Programma gemist?
oktober 2021
10-01-2017 20:30

Aflevering 1

Jouw baan, mijn baan - Aflevering 1

Elke week ruilen twee Nederlandse collega's met twee beroepsgenoten uit het buitenland. Hun beroep is hetzelfde, maar de arbeidsomstandighed...

Jouw baan, mijn baan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw baan, mijn baan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw baan, mijn baan bij Jouw baan, mijn baan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw baan, mijn baan. Heb je een uitzending van Jouw baan, mijn baan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw baan, mijn baan gemist

Elke week ruilen twee Nederlandse collega's met twee beroepsgenoten uit het buitenland. Hun beroep is hetzelfde, maar de arbeidsomstandighed...

Uitzending gemist van Jouw baan, mijn baan? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw baan, mijn baan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-01-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!