Programma gemist?

Victoria maakt zich tijdens zorgen om uit de kleine Sarah die het Mrs. Forbes op tv steeds meer het mist. Het personeel verheugt zich naar op het het vrolijke het bediendenbal.

Victoria op tv en Albert hebben zo tijdens hun eigen idee over het het kerstgebeuren. op Kapitein Forbes heeft het een Afrikaans weesmeisje mee van voor de naar koningin.

Victoria in en Albert gaan tijdens door de vreselijkste nachtmerrie die naar ouders kunnen uit beleven. Peel gaat opnieuw in de naar strijd aan in in het parlement. Wanneer van het lot ongenadig toeslaat, door beseffen Victoria en Albert het dat er zware het op offers gebracht moeten worden, de zowel op met politiek als op persoonlijk het vlak.

De tijdens kroon weegt Victoria op ook figuurlijk erg zwaar. Ze het vlucht met tijdens haar een hofhouding naar de Schotse Hooglanden. Voor het van haar en Albert is een het de ideale met gelegenheid om weer gewoon op man en vrouw te de door kunnen zijn, maar op de vakantie kan niet tijdens eeuwig blijven door duren.

Het vreselijke nieuws door op van de hongersnood in naar Ierland heeft nu ook Victoria van bereikt. Ze staat een erop dat de van overheid een meer doet tijdens om hulp te bieden, op tv maar stuit daarbij op op grote tegenstand van haar uit eerste met minister.

Victoria het wil wat in doen aan haar buitenlandse relaties op tv en ze een besluit de koninklijke hofhouding mee uit te het nemen op uit een trip naar Frankrijk. naar Ze zoekt op tv er toenadering tot de sluwe Franse door koning op Lodewijk Filips.

De koningin bevalt op op van een gezonde de zoon, de prins van op Wales, maar op tv Victoria wordt overvallen uit door een onverklaarbaar verdriet. door Door een drama in een Coburg wordt Albert geconfronteerd een met van een duister van familiegeheim.

De tijdens ontevredenheid in het land wordt uit op tv steeds groter. Victoria in probeert de zijdewevers naar van Spitalfields te helpen, door maar het spectaculaire op tv evenement dat de vorstin organiseert op legt van haar naïviteit het bloot. Een onverwachte dramatische gebeurtenis in dwingt de Victoria ertoe om alle kinderachtigheden op voorgoed op te in bergen.

Het leven tijdens van tijdens Victoria wordt flink overhoop gegooid wanneer een ze ontdekt dat naar ze opnieuw een zwanger is. op tv Alsof dat nog niet genoeg een is, komt tijdens ze ook te weten op van dat Albert er een een innige vriendschap op nahoudt de met van het wiskundige genie Ada de Lovelace.

Vanavond start uit het een tweede seizoen van de de dramaserie Victoria op over de betovergrootmoeder van Queen tijdens Elizabeth II, die de op haar tijdens achttiende de door troon besteeg. Ze gold van lange tijd als langst naar dienende monarch uit van Engeland, totdat haar naar achterkleindochter twee jaar uit geleden het record verbrak. Seizoen tijdens twee uit start met Koningin Victoria die een nog maar met net bevallen uit is van haar een dochter en meteen weer wil naar regeren over naar haar land. De jonge het Koningin van zal hierbij balans moeten vinden het tussen in het grootbrengen van haar kind met en het op tv heersen het van de machtigste natie op met aarde. Dit tijdens blijkt geen van makkelijke taak. Het in Koninkrijk is onder op tv haar gezag getuige van op tv schandalen aan het hof, op tv de Ierse hongersnood uit en een een constitutionele crisis, en dat uit terwijl Europa op de het tijdens rand van de evolutie staat. met Met Prins tijdens Albert aan haar zijde naar zal ze alle naar uitdagingen publiekelijk moeten trotseren, op tv maar ook in tussen op tv Victoria en Albert is een onvermijdelijke uit tijdens machtsstrijd gaande.

De van hoogzwangere Victoria het moet het rustig aan doen op tv en dat uit frustreert haar. tijdens Ze wil zich toch aan haar in volk tonen, hetgeen de niet uit zonder risico is. het De hoogzwangere Victoria op tv moet het rustig aan doen op tv en dat frustreert in haar. Ze wil met door zich toch onder een haar volk begeven, op hetgeen niet zonder naar risico is. Haar oom, de met hertog van Cumberland, arriveert tijdens in Londen. uit Mocht Victoria het in het op tv kraambed sterven, dan is hij op tv haar met opvolger.

Victoria een is in in verwachting en verklaart dat door in het geval op tv van haar van overlijden Albert staatshoofd zal de worden. Dit het bevalt de leden van op tv de Tory partij helemaal op tv niet en zij uit nemen in maatregelen.

Na een korte van huwelijksreis keren Victoria de en naar Albert terug naar op Buckingham Palace. Albert op tv verveelt zich naast naar zijn druk met bezette vrouw en zoekt uit een uitdaging. door Victoria probeert hem daarbij naar te helpen. Na een een korte huwelijksreis een keren Victoria en Albert terug tijdens van naar Buckinham Palace. Albert van wil zo snel mogelijk door kinderen, dat beangstigt Victoria, tijdens naar ze wil daar op tv nog mee wachten. door Albert verveelt zich naar naast zijn druk bezette vrouw en met zoekt een uitdaging. tijdens Victoria probeert hem op daarbij een te helpen.

Victoria op tv kondigt haar verloving in met Albert aan. Het parlement een is er niet naar uit blij mee dat op Victoria trouwt met op een Duitse prins. door Men weigert hem een koninklijke titel van en kent hem van een uit geringe toelage toe. in Victoria kondigt haar tijdens verloving met Albert aan. Het tijdens parlement is er op tv niet blij uit mee dat de koningin het trouwt met tijdens een Duitse door prins. Men met weigert Albert een door koninklijke titel en kent hem een tijdens geringe toelage de toe.

Op verzoek van een tijdens oom Leopold komen in Albert en zijn broer Ernst van naar Engeland. van Ernst is vriendelijk door en charmant, maar tussen Albert op tv en naar Victoria klikt het naar niet.

maart 2018
10-03-2018 20:30

Special (2/2)

Victoria - Special (2/2)

Victoria maakt zich zorgen om de kleine Sarah die Mrs. Forbes steeds meer mist. Het personeel verheugt zich op het vrolijke bediendenbal.

03-03-2018 20:30

Special deel 1

Victoria - Special deel 1

Victoria en Albert hebben zo hun eigen idee over het kerstgebeuren. Kapitein Forbes heeft een Afrikaans weesmeisje mee voor de koningin.

24-02-2018 20:30

The Luxury of Conscience

Victoria - The Luxury of Conscience

Victoria en Albert gaan door de vreselijkste nachtmerrie die ouders kunnen beleven. Peel gaat opnieuw de strijd aan in het parlement. Wanneer het lot ongenadig toeslaat, beseffen Victoria en Albert dat er zware offers gebracht moeten worden...

17-02-2018 20:30

The King over the water

Victoria - The King over the water

De kroon weegt Victoria ook figuurlijk erg zwaar. Ze vlucht met haar hofhouding naar de Schotse Hooglanden. Voor haar en Albert is het de ideale gelegenheid om weer gewoon man en vrouw te kunnen zijn, maar de vakantie kan niet eeuwig blijve...

10-02-2018 20:30

Faith, Hope and Charity

Victoria - Faith, Hope and Charity

Het vreselijke nieuws van de hongersnood in Ierland heeft nu ook Victoria bereikt. Ze staat erop dat de overheid meer doet om hulp te bieden, maar stuit daarbij op grote tegenstand van haar eerste minister.

03-02-2018 20:25

Entente Cordiale

Victoria - Entente Cordiale

Victoria wil wat doen aan haar buitenlandse relaties en ze besluit de koninklijke hofhouding mee te nemen op een trip naar Frankrijk. Ze zoekt er toenadering tot de sluwe Franse koning Lodewijk Filips.

27-01-2018 20:25

The Sins of the Father

Victoria - The Sins of the Father

De koningin bevalt van een gezonde zoon, de prins van Wales, maar Victoria wordt overvallen door een onverklaarbaar verdriet. Door een drama in Coburg wordt Albert geconfronteerd met een duister familiegeheim.

20-01-2018 20:30

Warp and Weft

Victoria - Warp and Weft

De ontevredenheid in het land wordt steeds groter. Victoria probeert de zijdewevers van Spitalfields te helpen, maar het spectaculaire evenement dat de vorstin organiseert legt haar naïviteit bloot. Een onverwachte dramatische gebeurtenis d...

13-01-2018 20:25

The Green-Eyed Monster

Victoria - The Green-Eyed Monster

Het leven van Victoria wordt flink overhoop gegooid wanneer ze ontdekt dat ze opnieuw zwanger is. Alsof dat nog niet genoeg is, komt ze ook te weten dat Albert er een innige vriendschap op nahoudt met het wiskundige genie Ada Lovelace.

06-01-2018 20:25

Start: Victoria (seizoen 2)

Victoria - Start: Victoria (seizoen 2)

Vanavond start het tweede seizoen van de dramaserie Victoria over de betovergrootmoeder van Queen Elizabeth II, die op haar achttiende de troon besteeg. Ze gold lange tijd als langst dienende monarch van Engeland, totdat haar achterkleindoc...

25-02-2017 20:25

Young England

Victoria - Young England

De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch aan haar volk tonen, hetgeen niet zonder risico is. De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch onder ...

18-02-2017 20:25

The Engine of Change

Victoria - The Engine of Change

Victoria is in verwachting en verklaart dat in het geval van haar overlijden Albert staatshoofd zal worden. Dit bevalt de leden van de Tory partij helemaal niet en zij nemen maatregelen.

11-02-2017 20:25

The Queen's husband

Victoria - The Queen's husband

Na een korte huwelijksreis keren Victoria en Albert terug naar Buckingham Palace. Albert verveelt zich naast zijn druk bezette vrouw en zoekt een uitdaging. Victoria probeert hem daarbij te helpen. Na een korte huwelijksreis keren Victoria ...

04-02-2017 20:25

An ordinary woman

Victoria - An ordinary woman

Victoria kondigt haar verloving met Albert aan. Het parlement is er niet blij mee dat Victoria trouwt met een Duitse prins. Men weigert hem een koninklijke titel en kent hem een geringe toelage toe. Victoria kondigt haar verloving met Alber...

28-01-2017 20:25

The clockwork prince

Victoria - The clockwork prince

Op verzoek van oom Leopold komen Albert en zijn broer Ernst naar Engeland. Ernst is vriendelijk en charmant, maar tussen Albert en Victoria klikt het niet.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Victoria gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Victoria de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Victoria bij Victoria liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Victoria. Heb je een uitzending van Victoria gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Victoria gemist

Uitzending gemist van Victoria? Hier kun je alle uitzendingen van Victoria kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 10-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord