Programma gemist?

Zimra Geurts, met Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen op tv en tijdens Remy Bonjasky nemen een deel aan de hevige een spelstrijd tussen teamcaptains Gordon met en Gerard naar Joling.

Zimra Geurts, Hugo uit van Kennis, Miljuschka Witzenhausen en van Remy Bonjasky nemen deel van aan de door hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon in naar en Gerard Joling.

De in BN'ers die de met fanatieke teamcaptains Gerard Joling en van een Gordon dit keer ondersteunen, zijn: het Sjaf en Mella van naar naar Broederliefde, Abbey Hoes en Javier uit Guzman.

Teamcaptains Gordon en met Gerard Joling zetten op tv alles op door alles om naar elkaar te op tv verslaan en daarbij krijgen ze hulp door van Teun het Kuilboer, Kim-Lian van der met Meij, Dio en een Manuel het Broekman.

De enthousiaste op teamcaptains krijgen dit naar keer op tv hulp van Pauline Huizinga, Kay het Nambiar, Shelly een Sterk en Manuel een Venderbos.

Pim door Wessels, Sharon Doorson, Gwen van in Poorten op en Rico Verhoeven zorgen uit voor de nodige door ondersteuning van op tv teamcaptains Gerard en tijdens Gordon.

Teamcaptains een Gordon en tijdens Gerard Joling worden dit keer tijdens op een fanatieke wijze geholpen door Kraantje het Pappie, Jessy het Jazz Vuijk, uit Dave Roelvink en JayJay in Boske.

Voor veel tijdens mensen van is zondag een uit rustdag, maar dat geldt de niet voor Gordon, op tv Gerard en Jandino. Vanaf naar vanavond gaan zij bij het RTL 4 op wederom de strijd uit met elkaar aan in het op tv ?Alles Mag Op Zondag?. Een het nieuwe dag en bijbehorende uit titel, met maar wel dezelfde in chaos en hilarische spellen. de Onder leiding een van Jandino en op tv samen met wekelijks met wisselende bekende Nederlanders betekent dit tijdens het volop entertainment op het de zondagavond. Naast de welbekende op tv spellen zoals uit ?Danswoorden?, ?Schreeuwlelijk?, ?Loslippig de en ?Hoogspanning? is er dit het seizoen ook weer de naar beruchte op tv ?Schuine Scene?. In met tegenstelling tot vorig het seizoen zal Gordon deze zelf tijdens gaan naar betreden, wat uiteraard zorgt een voor onvergetelijke van momenten. Nieuw dit seizoen is tijdens het spel op tv ?Aan Het Lijntje?. De naar kandidaten hangen met het een touw in aan het in dak van met de studio en krijgen om met de beurt vijf de seconden om een antwoord van te geven op een uit bijvoorbeeld de vraag: ?Wat door zijn de uit tien meest bestelde door sauzen in Nederland?? met Is het antwoord uit goed dan is het volgende op teamlid een aan de beurt. naar Is het antwoord een fout of duurt het te het lang, dan schieten door ze letterlijk omhoog, steeds het een stukje de verder het dak van met de studio in. met Als het hele van op team letterlijk in het dak op tv hangt of een wanneer alle goede antwoorden tijdens zijn op tv gegeven is het andere met team aan de een beurt. Teamcaptains naar Gerard en Gordon zullen er dit tijdens naar seizoen weer alles uit aan doen om met hun met team te winnen. een In de eerste aflevering op tv versterken Renate het Verbaan, op Martijn Fischer, Kim Feenstra en de Janice de teams en tijdens later in het in seizoen zijn met onder anderen JayJay Boske, een Kraantje Pappie, in Dave Roelvink, Jessie naar Jazz Vuijk, Remy van Bonjasky, Miljuschka Witzenhausen, van Dio, Manuel de Broekman, Javier Guzman, Sharon op Doorson en Rico het Verhoeven te uit gast met uit als doel samen van met Geer of Goor de winst op tv binnen te tijdens slepen.

november 2020
12-03-2017 21:54

Compilatie

Alles Mag Op Zondag - Compilatie

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

19-02-2017 20:57

Afl. 7

Alles Mag Op Zondag - Afl. 7

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

12-02-2017 20:59

Afl. 6

Alles Mag Op Zondag - Afl. 6

De BN'ers die de fanatieke teamcaptains Gerard Joling en Gordon dit keer ondersteunen, zijn: Sjaf en Mella van Broederliefde, Abbey Hoes en Javier Guzman.

05-02-2017 21:02

Afl. 5

Alles Mag Op Zondag - Afl. 5

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling zetten alles op alles om elkaar te verslaan en daarbij krijgen ze hulp van Teun Kuilboer, Kim-Lian van der Meij, Dio en Manuel Broekman.

29-01-2017 20:58

Afl. 4

Alles Mag Op Zondag - Afl. 4

De enthousiaste teamcaptains krijgen dit keer hulp van Pauline Huizinga, Kay Nambiar, Shelly Sterk en Manuel Venderbos.

22-01-2017 21:03

Afl. 3

Alles Mag Op Zondag - Afl. 3

Pim Wessels, Sharon Doorson, Gwen van Poorten en Rico Verhoeven zorgen voor de nodige ondersteuning van teamcaptains Gerard en Gordon.

15-01-2017 20:52

Afl. 2

Alles Mag Op Zondag - Afl. 2

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling worden dit keer op fanatieke wijze geholpen door Kraantje Pappie, Jessy Jazz Vuijk, Dave Roelvink en JayJay Boske.

08-01-2017 20:50

Afl. 1

Alles Mag Op Zondag - Afl. 1

Voor veel mensen is zondag een rustdag, maar dat geldt niet voor Gordon, Gerard en Jandino. Vanaf vanavond gaan zij bij RTL 4 wederom de strijd met elkaar aan in ?Alles Mag Op Zondag?. Een nieuwe dag en bijbehorende titel, maar wel dezelfde...

Alles Mag Op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles Mag Op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles Mag Op Zondag bij Alles Mag Op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles Mag Op Zondag. Heb je een uitzending van Alles Mag Op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles Mag Op Zondag gemist

Komische spelshow waarin Gordon, Jandino Asporaat en Gerard Joling alles op z'n kop zetten, figuurlijk en soms letterlijk. Twee teams van wekelijks wisselende BN'ers nemen het, samen met hun teamcaptains Gordon en Gerard, tegen elkaar op. Presentator Jandino probeert orde te scheppen in de vrolijke chaos door alles in goede banen te leiden. Er wordt geïmproviseerd, uitgebeeld en gedanst en dat allemaal zonder gêne, want alles kan en mag!

Uitzending gemist van Alles Mag Op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Alles Mag Op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!