Programma gemist?

In de zoektocht in naar een psychopathische op tv moordenaar roept Frost met de hulp in in van tijdens psycholoog Pam Hartley. Frost vindt tijdens haar meer op tv dan naar aardig en er bloeit iets op tv moois het op tussen hen. naar Inspecteur Toolan is ervan overtuigd uit dat uit klusjesman Mike Patterson de moordenaar in is van het op tv echtpaar Harris, met maar Frost de heeft daar zo tijdens zijn twijfels over.

Vanavond is op het eerste deel van tijdens het een negende seizoen van op de Britse detectiveserie A Touch tijdens Of Frost te op zien op op RTL 8. de Er wordt een inspectie de van een regeringscommissaris verwacht uit in Denton, van maar het Frost ontsnapt aan door de administratieve haarkloverij met van Mullet door naar een congres met het te gaan. Daar ontmoet hij door psychologe Pam Hartley. Het tijdens klikt meteen uit tussen de twee op en Frost laat zich uit prompt van strikken... als op spreker op een volgend op congres. Kort daarna wordt het in een lokaal waterreservoir het een het lijk gevonden. Eerst van denkt Frost aan zelfmoord, maar het later blijkt dat door de man elders op tv het aan zijn einde is naar gekomen en dat op het dus het moord is.

Na de vondst tijdens van het lichaam op tv van de de vermiste chirurg Helena Gibson, van door gaat Frost op zoek de naar haar moordenaar. Het onderzoek op verloopt moeizaam, omdat door tijdens het tijdstip van naar de moord niet overeenkomt met het een bewijsmateriaal. Ondertussen op tv wordt met Frosts nieuwe partner, Reid, in elkaar met geslagen. Frost vermoedt op tv dat van de vechtpartij iets te de maken heeft met Reids naar onderzoek in naar Timothy in Hamilton, een rijke student de die zich bezighoudt met in schimmige tijdens zaken. Als Frost door de moordenaar van Helena Gibson in op het spoor van komt, volgt van een levensgevaarlijke met achtervolging.

Vanavond door is de de eerste aflevering van het achtste door seizoen van de Britse een detectiveserie naar A Touch op Of Frost, over een de eigengereide inspecteur-detective in Jack Frost, te zien een op RTL 8. Het achtste op seizoen is door in 2001 uit voor het eerst in uitgezonden op de Britse televisie. Een van vrouw wordt dood tijdens aangetroffen van op de rails, door maar het lijkt erop dat naar ze al het overleden een was voor ze tijdens door de trein met werd geraakt. Tegelijk worden Frost een en zijn naar team geconfronteerd met door de verdwijning door van een gereputeerd uit chirurg van een plaatselijk in hospitaal.

Frost door is nog steeds door bezig met het onderzoek naar van de tijdens moord op rechercheur Tim van Fox. de Was het een criminele afrekening, op tv een door noodlottig ongeluk tijdens een ruzie de of naar toch een gerichte actie de van een collega? En dan van is met er nog die met andere zaak: heeft op de verdachte tijdens dood van een medewerker door van de energiecentrale een iets te maken een met willekeurig door vermoorde huisdieren? Ondanks Frosts een afkeer van computers, vraagt hij naar door agente Susan Kavanagh op op zoek te gaan naar met bewijs een in de digitale een database. Als zij iets vindt, onderneemt van op tv ze direct actie. Frost de is geschokt als in hij zich realiseert in dat hij haar in gevaar de heeft naar gebracht.

De een laatste kerstdagen naar van het millennium verlopen allesbehalve vredig door voor inspecteur op Frost. De jonge rechercheur uit Tim naar Fox wordt vermoord, huisdieren tijdens worden beschoten en met een het medewerker van de energiecentrale valt onder een verdachte met omstandigheden te pletter. De vrouw een van tijdens Fox had tijdens een affaire met een van door zijn door collega's, Mark Newcombe. Maar op tv Newcombe ontkent iedere betrokkenheid bij met de moord naar en tijdens zoekt de dader in van de hoek tijdens van een groep autodieven, die een Fox en hij met op het tijdens spoor waren. Op op het politiebureau van krijgt Frost ondersteuning van de ambitieuze de het Susan Kavanagh, die hem helpt met door door het nieuwste computersysteem.

Hoofdcommissaris Mullett tijdens heeft op tv een paar weken vrij het en brengt veel tijd de door op de golfbaan. op Daar loopt met ook met een oplichter rond, die het nooit zijn rekeningen betaalt de en geregeld een een auto 'leent'. van Hij is geen prioriteit de voor de politie, totdat op tv hij tijdens in het vaarwater komt van van Mullett en er een een in lijk wordt het gevonden in de op kofferbak van een de 'geleende' auto. Het lichaam op tv is van Richard Dearne, een met drugsdealer op tv die onlangs nog door Frost uit werd naar ondervraagd.

Frost het onderzoekt de ietwat de overdreven overval op tijdens een lokale brouwerij. Verder uit stort hij zich op uit in een zaak die in eerste een instantie lijkt op een het verkeersongeluk. op tv Een vrouw is aangereden en met een in kritieke toestand opgenomen tijdens in het ziekenhuis. uit De dader is op tv spoorloos. Frost ontdekt een dat de vrouw er een een geheim van leven op de nahield.

Frost moet op tv tijdelijk op een politiehond op passen. Het dier het heeft meteen een op grote op tv hekel aan naar commissaris Mullett, dus Frost in mag het beestje wel. van De hond kan door hem meteen de helpen met het oplossen van van twee moorden. Een uit dakloos tienermeisje wordt van een dood aangetroffen in de rivier. Ze de was weggelopen uit van huis en is de voordat ze het verdronk in vreselijk mishandeld. Als er een op tv arm aanspoelt in tijdens Hull, blijkt deze door van een milieu-inspecteur te uit zijn. Hij deed met onderzoek naar een op tv van vleesverwerkingsbedrijf.

Vanaf vanavond wordt op het zesde van seizoen van de in Britse een detectiveserie A Touch of Frost, over het de succesvolle in inspecteur-detective Jack Frost, uitgezonden. uit De uit afleveringen zijn iedere tijdens donderdag om op tv 20.30 uur op RTL op 8 te uit zien. Superintendent Mullett de weet Jack Frost te met overtuigen zijn aanvraag het tot ontslag weer tijdens in te met trekken, die hij had door ingediend na de op dood van zijn naar protégé DS een Barnard. Nu meldt zich in in Denton een een nieuwe jonge Detective Sergeant aan: uit Hazel Wallace, met een agente die promotie van naar heeft gemaakt en op vol ambitie is het om de moord op een een kunsthandelaar op te lossen. door Frost naar raakt bij uit de zaak betrokken wanneer in het het appartement het van de kunsthandelaar vingerafdrukken de worden gevonden van op tv de het zogenaamde Appendix man, wiens lijk van meer dan een jaar tijdens van geleden uit de Denton rivier werd het gevist de en wiens dood een de politie nog steeds het voor een naar raadsel stelt.

Commissaris Mullett moet een bezuinigingen doorvoeren en op tv heeft door zijn oog op laten vallen op Frost. Die het houdt zich ondertussen bezig naar met een op ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis het is naar overvallen en tijdens de eigenaar wordt van kort daarna vermoord. Zijn ouders van woonden bij hem tijdens in, net als op zijn op kinderen. De familie blijkt een groot tijdens geheim uit met zich mee te een dragen.

Langs de de oever van een een rivier wordt met het levenloze lichaam tijdens van Jeanette Barr gevonden. naar Ze is verdronken, maar de met volgens de lijkschouwer niet in de door van rivier. De man op tv met wie ze een affaire naar had, heeft met een alibi, op dus gaat de verdenking een naar Jeanettes man, Jack. naar Frost herinnert zich een in onderzoek tijdens naar de een moord op Jacks eerste in vrouw, tien jaar op tv geleden.

Rechercheur op Liz Maud is bezig tijdens met een uit vreemde zaak: iemand dringt een huizen het binnen om kinderen te injecteren met in water, tijdens met dodelijke gevolgen. Frost herinnert met zich een soortgelijke in het zaak uit het het verleden, maar denkt met niet dat het met om dezelfde dader gaat. het Ondertussen houdt Frost zich in bezig met de de dood van een beruchte op tv dief, wiens met lichaam uit gevonden werd bij een verlaten een boerderij.

Net als Frost de wil beginnen op aan een met welverdiende vakantie, wordt in een uit steegje het dode van lichaam van in een jongen gevonden. Hij met was gekneveld en op een bedwelmd en mist een naar stuk van zijn op pink. De politie denkt van in eerste instantie dat op tv het om de de vermiste Bobby naar Kirby gaat, maar op het door blijkt een ander kind te tijdens zijn. op tv Bobby Kirby is naar ontvoerd en zijn kidnappers eisen op tv geld naar van een supermarktketen. Frost moet op zijn vakantie uitstellen om met het de moord en de ontvoering door op te van lossen.

Op de de universiteitscampus raakt een door studente door ernstig gewond als uit ze van de trap wordt geduwd. op tv naar De verdenking valt door op de professor psychologie, op tv maar Frost onderzoekt naar ook een met andere mogelijkheid. Twee jaar eerder op tv kwam namelijk een andere naar studente onder verdachte tijdens omstandigheden uit om het leven. tijdens Frost houdt zich verder de bezig met een overval van op het in postkantoor, waarbij een medewerkster het werd uit neergestoken.

december 2017
19-10-2017 20:32

Mistaken identity (part 2)

A touch of Frost - Mistaken identity (part 2)

In de zoektocht naar een psychopathische moordenaar roept Frost de hulp in van psycholoog Pam Hartley. Frost vindt haar meer dan aardig en er bloeit iets moois op tussen hen. Inspecteur Toolan is ervan overtuigd dat klusjesman Mike Patterso...

12-10-2017 20:31

Start seizoen 9: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 9: A Touch Of Frost

Vanavond is het eerste deel van het negende seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost te zien op RTL 8. Er wordt een inspectie van een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar Frost ontsnapt aan de administratieve haarklove...

05-10-2017 20:32

Benefit of the doubt (part 2)

A touch of Frost - Benefit of the doubt (part 2)

Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts...

28-09-2017 20:32

Seizoen 8: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Seizoen 8: A Touch Of Frost

Vanavond is de eerste aflevering van het achtste seizoen van de Britse detectiveserie A Touch Of Frost, over de eigengereide inspecteur-detective Jack Frost, te zien op RTL 8. Het achtste seizoen is in 2001 voor het eerst uitgezonden op de ...

21-09-2017 20:30

Line of fire (part 2)

A touch of Frost - Line of fire (part 2)

Frost is nog steeds bezig met het onderzoek naar de moord op rechercheur Tim Fox. Was het een criminele afrekening, een noodlottig ongeluk tijdens een ruzie of toch een gerichte actie van een collega? En dan is er nog die andere zaak: heeft...

14-09-2017 20:33

Line of fire (part 1)

A touch of Frost - Line of fire (part 1)

De laatste kerstdagen van het millennium verlopen allesbehalve vredig voor inspecteur Frost. De jonge rechercheur Tim Fox wordt vermoord, huisdieren worden beschoten en een medewerker van de energiecentrale valt onder verdachte omstandighed...

07-09-2017 20:32

Keys of the car

A touch of Frost - Keys of the car

Hoofdcommissaris Mullett heeft een paar weken vrij en brengt veel tijd door op de golfbaan. Daar loopt ook een oplichter rond, die nooit zijn rekeningen betaalt en geregeld een auto 'leent'. Hij is geen prioriteit voor de politie, totdat hi...

31-08-2017 20:31

Private lives

A touch of Frost - Private lives

Frost onderzoekt de ietwat overdreven overval op een lokale brouwerij. Verder stort hij zich op een zaak die in eerste instantie lijkt op een verkeersongeluk. Een vrouw is aangereden en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De d...

24-08-2017 20:31

One man's meat

A touch of Frost - One man's meat

Frost moet tijdelijk op een politiehond passen. Het dier heeft meteen een grote hekel aan commissaris Mullett, dus Frost mag het beestje wel. De hond kan hem meteen helpen met het oplossen van twee moorden. Een dakloos tienermeisje wordt do...

17-08-2017 20:32

Start seizoen 6: A Touch Of Frost

A touch of Frost - Start seizoen 6: A Touch Of Frost

Vanaf vanavond wordt het zesde seizoen van de Britse detectiveserie A Touch of Frost, over de succesvolle inspecteur-detective Jack Frost, uitgezonden. De afleveringen zijn iedere donderdag om 20.30 uur op RTL 8 te zien. Superintendent Mu...

10-08-2017 20:30

No other love

A touch of Frost - No other love

Commissaris Mullett moet bezuinigingen doorvoeren en heeft zijn oog laten vallen op Frost. Die houdt zich ondertussen bezig met een ingewikkelde familiekwestie. Een pandjeshuis is overvallen en de eigenaar wordt kort daarna vermoord. Zijn o...

03-08-2017 20:30

True confessions

A touch of Frost - True confessions

Langs de oever van een rivier wordt het levenloze lichaam van Jeanette Barr gevonden. Ze is verdronken, maar volgens de lijkschouwer niet in de rivier. De man met wie ze een affaire had, heeft een alibi, dus gaat de verdenking naar Jeanette...

27-07-2017 20:30

House calls

A touch of Frost - House calls

Rechercheur Liz Maud is bezig met een vreemde zaak: iemand dringt huizen binnen om kinderen te injecteren met water, met dodelijke gevolgen. Frost herinnert zich een soortgelijke zaak uit het verleden, maar denkt niet dat het om dezelfde da...

20-07-2017 20:30

Penny for the guy

A touch of Frost - Penny for the guy

Net als Frost wil beginnen aan een welverdiende vakantie, wordt in een steegje het dode lichaam van een jongen gevonden. Hij was gekneveld en bedwelmd en mist een stuk van zijn pink. De politie denkt in eerste instantie dat het om de vermis...

13-07-2017 20:30

Deep waters

A touch of Frost - Deep waters

Op de universiteitscampus raakt een studente ernstig gewond als ze van de trap wordt geduwd. De verdenking valt op de professor psychologie, maar Frost onderzoekt ook een andere mogelijkheid. Twee jaar eerder kwam namelijk een andere studen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

A touch of Frost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A touch of Frost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A touch of Frost bij A touch of Frost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A touch of Frost. Heb je een uitzending van A touch of Frost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A touch of Frost gemist

Uitzending gemist van A touch of Frost? Hier kun je alle uitzendingen van A touch of Frost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 19-10-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord