Programma gemist?

Een naar extra aflevering waarin de jongeren naar vertellen over hoe op tv uit het nu met ze gaat. in Hoe hebben de met leerlingen de intensieve weken van ervaren en wat tijdens uit hebben ze ervan tijdens geleerd? Het slotfestival op de laatste met de dag is een bijzondere afsluiting tijdens waarin ouders en vrienden de zien wat naar de jongeren van hebben gedaan. de Eric en Lucia in kijken samen met de met leerlingen terug met op deze periode.

De les uit van majoor Marco Kroon door op en zijn soldaten brengt bij o.a. op tv Chantal een belangrijke naar doorbraak van teweeg. Cheyenne laat sinds tijdens het het gesprek met Lucia naar en Eric een heel op andere, positieve kant naar van zichzelf in zien. Ook Whitney sluit op de les de goed af, maar verschijnt met naderhand toch niet uit op haar stage en twijfelt naar op over haar verdere deelname. in In de tweede met les van Wilfred Genee komt uit het tot een door behoorlijke de confrontatie, waarna een ook andere leerlingen het laten door afweten op met hun stage.

Het komt tot in een met pittige confrontatie tussen van Olcay Gulsen het en Cheyenne. Lucia uit en Eric zien door haar gedrag al een paar uit dagen steeds opstandiger naar en brutaler worden op tv en besluiten door met haar te gaan uit zitten. Dat resulteert in het een een uitdagende opdracht voor op Cheyenne. Ook Zoey zit aan door tafel bij Eric, met van die hem tot door een meer proactieve houding op tv probeert te door bewegen. Killian raakt tijdens op de les van op tv Lucia geblesseerd, waardoor hij lessen uit mist en dit uit roept de bij hem direct naar het aloude van bekende gevoel van falen op. Maar op tv Lucia weet naar hem een andere met blik op de een zaak te van geven. Ondertussen gaan tijdens de lessen natuurlijk gewoon door. tijdens van Floortje Dessing wil in de jongeren hun met horizon laten verbreden door op tv ze hun de eigen reis naar het in einde van de uit wereld te laten op tv voorbereiden. En de na de eerste mitsen en van maren heeft dit in een een verrassend resultaat. Politicus Lodewijk Asscher ontdekt tijdens in zijn tweede door les een aantal op heuse debattalenten en tijdens een ook Duncan Stutterheim is eigenlijk het best te het spreken over de voortgang van op tv met de feestvoorbereidingen. Maar op als de jongeren door majoor op Marco in Kroon en zijn soldaten over een van door stormbaan worden gejaagd, slaat de sfeer in behoorlijk van om...

Whitney is in nog erg boos de over de interventie op tv van Lucia het bij de les van Goedele. naar door En ook Joëlle heeft het uit moeilijk. Ze wil zelfs uit stoppen uit met DREAM op SCHOOL en gaat niet mee op een de in eerste excursie. Ronilla Snellen het van de stichting op FutureNL, uit die als doel heeft de álle jongeren in met Nederland digitaal vaardig te tijdens maken, neemt de groep met namelijk mee op naar naar een bijzondere nieuwe opleiding. En het ook al op tv lijkt ICT op tv de meeste jongeren eerst het niks, ze ontdooien toch door al met snel. Datzelfde gebeurt op bij de les van in PvdA-partijleider Lodewijk het Asscher, die ze een eigen de verkiezingsprogramma laat door samenstellen. Maar de les uit van dancegoeroe in Duncan Stutterheim en decorbouwer Steven in Grevenstuk in verloopt een met stuk minder soepel. door Vooral in het team dat door de handen moet laten tijdens wapperen, is tijdens veel lui, brutaal een en recalcitrant gedrag door zichtbaar. Lucia en Eric met van spreken onder anderen Marvin, Cheyenne, in Chantal en de Eva hier op op tv aan, maar van weten niet tot tijdens allemaal door te dringen. Als Lucia een de jongeren hierna in in haar dojo tijdens de uitnodigt om een het hele belangrijke, maar ook moeilijk met oefening te tijdens doen, zet Marvin naar een belangrijke stap. een Ook Sam, Bram, Tatanka van en Eljereau krijgen op hier een eyeopener. op Maar uit Lucia en Eric merken dat toch uit veel op jongeren blijven hangen in door hun een verhaal en ze hopen in dat onder meer de tweede in les van Olcay het Gulsen een daar wat in kan verschuiven. door tijdens Wat volgt is een behoorlijke confrontatie uit tussen Olcay en een naar Cheyenne...

Seksuologe Goedele op tv Liekens stelt van in haar les over naar seksueel overschrijdend op gedrag een aantal belangrijke tijdens momenten ter tijdens discussie. Whitney loopt de les uit op uit omdat het te dichtbij door komt. naar Lucia wil haar juist door laten verbinden in met de groep, maar het gesprek in hierover leidt tot de van onenigheid. Ook Chess heeft op een pittig gesprek met Lucia tijdens en in mist daardoor het het grootste gedeelte van de naar tweede kookles van chefkok uit in Ron Blaauw, die op tv verder een goede sessie naar heeft met de rest in van klas. Ook in de door les van fotograaf Ahmet Polat de valt bij naar de meeste in leerlingen weer in de uit smaak, al heeft Marvin het er wel de door pest een in. Tijdens de tweede les in van schrijfster Griet Op op tv de Beeck komt uit het gedicht van tijdens Tatanka tijdens hard aan bij haar tijdens klasgenoten en ook Olcay het Gulsen naar verrast met haar levensverhaal, op dat behoorlijk op op dat van sommige naar leerlingen lijkt. Tijdens door deze les vertelt Eva op iets waar Eljereau een zijn naar vraagtekens bij zet. Het een moeilijke gesprek dat Lucia in op tv hierover met hen heeft, geeft op hen allebei uit inzicht in elkaar de én in het zichzelf.

Trijntje Oosterhuis tijdens laat de de leerlingen solo een zingen. Bij Duncan Stutterheim op tv en Steven Grevenstuk verrast Joëlle de met verrassende de ideeën, maar met duldt daar door geen kritiek op. Hoe je daarmee van omgaat in leren zij en naar haar klasgenoten van tijdens majoor Marco van Kroon, die een ontroerende gast met meebrengt. Wilfred Genees directe tijdens benadering komt uit bij uit Cheyenne hard aan. De vraag de waarom met 'model' leerling Eljereau meedoet leidt door zowel het bij hemzelf als op tv bij Eric tot een grote met eyeopener

Actrice in Imanuelle Grives gaat door naar met haar les een over zelfbewustzijn en van zelfvertrouwen en uit doet daarbij een gewaagde een oefening waarbij ze één naar leerling op midden in de in groep plaatst. naar Schrijver en coach Kasper van op der Meulen een werkt met de het groep aan hun focus. Maar in als Tim door zijn de tips om te de wiebelen of te frummelen om op tv je beter te van concentreren wel heel een letterlijk neemt, zorgt tijdens dit voor tijdens ergernis, zowel bij op tv klasgenoten als bij door Lucia. Tatanka mist al door deze de lessen, want ze komt een halve van het dag te laat. Als in door het gesprek in met Lucia op tv en Erik blijkt hoe dat komt, door breekt tijdens ze. De les van door kunstschilder Ans Markus op komt daarna heel goed in uit voor met Tatanka, die erg creatief uit is. Ans wil uit de in groep meegeven uit dat je moeilijke dingen kunt verwerken op door ze een te verbeelden. Maar met Marvin heeft helemaal naar geen de zin in deze met les en gaat zitten in slapen. Erik van neemt hem apart een en weet goed tot hem naar door te dringen. Marvin het doet een daarna wel gewoon een mee met de sportles van tijdens Sjinkie Knegt. Maar van Sjinkie van staat voor een op zware klus, door want zeker de met helft van de klas laat door het flink afweten. de In een het gesprek dat Lucia met en Erik daarna met de de groep op tv aangaan, komt met het tot een behoorlijke confrontatie met op Marvin en het Chess.

Whitney wordt voor naar een ultimatum op tv gesteld. Ze trekt op tv zich terug en van mist op tv de les van Ferry Zandvliet, een met 'overlever' op tv van de aanslag op op de Bataclan in de Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw de naar wil de jongeren vooral leren samenwerken. uit Dat met gaat goed, behalve in tussen Marvin en Tatanka. De een les van fotograaf door door Ahmet Polat gaat beter, zowel voor een Tatanka als de voor in Zoey. Actrice Imanuelle een Grives wil de jongeren door acteeroefeningen de meer zelfvertrouwen meegeven. met De oefening van op tv rector Eric met op tv Eljereau vormt een uit bepalend een moment in het proces van van in Eljereau.

De met les van haarsnijders en door barbiers Schorem naar valt goed. De les van een schrijfster Griet Op met de naar Beeck roept echter zoveel uit emoties op dat tijdens Marvin moeite heeft om een van de op tv joints af te met blijven. Whitney en naar Joëlle raken hierover in naar een heftige naar discussie.

Vanavond start met het derde seizoen van tijdens het programma Dream naar met School, waarin schoolverlaters onder leiding een van Lucia in Rijker en uit rector Eric van 't Zelfde les een krijgen van allerlei op in verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De de afleveringen uit zijn elke maandag om 21:20 uur met een te zien op NPO 3. In naar de uit eerste aflevering maken de de jongeren kennis met door Lucia en op Eric en elkaar, en naar al snel blijkt dat ze van meer tijdens gemeen hebben dan door alleen hun problemen op een school. Ze starten hun van lespakket met met Duncan Stutterheim, die tijdens vorig jaar ook al door van de op tv partij was. Zijn missie het om de de jongeren uit de vorige uit serie te leren het een groot in feest te organiseren, bleek van toen met te ambitieus. Maar hij wil op een herkansing. En op tv hij in komt deze keer niet alleen, op tv maar in heeft Steven op tv Grevenstuk bereid gevonden ook les te op tv geven. op Steven is naar decorbouwer en hij door is verantwoordelijk voor de enorme het decors op grote festivals de als Mysteryland en door met Thunderdome. De tweede les wordt met gegeven door op choreograaf en ballroomkampioen Euvgenia Parakhina. op tv door Zij wil de jongeren door de salsa de leren, maar stuit meteen op een het flinke bak weerstand. uit in Sam, Joëlle en Whitney lopen zelfs de de de les uit. naar Het lukt Lucia nog de wel om met ze weer mee naar het binnen te krijgen, op tv maar daar is dan ook het alles mee tijdens gezegd. Eric maakt zich uit zorgen over dit op lage een 'uitstapniveau'. Hij verwacht dat de tijdens op tv leerlingen met nog uit wel grotere hobbels een te maken zullen krijgen op en als dit al zorgt met voor op tv afhaken.

In de in laatste aflevering proberen door Lucia en Eric op nog één keer tot het een aantal leerlingen op door te door dringen. Er tijdens wordt nog les gegeven door het in Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra op en Leo door Blokhuis. Daarnaast nemen de met leerlingen die op tv aanwezig zijn een clip op met op Shaker een en moeten op er nog heel wat van dingen geregeld worden voor van de eindborrel, een waardoor er een aantal tijdens in de stress schieten. het Ook naar hebben ze een eindgesprek met en wordt duidelijk in hoe het op met de op leerlingen gaat vijf maanden na uit DREAM door SCHOOL.

De ruzie met tussen tijdens Jade en Gina houdt de van gemoederen nog steeds bezig. door het Als Lucia de een dynamiek in haar les op tv wil adresseren in krijgt ze een aanvaring met van Rodney. Rector Eric ergert door zich aan de van laatkomers, maar de door leerlingen een die wél door op tijd waren op tv doen in de op les van Tania tijdens Kross en Thijs Borsten door goed mee. Net als tijdens de groep bij Roos tijdens op tv Schlikker, die Jeroen een Spitzenberger en Ferry Doedens heeft meegebracht. in Jack vertrekt door met naar een verongelijkt gevoel na een pittig op tv gesprek met Eric. op Als Duncan tijdens Stutterheim van het feest dreigt te cancelen met springt Romy met uit haar het vel.

Diederik de Jekel en Eva de Jinek werken prettig met de op groep, maar met Duncan Stutterheim en Robèrt tijdens naar van Beckhoven hebben er met allebei een pittige de kluif aan. de Toch willen Lucia en Eric geen door mensen het wegsturen. Tijdens een het bijeenkomst lijkt er een kantelmoment in te zijn, tijdens maar op een feestje een bij Denise thuis naar krijgen een Gina en Jade grote door ruzie.

Gina met en Jade blijven doorgaan, van maar Iris komt uit met een klacht in over tijdens Tahir. Jack wordt boos om door het commentaar op in zijn op tv te laat komen en ook Rodney de windt zich tijdens op. Jeroen Spitzenberger op brengt tijdens de klas tot rust en tijdens de les op tv van Tania Kross een slaat aan. Ook Erik Scherder het en Joseph Klibansky op hebben succes. de Toch gedragen de een jongeren van zich buiten de op tv les weer heel op anders.

augustus 2021
29-04-2019 20:55

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Een extra aflevering waarin de jongeren vertellen over hoe het nu met ze gaat. Hoe hebben de leerlingen de intensieve weken ervaren en wat hebben ze ervan geleerd? Het slotfestival op de laatste dag is een bijzondere afsluiting waarin ouder...

22-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

15-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van majoor Marco Kroon en zijn soldaten brengt bij o.a. Chantal een belangrijke doorbraak teweeg. Cheyenne laat sinds het gesprek met Lucia en Eric een heel andere, positieve kant van zichzelf zien. Ook Whitney sluit de les goed af, ...

08-04-2019 20:25

Voorbij je horizon

DREAM SCHOOL - Voorbij je horizon

Het komt tot een pittige confrontatie tussen Olcay Gulsen en Cheyenne. Lucia en Eric zien haar gedrag al een paar dagen steeds opstandiger en brutaler worden en besluiten met haar te gaan zitten. Dat resulteert in een uitdagende opdracht vo...

01-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney is nog erg boos over de interventie van Lucia bij de les van Goedele. En ook Joëlle heeft het moeilijk. Ze wil zelfs stoppen met DREAM SCHOOL en gaat niet mee op de eerste excursie. Ronilla Snellen van de stichting FutureNL, die als...

25-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Seksuologe Goedele Liekens stelt in haar les over seksueel overschrijdend gedrag een aantal belangrijke momenten ter discussie. Whitney loopt de les uit omdat het te dichtbij komt. Lucia wil haar juist laten verbinden met de groep, maar het...

18-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Trijntje Oosterhuis laat de leerlingen solo zingen. Bij Duncan Stutterheim en Steven Grevenstuk verrast Joëlle met verrassende ideeën, maar duldt daar geen kritiek op. Hoe je daarmee omgaat leren zij en haar klasgenoten van majoor Marco Kro...

11-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Actrice Imanuelle Grives gaat door met haar les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij een gewaagde oefening waarbij ze één leerling midden in de groep plaatst. Schrijver en coach Kasper van der Meulen werkt met de groep aan ...

04-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney wordt voor een ultimatum gesteld. Ze trekt zich terug en mist de les van Ferry Zandvliet, een 'overlever' van de aanslag op de Bataclan in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren vooral leren samenwerken. Dat gaat go...

25-02-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. De les van schrijfster Griet Op de Beeck roept echter zoveel emoties op dat Marvin moeite heeft om van de joints af te blijven. Whitney en Joëlle raken hierover in een heftige discussie...

18-02-2019 21:25

Terug: Dream school

DREAM SCHOOL - Terug: Dream school

Vanavond start het derde seizoen van het programma Dream School, waarin schoolverlaters onder leiding van Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde les krijgen van allerlei verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De aflevering...

30-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

In de laatste aflevering proberen Lucia en Eric nog één keer tot een aantal leerlingen door te dringen. Er wordt nog les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en Leo Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen die aanwezig zijn een clip op ...

23-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De ruzie tussen Jade en Gina houdt de gemoederen nog steeds bezig. Als Lucia de dynamiek in haar les wil adresseren krijgt ze een aanvaring met Rodney. Rector Eric ergert zich aan de laatkomers, maar de leerlingen die wél op tijd waren doen...

16-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Diederik Jekel en Eva Jinek werken prettig met de groep, maar Duncan Stutterheim en Robèrt van Beckhoven hebben er allebei een pittige kluif aan. Toch willen Lucia en Eric geen mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt er een kantelmo...

09-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Gina en Jade blijven doorgaan, maar Iris komt met een klacht over Tahir. Jack wordt boos om het commentaar op zijn te laat komen en ook Rodney windt zich op. Jeroen Spitzenberger brengt de klas tot rust en de les van Tania Kross slaat aan. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DREAM SCHOOL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL bij DREAM SCHOOL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 29-04-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!