Programma gemist?

De het Amerikaanse politiemacht vertoont tijdens steeds meer militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch het wapentuig en tanks door behoren intussen het tot door de uitrusting van veel korpsen. De het afgelopen jaren werd op uit er dan ook fors geïnvesteerd in op militair materieel. door Waar dit soort middelen op tv naar vroeger alleen bij oorlogsconflicten op werden ingezet, worden de op Amerikaanse van burgers bij demonstraties en het opstootjes nu met op hightech wapens en tanks geconfronteerd. de Zo naar ook ook in een de straten van naar Ferguson, in in de staat Missouri, waar Michael Brown door in 2014 het door leven liet. De een op tv ontwikkeling van een gemilitariseerd een politiekorps baart de critici de nodige door zorgen.

februari 2020
11-01-2017 22:55

Docu: Do Not Resist

2Doc: Do Not Resist - Do Not Resist

De Amerikaanse politiemacht vertoont steeds meer militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch wapentuig en tanks behoren intussen tot de uitrusting van veel korpsen. De afgelopen jaren werd er dan ook fors geïnvesteerd in militair materieel. ...

2Doc: Do Not Resist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Do Not Resist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Do Not Resist bij 2Doc: Do Not Resist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Do Not Resist. Heb je een uitzending van 2Doc: Do Not Resist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Do Not Resist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Do Not Resist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Do Not Resist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!