Programma gemist?

Seizoen van 4 - Aflevering 5 het - Britse uit detectiveserie. Deep Waters. Net als Frost een op het het punt staat bekentenissen te met ontlokken aan een twee criminelen in van verband met een messengevecht, verneemt in hij dat een op tv studente met op de universiteit werd tijdens aangevallen. Deze zaak lijkt door in verband te op staan door met een nooit opgehelderde de moord.

Frost tijdens onderzoekt de een brute moord op naar Vicky Phillips, een jonge de fysiotherapeute. Hij verdenkt een op van haar een patiënten, een man met op tv een crimineel verleden die op tv door zich bekeerde tot het christendom. op Maar ook de slager het gedraagt door zich verdacht. Hij in zegt Vicky niet op te kennen, naar hoewel zij de sleutel had van in het door appartement boven zijn slagerij. Ondertussen op een houdt de politie naar zich bezig met het oplossen op van een serie met ramkraken.

Inspecteur Frost de doet onderzoek een naar de moord op op Damien met Law. Als gigolo een kwam Law in contact met met veel verschillende door vrouwen. Het lijkt met erop dat minimaal uit een van zijn met cliëntes een obsessie had. de Frost vraagt zich af de of een de recente zelfmoord tijdens iets met de zaak te in maken heeft. Ondertussen in op houdt Frost zich ook bezig tijdens met een inbraak bij uit de lokale tijdens cricketvereniging.

Frost uit heeft nieuwe woonruimte op gevonden boven een naar Indiaas restaurant. Ondertussen op tv houdt hij van zich bezig met drie zaken. naar Een tiener is in betrapt op van vuurwapenbezit en de politie tijdens is bang dat een op straat nog meer naar wapens verhandeld worden. door Een gepantserde bus door is met geweld uit van overvallen en op een militaire het basis is een uit soldaat na een oefening in dood op tv aangetroffen.

Frost krijgt het tijdens het druk als zijn woning het in vlammen het opgaat en hij een op ontvoering moet op oplossen. De zus op van Sue Venables met is ontvoerd door iemand die tijdens steeds nieuwe eisen door stelt. Er zijn op maar weinig aanknopingspunten naar en daarom op heeft Frost moeite het hoofd met koel te een houden.

Een het werknemer van een flessenfabriek een wordt uit doodgeschoten tijdens een inbraak. in De eigenaar in van de fabriek is hier getuige door van en naar geeft een duidelijk in signalement aan het de politie. Hij op tv vraagt inspecteur Frost om bescherming tijdens als met hij wordt op bedreigd. Ondertussen overlijdt de moeder in van Shirley Fisher en van kan in Frost niet bij op de begrafenis aanwezig zijn. op tv Detective Lawson laat door privé en in werk door naar elkaar lopen, met serieuze met gevolgen.

Een op rustig weekendje wordt verstoord als een inspecteur Frost naar plotseling aan de slag naar moet. In de door in rivier drijft een dode man en naar zijn identiteit strookt met niet van met het rijbewijs dat hij uit bij zich op draagt. Ondertussen zakt de op tv sterspeler van het naar voetbalteam op tv ineen bij een persconferentie en de raakt hij op in coma. Tijdens de naar wedstrijd liep hij op hoofdletsel in op, maar met Frost ontdekt dat er is een gesjoemeld met zijn naar drinkfles.

Een de groep dierenrechtenactivisten doet er alles in met aan om een vossenjacht met te saboteren. Als door een van hen wordt vermoord, door gaat inspecteur op Frost een op zoek naar de dader. Hebben op tv de het organisatoren van de jacht uit er tijdens iets mee te een maken of was de dader in toch een mede-activist? naar Als er een met tweede door dode valt, neemt het tijdens onderzoek een andere door wending.

RTL 8 op tv zendt vanaf vanavond op de derde reeks van met de op tv Britse detectiveserie door A Touch of Frost uit. door De afleveringen uit 1995 op zijn naar de komende woensdagen om 20:30 in uur te op zien. De eerste aflevering, Appropriate het Adults, gaat het over van de verdwijning van een achtjarig op tv meisje. Frost wil met zo snel mogelijk tijdens in contact komen het met de laatste persoon van door die haar gezien heeft. uit Dat wordt vrij van lastig, want in het blijkt om de uit mongoloïde buurjongen Billy naar te gaan. met Die geeft toe dat hij 's de middags met op tv het een meisje en haar vriendinnen naar heeft gespeeld.

Er in is een in serieverkrachter actief in Denton. op De man naar sluipt huizen binnen met om vervolgens te wachten tot een de bewoonster thuiskomt. Het van lukt inspecteur Frost van niet om een hem te op tv pakken te krijgen. Om door voortgang van te boeken, laat commissaris Mullet hem door samenwerken naar met Hazel Wallace. Dan bedenkt tijdens Frost een op tv gevaarlijke manier om de van verkrachter te vinden. in Ondertussen op moet Frost in naar een bijeenkomst in naar Londen voor onderscheiden helden, de maar zit in hij in de tijdens stress omdat hij het zijn medaille niet kan het vinden.

Inspecteur Frost tijdens houdt zich bezig met het de dood van de een jonge de drugsverslaafde, naar Ben Cornish. Het lijkt erop dat op tv hij is met gestikt tijdens in zijn eigen braaksel, maar door uit autopsie blijkt dat naar uit hij is doodgeslagen. Cornish was van een bekende van de naar politie en had een de zich de laatste tijd flink met in de nesten naar gewerkt. Hij had een gestolen van zijn zus, op tv een viel een dokter lastig en had de illegaal een de huis op tv gekraakt.

Een inbreker lijkt naar het speciaal tijdens gemunt in te hebben op senioren en door Frost gaat op onderzoek de uit. Als door een oude vrouw bij naar een inbraak ernstig naar wordt tijdens mishandeld, vermoedt Frost dat er door twee verschillende op inbrekers op tv aan het werk zijn. Maar er door op zijn meer verdachten. op Heel wat mensen door hadden namelijk een hekel aan de met vrouw. Als tijdens er een tweede slachtoffer door op valt, vermoedt Frost dat de dader van een bekende in van het op slachtoffer was.

Vanavond start het het tweede met seizoen van uit de Britse detectiveserie 'A uit Touch of Frost', op over de eigenzinnige maar door succesvolle inspecteur Jack Frost. op door Dit seizoen is tijdens voor het eerst uitgezonden op naar de Britse televisie op in 1994 op tv en wordt de tijdens komende vier naar woensdagen om 20:30 uur uitgezonden op tv op RTL 8. In het minder een dan een maand tijd wordt er het met in een woonwijk het in Denton voor meer in dan 10 miljoen aan goederen door gestolen. Er door zijn sterke in aanwijzingen dat de uit dieven moeten worden gezocht van onder naar de veelal zwarte bewoners van het met appartementencomplex het Eastdene, volgens op Frost 'de misdaadacademie op van Denton'. Hoofdinspecteur Mullett is met als de met dood voor op aantijgingen van racisme door de plaatselijke uit journaliste Sandy Longford. naar Hij verwelkomt uit dan door ook de komst van van de zwarte onderzoeker Clive Tanner. met Tot zijn grote de woede is de in eerste arrestant van naar het nieuwe een duo Frost-Tanner een door kleurling, die dan nog op niets te maken in heeft van met de met diefstallen.

Inspecteur Frost moet door samenwerken met door zijn nieuwe van collega Webster, die is overgekomen door de uit Schotland. Samen onderzoeken ze een tijdens fatale op aanrijding. De op tv betrokken auto is van door Roger Massie, zoon in van een politicus. in Massie werd al eens eerder tijdens verdacht van roekeloos op tv het rijgedrag, maar werd in nooit veroordeeld. Hij ontkent iedere betrokkenheid. de Frost op tv ontdekt een link met tijdens een uit andere zaak: de overval op op tv een de casino. Ook ontvangt Frost een tijdens klacht over politieagent Shelby, een die wordt beschuldigd naar naar van de diefstal een van sieraden. Wanneer Shelby dood op tv wordt aangetroffen, van heeft Frost zijn van handen vol.

Frost wordt in door commissaris Mullet gevraagd van om in onderzoek te doen naar met vandalisme op op tv een kerkhof. Mullet uit vermoedt dat er satanisten aan door op tv het werk zijn geweest. Ter tijdens plekke naar wordt het lichaam uit van de 15-jarige de Paula aangetroffen. Het meisje op tv verdween tijdens het in lopen van haar krantenwijk. door Het rijke op echtpaar Compton wordt op telefonisch bedreigd. Als meneer Compton een tijdens om het leven komt, tijdens heeft Frost al snel door een verdachte op het de oog. op tv Ondertussen krijgt Frost bezoek van het in de zus van op zijn overleden vrouw.

september 2018
19-09-2018 20:32

Detectives op woensdag: A Touch of Frost

A touch of Frost - Detectives op woensdag: A Touch of Frost

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Britse detectiveserie. Deep Waters. Net als Frost op het punt staat bekentenissen te ontlokken aan twee criminelen in verband met een messengevecht, verneemt hij dat een studente op de universiteit werd aangeval...

12-09-2018 20:33

The things we do for love

A touch of Frost - The things we do for love

Frost onderzoekt de brute moord op Vicky Phillips, een jonge fysiotherapeute. Hij verdenkt een van haar patiënten, een man met een crimineel verleden die zich bekeerde tot het christendom. Maar ook de slager gedraagt zich verdacht. Hij zegt...

05-09-2018 20:32

Fun time for swingers

A touch of Frost - Fun time for swingers

Inspecteur Frost doet onderzoek naar de moord op Damien Law. Als gigolo kwam Law in contact met veel verschillende vrouwen. Het lijkt erop dat minimaal een van zijn cliëntes een obsessie had. Frost vraagt zich af of een recente zelfmoord ie...

29-08-2018 20:32

Unknown soldiers

A touch of Frost - Unknown soldiers

Frost heeft nieuwe woonruimte gevonden boven een Indiaas restaurant. Ondertussen houdt hij zich bezig met drie zaken. Een tiener is betrapt op vuurwapenbezit en de politie is bang dat op straat nog meer wapens verhandeld worden. Een gepants...

22-08-2018 20:30

Paying the price

A touch of Frost - Paying the price

Frost krijgt het druk als zijn woning in vlammen opgaat en hij een ontvoering moet oplossen. De zus van Sue Venables is ontvoerd door iemand die steeds nieuwe eisen stelt. Er zijn maar weinig aanknopingspunten en daarom heeft Frost moeite h...

15-08-2018 20:31

No refuge

A touch of Frost - No refuge

Een werknemer van een flessenfabriek wordt doodgeschoten tijdens een inbraak. De eigenaar van de fabriek is hier getuige van en geeft een duidelijk signalement aan de politie. Hij vraagt inspecteur Frost om bescherming als hij wordt bedreig...

08-08-2018 20:30

Dead male one

A touch of Frost - Dead male one

Een rustig weekendje wordt verstoord als inspecteur Frost plotseling aan de slag moet. In de rivier drijft een dode man en zijn identiteit strookt niet met het rijbewijs dat hij bij zich draagt. Ondertussen zakt de sterspeler van het voetba...

01-08-2018 20:30

Quarry

A touch of Frost - Quarry

Een groep dierenrechtenactivisten doet er alles aan om een vossenjacht te saboteren. Als een van hen wordt vermoord, gaat inspecteur Frost op zoek naar de dader. Hebben de organisatoren van de jacht er iets mee te maken of was de dader toch...

25-07-2018 20:33

Start: A Touch of Frost seizoen 3

A touch of Frost - Start: A Touch of Frost seizoen 3

RTL 8 zendt vanaf vanavond de derde reeks van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uit. De afleveringen uit 1995 zijn de komende woensdagen om 20:30 uur te zien. De eerste aflevering, Appropriate Adults, gaat over de verdwijning van e...

18-07-2018 20:33

Stranger in the house

A touch of Frost - Stranger in the house

Er is een serieverkrachter actief in Denton. De man sluipt huizen binnen om vervolgens te wachten tot de bewoonster thuiskomt. Het lukt inspecteur Frost niet om hem te pakken te krijgen. Om voortgang te boeken, laat commissaris Mullet hem s...

11-07-2018 20:30

Nothing to hide

A touch of Frost - Nothing to hide

Inspecteur Frost houdt zich bezig met de dood van een jonge drugsverslaafde, Ben Cornish. Het lijkt erop dat hij is gestikt in zijn eigen braaksel, maar uit autopsie blijkt dat hij is doodgeslagen. Cornish was een bekende van de politie en ...

04-07-2018 20:33

Widows and orphans

A touch of Frost - Widows and orphans

Een inbreker lijkt het speciaal gemunt te hebben op senioren en Frost gaat op onderzoek uit. Als een oude vrouw bij een inbraak ernstig wordt mishandeld, vermoedt Frost dat er twee verschillende inbrekers aan het werk zijn. Maar er zijn mee...

27-06-2018 20:32

A Touch of Frost: start seizoen 2

A touch of Frost - A Touch of Frost: start seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de Britse detectiveserie 'A Touch of Frost', over de eigenzinnige maar succesvolle inspecteur Jack Frost. Dit seizoen is voor het eerst uitgezonden op de Britse televisie in 1994 en wordt de komende vie...

20-06-2018 20:32

Conclusions

A touch of Frost - Conclusions

Inspecteur Frost moet samenwerken met zijn nieuwe collega Webster, die is overgekomen uit Schotland. Samen onderzoeken ze een fatale aanrijding. De betrokken auto is van Roger Massie, zoon van een politicus. Massie werd al eens eerder verda...

13-06-2018 20:32

Not with kindness

A touch of Frost - Not with kindness

Frost wordt door commissaris Mullet gevraagd om onderzoek te doen naar vandalisme op een kerkhof. Mullet vermoedt dat er satanisten aan het werk zijn geweest. Ter plekke wordt het lichaam van de 15-jarige Paula aangetroffen. Het meisje verd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord