Programma gemist?

Victoria maakt door zich zorgen om op de kleine Sarah die een tijdens Mrs. Forbes steeds meer mist. van Het op personeel verheugt zich op in het vrolijke een bediendenbal.

Victoria op tv en Albert hebben zo hun een eigen met idee over het kerstgebeuren. Kapitein door Forbes op heeft een Afrikaans weesmeisje in mee een voor de koningin.

Victoria en naar Albert uit gaan door de vreselijkste nachtmerrie die naar ouders kunnen van beleven. met Peel gaat opnieuw de in strijd aan in het parlement. een Wanneer het lot van ongenadig met toeslaat, beseffen Victoria en Albert op tv dat in er zware offers gebracht uit moeten worden, van zowel op tijdens politiek als op door persoonlijk vlak.

De op kroon weegt Victoria in ook figuurlijk erg zwaar. Ze naar vlucht met haar in hofhouding naar de door Schotse Hooglanden. Voor een haar en op tv Albert naar is het de ideale gelegenheid om in weer gewoon man met en vrouw het te op kunnen zijn, maar door de vakantie kan uit niet eeuwig blijven in duren.

Het vreselijke door nieuws van van de hongersnood in Ierland tijdens heeft nu van ook Victoria het bereikt. Ze staat erop dat door de een overheid meer doet om de hulp te bieden, de maar stuit tijdens daarbij op grote tegenstand de van haar eerste door minister.

Victoria uit wil wat doen aan haar de buitenlandse relaties door en ze uit besluit de door koninklijke hofhouding mee te met nemen op een trip door naar Frankrijk. op tv Ze zoekt er toenadering met tot op tv de sluwe Franse door koning Lodewijk Filips.

De in koningin bevalt van van een gezonde zoon, de prins een van Wales, maar van op Victoria wordt overvallen door een onverklaarbaar het verdriet. Door een door door drama in Coburg tijdens wordt Albert geconfronteerd met het een duister de familiegeheim.

De met ontevredenheid in het land wordt met steeds groter. met Victoria probeert de op tv zijdewevers van naar Spitalfields te helpen, maar op tv het een spectaculaire evenement dat de vorstin organiseert uit legt haar tijdens naïviteit bloot. Een onverwachte een op tv dramatische gebeurtenis dwingt Victoria ertoe om de van alle kinderachtigheden voorgoed op tijdens te bergen.

Het naar leven van Victoria wordt op flink overhoop van gegooid wanneer ze ontdekt in dat ze opnieuw zwanger op tv is. met Alsof dat nog niet van genoeg is, komt ze door ook in te weten dat Albert er door een tijdens innige vriendschap op in nahoudt met het wiskundige van genie Ada met Lovelace.

Vanavond in start het tweede op tv seizoen van op tv de dramaserie Victoria door over de betovergrootmoeder een van Queen Elizabeth II, die van op haar achttiende de naar van troon besteeg. Ze gold naar lange tijd als langst in dienende monarch van Engeland, door totdat met haar achterkleindochter twee jaar geleden op op tv het record verbrak. Seizoen twee van start met Koningin naar Victoria die nog met maar net bevallen door is van haar dochter uit en van meteen weer wil regeren met over haar land. De jonge uit Koningin zal hierbij tijdens balans op tv moeten vinden op tussen het grootbrengen de van haar kind en het heersen door van de machtigste op tv het natie op aarde. Dit het blijkt geen makkelijke taak. een Het Koninkrijk is onder op haar gezag in getuige van schandalen aan door uit het hof, de Ierse in hongersnood en een op constitutionele crisis, en met dat terwijl Europa een op de rand van de een evolutie staat. Met op tv van Prins Albert aan haar zijde op zal ze een alle uitdagingen publiekelijk moeten van trotseren, maar op tv ook tussen Victoria en door Albert de is een onvermijdelijke machtsstrijd op gaande.

De de hoogzwangere Victoria moet naar het rustig aan doen op en de dat frustreert haar. Ze wil zich door toch aan uit haar volk tonen, hetgeen van tijdens niet zonder risico is. De een hoogzwangere Victoria moet op het rustig aan doen op tv en op tv dat frustreert haar. Ze wil met zich naar toch onder haar tijdens volk begeven, hetgeen niet door zonder risico is. Haar naar in oom, de hertog in van Cumberland, arriveert naar in Londen. Mocht Victoria naar in het kraambed sterven, op dan is naar hij haar op tv opvolger.

Victoria de is in tijdens verwachting en verklaart dat in op het tijdens geval van haar overlijden Albert uit staatshoofd zal worden. Dit in bevalt de van leden van de het Tory partij helemaal uit niet en zij nemen door in maatregelen.

Na een een korte huwelijksreis keren met Victoria en Albert terug uit naar met Buckingham Palace. Albert van verveelt zich naast zijn op druk bezette op tv vrouw en zoekt een uitdaging. door Victoria probeert van hem daarbij te een helpen. het Na een korte huwelijksreis keren uit Victoria en van Albert terug naar van Buckinham Palace. Albert wil zo in snel op tv mogelijk kinderen, dat beangstigt met Victoria, ze wil op tv daar naar nog mee wachten. Albert naar verveelt zich op naast zijn druk bezette vrouw en het zoekt een uitdaging. naar Victoria probeert hem op door daarbij te helpen.

Victoria door kondigt haar verloving met Albert een door aan. Het parlement is er van niet blij mee dat door Victoria trouwt in met een Duitse prins. door Men weigert van hem een koninklijke titel door en kent hem uit een een geringe toelage met toe. Victoria kondigt met haar verloving met Albert op aan. Het parlement is er de niet blij mee met tijdens dat de koningin trouwt met op een op Duitse prins. Men weigert Albert een met koninklijke titel met en kent hem door een met geringe toelage toe.

Op verzoek de van oom Leopold van komen Albert naar en zijn broer Ernst op naar Engeland. Ernst is op vriendelijk een en charmant, maar tussen op Albert en Victoria een klikt het de niet.

september 2018
10-03-2018 20:30

Special (2/2)

Victoria - Special (2/2)

Victoria maakt zich zorgen om de kleine Sarah die Mrs. Forbes steeds meer mist. Het personeel verheugt zich op het vrolijke bediendenbal.

03-03-2018 20:30

Special deel 1

Victoria - Special deel 1

Victoria en Albert hebben zo hun eigen idee over het kerstgebeuren. Kapitein Forbes heeft een Afrikaans weesmeisje mee voor de koningin.

24-02-2018 20:30

The Luxury of Conscience

Victoria - The Luxury of Conscience

Victoria en Albert gaan door de vreselijkste nachtmerrie die ouders kunnen beleven. Peel gaat opnieuw de strijd aan in het parlement. Wanneer het lot ongenadig toeslaat, beseffen Victoria en Albert dat er zware offers gebracht moeten worden...

17-02-2018 20:30

The King over the water

Victoria - The King over the water

De kroon weegt Victoria ook figuurlijk erg zwaar. Ze vlucht met haar hofhouding naar de Schotse Hooglanden. Voor haar en Albert is het de ideale gelegenheid om weer gewoon man en vrouw te kunnen zijn, maar de vakantie kan niet eeuwig blijve...

10-02-2018 20:30

Faith, Hope and Charity

Victoria - Faith, Hope and Charity

Het vreselijke nieuws van de hongersnood in Ierland heeft nu ook Victoria bereikt. Ze staat erop dat de overheid meer doet om hulp te bieden, maar stuit daarbij op grote tegenstand van haar eerste minister.

03-02-2018 20:25

Entente Cordiale

Victoria - Entente Cordiale

Victoria wil wat doen aan haar buitenlandse relaties en ze besluit de koninklijke hofhouding mee te nemen op een trip naar Frankrijk. Ze zoekt er toenadering tot de sluwe Franse koning Lodewijk Filips.

27-01-2018 20:25

The Sins of the Father

Victoria - The Sins of the Father

De koningin bevalt van een gezonde zoon, de prins van Wales, maar Victoria wordt overvallen door een onverklaarbaar verdriet. Door een drama in Coburg wordt Albert geconfronteerd met een duister familiegeheim.

20-01-2018 20:30

Warp and Weft

Victoria - Warp and Weft

De ontevredenheid in het land wordt steeds groter. Victoria probeert de zijdewevers van Spitalfields te helpen, maar het spectaculaire evenement dat de vorstin organiseert legt haar naïviteit bloot. Een onverwachte dramatische gebeurtenis d...

13-01-2018 20:25

The Green-Eyed Monster

Victoria - The Green-Eyed Monster

Het leven van Victoria wordt flink overhoop gegooid wanneer ze ontdekt dat ze opnieuw zwanger is. Alsof dat nog niet genoeg is, komt ze ook te weten dat Albert er een innige vriendschap op nahoudt met het wiskundige genie Ada Lovelace.

06-01-2018 20:25

Start: Victoria (seizoen 2)

Victoria - Start: Victoria (seizoen 2)

Vanavond start het tweede seizoen van de dramaserie Victoria over de betovergrootmoeder van Queen Elizabeth II, die op haar achttiende de troon besteeg. Ze gold lange tijd als langst dienende monarch van Engeland, totdat haar achterkleindoc...

25-02-2017 20:25

Young England

Victoria - Young England

De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch aan haar volk tonen, hetgeen niet zonder risico is. De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch onder ...

18-02-2017 20:25

The Engine of Change

Victoria - The Engine of Change

Victoria is in verwachting en verklaart dat in het geval van haar overlijden Albert staatshoofd zal worden. Dit bevalt de leden van de Tory partij helemaal niet en zij nemen maatregelen.

11-02-2017 20:25

The Queen's husband

Victoria - The Queen's husband

Na een korte huwelijksreis keren Victoria en Albert terug naar Buckingham Palace. Albert verveelt zich naast zijn druk bezette vrouw en zoekt een uitdaging. Victoria probeert hem daarbij te helpen. Na een korte huwelijksreis keren Victoria ...

04-02-2017 20:25

An ordinary woman

Victoria - An ordinary woman

Victoria kondigt haar verloving met Albert aan. Het parlement is er niet blij mee dat Victoria trouwt met een Duitse prins. Men weigert hem een koninklijke titel en kent hem een geringe toelage toe. Victoria kondigt haar verloving met Alber...

28-01-2017 20:25

The clockwork prince

Victoria - The clockwork prince

Op verzoek van oom Leopold komen Albert en zijn broer Ernst naar Engeland. Ernst is vriendelijk en charmant, maar tussen Albert en Victoria klikt het niet.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Victoria gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Victoria de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Victoria bij Victoria liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Victoria. Heb je een uitzending van Victoria gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Victoria gemist

Uitzending gemist van Victoria? Hier kun je alle uitzendingen van Victoria kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 10-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord