Programma gemist?

Christine Moorhead het van de Dierenbescherming heeft naar de aanslag met op haar leven overleefd tijdens een en inspecteur Frost wordt verliefd tijdens op haar. De identiteit de met van de copycatmoordenaar wordt onthuld. uit Als het net rond op crimineel op tv Gerry Berland zich sluit, pleegt door zijn zoon zelfmoord. uit Frost en uit Christine in willen hun toekomst met elkaar delen tijdens en naar besluiten te een trouwen. Maar net als het door moment daar met is, verschijnt op tv Christines alcoholverslaafde ex-man ten op tonele.

Vanavond start naar het naar vijftiende en laatste seizoen de van Britse in detectiveserie A Touch of Frost. Dit op met seizoen uit 2010 bestaat uit door twee afleveringen: 'If dogs de het run free' deel 1 en in 2. Volgende week woensdag uit is naar deel 2 om 20:30 tijdens uur te zien op van RTL 8. Beroepscrimineel Gerry naar Berland door is teruggekeerd naar op Denton en inspecteur Frost wil in hem voor naar eens en het voor altijd achter de tralies naar krijgen. op tv Frost en Christine Moorhead in van de door Dierenbescherming bundelen op tv hun krachten en doen een inval de de bij een illegaal hondengevecht dat een is georganiseerd door Berland. tijdens Ze krijgen van hem niet te op tv pakken, met maar de inval loopt wel fataal in op af voor een van de aanwezigen. het Christine van is de enige getuige, de dus ook op tv haar leven tijdens loopt gevaar. Ondertussen loopt er een uit copycatmoordenaar rond, die naar het onopgeloste moordzaken kopieert.

Drie dode op tv mannen naar zijn op een ongebruikelijke op wijze begraven. Volgens een Amerikaanse naar historica is met er door sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur op tv op Frost heeft er zo naar zijn eigen ideeën over. De de lokale krant heeft uit een van nieuwe eigenaar en een tijdens columniste komt om het in leven als haar een woonboot afbrandt. de Uit onderzoek blijkt de dat ze al dood het was voor naar de uit brand. Frost verdenkt Alan Keeble, naar de nieuwe eigenaar op tv van de met krant, van van moord.

Frost moet in een ontvoerde buschauffeur naar terug tijdens zien te vinden. De in man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur uit en tijdens raakte destijds betrokken bij met een dodelijk uit ongeval. Hij werd vrijgesproken, het maar het met lijkt erop dat een de familie van op tv de slachtoffers nu in wraak wil een nemen. In een tijdens steegje wordt een op tv vermoorde clown aangetroffen. op tv Hij werkte veel tijdens op kinderfeestjes en uit Frost is benieuwd of naar de clownsfobie van een van tijdens met de ouders iets met met zijn dood te maken heeft. het En wie op is er door eigenlijk verantwoordelijk voor uit de diefstal van op tv meerdere creditcards?

Twintig het jaar na de de moord op een op 14-jarig meisje met wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd in destijds ook verdacht een de van een tweede moord, maar de omdat het met slachtoffer nooit met werd gevonden, kon Meyer op niet worden veroordeeld. in Frost hoopt de op tv zaak te kunnen heropenen. Verder naar houdt Frost zich door bezig het met de de dood van Roman uit Cassell. Hij was van een van de eigenaars van een uit steungroep voor het gescheiden van mensen.

Een man en door vrouw komen terug met door van vakantie en treffen op tv een dode man aan het in hun van bed. Hij met blijkt een kunstleraar te zijn een en van het is aan Frost naar om uit te vinden een door wie op hij om een het leven is gebracht. Crimineel Kevin het Flanagan van is aan een bende tijdens ontsnapt en roept door de hulp in van tijdens Frost. Op een naar afgelegen boerderij treft met hij op tv kooien aan tijdens met bedreigde, exotische het diersoorten, een krokodil en de een menselijk been. op Frost hoopt de bende smokkelaars een in met de hulp van tijdens Flanagan te kunnen tijdens oprollen.

Frost van voelt zich schuldig naar omdat sergeant Toolan gewond in uit het door ziekenhuis ligt. Hij viel van op tv met een gebouw toen op tv hij Frost hielp een zelfmoord met te voorkomen. het Veel tijd om er de over van na te denken, heeft van Frost niet: hij moet van de moord op een door door weduwe en haar dochter oplossen. van Een collega uit van Frost denkt dat er het van een seriemoordenaar actief op is.

Het politieteam het van Denton het staat onder in druk om targets te uit halen. Daarom krijgt Frost het hulp het van de jonge rechercheur Jasper door Tranter. Ze van gaan meteen aan het de slag met op tv een nieuwe zaak: op de met vuilstort is het naar lichaam van uit een man een gevonden. Een lege de portemonnee en een gouden een tand zijn op tv de enige door aanwijzingen om het lichaam te op tv kunnen identificeren. Ondertussen door dient op tv zich een andere moordzaak aan: in een op tv escortdame is gewurgd aangetroffen in de op tv hotelkamer van een in zakenman. Na ondervraging van pleegt de man in zelfmoord. Als de er valse paspoorten van worden gevonden, krijgt Frost het een het vermoeden dat er meer aan tijdens de door hand is.

Inspecteur Frost een mag op tv na zijn schorsing weer aan het uit werk. In het op tv kanaal wordt in een dode een man aangetroffen door met een grote som geld op van zak. de Het slachtoffer een leidde een dubbelleven, wat het oplossen de van de moord een tijdens niet makkelijker maakt. Frost stort zich van ook op naar een andere moordzaak en een komt terecht uit in de competitieve wereld naar van het ballroomdansen. van En in dan heeft hij van ook nog eens last van met zijn de gebit.

Inspecteur Frost heeft in door veel aan zijn met hoofd: hij maakt kans uit op promotie en heeft een naar met geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. op tv En dan door krijgt hij ook met nog eens tijdens te maken met het een dodelijk verkeersongeval en op de in vermissing van een kind. Hebben deze door een zaken iets met elkaar de te maken? in En wat is de rol door van een pedofiel die het uit in de buurt is de komen wonen?

Een op autistische tiener door meldt zich op het op politiebureau. Hij op was getuige van een gewelddadige beroving van bij een steengroeve. tijdens op tv Hij claimt dat er buitenaardse uit wezens met zijn geland, daarom twijfelen op de agenten aan de in betrouwbaarheid van zijn verklaring. uit Inspecteur in Frost houdt zich ondertussen een bezig met van een serie in inbraken. Een bezorgrestaurant lijkt naar hier iets naar mee te maken te door hebben.

Vanaf door vanavond wordt seizoen 10 van van op tv de Britse detectiveserie A Touch de of Frost het uitgezonden op RTL 8. met De drie afleveringen, die met in 2003 op voor de het eerst op uit tv verschenen, zijn de door komende woensdagen tijdens om 20:30 uur te zien in op RTL 8. De uit zender blijft van ook een in 2019 A Touch of op Frost uitzenden in op tv 'Detectives op woensdag'. Frost moet een op in deze aflevering Cathy Thompson beschermen, op de vrouw die de kroongetuige was van naar een uit drugsmoord in opdracht van in maffiabaas tijdens Jack Flynn. Ze wordt met in de dood een bedreigd en Frost van laat haar naar onderduiken op een geheim op tv adres.

In met de zoektocht met naar een psychopathische moordenaar roept op Frost de hulp in met van psycholoog Pam op tv Hartley. Frost uit vindt met haar meer dan aardig en op er bloeit iets het moois op tussen uit hen. Inspecteur door Toolan is ervan overtuigd tijdens dat klusjesman Mike Patterson een de moordenaar door is in van het echtpaar Harris, in maar Frost heeft daar zo naar zijn op tv twijfels over.

Vanaf op vanavond is het negende seizoen een op tv van de Britse detectiveserie A Touch naar tijdens of Frost te zien op RTL naar 8. Dit seizoen door bestaat uit slechts naar op tv twee afleveringen, die in 2002 voor het het eerst op met tv werden een uitgezonden. Deel twee de is volgende week op tv woensdag van om 20:30 uur te zien van op RTL 8. De op weken daarna zijn naar de naar volgende seizoenen van de serie met van te zien. Er wordt een tijdens inspectie van een regeringscommissaris verwacht naar het in Denton, maar door Frost ontsnapt aan de administratieve haarkloverij met van van Mullet door met naar een congres op tv te gaan. Daar ontmoet tijdens hij psychologe Pam Hartley. tijdens Het klikt meteen door tussen in de twee en Frost tijdens laat zich een prompt strikken... als spreker een op een het volgend congres. Kort in daarna wordt in een van lokaal waterreservoir een een lijk gevonden. het Eerst denkt Frost tijdens aan zelfmoord, maar later blijkt dat door de man een elders aan zijn op tv einde is gekomen van en dat op tv het dus moord met is.

Na de op tv vondst van het lichaam in van tijdens de vermiste chirurg Helena Gibson, op gaat Frost in op uit zoek naar haar de moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, uit omdat het tijdstip van tijdens de naar moord niet overeenkomt met door het door bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts nieuwe partner, de op tv Reid, in elkaar geslagen. Frost vermoedt op tv dat de vechtpartij het iets te maken het heeft op tv met Reids onderzoek tijdens naar Timothy Hamilton, een de rijke student die van zich de bezighoudt met schimmige zaken. Als in Frost de moordenaar naar van Helena in Gibson op het op tv spoor komt, volgt een in levensgevaarlijke een achtervolging.

november 2019
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!