Programma gemist?

Roerende verhalen de over bijzondere naar mensen. Vrijwilligers op tv en gasten van op tv de Nationale Vereniging De het Zonnebloem worden op een originele met manier in het het tijdens zonnetje gezet. Er het wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor met deze mensen. tijdens De tijdens verrassingen, de roerende een verhalen en de bijzondere de ontmoetingen tussen vrijwilligers een en gasten, in zijn de belangrijkste ingrediënten. Dit in jaar levert De in Zonnebloem al 60 jaar naar een positieve bijdrage het aan met het leven van tijdens mensen met een de fysieke beperking door een ziekte, handicap of met gevorderde leeftijd. Door middel tijdens van huisbezoek, activiteiten en van vakanties de geeft de vereniging kleur in aan van hun leven en helpen de 40.000 op tv vrijwilligers in gevoelens van eenzaamheid op tv te verminderen. Daar door wil De Zonnebloem in deze de uitzending graag bij het stilstaan. naar Nadat de vrijwilligers de en gasten thuis worden overvallen, een worden een ze gevraagd in de bus van op tv te stappen om naar naar de studio met in Aalsmeer te rijden, waar van hen een van complete verrassing staat te in wachten. het Ze worden verwelkomd met een warm door onthaal in de naar studio, het waar duidelijk wordt tijdens welk verhaal het er achter de vrijwilliger een schuilgaat. Of het nu naar een lang gekoesterde in wens is door die in vervulling gaat, of door een van hereniging met een familielid in uit een op tv ver land, uit het worden bijzondere verrassingen tijdens voor bijzondere een mensen. Afl.: Wat in doe ik hier.. Danny op tv de Munk, uit ambassadeur van De Zonnebloem, heeft uit een speciale rol. door Presentatie: Anita Witzier, met Ajouad El uit Miloudi.

juni 2021
14-10-2009 21:20

Wat doe ik hier

Let the sun shine - Wat doe ik hier

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden op een originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. De verrassinge...

Let the sun shine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Let the sun shine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Let the sun shine bij Let the sun shine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Let the sun shine. Heb je een uitzending van Let the sun shine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Let the sun shine gemist

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden opeen originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. Deverrassingen, de roerende verhalen en de bijzondere ontmoetingen tussen vrijwilligers en gasten, zijn de belangrijksteingrediënten. Dit jaar levert De Zonnebloem al 60 jaar een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysiekebeperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd. Door middel van huisbezoek, activiteiten en vakanties geeft devereniging kleur aan hun leven en helpen de 40.000 vrijwilligers gevoelens van eenzaamheid te verminderen. Daar wil DeZonnebloem in deze uitzending graag bij stilstaan. Nadat de vrijwilligers en gasten thuis worden overvallen, worden zegevraagd in de bus te stappen om naar de studio in Aalsmeer te rijden, waar hen een complete verrassing staat tewachten. Ze worden verwelkomd met een warm onthaal in de studio, waar duidelijk wordt welk verhaal er achter devrijwilliger schuilgaat. Of het nu een lang gekoesterde wens is die in vervulling gaat, of een hereniging met eenfamilielid uit een ver land, het worden bijzondere verrassingen voor bijzondere mensen. Danny de Munk, Ambassadeur vanDe Zonnebloem, heeft een speciale rol. Presentatie: Anita Witzier, Ajouad El Miloudi.

Uitzending gemist van Let the sun shine? Hier kun je alle uitzendingen van Let the sun shine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2009 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!