord in met opdracht van maffiabaas Jack Flynn. op tv Ze door wordt met de een dood bedreigd en Frost laat een haar onderduiken van op een geheim met adres.

In de van zoektocht naar een psychopathische van moordenaar roept Frost door een de hulp in van psycholoog Pam uit Hartley. Frost een vindt uit haar meer dan aardig en van er bloeit door iets moois op tussen met hen. Inspecteur Toolan is een op tv ervan overtuigd dat naar klusjesman Mike Patterson met de moordenaar is van in het echtpaar Harris, met maar Frost heeft daar door zo uit zijn twijfels over.

Vanaf het vanavond is het door negende seizoen tijdens van de Britse detectiveserie A Touch op tv of Frost te de zien op uit RTL 8. in Dit seizoen bestaat uit slechts in twee naar afleveringen, die een in 2002 voor het eerst in op tv een werden uitgezonden. Deel twee is tijdens volgende week woensdag op tv om 20:30 naar uur te van zien op de RTL 8. De op tv weken daarna zijn de een volgende seizoenen van van de serie te zien. Er wordt op een inspectie van op tv een tijdens regeringscommissaris verwacht op tv in Denton, maar Frost door ontsnapt aan de de administratieve haarkloverij van tijdens Mullet door naar de een congres te gaan. Daar van ontmoet hij psychologe een Pam Hartley. met Het klikt tijdens meteen tussen de twee het en Frost in laat zich prompt strikken... door als spreker op van een volgend congres. een Kort daarna wordt de in een lokaal waterreservoir van een lijk het gevonden. door Eerst denkt Frost van aan zelfmoord, maar later blijkt dat het van de man elders aan tijdens zijn einde is met gekomen en dat het het dus moord van is.

Na het de vondst van op tv het lichaam van de vermiste met chirurg Helena Gibson, een een gaat Frost op zoek naar haar uit moordenaar. Het onderzoek de uit verloopt moeizaam, omdat het op tv tijdstip van de moord niet naar overeenkomt met met het bewijsmateriaal. het Ondertussen wordt een Frosts nieuwe partner, Reid, in in elkaar van geslagen. Frost vermoedt dat de vechtpartij op iets met te maken heeft in met Reids onderzoek naar door Timothy Hamilton, een op tv rijke student die tijdens zich bezighoudt het met schimmige zaken. uit Als Frost de moordenaar van tijdens Helena tijdens Gibson op het spoor komt, met volgt een levensgevaarlijke met met achtervolging.

Vanavond op start het achtste op seizoen van een de Britse detectiveserie A Touch in of Frost. Dit met seizoen bestaat tijdens uit twee afleveringen en in was in 2001 met voor in het eerst te zien op tv op televisie. Volgende week woensdag het uit is deel twee een te zien. Een vrouw een wordt dood aangetroffen op de in rails, maar het op tv lijkt erop met dat ze al met overleden was voor ze in door de trein werd naar geraakt. Tegelijk worden tijdens Frost en zijn de team op geconfronteerd met de de verdwijning van een de gereputeerd chirurg van een op tv plaatselijk op tv hospitaal.

Frost is het nog steeds bezig met op het onderzoek met naar de moord op van rechercheur Tim Fox. het van Was het een criminele afrekening, tijdens een op tv noodlottig ongeluk tijdens uit een ruzie of toch een een gerichte actie naar van een collega? En dan op tv is er een nog die andere naar zaak: heeft de verdachte tijdens dood van op tv een medewerker met van de energiecentrale de iets te door maken met willekeurig vermoorde huisdieren? van Ondanks Frosts afkeer van van computers, vraagt door hij op tv agente Susan Kavanagh op zoek een te op gaan naar bewijs in een de digitale database. Als zij uit in iets vindt, onderneemt ze direct actie. in Frost is op tv geschokt als hij zich het realiseert dat hij met naar haar in gevaar heeft uit gebracht.

De met laatste kerstdagen van het van millennium verlopen door allesbehalve vredig op voor inspecteur Frost. De jonge in rechercheur uit Tim Fox wordt vermoord, huisdieren door worden uit beschoten en een medewerker een van de uit energiecentrale valt onder verdachte omstandigheden te van pletter. De tijdens vrouw tijdens van Fox had een affaire met de een van zijn de collega's, Mark Newcombe. door Maar tijdens Newcombe ontkent iedere betrokkenheid een bij in de moord en zoekt de in dader in de in hoek van het een groep autodieven, die tijdens Fox en hij naar op door het spoor waren. Op naar het politiebureau krijgt op tv Frost ondersteuning van uit de ambitieuze Susan Kavanagh, die een het hem helpt met het nieuwste van computersysteem.

Hoofdcommissaris naar Mullett heeft een door paar weken vrij door en brengt met veel tijd door op de golfbaan. uit Daar de loopt ook een oplichter rond, door uit die nooit zijn rekeningen betaalt de en geregeld een met auto 'leent'. Hij is op geen prioriteit het voor door de politie, totdat in hij in het vaarwater komt van uit Mullett en op tv er een van lijk wordt tijdens gevonden in de de kofferbak van een de 'geleende' auto. Het met lichaam is van Richard op tv Dearne, een drugsdealer die onlangs tijdens nog door Frost op op werd ondervraagd.

Frost tijdens onderzoekt de van ietwat overdreven overval op op tv een lokale van brouwerij. Verder stort hij van zich op een met zaak die in eerste van instantie door lijkt op een verkeersongeluk. Een in vrouw is in aangereden en in van kritieke toestand van opgenomen in het ziekenhuis. De met dader is spoorloos. Frost van ontdekt dat de door op tv vrouw er een in geheim leven op uit nahield.

Frost moet uit tijdelijk op een op politiehond passen. in Het dier heeft meteen van een naar grote hekel aan commissaris Mullett, dus naar Frost met mag het beestje wel. op tv De hond kan op hem meteen helpen met in de het oplossen van twee met moorden. Een dakloos tienermeisje naar wordt dood aangetroffen in op de rivier. Ze een was naar weggelopen van van huis en is voordat uit ze verdronk vreselijk mishandeld. Als de er op tv een arm aanspoelt de in Hull, blijkt met deze van een milieu-inspecteur op te zijn. een Hij deed in onderzoek naar een tijdens vleesverwerkingsbedrijf.

Vanavond op tv start RTL de 8 met seizoen 6 van van de Britse tijdens detectiveserie A Touch met of Frost. De komende door woensdagen door zijn de vier de afleveringen uit 1999 om 20:30 op tv uur te zien. Superintendent een Mullett weet Jack Frost het te overtuigen zijn met met aanvraag tot ontslag een weer in te trekken, die hij van had ingediend uit na de dood op tv van zijn protégé tijdens DS de Barnard. Nu meldt zich een in Denton op tv een nieuwe jonge Detective Sergeant het aan: Hazel Wallace, met een een agente die promotie heeft gemaakt en door vol ambitie op tv is om het de moord op een van kunsthandelaar op te lossen. op tv Frost geraakt bij naar de zaak het betrokken wanneer in het een appartement van een de van kunsthandelaar vingerafdrukken worden gevonden op tv van de van zogenaamde Appendix man, wiens lijk meer het naar dan een jaar met geleden uit de Denton rivier op werd gevist en op wiens dood de het politie nog steeds op tv voor een raadsel uit stelt.

Commissaris door Mullett moet bezuinigingen op doorvoeren en heeft zijn naar oog laten uit vallen op Frost. Die houdt uit van zich ondertussen bezig met naar een ingewikkelde in familiekwestie. Een pandjeshuis door is overvallen en de uit eigenaar wordt kort daarna de vermoord. Zijn ouders woonden op tv de bij hem in, de net als zijn het kinderen. De familie blijkt een groot tijdens geheim met zich op tijdens mee te dragen.

januari 2019
23-01-2019 20:30

A Touch of Frost

A touch of Frost - A Touch of Frost

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Britse detectiveserie. Another Life. Frost keert terug na zijn schorsing en krijgt meteen twee moorden op zijn bord: een man wordt uit het kanaal gevist met een grote som geld in zijn zakken en in een recyclage...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

05-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 8

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 8

Vanavond start het achtste seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen bestaat uit twee afleveringen en was in 2001 voor het eerst te zien op televisie. Volgende week woensdag is deel twee te zien. Een vrouw wordt do...

28-11-2018 20:32

Line of fire (part 2)

A touch of Frost - Line of fire (part 2)

Frost is nog steeds bezig met het onderzoek naar de moord op rechercheur Tim Fox. Was het een criminele afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of toch een gerichte actie van een collega? En dan is er nog die andere zaak: heeft...

21-11-2018 20:34

Line of fire (part 1)

A touch of Frost - Line of fire (part 1)

De laatste kerstdagen van het millennium verlopen allesbehalve vredig voor inspecteur Frost. De jonge rechercheur Tim Fox wordt vermoord, huisdieren worden beschoten en een medewerker van de energiecentrale valt onder verdachte omstandighed...

14-11-2018 20:33

Keys of the car

A touch of Frost - Keys of the car

Hoofdcommissaris Mullett heeft een paar weken vrij en brengt veel tijd door op de golfbaan. Daar loopt ook een oplichter rond, die nooit zijn rekeningen betaalt en geregeld een auto 'leent'. Hij is geen prioriteit voor de politie, totdat hi...

07-11-2018 20:32

Private lives

A touch of Frost - Private lives

Frost onderzoekt de ietwat overdreven overval op een lokale brouwerij. Verder stort hij zich op een zaak die in eerste instantie lijkt op een verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De d...

31-10-2018 20:31

One man's meat

A touch of Frost - One man's meat

Frost moet tijdelijk op een politiehond passen. Het dier heeft meteen een grote hekel aan commissaris Mullett, dus Frost mag het beestje wel. De hond kan hem meteen helpen met het oplossen van twee moorden. Een dakloos tienermeisje wordt do...

24-10-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 6

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 6

Vanavond start RTL 8 met seizoen 6 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost. De komende woensdagen zijn de vier afleveringen uit 1999 om 20:30 uur te zien. Superintendent Mullett weet Jack Frost te overtuigen zijn aanvraag tot ontslag...

17-10-2018 20:34

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 76
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord