Programma gemist?

Roerende op tv verhalen over door bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten in van de Nationale met Vereniging De Zonnebloem uit worden op een op originele manier in op het zonnetje gezet. de Er wordt naar gezorgd voor bijzondere verrassingen voor op het deze mensen. De verrassingen, de in roerende verhalen en de naar bijzondere ontmoetingen met tussen vrijwilligers met en gasten, zijn de een belangrijkste ingrediƫnten. van Dit jaar levert De Zonnebloem door al 60 jaar op tv een door positieve bijdrage aan het leven van in van mensen met een de fysieke beperking door met ziekte, handicap of gevorderde leeftijd. een een Door middel van huisbezoek, activiteiten en op vakanties geeft de door uit vereniging kleur aan door hun leven en helpen door de 40.000 het vrijwilligers gevoelens van eenzaamheid de te verminderen. Daar een wil De Zonnebloem in deze op tv uitzending graag bij uit stilstaan. Nadat op tv de vrijwilligers en een gasten thuis worden overvallen, uit worden op ze gevraagd op tv in de bus tijdens te stappen om naar de studio uit in Aalsmeer te tijdens rijden, waar een hen een complete verrassing van naar staat te wachten. Ze worden de verwelkomd met met een warm met onthaal in de tijdens studio, waar duidelijk wordt welk verhaal van het er achter de vrijwilliger op schuilgaat. Of tijdens het nu een lang door gekoesterde wens een is die in van vervulling gaat, of een hereniging de met een de familielid uit een tijdens ver land, naar het worden bijzondere op verrassingen voor bijzondere mensen. op tv Afl.: Wat op doe ik hier.. Danny de de Munk, ambassadeur van De naar Zonnebloem, het heeft een op speciale rol. Presentatie: Anita Witzier, Ajouad door El op Miloudi.

maart 2021
14-10-2009 21:20

Wat doe ik hier

Let the sun shine - Wat doe ik hier

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden op een originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. De verrassinge...

Let the sun shine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Let the sun shine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Let the sun shine bij Let the sun shine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Let the sun shine. Heb je een uitzending van Let the sun shine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Let the sun shine gemist

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden opeen originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. Deverrassingen, de roerende verhalen en de bijzondere ontmoetingen tussen vrijwilligers en gasten, zijn de belangrijksteingrediƫnten. Dit jaar levert De Zonnebloem al 60 jaar een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysiekebeperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd. Door middel van huisbezoek, activiteiten en vakanties geeft devereniging kleur aan hun leven en helpen de 40.000 vrijwilligers gevoelens van eenzaamheid te verminderen. Daar wil DeZonnebloem in deze uitzending graag bij stilstaan. Nadat de vrijwilligers en gasten thuis worden overvallen, worden zegevraagd in de bus te stappen om naar de studio in Aalsmeer te rijden, waar hen een complete verrassing staat tewachten. Ze worden verwelkomd met een warm onthaal in de studio, waar duidelijk wordt welk verhaal er achter devrijwilliger schuilgaat. Of het nu een lang gekoesterde wens is die in vervulling gaat, of een hereniging met eenfamilielid uit een ver land, het worden bijzondere verrassingen voor bijzondere mensen. Danny de Munk, Ambassadeur vanDe Zonnebloem, heeft een speciale rol. Presentatie: Anita Witzier, Ajouad El Miloudi.

Uitzending gemist van Let the sun shine? Hier kun je alle uitzendingen van Let the sun shine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2009 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!