Programma gemist?

Victoria maakt van zich zorgen de om de naar kleine Sarah die Mrs. Forbes van steeds meer het mist. Het de personeel verheugt zich op op het vrolijke uit bediendenbal.

Victoria op en Albert hebben een zo hun eigen door idee over op het kerstgebeuren. Kapitein Forbes heeft de een Afrikaans weesmeisje tijdens mee voor in de koningin.

Victoria op en Albert gaan door de van vreselijkste nachtmerrie een die door ouders kunnen beleven. tijdens Peel gaat opnieuw de strijd de aan in van het parlement. Wanneer het van lot de ongenadig toeslaat, beseffen Victoria en Albert in dat tijdens er zware offers gebracht moeten het worden, zowel van op politiek als op op tv persoonlijk op vlak.

De kroon weegt op tv Victoria van ook figuurlijk erg zwaar. Ze met vlucht met in haar het hofhouding naar de Schotse op tv Hooglanden. Voor van haar en Albert is tijdens het de van ideale gelegenheid om weer gewoon het man en vrouw te naar kunnen zijn, maar het de het vakantie kan het niet eeuwig blijven de duren.

Het op vreselijke nieuws van de hongersnood door in Ierland van heeft nu ook met Victoria bereikt. Ze staat op tv naar erop dat de overheid meer naar doet naar om hulp te bieden, maar stuit tijdens tijdens daarbij op grote tegenstand op van haar eerste een minister.

Victoria tijdens wil wat een doen aan haar buitenlandse relaties en uit in ze besluit de op tv koninklijke hofhouding mee van te nemen op een trip naar tijdens Frankrijk. Ze uit zoekt er toenadering tot tijdens de de sluwe Franse in koning Lodewijk Filips.

De koningin bevalt in de van een gezonde zoon, tijdens de prins van Wales, maar een in Victoria wordt overvallen door van een onverklaarbaar verdriet. van Door een drama in op Coburg wordt Albert tijdens geconfronteerd met een in duister de familiegeheim.

De op tv ontevredenheid in het land de wordt steeds groter. Victoria uit probeert een de zijdewevers van Spitalfields te tijdens helpen, maar een het spectaculaire tijdens evenement dat de door vorstin organiseert legt haar naïviteit naar bloot. uit Een onverwachte dramatische gebeurtenis dwingt op Victoria ertoe naar om alle op tv kinderachtigheden voorgoed op te in bergen.

Het leven in van Victoria wordt uit flink overhoop gegooid wanneer het ze de ontdekt dat uit ze opnieuw zwanger door is. Alsof dat nog niet op tv genoeg is, komt de ze op ook te weten dat Albert er naar een innige door vriendschap op nahoudt naar met het wiskundige genie in Ada uit Lovelace.

Vanavond het start het tweede tijdens seizoen van de dramaserie Victoria naar op over de betovergrootmoeder door van Queen Elizabeth uit II, die op tijdens haar achttiende de troon besteeg. tijdens Ze gold op lange tijd als langst uit dienende monarch de van Engeland, totdat haar achterkleindochter tijdens twee jaar in geleden het een record verbrak. Seizoen twee start door met met Koningin Victoria die nog op maar net bevallen is van in haar dochter en een op meteen weer wil regeren over haar naar op land. De jonge Koningin zal hierbij in met balans moeten vinden tussen het de grootbrengen in van haar kind door en het heersen van de machtigste het uit natie op aarde. Dit blijkt geen de makkelijke op taak. Het een Koninkrijk is onder haar uit gezag getuige de van schandalen aan het hof, op tv de Ierse van hongersnood en een constitutionele met crisis, en dat terwijl van Europa op de van rand van met de evolutie staat. in Met tijdens Prins Albert aan haar zijde tijdens zal ze alle uitdagingen een van publiekelijk moeten trotseren, maar een ook tussen Victoria het en Albert is een het onvermijdelijke machtsstrijd door gaande.

De de hoogzwangere Victoria moet het het rustig aan doen en door dat frustreert door haar. Ze wil zich met uit toch aan haar volk tonen, hetgeen uit niet zonder op risico een is. De hoogzwangere Victoria moet door het rustig met aan doen en dat van frustreert haar. Ze wil de een zich toch onder de haar volk begeven, hetgeen niet zonder een risico is. de Haar oom, de hertog tijdens van Cumberland, door arriveert in Londen. van Mocht Victoria in in het met kraambed sterven, dan is hij haar uit naar opvolger.

Victoria is in uit verwachting en verklaart op tv dat in het in geval op tv van haar de overlijden Albert staatshoofd zal worden. Dit met met bevalt de leden van de op tv Tory partij op tv helemaal niet en op tv zij nemen naar maatregelen.

Na met een korte huwelijksreis keren op tv Victoria en een Albert terug naar door Buckingham Palace. Albert verveelt op zich naast zijn met druk bezette vrouw en het zoekt een uit uitdaging. tijdens Victoria probeert hem daarbij het te helpen. Na een een korte huwelijksreis het keren Victoria en Albert terug de naar Buckinham Palace. de Albert de wil zo op snel mogelijk kinderen, dat op beangstigt Victoria, ze wil op tv daar nog mee wachten. naar in Albert verveelt zich naast een zijn druk bezette naar vrouw en zoekt een uitdaging. op Victoria in probeert hem tijdens daarbij te helpen.

Victoria met kondigt haar verloving met naar Albert aan. Het parlement uit is er met niet blij mee dat naar Victoria trouwt op tv met een Duitse prins. de Men weigert op tv hem een koninklijke titel uit uit en kent hem een op geringe toelage toe. Victoria door kondigt haar de verloving met Albert aan. Het tijdens parlement is op er niet blij mee in dat de naar koningin trouwt met een een op tv Duitse prins. Men weigert Albert een door tijdens koninklijke titel en het kent hem een geringe toelage op toe.

Op tijdens verzoek van oom Leopold het komen Albert en op tv zijn broer Ernst naar in in Engeland. Ernst is vriendelijk en het charmant, maar uit tussen Albert en een Victoria klikt het op tv niet.

mei 2019
10-03-2018 20:30

Special (2/2)

Victoria - Special (2/2)

Victoria maakt zich zorgen om de kleine Sarah die Mrs. Forbes steeds meer mist. Het personeel verheugt zich op het vrolijke bediendenbal.

03-03-2018 20:30

Special deel 1

Victoria - Special deel 1

Victoria en Albert hebben zo hun eigen idee over het kerstgebeuren. Kapitein Forbes heeft een Afrikaans weesmeisje mee voor de koningin.

24-02-2018 20:30

The Luxury of Conscience

Victoria - The Luxury of Conscience

Victoria en Albert gaan door de vreselijkste nachtmerrie die ouders kunnen beleven. Peel gaat opnieuw de strijd aan in het parlement. Wanneer het lot ongenadig toeslaat, beseffen Victoria en Albert dat er zware offers gebracht moeten worden...

17-02-2018 20:30

The King over the water

Victoria - The King over the water

De kroon weegt Victoria ook figuurlijk erg zwaar. Ze vlucht met haar hofhouding naar de Schotse Hooglanden. Voor haar en Albert is het de ideale gelegenheid om weer gewoon man en vrouw te kunnen zijn, maar de vakantie kan niet eeuwig blijve...

10-02-2018 20:30

Faith, Hope and Charity

Victoria - Faith, Hope and Charity

Het vreselijke nieuws van de hongersnood in Ierland heeft nu ook Victoria bereikt. Ze staat erop dat de overheid meer doet om hulp te bieden, maar stuit daarbij op grote tegenstand van haar eerste minister.

03-02-2018 20:25

Entente Cordiale

Victoria - Entente Cordiale

Victoria wil wat doen aan haar buitenlandse relaties en ze besluit de koninklijke hofhouding mee te nemen op een trip naar Frankrijk. Ze zoekt er toenadering tot de sluwe Franse koning Lodewijk Filips.

27-01-2018 20:25

The Sins of the Father

Victoria - The Sins of the Father

De koningin bevalt van een gezonde zoon, de prins van Wales, maar Victoria wordt overvallen door een onverklaarbaar verdriet. Door een drama in Coburg wordt Albert geconfronteerd met een duister familiegeheim.

20-01-2018 20:30

Warp and Weft

Victoria - Warp and Weft

De ontevredenheid in het land wordt steeds groter. Victoria probeert de zijdewevers van Spitalfields te helpen, maar het spectaculaire evenement dat de vorstin organiseert legt haar naïviteit bloot. Een onverwachte dramatische gebeurtenis d...

13-01-2018 20:25

The Green-Eyed Monster

Victoria - The Green-Eyed Monster

Het leven van Victoria wordt flink overhoop gegooid wanneer ze ontdekt dat ze opnieuw zwanger is. Alsof dat nog niet genoeg is, komt ze ook te weten dat Albert er een innige vriendschap op nahoudt met het wiskundige genie Ada Lovelace.

06-01-2018 20:25

Start: Victoria (seizoen 2)

Victoria - Start: Victoria (seizoen 2)

Vanavond start het tweede seizoen van de dramaserie Victoria over de betovergrootmoeder van Queen Elizabeth II, die op haar achttiende de troon besteeg. Ze gold lange tijd als langst dienende monarch van Engeland, totdat haar achterkleindoc...

25-02-2017 20:25

Young England

Victoria - Young England

De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch aan haar volk tonen, hetgeen niet zonder risico is. De hoogzwangere Victoria moet het rustig aan doen en dat frustreert haar. Ze wil zich toch onder ...

18-02-2017 20:25

The Engine of Change

Victoria - The Engine of Change

Victoria is in verwachting en verklaart dat in het geval van haar overlijden Albert staatshoofd zal worden. Dit bevalt de leden van de Tory partij helemaal niet en zij nemen maatregelen.

11-02-2017 20:25

The Queen's husband

Victoria - The Queen's husband

Na een korte huwelijksreis keren Victoria en Albert terug naar Buckingham Palace. Albert verveelt zich naast zijn druk bezette vrouw en zoekt een uitdaging. Victoria probeert hem daarbij te helpen. Na een korte huwelijksreis keren Victoria ...

04-02-2017 20:25

An ordinary woman

Victoria - An ordinary woman

Victoria kondigt haar verloving met Albert aan. Het parlement is er niet blij mee dat Victoria trouwt met een Duitse prins. Men weigert hem een koninklijke titel en kent hem een geringe toelage toe. Victoria kondigt haar verloving met Alber...

28-01-2017 20:25

The clockwork prince

Victoria - The clockwork prince

Op verzoek van oom Leopold komen Albert en zijn broer Ernst naar Engeland. Ernst is vriendelijk en charmant, maar tussen Albert en Victoria klikt het niet.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Victoria gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Victoria de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Victoria bij Victoria liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Victoria. Heb je een uitzending van Victoria gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Victoria gemist

Uitzending gemist van Victoria? Hier kun je alle uitzendingen van Victoria kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 10-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord