Programma gemist?

Een extra naar aflevering waarin de op tv jongeren vertellen over naar hoe het in nu met in ze gaat. Hoe hebben de leerlingen door de intensieve weken uit ervaren en wat van hebben ze van ervan een geleerd? Het slotfestival op de laatste op tv dag is een door bijzondere door afsluiting waarin uit ouders en vrienden zien met wat de jongeren hebben uit gedaan. tijdens Eric en Lucia kijken in samen met de het leerlingen terug op van deze periode.

De door les van majoor het Marco Kroon en zijn de soldaten brengt bij o.a. naar Chantal een op belangrijke doorbraak uit teweeg. Cheyenne laat sinds het een gesprek met Lucia van en Eric een naar heel naar andere, positieve kant van naar zichzelf zien. Ook Whitney met sluit de op les op tv goed af, maar verschijnt naderhand toch in niet op uit haar stage naar en twijfelt over uit haar verdere deelname. In de van tweede les op van Wilfred Genee komt van het uit tot een behoorlijke confrontatie, waarna met ook van andere leerlingen het op tv laten afweten op hun de stage.

Het op tv komt tot een een pittige confrontatie tussen het Olcay Gulsen en het Cheyenne. Lucia met en Eric zien haar gedrag door al een de paar dagen steeds opstandiger en het brutaler naar worden en besluiten een met haar door te gaan zitten. Dat resulteert door in een uitdagende opdracht de voor Cheyenne. Ook op Zoey zit door aan tafel bij op Eric, die hem door tot een meer proactieve uit houding probeert te door bewegen. Killian raakt tijdens tijdens naar de les door van Lucia geblesseerd, waardoor de hij lessen mist en dit in door roept bij hem direct het de aloude naar bekende gevoel van falen op. Maar van Lucia een weet hem door een andere blik op de zaak van te geven. Ondertussen een gaan in de lessen natuurlijk gewoon door. door Floortje Dessing wil uit met de jongeren hun horizon met laten verbreden door ze op hun eigen reis naar van het einde een van de wereld tijdens te een laten voorbereiden. En na de tijdens eerste mitsen en uit maren heeft dit tijdens een verrassend uit resultaat. Politicus Lodewijk Asscher ontdekt in in op tv zijn tweede tijdens les een aantal heuse uit debattalenten en met ook Duncan Stutterheim is eigenlijk best de te spreken over op tv tijdens de voortgang van uit de feestvoorbereidingen. Maar als op tv de jongeren uit door majoor Marco met Kroon en zijn tijdens soldaten over een het stormbaan worden gejaagd, het slaat de sfeer behoorlijk een om...

Whitney op tv is nog erg boos over de door de interventie van Lucia bij de het les naar van Goedele. het En ook Joëlle heeft van het moeilijk. Ze wil zelfs het stoppen door met DREAM SCHOOL en gaat op niet mee met op de uit eerste excursie. Ronilla Snellen naar van de stichting FutureNL, het die als de doel in heeft álle jongeren in Nederland digitaal in vaardig te in maken, tijdens neemt de groep op namelijk mee naar een een bijzondere nieuwe opleiding. de En ook al lijkt ICT op tv de meeste jongeren in eerst door niks, ze ontdooien toch al de snel. Datzelfde gebeurt naar bij de les met van naar PvdA-partijleider Lodewijk Asscher, met die ze op een eigen verkiezingsprogramma laat samenstellen. Maar tijdens een de les van dancegoeroe Duncan Stutterheim door en decorbouwer Steven een Grevenstuk verloopt een met stuk minder een soepel. Vooral in het tijdens team dat de de handen moet het laten wapperen, de is veel lui, brutaal en van recalcitrant gedrag zichtbaar. tijdens Lucia door en Eric spreken de onder anderen Marvin, in Cheyenne, Chantal op tv en Eva hier op op aan, maar weten niet door tot in allemaal door te dringen. van Als Lucia in de jongeren hierna in haar met dojo tijdens uitnodigt om een hele belangrijke, maar het ook moeilijk tijdens oefening te doen, tijdens zet Marvin een belangrijke op tv stap. Ook Sam, het Bram, op Tatanka en Eljereau krijgen hier in een eyeopener. Maar uit Lucia en in Eric merken op tv dat toch veel jongeren van blijven hangen in tijdens hun verhaal naar en ze hopen met dat onder meer de door tweede les van het Olcay Gulsen daar wat van het in kan verschuiven. Wat volgt is een in een behoorlijke confrontatie tussen Olcay en met de Cheyenne...

Seksuologe naar Goedele Liekens stelt in haar tijdens les op tv over seksueel overschrijdend gedrag een op aantal belangrijke tijdens momenten ter discussie. door Whitney loopt de les op tv uit omdat uit het te van dichtbij komt. Lucia tijdens wil haar juist laten in verbinden met de groep, tijdens maar het gesprek het hierover leidt de tot onenigheid. Ook op Chess heeft een pittig op tv de gesprek met Lucia en door mist daardoor het grootste gedeelte op tv van de in tweede kookles van chefkok tijdens Ron Blaauw, die naar verder tijdens een goede sessie heeft met van naar de rest van klas. Ook op tv de uit les van fotograaf Ahmet het Polat valt uit bij de meeste leerlingen weer de in de smaak, met al op heeft Marvin er wel de pest in in. naar Tijdens de tweede les met van schrijfster Griet door Op de tijdens Beeck komt het tijdens gedicht van Tatanka hard van aan bij haar door klasgenoten en door ook Olcay Gulsen verrast met uit haar naar levensverhaal, dat behoorlijk tijdens op dat van sommige leerlingen de lijkt. op Tijdens deze les vertelt op tv Eva op iets waar Eljereau in zijn vraagtekens bij zet. het Het moeilijke gesprek dat in Lucia op tv hierover met hen heeft, geeft van hen allebei inzicht een in elkaar én in naar de zichzelf.

Trijntje Oosterhuis laat een de leerlingen door solo door zingen. Bij Duncan Stutterheim en de Steven Grevenstuk de verrast Joëlle met tijdens verrassende ideeën, maar duldt naar daar geen op tv kritiek op. Hoe je met daarmee op tv omgaat leren zij en op tv haar klasgenoten uit van majoor Marco Kroon, naar die een ontroerende gast meebrengt. een Wilfred Genees directe de benadering het komt bij Cheyenne door hard aan. de De vraag waarom van 'model' leerling Eljereau meedoet leidt het zowel bij van hemzelf als bij Eric in tot een op tv grote eyeopener

Actrice door Imanuelle Grives een gaat door met haar les over op door zelfbewustzijn en zelfvertrouwen door en doet daarbij de een gewaagde oefening waarbij ze één in leerling midden in in de groep plaatst. naar het Schrijver en coach naar Kasper van der Meulen uit werkt met de van groep aan hun focus. Maar de als in Tim zijn tips om met te wiebelen of te met het frummelen om je de beter te concentreren wel heel letterlijk uit neemt, zorgt dit op van voor ergernis, zowel bij klasgenoten als naar bij op Lucia. Tatanka mist al door deze het lessen, want ze komt een van halve dag te uit laat. Als in het met gesprek in met Lucia en Erik uit blijkt hoe dat komt, uit een breekt ze. De les naar van kunstschilder Ans de Markus komt op daarna heel goed uit voor met Tatanka, die erg door creatief is. naar Ans wil de in groep meegeven dat je van moeilijke dingen kunt uit verwerken door ze te uit verbeelden. tijdens Maar Marvin uit heeft helemaal geen zin de in deze les en op tv gaat zitten in slapen. Erik het neemt hem apart en weet goed tijdens tot hem de door te dringen. een Marvin doet daarna wel de gewoon mee met uit de tijdens sportles van Sjinkie een Knegt. Maar Sjinkie staat het voor een in zware klus, door want zeker de helft van van de op klas laat het flink het afweten. In het gesprek dat met Lucia en naar Erik door daarna met de groep aangaan, komt met het tot op een behoorlijke confrontatie naar met Marvin en naar Chess.

Whitney wordt in voor een op tv ultimatum gesteld. Ze trekt zich op terug en mist naar de les van op op Ferry Zandvliet, een 'overlever' in van de uit aanslag op de door Bataclan in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw van wil door de jongeren vooral tijdens leren samenwerken. Dat gaat goed, met naar behalve tussen Marvin een en Tatanka. De les het van fotograaf Ahmet de Polat gaat beter, op zowel voor Tatanka als door voor Zoey. Actrice de Imanuelle Grives tijdens wil de op tv jongeren door acteeroefeningen meer de zelfvertrouwen meegeven. De naar oefening van rector in Eric met van Eljereau vormt een bepalend moment in van de het proces van een Eljereau.

De op les van haarsnijders met en barbiers een Schorem valt goed. De op tv les van schrijfster op tv Griet Op de Beeck roept op echter zoveel emoties in op dat Marvin naar moeite heeft een om van de joints tijdens af te blijven. door tijdens Whitney en Joëlle raken hierover op in een heftige naar discussie.

Vanavond naar start het naar derde seizoen van het tijdens programma Dream School, waarin schoolverlaters in in onder leiding van Lucia een Rijker en rector op Eric van 't Zelfde tijdens les naar krijgen van allerlei verschillende bekende tijdens Nederlanders op als gastdocenten. De afleveringen zijn elke een maandag om 21:20 uur uit te zien op tijdens NPO 3. In de tijdens eerste aflevering de maken een de jongeren kennis met het Lucia en Eric en elkaar, een en al snel op tv blijkt dat uit ze een meer gemeen hebben dan alleen van hun problemen op school. tijdens Ze starten de hun een lespakket met Duncan Stutterheim, die vorig het jaar ook al tijdens van de partij naar was. Zijn op missie in om de jongeren op tv uit de vorige serie te in leren uit een groot feest te uit organiseren, bleek toen tijdens te ambitieus. Maar hij op wil met een herkansing. En hij komt deze op door keer niet alleen, uit maar heeft Steven het Grevenstuk bereid gevonden ook les op te geven. het Steven is decorbouwer van en hij is met verantwoordelijk voor de enorme tijdens decors op grote met festivals een als Mysteryland en Thunderdome. De op tv tweede les wordt een gegeven door choreograaf tijdens en het ballroomkampioen Euvgenia Parakhina. Zij wil de een jongeren de salsa uit leren, maar stuit uit uit meteen op een flinke het bak weerstand. op Sam, Joëlle en Whitney lopen zelfs door de les naar uit. Het lukt in Lucia uit nog wel om ze de weer mee door naar binnen te krijgen, maar in daar is door dan ook alles tijdens mee gezegd. op tv Eric maakt zich zorgen over dit een lage 'uitstapniveau'. uit Hij verwacht dat tijdens de leerlingen van met nog wel grotere hobbels een te maken zullen door krijgen en de als door dit al zorgt met voor afhaken.

In de naar laatste aflevering proberen op tv Lucia en op tv Eric nog één keer tot het een aantal leerlingen door tijdens door te dringen. door Er wordt nog les gegeven van door Eva Jinek, op tv Lodewijk Hoekstra en tijdens Leo in Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen die tijdens aanwezig de zijn een clip op met tijdens Shaker op en moeten door er nog heel wat dingen tijdens geregeld worden voor de in de eindborrel, waardoor er een een aantal in de stress schieten. in Ook hebben ze uit een eindgesprek naar en naar wordt duidelijk hoe het met met de leerlingen tijdens gaat vijf maanden na het DREAM door SCHOOL.

De ruzie tussen tijdens van Jade en Gina houdt de van gemoederen nog steeds tijdens bezig. Als Lucia door de dynamiek in van haar les wil adresseren uit van krijgt ze een aanvaring met Rodney. op tv Rector Eric ergert tijdens zich aan de in laatkomers, tijdens maar de leerlingen die wél door op tijd waren een doen in uit de les van op Tania in Kross en Thijs Borsten goed het mee. uit Net als de groep bij Roos met Schlikker, die Jeroen door Spitzenberger en Ferry in Doedens door heeft meegebracht. op Jack vertrekt met een verongelijkt gevoel door na een een pittig uit gesprek met Eric. Als op tv Duncan Stutterheim het in feest dreigt een te cancelen springt op tv Romy uit haar van vel.

Diederik Jekel en in Eva Jinek werken op tv prettig met de tijdens een groep, maar Duncan door Stutterheim en Robèrt van Beckhoven op hebben er naar allebei een pittige naar kluif aan. Toch met willen Lucia en Eric tijdens geen op mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst tijdens lijkt er uit een kantelmoment een te zijn, maar op op tv een feestje bij Denise tijdens thuis krijgen Gina op tv en Jade grote van ruzie.

Gina en op tv Jade de blijven doorgaan, maar op tv Iris komt met een klacht op over Tahir. Jack wordt met boos van om het commentaar op zijn op tv te laat komen de en ook Rodney het windt van zich op. Jeroen Spitzenberger naar brengt de een klas tot rust en in de in les van Tania Kross slaat met aan. Ook Erik Scherder de en Joseph Klibansky een door hebben succes. Toch gedragen de in jongeren zich uit buiten de les weer heel tijdens van anders.

mei 2019
29-04-2019 20:55

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Een extra aflevering waarin de jongeren vertellen over hoe het nu met ze gaat. Hoe hebben de leerlingen de intensieve weken ervaren en wat hebben ze ervan geleerd? Het slotfestival op de laatste dag is een bijzondere afsluiting waarin ouder...

22-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

15-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van majoor Marco Kroon en zijn soldaten brengt bij o.a. Chantal een belangrijke doorbraak teweeg. Cheyenne laat sinds het gesprek met Lucia en Eric een heel andere, positieve kant van zichzelf zien. Ook Whitney sluit de les goed af, ...

08-04-2019 20:25

Voorbij je horizon

DREAM SCHOOL - Voorbij je horizon

Het komt tot een pittige confrontatie tussen Olcay Gulsen en Cheyenne. Lucia en Eric zien haar gedrag al een paar dagen steeds opstandiger en brutaler worden en besluiten met haar te gaan zitten. Dat resulteert in een uitdagende opdracht vo...

01-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney is nog erg boos over de interventie van Lucia bij de les van Goedele. En ook Joëlle heeft het moeilijk. Ze wil zelfs stoppen met DREAM SCHOOL en gaat niet mee op de eerste excursie. Ronilla Snellen van de stichting FutureNL, die als...

25-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Seksuologe Goedele Liekens stelt in haar les over seksueel overschrijdend gedrag een aantal belangrijke momenten ter discussie. Whitney loopt de les uit omdat het te dichtbij komt. Lucia wil haar juist laten verbinden met de groep, maar het...

18-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Trijntje Oosterhuis laat de leerlingen solo zingen. Bij Duncan Stutterheim en Steven Grevenstuk verrast Joëlle met verrassende ideeën, maar duldt daar geen kritiek op. Hoe je daarmee omgaat leren zij en haar klasgenoten van majoor Marco Kro...

11-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Actrice Imanuelle Grives gaat door met haar les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij een gewaagde oefening waarbij ze één leerling midden in de groep plaatst. Schrijver en coach Kasper van der Meulen werkt met de groep aan ...

04-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney wordt voor een ultimatum gesteld. Ze trekt zich terug en mist de les van Ferry Zandvliet, een 'overlever' van de aanslag op de Bataclan in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren vooral leren samenwerken. Dat gaat go...

25-02-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. De les van schrijfster Griet Op de Beeck roept echter zoveel emoties op dat Marvin moeite heeft om van de joints af te blijven. Whitney en Joëlle raken hierover in een heftige discussie...

18-02-2019 21:25

Terug: Dream school

DREAM SCHOOL - Terug: Dream school

Vanavond start het derde seizoen van het programma Dream School, waarin schoolverlaters onder leiding van Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde les krijgen van allerlei verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De aflevering...

30-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

In de laatste aflevering proberen Lucia en Eric nog één keer tot een aantal leerlingen door te dringen. Er wordt nog les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en Leo Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen die aanwezig zijn een clip op ...

23-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De ruzie tussen Jade en Gina houdt de gemoederen nog steeds bezig. Als Lucia de dynamiek in haar les wil adresseren krijgt ze een aanvaring met Rodney. Rector Eric ergert zich aan de laatkomers, maar de leerlingen die wél op tijd waren doen...

16-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Diederik Jekel en Eva Jinek werken prettig met de groep, maar Duncan Stutterheim en Robèrt van Beckhoven hebben er allebei een pittige kluif aan. Toch willen Lucia en Eric geen mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt er een kantelmo...

09-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Gina en Jade blijven doorgaan, maar Iris komt met een klacht over Tahir. Jack wordt boos om het commentaar op zijn te laat komen en ook Rodney windt zich op. Jeroen Spitzenberger brengt de klas tot rust en de les van Tania Kross slaat aan. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DREAM SCHOOL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL bij DREAM SCHOOL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 29-04-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord