Programma gemist?

In een restaurant van naar wordt een aanslag gepleegd. naar Al snel blijkt het de om een bende van te gaan. Alle door ooggetuigen zijn met doodsbang en beweren zich de niet te een herinneren wat er uit is gebeurd.

Een uit meisje vindt bij thuiskomst haar in moeder op tv dood onderaan het de trap. Is het een ongeluk op tv of wilde iemand een de alleenstaande moeder op tv pijn op tv doen? Al snel naar blijkt dat het kleine in gezin tijdens met een beschermde identiteit leeft een en in de loop een van het in onderzoek neemt op de zaak verschillende, het verrassende wendingen.

Simon Lindström, de op in populaire coach van een hockeyteam, naar wordt doodgestoken aangetroffen. De op rechercheurs gaan op op zoek naar de naar moordenaar. Ondertussen is op Martin door Beck tijdelijk in teruggekeerd op het de bureau.

Vanaf van vanavond zijn een er elke zaterdag om uit 20:25 uur nieuwe afleveringen van tijdens de Zweedse misdaadserie een Beck te het zien met in de Detectivemaand op NPO 2. Een een het man wordt doodgeslagen in uit het Midden-Oosten. In naar Stockholm verdwijnt een jonge het vrouw door op weg naar huis op tv van haar werk. Het ene in blijkt al een snel met gerelateerd aan het door andere. Aangezien Martin een Beck is gestopt, uit leidt Steinar Hovland de zoektocht naar tijdens tijdens het vermiste meisje. Maar Martin wordt een betrokken wanneer hij de besluit in de nationale de veiligheidspolitie te helpen bij het onderzoeken door van naar een vermoedelijke terrorist. Deze op tv serie is onderdeel van in de KRO-NCRV Detectivemaand door 2018. Lees hier van welke series NPO in 2 het deze maand allemaal uitzendt: naar gids.tv/2668/detectivemaand.

juni 2021
14-07-2018 20:25

Afl. 4 - De advocaat van de duivel

Beck - Afl. 4 - De advocaat van de duivel

In een restaurant wordt een aanslag gepleegd. Al snel blijkt het om een bende te gaan. Alle ooggetuigen zijn doodsbang en beweren zich niet te herinneren wat er is gebeurd.

07-07-2018 20:25

Afl. 3 - Zonder opzet

Beck - Afl. 3 - Zonder opzet

Een meisje vindt bij thuiskomst haar moeder dood onderaan de trap. Is het een ongeluk of wilde iemand de alleenstaande moeder pijn doen? Al snel blijkt dat het kleine gezin met een beschermde identiteit leeft en in de loop van het onderzoek...

30-06-2018 20:20

Afl. 2 - Het dunne ijs

Beck - Afl. 2 - Het dunne ijs

Simon Lindström, de populaire coach van een hockeyteam, wordt doodgestoken aangetroffen. De rechercheurs gaan op zoek naar de moordenaar. Ondertussen is Martin Beck tijdelijk teruggekeerd op het bureau.

23-06-2018 20:25

Nieuw: Beck seizoen 7

Beck - Nieuw: Beck seizoen 7

Vanaf vanavond zijn er elke zaterdag om 20:25 uur nieuwe afleveringen van de Zweedse misdaadserie Beck te zien in de Detectivemaand op NPO 2. Een man wordt doodgeslagen in het Midden-Oosten. In Stockholm verdwijnt een jonge vrouw op weg na...

Beck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beck bij Beck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beck. Heb je een uitzending van Beck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beck gemist

Uitzending gemist van Beck? Hier kun je alle uitzendingen van Beck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!