Programma gemist?

Maakt tijdens onze koopzucht meer tijdens kapot dan ons tijdens lief is? De op tv aarde lijkt er van al de onze verspilling uit niet beter op te met van worden. Een hoofdrol is door weggelegd voor op tv plastic: het wondermiddel van naar de massaproductie. op tv Maar plastic is het ook een plaag. Roland tijdens spreekt met naar een vooraanstaand geoloog die een op tv nieuw tijdperk op aankondigt: het de antropoceen. Het tijdperk door waarin de menselijke productiedrift tijdens onze aarde ingrijpend en definitief uit naar heeft veranderd. Wordt de een mens door uit eigen troepmakerij met uitsterven uit bedreigd? Marijn komt op tv erachter dat plastic, mede dankzij van Nederlands ontwerptalent, juist op ook kan het bijdragen aan duurzaamheid. het Hierdoor geïnspireerd heeft ze naar een ontmoeting met door uit de spraakmakende meubelontwerper Maarten Baas. Kunnen het de verantwoord gemaakte spullen de economie en naar met de aarde redden?

Heeft globalisering door ons armer tijdens gemaakt? Roland volgt als uit inkoper het spoor van de een goedkoop plastic naar lantaarntje. Hij komt door terecht in uit de grootste productieschuur ter tijdens naar wereld: China. Hoe wordt ons goedkope een het spul daar gemaakt? Iedereen door kent 'Made in met China', maar wat het is er met op tv 'Made in Holland' gebeurt? de Welke oer-Hollandse bedrijven op kunnen het nog opnemen door tegen een de Chinese reus? Marijn gaat van in op bezoek bij Rosti Mepal: van de Nederlandse met kunststofpionier waar iedereen wel een iets door van in de naar kast heeft staan. de Roland bezoekt verder de grootste speelgoedshowroom op van in China en op tv eindigt in de stad waar op alle zaklantaarns ter wereld uit tijdens worden gemaakt.

De met hoogzwangere Marijn naar vraagt zich af hoeveel in spullen ze eigenlijk nodig heeft op voor naar haar nieuwe gezin. Ook tijdens wil ze weten naar wat tijdens haar kooplust drijft. van Een hersenonderzoek brengt haar onderbewuste prijsprikkels op tv het haarfijn in kaart. naar Roland begint ondertussen een speurtocht naar uit de op herkomst van een goedkoop door plastic lantaarntje. uit Hij gaat op in gesprek met True Price. op tv Deze organisatie helpt bedrijven uit om verborgen kosten door een in de prijs te uit gaan berekenen. Ook de gaat hij shoppen een met de grootste het fan van de tijdens Action om achter het op succes tijdens van deze keten door te komen. Tevens tijdens begint hij een eigen tijdens inkoopbedrijfje onder de welluidende naam tijdens Trupp. een Op die manier hoopt Roland de op tv meer te weten te komen in over het tot uit stand de komen van verkoopprijzen.

Maakt onze koopzucht tijdens met meer kapot dan ons lief van is? De aarde lijkt naar er in van al onze verspilling een niet beter op een te worden. Een door hoofdrol is weggelegd naar voor plastic. Het wondermiddel naar door van de massaproductie. Maar het plastic is in ook een plaag. Roland spreekt de in de laatste met aflevering van De Prijsvechter van door met een vooraanstaand geoloog die in een nieuw een tijdperk aankondigt: het de Antropoceen. Het tijdperk waarin de het menselijke naar productiedrift onze een aarde ingrijpend en definitief heeft door veranderd. Wordt de op mens door zijn troepmakerij het met door uitsterven bedreigd? Marijn komt de erachter dat een plastic juist kan bijdragen aan op tv duurzaamheid. Mede dankzij een Nederlands het ontwerptalent. Hierdoor geïnspireerd op tv heeft ze een ontmoeting in met de de spraakmakende meubelontwerper het Maarten Baas. Kunnen in goed gemaakte spullen de economie en van de aarde naar redden?

China is 's de werelds grootste productieschuur. een tijdens Iedereen kent 'Made in China', maar het wat uit is er met 'Made het in Holland' gebeurd? op Welke met oer-Hollandse bedrijven kunnen op tv het nog opnemen tegen in de Chinese reus? op tv Heeft globalisering naar ons armer gemaakt? Roland uit volgt als in inkoper het spoor van in een goedkoop plastic lantaarntje. Hij de naar komt terecht in tijdens de grootste productieschuur ter op wereld: China. Hoe wordt ons naar goedkope uit spul daar gemaakt? naar Iedereen kent tijdens 'Made in China', in maar wat is er met van 'Made in Holland' een gebeurd? het Welke oer-Hollandse bedrijven kunnen op het nog opnemen tegen de een Chinese reus? Marijn uit gaat op bezoek op bij Rosti in Mepal: naar de Nederlandse kunststofpionier waar uit iedereen wel iets het van in de de kast heeft staan. Roland bezoekt in verder het de grootste van speelgoedshowroom van China en eindigt in op de op tv stad waar alle zaklantaarns ter van de wereld worden gemaakt.

In uit de driedelige documentaireserie 'De prijsvechter' uit onderzoeken Roland Duong in van en Marijn Frank oorzaak van en gevolg van het onze goedkooplust. het Nooit eerder in de geschiedenis was een door er zoveel te koop, voor naar zo tijdens weinig geld. De op tv verleiding van de met goedkope spulletjes is niet te weerstaan. een in Prijsvechters als Action, uit Big Bazar en door Flying Tiger doen tijdens goede zaken. Een cadeautje voor jezelf het tijdens of de kinderen. Spulletjes die op tv de boel meer kleur op tv geven van of gemak. Maar de steeds vaker met knaagt er iets bij de kassa. in Hoe komen al een die tijdens spullen eigenlijk zo goedkoop het in met het schap. En op tv tegen welke prijs? door Zijn we van de consumptiemaatschappij het in de de wegwerpmaatschappij terechtgekomen? de Vanavond in het door eerste deel: Wat bepaalt de prijs? De uit hoogzwangere Marijn vraagt tijdens zich af van hoeveel spullen in ze eigenlijk de nodig heeft voor haar uit nieuwe gezin. Ook naar wil ze van weten wat haar kooplust drijft. Een uit hersenonderzoek brengt van haarfijn haar onderbewuste prijsprikkels met in kaart. van Roland met begint de speurtocht naar de de herkomst van een goedkoop tijdens op tv plastic lantaarntje. Hij gaat in gesprek van met True Price, op deze organisatie helpt door bedrijven ook van de verborgen kosten in van naar de prijs te door gaan berekenen. Ook gaat het hij shoppen met de de grootste fan de van de Action om achter de het met succes van deze keten tijdens te tijdens komen. Om verder te komen in de de goedkope een spullen keten naar begint hij met een eigen inkoopbedrijfje met de door welluidende naam: tijdens Trupp.

mei 2021
16-08-2017 14:15

Het plastic paradijs

De prijsvechter - Het plastic paradijs

Maakt onze koopzucht meer kapot dan ons lief is? De aarde lijkt er van al onze verspilling niet beter op te worden. Een hoofdrol is weggelegd voor plastic: het wondermiddel van de massaproductie. Maar plastic is ook een plaag. Roland spreek...

08-08-2017 11:40

Kopen we ons arm?

De prijsvechter - Kopen we ons arm?

Heeft globalisering ons armer gemaakt? Roland volgt als inkoper het spoor van een goedkoop plastic lantaarntje. Hij komt terecht in de grootste productieschuur ter wereld: China. Hoe wordt ons goedkope spul daar gemaakt? Iedereen kent 'Made...

01-08-2017 11:40

Goedkooplust

De prijsvechter - Goedkooplust

De hoogzwangere Marijn vraagt zich af hoeveel spullen ze eigenlijk nodig heeft voor haar nieuwe gezin. Ook wil ze weten wat haar kooplust drijft. Een hersenonderzoek brengt haar onderbewuste prijsprikkels haarfijn in kaart. Roland begint on...

22-01-2017 21:10

Het plastic paradijs

De prijsvechter - Het plastic paradijs

Maakt onze koopzucht meer kapot dan ons lief is? De aarde lijkt er van al onze verspilling niet beter op te worden. Een hoofdrol is weggelegd voor plastic. Het wondermiddel van de massaproductie. Maar plastic is ook een plaag. Roland spreek...

15-01-2017 21:10

Kopen we ons arm?

De prijsvechter - Kopen we ons arm?

China is 's werelds grootste productieschuur. Iedereen kent 'Made in China', maar wat is er met 'Made in Holland' gebeurd? Welke oer-Hollandse bedrijven kunnen het nog opnemen tegen de Chinese reus? Heeft globalisering ons armer gemaakt? Ro...

08-01-2017 21:10

Goedkooplust

De prijsvechter - Goedkooplust

In de driedelige documentaireserie 'De prijsvechter' onderzoeken Roland Duong en Marijn Frank oorzaak en gevolg van onze goedkooplust. Nooit eerder in de geschiedenis was er zoveel te koop, voor zo weinig geld. De verleiding van de goedko...

De prijsvechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De prijsvechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De prijsvechter bij De prijsvechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De prijsvechter. Heb je een uitzending van De prijsvechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De prijsvechter gemist

Uitzending gemist van De prijsvechter? Hier kun je alle uitzendingen van De prijsvechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!