Programma gemist?

Aflevering naar 8 - Meester Visser op gaat op op tv visite bij op kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve de bestaan staat op op dit moment naar eigenlijk stil door overlast op tv van trillingen. Peter in verdenkt zijn buurman een er namelijk van uit een een illegale wasserij te hebben. Meester een Visser onderzoekt op tv de zaak want tijdens zijn in er überhaupt wel op tv trillingen en waar komen die op tv dan de vandaan?

Aflevering door 7 - Jitske uit Diepenheim op heeft het dringend juridisch uit advies nodig. Na klachten van haar tijdens buren moet naar haar geliefde Mammalouwagen namelijk op tv weg, de tot groot verdriet. Jitske wil op van Meester Visser van op tv weten wat ze nog de kan doen. Meester een Visser bezoekt daarna naamgenoten op meneer het en mevrouw Visser uit Koog een aan de in Zaan. Zij hebben last van naar de buren op en op tv weten niet waar door ze moeten aankloppen een met hun klachten. Meester Visser in heeft de wijkagent uitgenodigd op en samen bekijken een het en beoordelen ze de uit situatie

Aflevering een 6 - In de de muziekwijk tijdens in Rijswijk is de sfeer bedroefd, naar nadat op er twee van belangrijke bushaltes zijn in komen te vervallen. naar Bewoners zijn het daar helemaal niet op tv door mee eens, ze protesteren en uit voeren actie, maar zonder op tv de resultaat. Ze komen bijeen het in het buurthuis op om van Meester Visser te met van horen wat ze nog kunnen doen. uit naar Daarna vertrekt Meester Visser naar de Geertruidenberg naar waar Kees het een behoorlijk aan de stok in heeft met zijn het buurman. De buurman plaatste uit namelijk met een aanbouw waar Kees helemaal in niet tijdens blij mee is; het is lelijk het en zijn tuin het is erdoor vernield. tijdens Meester Visser op tv adviseert op hem over de mogelijkheden een die er nog naar zijn

Aflevering door 5 - Meester Visser bezoekt het met de bakkerij van de uit familie Van Laar. De familie door is zes in weken ovenloos op tv geweest en een zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze het van willen zich niet de naar kaas van het brood de laten op tv eten en willen daarom van op tv Meester Visser weten op waar naar ze recht op hebben. Ook gaat een Meester Visser in op visite bij een Theo op uit Delft. Volgens hem de miste zijn arts de diagnose naar keelkanker; toen Theo naar in een ander het ziekenhuis uit werd onderzocht bleek hij op op zeven plekken in kanker door te hebben. Theo wil excuus uit en de wil van Meester Visser weten met hoe uit hij dit kan naar realiseren.

Aflevering 4 de - Meester Visser op bezoekt Gerda op tv en haar man Lucky uit met Rijssen. uit Gerda heeft een zeldzame tijdens Amerikaanse oldtimer. Maar een door schade, naar door toedoen van een buurman, tijdens kan ze de de auto al jaren van niet naar gebruiken. Ze wil weten uit hoe ze een de schade alsnog door hersteld en vergoed kan tijdens krijgen. met Ook gaat Meester Visser in langs bij tijdens Emmy uit Zwaag. Zij op dacht haar met droombadkamer te hebben gekocht, maar in de badkamer werd helemaal tijdens verkeerd geplaatst. Zo op tv op is het opstapje veel te hoog, met het toilet hangt het uit los en er zitten tijdens overal scherpe randjes. Margriet en van Rob van met Dijkhuizen door willen van Meester Visser weten een wat in ze kunnen doen tegen hun op buurman, die hun geliefde uit bomen tijdens in de tuin tijdens maar blijft van vernielen.

Aflevering de 3 - de Mr. Visser rijdt weer naar het hele een land door en naar gaat op visite bij mensen in die een op tv juridisch probleem hebben. Mr. een Visser zoekt de op tv zaak tot op door de bodem uit en door komt voor op tv iedereen met de een passend de advies.

Aflevering 2 - door In deze het aflevering bezoekt Meester Visser het de Alkmaarse Peggy tijdens Hovel. Zij zegt door geterroriseerd te een worden door haar een buurman, die van alles de over in de schutting gooit; van het eieren tot het hondenpoep. Peggy heeft van het alles geprobeerd om haar het buurman naar te laten stoppen maar op tv niets uit helpt. Ze wil van Meester naar Visser weten wat ze naar nog in kan doen.

Aflevering van 1 - op Mr. Frank Visser gaat langs naar bij Karin het Zoeteman en op haar buren in Spijkenisse. met Zij hebben al jaren last naar tijdens van mos, dat van het dak een naar hun tuin in tijdens valt. Ze probeert al van tijden een de woningbouw te bewegen het op tv probleem op te lossen, op tv maar uit tevergeefs. Ook bezoekt Mr. op tv Visser in op tv Hilversum Corrie het van Vliet. Zij heeft geen goede tijdens band van met haar buren; ze door voelt zich gepest. op tv Tot slot tijdens geeft Mr. Visser advies aan door Carla en de Ron uit Badhoevedorp. een Op vrijdag de 13e tijdens is op tv hun geliefde kater Dick gebeten het naar door een vechthond. Gelukkig is het Dick er na in een bezoek aan door de dierenarts bovenop het gekomen, maar op de rekening met daarvan heeft de eigenaar naar van de hond nog op altijd niet op tv betaald.

Aflevering 11 op tv - Dagelijks krijgt tijdens Mr. Frank met Visser tientallen naar noodkreten binnen van mensen met met een juridisch probleem waar uit ze zelf op niet meer uitkomen. In van met Mr. Frank Visser rijdt visite belt uit uit hij in heel uit Nederland bij de mensen het thuis aan om hen in op hun uit woonkamer van het broodnodige juridisch tijdens advies met te voorzien. Is hun claim van naar terecht of onterecht?

Aflevering de 10 - met Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen door noodkreten in binnen van mensen naar met een tijdens juridisch probleem waar ze zelf niet tijdens meer uitkomen. naar In tijdens Mr. Frank Visser door rijdt visite belt hij in heel het Nederland het bij de van mensen thuis aan om hen op in hun woonkamer van door het broodnodige een juridisch advies te voorzien. het Is hun claim tijdens terecht of de onterecht?

Aflevering 9 - naar uit Dagelijks krijgt Mr. het Frank Visser tientallen noodkreten binnen op van mensen op met een juridisch probleem op tv waar ze zelf tijdens niet uit meer uitkomen. In Mr. in Frank Visser rijdt visite belt de hij in heel in Nederland bij op de mensen thuis aan van met om hen in hun woonkamer van van het de broodnodige juridisch van advies te voorzien. Is hun uit claim uit terecht of onterecht? De familie Akkermans uit strijdt al 30 uit jaar op tegen de champignonfabriek naast hun uit woning. een Ze zijn door ten einde raad naar maar ze willen niet naar zomaar afscheid nemen van een hun geliefde woning... En tijdens op tv na een overstroming in haar uit woning zit in Amanda met een enorme schade. een van Maar de verhuurder weigert de naar schade naar aan haar vloer te betalen. Amanda naar heeft de alles al geprobeerd op tv maar het op tv blijft dweilen met de kraan het open.

Aflevering 8 - met de Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen in noodkreten het binnen van de mensen met een juridisch op probleem waar ze door zelf niet meer uitkomen. van In op tv Mr. Frank Visser rijdt visite belt door hij in heel door op tv Nederland bij de mensen thuis uit aan om van hen in hun op tv woonkamer van in het broodnodige juridisch advies te voorzien. in Is hun in claim terecht of naar onterecht? Carry Klaver wordt op gedwongen om de tijdens schuur van tijdens haar overleden man op te verwijderen, in door toedoen van op tv de buurman. Mr. op Frank Visser doet alles een wat hij kan naar om de haar te helpen, de maar is het genoeg? naar En in in Den Haag worden buurtbewoners horendol in van de herrie de van langsrijdende uit trams. Er wordt in een geluidsexpert ingeschakeld om met te bepalen uit of de gemeente door in overtreding in is.

Aflevering door 7 - Dagelijks op krijgt Mr. Frank naar Visser tientallen noodkreten binnen door van mensen met met een van juridisch probleem waar door ze zelf niet meer uitkomen. van In Mr. Frank op tv Visser rijdt visite belt een van hij in heel Nederland bij de met mensen door thuis aan in om hen in hun van woonkamer van het broodnodige juridisch van in advies te voorzien. het Is hun claim terecht of in onterecht?

Aflevering 6 - op tv Dagelijks met krijgt Mr. Frank Visser met tientallen in noodkreten binnen van door mensen met een juridisch door probleem waar ze zelf niet naar meer uitkomen. In in Mr. van Frank Visser naar rijdt visite belt hij in heel met Nederland bij een de van mensen thuis aan om hen in op hun woonkamer van door op tv het broodnodige juridisch door advies te voorzien. Is hun claim op tv terecht of onterecht? op Mr. Frank op Visser gaat van langs bij Susan en een haar door man die continue in tijdens angst leven met op hun twee jonge kinderen. Ze uit wonen op een een prachtige met boerderij in het Drentse op Nieuwe Krimp. Alleen door de buurman zorgt voor het de levensgevaarlijke situaties door met een van hoge tijdens snelheid over hun erf in te rijden de met enorme bouwmachines. Ook gaat hij op tv op bezoek met bij Jan Vriend. Jan op tv is het een echte een dierenvriend maar sinds een op groep katten zijn tuin naar met het uitwerpselen bevuilt, heeft hij op extreme maatregelen naar bedacht. Tot slot door geeft Mr. Frank Visser het advies aan de familie van Nobbe uit Den uit Haag. op tv Zij zitten met een nepleren de bankstel in van hun maag.

Aflevering 5 - het Dagelijks door krijgt Mr. Frank Visser naar tientallen de noodkreten binnen van mensen met een van juridisch probleem op waar ze zelf het niet het meer uitkomen. In met Mr. Frank Visser rijdt visite belt tijdens hij in een heel op Nederland bij de mensen thuis aan door met om hen in hun uit woonkamer van het op broodnodige juridisch advies te uit voorzien. een Is hun claim terecht op of onterecht? Anique het heeft net een zoontje gekregen naar en een staat middenin het leven. Ze op tv woont midden tijdens in Sittard maar een geniet van de op tv natuur door haar volkstuintje. op tv Ze met heeft zelfs een door imkercursus gevolgd en bijenkasten gekocht. van door Maar nu heeft de gemeente zomaar tijdens besloten de dat de volkstuintjes moeten verdwijnen naar om plaats met te maken voor een een stadsgracht. En dan in het Karel: deze vrolijke jongeman op heeft geen tijdens probleem, maar volgens de RDW op wel: hij wil namelijk met motor rijden van terwijl hij maar op 1 het been heeft. En in dat is gevaarlijk zeggen uit ze.

september 2019
20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

09-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - In deze aflevering bezoekt Meester Visser de Alkmaarse Peggy Hovel. Zij zegt geterroriseerd te worden door haar buurman, die van alles over de schutting gooit; van eieren tot hondenpoep. Peggy heeft van alles geprobeerd om ha...

02-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 1 - Mr. Frank Visser gaat langs bij Karin Zoeteman en haar buren in Spijkenisse. Zij hebben al jaren last van mos, dat van het dak hun tuin in valt. Ze probeert al tijden de woningbouw te bewegen het probleem op te lossen, maar ...

19-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 11 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

12-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 10 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

05-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 9 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

29-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

22-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

15-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

30-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord