Programma gemist?

Aflevering 8 tijdens - met Meester Visser gaat de op visite bij kunstenaar uit Peter in op tv Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op door dit moment eigenlijk in uit stil door overlast van uit trillingen. Peter verdenkt zijn buurman tijdens er een namelijk van een op illegale wasserij te door hebben. Meester Visser onderzoekt een de op zaak want zijn uit er überhaupt wel trillingen tijdens en waar een komen die dan het vandaan?

Aflevering 7 - het Jitske uit Diepenheim door heeft dringend door juridisch tijdens advies nodig. Na klachten van haar in buren moet op tv haar geliefde op Mammalouwagen namelijk weg, tot van groot verdriet. door Jitske wil van Meester in Visser weten op tv wat ze nog kan op doen. op tv Meester Visser bezoekt daarna naamgenoten meneer een en door mevrouw Visser uit met Koog aan de Zaan. tijdens Zij een hebben last van de buren en door de weten niet waar ze met moeten aankloppen van met hun klachten. Meester met Visser heeft de het wijkagent uitgenodigd en in samen bekijken uit en beoordelen ze de tijdens situatie

Aflevering 6 - met op tv In de muziekwijk in Rijswijk het is de sfeer een bedroefd, uit nadat er twee belangrijke bushaltes zijn op tv komen naar te vervallen. in Bewoners zijn het daar helemaal niet op mee op tv eens, ze door protesteren en voeren actie, uit maar zonder de resultaat. Ze komen bijeen in het op buurthuis om van de Meester Visser te het horen met wat ze nog met kunnen doen. Daarna vertrekt de Meester het Visser naar Geertruidenberg waar Kees het het behoorlijk aan op de stok heeft met van zijn het buurman. De buurman door plaatste namelijk een aanbouw met waar Kees de helemaal niet blij de mee is; het het is lelijk en in zijn tuin is het erdoor vernield. in Meester Visser adviseert hem over de de mogelijkheden die er tijdens door nog zijn

Aflevering 5 - tijdens Meester uit Visser bezoekt uit de bakkerij van de van familie Van Laar. De het familie is zes op weken ovenloos uit geweest en zijn daardoor uit veel door inkomsten misgelopen. Ze willen een zich niet de kaas op tv van het uit brood laten eten en willen op daarom van de Meester Visser uit weten waar ze recht op de hebben. tijdens Ook gaat op tv Meester Visser op visite bij met Theo uit Delft. de Volgens op hem miste zijn arts de diagnose een keelkanker; toen een Theo in een ander naar ziekenhuis werd onderzocht een bleek hij het op zeven in plekken kanker te op tv hebben. Theo wil excuus en in wil door van Meester uit Visser weten hoe hij dit kan op tv in realiseren.

Aflevering een 4 - de Meester Visser bezoekt de Gerda en haar man Lucky uit een tijdens Rijssen. Gerda heeft naar een zeldzame Amerikaanse naar oldtimer. Maar door schade, door toedoen een van een buurman, uit kan op ze de uit auto al jaren door niet gebruiken. Ze naar wil weten hoe in ze de schade alsnog het hersteld en vergoed kan met krijgen. Ook gaat naar Meester van Visser langs bij Emmy op uit Zwaag. een Zij dacht haar tijdens droombadkamer te hebben gekocht, maar de op tv in badkamer werd helemaal verkeerd geplaatst. Zo naar is het in opstapje veel de te hoog, het toilet naar hangt los en er het zitten uit overal scherpe randjes. Margriet en naar Rob van Dijkhuizen het tijdens willen van Meester Visser weten een wat tijdens ze kunnen doen tegen hun op tv buurman, een die hun geliefde bomen in uit de tuin maar de blijft met vernielen.

Aflevering van 3 - Mr. Visser rijdt van weer naar het hele land door een en gaat een op visite met bij mensen die een op tv juridisch probleem hebben. een Mr. Visser het zoekt de zaak tot op de door bodem uit en op tv komt voor van iedereen met een een passend tijdens advies.

Aflevering de 2 - In deze van aflevering naar bezoekt Meester Visser op tv de Alkmaarse Peggy Hovel. Zij zegt de geterroriseerd te worden op het door haar buurman, van die van alles in over de schutting gooit; van van eieren tot hondenpoep. het Peggy heeft tijdens van alles geprobeerd om haar tijdens van buurman te laten stoppen tijdens maar niets op tv helpt. Ze wil van Meester Visser in weten wat een ze nog kan door doen.

Aflevering tijdens 1 - het Mr. Frank Visser gaat langs bij een Karin Zoeteman door en haar buren in tijdens Spijkenisse. Zij hebben naar al op tv jaren last van op tv mos, dat een van het dak hun tuin in in van valt. Ze probeert het al tijden de woningbouw te een bewegen het probleem naar op op te lossen, maar tevergeefs. de Ook bezoekt van Mr. Visser op in Hilversum Corrie van Vliet. Zij in heeft geen tijdens goede band met een haar buren; op tv ze voelt zich gepest. Tot het slot op tv geeft Mr. Visser advies aan tijdens Carla en Ron van uit de Badhoevedorp. Op vrijdag de 13e op tv is hun op tv geliefde kater op Dick gebeten door op een vechthond. Gelukkig is Dick naar er na een door bezoek door aan de dierenarts bovenop een gekomen, maar de rekening met van daarvan heeft de eigenaar van door de hond nog altijd met door niet betaald.

Aflevering op 11 - Dagelijks uit krijgt Mr. Frank Visser een tientallen noodkreten binnen door van mensen een met een juridisch probleem op waar ze zelf met niet meer naar uitkomen. In Mr. Frank Visser tijdens de rijdt visite belt hij in heel op tv Nederland op bij de uit mensen thuis aan om in hen in hun woonkamer van van het in broodnodige juridisch advies naar te voorzien. Is door hun claim terecht of een onterecht?

Aflevering 10 - de Dagelijks krijgt Mr. naar Frank Visser tientallen op de noodkreten binnen van mensen van met een juridisch probleem waar tijdens de ze zelf niet meer de uitkomen. In Mr. Frank in Visser in rijdt visite belt in hij in heel Nederland bij uit de mensen thuis een aan om hen in naar hun woonkamer van het het broodnodige juridisch op advies te een voorzien. Is door hun claim terecht naar of onterecht?

Aflevering 9 op tv - naar Dagelijks krijgt Mr. Frank van Visser tientallen noodkreten binnen een van mensen uit met een juridisch probleem van waar tijdens ze zelf niet op tv meer uitkomen. In Mr. Frank van Visser rijdt het visite belt hij in heel op tv Nederland bij een de mensen thuis aan de om hen met in hun door woonkamer van het broodnodige met juridisch advies te op voorzien. Is in hun claim terecht of op onterecht? De familie Akkermans door strijdt al een 30 van jaar tegen de op tv champignonfabriek naast hun woning. uit Ze zijn ten op tv einde raad het maar ze willen niet zomaar in afscheid nemen van hun tijdens geliefde uit woning... En na naar een overstroming in haar woning naar uit zit Amanda met door een enorme schade. Maar de verhuurder het weigert op tv de schade een aan haar vloer van te betalen. Amanda heeft van alles al een geprobeerd maar het blijft dweilen tijdens met de in kraan open.

Aflevering 8 - in Dagelijks krijgt de Mr. Frank Visser tientallen het noodkreten binnen het van van mensen met een juridisch probleem op tv waar ze naar zelf niet meer uitkomen. het In de Mr. Frank Visser rijdt visite naar belt hij in heel tijdens tijdens Nederland bij de mensen thuis aan tijdens om hen tijdens in hun woonkamer een van het een broodnodige juridisch in advies te voorzien. Is hun claim van terecht of onterecht? een Carry Klaver de wordt gedwongen in om de schuur van haar in overleden man te de verwijderen, het door toedoen met van de buurman. Mr. Frank Visser van doet uit alles wat hij de kan om haar het te helpen, maar is tijdens het genoeg? En in het Den Haag in worden buurtbewoners tijdens horendol van de herrie van de langsrijdende met trams. Er op tv wordt een geluidsexpert door ingeschakeld om te bepalen of de een op gemeente in overtreding door is.

Aflevering 7 in - Dagelijks in krijgt Mr. Frank Visser op tientallen noodkreten binnen van in mensen met uit een juridisch probleem de waar ze zelf niet op tv meer van uitkomen. In Mr. Frank Visser in met rijdt visite belt hij in heel van Nederland bij de tijdens mensen op thuis aan om hen in op hun woonkamer met van het broodnodige naar juridisch advies naar te voorzien. Is hun door claim terecht of het onterecht?

Aflevering 6 op tv - een Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen het noodkreten binnen op van een mensen met een juridisch tijdens probleem waar ze van zelf niet meer uitkomen. op tv In Mr. de Frank Visser rijdt met visite belt hij in tijdens heel Nederland bij tijdens de mensen van thuis aan van om hen in hun de woonkamer van het broodnodige juridisch met met advies te voorzien. Is hun claim tijdens op terecht of onterecht? Mr. een Frank Visser het gaat langs bij door Susan en haar naar man die continue in angst van leven van met hun twee jonge kinderen. Ze tijdens wonen op uit een prachtige boerderij met in het Drentse op tv Nieuwe Krimp. een Alleen de buurman zorgt uit voor van levensgevaarlijke situaties door met het een hoge snelheid over een hun erf te rijden op het met enorme bouwmachines. in Ook gaat hij op tijdens bezoek bij Jan tijdens Vriend. Jan is op tv een echte dierenvriend in maar sinds een groep op tv katten zijn tuin met met uitwerpselen bevuilt, een heeft hij uit extreme maatregelen bedacht. het Tot slot naar geeft Mr. Frank Visser het advies aan de familie door Nobbe de uit Den Haag. van Zij zitten met op tv een nepleren bankstel in in hun maag.

Aflevering een 5 - van Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser een tientallen noodkreten binnen van door mensen het met een juridisch naar probleem waar ze naar zelf niet meer uitkomen. naar In Mr. op Frank Visser rijdt visite belt op hij in in heel Nederland bij tijdens de op tv mensen thuis aan op om hen in van hun woonkamer van het uit broodnodige juridisch advies het te voorzien. Is op hun claim uit terecht of onterecht? Anique tijdens heeft net een uit zoontje gekregen en tijdens staat middenin het leven. Ze naar woont midden in in een Sittard maar geniet van de met natuur door haar het volkstuintje. Ze heeft zelfs uit een van imkercursus gevolgd en een bijenkasten gekocht. Maar nu de heeft de gemeente een zomaar besloten dat de de volkstuintjes moeten verdwijnen een om het plaats te maken voor op tv een van stadsgracht. En dan Karel: deze een vrolijke jongeman heeft geen in probleem, maar volgens uit de RDW de wel: hij wil van namelijk een motor rijden terwijl hij op maar 1 naar been heeft. En de dat is gevaarlijk zeggen met ze.

oktober 2019
20-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Meester Visser gaat op visite bij kunstenaar Peter in Haarlem. Zijn creatieve bestaan staat op dit moment eigenlijk stil door overlast van trillingen. Peter verdenkt zijn buurman er namelijk van een illegale wasserij te hebbe...

13-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Jitske uit Diepenheim heeft dringend juridisch advies nodig. Na klachten van haar buren moet haar geliefde Mammalouwagen namelijk weg, tot groot verdriet. Jitske wil van Meester Visser weten wat ze nog kan doen. Meester Visse...

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bi...

30-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Meester Visser bezoekt de bakkerij van de familie Van Laar. De familie is zes weken ovenloos geweest en zijn daardoor veel inkomsten misgelopen. Ze willen zich niet de kaas van het brood laten eten en willen daarom van Meeste...

23-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Meester Visser bezoekt Gerda en haar man Lucky uit Rijssen. Gerda heeft een zeldzame Amerikaanse oldtimer. Maar door schade, door toedoen van een buurman, kan ze de auto al jaren niet gebruiken. Ze wil weten hoe ze de schade ...

16-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Mr. Visser rijdt weer het hele land door en gaat op visite bij mensen die een juridisch probleem hebben. Mr. Visser zoekt de zaak tot op de bodem uit en komt voor iedereen met een passend advies.

09-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - In deze aflevering bezoekt Meester Visser de Alkmaarse Peggy Hovel. Zij zegt geterroriseerd te worden door haar buurman, die van alles over de schutting gooit; van eieren tot hondenpoep. Peggy heeft van alles geprobeerd om ha...

02-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 1 - Mr. Frank Visser gaat langs bij Karin Zoeteman en haar buren in Spijkenisse. Zij hebben al jaren last van mos, dat van het dak hun tuin in valt. Ze probeert al tijden de woningbouw te bewegen het probleem op te lossen, maar ...

19-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 11 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

12-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 10 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

05-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 9 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

29-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

22-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

15-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

30-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!