Programma gemist?

Maakt tijdens onze koopzucht meer kapot uit dan met ons lief is? in De aarde lijkt er van in al in onze verspilling niet beter een op te worden. op tv Een hoofdrol is weggelegd voor van plastic: het wondermiddel tijdens op tv van de massaproductie. Maar plastic op is met ook een plaag. in Roland spreekt met een vooraanstaand geoloog de met die een nieuw tijdperk door aankondigt: het antropoceen. Het in tijdperk waarin de op menselijke productiedrift op onze aarde ingrijpend en de definitief heeft veranderd. Wordt van de mens op tv door eigen troepmakerij met een uitsterven bedreigd? in Marijn komt erachter dat naar plastic, mede op tv dankzij Nederlands ontwerptalent, het juist ook naar kan bijdragen aan duurzaamheid. Hierdoor de geïnspireerd heeft ze een een ontmoeting op met de naar spraakmakende meubelontwerper Maarten Baas. in Kunnen verantwoord van gemaakte spullen op tv de economie en de aarde uit redden?

Heeft in globalisering ons armer gemaakt? Roland van volgt als naar inkoper het spoor van op tv een goedkoop plastic door op tv lantaarntje. Hij komt terecht in de in grootste tijdens productieschuur ter op wereld: China. Hoe wordt ons op goedkope spul daar gemaakt? op tv op tv Iedereen kent 'Made op tv in China', maar wat is het er met op tv 'Made in Holland' uit gebeurt? Welke van oer-Hollandse bedrijven kunnen het nog van opnemen uit tegen de Chinese reus? Marijn gaat door op bezoek het bij Rosti van Mepal: de Nederlandse door kunststofpionier waar iedereen wel met iets tijdens van in de op kast heeft staan. Roland bezoekt op tv verder de uit grootste speelgoedshowroom van van China en eindigt van in de het stad waar alle zaklantaarns ter wereld op tv worden door gemaakt.

De hoogzwangere Marijn naar naar vraagt zich af hoeveel spullen uit ze eigenlijk tijdens nodig heeft voor haar op nieuwe met gezin. Ook wil ze weten wat het haar in kooplust drijft. Een hersenonderzoek brengt de de haar onderbewuste prijsprikkels haarfijn in in kaart. Roland begint ondertussen in een speurtocht op naar op de herkomst van door een goedkoop plastic lantaarntje. Hij op tv gaat in tijdens gesprek met True Price. Deze uit organisatie in helpt bedrijven om verborgen van kosten in de een prijs het te gaan berekenen. Ook gaat hij uit shoppen met de naar grootste fan van naar de het Action om uit achter het succes van deze keten de een te komen. Tevens begint hij door een eigen inkoopbedrijfje van onder de welluidende naam tijdens Trupp. Op die uit manier hoopt Roland de meer te weten uit op te komen over de het tot stand komen van een verkoopprijzen.

Maakt onze in koopzucht meer kapot uit dan ons de lief is? De door aarde lijkt met er van al onze verspilling niet uit beter op te op tv een worden. Een hoofdrol is weggelegd voor het een plastic. Het wondermiddel van de met massaproductie. Maar met plastic is ook een naar plaag. Roland spreekt in door de laatste van aflevering van een De Prijsvechter met een een vooraanstaand geoloog in die een nieuw tijdperk tijdens aankondigt: het Antropoceen. uit Het tijdperk waarin de door menselijke productiedrift onze op tv aarde door ingrijpend en definitief tijdens heeft veranderd. Wordt de mens door door zijn troepmakerij de met uitsterven bedreigd? naar Marijn komt erachter in dat plastic naar juist kan het bijdragen aan duurzaamheid. de Mede dankzij een Nederlands ontwerptalent. Hierdoor een geïnspireerd heeft ze een ontmoeting in met de spraakmakende in meubelontwerper Maarten naar Baas. Kunnen goed het gemaakte spullen de economie naar en naar de aarde redden?

China is 's een werelds uit grootste productieschuur. van Iedereen kent 'Made uit in China', maar wat is er door met 'Made van in Holland' gebeurd? Welke naar oer-Hollandse tijdens bedrijven kunnen het nog naar opnemen een tegen de Chinese het reus? Heeft globalisering ons armer van gemaakt? Roland volgt als met naar inkoper het spoor een van een goedkoop plastic lantaarntje. Hij door komt terecht op in de grootste productieschuur naar ter wereld: op tv China. Hoe wordt naar ons op tv goedkope spul daar gemaakt? Iedereen kent het 'Made in met China', maar naar wat is er naar met 'Made in in Holland' gebeurd? Welke oer-Hollandse de bedrijven kunnen een het nog met opnemen tegen de Chinese op reus? Marijn gaat op bezoek naar bij Rosti op Mepal: een de Nederlandse kunststofpionier waar het iedereen wel iets van in uit op tv de kast heeft staan. Roland uit bezoekt door verder de grootste speelgoedshowroom van China van en een eindigt in de stad waar door het alle zaklantaarns ter wereld worden naar gemaakt.

In de driedelige de documentaireserie 'De prijsvechter' in van onderzoeken Roland Duong een en Marijn Frank oorzaak en naar gevolg van uit onze goedkooplust. Nooit eerder in het naar de geschiedenis was er zoveel te in koop, voor op tv zo weinig op tv geld. De verleiding in van de goedkope uit spulletjes is in niet te weerstaan. uit Prijsvechters als Action, Big Bazar en de de Flying Tiger doen op tv goede zaken. Een cadeautje van voor jezelf of het de kinderen. uit Spulletjes die de uit boel meer kleur geven in of gemak. Maar in steeds vaker naar knaagt er iets in bij de kassa. Hoe komen al uit die de spullen eigenlijk zo in goedkoop in het door schap. En tegen naar welke prijs? Zijn we een van de consumptiemaatschappij door in door de wegwerpmaatschappij terechtgekomen? Vanavond het in het eerste door deel: Wat bepaalt de het prijs? De hoogzwangere Marijn vraagt in met zich af hoeveel spullen ze naar eigenlijk het nodig heeft voor haar nieuwe gezin. een Ook wil ze van weten tijdens wat haar kooplust drijft. Een naar hersenonderzoek uit brengt haarfijn haar onderbewuste prijsprikkels naar naar in kaart. Roland begint de het speurtocht naar in de herkomst met van een goedkoop plastic lantaarntje. het Hij gaat in gesprek het het met True Price, deze organisatie helpt op het bedrijven ook de verborgen kosten naar in de naar prijs te door gaan berekenen. Ook gaat hij het shoppen met de grootste een door fan van de Action om achter naar het een succes van een deze keten te komen. een Om verder te komen met in de goedkope spullen van met keten begint hij een eigen uit inkoopbedrijfje met in de welluidende naam: een Trupp.

mei 2020
16-08-2017 14:15

Het plastic paradijs

De prijsvechter - Het plastic paradijs

Maakt onze koopzucht meer kapot dan ons lief is? De aarde lijkt er van al onze verspilling niet beter op te worden. Een hoofdrol is weggelegd voor plastic: het wondermiddel van de massaproductie. Maar plastic is ook een plaag. Roland spreek...

08-08-2017 11:40

Kopen we ons arm?

De prijsvechter - Kopen we ons arm?

Heeft globalisering ons armer gemaakt? Roland volgt als inkoper het spoor van een goedkoop plastic lantaarntje. Hij komt terecht in de grootste productieschuur ter wereld: China. Hoe wordt ons goedkope spul daar gemaakt? Iedereen kent 'Made...

01-08-2017 11:40

Goedkooplust

De prijsvechter - Goedkooplust

De hoogzwangere Marijn vraagt zich af hoeveel spullen ze eigenlijk nodig heeft voor haar nieuwe gezin. Ook wil ze weten wat haar kooplust drijft. Een hersenonderzoek brengt haar onderbewuste prijsprikkels haarfijn in kaart. Roland begint on...

22-01-2017 21:10

Het plastic paradijs

De prijsvechter - Het plastic paradijs

Maakt onze koopzucht meer kapot dan ons lief is? De aarde lijkt er van al onze verspilling niet beter op te worden. Een hoofdrol is weggelegd voor plastic. Het wondermiddel van de massaproductie. Maar plastic is ook een plaag. Roland spreek...

15-01-2017 21:10

Kopen we ons arm?

De prijsvechter - Kopen we ons arm?

China is 's werelds grootste productieschuur. Iedereen kent 'Made in China', maar wat is er met 'Made in Holland' gebeurd? Welke oer-Hollandse bedrijven kunnen het nog opnemen tegen de Chinese reus? Heeft globalisering ons armer gemaakt? Ro...

08-01-2017 21:10

Goedkooplust

De prijsvechter - Goedkooplust

In de driedelige documentaireserie 'De prijsvechter' onderzoeken Roland Duong en Marijn Frank oorzaak en gevolg van onze goedkooplust. Nooit eerder in de geschiedenis was er zoveel te koop, voor zo weinig geld. De verleiding van de goedko...

De prijsvechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De prijsvechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De prijsvechter bij De prijsvechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De prijsvechter. Heb je een uitzending van De prijsvechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De prijsvechter gemist

Uitzending gemist van De prijsvechter? Hier kun je alle uitzendingen van De prijsvechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!