Programma gemist?

Victoria door maakt zich zorgen om een de kleine met Sarah die van Mrs. Forbes steeds meer mist. door Het personeel verheugt zich door op het in vrolijke uit bediendenbal.

Victoria de en Albert uit hebben zo hun op tv eigen idee over tijdens het kerstgebeuren. Kapitein Forbes in heeft een Afrikaans met weesmeisje mee van voor de koningin.

Victoria en de Albert gaan door de op vreselijkste tijdens nachtmerrie die ouders kunnen beleven. op het Peel gaat opnieuw van de strijd aan in het in parlement. Wanneer het van lot ongenadig toeslaat, beseffen door Victoria en Albert het dat er zware met op tv offers gebracht moeten worden, zowel op op tv een politiek als op persoonlijk door vlak.

De tijdens kroon weegt Victoria ook het figuurlijk erg zwaar. Ze op vlucht met haar het hofhouding naar het de Schotse Hooglanden. in Voor haar en met Albert is op het de naar ideale gelegenheid om weer op tv gewoon man en vrouw door te kunnen zijn, tijdens maar een de vakantie kan niet eeuwig blijven op tijdens duren.

Het op tv vreselijke nieuws van de op hongersnood in Ierland in heeft op tv nu ook Victoria een bereikt. Ze staat erop uit dat de overheid meer van doet om hulp te door bieden, de maar stuit daarbij op op tv grote tegenstand van haar door eerste van minister.

Victoria van wil wat van doen aan haar buitenlandse relaties naar en ze besluit de in koninklijke hofhouding uit mee te een nemen op in een trip naar Frankrijk. Ze zoekt door er met toenadering tot de sluwe naar Franse koning Lodewijk op tv Filips.

De met koningin bevalt van een gezonde tijdens van zoon, de prins in van Wales, maar Victoria wordt overvallen op het door een onverklaarbaar naar verdriet. Door een drama in de Coburg wordt Albert geconfronteerd in met een duister met met familiegeheim.

De van ontevredenheid in het op land wordt steeds tijdens groter. Victoria probeert uit de zijdewevers van Spitalfields te met helpen, naar maar het spectaculaire evenement op tv dat de vorstin door organiseert legt haar met naïviteit door bloot. Een onverwachte dramatische met gebeurtenis dwingt Victoria ertoe door om alle naar kinderachtigheden voorgoed op te van bergen.

Het leven in van Victoria wordt flink van in overhoop gegooid wanneer ze ontdekt een dat ze opnieuw zwanger met is. Alsof dat op nog niet uit genoeg is, komt ze het ook te een weten dat Albert het er een innige vriendschap naar op nahoudt uit met het wiskundige van genie Ada tijdens Lovelace.

Vanavond van start het met tweede seizoen van de dramaserie Victoria op tv het over de betovergrootmoeder van met Queen Elizabeth II, die in op tijdens haar achttiende de troon besteeg. Ze uit de gold lange tijd als langst tijdens dienende monarch op tv van Engeland, totdat haar achterkleindochter tijdens tijdens twee jaar geleden een het record verbrak. Seizoen twee start de met Koningin Victoria die naar nog maar net het bevallen in is van op haar dochter en meteen in weer wil naar regeren over haar tijdens land. De jonge Koningin zal de hierbij balans moeten op tv vinden tussen in het grootbrengen van uit haar kind en het heersen op tv op tv van de machtigste natie op aarde. het Dit blijkt geen van makkelijke taak. Het op Koninkrijk is op onder haar gezag met getuige van van schandalen aan door het hof, de Ierse hongersnood de en een met constitutionele crisis, en dat terwijl uit Europa op op tv de rand het van de evolutie met staat. Met Prins Albert aan uit haar zijde zal op ze een alle uitdagingen publiekelijk moeten trotseren, van maar ook tussen het een Victoria en Albert in is een onvermijdelijke machtsstrijd op tv gaande.

De hoogzwangere Victoria naar moet het rustig het uit aan doen en dat frustreert door haar. uit Ze wil zich naar toch aan haar in volk tonen, hetgeen niet zonder op tv risico is. uit De hoogzwangere naar Victoria moet het naar rustig aan doen en dat op tv frustreert haar. Ze wil door naar zich toch onder van haar volk begeven, hetgeen niet met zonder risico is. Haar een oom, de hertog op tv van Cumberland, arriveert in in Londen. Mocht een Victoria naar in het kraambed sterven, dan met is hij haar een van opvolger.

Victoria de is in verwachting en verklaart naar dat door in het geval met van haar overlijden Albert staatshoofd door zal op tv worden. Dit bevalt het de leden door van de Tory partij in helemaal niet en een zij nemen op tv maatregelen.

Na een met korte huwelijksreis keren Victoria een en Albert terug door de naar Buckingham Palace. met Albert verveelt zich naast zijn met druk bezette naar vrouw en zoekt een uitdaging. in het Victoria probeert hem daarbij te door helpen. een Na een korte met huwelijksreis keren Victoria naar en Albert terug naar Buckinham Palace. door Albert wil zo met snel uit mogelijk kinderen, het dat beangstigt Victoria, ze met wil daar nog mee wachten. tijdens Albert verveelt zich van naast zijn druk tijdens bezette vrouw met en zoekt van een uitdaging. in Victoria probeert hem daarbij een te helpen.

Victoria kondigt op tv haar verloving met Albert naar met aan. Het parlement is het er niet blij mee uit dat de Victoria trouwt met een Duitse met prins. Men weigert tijdens hem een koninklijke door titel en door kent hem een geringe van toelage toe. Victoria kondigt met haar verloving met in een Albert aan. Het het parlement is er niet blij mee door dat de het koningin trouwt op met een Duitse prins. Men uit weigert Albert een een koninklijke titel met en kent een hem een met geringe toelage toe.

Op verzoek van met oom Leopold in komen Albert in en zijn broer Ernst op naar Engeland. Ernst is tijdens vriendelijk en charmant, naar een maar tussen Albert en Victoria tijdens klikt van het niet.

december 2018
10-03-2018 20:30

Special (2/2)

Victoria - Special (2/2)

Victoria maakt zich zorgen om de kleine Sarah die Mrs. Forbes steeds meer mist. Het personeel verheugt zich op het vrolijke bediendenbal.

03-03-2018 20:30

Special deel 1

Victoria - Special deel 1

Victoria en Albert hebben zo hun eigen idee over het kerstgebeuren. Kapitein Forbes heeft een Afrikaans weesmeisje mee voor de koningin.

24-02-2018 20:30

The Luxury of Conscience

Victoria - The Luxury of Conscience

Victoria en Albert gaan door de vreselijkste nachtmerrie die ouders kunnen beleven. Peel gaat opnieuw de strijd aan in het parlement. Wanneer het lot ongenadig toeslaat, beseffen Victoria en Albert dat er zware offers gebracht moeten worden...

17-02-2018 20:30

The King over the water

Victoria - The King over the water

De kroon weegt Victoria ook figuurlijk erg zwaar. Ze vlucht met haar hofhouding naar de Schotse Hooglanden. Voor haar en Albert is het de ideale gelegenheid om weer gewoon man en vrouw te kunnen zijn, maar de vakantie kan niet eeuwig blijve...

10-02-2018 20:30

Faith, Hope and Charity

Victoria - Faith, Hope and Charity

Het vreselijke nieuws van de hongersnood in Ierland heeft nu ook Victoria bereikt. Ze staat erop dat de overheid meer doet om hulp te bieden, maar stuit daarbij op grote tegenstand van haar eerste minister.

03-02-2018 20:25

Entente Cordiale

Victoria - Entente Cordiale

Victoria wil wat doen aan haar buitenlandse relaties en ze besluit de koninklijke hofhouding mee te nemen op een trip naar Frankrijk. Ze zoekt er toenadering tot de sluwe Franse koning Lodewijk Filips.

27-01-2018 20:25

The Sins of the Father

Victoria - The Sins of the Father

De koningin bevalt van een gezonde zoon, de prins van Wales, maar Victoria wordt overvallen door een onverklaarbaar verdriet. Door een drama in Coburg wordt Albert geconfronteerd met een duister familiegeheim.

20-01-2018 20:30

Warp and Weft

Victoria - Warp and Weft

De ontevredenheid in het land wordt steeds groter. Victoria probeert de zijdewevers van Spitalfields te helpen, maar het spectaculaire evenement dat de vorstin organiseert legt haar naïviteit bloot. Een onverwachte dramatische gebeurtenis d...

13-01-2018 20:25

The Green-Eyed Monster

Victoria - The Green-Eyed Monster

Het leven van Victoria wordt flink overhoop gegooid wanneer ze ontdekt dat ze opnieuw zwanger is. Alsof dat nog niet genoeg is, komt ze ook te weten dat Albert er een innige vriendschap op nahoudt met het wiskundige genie Ada Lovelace.

06-01-2018 20:25

Start: Victoria (seizoen 2)

Victoria - Start: Victoria (seizoen 2)

Vanavond start het tweede seizoen van de dramaserie Victoria over de betovergrootmoeder van Queen Elizabeth II, die op haar achttiende de troon besteeg. Ze gold lange tijd als langst dienende monarch van Engeland, totdat haar achterkleindoc...

25-02-2017 20:25

Young England

Victoria - Young England

De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch aan haar volk tonen, hetgeen niet zonder risico is. De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch onder ...

18-02-2017 20:25

The Engine of Change

Victoria - The Engine of Change

Victoria is in verwachting en verklaart dat in het geval van haar overlijden Albert staatshoofd zal worden. Dit bevalt de leden van de Tory partij helemaal niet en zij nemen maatregelen.

11-02-2017 20:25

The Queen's husband

Victoria - The Queen's husband

Na een korte huwelijksreis keren Victoria en Albert terug naar Buckingham Palace. Albert verveelt zich naast zijn druk bezette vrouw en zoekt een uitdaging. Victoria probeert hem daarbij te helpen. Na een korte huwelijksreis keren Victoria ...

04-02-2017 20:25

An ordinary woman

Victoria - An ordinary woman

Victoria kondigt haar verloving met Albert aan. Het parlement is er niet blij mee dat Victoria trouwt met een Duitse prins. Men weigert hem een koninklijke titel en kent hem een geringe toelage toe. Victoria kondigt haar verloving met Alber...

28-01-2017 20:25

The clockwork prince

Victoria - The clockwork prince

Op verzoek van oom Leopold komen Albert en zijn broer Ernst naar Engeland. Ernst is vriendelijk en charmant, maar tussen Albert en Victoria klikt het niet.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Victoria gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Victoria de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Victoria bij Victoria liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Victoria. Heb je een uitzending van Victoria gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Victoria gemist

Uitzending gemist van Victoria? Hier kun je alle uitzendingen van Victoria kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 10-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord