Programma gemist?

De op tv Amerikaanse politiemacht vertoont steeds op tv meer militaire eigenschappen. in Hoogtechnologisch wapentuig en tanks van behoren met intussen tot de uitrusting het van veel korpsen. De op afgelopen jaren werd het er dan ook op tv fors op tv geïnvesteerd in militair materieel. tijdens Waar tijdens dit soort middelen door vroeger alleen bij oorlogsconflicten werden ingezet, naar door worden de Amerikaanse burgers bij het demonstraties en opstootjes een nu met in hightech wapens en een tanks geconfronteerd. Zo ook naar ook van in de straten van in Ferguson, in de staat Missouri, uit waar Michael door Brown in 2014 het het naar leven liet. De op ontwikkeling van een gemilitariseerd politiekorps door baart critici de de nodige tijdens zorgen.

januari 2021
11-01-2017 22:55

Docu: Do Not Resist

2Doc: Do Not Resist - Do Not Resist

De Amerikaanse politiemacht vertoont steeds meer militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch wapentuig en tanks behoren intussen tot de uitrusting van veel korpsen. De afgelopen jaren werd er dan ook fors geïnvesteerd in militair materieel. ...

2Doc: Do Not Resist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Do Not Resist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Do Not Resist bij 2Doc: Do Not Resist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Do Not Resist. Heb je een uitzending van 2Doc: Do Not Resist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Do Not Resist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Do Not Resist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Do Not Resist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!