Programma gemist?

Wil door de aardappeleter Spaans uit doen, dan koopt ie de een op tv bakje paella. In heel in Spanje eten ze -net als op tv op tv in Nederland- een geel in rijstgerecht vol schaal- en schelpdieren. op tv Maar in Valencia, door naar de plek waar uit het vandaan komt, dáár halen een ze er hun neus tijdens uit voor op. Niks garnaal of van verdwaalde mossel. Konijn willen in ze en door de jager van heeft het de er maar druk mee. uit Aardappeleter Joris een Vermeer gaat op jacht naar ingrediënten de van een van eeuwenoud het gerecht. En ontdekt van dat paella meer is door dan een hap eten. Voorwaar, door het was de in redding én door de ondergang van van een heuse naar dictatuur.

Aardappeleters naar houden van tijdens pannenkoeken, maar meestal met een zoet naar door beleg. De Mexicaanse pannenkoek is tijdens altijd hartig en naar wat naar je erin stopt het of erop legt, bepaalt naar hoe het door heet. Joris Vermeer gaat voor De met Aardappeleters op in Mexico een op zoek naar de taco en het tijdens hoort en passant de verschillen tijdens en overeenkomsten de tussen de burrito, een enchilada en taco. In in Mexico tijdens verdwaalt hij tussen de sterke drank op en uit sterke mannen en ontmoet in in het plaatsje Tequila het de allereerste Mexicaanse tijdens restauranteigenaar van uit Nederland.

De aardappeleters kent met van maar één koe. Een zwart-witte uit die melk geeft naar en kleine uit koetjes. In Hongarije kennen tijdens ze op tv vooral een koe die in grote door aantallen over van de mythische in steppen dwaalt, voortgedreven door uit even in mythische cowboys, de gulyás. een En waar je een nationaal het gerecht van uit kunt koken. In Hongarije uit praat aardappeleter in Joris Vermeer het met een Nederlandse schrijver die de haarfijn het op tv verschil kan uitleggen tussen naar goulash op tv en goulashsoep en waarom van zijn schoonfamilie op naar feestjes altijd op de tafels danst. En in hij komt erachter een dat met de communisten niet van koeien door hielden.

De uit Aardappeleter rolt uit op de kroeg op en wil, net van voor 't slapen, reepjes varkensvlees in tijdens op tv een broodje. Varkensvlees? Ja! Met met een eindeloze het hoeveelheid knoflooksaus. Wie bracht van ons die geweldige smaakcombinatie? in Het door bleken niet de naar Turken, niet de Grieken, maar een de joden het uit op Israël. Aardappeleter Joris Vermeer ontmoet een een onbekende legende. met De man door die hier in op Nederland een culinaire ontdekking door deed die de naar wereld op op tv zijn grondvesten deed trillen. de In Israël vindt Joris de naar een Palestijnse bakker van die naar de met Efteling gaat om van zijn eigen uit waar te snoepen. uit tijdens Hij slaat stijl achterover van naar de een grootste shoarmarol die hij ooit zag. op En naar hij ontdekt de een broodje dat minstens vier heilige van wetten met tijdens voeten uit treedt.

Wil de Aardappeleter uit beschaafd een eten, dan doen hij van dat op met stokjes. Daarmee op tv kan hij -in groen van pakpapier gevouwen- bolletjes rijst het met met een stukje vis naar uit binnen lepelen. Heel geraffineerd! In van Japan op blijkt sushi niet in alleen maar om verse een vis te draaien. op tv Joris Vermeer proeft van naar op een vis die zo verrot is uit dat een tijdens doorgewinterde Franse kaaseter ervan in een gaat rillen. Hij struint over de het tijdens mooiste vismarkt ter op tv wereld en eet op stand: het bij de sushichef op tv van het de Japanse premier.

De op tv aardappeleter verbrandt, door van de supermarkt voorgemarineerd, vlees boven op de de kooltjes van zijn grill. tijdens In de achtertuin, gehuld van in schort, uit waant in de huisvrouw, hipster de of huisarts zich het een oermens, een neanderthaler. uit Maar wij aardappeleters, wij hebben naar geen idee met van wat uit dat eigenlijk is, de met barbecue. door Joris Vermeer reist naar Texas, met het uit mekka voor de echte door man. Daar lachen ze het hem van nog net niet van recht in zijn door gezicht uit. Barbecue? Dat doe naar je niet buiten, dat op stinkt teveel. Amerikanen een door roken, binnenshuis, het vlees zoals wij op de vis. op Verward eindigt Joris met in Mexico het waar hij de beste uit barbecue uit van zijn leven eet. In een tijdens tuin, uit uit een gat in op tv de met grond.

Als van de aardappeleter even geen lasagne naar in lust, gaat hij naar de Griek. met Het iconische een gerecht dat naar daar de naar menukaart siert is moussaka. Alleen: geen naar enkele Nederlander uit die dat goed uitspreekt. het Aardappeleter het Joris Vermeer een gaat op zoek de liefde van de een Griekse kok op tv voor een de Franse de keuken en stuit op een tragedie. in op tv Aglaea Kremezi is de vrouw die een de de uitvinder van moussaka heeft ontdekt. een Maar zij haat uit uit hem meer dan dat ze van van hem houdt. Bovendien naar is de Griekse het naar salade niet Grieks het en is feta geen in kaas. Drama!

De Aardappeleter wil naar minder moeite, van minder geld en minder van tijd besteden aan de een van maaltijd. Vandaar: Couscoussalade. Kokend van water over van de korrels, je roert de er een fetablokje, olijf met van en gesneden tomaat uit door. Klaar is Kees. Blaadje uit munt! Joris Vermeer, door Aardappeleter van dienst, gaat naar naar het de Marokkaanse woestijn om door erachter te op tv komen dat onze favoriete op tv salade daar helemaal met niet bestaat. Hij volgt tijdens het spoor van op tv de kamelenkaravaan in en het eindigt in een een kasteel van modder. Joris eet couscous op zoals hij het door nog nooit at. op tv En ontdekt dat uit de de geschiedenis moet worden herschreven. in Want tijdens de Italianen, die zo de dik doen een over pasta, hebben het door gewoon gestolen van de in Marokkanen.

De tijdens aardappeleter geeft haar kinderen met pasta met rode saus. uit En de door student lust met het ook, net de als de boer, boekhouder en van bejaarde. Wij de aardappeleters van eten spaghetti bolognese de vanaf dat we het tanden krijgen tot een het moment dat op tv we ze verliezen. Aardappeleter het Joris Vermeer hoort naar dat het IJmuidense spaghetti-oproer de een gehaktballenoorlog was. uit In Bologna naar gaat een een kistje open waarin het enige culinaire van vredesakkoord ter wereld op ligt. En Joris op schuift, door heel voorzichtig, de aan tafel met een groep een geheimzinnige strijders voor een een het rechtvaardige verdeling van meel, water en naar ei. Oh met ja, en in tijdens Bologna vraag je nooit, met nee met helemaal nooit, om spaghetti met bolognese.

Aardappeleter met Joris Vermeer zoekt door gehucht, stad tijdens en land af naar de met oorsprong van onze babi naar pangang. De met eerste stop: het de Chinees van IJmuiden. tijdens Het meest bekende Chinese een gerecht tijdens blijkt Indonesisch. De Aardappeleter met kijkt op zondag tijdens met het uit bord op schoot naar van Studio op Sport. En wat ligt er tijdens op dat bord: babi een pangang. het Volksstammen zijn ermee opgegroeid. Aardappeleter uit Joris de Vermeer zoekt tijdens gehucht, stad en land af naar met de oorsprong van op onze babi met pangang. De eerste tijdens stop: de met Chinees van IJmuiden. En, verrassing, naar het de meest bekende Chinese gerecht het blijkt door Indonesisch. Op Sumatra hoort Joris dat het de de missionaris weleens trek heeft in van met wat anders, krijgt hij een hapje naar uit varkensbloed van oom van snor en kijkt hij door om de in deur bij een de hondenrestaurant. Vreemd genoeg vindt hij uit wat hij zoekt bij het terugkomst in met Nederland. In, geen de grap, een een heus toverboek.

Wil in de Aardappeleter Spaans doen, op tv dan koopt het hij een door bakje paella. In met heel Spanje eten ze naar een geel rijstgerecht vol met schaal- en schelpdieren. Maar uit in Valencia een halen ze er met hun een neus voor op. Wil de op tv Aardappeleter Spaans doen, naar dan koopt hij van een op bakje paella. In heel met Spanje eten ze, net als het in Nederland, op een geel rijstgerecht op tv vol tijdens schaal- en schelpdieren. Maar in in Valencia, op de plek waar van het vandaan komt, dáár halen ze in op tv er hun neus voor het op. Niks garnaal of het verdwaalde mossel. in Konijn willen ze en de in jager naar heeft het er maar naar druk mee. Aardappeleter Joris in Vermeer gaat op naar jacht naar door ingrediënten van een van eeuwenoud gerecht. En een ontdekt dat paella meer door is het dan een hap naar eten. Voorwaar, het met was de redding én de naar ondergang op tv van een op heuse dictatuur.

Joris tijdens Vermeer ontdekt op tv in Mexico de van burrito, enchilada en taco op tv en ontmoet in Tequila in de allereerste uit Mexicaanse restauranteigenaar van Nederland. de Aardappeleters houden van van pannenkoeken, maar op tv meestal met een zoet met beleg. naar De Mexicaanse pannenkoek is altijd hartig tijdens en het wat je er in stopt tijdens uit of op legt, bepaalt hoe op tv het heet. door Joris Vermeer met gaat voor De van Aardappeleters in Mexico op door zoek naar de taco en van hoort en passant de de verschillen van en met overeenkomsten tussen burrito, enchilada en taco. in In Mexico door verdwaalt hij tussen naar de sterke drank van en sterke mannen en tijdens op ontmoet in het plaatsje Tequila de de allereerste Mexicaanse de restauranteigenaar van een Nederland.

Hongarije met kent de koe als grazer van in op de steppen: de Gulyás. Je een kunt op er een in nationaal gerecht van koken. Maar... er tijdens is een verschil uit tussen door goulash en goulashsoep. de De aardappeleters kent maar één tijdens met koe. Een zwart witte die melk met geeft en in kleine koetjes. In van Hongarije kennen ze het vooral een van koe die in grote aantallen door over de mythische het met steppen dwaalt, voortgedreven door het even mythische uit cowboys - de Gulyás. En naar waar je een tijdens nationaal gerecht van kunt in het koken. In Hongarije praat aardappeleter Joris door Vermeer met een het Nederlandse schrijver die op haarfijn het verschil tijdens van kan uitleggen tussen naar Goulash en Goulashsoep en een waarom zijn schoonfamilie op op tv feestjes altijd op op tafels danst. En op hij komt erachter dat tijdens de de communisten niet van koeien de hielden.

De Aardappeleter rolt uit uit een de kroeg en van wil, net door voor 't slapen, op reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? uit op tv Ja! Met een eindeloze hoeveelheid een knoflooksaus. De op tv Aardappeleter rolt de uit de kroeg en wil, net het voor op 't slapen, reepjes varkensvlees in door een op tv broodje. Varkensvlees? Ja! een Met een eindeloze hoeveelheid uit knoflooksaus. Wie bracht een ons die geweldige smaakcombinatie? op tv Het bleken naar niet de naar Turken, niet de op Grieken, maar de Joden uit van in Israël. Aardappeleter Joris Vermeer in ontmoet een onbekende legende. tijdens De man die hier het in Nederland door een uit culinaire ontdekking deed die de op tv wereld op zijn grondvesten in door deed trillen. In Israël vindt Joris op tv uit een Palestijnse bakker die naar de het Efteling de gaat om van zijn tijdens eigen waar door te snoepen. Hij met slaat stijl tijdens achterover van de grootste shoarmarol een die hij ooit een zag. tijdens En hij ontdekt een broodje een dat minstens op vier heilige wetten in met voeten met treedt.

Wil de van aardappeleter beschaafd het eten, dan een doet hij dat met stokjes. op Daarmee kan van hij bolletjes rijst met een van stukje vis naar naar binnen lepelen. In door door Japan blijkt sushi in niet alleen om op verse vis te draaien. van Wil de aardappeleter beschaafd eten, in dan doet hij op tv dat met de stokjes. Daarmee op kan hij, in groen tijdens pakpapier op tv gevouwen, bolletjes rijst met door een stukje vis naar binnen naar lepelen. het Heel geraffineerd! In Japan naar blijkt sushi niet alleen met maar om op verse door vis te draaien. Joris met Vermeer proeft naar van een vis die zo door verrot is dat naar een doorgewinterde de Franse kaaseter ervan gaat het rillen. tijdens Hij struint over de mooiste uit vismarkt ter wereld en met eet op het stand: op tv bij de sushichef van van de Japanse een premier.

maart 2018
30-08-2017 19:15

Paella

De Aardappeleters - Paella

Wil de aardappeleter Spaans doen, dan koopt ie een bakje paella. In heel Spanje eten ze -net als in Nederland- een geel rijstgerecht vol schaal- en schelpdieren. Maar in Valencia, de plek waar het vandaan komt, dáár halen ze er hun neus voo...

23-08-2017 19:20

Taco

De Aardappeleters - Taco

Aardappeleters houden van pannenkoeken, maar meestal met een zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoek is altijd hartig en wat je erin stopt of erop legt, bepaalt hoe het heet. Joris Vermeer gaat voor De Aardappeleters in Mexico op zoek naar de ...

16-08-2017 19:20

Goulash

De Aardappeleters - Goulash

De aardappeleters kent maar één koe. Een zwart-witte die melk geeft en kleine koetjes. In Hongarije kennen ze vooral een koe die in grote aantallen over de mythische steppen dwaalt, voortgedreven door even mythische cowboys, de gulyás. En w...

09-08-2017 19:20

Shoarma

De Aardappeleters - Shoarma

De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. Wie bracht ons die geweldige smaakcombinatie? Het bleken niet de Turken, niet ...

02-08-2017 19:15

Sushi

De Aardappeleters - Sushi

Wil de Aardappeleter beschaafd eten, dan doen hij dat met stokjes. Daarmee kan hij -in groen pakpapier gevouwen- bolletjes rijst met een stukje vis naar binnen lepelen. Heel geraffineerd! In Japan blijkt sushi niet alleen maar om verse vis ...

26-07-2017 19:35

Barbecue

De Aardappeleters - Barbecue

De aardappeleter verbrandt, door de supermarkt voorgemarineerd, vlees boven de kooltjes van zijn grill. In de achtertuin, gehuld in schort, waant de huisvrouw, hipster of huisarts zich een oermens, een neanderthaler. Maar wij aardappeleters...

19-07-2017 19:20

Moussaka

De Aardappeleters - Moussaka

Als de aardappeleter even geen lasagne lust, gaat hij naar de Griek. Het iconische gerecht dat daar de menukaart siert is moussaka. Alleen: geen enkele Nederlander die dat goed uitspreekt. Aardappeleter Joris Vermeer gaat op zoek de liefde ...

12-07-2017 19:15

Couscous

De Aardappeleters - Couscous

De Aardappeleter wil minder moeite, minder geld en minder tijd besteden aan een maaltijd. Vandaar: Couscoussalade. Kokend water over de korrels, je roert er een fetablokje, olijf en gesneden tomaat door. Klaar is Kees. Blaadje munt! Joris V...

05-07-2017 19:15

Spaghetti bolognese

De Aardappeleters - Spaghetti bolognese

De aardappeleter geeft haar kinderen pasta met rode saus. En de student lust het ook, net als de boer, boekhouder en bejaarde. Wij aardappeleters eten spaghetti bolognese vanaf dat we tanden krijgen tot het moment dat we ze verliezen. Aarda...

28-06-2017 19:15

Babi pangang

De Aardappeleters - Babi pangang

Aardappeleter Joris Vermeer zoekt gehucht, stad en land af naar de oorsprong van onze babi pangang. De eerste stop: de Chinees van IJmuiden. Het meest bekende Chinese gerecht blijkt Indonesisch. De Aardappeleter kijkt op zondag met het bord...

20-01-2017 19:50

Paella

De Aardappeleters - Paella

Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een bakje paella. In heel Spanje eten ze een geel rijstgerecht vol schaal- en schelpdieren. Maar in Valencia halen ze er hun neus voor op. Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een b...

19-01-2017 19:50

Taco

De Aardappeleters - Taco

Joris Vermeer ontdekt in Mexico de burrito, enchilada en taco en ontmoet in Tequila de allereerste Mexicaanse restauranteigenaar van Nederland. Aardappeleters houden van pannenkoeken, maar meestal met een zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoe...

18-01-2017 19:50

Goulash

De Aardappeleters - Goulash

Hongarije kent de koe als grazer op de steppen: de Gulyás. Je kunt er een nationaal gerecht van koken. Maar... er is een verschil tussen goulash en goulashsoep. De aardappeleters kent maar één koe. Een zwart witte die melk geeft en kleine k...

17-01-2017 19:50

Shoarma

De Aardappeleters - Shoarma

De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkens...

16-01-2017 19:50

Sushi

De Aardappeleters - Sushi

Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan doet hij dat met stokjes. Daarmee kan hij bolletjes rijst met een stukje vis naar binnen lepelen. In Japan blijkt sushi niet alleen om verse vis te draaien. Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Aardappeleters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Aardappeleters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Aardappeleters bij De Aardappeleters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Aardappeleters. Heb je een uitzending van De Aardappeleters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Aardappeleters gemist

Uitzending gemist van De Aardappeleters? Hier kun je alle uitzendingen van De Aardappeleters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord