Programma gemist?

Portret naar van Birsen Basar en uit haar pogingen om door een weg door te vinden in de tijdens Nederlandse en de Turkse samenleving. Birsen Basar in is een jonge naar Nederlands Turkse vrouw. Ze een woont in het Breda. Na jarenlange in gesprekken met verschillende hulpverleners op krijgt ze op op haar 21e de met diagnose autisme. Ze in is opgelucht uit dat naar ze eindelijk weet waarom uit ze anders is, van maar merkt op algauw dat de verwachtingen van mensen van niet de veranderen. Sindsdien de zet ze zich in om autisme op tv bespreekbaar te met maken. Ze het geeft presentaties over naar autisme, treedt op in praatprogramma's op en op heeft twee met boeken geschreven 'Ik wil niet meer een onzichtbaar zijn' op en 'De jungle van op autisme'. naar Filmmakers Pauline van op tv Tuyll en Karen naar Kuiper nemen ons mee het in Birsens huidige naar leven: naar thuis, op haar werk, van met vrienden en bij uit het geven uit van presentaties. Birsen blikt samen naar met haar met moeder terug op haar uit jeugd. een Haar moeder vertelt openhartig hoe uit van moeilijk het was op voor Birsen en voor haar. Birsen het bezoekt haar door oude huisarts en uit praat met hem over in op haar hulpverlening. Tijdens de presentaties, o.a. door aan een uit groep Turkse tijdens vrouwen, zien tijdens we een sterke vrouw die de zich bloot met durft te met geven. Tegelijkertijd blijft zij door het moeilijk vinden het om sociale contacten te een leggen en zich in thuis te uit voelen in zowel de tijdens Nederlandse als uit de Turkse gemeenschap. op tv Ze twittert 'Waarom kan ik de wel een van tv-show op regelen en niet socialiseren naar met meisjes? het Ik wou dat het andersom uit was.' naar 'Birsen' doorbreekt een taboe en maakt naar een onzichtbare beperking met zichtbaar en de bespreekbaar.

januari 2021
08-01-2017 15:05

Birsen

Birsen - Birsen

Portret van Birsen Basar en haar pogingen om een weg te vinden in de Nederlandse en Turkse samenleving. Birsen Basar is een jonge Nederlands Turkse vrouw. Ze woont in Breda. Na jarenlange gesprekken met verschillende hulpverleners krijgt ze...

Birsen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Birsen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Birsen bij Birsen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Birsen. Heb je een uitzending van Birsen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Birsen gemist

Uitzending gemist van Birsen? Hier kun je alle uitzendingen van Birsen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!