Programma gemist?

Portret van Birsen in Basar en haar door uit pogingen om een weg te een vinden naar in de Nederlandse en Turkse samenleving. in Birsen op Basar is op een jonge Nederlands Turkse vrouw. Ze uit het woont in Breda. Na jarenlange gesprekken door met een verschillende hulpverleners van krijgt ze op door haar 21e de diagnose het autisme. Ze is door opgelucht dat een ze eindelijk weet waarom ze op anders is, naar maar merkt algauw dat de op tv verwachtingen van met mensen uit niet veranderen. Sindsdien zet ze met zich in met om autisme bespreekbaar uit te maken. Ze geeft presentaties door over autisme, treedt een op in in praatprogramma's en heeft twee het boeken met geschreven 'Ik een wil niet meer onzichtbaar een zijn' en 'De jungle een van autisme'. met Filmmakers Pauline in van Tuyll en Karen Kuiper nemen een ons mee in door Birsens huidige leven: naar van thuis, op haar werk, met op vrienden het en bij het geven van tijdens presentaties. Birsen een blikt samen met haar moeder tijdens terug van op haar jeugd. van Haar moeder vertelt openhartig hoe uit moeilijk het uit was tijdens voor Birsen en voor door haar. Birsen bezoekt haar tijdens oude huisarts en praat op tv met hem over op haar hulpverlening. in Tijdens de presentaties, o.a. op tv aan een groep door Turkse een vrouwen, zien we een uit sterke op vrouw die zich bloot op tv durft te geven. Tegelijkertijd op tv blijft zij het moeilijk door vinden om sociale de contacten te leggen uit en zich door thuis te voelen tijdens in in zowel de Nederlandse in als de Turkse gemeenschap. Ze een twittert 'Waarom kan op ik wel het een tv-show regelen en niet tijdens naar socialiseren met meisjes? op tv Ik wou dat de het andersom was.' 'Birsen' doorbreekt een op taboe op tv en maakt een onzichtbare beperking het zichtbaar en op bespreekbaar.

oktober 2020
08-01-2017 15:05

Birsen

Birsen - Birsen

Portret van Birsen Basar en haar pogingen om een weg te vinden in de Nederlandse en Turkse samenleving. Birsen Basar is een jonge Nederlands Turkse vrouw. Ze woont in Breda. Na jarenlange gesprekken met verschillende hulpverleners krijgt ze...

Birsen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Birsen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Birsen bij Birsen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Birsen. Heb je een uitzending van Birsen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Birsen gemist

Uitzending gemist van Birsen? Hier kun je alle uitzendingen van Birsen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!