Programma gemist?

Victoria van maakt zich zorgen de om de kleine Sarah de die Mrs. een Forbes steeds meer mist. Het het uit personeel verheugt zich op het de vrolijke in bediendenbal.

Victoria uit en Albert hebben zo hun naar eigen idee het over het het kerstgebeuren. Kapitein Forbes het heeft een een Afrikaans weesmeisje mee voor tijdens de koningin.

Victoria het en Albert gaan door de het vreselijkste met nachtmerrie die ouders door kunnen beleven. Peel gaat de opnieuw de strijd aan uit in het op tv parlement. Wanneer het het lot ongenadig toeslaat, beseffen het Victoria op tv en Albert dat er zware in offers gebracht een moeten de worden, zowel op politiek als op op persoonlijk een vlak.

De op kroon weegt Victoria ook met figuurlijk op erg zwaar. Ze vlucht de met haar in hofhouding naar de Schotse Hooglanden. Voor in uit haar en Albert is een het de ideale gelegenheid om het weer naar gewoon man de en vrouw te een kunnen zijn, maar de vakantie kan door op tv niet eeuwig blijven uit duren.

Het op tv vreselijke nieuws van in de hongersnood in Ierland naar heeft nu ook tijdens Victoria tijdens bereikt. Ze staat erop dat tijdens de overheid meer doet op om hulp te van bieden, maar op stuit daarbij op de grote tegenstand van van haar naar eerste minister.

Victoria het wil wat naar doen aan haar buitenlandse relaties de en ze besluit naar de koninklijke hofhouding de mee op tv te nemen op een van trip naar Frankrijk. Ze door zoekt met er toenadering tot de sluwe Franse tijdens koning Lodewijk tijdens Filips.

De door koningin bevalt van een op gezonde met zoon, de prins van Wales, door maar Victoria wordt overvallen op door een onverklaarbaar de naar verdriet. Door een op drama in Coburg wordt Albert het geconfronteerd met in een duister door familiegeheim.

De op tv ontevredenheid in het land naar wordt steeds van groter. Victoria probeert de zijdewevers met van Spitalfields te op helpen, maar het het de spectaculaire evenement dat de met vorstin organiseert naar legt haar naïviteit bloot. Een door onverwachte een dramatische gebeurtenis dwingt Victoria in ertoe om met alle kinderachtigheden voorgoed op het te bergen.

Het in leven van Victoria wordt flink op van overhoop gegooid wanneer ze ontdekt een dat ze opnieuw op tv zwanger is. Alsof tijdens dat naar nog niet genoeg is, een komt ze ook naar te weten in dat Albert er een innige vriendschap met met op nahoudt met door het wiskundige genie Ada een Lovelace.

Vanavond uit start het tweede seizoen door van de op tv dramaserie Victoria over de betovergrootmoeder op tv van Queen Elizabeth van II, die op naar de haar achttiende de troon besteeg. Ze in gold lange het tijd als langst dienende het op tv monarch van Engeland, een totdat haar achterkleindochter twee jaar op tv geleden uit het record verbrak. Seizoen twee van start met Koningin Victoria die met nog maar net de bevallen is de van haar dochter het en meteen weer naar wil regeren met over haar door land. De jonge Koningin zal hierbij uit balans moeten vinden op tv uit tussen het grootbrengen van haar uit kind en tijdens het heersen van de van machtigste natie door op aarde. Dit blijkt geen de naar makkelijke taak. Het Koninkrijk is onder op haar gezag met getuige van schandalen tijdens aan het hof, de de Ierse tijdens hongersnood en een constitutionele crisis, naar en op tv dat terwijl Europa een op de rand uit van de evolutie staat. Met op tv de Prins Albert aan haar de zijde zal ze alle uitdagingen op het publiekelijk moeten trotseren, uit maar ook tussen met Victoria en Albert is een onvermijdelijke het door machtsstrijd gaande.

De in hoogzwangere Victoria in moet het rustig aan doen het en dat frustreert op haar. van Ze wil zich toch tijdens aan haar volk tonen, hetgeen de niet zonder het risico is. De hoogzwangere de Victoria uit moet het tijdens rustig aan doen en dat het frustreert haar. op Ze wil zich toch door onder met haar volk begeven, op hetgeen niet zonder risico door is. Haar oom, de hertog door van Cumberland, arriveert een in Londen. het Mocht Victoria door in het kraambed het sterven, dan is hij tijdens haar op opvolger.

Victoria is in door tijdens verwachting en verklaart een dat in het met geval van haar overlijden naar Albert staatshoofd zal worden. tijdens Dit bevalt uit de leden van in de Tory op partij helemaal niet en tijdens zij nemen door maatregelen.

Na een een korte huwelijksreis keren de Victoria en Albert een terug naar een Buckingham Palace. van Albert verveelt zich op naast zijn druk bezette vrouw en op tv naar zoekt een uitdaging. door Victoria probeert hem daarbij te helpen. door de Na een korte huwelijksreis met keren Victoria en het Albert terug naar Buckinham Palace. tijdens Albert wil naar zo snel mogelijk op tv kinderen, dat beangstigt Victoria, tijdens uit ze wil daar nog op tv mee wachten. door Albert verveelt zich naast van zijn druk bezette door vrouw en zoekt de een uitdaging. Victoria probeert hem een daarbij te in helpen.

Victoria kondigt haar door verloving met op Albert aan. Het parlement de is er het niet blij mee met dat Victoria een trouwt met een Duitse prins. op op tv Men weigert hem door een koninklijke titel met en kent hem een het geringe toelage toe. Victoria met kondigt haar verloving in met Albert aan. Het uit parlement is van er niet blij met mee dat de koningin op tv trouwt met naar een Duitse prins. van Men met weigert Albert een koninklijke titel en tijdens kent hem een naar een geringe toelage toe.

Op verzoek met van oom Leopold in komen Albert en uit zijn de broer Ernst naar Engeland. de Ernst is van vriendelijk en charmant, maar tussen op tv Albert op tv en Victoria klikt het op niet.

juni 2018
10-03-2018 20:30

Special (2/2)

Victoria - Special (2/2)

Victoria maakt zich zorgen om de kleine Sarah die Mrs. Forbes steeds meer mist. Het personeel verheugt zich op het vrolijke bediendenbal.

03-03-2018 20:30

Special deel 1

Victoria - Special deel 1

Victoria en Albert hebben zo hun eigen idee over het kerstgebeuren. Kapitein Forbes heeft een Afrikaans weesmeisje mee voor de koningin.

24-02-2018 20:30

The Luxury of Conscience

Victoria - The Luxury of Conscience

Victoria en Albert gaan door de vreselijkste nachtmerrie die ouders kunnen beleven. Peel gaat opnieuw de strijd aan in het parlement. Wanneer het lot ongenadig toeslaat, beseffen Victoria en Albert dat er zware offers gebracht moeten worden...

17-02-2018 20:30

The King over the water

Victoria - The King over the water

De kroon weegt Victoria ook figuurlijk erg zwaar. Ze vlucht met haar hofhouding naar de Schotse Hooglanden. Voor haar en Albert is het de ideale gelegenheid om weer gewoon man en vrouw te kunnen zijn, maar de vakantie kan niet eeuwig blijve...

10-02-2018 20:30

Faith, Hope and Charity

Victoria - Faith, Hope and Charity

Het vreselijke nieuws van de hongersnood in Ierland heeft nu ook Victoria bereikt. Ze staat erop dat de overheid meer doet om hulp te bieden, maar stuit daarbij op grote tegenstand van haar eerste minister.

03-02-2018 20:25

Entente Cordiale

Victoria - Entente Cordiale

Victoria wil wat doen aan haar buitenlandse relaties en ze besluit de koninklijke hofhouding mee te nemen op een trip naar Frankrijk. Ze zoekt er toenadering tot de sluwe Franse koning Lodewijk Filips.

27-01-2018 20:25

The Sins of the Father

Victoria - The Sins of the Father

De koningin bevalt van een gezonde zoon, de prins van Wales, maar Victoria wordt overvallen door een onverklaarbaar verdriet. Door een drama in Coburg wordt Albert geconfronteerd met een duister familiegeheim.

20-01-2018 20:30

Warp and Weft

Victoria - Warp and Weft

De ontevredenheid in het land wordt steeds groter. Victoria probeert de zijdewevers van Spitalfields te helpen, maar het spectaculaire evenement dat de vorstin organiseert legt haar naïviteit bloot. Een onverwachte dramatische gebeurtenis d...

13-01-2018 20:25

The Green-Eyed Monster

Victoria - The Green-Eyed Monster

Het leven van Victoria wordt flink overhoop gegooid wanneer ze ontdekt dat ze opnieuw zwanger is. Alsof dat nog niet genoeg is, komt ze ook te weten dat Albert er een innige vriendschap op nahoudt met het wiskundige genie Ada Lovelace.

06-01-2018 20:25

Start: Victoria (seizoen 2)

Victoria - Start: Victoria (seizoen 2)

Vanavond start het tweede seizoen van de dramaserie Victoria over de betovergrootmoeder van Queen Elizabeth II, die op haar achttiende de troon besteeg. Ze gold lange tijd als langst dienende monarch van Engeland, totdat haar achterkleindoc...

25-02-2017 20:25

Young England

Victoria - Young England

De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch aan haar volk tonen, hetgeen niet zonder risico is. De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch onder ...

18-02-2017 20:25

The Engine of Change

Victoria - The Engine of Change

Victoria is in verwachting en verklaart dat in het geval van haar overlijden Albert staatshoofd zal worden. Dit bevalt de leden van de Tory partij helemaal niet en zij nemen maatregelen.

11-02-2017 20:25

The Queen's husband

Victoria - The Queen's husband

Na een korte huwelijksreis keren Victoria en Albert terug naar Buckingham Palace. Albert verveelt zich naast zijn druk bezette vrouw en zoekt een uitdaging. Victoria probeert hem daarbij te helpen. Na een korte huwelijksreis keren Victoria ...

04-02-2017 20:25

An ordinary woman

Victoria - An ordinary woman

Victoria kondigt haar verloving met Albert aan. Het parlement is er niet blij mee dat Victoria trouwt met een Duitse prins. Men weigert hem een koninklijke titel en kent hem een geringe toelage toe. Victoria kondigt haar verloving met Alber...

28-01-2017 20:25

The clockwork prince

Victoria - The clockwork prince

Op verzoek van oom Leopold komen Albert en zijn broer Ernst naar Engeland. Ernst is vriendelijk en charmant, maar tussen Albert en Victoria klikt het niet.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Victoria gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Victoria de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Victoria bij Victoria liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Victoria. Heb je een uitzending van Victoria gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Victoria gemist

Uitzending gemist van Victoria? Hier kun je alle uitzendingen van Victoria kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 10-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord