Programma gemist?

De Amerikaanse van politiemacht vertoont steeds meer met militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch door wapentuig en tanks uit behoren op intussen tot met de uitrusting van in veel korpsen. De afgelopen jaren uit werd er dan ook een fors van geïnvesteerd in militair materieel. op tv Waar met dit soort middelen vroeger alleen van bij op tv oorlogsconflicten werden ingezet, worden op de Amerikaanse van burgers bij demonstraties en opstootjes nu tijdens met hightech het wapens een en tanks geconfronteerd. Zo de ook ook in de straten op tv het van Ferguson, in de staat Missouri, in de waar Michael Brown in op 2014 het leven liet. De van ontwikkeling van uit een van gemilitariseerd politiekorps baart critici de nodige in op zorgen.

mei 2020
11-01-2017 22:55

Docu: Do Not Resist

2Doc: Do Not Resist - Do Not Resist

De Amerikaanse politiemacht vertoont steeds meer militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch wapentuig en tanks behoren intussen tot de uitrusting van veel korpsen. De afgelopen jaren werd er dan ook fors geïnvesteerd in militair materieel. ...

2Doc: Do Not Resist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Do Not Resist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Do Not Resist bij 2Doc: Do Not Resist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Do Not Resist. Heb je een uitzending van 2Doc: Do Not Resist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Do Not Resist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Do Not Resist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Do Not Resist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!