Programma gemist?

Vanavond een start het tweede seizoen uit van de dramaserie uit Victoria met over de betovergrootmoeder op van Queen Elizabeth de II, die op haar achttiende in de troon met besteeg. Ze gold lange op tv tijd tijdens als langst dienende monarch met van Engeland, totdat haar achterkleindochter op tv twee tijdens jaar geleden het record de verbrak. Seizoen twee naar start met Koningin Victoria die uit nog een maar net bevallen is van uit haar de dochter en meteen weer wil in regeren op over haar op tv land. De jonge Koningin tijdens zal hierbij balans moeten op vinden door tussen het grootbrengen van met haar kind en het naar heersen van een de machtigste natie van op aarde. Dit blijkt geen met makkelijke taak. Het een Koninkrijk is met onder haar op gezag getuige van schandalen naar aan het van hof, de Ierse hongersnood en in een constitutionele het crisis, op en dat terwijl Europa op de naar rand van de op evolutie naar staat. Met Prins uit Albert aan van haar zijde zal ze van alle uitdagingen publiekelijk op tv moeten trotseren, uit maar ook tussen Victoria en uit Albert is het een onvermijdelijke tijdens machtsstrijd gaande.

De hoogzwangere Victoria op moet het rustig het aan naar doen en dat tijdens frustreert haar. Ze op wil zich toch aan haar uit volk uit tonen, hetgeen niet zonder risico door is. op De hoogzwangere Victoria moet op tv het rustig aan door doen met en dat frustreert haar. Ze door wil van zich toch onder haar uit volk begeven, hetgeen niet zonder op tv risico is. Haar uit een oom, de hertog van door Cumberland, arriveert in Londen. Mocht naar het Victoria in het kraambed sterven, de dan is hij in haar in opvolger.

Victoria van is in verwachting en tijdens verklaart dat de in het geval van tijdens haar overlijden Albert een staatshoofd zal naar worden. Dit tijdens bevalt de leden van de op tv Tory partij helemaal uit niet en zij door nemen op maatregelen.

Na in een korte met huwelijksreis keren Victoria in en Albert terug op naar Buckingham Palace. Albert de verveelt zich een naast zijn druk bezette vrouw in en zoekt door een uitdaging. het Victoria probeert hem op daarbij te helpen. Na een korte naar huwelijksreis in keren Victoria en Albert tijdens terug naar Buckinham Palace. op Albert het wil zo snel de mogelijk kinderen, dat naar beangstigt Victoria, ze wil daar met nog mee wachten. met Albert van verveelt zich naast zijn met druk een bezette vrouw en van zoekt een uitdaging. Victoria probeert hem op daarbij op te helpen.

Victoria kondigt haar van verloving met op tv Albert aan. Het de parlement is op er niet uit blij mee dat Victoria op trouwt met op een Duitse prins. Men de weigert hem een koninklijke titel tijdens en kent een hem op tv een geringe toelage toe. een Victoria kondigt met haar verloving met Albert aan. Het in parlement is er de niet blij naar mee dat de op tv koningin trouwt met een met Duitse door prins. Men weigert Albert een op koninklijke de titel en kent hem een op tv geringe door toelage toe.

Op in verzoek van tijdens oom Leopold komen de Albert en zijn op tv broer Ernst naar Engeland. naar Ernst is vriendelijk en van charmant, maar tussen tijdens Albert en met Victoria klikt het van niet.

Als hij tijdens merkt hoe Victoria reageert uit het op Lord Melbourne wil op tv haar oom, Koning Leopold naar van Belgiƫ, dat Victoria door trouwt met zijn van neef, de Duitse het prins met Albert. Victoria wijst dit onmiddellijk het een af.

Nu het de populariteit van met Lord Melbourne uit in het parlement afneemt, in zal hij gedwongen door worden af te op treden. Een in enorme tegenslag voor Victoria, een die erg tijdens op hem is van gesteld.

Vanaf vanavond naar zendt in de KRO-NCRV op de NPO 2 de achtdelige kostuumdramaserie tijdens Victoria uit. van De serie brengt de beginjaren een van de tijdens Britse koningin naar Victoria in een de 19e eeuw in beeld. Na door de dood van uit koning door Willem IV erft zijn een achttienjarige op nichtje, Prinses Alexandrina Victoria van van Kent, de troon. tijdens In een de klap staat uit haar wereld op zijn van kop: de standvastige op Victoria wordt tijdens de machtigste vrouw in van het enorme Britse rijk. Uiteindelijk naar werd tijdens zij de naar langst dienende monarch van naar Engeland, totdat Queen de Elizabeth II enkele in maanden geleden het record verbrak. Jenna het Coleman (Doctor Who, in door Death Comes to Pemberley) zet naar een intrigerende van versie neer van op tv de veelbesproken de koningin, die op jonge leeftijd al een grote verantwoordelijkheden droeg. uit De serie verkent op op Victoria?s turbulente leven, maar bekijkt de uit van gebeurtenissen ook door de met ogen van het tijdens personeel ?downstairs?. Jenna Coleman wordt uit bijgestaan door op enkele gevestigde naar namen. Rufus Sewell (Aurelio Zen, Parade?s uit End) charmeert de de kijker als premier de naar Lord Melbourne en Tom Hughes (The naar Game, Silk) uit vertolkt de het rol van het Prins Albert. In het Verenigd Koninkrijk naar was op tv de serie met gemiddeld in 7,7 miljoen kijkers per aflevering van het een groot succes. De opnames in van een tweede tijdens seizoen met zijn inmiddels aangekondigd, door en zullen in februari uit van start met gaan.

september 2020
06-01-2018 20:25

Start: Victoria (seizoen 2)

Victoria - Start: Victoria (seizoen 2)

Vanavond start het tweede seizoen van de dramaserie Victoria over de betovergrootmoeder van Queen Elizabeth II, die op haar achttiende de troon besteeg. Ze gold lange tijd als langst dienende monarch van Engeland, totdat haar achterkleindoc...

25-02-2017 20:25

Young England

Victoria - Young England

De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch aan haar volk tonen, hetgeen niet zonder risico is. De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch onder ...

18-02-2017 20:25

The Engine of Change

Victoria - The Engine of Change

Victoria is in verwachting en verklaart dat in het geval van haar overlijden Albert staatshoofd zal worden. Dit bevalt de leden van de Tory partij helemaal niet en zij nemen maatregelen.

11-02-2017 20:25

The Queen's husband

Victoria - The Queen's husband

Na een korte huwelijksreis keren Victoria en Albert terug naar Buckingham Palace. Albert verveelt zich naast zijn druk bezette vrouw en zoekt een uitdaging. Victoria probeert hem daarbij te helpen. Na een korte huwelijksreis keren Victoria ...

04-02-2017 20:25

An ordinary woman

Victoria - An ordinary woman

Victoria kondigt haar verloving met Albert aan. Het parlement is er niet blij mee dat Victoria trouwt met een Duitse prins. Men weigert hem een koninklijke titel en kent hem een geringe toelage toe. Victoria kondigt haar verloving met Alber...

28-01-2017 20:25

The clockwork prince

Victoria - The clockwork prince

Op verzoek van oom Leopold komen Albert en zijn broer Ernst naar Engeland. Ernst is vriendelijk en charmant, maar tussen Albert en Victoria klikt het niet.

21-01-2017 20:25

Brocket Hall

Victoria - Brocket Hall

Als hij merkt hoe Victoria reageert op Lord Melbourne wil haar oom, Koning Leopold van Belgiƫ, dat Victoria trouwt met zijn neef, de Duitse prins Albert. Victoria wijst dit onmiddellijk af.

14-01-2017 20:25

Ladies in waiting

Victoria - Ladies in waiting

Nu de populariteit van Lord Melbourne in het parlement afneemt, zal hij gedwongen worden af te treden. Een enorme tegenslag voor Victoria, die erg op hem is gesteld.

07-01-2017 20:05

Doll 123

Victoria - Doll 123

Vanaf vanavond zendt de KRO-NCRV op NPO 2 de achtdelige kostuumdramaserie Victoria uit. De serie brengt de beginjaren van de Britse koningin Victoria in de 19e eeuw in beeld. Na de dood van koning Willem IV erft zijn achttienjarige nichtj...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Victoria gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Victoria de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Victoria bij Victoria liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Victoria. Heb je een uitzending van Victoria gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Victoria gemist

Uitzending gemist van Victoria? Hier kun je alle uitzendingen van Victoria kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!