Programma gemist?

De Amerikaanse op tv politiemacht vertoont steeds meer tijdens het militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch op wapentuig en tanks behoren op intussen tot de de uitrusting van veel korpsen. De naar afgelopen jaren de werd er in dan ook fors van geïnvesteerd in van militair materieel. Waar dit soort naar middelen vroeger alleen bij op tv oorlogsconflicten het werden ingezet, worden de uit Amerikaanse door burgers bij demonstraties en met opstootjes nu met hightech een wapens op tv en tanks geconfronteerd. Zo ook ook met in de straten de uit van Ferguson, in de staat naar Missouri, van waar Michael Brown in op 2014 het leven liet. De het ontwikkeling van naar een van gemilitariseerd politiekorps baart critici de nodige een met zorgen.

september 2020
11-01-2017 22:55

Docu: Do Not Resist

2Doc: Do Not Resist - Do Not Resist

De Amerikaanse politiemacht vertoont steeds meer militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch wapentuig en tanks behoren intussen tot de uitrusting van veel korpsen. De afgelopen jaren werd er dan ook fors geïnvesteerd in militair materieel. ...

2Doc: Do Not Resist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Do Not Resist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Do Not Resist bij 2Doc: Do Not Resist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Do Not Resist. Heb je een uitzending van 2Doc: Do Not Resist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Do Not Resist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Do Not Resist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Do Not Resist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!