Programma gemist?

Victoria en een Albert zijn woest als van een krant privétekeningen op tv van van hun gezin publiceert. tijdens Hun eerdere op meningsverschillen over de opvoeding tijdens van Bertie lopen nog hoger van op als Albert uit een frenoloog op naar het paleis haalt. uit De jaloerse Feodora met stookt het uit vuurtje verder op. uit In de aanloop naar in het een gekostumeerd bal, ter ere van een de de doop van de pasgeboren prins uit een Arthur, stijgt de spanning naar in het uit paleis tot het met kookpunt.

Na een aanslag het door op haar leven besluit Victoria in Ierland te bezoeken en het nodigt ze zichzelf tijdens uit op het de landgoed naar van Lord Palmerston en zijn uit op tv vrouw. Palmerston doet met zijn uiterste best om hun door verblijf in het naar door uit hongersnood geteisterde land soepel op te laten verlopen, maar Albert naar is sceptisch. de Victoria laat de kinderen op tv in Londen achter het onder op hoede van Feodora, die tijdens geniet van haar de vrijheid. een Bertie krijgt een nieuwe op privéleraar.

De relatie van de het koninklijk paar tijdens bekoelt verder een als Albert wordt met gevraagd op als rector van de universiteit van in Cambridge, waar tijdens hij de hoopt echt iets voor op tv het land te kunnen betekenen. van Victoria staat er van alleen tijdens voor als een cholera-uitbraak in op Londen vele levens in eist. Ze op wil dat het er effectief door wordt opgetreden, maar haar door artsen spreken elkaar tegen. een Ondertussen probeert Joseph in de op hertogin van Monmouth op tv te helpen.

Albert geniet van uit zijn verblijf met in zijn tijdens gezin in van zijn geliefde Osborne naar House. Ondertussen wil Victoria het op tv liefst op zo snel mogelijk terug van naar Londen om haar naar taken in als koningin naar behoren te vervullen, op tijdens zeker als ze hoort dat op Lord het Palmerston in Londen voor onrust op tv zorgt. Als ze hem een op en de premier ontbiedt het op Osborne House, uit lopen de in spanningen in het koninklijk huishouden verder uit op. De op bemoeienissen van Victoria's in halfzus maken de van zaken er met niet beter op tv op.

Terwijl door opstandelingen zich roeren bij het tijdens in paleis, bevalt Victoria van een tijdens dochtertje. Na een in schokkende door vondst staat ze onder grote druk uit om een aangekondigde naar tijdens demonstratie van de chartisten met in geweld neer te slaan, door maar door ze verkeert nog naar altijd in naar tweestrijd. Albert vreest het voor de veiligheid op van zijn gezin. Ondertussen uit lopen de spanningen in op de hofhouding verder op de en zijn een de chartisten onderling verdeeld naar over de tijdens te volgen op strategie.

De revolutie spookt met met door Europa. De hoogzwangere het Victoria krijgt te maken met het een in dreigende opstand van chartisten van die stemrecht eisen naar en haar geduld in wordt op de proef op door gesteld door de eigengereide op tv minister van Buitenlandse de Zaken, Lord van Palmerston. Een lang van vergeten familielid duikt tijdens op. Dan meldt zich opnieuw een het hooggeplaatst naar persoon die de onrust aan op de het hof nog vergroot. Albert is door niet gerust met op de situatie op tv en probeert Victoria te tijdens uit waarschuwen.

Victoria maakt zich op tv zorgen om de de kleine Sarah tijdens die Mrs. Forbes steeds tijdens meer uit mist. Het door personeel verheugt zich een op het vrolijke het bediendenbal.

Victoria en Albert in hebben zo hun door eigen idee over met het kerstgebeuren. door Kapitein de Forbes heeft een Afrikaans weesmeisje van mee de voor de koningin.

Victoria en Albert het gaan naar door de vreselijkste nachtmerrie die een het ouders kunnen beleven. Peel gaat op tv opnieuw de strijd de aan in het naar parlement. Wanneer het het lot ongenadig van toeslaat, beseffen Victoria en Albert van dat er zware door offers in gebracht moeten worden, zowel op het de politiek als op persoonlijk door vlak.

De op tv kroon weegt op Victoria ook figuurlijk op tv erg zwaar. Ze vlucht met haar een van hofhouding naar de Schotse Hooglanden. naar Voor haar en Albert van op tv is het de ideale gelegenheid naar om het weer gewoon man en vrouw van te kunnen uit zijn, maar de het vakantie kan naar niet eeuwig blijven door duren.

Het vreselijke nieuws de van de hongersnood op tv uit in Ierland heeft nu ook op tv Victoria bereikt. Ze staat in erop dat de de overheid meer op doet om hulp te de bieden, tijdens maar stuit de daarbij op grote tegenstand van haar op tv eerste het minister.

Victoria wil wat het doen aan haar naar op tv buitenlandse relaties en ze met besluit de koninklijke tijdens hofhouding mee uit te nemen op een uit trip naar Frankrijk. een Ze zoekt er toenadering een tot de de sluwe Franse koning Lodewijk met Filips.

De met koningin bevalt van een op tv gezonde zoon, de met prins van van Wales, maar tijdens Victoria wordt overvallen door door een onverklaarbaar door verdriet. Door een drama in Coburg op tv wordt Albert geconfronteerd met uit met een duister tijdens familiegeheim.

De tijdens ontevredenheid in de het land wordt steeds groter. in Victoria probeert de zijdewevers de van Spitalfields te op helpen, maar een het spectaculaire evenement dat uit door de vorstin organiseert op legt haar naïviteit bloot. het Een onverwachte dramatische gebeurtenis dwingt uit Victoria van ertoe om het alle kinderachtigheden voorgoed op van te bergen.

Het in leven van Victoria van wordt flink overhoop met gegooid wanneer ze het ontdekt dat ze opnieuw zwanger door het is. Alsof dat tijdens nog niet genoeg is, komt ze naar tijdens ook te weten dat Albert er een een innige uit vriendschap op nahoudt met in het door wiskundige genie Ada door Lovelace.

december 2019
05-10-2019 19:15

A Coburg Quartet

Victoria - A Coburg Quartet

Victoria en Albert zijn woest als een krant privétekeningen van hun gezin publiceert. Hun eerdere meningsverschillen over de opvoeding van Bertie lopen nog hoger op als Albert een frenoloog naar het paleis haalt. De jaloerse Feodora stookt ...

28-09-2019 19:10

A Show of Unity

Victoria - A Show of Unity

Na een aanslag op haar leven besluit Victoria Ierland te bezoeken en nodigt ze zichzelf uit op het landgoed van Lord Palmerston en zijn vrouw. Palmerston doet zijn uiterste best om hun verblijf in het door hongersnood geteisterde land soepe...

21-09-2019 19:15

Foreign Bodies

Victoria - Foreign Bodies

De relatie van het koninklijk paar bekoelt verder als Albert wordt gevraagd als rector van de universiteit van Cambridge, waar hij hoopt echt iets voor het land te kunnen betekenen. Victoria staat er alleen voor als een cholera-uitbraak in ...

14-09-2019 19:15

Et in Arcadia

Victoria - Et in Arcadia

Albert geniet van zijn verblijf met zijn gezin in zijn geliefde Osborne House. Ondertussen wil Victoria het liefst zo snel mogelijk terug naar Londen om haar taken als koningin naar behoren te vervullen, zeker als ze hoort dat Lord Palmerst...

07-09-2019 19:15

London Bridge Is Falling Down

Victoria - London Bridge Is Falling Down

Terwijl opstandelingen zich roeren bij het paleis, bevalt Victoria van een dochtertje. Na een schokkende vondst staat ze onder grote druk om een aangekondigde demonstratie van de chartisten met geweld neer te slaan, maar ze verkeert nog alt...

31-08-2019 19:10

Uneasy Lies the Head That Wears the Crown

Victoria - Uneasy Lies the Head That Wears the Crown

De revolutie spookt door Europa. De hoogzwangere Victoria krijgt te maken met een dreigende opstand van chartisten die stemrecht eisen en haar geduld wordt op de proef gesteld door de eigengereide minister van Buitenlandse Zaken, Lord Palme...

10-03-2018 20:30

Special (2/2)

Victoria - Special (2/2)

Victoria maakt zich zorgen om de kleine Sarah die Mrs. Forbes steeds meer mist. Het personeel verheugt zich op het vrolijke bediendenbal.

03-03-2018 20:30

Special deel 1

Victoria - Special deel 1

Victoria en Albert hebben zo hun eigen idee over het kerstgebeuren. Kapitein Forbes heeft een Afrikaans weesmeisje mee voor de koningin.

24-02-2018 20:30

The Luxury of Conscience

Victoria - The Luxury of Conscience

Victoria en Albert gaan door de vreselijkste nachtmerrie die ouders kunnen beleven. Peel gaat opnieuw de strijd aan in het parlement. Wanneer het lot ongenadig toeslaat, beseffen Victoria en Albert dat er zware offers gebracht moeten worden...

17-02-2018 20:30

The King over the water

Victoria - The King over the water

De kroon weegt Victoria ook figuurlijk erg zwaar. Ze vlucht met haar hofhouding naar de Schotse Hooglanden. Voor haar en Albert is het de ideale gelegenheid om weer gewoon man en vrouw te kunnen zijn, maar de vakantie kan niet eeuwig blijve...

10-02-2018 20:30

Faith, Hope and Charity

Victoria - Faith, Hope and Charity

Het vreselijke nieuws van de hongersnood in Ierland heeft nu ook Victoria bereikt. Ze staat erop dat de overheid meer doet om hulp te bieden, maar stuit daarbij op grote tegenstand van haar eerste minister.

03-02-2018 20:25

Entente Cordiale

Victoria - Entente Cordiale

Victoria wil wat doen aan haar buitenlandse relaties en ze besluit de koninklijke hofhouding mee te nemen op een trip naar Frankrijk. Ze zoekt er toenadering tot de sluwe Franse koning Lodewijk Filips.

27-01-2018 20:25

The Sins of the Father

Victoria - The Sins of the Father

De koningin bevalt van een gezonde zoon, de prins van Wales, maar Victoria wordt overvallen door een onverklaarbaar verdriet. Door een drama in Coburg wordt Albert geconfronteerd met een duister familiegeheim.

20-01-2018 20:30

Warp and Weft

Victoria - Warp and Weft

De ontevredenheid in het land wordt steeds groter. Victoria probeert de zijdewevers van Spitalfields te helpen, maar het spectaculaire evenement dat de vorstin organiseert legt haar naïviteit bloot. Een onverwachte dramatische gebeurtenis d...

13-01-2018 20:25

The Green-Eyed Monster

Victoria - The Green-Eyed Monster

Het leven van Victoria wordt flink overhoop gegooid wanneer ze ontdekt dat ze opnieuw zwanger is. Alsof dat nog niet genoeg is, komt ze ook te weten dat Albert er een innige vriendschap op nahoudt met het wiskundige genie Ada Lovelace.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Victoria gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Victoria de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Victoria bij Victoria liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Victoria. Heb je een uitzending van Victoria gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Victoria gemist

Uitzending gemist van Victoria? Hier kun je alle uitzendingen van Victoria kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!