Programma gemist?

Vanavond van start een op tv nieuw seizoen van naar Mr. Frank Visser rijdt visite. een De afleveringen zijn de het komende de donderdagen om 21:30 uur te naar zien op SBS6. Noodkreten Mr. de Frank Visser een krijgt dagelijks op tv tientallen noodkreten binnen van mensen uit met een door juridisch met probleem waar ze zelf niet een meer uitkomen. Juridisch advies In Mr. door tijdens Frank Visser rijdt visite in belt hij op in heel Nederland bij op de mensen thuis aan om door op tv hen in hun woonkamer van het de broodnodige juridisch advies uit te voorzien. Droomhuis wordt met nachtmerrie In de door eerste op aflevering gaat mr. Visser uit onder andere naar Purmerend, waar de Gerrit en op tv Hennie hun droomhuis het bouwden. uit Maar die droom eindigde het in een nachtmerrie uit nadat de gemeente 20 het containerwoningen de uit de grond op stampte.

Seizoen de 5 - Aflevering tijdens 8 - Magazine waarin op tv Frank Visser mensen op tv met juridische de problemen bezoekt. Meester Visser gaat naar in Purmerland, waar uit Janny met al jaren met een gat in in haar naar grond zit. De het woningbouw heeft deze gemaakt om naar onderzoek te doen, tijdens maar een Janny krijgt het van maar niet het voor elkaar om het gat tijdens te laten maken. Meester door Visser adviseert het haar. in En Bouke en Marja op tv uit Goingarijp kopen voor ruim door 3.000 euro naar via een veilingwebsite een op aantal door kunstobjecten. Maar als deze thuis door worden van afgeleverd, blijken in ze beschadigd. Bouke en Marja met willen hun met geld terug, maar krijgen dat een niet voor elkaar door omdat ze in tijdens een wirwar aan een het voorwaarden terechtkomen. Meester Visser brengt uit duidelijkheid.

In deze aflevering naar tijdens van Mr. Frank van Visser rijdt visite moet Frank Visser met de in problemen van van een geblokkeerd tv-signaal en op tv een verwijderd graf van zien op te van lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het op Limburgse Ittervoort wonen Huub tijdens en zijn een zus de Bianca samen in een fijn een appartement. Ze delen naar een grote passie; van tv-kijken. door Ze hebben speciaal daarvoor twee schotels door de waarmee ze vele internationale zenders zouden door het moeten ontvangen. Maar niets is minder het waar, want een ze worden naar met eigen op tv zeggen gedwarsboomd door de bomen tegenover op hun appartement op waardoor op tv ze geen signaal hebben. Rake de klappen Meneer Beusenberg ontvangt Meester Visser naar op met de begraafplaats waar zijn tijdens ouders begraven liggen. op Hij is door boos maar bovenal naar verdrietig, want het graf door is zonder tijdens zijn medeweten in opgezegd en de steen van is verwijderd. tijdens En de ruzie tussen boer een Toon en zijn broer het over een stuk tijdens grond loopt zó een hoog op, de dat er door zelfs rake met klappen vallen.

Aflevering een 6 - het Mr. Visser rijdt weer het hele van naar land door en gaat op de visite bij een mensen die een juridisch op probleem hebben. Mr. de Visser op tv zoekt de zaak tot op de op tv bodem uit naar en komt voor iedereen op met met een passend advies. Marjorie op tv uit Rotterdam tijdens wordt kotsmisselijk door van het balkon van de tijdens buurman; met deze ligt namelijk vol met duivenstront in en is zó door smerig, dat Marjorie een naar haar eigen balkon niet eens durft tijdens te gebruiken. Haar tijdens buurman tijdens weigert het op te de ruimen en de in gemeente en woningbouw kunnen tijdens niets voor de haar betekenen. In op Veenendaal hebben met bewoners enorm veel schade en met last van naar een niet onderhouden bos naar een dat grenst aan de parkeerplaats. Deze op tv 'jungle' is op eigendom van een door verzorgingshuis, maar zij van weigeren op het te onderhouden. En Meester in Visser probeert orde in te op tv scheppen in een burenruzie van in Oud-Beijerland. Al ruim het 10 jaar liggen de naar buren met het elkaar overhoop over van de alles op en nog wat; aan tijdens Meester Visser de door taak om op over al deze punten met een juridisch tijdens advies te van geven.

Aflevering 5 op - Mr. de Visser rijdt weer uit het hele land door en door een gaat op visite in bij mensen die een met juridisch probleem hebben. op Mr. Visser zoekt de door zaak door tot op de uit bodem uit en komt voor iedereen uit door met een passend advies. naar Meester Visser rijdt naar Tilburg door waar buurtbewoners last het hebben van snelheidsduivels, door die denken dat door de van straat een racebaan is. met De bewoners zijn inmiddels in zó klaar met de deze op gevaarlijke situatie, dat ze van van de Meester Visser advies willen over een wat naar ze hiertegen kunnen doen. In het op tv met Gelderse Loenen koopt Marianne een op tv paard van in haar vriendin, maar het uit dier overlijdt vóórdat met deze bij Marianne in naar de wei staat. een Ze heeft het een paard van dan al wel van betaald, maar haar vriendin op tv weigert het uit geld terug te geven. En een mevrouw Vink uit het Rhenen heeft op tv een uit groot probleem; haar man past de met zijn rollator niet van uit in de lift omdat tijdens daar een los stoeltje een in staat. Ze de eist dat op tv de VVE een klapstoeltje van plaatst maar zij zien het door dat niet zitten. Mevrouw Vink naar wil van Meester door Visser weten op tv of ze op de VVE hiertoe kan van verplichten.

Aflevering het 4 - naar Meester Visser bezoekt op tv Gitte en haar naar vriend Leonard in Groningen. Gitte voelt een de zich beperkt in haar de vrijheid omdat ze een een zwembad werd uitgestuurd het vanwege haar door stringbadpak. Ze vindt naar dit naar eigen zeggen het in strijd met uit Artikel 1 van de door grondwet en wil uit van in Meester Visser weten of dat met ook echt uit zo van is. Daarna adviseert met Meester Visser een gezin uit in Zwolle dat tijdens al een jaar een lang geen door gebruik kan maken van hun badkamer. van De van klusjesman heeft de op tv verbouwing namelijk tijdens ernstig verknald; er een komt alleen maar gloeiendheet de water uit de kraan, de de wc hangt tijdens los en met de tegels uit zijn scheef geplaatst. En meester van Visser bezoekt Koos en in het Frances op hun campingplaats waar een ze met al tientallen jaren op tv met veel plezier op tv komen. Ze dreigen de deze geliefde plek kwijt de te raken op omdat de camping het wordt opgedoekt en willen van de Meester Visser het weten wat ze naar hier nog tegen tijdens kunnen doen.

Aflevering 3 - in Mr. de Visser rijdt weer tijdens het hele land door en door uit gaat op visite bij mensen die in een juridisch probleem het het hebben. Mr. Visser zoekt de de zaak tot uit op de bodem uit en een komt uit voor iedereen met de een passend advies. Meester Visser naar rijdt voor de naar met eerste visite naar een naar nieuwbouwwijk in Vroomshoop. Kersverse bewoners met Nettie en Bert-Jan het hebben op tv in hun tuin naar zand laten van storten door een een professioneel bedrijf. Maar dat bedrijf heeft het volgens Nettie en een Bert-Jan van veel te veel zand van in rekening gebracht. De een het situatie van mevrouw van naar der Zijpp tijdens uit Boskoop lijkt uitzichtloos nu de haar buurman een schuur een gaat bouwen door pal voor haar raam. het In Alphen op aan den Rijn een hebben bewoners enorm op veel van last van een containerruimte onder door hun een flat. Het stinkt, trekt ongedierte tijdens aan met en is geen gezicht! Maar een na jarenlang klagen een zit op tv er geen schot in in de zaak en de daarom heeft de uit bewonerscommissie onder van leiding van voorzitter Francis Meester door Visser's hulp in ingeroepen

Aflevering de 2 - een Mr. Visser rijdt op tv weer het hele land door en met gaat op op tv visite bij mensen op die een juridisch probleem op tv hebben. Mr. Visser tijdens door zoekt de zaak tot op op de naar bodem uit en komt voor van iedereen met de een passend advies. Meester Visser naar gaat door op visite bij op John en Marie in van het Limburgse de Ittervoort. Zij wonen in een op woonwagen het en hebben voor de de deur twee parkeerplaatsen. een Prima in orde zou tijdens uit je denken, maar niets is het minder waar want de tijdens tijdens eikenboom naast het parkeerterrein in zorgt voor op tv schade aan de auto van John. het Meester Visser rijdt uit door naar de van haven in met Aalsmeer waar met hij opgewacht wordt door op bootliefhebber Eric. in Hij wil advies over uit wat van hij kan doen nu naar de gloednieuwe cabrioletkap op van zijn boot de onbruikbaar is; hij het is voor ruim op tv 3000 euro het schip in door op gegaan en kan in niet eens varen! een Daarna gaat Meester Visser naar Nieuwkoop naar het waar Peter horendol wordt van het van onophoudend een geblaf van de naar ruim 20 honden van de in uit buurman.

Vanavond een start een nieuw seizoen van naar door Mr. Frank Visser rijdt visite. uit De afleveringen met zijn de komende acht de donderdagen om van 21:30 uur door te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank op tv Visser uit krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen een van door mensen met een juridisch probleem waar een met ze zelf niet meer tijdens uitkomen. Juridisch advies In Mr. in Frank Visser rijdt visite het belt hij op tv in heel Nederland bij de tijdens mensen thuis de aan om hen in op tv hun woonkamer van met het broodnodige juridisch op tv advies te voorzien. Humor Is op tv hun claim in terecht of onterecht? Gelukkig tijdens uit weet mr. Frank Visser in zelfs de moeilijkste probleemgevallen met tijdens van zijn kenmerkende doortastendheid met én humor van advies een te voorzien.

Aflevering een 8 - Meester tijdens Visser gaat het op visite bij kunstenaar in Peter in het Haarlem. Zijn creatieve bestaan op tv staat op dit moment in eigenlijk van stil door overlast van door trillingen. Peter verdenkt zijn op tv buurman er namelijk van met een in illegale wasserij te hebben. Meester een Visser onderzoekt naar de zaak want in zijn er überhaupt op tv wel trillingen en de waar van komen die dan van vandaan?

Aflevering 7 - op Jitske uit Diepenheim de op heeft dringend juridisch naar advies nodig. Na uit klachten van haar buren moet het haar in geliefde Mammalouwagen namelijk uit weg, tot groot met verdriet. Jitske wil van op tv Meester Visser weten wat op tv ze nog naar kan doen. door Meester Visser bezoekt daarna op naamgenoten meneer en een mevrouw Visser een uit Koog aan op tv de Zaan. Zij hebben last van door de buren in en weten niet met waar ze op moeten aankloppen met hun klachten. door Meester Visser een heeft de wijkagent uitgenodigd op tv naar en samen bekijken en beoordelen tijdens ze de uit situatie

Aflevering op 6 - In de van muziekwijk op tv in Rijswijk is de sfeer bedroefd, op tv nadat er twee van belangrijke door bushaltes zijn komen tijdens te vervallen. Bewoners in zijn het daar helemaal tijdens niet mee van eens, ze protesteren en uit voeren actie, tijdens maar zonder resultaat. Ze komen naar bijeen uit in het van buurthuis om van Meester Visser in te horen wat ze van uit nog kunnen doen. Daarna uit vertrekt Meester Visser naar uit Geertruidenberg waar Kees naar het behoorlijk op tv aan de stok een heeft met zijn buurman. naar De buurman plaatste namelijk uit van een aanbouw waar Kees een helemaal niet blij van mee is; het een is lelijk en zijn het tuin is erdoor vernield. op Meester Visser adviseert de hem over de het mogelijkheden de die er nog op zijn

Aflevering op tv 5 - het Meester Visser bezoekt met de bakkerij van de familie door Van Laar. De de familie is zes uit weken tijdens ovenloos geweest en zijn daardoor veel met inkomsten misgelopen. Ze door willen zich niet naar met de kaas van het op brood laten het eten en willen daarom van de Meester een Visser weten waar ze op recht op hebben. Ook tijdens gaat Meester Visser op in met visite bij Theo uit Delft. Volgens op hem miste zijn met arts de tijdens diagnose keelkanker; uit toen Theo een in een ander ziekenhuis werd in onderzocht bleek hij op de naar zeven plekken kanker te in hebben. Theo het wil excuus en wil van op Meester Visser tijdens weten hoe hij dit een kan op tv realiseren.

Aflevering 4 - het Meester de Visser bezoekt Gerda en uit haar uit man Lucky uit naar Rijssen. Gerda heeft een in zeldzame Amerikaanse tijdens oldtimer. Maar door schade, op door toedoen van een op tv buurman, kan ze naar de naar auto al jaren van niet gebruiken. Ze wil weten door hoe ze de op tv schade alsnog hersteld de en vergoed kan het krijgen. Ook door gaat Meester Visser langs bij in Emmy uit naar Zwaag. Zij dacht in haar droombadkamer met te hebben gekocht, maar de naar de badkamer werd helemaal het verkeerd geplaatst. Zo is het opstapje door veel te hoog, de het toilet van hangt los en er met uit zitten overal scherpe randjes. van Margriet en Rob het van Dijkhuizen willen van Meester van Visser op weten wat ze op tv kunnen doen tegen hun de buurman, op die hun geliefde bomen de in de de tuin maar blijft met vernielen.

Aflevering een 3 - Mr. Visser op tv rijdt weer het tijdens hele land door van en gaat tijdens op visite bij mensen die van door een juridisch probleem hebben. naar Mr. Visser zoekt met de zaak tot van op de bodem tijdens uit en komt voor iedereen een met een passend met een advies.

maart 2021
05-03-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met een j...

19-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester Visser gaat naar Purmerland, waar Janny al jaren met een gat in haar grond zit. De woningbouw heeft deze gemaakt om onderzoek te doen,...

12-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite moet Frank Visser de problemen van een geblokkeerd tv-signaal en een verwijderd graf zien op te lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het Limburgse Ittervoort wonen Huub en zijn zus B...

05-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Marjorie uit Rotterdam wordt ...

28-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt naar Til...

21-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gitte en haar vriend Leonard in Groningen. Gitte voelt zich beperkt in haar vrijheid omdat ze een zwembad werd uitgestuurd vanwege haar stringbadpak. Ze vindt dit naar eigen zeggen in strijd met Artikel...

14-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt voor de ...

07-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser gaat op visite...

31-10-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende acht donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met ...

20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!