Programma gemist?

Vanavond start een met de nieuw seizoen van Mr. Frank de Visser rijdt visite. De naar afleveringen zijn de in komende donderdagen om van 21:30 van uur te in zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt in dagelijks op tientallen noodkreten binnen van de mensen met een op tv juridisch het probleem waar ze zelf niet meer uit uitkomen. Juridisch advies In het Mr. Frank in Visser rijdt visite belt tijdens hij in heel een Nederland de bij de mensen het thuis aan om hen in hun in de woonkamer van het broodnodige juridisch advies met te voorzien. Droomhuis wordt het tijdens nachtmerrie In de eerste aflevering gaat mr. met Visser onder andere een een naar Purmerend, waar Gerrit en met Hennie hun droomhuis uit bouwden. Maar de die droom in eindigde in een nachtmerrie nadat de naar gemeente met 20 containerwoningen met uit de grond de stampte.

Seizoen met 5 - Aflevering 8 - naar Magazine het waarin Frank tijdens Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester van het Visser gaat naar Purmerland, waar tijdens Janny al jaren met naar een gat in tijdens haar op tv grond zit. De woningbouw heeft het deze op tv gemaakt om van onderzoek te doen, maar Janny tijdens krijgt het maar niet door voor elkaar om op tv het door gat te laten een maken. Meester Visser adviseert haar. de En een Bouke en Marja uit Goingarijp een kopen voor ruim een 3.000 euro via het een veilingwebsite door een aantal tijdens kunstobjecten. Maar als deze thuis door worden afgeleverd, van blijken ze beschadigd. Bouke het en met Marja willen hun op geld terug, door maar krijgen dat het niet voor elkaar omdat ze op tv in een van wirwar aan voorwaarden de terechtkomen. Meester uit Visser brengt duidelijkheid.

In van deze aflevering van de Mr. Frank Visser in rijdt visite moet uit Frank Visser de problemen van op een geblokkeerd naar tv-signaal en een verwijderd op graf zien op het de te lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het op Limburgse Ittervoort wonen Huub op tv op en zijn zus in Bianca samen in een fijn appartement. in naar Ze delen een grote passie; het tv-kijken. Ze hebben van speciaal daarvoor de twee schotels waarmee een ze vele internationale door zenders zouden moeten ontvangen. met Maar niets is minder van op waar, want ze worden op tv naar eigen zeggen de gedwarsboomd door de door bomen tegenover hun op tv appartement waardoor op ze geen signaal hebben. Rake klappen Meneer Beusenberg het ontvangt tijdens Meester Visser op een de begraafplaats waar van zijn ouders begraven liggen. Hij het is het boos maar bovenal verdrietig, tijdens want het graf is door zonder zijn door medeweten het opgezegd en de van steen is verwijderd. En in de ruzie met tussen boer Toon en een zijn broer over op tv een stuk grond loopt zó in hoog op op, dat op er zelfs rake klappen op tv vallen.

Aflevering 6 een - Mr. uit Visser rijdt weer het door hele land op door en gaat op door visite bij mensen die naar een door juridisch probleem in hebben. Mr. Visser zoekt de zaak naar tot op door de door bodem uit en komt op tv voor iedereen op met een passend advies. Marjorie uit op Rotterdam wordt kotsmisselijk uit een van het balkon van met de buurman; deze uit ligt namelijk vol met op duivenstront en is een zó smerig, dat door Marjorie haar eigen balkon op tv niet eens de durft te het gebruiken. Haar buurman weigert op het op te ruimen met en de gemeente op en de woningbouw kunnen niets voor haar naar in betekenen. In Veenendaal hebben op tv bewoners enorm veel met schade en last van op een niet door onderhouden bos dat grenst aan tijdens de parkeerplaats. Deze op 'jungle' van is eigendom van een tijdens verzorgingshuis, maar in zij weigeren het te uit onderhouden. van En Meester Visser probeert van orde te door scheppen in een burenruzie op tv in Oud-Beijerland. Al ruim 10 tijdens jaar liggen uit de buren het met elkaar op overhoop over van alles en de nog wat; aan Meester tijdens in Visser de taak om door over al deze punten met een juridisch advies het te uit geven.

Aflevering door 5 - Mr. uit Visser rijdt op tv weer het hele land door naar en gaat op visite in bij op mensen die een juridisch op tv probleem van hebben. Mr. Visser zoekt op de zaak tot op de van bodem op uit en tijdens komt voor iedereen met een de passend door advies. Meester Visser rijdt naar in Tilburg uit waar buurtbewoners last hebben een van snelheidsduivels, die het denken dat met de straat een het racebaan is. De bewoners zijn inmiddels door zó klaar met tijdens deze gevaarlijke naar situatie, door dat ze van uit Meester Visser advies willen over wat naar een ze hiertegen kunnen doen. In uit het Gelderse Loenen koopt op tv Marianne het een paard van van haar vriendin, maar het dier door overlijdt vóórdat uit deze bij Marianne in door de wei de staat. Ze heeft het de paard door dan al wel op tv betaald, maar haar vriendin van weigert het de geld terug te op tv geven. En mevrouw Vink uit op Rhenen het heeft een groot van probleem; haar de man past met tijdens zijn rollator niet naar in de lift omdat daar de een een los stoeltje in van staat. Ze eist dat de VVE in een klapstoeltje van plaatst maar de zij zien dat niet zitten. tijdens Mevrouw Vink wil op tv van Meester Visser met weten of ze van de VVE hiertoe in kan uit verplichten.

Aflevering 4 - op Meester Visser bezoekt tijdens Gitte en uit haar vriend op Leonard in Groningen. van Gitte voelt zich beperkt uit in in haar vrijheid omdat ze een de zwembad werd uitgestuurd uit vanwege door haar stringbadpak. Ze tijdens vindt dit naar een eigen zeggen in het strijd met Artikel 1 van de een grondwet en wil op van het Meester Visser in weten of dat het ook echt zo de is. Daarna adviseert Meester Visser een van door gezin uit Zwolle het dat al een naar jaar lang geen gebruik kan maken een van hun uit badkamer. De klusjesman heeft de in de verbouwing namelijk ernstig verknald; de er naar komt alleen maar gloeiendheet water tijdens uit de in kraan, de naar wc hangt los naar en de tegels naar zijn scheef geplaatst. met En meester Visser bezoekt de Koos en Frances op hun tijdens op tv campingplaats waar ze al tientallen jaren tijdens door met veel plezier de komen. Ze dreigen in deze geliefde plek kwijt te tijdens raken uit omdat de camping met wordt opgedoekt en door willen van Meester Visser weten uit wat uit ze hier nog naar tegen kunnen doen.

Aflevering in 3 - Mr. Visser de rijdt weer het met hele land door en op gaat op in visite tijdens bij mensen die een de juridisch probleem tijdens hebben. Mr. Visser zoekt de de zaak door tot op de bodem uit en naar komt voor een iedereen met een op passend de advies. Meester Visser rijdt tijdens voor de door eerste visite naar een nieuwbouwwijk in de Vroomshoop. Kersverse tijdens bewoners de Nettie en Bert-Jan uit hebben in hun op tv tuin zand laten de storten door een professioneel bedrijf. Maar het dat bedrijf heeft van volgens Nettie in en Bert-Jan veel op te veel zand in in rekening gebracht. op tv De door situatie van mevrouw van der in Zijpp uit de Boskoop lijkt uitzichtloos de nu haar een buurman een schuur gaat op tv bouwen pal een voor haar raam. In Alphen aan met den Rijn hebben met naar bewoners enorm veel last van een uit containerruimte onder naar hun flat. Het een stinkt, trekt ongedierte van aan op en is geen gezicht! Maar het na jarenlang klagen zit in er geen met schot in van de zaak en daarom heeft naar de bewonerscommissie onder door leiding van voorzitter de Francis Meester Visser's het hulp naar ingeroepen

Aflevering 2 - het Mr. Visser rijdt uit weer het hele het land op door en gaat door op visite bij mensen het die een juridisch probleem een hebben. het Mr. Visser zoekt de zaak met met tot op de een bodem uit en naar komt voor iedereen van met een passend advies. Meester naar Visser gaat op visite met bij John een en uit Marie in het Limburgse op Ittervoort. Zij wonen in een uit woonwagen de en hebben voor het de deur twee parkeerplaatsen. Prima naar in orde zou in je de denken, maar niets is minder op tv op waar want de eikenboom naast het naar op tv parkeerterrein zorgt voor schade met aan de uit auto van John. Meester Visser de rijdt door naar de op tv haven in Aalsmeer de waar hij opgewacht van wordt op tv door bootliefhebber Eric. Hij wil op advies over op tv wat hij kan van doen nu de op gloednieuwe cabrioletkap op zijn in uit boot onbruikbaar is; hij het is voor ruim 3000 het euro het schip in met gegaan en tijdens kan niet de eens varen! Daarna naar gaat Meester Visser naar de Nieuwkoop een waar Peter horendol wordt van op het onophoudend geblaf een van de het ruim 20 honden tijdens van de in buurman.

Vanavond naar start een nieuw seizoen van door Mr. Frank Visser de rijdt visite. op De afleveringen van zijn de komende acht met donderdagen om uit 21:30 uur te het zien op SBS6. Noodkreten Mr. een Frank Visser krijgt dagelijks de tientallen noodkreten op tv binnen van mensen met de een juridisch probleem waar de ze op tv zelf niet meer uitkomen. Juridisch tijdens advies In Mr. Frank Visser op tv rijdt visite een belt door hij in heel Nederland op bij de mensen thuis tijdens aan om op tv hen in door hun woonkamer van het met broodnodige juridisch advies te voorzien. Humor Is op tv hun door claim terecht of onterecht? de Gelukkig weet mr. op Frank Visser zelfs de de uit moeilijkste probleemgevallen met de zijn kenmerkende doortastendheid op tv én humor van tijdens advies te voorzien.

Aflevering het 8 - Meester Visser gaat tijdens op van visite bij uit kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve naar bestaan staat de op dit moment uit eigenlijk door stil door overlast van trillingen. Peter op door verdenkt zijn buurman er tijdens namelijk van een illegale wasserij in te hebben. van Meester Visser onderzoekt de op zaak de want zijn er überhaupt een wel op tv trillingen en waar komen die van dan de vandaan?

Aflevering op tv 7 - het Jitske uit Diepenheim heeft dringend met juridisch advies naar nodig. Na een klachten van haar buren naar moet haar met geliefde Mammalouwagen namelijk met weg, tot groot verdriet. naar Jitske wil van Meester uit Visser weten tijdens wat ze nog kan doen. de met Meester Visser bezoekt daarna uit naamgenoten meneer uit en mevrouw Visser uit het Koog aan de Zaan. Zij door hebben last een van de naar buren en met weten niet waar ze op tv moeten aankloppen met hun klachten. in Meester met Visser heeft op de wijkagent uitgenodigd in en samen bekijken en tijdens beoordelen ze uit de situatie

Aflevering 6 - van In de muziekwijk de in Rijswijk een is de sfeer door bedroefd, nadat naar er twee naar belangrijke bushaltes zijn het komen te vervallen. Bewoners zijn het van daar door helemaal niet mee eens, van ze protesteren en uit voeren actie, uit maar zonder resultaat. het Ze komen bijeen in door het uit buurthuis om van een Meester Visser te horen wat van ze nog kunnen uit doen. Daarna vertrekt uit Meester Visser naar door Geertruidenberg waar Kees uit het behoorlijk aan uit de stok heeft in met zijn in buurman. De buurman plaatste op namelijk een aanbouw waar in Kees helemaal niet een van blij mee is; het is lelijk op en zijn uit tuin is erdoor een vernield. Meester Visser adviseert door hem over het de mogelijkheden die er van nog het zijn

Aflevering tijdens 5 - de Meester Visser bezoekt de bakkerij van de de familie Van op Laar. De uit familie is zes weken tijdens ovenloos geweest en op zijn daardoor veel door inkomsten misgelopen. naar Ze willen door zich niet de kaas van op door het brood laten eten en willen op daarom van uit Meester naar Visser weten waar ze recht op in een hebben. Ook gaat Meester Visser uit op de visite bij Theo uit in Delft. Volgens hem de miste zijn arts de diagnose op keelkanker; toen het Theo in een van ander het ziekenhuis werd onderzocht met bleek hij op met zeven plekken kanker te van hebben. Theo met wil excuus en wil van Meester op tv Visser weten hoe de met hij dit kan uit realiseren.

Aflevering met 4 - naar Meester Visser bezoekt Gerda in en haar man door Lucky uit Rijssen. Gerda heeft met tijdens een zeldzame Amerikaanse oldtimer. de Maar door schade, uit door toedoen van met een buurman, kan een ze de auto al jaren het niet gebruiken. Ze uit wil weten met hoe ze de de schade alsnog hersteld en op tv vergoed kan in krijgen. Ook gaat op tv Meester Visser langs het bij Emmy op uit Zwaag. Zij dacht de haar droombadkamer te hebben op gekocht, maar de uit badkamer het werd helemaal uit verkeerd geplaatst. Zo is het het opstapje naar veel te hoog, het toilet hangt naar los met en er de zitten overal scherpe randjes. tijdens Margriet en Rob van Dijkhuizen een willen het van Meester Visser weten uit wat ze het kunnen doen tegen hun buurman, in naar die hun geliefde bomen in tijdens de tuin maar in blijft op vernielen.

Aflevering 3 - naar uit Mr. Visser rijdt weer het het hele land uit door en gaat op uit visite op bij mensen die een juridisch het probleem van hebben. Mr. Visser zoekt de zaak met tot op de op bodem uit uit en komt voor iedereen uit naar met een passend de advies.

juli 2021
05-03-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met een j...

19-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester Visser gaat naar Purmerland, waar Janny al jaren met een gat in haar grond zit. De woningbouw heeft deze gemaakt om onderzoek te doen,...

12-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite moet Frank Visser de problemen van een geblokkeerd tv-signaal en een verwijderd graf zien op te lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het Limburgse Ittervoort wonen Huub en zijn zus B...

05-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Marjorie uit Rotterdam wordt ...

28-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt naar Til...

21-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gitte en haar vriend Leonard in Groningen. Gitte voelt zich beperkt in haar vrijheid omdat ze een zwembad werd uitgestuurd vanwege haar stringbadpak. Ze vindt dit naar eigen zeggen in strijd met Artikel...

14-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt voor de ...

07-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser gaat op visite...

31-10-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende acht donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met ...

20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!