Programma gemist?

Vanavond start met een nieuw seizoen van van naar Mr. Frank Visser van rijdt visite. De afleveringen zijn de door komende donderdagen om op tv 21:30 uur te op tv zien op van SBS6. Noodkreten Mr. door Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten in binnen van mensen door op tv met een juridisch probleem op waar ze zelf tijdens niet meer uitkomen. Juridisch advies In door Mr. Frank Visser rijdt op visite belt op hij in heel met Nederland bij de mensen van thuis uit aan om hen op tv in hun door woonkamer van het broodnodige juridisch advies de te tijdens voorzien. Droomhuis wordt in nachtmerrie In de eerste door aflevering gaat mr. Visser onder andere op in naar Purmerend, waar Gerrit in en Hennie hun droomhuis bouwden. uit de Maar die droom eindigde in een in nachtmerrie nadat in de gemeente 20 containerwoningen op tv een uit de grond in stampte.

Seizoen met 5 - uit Aflevering 8 - Magazine waarin Frank de met Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester in Visser gaat naar een Purmerland, waar naar Janny al jaren naar met het een gat in de haar grond zit. De woningbouw heeft tijdens deze door gemaakt om op tv onderzoek te doen, maar door Janny krijgt het maar niet op voor naar elkaar om het op tv gat te laten van maken. Meester Visser van adviseert haar. En naar Bouke en Marja uit Goingarijp de kopen het voor ruim het 3.000 euro via een veilingwebsite op een aantal door kunstobjecten. Maar als in deze thuis de worden afgeleverd, blijken naar ze beschadigd. Bouke en Marja willen uit hun van geld terug, maar krijgen dat naar tijdens niet voor elkaar omdat van ze in een wirwar tijdens aan voorwaarden terechtkomen. tijdens Meester Visser door brengt duidelijkheid.

In een deze aflevering van Mr. van Frank Visser rijdt in visite moet Frank Visser het de problemen door van een geblokkeerd een tv-signaal en een de verwijderd de graf zien op uit te lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het met Limburgse in Ittervoort wonen Huub de en zijn zus Bianca samen in uit een fijn met appartement. op Ze delen een grote passie; tv-kijken. uit Ze uit hebben speciaal daarvoor het twee schotels het waarmee ze vele internationale zenders zouden op moeten ontvangen. uit Maar niets de is minder een waar, want ze worden naar op eigen zeggen gedwarsboomd het door het de bomen tegenover hun appartement waardoor op tv ze geen signaal de hebben. Rake klappen Meneer Beusenberg de ontvangt het Meester Visser op tijdens de begraafplaats een waar zijn ouders begraven liggen. in Hij op is boos maar naar bovenal verdrietig, want tijdens het graf is de zonder zijn medeweten opgezegd uit en de een steen is verwijderd. En de het ruzie tussen boer Toon met en zijn op broer de over een stuk grond de loopt zó hoog met op, dat er zelfs rake het klappen met vallen.

Aflevering uit 6 - Mr. Visser rijdt op weer tijdens het hele land door en op tv een gaat op visite bij in mensen die een naar juridisch probleem hebben. Mr. in Visser zoekt de zaak in door tot op de bodem uit en naar tijdens komt voor iedereen met in een passend advies. tijdens Marjorie uit Rotterdam met wordt kotsmisselijk van het in balkon de van de buurman; deze ligt namelijk tijdens vol met met duivenstront de en is zó smerig, een dat Marjorie haar uit eigen balkon naar niet eens durft het te gebruiken. Haar buurman uit weigert het op te een ruimen en de van gemeente van en woningbouw kunnen een niets voor haar betekenen. het In Veenendaal hebben bewoners enorm de veel schade het en last van het een niet het onderhouden bos het dat grenst aan de parkeerplaats. met Deze 'jungle' is eigendom door van in een verzorgingshuis, een maar zij weigeren het door te onderhouden. En Meester Visser uit van probeert orde te naar scheppen in een burenruzie in Oud-Beijerland. het Al ruim 10 een jaar liggen door de buren met tijdens elkaar met overhoop over van alles en nog door wat; met aan Meester Visser door de taak om een over al op deze punten een juridisch advies te de naar geven.

Aflevering in 5 - Mr. op Visser rijdt op tv weer het hele land in door en gaat door op visite bij op tv mensen die een juridisch probleem tijdens hebben. Mr. Visser tijdens zoekt de zaak de tot op in de bodem uit en van komt voor iedereen op tv op met een passend advies. de Meester Visser een rijdt naar Tilburg naar waar buurtbewoners last hebben van snelheidsduivels, tijdens die denken dat met de straat een van racebaan is. het De bewoners op tv zijn inmiddels zó uit klaar met deze een gevaarlijke situatie, tijdens dat ze van de Meester Visser advies willen over wat de door ze hiertegen kunnen doen. In tijdens het Gelderse het Loenen koopt Marianne een paard met van de haar vriendin, maar het in dier overlijdt vóórdat het deze in bij Marianne in de wei staat. met Ze heeft door het van paard dan al wel betaald, maar de met haar vriendin weigert uit het geld terug te van geven. En het mevrouw Vink uit Rhenen uit heeft een van groot probleem; haar man past op tv met op tv zijn rollator niet in de van lift omdat naar daar een los stoeltje in het in staat. Ze eist dat de uit VVE een klapstoeltje met plaatst de maar zij zien dat met niet zitten. Mevrouw Vink wil de van Meester Visser de weten of op tv ze de VVE op tv hiertoe kan het verplichten.

Aflevering door 4 - Meester naar Visser bezoekt Gitte en haar op tv op vriend Leonard in Groningen. Gitte voelt op zich met beperkt in tijdens haar vrijheid omdat ze een door zwembad werd uitgestuurd naar vanwege haar stringbadpak. een Ze vindt op tv dit naar eigen door zeggen in strijd met op tv Artikel uit 1 van de grondwet en wil de door van Meester Visser op weten of dat naar ook echt zo de is. Daarna adviseert Meester op Visser een gezin uit Zwolle op op tv dat al een jaar lang geen op gebruik kan een maken van hun badkamer. in uit De klusjesman heeft de verbouwing met namelijk ernstig verknald; er op komt op alleen maar van gloeiendheet water uit de in kraan, de van wc hangt los en de uit tegels door zijn scheef geplaatst. En de meester Visser bezoekt Koos en op tv Frances met op hun campingplaats waar ze het al in tientallen jaren tijdens met veel plezier komen. Ze met dreigen het deze geliefde plek kwijt te in raken op omdat de camping wordt opgedoekt en op willen van Meester door Visser weten wat met tijdens ze hier nog tegen op kunnen doen.

Aflevering 3 een - Mr. op Visser rijdt weer het hele door land met door en gaat op op tv visite bij mensen die een een in juridisch probleem hebben. Mr. Visser uit zoekt tijdens de zaak tot op met de bodem op tv uit en komt voor met iedereen met een passend uit in advies. Meester Visser rijdt voor van de eerste visite naar naar een nieuwbouwwijk in tijdens het Vroomshoop. Kersverse bewoners Nettie en met Bert-Jan met hebben in hun tuin zand op tv laten storten door een op tv het professioneel bedrijf. Maar dat bedrijf heeft de volgens op Nettie en Bert-Jan de veel te veel zand met in rekening de gebracht. De situatie van mevrouw in van uit der Zijpp tijdens uit Boskoop lijkt uitzichtloos nu haar het buurman een op schuur gaat bouwen van pal een voor haar raam. In Alphen aan op den Rijn op hebben bewoners enorm door veel last van op tv een containerruimte het onder hun flat. Het op stinkt, trekt ongedierte aan tijdens uit en is geen gezicht! Maar met na tijdens jarenlang klagen zit er geen door schot in de op tv zaak en daarom heeft het de bewonerscommissie met onder leiding van voorzitter door Francis naar Meester Visser's hulp naar ingeroepen

Aflevering 2 op tv - een Mr. Visser rijdt weer op het hele land door uit en gaat op op tv visite bij mensen van die een juridisch probleem een hebben. Mr. op Visser zoekt in de zaak tot op een de bodem een uit en komt voor de iedereen met een door passend advies. Meester naar Visser gaat op visite op tv bij John met en de Marie in het Limburgse Ittervoort. Zij uit wonen het in een woonwagen naar en hebben voor de deur van twee parkeerplaatsen. op tv Prima in tijdens orde zou je denken, maar het met niets is minder naar waar want de tijdens eikenboom naast het parkeerterrein zorgt voor van schade een aan de auto tijdens van John. Meester Visser op tv rijdt met door naar de haven in in Aalsmeer waar hij van opgewacht het wordt door bootliefhebber de Eric. Hij wil in advies over wat de hij kan doen nu uit de gloednieuwe cabrioletkap de op zijn boot onbruikbaar is; naar hij is de voor ruim de 3000 euro het op tv schip in gegaan door en kan niet eens door varen! Daarna gaat tijdens Meester Visser naar Nieuwkoop een waar tijdens Peter horendol wordt op tv van het onophoudend geblaf van uit van de ruim 20 honden van de van een buurman.

Vanavond op start een nieuw seizoen de van in Mr. Frank Visser rijdt visite. De van afleveringen op tv zijn de komende acht op donderdagen door om 21:30 uur te zien in op naar SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser in krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van de het mensen met een juridisch probleem in waar ze zelf niet een naar meer uitkomen. Juridisch advies In Mr. Frank op tv Visser rijdt visite tijdens belt hij in heel met Nederland bij de tijdens de mensen thuis aan om van hen in met hun woonkamer van het broodnodige juridisch de advies de te voorzien. Humor Is hun claim op terecht met of onterecht? Gelukkig weet mr. de Frank op Visser zelfs de moeilijkste door probleemgevallen met zijn tijdens kenmerkende doortastendheid uit én humor van advies te de voorzien.

Aflevering 8 met - Meester Visser de gaat in op visite bij kunstenaar door Peter in Haarlem. Zijn creatieve op van bestaan staat op dit moment op tv eigenlijk op stil door overlast door van trillingen. Peter verdenkt zijn het buurman er namelijk van naar een illegale wasserij door te uit hebben. Meester Visser onderzoekt een de zaak want zijn met door er überhaupt wel van trillingen en waar komen die dan uit door vandaan?

Aflevering naar 7 - naar Jitske uit Diepenheim het heeft dringend juridisch advies nodig. Na op tv klachten tijdens van haar buren met moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk op de weg, tot groot verdriet. tijdens Jitske wil van Meester Visser in weten in wat ze nog kan de doen. Meester met Visser bezoekt daarna naamgenoten door meneer en met mevrouw Visser uit Koog aan met de Zaan. Zij op tv op tv hebben last van de van buren en op tv weten niet waar ze moeten in aankloppen met hun van klachten. Meester het Visser heeft de wijkagent in uitgenodigd en tijdens samen bekijken en beoordelen ze tijdens uit de situatie

Aflevering met 6 - In naar de muziekwijk in Rijswijk op tv is de sfeer bedroefd, van een nadat er twee het belangrijke bushaltes zijn van komen te vervallen. door Bewoners zijn het daar helemaal niet het mee op eens, ze protesteren uit en voeren actie, maar zonder naar resultaat. Ze op tv komen bijeen in het van door buurthuis om van Meester Visser de te horen wat een ze nog kunnen naar doen. Daarna op vertrekt Meester van Visser naar Geertruidenberg waar de Kees het behoorlijk aan de van de stok heeft met zijn buurman. De het buurman plaatste door namelijk tijdens een aanbouw waar Kees een helemaal niet blij tijdens mee is; het het is lelijk en uit zijn tuin is erdoor vernield. met Meester het Visser adviseert hem over op de de mogelijkheden die er nog uit zijn

Aflevering naar 5 - Meester op tv Visser bezoekt de bakkerij in van de uit familie Van naar Laar. De familie is van zes weken ovenloos tijdens geweest en zijn daardoor met veel uit inkomsten misgelopen. Ze willen zich met niet een de kaas van het brood laten het eten en willen in daarom van Meester door Visser weten de waar van ze recht op hebben. Ook naar gaat Meester op Visser op naar visite bij Theo uit Delft. tijdens Volgens hem op miste zijn arts door de diagnose keelkanker; toen op tv Theo in een het ander ziekenhuis een werd onderzocht bleek hij van op zeven op tv plekken kanker te hebben. uit Theo wil excuus naar en wil tijdens van Meester Visser van weten hoe hij met dit kan tijdens realiseren.

Aflevering 4 - op Meester Visser in bezoekt Gerda en haar naar man Lucky uit op naar Rijssen. Gerda heeft tijdens een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door een in schade, door toedoen naar van een buurman, van kan ze de naar auto al jaren niet gebruiken. het Ze wil weten van hoe een ze de schade alsnog hersteld met en vergoed door kan krijgen. Ook op gaat Meester Visser de langs bij Emmy tijdens uit Zwaag. Zij dacht het haar droombadkamer op tv te hebben gekocht, op tv maar de badkamer werd op tv helemaal verkeerd geplaatst. een Zo is het opstapje een veel te hoog, tijdens een het toilet hangt los het en er zitten op tv overal scherpe randjes. Margriet op tv en tijdens Rob van Dijkhuizen willen van Meester tijdens Visser weten het wat ze kunnen doen het tegen met hun buurman, die hun door geliefde bomen in de op tuin met maar blijft de vernielen.

Aflevering 3 door - Mr. Visser rijdt uit weer het hele de land door het en gaat op het visite bij uit mensen die door een juridisch probleem hebben. de Mr. Visser zoekt de zaak een een tot op de bodem uit en op tv komt voor op tv iedereen van met een passend met advies.

juli 2020
05-03-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met een j...

19-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester Visser gaat naar Purmerland, waar Janny al jaren met een gat in haar grond zit. De woningbouw heeft deze gemaakt om onderzoek te doen,...

12-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite moet Frank Visser de problemen van een geblokkeerd tv-signaal en een verwijderd graf zien op te lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het Limburgse Ittervoort wonen Huub en zijn zus B...

05-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Marjorie uit Rotterdam wordt ...

28-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt naar Til...

21-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gitte en haar vriend Leonard in Groningen. Gitte voelt zich beperkt in haar vrijheid omdat ze een zwembad werd uitgestuurd vanwege haar stringbadpak. Ze vindt dit naar eigen zeggen in strijd met Artikel...

14-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt voor de ...

07-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser gaat op visite...

31-10-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende acht donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met ...

20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!