Programma gemist?

Portret met van Birsen Basar en door haar pogingen om op een uit weg te vinden uit in de Nederlandse met en Turkse samenleving. Birsen Basar is met een jonge tijdens Nederlands in Turkse vrouw. Ze woont van in Breda. Na jarenlange een gesprekken met een verschillende hulpverleners krijgt ze van op een haar 21e de diagnose autisme. op tv Ze is opgelucht dat een ze eindelijk weet van waarom ze door anders is, maar merkt in op algauw dat de in verwachtingen van mensen naar niet veranderen. Sindsdien zet ze zich door in om autisme tijdens een bespreekbaar te maken. Ze geeft op tv presentaties over uit autisme, treedt op het in praatprogramma's en heeft twee een boeken geschreven 'Ik van wil niet meer op onzichtbaar naar zijn' en naar 'De jungle van tijdens autisme'. Filmmakers Pauline tijdens van Tuyll en Karen in Kuiper nemen naar ons mee in in Birsens huidige leven: van thuis, op haar werk, met de vrienden en bij van het uit geven van presentaties. Birsen blikt op samen de met haar moeder terug op haar tijdens jeugd. tijdens Haar moeder naar vertelt openhartig hoe moeilijk het naar was voor Birsen en uit voor tijdens haar. Birsen bezoekt haar door oude huisarts en praat uit met het hem over haar tijdens hulpverlening. Tijdens de presentaties, o.a. in aan in een groep Turkse de vrouwen, zien we een sterke de vrouw het die zich bloot durft tijdens te geven. Tegelijkertijd op tv blijft tijdens zij het moeilijk het vinden om sociale contacten te in leggen en zich een thuis te voelen in naar zowel de Nederlandse uit de als de Turkse gemeenschap. uit Ze twittert 'Waarom in kan ik wel een met tv-show regelen en niet naar socialiseren in met meisjes? Ik wou naar dat het andersom was.' de 'Birsen' doorbreekt tijdens een met taboe en maakt een door onzichtbare beperking zichtbaar en tijdens bespreekbaar.

mei 2020
08-01-2017 15:05

Birsen

Birsen - Birsen

Portret van Birsen Basar en haar pogingen om een weg te vinden in de Nederlandse en Turkse samenleving. Birsen Basar is een jonge Nederlands Turkse vrouw. Ze woont in Breda. Na jarenlange gesprekken met verschillende hulpverleners krijgt ze...

Birsen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Birsen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Birsen bij Birsen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Birsen. Heb je een uitzending van Birsen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Birsen gemist

Uitzending gemist van Birsen? Hier kun je alle uitzendingen van Birsen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!