Programma gemist?

Portret uit van Birsen Basar door en haar pogingen om naar een het weg te vinden in de in Nederlandse de en Turkse samenleving. in Birsen Basar is van een jonge Nederlands een Turkse vrouw. Ze woont in de Breda. Na jarenlange het gesprekken met verschillende op tv hulpverleners krijgt ze het op haar een 21e de diagnose autisme. Ze op de is opgelucht dat uit ze eindelijk weet waarom ze met anders is, maar merkt uit algauw dat de met verwachtingen van mensen een niet in veranderen. Sindsdien zet ze zich op tv in met om autisme bespreekbaar te maken. door Ze op tv geeft presentaties over in autisme, treedt op in praatprogramma's tijdens op en heeft twee boeken geschreven 'Ik met wil met niet meer onzichtbaar zijn' en naar 'De jungle van op autisme'. op Filmmakers Pauline van een Tuyll en van Karen Kuiper nemen ons de mee in Birsens huidige leven: het thuis, op haar uit op tv werk, met vrienden van en bij het het geven van presentaties. tijdens Birsen blikt samen met haar moeder in terug op een haar in jeugd. Haar moeder vertelt openhartig uit hoe moeilijk uit het was voor in Birsen en voor haar. tijdens Birsen bezoekt door haar oude huisarts op en praat een met hem over haar hulpverlening. Tijdens uit de presentaties, het o.a. een aan een groep Turkse de vrouwen, zien door we een sterke vrouw die zich tijdens bloot durft te naar tijdens geven. Tegelijkertijd blijft zij door het moeilijk vinden op om sociale contacten een te leggen en een zich thuis tijdens te voelen in zowel de op Nederlandse als de een Turkse gemeenschap. Ze naar twittert 'Waarom door kan ik wel door een tv-show regelen en tijdens niet socialiseren met meisjes? het Ik wou een dat het andersom op tv was.' door 'Birsen' doorbreekt een taboe door en maakt een van onzichtbare beperking zichtbaar en een bespreekbaar.

mei 2021
08-01-2017 15:05

Birsen

Birsen - Birsen

Portret van Birsen Basar en haar pogingen om een weg te vinden in de Nederlandse en Turkse samenleving. Birsen Basar is een jonge Nederlands Turkse vrouw. Ze woont in Breda. Na jarenlange gesprekken met verschillende hulpverleners krijgt ze...

Birsen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Birsen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Birsen bij Birsen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Birsen. Heb je een uitzending van Birsen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Birsen gemist

Uitzending gemist van Birsen? Hier kun je alle uitzendingen van Birsen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!