Programma gemist?

Portret van door Birsen Basar een en haar pogingen naar om een weg te vinden een in de Nederlandse uit en Turkse door samenleving. Birsen het Basar is een jonge de Nederlands Turkse vrouw. Ze op tv woont een in Breda. Na jarenlange gesprekken in met verschillende op hulpverleners krijgt ze op op haar het 21e de diagnose autisme. Ze in is opgelucht dat een in ze eindelijk weet met waarom ze anders tijdens is, maar merkt op tv algauw dat de door verwachtingen van mensen niet veranderen. Sindsdien met zet ze zich uit in om autisme in bespreekbaar te maken. het Ze geeft presentaties tijdens van over autisme, treedt op een in praatprogramma's en heeft in twee boeken geschreven op 'Ik wil niet meer het onzichtbaar zijn' en een 'De jungle van tijdens autisme'. tijdens Filmmakers Pauline van met Tuyll en een Karen Kuiper nemen ons naar mee in tijdens Birsens huidige leven: thuis, op naar haar werk, met vrienden met en de bij het tijdens geven van presentaties. Birsen blikt samen de met haar moeder in terug op de haar jeugd. Haar moeder uit tijdens vertelt openhartig hoe moeilijk het was op tv door voor Birsen en voor haar. Birsen op tv bezoekt door haar oude uit huisarts en praat met op tv hem over haar hulpverlening. op Tijdens de presentaties, naar o.a. aan een uit groep de Turkse vrouwen, zien door we een sterke vrouw die uit zich bloot durft te naar een geven. Tegelijkertijd blijft zij een het moeilijk vinden om sociale van op contacten te leggen van en zich thuis te voelen in door zowel de met Nederlandse als de Turkse uit het gemeenschap. Ze twittert de 'Waarom kan ik wel het een tv-show regelen en uit niet socialiseren het met meisjes? met Ik wou dat het andersom was.' de tijdens 'Birsen' doorbreekt een taboe en maakt een een onzichtbare beperking op zichtbaar en het bespreekbaar.

september 2021
08-01-2017 15:05

Birsen

Birsen - Birsen

Portret van Birsen Basar en haar pogingen om een weg te vinden in de Nederlandse en Turkse samenleving. Birsen Basar is een jonge Nederlands Turkse vrouw. Ze woont in Breda. Na jarenlange gesprekken met verschillende hulpverleners krijgt ze...

Birsen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Birsen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Birsen bij Birsen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Birsen. Heb je een uitzending van Birsen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Birsen gemist

Uitzending gemist van Birsen? Hier kun je alle uitzendingen van Birsen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!