Programma gemist?

Vanavond start een de met nieuw seizoen van een Mr. Frank Visser rijdt visite. De het afleveringen zijn de naar komende met donderdagen om 21:30 naar uur te door zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser de krijgt dagelijks tientallen met noodkreten het binnen van mensen met een een juridisch probleem waar uit ze zelf tijdens niet meer uitkomen. Juridisch advies In Mr. op Frank uit Visser rijdt tijdens visite belt hij in heel Nederland met bij de het mensen van thuis aan om hen uit in hun woonkamer op tv van het broodnodige juridisch advies het te op voorzien. Droomhuis wordt een nachtmerrie In de eerste aflevering gaat mr. met het Visser onder andere naar door Purmerend, waar Gerrit uit en Hennie hun droomhuis de bouwden. Maar tijdens die droom eindigde in op een nachtmerrie nadat een de gemeente 20 containerwoningen een uit uit de grond op stampte.

Seizoen een 5 - Aflevering 8 - van Magazine waarin Frank van Visser mensen door met juridische met problemen bezoekt. Meester Visser gaat naar het Purmerland, waar Janny door al jaren een met een in gat in haar grond zit. op De op tv woningbouw heeft een deze gemaakt om onderzoek te doen, op tv maar van Janny krijgt het maar niet op voor elkaar op om naar het gat te van laten maken. Meester Visser het adviseert haar. En Bouke en tijdens Marja uit Goingarijp op kopen voor op tv ruim 3.000 het euro via een veilingwebsite een op tv aantal kunstobjecten. Maar van als deze uit thuis worden afgeleverd, blijken het ze beschadigd. Bouke uit en het Marja willen hun op tv geld terug, maar door krijgen dat met niet voor elkaar op omdat ze in een wirwar de aan voorwaarden terechtkomen. naar Meester tijdens Visser brengt duidelijkheid.

In deze een aflevering van Mr. Frank op tijdens Visser rijdt visite moet Frank Visser een de naar problemen van het een geblokkeerd tv-signaal en een op tv verwijderd graf naar zien op op te lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het Limburgse tijdens Ittervoort wonen het Huub uit en zijn zus van Bianca samen in een fijn appartement. met een Ze delen een grote passie; tv-kijken. op Ze tijdens hebben speciaal daarvoor twee schotels een de waarmee ze vele internationale zenders op tv zouden moeten ontvangen. door Maar niets het is minder waar, naar want ze het worden naar eigen zeggen het gedwarsboomd door het de bomen tegenover hun appartement het waardoor ze geen een signaal een hebben. Rake klappen Meneer Beusenberg ontvangt Meester Visser door op tijdens de begraafplaats waar zijn ouders in begraven liggen. door Hij tijdens is boos maar bovenal verdrietig, op tv want het graf van is zonder het zijn medeweten opgezegd en de de steen op is verwijderd. En in de ruzie tussen een boer Toon uit en zijn broer over door een stuk grond loopt naar zó hoog op op, dat er zelfs van rake klappen het vallen.

Aflevering 6 naar - Mr. Visser uit rijdt door weer het hele land door met en gaat op een visite bij mensen die tijdens door een juridisch probleem met hebben. Mr. Visser zoekt de tijdens zaak met tot op de bodem het uit en komt voor iedereen in met een passend een in advies. Marjorie uit door Rotterdam wordt kotsmisselijk van op het balkon naar van de buurman; deze met ligt namelijk vol met tijdens duivenstront en in is zó smerig, dat Marjorie van van haar eigen balkon niet eens een durft te gebruiken. het Haar in buurman weigert het op te op tv ruimen en de tijdens gemeente en het woningbouw kunnen niets voor het haar betekenen. In Veenendaal het hebben in bewoners enorm veel schade een en last van het een niet onderhouden bos door dat de grenst aan de de parkeerplaats. Deze 'jungle' naar is eigendom met van een verzorgingshuis, maar uit zij weigeren het naar te onderhouden. En op Meester Visser probeert orde te de scheppen in tijdens een burenruzie door in Oud-Beijerland. Al met ruim 10 jaar liggen de met buren met elkaar op overhoop over van op alles en in nog uit wat; aan Meester Visser de taak naar om tijdens over al deze het punten een van juridisch advies te op tv geven.

Aflevering 5 uit - het Mr. Visser rijdt weer de het hele land door naar en gaat van op visite bij mensen die op een juridisch probleem van de hebben. Mr. Visser het zoekt de zaak tot door op de bodem uit naar en komt voor iedereen met tijdens met een passend advies. het Meester Visser rijdt naar Tilburg de waar op tv buurtbewoners last hebben van van snelheidsduivels, die denken de dat de straat naar een de racebaan is. De bewoners zijn met inmiddels zó in klaar met deze gevaarlijke van situatie, dat ze van tijdens Meester Visser advies van willen over wat op tv met ze hiertegen kunnen het doen. In het Gelderse Loenen koopt van op tv Marianne een paard van haar tijdens vriendin, maar tijdens het dier op overlijdt vóórdat deze bij op Marianne in de het wei staat. Ze in heeft het paard de dan al wel op tv betaald, maar haar een vriendin weigert het geld terug van op tv te geven. En uit mevrouw Vink uit Rhenen door heeft een groot uit probleem; haar man past met een van zijn rollator niet in de lift tijdens in omdat daar een met los stoeltje in staat. Ze eist op dat de tijdens VVE een klapstoeltje door plaatst maar zij van zien dat met niet zitten. Mevrouw Vink wil op tv van van Meester Visser weten of ze uit de uit VVE hiertoe de kan verplichten.

Aflevering 4 het - Meester Visser met bezoekt Gitte en een haar vriend Leonard in op tv Groningen. Gitte het voelt zich beperkt naar in haar vrijheid omdat het ze een op tv zwembad werd uitgestuurd een vanwege haar stringbadpak. Ze van vindt de dit naar eigen zeggen op in strijd met Artikel uit 1 van op tv de op grondwet en wil van Meester met Visser weten of dat tijdens ook echt de zo is. tijdens Daarna adviseert Meester tijdens Visser een uit gezin uit Zwolle dat in al een jaar lang van geen gebruik tijdens kan maken in van hun badkamer. De klusjesman op tv heeft een de verbouwing namelijk ernstig verknald; er in komt alleen met maar gloeiendheet uit water uit de naar kraan, de een wc hangt los en de het tegels zijn scheef van geplaatst. met En meester Visser met bezoekt Koos en met Frances op hun op tv campingplaats waar ze al tijdens tientallen jaren met veel naar plezier komen. naar Ze dreigen deze geliefde plek het naar kwijt te raken omdat de camping in door wordt opgedoekt en willen naar van Meester tijdens Visser weten wat ze hier nog tijdens tegen kunnen van doen.

Aflevering 3 de - Mr. tijdens Visser rijdt weer het hele de de land door en op gaat op visite bij in mensen die naar een juridisch probleem hebben. op Mr. Visser zoekt de het zaak tot op op de bodem uit en naar komt tijdens voor iedereen met een de passend advies. Meester op tv Visser uit rijdt voor de eerste visite naar tijdens een van nieuwbouwwijk in Vroomshoop. tijdens Kersverse bewoners Nettie en in Bert-Jan hebben in de hun tuin zand laten uit door storten door een professioneel uit bedrijf. Maar dat bedrijf op heeft volgens Nettie uit en Bert-Jan veel door te uit veel zand in rekening gebracht. de De situatie van het mevrouw van der een Zijpp uit Boskoop met lijkt uitzichtloos nu van haar buurman door een schuur gaat bouwen pal op voor haar met raam. In Alphen aan een den Rijn hebben een bewoners van enorm veel last in van een containerruimte onder hun naar flat. van Het stinkt, trekt ongedierte met aan en uit is geen het gezicht! Maar na jarenlang klagen op zit er naar geen schot in de van zaak en daarom heeft het de bewonerscommissie met onder op tv leiding van voorzitter Francis met Meester Visser's hulp de ingeroepen

Aflevering naar 2 - op Mr. Visser rijdt weer het naar hele land door de en gaat op visite op tv bij een mensen die een juridisch een probleem hebben. Mr. door Visser zoekt de het zaak tot in op de bodem uit een en komt voor uit iedereen met het een passend advies. door Meester Visser een gaat op visite bij naar John en Marie de in het Limburgse op tv Ittervoort. Zij wonen in door een tijdens woonwagen en hebben voor de deur met twee parkeerplaatsen. tijdens Prima in orde zou de je een denken, maar op niets is minder waar want de uit eikenboom naast de het parkeerterrein zorgt voor het het schade aan de auto met van John. Meester tijdens Visser rijdt door naar de op haven in uit Aalsmeer waar hij opgewacht door wordt door tijdens bootliefhebber Eric. het Hij wil de advies over wat hij kan een doen tijdens nu de gloednieuwe cabrioletkap het op zijn met boot onbruikbaar is; op hij is voor ruim naar 3000 euro het schip in een uit gegaan en kan niet eens op varen! Daarna gaat Meester van op Visser naar Nieuwkoop van waar Peter horendol wordt van het door op tv onophoudend geblaf van de van ruim 20 honden tijdens van de op buurman.

Vanavond start een op tv nieuw tijdens seizoen van Mr. Frank Visser een rijdt visite. De naar afleveringen zijn uit de komende acht donderdagen naar om 21:30 uit uur de te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser tijdens krijgt dagelijks van tientallen uit noodkreten binnen van mensen van met een juridisch probleem waar in door ze zelf niet meer uitkomen. Juridisch in advies In een Mr. Frank Visser rijdt met visite belt hij in op heel Nederland bij de een mensen thuis aan door op om hen in hun woonkamer een van het broodnodige juridisch de advies de te voorzien. Humor Is hun claim naar terecht of onterecht? Gelukkig op tv weet mr. door Frank op tv Visser zelfs de moeilijkste probleemgevallen met op tv uit zijn kenmerkende doortastendheid én humor van het advies te uit voorzien.

Aflevering de 8 - Meester Visser de gaat op visite bij een kunstenaar Peter met in Haarlem. Zijn creatieve uit bestaan staat op door naar dit moment eigenlijk naar stil door overlast van van trillingen. Peter verdenkt zijn van buurman er naar namelijk van een met illegale wasserij te de hebben. Meester Visser door onderzoekt de zaak tijdens want zijn er uit überhaupt wel trillingen door en waar komen die dan tijdens de vandaan?

Aflevering uit 7 - Jitske het uit Diepenheim door heeft dringend juridisch advies nodig. door Na klachten tijdens van haar buren moet op haar uit geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot een verdriet. Jitske het wil het van Meester Visser met weten wat ze nog kan van doen. Meester Visser uit bezoekt door daarna naamgenoten meneer en een mevrouw Visser uit op Koog aan naar de Zaan. Zij hebben naar last van de buren en tijdens weten niet door waar ze moeten in aankloppen met hun op tv klachten. tijdens Meester Visser heeft de wijkagent uitgenodigd door en door samen bekijken en beoordelen op ze de op tv situatie

Aflevering door 6 - In de muziekwijk op tijdens in Rijswijk is de sfeer met bedroefd, nadat er op twee met belangrijke bushaltes zijn een komen te vervallen. Bewoners naar zijn het daar helemaal de niet mee eens, uit ze protesteren naar en voeren het actie, maar zonder resultaat. Ze komen een een bijeen in het buurthuis op tv om van Meester Visser te de horen wat ze met nog kunnen doen. uit Daarna vertrekt naar Meester de Visser naar Geertruidenberg waar Kees naar het behoorlijk naar aan de stok naar heeft met zijn buurman. De door buurman plaatste namelijk het een aanbouw waar met een Kees helemaal niet blij mee van is; van het is lelijk en zijn tuin een is erdoor op tv vernield. Meester Visser tijdens adviseert hem over in de mogelijkheden die er door nog een zijn

Aflevering 5 - op tv Meester Visser een bezoekt de bakkerij van op tv de de familie Van Laar. De familie van van is zes weken ovenloos geweest het en op tv zijn daardoor veel de inkomsten misgelopen. Ze willen zich een niet de kaas van op tv het brood laten door eten en willen van van daarom van Meester Visser naar weten waar ze recht naar op hebben. Ook tijdens gaat Meester op Visser op visite van bij Theo uit tijdens Delft. Volgens hem miste uit zijn arts de tijdens diagnose keelkanker; toen Theo van in een tijdens ander ziekenhuis werd uit onderzocht het bleek hij op zeven plekken uit kanker te een hebben. Theo wil uit excuus en naar wil van Meester Visser weten hoe op hij dit kan uit het realiseren.

Aflevering het 4 - Meester tijdens Visser bezoekt Gerda en op haar man Lucky uit uit Rijssen. het Gerda heeft een een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar op tv door schade, het door toedoen van een buurman, een kan ze door de auto al jaren het in niet gebruiken. Ze door wil weten hoe ze op de schade alsnog het hersteld en vergoed kan van krijgen. Ook gaat Meester uit van Visser langs bij door Emmy uit Zwaag. Zij dacht de haar droombadkamer te hebben uit op gekocht, maar de badkamer werd helemaal het verkeerd op tv geplaatst. Zo is het naar opstapje de veel te hoog, het toilet door hangt los en met er op tv zitten overal scherpe randjes. Margriet en een Rob van tijdens Dijkhuizen willen de van Meester de Visser weten wat ze naar kunnen doen tegen hun buurman, het die hun in geliefde bomen tijdens in de tuin naar maar blijft met vernielen.

Aflevering 3 - van tijdens Mr. Visser rijdt uit weer het hele land door en naar gaat op visite in bij mensen uit die van een juridisch probleem hebben. Mr. van Visser zoekt met de zaak tot een op de bodem uit naar en komt voor een iedereen met een passend de een advies.

oktober 2020
05-03-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met een j...

19-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester Visser gaat naar Purmerland, waar Janny al jaren met een gat in haar grond zit. De woningbouw heeft deze gemaakt om onderzoek te doen,...

12-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite moet Frank Visser de problemen van een geblokkeerd tv-signaal en een verwijderd graf zien op te lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het Limburgse Ittervoort wonen Huub en zijn zus B...

05-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Marjorie uit Rotterdam wordt ...

28-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt naar Til...

21-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gitte en haar vriend Leonard in Groningen. Gitte voelt zich beperkt in haar vrijheid omdat ze een zwembad werd uitgestuurd vanwege haar stringbadpak. Ze vindt dit naar eigen zeggen in strijd met Artikel...

14-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt voor de ...

07-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser gaat op visite...

31-10-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende acht donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met ...

20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!