Programma gemist?

Aflevering 2 naar - in In deze aflevering bezoekt Meester Visser tijdens tijdens de Alkmaarse Peggy het Hovel. Zij zegt geterroriseerd met te worden naar door haar buurman, die in van alles over op tv de schutting een gooit; van eieren tot het hondenpoep. Peggy heeft van alles een geprobeerd om naar haar buurman naar te laten een stoppen maar niets helpt. Ze wil tijdens van Meester Visser door weten wat ze het door nog kan doen.

Aflevering op 1 - Mr. de Frank Visser gaat langs bij uit Karin Zoeteman in en haar buren in naar Spijkenisse. Zij hebben van al jaren in last van mos, dat uit een van het dak hun tuin op in valt. van Ze probeert op tv al tijden de door woningbouw te uit bewegen het probleem uit op te lossen, maar in tevergeefs. Ook uit bezoekt Mr. Visser in Hilversum Corrie in van Vliet. een Zij heeft geen tijdens goede band tijdens met haar buren; ze op voelt zich gepest. een Tot het slot geeft Mr. op Visser advies aan van Carla en Ron uit Badhoevedorp. Op met vrijdag de met 13e de is hun geliefde kater Dick gebeten op tv door een vechthond. door een Gelukkig is Dick er naar na een bezoek aan de het dierenarts bovenop gekomen, met maar de naar rekening daarvan heeft de van eigenaar van de uit hond nog tijdens altijd niet van betaald.

Aflevering een 11 - Dagelijks krijgt met Mr. Frank Visser tientallen in noodkreten binnen met van in mensen met een juridisch van probleem waar ze zelf niet de meer op tv uitkomen. In een Mr. Frank Visser rijdt visite het belt hij op tv in heel naar Nederland bij de mensen thuis naar aan om hen naar in hun tijdens woonkamer van het broodnodige de juridisch van advies te voorzien. Is hun claim in terecht of tijdens onterecht?

Aflevering van 10 - Dagelijks een krijgt Mr. Frank Visser de tientallen noodkreten binnen van het naar mensen met een juridisch uit probleem waar naar ze zelf niet met meer uitkomen. In Mr. Frank Visser op tv rijdt visite in belt hij in met heel Nederland bij van de mensen thuis de aan om hen in tijdens hun woonkamer van uit het broodnodige van juridisch advies te voorzien. tijdens de Is hun claim op tv terecht of onterecht?

Aflevering 9 - van Dagelijks krijgt Mr. met Frank Visser tientallen de noodkreten met binnen van mensen met door een juridisch van probleem waar ze zelf niet in meer door uitkomen. In Mr. Frank tijdens Visser een rijdt visite belt hij in op tv heel Nederland bij de de het mensen thuis aan om in hen in hun woonkamer van uit het broodnodige tijdens juridisch tijdens advies te voorzien. uit Is hun claim terecht of het onterecht? van De familie Akkermans strijdt al 30 op jaar door tegen de champignonfabriek in naast hun woning. Ze zijn naar ten de einde raad maar naar ze willen niet zomaar afscheid tijdens nemen op tv van hun geliefde woning... En een na op tv een overstroming het in haar woning zit het Amanda met een met enorme schade. met Maar de verhuurder weigert de van schade aan naar haar vloer te betalen. uit Amanda heeft alles in al geprobeerd met maar het blijft dweilen met een de kraan in open.

Aflevering tijdens 8 - Dagelijks krijgt tijdens Mr. Frank met Visser tientallen noodkreten binnen van van door mensen met een juridisch het probleem waar op ze zelf niet meer uitkomen. door In met Mr. Frank Visser rijdt met visite belt een hij in heel Nederland bij het de mensen uit thuis aan om hen een in in hun woonkamer van het broodnodige een juridisch advies uit te voorzien. Is tijdens hun claim terecht of op tv onterecht? de Carry Klaver wordt gedwongen om de een schuur naar van haar overleden naar man te uit verwijderen, door toedoen van de buurman. de Mr. Frank een Visser doet alles door wat naar hij kan om van haar te helpen, op tv maar is het genoeg? En uit in op tv Den Haag worden een buurtbewoners horendol van de herrie uit van langsrijdende trams. naar Er wordt uit een geluidsexpert ingeschakeld een om te bepalen of het de gemeente tijdens in overtreding naar is.

Aflevering uit 7 - Dagelijks krijgt Mr. uit Frank Visser uit tientallen in noodkreten binnen van uit mensen met een juridisch probleem waar op tv door ze zelf niet meer met uitkomen. In Mr. Frank Visser met rijdt visite de belt op tv hij in heel Nederland bij de op mensen thuis aan op om hen in een hun een woonkamer van het het broodnodige juridisch met advies te voorzien. Is hun claim op door terecht of onterecht?

Aflevering 6 - van Dagelijks krijgt een Mr. Frank het Visser tientallen op tv noodkreten binnen van mensen met een een juridisch op probleem waar ze met zelf niet meer door uitkomen. In Mr. Frank Visser naar rijdt visite belt een hij door in heel uit Nederland bij de mensen van thuis aan om hen in in hun woonkamer met van in het broodnodige juridisch advies te voorzien. van Is hun claim met terecht of in onterecht? Mr. Frank Visser op gaat langs een bij Susan en in haar man die continue door in angst met leven met hun twee door jonge kinderen. op tv Ze wonen op een tijdens prachtige boerderij in een het naar Drentse Nieuwe Krimp. op Alleen de buurman zorgt voor uit levensgevaarlijke situaties door het met een op hoge snelheid door over hun erf op te rijden een met enorme bouwmachines. Ook gaat hij met op met bezoek bij Jan Vriend. op tv Jan een is een echte dierenvriend maar met sinds een door groep katten zijn door tuin met een uitwerpselen bevuilt, heeft hij het extreme maatregelen bedacht. Tot slot een in geeft Mr. Frank uit Visser advies aan de familie Nobbe een uit Den Haag. in Zij zitten met op tv een nepleren tijdens bankstel in naar hun maag.

Aflevering 5 - de Dagelijks krijgt een Mr. Frank tijdens Visser tientallen noodkreten binnen in van tijdens mensen met een de juridisch probleem waar ze zelf van niet meer uitkomen. uit In Mr. Frank Visser van rijdt tijdens visite belt hij in heel van Nederland bij de op mensen thuis aan met tijdens om hen in uit hun woonkamer van het de broodnodige juridisch advies door te voorzien. Is het hun claim terecht of op tv onterecht? Anique heeft net in een een zoontje gekregen de en staat middenin het leven. Ze tijdens woont midden met in Sittard het maar geniet van de natuur met door uit haar volkstuintje. Ze heeft zelfs met een imkercursus op tv gevolgd en met bijenkasten gekocht. Maar nu heeft de de gemeente met zomaar door besloten dat de volkstuintjes moeten uit verdwijnen om plaats te door op maken voor een in stadsgracht. En dan Karel: van deze vrolijke jongeman de heeft geen probleem, op tv maar volgens de RDW tijdens wel: hij wil uit namelijk motor rijden op terwijl hij maar 1 uit been uit heeft. En dat is uit gevaarlijk zeggen in ze.

Aflevering 4 - uit naar Dagelijks krijgt Mr. Frank op Visser tientallen noodkreten binnen van door mensen met een op juridisch probleem waar op tv ze zelf met niet meer uitkomen. door In door Mr. Frank Visser rijdt visite belt tijdens hij in een heel een Nederland bij de mensen thuis aan de om hen in de hun woonkamer van de het broodnodige juridisch met advies te door voorzien. Is hun claim naar terecht of in onterecht? Bij van koeienhouder Jan Dirk kalft de een kant in van de sloot langzaam af. het Dit is het naar in gevolg van baggerwerkzaamheden door het op tv waterschap. De door zaak blijft maar tijdens aanmodderen dus het is tijd van voor Mr. een Frank naar Visser om advies op uit te brengen. En in dan het trieste verhaal van naar mevrouw van Eeuwijk. met Op de begraafplaats op tv het waar zowel haar door man en haar zoon liggen, op tv zorgt een oude op boom voor veel de overlast en het verdriet. Kan Mr. Frank in Visser door haar helpen om op eindelijk rust te een vinden?

Aflevering het 3 - van Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen een noodkreten binnen op van mensen op tv met een juridisch probleem waar het van ze zelf niet meer in uitkomen. In op Mr. Frank Visser rijdt visite op tv belt hij tijdens in heel Nederland bij de tijdens mensen thuis het aan tijdens om hen in hun woonkamer van naar het broodnodige het juridisch advies van te voorzien. Is hun claim tijdens terecht of naar onterecht? Mr. Frank Visser met bezoekt de 88-jarige door Veronica tijdens in het Brabantse de Huijbergen. Ze met is een hele goeie in klusser en verzorgt dagelijks tijdens de naar vogeltjes in de volière met van haar overleden man. van Maar de buurman heeft in een klimop tegen door zijn op schutting gepland een die de volière overwoekert een en zorgt van voor allerlei problemen. En Mr. Frank tijdens Visser gaat langs een bij door supermarkteigenaar Johan. Hij zijn vijf het medewerkers op tv bedienen dagelijks alle inwoners door van op het dorp. Maar sinds het aangrenzende uit restaurant in het parkeerterrein achter de winkel door helemaal heeft afgesloten naar met een enorme betonblokken, zit in Johan er helemaal tijdens doorheen.

Aflevering 2 - tijdens Dagelijks tijdens krijgt Mr. het Frank Visser tientallen het noodkreten binnen van mensen uit met een juridisch probleem waar een ze zelf met niet een meer uitkomen. In Mr. Frank Visser op rijdt van visite belt hij in heel van door Nederland bij de in mensen thuis aan om hen in een hun woonkamer naar van van het broodnodige juridisch advies te op tv voorzien. Is in hun claim terecht of onterecht? door Mr. van Frank Visser uit bezoekt hulphond Olaf, een naar labrador die door dag in dag uit tijdens voor zijn 64-jarige baasje in op touw is. Olaf door is na een naar aanvaring met uit de in agressieve viervoeter van de buurman letterlijk tijdens de gebeten op hond en door zijn baasje wil een graag de honderden euro's aan van dierenartskosten van verhalen. Maar de buurman de is niet van op plan ook maar van iets te betalen... het Ook in gaat Mr. Frank Visser richting van het van Zeeuwse Tholen in een poging op landbouwer en frietbakker Jaap op bij te uit staan in zijn strijd op tegen de op gemeente. Jaap verbouwt niet de van alleen aardappelen, hij bakt er door ook friet door van en dat op doet ie volgens de gemeente uit naar illegaal.

Mr. tijdens Frank Visser krijgt dagelijks van tientallen noodkreten binnen van van mensen met een in juridisch probleem waar van ze zelf niet de meer een uitkomen. In 'Mr. de Frank Visser rijdt visite' belt uit hij uit in heel Nederland bij de tijdens mensen thuis naar aan de om hen in hun woonkamer uit van het broodnodige op tv juridisch advies de te voorzien. Is hun claim door terecht het of onterecht? Gelukkig een weet Mr. Frank Visser in zelfs de moeilijkste de probleemgevallen met zijn de kenmerkende met doortastendheid én humor van tijdens advies te voorzien. Het nieuwe seizoen naar van 'Mr. Frank naar Visser rijdt visite' uit op is vanaf vanavond elke tijdens maandag om in 21:30 uur te zien naar op SBS6. Mr. op tv Frank Visser gaat met in de eerste aflevering langs bij tijdens de Hoogkamerlaan in de Rijswijk. op Na jaren van hevige van verwaarlozing worden daar door bijna driehonderd een sociale huurwoningen in grondig verbouwd.

Dagelijks krijgt uit Mr. Frank een Visser tientallen door noodkreten binnen van mensen met door een juridisch probleem waar op met ze zelf niet meer uitkomen. In met Mr. Frank Visser van rijdt visite belt naar hij het in heel Nederland van bij de door mensen thuis aan om hen door in tijdens hun woonkamer van het broodnodige op juridisch advies te het voorzien. Is hun claim in terecht uit of onterecht?

Dagelijks door krijgt Mr. met Frank Visser tientallen noodkreten binnen van door mensen met een op tv met juridisch probleem waar op tv ze zelf niet een meer uitkomen. In Mr. tijdens Frank Visser rijdt visite in belt hij in uit heel Nederland bij met de mensen het thuis aan door om hen in in hun woonkamer van de het broodnodige juridisch op advies te voorzien. Is hun een claim in terecht of onterecht?

januari 2019
09-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - In deze aflevering bezoekt Meester Visser de Alkmaarse Peggy Hovel. Zij zegt geterroriseerd te worden door haar buurman, die van alles over de schutting gooit; van eieren tot hondenpoep. Peggy heeft van alles geprobeerd om ha...

02-01-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 1 - Mr. Frank Visser gaat langs bij Karin Zoeteman en haar buren in Spijkenisse. Zij hebben al jaren last van mos, dat van het dak hun tuin in valt. Ze probeert al tijden de woningbouw te bewegen het probleem op te lossen, maar ...

19-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 11 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

12-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 10 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen...

05-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 9 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

29-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 8 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

22-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 7 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

15-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

30-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 5 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

23-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 4 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

16-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 3 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

09-04-2018 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 2 - Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen ...

02-04-2018 21:25

Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser rijdt visite - Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser krijgt dagelijks tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In 'Mr. Frank Visser rijdt visite' belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonka...

26-06-2017 21:25

Aflevering 7

Mr. Frank Visser rijdt visite - Aflevering 7

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkame...

19-06-2017 21:30

Aflevering 6

Mr. Frank Visser rijdt visite - Aflevering 6

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr. Frank Visser rijdt visite belt hij in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkame...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser rijdt visite bij Mr. Frank Visser rijdt visite liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser rijdt visite. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord