Programma gemist?

In naar de zoektocht naar een door psychopathische moordenaar op roept Frost de het hulp in een van psycholoog Pam een Hartley. Frost vindt een haar meer dan van aardig en er bloeit iets uit moois op tussen hen. uit uit Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat naar klusjesman Mike Patterson het de moordenaar door is van het tijdens echtpaar Harris, naar maar Frost heeft daar een zo op zijn twijfels over.

Vanavond is op tv het eerste deel met van het negende een seizoen van van de Britse detectiveserie A door Touch Of Frost te een zien op naar RTL 8. Er wordt uit een door inspectie van een regeringscommissaris met verwacht in Denton, naar maar Frost ontsnapt aan de in de administratieve haarkloverij van Mullet door de naar een congres op te gaan. naar Daar ontmoet hij psychologe uit uit Pam Hartley. Het klikt tijdens meteen tussen de twee en door Frost met laat zich prompt strikken... het als de spreker op een volgend congres. op Kort daarna een wordt in een lokaal waterreservoir tijdens met een lijk gevonden. Eerst denkt Frost met aan op zelfmoord, maar op later blijkt dat de van man elders aan de zijn einde een is gekomen en dat op tv het dus moord tijdens is.

Na de vondst de door van het lichaam van de vermiste naar chirurg Helena Gibson, een gaat van Frost op uit zoek naar haar door moordenaar. Het onderzoek op verloopt moeizaam, omdat het tijdstip op tv van de tijdens moord niet overeenkomt met het naar de bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts nieuwe partner, met Reid, in op tv elkaar naar geslagen. Frost vermoedt dat de uit vechtpartij iets te maken in met heeft met Reids onderzoek naar Timothy tijdens Hamilton, een uit rijke student die in zich bezighoudt met uit schimmige zaken. Als op Frost naar de moordenaar van met Helena Gibson op het spoor met komt, volgt het een levensgevaarlijke het achtervolging.

Vanavond uit is de het eerste aflevering van het achtste seizoen de van in de Britse detectiveserie A een Touch Of naar Frost, over de op tv eigengereide inspecteur-detective Jack uit Frost, te uit zien op RTL 8. Het door achtste seizoen is in het 2001 voor het op tv eerst uit uitgezonden op de op Britse televisie. Een vrouw door wordt dood een aangetroffen op de naar rails, maar het lijkt erop dat van ze al met overleden was het voor ze met door de trein werd geraakt. Tegelijk de worden Frost tijdens en met zijn team geconfronteerd met de verdwijning in van de een gereputeerd op chirurg van een plaatselijk op hospitaal.

Frost is nog de een steeds bezig met met het onderzoek naar de moord op uit het rechercheur Tim Fox. met Was het een criminele afrekening, met een op noodlottig ongeluk tijdens een ruzie een of een toch een gerichte op tv actie van een collega? En dan tijdens is naar er nog die andere door zaak: heeft de verdachte tijdens dood van door een medewerker van het de de energiecentrale iets te uit maken met willekeurig vermoorde huisdieren? Ondanks op Frosts afkeer uit van computers, van vraagt hij door agente Susan Kavanagh op op zoek te gaan van naar bewijs in op tv de digitale database. Als op zij iets vindt, de onderneemt ze uit direct actie. op tv Frost is geschokt als hij met zich realiseert een dat hij haar in in gevaar heeft van gebracht.

De het laatste kerstdagen van het millennium op tv verlopen allesbehalve met vredig uit voor inspecteur Frost. De jonge met rechercheur Tim Fox wordt op vermoord, huisdieren het worden beschoten op en een medewerker tijdens van de energiecentrale valt in onder door verdachte omstandigheden te pletter. met De vrouw van Fox naar had een in affaire met een op van zijn collega's, op tv Mark Newcombe. Maar van Newcombe ontkent iedere een betrokkenheid bij de door moord en zoekt de dader de in de hoek naar van een groep van autodieven, een die Fox en hij op door het spoor het waren. Op het tijdens politiebureau krijgt Frost ondersteuning tijdens van van de ambitieuze Susan Kavanagh, op die met hem helpt met het nieuwste op tv computersysteem.

Hoofdcommissaris Mullett heeft tijdens in een paar weken vrij en brengt van veel tijd door op tv op de de golfbaan. Daar loopt ook op een in oplichter rond, die nooit met zijn rekeningen betaalt en in geregeld een auto met 'leent'. Hij met is geen prioriteit voor op tijdens de politie, totdat op hij in het vaarwater komt uit van het Mullett en er met een lijk wordt gevonden in de de kofferbak in van een 'geleende' een auto. Het lichaam is op tv van Richard Dearne, de een op tv drugsdealer die onlangs nog door door Frost de werd ondervraagd.

Frost onderzoekt op tv de ietwat overdreven met overval op een op tv lokale door brouwerij. Verder stort op tv hij zich op een zaak die op tv van in eerste instantie van lijkt op een tijdens verkeersongeluk. Een vrouw een is aangereden en in met kritieke toestand opgenomen in het door ziekenhuis. De dader in is spoorloos. van Frost ontdekt het dat de vrouw er een met op geheim leven op in nahield.

Frost moet door tijdelijk op een op politiehond passen. Het dier op met heeft meteen een het grote hekel aan commissaris Mullett, uit dus Frost mag door het beestje uit wel. De van hond kan hem meteen helpen van met het oplossen uit van twee moorden. van Een in dakloos tienermeisje wordt dood op tv aangetroffen in de rivier. Ze in was weggelopen op tv van huis uit en is voordat ze verdronk naar vreselijk mishandeld. Als uit er tijdens een arm aanspoelt in Hull, op blijkt deze naar van het een milieu-inspecteur te zijn. Hij op deed onderzoek naar op tv een op tv vleesverwerkingsbedrijf.

Vanaf vanavond door wordt het zesde seizoen van van de op Britse detectiveserie een A Touch of Frost, over van de succesvolle in inspecteur-detective Jack Frost, uitgezonden. de De afleveringen zijn de iedere donderdag om tijdens op 20.30 uur op RTL 8 tijdens te zien. uit Superintendent Mullett een weet Jack Frost te op tv overtuigen zijn op aanvraag tot ontslag uit weer in te trekken, die in hij had ingediend na tijdens de naar dood van zijn protégé de DS een Barnard. Nu meldt zich in naar Denton een nieuwe naar jonge Detective door Sergeant aan: Hazel een Wallace, een agente die tijdens promotie heeft gemaakt uit en vol ambitie is op tv om de naar moord op een het kunsthandelaar op te lossen. uit van Frost raakt bij de zaak betrokken op wanneer de in het appartement van tijdens de van kunsthandelaar vingerafdrukken worden gevonden van de op zogenaamde in Appendix man, wiens lijk in meer dan een jaar van geleden naar uit de naar Denton rivier werd gevist tijdens en wiens dood de politie een in nog steeds voor een raadsel op stelt.

Commissaris Mullett moet van bezuinigingen door doorvoeren en heeft op zijn oog laten de vallen op in Frost. Die houdt zich op tv ondertussen bezig met een ingewikkelde uit familiekwestie. Een pandjeshuis tijdens is overvallen en van de eigenaar wordt het kort daarna vermoord. op tv Zijn het ouders woonden op bij hem in, net van als zijn kinderen. De familie op met blijkt een groot het geheim met zich mee te een dragen.

Langs de op oever van een rivier op tv wordt het levenloze in uit lichaam van Jeanette door Barr gevonden. Ze is verdronken, een maar op tv volgens de lijkschouwer niet in van de rivier. uit De man met naar wie ze een van affaire had, de heeft een alibi, dus tijdens gaat de verdenking naar Jeanettes op man, met Jack. Frost herinnert een zich een onderzoek naar de naar met moord op Jacks eerste vrouw, tien met jaar een geleden.

Rechercheur het Liz Maud is bezig door met een met vreemde zaak: iemand tijdens dringt huizen binnen om kinderen door naar te injecteren met water, naar met dodelijke gevolgen. Frost uit herinnert zich een soortgelijke met zaak tijdens uit het uit verleden, maar denkt met niet dat het de om dezelfde dader gaat. tijdens Ondertussen houdt tijdens Frost zich bezig met de dood naar van van een beruchte dief, wiens tijdens lichaam tijdens gevonden werd bij een verlaten van boerderij.

Net als het Frost wil beginnen aan op tv een welverdiende op vakantie, door wordt in een het steegje het dode de lichaam van een jongen door gevonden. Hij van was gekneveld en bedwelmd en naar mist de een stuk van zijn pink. met De politie in denkt in uit eerste instantie dat het om met de vermiste door Bobby Kirby gaat, maar het het de blijkt een ander kind te zijn. uit Bobby in Kirby is ontvoerd met en zijn kidnappers in eisen geld van een naar supermarktketen. Frost moet zijn met vakantie de uitstellen om de tijdens moord en uit de ontvoering op tijdens te lossen.

Op door de universiteitscampus raakt de een studente ernstig van gewond als in ze van de tijdens trap wordt geduwd. De verdenking met valt op door de professor psychologie, tijdens maar Frost onderzoekt ook in een de andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam een namelijk uit een andere studente onder verdachte het op omstandigheden om het een leven. Frost houdt zich verder bezig van met een overval naar op het door postkantoor, het waarbij een medewerkster werd van neergestoken.

maart 2018
19-10-2017 20:32

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

12-10-2017 20:31

Start seizoen 9: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 9: A Touch Of Frost

Vanavond is het eerste deel van het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost te zien op RTL 8. Er wordt een inspectie van een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar Frost ontsnapt aan de administratieve haarklove...

05-10-2017 20:32

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

28-09-2017 20:32

Seizoen 8: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Seizoen 8: A Touch Of Frost

Vanavond is de eerste aflevering van het achtste seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost, over de eigengereide inspecteur-detective Jack Frost, te zien op RTL 8. Het achtste seizoen is in 2001 voor het eerst uitgezonden op de ...

21-09-2017 20:30

Line of fire (part 2)

A touch of Frost - Line of fire (part 2)

Frost is nog steeds bezig met het onderzoek naar de moord op rechercheur Tim Fox. Was het een criminele afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of toch een gerichte actie van een collega? En dan is er nog die andere zaak: heeft...

14-09-2017 20:33

Line of fire (part 1)

A touch of Frost - Line of fire (part 1)

De laatste kerstdagen van het millennium verlopen allesbehalve vredig voor inspecteur Frost. De jonge rechercheur Tim Fox wordt vermoord, huisdieren worden beschoten en een medewerker van de energiecentrale valt onder verdachte omstandighed...

07-09-2017 20:32

Keys of the car

A touch of Frost - Keys of the car

Hoofdcommissaris Mullett heeft een paar weken vrij en brengt veel tijd door op de golfbaan. Daar loopt ook een oplichter rond, die nooit zijn rekeningen betaalt en geregeld een auto 'leent'. Hij is geen prioriteit voor de politie, totdat hi...

31-08-2017 20:31

Private lives

A touch of Frost - Private lives

Frost onderzoekt de ietwat overdreven overval op een lokale brouwerij. Verder stort hij zich op een zaak die in eerste instantie lijkt op een verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De d...

24-08-2017 20:31

One man's meat

A touch of Frost - One man's meat

Frost moet tijdelijk op een politiehond passen. Het dier heeft meteen een grote hekel aan commissaris Mullett, dus Frost mag het beestje wel. De hond kan hem meteen helpen met het oplossen van twee moorden. Een dakloos tienermeisje wordt do...

17-08-2017 20:32

Start seizoen 6: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 6: A Touch Of Frost

Vanaf vanavond wordt het zesde seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost, over de succesvolle inspecteur-detective Jack Frost, uitgezonden. De afleveringen zijn iedere donderdag om 20.30 uur op RTL 8 te zien. Superintendent Mu...

10-08-2017 20:30

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

03-08-2017 20:30

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

27-07-2017 20:30

House calls

A touch of Frost - House calls

Rechercheur Liz Maud is bezig met een vreemde zaak: iemand dringt huizen binnen om kinderen te injecteren met water, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke zaak uit het verleden, maar denkt niet dat het om dezelfde da...

20-07-2017 20:30

Penny for the guy

A touch of Frost - Penny for the guy

Net als Frost wil beginnen aan een welverdiende vakantie, wordt in een steegje het dode lichaam van een jongen gevonden. Hij was gekneveld en bedwelmd en mist een stuk van zijn pink. De politie denkt in eerste instantie dat het om de vermis...

13-07-2017 20:30

Deep waters

A touch of Frost - Deep waters

Op de universiteitscampus raakt een studente ernstig gewond als ze van de trap wordt geduwd. De verdenking valt op de professor psychologie, maar Frost onderzoekt ook een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam namelijk een andere studen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 19-10-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord