Programma gemist?

De op Amerikaanse politiemacht vertoont steeds meer op tv op tv militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch wapentuig op en tanks behoren intussen tot uit de tijdens uitrusting van veel korpsen. De uit afgelopen jaren werd op er dan de ook fors naar geïnvesteerd in uit militair materieel. Waar dit van soort middelen in vroeger alleen bij op oorlogsconflicten werden ingezet, door worden de Amerikaanse burgers bij demonstraties van en door opstootjes nu uit met hightech wapens op en tanks geconfronteerd. Zo ook ook uit van in de straten van Ferguson, in een de tijdens staat Missouri, uit waar Michael Brown in 2014 het tijdens leven tijdens liet. De de ontwikkeling van een gemilitariseerd politiekorps tijdens baart critici de een nodige op tv zorgen.

oktober 2021
11-01-2017 22:55

Docu: Do Not Resist

2Doc: Do Not Resist - Do Not Resist

De Amerikaanse politiemacht vertoont steeds meer militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch wapentuig en tanks behoren intussen tot de uitrusting van veel korpsen. De afgelopen jaren werd er dan ook fors geïnvesteerd in militair materieel. ...

2Doc: Do Not Resist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Do Not Resist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Do Not Resist bij 2Doc: Do Not Resist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Do Not Resist. Heb je een uitzending van 2Doc: Do Not Resist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Do Not Resist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Do Not Resist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Do Not Resist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!