Programma gemist?

Seizoen tijdens 5 - op Aflevering 8 - met Magazine waarin Frank Visser mensen met op tv juridische problemen in bezoekt. Meester Visser door gaat naar Purmerland, waar Janny een op tv al jaren met door een gat in haar in grond zit. De woningbouw van heeft met deze gemaakt om onderzoek van te doen, naar maar Janny krijgt tijdens het maar niet voor elkaar met om het van gat te laten in maken. Meester Visser adviseert haar. met een En Bouke en Marja uit van Goingarijp kopen tijdens voor ruim naar 3.000 euro via een op veilingwebsite een aantal kunstobjecten. tijdens Maar op tv als deze thuis worden afgeleverd, de blijken een ze beschadigd. Bouke en Marja willen op het hun geld terug, maar krijgen dat naar niet voor elkaar tijdens omdat ze de in een wirwar op aan voorwaarden de terechtkomen. Meester Visser op brengt duidelijkheid.

In deze aflevering uit van in Mr. Frank Visser van rijdt visite moet Frank het Visser de problemen van op tv een een geblokkeerd tv-signaal en een het verwijderd het graf zien op te lossen. Bomen op tv blokkeren tv-signaal In het Limburgse op tv Ittervoort wonen Huub een en zijn uit zus het Bianca samen in een fijn van appartement. Ze delen een naar grote naar passie; tv-kijken. Ze met hebben speciaal de daarvoor twee schotels naar waarmee ze vele internationale zenders zouden op moeten het ontvangen. Maar het niets is minder waar, want ze van worden naar eigen in zeggen gedwarsboomd door in tijdens de bomen tegenover naar hun appartement waardoor ze met geen signaal hebben. Rake klappen Meneer Beusenberg op tv ontvangt Meester Visser op naar op de begraafplaats van waar zijn ouders begraven liggen. door Hij is door boos maar bovenal verdrietig, het want het de graf is op zonder zijn medeweten uit opgezegd en de steen is uit verwijderd. En de ruzie uit tussen boer Toon in van en zijn broer over op een stuk grond loopt een zó naar hoog op, dat er zelfs rake op klappen de vallen.

Aflevering 6 van - Mr. Visser rijdt in weer het hele tijdens land door en op gaat op visite uit op tv bij mensen die naar een juridisch probleem hebben. Mr. Visser met uit zoekt de zaak tot op de op bodem uit en in komt voor de iedereen met de een passend advies. Marjorie tijdens uit Rotterdam wordt kotsmisselijk met van van het balkon van met de buurman; deze door ligt namelijk tijdens vol met duivenstront tijdens en is zó smerig, met dat Marjorie haar eigen in balkon niet in eens durft te uit gebruiken. Haar buurman van weigert het op te het ruimen en de naar gemeente en woningbouw op kunnen niets een voor haar in betekenen. In Veenendaal hebben bewoners enorm de veel schade tijdens en het last van een niet onderhouden tijdens bos naar dat grenst aan de van parkeerplaats. Deze 'jungle' is eigendom op tv van een de verzorgingshuis, door maar zij weigeren het van te onderhouden. En het Meester Visser van probeert orde te scheppen in door een burenruzie in Oud-Beijerland. naar Al door ruim 10 jaar liggen de uit buren de met elkaar naar overhoop over van op tv alles en nog wat; naar aan Meester Visser op tv de taak om het over al deze uit punten een juridisch advies op te in geven.

Aflevering 5 door - Mr. Visser rijdt uit weer het hele met land uit door en gaat op van visite bij mensen het die naar een juridisch probleem hebben. Mr. Visser door van zoekt de zaak tot op het de bodem uit en van komt voor iedereen een tijdens met een passend op tv advies. Meester Visser rijdt naar Tilburg naar de waar buurtbewoners last tijdens hebben van snelheidsduivels, die denken op dat de straat in een racebaan is. het De naar bewoners zijn inmiddels zó klaar met door deze gevaarlijke een situatie, dat met ze van Meester op Visser advies willen over wat met op tv ze hiertegen kunnen doen. In het van Gelderse Loenen de koopt Marianne het een paard van haar vriendin, in maar het het dier overlijdt vóórdat deze het bij Marianne door in de wei een staat. Ze heeft op het paard dan al het wel betaald, uit maar haar vriendin uit weigert het geld het terug te uit geven. En mevrouw Vink een uit Rhenen heeft het een groot probleem; van haar man van past met zijn rollator niet in in de lift op tv omdat daar een de los het stoeltje in staat. Ze eist op op dat de VVE een klapstoeltje plaatst met met maar zij zien dat niet zitten. door Mevrouw Vink op tv wil een van Meester Visser weten of naar ze door de VVE hiertoe kan met verplichten.

Aflevering 4 - op Meester Visser het bezoekt Gitte en haar van tijdens vriend Leonard in Groningen. Gitte in voelt zich beperkt in de haar op tv vrijheid omdat ze een zwembad het werd uitgestuurd vanwege de haar stringbadpak. Ze een vindt dit op tv naar eigen zeggen op tv in strijd met Artikel het 1 van de een grondwet door en wil van in Meester Visser weten of op tv dat ook echt het zo is. Daarna de adviseert Meester Visser een tijdens op tv gezin uit Zwolle dat uit al een jaar lang op tv geen gebruik op tv kan maken van hun badkamer. een De klusjesman heeft door de het verbouwing namelijk van ernstig verknald; er het komt alleen maar gloeiendheet water een uit de kraan, tijdens de wc op hangt los en de tegels van zijn scheef een geplaatst. En het meester Visser bezoekt Koos van en Frances op hun het campingplaats waar op ze al van tientallen jaren met veel op tv plezier komen. uit Ze dreigen deze geliefde plek in kwijt tijdens te raken omdat de camping door wordt in opgedoekt en willen van Meester op tv Visser weten met wat ze tijdens hier nog tegen kunnen van doen.

Aflevering tijdens 3 - in Mr. Visser rijdt op tv weer het hele land met door en gaat op visite het op bij mensen die op een juridisch probleem hebben. Mr. Visser naar door zoekt de zaak tot op de tijdens bodem uit en een komt naar voor iedereen met een een passend in advies. Meester Visser rijdt voor de door eerste visite naar door een nieuwbouwwijk van in Vroomshoop. uit Kersverse bewoners Nettie en Bert-Jan het hebben uit in hun tuin het zand laten storten door in een professioneel bedrijf. een Maar door dat bedrijf heeft volgens Nettie naar en Bert-Jan veel te op veel uit zand in rekening tijdens gebracht. De situatie van mevrouw van van der Zijpp het uit Boskoop van lijkt uitzichtloos nu een haar buurman een schuur uit met gaat bouwen pal voor haar op tv raam. In Alphen door aan den het Rijn hebben bewoners enorm uit veel last met van een containerruimte een onder hun uit flat. Het stinkt, op tv trekt ongedierte aan en met is geen het gezicht! Maar na jarenlang in klagen zit er geen schot uit in met de zaak en met daarom heeft tijdens de bewonerscommissie onder leiding tijdens van voorzitter Francis Meester uit Visser's hulp op tv ingeroepen

Aflevering het 2 - Mr. het Visser rijdt weer het op tv hele land het door en op gaat op visite een bij mensen die op tv een juridisch probleem een hebben. Mr. Visser zoekt van de zaak tot tijdens op de op bodem uit en in komt voor iedereen met een een passend naar advies. Meester Visser gaat op visite naar bij John en met Marie door in het Limburgse Ittervoort. Zij door wonen het in een woonwagen en hebben naar voor tijdens de deur twee in parkeerplaatsen. Prima in orde op zou je op denken, maar niets is minder op tv waar want uit de tijdens eikenboom naast het parkeerterrein zorgt voor op tv schade op aan de naar auto van John. Meester het Visser rijdt door naar naar de haven met in Aalsmeer waar hij het opgewacht wordt het door bootliefhebber Eric. op Hij wil advies over wat op tv hij kan uit doen nu de door gloednieuwe cabrioletkap op de zijn boot onbruikbaar is; uit hij door is voor ruim in 3000 euro het schip in op gegaan en kan het uit niet eens varen! Daarna gaat Meester naar Visser tijdens naar Nieuwkoop door waar Peter horendol wordt een van het onophoudend geblaf op tv van de in ruim 20 honden van de tijdens naar buurman.

Vanavond uit start een nieuw seizoen met van Mr. in Frank Visser rijdt visite. De van uit afleveringen zijn de komende acht op tv donderdagen om naar 21:30 uur te zien op op tv SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser een krijgt de dagelijks tientallen noodkreten binnen van tijdens mensen met een met juridisch probleem waar tijdens naar ze zelf niet van meer uitkomen. Juridisch advies In Mr. Frank uit Visser een rijdt visite belt hij in uit heel Nederland bij het de mensen thuis aan tijdens om tijdens hen in hun van woonkamer van het broodnodige juridisch tijdens advies te voorzien. Humor Is een hun claim terecht naar of tijdens onterecht? Gelukkig tijdens weet mr. Frank Visser zelfs tijdens de moeilijkste van probleemgevallen met zijn kenmerkende doortastendheid de op tv én humor van in advies te voorzien.

Aflevering in 8 - Meester Visser op tv gaat op tijdens visite bij kunstenaar een Peter in Haarlem. Zijn creatieve uit met bestaan staat op door dit moment eigenlijk stil de door overlast van uit trillingen. Peter verdenkt zijn buurman een er namelijk van op een illegale wasserij tijdens te hebben. Meester door in Visser onderzoekt de zaak uit want zijn er überhaupt wel naar trillingen en waar met naar komen die dan naar vandaan?

Aflevering naar 7 - Jitske uit de Diepenheim heeft met dringend juridisch advies nodig. Na in klachten door van haar buren moet met haar geliefde tijdens Mammalouwagen namelijk weg, op tot groot het verdriet. Jitske wil van met Meester Visser weten wat ze uit nog van kan doen. Meester Visser bezoekt de daarna naamgenoten meneer naar en mevrouw de Visser uit Koog naar aan de Zaan. van Zij de hebben last van het de buren en tijdens weten niet waar ze tijdens moeten aankloppen met hun een klachten. Meester Visser tijdens heeft de wijkagent uitgenodigd naar en een samen bekijken en in beoordelen ze de de situatie

Aflevering tijdens 6 - In op de muziekwijk in Rijswijk met is de in sfeer bedroefd, van nadat er twee belangrijke op bushaltes zijn komen te de vervallen. Bewoners zijn uit het daar helemaal tijdens niet mee in eens, ze naar protesteren en voeren actie, maar zonder op resultaat. Ze een komen bijeen in tijdens het buurthuis naar om van Meester Visser te een horen wat het ze nog kunnen doen. in Daarna vertrekt Meester uit een Visser naar Geertruidenberg waar door Kees het behoorlijk met aan de naar stok heeft met zijn buurman. De het buurman plaatste van namelijk een naar aanbouw waar op tv Kees helemaal niet blij de mee is; het de is lelijk en op tv zijn tuin is erdoor vernield. met Meester op Visser adviseert hem over tijdens de mogelijkheden de die er een nog zijn

Aflevering 5 - het in Meester Visser bezoekt de bakkerij van op tv de tijdens familie Van naar Laar. De familie met is zes weken door ovenloos geweest en zijn daardoor op tv veel op inkomsten misgelopen. Ze willen zich door niet naar de kaas van het uit brood laten eten en willen op tv daarom op van Meester het Visser weten waar ze naar recht op hebben. uit Ook gaat in Meester Visser op visite bij in Theo uit Delft. de Volgens naar hem miste zijn arts de diagnose van een keelkanker; toen Theo in door een ander in ziekenhuis werd onderzocht bleek door hij op door zeven plekken kanker tijdens te hebben. Theo uit wil excuus en wil van naar Meester Visser weten naar hoe hij dit het kan naar realiseren.

Aflevering 4 - met Meester uit Visser bezoekt Gerda met en haar man Lucky uit het Rijssen. tijdens Gerda heeft een zeldzame op Amerikaanse oldtimer. Maar naar door schade, door toedoen het van met een buurman, kan ze op tv de auto naar al jaren niet de gebruiken. Ze wil weten hoe met ze met de schade alsnog door hersteld en vergoed kan in krijgen. in Ook gaat Meester tijdens Visser langs bij door Emmy uit Zwaag. Zij dacht de haar droombadkamer in te hebben gekocht, maar de door badkamer werd helemaal op tv op tv verkeerd geplaatst. Zo is het opstapje met veel te de hoog, het toilet hangt een een los en er van zitten overal scherpe van randjes. Margriet en Rob van het Dijkhuizen willen van tijdens Meester van Visser weten wat ze de kunnen doen tegen hun buurman, de die het hun geliefde bomen in de in tuin maar blijft de een vernielen.

Aflevering het 3 - Mr. Visser rijdt naar weer het hele van naar land door en gaat op door visite bij uit mensen die een de juridisch probleem de hebben. Mr. Visser zoekt op de zaak tot op in de bodem uit en van met komt voor iedereen met een passend tijdens op tv advies.

Aflevering naar 2 - In deze uit aflevering bezoekt Meester met Visser de Alkmaarse met Peggy Hovel. op tv Zij zegt een geterroriseerd te worden door haar buurman, van die een van alles over de door schutting gooit; van eieren door uit tot hondenpoep. Peggy heeft van alles het met geprobeerd om haar buurman te een laten met stoppen maar niets helpt. een Ze wil van Meester door Visser weten wat met ze nog kan op tv doen.

januari 2020
19-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester Visser gaat naar Purmerland, waar Janny al jaren met een gat in haar grond zit. De woningbouw heeft deze gemaakt om onderzoek te doen,...

12-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite moet Frank Visser de problemen van een geblokkeerd tv-signaal en een verwijderd graf zien op te lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het Limburgse Ittervoort wonen Huub en zijn zus B...

05-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Marjorie uit Rotterdam wordt ...

28-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt naar Til...

21-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gitte en haar vriend Leonard in Groningen. Gitte voelt zich beperkt in haar vrijheid omdat ze een zwembad werd uitgestuurd vanwege haar stringbadpak. Ze vindt dit naar eigen zeggen in strijd met Artikel...

14-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt voor de ...

07-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser gaat op visite...

31-10-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende acht donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met ...

20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

09-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - In deze aflevering bezoekt Meester Visser de Alkmaarse Peggy Hovel. Zij zegt geterroriseerd te worden door haar buurman, die van alles over de schutting gooit; van eieren tot hondenpoep. Peggy heeft van alles geprobeerd om ha...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 19-12-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!