Programma gemist?

Christine Moorhead van tijdens de tijdens Dierenbescherming heeft de aanslag door op haar leven overleefd door en inspecteur naar Frost wordt verliefd naar op haar. naar De identiteit van de copycatmoordenaar een wordt onthuld. naar Als op het net rond van crimineel Gerry Berland naar zich sluit, pleegt zijn zoon zelfmoord. op Frost op en Christine willen uit hun toekomst met elkaar van delen en besluiten naar te door trouwen. Maar net de als het moment daar is, verschijnt de Christines alcoholverslaafde op tv ex-man ten in tonele.

Vanavond start naar het naar vijftiende en laatste seizoen van Britse op tv in detectiveserie A Touch een of Frost. Dit met seizoen uit 2010 bestaat uit twee in afleveringen: 'If dogs van run een free' deel 1 en 2. door Volgende week naar woensdag met is deel 2 om uit 20:30 uur te zien op de RTL van 8. Beroepscrimineel Gerry Berland uit is teruggekeerd een naar Denton en inspecteur Frost wil een hem voor eens naar en voor altijd de achter uit de tralies krijgen. Frost door en Christine met Moorhead van de Dierenbescherming op bundelen hun krachten en de tijdens doen een inval een bij een illegaal hondengevecht dat de is georganiseerd tijdens door Berland. Ze krijgen uit hem niet uit te pakken, maar van de inval loopt tijdens wel fataal door af voor een van naar de aanwezigen. Christine is de een uit enige getuige, dus ook met haar leven loopt tijdens gevaar. Ondertussen loopt er tijdens een van copycatmoordenaar rond, die op onopgeloste moordzaken kopieert.

Drie de dode mannen zijn op een een ongebruikelijke wijze het begraven. het Volgens een Amerikaanse tijdens historica is er naar sprake van satanistische rituelen, op tv maar inspecteur Frost heeft er een zo zijn met eigen ideeën over. in De lokale krant de heeft met een nieuwe eigenaar en een in columniste komt om op tv het leven als haar op woonboot op tv afbrandt. Uit onderzoek blijkt het dat ze al van dood was voor met de tijdens brand. Frost verdenkt een Alan Keeble, de nieuwe eigenaar het van het de krant, van in moord.

Frost moet van een ontvoerde naar buschauffeur terug zien de te vinden. De man de werkte eerder door als vrachtwagenchauffeur en het raakte destijds betrokken bij een een dodelijk ongeval. Hij de werd vrijgesproken, maar de het lijkt een erop dat de familie uit de van de slachtoffers nu wraak wil door op nemen. In een op tv steegje wordt een vermoorde het clown aangetroffen. op tv Hij werkte veel op kinderfeestjes en de Frost is op tv benieuwd of de uit clownsfobie van een met van de de ouders iets met zijn dood de te maken heeft. een uit En wie is op tv er eigenlijk verantwoordelijk voor de door diefstal van meerdere van creditcards?

Twintig van jaar na uit de moord op een uit 14-jarig meisje op wordt Carl Meyer het vrijgelaten. Hij werd destijds tijdens ook verdacht van een een tweede moord, in maar omdat het met slachtoffer nooit werd de gevonden, kon Meyer op tv niet worden veroordeeld. Frost op hoopt een de zaak te kunnen op tv heropenen. Verder houdt Frost de zich bezig met de door dood van Roman tijdens Cassell. Hij uit was een het van de eigenaars tijdens van een steungroep voor een gescheiden uit mensen.

Een uit man en vrouw komen terug door van naar vakantie en treffen de een dode man aan in een hun van bed. Hij blijkt een met kunstleraar te het zijn en het de is aan Frost uit om uit te het vinden door wie een hij om het leven op is gebracht. Crimineel met Kevin Flanagan is aan uit in een bende ontsnapt en roept de van in hulp in van uit Frost. Op een afgelegen boerderij treft uit hij in kooien aan op tv met bedreigde, exotische diersoorten, een krokodil een en een menselijk uit been. Frost hoopt het tijdens de bende smokkelaars met de in hulp van Flanagan te op kunnen naar oprollen.

Frost voelt uit zich schuldig omdat uit sergeant Toolan de gewond in met het ziekenhuis ligt. Hij viel van op tv een gebouw toen de hij een Frost hielp een in zelfmoord te voorkomen. Veel tijd tijdens het om er over na te denken, door tijdens heeft Frost niet: hij op moet de moord van op een weduwe en haar van dochter een oplossen. Een collega van Frost met denkt dat er uit op tv een seriemoordenaar actief naar is.

Het van politieteam van Denton door staat onder druk naar om targets te door halen. Daarom krijgt Frost uit hulp de van de jonge rechercheur Jasper Tranter. van met Ze gaan meteen aan met de slag tijdens met een nieuwe de zaak: op de vuilstort is het het lichaam van een het man gevonden. Een met lege van portemonnee en een gouden tand het zijn tijdens de enige aanwijzingen in om het naar lichaam te kunnen identificeren. Ondertussen tijdens dient zich een uit andere moordzaak aan: op een tijdens escortdame is gewurgd van aangetroffen in de hotelkamer van een op zakenman. Na de ondervraging pleegt de in man zelfmoord. Als op er valse van paspoorten worden gevonden, krijgt Frost door het vermoeden dat uit de er meer aan de hand op is.

Inspecteur Frost naar mag tijdens na zijn schorsing weer van aan het werk. In in het op kanaal wordt een dode man door aangetroffen met een grote van som geld op op in zak. Het slachtoffer leidde een door dubbelleven, op wat het oplossen van de op tv moord tijdens niet makkelijker maakt. op tv Frost stort zich ook op in een door andere moordzaak en komt terecht uit in de tijdens competitieve wereld de van het ballroomdansen. naar En dan heeft hij ook op tv nog eens last met van zijn met gebit.

Inspecteur Frost heeft uit veel aan zijn door hoofd: tijdens hij maakt kans tijdens op promotie en heeft de een geheime op aanbidder die hem van cadeautjes stuurt. En dan krijgt in hij door ook nog eens te maken op tv tijdens met een dodelijk verkeersongeval en de naar door vermissing van een kind. de Hebben deze zaken iets uit met de elkaar te maken? van En wat is de tijdens rol van een naar pedofiel die in de buurt het is van komen wonen?

Een autistische tiener van meldt op tv zich op het politiebureau. een Hij was getuige van een een gewelddadige beroving in de bij een steengroeve. Hij claimt op dat er buitenaardse wezens tijdens zijn door geland, daarom twijfelen de agenten op tv aan de een betrouwbaarheid van uit zijn verklaring. met Inspecteur Frost houdt zich ondertussen bezig van naar met een serie met inbraken. Een bezorgrestaurant lijkt hier in iets mee te maken naar te naar hebben.

Vanaf vanavond een wordt seizoen 10 de van uit de Britse detectiveserie A tijdens Touch of het Frost uitgezonden op RTL 8. met De drie afleveringen, die uit in in 2003 voor de het eerst op tv verschenen, een zijn de komende naar woensdagen om 20:30 op tv uur te zien naar op RTL 8. het De zender blijft door ook op in 2019 A op tv Touch of Frost uitzenden in 'Detectives met op woensdag'. Frost moet met in deze uit aflevering Cathy Thompson het beschermen, de het vrouw die een kroongetuige was van een drugsmoord in in opdracht van maffiabaas uit Jack Flynn. Ze in wordt met het de dood bedreigd en in Frost door laat haar onderduiken op door een geheim in adres.

In de zoektocht tijdens naar in een psychopathische moordenaar een roept Frost de hulp naar in van op tv psycholoog Pam Hartley. Frost vindt een op haar meer dan uit aardig en er tijdens bloeit iets moois op tussen hen. naar op tv Inspecteur Toolan is ervan overtuigd op tv dat klusjesman uit Mike Patterson de moordenaar tijdens is van het echtpaar van Harris, maar Frost van heeft tijdens daar zo zijn in twijfels over.

Vanaf naar vanavond is het negende seizoen op tv van de Britse met detectiveserie A Touch door met of Frost te zien op door RTL 8. Dit van seizoen tijdens bestaat uit slechts twee met afleveringen, die in naar 2002 voor het op eerst op tv werden het uitgezonden. de Deel twee is op tv volgende week woensdag om 20:30 uur door te uit zien op RTL 8. uit De weken daarna op zijn de volgende seizoenen naar van de serie van te zien. Er wordt het een inspectie van naar een in regeringscommissaris verwacht in Denton, op maar Frost ontsnapt aan uit de op tv administratieve haarkloverij tijdens van Mullet door naar een congres uit de te gaan. Daar ontmoet op hij psychologe Pam uit Hartley. Het klikt meteen met tussen de met twee en Frost laat op zich prompt strikken... als van spreker op een de op tv volgend congres. Kort daarna wordt in in een lokaal waterreservoir de een op lijk gevonden. Eerst een denkt Frost op aan zelfmoord, maar later blijkt dat op tv de man elders met aan zijn einde naar is gekomen door en dat de het dus moord door is.

Na van de vondst van op het lichaam uit van de vermiste chirurg Helena met Gibson, van gaat Frost op zoek naar de haar tijdens moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het het tijdstip op tv van de de moord niet overeenkomt de met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt in Frosts nieuwe partner, tijdens het Reid, in elkaar geslagen. naar Frost vermoedt dat de een vechtpartij iets te in maken heeft met Reids naar onderzoek naar het Timothy Hamilton, een het rijke student die zich van bezighoudt met schimmige het zaken. Als met Frost in de moordenaar van Helena Gibson door op het spoor komt, de met volgt een levensgevaarlijke het achtervolging.

oktober 2020
20-03-2019 20:33

If dogs run free (part 2)

A touch of Frost - If dogs run free (part 2)

Christine Moorhead van de Dierenbescherming heeft de aanslag op haar leven overleefd en inspecteur Frost wordt verliefd op haar. De identiteit van de copycatmoordenaar wordt onthuld. Als het net rond crimineel Gerry Berland zich sluit, plee...

13-03-2019 20:34

A Touch of Frost: laatste seizoen

A touch of Frost - A Touch of Frost: laatste seizoen

Vanavond start het vijftiende en laatste seizoen van Britse detectiveserie A Touch of Frost. Dit seizoen uit 2010 bestaat uit twee afleveringen: 'If dogs run free' deel 1 en 2. Volgende week woensdag is deel 2 om 20:30 uur te zien op RTL 8....

06-03-2019 20:31

In the public interest

A touch of Frost - In the public interest

Drie dode mannen zijn op een ongebruikelijke wijze begraven. Volgens een Amerikaanse historica is er sprake van satanistische rituelen, maar inspecteur Frost heeft er zo zijn eigen ideeën over. De lokale krant heeft een nieuwe eigenaar en e...

27-02-2019 20:31

Dead end

A touch of Frost - Dead end

Frost moet een ontvoerde buschauffeur terug zien te vinden. De man werkte eerder als vrachtwagenchauffeur en raakte destijds betrokken bij een dodelijk ongeval. Hij werd vrijgesproken, maar het lijkt erop dat de familie van de slachtoffers ...

20-02-2019 20:34

Mind games

A touch of Frost - Mind games

Twintig jaar na de moord op een 14-jarig meisje wordt Carl Meyer vrijgelaten. Hij werd destijds ook verdacht van een tweede moord, maar omdat het slachtoffer nooit werd gevonden, kon Meyer niet worden veroordeeld. Frost hoopt de zaak te kun...

13-02-2019 20:31

Endangered species

A touch of Frost - Endangered species

Een man en vrouw komen terug van vakantie en treffen een dode man aan in hun bed. Hij blijkt een kunstleraar te zijn en het is aan Frost om uit te vinden door wie hij om het leven is gebracht. Crimineel Kevin Flanagan is aan een bende ontsn...

06-02-2019 20:32

Near death experience

A touch of Frost - Near death experience

Frost voelt zich schuldig omdat sergeant Toolan gewond in het ziekenhuis ligt. Hij viel van een gebouw toen hij Frost hielp een zelfmoord te voorkomen. Veel tijd om er over na te denken, heeft Frost niet: hij moet de moord op een weduwe en ...

30-01-2019 20:29

Dancing in the dark

A touch of Frost - Dancing in the dark

Het politieteam van Denton staat onder druk om targets te halen. Daarom krijgt Frost hulp van de jonge rechercheur Jasper Tranter. Ze gaan meteen aan de slag met een nieuwe zaak: op de vuilstort is het lichaam van een man gevonden. Een lege...

23-01-2019 20:34

Another life

A touch of Frost - Another life

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt. Frost stort...

16-01-2019 20:31

Held in trust

A touch of Frost - Held in trust

Inspecteur Frost heeft veel aan zijn hoofd: hij maakt kans op promotie en heeft een geheime aanbidder die hem cadeautjes stuurt. En dan krijgt hij ook nog eens te maken met een dodelijk verkeersongeval en de vermissing van een kind. Hebben ...

09-01-2019 20:32

Close encounters

A touch of Frost - Close encounters

Een autistische tiener meldt zich op het politiebureau. Hij was getuige van een gewelddadige beroving bij een steengroeve. Hij claimt dat er buitenaardse wezens zijn geland, daarom twijfelen de agenten aan de betrouwbaarheid van zijn verkla...

02-01-2019 20:30

A Touch of Frost: start seizoen 10

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 10

Vanaf vanavond wordt seizoen 10 van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uitgezonden op RTL 8. De drie afleveringen, die in 2003 voor het eerst op tv verschenen, zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. De zender blijf...

26-12-2018 20:30

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

19-12-2018 20:33

A Touch of Frost: start seizoen 9

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 9

Vanaf vanavond is het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost te zien op RTL 8. Dit seizoen bestaat uit slechts twee afleveringen, die in 2002 voor het eerst op tv werden uitgezonden. Deel twee is volgende week woens...

12-12-2018 20:33

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!