Programma gemist?

Vanavond start een naar nieuw seizoen van in door Mr. Frank Visser rijdt visite. in De afleveringen een zijn de de komende donderdagen om 21:30 uur uit te zien met op SBS6. Noodkreten Mr. Frank tijdens Visser krijgt dagelijks op tv tientallen noodkreten het binnen van mensen met een juridisch door probleem waar ze naar zelf niet uit meer uitkomen. Juridisch advies In op tv Mr. Frank Visser het rijdt tijdens visite belt hij in heel Nederland in bij de uit mensen thuis aan om het hen in hun in woonkamer van het in broodnodige juridisch advies het te voorzien. Droomhuis wordt van op nachtmerrie In de eerste tijdens aflevering gaat mr. Visser op onder andere naar tijdens Purmerend, waar Gerrit en Hennie de hun droomhuis naar bouwden. Maar een die droom van eindigde in een nachtmerrie door nadat de gemeente 20 de containerwoningen uit de grond van de stampte.

Seizoen 5 het - Aflevering 8 van - Magazine waarin Frank uit Visser mensen het met juridische problemen op tv bezoekt. Meester Visser uit gaat naar Purmerland, waar Janny op tv al jaren met met een gat uit in haar grond zit. in De woningbouw heeft door tijdens deze gemaakt om naar onderzoek te doen, maar op tv Janny krijgt het het maar niet voor elkaar door om het gat een te laten maken. Meester tijdens op tv Visser adviseert haar. En op tv Bouke en Marja uit Goingarijp naar kopen voor van ruim 3.000 op euro via een veilingwebsite een door op tv aantal kunstobjecten. Maar als van deze thuis worden in afgeleverd, blijken naar ze beschadigd. Bouke en een Marja willen hun geld op terug, door maar krijgen dat niet voor uit elkaar omdat een ze in een wirwar aan in voorwaarden terechtkomen. het Meester Visser tijdens brengt duidelijkheid.

In met deze aflevering van Mr. Frank door Visser uit rijdt visite moet Frank Visser de uit de problemen van met een geblokkeerd tv-signaal op en een verwijderd graf zien van op te met lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In in het Limburgse Ittervoort wonen op tv Huub en zijn op zus Bianca op tv samen in een in fijn appartement. het Ze delen een grote passie; naar tv-kijken. met Ze hebben speciaal daarvoor tijdens twee schotels waarmee ze vele naar met internationale zenders zouden moeten ontvangen. op tv Maar niets is minder op tv waar, want ze uit worden het naar eigen zeggen van gedwarsboomd door de bomen in tegenover op tv hun appartement waardoor ze geen op signaal hebben. Rake klappen Meneer Beusenberg naar ontvangt Meester Visser in op het de begraafplaats waar zijn ouders door begraven liggen. een Hij door is boos maar bovenal verdrietig, want van door het graf is de zonder zijn medeweten een opgezegd en de op tv steen is verwijderd. En de ruzie uit tussen tijdens boer Toon en in zijn broer het over een stuk grond door loopt zó hoog op, dat het er zelfs rake met naar klappen vallen.

Aflevering 6 met - Mr. Visser rijdt op uit weer het hele land door uit en gaat op tijdens visite bij met mensen die een juridisch probleem het hebben. Mr. op tv Visser zoekt de de zaak tot op met de in bodem uit en komt in voor iedereen de met een passend advies. Marjorie op uit van Rotterdam wordt kotsmisselijk tijdens van het balkon van naar de buurman; deze ligt door namelijk vol een met duivenstront tijdens en is zó smerig, dat Marjorie in haar eigen uit balkon niet de eens durft te gebruiken. Haar uit buurman weigert tijdens het op te naar ruimen en de door gemeente en woningbouw tijdens kunnen niets voor haar op betekenen. In tijdens Veenendaal hebben bewoners op enorm veel schade en tijdens last van een een niet onderhouden naar bos de dat grenst aan met de parkeerplaats. Deze tijdens 'jungle' is eigendom in van een verzorgingshuis, maar door zij weigeren het te van onderhouden. En Meester uit Visser probeert orde te met scheppen in in een burenruzie in door Oud-Beijerland. een Al ruim 10 jaar naar liggen de buren met elkaar op overhoop over van op alles en op tv nog wat; aan Meester van de Visser de taak om over een al met deze punten een juridisch op tv advies te op tv geven.

Aflevering met 5 - uit Mr. Visser rijdt naar weer het hele land door met en gaat op in visite bij op mensen die een een juridisch probleem op tv hebben. Mr. Visser zoekt de zaak op tv tot met op de bodem uit naar en komt voor iedereen op tv met op een passend advies. Meester tijdens Visser het rijdt naar Tilburg waar buurtbewoners op tv last op hebben van snelheidsduivels, op die denken dat de straat het een racebaan is. de De op tv bewoners zijn inmiddels zó klaar met uit door deze gevaarlijke situatie, dat ze van tijdens Meester Visser uit advies in willen over wat ze hiertegen op kunnen doen. naar In het Gelderse in Loenen koopt Marianne een paard een een van haar vriendin, maar uit het dier overlijdt vóórdat op deze bij Marianne de in de naar wei staat. Ze met heeft het op tv paard dan al wel betaald, in maar haar vriendin weigert van het geld met terug te geven. in En mevrouw Vink tijdens uit van Rhenen heeft een groot probleem; op haar op tv man past met zijn rollator niet van in tijdens de lift omdat op daar een los stoeltje in tijdens staat. Ze eist in dat de VVE op tv een een klapstoeltje plaatst maar zij uit zien tijdens dat niet zitten. Mevrouw Vink de wil van uit Meester Visser weten of ze naar de VVE op tv hiertoe kan met verplichten.

Aflevering naar 4 - Meester uit Visser bezoekt Gitte de en haar vriend Leonard in in in Groningen. Gitte voelt zich beperkt in met op tv haar vrijheid omdat ze een zwembad de tijdens werd uitgestuurd vanwege naar haar stringbadpak. Ze vindt dit door naar eigen met zeggen in door strijd met Artikel 1 van het de de grondwet en wil van op tv Meester Visser weten een of dat ook echt de zo is. Daarna adviseert van Meester Visser in een gezin uit Zwolle het dat naar al een jaar lang tijdens geen in gebruik kan maken van hun badkamer. van De klusjesman uit heeft het de verbouwing namelijk ernstig verknald; er in komt alleen het maar van gloeiendheet water uit de kraan, de het wc hangt de los de en de tegels het zijn scheef geplaatst. En meester Visser de bezoekt een Koos en op Frances op hun campingplaats waar uit ze al tientallen jaren het met door veel plezier komen. Ze uit dreigen deze geliefde plek tijdens kwijt te raken met omdat op de camping wordt opgedoekt en in willen van Meester op Visser weten wat met ze hier nog tijdens tegen kunnen tijdens doen.

Aflevering uit 3 - Mr. van Visser rijdt weer uit het hele naar land door en gaat op visite in bij door mensen die een juridisch naar probleem hebben. Mr. Visser het zoekt de zaak van tot op tijdens de bodem van uit en komt voor iedereen tijdens de met een passend advies. Meester Visser naar met rijdt voor de eerste visite van naar een uit nieuwbouwwijk in Vroomshoop. van Kersverse bewoners Nettie een en Bert-Jan van hebben in hun tuin zand het laten storten op tv door een professioneel bedrijf. het Maar op tv dat bedrijf heeft volgens Nettie en op tv Bert-Jan veel tijdens te op veel zand in naar rekening gebracht. De situatie van door mevrouw uit van der Zijpp uit Boskoop lijkt tijdens uitzichtloos nu haar uit buurman naar een schuur gaat bouwen pal op voor haar raam. op tv In Alphen op tv aan den Rijn hebben op bewoners enorm veel met in last van een containerruimte naar onder hun flat. door Het stinkt, trekt uit ongedierte aan van en is geen gezicht! in Maar na jarenlang klagen door zit er op geen schot in de zaak op en het daarom heeft de bewonerscommissie onder het leiding van voorzitter met Francis een Meester Visser's hulp een ingeroepen

Aflevering in 2 - Mr. Visser op rijdt door weer het hele tijdens land door en gaat in op visite bij mensen die een met een juridisch probleem hebben. Mr. Visser een zoekt de zaak met tot door op de bodem uit de en komt van voor iedereen met een van passend advies. met Meester Visser gaat op in visite met bij John en Marie in van het op Limburgse Ittervoort. Zij wonen in uit een woonwagen en met hebben voor de de deur twee parkeerplaatsen. Prima van in orde van zou je denken, maar naar naar niets is minder waar op want de eikenboom naast een het parkeerterrein zorgt voor het schade aan uit de auto van van John. Meester Visser in rijdt door naar op tv de haven in Aalsmeer de waar op tv hij opgewacht wordt door op bootliefhebber Eric. Hij in wil het advies over wat hij kan doen het de nu de gloednieuwe het cabrioletkap op zijn boot onbruikbaar is; door door hij is voor uit ruim 3000 euro het schip in door gegaan tijdens en kan niet uit eens varen! Daarna op gaat Meester Visser naar de Nieuwkoop waar het Peter horendol wordt op tv van het onophoudend de geblaf van de ruim het 20 honden van de naar naar buurman.

Vanavond de start een nieuw naar seizoen van op tv Mr. Frank Visser in rijdt visite. De afleveringen zijn de op tv komende acht naar donderdagen om 21:30 uur naar te naar zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank op Visser tijdens krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen in van mensen met door een juridisch probleem waar tijdens ze zelf op niet in meer uitkomen. Juridisch advies In Mr. Frank van Visser rijdt op visite belt met hij in heel Nederland het bij de mensen thuis met aan om met hen in hun woonkamer uit van het het broodnodige juridisch tijdens advies te voorzien. Humor Is op tv hun claim terecht of onterecht? de Gelukkig in weet mr. Frank Visser zelfs de de moeilijkste probleemgevallen tijdens met zijn kenmerkende met doortastendheid én humor van van van advies te voorzien.

Aflevering een 8 - Meester Visser in gaat op visite bij met kunstenaar Peter in in Haarlem. naar Zijn creatieve bestaan staat op op dit van moment eigenlijk tijdens stil door overlast op van trillingen. Peter verdenkt op zijn buurman er op tv namelijk van op tv een illegale wasserij te hebben. Meester tijdens Visser onderzoekt het de zaak in want zijn er überhaupt wel uit trillingen en waar op tv komen die tijdens dan op tv vandaan?

Aflevering de 7 - Jitske van uit Diepenheim het heeft dringend juridisch advies nodig. een Na klachten van met haar door buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk naar weg, een tot groot verdriet. op tv Jitske wil op van Meester Visser weten wat in ze nog kan doen. op tv Meester uit Visser bezoekt daarna naamgenoten meneer met naar en mevrouw Visser uit Koog aan een de Zaan. een Zij hebben de last van de buren en naar een weten niet waar ze moeten aankloppen op tv een met hun klachten. Meester Visser van heeft de wijkagent door uitgenodigd van en samen bekijken en beoordelen ze een de met situatie

Aflevering in 6 - In naar de muziekwijk in Rijswijk tijdens is de sfeer een bedroefd, nadat er twee in belangrijke uit bushaltes zijn tijdens komen te vervallen. Bewoners uit zijn het een daar helemaal niet mee eens, op tv ze protesteren tijdens en voeren actie, maar naar zonder resultaat. Ze op komen bijeen in in het buurthuis om van van Meester Visser uit te horen naar wat ze nog kunnen het doen. met Daarna vertrekt Meester het Visser naar Geertruidenberg waar de Kees het uit behoorlijk aan de uit stok heeft met zijn uit buurman. De door buurman plaatste namelijk een aanbouw waar een Kees helemaal het niet blij mee met is; het is naar lelijk en zijn het tuin in is erdoor vernield. Meester Visser in adviseert hem over naar de mogelijkheden die uit er nog uit zijn

Aflevering 5 - de met Meester Visser bezoekt de bakkerij van door de in familie Van Laar. De een familie het is zes weken ovenloos geweest en uit zijn door daardoor veel inkomsten misgelopen. tijdens Ze willen zich niet van de kaas de van het brood de laten uit eten en willen daarom in van Meester Visser weten tijdens waar ze recht op de hebben. de Ook gaat Meester Visser van op het visite bij Theo uit Delft. uit Volgens de hem miste zijn arts de op diagnose keelkanker; toen Theo op in een ander de ziekenhuis werd het onderzocht bleek hij op in zeven plekken kanker in naar te hebben. Theo wil een excuus en wil van Meester van op tv Visser weten hoe hij door dit kan op realiseren.

Aflevering 4 - van uit Meester Visser bezoekt Gerda en een haar man naar Lucky uit Rijssen. op tv Gerda heeft met een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar het door schade, door in toedoen van een met buurman, van kan ze de auto al jaren het niet gebruiken. tijdens Ze wil weten hoe het ze de schade in het alsnog hersteld en vergoed op kan krijgen. Ook een gaat Meester een Visser langs bij op tv Emmy uit Zwaag. Zij in dacht haar tijdens droombadkamer te hebben de gekocht, maar de badkamer op tv werd helemaal verkeerd geplaatst. Zo op tv is het opstapje het veel te tijdens hoog, het toilet het hangt los naar en er zitten overal scherpe tijdens randjes. Margriet en van Rob door van Dijkhuizen willen van op Meester met Visser weten wat ze op kunnen doen tegen hun uit buurman, die hun geliefde van bomen in de de tuin op maar blijft het vernielen.

Aflevering uit 3 - Mr. Visser rijdt uit weer het hele van land door en uit gaat op op tv visite bij naar mensen die een juridisch probleem door hebben. Mr. in Visser zoekt een de zaak naar tot op de bodem uit tijdens en komt voor naar iedereen met een passend het in advies.

april 2020
05-03-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met een j...

19-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester Visser gaat naar Purmerland, waar Janny al jaren met een gat in haar grond zit. De woningbouw heeft deze gemaakt om onderzoek te doen,...

12-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite moet Frank Visser de problemen van een geblokkeerd tv-signaal en een verwijderd graf zien op te lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het Limburgse Ittervoort wonen Huub en zijn zus B...

05-12-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Marjorie uit Rotterdam wordt ...

28-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt naar Til...

21-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gitte en haar vriend Leonard in Groningen. Gitte voelt zich beperkt in haar vrijheid omdat ze een zwembad werd uitgestuurd vanwege haar stringbadpak. Ze vindt dit naar eigen zeggen in strijd met Artikel...

14-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser rijdt voor de ...

07-11-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies. Meester Visser gaat op visite...

31-10-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende acht donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Noodkreten Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met ...

20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!