Programma gemist?

Aflevering 11 naar - Dagelijks krijgt naar Mr. Frank Visser met tientallen noodkreten binnen van op mensen met een op naar juridisch probleem waar ze zelf het niet meer in uitkomen. In Mr. Frank uit Visser op tv rijdt visite belt hij in heel met Nederland op bij de mensen door thuis aan om hen van in in hun woonkamer van de het broodnodige juridisch advies de te voorzien. Is hun claim op terecht uit of onterecht?

Aflevering van 10 - Dagelijks krijgt Mr. naar het Frank Visser tientallen noodkreten een binnen van op tv mensen met een juridisch probleem waar van naar ze zelf niet uit meer uitkomen. In Mr. Frank Visser uit rijdt door visite belt hij in heel op tv Nederland de bij de mensen thuis aan een om het hen in de hun woonkamer van het naar broodnodige juridisch advies te een voorzien. Is hun claim door terecht of naar onterecht?

Aflevering 9 met - Dagelijks krijgt Mr. tijdens door Frank Visser tientallen met noodkreten binnen van mensen met een een juridisch het probleem waar ze zelf niet met met meer uitkomen. In in Mr. Frank Visser in rijdt visite belt hij in heel het uit Nederland bij de mensen thuis in aan naar om hen in hun van woonkamer van het broodnodige juridisch de advies naar te voorzien. Is hun met claim terecht of onterecht? door door De familie Akkermans strijdt al 30 door jaar tegen de tijdens champignonfabriek uit naast hun woning. tijdens Ze zijn ten einde raad de maar naar ze willen niet zomaar afscheid uit de nemen van hun geliefde woning... En op tv na een op tv overstroming naar in haar woning zit Amanda de met een enorme de schade. Maar de verhuurder van weigert de schade op aan haar de vloer tijdens te betalen. Amanda door heeft alles al geprobeerd uit maar het blijft tijdens dweilen met de kraan de open.

Aflevering 8 uit - Dagelijks van krijgt Mr. Frank door Visser tientallen noodkreten op binnen van mensen met met een juridisch probleem van waar ze de zelf niet meer van uitkomen. In Mr. met Frank Visser rijdt visite belt op tv hij in heel de Nederland op bij de mensen op tv thuis aan om van hen in hun woonkamer uit van het het broodnodige juridisch advies door te voorzien. Is naar hun claim terecht of onterecht? een tijdens Carry Klaver wordt op gedwongen om de uit schuur van haar overleden man het te verwijderen, naar door toedoen van van de buurman. Mr. Frank Visser een doet alles met wat hij kan om op tv haar het te helpen, maar is het op tv het genoeg? En in Den Haag worden uit buurtbewoners horendol van een van de herrie van langsrijdende trams. Er de wordt naar een geluidsexpert ingeschakeld om de te bepalen of de op gemeente in de overtreding van is.

Aflevering met 7 - Dagelijks krijgt Mr. naar Frank Visser de tientallen noodkreten binnen op van mensen met in een met juridisch probleem waar ze uit zelf niet op meer uitkomen. In uit Mr. Frank Visser rijdt op visite belt hij de in heel Nederland bij het de door mensen thuis aan om van hen in hun woonkamer van naar het broodnodige juridisch op advies te voorzien. een Is hun in claim terecht een of onterecht?

Aflevering het 6 - Dagelijks krijgt een Mr. Frank Visser de tientallen noodkreten binnen van het mensen met een het het juridisch probleem waar ze het zelf niet meer uitkomen. In een uit Mr. Frank Visser rijdt visite belt op tv op tv hij in heel van Nederland bij de mensen in thuis aan om hen in in hun woonkamer van het het broodnodige uit juridisch advies met te voorzien. Is met hun claim terecht of onterecht? naar Mr. van Frank Visser gaat langs een bij Susan een en haar man in die continue in angst leven door de met hun twee op jonge kinderen. Ze wonen op de een uit prachtige boerderij in het Drentse op tv Nieuwe Krimp. Alleen de door op tv buurman zorgt voor de levensgevaarlijke situaties door met een uit hoge snelheid met over hun erf op tv te rijden met enorme tijdens bouwmachines. Ook uit gaat hij op naar bezoek bij Jan op Vriend. Jan is een naar echte op dierenvriend maar sinds een groep uit katten zijn tuin een met van uitwerpselen bevuilt, heeft in hij extreme maatregelen bedacht. uit Tot slot door geeft Mr. Frank op Visser advies aan de familie Nobbe op tv uit Den Haag. met Zij zitten op met naar een nepleren bankstel in in hun maag.

Aflevering op tv 5 - Dagelijks krijgt Mr. van naar Frank Visser tientallen noodkreten binnen tijdens van mensen met op tv een een juridisch probleem waar ze zelf van niet meer uitkomen. In op tv Mr. het Frank Visser in rijdt visite belt hij uit in heel Nederland bij de de mensen thuis aan met uit om hen in uit hun woonkamer van een het broodnodige juridisch advies te een voorzien. Is met hun claim terecht met of onterecht? Anique heeft net de een op tv zoontje gekregen en staat door middenin met het leven. Ze woont midden in met Sittard maar geniet het van de de natuur door haar volkstuintje. met Ze heeft op tv zelfs een in imkercursus gevolgd en met bijenkasten gekocht. Maar met nu heeft de gemeente met zomaar besloten dat op de volkstuintjes moeten verdwijnen naar om plaats uit te maken voor op een stadsgracht. En dan in Karel: deze met vrolijke jongeman van heeft geen probleem, maar een volgens uit de RDW wel: een hij wil namelijk motor op rijden terwijl hij het maar 1 been de heeft. En dat is een gevaarlijk zeggen door ze.

Aflevering op tv 4 - met Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser in tientallen noodkreten met binnen van mensen met een met op tv juridisch probleem waar ze zelf door niet meer uitkomen. In in door Mr. Frank Visser rijdt visite een belt met hij in heel Nederland bij de de mensen thuis aan uit om hen in in hun woonkamer in van uit het broodnodige juridisch de advies te voorzien. Is tijdens hun claim terecht of met onterecht? Bij op tv koeienhouder Jan Dirk kalft op de kant van naar de sloot langzaam met af. uit Dit is het gevolg op van baggerwerkzaamheden het door het waterschap. in De zaak blijft maar aanmodderen dus een het is de tijd voor Mr. van Frank Visser om met advies uit te door brengen. En dan het tijdens trieste verhaal van op mevrouw op van Eeuwijk. Op een de begraafplaats met waar zowel haar man uit en haar zoon liggen, zorgt van een oude uit boom met voor veel overlast en op verdriet. Kan met Mr. Frank Visser haar het helpen om eindelijk rust tijdens te de vinden?

Aflevering 3 naar - Dagelijks met krijgt Mr. Frank Visser tientallen het noodkreten binnen van van mensen uit met een juridisch met probleem waar ze de zelf niet meer uitkomen. met In Mr. Frank door Visser rijdt visite belt een hij in heel door Nederland bij de met mensen thuis in aan uit om hen in hun woonkamer op tv van het het broodnodige juridisch advies te voorzien. de Is hun het claim door terecht of onterecht? Mr. Frank Visser door bezoekt de 88-jarige op tv de Veronica in het Brabantse Huijbergen. Ze op tv het is een hele goeie klusser en tijdens het verzorgt dagelijks de vogeltjes in door de in volière van haar overleden in man. Maar de buurman heeft op tv een klimop tegen in zijn schutting gepland de die de volière de overwoekert tijdens en zorgt voor allerlei op problemen. En Mr. naar Frank Visser gaat naar langs bij supermarkteigenaar het Johan. Hij zijn vijf op medewerkers bedienen dagelijks een alle inwoners van van het met dorp. Maar tijdens sinds het aangrenzende restaurant het het parkeerterrein achter het de winkel helemaal heeft afgesloten een met enorme betonblokken, van zit Johan er in helemaal de doorheen.

Aflevering uit 2 - in Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen uit uit noodkreten binnen van mensen met een uit het juridisch probleem waar ze zelf niet op tv meer naar uitkomen. In Mr. tijdens Frank Visser rijdt op visite belt van hij in heel Nederland bij de op in mensen thuis aan in om hen in op tv hun woonkamer van het broodnodige juridisch door advies te in voorzien. Is tijdens hun claim terecht of onterecht? in Mr. Frank op tv Visser met bezoekt hulphond Olaf, een labrador die naar dag in dag op tv uit voor door zijn 64-jarige baasje in het touw is. Olaf op is na een in aanvaring een met de agressieve viervoeter van naar de buurman de letterlijk de gebeten hond in en het zijn baasje wil graag tijdens de honderden in euro's aan van dierenartskosten verhalen. Maar de buurman is door niet van plan van naar ook maar iets te betalen... Ook tijdens gaat Mr. Frank een Visser richting een het Zeeuwse Tholen uit in een poging de landbouwer en frietbakker Jaap uit bij te van staan in zijn strijd tijdens tegen naar de gemeente. het Jaap verbouwt niet alleen een aardappelen, hij bakt er het ook naar friet van en dat op doet ie naar volgens de gemeente uit illegaal.

Mr. Frank Visser door krijgt met dagelijks tientallen op tv noodkreten binnen van uit mensen met een juridisch het probleem waar ze zelf niet naar meer uitkomen. In door 'Mr. Frank Visser een rijdt visite' de belt hij met in heel op Nederland bij de mensen een thuis aan door om hen in hun in woonkamer van het broodnodige een juridisch advies het te voorzien. Is hun door claim de terecht of onterecht? Gelukkig weet in Mr. Frank een Visser zelfs de moeilijkste van probleemgevallen met zijn kenmerkende uit doortastendheid én naar humor van tijdens advies te met voorzien. Het nieuwe seizoen van de 'Mr. Frank Visser met rijdt visite' is vanaf op vanavond elke maandag om een op tv 21:30 uur te van zien op SBS6. Mr. Frank Visser gaat van in de tijdens eerste aflevering in langs bij tijdens de Hoogkamerlaan in de Rijswijk. Na jaren van de hevige verwaarlozing tijdens worden daar bijna driehonderd de sociale huurwoningen grondig met verbouwd.

Dagelijks krijgt Mr. naar uit Frank Visser tientallen een noodkreten binnen van mensen met een in juridisch probleem op tv waar de ze zelf niet meer uitkomen. In de Mr. in Frank Visser tijdens rijdt visite belt hij door in heel Nederland het bij de mensen thuis aan naar om hen in een hun woonkamer van van het broodnodige juridisch op tv een advies te voorzien. Is hun op claim terecht of een onterecht?

Dagelijks door krijgt Mr. Frank tijdens Visser tientallen noodkreten op tv binnen van mensen van met een uit juridisch probleem waar ze zelf niet een het meer uitkomen. In Mr. Frank door Visser het rijdt visite belt hij naar in heel in Nederland bij de mensen thuis aan van naar om hen in hun woonkamer de van op tv het broodnodige juridisch advies te met voorzien. Is de hun claim op terecht of onterecht?

november 2018
19-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 11 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

12-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 10 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

05-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 9 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

29-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

22-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

15-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

30-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

23-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

16-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

09-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

02-04-2018 21:25

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In 'Mr. Frank Visser rijdt visite' belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonka...

26-06-2017 21:25

Aflevering 7

Mr. Frank Visser rijdt visite - Aflevering 7

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkame...

19-06-2017 21:30

Aflevering 6

Mr. Frank Visser rijdt visite - Aflevering 6

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkame...

12-06-2017 21:30

Aflevering 5

Mr. Frank Visser rijdt visite - Aflevering 5

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

05-06-2017 21:30

Aflevering 4

Mr. Frank Visser rijdt visite - Aflevering 4

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord