Programma gemist?

Wil door de aardappeleter Spaans doen, dan in koopt het ie een bakje tijdens paella. In op tv heel Spanje eten ze van -net als in Nederland- met een geel rijstgerecht door vol schaal- en schelpdieren. op tv Maar in het Valencia, tijdens de plek waar in het vandaan komt, dáár halen op ze er op tv hun neus op tv voor op. Niks door garnaal of verdwaalde mossel. Konijn willen door ze en de de tijdens jager heeft het er maar druk van mee. Aardappeleter in Joris Vermeer gaat op een jacht naar in ingrediënten van een eeuwenoud naar gerecht. En ontdekt op tv dat paella meer door is dan een op hap eten. Voorwaar, een het met was de van redding én de de ondergang van een heuse met dictatuur.

Aardappeleters het houden van pannenkoeken, door maar meestal met een zoet een beleg. De tijdens Mexicaanse door pannenkoek is altijd door hartig en wat je de erin stopt door of erop legt, door bepaalt hoe het heet. Joris Vermeer een de gaat voor De Aardappeleters in Mexico op tv op zoek op naar de taco en met met hoort en passant de verschillen en tijdens overeenkomsten tussen de naar burrito, uit enchilada en in taco. In Mexico verdwaalt hij een tussen de sterke door drank en sterke uit mannen en naar ontmoet in het plaatsje op tv Tequila de allereerste uit Mexicaanse restauranteigenaar de van Nederland.

De aardappeleters van kent maar één een koe. Een met zwart-witte die een melk geeft en in kleine koetjes. In op tv Hongarije kennen ze vooral uit een koe tijdens die in grote aantallen over de met mythische steppen dwaalt, van voortgedreven door even van mythische cowboys, de uit gulyás. En waar in je door een nationaal gerecht van de kunt koken. uit In Hongarije praat aardappeleter een Joris met Vermeer met een van Nederlandse schrijver die haarfijn het verschil in kan uit uitleggen tussen goulash en goulashsoep van op tv en waarom zijn schoonfamilie door op feestjes altijd op tafels van danst. in En hij komt op tv erachter dat de op tv communisten niet van koeien van hielden.

De Aardappeleter tijdens rolt uit de een kroeg en wil, net door voor 't slapen, naar een reepjes varkensvlees in van een broodje. Varkensvlees? Ja! Met tijdens een eindeloze hoeveelheid het knoflooksaus. Wie tijdens bracht ons die geweldige smaakcombinatie? op tv Het bleken niet op op tv de Turken, niet de naar Grieken, maar de tijdens joden uit Israël. Aardappeleter in Joris Vermeer ontmoet de een naar onbekende legende. De man die van hier in in Nederland een culinaire door ontdekking deed die de door wereld op zijn grondvesten uit tijdens deed trillen. In Israël vindt Joris in in een Palestijnse bakker uit die naar de Efteling gaat het om van in zijn eigen waar te door snoepen. naar Hij slaat stijl achterover van van de grootste shoarmarol die uit hij door ooit zag. het En hij ontdekt een naar broodje dat minstens vier de heilige wetten het met voeten uit treedt.

Wil de met Aardappeleter beschaafd eten, dan door op tv doen hij dat met stokjes. de Daarmee in kan hij -in groen pakpapier gevouwen- op tv bolletjes rijst op met een een stukje vis naar binnen lepelen. van met Heel geraffineerd! In Japan door blijkt sushi niet in alleen maar om tijdens verse vis te door draaien. Joris Vermeer met proeft van een vis op die zo tijdens verrot is dat een de doorgewinterde de Franse kaaseter ervan gaat het rillen. Hij struint over de de mooiste het vismarkt ter wereld en de eet op op tv stand: bij de sushichef van tijdens naar de Japanse premier.

De aardappeleter tijdens verbrandt, door de supermarkt uit voorgemarineerd, tijdens vlees boven de kooltjes het van de zijn grill. In de achtertuin, gehuld in in schort, tijdens waant de van huisvrouw, hipster op of huisarts zich een oermens, met een neanderthaler. Maar wij op tv in aardappeleters, wij hebben naar geen idee van wat dat het eigenlijk is, de de barbecue. Joris Vermeer het reist naar door Texas, het mekka voor van de echte man. Daar op tv lachen ze in hem nog net niet de met recht in zijn gezicht uit. Barbecue? op Dat doe je door niet tijdens buiten, dat stinkt teveel. Amerikanen uit naar roken, binnenshuis, het vlees op tv zoals wij de vis. Verward in eindigt op tv Joris in Mexico waar hij in de beste het barbecue van de zijn leven eet. In tijdens een tuin, uit een op tv gat met in de op tv grond.

Als de aardappeleter naar even geen lasagne door lust, gaat de hij naar van de Griek. Het iconische gerecht door dat daar de door menukaart siert is naar van moussaka. Alleen: geen enkele een Nederlander die een dat goed uitspreekt. het Aardappeleter Joris Vermeer van gaat op zoek de liefde van van een Griekse tijdens kok voor de de Franse van keuken en stuit op op een tragedie. Aglaea Kremezi uit is de een vrouw die de tijdens uitvinder van moussaka heeft door ontdekt. Maar tijdens zij haat met hem meer dan dat ze van van op tv hem houdt. Bovendien een is de Griekse salade niet Grieks naar en is feta tijdens het geen kaas. Drama!

De tijdens Aardappeleter wil een minder moeite, minder door geld en minder tijd besteden aan tijdens een een maaltijd. Vandaar: Couscoussalade. een Kokend water naar over de korrels, je roert tijdens er een fetablokje, olijf tijdens op tv en gesneden tomaat door. van Klaar is van Kees. Blaadje munt! Joris Vermeer, van Aardappeleter van dienst, tijdens gaat naar op tv de Marokkaanse woestijn het om erachter te komen tijdens dat onze favoriete een salade naar daar helemaal niet bestaat. Hij tijdens volgt uit het spoor van de kamelenkaravaan en door op eindigt in een kasteel van het modder. Joris eet couscous uit zoals hij door het met nog nooit at. de En ontdekt dat de naar geschiedenis moet worden herschreven. naar Want de een Italianen, die zo dik doen een over pasta, hebben naar op tv het gewoon gestolen van de in Marokkanen.

De aardappeleter geeft de haar door kinderen pasta met rode saus. op tv En de student op op lust het ook, net als in de boer, boekhouder het en bejaarde. Wij tijdens aardappeleters eten spaghetti in bolognese de vanaf dat we tanden krijgen tot in het met moment dat we ze verliezen. door door Aardappeleter Joris Vermeer hoort dat het met een IJmuidense spaghetti-oproer een gehaktballenoorlog op was. In Bologna uit gaat een kistje open waarin in het enige door culinaire vredesakkoord op ter wereld ligt. het En Joris schuift, heel voorzichtig, op tv aan de tafel met een naar groep geheimzinnige strijders met voor een rechtvaardige verdeling in van uit meel, water en ei. in Oh ja, en in van Bologna door vraag je nooit, een nee helemaal nooit, om een spaghetti bolognese.

Aardappeleter uit Joris Vermeer zoekt gehucht, stad de en de land af naar de naar oorsprong van op onze babi pangang. De tijdens eerste stop: de Chinees naar van IJmuiden. Het tijdens meest bekende Chinese naar gerecht een blijkt Indonesisch. De Aardappeleter kijkt de op naar zondag met met het bord op de schoot naar Studio in Sport. En wat ligt er op met dat naar bord: babi pangang. Volksstammen zijn een de ermee opgegroeid. Aardappeleter Joris Vermeer de zoekt gehucht, in stad en land af tijdens naar de oorsprong van uit onze de babi pangang. De eerste tijdens stop: van de Chinees van IJmuiden. met En, verrassing, het meest bekende met Chinese gerecht blijkt het op tv Indonesisch. Op Sumatra op hoort Joris dat de missionaris weleens naar trek op heeft in naar wat anders, krijgt hij een uit hapje varkensbloed uit van oom tijdens snor en kijkt hij om een de deur bij een op tv hondenrestaurant. Vreemd genoeg een vindt hij wat de hij zoekt uit bij terugkomst op in Nederland. In, op tv geen grap, door een heus toverboek.

Wil het de Aardappeleter Spaans doen, dan met koopt hij tijdens een bakje paella. In de heel Spanje op tv eten ze een geel door rijstgerecht in vol schaal- en schelpdieren. Maar de in Valencia halen in ze op tv er hun neus voor met op. Wil de op Aardappeleter Spaans doen, tijdens dan koopt hij naar een bakje paella. In de heel Spanje eten naar ze, het net als in Nederland, tijdens een geel rijstgerecht vol op schaal- door en schelpdieren. de Maar in Valencia, de plek door waar een het vandaan komt, dáár halen ze door op tv er hun neus voor op. Niks op garnaal op tv of verdwaalde mossel. Konijn met willen ze en de door jager heeft op tv het er door maar druk mee. Aardappeleter met Joris Vermeer het gaat op jacht naar ingrediënten uit van een eeuwenoud het gerecht. En door ontdekt dat paella meer op is dan een op tv uit hap eten. Voorwaar, het was de met de redding én de ondergang van een door heuse tijdens dictatuur.

Joris het Vermeer ontdekt een in Mexico de burrito, enchilada naar en door taco en ontmoet een in Tequila de allereerste Mexicaanse restauranteigenaar het naar van Nederland. Aardappeleters naar houden van pannenkoeken, met maar meestal met op tv een zoet beleg. De in Mexicaanse pannenkoek is altijd hartig van en in wat je uit er in stopt of op legt, op tv bepaalt hoe naar het heet. Joris de Vermeer gaat voor van De Aardappeleters naar in Mexico op zoek tijdens naar de taco uit en hoort en op passant de op verschillen en overeenkomsten tijdens tussen burrito, op tv enchilada en taco. In Mexico in verdwaalt hij op tussen de op tv sterke drank en op tv sterke mannen en het ontmoet in het plaatsje op Tequila de allereerste Mexicaanse restauranteigenaar op tv van uit Nederland.

Hongarije uit kent de in koe als grazer op de in steppen: uit de Gulyás. Je kunt er op tv een uit nationaal gerecht van koken. Maar... op er van is een verschil tussen goulash en door goulashsoep. De van aardappeleters kent maar één op tv het koe. Een zwart witte op tv die melk de geeft en kleine koetjes. In Hongarije van tijdens kennen ze vooral een in koe die naar in grote aantallen in over de mythische steppen op tv dwaalt, voortgedreven door even mythische tijdens cowboys - de tijdens Gulyás. En waar tijdens de je een nationaal gerecht van kunt in koken. In Hongarije naar praat aardappeleter Joris met Vermeer op met een Nederlandse schrijver die van haarfijn van het verschil kan op uitleggen tussen Goulash op tv en Goulashsoep en met waarom zijn met schoonfamilie op feestjes altijd de op tafels danst. En uit hij komt uit erachter dat de communisten het niet van koeien met hielden.

De met Aardappeleter rolt in uit de kroeg en van wil, net voor 't van slapen, reepjes tijdens varkensvlees in een broodje. op tv Varkensvlees? Ja! op tv Met een eindeloze een hoeveelheid knoflooksaus. De Aardappeleter rolt tijdens uit de op kroeg en door wil, net voor 't slapen, het reepjes varkensvlees in op tv naar een broodje. Varkensvlees? Ja! naar Met een eindeloze hoeveelheid een knoflooksaus. door Wie bracht ons van die geweldige smaakcombinatie? Het bleken niet tijdens de het Turken, niet de Grieken, maar op de Joden uit met Israël. naar Aardappeleter Joris Vermeer naar ontmoet een onbekende legende. De het man die in hier in Nederland een op naar culinaire ontdekking deed die de wereld met op zijn het grondvesten deed trillen. In de Israël vindt de Joris een Palestijnse bakker een die naar de in Efteling gaat om naar van zijn eigen op waar te van snoepen. Hij slaat stijl op achterover van naar de grootste uit shoarmarol die hij ooit door zag. En hij ontdekt de een broodje naar dat minstens vier heilige de op wetten met voeten op tv treedt.

Wil de aardappeleter van beschaafd uit eten, dan tijdens doet hij dat met stokjes. op tv Daarmee door kan hij bolletjes uit rijst met een stukje het vis naar tijdens binnen lepelen. In naar Japan blijkt sushi niet alleen het om verse vis tijdens te draaien. Wil de op aardappeleter beschaafd het eten, dan doet hij met dat het met stokjes. Daarmee in kan hij, een in groen pakpapier het gevouwen, bolletjes rijst met in een stukje vis naar op binnen lepelen. Heel tijdens geraffineerd! In Japan blijkt door sushi niet alleen de maar het om verse vis te draaien. uit Joris op Vermeer proeft van in een vis die zo de verrot is dat op tv een in doorgewinterde Franse kaaseter ervan gaat het rillen. Hij struint tijdens over de mooiste tijdens vismarkt ter wereld en in eet op stand: naar bij door de sushichef van de Japanse de de premier.

december 2017
30-08-2017 19:15

Paella

De Aardappeleters - Paella

Wil de aardappeleter Spaans doen, dan koopt ie een bakje paella. In heel Spanje eten ze -net als in Nederland- een geel rijstgerecht vol schaal- en schelpdieren. Maar in Valencia, de plek waar het vandaan komt, dáár halen ze er hun neus voo...

23-08-2017 19:20

Taco

De Aardappeleters - Taco

Aardappeleters houden van pannenkoeken, maar meestal met een zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoek is altijd hartig en wat je erin stopt of erop legt, bepaalt hoe het heet. Joris Vermeer gaat voor De Aardappeleters in Mexico op zoek naar de ...

16-08-2017 19:20

Goulash

De Aardappeleters - Goulash

De aardappeleters kent maar één koe. Een zwart-witte die melk geeft en kleine koetjes. In Hongarije kennen ze vooral een koe die in grote aantallen over de mythische steppen dwaalt, voortgedreven door even mythische cowboys, de gulyás. En w...

09-08-2017 19:20

Shoarma

De Aardappeleters - Shoarma

De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. Wie bracht ons die geweldige smaakcombinatie? Het bleken niet de Turken, niet ...

02-08-2017 19:15

Sushi

De Aardappeleters - Sushi

Wil de Aardappeleter beschaafd eten, dan doen hij dat met stokjes. Daarmee kan hij -in groen pakpapier gevouwen- bolletjes rijst met een stukje vis naar binnen lepelen. Heel geraffineerd! In Japan blijkt sushi niet alleen maar om verse vis ...

26-07-2017 19:35

Barbecue

De Aardappeleters - Barbecue

De aardappeleter verbrandt, door de supermarkt voorgemarineerd, vlees boven de kooltjes van zijn grill. In de achtertuin, gehuld in schort, waant de huisvrouw, hipster of huisarts zich een oermens, een neanderthaler. Maar wij aardappeleters...

19-07-2017 19:20

Moussaka

De Aardappeleters - Moussaka

Als de aardappeleter even geen lasagne lust, gaat hij naar de Griek. Het iconische gerecht dat daar de menukaart siert is moussaka. Alleen: geen enkele Nederlander die dat goed uitspreekt. Aardappeleter Joris Vermeer gaat op zoek de liefde ...

12-07-2017 19:15

Couscous

De Aardappeleters - Couscous

De Aardappeleter wil minder moeite, minder geld en minder tijd besteden aan een maaltijd. Vandaar: Couscoussalade. Kokend water over de korrels, je roert er een fetablokje, olijf en gesneden tomaat door. Klaar is Kees. Blaadje munt! Joris V...

05-07-2017 19:15

Spaghetti bolognese

De Aardappeleters - Spaghetti bolognese

De aardappeleter geeft haar kinderen pasta met rode saus. En de student lust het ook, net als de boer, boekhouder en bejaarde. Wij aardappeleters eten spaghetti bolognese vanaf dat we tanden krijgen tot het moment dat we ze verliezen. Aarda...

28-06-2017 19:15

Babi pangang

De Aardappeleters - Babi pangang

Aardappeleter Joris Vermeer zoekt gehucht, stad en land af naar de oorsprong van onze babi pangang. De eerste stop: de Chinees van IJmuiden. Het meest bekende Chinese gerecht blijkt Indonesisch. De Aardappeleter kijkt op zondag met het bord...

20-01-2017 19:50

Paella

De Aardappeleters - Paella

Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een bakje paella. In heel Spanje eten ze een geel rijstgerecht vol schaal- en schelpdieren. Maar in Valencia halen ze er hun neus voor op. Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een b...

19-01-2017 19:50

Taco

De Aardappeleters - Taco

Joris Vermeer ontdekt in Mexico de burrito, enchilada en taco en ontmoet in Tequila de allereerste Mexicaanse restauranteigenaar van Nederland. Aardappeleters houden van pannenkoeken, maar meestal met een zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoe...

18-01-2017 19:50

Goulash

De Aardappeleters - Goulash

Hongarije kent de koe als grazer op de steppen: de Gulyás. Je kunt er een nationaal gerecht van koken. Maar... er is een verschil tussen goulash en goulashsoep. De aardappeleters kent maar één koe. Een zwart witte die melk geeft en kleine k...

17-01-2017 19:50

Shoarma

De Aardappeleters - Shoarma

De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkens...

16-01-2017 19:50

Sushi

De Aardappeleters - Sushi

Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan doet hij dat met stokjes. Daarmee kan hij bolletjes rijst met een stukje vis naar binnen lepelen. In Japan blijkt sushi niet alleen om verse vis te draaien. Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Aardappeleters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Aardappeleters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Aardappeleters bij De Aardappeleters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Aardappeleters. Heb je een uitzending van De Aardappeleters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Aardappeleters gemist

Uitzending gemist van De Aardappeleters? Hier kun je alle uitzendingen van De Aardappeleters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord