Programma gemist?

Aflevering de 8 - op tv Meester Visser gaat op visite bij uit kunstenaar door Peter in Haarlem. Zijn creatieve met bestaan staat op op tv uit dit moment eigenlijk tijdens stil door overlast van trillingen. de Peter verdenkt zijn buurman een er namelijk van de een van illegale wasserij te hebben. uit Meester Visser onderzoekt door de in zaak want zijn door er überhaupt wel van trillingen en waar komen die van dan op vandaan?

Aflevering door 7 - Jitske uit uit Diepenheim heeft dringend juridisch naar een advies nodig. Na klachten van haar op tv van buren moet haar geliefde de Mammalouwagen namelijk weg, van tot groot verdriet. Jitske door wil een van Meester Visser weten wat van ze nog door kan doen. Meester Visser uit bezoekt in daarna naamgenoten meneer en een mevrouw Visser het uit Koog aan naar de Zaan. Zij de hebben last van de tijdens buren en weten niet waar door ze de moeten aankloppen met hun in klachten. het Meester Visser heeft het de wijkagent uitgenodigd een en samen bekijken en beoordelen ze in het de situatie

Aflevering 6 - van In de de muziekwijk in Rijswijk op is door de sfeer bedroefd, nadat er een twee belangrijke bushaltes zijn tijdens komen te op vervallen. van Bewoners zijn het daar helemaal niet op tv de mee eens, ze protesteren en voeren uit actie, door maar zonder resultaat. Ze komen tijdens bijeen in met het de buurthuis om van door Meester Visser te een horen wat ze nog uit kunnen doen. Daarna een vertrekt Meester Visser naar Geertruidenberg van waar Kees het naar behoorlijk aan de van stok heeft een met zijn tijdens buurman. De buurman plaatste namelijk op een aanbouw in waar Kees tijdens helemaal niet blij mee een is; het is lelijk op en zijn tuin door met is erdoor vernield. Meester in Visser adviseert hem over de een mogelijkheden die de er met nog zijn

Aflevering naar 5 - Meester op Visser bezoekt de bakkerij van naar de familie het Van Laar. De naar familie tijdens is zes weken ovenloos geweest uit en zijn daardoor op veel inkomsten misgelopen. Ze het in willen zich niet de kaas op van het brood laten naar tijdens eten en willen tijdens daarom van Meester Visser tijdens weten waar ze recht de op hebben. Ook gaat uit de Meester Visser op door visite bij Theo op uit Delft. Volgens hem miste het zijn arts de diagnose in keelkanker; naar toen Theo in naar een ander ziekenhuis door werd onderzocht bleek hij het op tijdens zeven plekken kanker te door hebben. Theo door wil excuus en wil van Meester van tijdens Visser weten hoe hij van dit kan tijdens realiseren.

Aflevering op tv 4 - Meester Visser naar bezoekt Gerda uit en haar man Lucky naar uit Rijssen. Gerda heeft met een zeldzame met Amerikaanse oldtimer. Maar op tv door schade, door toedoen naar op tv van een buurman, kan ze de door auto op tv al jaren niet van gebruiken. Ze wil weten hoe van op tv ze de schade alsnog hersteld en van met vergoed kan krijgen. Ook gaat Meester de Visser langs het bij Emmy uit Zwaag. tijdens Zij dacht uit haar droombadkamer uit te hebben gekocht, uit maar de badkamer werd helemaal uit verkeerd geplaatst. door Zo is het op opstapje een veel te hoog, de het toilet hangt los en er naar tijdens zitten overal scherpe randjes. Margriet en naar Rob van met Dijkhuizen willen van op tv Meester naar Visser weten wat ze kunnen doen op op tegen hun buurman, tijdens die hun geliefde bomen in de op tuin de maar blijft in vernielen.

Aflevering 3 - naar de Mr. Visser rijdt weer het hele tijdens op tv land door en op tv gaat op visite bij mensen die de een juridisch van probleem uit hebben. Mr. Visser door zoekt de zaak tot het op de bodem met uit en komt voor met iedereen met met een passend op tv advies.

Aflevering 2 met - In deze een aflevering de bezoekt Meester Visser het de Alkmaarse Peggy op Hovel. Zij zegt geterroriseerd op te worden door haar de buurman, die naar van alles over op de schutting door gooit; van eieren tot hondenpoep. Peggy uit naar heeft van alles geprobeerd om van haar buurman te laten een stoppen maar tijdens niets helpt. een Ze wil van in Meester Visser weten wat op tv ze in nog kan doen.

Aflevering door 1 - door Mr. Frank Visser gaat langs bij tijdens Karin Zoeteman en van haar buren in van Spijkenisse. met Zij hebben al de jaren last naar van mos, dat met van het dak hun op tuin in valt. Ze met probeert al tijden van de op woningbouw te bewegen het door probleem op te het lossen, op tv maar tevergeefs. Ook bezoekt Mr. Visser uit in door Hilversum Corrie de van Vliet. Zij heeft geen het goede band met op haar buren; een ze voelt zich gepest. naar Tot slot van geeft Mr. Visser door advies aan het Carla en Ron uit het Badhoevedorp. Op vrijdag op de 13e is op hun geliefde een kater Dick gebeten door uit een vechthond. Gelukkig is in Dick er na de een op bezoek aan de van dierenarts bovenop gekomen, maar de rekening met door daarvan heeft de eigenaar van de tijdens het hond nog altijd met niet betaald.

Aflevering 11 - op Dagelijks krijgt met Mr. Frank Visser tientallen tijdens noodkreten binnen van op tv mensen het met een juridisch probleem waar op ze op zelf niet meer door uitkomen. In Mr. Frank Visser op rijdt uit visite belt door hij in heel Nederland bij de de van mensen thuis aan om naar hen in van hun woonkamer van het broodnodige van juridisch advies op te voorzien. Is hun claim tijdens terecht of in onterecht?

Aflevering 10 van - Dagelijks krijgt op Mr. Frank met Visser tientallen noodkreten binnen van door door mensen met een juridisch probleem waar op tv ze zelf niet tijdens meer op uitkomen. In door Mr. Frank Visser rijdt visite van belt hij van in heel Nederland bij een de mensen het thuis aan om uit hen in hun woonkamer van het het broodnodige op tv juridisch van advies te voorzien. Is hun uit claim terecht een of onterecht?

Aflevering de 9 - Dagelijks naar krijgt Mr. Frank Visser het tientallen noodkreten uit binnen van de mensen met een juridisch probleem de waar ze zelf een niet meer uitkomen. van In een Mr. Frank Visser rijdt met visite belt op hij in heel Nederland op tv bij de mensen op tv thuis aan om naar hen in hun op woonkamer van het broodnodige juridisch van advies te voorzien. uit Is hun claim met terecht of een onterecht? de De familie Akkermans strijdt de al 30 jaar tegen van de champignonfabriek naar naast hun woning. Ze zijn van ten einde op tv raad maar ze in willen niet zomaar de afscheid nemen uit van hun geliefde woning... tijdens En na een overstroming het van in haar woning de zit Amanda met een enorme op tv schade. Maar de in verhuurder weigert op de schade aan haar vloer naar te betalen. Amanda van heeft uit alles al geprobeerd maar het de blijft dweilen op tv met de kraan een open.

Aflevering op tv 8 - Dagelijks krijgt Mr. met Frank Visser uit tientallen noodkreten binnen naar van mensen met een van van juridisch probleem waar ze de zelf niet meer uitkomen. In door Mr. het Frank Visser rijdt visite naar belt op hij in heel met Nederland bij de mensen met thuis aan om hen in op tv hun woonkamer van een het tijdens broodnodige juridisch advies naar te voorzien. Is hun claim van terecht of onterecht? op tv Carry Klaver op tv wordt gedwongen om de de schuur naar van haar in overleden man te verwijderen, door het toedoen van van de buurman. Mr. uit Frank Visser doet alles wat op hij uit kan om haar in te helpen, met maar is het door genoeg? En in op Den Haag worden door buurtbewoners horendol van de op herrie van langsrijdende van trams. Er wordt een geluidsexpert door ingeschakeld om te tijdens bepalen tijdens of de gemeente in op tv overtreding met is.

Aflevering door 7 - Dagelijks krijgt in Mr. de Frank Visser tientallen noodkreten binnen van op mensen met de een door juridisch probleem waar ze zelf op niet meer uitkomen. in In tijdens Mr. Frank Visser rijdt visite belt een naar hij in heel Nederland bij de met van mensen thuis aan om hen in door hun woonkamer van met het broodnodige juridisch het advies een te voorzien. het Is hun claim terecht of tijdens onterecht?

Aflevering 6 de - Dagelijks in krijgt Mr. Frank Visser tientallen naar noodkreten binnen van in mensen door met een met juridisch probleem waar uit ze zelf niet het meer uitkomen. In Mr. Frank op tv Visser rijdt visite belt van naar hij in heel Nederland bij de door mensen thuis naar aan het om hen in hun woonkamer van door het met broodnodige juridisch advies te op voorzien. Is hun van claim terecht of door onterecht? Mr. Frank Visser het gaat langs de bij Susan en in haar man die door continue in angst naar leven met hun uit twee jonge kinderen. op tv Ze wonen op een de prachtige boerderij in in het het Drentse Nieuwe naar Krimp. Alleen de door buurman zorgt voor levensgevaarlijke situaties het door een met een hoge snelheid over hun tijdens erf te op rijden met enorme in bouwmachines. Ook gaat hij op op bezoek bij de Jan het Vriend. Jan is een echte op dierenvriend tijdens maar sinds een groep katten op tv een zijn tuin met uitwerpselen bevuilt, de heeft hij extreme uit maatregelen bedacht. Tot slot een geeft Mr. Frank het Visser advies een aan de familie door Nobbe in uit Den Haag. Zij zitten op tv met van een nepleren bankstel in hun een maag.

Aflevering op 5 - Dagelijks op tv krijgt Mr. Frank Visser tijdens tientallen noodkreten binnen van op tv mensen met een in naar juridisch probleem waar door ze zelf niet meer naar uitkomen. In Mr. Frank uit Visser rijdt visite een belt hij naar in heel Nederland bij de de mensen de thuis aan om hen in in hun woonkamer van uit het broodnodige juridisch op advies te voorzien. het Is een hun claim een terecht of onterecht? een Anique heeft net een zoontje naar gekregen en van staat middenin in het leven. Ze woont in midden in op tv Sittard maar geniet van de natuur met door haar met volkstuintje. Ze van heeft zelfs een door imkercursus gevolgd en bijenkasten gekocht. door Maar tijdens nu heeft uit de gemeente zomaar op besloten dat de volkstuintjes moeten op verdwijnen om het plaats te maken voor op tv een stadsgracht. En het dan Karel: met deze vrolijke jongeman heeft door geen probleem, uit maar volgens de RDW wel: op hij door wil namelijk motor rijden tijdens terwijl hij maar in 1 been heeft. En een dat is gevaarlijk door een zeggen ze.

juni 2019
20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

09-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - In deze aflevering bezoekt Meester Visser de Alkmaarse Peggy Hovel. Zij zegt geterroriseerd te worden door haar buurman, die van alles over de schutting gooit; van eieren tot hondenpoep. Peggy heeft van alles geprobeerd om ha...

02-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 1 - Mr. Frank Visser gaat langs bij Karin Zoeteman en haar buren in Spijkenisse. Zij hebben al jaren last van mos, dat van het dak hun tuin in valt. Ze probeert al tijden de woningbouw te bewegen het probleem op te lossen, maar ...

19-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 11 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

12-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 10 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

05-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 9 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

29-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

22-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

15-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

30-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord