Programma gemist?

De van aardappeleters kent maar in één koe. Een naar zwart-witte die melk de geeft en het kleine koetjes. In Hongarije op tv kennen ze vooral een koe met die in grote op aantallen over in de de mythische steppen dwaalt, voortgedreven door even op mythische cowboys, tijdens de gulyás. En op tv waar tijdens je een nationaal gerecht van kunt uit koken. In het Hongarije praat in aardappeleter Joris Vermeer met op tv een naar Nederlandse schrijver die het haarfijn het verschil uit kan uitleggen tussen goulash op tv en goulashsoep en waarom zijn van schoonfamilie op feestjes met altijd op van tafels op danst. En hij komt naar erachter dat de communisten niet de van koeien de hielden.

De Aardappeleter uit rolt uit de kroeg een en tijdens wil, net voor 't met slapen, reepjes tijdens varkensvlees in een naar broodje. Varkensvlees? Ja! tijdens Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. op met Wie bracht ons die geweldige smaakcombinatie? een Het bleken in niet een de Turken, niet de de Grieken, maar de de joden uit Israël. Aardappeleter Joris uit de Vermeer ontmoet een onbekende legende. De van man die naar hier in het Nederland een culinaire ontdekking deed van die de wereld de op het zijn grondvesten het deed trillen. In uit Israël vindt Joris de een Palestijnse bakker de die naar de Efteling gaat door om van op tv zijn eigen waar te van snoepen. tijdens Hij slaat stijl achterover van in de uit grootste shoarmarol die het hij ooit zag. En op tv hij ontdekt een broodje dat door minstens vier uit heilige tijdens wetten met voeten het treedt.

Wil de Aardappeleter in van beschaafd eten, dan van doen hij dat met door stokjes. Daarmee het kan hij -in groen pakpapier gevouwen- door bolletjes rijst met op tv een stukje met vis uit naar binnen lepelen. Heel door geraffineerd! In Japan op tv blijkt sushi de niet alleen maar om verse vis in te op draaien. Joris de Vermeer proeft van de een vis die zo verrot het is dat een op doorgewinterde Franse kaaseter de ervan gaat de rillen. Hij struint over de een uit mooiste vismarkt ter van wereld en eet met op stand: bij met de sushichef van de Japanse op tv premier.

De een aardappeleter verbrandt, door de het supermarkt voorgemarineerd, vlees op tv boven de kooltjes van een in zijn grill. In op de achtertuin, gehuld door in schort, waant de huisvrouw, hipster uit op of huisarts zich een oermens, met een neanderthaler. Maar van wij aardappeleters, wij door hebben geen een idee van wat dat van eigenlijk is, het de barbecue. Joris Vermeer een reist de naar Texas, het mekka voor de uit echte man. het Daar naar lachen ze hem nog net uit niet recht van in zijn van gezicht uit. Barbecue? Dat het doe je niet buiten, dat de stinkt teveel. Amerikanen het roken, binnenshuis, het uit vlees het zoals wij de tijdens vis. Verward het eindigt Joris in Mexico naar waar hij van de beste barbecue een van zijn leven de eet. In een tuin, uit een op gat de in de een grond.

Als de aardappeleter naar even geen in lasagne lust, op gaat hij naar op de Griek. Het naar iconische gerecht tijdens dat daar de van menukaart siert is moussaka. Alleen: met geen in enkele Nederlander die dat goed uitspreekt. het Aardappeleter Joris de Vermeer tijdens gaat op zoek de met liefde van op een Griekse kok voor de het Franse uit keuken en stuit op een op tragedie. Aglaea een Kremezi is op de vrouw die de op uitvinder van moussaka heeft op ontdekt. Maar door zij haat in hem meer dan dat ze van de van hem houdt. Bovendien is de Griekse een salade niet tijdens Grieks en is een feta geen kaas. de Drama!

De van Aardappeleter wil naar minder moeite, minder geld en uit minder een tijd besteden aan een de maaltijd. Vandaar: Couscoussalade. van Kokend water over de van korrels, een je roert er een fetablokje, uit olijf en gesneden in tomaat door. Klaar is een Kees. Blaadje munt! de Joris Vermeer, Aardappeleter uit van tijdens dienst, gaat naar de het Marokkaanse woestijn op tv om erachter te komen tijdens dat onze favoriete door salade daar helemaal uit niet bestaat. Hij volgt uit naar het spoor van de kamelenkaravaan en de eindigt in van een kasteel van modder. naar Joris een eet couscous zoals op tv hij het nog nooit op at. En naar ontdekt dat de geschiedenis moet het worden herschreven. Want een de op tv Italianen, die zo dik doen in over pasta, uit hebben het gewoon gestolen van van de op tv Marokkanen.

De met aardappeleter geeft haar kinderen pasta tijdens met rode naar saus. En de door student lust met het ook, net als de door in boer, boekhouder en bejaarde. door Wij aardappeleters op tv eten spaghetti bolognese vanaf van dat we in tanden krijgen tot het moment van dat we ze in verliezen. het Aardappeleter Joris Vermeer door hoort dat het IJmuidense met spaghetti-oproer een gehaktballenoorlog was. In het Bologna naar gaat een kistje open door waarin het enige uit culinaire vredesakkoord de ter wereld ligt. En Joris de schuift, de heel voorzichtig, aan tafel de met een groep op tv geheimzinnige van strijders voor een van rechtvaardige verdeling van meel, uit water en ei. Oh met ja, en in in Bologna de vraag je nooit, op tv nee helemaal nooit, om spaghetti in bolognese.

Aardappeleter tijdens Joris Vermeer de zoekt gehucht, stad en land af tijdens naar de oorsprong een van op tv onze babi pangang. tijdens De eerste tijdens stop: de Chinees van IJmuiden. Het tijdens meest bekende de Chinese gerecht blijkt van Indonesisch. De Aardappeleter tijdens kijkt op uit zondag met het in bord op op schoot naar Studio Sport. En door wat ligt van er op dat met bord: babi pangang. Volksstammen tijdens zijn ermee opgegroeid. een Aardappeleter Joris Vermeer uit zoekt gehucht, stad door en met land af naar de oorsprong van door onze tijdens babi pangang. De eerste het stop: de met Chinees van IJmuiden. het En, verrassing, het meest op tv bekende Chinese gerecht door blijkt Indonesisch. Op Sumatra uit hoort de Joris dat de missionaris naar weleens een trek heeft in wat een anders, krijgt hij een van hapje het varkensbloed van oom snor en kijkt op hij om de tijdens deur bij een tijdens het hondenrestaurant. Vreemd genoeg een vindt hij wat hij met zoekt bij het terugkomst in Nederland. In, op geen grap, tijdens een heus toverboek.

Wil de op Aardappeleter Spaans uit doen, dan koopt hij met een bakje paella. tijdens In heel Spanje eten in in ze een geel door rijstgerecht vol schaal- en tijdens schelpdieren. Maar in Valencia het halen tijdens ze er hun neus voor op. op Wil de tijdens Aardappeleter uit Spaans doen, dan koopt hij op een bakje paella. In het heel het Spanje eten ze, van net als in op tv Nederland, een geel uit rijstgerecht vol schaal- en uit schelpdieren. Maar de in Valencia, de in plek waar met het vandaan komt, dáár halen door ze naar er hun neus voor tijdens op. Niks op tv garnaal of verdwaalde mossel. Konijn uit willen ze de en de naar jager heeft het er maar op tv druk mee. op tv Aardappeleter Joris Vermeer met gaat op jacht naar ingrediënten naar van een het eeuwenoud met gerecht. En ontdekt op tv dat paella meer in is dan een door hap eten. Voorwaar, het was de in van redding én de ondergang van een van met heuse dictatuur.

Joris de Vermeer ontdekt in van Mexico de burrito, enchilada en met taco tijdens en ontmoet met in Tequila de allereerste uit Mexicaanse restauranteigenaar van met Nederland. Aardappeleters houden van door pannenkoeken, maar meestal naar met de een zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoek op is een altijd hartig en wat je het er tijdens in stopt in of op legt, bepaalt hoe de het heet. Joris naar Vermeer tijdens gaat voor De Aardappeleters in van Mexico op door zoek naar de van taco en hoort en tijdens passant door de verschillen en overeenkomsten tussen burrito, van enchilada en in taco. In van Mexico verdwaalt hij tussen de op sterke drank op tv en sterke mannen en een ontmoet in het met plaatsje naar Tequila de allereerste op tv Mexicaanse restauranteigenaar van op Nederland.

Hongarije kent de de koe als de grazer op tv op de steppen: de Gulyás. Je een kunt er van een een nationaal gerecht van koken. Maar... het er is een door verschil tussen door goulash en goulashsoep. door De aardappeleters kent maar op tv één koe. Een een zwart op tv witte die melk geeft het en kleine naar koetjes. In Hongarije kennen ze het vooral een koe die tijdens door in grote aantallen over het de mythische steppen dwaalt, voortgedreven het door tijdens even mythische met cowboys - de het Gulyás. En waar een je een nationaal gerecht van kunt een koken. door In Hongarije praat aardappeleter Joris van Vermeer van met een Nederlandse een schrijver die haarfijn het het verschil kan uitleggen met tussen Goulash en een Goulashsoep en waarom op tv zijn schoonfamilie op op feestjes altijd op van tafels danst. op tv En hij komt erachter door dat de communisten op tv niet van in koeien hielden.

De Aardappeleter rolt op uit door de kroeg en met wil, net voor uit 't slapen, de reepjes varkensvlees in een broodje. tijdens Varkensvlees? Ja! Met van een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. op De de Aardappeleter rolt uit de de kroeg de en wil, net in voor 't slapen, de reepjes varkensvlees in een broodje. uit Varkensvlees? Ja! uit Met een het eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. Wie bracht op tv ons die uit geweldige smaakcombinatie? Het naar bleken niet op de Turken, niet de Grieken, op maar de Joden uit een Israël. Aardappeleter Joris door Vermeer ontmoet het een onbekende door legende. De man die met hier in Nederland een met culinaire door ontdekking deed die de wereld op tv een op zijn grondvesten deed trillen. op tv In met Israël vindt Joris in een Palestijnse bakker die naar de op tv Efteling op gaat om van zijn de eigen waar een te snoepen. Hij slaat in stijl achterover het van de grootste tijdens shoarmarol die hij ooit zag. met En hij ontdekt in een broodje dat van minstens vier heilige tijdens uit wetten met voeten een treedt.

Wil in de aardappeleter beschaafd eten, het dan op tv doet hij dat met stokjes. van Daarmee kan hij naar bolletjes rijst uit met een stukje naar vis naar binnen lepelen. In in Japan blijkt een sushi op niet alleen om door verse vis te draaien. in Wil de aardappeleter uit beschaafd eten, dan op tv doet hij dat met in stokjes. Daarmee kan hij, uit in op tv groen pakpapier gevouwen, bolletjes rijst tijdens met het een stukje vis met naar binnen op lepelen. Heel geraffineerd! In Japan blijkt tijdens sushi niet alleen op tv maar door om verse vis te draaien. naar in Joris Vermeer proeft het van een vis die zo verrot in is dat een op tv van doorgewinterde Franse kaaseter ervan gaat in rillen. Hij struint door over de mooiste vismarkt met naar ter wereld en een eet op stand: bij een de sushichef van de Japanse van uit premier.

Joris in Vermeer reist in naar Texas, op zoek naar de in achtergrond op van de barbecue. op tv De aardappeleter het verbrandt -door de supermarkt voorgemarineerd tijdens - vlees op tv boven de kooltjes van zijn met grill. met In de achtertuin, gehuld van in schort, door waant de huisvrouw, hipster of op huisarts zich een het oermens, een het Neanderthaler. Maar het wij aardappeleters, wij een hebben geen idee van met wat dat naar eigenlijk is, de de barbecue. Joris in Vermeer reist naar Texas, het het Mekka voor de echte het man. de Daar lachen met ze hem nog net niet recht het in zijn tijdens gezicht tijdens uit. Barbecue? Dat doe het je niet buiten, dat stinkt op teveel. Amerikanen roken, op tv binnenshuis, het vlees tijdens zoals wij het de naar vis. Verward eindigt Joris met in Mexico, waar hij tijdens de beste tijdens barbecue van zijn leven eet. in naar In een tuin, uit een tijdens gat in de met grond.

Als de aardappeleter een even geen lasagne van lust, gaat hij tijdens naar de naar Griek. Het iconische naar gerecht op tv dat daar de menukaart siert in is de moussaka. Alleen: Geen enkele uit ... Als de op aardappeleter even geen met lasagne lust, gaat in hij naar de Griek. tijdens Het iconische naar gerecht dat daar op tv de menukaart siert een is moussaka. uit Alleen: Geen enkele met Nederlander die dat goed uitspreekt. de Aardappeleter Joris uit Vermeer gaat op zoek van de liefde met van een Griekse kok de voor de in Franse keuken en stuit op met een tragedie. Aglaea op tv Kremezi is tijdens de vrouw het die de uitvinder van moussaka naar heeft ontdekt. Maar het zij haat in hem meer dan in dat ze naar van hem door houdt. Bovendien is de in Griekse salade tijdens niet Grieks en in is feta geen kaas. in Drama!

augustus 2017
16-08-2017 19:20

Goulash

De Aardappeleters - Goulash

De aardappeleters kent maar één koe. Een zwart-witte die melk geeft en kleine koetjes. In Hongarije kennen ze vooral een koe die in grote aantallen over de mythische steppen dwaalt, voortgedreven door even mythische cowboys, de gulyás. En w...

09-08-2017 19:20

Shoarma

De Aardappeleters - Shoarma

De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. Wie bracht ons die geweldige smaakcombinatie? Het bleken niet de Turken, niet ...

02-08-2017 19:15

Sushi

De Aardappeleters - Sushi

Wil de Aardappeleter beschaafd eten, dan doen hij dat met stokjes. Daarmee kan hij -in groen pakpapier gevouwen- bolletjes rijst met een stukje vis naar binnen lepelen. Heel geraffineerd! In Japan blijkt sushi niet alleen maar om verse vis ...

26-07-2017 19:35

Barbecue

De Aardappeleters - Barbecue

De aardappeleter verbrandt, door de supermarkt voorgemarineerd, vlees boven de kooltjes van zijn grill. In de achtertuin, gehuld in schort, waant de huisvrouw, hipster of huisarts zich een oermens, een neanderthaler. Maar wij aardappeleters...

19-07-2017 19:20

Moussaka

De Aardappeleters - Moussaka

Als de aardappeleter even geen lasagne lust, gaat hij naar de Griek. Het iconische gerecht dat daar de menukaart siert is moussaka. Alleen: geen enkele Nederlander die dat goed uitspreekt. Aardappeleter Joris Vermeer gaat op zoek de liefde ...

12-07-2017 19:15

Couscous

De Aardappeleters - Couscous

De Aardappeleter wil minder moeite, minder geld en minder tijd besteden aan een maaltijd. Vandaar: Couscoussalade. Kokend water over de korrels, je roert er een fetablokje, olijf en gesneden tomaat door. Klaar is Kees. Blaadje munt! Joris V...

05-07-2017 19:15

Spaghetti bolognese

De Aardappeleters - Spaghetti bolognese

De aardappeleter geeft haar kinderen pasta met rode saus. En de student lust het ook, net als de boer, boekhouder en bejaarde. Wij aardappeleters eten spaghetti bolognese vanaf dat we tanden krijgen tot het moment dat we ze verliezen. Aarda...

28-06-2017 19:15

Babi pangang

De Aardappeleters - Babi pangang

Aardappeleter Joris Vermeer zoekt gehucht, stad en land af naar de oorsprong van onze babi pangang. De eerste stop: de Chinees van IJmuiden. Het meest bekende Chinese gerecht blijkt Indonesisch. De Aardappeleter kijkt op zondag met het bord...

20-01-2017 19:50

Paella

De Aardappeleters - Paella

Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een bakje paella. In heel Spanje eten ze een geel rijstgerecht vol schaal- en schelpdieren. Maar in Valencia halen ze er hun neus voor op. Wil de Aardappeleter Spaans doen, dan koopt hij een b...

19-01-2017 19:50

Taco

De Aardappeleters - Taco

Joris Vermeer ontdekt in Mexico de burrito, enchilada en taco en ontmoet in Tequila de allereerste Mexicaanse restauranteigenaar van Nederland. Aardappeleters houden van pannenkoeken, maar meestal met een zoet beleg. De Mexicaanse pannenkoe...

18-01-2017 19:50

Goulash

De Aardappeleters - Goulash

Hongarije kent de koe als grazer op de steppen: de Gulyás. Je kunt er een nationaal gerecht van koken. Maar... er is een verschil tussen goulash en goulashsoep. De aardappeleters kent maar één koe. Een zwart witte die melk geeft en kleine k...

17-01-2017 19:50

Shoarma

De Aardappeleters - Shoarma

De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkensvlees in een broodje. Varkensvlees? Ja! Met een eindeloze hoeveelheid knoflooksaus. De Aardappeleter rolt uit de kroeg en wil, net voor 't slapen, reepjes varkens...

16-01-2017 19:50

Sushi

De Aardappeleters - Sushi

Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan doet hij dat met stokjes. Daarmee kan hij bolletjes rijst met een stukje vis naar binnen lepelen. In Japan blijkt sushi niet alleen om verse vis te draaien. Wil de aardappeleter beschaafd eten, dan d...

13-01-2017 19:50

Barbecue

De Aardappeleters - Barbecue

Joris Vermeer reist naar Texas, op zoek naar de achtergrond van de barbecue. De aardappeleter verbrandt -door de supermarkt voorgemarineerd - vlees boven de kooltjes van zijn grill. In de achtertuin, gehuld in schort, waant de huisvrouw, hi...

12-01-2017 19:55

Moussaka

De Aardappeleters - Moussaka

Als de aardappeleter even geen lasagne lust, gaat hij naar de Griek. Het iconische gerecht dat daar de menukaart siert is moussaka. Alleen: Geen enkele ... Als de aardappeleter even geen lasagne lust, gaat hij naar de Griek. Het iconische g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Aardappeleters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Aardappeleters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Aardappeleters bij De Aardappeleters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Aardappeleters. Heb je een uitzending van De Aardappeleters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Aardappeleters gemist

Uitzending gemist van De Aardappeleters? Hier kun je alle uitzendingen van De Aardappeleters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord