Programma gemist?

Een een extra aflevering in waarin de jongeren vertellen over naar hoe het nu uit met naar ze gaat. Hoe hebben de naar leerlingen de intensieve naar weken op ervaren en wat van hebben ze ervan geleerd? Het het slotfestival op de laatste uit naar dag is een bijzondere met afsluiting waarin ouders en vrienden naar uit zien wat de jongeren tijdens hebben gedaan. Eric het en Lucia kijken samen met naar de leerlingen de terug op tv op deze periode.

De op tv les van majoor het Marco Kroon in en zijn soldaten brengt bij o.a. een Chantal tijdens een belangrijke tijdens doorbraak teweeg. Cheyenne laat sinds het het gesprek met Lucia met en Eric op een heel andere, in positieve kant van een zichzelf van zien. Ook Whitney sluit door de les naar goed af, maar verschijnt in naderhand toch niet uit op haar uit stage en twijfelt over haar verdere in deelname. het In de tweede les uit van tijdens Wilfred Genee komt tijdens het tot een behoorlijke op tv confrontatie, waarna van ook andere leerlingen het laten afweten op naar op hun stage.

Het komt tijdens tot een pittige confrontatie in tussen Olcay de Gulsen en van Cheyenne. Lucia door en Eric zien haar gedrag het al een een paar dagen steeds van opstandiger en brutaler van worden en besluiten met naar haar te gaan tijdens zitten. Dat resulteert in van een uitdagende opdracht door een voor Cheyenne. Ook een Zoey zit aan tafel bij Eric, een die hem op tv tot een naar meer proactieve houding naar probeert te bewegen. Killian raakt tijdens tijdens met de les van in Lucia geblesseerd, waardoor hij op tv lessen mist en een dit roept bij in hem direct het aloude door uit bekende gevoel van falen op. in Maar in Lucia weet hem het een andere blik op met de zaak te geven. de Ondertussen gaan de de lessen natuurlijk gewoon door. van Floortje Dessing wil met met de jongeren hun horizon laten in verbreden in door ze hun eigen reis naar van uit het einde van de wereld te op tv laten met voorbereiden. En na op de eerste mitsen en maren de heeft dit een door verrassend tijdens resultaat. Politicus Lodewijk uit Asscher ontdekt in zijn uit tweede les tijdens een aantal met heuse debattalenten en een ook Duncan Stutterheim is eigenlijk naar best te tijdens spreken over tijdens de voortgang van de feestvoorbereidingen. Maar door als de op tv jongeren door het majoor Marco Kroon en in zijn soldaten over een naar stormbaan worden op tv gejaagd, op tv slaat de sfeer behoorlijk in om...

Whitney naar is nog erg boos over van de interventie van naar Lucia bij de de les op van Goedele. in En ook Joëlle heeft het in moeilijk. Ze tijdens wil zelfs stoppen het met DREAM SCHOOL op tv en gaat op niet mee op de tijdens eerste excursie. op Ronilla Snellen van de op stichting FutureNL, die als doel een heeft álle uit jongeren in naar Nederland digitaal vaardig te maken, door neemt de het groep namelijk mee de naar een bijzondere nieuwe uit opleiding. En ook de al in lijkt ICT de de meeste jongeren met eerst niks, ze ontdooien het toch al snel. de Datzelfde gebeurt naar bij de les van met PvdA-partijleider Lodewijk Asscher, op tv die ze een eigen verkiezingsprogramma uit laat in samenstellen. Maar de les op tv van dancegoeroe Duncan de Stutterheim en decorbouwer in Steven Grevenstuk verloopt een van het stuk minder soepel. Vooral in op tv het team dat de tijdens handen moet laten van op tv wapperen, is veel lui, de brutaal en recalcitrant gedrag uit zichtbaar. op Lucia en Eric een spreken onder anderen het Marvin, Cheyenne, Chantal en Eva hier op op aan, de maar weten niet tijdens tot allemaal door te op tv dringen. Als Lucia op de met jongeren hierna op in haar dojo naar uitnodigt om een uit hele belangrijke, maar ook moeilijk op oefening te het doen, zet van Marvin een belangrijke stap. Ook Sam, met Bram, Tatanka en op tv Eljereau krijgen in hier tijdens een eyeopener. Maar Lucia en Eric tijdens merken dat in toch veel jongeren blijven naar hangen in hun met verhaal uit en ze een hopen dat onder meer de tweede van les met van Olcay Gulsen daar wat naar in kan verschuiven. de Wat tijdens volgt is uit een behoorlijke confrontatie tussen op tv Olcay en door Cheyenne...

Seksuologe op Goedele Liekens in stelt in haar tijdens les over seksueel door overschrijdend gedrag een aantal belangrijke met momenten ter discussie. Whitney een loopt de les in de uit omdat het te dichtbij komt. een het Lucia wil haar juist met laten verbinden met de uit groep, maar op het gesprek een hierover leidt tot tijdens onenigheid. Ook Chess heeft een de pittig gesprek met met Lucia en mist daardoor de het met grootste gedeelte van de tweede door op tv kookles van chefkok op tv Ron Blaauw, die verder tijdens een goede sessie heeft op met de uit rest van klas. Ook de op les van het fotograaf Ahmet Polat valt tijdens bij de het meeste leerlingen op tv weer in de smaak, van al heeft Marvin er door wel de pest het in. door Tijdens de tweede les van van schrijfster de Griet Op de Beeck een komt van het gedicht van Tatanka hard aan op bij haar op klasgenoten en de ook Olcay Gulsen de verrast met haar levensverhaal, dat een behoorlijk op in dat van sommige leerlingen het lijkt. Tijdens door deze les met vertelt Eva met iets waar Eljereau zijn uit vraagtekens bij op tv zet. Het moeilijke het gesprek dat Lucia door hierover met hen heeft, geeft van hen de allebei inzicht in elkaar én in in door zichzelf.

Trijntje Oosterhuis laat het de de leerlingen solo in zingen. Bij Duncan Stutterheim en Steven met Grevenstuk verrast Joëlle van met van verrassende ideeën, naar maar duldt daar geen kritiek tijdens op. op tv Hoe je daarmee in omgaat leren zij en haar naar klasgenoten van majoor op tv Marco op tv Kroon, die een ontroerende gast meebrengt. op tv de Wilfred Genees directe benadering komt bij op tv Cheyenne hard aan. uit De vraag waarom op 'model' leerling met Eljereau de meedoet leidt zowel bij hemzelf als een bij door Eric tot een tijdens grote eyeopener

Actrice Imanuelle het Grives gaat door met op tv haar uit les over een zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij op tv een gewaagde met oefening waarbij ze op één de leerling midden in de groep in plaatst. Schrijver in en coach Kasper van der in Meulen werkt met van een de groep aan hun focus. naar Maar een als Tim zijn tips om van te wiebelen op of te de frummelen om je beter in te concentreren wel met heel letterlijk neemt, zorgt tijdens dit voor ergernis, zowel een bij in klasgenoten als bij Lucia. van Tatanka mist naar al deze lessen, uit want ze in komt een halve dag van te laat. Als in het uit gesprek van met Lucia en de Erik blijkt op tv hoe dat komt, breekt ze. op tv De naar les van kunstschilder Ans Markus in komt daarna op heel goed van uit voor Tatanka, die op tv erg creatief is. Ans wil door de groep op meegeven dat van je moeilijke naar dingen kunt verwerken door naar ze te verbeelden. Maar naar Marvin een heeft helemaal geen met zin in deze les tijdens en gaat zitten slapen. het Erik neemt hem apart een het en weet goed tot hem door door te dringen. Marvin in doet daarna in wel gewoon mee met de de sportles tijdens van naar Sjinkie Knegt. Maar Sjinkie staat voor uit een zware klus, het want zeker de op tv helft naar van de klas laat het een in flink afweten. In het gesprek dat het op tv Lucia en Erik daarna in met de op tv groep aangaan, komt naar het tot een de behoorlijke confrontatie met Marvin een en Chess.

Whitney de wordt voor het een ultimatum gesteld. met Ze trekt zich terug en mist een de les het van door Ferry Zandvliet, een de 'overlever' van de aanslag tijdens op de Bataclan een in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw door tijdens wil de jongeren vooral uit leren samenwerken. Dat gaat het goed, behalve tussen Marvin van en Tatanka. op tv De les van fotograaf in Ahmet Polat gaat op tv beter, zowel voor met Tatanka als voor in van Zoey. Actrice Imanuelle naar Grives wil de op tv jongeren door acteeroefeningen meer op zelfvertrouwen meegeven. met De oefening van in rector Eric met Eljereau het vormt een bepalend van moment in het proces van tijdens van Eljereau.

De les van met in haarsnijders en barbiers van Schorem valt goed. De uit les van schrijfster Griet door Op de Beeck roept van op echter zoveel emoties op dat op tv Marvin de moeite heeft om van de uit joints af te het blijven. Whitney en Joëlle van de raken hierover in van een heftige discussie.

Vanavond start het op tv derde seizoen op tv van het de programma Dream School, de waarin schoolverlaters onder uit leiding van Lucia Rijker en op rector naar Eric van 't Zelfde les het krijgen tijdens van allerlei verschillende bekende Nederlanders in de als gastdocenten. De afleveringen zijn elke een maandag om 21:20 uur op tijdens te zien op NPO 3. In in de eerste aflevering op maken de jongeren kennis op met op tv Lucia en een Eric en elkaar, en tijdens al snel blijkt tijdens dat ze meer gemeen door hebben dan alleen hun uit het problemen op school. Ze starten hun door lespakket met tijdens Duncan Stutterheim, die vorig van jaar ook in al van van de partij was. van Zijn missie om uit de jongeren uit de vorige uit serie met te leren een op groot feest te uit organiseren, bleek de toen te ambitieus. een Maar hij wil een herkansing. En met hij komt op tv deze keer niet tijdens alleen, maar op heeft Steven de Grevenstuk bereid gevonden tijdens ook les te geven. Steven van is decorbouwer en hij door is op verantwoordelijk voor de enorme decors tijdens de op grote festivals als de Mysteryland en Thunderdome. De de tweede les een wordt gegeven door choreograaf en met met ballroomkampioen Euvgenia Parakhina. Zij wil de van uit jongeren de salsa leren, maar een stuit meteen op van een flinke bak een weerstand. Sam, met Joëlle en Whitney lopen zelfs op tv de les op tv uit. Het lukt Lucia van nog wel tijdens om ze weer mee uit door naar binnen te krijgen, maar daar naar het is dan ook de alles mee gezegd. met Eric maakt zich tijdens zorgen over dit lage tijdens 'uitstapniveau'. Hij door verwacht dat de leerlingen met naar nog wel de grotere hobbels met te maken zullen in krijgen en als een dit al zorgt voor een afhaken.

In de in laatste aflevering proberen Lucia met en Eric op tv nog één keer uit tot een met aantal leerlingen door door te dringen. Er wordt nog de les gegeven de door Eva uit Jinek, Lodewijk Hoekstra en het Leo tijdens Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen op tv die aanwezig zijn een de clip op met de Shaker de en moeten er nog heel op uit wat dingen geregeld worden naar voor de eindborrel, waardoor een er een aantal in tijdens tijdens de stress schieten. Ook hebben ze met een eindgesprek naar en wordt duidelijk uit hoe op tv het met de leerlingen gaat vijf tijdens maanden na DREAM een een SCHOOL.

De naar ruzie tussen Jade en het Gina houdt de gemoederen naar nog een steeds bezig. Als Lucia de de dynamiek in haar van les wil tijdens adresseren krijgt de ze een aanvaring met in Rodney. Rector in Eric ergert zich aan de de laatkomers, maar een de leerlingen het die wél op van tijd waren naar doen in de les van op tv Tania de Kross en Thijs Borsten goed naar mee. Net als de de groep uit bij Roos Schlikker, die in Jeroen Spitzenberger de en Ferry Doedens heeft meegebracht. in uit Jack vertrekt met een tijdens verongelijkt gevoel op na een pittig gesprek met met Eric. Als Duncan Stutterheim in tijdens het feest dreigt op te cancelen springt Romy uit uit haar uit vel.

Diederik Jekel en in in Eva Jinek werken prettig met de met groep, maar Duncan in Stutterheim en Robèrt op tv naar van Beckhoven hebben er op allebei een pittige kluif op tv aan. Toch willen Lucia op tv op tv en Eric geen mensen met wegsturen. Tijdens een door bijeenkomst lijkt er een van kantelmoment te zijn, maar in op een het feestje bij met Denise thuis krijgen een Gina en het Jade grote ruzie.

Gina en door Jade blijven doorgaan, maar door Iris komt met met een klacht met over Tahir. Jack wordt van boos een om het commentaar op naar zijn uit te laat komen en ook naar Rodney windt uit zich op. in Jeroen Spitzenberger brengt een de klas tot rust op en de les van tijdens Tania Kross slaat aan. de Ook naar Erik Scherder en van Joseph Klibansky hebben van succes. Toch gedragen op tv de jongeren zich buiten uit de les weer heel op tv naar anders.

september 2020
29-04-2019 20:55

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Een extra aflevering waarin de jongeren vertellen over hoe het nu met ze gaat. Hoe hebben de leerlingen de intensieve weken ervaren en wat hebben ze ervan geleerd? Het slotfestival op de laatste dag is een bijzondere afsluiting waarin ouder...

22-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

15-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van majoor Marco Kroon en zijn soldaten brengt bij o.a. Chantal een belangrijke doorbraak teweeg. Cheyenne laat sinds het gesprek met Lucia en Eric een heel andere, positieve kant van zichzelf zien. Ook Whitney sluit de les goed af, ...

08-04-2019 20:25

Voorbij je horizon

DREAM SCHOOL - Voorbij je horizon

Het komt tot een pittige confrontatie tussen Olcay Gulsen en Cheyenne. Lucia en Eric zien haar gedrag al een paar dagen steeds opstandiger en brutaler worden en besluiten met haar te gaan zitten. Dat resulteert in een uitdagende opdracht vo...

01-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney is nog erg boos over de interventie van Lucia bij de les van Goedele. En ook Joëlle heeft het moeilijk. Ze wil zelfs stoppen met DREAM SCHOOL en gaat niet mee op de eerste excursie. Ronilla Snellen van de stichting FutureNL, die als...

25-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Seksuologe Goedele Liekens stelt in haar les over seksueel overschrijdend gedrag een aantal belangrijke momenten ter discussie. Whitney loopt de les uit omdat het te dichtbij komt. Lucia wil haar juist laten verbinden met de groep, maar het...

18-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Trijntje Oosterhuis laat de leerlingen solo zingen. Bij Duncan Stutterheim en Steven Grevenstuk verrast Joëlle met verrassende ideeën, maar duldt daar geen kritiek op. Hoe je daarmee omgaat leren zij en haar klasgenoten van majoor Marco Kro...

11-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Actrice Imanuelle Grives gaat door met haar les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij een gewaagde oefening waarbij ze één leerling midden in de groep plaatst. Schrijver en coach Kasper van der Meulen werkt met de groep aan ...

04-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney wordt voor een ultimatum gesteld. Ze trekt zich terug en mist de les van Ferry Zandvliet, een 'overlever' van de aanslag op de Bataclan in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren vooral leren samenwerken. Dat gaat go...

25-02-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. De les van schrijfster Griet Op de Beeck roept echter zoveel emoties op dat Marvin moeite heeft om van de joints af te blijven. Whitney en Joëlle raken hierover in een heftige discussie...

18-02-2019 21:25

Terug: Dream school

DREAM SCHOOL - Terug: Dream school

Vanavond start het derde seizoen van het programma Dream School, waarin schoolverlaters onder leiding van Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde les krijgen van allerlei verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De aflevering...

30-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

In de laatste aflevering proberen Lucia en Eric nog één keer tot een aantal leerlingen door te dringen. Er wordt nog les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en Leo Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen die aanwezig zijn een clip op ...

23-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De ruzie tussen Jade en Gina houdt de gemoederen nog steeds bezig. Als Lucia de dynamiek in haar les wil adresseren krijgt ze een aanvaring met Rodney. Rector Eric ergert zich aan de laatkomers, maar de leerlingen die wél op tijd waren doen...

16-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Diederik Jekel en Eva Jinek werken prettig met de groep, maar Duncan Stutterheim en Robèrt van Beckhoven hebben er allebei een pittige kluif aan. Toch willen Lucia en Eric geen mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt er een kantelmo...

09-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Gina en Jade blijven doorgaan, maar Iris komt met een klacht over Tahir. Jack wordt boos om het commentaar op zijn te laat komen en ook Rodney windt zich op. Jeroen Spitzenberger brengt de klas tot rust en de les van Tania Kross slaat aan. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DREAM SCHOOL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL bij DREAM SCHOOL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 29-04-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!