Programma gemist?

Ross tijdens en Trencrom naar ondernemen een riskante zeilexpeditie. Ondertussen tijdens sluit op het net zich langzaam rond uit de smokkelaarsbende. George het heeft zijn zinnen met op Elizabeth gezet door en zet zijn op tv mensen in om haar het naar zich toe naar te lokken. tijdens Caroline verzint op tv een plan door om met Dwight te kunnen trouwen, de maar uit krijgt de ene uit tegenslag na de andere van te verwerken. Demelza naar ziet het gevaar op en op tv probeert Ross te op tv waarschuwen.

Als door de koperader die op Francis voor zijn dood uit had ontdekt met waardeloos blijkt te de zijn, ziet Ross zich genoodzaakt het het een met Trencrom op een met akkoordje te gooien. op tv George tijdens probeert misbruik te op tv maken van de kersverse weduwe en van Dwight en Caroline naar worden naar tegengewerkt door haar oom Ray. op Ross in doet een uiterste poging tijdens om op Elizabeth te beschermen met en rakelt daarbij op oude gevoelens op, tot in ongerustheid van door Demelza.

Als een lid met uit van de smokkelaarsbende wordt opgepakt, gaat uit al van snel het de gerucht dat er met een informant in het spel is. op tv Alles een wijst erop naar dat Caroline zich met Unwin Trevaunance tijdens gaat verloven. Tijdens naar het feestmaal in bij haar oom doet in Elizabeth Ross met een bekentenis. tijdens George bedenkt een naar nieuw plan met om Ross ten val te brengen tijdens met en voert dat het uit, en Francis met vertelt Demelza eindelijk zijn vreselijke het geheim.

Ondanks door haar vergevorderde naar zwangerschap besluit Demelza toch uit vissen een naar te gaan. Ross en Francis smeden het nieuwe zakelijke plannen, tijdens de maar George gooit met roet in het op eten. Ross krijgt bezoek van van Trencrom, een smokkelaar naar die tijdens hem een twijfelachtig maar op tv verlokkelijk aanbod doet. Als Dwight naar meerdere gevallen door van scheurbuik constateert, uit schiet Caroline te hulp met in een poging op om indruk uit op naar hem te maken.

Ross op tv en Demelza dreigen financieel naar geruïneerd te tijdens worden, en mede op tv daardoor durft Demelza de nog altijd niet door te zeggen dat door ze zwanger is. George is van woedend op Jud, tijdens in die in de rechtszaal voor Ross door met gepleit heeft. Dwight schiet op tv Caroline te hulp. Francis doet de een een ultieme poging zich met Ross het te verzoenen en met nodigt het stel met bij hem op tv thuis uit, waar op tv Ross en Elizabeth het tijdens wel erg de goed met elkaar kunnen een op vinden.

Ross bereidt zich uit voor op in de rechtszitting, in de op tv wetenschap uit dat George hem de doodstraf naar wil tijdens bezorgen. Demelza probeert hem uit uit uit alle macht te steunen. Francis een heeft het last van een de slecht geweten en doet een poging van zich een met Ross te het verzoenen. Dwight krijgt de te maken met een buitengewoon van veeleisende patiënte. Francis met vertelt Verity wat met hij op met zijn het kerfstok heeft en neemt van een drastisch de besluit.

Door toedoen van naar George gaan met de kopersmelterijen alsnog naar failliet, ondanks verwoede tijdens inspanningen van uit Ross. Er breekt naar een difterie-epidemie uit, die tijdens ook de bewoners van de Trenwith in treft. Ondanks de familietwist snelt van Demelza hen te het hulp, tijdens met verstrekkende van gevolgen. Dwight kampt met een vreselijk met schuldgevoel en stort uit zich op de zijn naar zieke patiënten. Ross op tv krijgt een afschuwelijke klap te naar verwerken.

George is vastbesloten van het om de Carnmore kopersmelterijen failliet te de laten gaan. uit Mark komt op tv erachter dat Keren hem tijdens ontrouw is en verliest op zijn op zelfbeheersing, met rampzalige op gevolgen. Als blijkt dat door Verity is weggelopen met naar door kapitein Andrew Blamey, overlaadt Francis uit Ross het met bittere verwijten. George heeft de een naar aanlokkelijk aanbod voor Francis, maar er door schuilt een de addertje onder het door gras.

Seizoen 1 met - de Aflevering 6 - Britse dramaserie. Ross uit heeft de van het Carnmore-metaalbedrijf het een succesverhaal gemaakt, wat tegen de op zin naar van George is. uit De rivaliteit tussen de twee naar van mannen bereikt een hoogtepunt wanneer naar Ross naar het bod van George een op een lading koper overtreft. met een Dan verneemt Ross uit dat de gevangenis van Bodmin wordt op tv geplaagd tijdens door een uit koortsepidemie. Samen met Dwight dringt met hij het gebouw op binnen om Jim te tijdens redden en op tv ze treffen op hem halfdood aan. met Hun ontsnappingspoging door is succesvol, maar om alle op tv verdenking uit van zich af te het zetten, moet Ross het aanwezig zijn op het het grote bal van op tv George, waar de het mensen die Jim op tv hebben opgesloten de ook zullen door rondlopen.

Ross naar en Demelza zijn op dolblij met de geboorte van een met hun dochtertje. Verity kan met kapitein Andrew Blamey maar niet uit vergeten het en Demelza een probeert de twee weer bij op elkaar te brengen. in De ongelukkige Francis raakt op uit steeds dieper in de in problemen en Ross verzint een naar naar plan om onder uit het juk van de familie de Warleggan uit te op tv komen. Dan doet op Verity een op tv schokkende ontdekking die het haar hele toekomst op met het spel van zet.

Heel Trenwith naar is geschokt in door het plotselinge huwelijk van het op tv Ross en Demelza. een Charles vraagt Ross om de losgeslagen op Francis op tv bij te sturen. Demelza in en Verity raken hecht uit de bevriend. Ondertussen is er in tijdens de mijn nog tijdens steeds geen naar koper gevonden, tijdens en een voor het een trekken de investeerders zich met terug, tot grote frustratie van van naar Ross. De met familie Poldark viert samen in Kerst, maar ook de dat leidt tot een spanningen.

De in kopermijn Wheal Leasure tijdens wordt heropend, uit maar al heel snel komt naar er een het kink in de kabel. op tv Ross ontfermt zich over op tv Jim en Jinny, met een stel naar dat kampt een met bittere armoede. Het zoontje door van in Elizabeth en Francis door wordt geboren. op De doopplechtigheid wordt echter ruw verstoord door door nieuwe in tegenslag. Ross moet van voor de rechter verschijnen tijdens en met Demelza's vader staat voor de van deur om zijn van dochter op te van op tv eisen.

Ross besluit het de kopermijn van met zijn van vader opnieuw te openen het en roept daarbij de hulp op tv in van zijn een neef Francis. op tv Als hij zijn tijdens nicht Verity tijdens naar een bal begeleidt, een krijgt hij het het aan de stok met op tv George Warleggan. Verity door wordt verliefd op het uit kapitein Andrew Blamey, op maar dat valt niet bij het iedereen het in goede aarde en een grimmige naar naar familievete is het gevolg. Al een snel met loopt de situatie de volkomen uit de een hand.

Vanaf van vanavond zendt NPO 2 elke in zaterdag om 20:05 de uur de met Britse dramaserie Poldark tijdens uit. Het kostuumdrama uit gaat over met kapitein Ross Poldark, de die aan het einde op tv van de in 18 eeuw naar Cornwall terugkeert uit van nadat de Britten net door de Amerikaanse Onafhankelijkheids-oorlog hebben verloren. naar De serie is het gebaseerd op op de boeken van Winston uit Graham en is de een een remake van de gelijknamige BBC-serie uit uit de jaren het 70 van met de een vorige eeuw. Vanaf vanavond is de het eerste seizoen, dat uit het in 2015 voor het met eerst op tv met was, te zien met op NPO met 2. Het is 1783. van Ross Poldark keert na drie naar jaar vechten in Amerika op tv terug naar tijdens Cornwall. Daar hoort hij een dat zijn naar vader is van overleden en dat zijn naar grote liefde Elizabeth de inmiddels met een op ander een is verloofd. Als hij uit naar de markt gaat, is door het hij er getuige van dat uit enkele bandieten een straatkind in uit aanvallen. Ondertussen probeert zijn met oom hem te het bewerken om Cornwall voorgoed het te van verlaten.

juni 2019
15-06-2019 19:00

Poldark

Poldark - Poldark

Ross en Trencrom ondernemen een riskante zeilexpeditie. Ondertussen sluit het net zich langzaam rond de smokkelaarsbende. George heeft zijn zinnen op Elizabeth gezet en zet zijn mensen in om haar naar zich toe te lokken. Caroline verzint ee...

08-06-2019 19:00

Poldark

Poldark - Poldark

Als de koperader die Francis voor zijn dood had ontdekt waardeloos blijkt te zijn, ziet Ross zich genoodzaakt het met Trencrom op een akkoordje te gooien. George probeert misbruik te maken van de kersverse weduwe en Dwight en Caroline worde...

01-06-2019 19:00

Poldark

Poldark - Poldark

Als een lid van de smokkelaarsbende wordt opgepakt, gaat al snel het gerucht dat er een informant in het spel is. Alles wijst erop dat Caroline zich met Unwin Trevaunance gaat verloven. Tijdens het feestmaal bij haar oom doet Elizabeth Ross...

25-05-2019 19:00

Poldark

Poldark - Poldark

Ondanks haar vergevorderde zwangerschap besluit Demelza toch uit vissen te gaan. Ross en Francis smeden nieuwe zakelijke plannen, maar George gooit roet in het eten. Ross krijgt bezoek van Trencrom, een smokkelaar die hem een twijfelachtig ...

18-05-2019 19:00

Aflevering 3

Poldark - Aflevering 3

Ross en Demelza dreigen financieel geruïneerd te worden, en mede daardoor durft Demelza nog altijd niet te zeggen dat ze zwanger is. George is woedend op Jud, die in de rechtszaal voor Ross gepleit heeft. Dwight schiet Caroline te hulp. Fra...

11-05-2019 19:00

Aflevering 1

Poldark - Aflevering 1

Ross bereidt zich voor op de rechtszitting, in de wetenschap dat George hem de doodstraf wil bezorgen. Demelza probeert hem uit alle macht te steunen. Francis heeft last van een slecht geweten en doet een poging zich met Ross te verzoenen. ...

23-02-2019 20:00

Aflevering 8

Poldark - Aflevering 8

Door toedoen van George gaan de kopersmelterijen alsnog failliet, ondanks verwoede inspanningen van Ross. Er breekt een difterie-epidemie uit, die ook de bewoners van Trenwith treft. Ondanks de familietwist snelt Demelza hen te hulp, met ve...

16-02-2019 20:00

Aflevering 7

Poldark - Aflevering 7

George is vastbesloten om de Carnmore kopersmelterijen failliet te laten gaan. Mark komt erachter dat Keren hem ontrouw is en verliest zijn zelfbeheersing, met rampzalige gevolgen. Als blijkt dat Verity is weggelopen met kapitein Andrew Bla...

09-02-2019 20:05

Poldark

Poldark - Poldark

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse dramaserie. Ross heeft van het Carnmore-metaalbedrijf een succesverhaal gemaakt, wat tegen de zin van George is. De rivaliteit tussen de twee mannen bereikt een hoogtepunt wanneer Ross het bod van George o...

02-02-2019 20:05

Aflevering 5

Poldark - Aflevering 5

Ross en Demelza zijn dolblij met de geboorte van hun dochtertje. Verity kan kapitein Andrew Blamey maar niet vergeten en Demelza probeert de twee weer bij elkaar te brengen. De ongelukkige Francis raakt steeds dieper in de problemen en Ross...

26-01-2019 20:05

Aflevering 4

Poldark - Aflevering 4

Heel Trenwith is geschokt door het plotselinge huwelijk van Ross en Demelza. Charles vraagt Ross om de losgeslagen Francis bij te sturen. Demelza en Verity raken hecht bevriend. Ondertussen is er in de mijn nog steeds geen koper gevonden, e...

19-01-2019 20:05

Aflevering 3

Poldark - Aflevering 3

De kopermijn Wheal Leasure wordt heropend, maar al heel snel komt er een kink in de kabel. Ross ontfermt zich over Jim en Jinny, een stel dat kampt met bittere armoede. Het zoontje van Elizabeth en Francis wordt geboren. De doopplechtigheid...

12-01-2019 20:05

Aflevering 2

Poldark - Aflevering 2

Ross besluit de kopermijn van zijn vader opnieuw te openen en roept daarbij de hulp in van zijn neef Francis. Als hij zijn nicht Verity naar een bal begeleidt, krijgt hij het aan de stok met George Warleggan. Verity wordt verliefd op kapite...

05-01-2019 20:05

Poldark: start seizoen 1

Poldark - Poldark: start seizoen 1

Vanaf vanavond zendt NPO 2 elke zaterdag om 20:05 uur de Britse dramaserie Poldark uit. Het kostuumdrama gaat over kapitein Ross Poldark, die aan het einde van de 18 eeuw naar Cornwall terugkeert nadat de Britten net de Amerikaanse Onafhank...

Poldark gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Poldark de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Poldark bij Poldark liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Poldark. Heb je een uitzending van Poldark gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Poldark gemist

Ross Poldark is een soldaat uit de 18e eeuw. Na de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog keert Ross terug naar zijn woonplaats in Engeland. A...

Uitzending gemist van Poldark? Hier kun je alle uitzendingen van Poldark kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord