Programma gemist?

Nu er tin op gevonden is de in Wheal tijdens Grace, stromen de werkzoekenden op tv van heinde en verre de toe. Elizabeth tijdens heeft heuglijk de nieuws voor George, die naar nu heer en meester in over Trenwith is. op tv Demelza een besluit met Jeremy naar Verity door te met vertrekken. Als hij naar hoort dat Caroline de verloofd is, monstert het Dwight aan bij de marine. het Geconfronteerd op tv met zoveel rampspoed beseft met Ross dat door hij niet langer werkloos kan door het toezien.

Demelza op tv voelt zich uit verraden en gekwetst en maakt haar in een opwachting op het bal van een Sir Hugh Bodrugan. Daar de door merkt ze al snel dat op tv hij niet de enige van is een die zijn tijdens zinnen op haar heeft tijdens gezet. Ross krijgt tijdens een onverwacht aanbod dat in een einde de kan maken aan al zijn een naar geldzorgen. George wil nog op steeds met Elizabeth trouwen en van doet haar de een met nieuw voorstel. De in reddingswerkers in de op mijn doen een op onverwachte vondst.

Ross en Dwight in moeten zich verantwoorden naar voor hun smokkelavonturen. een Nu hij het niet van met Caroline kan trouwen, wil een op tv gebroken Dwight aanmonsteren een bij in de marine. Ross bekent uit Demelza wat hij het met het geld op tv van de verkochte op aandelen heeft de gedaan. George zet op tv Elizabeth steeds tijdens verder onder druk, het tot afschuw van Ross. Als tijdens hij haar wil waarschuwen, van is het naar hek met van de dam. een In de mijn naar voltrekt zich een door ramp.

Ross en uit Trencrom ondernemen een een riskante zeilexpeditie. tijdens Ondertussen sluit op tv het net zich naar langzaam rond de smokkelaarsbende. de George heeft zijn van zinnen op op Elizabeth gezet en in zet zijn mensen in naar om haar naar door zich toe te lokken. Caroline de verzint een plan in in om met Dwight te kunnen in trouwen, maar krijgt de op tv ene een tegenslag na de andere te met verwerken. op tv Demelza ziet in het gevaar en probeert in Ross te op waarschuwen.

Als een de koperader die Francis voor het zijn dood had door naar ontdekt waardeloos blijkt te zijn, ziet tijdens Ross uit zich genoodzaakt het met Trencrom in op tv op een akkoordje uit te gooien. George probeert misbruik een te maken van de een het kersverse weduwe en Dwight en Caroline tijdens worden tegengewerkt door door haar oom het Ray. Ross doet een een uiterste poging de om Elizabeth te beschermen tijdens en rakelt met daarbij oude gevoelens op, met tot van ongerustheid van op tv Demelza.

Als van een lid van de door smokkelaarsbende wordt opgepakt, tijdens gaat door al snel het gerucht dat van er een naar informant in het naar spel is. van Alles wijst erop dat Caroline zich op tv het met Unwin Trevaunance gaat verloven. op Tijdens het feestmaal op tv bij een haar oom doet Elizabeth met Ross een bekentenis. George bedenkt in een nieuw het plan om Ross ten het op tv val te brengen en voert dat met uit, en Francis een van vertelt Demelza eindelijk zijn het vreselijke geheim.

Ondanks van haar vergevorderde zwangerschap een besluit Demelza toch een uit vissen op tv te gaan. Ross en Francis met smeden nieuwe een zakelijke plannen, op tv maar George gooit roet op tv in het eten. Ross een krijgt bezoek van Trencrom, het een smokkelaar op die hem een twijfelachtig tijdens maar verlokkelijk uit aanbod doet. Als Dwight met meerdere gevallen van het scheurbuik het constateert, schiet Caroline te hulp naar in op een poging om indruk op op hem te naar maken.

Ross en het Demelza dreigen financieel van geruïneerd te de worden, en mede daardoor durft het uit Demelza nog altijd van niet te zeggen dat ze in zwanger is. George door is woedend op Jud, in die naar in de rechtszaal voor van Ross met gepleit heeft. Dwight van schiet Caroline te hulp. Francis doet op in een ultieme poging zich met Ross op te van verzoenen en nodigt het door stel bij hem thuis van van uit, waar Ross met en Elizabeth het wel de erg goed met in elkaar kunnen tijdens vinden.

Ross het bereidt zich voor door op de rechtszitting, in door de uit wetenschap dat George hem de doodstraf een wil bezorgen. in Demelza probeert hem van uit alle macht te van steunen. van Francis heeft last van door een slecht geweten en een doet een poging het in zich met Ross te een verzoenen. Dwight naar krijgt te maken met tijdens een buitengewoon veeleisende patiënte. Francis de vertelt Verity wat in hij op op zijn kerfstok heeft een en een neemt een drastisch op tv besluit.

Door toedoen naar van tijdens George gaan de kopersmelterijen alsnog failliet, in ondanks verwoede inspanningen de tijdens van Ross. Er breekt een difterie-epidemie het uit, die uit ook de bewoners de van Trenwith treft. Ondanks van tijdens de familietwist snelt Demelza hen te naar door hulp, met verstrekkende gevolgen. Dwight kampt naar tijdens met een vreselijk schuldgevoel en stort op tv zich op zijn van zieke de patiënten. Ross krijgt door een afschuwelijke klap te de verwerken.

George in is vastbesloten om de het Carnmore kopersmelterijen failliet naar te laten gaan. Mark een komt erachter dat een Keren hem van ontrouw is met en verliest uit zijn zelfbeheersing, met rampzalige gevolgen. tijdens Als blijkt op tv dat Verity is de weggelopen met tijdens kapitein Andrew Blamey, met overlaadt Francis Ross met met bittere verwijten. met George heeft een aanlokkelijk van aanbod voor Francis, maar er door schuilt een addertje tijdens tijdens onder het gras.

Seizoen door 1 - uit Aflevering 6 - Britse dramaserie. Ross in heeft van het Carnmore-metaalbedrijf naar een succesverhaal gemaakt, van op tv wat tegen de zin van door George is. met De rivaliteit tussen de twee in mannen bereikt tijdens een hoogtepunt wanneer Ross de het bod naar van George in op een lading koper het overtreft. Dan verneemt Ross tijdens dat naar de gevangenis van uit Bodmin wordt een geplaagd door een het koortsepidemie. Samen met Dwight in dringt hij het tijdens gebouw binnen tijdens om Jim te redden de en ze treffen een hem halfdood naar aan. Hun ontsnappingspoging is succesvol, maar op om alle verdenking uit van zich af het te uit zetten, moet Ross een aanwezig zijn op het naar grote door bal van George, waar in de mensen die een Jim hebben opgesloten ook in zullen het rondlopen.

Ross en Demelza met een zijn dolblij met de geboorte de van hun dochtertje. van Verity uit kan kapitein Andrew Blamey van maar niet vergeten een en Demelza probeert de twee in weer bij van elkaar te brengen. op De ongelukkige met Francis raakt met steeds dieper in de problemen uit en Ross verzint een met plan om het onder het juk van het de tijdens familie Warleggan in uit te komen. Dan op doet Verity een tijdens schokkende ontdekking die haar hele van toekomst een op het spel op tv zet.

Heel op tv Trenwith is geschokt de door het plotselinge huwelijk door van Ross en Demelza. uit Charles vraagt Ross het om de uit losgeslagen Francis bij tijdens te sturen. Demelza tijdens en Verity raken van hecht bevriend. Ondertussen tijdens is de er in de mijn nog steeds door tijdens geen koper gevonden, op tv en een voor naar een trekken de in investeerders zich terug, tot grote uit frustratie van Ross. De uit met familie Poldark viert samen Kerst, van maar ook de dat leidt tot op tv spanningen.

De kopermijn tijdens Wheal Leasure wordt heropend, naar maar al heel door snel een komt er een een kink in de kabel. Ross door met ontfermt zich over de Jim en Jinny, een stel het dat op kampt met bittere armoede. Het zoontje het van tijdens Elizabeth en Francis wordt geboren. tijdens naar De doopplechtigheid wordt echter een ruw verstoord door nieuwe de tegenslag. Ross in moet voor van de rechter verschijnen in en Demelza's vader uit staat voor de deur de om zijn dochter op uit te naar eisen.

oktober 2019
13-07-2019 19:00

Poldark

Poldark - Poldark

Nu er tin gevonden is in Wheal Grace, stromen de werkzoekenden van heinde en verre toe. Elizabeth heeft heuglijk nieuws voor George, die nu heer en meester over Trenwith is. Demelza besluit met Jeremy naar Verity te vertrekken. Als hij hoor...

06-07-2019 19:00

Poldark

Poldark - Poldark

Demelza voelt zich verraden en gekwetst en maakt haar opwachting op het bal van Sir Hugh Bodrugan. Daar merkt ze al snel dat hij niet de enige is die zijn zinnen op haar heeft gezet. Ross krijgt een onverwacht aanbod dat een einde kan maken...

22-06-2019 19:00

Poldark

Poldark - Poldark

Ross en Dwight moeten zich verantwoorden voor hun smokkelavonturen. Nu hij niet met Caroline kan trouwen, wil een gebroken Dwight aanmonsteren bij de marine. Ross bekent Demelza wat hij met het geld van de verkochte aandelen heeft gedaan. G...

15-06-2019 19:00

Poldark

Poldark - Poldark

Ross en Trencrom ondernemen een riskante zeilexpeditie. Ondertussen sluit het net zich langzaam rond de smokkelaarsbende. George heeft zijn zinnen op Elizabeth gezet en zet zijn mensen in om haar naar zich toe te lokken. Caroline verzint ee...

08-06-2019 19:00

Poldark

Poldark - Poldark

Als de koperader die Francis voor zijn dood had ontdekt waardeloos blijkt te zijn, ziet Ross zich genoodzaakt het met Trencrom op een akkoordje te gooien. George probeert misbruik te maken van de kersverse weduwe en Dwight en Caroline worde...

01-06-2019 19:00

Poldark

Poldark - Poldark

Als een lid van de smokkelaarsbende wordt opgepakt, gaat al snel het gerucht dat er een informant in het spel is. Alles wijst erop dat Caroline zich met Unwin Trevaunance gaat verloven. Tijdens het feestmaal bij haar oom doet Elizabeth Ross...

25-05-2019 19:00

Poldark

Poldark - Poldark

Ondanks haar vergevorderde zwangerschap besluit Demelza toch uit vissen te gaan. Ross en Francis smeden nieuwe zakelijke plannen, maar George gooit roet in het eten. Ross krijgt bezoek van Trencrom, een smokkelaar die hem een twijfelachtig ...

18-05-2019 19:00

Aflevering 3

Poldark - Aflevering 3

Ross en Demelza dreigen financieel geruïneerd te worden, en mede daardoor durft Demelza nog altijd niet te zeggen dat ze zwanger is. George is woedend op Jud, die in de rechtszaal voor Ross gepleit heeft. Dwight schiet Caroline te hulp. Fra...

11-05-2019 19:00

Aflevering 1

Poldark - Aflevering 1

Ross bereidt zich voor op de rechtszitting, in de wetenschap dat George hem de doodstraf wil bezorgen. Demelza probeert hem uit alle macht te steunen. Francis heeft last van een slecht geweten en doet een poging zich met Ross te verzoenen. ...

23-02-2019 20:00

Aflevering 8

Poldark - Aflevering 8

Door toedoen van George gaan de kopersmelterijen alsnog failliet, ondanks verwoede inspanningen van Ross. Er breekt een difterie-epidemie uit, die ook de bewoners van Trenwith treft. Ondanks de familietwist snelt Demelza hen te hulp, met ve...

16-02-2019 20:00

Aflevering 7

Poldark - Aflevering 7

George is vastbesloten om de Carnmore kopersmelterijen failliet te laten gaan. Mark komt erachter dat Keren hem ontrouw is en verliest zijn zelfbeheersing, met rampzalige gevolgen. Als blijkt dat Verity is weggelopen met kapitein Andrew Bla...

09-02-2019 20:05

Poldark

Poldark - Poldark

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse dramaserie. Ross heeft van het Carnmore-metaalbedrijf een succesverhaal gemaakt, wat tegen de zin van George is. De rivaliteit tussen de twee mannen bereikt een hoogtepunt wanneer Ross het bod van George o...

02-02-2019 20:05

Aflevering 5

Poldark - Aflevering 5

Ross en Demelza zijn dolblij met de geboorte van hun dochtertje. Verity kan kapitein Andrew Blamey maar niet vergeten en Demelza probeert de twee weer bij elkaar te brengen. De ongelukkige Francis raakt steeds dieper in de problemen en Ross...

26-01-2019 20:05

Aflevering 4

Poldark - Aflevering 4

Heel Trenwith is geschokt door het plotselinge huwelijk van Ross en Demelza. Charles vraagt Ross om de losgeslagen Francis bij te sturen. Demelza en Verity raken hecht bevriend. Ondertussen is er in de mijn nog steeds geen koper gevonden, e...

19-01-2019 20:05

Aflevering 3

Poldark - Aflevering 3

De kopermijn Wheal Leasure wordt heropend, maar al heel snel komt er een kink in de kabel. Ross ontfermt zich over Jim en Jinny, een stel dat kampt met bittere armoede. Het zoontje van Elizabeth en Francis wordt geboren. De doopplechtigheid...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Poldark gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Poldark de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Poldark bij Poldark liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Poldark. Heb je een uitzending van Poldark gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Poldark gemist

Ross Poldark is een soldaat uit de 18e eeuw. Na de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog keert Ross terug naar zijn woonplaats in Engeland. A...

Uitzending gemist van Poldark? Hier kun je alle uitzendingen van Poldark kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!