Programma gemist?

Wil op tv de Aardappeleter Spaans doen, naar dan op koopt hij een bakje tijdens paella. In heel Spanje eten de ze een een geel rijstgerecht een vol schaal- en schelpdieren. Maar naar uit in Valencia halen ze er op hun van neus voor op. Wil van de Aardappeleter Spaans doen, het dan koopt hij uit een bakje paella. In in heel uit Spanje eten door ze, net als in op tv Nederland, een naar geel rijstgerecht vol schaal- en van schelpdieren. Maar in naar Valencia, de op plek waar het vandaan een komt, in dáár halen ze er hun neus door voor op. Niks in garnaal of van verdwaalde een mossel. Konijn willen ze en op tv de jager heeft met het een er maar druk het mee. Aardappeleter Joris Vermeer gaat op tijdens een jacht naar ingrediënten de van een eeuwenoud gerecht. de En ontdekt dat door paella meer is dan in een hap eten. het Voorwaar, het was een de redding én in de ondergang op van een in heuse dictatuur.

Joris Vermeer naar ontdekt in Mexico de van in burrito, enchilada en het taco en ontmoet in het Tequila de allereerste het Mexicaanse restauranteigenaar naar van Nederland. Aardappeleters houden van pannenkoeken, tijdens maar meestal met met een in zoet beleg. De op Mexicaanse pannenkoek is door altijd hartig en wat in je er in stopt op of naar op legt, het bepaalt hoe het heet. de Joris Vermeer gaat van voor De Aardappeleters in op tv Mexico op zoek naar in de taco en het op hoort en passant op tv de verschillen en overeenkomsten tussen naar burrito, van enchilada en taco. In naar Mexico verdwaalt hij tussen het de uit sterke drank en sterke mannen en in ontmoet in het met plaatsje Tequila de op allereerste het Mexicaanse restauranteigenaar van door Nederland.

Hongarije kent op tv de koe als grazer in op met de steppen: de in Gulyás. Je kunt met er een nationaal gerecht van het koken. Maar... er op tv is op tv een verschil in tussen goulash en goulashsoep. op De aardappeleters kent op maar één koe. Een een zwart op tv witte die melk geeft en kleine door koetjes. In Hongarije uit kennen een ze vooral een koe naar die in grote in aantallen tijdens over de mythische steppen dwaalt, door voortgedreven door door even mythische cowboys door - de Gulyás. En door waar in je een nationaal gerecht van kunt tijdens koken. In Hongarije tijdens tijdens praat aardappeleter Joris Vermeer met door een Nederlandse de schrijver die een haarfijn het verschil kan uitleggen tijdens tussen in Goulash en Goulashsoep en waarom op zijn schoonfamilie op feestjes op op tv altijd op tafels danst. op tv En hij komt de erachter dat van de communisten niet van het koeien hielden.

De op Aardappeleter rolt de uit de kroeg uit en wil, net voor 't slapen, de reepjes varkensvlees in naar een een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een uit eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. het De Aardappeleter rolt op uit de naar kroeg en wil, net van door voor 't slapen, reepjes de varkensvlees in een op tv broodje. Varkensvlees? Ja! uit Met een op tv eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. op Wie bracht ons die geweldige smaakcombinatie? in Het door bleken niet de het Turken, niet de Grieken, maar van het de Joden uit Israël. Aardappeleter uit Joris de Vermeer ontmoet een onbekende legende. uit De man die de hier met in Nederland een culinaire ontdekking door deed die de wereld naar op zijn naar grondvesten tijdens deed trillen. In Israël vindt het Joris een Palestijnse bakker in die naar de op Efteling gaat om uit op van zijn eigen waar te een snoepen. van Hij slaat stijl naar achterover van de grootste shoarmarol die naar hij ooit tijdens zag. de En hij ontdekt door een broodje dat minstens vier door heilige wetten met met voeten door treedt.

Wil de aardappeleter het beschaafd eten, dan naar doet hij dat tijdens met stokjes. Daarmee in kan naar hij bolletjes rijst met een een stukje de vis naar binnen lepelen. in In Japan blijkt tijdens sushi door niet alleen om door verse vis te draaien. Wil de tijdens aardappeleter beschaafd eten, het dan doet hij met tijdens dat met stokjes. in Daarmee kan hij, in groen pakpapier in gevouwen, bolletjes rijst een met een naar stukje vis van naar binnen door lepelen. Heel geraffineerd! In in Japan blijkt sushi de niet alleen maar om tijdens verse vis te door draaien. Joris Vermeer proeft tijdens van een vis op die op tv zo verrot de is dat een doorgewinterde in Franse kaaseter ervan gaat de rillen. Hij struint over tijdens de met mooiste vismarkt ter op tv wereld en eet op naar stand: bij op de sushichef van van de Japanse van premier.

Joris de Vermeer reist naar van Texas, op door zoek naar de tijdens achtergrond van de barbecue. uit De aardappeleter uit verbrandt -door de op supermarkt voorgemarineerd - vlees boven de op tv tijdens kooltjes van zijn grill. in In de achtertuin, gehuld in de schort, waant de uit uit huisvrouw, hipster of huisarts het zich een op oermens, een Neanderthaler. Maar wij de aardappeleters, wij hebben de geen idee van wat de dat eigenlijk met is, uit de barbecue. Joris uit Vermeer reist naar Texas, tijdens het Mekka een voor de echte man. Daar lachen van ze hem nog met net niet met recht op tv in zijn gezicht uit. Barbecue? Dat op tv uit doe je niet buiten, het dat stinkt de teveel. Amerikanen roken, binnenshuis, het op vlees de zoals wij de vis. Verward eindigt van Joris in tijdens Mexico, in waar hij de beste barbecue de van zijn met leven eet. een In een tuin, uit een in gat het in de grond.

Als de aardappeleter tijdens even geen uit lasagne lust, gaat hij een tijdens naar de Griek. Het iconische van gerecht de dat daar de menukaart siert uit is door moussaka. Alleen: Geen uit enkele ... Als de door aardappeleter even geen van lasagne lust, gaat op tv hij naar naar de Griek. Het iconische gerecht op dat op daar de menukaart op siert is moussaka. Alleen: Geen enkele tijdens tijdens Nederlander die dat goed uitspreekt. Aardappeleter door Joris in Vermeer gaat het op zoek de liefde van een in in Griekse kok voor uit de Franse keuken op en stuit op een de tragedie. Aglaea Kremezi is tijdens de in vrouw die de uitvinder van moussaka uit van heeft ontdekt. Maar op tv zij haat hem meer dan in dat ze van door hem houdt. Bovendien is door de het Griekse salade niet Grieks en in is tijdens feta geen naar kaas. Drama!

De aardappeleter op wil minder het moeite, minder met geld en minder in tijd besteden aan naar een maaltijd. Vandaar: couscoussalade. Kokend een water over door de korrels, met een... De een aardappeleter wil door minder moeite, minder geld door met en minder tijd uit besteden aan een maaltijd. Vandaar: couscoussalade. naar van Kokend water over uit de korrels, je roert er een een fetablokje, olijf tijdens en gesneden tomaat in door. Klaar is Kees. een Blaadje munt! door Joris Vermeer, van aardappeleter van dienst, gaat naar met de Marokkaanse woestijn op tv om erachter te in op komen dat onze van favoriete salade daar op helemaal niet bestaat. met Hij volgt het het spoor van de kamelenkaravaan naar en eindigt in een een kasteel van modder. de Joris eet in couscous zoals hij het van nog nooit at. En van op ontdekt dat de geschiedenis moet worden door herschreven. Want de naar Italianen, die een zo op tv dik doen over pasta, hebben het een gewoon van gestolen van de met Marokkanen.

De aardappeleter het geeft op tv haar kinderen pasta met rode tijdens saus. En de het student lust naar het ook, net op als de boer, boekhouder het en bejaarde. door Wij aardappeleters eten s... Aardappeleter het Joris Vermeer een hoort door dat de IJmuidense spaghetti-oproer op een gehaktballenoorlog was. op In Bologna tijdens gaat een kistje open waarin op het enige culinaire uit vredesakkoord ter wereld een ligt. En Joris schuift, tijdens heel voorzichtig, het aan tafel van met een groep geheimzinnige strijders met voor een het rechtvaardige verdeling op tv van meel, water en ei. door Oh ja, het en met in Bologna vraag je nooit, nee op helemaal in nooit, om spaghetti de bolognese.

In de nieuwe het NTR-serie De Aardappeleters op tv zoekt Joris een Vermeer naar uit de achtergronden van de ons dagelijkse eten. uit Hij steekt de loftrompet met over geadopteerde gerechten het die inmiddels zo naar gewoon zijn van geworden dat het we er bijna niets meer over met van weten. De Aardappeleters is de de komende twee het weken elke op tv doordeweekse werkdag om 19.55 uur op tv op NPO van 2 te zien. De aardappeleter met kijkt op van zondag, op tv met het bord op schoot naar van naar Studio Sport. En wat ligt op tv er op door dat bord: babi de pangang. Volksstammen zijn ermee door opgegroeid. Aardappeleter Joris met Vermeer zoekt naar in de eerste aflevering gehucht, stad de door en land af in naar de oorsprong van onze op babi pangang. De op eerste stop: de Chinees het van IJmuiden. met En, verrassing, het meest op naar bekende Chinese gerecht blijkt op tv Indonesisch. Op Sumatra hoort in Joris dat de missionaris wel tijdens uit eens trek heeft met in wat anders, krijgt hij een door hapje varkensbloed van door in oom snor en kijkt uit hij om op de deur bij het een hondenrestaurant. Vreemd van genoeg vindt hij wat hij op tv zoekt bij terugkomst in met Nederland. In, geen uit grap, een op heus op tv toverboek.

juni 2017
20-01-2017 19:50

Paella

De Aardappeleters - Paella

Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een bakje paella. In heel Spanje eten ze een geel rijstgerecht vol schaal- en schelpdieren. Maar in Valencia halen ze er hun neus voor op. Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een b...

19-01-2017 19:50

Taco

De Aardappeleters - Taco

Joris Vermeer ontdekt in Mexico de burrito, enchilada en taco en ontmoet in Tequila de allereerste Mexicaanse restauranteigenaar van Nederland. Aardappeleters houden van pannenkoeken, maar meestal met een zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoe...

18-01-2017 19:50

Goulash

De Aardappeleters - Goulash

Hongarije kent de koe als grazer op de steppen: de Gulyás. Je kunt er een nationaal gerecht van koken. Maar... er is een verschil tussen goulash en goulashsoep. De aardappeleters kent maar één koe. Een zwart witte die melk geeft en kleine k...

17-01-2017 19:50

Shoarma

De Aardappeleters - Shoarma

De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkens...

16-01-2017 19:50

Sushi

De Aardappeleters - Sushi

Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan doet hij dat met stokjes. Daarmee kan hij bolletjes rijst met een stukje vis naar binnen lepelen. In Japan blijkt sushi niet alleen om verse vis te draaien. Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan d...

13-01-2017 19:50

Barbecue

De Aardappeleters - Barbecue

Joris Vermeer reist naar Texas, op zoek naar de achtergrond van de barbecue. De aardappeleter verbrandt -door de supermarkt voorgemarineerd - vlees boven de kooltjes van zijn grill. In de achtertuin, gehuld in schort, waant de huisvrouw, hi...

12-01-2017 19:55

Moussaka

De Aardappeleters - Moussaka

Als de aardappeleter even geen lasagne lust, gaat hij naar de Griek. Het iconische gerecht dat daar de menukaart siert is moussaka. Alleen: Geen enkele ... Als de aardappeleter even geen lasagne lust, gaat hij naar de Griek. Het iconische g...

11-01-2017 19:50

Couscous

De Aardappeleters - Couscous

De aardappeleter wil minder moeite, minder geld en minder tijd besteden aan een maaltijd. Vandaar: couscoussalade. Kokend water over de korrels, met een... De aardappeleter wil minder moeite, minder geld en minder tijd besteden aan een maal...

10-01-2017 19:55

Spaghetti bolognese

De Aardappeleters - Spaghetti bolognese

De aardappeleter geeft haar kinderen pasta met rode saus. En de student lust het ook, net als de boer, boekhouder en bejaarde. Wij aardappeleters eten s... Aardappeleter Joris Vermeer hoort dat de IJmuidense spaghetti-oproer een gehaktballe...

09-01-2017 19:50

Babi pangang

De Aardappeleters - Babi pangang

In de nieuwe NTR-serie De Aardappeleters zoekt Joris Vermeer naar de achtergronden van ons dagelijkse eten. Hij steekt de loftrompet over geadopteerde gerechten die inmiddels zo gewoon zijn geworden dat we er bijna niets meer over weten. De...

De Aardappeleters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Aardappeleters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Aardappeleters bij De Aardappeleters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Aardappeleters. Heb je een uitzending van De Aardappeleters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Aardappeleters gemist

Uitzending gemist van De Aardappeleters? Hier kun je alle uitzendingen van De Aardappeleters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 20-01-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord