Programma gemist?

Roerende verhalen over door bijzondere een mensen. Vrijwilligers het en gasten van de Nationale van Vereniging De uit Zonnebloem worden op een originele tijdens manier in op het zonnetje gezet. met Er wordt tijdens gezorgd voor uit bijzondere verrassingen voor deze van mensen. De verrassingen, de roerende met verhalen en de de bijzondere ontmoetingen tussen tijdens vrijwilligers en door gasten, van zijn de belangrijkste ingrediënten. Dit uit jaar op levert De Zonnebloem al 60 jaar tijdens een positieve op bijdrage aan het een leven door van mensen met een een fysieke beperking door van ziekte, handicap een of gevorderde leeftijd. Door op middel van huisbezoek, activiteiten en in uit vakanties geeft de vereniging kleur aan de op hun leven en helpen de 40.000 uit vrijwilligers gevoelens van naar eenzaamheid te verminderen. het Daar wil De door Zonnebloem in deze met uitzending graag tijdens bij op tv stilstaan. Nadat de vrijwilligers de en gasten van thuis worden overvallen, met worden ze gevraagd uit in de bus te in stappen om naar met de studio in Aalsmeer van te rijden, waar hen de een complete verrassing van het staat te wachten. op tv Ze worden verwelkomd met een met warm onthaal in de de studio, waar een duidelijk wordt welk op verhaal er achter het de vrijwilliger met schuilgaat. Of het nu met een lang gekoesterde wens van is die in uit vervulling naar gaat, of een door hereniging met een de familielid uit uit een ver land, het worden de bijzondere verrassingen voor bijzondere de mensen. Afl.: Wat tijdens doe ik hier.. het Danny de in Munk, tijdens ambassadeur van De Zonnebloem, op heeft een speciale een rol. Presentatie: in Anita Witzier, Ajouad El in Miloudi.

januari 2020
14-10-2009 21:20

Wat doe ik hier

Let the sun shine - Wat doe ik hier

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden op een originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. De verrassinge...

Let the sun shine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Let the sun shine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Let the sun shine bij Let the sun shine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Let the sun shine. Heb je een uitzending van Let the sun shine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Let the sun shine gemist

Roerende verhalen over bijzondere mensen. Vrijwilligers en gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem worden opeen originele manier in het zonnetje gezet. Er wordt gezorgd voor bijzondere verrassingen voor deze mensen. Deverrassingen, de roerende verhalen en de bijzondere ontmoetingen tussen vrijwilligers en gasten, zijn de belangrijksteingrediënten. Dit jaar levert De Zonnebloem al 60 jaar een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysiekebeperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd. Door middel van huisbezoek, activiteiten en vakanties geeft devereniging kleur aan hun leven en helpen de 40.000 vrijwilligers gevoelens van eenzaamheid te verminderen. Daar wil DeZonnebloem in deze uitzending graag bij stilstaan. Nadat de vrijwilligers en gasten thuis worden overvallen, worden zegevraagd in de bus te stappen om naar de studio in Aalsmeer te rijden, waar hen een complete verrassing staat tewachten. Ze worden verwelkomd met een warm onthaal in de studio, waar duidelijk wordt welk verhaal er achter devrijwilliger schuilgaat. Of het nu een lang gekoesterde wens is die in vervulling gaat, of een hereniging met eenfamilielid uit een ver land, het worden bijzondere verrassingen voor bijzondere mensen. Danny de Munk, Ambassadeur vanDe Zonnebloem, heeft een speciale rol. Presentatie: Anita Witzier, Ajouad El Miloudi.

Uitzending gemist van Let the sun shine? Hier kun je alle uitzendingen van Let the sun shine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2009 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!