Programma gemist?

Zimra Geurts, Hugo met op Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky de nemen deel tijdens aan de hevige uit spelstrijd tussen teamcaptains Gordon tijdens en Gerard het Joling.

Zimra Geurts, Hugo het Kennis, Miljuschka een Witzenhausen en met Remy Bonjasky nemen deel aan in de in hevige spelstrijd uit tussen teamcaptains Gordon en van Gerard Joling.

De BN'ers de die de fanatieke in teamcaptains Gerard Joling en door van Gordon dit keer ondersteunen, zijn: Sjaf naar en Mella van van van Broederliefde, Abbey Hoes uit en Javier Guzman.

Teamcaptains Gordon naar en Gerard Joling zetten een alles op naar alles om elkaar te met verslaan en op daarbij krijgen ze door hulp van Teun Kuilboer, de van Kim-Lian van der het Meij, Dio en Manuel uit Broekman.

De enthousiaste teamcaptains op het krijgen dit keer hulp de van Pauline Huizinga, Kay uit Nambiar, Shelly Sterk en in een Manuel Venderbos.

Pim Wessels, Sharon op tv uit Doorson, Gwen van tijdens Poorten en Rico Verhoeven zorgen een voor de nodige een ondersteuning van op teamcaptains Gerard het en Gordon.

Teamcaptains Gordon door en Gerard Joling worden de dit keer op tv op fanatieke wijze geholpen een door Kraantje de Pappie, Jessy Jazz een Vuijk, Dave op tv Roelvink en JayJay met Boske.

Voor de veel mensen is een zondag een op tv rustdag, maar dat naar geldt niet voor Gordon, Gerard tijdens en Jandino. Vanaf vanavond in gaan zij bij tijdens RTL 4 wederom door de strijd van met elkaar op tv aan in uit ?Alles Mag Op Zondag?. Een nieuwe op tv dag en op tv bijbehorende de titel, maar wel dezelfde de chaos en hilarische spellen. Onder op leiding van Jandino op tv uit en samen met wekelijks wisselende op bekende Nederlanders betekent dit tijdens volop een entertainment op op de zondagavond. Naast de door welbekende spellen zoals ?Danswoorden?, ?Schreeuwlelijk?, op tv ?Loslippig en ?Hoogspanning? is van tijdens er dit seizoen ook tijdens weer de beruchte ?Schuine tijdens Scene?. In tegenstelling tot naar vorig op seizoen zal van Gordon deze zelf gaan betreden, op wat uiteraard in zorgt voor onvergetelijke momenten. Nieuw van dit seizoen is de het spel in ?Aan Het op tv Lijntje?. De kandidaten de hangen met een touw aan tijdens naar het dak van de studio van en uit krijgen om de naar beurt vijf seconden om een de antwoord te geven op tijdens bijvoorbeeld de vraag: tijdens ?Wat zijn de de door tien meest bestelde sauzen in Nederland?? met Is tijdens het antwoord door goed dan is het volgende door teamlid aan de beurt. tijdens Is het antwoord uit van fout of duurt het te door lang, het dan schieten ze letterlijk omhoog, op steeds een stukje verder op het uit dak van de studio op tv in. op tv Als het hele team letterlijk op in het dak op tv hangt of uit wanneer alle goede door antwoorden zijn gegeven is het van andere team het aan de beurt. Teamcaptains van het Gerard en Gordon uit zullen er dit seizoen de weer alles aan doen om een met hun de team te winnen. In uit de in eerste aflevering versterken Renate uit Verbaan, tijdens Martijn Fischer, Kim Feenstra en naar Janice de door teams en later door in het seizoen zijn onder uit anderen in JayJay Boske, Kraantje Pappie, Dave het Roelvink, Jessie Jazz in Vuijk, tijdens Remy Bonjasky, de Miljuschka Witzenhausen, Dio, Manuel Broekman, Javier met tijdens Guzman, Sharon Doorson en Rico in Verhoeven te gast met het als van doel samen tijdens met Geer of Goor de met winst binnen op tv te slepen.

april 2020
12-03-2017 21:54

Compilatie

Alles Mag Op Zondag - Compilatie

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

19-02-2017 20:57

Afl. 7

Alles Mag Op Zondag - Afl. 7

Zimra Geurts, Hugo Kennis, Miljuschka Witzenhausen en Remy Bonjasky nemen deel aan de hevige spelstrijd tussen teamcaptains Gordon en Gerard Joling.

12-02-2017 20:59

Afl. 6

Alles Mag Op Zondag - Afl. 6

De BN'ers die de fanatieke teamcaptains Gerard Joling en Gordon dit keer ondersteunen, zijn: Sjaf en Mella van Broederliefde, Abbey Hoes en Javier Guzman.

05-02-2017 21:02

Afl. 5

Alles Mag Op Zondag - Afl. 5

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling zetten alles op alles om elkaar te verslaan en daarbij krijgen ze hulp van Teun Kuilboer, Kim-Lian van der Meij, Dio en Manuel Broekman.

29-01-2017 20:58

Afl. 4

Alles Mag Op Zondag - Afl. 4

De enthousiaste teamcaptains krijgen dit keer hulp van Pauline Huizinga, Kay Nambiar, Shelly Sterk en Manuel Venderbos.

22-01-2017 21:03

Afl. 3

Alles Mag Op Zondag - Afl. 3

Pim Wessels, Sharon Doorson, Gwen van Poorten en Rico Verhoeven zorgen voor de nodige ondersteuning van teamcaptains Gerard en Gordon.

15-01-2017 20:52

Afl. 2

Alles Mag Op Zondag - Afl. 2

Teamcaptains Gordon en Gerard Joling worden dit keer op fanatieke wijze geholpen door Kraantje Pappie, Jessy Jazz Vuijk, Dave Roelvink en JayJay Boske.

08-01-2017 20:50

Afl. 1

Alles Mag Op Zondag - Afl. 1

Voor veel mensen is zondag een rustdag, maar dat geldt niet voor Gordon, Gerard en Jandino. Vanaf vanavond gaan zij bij RTL 4 wederom de strijd met elkaar aan in ?Alles Mag Op Zondag?. Een nieuwe dag en bijbehorende titel, maar wel dezelfde...

Alles Mag Op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles Mag Op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles Mag Op Zondag bij Alles Mag Op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles Mag Op Zondag. Heb je een uitzending van Alles Mag Op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alles Mag Op Zondag gemist

Komische spelshow waarin Gordon, Jandino Asporaat en Gerard Joling alles op z'n kop zetten, figuurlijk en soms letterlijk. Twee teams van wekelijks wisselende BN'ers nemen het, samen met hun teamcaptains Gordon en Gerard, tegen elkaar op. Presentator Jandino probeert orde te scheppen in de vrolijke chaos door alles in goede banen te leiden. Er wordt geïmproviseerd, uitgebeeld en gedanst en dat allemaal zonder gêne, want alles kan en mag!

Uitzending gemist van Alles Mag Op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Alles Mag Op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!