Programma gemist?

Aflevering een 1 - Mr. Frank naar Visser van gaat langs bij Karin op Zoeteman en haar buren in op Spijkenisse. Zij in hebben al tijdens jaren last door van mos, dat een van het dak hun met tuin in de valt. Ze probeert al op tv tijden de woningbouw de te bewegen het uit probleem op te lossen, in maar van tevergeefs. Ook in bezoekt Mr. Visser in Hilversum Corrie op tv van Vliet. Zij een heeft geen uit goede band de met haar buren; ze door voelt zich gepest. van Tot slot de geeft Mr. Visser advies aan het Carla het en Ron een uit Badhoevedorp. Op naar vrijdag de 13e is hun geliefde uit kater Dick gebeten uit tijdens door een vechthond. Gelukkig met is Dick er op na een bezoek aan de op tv dierenarts door bovenop gekomen, met maar de rekening daarvan heeft van de door eigenaar van de hond nog altijd tijdens niet het betaald.

Aflevering naar 11 - op tv Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tijdens tientallen het noodkreten binnen van in mensen met een juridisch een probleem waar naar ze zelf niet meer naar uitkomen. In van Mr. Frank Visser rijdt tijdens visite belt hij een in heel Nederland bij op tv de mensen van thuis aan om hen het in hun het woonkamer van het broodnodige in juridisch op advies te voorzien. Is hun in claim terecht of een onterecht?

Aflevering 10 tijdens - Dagelijks in krijgt Mr. Frank Visser tientallen de noodkreten een binnen van op mensen met een juridisch tijdens probleem waar met ze zelf niet meer uitkomen. op In met Mr. Frank Visser rijdt van visite belt hij in van heel Nederland een bij de mensen thuis aan op tv om hen in op een hun woonkamer van het door broodnodige juridisch met advies te voorzien. op Is hun claim terecht of door onterecht?

Aflevering 9 uit - Dagelijks krijgt Mr. de Frank Visser met tientallen noodkreten op binnen van uit mensen met een juridisch het probleem waar ze de zelf niet meer van uitkomen. In Mr. Frank naar Visser rijdt de visite belt uit hij in heel Nederland een bij de mensen tijdens thuis aan om uit hen in hun woonkamer op van het broodnodige de juridisch naar advies te voorzien. op Is hun claim terecht of onterecht? het De familie Akkermans door strijdt al 30 het jaar tegen de het champignonfabriek naast hun tijdens woning. Ze naar zijn de ten einde raad met maar ze willen niet zomaar afscheid het een nemen van hun geliefde in woning... En na een overstroming met in haar woning met zit Amanda door met een enorme schade. de Maar de naar verhuurder weigert de naar schade aan in haar vloer te van betalen. Amanda heeft van alles al geprobeerd maar op het blijft dweilen op tv met de kraan door open.

Aflevering in 8 - Dagelijks krijgt Mr. op tv Frank Visser tientallen uit naar noodkreten binnen van mensen met een een juridisch probleem waar met ze zelf tijdens niet meer uitkomen. in In Mr. door Frank Visser rijdt visite belt in hij op in heel de Nederland bij de mensen thuis aan door om hen door in hun de woonkamer van het uit broodnodige juridisch advies uit te voorzien. Is tijdens hun claim terecht of een onterecht? de Carry Klaver wordt gedwongen door om de schuur van in haar overleden man op te verwijderen, in door toedoen van de buurman. uit Mr. in Frank Visser doet alles wat in hij kan uit om van haar te helpen, maar op tv is het genoeg? En door in Den Haag worden van buurtbewoners horendol tijdens van de herrie van op langsrijdende trams. Er de wordt een geluidsexpert tijdens ingeschakeld een om te van bepalen of de op tv gemeente in overtreding met is.

Aflevering tijdens 7 - Dagelijks krijgt Mr. op Frank Visser met tientallen noodkreten binnen van van mensen met een op tv juridisch naar probleem waar ze zelf niet naar in meer uitkomen. In Mr. Frank Visser op in rijdt visite belt hij in heel door Nederland bij op de mensen uit thuis aan om hen in het uit hun woonkamer van het broodnodige juridisch uit advies te voorzien. door Is hun claim het terecht of op onterecht?

Aflevering 6 - in Dagelijks krijgt de Mr. Frank Visser tijdens tientallen noodkreten op tv binnen van mensen met uit een juridisch probleem waar van op ze zelf niet het meer uitkomen. In Mr. op Frank Visser rijdt visite een belt hij in heel tijdens Nederland bij met de mensen thuis tijdens aan om een hen in met hun woonkamer van het broodnodige juridisch uit door advies te voorzien. Is hun claim in terecht of onterecht? een tijdens Mr. Frank Visser gaat een langs bij Susan door en haar man van die continue in angst leven een tijdens met hun twee jonge de kinderen. Ze wonen op een het prachtige boerderij de in het op tv Drentse Nieuwe in Krimp. Alleen de een buurman zorgt voor levensgevaarlijke situaties het door met het een hoge snelheid het over hun erf tijdens te rijden op tv met enorme bouwmachines. Ook tijdens gaat hij op tv op bezoek bij Jan door Vriend. Jan is een in echte dierenvriend tijdens maar sinds met een groep katten zijn tuin met in uitwerpselen bevuilt, heeft van hij op extreme maatregelen bedacht. Tot slot met geeft Mr. op Frank in Visser advies aan op tv de familie Nobbe uit tijdens Den Haag. Zij zitten met met een tijdens nepleren bankstel in hun in maag.

Aflevering op tv 5 - tijdens Dagelijks krijgt Mr. Frank uit Visser tientallen noodkreten van binnen van mensen tijdens met een juridisch naar probleem waar ze zelf niet in uit meer uitkomen. In Mr. Frank Visser door rijdt het visite belt hij naar in heel Nederland bij de het mensen thuis op aan om de hen in naar hun woonkamer van het het broodnodige juridisch advies op tv te voorzien. Is hun claim van uit terecht of onterecht? Anique op tv heeft net een het zoontje gekregen en staat middenin naar het leven. Ze met woont in midden in Sittard maar het geniet van de de natuur door haar met volkstuintje. Ze heeft zelfs op de een imkercursus gevolgd en bijenkasten op tv gekocht. Maar naar nu heeft de gemeente zomaar de besloten een dat de volkstuintjes tijdens moeten verdwijnen om plaats het te maken voor naar een stadsgracht. op tv En dan Karel: deze vrolijke uit naar jongeman heeft geen probleem, maar naar volgens de RDW op tv wel: hij het wil namelijk motor rijden de terwijl uit hij maar 1 been heeft. En naar met dat is gevaarlijk uit zeggen ze.

Aflevering 4 - op Dagelijks krijgt Mr. met Frank Visser tientallen tijdens noodkreten binnen op tv van mensen met in een juridisch in probleem waar ze in zelf niet meer uit uitkomen. In Mr. Frank uit Visser rijdt visite belt naar hij in tijdens heel een Nederland bij de mensen thuis aan tijdens van om hen in hun woonkamer van het het broodnodige juridisch de het advies te voorzien. Is hun claim op het terecht of onterecht? Bij koeienhouder Jan uit Dirk kalft de uit kant door van de naar sloot langzaam af. op Dit is het gevolg op tv van baggerwerkzaamheden door het waterschap. het op tv De zaak blijft maar uit aanmodderen dus met het is tijd voor Mr. Frank naar Visser om advies in het uit te brengen. op tv En dan het trieste verhaal in van mevrouw op tv van Eeuwijk. Op de de begraafplaats waar zowel op tv haar in man en haar zoon liggen, een zorgt een oude boom het voor op tv veel overlast en verdriet. Kan door naar Mr. Frank Visser haar helpen uit om eindelijk van rust te in vinden?

Aflevering op 3 - Dagelijks krijgt in Mr. tijdens Frank Visser tientallen op noodkreten binnen van tijdens mensen met een juridisch probleem waar op ze zelf uit niet meer uitkomen. op In Mr. Frank het Visser rijdt visite belt op tv hij in op tv heel Nederland bij naar de mensen thuis van aan om het hen in de hun woonkamer van het uit broodnodige juridisch advies op te voorzien. door Is hun claim naar terecht of onterecht? een Mr. Frank Visser bezoekt van de 88-jarige Veronica in op het Brabantse uit Huijbergen. Ze tijdens is een hele goeie klusser in en door verzorgt dagelijks de vogeltjes in de op volière van op tv haar overleden man. Maar op op de buurman heeft een klimop in tegen op zijn schutting gepland die de volière op tv tijdens overwoekert en zorgt voor in allerlei problemen. En Mr. Frank met Visser gaat op langs van bij supermarkteigenaar Johan. uit Hij zijn vijf op tv medewerkers bedienen dagelijks alle inwoners het van het dorp. Maar het een sinds het aangrenzende restaurant het de parkeerterrein het achter de winkel helemaal heeft van afgesloten met enorme tijdens betonblokken, zit in Johan er helemaal het doorheen.

Aflevering 2 een - op Dagelijks krijgt Mr. Frank tijdens Visser tientallen het noodkreten binnen van mensen met een uit juridisch probleem waar uit ze zelf niet met meer naar uitkomen. In Mr. Frank tijdens Visser een rijdt visite belt hij in heel tijdens op tv Nederland bij de mensen een thuis aan om hen in in door hun woonkamer van het op broodnodige juridisch advies te door voorzien. Is hun claim van terecht of onterecht? van met Mr. Frank Visser van bezoekt hulphond Olaf, een met labrador die dag de in dag uit voor zijn een uit 64-jarige baasje in touw is. een Olaf is na van een aanvaring het met de agressieve het viervoeter van de buurman letterlijk van de gebeten tijdens hond naar en zijn baasje naar wil graag de honderden euro's op aan dierenartskosten verhalen. Maar de de tijdens buurman is niet van plan uit ook het maar iets te op betalen... Ook de gaat Mr. Frank Visser een richting het Zeeuwse Tholen in op een een poging landbouwer en naar frietbakker Jaap bij te staan uit op in zijn strijd tegen met de gemeente. een Jaap verbouwt niet het alleen aardappelen, hij met bakt er ook een friet van en uit dat doet ie volgens de gemeente door met illegaal.

Mr. in Frank Visser krijgt met dagelijks tientallen noodkreten binnen het van in mensen met een juridisch probleem met waar een ze zelf niet naar meer uitkomen. In 'Mr. Frank op tv Visser rijdt visite' belt in door hij in heel tijdens Nederland bij de mensen thuis in aan om hen in in hun woonkamer van met door het broodnodige juridisch advies te de voorzien. Is hun in claim het terecht of onterecht? Gelukkig weet tijdens Mr. naar Frank Visser zelfs door de moeilijkste probleemgevallen met met zijn kenmerkende doortastendheid in én humor naar van advies te voorzien. Het nieuwe naar seizoen met van 'Mr. Frank Visser rijdt een visite' de is vanaf vanavond elke maandag met om 21:30 uur met te zien op een SBS6. Mr. Frank Visser een gaat in van de eerste aflevering langs bij op tv de Hoogkamerlaan in uit Rijswijk. Na jaren in van tijdens hevige verwaarlozing het worden daar bijna driehonderd door sociale huurwoningen grondig het verbouwd.

Dagelijks krijgt door Mr. door Frank Visser tientallen noodkreten het binnen van mensen uit met een juridisch probleem waar een ze zelf uit niet meer uitkomen. In tijdens Mr. het Frank Visser rijdt visite belt in hij in van heel Nederland naar bij de mensen uit thuis aan om van hen in hun het woonkamer van het broodnodige een juridisch met advies te voorzien. naar Is hun claim terecht of een onterecht?

Dagelijks met krijgt Mr. Frank een Visser tientallen noodkreten binnen een van een mensen met een naar juridisch probleem waar ze zelf een niet meer uitkomen. op In Mr. Frank Visser op rijdt visite belt op hij in heel de Nederland bij de door met mensen thuis aan om hen in naar uit hun woonkamer van het broodnodige juridisch het advies op te voorzien. Is de hun claim terecht of de onterecht?

januari 2020
02-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 1 - Mr. Frank Visser gaat langs bij Karin Zoeteman en haar buren in Spijkenisse. Zij hebben al jaren last van mos, dat van het dak hun tuin in valt. Ze probeert al tijden de woningbouw te bewegen het probleem op te lossen, maar ...

19-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 11 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

12-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 10 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

05-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 9 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

29-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

22-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

15-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

30-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

23-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

16-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

09-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

02-04-2018 21:25

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In 'Mr. Frank Visser rijdt visite' belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonka...

26-06-2017 21:25

Aflevering 7

Mr. Frank Visser rijdt visite - Aflevering 7

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkame...

19-06-2017 21:30

Aflevering 6

Mr. Frank Visser rijdt visite - Aflevering 6

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkame...

12-06-2017 21:30

Aflevering 5

Mr. Frank Visser rijdt visite - Aflevering 5

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 19-12-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!