Programma gemist?

Roerende van verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers naar en gasten van uit de de Nationale Vereniging De Zonnebloem op tv worden op een originele naar manier het in het zonnetje gezet. Er van wordt gezorgd door voor bijzondere verrassingen het voor deze mensen. De tijdens uit verrassingen, de roerende een verhalen en de in bijzondere ontmoetingen tussen vrijwilligers en uit gasten, zijn de van belangrijkste het ingrediënten. Dit jaar levert De in Zonnebloem al 60 in jaar een positieve een bijdrage aan van het leven tijdens van mensen met met een fysieke beperking door van ziekte, handicap of gevorderde op tv leeftijd. Door middel van van huisbezoek, activiteiten en het op vakanties geeft de vereniging uit kleur aan hun leven en op tv helpen de 40.000 tijdens vrijwilligers uit gevoelens van eenzaamheid te verminderen. door Daar wil De met van Zonnebloem in deze uitzending graag in bij stilstaan. door Nadat de vrijwilligers in en gasten een thuis worden overvallen, worden de ze gevraagd in de met bus te stappen om op naar een de studio op tv in Aalsmeer te rijden, een waar hen een complete verrassing op staat te op tv wachten. Ze worden de verwelkomd op tv met een warm onthaal in op tv de door studio, waar duidelijk wordt welk van verhaal tijdens er achter de vrijwilliger uit schuilgaat. Of het naar nu een lang uit gekoesterde wens is die in het vervulling gaat, of op tv een hereniging met met een familielid tijdens uit een in ver land, het worden bijzondere tijdens verrassingen voor in bijzondere tijdens mensen. Afl.: Wat doe ik hier.. op tv Danny op de Munk, naar ambassadeur van De op Zonnebloem, heeft een speciale rol. naar Presentatie: met Anita Witzier, Ajouad El door Miloudi.

juli 2020
14-10-2009 21:20

Wat doe ik hier

Let the sun shine - Wat doe ik hier

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden op een originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. De verrassinge...

Let the sun shine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Let the sun shine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Let the sun shine bij Let the sun shine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Let the sun shine. Heb je een uitzending van Let the sun shine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Let the sun shine gemist

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden opeen originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. Deverrassingen, de roerende verhalen en de bijzondere ontmoetingen tussen vrijwilligers en gasten, zijn de belangrijksteingrediënten. Dit jaar levert De Zonnebloem al 60 jaar een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysiekebeperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd. Door middel van huisbezoek, activiteiten en vakanties geeft devereniging kleur aan hun leven en helpen de 40.000 vrijwilligers gevoelens van eenzaamheid te verminderen. Daar wil DeZonnebloem in deze uitzending graag bij stilstaan. Nadat de vrijwilligers en gasten thuis worden overvallen, worden zegevraagd in de bus te stappen om naar de studio in Aalsmeer te rijden, waar hen een complete verrassing staat tewachten. Ze worden verwelkomd met een warm onthaal in de studio, waar duidelijk wordt welk verhaal er achter devrijwilliger schuilgaat. Of het nu een lang gekoesterde wens is die in vervulling gaat, of een hereniging met eenfamilielid uit een ver land, het worden bijzondere verrassingen voor bijzondere mensen. Danny de Munk, Ambassadeur vanDe Zonnebloem, heeft een speciale rol. Presentatie: Anita Witzier, Ajouad El Miloudi.

Uitzending gemist van Let the sun shine? Hier kun je alle uitzendingen van Let the sun shine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2009 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!