Programma gemist?

Aflevering 8 door - Meester Visser van gaat op op tv visite bij kunstenaar Peter in uit Haarlem. Zijn creatieve de bestaan staat op op dit moment een eigenlijk stil door door overlast van trillingen. een Peter verdenkt van zijn buurman er namelijk met van met een illegale wasserij een te hebben. Meester Visser van onderzoekt de zaak want op zijn er überhaupt tijdens wel trillingen van en waar komen de die dan het vandaan?

Aflevering van 7 - Jitske de uit Diepenheim heeft dringend juridisch van advies nodig. de Na naar klachten van haar buren het moet haar geliefde Mammalouwagen door namelijk weg, een tot groot verdriet. Jitske wil naar van Meester Visser het weten door wat ze nog kan doen. op Meester Visser het bezoekt daarna op tv naamgenoten meneer en mevrouw Visser in uit op tv Koog aan de op Zaan. Zij hebben last op van de naar buren en weten niet waar de op tv ze moeten aankloppen door met hun klachten. door Meester Visser heeft met de wijkagent uitgenodigd op en samen bekijken en beoordelen naar ze de van situatie

Aflevering met 6 - op In de muziekwijk in Rijswijk is naar de sfeer bedroefd, van nadat er een twee belangrijke bushaltes van zijn komen te vervallen. de Bewoners naar zijn het daar op tv helemaal niet mee eens, door ze protesteren en door voeren actie, maar op tv zonder resultaat. Ze komen een bijeen met in het buurthuis om uit van Meester Visser van te horen wat ze uit nog kunnen met doen. Daarna vertrekt tijdens Meester met Visser naar Geertruidenberg tijdens waar Kees het behoorlijk aan een de stok op tv heeft met zijn tijdens buurman. De buurman plaatste op namelijk een aanbouw waar de Kees helemaal tijdens niet blij op tv mee is; het is in lelijk en zijn van tuin een is erdoor vernield. Meester het Visser adviseert hem over het de mogelijkheden naar die er nog naar zijn

Aflevering 5 in - een Meester Visser bezoekt in de bakkerij van de familie uit Van Laar. De familie door is zes door weken ovenloos een geweest en op tv zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. tijdens Ze willen zich niet op tv de door kaas van het brood het laten eten en naar willen daarom van het Meester de Visser weten waar ze recht op door hebben. Ook door gaat Meester Visser het op visite bij Theo in op uit Delft. Volgens hem miste uit zijn de arts de diagnose keelkanker; toen door Theo in een op tv ander ziekenhuis werd van onderzocht bleek met hij op zeven plekken kanker in te hebben. het Theo wil in excuus en naar wil van Meester naar Visser weten hoe op tv hij dit kan een realiseren.

Aflevering op tv 4 - Meester Visser in bezoekt Gerda en haar het man Lucky met uit Rijssen. naar Gerda heeft een van zeldzame Amerikaanse oldtimer. een Maar door schade, door met toedoen van een buurman, naar op kan ze de auto de al jaren niet door gebruiken. Ze wil met weten hoe in ze de schade alsnog hersteld en door naar vergoed kan krijgen. op tv Ook gaat Meester op Visser langs bij Emmy uit Zwaag. door in Zij dacht haar droombadkamer te hebben een gekocht, de maar de de badkamer werd helemaal verkeerd geplaatst. Zo de de is het opstapje veel te hoog, uit een het toilet hangt los en uit er met zitten overal scherpe randjes. Margriet in en Rob een van Dijkhuizen willen van Meester de Visser weten wat in tijdens ze kunnen doen van tegen hun buurman, die hun de geliefde het bomen in de een tuin maar blijft op vernielen.

Aflevering de 3 - Mr. Visser rijdt op weer de het hele land door en de gaat van op visite naar bij mensen die een van juridisch probleem hebben. Mr. het Visser tijdens zoekt de zaak tot op met de bodem uit en tijdens komt de voor iedereen met een naar passend door advies.

Aflevering 2 - in In deze aflevering met het bezoekt Meester Visser de Alkmaarse tijdens Peggy Hovel. Zij de zegt geterroriseerd te worden van door haar op buurman, die in van alles over met de schutting gooit; van met eieren tot hondenpoep. Peggy tijdens in heeft van alles van geprobeerd om haar buurman uit te laten stoppen maar niets uit helpt. in Ze wil van op Meester Visser weten uit wat ze naar nog kan doen.

Aflevering op tv 1 - Mr. Frank op Visser gaat langs bij op Karin Zoeteman en door haar buren in naar door Spijkenisse. Zij hebben al jaren op last uit van mos, dat van het naar dak hun in tuin in valt. uit Ze het probeert al tijden de woningbouw te op bewegen tijdens het probleem op de te lossen, maar tevergeefs. de Ook met bezoekt Mr. Visser in op Hilversum Corrie van Vliet. op Zij heeft geen goede in band door met haar buren; ze op tv voelt zich gepest. Tot met slot geeft Mr. de op tv Visser advies aan Carla op tv en Ron uit Badhoevedorp. Op op tv vrijdag de een 13e is hun geliefde tijdens kater Dick in gebeten op tv door een vechthond. Gelukkig een is Dick er na een op tv bezoek aan uit de de dierenarts bovenop gekomen, maar de rekening door de daarvan heeft de van eigenaar van de hond het nog altijd niet in betaald.

Aflevering 11 de - Dagelijks krijgt een Mr. Frank Visser tientallen het noodkreten in binnen van mensen de met een van juridisch probleem waar in ze zelf niet meer de uitkomen. In Mr. Frank uit Visser op tv rijdt visite belt hij in heel naar Nederland uit bij de mensen thuis aan het om een hen in hun woonkamer van van het tijdens broodnodige juridisch met advies te voorzien. Is hun op tv claim terecht of tijdens onterecht?

Aflevering uit 10 - Dagelijks krijgt Mr. uit Frank naar Visser tientallen noodkreten binnen door van mensen uit met een juridisch in probleem waar ze zelf niet met meer uitkomen. op tv In Mr. Frank Visser op tv rijdt visite belt van naar hij in heel Nederland bij naar de mensen thuis door aan om tijdens hen in een hun woonkamer van het een broodnodige juridisch advies te voorzien. in Is in hun claim terecht in of onterecht?

Aflevering 9 een - Dagelijks krijgt in Mr. Frank Visser tientallen uit door noodkreten binnen van mensen tijdens met een juridisch probleem in waar ze zelf niet een meer uitkomen. door In Mr. Frank Visser naar rijdt tijdens visite belt hij in heel naar op tv Nederland bij de mensen van thuis aan om uit hen in door hun woonkamer van op tv het broodnodige juridisch het advies te voorzien. Is hun de claim terecht of onterecht? op tv De familie naar Akkermans strijdt al 30 naar jaar tegen de op tv champignonfabriek naast hun een woning. van Ze zijn van ten einde raad maar ze willen in niet zomaar uit afscheid nemen op tv van hun geliefde op tv woning... En na een overstroming op tv in van haar woning zit door Amanda met een enorme schade. met Maar de verhuurder tijdens op weigert de schade aan van haar vloer te op betalen. Amanda met heeft alles al geprobeerd de maar het naar blijft dweilen met de kraan door open.

Aflevering 8 op - Dagelijks krijgt het Mr. Frank Visser van tientallen noodkreten binnen van met mensen met een door uit juridisch probleem waar ze zelf niet het meer uitkomen. In op van Mr. Frank Visser rijdt visite op belt hij in op tv heel Nederland het bij de tijdens mensen thuis aan om hen in een hun woonkamer met van uit het broodnodige juridisch advies te uit voorzien. Is hun van claim naar terecht of onterecht? Carry naar Klaver wordt gedwongen om de op de schuur van haar overleden de man te verwijderen, door toedoen de van de buurman. op tv Mr. Frank door Visser doet alles wat in hij kan met om haar tijdens te helpen, maar is het op tv door genoeg? En in Den een Haag worden van buurtbewoners horendol van de herrie van door langsrijdende trams. Er in wordt van een geluidsexpert ingeschakeld om te een bepalen of met de gemeente in overtreding van het is.

Aflevering door 7 - Dagelijks krijgt Mr. een Frank het Visser tientallen uit noodkreten binnen van een mensen met een juridisch probleem waar het ze zelf niet op tv op meer uitkomen. In uit Mr. Frank Visser rijdt uit visite belt hij met in heel Nederland bij de op mensen thuis met aan om hen in tijdens op hun woonkamer van het broodnodige van juridisch advies te op voorzien. op Is hun claim uit terecht of onterecht?

Aflevering in 6 - Dagelijks op krijgt Mr. Frank Visser tientallen een op noodkreten binnen van tijdens mensen met een juridisch probleem een waar ze het zelf niet meer naar uitkomen. In met Mr. Frank Visser rijdt visite tijdens belt hij in heel met tijdens Nederland bij de mensen naar thuis aan om hen in van hun woonkamer op van het broodnodige juridisch op advies te voorzien. door Is een hun claim terecht of onterecht? op tv Mr. in Frank Visser gaat uit langs bij Susan door en haar man die naar continue in angst leven uit met hun twee de de jonge kinderen. Ze op tv wonen op een prachtige van boerderij in het Drentse in Nieuwe Krimp. op Alleen de buurman uit zorgt voor uit levensgevaarlijke situaties door met in een hoge snelheid over hun een erf te uit rijden met het enorme bouwmachines. uit Ook gaat hij met op bezoek bij Jan Vriend. Jan door is een een echte in dierenvriend maar sinds een groep door katten zijn de tuin met naar uitwerpselen bevuilt, heeft hij uit extreme maatregelen bedacht. Tot slot op tv geeft op tv Mr. Frank Visser naar advies aan een de familie Nobbe uit op tv Den Haag. Zij naar zitten met uit een nepleren bankstel in hun de maag.

Aflevering 5 - tijdens van Dagelijks krijgt Mr. door Frank Visser tientallen een noodkreten binnen van mensen met een op tv door juridisch probleem waar ze met zelf niet door meer uitkomen. In Mr. de Frank Visser rijdt visite belt naar op tv hij in heel Nederland bij de met het mensen thuis aan om door hen in op hun woonkamer van het broodnodige het juridisch advies te voorzien. uit Is hun claim tijdens door terecht of onterecht? op Anique heeft net met een zoontje gekregen met en staat middenin van het leven. Ze woont midden in tijdens Sittard maar geniet door van de natuur naar door met haar volkstuintje. Ze heeft zelfs tijdens uit een imkercursus gevolgd en bijenkasten gekocht. met Maar op nu heeft de gemeente op tv zomaar besloten dat op de volkstuintjes moeten verdwijnen uit tijdens om plaats te maken voor een tijdens stadsgracht. En op dan Karel: deze op vrolijke jongeman heeft geen de probleem, maar door volgens de RDW naar wel: hij de wil namelijk motor de rijden terwijl hij in maar 1 tijdens been heeft. En dat is de gevaarlijk zeggen uit ze.

april 2019
20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

09-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - In deze aflevering bezoekt Meester Visser de Alkmaarse Peggy Hovel. Zij zegt geterroriseerd te worden door haar buurman, die van alles over de schutting gooit; van eieren tot hondenpoep. Peggy heeft van alles geprobeerd om ha...

02-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 1 - Mr. Frank Visser gaat langs bij Karin Zoeteman en haar buren in Spijkenisse. Zij hebben al jaren last van mos, dat van het dak hun tuin in valt. Ze probeert al tijden de woningbouw te bewegen het probleem op te lossen, maar ...

19-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 11 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

12-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 10 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

05-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 9 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

29-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

22-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

15-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

30-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord