Programma gemist?

Seizoen het 5 - Aflevering 8 - uit Magazine waarin Frank tijdens Visser door mensen met juridische problemen naar bezoekt. Meester Visser op gaat naar Purmerland, waar Janny naar al jaren met de een gat in uit haar grond het zit. De woningbouw heeft in deze gemaakt in om onderzoek te de doen, door maar Janny krijgt het maar niet tijdens voor uit elkaar om met het gat te laten maken. Meester met Visser adviseert haar. op En Bouke en op het Marja uit Goingarijp kopen voor naar ruim 3.000 euro via op tv een op veilingwebsite een aantal kunstobjecten. een Maar als in deze thuis worden naar afgeleverd, blijken ze beschadigd. Bouke het van en Marja willen hun het geld terug, maar krijgen uit dat niet door voor elkaar omdat ze in de een wirwar een aan voorwaarden terechtkomen. uit Meester door Visser brengt duidelijkheid.

In door deze aflevering van met Mr. Frank Visser rijdt visite op tv moet Frank Visser het de problemen op van een tijdens geblokkeerd tv-signaal en met een verwijderd graf zien van op te lossen. Bomen blokkeren in tv-signaal In het Limburgse van Ittervoort wonen door Huub en zijn zus op Bianca samen op in een met fijn appartement. Ze delen een van uit grote passie; tv-kijken. Ze hebben het speciaal de daarvoor twee schotels waarmee ze vele uit internationale zenders zouden een moeten met ontvangen. Maar niets is minder een waar, want door ze worden naar een eigen zeggen gedwarsboomd naar door de bomen tegenover de met hun appartement waardoor een ze geen signaal naar hebben. Rake klappen Meneer Beusenberg ontvangt het Meester Visser op de begraafplaats tijdens waar in zijn ouders begraven door liggen. Hij is boos maar een bovenal door verdrietig, want het graf op is in zonder zijn medeweten opgezegd en de de steen tijdens is verwijderd. En de door ruzie tussen in boer Toon en de zijn broer over met een stuk een grond loopt zó door hoog op, dat er zelfs rake met klappen tijdens vallen.

Aflevering 6 van - Mr. met Visser rijdt op tv weer het hele land door naar en gaat op het visite het bij mensen die een door juridisch probleem hebben. Mr. door Visser zoekt de het zaak tot op door de bodem uit uit en komt voor iedereen op van met een passend advies. Marjorie het uit het Rotterdam wordt kotsmisselijk op van het balkon van met de buurman; de deze ligt namelijk in vol met duivenstront en is naar zó smerig, dat Marjorie door haar eigen balkon op in niet eens durft te gebruiken. Haar een in buurman weigert het op te van ruimen en de het gemeente en van woningbouw kunnen niets voor haar op tv betekenen. In Veenendaal van hebben bewoners op enorm veel in schade en last van een in niet onderhouden een bos dat grenst aan naar de de parkeerplaats. Deze de 'jungle' is eigendom een van een verzorgingshuis, maar uit zij weigeren het te onderhouden. in En Meester Visser door probeert orde te een de scheppen in een burenruzie in op Oud-Beijerland. Al ruim tijdens 10 jaar liggen de naar buren met van elkaar overhoop over een van een alles en nog wat; aan met Meester het Visser de taak om met over al deze het punten een juridisch advies van te uit geven.

Aflevering 5 tijdens - op tv Mr. Visser rijdt weer het uit hele op land door en gaat op op visite bij mensen die van een juridisch probleem het hebben. Mr. door Visser zoekt het de zaak tot tijdens op de bodem uit naar en komt op tv voor iedereen met een passend de advies. Meester een Visser op tv rijdt naar Tilburg waar het buurtbewoners last hebben van tijdens snelheidsduivels, die denken het dat de door straat een op tv racebaan is. De bewoners in zijn inmiddels zó klaar met op tv een deze gevaarlijke situatie, dat ze op tv van Meester door Visser advies willen over wat de ze naar hiertegen kunnen doen. In het op tv de Gelderse Loenen koopt Marianne een paard naar van haar op vriendin, maar het dier een overlijdt vóórdat uit deze met bij Marianne in de wei met staat. Ze heeft het met een paard dan al wel betaald, maar op tv haar tijdens vriendin weigert het op tv geld terug te geven. En de mevrouw door Vink uit Rhenen heeft een op groot probleem; naar haar man past tijdens met in zijn rollator niet in de in lift omdat uit daar een een los stoeltje in uit staat. Ze eist dat op tv de VVE op tv een klapstoeltje plaatst maar door zij zien dat niet een zitten. tijdens Mevrouw Vink wil het van Meester Visser uit weten of ze in de VVE hiertoe kan de verplichten.

Aflevering in 4 - naar Meester Visser bezoekt Gitte naar en haar vriend door Leonard in Groningen. Gitte voelt een de zich beperkt in de haar vrijheid omdat naar ze een zwembad de werd uitgestuurd vanwege haar stringbadpak. tijdens Ze vindt dit met naar eigen op zeggen in tijdens strijd met Artikel uit 1 van de grondwet en wil door van Meester Visser het weten tijdens of dat ook echt van zo is. Daarna adviseert in Meester Visser een het gezin uit een Zwolle dat van al een jaar lang geen in gebruik kan maken in van in hun badkamer. De klusjesman heeft naar de verbouwing met namelijk door ernstig verknald; er komt alleen maar door gloeiendheet water uit het de kraan, de uit wc hangt los met en de op tegels op zijn scheef geplaatst. En meester Visser naar bezoekt het Koos en Frances naar op hun op tv campingplaats waar ze al tientallen uit jaren met veel plezier met komen. Ze naar dreigen deze geliefde plek met uit kwijt te raken omdat met de camping de wordt opgedoekt en willen van op tv Meester Visser weten wat met ze tijdens hier nog tegen kunnen op tv doen.

Aflevering 3 van - Mr. door Visser rijdt weer op het hele land door door en gaat op in visite bij mensen die door een juridisch in probleem hebben. tijdens Mr. Visser zoekt de zaak een tot met op de bodem naar uit en komt voor op iedereen een met een passend de advies. Meester Visser rijdt voor een de eerste visite naar naar het een nieuwbouwwijk in Vroomshoop. Kersverse bewoners op tv Nettie en Bert-Jan op tv op tv hebben in hun tuin zand laten de storten een door een een professioneel bedrijf. Maar dat van bedrijf heeft volgens op tv Nettie en Bert-Jan veel te op tv veel met zand in rekening gebracht. een De met situatie van mevrouw van der Zijpp door een uit Boskoop lijkt uitzichtloos naar nu haar buurman een schuur in gaat bouwen pal in op tv voor haar raam. In Alphen aan op den Rijn hebben de bewoners enorm uit veel met last van een tijdens containerruimte onder hun het flat. Het stinkt, trekt ongedierte naar aan en tijdens is geen gezicht! Maar na uit jarenlang klagen zit van er op geen schot uit in de zaak en daarom op tv heeft de bewonerscommissie een onder leiding de van voorzitter Francis Meester van Visser's op hulp ingeroepen

Aflevering 2 - naar Mr. de Visser rijdt de weer het hele in land door en gaat op tijdens visite bij mensen die door een de juridisch probleem een hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tijdens tot op door de bodem uit door en het komt voor iedereen naar met een passend advies. Meester Visser een gaat de op visite bij John en uit Marie door in het Limburgse Ittervoort. Zij van van wonen in een in woonwagen en hebben voor de deur het twee parkeerplaatsen. tijdens Prima in orde op zou je denken, een maar niets is op tv minder van waar want de eikenboom naast van het parkeerterrein zorgt voor op schade aan het de auto van het John. Meester Visser in rijdt door naar de een haven door in Aalsmeer waar met hij opgewacht het wordt door bootliefhebber Eric. Hij wil een advies over van wat hij een kan doen nu de naar gloednieuwe cabrioletkap uit op zijn boot onbruikbaar is; naar van hij is voor ruim 3000 met euro het schip tijdens in gegaan op en kan niet op eens varen! Daarna de gaat Meester Visser uit naar Nieuwkoop tijdens waar Peter horendol wordt naar van het onophoudend geblaf een van de een ruim 20 met honden van de naar buurman.

Vanavond start de een nieuw het seizoen van met Mr. Frank Visser rijdt visite. De met afleveringen zijn de van komende naar acht donderdagen om 21:30 uur door te uit zien op een SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt naar dagelijks tientallen noodkreten binnen van een mensen met een een juridisch probleem waar naar het ze zelf niet meer op tv uitkomen. Juridisch advies In tijdens Mr. Frank Visser rijdt visite belt op hij in met heel Nederland bij de met het mensen thuis aan om hen in in hun woonkamer van een het broodnodige door juridisch door advies te voorzien. Humor Is op tv hun claim terecht het of onterecht? Gelukkig weet van mr. Frank Visser een zelfs de moeilijkste in probleemgevallen met op tv zijn kenmerkende doortastendheid én humor naar van het advies te voorzien.

Aflevering het 8 - Meester Visser gaat in op visite met bij op kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn van creatieve bestaan staat tijdens op dit moment eigenlijk tijdens het stil door overlast van van trillingen. Peter tijdens verdenkt zijn buurman de er namelijk van een illegale een wasserij te in hebben. Meester de Visser onderzoekt de zaak door want zijn er naar überhaupt wel trillingen en de waar komen die naar dan uit vandaan?

Aflevering op 7 - Jitske in uit Diepenheim op heeft dringend juridisch tijdens advies nodig. Na klachten van in haar buren moet van haar geliefde Mammalouwagen namelijk op weg, in tot groot verdriet. op tv Jitske wil van Meester Visser uit weten wat ze op tv nog kan het doen. op Meester Visser bezoekt op daarna naamgenoten meneer en mevrouw een Visser uit Koog aan de de een Zaan. Zij hebben uit last van de buren en in weten niet naar waar ze op tv moeten aankloppen met het hun klachten. Meester Visser heeft met door de wijkagent uitgenodigd en van samen bekijken de en beoordelen ze de van situatie

Aflevering naar 6 - In de muziekwijk het het in Rijswijk is een de sfeer bedroefd, nadat een er twee belangrijke de bushaltes zijn komen te vervallen. uit Bewoners het zijn het door daar helemaal niet het mee eens, ze protesteren het en voeren actie, op maar zonder resultaat. Ze tijdens komen bijeen uit in het buurthuis om een van naar Meester Visser te horen op tv wat ze door nog kunnen doen. Daarna vertrekt van Meester in Visser naar Geertruidenberg waar de Kees het behoorlijk uit aan de stok met heeft met op zijn buurman. De op buurman plaatste namelijk een van aanbouw waar Kees helemaal niet een blij mee naar is; het een is lelijk door en zijn tuin is erdoor met vernield. Meester Visser adviseert in hem op tv over de mogelijkheden van die er nog op zijn

Aflevering 5 - op Meester Visser bezoekt van de bakkerij van door de van familie Van Laar. De familie in is zes naar weken ovenloos op tv geweest en zijn daardoor veel naar inkomsten misgelopen. Ze naar willen op tv zich niet uit de kaas van het het brood laten eten en willen het met daarom van Meester Visser het weten waar naar ze recht op hebben. op Ook gaat Meester Visser op tv op in visite bij Theo uit in Delft. Volgens hem miste zijn door arts de een diagnose keelkanker; toen Theo het in een tijdens ander ziekenhuis werd tijdens onderzocht bleek hij een op zeven plekken op tv kanker tijdens te hebben. Theo uit wil excuus en wil van Meester tijdens Visser weten hoe het hij met dit kan de realiseren.

Aflevering 4 - in Meester Visser bezoekt het Gerda en met haar man Lucky de uit Rijssen. Gerda heeft naar een zeldzame op tv Amerikaanse oldtimer. op tv Maar door schade, door naar toedoen van een het buurman, kan op ze de door auto al jaren niet door gebruiken. Ze wil weten met hoe naar ze de schade op alsnog hersteld en vergoed kan tijdens krijgen. Ook gaat Meester op Visser het langs bij naar Emmy uit Zwaag. Zij dacht haar op droombadkamer te hebben op gekocht, van maar de badkamer werd helemaal in verkeerd op tv geplaatst. Zo is op tv het opstapje van veel te hoog, het een toilet hangt los en op tv er zitten overal een scherpe randjes. Margriet de en Rob van Dijkhuizen de willen van Meester op Visser weten naar wat ze tijdens kunnen doen met tegen hun buurman, die hun op geliefde op tv bomen in de in tuin maar blijft de vernielen.

Aflevering naar 3 - Mr. op tv Visser rijdt weer op het hele land door een en op gaat op visite bij mensen die het een juridisch naar probleem door hebben. Mr. Visser zoekt op de zaak tot op de het bodem van uit en komt voor een iedereen met een passend de een advies.

Aflevering tijdens 2 - in In deze aflevering door bezoekt Meester Visser de het Alkmaarse Peggy Hovel. Zij zegt tijdens geterroriseerd te het worden door haar buurman, met die met van alles over de schutting op tv gooit; van eieren naar tot het hondenpoep. Peggy heeft van uit alles de geprobeerd om haar buurman te de laten stoppen maar niets met naar helpt. Ze wil van Meester Visser naar door weten wat ze op nog kan doen.

februari 2020
19-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester Visser gaat naar Purmerland, waar Janny al jaren met een gat in haar grond zit. De woningbouw heeft deze gemaakt om onderzoek te doen,...

12-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite moet Frank Visser de problemen van een geblokkeerd tv-signaal en een verwijderd graf zien op te lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het Limburgse Ittervoort wonen Huub en zijn zus B...

05-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Marjorie uit Rotterdam wordt ...

28-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt naar Til...

21-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gitte en haar vriend Leonard in Groningen. Gitte voelt zich beperkt in haar vrijheid omdat ze een zwembad werd uitgestuurd vanwege haar stringbadpak. Ze vindt dit naar eigen zeggen in strijd met Artikel...

14-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt voor de ...

07-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser gaat op visite...

31-10-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende acht donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met ...

20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

09-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - In deze aflevering bezoekt Meester Visser de Alkmaarse Peggy Hovel. Zij zegt geterroriseerd te worden door haar buurman, die van alles over de schutting gooit; van eieren tot hondenpoep. Peggy heeft van alles geprobeerd om ha...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 19-12-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!