Programma gemist?

Zimra Geurts, Hugo naar Kennis, Miljuschka met Witzenhausen en Remy het Bonjasky tijdens nemen deel aan de hevige spelstrijd met tussen teamcaptains Gordon een en van Gerard Joling.

Zimra naar Geurts, Hugo op tv Kennis, Miljuschka Witzenhausen het en Remy Bonjasky nemen deel tijdens aan de hevige spelstrijd op tussen in teamcaptains Gordon en tijdens Gerard Joling.

De met BN'ers die de fanatieke in teamcaptains Gerard de Joling en Gordon op tv dit keer ondersteunen, zijn: in Sjaf en Mella van op Broederliefde, Abbey uit Hoes en Javier op tv Guzman.

Teamcaptains Gordon van en Gerard Joling zetten op alles op alles door tijdens om elkaar te verslaan en het daarbij krijgen ze hulp op tv de van Teun Kuilboer, Kim-Lian van het der Meij, Dio en het op Manuel Broekman.

De enthousiaste teamcaptains uit krijgen dit in keer hulp van van Pauline Huizinga, Kay tijdens Nambiar, tijdens Shelly Sterk en Manuel de Venderbos.

Pim op Wessels, Sharon Doorson, naar Gwen van tijdens Poorten en Rico Verhoeven zorgen naar voor het de nodige ondersteuning van teamcaptains het Gerard en op Gordon.

Teamcaptains Gordon met en Gerard Joling worden de dit keer op van fanatieke wijze van geholpen door Kraantje Pappie, door Jessy Jazz Vuijk, uit Dave Roelvink en het JayJay uit Boske.

Voor veel mensen een is zondag een een rustdag, maar dat van geldt in niet voor in Gordon, Gerard en Jandino. de Vanaf vanavond gaan de zij bij RTL op tv 4 wederom de strijd met met de elkaar aan in ?Alles Mag met Op Zondag?. Een een nieuwe door dag en bijbehorende titel, met maar wel dezelfde in chaos en op hilarische spellen. Onder de leiding van Jandino door en samen met wekelijks wisselende uit bekende op Nederlanders betekent dit volop entertainment op tijdens in de zondagavond. Naast de welbekende spellen een zoals ?Danswoorden?, ?Schreeuwlelijk?, het ?Loslippig en ?Hoogspanning? het is het er dit seizoen ook weer de tijdens beruchte ?Schuine Scene?. een In tegenstelling naar tot vorig op tv seizoen zal Gordon een deze zelf gaan naar betreden, wat het uiteraard zorgt voor het onvergetelijke momenten. Nieuw dit seizoen naar is het spel op tv ?Aan Het op tv Lijntje?. De kandidaten hangen met de een touw tijdens aan het dak van met de studio en naar krijgen om door de beurt tijdens vijf seconden om een antwoord de te geven de op bijvoorbeeld de vraag: het ?Wat zijn de van tien in meest bestelde sauzen in Nederland?? een Is door het antwoord goed dan is een het op volgende teamlid aan de beurt. uit Is naar het antwoord fout of op tv duurt door het te lang, dan schieten ze naar letterlijk omhoog, steeds met een stukje van verder het het dak van de studio door in. Als het op tv hele team letterlijk in met met het dak hangt of wanneer de alle het goede antwoorden zijn in gegeven is het andere naar team aan van de beurt. Teamcaptains Gerard in en Gordon zullen er het dit seizoen weer alles een aan tijdens doen om met hun team in te tijdens winnen. In de in eerste aflevering met versterken Renate Verbaan, Martijn Fischer, Kim tijdens Feenstra op tv en Janice de teams en tijdens van later in het seizoen zijn onder uit in anderen JayJay Boske, de Kraantje Pappie, Dave Roelvink, Jessie Jazz op tv Vuijk, Remy Bonjasky, van met Miljuschka Witzenhausen, Dio, een Manuel Broekman, Javier Guzman, Sharon Doorson uit en Rico Verhoeven op tv in te gast met als doel samen naar met Geer het of Goor de de winst op binnen te slepen.

december 2019
12-03-2017 21:54

Compilatie

Alles Mag Op Zondag - Compilatie

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

19-02-2017 20:57

Afl. 7

Alles Mag Op Zondag - Afl. 7

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

12-02-2017 20:59

Afl. 6

Alles Mag Op Zondag - Afl. 6

De BN'ers die de fanatieke teamcaptains Gerard Joling en Gordon dit keer ondersteunen, zijn: Sjaf en Mella van Broederliefde, Abbey Hoes en Javier Guzman.

05-02-2017 21:02

Afl. 5

Alles Mag Op Zondag - Afl. 5

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling zetten alles op alles om elkaar te verslaan en daarbij krijgen ze hulp van Teun Kuilboer, Kim-Lian van der Meij, Dio en Manuel Broekman.

29-01-2017 20:58

Afl. 4

Alles Mag Op Zondag - Afl. 4

De enthousiaste teamcaptains krijgen dit keer hulp van Pauline Huizinga, Kay Nambiar, Shelly Sterk en Manuel Venderbos.

22-01-2017 21:03

Afl. 3

Alles Mag Op Zondag - Afl. 3

Pim Wessels, Sharon Doorson, Gwen van Poorten en Rico Verhoeven zorgen voor de nodige ondersteuning van teamcaptains Gerard en Gordon.

15-01-2017 20:52

Afl. 2

Alles Mag Op Zondag - Afl. 2

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling worden dit keer op fanatieke wijze geholpen door Kraantje Pappie, Jessy Jazz Vuijk, Dave Roelvink en JayJay Boske.

08-01-2017 20:50

Afl. 1

Alles Mag Op Zondag - Afl. 1

Voor veel mensen is zondag een rustdag, maar dat geldt niet voor Gordon, Gerard en Jandino. Vanaf vanavond gaan zij bij RTL 4 wederom de strijd met elkaar aan in ?Alles Mag Op Zondag?. Een nieuwe dag en bijbehorende titel, maar wel dezelfde...

Alles Mag Op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles Mag Op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles Mag Op Zondag bij Alles Mag Op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles Mag Op Zondag. Heb je een uitzending van Alles Mag Op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles Mag Op Zondag gemist

Komische spelshow waarin Gordon, Jandino Asporaat en Gerard Joling alles op z'n kop zetten, figuurlijk en soms letterlijk. Twee teams van wekelijks wisselende BN'ers nemen het, samen met hun teamcaptains Gordon en Gerard, tegen elkaar op. Presentator Jandino probeert orde te scheppen in de vrolijke chaos door alles in goede banen te leiden. Er wordt geïmproviseerd, uitgebeeld en gedanst en dat allemaal zonder gêne, want alles kan en mag!

Uitzending gemist van Alles Mag Op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Alles Mag Op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!