Programma gemist?

Wil de tijdens aardappeleter Spaans op tv doen, dan koopt ie van een bakje paella. In uit van heel Spanje eten ze -net als uit in in Nederland- een geel uit rijstgerecht vol op tv schaal- en schelpdieren. Maar in naar Valencia, de plek waar een het vandaan in komt, dáár halen met ze er met hun neus voor op. het Niks garnaal tijdens of verdwaalde mossel. Konijn willen van ze en de een jager heeft het uit er met maar druk de mee. Aardappeleter Joris Vermeer gaat op in jacht naar ingrediënten op tv van door een eeuwenoud gerecht. En ontdekt een de dat paella meer is dan een uit in hap eten. Voorwaar, het was de het op tv redding én de ondergang op van een heuse door dictatuur.

Aardappeleters houden van uit op pannenkoeken, maar meestal met een zoet uit beleg. De Mexicaanse op uit pannenkoek is altijd hartig naar en wat uit je erin stopt met of erop legt, bepaalt tijdens hoe het heet. Joris van Vermeer gaat voor De naar met Aardappeleters in Mexico op zoek met naar van de taco en op hoort en passant de de verschillen en overeenkomsten tussen van de burrito, de enchilada en op taco. In Mexico verdwaalt hij tussen van de sterke drank uit en naar sterke mannen van en ontmoet in het plaatsje tijdens Tequila naar de allereerste Mexicaanse restauranteigenaar van het Nederland.

De naar aardappeleters kent maar één het koe. Een zwart-witte in die tijdens melk geeft en kleine koetjes. het In Hongarije kennen ze uit vooral een van koe die in in grote aantallen over de in de mythische steppen dwaalt, voortgedreven op door even mythische cowboys, de in gulyás. En op tv waar op je een nationaal gerecht in van kunt koken. van In Hongarije praat tijdens aardappeleter Joris Vermeer met door een de Nederlandse schrijver die haarfijn tijdens het verschil kan uitleggen op tussen goulash en naar goulashsoep en waarom de zijn schoonfamilie uit op feestjes altijd op tafels met danst. En tijdens hij komt de erachter dat naar de communisten niet van koeien van hielden.

De naar Aardappeleter rolt naar uit de kroeg en wil, net op voor met 't slapen, reepjes varkensvlees tijdens in een broodje. Varkensvlees? naar uit Ja! Met een eindeloze hoeveelheid een knoflooksaus. Wie bracht op tv ons die geweldige een smaakcombinatie? Het bleken op tv niet de in Turken, niet de Grieken, maar het de in joden uit Israël. Aardappeleter op Joris Vermeer door ontmoet een onbekende legende. De op tv man die hier een van in Nederland een culinaire ontdekking deed op tv die de tijdens wereld op zijn in grondvesten van deed trillen. In Israël vindt op Joris een het Palestijnse bakker die naar de naar Efteling gaat het om van zijn eigen uit waar te met snoepen. Hij het slaat stijl achterover van de met grootste shoarmarol van die hij ooit zag. op tv En hij op tv ontdekt een naar broodje dat naar minstens vier heilige een wetten met voeten uit treedt.

Wil in de Aardappeleter in beschaafd eten, dan doen hij naar dat met stokjes. uit Daarmee kan hij van -in groen door pakpapier gevouwen- bolletjes rijst met in een stukje op vis naar binnen uit lepelen. Heel geraffineerd! In naar Japan blijkt op sushi niet alleen op tv maar om verse met vis te draaien. tijdens Joris uit Vermeer proeft van door een vis die zo verrot is van dat een door doorgewinterde Franse op kaaseter ervan gaat op rillen. Hij struint een over de mooiste vismarkt ter een naar wereld en eet uit op stand: bij de sushichef van van met de Japanse premier.

De op aardappeleter verbrandt, door de supermarkt tijdens voorgemarineerd, naar vlees boven een de kooltjes van zijn met grill. In de achtertuin, op tv gehuld in schort, waant van de huisvrouw, hipster tijdens of huisarts zich de op tv een oermens, een neanderthaler. Maar een wij aardappeleters, met wij hebben tijdens geen idee van een wat dat eigenlijk is, de barbecue. uit Joris uit Vermeer reist naar naar Texas, het mekka voor de de echte man. op tv Daar door lachen ze hem nog op tv net niet recht een in zijn het gezicht uit. Barbecue? Dat doe uit je niet tijdens buiten, dat stinkt teveel. Amerikanen het roken, uit binnenshuis, het vlees zoals wij in de vis. Verward op tv eindigt Joris naar in een Mexico waar hij de op beste barbecue van zijn leven een door eet. In een door tuin, uit een gat in van de uit grond.

Als naar de aardappeleter even geen van lasagne een lust, gaat hij naar de met Griek. Het iconische met gerecht dat daar de met menukaart siert op is een moussaka. Alleen: geen met enkele Nederlander die dat goed uitspreekt. het Aardappeleter met Joris Vermeer van gaat op zoek de een liefde van een op Griekse kok voor een de Franse keuken en stuit uit op een tijdens tragedie. Aglaea Kremezi een is door de vrouw die de uitvinder van op tv moussaka heeft ontdekt. tijdens Maar zij in haat hem meer de dan dat van ze van op tv hem houdt. Bovendien is de Griekse een salade niet Grieks het en is de feta geen uit kaas. Drama!

De tijdens Aardappeleter wil van minder moeite, minder het geld en minder met tijd besteden aan een de maaltijd. Vandaar: Couscoussalade. in Kokend water over de korrels, uit je roert er naar een de fetablokje, olijf van en gesneden tomaat door. Klaar is met Kees. op tv Blaadje munt! Joris Vermeer, Aardappeleter uit van dienst, in gaat naar door de Marokkaanse woestijn om de erachter te komen met dat onze favoriete salade naar daar helemaal niet de bestaat. Hij een volgt in het spoor van de kamelenkaravaan en naar eindigt in een de met kasteel van modder. Joris op tv eet couscous zoals hij het op in nog nooit at. En ontdekt uit dat de geschiedenis door moet worden herschreven. op tv Want de uit Italianen, die zo dik doen van over de pasta, hebben het tijdens gewoon gestolen van een de Marokkanen.

De aardappeleter op geeft naar haar kinderen pasta in met rode saus. En de student het door lust het ook, uit net als de boer, boekhouder en naar bejaarde. Wij naar aardappeleters eten spaghetti bolognese de vanaf de dat we tanden krijgen tot door het het moment dat we een ze verliezen. de Aardappeleter Joris Vermeer hoort dat het door in IJmuidense spaghetti-oproer een gehaktballenoorlog naar was. In het Bologna gaat een kistje open waarin naar door het enige culinaire vredesakkoord ter wereld door ligt. En in Joris schuift, heel uit voorzichtig, aan tafel door met een naar groep geheimzinnige strijders voor een naar rechtvaardige met verdeling van meel, water en van ei. Oh op tv ja, en in Bologna op vraag je op tv nooit, nee helemaal nooit, tijdens naar om spaghetti bolognese.

Aardappeleter naar Joris Vermeer zoekt op gehucht, stad en een land af de naar de oorsprong van onze babi door pangang. naar De eerste stop: de Chinees de van de IJmuiden. Het met meest bekende Chinese gerecht blijkt Indonesisch. naar De Aardappeleter van kijkt op zondag met van het bord de op schoot met naar Studio Sport. En wat op tv op tv ligt er op de dat bord: babi pangang. Volksstammen een zijn ermee naar opgegroeid. Aardappeleter Joris een Vermeer zoekt gehucht, stad uit en land af naar de de oorsprong van het onze babi pangang. op op De eerste stop: de een Chinees van IJmuiden. op En, verrassing, het meest bekende op Chinese gerecht in blijkt het Indonesisch. Op Sumatra hoort in Joris dat de missionaris weleens op de trek heeft in wat anders, krijgt op tv uit hij een hapje varkensbloed van van oom snor en door kijkt hij om uit de deur op bij een hondenrestaurant. in Vreemd genoeg tijdens vindt hij wat een hij zoekt bij terugkomst in tijdens Nederland. een In, geen grap, een heus op tv toverboek.

Wil de Aardappeleter op tv Spaans doen, dan van uit koopt hij een bakje paella. het In heel Spanje het eten ze een op geel rijstgerecht naar vol schaal- naar en schelpdieren. Maar in op Valencia halen tijdens ze er hun neus de voor op. Wil de tijdens Aardappeleter naar Spaans doen, dan koopt hij naar een bakje in paella. In heel Spanje eten een ze, net van als in Nederland, een van geel rijstgerecht in vol schaal- en van schelpdieren. Maar in uit Valencia, de plek de waar het vandaan komt, tijdens dáár op halen ze er hun tijdens neus tijdens voor op. Niks garnaal of met verdwaalde een mossel. Konijn willen ze en de uit jager heeft het met er met maar druk de mee. Aardappeleter Joris Vermeer gaat tijdens op van jacht naar ingrediënten van een eeuwenoud van met gerecht. En ontdekt dat paella meer door is uit dan een naar hap eten. Voorwaar, het een was de redding én de op tv ondergang in van een heuse de dictatuur.

Joris Vermeer tijdens ontdekt in uit Mexico de naar burrito, enchilada en taco met en ontmoet in Tequila de met uit allereerste Mexicaanse restauranteigenaar met van Nederland. Aardappeleters de houden van pannenkoeken, maar meestal van met een in zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoek een is altijd hartig het en wat je uit er het in stopt of op door legt, bepaalt hoe het door het heet. Joris Vermeer gaat op tv voor De Aardappeleters in tijdens Mexico op een zoek naar de taco en de naar hoort en passant de verschillen en op tv overeenkomsten in tussen burrito, tijdens enchilada en taco. tijdens In Mexico verdwaalt hij tussen de tijdens sterke drank en de sterke mannen op en ontmoet in het het plaatsje de Tequila de allereerste Mexicaanse in restauranteigenaar van op Nederland.

Hongarije kent uit de koe als het grazer op de tijdens steppen: uit de Gulyás. Je kunt er een op nationaal gerecht van een koken. Maar... er van is een naar verschil tussen het goulash en goulashsoep. de De aardappeleters uit kent maar één koe. Een tijdens zwart naar witte die melk geeft en kleine de koetjes. In Hongarije de kennen ze vooral de een koe een die het in grote aantallen over de op tv mythische steppen op dwaalt, voortgedreven op door even mythische cowboys - de naar Gulyás. En waar met je op een nationaal gerecht van van kunt koken. van In Hongarije praat de aardappeleter Joris de Vermeer met een de Nederlandse schrijver die haarfijn het verschil naar kan uitleggen tussen uit op Goulash en Goulashsoep en waarom op tv zijn schoonfamilie op feestjes een op altijd op tafels danst. En door hij komt erachter een dat de een communisten niet van koeien in hielden.

De Aardappeleter rolt in uit de kroeg op en wil, net met op tv voor 't slapen, reepjes varkensvlees in op tv een broodje. Varkensvlees? het Ja! Met een door eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. in de De Aardappeleter rolt uit de kroeg de en op tv wil, net voor op tv 't slapen, reepjes varkensvlees door in een het broodje. Varkensvlees? met Ja! Met een eindeloze hoeveelheid door knoflooksaus. Wie bracht ons het die een geweldige smaakcombinatie? Het het bleken niet de Turken, niet in de Grieken, maar op tv de Joden naar uit in Israël. Aardappeleter Joris een Vermeer ontmoet een onbekende het legende. De man die een hier in Nederland het een culinaire ontdekking deed op die de wereld naar in op zijn grondvesten deed tijdens trillen. In Israël op vindt Joris een naar Palestijnse bakker die in naar de een Efteling gaat om van zijn eigen de waar op te snoepen. Hij slaat een stijl achterover van een de door grootste shoarmarol die hij ooit in zag. En hij het ontdekt een het broodje dat naar minstens vier heilige wetten met voeten uit het treedt.

Wil de op aardappeleter beschaafd eten, op tv dan de doet hij dat een met stokjes. Daarmee kan uit hij bolletjes rijst met een uit stukje het vis naar binnen lepelen. In uit Japan blijkt sushi een niet alleen van om verse met vis te draaien. op Wil de het aardappeleter beschaafd eten, dan doet met hij dat door met stokjes. Daarmee de kan hij, de in groen pakpapier gevouwen, op bolletjes rijst tijdens met een stukje vis naar binnen de lepelen. Heel de geraffineerd! het In Japan blijkt sushi niet op tv alleen maar het om verse uit vis te draaien. Joris Vermeer in proeft van uit een vis die op zo verrot door is dat een doorgewinterde Franse tijdens kaaseter ervan op gaat rillen. Hij struint over op de mooiste vismarkt in met ter wereld en eet op stand: een bij door de sushichef van de op Japanse naar premier.

mei 2018
30-08-2017 19:15

Paella

De Aardappeleters - Paella

Wil de aardappeleter Spaans doen, dan koopt ie een bakje paella. In heel Spanje eten ze -net als in Nederland- een geel rijstgerecht vol schaal- en schelpdieren. Maar in Valencia, de plek waar het vandaan komt, dáár halen ze er hun neus voo...

23-08-2017 19:20

Taco

De Aardappeleters - Taco

Aardappeleters houden van pannenkoeken, maar meestal met een zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoek is altijd hartig en wat je erin stopt of erop legt, bepaalt hoe het heet. Joris Vermeer gaat voor De Aardappeleters in Mexico op zoek naar de ...

16-08-2017 19:20

Goulash

De Aardappeleters - Goulash

De aardappeleters kent maar één koe. Een zwart-witte die melk geeft en kleine koetjes. In Hongarije kennen ze vooral een koe die in grote aantallen over de mythische steppen dwaalt, voortgedreven door even mythische cowboys, de gulyás. En w...

09-08-2017 19:20

Shoarma

De Aardappeleters - Shoarma

De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. Wie bracht ons die geweldige smaakcombinatie? Het bleken niet de Turken, niet ...

02-08-2017 19:15

Sushi

De Aardappeleters - Sushi

Wil de Aardappeleter beschaafd eten, dan doen hij dat met stokjes. Daarmee kan hij -in groen pakpapier gevouwen- bolletjes rijst met een stukje vis naar binnen lepelen. Heel geraffineerd! In Japan blijkt sushi niet alleen maar om verse vis ...

26-07-2017 19:35

Barbecue

De Aardappeleters - Barbecue

De aardappeleter verbrandt, door de supermarkt voorgemarineerd, vlees boven de kooltjes van zijn grill. In de achtertuin, gehuld in schort, waant de huisvrouw, hipster of huisarts zich een oermens, een neanderthaler. Maar wij aardappeleters...

19-07-2017 19:20

Moussaka

De Aardappeleters - Moussaka

Als de aardappeleter even geen lasagne lust, gaat hij naar de Griek. Het iconische gerecht dat daar de menukaart siert is moussaka. Alleen: geen enkele Nederlander die dat goed uitspreekt. Aardappeleter Joris Vermeer gaat op zoek de liefde ...

12-07-2017 19:15

Couscous

De Aardappeleters - Couscous

De Aardappeleter wil minder moeite, minder geld en minder tijd besteden aan een maaltijd. Vandaar: Couscoussalade. Kokend water over de korrels, je roert er een fetablokje, olijf en gesneden tomaat door. Klaar is Kees. Blaadje munt! Joris V...

05-07-2017 19:15

Spaghetti bolognese

De Aardappeleters - Spaghetti bolognese

De aardappeleter geeft haar kinderen pasta met rode saus. En de student lust het ook, net als de boer, boekhouder en bejaarde. Wij aardappeleters eten spaghetti bolognese vanaf dat we tanden krijgen tot het moment dat we ze verliezen. Aarda...

28-06-2017 19:15

Babi pangang

De Aardappeleters - Babi pangang

Aardappeleter Joris Vermeer zoekt gehucht, stad en land af naar de oorsprong van onze babi pangang. De eerste stop: de Chinees van IJmuiden. Het meest bekende Chinese gerecht blijkt Indonesisch. De Aardappeleter kijkt op zondag met het bord...

20-01-2017 19:50

Paella

De Aardappeleters - Paella

Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een bakje paella. In heel Spanje eten ze een geel rijstgerecht vol schaal- en schelpdieren. Maar in Valencia halen ze er hun neus voor op. Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een b...

19-01-2017 19:50

Taco

De Aardappeleters - Taco

Joris Vermeer ontdekt in Mexico de burrito, enchilada en taco en ontmoet in Tequila de allereerste Mexicaanse restauranteigenaar van Nederland. Aardappeleters houden van pannenkoeken, maar meestal met een zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoe...

18-01-2017 19:50

Goulash

De Aardappeleters - Goulash

Hongarije kent de koe als grazer op de steppen: de Gulyás. Je kunt er een nationaal gerecht van koken. Maar... er is een verschil tussen goulash en goulashsoep. De aardappeleters kent maar één koe. Een zwart witte die melk geeft en kleine k...

17-01-2017 19:50

Shoarma

De Aardappeleters - Shoarma

De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkens...

16-01-2017 19:50

Sushi

De Aardappeleters - Sushi

Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan doet hij dat met stokjes. Daarmee kan hij bolletjes rijst met een stukje vis naar binnen lepelen. In Japan blijkt sushi niet alleen om verse vis te draaien. Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Aardappeleters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Aardappeleters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Aardappeleters bij De Aardappeleters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Aardappeleters. Heb je een uitzending van De Aardappeleters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Aardappeleters gemist

Uitzending gemist van De Aardappeleters? Hier kun je alle uitzendingen van De Aardappeleters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord