Programma gemist?

Zimra tijdens Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen met naar en Remy Bonjasky het nemen deel aan de hevige een spelstrijd tussen teamcaptains van Gordon en Gerard tijdens Joling.

Zimra tijdens Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen tijdens en door Remy Bonjasky door nemen deel aan de hevige spelstrijd uit tussen teamcaptains Gordon uit de en Gerard Joling.

De BN'ers met die de fanatieke van teamcaptains Gerard Joling en uit Gordon dit keer de ondersteunen, zijn: Sjaf de met en Mella van Broederliefde, op tv Abbey Hoes en Javier tijdens Guzman.

Teamcaptains Gordon en naar Gerard Joling naar zetten op tv alles op alles om met elkaar te verslaan en daarbij het krijgen ze door hulp van Teun Kuilboer, door Kim-Lian van een der Meij, Dio en tijdens Manuel uit Broekman.

De naar enthousiaste teamcaptains een krijgen dit keer hulp een van Pauline op Huizinga, Kay Nambiar, naar Shelly Sterk en tijdens Manuel Venderbos.

Pim Wessels, in Sharon Doorson, Gwen van naar in Poorten en Rico Verhoeven in zorgen voor de nodige tijdens ondersteuning door van teamcaptains Gerard en met Gordon.

Teamcaptains uit Gordon en Gerard Joling worden naar van dit keer op fanatieke uit wijze geholpen van door Kraantje Pappie, Jessy op Jazz Vuijk, Dave in Roelvink en JayJay van Boske.

Voor veel mensen uit is zondag de een van rustdag, maar dat door geldt niet voor Gordon, Gerard van en het Jandino. Vanaf vanavond gaan de zij bij naar RTL 4 wederom de strijd het met elkaar aan in op op ?Alles Mag Op Zondag?. een Een nieuwe op tv dag en bijbehorende titel, maar wel uit het dezelfde chaos en de hilarische spellen. Onder leiding van Jandino een en samen met in wekelijks wisselende bekende van Nederlanders betekent door dit een volop entertainment op de zondagavond. Naast de door welbekende spellen zoals het ?Danswoorden?, door ?Schreeuwlelijk?, ?Loslippig en ?Hoogspanning? met is er dit seizoen in ook weer door de beruchte door ?Schuine Scene?. In tegenstelling tot naar vorig seizoen een zal Gordon van deze zelf gaan betreden, wat het uiteraard van zorgt voor met onvergetelijke momenten. Nieuw het dit seizoen is het naar spel ?Aan Het Lijntje?. De uit kandidaten hangen door met een touw op tv aan het het dak van het de studio en krijgen het om de beurt op vijf seconden om naar een antwoord te geven op door een bijvoorbeeld de vraag: ?Wat het zijn de tien meest bestelde met het sauzen in Nederland?? Is het antwoord van op goed dan is het volgende op tv teamlid aan van de beurt. Is door het antwoord op fout of duurt tijdens het te lang, dan schieten ze het letterlijk omhoog, steeds in een stukje verder op tv het tijdens dak van de studio in. met op Als het hele team letterlijk in met het dak hangt op of door wanneer alle goede antwoorden het zijn uit gegeven is het andere team een aan de beurt. met Teamcaptains Gerard en op tv Gordon zullen een er dit seizoen weer naar alles aan doen de om met naar hun team het te winnen. In door de eerste aflevering van versterken Renate Verbaan, in Martijn Fischer, Kim Feenstra en door Janice de uit teams en van later in het seizoen zijn de onder anderen JayJay Boske, uit het Kraantje Pappie, Dave uit Roelvink, Jessie Jazz Vuijk, Remy Bonjasky, op Miljuschka Witzenhausen, uit Dio, Manuel van Broekman, Javier Guzman, Sharon de Doorson en Rico Verhoeven met te gast met de als doel samen door met Geer of naar Goor de winst een binnen op tv te slepen.

april 2021
12-03-2017 21:54

Compilatie

Alles Mag Op Zondag - Compilatie

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

19-02-2017 20:57

Afl. 7

Alles Mag Op Zondag - Afl. 7

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

12-02-2017 20:59

Afl. 6

Alles Mag Op Zondag - Afl. 6

De BN'ers die de fanatieke teamcaptains Gerard Joling en Gordon dit keer ondersteunen, zijn: Sjaf en Mella van Broederliefde, Abbey Hoes en Javier Guzman.

05-02-2017 21:02

Afl. 5

Alles Mag Op Zondag - Afl. 5

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling zetten alles op alles om elkaar te verslaan en daarbij krijgen ze hulp van Teun Kuilboer, Kim-Lian van der Meij, Dio en Manuel Broekman.

29-01-2017 20:58

Afl. 4

Alles Mag Op Zondag - Afl. 4

De enthousiaste teamcaptains krijgen dit keer hulp van Pauline Huizinga, Kay Nambiar, Shelly Sterk en Manuel Venderbos.

22-01-2017 21:03

Afl. 3

Alles Mag Op Zondag - Afl. 3

Pim Wessels, Sharon Doorson, Gwen van Poorten en Rico Verhoeven zorgen voor de nodige ondersteuning van teamcaptains Gerard en Gordon.

15-01-2017 20:52

Afl. 2

Alles Mag Op Zondag - Afl. 2

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling worden dit keer op fanatieke wijze geholpen door Kraantje Pappie, Jessy Jazz Vuijk, Dave Roelvink en JayJay Boske.

08-01-2017 20:50

Afl. 1

Alles Mag Op Zondag - Afl. 1

Voor veel mensen is zondag een rustdag, maar dat geldt niet voor Gordon, Gerard en Jandino. Vanaf vanavond gaan zij bij RTL 4 wederom de strijd met elkaar aan in ?Alles Mag Op Zondag?. Een nieuwe dag en bijbehorende titel, maar wel dezelfde...

Alles Mag Op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles Mag Op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles Mag Op Zondag bij Alles Mag Op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles Mag Op Zondag. Heb je een uitzending van Alles Mag Op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles Mag Op Zondag gemist

Komische spelshow waarin Gordon, Jandino Asporaat en Gerard Joling alles op z'n kop zetten, figuurlijk en soms letterlijk. Twee teams van wekelijks wisselende BN'ers nemen het, samen met hun teamcaptains Gordon en Gerard, tegen elkaar op. Presentator Jandino probeert orde te scheppen in de vrolijke chaos door alles in goede banen te leiden. Er wordt geïmproviseerd, uitgebeeld en gedanst en dat allemaal zonder gêne, want alles kan en mag!

Uitzending gemist van Alles Mag Op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Alles Mag Op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!