Programma gemist?

Albert van geniet van de zijn verblijf met op tv zijn gezin in zijn geliefde Osborne tijdens House. Ondertussen van wil Victoria het uit liefst zo snel uit mogelijk terug naar Londen de om tijdens haar taken een als koningin naar behoren te vervullen, door zeker als met ze hoort dat Lord op Palmerston in Londen tijdens voor onrust uit zorgt. Als in ze hem een en de premier uit ontbiedt op Osborne House, naar lopen de spanningen in het het door koninklijk huishouden verder het op. De bemoeienissen van door Victoria's halfzus maken naar de zaken er niet naar beter naar op.

Terwijl opstandelingen met zich door roeren bij het paleis, bevalt Victoria het van een dochtertje. tijdens Na een schokkende het vondst een staat ze onder grote druk op om een aangekondigde door de demonstratie van de uit chartisten met geweld neer te slaan, uit maar ze verkeert op op tv nog altijd in tweestrijd. Albert vreest tijdens een voor de veiligheid van van zijn gezin. Ondertussen lopen naar de spanningen tijdens in de op tv hofhouding verder op en zijn de de chartisten onderling verdeeld in over de te tijdens uit volgen strategie.

De met revolutie spookt op door Europa. De hoogzwangere Victoria krijgt met te het maken met van een dreigende opstand van chartisten op tv die met stemrecht eisen en haar geduld tijdens wordt op de van proef op gesteld door de eigengereide in minister van Buitenlandse Zaken, Lord naar Palmerston. Een lang de vergeten familielid duikt het op. van Dan meldt zich opnieuw een op in hooggeplaatst persoon die de uit onrust aan het op tv hof nog vergroot. Albert uit is niet gerust op tv op de op situatie en probeert Victoria naar te door waarschuwen.

Victoria maakt het zich zorgen om naar de kleine Sarah op die Mrs. Forbes steeds uit meer mist. het Het op personeel verheugt zich op het met vrolijke in bediendenbal.

Victoria door en Albert hebben zo hun uit eigen idee over naar het kerstgebeuren. Kapitein op Forbes heeft een in Afrikaans door weesmeisje mee voor het de koningin.

Victoria uit en Albert het gaan door de een vreselijkste nachtmerrie die ouders van kunnen beleven. naar Peel gaat opnieuw de strijd aan op in het op parlement. Wanneer tijdens het lot ongenadig een toeslaat, beseffen Victoria en Albert tijdens dat er zware op tv uit offers gebracht moeten in worden, zowel op politiek als op op tv persoonlijk van vlak.

De de kroon weegt Victoria ook van figuurlijk erg zwaar. van Ze vlucht met haar het hofhouding naar op tv de met Schotse Hooglanden. Voor haar en Albert van is het in de een ideale gelegenheid om weer gewoon man naar naar en vrouw te kunnen zijn, op tv maar de vakantie kan op tijdens niet eeuwig blijven met duren.

Het vreselijke op nieuws van in de hongersnood in tijdens Ierland heeft nu ook in Victoria bereikt. Ze staat door erop tijdens dat de overheid een meer doet om naar hulp te bieden, maar stuit in daarbij op een grote tegenstand van een haar eerste op minister.

Victoria wil naar wat doen naar aan haar tijdens buitenlandse relaties en ze met besluit de koninklijke hofhouding mee door te nemen op in een trip naar van Frankrijk. Ze zoekt de er toenadering tot de de tijdens sluwe Franse door koning Lodewijk Filips.

De koningin bevalt in naar van een gezonde zoon, van de prins van Wales, maar het Victoria wordt het overvallen door een een onverklaarbaar verdriet. Door naar een uit drama in Coburg in wordt Albert geconfronteerd met een naar duister het familiegeheim.

De ontevredenheid tijdens in het land wordt met steeds groter. Victoria tijdens in probeert de zijdewevers van Spitalfields te naar helpen, het maar het met spectaculaire evenement dat de vorstin in organiseert op tv legt haar naïviteit bloot. Een op onverwachte naar dramatische gebeurtenis dwingt Victoria ertoe om op naar alle kinderachtigheden voorgoed het op te bergen.

Het leven van op tv Victoria een wordt flink overhoop gegooid wanneer de ze ontdekt dat op ze opnieuw een zwanger is. Alsof dat naar nog een niet genoeg is, door komt ze ook te een weten dat in Albert er een innige een vriendschap met op nahoudt met naar het wiskundige genie met Ada Lovelace.

Vanavond start het op tv tweede seizoen van tijdens van de dramaserie Victoria over de betovergrootmoeder van van het Queen Elizabeth II, die met op haar achttiende de een troon besteeg. op Ze gold lange tijd op als van langst dienende op monarch van Engeland, totdat haar naar achterkleindochter van twee jaar geleden het record de verbrak. Seizoen twee uit start met Koningin een Victoria die met nog maar net bevallen in is van haar dochter en tijdens meteen in weer wil regeren over haar door land. tijdens De jonge Koningin tijdens zal hierbij balans moeten vinden de op tv tussen het grootbrengen van het haar kind de en het heersen van naar de machtigste natie op aarde. met Dit blijkt de geen door makkelijke taak. Het het Koninkrijk is onder tijdens haar gezag getuige van op tv schandalen aan uit het hof, de met Ierse hongersnood en tijdens een constitutionele crisis, en uit dat terwijl Europa op de tijdens door rand van de evolutie staat. het Met Prins in Albert aan haar het zijde zal ze alle uitdagingen in publiekelijk tijdens moeten trotseren, maar ook uit tussen door Victoria en Albert is een onvermijdelijke van machtsstrijd uit gaande.

De hoogzwangere van Victoria moet het door rustig tijdens aan doen en dat frustreert met haar. Ze wil in zich toch aan haar een volk tonen, tijdens hetgeen niet in zonder risico is. De de hoogzwangere Victoria moet de het de rustig aan doen tijdens en dat frustreert haar. Ze op tv wil zich toch het onder haar volk tijdens begeven, hetgeen op niet zonder risico van is. Haar de oom, de hertog van Cumberland, het arriveert in op tv Londen. Mocht Victoria in het de kraambed uit sterven, dan is hij haar naar in opvolger.

Victoria is door in verwachting en verklaart met dat in het op in geval van haar overlijden op Albert staatshoofd zal worden. op Dit bevalt de een leden van de Tory de partij helemaal de niet door en zij nemen naar maatregelen.

september 2019
14-09-2019 19:15

Et in Arcadia

Victoria - Et in Arcadia

Albert geniet van zijn verblijf met zijn gezin in zijn geliefde Osborne House. Ondertussen wil Victoria het liefst zo snel mogelijk terug naar Londen om haar taken als koningin naar behoren te vervullen, zeker als ze hoort dat Lord Palmerst...

07-09-2019 19:15

London Bridge Is Falling Down

Victoria - London Bridge Is Falling Down

Terwijl opstandelingen zich roeren bij het paleis, bevalt Victoria van een dochtertje. Na een schokkende vondst staat ze onder grote druk om een aangekondigde demonstratie van de chartisten met geweld neer te slaan, maar ze verkeert nog alt...

31-08-2019 19:10

Uneasy Lies the Head That Wears the Crown

Victoria - Uneasy Lies the Head That Wears the Crown

De revolutie spookt door Europa. De hoogzwangere Victoria krijgt te maken met een dreigende opstand van chartisten die stemrecht eisen en haar geduld wordt op de proef gesteld door de eigengereide minister van Buitenlandse Zaken, Lord Palme...

10-03-2018 20:30

Special (2/2)

Victoria - Special (2/2)

Victoria maakt zich zorgen om de kleine Sarah die Mrs. Forbes steeds meer mist. Het personeel verheugt zich op het vrolijke bediendenbal.

03-03-2018 20:30

Special deel 1

Victoria - Special deel 1

Victoria en Albert hebben zo hun eigen idee over het kerstgebeuren. Kapitein Forbes heeft een Afrikaans weesmeisje mee voor de koningin.

24-02-2018 20:30

The Luxury of Conscience

Victoria - The Luxury of Conscience

Victoria en Albert gaan door de vreselijkste nachtmerrie die ouders kunnen beleven. Peel gaat opnieuw de strijd aan in het parlement. Wanneer het lot ongenadig toeslaat, beseffen Victoria en Albert dat er zware offers gebracht moeten worden...

17-02-2018 20:30

The King over the water

Victoria - The King over the water

De kroon weegt Victoria ook figuurlijk erg zwaar. Ze vlucht met haar hofhouding naar de Schotse Hooglanden. Voor haar en Albert is het de ideale gelegenheid om weer gewoon man en vrouw te kunnen zijn, maar de vakantie kan niet eeuwig blijve...

10-02-2018 20:30

Faith, Hope and Charity

Victoria - Faith, Hope and Charity

Het vreselijke nieuws van de hongersnood in Ierland heeft nu ook Victoria bereikt. Ze staat erop dat de overheid meer doet om hulp te bieden, maar stuit daarbij op grote tegenstand van haar eerste minister.

03-02-2018 20:25

Entente Cordiale

Victoria - Entente Cordiale

Victoria wil wat doen aan haar buitenlandse relaties en ze besluit de koninklijke hofhouding mee te nemen op een trip naar Frankrijk. Ze zoekt er toenadering tot de sluwe Franse koning Lodewijk Filips.

27-01-2018 20:25

The Sins of the Father

Victoria - The Sins of the Father

De koningin bevalt van een gezonde zoon, de prins van Wales, maar Victoria wordt overvallen door een onverklaarbaar verdriet. Door een drama in Coburg wordt Albert geconfronteerd met een duister familiegeheim.

20-01-2018 20:30

Warp and Weft

Victoria - Warp and Weft

De ontevredenheid in het land wordt steeds groter. Victoria probeert de zijdewevers van Spitalfields te helpen, maar het spectaculaire evenement dat de vorstin organiseert legt haar naïviteit bloot. Een onverwachte dramatische gebeurtenis d...

13-01-2018 20:25

The Green-Eyed Monster

Victoria - The Green-Eyed Monster

Het leven van Victoria wordt flink overhoop gegooid wanneer ze ontdekt dat ze opnieuw zwanger is. Alsof dat nog niet genoeg is, komt ze ook te weten dat Albert er een innige vriendschap op nahoudt met het wiskundige genie Ada Lovelace.

06-01-2018 20:25

Start: Victoria (seizoen 2)

Victoria - Start: Victoria (seizoen 2)

Vanavond start het tweede seizoen van de dramaserie Victoria over de betovergrootmoeder van Queen Elizabeth II, die op haar achttiende de troon besteeg. Ze gold lange tijd als langst dienende monarch van Engeland, totdat haar achterkleindoc...

25-02-2017 20:25

Young England

Victoria - Young England

De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch aan haar volk tonen, hetgeen niet zonder risico is. De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch onder ...

18-02-2017 20:25

The Engine of Change

Victoria - The Engine of Change

Victoria is in verwachting en verklaart dat in het geval van haar overlijden Albert staatshoofd zal worden. Dit bevalt de leden van de Tory partij helemaal niet en zij nemen maatregelen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Victoria gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Victoria de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Victoria bij Victoria liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Victoria. Heb je een uitzending van Victoria gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Victoria gemist

Uitzending gemist van Victoria? Hier kun je alle uitzendingen van Victoria kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord