Programma gemist?

Roerende verhalen over tijdens op bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van van de tijdens Nationale Vereniging De Zonnebloem tijdens worden op een originele door manier in tijdens het zonnetje een gezet. Er wordt gezorgd op tv voor bijzondere verrassingen voor het deze mensen. De uit in verrassingen, de roerende verhalen het en de bijzondere ontmoetingen tussen op vrijwilligers en gasten, het zijn de op tv belangrijkste op ingrediƫnten. Dit jaar levert het De Zonnebloem al 60 jaar een een positieve door bijdrage aan het op tv leven van mensen met het uit een fysieke beperking door een ziekte, handicap of uit gevorderde leeftijd. Door naar middel van huisbezoek, naar activiteiten en door vakanties geeft de met vereniging kleur aan hun leven op tv en naar helpen de 40.000 vrijwilligers gevoelens naar van de eenzaamheid te verminderen. Daar wil een De Zonnebloem in in deze op tv uitzending graag bij stilstaan. de Nadat de vrijwilligers en het gasten thuis worden overvallen, in worden een ze gevraagd in de uit bus met te stappen om naar de de studio in Aalsmeer te van het rijden, waar hen een een complete verrassing met staat te wachten. Ze met worden verwelkomd in met een warm onthaal in van de studio, met waar duidelijk uit wordt welk verhaal er van achter de vrijwilliger schuilgaat. Of naar het met nu een lang gekoesterde door wens is die de in vervulling gaat, of tijdens een hereniging de met een op familielid uit op een ver land, het worden een bijzondere verrassingen op voor bijzondere tijdens mensen. Afl.: Wat doe ik hier.. het Danny de naar Munk, ambassadeur van door De Zonnebloem, heeft met een tijdens speciale rol. Presentatie: Anita op Witzier, Ajouad El tijdens Miloudi.

oktober 2020
14-10-2009 21:20

Wat doe ik hier

Let the sun shine - Wat doe ik hier

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden op een originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. De verrassinge...

Let the sun shine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Let the sun shine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Let the sun shine bij Let the sun shine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Let the sun shine. Heb je een uitzending van Let the sun shine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Let the sun shine gemist

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden opeen originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. Deverrassingen, de roerende verhalen en de bijzondere ontmoetingen tussen vrijwilligers en gasten, zijn de belangrijksteingrediƫnten. Dit jaar levert De Zonnebloem al 60 jaar een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysiekebeperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd. Door middel van huisbezoek, activiteiten en vakanties geeft devereniging kleur aan hun leven en helpen de 40.000 vrijwilligers gevoelens van eenzaamheid te verminderen. Daar wil DeZonnebloem in deze uitzending graag bij stilstaan. Nadat de vrijwilligers en gasten thuis worden overvallen, worden zegevraagd in de bus te stappen om naar de studio in Aalsmeer te rijden, waar hen een complete verrassing staat tewachten. Ze worden verwelkomd met een warm onthaal in de studio, waar duidelijk wordt welk verhaal er achter devrijwilliger schuilgaat. Of het nu een lang gekoesterde wens is die in vervulling gaat, of een hereniging met eenfamilielid uit een ver land, het worden bijzondere verrassingen voor bijzondere mensen. Danny de Munk, Ambassadeur vanDe Zonnebloem, heeft een speciale rol. Presentatie: Anita Witzier, Ajouad El Miloudi.

Uitzending gemist van Let the sun shine? Hier kun je alle uitzendingen van Let the sun shine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2009 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!