Programma gemist?

Zimra met Geurts, Hugo Kennis, een Miljuschka Witzenhausen de en Remy Bonjasky nemen een deel aan de hevige op spelstrijd tussen teamcaptains Gordon de en Gerard op Joling.

Zimra op Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen door en met Remy Bonjasky nemen de deel aan de hevige in spelstrijd tussen teamcaptains op Gordon en de Gerard Joling.

De BN'ers op die de fanatieke teamcaptains naar Gerard Joling op en Gordon dit door keer ondersteunen, zijn: Sjaf tijdens en uit Mella van Broederliefde, Abbey door Hoes uit en Javier Guzman.

Teamcaptains Gordon en uit Gerard Joling met zetten alles van op alles om elkaar uit te verslaan en naar daarbij krijgen ze op hulp van van Teun Kuilboer, Kim-Lian van der naar Meij, met Dio en Manuel van Broekman.

De enthousiaste teamcaptains het krijgen dit keer het van hulp van Pauline Huizinga, Kay Nambiar, uit de Shelly Sterk en Manuel naar Venderbos.

Pim een Wessels, Sharon Doorson, Gwen van met Poorten en naar Rico Verhoeven de zorgen voor de nodige ondersteuning op uit van teamcaptains Gerard en tijdens Gordon.

Teamcaptains Gordon de en Gerard Joling worden een dit keer op in het fanatieke wijze geholpen uit door Kraantje Pappie, Jessy Jazz door Vuijk, in Dave Roelvink en JayJay met Boske.

Voor veel mensen op is met zondag een rustdag, maar een dat van geldt niet voor een Gordon, Gerard en Jandino. Vanaf in vanavond gaan in zij bij RTL 4 wederom tijdens de in strijd met elkaar aan door in op tv ?Alles Mag Op Zondag?. Een nieuwe naar dag op en bijbehorende het titel, maar wel dezelfde chaos op en hilarische spellen. van Onder door leiding van Jandino het en samen met wekelijks wisselende op tv bekende Nederlanders betekent dit uit de volop entertainment op de op tv zondagavond. Naast de welbekende op spellen zoals ?Danswoorden?, ?Schreeuwlelijk?, tijdens ?Loslippig en van ?Hoogspanning? is er dit seizoen op ook weer de tijdens beruchte ?Schuine Scene?. op In naar tegenstelling tot vorig seizoen zal van Gordon deze het zelf tijdens gaan betreden, wat uiteraard met zorgt voor onvergetelijke momenten. Nieuw met dit seizoen door is het spel tijdens ?Aan Het Lijntje?. door De kandidaten een hangen met een touw aan op door het dak van de studio en tijdens krijgen om uit de beurt vijf seconden uit om een antwoord naar te geven de op bijvoorbeeld een de vraag: ?Wat zijn de van tien meest door bestelde sauzen in met Nederland?? Is het antwoord in goed het dan is het volgende teamlid van met aan de beurt. Is het antwoord tijdens het fout of duurt het te in lang, dan schieten op ze letterlijk omhoog, steeds het een stukje op tv verder het dak een van de studio tijdens in. Als het de hele team letterlijk tijdens in het dak uit hangt of door wanneer alle goede antwoorden zijn het tijdens gegeven is het op andere team aan van de beurt. Teamcaptains met Gerard en Gordon zullen er in dit seizoen tijdens weer alles aan doen van om uit met hun team te winnen. In het de eerste aflevering het het versterken Renate Verbaan, op tv Martijn Fischer, Kim Feenstra en uit Janice de teams en door later met in het seizoen zijn op tv onder anderen JayJay een Boske, Kraantje Pappie, de Dave Roelvink, Jessie op tv Jazz Vuijk, het Remy Bonjasky, Miljuschka Witzenhausen, door Dio, in Manuel Broekman, Javier Guzman, Sharon Doorson tijdens naar en Rico Verhoeven te naar gast met als doel samen de met van Geer of Goor de winst de binnen de te slepen.

augustus 2021
12-03-2017 21:54

Compilatie

Alles Mag Op Zondag - Compilatie

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

19-02-2017 20:57

Afl. 7

Alles Mag Op Zondag - Afl. 7

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

12-02-2017 20:59

Afl. 6

Alles Mag Op Zondag - Afl. 6

De BN'ers die de fanatieke teamcaptains Gerard Joling en Gordon dit keer ondersteunen, zijn: Sjaf en Mella van Broederliefde, Abbey Hoes en Javier Guzman.

05-02-2017 21:02

Afl. 5

Alles Mag Op Zondag - Afl. 5

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling zetten alles op alles om elkaar te verslaan en daarbij krijgen ze hulp van Teun Kuilboer, Kim-Lian van der Meij, Dio en Manuel Broekman.

29-01-2017 20:58

Afl. 4

Alles Mag Op Zondag - Afl. 4

De enthousiaste teamcaptains krijgen dit keer hulp van Pauline Huizinga, Kay Nambiar, Shelly Sterk en Manuel Venderbos.

22-01-2017 21:03

Afl. 3

Alles Mag Op Zondag - Afl. 3

Pim Wessels, Sharon Doorson, Gwen van Poorten en Rico Verhoeven zorgen voor de nodige ondersteuning van teamcaptains Gerard en Gordon.

15-01-2017 20:52

Afl. 2

Alles Mag Op Zondag - Afl. 2

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling worden dit keer op fanatieke wijze geholpen door Kraantje Pappie, Jessy Jazz Vuijk, Dave Roelvink en JayJay Boske.

08-01-2017 20:50

Afl. 1

Alles Mag Op Zondag - Afl. 1

Voor veel mensen is zondag een rustdag, maar dat geldt niet voor Gordon, Gerard en Jandino. Vanaf vanavond gaan zij bij RTL 4 wederom de strijd met elkaar aan in ?Alles Mag Op Zondag?. Een nieuwe dag en bijbehorende titel, maar wel dezelfde...

Alles Mag Op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles Mag Op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles Mag Op Zondag bij Alles Mag Op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles Mag Op Zondag. Heb je een uitzending van Alles Mag Op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles Mag Op Zondag gemist

Komische spelshow waarin Gordon, Jandino Asporaat en Gerard Joling alles op z'n kop zetten, figuurlijk en soms letterlijk. Twee teams van wekelijks wisselende BN'ers nemen het, samen met hun teamcaptains Gordon en Gerard, tegen elkaar op. Presentator Jandino probeert orde te scheppen in de vrolijke chaos door alles in goede banen te leiden. Er wordt geïmproviseerd, uitgebeeld en gedanst en dat allemaal zonder gêne, want alles kan en mag!

Uitzending gemist van Alles Mag Op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Alles Mag Op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!