Programma gemist?

Zimra Geurts, tijdens Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen op tv en Remy op Bonjasky nemen deel aan het de hevige spelstrijd de tussen teamcaptains Gordon van en Gerard in Joling.

Zimra Geurts, de Hugo Kennis, door Miljuschka Witzenhausen in en Remy Bonjasky nemen deel aan de de hevige tijdens spelstrijd tussen teamcaptains Gordon de en Gerard op tv Joling.

De uit BN'ers die op de fanatieke teamcaptains het Gerard Joling en Gordon een dit keer ondersteunen, zijn: Sjaf met op tv en Mella van Broederliefde, op tv Abbey Hoes en Javier uit Guzman.

Teamcaptains door Gordon en Gerard Joling zetten door alles op alles de om elkaar op tv te op verslaan en daarbij krijgen ze door hulp van de Teun Kuilboer, van Kim-Lian van der Meij, op Dio en Manuel het Broekman.

De in enthousiaste teamcaptains krijgen het dit keer hulp van met Pauline met Huizinga, Kay Nambiar, Shelly Sterk met en Manuel van Venderbos.

Pim door Wessels, Sharon Doorson, op tv Gwen van Poorten en op Rico op Verhoeven zorgen voor de op tv nodige ondersteuning uit van teamcaptains Gerard het en Gordon.

Teamcaptains Gordon en de Gerard Joling op tv worden dit keer op van fanatieke wijze geholpen van door de Kraantje Pappie, Jessy Jazz in Vuijk, Dave Roelvink en door het JayJay Boske.

Voor veel uit mensen is zondag een van rustdag, maar dat een een geldt niet voor Gordon, Gerard en de Jandino. uit Vanaf vanavond gaan zij bij uit RTL 4 de wederom de op tv strijd met elkaar aan uit in ?Alles Mag naar Op Zondag?. Een uit nieuwe in dag en bijbehorende titel, maar wel het dezelfde op chaos en hilarische op spellen. Onder leiding door van Jandino en samen naar met wekelijks wisselende bekende de Nederlanders betekent tijdens dit volop entertainment tijdens op de zondagavond. Naast de in welbekende tijdens spellen zoals ?Danswoorden?, ?Schreeuwlelijk?, op tv ?Loslippig en ?Hoogspanning? is het er dit naar seizoen naar ook weer de beruchte ?Schuine Scene?. met In tegenstelling uit tot vorig de seizoen zal een Gordon deze zelf gaan betreden, wat de uiteraard een zorgt voor onvergetelijke momenten. door Nieuw dit het seizoen is het spel uit ?Aan door Het Lijntje?. De een kandidaten hangen met met een touw aan het uit dak van de studio van en krijgen een om de tijdens beurt vijf seconden om het een antwoord te uit geven op bijvoorbeeld door de vraag: ?Wat van zijn de tien meest bestelde van sauzen in Nederland?? het Is naar het antwoord op goed dan is het het volgende teamlid naar aan de beurt. Is het de antwoord fout of uit duurt door het te lang, dan schieten ze op tv letterlijk in omhoog, steeds een stukje de verder op tv het dak van de studio van in. Als het hele naar het team letterlijk in met het dak hangt of wanneer alle door goede de antwoorden zijn gegeven tijdens is het andere team een aan de op beurt. Teamcaptains Gerard en Gordon een zullen er door dit seizoen weer alles tijdens aan uit doen om met hun team uit te winnen. In de de eerste uit aflevering tijdens versterken Renate Verbaan, Martijn naar Fischer, Kim Feenstra en Janice van de de teams en later in van het met seizoen zijn onder anderen JayJay Boske, naar Kraantje de Pappie, Dave Roelvink, Jessie Jazz de Vuijk, Remy op tv Bonjasky, Miljuschka Witzenhausen, een Dio, Manuel Broekman, Javier op Guzman, Sharon Doorson met door en Rico Verhoeven te gast met met als doel samen uit met Geer door of door Goor de winst binnen met te slepen.

augustus 2020
12-03-2017 21:54

Compilatie

Alles Mag Op Zondag - Compilatie

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

19-02-2017 20:57

Afl. 7

Alles Mag Op Zondag - Afl. 7

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

12-02-2017 20:59

Afl. 6

Alles Mag Op Zondag - Afl. 6

De BN'ers die de fanatieke teamcaptains Gerard Joling en Gordon dit keer ondersteunen, zijn: Sjaf en Mella van Broederliefde, Abbey Hoes en Javier Guzman.

05-02-2017 21:02

Afl. 5

Alles Mag Op Zondag - Afl. 5

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling zetten alles op alles om elkaar te verslaan en daarbij krijgen ze hulp van Teun Kuilboer, Kim-Lian van der Meij, Dio en Manuel Broekman.

29-01-2017 20:58

Afl. 4

Alles Mag Op Zondag - Afl. 4

De enthousiaste teamcaptains krijgen dit keer hulp van Pauline Huizinga, Kay Nambiar, Shelly Sterk en Manuel Venderbos.

22-01-2017 21:03

Afl. 3

Alles Mag Op Zondag - Afl. 3

Pim Wessels, Sharon Doorson, Gwen van Poorten en Rico Verhoeven zorgen voor de nodige ondersteuning van teamcaptains Gerard en Gordon.

15-01-2017 20:52

Afl. 2

Alles Mag Op Zondag - Afl. 2

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling worden dit keer op fanatieke wijze geholpen door Kraantje Pappie, Jessy Jazz Vuijk, Dave Roelvink en JayJay Boske.

08-01-2017 20:50

Afl. 1

Alles Mag Op Zondag - Afl. 1

Voor veel mensen is zondag een rustdag, maar dat geldt niet voor Gordon, Gerard en Jandino. Vanaf vanavond gaan zij bij RTL 4 wederom de strijd met elkaar aan in ?Alles Mag Op Zondag?. Een nieuwe dag en bijbehorende titel, maar wel dezelfde...

Alles Mag Op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles Mag Op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles Mag Op Zondag bij Alles Mag Op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles Mag Op Zondag. Heb je een uitzending van Alles Mag Op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles Mag Op Zondag gemist

Komische spelshow waarin Gordon, Jandino Asporaat en Gerard Joling alles op z'n kop zetten, figuurlijk en soms letterlijk. Twee teams van wekelijks wisselende BN'ers nemen het, samen met hun teamcaptains Gordon en Gerard, tegen elkaar op. Presentator Jandino probeert orde te scheppen in de vrolijke chaos door alles in goede banen te leiden. Er wordt geïmproviseerd, uitgebeeld en gedanst en dat allemaal zonder gêne, want alles kan en mag!

Uitzending gemist van Alles Mag Op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Alles Mag Op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!