Programma gemist?

De achtdelige het dramaserie Poldark: in van Love het & War wordt vanaf vanavond een uitgezonden bij het Net5. De Ierse acteur Aidan een Turner, uit bekend van The Hobbit, het vertolkt in de rol van Ross op tv Poldark, de naar achttiende-eeuwse held uit tijdens de verhalen van de naar bekende schrijver op Winston Graham. Poldark heeft tijdens de BAFTA Audience Award gewonnen in in 2016 op tv en is daarmee door de populairste serie met bij het publiek in een uit het Verenigd Koninkrijk. Het kostuumdrama een speelt zich in af in Zuidwest-Engeland, Cornwall. van Hier wordt uit Ross Poldark voor de keuze met gesteld: bij het naar leger gaan de of terecht staan voor een smokkelpraktijken. Hij op tv besluit te gaan op vechten in naar de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Maar tijdens als hij op tv drie jaar later terugkeert, wacht de de naar held een onaangename verrassing. Ross? naar vader is in overleden en zijn een grote liefde Elizabeth een (Heida Reed) is verloofd met het zijn bloedeigen neef naar Francis op (Kyle Soller), in de de veronderstelling dat met haar vroegere in minnaar is om van gekomen aan het front. Zo goed naar op tv en kwaad als het gaat op probeert het Ross een nieuw leven op op te bouwen. Hij redt met straatmeisje Demelza (Eleanor uit op Tomlinson) en zoekt troost bij de haar. De op tv vonk slaat tijdens over tussen de twee, maar toch door kan Ross zijn op eerste grote tijdens liefde met nooit echt helemaal van vergeten?

februari 2020
08-01-2017 21:15

Aflevering 2

Poldark - Aflevering 2

Ross Poldark is een soldaat uit de 18e eeuw. Na de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog keert Ross terug naar zijn woonplaats in Engeland. A...

08-01-2017 20:00

Nieuwe serie: Poldark

Poldark - Aflevering 1

De achtdelige dramaserie Poldark: in Love & War wordt vanaf vanavond uitgezonden bij Net5. De Ierse acteur Aidan Turner, bekend van The Hobbit, vertolkt de rol van Ross Poldark, de achttiende-eeuwse held uit de verhalen van de bekende schri...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Poldark gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Poldark de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Poldark bij Poldark liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Poldark. Heb je een uitzending van Poldark gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Poldark gemist

Ross Poldark is een soldaat uit de 18e eeuw. Na de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog keert Ross terug naar zijn woonplaats in Engeland. A...

Uitzending gemist van Poldark? Hier kun je alle uitzendingen van Poldark kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!