Programma gemist?

Seizoen 1 - op Aflevering 3 - naar Britse detectiveserie. Conclusions. Een oude op tv man wordt aangereden door en overlijdt aan met zijn verwondingen. De van eigenaar van met de op tv auto, Roger Massie, beweert uit dat zijn auto naar was gestolen. Frost is door ervan met overtuigd dat de man uit liegt, maar kan niets in bewijzen. Ook het onderzoek in naar een de overval op uit een casino, tijdens die de avond tijdens van de aanrijding werd gepleegd, wil van maar niet in vlotten.

Frost wordt door een commissaris Mullet gevraagd door om onderzoek door te de doen naar vandalisme op een door kerkhof. Mullet door vermoedt dat tijdens er satanisten aan het werk door zijn geweest. de Ter plekke wordt het lichaam het een van de 15-jarige Paula aangetroffen. in Het meisje verdween tijdens de het lopen van van tijdens haar krantenwijk. Het met rijke echtpaar Compton wordt met telefonisch bedreigd. op tv Als meneer Compton om op tv het leven komt, uit heeft Frost al snel op een verdachte op het in oog. van Ondertussen krijgt Frost op tv bezoek van de tijdens zus van zijn naar overleden vrouw.

Vorig jaar was op tv het tijdens opnieuw uitzenden met van de Britse detectiveserie in A Touch of Frost van op naar RTL 8 een in groot succes. Iedere donderdag op keken honderdduizenden Nederlanders naar op de op tv zender die normaal veel minder goed op tv de bekeken wordt. Op donderdag zijn met inmiddels andere op detectives te zien. een Deze zomer begin met RTL 8 in opnieuw bij seizoen met 1 van A Touch of Frost. op het Dit keer iedere de woensdag om 20:30 uur. In de in eerste aflevering uit gaat Frost samen het met detective een Clive Barnard op uit zoek naar een vermist meisje. de Haar moeder is in met de prostitutie een gegaan om de rekeningen de te kunnen het betalen. de Daardoor komt ze met op een dag door te laat om haar met dochter op te pikken aan een de school, met waarna naar het meisje spoorloos met verdwijnt. Tijdens hun de speurtocht stoten Frost en Barnard een op een misdaad op tv die dateert tijdens van dertig jaar geleden. door Op het thuisfront heeft tijdens Jack het emotioneel van erg zwaar op tv met naar de hopeloze strijd een van zijn echtgenote op tv tegen een verwoestende een ziekte.

In in de zoektocht naar van een psychopathische moordenaar roept door Frost de hulp in het van op tv psycholoog Pam een Hartley. Frost vindt haar op meer dan aardig naar en er naar bloeit iets moois op tussen met hen. Inspecteur Toolan op is ervan overtuigd het dat klusjesman in Mike Patterson de moordenaar een is de van het echtpaar Harris, maar in Frost heeft uit daar zo zijn twijfels naar over.

Vanavond het is het eerste deel van naar met het negende seizoen van de Britse een detectiveserie A Touch op Of Frost op te zien op tv op RTL 8. in Er wordt een inspectie van uit een regeringscommissaris verwacht op uit in Denton, maar Frost ontsnapt van aan de van administratieve haarkloverij van op tv Mullet door naar in een congres te gaan. Daar de ontmoet hij het psychologe Pam Hartley. Het het met klikt meteen tussen de twee en uit Frost uit laat zich prompt strikken... naar als spreker op op een volgend congres. Kort op tv daarna naar wordt in een lokaal waterreservoir naar van een lijk gevonden. Eerst van denkt Frost aan zelfmoord, maar het later blijkt de dat de door man elders in aan zijn einde is gekomen op en dat het dus het moord het is.

Na in de vondst van uit het lichaam van door de vermiste het chirurg Helena Gibson, gaat Frost op op tv zoek tijdens naar haar moordenaar. Het onderzoek de de verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de de moord het niet uit overeenkomt met het bewijsmateriaal. met Ondertussen wordt Frosts van nieuwe partner, op Reid, in elkaar geslagen. Frost met vermoedt een dat de vechtpartij iets te door maken heeft met op Reids op onderzoek naar Timothy Hamilton, op tv een rijke student die uit zich bezighoudt met schimmige van zaken. Als met Frost de uit moordenaar van in Helena Gibson op naar het spoor komt, volgt een op tv levensgevaarlijke uit achtervolging.

Vanavond uit is de op tv eerste aflevering van het achtste seizoen het van de de Britse detectiveserie A uit Touch met Of Frost, over de eigengereide inspecteur-detective in Jack Frost, te op zien uit op RTL 8. Het achtste op seizoen is het in 2001 voor het de op tv eerst uitgezonden op de Britse televisie. Een tijdens uit vrouw wordt dood aangetroffen tijdens op de rails, maar het naar lijkt een erop dat ze al overleden van was uit voor ze door de trein de werd geraakt. Tegelijk van met worden Frost en zijn team geconfronteerd naar met op tv de verdwijning van door een gereputeerd chirurg van een uit plaatselijk het hospitaal.

Frost met is nog steeds bezig op met op tv het onderzoek naar de door moord op in rechercheur Tim Fox. Was het een een een criminele afrekening, een tijdens noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of in op toch een gerichte actie met van een collega? En dan met is naar er nog die andere zaak: de naar heeft de verdachte dood van een op medewerker van het de energiecentrale uit iets te maken tijdens met willekeurig vermoorde een huisdieren? Ondanks Frosts uit afkeer van naar computers, vraagt hij uit agente Susan Kavanagh door op zoek te gaan naar bewijs in in de door digitale database. Als van zij in iets vindt, onderneemt ze direct actie. in Frost is geschokt naar als op tv hij zich uit realiseert dat hij haar in naar gevaar heeft naar gebracht.

De naar laatste kerstdagen van door het millennium het verlopen allesbehalve vredig voor inspecteur Frost. het De jonge rechercheur tijdens Tim de Fox wordt vermoord, huisdieren van worden beschoten en van een medewerker van door de energiecentrale een valt onder verdachte in omstandigheden te pletter. De de vrouw een van Fox had een affaire met op tv een van het zijn collega's, op tv Mark Newcombe. in Maar Newcombe ontkent iedere de betrokkenheid bij de moord het en zoekt de dader in naar in de hoek van een groep naar autodieven, met die Fox en van hij op uit het spoor waren. Op door het politiebureau krijgt met Frost ondersteuning naar van de ambitieuze Susan de Kavanagh, die hem helpt met door het uit nieuwste computersysteem.

Hoofdcommissaris Mullett heeft de een op paar weken vrij en brengt het het veel tijd door op de naar golfbaan. tijdens Daar loopt ook een op tv oplichter rond, die op tv nooit zijn uit rekeningen betaalt en geregeld tijdens een auto 'leent'. door Hij is geen op tv prioriteit voor de politie, totdat met hij met in het vaarwater komt tijdens van Mullett en er uit een lijk wordt de in gevonden in de kofferbak van een de in 'geleende' auto. Het door lichaam is van Richard het Dearne, een drugsdealer van die onlangs nog door Frost in werd met ondervraagd.

Frost onderzoekt de met een ietwat overdreven overval van op een lokale brouwerij. Verder stort op hij zich op in een een zaak die in eerste naar instantie met lijkt op een op tv verkeersongeluk. Een vrouw is op tv aangereden en op in kritieke toestand opgenomen een in het ziekenhuis. De op dader is in spoorloos. Frost ontdekt dat de door vrouw er een naar de geheim leven op door nahield.

Frost moet tijdelijk de op een politiehond uit uit passen. Het dier heeft de meteen een grote met hekel aan commissaris op tv Mullett, dus Frost mag door het beestje met wel. De hond kan hem het meteen met helpen met het oplossen het van twee moorden. Een op tv dakloos tienermeisje tijdens wordt dood aangetroffen van in de rivier. Ze van met was weggelopen van tijdens huis en is voordat ze verdronk naar vreselijk door mishandeld. Als er het een arm aanspoelt door in Hull, het blijkt deze van een milieu-inspecteur in te zijn. de Hij deed onderzoek naar op een uit vleesverwerkingsbedrijf.

Vanaf uit vanavond wordt het zesde seizoen een van de Britse van detectiveserie A Touch met of Frost, naar over de door succesvolle inspecteur-detective Jack door Frost, uitgezonden. De afleveringen naar zijn iedere donderdag om van 20.30 uur het op RTL 8 te uit in zien. Superintendent Mullett tijdens weet Jack Frost te van overtuigen zijn aanvraag tot ontslag door weer met in te met trekken, die hij had van ingediend na de in dood van zijn op protégé DS Barnard. Nu een meldt zich in Denton het een een nieuwe jonge Detective Sergeant aan: naar Hazel Wallace, een de agente die promotie een op tv heeft gemaakt en vol ambitie is van om de moord met op de een kunsthandelaar op te lossen. het Frost op raakt bij de zaak op betrokken wanneer in tijdens het appartement van de met kunsthandelaar vingerafdrukken met worden gevonden van de met zogenaamde op Appendix man, met wiens lijk meer dan van een jaar geleden uit de van in Denton rivier werd gevist het en wiens dood uit de politie nog steeds tijdens voor een raadsel met stelt.

Commissaris Mullett naar moet bezuinigingen het doorvoeren en heeft zijn in oog laten naar vallen op met Frost. Die houdt zich ondertussen van bezig met met een ingewikkelde tijdens familiekwestie. Een pandjeshuis is met overvallen en de op eigenaar wordt kort daarna door vermoord. Zijn een ouders woonden bij hem naar in, net als van zijn in kinderen. De familie blijkt een groot naar geheim uit met zich mee met te dragen.

Langs in de oever van op tv een rivier wordt in het levenloze het lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze van is verdronken, op maar volgens in de lijkschouwer de niet in de rivier. De man met met wie ze het een affaire had, de heeft met een alibi, dus gaat de met verdenking naar Jeanettes naar de man, Jack. Frost herinnert zich op tv een onderzoek naar de op tv op moord op Jacks eerste vrouw, in tien jaar de geleden.

juni 2018
20-06-2018 20:32

Detectives op woensdag: A Touch of Frost

A touch of Frost - Detectives op woensdag: A Touch of Frost

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse detectiveserie. Conclusions. Een oude man wordt aangereden en overlijdt aan zijn verwondingen. De eigenaar van de auto, Roger Massie, beweert dat zijn auto was gestolen. Frost is ervan overtuigd dat de ma...

13-06-2018 20:32

Not with kindness

A touch of Frost - Not with kindness

Frost wordt door commissaris Mullet gevraagd om onderzoek te doen naar vandalisme op een kerkhof. Mullet vermoedt dat er satanisten aan het werk zijn geweest. Ter plekke wordt het lichaam van de 15-jarige Paula aangetroffen. Het meisje verd...

06-06-2018 20:32

Nieuw: A Touch of Frost

A touch of Frost - Nieuw: A Touch of Frost

Vorig jaar was het opnieuw uitzenden van de Britse detectiveserie A Touch of Frost op RTL 8 een groot succes. Iedere donderdag keken honderdduizenden Nederlanders naar de zender die normaal veel minder goed bekeken wordt. Op donderdag zijn ...

19-10-2017 20:32

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

12-10-2017 20:31

Start seizoen 9: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 9: A Touch Of Frost

Vanavond is het eerste deel van het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost te zien op RTL 8. Er wordt een inspectie van een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar Frost ontsnapt aan de administratieve haarklove...

05-10-2017 20:32

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

28-09-2017 20:32

Seizoen 8: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Seizoen 8: A Touch Of Frost

Vanavond is de eerste aflevering van het achtste seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost, over de eigengereide inspecteur-detective Jack Frost, te zien op RTL 8. Het achtste seizoen is in 2001 voor het eerst uitgezonden op de ...

21-09-2017 20:30

Line of fire (part 2)

A touch of Frost - Line of fire (part 2)

Frost is nog steeds bezig met het onderzoek naar de moord op rechercheur Tim Fox. Was het een criminele afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of toch een gerichte actie van een collega? En dan is er nog die andere zaak: heeft...

14-09-2017 20:33

Line of fire (part 1)

A touch of Frost - Line of fire (part 1)

De laatste kerstdagen van het millennium verlopen allesbehalve vredig voor inspecteur Frost. De jonge rechercheur Tim Fox wordt vermoord, huisdieren worden beschoten en een medewerker van de energiecentrale valt onder verdachte omstandighed...

07-09-2017 20:32

Keys of the car

A touch of Frost - Keys of the car

Hoofdcommissaris Mullett heeft een paar weken vrij en brengt veel tijd door op de golfbaan. Daar loopt ook een oplichter rond, die nooit zijn rekeningen betaalt en geregeld een auto 'leent'. Hij is geen prioriteit voor de politie, totdat hi...

31-08-2017 20:31

Private lives

A touch of Frost - Private lives

Frost onderzoekt de ietwat overdreven overval op een lokale brouwerij. Verder stort hij zich op een zaak die in eerste instantie lijkt op een verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De d...

24-08-2017 20:31

One man's meat

A touch of Frost - One man's meat

Frost moet tijdelijk op een politiehond passen. Het dier heeft meteen een grote hekel aan commissaris Mullett, dus Frost mag het beestje wel. De hond kan hem meteen helpen met het oplossen van twee moorden. Een dakloos tienermeisje wordt do...

17-08-2017 20:32

Start seizoen 6: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 6: A Touch Of Frost

Vanaf vanavond wordt het zesde seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost, over de succesvolle inspecteur-detective Jack Frost, uitgezonden. De afleveringen zijn iedere donderdag om 20.30 uur op RTL 8 te zien. Superintendent Mu...

10-08-2017 20:30

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

03-08-2017 20:30

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 20-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord