Programma gemist?

Wil door de aardappeleter Spaans doen, uit dan koopt met ie een bakje paella. in In heel Spanje eten uit ze -net in als in Nederland- een uit geel rijstgerecht van vol schaal- en van schelpdieren. een Maar in Valencia, de plek door waar met het vandaan komt, naar dáár halen ze er hun neus tijdens voor op. Niks van garnaal met of verdwaalde op mossel. Konijn willen ze van en de jager heeft het het met er maar druk mee. Aardappeleter Joris op tijdens Vermeer gaat op een jacht naar ingrediënten van een een eeuwenoud gerecht. een En ontdekt dat paella tijdens meer is dan in een in hap eten. Voorwaar, het was tijdens de redding én de naar door ondergang van een heuse een dictatuur.

Aardappeleters in houden van pannenkoeken, maar meestal naar met de een zoet naar beleg. De Mexicaanse pannenkoek een is altijd hartig en van wat je erin op stopt of het erop legt, bepaalt hoe het door met heet. Joris Vermeer gaat voor op De Aardappeleters in Mexico het op in zoek naar de taco op tv en naar hoort en passant op tv de verschillen en overeenkomsten door tussen de burrito, enchilada en op taco. tijdens In Mexico verdwaalt hij het tussen de uit sterke drank en sterke op mannen en uit ontmoet in het plaatsje het Tequila de naar allereerste Mexicaanse restauranteigenaar tijdens van Nederland.

De aardappeleters tijdens kent maar één koe. op Een met zwart-witte die tijdens melk geeft en kleine op tv koetjes. In Hongarije uit kennen ze vooral een koe het die in grote op aantallen op tv over de mythische steppen dwaalt, door voortgedreven door in even mythische cowboys, de naar gulyás. van En waar je een een nationaal met gerecht van kunt koken. op In Hongarije met praat aardappeleter Joris met Vermeer met een Nederlandse schrijver die op tv haarfijn het verschil op tv door kan uitleggen tussen goulash uit en goulashsoep en waarom op zijn schoonfamilie op feestjes een altijd de op tafels danst. En hij op tijdens komt erachter dat de communisten op tv niet door van koeien hielden.

De Aardappeleter de rolt uit de kroeg op tv met en wil, net voor 't door slapen, reepjes uit varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? een Ja! in Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. in in Wie bracht ons die geweldige smaakcombinatie? de Het bleken niet uit de Turken, niet een de Grieken, door maar de joden de uit Israël. de Aardappeleter Joris Vermeer ontmoet op een in onbekende legende. De in man die hier in Nederland tijdens een culinaire naar ontdekking deed op tv die de wereld op zijn door grondvesten deed trillen. In een Israël vindt tijdens Joris van een Palestijnse bakker door die naar de Efteling gaat door om van zijn door eigen waar het te snoepen. Hij op tv slaat stijl achterover in van de tijdens grootste shoarmarol die hij tijdens ooit zag. En hij ontdekt van een het broodje dat naar minstens vier heilige wetten met voeten uit naar treedt.

Wil de Aardappeleter de beschaafd eten, dan de op doen hij dat met stokjes. Daarmee op tv naar kan hij -in groen pakpapier gevouwen- naar bolletjes rijst met van een stukje vis door met naar binnen lepelen. Heel geraffineerd! het In Japan blijkt sushi een niet alleen de maar om tijdens verse vis te draaien. tijdens Joris Vermeer proeft uit van een vis door die zo verrot met is dat een op tv doorgewinterde Franse tijdens kaaseter ervan de gaat rillen. Hij struint met over de mooiste vismarkt ter de wereld uit en eet op stand: bij een de sushichef in van de het Japanse premier.

De van aardappeleter verbrandt, door de door supermarkt op tv voorgemarineerd, vlees boven door de kooltjes van uit zijn grill. In de in achtertuin, gehuld in schort, waant in uit de huisvrouw, hipster of huisarts zich in naar een oermens, een neanderthaler. uit Maar wij de aardappeleters, wij hebben geen idee op van wat dat op eigenlijk is, naar de barbecue. Joris Vermeer reist de naar Texas, het van mekka voor uit de van echte man. Daar lachen ze hem door nog op tv net niet de recht in zijn uit gezicht uit. Barbecue? Dat doe in je het niet buiten, dat stinkt uit teveel. Amerikanen roken, binnenshuis, met het vlees het zoals wij op tv de vis. Verward eindigt Joris in uit Mexico van waar hij in de beste barbecue van zijn het leven eet. In de een tuin, met uit een gat in een de de grond.

Als op de aardappeleter even geen door lasagne lust, gaat hij in naar de met Griek. Het iconische op tv gerecht dat daar de de op menukaart siert is moussaka. Alleen: een geen enkele Nederlander die door een dat goed uitspreekt. Aardappeleter Joris Vermeer naar gaat met op zoek de liefde van met een uit Griekse kok voor de in Franse keuken en het stuit op een uit tragedie. Aglaea Kremezi is in de uit vrouw die de uitvinder door van moussaka naar heeft ontdekt. Maar zij haat een hem meer dan het dat de ze van hem houdt. uit Bovendien is met de Griekse salade niet op Grieks en is feta uit geen van kaas. Drama!

De Aardappeleter in wil minder moeite, in minder geld en uit minder tijd door besteden aan een maaltijd. Vandaar: tijdens Couscoussalade. Kokend water naar over de korrels, van uit je roert er een fetablokje, olijf naar en gesneden tomaat op door. Klaar is in tijdens Kees. Blaadje munt! uit Joris Vermeer, Aardappeleter van dienst, gaat uit naar de de Marokkaanse woestijn om het erachter te komen de dat onze favoriete salade uit daar helemaal niet de van bestaat. Hij volgt het tijdens spoor van de kamelenkaravaan in en eindigt tijdens in een kasteel van het modder. in Joris eet couscous zoals naar hij het door nog nooit at. van En ontdekt dat met de geschiedenis moet worden naar herschreven. Want de uit Italianen, die zo door dik doen de over pasta, hebben het gewoon op gestolen van de naar Marokkanen.

De met aardappeleter geeft op tv haar kinderen pasta met rode het saus. En op tv de student door lust het ook, net als de op boer, boekhouder tijdens en bejaarde. in Wij aardappeleters door eten spaghetti bolognese vanaf dat we het tanden krijgen naar tot het in moment dat we ze verliezen. de Aardappeleter Joris van Vermeer met hoort dat het IJmuidense van spaghetti-oproer een op tv gehaktballenoorlog was. In Bologna gaat een met kistje open waarin het het enige een culinaire met vredesakkoord ter wereld een ligt. En Joris schuift, heel voorzichtig, met aan tafel op tv met een naar groep geheimzinnige strijders voor een op rechtvaardige verdeling van tijdens meel, water en in een ei. Oh ja, en in Bologna het vraag in je nooit, nee helemaal nooit, tijdens om spaghetti op bolognese.

Aardappeleter Joris Vermeer in zoekt gehucht, naar stad en land af van naar de tijdens oorsprong van onze het babi pangang. een De eerste stop: uit de Chinees van IJmuiden. Het in meest tijdens bekende Chinese gerecht blijkt Indonesisch. naar De met Aardappeleter kijkt op van zondag met met het bord op schoot door naar Studio Sport. En een wat van ligt er op dat bord: op babi pangang. in Volksstammen zijn ermee opgegroeid. Aardappeleter van Joris Vermeer naar zoekt gehucht, stad het en land af naar uit de de oorsprong van onze op tv babi pangang. De eerste stop: een de Chinees van op tv IJmuiden. op tv En, verrassing, een het meest bekende Chinese gerecht tijdens blijkt Indonesisch. Op Sumatra op hoort Joris tijdens dat de in missionaris weleens trek heeft door in wat door anders, krijgt hij een hapje het varkensbloed op tv van oom in snor en kijkt hij op tv om de deur bij een de hondenrestaurant. Vreemd tijdens genoeg vindt hij de wat hij op zoekt bij terugkomst in naar Nederland. op In, geen grap, een heus de toverboek.

Wil de Aardappeleter tijdens naar Spaans doen, dan koopt hij op tv een bakje paella. met In heel door Spanje eten ze een geel tijdens rijstgerecht tijdens vol schaal- en schelpdieren. Maar met in Valencia halen een naar ze er hun neus voor naar op. Wil de de Aardappeleter Spaans doen, op tv dan in koopt hij een bakje paella. tijdens In met heel Spanje eten ze, net in als in in Nederland, een geel uit rijstgerecht vol het schaal- en schelpdieren. Maar in Valencia, door de plek waar met het het vandaan komt, dáár halen op tv ze er hun neus op tv voor op. Niks uit garnaal of van verdwaalde mossel. Konijn de willen ze en de tijdens jager heeft het door er maar door druk naar mee. Aardappeleter Joris Vermeer gaat van op de jacht naar ingrediënten met van een eeuwenoud gerecht. En ontdekt de dat op paella meer met is dan een hap met eten. Voorwaar, het was de tijdens het redding én de ondergang van de een tijdens heuse dictatuur.

Joris tijdens Vermeer ontdekt in Mexico de het uit burrito, enchilada en taco en ontmoet het een in Tequila de op allereerste Mexicaanse restauranteigenaar met van Nederland. Aardappeleters houden van op pannenkoeken, maar meestal met in op tv een zoet beleg. de De Mexicaanse pannenkoek is altijd een hartig op tv en wat je een er in stopt of met op legt, bepaalt een hoe het uit heet. Joris Vermeer gaat voor uit De Aardappeleters een in Mexico met op zoek naar op tv de taco en hoort een en passant het de verschillen en overeenkomsten met tussen burrito, enchilada en taco. naar In van Mexico verdwaalt hij met tussen de sterke drank op tv en sterke mannen met en ontmoet in door het plaatsje Tequila de de met allereerste Mexicaanse restauranteigenaar van naar Nederland.

Hongarije door kent de op tv koe als grazer op de op tv steppen: de Gulyás. in Je kunt er een een nationaal uit gerecht van koken. door Maar... er is een door verschil tussen goulash met en goulashsoep. De aardappeleters naar kent door maar één koe. Een zwart op tv witte die met melk geeft en de kleine koetjes. In het Hongarije kennen ze van vooral een koe van die in grote aantallen een over naar de mythische op steppen dwaalt, voortgedreven door tijdens even mythische cowboys op tv - de een Gulyás. En waar een je een nationaal gerecht van op kunt koken. In Hongarije in praat uit aardappeleter Joris tijdens Vermeer met een met Nederlandse schrijver die haarfijn het het verschil kan uitleggen uit tussen Goulash en Goulashsoep het en het waarom zijn schoonfamilie op een feestjes altijd met op tafels danst. tijdens En hij in komt erachter dat de communisten door niet van in koeien hielden.

De een Aardappeleter rolt uit de kroeg uit en naar wil, net voor op tv 't slapen, reepjes de varkensvlees in een broodje. door Varkensvlees? Ja! Met met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. het De Aardappeleter rolt het uit de naar kroeg en wil, net tijdens voor 't slapen, op reepjes een varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? met in Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. uit Wie tijdens bracht ons die op geweldige smaakcombinatie? tijdens Het bleken niet de de Turken, niet de Grieken, maar van het de Joden uit Israël. in Aardappeleter Joris Vermeer ontmoet een door onbekende legende. met De man tijdens die hier in op Nederland een uit culinaire ontdekking deed die de wereld de het op zijn grondvesten deed op tv trillen. In Israël vindt Joris naar een Palestijnse bakker een die tijdens naar de op tv Efteling gaat om van van zijn eigen waar op tv te snoepen. door Hij slaat stijl achterover van op tv de naar grootste shoarmarol die hij ooit zag. van met En hij ontdekt een broodje uit dat minstens vier met heilige wetten met voeten van met treedt.

Wil op tv de aardappeleter de beschaafd eten, dan uit doet hij dat de met stokjes. Daarmee door kan hij bolletjes rijst met uit een stukje uit vis naar binnen uit lepelen. In op Japan blijkt sushi niet alleen om uit verse naar vis te in draaien. Wil de aardappeleter beschaafd eten, uit door dan doet hij dat met stokjes. uit naar Daarmee kan hij, in het groen pakpapier gevouwen, bolletjes rijst een met in een stukje vis naar de binnen lepelen. door Heel geraffineerd! In Japan van blijkt sushi niet alleen met maar om verse naar van vis te draaien. Joris van Vermeer proeft in van een vis die zo in verrot is dat met een doorgewinterde Franse de kaaseter ervan gaat rillen. in Hij struint op tv over de mooiste van vismarkt in ter wereld en eet de op stand: bij de sushichef op tv van de met Japanse op tv premier.

oktober 2017
30-08-2017 19:15

Paella

De Aardappeleters - Paella

Wil de aardappeleter Spaans doen, dan koopt ie een bakje paella. In heel Spanje eten ze -net als in Nederland- een geel rijstgerecht vol schaal- en schelpdieren. Maar in Valencia, de plek waar het vandaan komt, dáár halen ze er hun neus voo...

23-08-2017 19:20

Taco

De Aardappeleters - Taco

Aardappeleters houden van pannenkoeken, maar meestal met een zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoek is altijd hartig en wat je erin stopt of erop legt, bepaalt hoe het heet. Joris Vermeer gaat voor De Aardappeleters in Mexico op zoek naar de ...

16-08-2017 19:20

Goulash

De Aardappeleters - Goulash

De aardappeleters kent maar één koe. Een zwart-witte die melk geeft en kleine koetjes. In Hongarije kennen ze vooral een koe die in grote aantallen over de mythische steppen dwaalt, voortgedreven door even mythische cowboys, de gulyás. En w...

09-08-2017 19:20

Shoarma

De Aardappeleters - Shoarma

De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. Wie bracht ons die geweldige smaakcombinatie? Het bleken niet de Turken, niet ...

02-08-2017 19:15

Sushi

De Aardappeleters - Sushi

Wil de Aardappeleter beschaafd eten, dan doen hij dat met stokjes. Daarmee kan hij -in groen pakpapier gevouwen- bolletjes rijst met een stukje vis naar binnen lepelen. Heel geraffineerd! In Japan blijkt sushi niet alleen maar om verse vis ...

26-07-2017 19:35

Barbecue

De Aardappeleters - Barbecue

De aardappeleter verbrandt, door de supermarkt voorgemarineerd, vlees boven de kooltjes van zijn grill. In de achtertuin, gehuld in schort, waant de huisvrouw, hipster of huisarts zich een oermens, een neanderthaler. Maar wij aardappeleters...

19-07-2017 19:20

Moussaka

De Aardappeleters - Moussaka

Als de aardappeleter even geen lasagne lust, gaat hij naar de Griek. Het iconische gerecht dat daar de menukaart siert is moussaka. Alleen: geen enkele Nederlander die dat goed uitspreekt. Aardappeleter Joris Vermeer gaat op zoek de liefde ...

12-07-2017 19:15

Couscous

De Aardappeleters - Couscous

De Aardappeleter wil minder moeite, minder geld en minder tijd besteden aan een maaltijd. Vandaar: Couscoussalade. Kokend water over de korrels, je roert er een fetablokje, olijf en gesneden tomaat door. Klaar is Kees. Blaadje munt! Joris V...

05-07-2017 19:15

Spaghetti bolognese

De Aardappeleters - Spaghetti bolognese

De aardappeleter geeft haar kinderen pasta met rode saus. En de student lust het ook, net als de boer, boekhouder en bejaarde. Wij aardappeleters eten spaghetti bolognese vanaf dat we tanden krijgen tot het moment dat we ze verliezen. Aarda...

28-06-2017 19:15

Babi pangang

De Aardappeleters - Babi pangang

Aardappeleter Joris Vermeer zoekt gehucht, stad en land af naar de oorsprong van onze babi pangang. De eerste stop: de Chinees van IJmuiden. Het meest bekende Chinese gerecht blijkt Indonesisch. De Aardappeleter kijkt op zondag met het bord...

20-01-2017 19:50

Paella

De Aardappeleters - Paella

Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een bakje paella. In heel Spanje eten ze een geel rijstgerecht vol schaal- en schelpdieren. Maar in Valencia halen ze er hun neus voor op. Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een b...

19-01-2017 19:50

Taco

De Aardappeleters - Taco

Joris Vermeer ontdekt in Mexico de burrito, enchilada en taco en ontmoet in Tequila de allereerste Mexicaanse restauranteigenaar van Nederland. Aardappeleters houden van pannenkoeken, maar meestal met een zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoe...

18-01-2017 19:50

Goulash

De Aardappeleters - Goulash

Hongarije kent de koe als grazer op de steppen: de Gulyás. Je kunt er een nationaal gerecht van koken. Maar... er is een verschil tussen goulash en goulashsoep. De aardappeleters kent maar één koe. Een zwart witte die melk geeft en kleine k...

17-01-2017 19:50

Shoarma

De Aardappeleters - Shoarma

De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkens...

16-01-2017 19:50

Sushi

De Aardappeleters - Sushi

Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan doet hij dat met stokjes. Daarmee kan hij bolletjes rijst met een stukje vis naar binnen lepelen. In Japan blijkt sushi niet alleen om verse vis te draaien. Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Aardappeleters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Aardappeleters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Aardappeleters bij De Aardappeleters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Aardappeleters. Heb je een uitzending van De Aardappeleters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Aardappeleters gemist

Uitzending gemist van De Aardappeleters? Hier kun je alle uitzendingen van De Aardappeleters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord