Programma gemist?

De op tv Amerikaanse politiemacht vertoont steeds tijdens meer tijdens militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch wapentuig en met tanks in behoren intussen tot de van uitrusting van veel tijdens korpsen. De afgelopen jaren werd op tv er het dan ook fors op geïnvesteerd in militair materieel. op tv Waar het dit soort middelen vroeger alleen naar bij oorlogsconflicten werden tijdens ingezet, de worden de Amerikaanse burgers bij op tv demonstraties met en opstootjes nu met hightech wapens op en tanks geconfronteerd. op tv uit Zo ook ook in de door straten van Ferguson, in uit de van staat Missouri, waar het Michael Brown in een 2014 het leven uit liet. De ontwikkeling van uit een gemilitariseerd een politiekorps baart critici de door nodige een zorgen.

oktober 2020
11-01-2017 22:55

Docu: Do Not Resist

2Doc: Do Not Resist - Do Not Resist

De Amerikaanse politiemacht vertoont steeds meer militaire eigenschappen. Hoogtechnologisch wapentuig en tanks behoren intussen tot de uitrusting van veel korpsen. De afgelopen jaren werd er dan ook fors geïnvesteerd in militair materieel. ...

2Doc: Do Not Resist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Do Not Resist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Do Not Resist bij 2Doc: Do Not Resist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Do Not Resist. Heb je een uitzending van 2Doc: Do Not Resist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Do Not Resist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Do Not Resist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Do Not Resist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!