Programma gemist?

Aflevering het 3 - Mr. Visser rijdt uit weer tijdens het hele land door door en gaat het op visite bij met mensen die een juridisch probleem een hebben. een Mr. Visser zoekt tijdens de zaak tot op de de bodem uit het en komt voor naar iedereen met in een passend op advies.

Aflevering 2 - het In deze tijdens aflevering bezoekt Meester Visser met de Alkmaarse op Peggy Hovel. op Zij zegt geterroriseerd in te worden door het haar buurman, die van alles de over de schutting op gooit; van eieren door tot hondenpoep. op Peggy de heeft van alles geprobeerd tijdens om haar buurman naar te laten stoppen maar niets op helpt. Ze uit wil van Meester met Visser weten op wat ze nog kan op doen.

Aflevering 1 - naar Mr. naar Frank Visser gaat langs bij een Karin de Zoeteman en haar in buren in Spijkenisse. uit Zij hebben al jaren last van van mos, het dat van het naar dak hun tuin de in valt. tijdens Ze probeert al het tijden een de woningbouw te bewegen het probleem van op tv op te lossen, maar het tevergeefs. Ook bezoekt Mr. Visser door in Hilversum met Corrie van Vliet. op Zij heeft door geen goede band naar met haar buren; tijdens ze voelt zich gepest. het Tot slot geeft met Mr. Visser advies op aan uit Carla en Ron uit Badhoevedorp. de Op vrijdag de met 13e is hun tijdens geliefde kater Dick gebeten van door tijdens een vechthond. Gelukkig is Dick met er na een op tv bezoek aan tijdens de dierenarts bovenop op tv gekomen, uit maar de rekening daarvan heeft in de eigenaar van de de hond nog altijd met niet door betaald.

Aflevering naar 11 - Dagelijks krijgt de Mr. Frank Visser tientallen door uit noodkreten binnen van mensen met uit een juridisch met probleem waar naar ze zelf niet meer uitkomen. naar In Mr. Frank tijdens Visser in rijdt visite belt naar hij in heel het Nederland bij de naar mensen thuis aan in om hen in hun woonkamer in van het broodnodige een juridisch de advies te voorzien. Is hun het claim terecht het of onterecht?

Aflevering van 10 - naar Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen op noodkreten binnen naar van mensen met een in juridisch de probleem waar ze zelf van niet meer uitkomen. tijdens In Mr. Frank door Visser naar rijdt visite belt tijdens hij in heel Nederland bij door de mensen het thuis aan om hen het in hun woonkamer van in in het broodnodige juridisch advies te op voorzien. van Is hun claim terecht of een onterecht?

Aflevering met 9 - Dagelijks krijgt het Mr. Frank Visser naar tientallen noodkreten binnen de van mensen met tijdens een juridisch probleem van waar een ze zelf niet meer een uitkomen. In door Mr. Frank Visser rijdt tijdens visite belt met hij in heel Nederland bij de de mensen de thuis aan in om hen in hun woonkamer de van het broodnodige op juridisch naar advies te voorzien. Is hun claim uit terecht uit of onterecht? De in familie Akkermans strijdt al 30 de jaar uit tegen de champignonfabriek naast hun van woning. Ze met zijn ten einde raad van maar ze op tv willen niet zomaar een afscheid nemen van hun tijdens geliefde woning... En naar uit na een overstroming in haar uit woning zit op Amanda met een enorme naar schade. Maar in de verhuurder weigert de schade met aan haar uit vloer met te betalen. Amanda in heeft alles al door geprobeerd maar het op blijft dweilen met naar de kraan open.

Aflevering in 8 - Dagelijks krijgt Mr. een Frank een Visser tientallen noodkreten binnen van de mensen van met een juridisch probleem waar met ze in zelf niet op tv meer uitkomen. In van Mr. Frank Visser rijdt met visite belt hij in heel op tv Nederland bij het de mensen thuis tijdens aan tijdens om hen in hun een woonkamer van het tijdens broodnodige juridisch advies met te voorzien. Is hun uit claim terecht van of onterecht? Carry het Klaver wordt gedwongen tijdens om de schuur van van haar overleden man uit te verwijderen, door toedoen tijdens van in de buurman. op tv Mr. Frank Visser doet naar alles wat hij kan om de uit haar te helpen, maar is het het genoeg? En uit in Den het Haag worden in buurtbewoners horendol van de een herrie van langsrijdende trams. met Er op tv wordt een geluidsexpert een ingeschakeld om te bepalen of de het gemeente van in overtreding door is.

Aflevering 7 op tv - Dagelijks krijgt Mr. tijdens Frank Visser op tv tientallen noodkreten in binnen van uit mensen met een juridisch door probleem waar ze zelf uit niet meer uitkomen. op tv In Mr. het Frank Visser rijdt op tv visite belt hij in met heel Nederland bij de uit mensen op thuis aan op om hen in hun de woonkamer van het uit broodnodige juridisch advies te voorzien. op Is hun in claim uit terecht of onterecht?

Aflevering van 6 - tijdens Dagelijks krijgt Mr. Frank door Visser tientallen noodkreten binnen door van de mensen met een juridisch het probleem waar ze zelf niet tijdens meer naar uitkomen. In Mr. Frank door Visser rijdt visite op tv belt hij door in heel Nederland bij de in mensen door thuis aan om hen tijdens in hun woonkamer op van het broodnodige juridisch een advies te door voorzien. in Is hun claim terecht op tv of onterecht? Mr. uit Frank Visser tijdens gaat langs bij Susan en uit haar uit man die continue in angst leven in met hun de twee jonge het kinderen. Ze wonen op naar een prachtige van boerderij in door het Drentse Nieuwe Krimp. in Alleen de buurman door zorgt voor levensgevaarlijke situaties door het met een tijdens hoge een snelheid over hun erf te rijden van met enorme bouwmachines. een Ook gaat hij op tv op bezoek uit bij op Jan Vriend. Jan is tijdens een echte dierenvriend maar op sinds in een groep katten zijn een tuin met uitwerpselen bevuilt, heeft op tv hij de extreme maatregelen bedacht. uit Tot slot geeft Mr. uit Frank Visser advies aan uit de familie met Nobbe uit op Den Haag. Zij tijdens zitten met een nepleren het bankstel in hun het maag.

Aflevering 5 naar - Dagelijks krijgt Mr. tijdens Frank Visser tientallen naar noodkreten binnen van het op mensen met een juridisch probleem waar op tv ze met zelf niet meer op uitkomen. In Mr. Frank tijdens Visser rijdt visite belt van hij met in heel Nederland bij de in mensen door thuis aan om hen in met het hun woonkamer van het broodnodige met juridisch advies te in voorzien. Is hun claim de terecht in of onterecht? Anique uit heeft net een het zoontje gekregen en tijdens staat middenin het leven. Ze met woont midden in met van Sittard maar geniet het van de natuur door haar volkstuintje. de van Ze heeft zelfs het een imkercursus gevolgd en bijenkasten gekocht. van de Maar nu heeft de gemeente door zomaar besloten het dat de door volkstuintjes moeten verdwijnen om plaats op te maken voor de een stadsgracht. En dan door Karel: deze de vrolijke uit jongeman heeft geen probleem, maar volgens in de RDW wel: in een hij wil namelijk motor rijden terwijl het op tv hij maar 1 been heeft. En een dat is gevaarlijk in op tv zeggen ze.

Aflevering op 4 - Dagelijks in krijgt Mr. Frank Visser naar tientallen naar noodkreten binnen van tijdens mensen met een juridisch probleem van waar ze zelf niet van meer uitkomen. door In uit Mr. Frank Visser rijdt visite belt uit met hij in heel Nederland het bij de mensen thuis aan een om op tv hen in hun op tv woonkamer van het tijdens broodnodige juridisch advies te tijdens voorzien. Is hun claim op terecht of in onterecht? Bij koeienhouder Jan op Dirk kalft de op tv kant het van de sloot tijdens langzaam af. Dit is uit het gevolg van baggerwerkzaamheden van door door het waterschap. De zaak een blijft maar aanmodderen van dus uit het is tijd voor uit Mr. Frank Visser om advies uit uit met te brengen. op tv En dan het trieste verhaal in van mevrouw op tv van Eeuwijk. Op naar de begraafplaats de waar zowel haar man uit en haar zoon liggen, zorgt in met een oude boom het voor veel overlast en verdriet. Kan van met Mr. Frank Visser haar helpen met om op tv eindelijk rust te door vinden?

Aflevering op tv 3 - Dagelijks krijgt Mr. met van Frank Visser tientallen noodkreten binnen van uit door mensen met een juridisch probleem waar in ze op zelf niet meer uitkomen. In van van Mr. Frank Visser rijdt van visite belt door hij in heel Nederland bij de het mensen het thuis aan om hen in uit hun woonkamer van een het op broodnodige juridisch uit advies te voorzien. Is hun met claim terecht of onterecht? de Mr. met Frank Visser bezoekt de de 88-jarige Veronica een in het Brabantse Huijbergen. Ze in is een hele uit goeie klusser en met verzorgt dagelijks de naar vogeltjes naar in de volière van haar op tv overleden het man. Maar de door buurman heeft een uit klimop tegen zijn tijdens schutting gepland die een de volière overwoekert in en zorgt voor op allerlei problemen. En een Mr. Frank het Visser gaat langs de bij supermarkteigenaar Johan. tijdens Hij zijn vijf medewerkers bedienen het dagelijks alle inwoners van het het dorp. het Maar sinds een het aangrenzende restaurant de het parkeerterrein van achter de winkel helemaal heeft afgesloten in tijdens met enorme betonblokken, zit Johan er naar helemaal door doorheen.

Aflevering in 2 - Dagelijks krijgt naar Mr. door Frank Visser tientallen op noodkreten binnen van mensen met een in juridisch tijdens probleem waar op ze zelf niet meer in uitkomen. In met Mr. Frank Visser in rijdt visite belt hij in heel het Nederland bij de tijdens mensen thuis de aan om op hen in hun in woonkamer van met het broodnodige juridisch advies het te voorzien. Is hun een claim terecht naar of onterecht? Mr. naar Frank Visser bezoekt hulphond Olaf, door een op labrador die dag in dag in uit voor door zijn 64-jarige op baasje in touw door is. Olaf een is na een het aanvaring met de agressieve viervoeter van met de op tv buurman letterlijk de gebeten hond in en in zijn baasje tijdens wil graag de honderden euro's op aan dierenartskosten in verhalen. Maar de buurman op tv is met niet van plan ook van maar iets door te betalen... Ook gaat tijdens Mr. Frank Visser richting op tv het Zeeuwse Tholen in naar een door poging landbouwer en frietbakker Jaap uit bij te staan van in op zijn strijd uit tegen de gemeente. Jaap verbouwt door niet alleen met aardappelen, hij de bakt er ook friet van de en het dat doet ie volgens de een gemeente van illegaal.

Mr. Frank Visser met krijgt dagelijks tijdens tientallen noodkreten het binnen van met mensen met een van juridisch probleem waar van ze zelf niet meer uitkomen. In een 'Mr. van Frank Visser op rijdt visite' belt hij met in heel Nederland met bij de mensen thuis op tv aan om hen in de hun woonkamer van uit het broodnodige door juridisch advies de te voorzien. naar Is hun claim terecht of naar onterecht? Gelukkig weet uit Mr. Frank Visser zelfs van met de moeilijkste probleemgevallen op met zijn kenmerkende doortastendheid én de humor van advies te de voorzien. Het nieuwe seizoen het van door 'Mr. Frank Visser rijdt de visite' is met vanaf vanavond elke maandag om uit 21:30 het uur te zien op met SBS6. Mr. Frank Visser gaat een in van de eerste de aflevering langs bij de Hoogkamerlaan in met Rijswijk. Na jaren door van hevige verwaarlozing tijdens in worden daar bijna de driehonderd sociale huurwoningen grondig een verbouwd.

Dagelijks krijgt uit Mr. Frank Visser tientallen naar noodkreten door binnen van mensen met het een het juridisch probleem waar in ze zelf niet meer uitkomen. door In Mr. Frank van Visser rijdt het visite belt hij in met heel de Nederland bij de mensen de thuis aan om hen in in hun woonkamer het van het broodnodige een juridisch advies te voorzien. uit Is uit hun claim terecht door of onterecht?

januari 2019
16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

09-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - In deze aflevering bezoekt Meester Visser de Alkmaarse Peggy Hovel. Zij zegt geterroriseerd te worden door haar buurman, die van alles over de schutting gooit; van eieren tot hondenpoep. Peggy heeft van alles geprobeerd om ha...

02-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 1 - Mr. Frank Visser gaat langs bij Karin Zoeteman en haar buren in Spijkenisse. Zij hebben al jaren last van mos, dat van het dak hun tuin in valt. Ze probeert al tijden de woningbouw te bewegen het probleem op te lossen, maar ...

19-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 11 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

12-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 10 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

05-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 9 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

29-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

22-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

15-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

30-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

23-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

16-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

09-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

02-04-2018 21:25

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In 'Mr. Frank Visser rijdt visite' belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonka...

26-06-2017 21:25

Aflevering 7

Mr. Frank Visser rijdt visite - Aflevering 7

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkame...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord