Programma gemist?

Seizoen 7 - op uit Aflevering 1 - Britse detectiveserie. Line op of Fire: Part tijdens 1. Voor Jack de Frost is er weinig op reden tot kerstvreugde, met want de een bediende in een lokaal energiebedrijf uit op tv komt om in een van mysterieus ongeval. Op diezelfde op tv dag wordt zijn huis door van geplunderd en is uit er een grote stijging het van het van aantal neergeschoten katten de in Denton. Tot overmaat door van ramp met wordt de detective van het door regionale misdaadteam, Tim Fox op vermoord. De bewijzen op in wijzen in de richting het van politie in corruptie.

Hoofdcommissaris Mullett heeft tijdens door een paar weken vrij en brengt tijdens op tv veel tijd door op de golfbaan. tijdens met Daar loopt ook een de oplichter rond, die nooit van zijn rekeningen tijdens betaalt en met geregeld een auto uit 'leent'. Hij is geen in prioriteit voor op tv de politie, totdat op hij in het vaarwater komt uit van op tv Mullett en er op tv een lijk wordt gevonden de in de kofferbak van van een 'geleende' auto. uit Het lichaam naar is van uit Richard Dearne, een drugsdealer op tv die onlangs de nog door Frost werd door ondervraagd.

Frost onderzoekt de de ietwat de overdreven overval op een naar lokale tijdens brouwerij. Verder stort hij met zich op een door zaak die in naar eerste instantie lijkt op een de naar verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en de door in kritieke toestand de opgenomen in het ziekenhuis. tijdens De dader is op tv spoorloos. Frost ontdekt dat het de vrouw er van een geheim tijdens leven op op nahield.

Frost tijdens moet tijdelijk op een politiehond door passen. in Het dier heeft op tv meteen een grote hekel aan van commissaris Mullett, in dus Frost naar mag het door beestje wel. De hond kan op tv hem meteen op helpen met het oplossen van op tv twee moorden. van Een dakloos tienermeisje in wordt op dood aangetroffen in de rivier. in Ze was op tv weggelopen van naar huis en is voordat ze in verdronk de vreselijk mishandeld. Als tijdens er een arm aanspoelt op in Hull, van blijkt deze van een naar milieu-inspecteur te zijn. Hij deed de onderzoek op naar een met vleesverwerkingsbedrijf.

Vanavond start van RTL op tv 8 met seizoen naar 6 van de Britse detectiveserie A de Touch of in Frost. De komende woensdagen uit zijn de vier tijdens met afleveringen uit 1999 om in 20:30 uur te het zien. Superintendent Mullett weet Jack Frost een tijdens te overtuigen zijn aanvraag tot ontslag van weer met in te trekken, die hij naar had naar ingediend na de dood van op uit zijn protégé DS Barnard. Nu meldt in zich het in Denton een naar nieuwe jonge Detective Sergeant aan: een op Hazel Wallace, een agente uit die promotie heeft op tv gemaakt en vol het ambitie is om de het moord op een kunsthandelaar de op te met lossen. Frost op tv geraakt bij op de zaak betrokken wanneer de in het appartement van met de kunsthandelaar met vingerafdrukken worden gevonden van van de zogenaamde Appendix man, de in wiens lijk meer met dan een jaar geleden uit de in Denton rivier met werd gevist en tijdens wiens dood de politie op nog steeds uit voor een raadsel in stelt.

Commissaris Mullett moet het bezuinigingen doorvoeren en tijdens heeft zijn oog een laten van vallen op Frost. op Die houdt zich tijdens ondertussen bezig met een door ingewikkelde uit familiekwestie. Een pandjeshuis op tv is overvallen en de eigenaar naar wordt kort uit daarna vermoord. Zijn ouders woonden met bij hem in, van in net als zijn kinderen. De op familie blijkt met een groot geheim met zich door op tv mee te dragen.

Langs van de oever van een rivier met wordt het levenloze uit lichaam van Jeanette het Barr gevonden. Ze een een is verdronken, maar volgens tijdens de lijkschouwer niet in de van rivier. De man het met met wie ze de een affaire had, uit heeft een alibi, dus tijdens gaat de verdenking naar Jeanettes het man, Jack. naar Frost herinnert zich een naar onderzoek naar de een moord op op Jacks eerste vrouw, tien naar jaar een geleden.

Rechercheur met Liz Maud is in bezig met de een vreemde zaak: iemand dringt het huizen binnen om door kinderen met met water te injecteren, met op dodelijke gevolgen. Frost tijdens herinnert zich op tv een soortgelijke zaak uit het de verleden, maar naar denkt niet tijdens dat het om uit dezelfde dader gaat. van Ondertussen houdt Frost zich bezig door met de dood op naar van een beruchte dief, wiens in lichaam gevonden werd tijdens bij een verlaten op boerderij.

Net als Frost op tv op tv wil beginnen aan een een welverdiende vakantie, wordt in een met naar steegje het dode lichaam van van een de jongen gevonden. Hij was gekneveld en naar bedwelmd en mist door een tijdens stuk van zijn pink. op tv De politie denkt op tv in eerste instantie dat het uit het om de vermiste Bobby met Kirby gaat, maar uit het tijdens blijkt een ander kind te van zijn. het Bobby Kirby is ontvoerd met en zijn kidnappers door eisen geld van een tijdens supermarktketen. op tv Frost moet zijn vakantie naar uitstellen om de de moord en de ontvoering op in in te lossen.

Op de universiteitscampus op tv raakt een het studente ernstig tijdens gewond als ze van het de trap wordt tijdens geduwd. van De verdenking valt op de professor de psychologie, maar op Frost onderzoekt ook een de andere naar mogelijkheid. Twee jaar door eerder kwam tijdens namelijk een andere studente van onder verdachte omstandigheden naar om het leven. Frost een houdt naar zich verder bezig met een overval door op met het postkantoor, een waarbij een medewerkster werd van neergestoken.

Frost onderzoekt door de met brute moord op Vicky uit Phillips, een van jonge fysiotherapeute. Hij verdenkt een een van door haar patiënten, een man de met een crimineel op tv verleden die zich met bekeerde tot het christendom. de Maar ook de door slager gedraagt zich de verdacht. op tv Hij zegt Vicky niet de te kennen, het hoewel zij de sleutel van had van het appartement een boven zijn slagerij. Ondertussen van houdt in de politie zich bezig van met het oplossen van door op een serie ramkraken.

Inspecteur Frost van doet onderzoek naar een de moord het op Damien Law. de Als gigolo kwam Law in uit contact met op veel een verschillende vrouwen. Het lijkt erop naar dat minimaal een in van zijn cliëntes een in obsessie had. Frost op tv vraagt een zich af op of een recente zelfmoord het iets met de zaak een te maken heeft. op tv Ondertussen naar houdt Frost zich uit ook bezig met een de inbraak bij de op tv lokale cricketvereniging.

Frost heeft nieuwe tijdens in woonruimte gevonden boven een op Indiaas restaurant. van Ondertussen houdt hij zich bezig met van drie zaken. Een van naar tiener is betrapt op het vuurwapenbezit en de politie is van door bang dat op straat nog een meer wapens verhandeld worden. naar op Een gepantserde bus is met geweld het overvallen met en op een een militaire basis door is een soldaat na een oefening door dood naar aangetroffen.

Frost op krijgt het druk het als zijn woning met in vlammen opgaat en op hij een ontvoering moet tijdens oplossen. De zus het van uit Sue Venables is met ontvoerd door iemand die het steeds nieuwe in eisen stelt. Er zijn een maar weinig aanknopingspunten en tijdens daarom heeft Frost op moeite het het hoofd van koel te houden.

Een werknemer van de uit een flessenfabriek wordt van doodgeschoten tijdens een inbraak. De uit eigenaar in van de fabriek is hier getuige het van van en geeft een uit duidelijk signalement naar aan de politie. Hij door vraagt inspecteur Frost van om bescherming als door hij wordt bedreigd. uit Ondertussen overlijdt de moeder de van Shirley Fisher en met kan Frost van niet bij de op tv begrafenis aanwezig zijn. Detective door Lawson laat naar privé en werk van door met elkaar lopen, met serieuze het gevolgen.

november 2018
21-11-2018 20:32

A Touch of Frost

A touch of Frost - A Touch of Frost

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Britse detectiveserie. Line of Fire: Part 1. Voor Jack Frost is er weinig reden tot kerstvreugde, want een bediende in een lokaal energiebedrijf komt om in een mysterieus ongeval. Op diezelfde dag wordt zijn hui...

14-11-2018 20:33

Keys of the car

A touch of Frost - Keys of the car

Hoofdcommissaris Mullett heeft een paar weken vrij en brengt veel tijd door op de golfbaan. Daar loopt ook een oplichter rond, die nooit zijn rekeningen betaalt en geregeld een auto 'leent'. Hij is geen prioriteit voor de politie, totdat hi...

07-11-2018 20:32

Private lives

A touch of Frost - Private lives

Frost onderzoekt de ietwat overdreven overval op een lokale brouwerij. Verder stort hij zich op een zaak die in eerste instantie lijkt op een verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De d...

31-10-2018 20:31

One man's meat

A touch of Frost - One man's meat

Frost moet tijdelijk op een politiehond passen. Het dier heeft meteen een grote hekel aan commissaris Mullett, dus Frost mag het beestje wel. De hond kan hem meteen helpen met het oplossen van twee moorden. Een dakloos tienermeisje wordt do...

24-10-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 6

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 6

Vanavond start RTL 8 met seizoen 6 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost. De komende woensdagen zijn de vier afleveringen uit 1999 om 20:30 uur te zien. Superintendent Mullett weet Jack Frost te overtuigen zijn aanvraag tot ontslag...

17-10-2018 20:34

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

10-10-2018 20:33

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

03-10-2018 20:32

House calls

A touch of Frost - House calls

Rechercheur Liz Maud is bezig met een vreemde zaak: iemand dringt huizen binnen om kinderen met water te injecteren, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke zaak uit het verleden, maar denkt niet dat het om dezelfde da...

26-09-2018 20:31

Penny for the guy

A touch of Frost - Penny for the guy

Net als Frost wil beginnen aan een welverdiende vakantie, wordt in een steegje het dode lichaam van een jongen gevonden. Hij was gekneveld en bedwelmd en mist een stuk van zijn pink. De politie denkt in eerste instantie dat het om de vermis...

19-09-2018 20:33

Deep waters

A touch of Frost - Deep waters

Op de universiteitscampus raakt een studente ernstig gewond als ze van de trap wordt geduwd. De verdenking valt op de professor psychologie, maar Frost onderzoekt ook een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam namelijk een andere studen...

12-09-2018 20:33

The things we do for love

A touch of Frost - The things we do for love

Frost onderzoekt de brute moord op Vicky Phillips, een jonge fysiotherapeute. Hij verdenkt een van haar patiënten, een man met een crimineel verleden die zich bekeerde tot het christendom. Maar ook de slager gedraagt zich verdacht. Hij zegt...

05-09-2018 20:32

Fun time for swingers

A touch of Frost - Fun time for swingers

Inspecteur Frost doet onderzoek naar de moord op Damien Law. Als gigolo kwam Law in contact met veel verschillende vrouwen. Het lijkt erop dat minimaal een van zijn cliëntes een obsessie had. Frost vraagt zich af of een recente zelfmoord ie...

29-08-2018 20:32

Unknown soldiers

A touch of Frost - Unknown soldiers

Frost heeft nieuwe woonruimte gevonden boven een Indiaas restaurant. Ondertussen houdt hij zich bezig met drie zaken. Een tiener is betrapt op vuurwapenbezit en de politie is bang dat op straat nog meer wapens verhandeld worden. Een gepants...

22-08-2018 20:30

Paying the price

A touch of Frost - Paying the price

Frost krijgt het druk als zijn woning in vlammen opgaat en hij een ontvoering moet oplossen. De zus van Sue Venables is ontvoerd door iemand die steeds nieuwe eisen stelt. Er zijn maar weinig aanknopingspunten en daarom heeft Frost moeite h...

15-08-2018 20:31

No refuge

A touch of Frost - No refuge

Een werknemer van een flessenfabriek wordt doodgeschoten tijdens een inbraak. De eigenaar van de fabriek is hier getuige van en geeft een duidelijk signalement aan de politie. Hij vraagt inspecteur Frost om bescherming als hij wordt bedreig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 21-11-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord