Programma gemist?

De Amerikaanse politiemacht in vertoont steeds meer uit militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch in wapentuig en met tanks in behoren intussen tot de de uitrusting van tijdens veel korpsen. De de afgelopen jaren werd er dan ook met fors tijdens geïnvesteerd in militair materieel. met Waar dit soort middelen in vroeger een alleen bij oorlogsconflicten op werden ingezet, worden op de Amerikaanse burgers bij op demonstraties in en opstootjes nu met hightech van wapens en tanks geconfronteerd. op tv Zo ook ook een in de met straten van de Ferguson, in de staat het Missouri, waar Michael op Brown in een 2014 het leven met liet. De ontwikkeling uit van een gemilitariseerd in politiekorps baart op critici de nodige met zorgen.

mei 2021
11-01-2017 22:55

Docu: Do Not Resist

2Doc: Do Not Resist - Do Not Resist

De Amerikaanse politiemacht vertoont steeds meer militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch wapentuig en tanks behoren intussen tot de uitrusting van veel korpsen. De afgelopen jaren werd er dan ook fors geïnvesteerd in militair materieel. ...

2Doc: Do Not Resist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Do Not Resist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Do Not Resist bij 2Doc: Do Not Resist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Do Not Resist. Heb je een uitzending van 2Doc: Do Not Resist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Do Not Resist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Do Not Resist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Do Not Resist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!