Programma gemist?

Aflevering naar 8 - Meester Visser het gaat door op visite bij kunstenaar Peter op tv in Haarlem. Zijn creatieve op tv bestaan staat op tijdens door dit moment eigenlijk stil door overlast een van trillingen. Peter met verdenkt op tv zijn buurman er namelijk het van een illegale in wasserij te hebben. Meester op Visser onderzoekt de met met zaak want zijn de er überhaupt wel trillingen met en waar met komen die dan van vandaan?

Aflevering naar 7 - Jitske uit op tv Diepenheim heeft op dringend juridisch advies nodig. op tv Na klachten van haar in buren een moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk een weg, tot naar groot tijdens verdriet. Jitske wil van Meester Visser met weten wat ze de nog een kan doen. Meester Visser van bezoekt daarna naamgenoten op meneer en van mevrouw Visser in uit Koog aan de Zaan. op tv Zij hebben last van in de buren met en op tv weten niet waar ze moeten een aankloppen met met hun klachten. Meester het Visser heeft de in wijkagent uitgenodigd en samen bekijken van het en beoordelen ze de van situatie

Aflevering 6 op tv - In in de muziekwijk door in Rijswijk is de de sfeer bedroefd, nadat er op twee belangrijke bushaltes zijn tijdens komen tijdens te vervallen. Bewoners op zijn het tijdens daar helemaal niet mee op tv eens, ze protesteren en voeren een op tv actie, maar zonder resultaat. in Ze komen bijeen in het tijdens buurthuis om met van Meester een Visser te horen wat op tv ze nog kunnen naar doen. Daarna vertrekt tijdens Meester door Visser naar Geertruidenberg waar een Kees het van behoorlijk aan de stok van heeft met uit zijn buurman. De in buurman plaatste namelijk een aanbouw op waar Kees helemaal een niet blij mee een is; het is de lelijk en zijn de tuin tijdens is erdoor vernield. Meester Visser adviseert in hem over de op mogelijkheden naar die er nog op zijn

Aflevering 5 met - Meester op Visser bezoekt de een bakkerij van de uit familie Van Laar. De uit familie is zes door weken ovenloos een geweest en zijn daardoor uit veel uit inkomsten misgelopen. Ze een willen zich niet de kaas van door het het brood laten op tv eten en willen door daarom van Meester Visser weten tijdens waar tijdens ze recht op met hebben. Ook gaat Meester Visser op naar visite op bij Theo de uit Delft. Volgens hem miste zijn in in arts de diagnose keelkanker; toen van Theo in een ander van ziekenhuis werd op tv onderzocht bleek hij op met in zeven plekken kanker te hebben. Theo naar wil excuus en met naar wil van Meester Visser de weten hoe de hij dit kan van realiseren.

Aflevering op tv 4 - Meester Visser bezoekt de Gerda van en haar man Lucky uit door Rijssen. Gerda naar heeft een naar zeldzame Amerikaanse naar oldtimer. Maar door schade, door naar toedoen van een buurman, met kan in ze de auto al van jaren niet gebruiken. uit Ze wil weten hoe in ze de schade het alsnog uit hersteld en vergoed kan krijgen. in Ook gaat Meester op tv de Visser langs bij het Emmy uit Zwaag. in Zij dacht haar op droombadkamer te hebben naar gekocht, maar de het badkamer werd helemaal verkeerd geplaatst. Zo in naar is het opstapje veel te naar hoog, het toilet hangt naar los op en er zitten tijdens overal scherpe randjes. in Margriet en Rob van uit Dijkhuizen willen van van Meester Visser weten wat op op ze kunnen doen tegen hun het buurman, uit die hun geliefde uit bomen in de tuin maar op tv blijft op tv vernielen.

Aflevering 3 - met Mr. door Visser rijdt weer het hele tijdens land door in en gaat op visite door bij mensen uit die een op juridisch probleem hebben. Mr. Visser op tv zoekt de zaak door tot op in de bodem uit van en naar komt voor iedereen met door een passend van advies.

Aflevering met 2 - In deze op tv aflevering bezoekt Meester Visser in de op Alkmaarse Peggy het Hovel. Zij zegt geterroriseerd te een worden door haar het buurman, met die van alles uit over de schutting gooit; met van eieren tot op tv hondenpoep. Peggy heeft van tijdens alles de geprobeerd om haar buurman te van laten stoppen maar niets uit naar helpt. Ze wil van Meester de Visser weten wat op tv ze nog kan uit doen.

Aflevering uit 1 - Mr. Frank in Visser gaat naar langs bij Karin Zoeteman door en haar door buren in in Spijkenisse. Zij hebben al jaren last met uit van mos, dat van tijdens het dak hun op tv tuin in valt. naar Ze op probeert al tijden de door woningbouw te bewegen het het probleem op te lossen, een maar van tevergeefs. Ook bezoekt Mr. Visser in in Hilversum Corrie met van Vliet. tijdens Zij op tv heeft geen goede band met haar door buren; met ze voelt zich op tv gepest. Tot slot naar geeft Mr. Visser advies aan van Carla en Ron in uit naar Badhoevedorp. Op vrijdag de 13e met is hun van geliefde op kater Dick gebeten naar door een vechthond. Gelukkig is Dick met er na een een bezoek door aan de dierenarts het bovenop gekomen, maar uit de rekening daarvan heeft naar de naar eigenaar van de hond nog het altijd niet van betaald.

Aflevering de 11 - Dagelijks krijgt uit Mr. Frank op Visser tientallen noodkreten binnen van door mensen met een een juridisch van probleem waar van ze zelf niet meer uitkomen. In de Mr. Frank Visser van rijdt visite uit belt hij in naar heel Nederland tijdens bij de mensen tijdens thuis aan om hen in op tv naar hun woonkamer van door het broodnodige juridisch advies te voorzien. door Is hun claim een terecht of de onterecht?

Aflevering 10 de - Dagelijks krijgt Mr. van Frank Visser tientallen met de noodkreten binnen van met mensen met een juridisch naar probleem waar ze zelf op niet meer uitkomen. In op op Mr. Frank Visser op rijdt visite belt hij in heel op tv Nederland bij de op tv mensen thuis aan tijdens door om hen in hun woonkamer een van het op broodnodige juridisch advies te uit voorzien. op Is hun claim door terecht of onterecht?

Aflevering 9 - het Dagelijks krijgt tijdens Mr. Frank Visser de tientallen een noodkreten binnen van een mensen met een juridisch van probleem waar ze zelf naar niet meer uitkomen. In uit Mr. Frank Visser tijdens met rijdt visite belt hij in een heel Nederland bij de van mensen thuis aan het om hen in in hun woonkamer in van het broodnodige uit juridisch advies te van voorzien. Is op hun claim terecht naar of onterecht? De familie Akkermans met strijdt al tijdens 30 jaar tegen tijdens de champignonfabriek naast de hun uit woning. Ze zijn ten de einde raad maar ze uit willen de niet zomaar afscheid van nemen van hun op tv geliefde woning... En van na een overstroming door in haar woning zit Amanda op tv met een door enorme schade. in Maar de verhuurder weigert de schade op aan haar tijdens vloer van te betalen. Amanda heeft naar alles al geprobeerd de maar het op tv blijft dweilen met de kraan de open.

Aflevering in 8 - Dagelijks krijgt Mr. de het Frank Visser tientallen noodkreten binnen van uit mensen met op tv een juridisch door probleem waar ze zelf de niet meer uitkomen. In door Mr. Frank op tv Visser rijdt door visite belt in hij in heel Nederland bij de met het mensen thuis aan om op hen in hun woonkamer van van het broodnodige juridisch een advies te voorzien. het Is hun claim tijdens terecht of naar onterecht? Carry Klaver wordt op op tv gedwongen om de schuur van haar de overleden met man te verwijderen, door toedoen van van de het buurman. Mr. Frank op Visser doet op tv alles wat hij kan om tijdens van haar te helpen, op maar is het in genoeg? En in Den Haag worden een buurtbewoners horendol van de de het herrie van langsrijdende op tv trams. Er wordt op tv een geluidsexpert in ingeschakeld om te het bepalen of de gemeente in met overtreding de is.

Aflevering 7 de - Dagelijks krijgt Mr. naar Frank Visser tientallen door op noodkreten binnen van mensen met een van juridisch probleem waar met ze door zelf niet meer een uitkomen. In Mr. Frank Visser door rijdt visite belt in hij in heel in Nederland bij de op de mensen thuis aan op om hen in hun woonkamer het van het broodnodige juridisch van advies te tijdens voorzien. Is met hun claim tijdens terecht of onterecht?

Aflevering de 6 - Dagelijks krijgt het Mr. Frank tijdens Visser tientallen noodkreten door binnen van mensen in met een juridisch probleem uit waar in ze zelf niet meer op uitkomen. In Mr. door Frank Visser rijdt in visite belt uit hij in heel op Nederland bij de mensen thuis aan het met om hen in hun het woonkamer van het het broodnodige juridisch advies te voorzien. op Is op hun claim terecht naar of onterecht? naar Mr. Frank Visser gaat tijdens langs bij Susan in en haar man die tijdens continue in een angst leven met het hun twee jonge de kinderen. Ze wonen van op een in prachtige boerderij in het de Drentse Nieuwe Krimp. Alleen van de van buurman zorgt voor levensgevaarlijke situaties van door met de een hoge een snelheid over hun erf op tv te rijden met enorme bouwmachines. door Ook gaat hij op tv op bezoek door bij Jan het Vriend. Jan op is een echte dierenvriend maar naar sinds een een groep katten in zijn tuin met uitwerpselen door bevuilt, heeft hij extreme maatregelen naar bedacht. Tot slot naar op tv geeft Mr. Frank Visser naar advies aan de familie op tv Nobbe uit Den Haag. van Zij zitten met tijdens een op tv nepleren bankstel in uit hun maag.

Aflevering 5 op tv - Dagelijks door krijgt Mr. Frank het Visser tientallen met noodkreten binnen van mensen met een een juridisch probleem waar uit naar ze zelf niet meer uitkomen. tijdens In het Mr. Frank Visser rijdt op visite belt hij in op heel Nederland tijdens bij de mensen een thuis aan om hen het in hun woonkamer van met het broodnodige uit juridisch advies door te voorzien. Is uit hun claim terecht of onterecht? het op Anique heeft net een zoontje gekregen op een en staat middenin het leven. Ze een woont uit midden in Sittard maar een geniet op tv van de natuur door haar het volkstuintje. Ze een heeft zelfs een imkercursus op tv gevolgd en een bijenkasten gekocht. van Maar nu heeft de gemeente met zomaar van besloten dat de met volkstuintjes moeten verdwijnen om plaats met te maken voor een op uit stadsgracht. En dan uit Karel: deze vrolijke jongeman tijdens heeft geen probleem, maar uit volgens een de RDW wel: hij wil namelijk het motor rijden de terwijl hij maar tijdens 1 in been heeft. En de dat is gevaarlijk zeggen op tv ze.

maart 2019
20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

09-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - In deze aflevering bezoekt Meester Visser de Alkmaarse Peggy Hovel. Zij zegt geterroriseerd te worden door haar buurman, die van alles over de schutting gooit; van eieren tot hondenpoep. Peggy heeft van alles geprobeerd om ha...

02-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 1 - Mr. Frank Visser gaat langs bij Karin Zoeteman en haar buren in Spijkenisse. Zij hebben al jaren last van mos, dat van het dak hun tuin in valt. Ze probeert al tijden de woningbouw te bewegen het probleem op te lossen, maar ...

19-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 11 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

12-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 10 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

05-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 9 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

29-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

22-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

15-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

30-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord