Programma gemist?

Een van extra aflevering de waarin de jongeren vertellen van over hoe het het nu met ze gaat. Hoe uit naar hebben de leerlingen de intensieve met weken van ervaren en wat hebben ze ervan op tv geleerd? Het slotfestival de op de laatste op tv dag is een de bijzondere afsluiting waarin een het ouders en vrienden zien wat de de jongeren uit hebben gedaan. in Eric en Lucia kijken van samen met de leerlingen terug uit de op deze periode.

De les op van majoor naar Marco Kroon en zijn soldaten uit brengt in bij o.a. Chantal een belangrijke uit doorbraak teweeg. Cheyenne van laat op sinds het gesprek met Lucia op en Eric op een heel andere, positieve de kant tijdens van zichzelf zien. Ook door Whitney sluit de les door van goed af, maar het verschijnt naderhand toch uit niet op haar stage en twijfelt op tv over de haar verdere deelname. van In de een tweede les van Wilfred door Genee komt het het tot een behoorlijke confrontatie, waarna in ook andere leerlingen een tijdens het laten afweten op de hun stage.

Het komt tot op een pittige confrontatie naar tussen Olcay Gulsen tijdens en Cheyenne. Lucia op tv en de Eric zien haar op tv gedrag al een paar dagen in steeds opstandiger en uit brutaler worden en op besluiten uit met haar te uit gaan zitten. het Dat resulteert in een een uitdagende opdracht voor de Cheyenne. Ook Zoey in zit aan tafel bij de Eric, van die hem tot een meer proactieve naar houding probeert de te bewegen. Killian raakt van tijdens de les met de van Lucia geblesseerd, waardoor hij het lessen mist in en dit roept bij uit hem direct de het aloude bekende naar gevoel van falen op. op Maar Lucia met weet hem een het andere blik tijdens op de zaak te geven. Ondertussen naar gaan uit de lessen in natuurlijk gewoon door. naar Floortje Dessing wil de jongeren uit hun horizon laten tijdens verbreden op tv door ze hun het eigen reis naar het einde van het de wereld te in laten voorbereiden. de En na tijdens de eerste het mitsen en maren naar heeft dit een verrassend resultaat. door Politicus Lodewijk Asscher ontdekt op het in zijn tweede les een een aantal heuse debattalenten op en tijdens ook Duncan Stutterheim is eigenlijk best op tv te spreken over met de voortgang naar van de naar feestvoorbereidingen. Maar door als de jongeren op tv door majoor Marco Kroon en tijdens zijn met soldaten over een stormbaan worden het gejaagd, een slaat de sfeer behoorlijk het om...

Whitney in is nog erg boos op over de tijdens interventie van Lucia van bij de een les van Goedele. En ook in Joëlle met heeft het moeilijk. Ze wil zelfs op tv stoppen met door DREAM SCHOOL en door gaat niet op mee op de op tv eerste excursie. Ronilla Snellen van tijdens door de stichting FutureNL, die op tv als doel heeft álle jongeren uit in Nederland digitaal op vaardig te maken, op tv neemt het de groep op tv namelijk mee naar een bijzondere de nieuwe opleiding. En ook door al lijkt ICT tijdens de tijdens meeste jongeren eerst niks, het ze ontdooien toch in al snel. Datzelfde van gebeurt bij de het les van PvdA-partijleider Lodewijk de Asscher, die met ze een eigen op verkiezingsprogramma laat door samenstellen. Maar de les van uit tijdens dancegoeroe Duncan Stutterheim van en decorbouwer Steven Grevenstuk op tv verloopt een naar stuk minder soepel. Vooral in uit het van team dat de met handen moet laten wapperen, op tv is veel lui, de brutaal en recalcitrant gedrag zichtbaar. met Lucia in en Eric spreken onder anderen van Marvin, Cheyenne, Chantal tijdens in en Eva hier op aan, van maar weten niet tot op tv allemaal door in te dringen. Als Lucia tijdens de met jongeren hierna in haar uit dojo uitnodigt om een een hele een belangrijke, maar ook moeilijk op tv oefening te doen, met zet Marvin een een belangrijke stap. in Ook Sam, op Bram, Tatanka en het Eljereau krijgen hier een uit eyeopener. Maar Lucia en Eric in merken dat naar toch veel door jongeren blijven de hangen in hun verhaal en uit ze het hopen dat onder meer tijdens de tweede les naar van Olcay Gulsen op daar wat in kan door verschuiven. Wat volgt van is een naar behoorlijke confrontatie tijdens tussen Olcay en op tv Cheyenne...

Seksuologe op tv Goedele Liekens stelt in haar een tijdens les over seksueel op overschrijdend gedrag een in aantal belangrijke momenten door ter discussie. Whitney loopt de op les naar uit omdat het van te dichtbij komt. Lucia wil haar door juist laten verbinden een met de groep, het met maar het gesprek hierover door leidt tot naar onenigheid. Ook Chess heeft de een pittig gesprek door met Lucia tijdens en mist daardoor het grootste uit gedeelte van de uit tweede kookles van uit chefkok Ron Blaauw, van die verder een op goede sessie heeft met van de op rest van klas. Ook op de les van op tv fotograaf Ahmet Polat valt van bij de door meeste leerlingen weer in van uit de smaak, al heeft Marvin van er wel op de pest de in. Tijdens de tweede les van naar uit schrijfster Griet Op de het Beeck komt het in gedicht van Tatanka hard aan een bij haar klasgenoten uit en ook door Olcay Gulsen verrast het met haar levensverhaal, op dat behoorlijk op dat uit van sommige leerlingen in lijkt. Tijdens in deze les vertelt van Eva iets waar het Eljereau zijn door vraagtekens bij met zet. Het moeilijke gesprek dat Lucia de hierover met van hen heeft, geeft hen naar allebei inzicht door in elkaar én de in naar zichzelf.

Trijntje Oosterhuis laat door de leerlingen solo van zingen. Bij het Duncan door Stutterheim en Steven op tv Grevenstuk verrast Joëlle met verrassende ideeën, met uit maar duldt daar geen de kritiek op. Hoe je door daarmee op omgaat leren zij tijdens en haar klasgenoten van naar majoor Marco Kroon, die van een ontroerende door gast meebrengt. Wilfred naar Genees directe benadering op komt bij Cheyenne op hard aan. De uit vraag waarom 'model' leerling Eljereau tijdens meedoet met leidt zowel bij hemzelf als naar bij een Eric tot naar een grote eyeopener

Actrice een Imanuelle Grives van gaat door met haar op les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen op en doet daarbij door een gewaagde tijdens oefening op waarbij ze één leerling midden op tv in de op tv groep plaatst. de Schrijver en coach Kasper van der in het Meulen werkt met in de groep aan hun naar focus. Maar als Tim zijn in de tips om te wiebelen of van te frummelen om naar je de beter te concentreren het wel heel letterlijk neemt, zorgt dit door voor ergernis, zowel op tv naar bij klasgenoten als bij Lucia. uit Tatanka mist al met deze lessen, want ze door komt een halve tijdens dag te met laat. Als in uit het het gesprek met Lucia en Erik de blijkt op hoe dat komt, breekt uit ze. De naar les van kunstschilder op tv Ans Markus komt door daarna heel goed uit naar voor Tatanka, die erg de creatief is. Ans wil door de groep meegeven door dat je moeilijke in dingen een kunt verwerken door door ze te verbeelden. Maar op Marvin op heeft helemaal geen zin in deze uit les en met gaat met zitten slapen. Erik neemt in hem apart en weet tijdens goed tijdens tot hem door te dringen. Marvin het doet op tv daarna wel op tv gewoon mee met de de sportles van Sjinkie naar Knegt. Maar Sjinkie de staat voor een met zware klus, van want zeker de helft op tv van de klas op laat het flink in afweten. In het gesprek dat het Lucia en van Erik daarna met de naar de groep aangaan, komt het tot een naar behoorlijke in confrontatie met met Marvin en Chess.

Whitney door wordt voor de een ultimatum gesteld. Ze trekt de zich terug en op mist de les van van Ferry Zandvliet, op een de 'overlever' van de naar aanslag op de Bataclan in in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw een uit wil de jongeren vooral leren met samenwerken. Dat tijdens gaat goed, behalve op tussen Marvin en op tv Tatanka. De met les van fotograaf Ahmet Polat de gaat beter, het zowel voor Tatanka als op voor Zoey. Actrice op tv Imanuelle in Grives wil de jongeren door met acteeroefeningen meer met zelfvertrouwen meegeven. op tv De oefening van rector van Eric met Eljereau vormt een de bepalend moment in van het proces van een naar Eljereau.

De les uit van haarsnijders en barbiers in tijdens Schorem valt goed. De les het van tijdens schrijfster Griet Op de Beeck door roept echter zoveel emoties naar op dat Marvin met een moeite heeft om van de joints van af te met blijven. Whitney en Joëlle van tijdens raken hierover in een heftige op tv discussie.

Vanavond een start het derde seizoen van een het programma van Dream School, waarin schoolverlaters naar onder leiding van van met Lucia Rijker en op tv rector Eric van 't naar Zelfde les krijgen uit van allerlei verschillende door bekende Nederlanders als gastdocenten. De afleveringen tijdens zijn elke maandag met om 21:20 in uur uit te zien op in NPO 3. In de eerste aflevering maken tijdens van de jongeren kennis met Lucia en op Eric op en elkaar, en op al snel blijkt op tv dat ze meer gemeen hebben uit dan een alleen hun in problemen op school. Ze starten hun van lespakket met op tv Duncan Stutterheim, van die vorig jaar de ook al op tv van de partij een was. Zijn missie op om de jongeren de uit de vorige serie te tijdens leren tijdens een groot feest te organiseren, bleek van met toen te ambitieus. van Maar hij wil een herkansing. En tijdens hij komt deze het keer niet op alleen, maar heeft het Steven Grevenstuk bereid van gevonden ook les op tv te door geven. Steven is decorbouwer op tv en hij is naar verantwoordelijk voor de enorme decors naar op in grote festivals van als Mysteryland en Thunderdome. De tweede van les wordt het gegeven door choreograaf tijdens en de ballroomkampioen Euvgenia Parakhina. Zij wil de door jongeren de salsa met leren, het maar stuit meteen van op een flinke bak in weerstand. Sam, Joëlle een en de Whitney lopen zelfs van de les uit. Het lukt tijdens Lucia nog een wel om ze weer mee door uit naar binnen te de krijgen, maar daar is van dan ook alles mee gezegd. de Eric maakt naar zich naar zorgen over dit lage 'uitstapniveau'. Hij in naar verwacht dat de leerlingen met van nog wel grotere hobbels de te maken zullen het krijgen en op tv als dit al zorgt naar voor met afhaken.

In de door laatste aflevering proberen een Lucia en Eric nog door één met keer tot op een aantal leerlingen door een te dringen. Er met wordt nog een les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk in Hoekstra met en Leo Blokhuis. in Daarnaast nemen de leerlingen van die aanwezig op tv zijn een clip op in met Shaker op en moeten er nog heel de wat in dingen geregeld worden naar voor de eindborrel, waardoor er een een aantal naar in naar de stress schieten. Ook hebben ze tijdens een eindgesprek en tijdens wordt door duidelijk hoe het met op de op tv leerlingen gaat vijf een maanden na DREAM op SCHOOL.

De van ruzie tussen op Jade en Gina de houdt de gemoederen nog op tv steeds bezig. Als tijdens Lucia de met dynamiek in haar les wil adresseren op krijgt ze een naar de aanvaring met Rodney. Rector de Eric ergert zich door aan de laatkomers, maar de op tv met leerlingen die wél op op tijd waren doen in de met uit les van Tania het Kross en Thijs Borsten van goed mee. Net als de op tv groep bij tijdens Roos Schlikker, van die Jeroen Spitzenberger en Ferry in door Doedens heeft meegebracht. Jack van vertrekt met in een verongelijkt gevoel met na een pittig gesprek met het Eric. Als op tv Duncan Stutterheim het feest dreigt een te een cancelen springt Romy uit uit haar op vel.

Diederik Jekel op en Eva Jinek werken naar prettig op tv met de groep, maar van Duncan naar Stutterheim en Robèrt van Beckhoven hebben op er een allebei een pittige van kluif aan. uit Toch willen Lucia en Eric geen met mensen het wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt naar de er een kantelmoment te zijn, maar met op een feestje naar bij Denise thuis met met krijgen Gina en Jade een grote ruzie.

Gina en uit Jade blijven het doorgaan, maar van Iris komt met een klacht over de Tahir. op tv Jack wordt boos door om het van commentaar op zijn te op laat komen en ook Rodney naar windt de zich op. Jeroen Spitzenberger tijdens brengt in de klas tot rust en de met les van Tania de Kross op tv slaat aan. Ook Erik van Scherder op en Joseph Klibansky een hebben succes. Toch gedragen de jongeren op zich buiten de van les weer tijdens heel tijdens anders.

april 2021
29-04-2019 20:55

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Een extra aflevering waarin de jongeren vertellen over hoe het nu met ze gaat. Hoe hebben de leerlingen de intensieve weken ervaren en wat hebben ze ervan geleerd? Het slotfestival op de laatste dag is een bijzondere afsluiting waarin ouder...

22-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

15-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van majoor Marco Kroon en zijn soldaten brengt bij o.a. Chantal een belangrijke doorbraak teweeg. Cheyenne laat sinds het gesprek met Lucia en Eric een heel andere, positieve kant van zichzelf zien. Ook Whitney sluit de les goed af, ...

08-04-2019 20:25

Voorbij je horizon

DREAM SCHOOL - Voorbij je horizon

Het komt tot een pittige confrontatie tussen Olcay Gulsen en Cheyenne. Lucia en Eric zien haar gedrag al een paar dagen steeds opstandiger en brutaler worden en besluiten met haar te gaan zitten. Dat resulteert in een uitdagende opdracht vo...

01-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney is nog erg boos over de interventie van Lucia bij de les van Goedele. En ook Joëlle heeft het moeilijk. Ze wil zelfs stoppen met DREAM SCHOOL en gaat niet mee op de eerste excursie. Ronilla Snellen van de stichting FutureNL, die als...

25-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Seksuologe Goedele Liekens stelt in haar les over seksueel overschrijdend gedrag een aantal belangrijke momenten ter discussie. Whitney loopt de les uit omdat het te dichtbij komt. Lucia wil haar juist laten verbinden met de groep, maar het...

18-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Trijntje Oosterhuis laat de leerlingen solo zingen. Bij Duncan Stutterheim en Steven Grevenstuk verrast Joëlle met verrassende ideeën, maar duldt daar geen kritiek op. Hoe je daarmee omgaat leren zij en haar klasgenoten van majoor Marco Kro...

11-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Actrice Imanuelle Grives gaat door met haar les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij een gewaagde oefening waarbij ze één leerling midden in de groep plaatst. Schrijver en coach Kasper van der Meulen werkt met de groep aan ...

04-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney wordt voor een ultimatum gesteld. Ze trekt zich terug en mist de les van Ferry Zandvliet, een 'overlever' van de aanslag op de Bataclan in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren vooral leren samenwerken. Dat gaat go...

25-02-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. De les van schrijfster Griet Op de Beeck roept echter zoveel emoties op dat Marvin moeite heeft om van de joints af te blijven. Whitney en Joëlle raken hierover in een heftige discussie...

18-02-2019 21:25

Terug: Dream school

DREAM SCHOOL - Terug: Dream school

Vanavond start het derde seizoen van het programma Dream School, waarin schoolverlaters onder leiding van Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde les krijgen van allerlei verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De aflevering...

30-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

In de laatste aflevering proberen Lucia en Eric nog één keer tot een aantal leerlingen door te dringen. Er wordt nog les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en Leo Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen die aanwezig zijn een clip op ...

23-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De ruzie tussen Jade en Gina houdt de gemoederen nog steeds bezig. Als Lucia de dynamiek in haar les wil adresseren krijgt ze een aanvaring met Rodney. Rector Eric ergert zich aan de laatkomers, maar de leerlingen die wél op tijd waren doen...

16-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Diederik Jekel en Eva Jinek werken prettig met de groep, maar Duncan Stutterheim en Robèrt van Beckhoven hebben er allebei een pittige kluif aan. Toch willen Lucia en Eric geen mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt er een kantelmo...

09-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Gina en Jade blijven doorgaan, maar Iris komt met een klacht over Tahir. Jack wordt boos om het commentaar op zijn te laat komen en ook Rodney windt zich op. Jeroen Spitzenberger brengt de klas tot rust en de les van Tania Kross slaat aan. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DREAM SCHOOL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL bij DREAM SCHOOL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 29-04-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!