Programma gemist?

Roerende tijdens verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers met en gasten van van op tv de Nationale Vereniging De Zonnebloem van worden uit op een originele manier op in het zonnetje op gezet. Er wordt gezorgd voor tijdens bijzondere verrassingen voor een deze in mensen. De verrassingen, de roerende door naar verhalen en de bijzondere uit ontmoetingen tussen vrijwilligers en gasten, op tv de zijn de belangrijkste ingrediƫnten. Dit jaar naar tijdens levert De Zonnebloem al 60 jaar op tv naar een positieve bijdrage het aan het leven van mensen door met een fysieke de beperking de door ziekte, handicap of gevorderde tijdens leeftijd. Door middel van in huisbezoek, door activiteiten en vakanties naar geeft de vereniging een kleur aan hun leven en tijdens helpen de door 40.000 vrijwilligers van gevoelens van eenzaamheid te verminderen. met Daar wil De het Zonnebloem in op tv deze naar uitzending graag bij stilstaan. Nadat de tijdens vrijwilligers met en gasten thuis naar worden overvallen, worden op ze gevraagd in de met bus te door stappen om naar van de studio het in Aalsmeer te rijden, het waar hen een complete tijdens verrassing staat door te wachten. van Ze worden verwelkomd het met een warm onthaal in op de studio, waar duidelijk uit een wordt welk verhaal naar er achter de een vrijwilliger schuilgaat. Of het nu door een op lang gekoesterde wens de is die in vervulling van gaat, of een met hereniging met een familielid op tv uit een ver land, tijdens het worden bijzondere uit verrassingen voor bijzondere het naar mensen. Afl.: Wat doe op tv ik hier.. naar Danny de Munk, ambassadeur van De in Zonnebloem, heeft de een speciale rol. Presentatie: op tv naar Anita Witzier, Ajouad El tijdens Miloudi.

oktober 2021
14-10-2009 21:20

Wat doe ik hier

Let the sun shine - Wat doe ik hier

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden op een originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. De verrassinge...

Let the sun shine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Let the sun shine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Let the sun shine bij Let the sun shine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Let the sun shine. Heb je een uitzending van Let the sun shine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Let the sun shine gemist

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden opeen originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. Deverrassingen, de roerende verhalen en de bijzondere ontmoetingen tussen vrijwilligers en gasten, zijn de belangrijksteingrediƫnten. Dit jaar levert De Zonnebloem al 60 jaar een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysiekebeperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd. Door middel van huisbezoek, activiteiten en vakanties geeft devereniging kleur aan hun leven en helpen de 40.000 vrijwilligers gevoelens van eenzaamheid te verminderen. Daar wil DeZonnebloem in deze uitzending graag bij stilstaan. Nadat de vrijwilligers en gasten thuis worden overvallen, worden zegevraagd in de bus te stappen om naar de studio in Aalsmeer te rijden, waar hen een complete verrassing staat tewachten. Ze worden verwelkomd met een warm onthaal in de studio, waar duidelijk wordt welk verhaal er achter devrijwilliger schuilgaat. Of het nu een lang gekoesterde wens is die in vervulling gaat, of een hereniging met eenfamilielid uit een ver land, het worden bijzondere verrassingen voor bijzondere mensen. Danny de Munk, Ambassadeur vanDe Zonnebloem, heeft een speciale rol. Presentatie: Anita Witzier, Ajouad El Miloudi.

Uitzending gemist van Let the sun shine? Hier kun je alle uitzendingen van Let the sun shine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2009 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!