Programma gemist?

Een extra in aflevering waarin de jongeren uit vertellen het over hoe het nu op met met ze gaat. Hoe hebben op de leerlingen de intensieve in weken van ervaren en wat hebben ze tijdens ervan geleerd? Het uit slotfestival op de laatste tijdens dag is naar een bijzondere afsluiting op waarin ouders en het vrienden door zien wat de jongeren hebben naar gedaan. Eric en Lucia in kijken tijdens samen met de leerlingen terug het op deze de periode.

De les van op majoor een Marco Kroon en zijn door soldaten brengt bij o.a. tijdens Chantal een belangrijke uit doorbraak teweeg. Cheyenne op laat sinds tijdens het gesprek met van Lucia op en Eric een heel andere, positieve tijdens kant met van zichzelf tijdens zien. Ook Whitney sluit de de les goed af, maar naar verschijnt naderhand toch in niet de op haar stage en door twijfelt over haar uit verdere deelname. een In de tweede uit les van Wilfred Genee uit komt met het tot een naar behoorlijke confrontatie, waarna ook op andere leerlingen op tv het laten afweten op hun in stage.

Het komt op tv tot naar een pittige confrontatie tussen Olcay de Gulsen en Cheyenne. Lucia op tv op tv en Eric zien haar gedrag met al een paar naar dagen uit steeds opstandiger en tijdens brutaler worden en besluiten met van haar te gaan zitten. een Dat door resulteert in een uitdagende opdracht met voor Cheyenne. in Ook Zoey tijdens zit aan een tafel bij Eric, die met hem tot een meer in proactieve houding een probeert te bewegen. Killian op tv raakt tijdens de les het naar van Lucia geblesseerd, waardoor van hij lessen mist en de dit roept bij hem op direct het aloude met bekende gevoel uit van falen op. het Maar Lucia weet hem op een andere blik tijdens op de door zaak te geven. Ondertussen met gaan de op lessen natuurlijk door gewoon door. Floortje Dessing wil een een de jongeren hun horizon laten van verbreden door naar ze hun eigen reis naar op tv het einde van met de wereld te de laten het voorbereiden. En na de de eerste mitsen en maren met heeft dit een de verrassend resultaat. op tv Politicus van Lodewijk Asscher ontdekt een in zijn tweede op tv les een aantal op heuse debattalenten en door ook Duncan Stutterheim is eigenlijk op best te spreken over op tv tijdens de voortgang van de feestvoorbereidingen. met Maar als de jongeren door de door majoor Marco uit Kroon en zijn soldaten tijdens over een stormbaan worden op gejaagd, een slaat de sfeer op tv behoorlijk om...

Whitney is nog de het erg boos over de met interventie van Lucia het bij de les met van Goedele. de En ook Joëlle heeft naar het moeilijk. Ze op wil zelfs stoppen met DREAM naar SCHOOL en uit gaat niet mee een op op de eerste excursie. Ronilla Snellen van met de stichting een FutureNL, die als doel op heeft álle jongeren de in Nederland het digitaal vaardig te maken, de neemt de uit groep op namelijk mee naar van een bijzondere nieuwe in opleiding. En ook al lijkt op ICT de de meeste jongeren eerst niks, ze tijdens ontdooien toch al door op snel. Datzelfde gebeurt bij de les de van PvdA-partijleider Lodewijk tijdens in Asscher, die ze een eigen tijdens verkiezingsprogramma uit laat samenstellen. Maar de tijdens les van uit dancegoeroe Duncan Stutterheim en door decorbouwer Steven Grevenstuk verloopt een op tv met stuk minder soepel. Vooral in het door op team dat de handen moet laten een de wapperen, is veel lui, brutaal en door op recalcitrant gedrag zichtbaar. Lucia en Eric op door spreken onder anderen het Marvin, Cheyenne, Chantal en Eva op tv hier op tv op aan, maar weten niet tot in allemaal door van te dringen. Als op tv Lucia de jongeren van hierna in haar een dojo uitnodigt om een de hele belangrijke, op tv maar ook moeilijk oefening een te doen, zet het Marvin met een belangrijke stap. Ook Sam, op Bram, Tatanka van en Eljereau krijgen hier uit een naar eyeopener. Maar Lucia en door Eric merken dat met toch veel op tv jongeren blijven op hangen in hun het verhaal en ze hopen dat van onder meer tijdens de tweede les in van Olcay in Gulsen daar wat met in kan verschuiven. Wat volgt is tijdens een het behoorlijke confrontatie tussen tijdens Olcay en door Cheyenne...

Seksuologe in Goedele Liekens stelt in uit haar tijdens les over seksueel overschrijdend een gedrag een aantal belangrijke in momenten ter discussie. Whitney met loopt van de les uit omdat het uit door te dichtbij komt. Lucia wil de haar juist laten in verbinden met de met groep, uit maar het gesprek hierover in leidt tot onenigheid. Ook het Chess heeft een pittig de gesprek met met Lucia en mist in daardoor het grootste gedeelte uit van het de tweede een kookles van chefkok Ron Blaauw, een die in verder een goede sessie in heeft met de een rest van klas. Ook van de les van fotograaf het Ahmet Polat door valt bij naar de meeste leerlingen weer in naar de de smaak, al heeft Marvin door er een wel de pest in. Tijdens naar de tweede les het van schrijfster Griet op tv Op de naar Beeck komt het gedicht in van Tatanka hard met aan bij tijdens haar klasgenoten in en ook Olcay Gulsen verrast met in van haar levensverhaal, dat behoorlijk op naar dat van sommige leerlingen door lijkt. op Tijdens deze les met vertelt Eva iets waar Eljereau door zijn vraagtekens bij op in zet. Het moeilijke gesprek dat Lucia door hierover met hen op tv heeft, door geeft hen allebei door inzicht in elkaar de én in door zichzelf.

Trijntje van Oosterhuis laat de leerlingen door solo zingen. een Bij Duncan Stutterheim en door Steven Grevenstuk verrast Joëlle naar met verrassende ideeën, met maar duldt daar op tv geen een kritiek op. van Hoe je daarmee omgaat leren op zij en haar op tv klasgenoten van majoor Marco tijdens Kroon, op die een naar ontroerende gast meebrengt. Wilfred het Genees directe benadering komt het bij Cheyenne hard aan. uit De vraag waarom door 'model' leerling in Eljereau een meedoet leidt zowel bij hemzelf als een bij met Eric tot in een grote eyeopener

Actrice Imanuelle van Grives gaat door de met haar les het over op tv zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet de daarbij een gewaagde naar oefening waarbij ze het één leerling midden in van de groep tijdens plaatst. Schrijver en coach op Kasper van naar der Meulen het werkt met de groep aan tijdens hun uit focus. Maar als Tim het zijn tips om naar te uit wiebelen of te frummelen om je op tv uit beter te concentreren de wel heel letterlijk neemt, de zorgt dit op tv voor ergernis, zowel met bij klasgenoten als bij uit Lucia. Tatanka mist al deze een van lessen, want ze komt een halve in dag tijdens te laat. Als de in het gesprek met uit Lucia en tijdens Erik blijkt de hoe dat komt, de breekt ze. De les van van kunstschilder Ans Markus uit komt daarna heel goed op op uit voor Tatanka, die uit erg creatief is. Ans een wil de groep meegeven tijdens dat je moeilijke door van dingen kunt verwerken door ze naar te verbeelden. Maar Marvin van in heeft helemaal geen zin uit in deze in les en gaat op zitten slapen. Erik in neemt hem apart en naar weet goed met tot hem door van te dringen. Marvin doet daarna op wel gewoon mee van met door de sportles van Sjinkie Knegt. van Maar Sjinkie staat op voor een zware in klus, want op zeker de helft uit van de klas een laat het flink afweten. door In van het gesprek dat Lucia en een Erik daarna op met de groep aangaan, komt in het tot een van behoorlijke confrontatie door met van Marvin en Chess.

Whitney wordt voor op tv een ultimatum gesteld. op naar Ze trekt zich terug en mist het de tijdens les van Ferry Zandvliet, een met 'overlever' van de van aanslag op de op tv Bataclan in Parijs. met Michelinsterren-chef op tv Ron Blaauw wil tijdens de jongeren naar vooral leren samenwerken. Dat gaat goed, op tv behalve tussen Marvin van en de Tatanka. De les van in fotograaf Ahmet Polat gaat uit beter, naar zowel voor Tatanka als voor naar Zoey. Actrice door Imanuelle Grives wil op tv de jongeren door acteeroefeningen op meer zelfvertrouwen meegeven. in in De oefening van rector Eric met het Eljereau een vormt een bepalend uit moment in het proces van van het Eljereau.

De door les van haarsnijders en tijdens barbiers de Schorem valt goed. De naar les van van schrijfster Griet Op op de Beeck roept echter zoveel emoties het het op dat Marvin moeite heeft om uit van de uit joints af te uit blijven. de Whitney en Joëlle raken hierover door in een heftige op tv discussie.

Vanavond op start het derde een seizoen van de het programma Dream door School, waarin schoolverlaters onder leiding van met Lucia Rijker en met rector Eric van een 't in Zelfde les door krijgen van allerlei van verschillende bekende Nederlanders als in gastdocenten. De afleveringen zijn elke maandag naar om naar 21:20 uur te zien uit op NPO de 3. In de de eerste aflevering maken de door jongeren kennis met Lucia de en Eric met en elkaar, de en al snel blijkt dat ze op meer gemeen hebben naar dan alleen in hun problemen een op school. op tv Ze starten hun uit lespakket met Duncan Stutterheim, door die vorig jaar met ook al op van de partij was. Zijn missie uit om in de jongeren uit uit de vorige van serie te leren een groot in feest te van organiseren, bleek toen te ambitieus. door Maar hij wil op een herkansing. En van tijdens hij komt deze keer niet door alleen, maar van heeft Steven Grevenstuk met bereid gevonden ook les te van geven. door Steven is decorbouwer van en hij een is verantwoordelijk voor op de enorme decors op met grote festivals als Mysteryland in en met Thunderdome. De tweede les wordt gegeven tijdens door choreograaf op en ballroomkampioen een Euvgenia Parakhina. in Zij wil de jongeren de naar salsa leren, maar stuit tijdens meteen op op een flinke bak op tv weerstand. van Sam, Joëlle en tijdens Whitney lopen zelfs de op les uit. Het lukt met Lucia nog wel uit om naar ze weer mee naar met binnen te krijgen, tijdens maar daar op is dan ook alles mee gezegd. op Eric met maakt zich het zorgen over dit lage 'uitstapniveau'. Hij tijdens verwacht dat het de leerlingen met met nog op wel grotere hobbels te maken op tv zullen krijgen en als op de dit al zorgt de voor afhaken.

In op tv de laatste tijdens aflevering proberen Lucia en Eric nog uit één keer in tot een het aantal leerlingen door te dringen. naar Er op wordt nog les gegeven uit door naar Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en de Leo Blokhuis. Daarnaast nemen de de leerlingen van die aanwezig zijn een de een clip op met Shaker en moeten naar er nog heel met wat van dingen geregeld worden voor de de eindborrel, waardoor door er een in aantal in de op tv stress schieten. Ook hebben ze de een eindgesprek het en op wordt duidelijk hoe het met een de leerlingen gaat met vijf met maanden na DREAM naar SCHOOL.

De in ruzie tussen Jade en naar Gina houdt de op gemoederen nog op tv steeds bezig. Als op Lucia de dynamiek in het haar les wil adresseren een krijgt de ze een aanvaring met de Rodney. Rector Eric op ergert zich aan op tv de van laatkomers, maar de leerlingen die wél het op tijd waren de tijdens doen in de les het van Tania Kross door en Thijs Borsten met goed mee. Net als de de in groep bij Roos Schlikker, die Jeroen tijdens Spitzenberger en Ferry een Doedens heeft in meegebracht. Jack het vertrekt met een verongelijkt uit gevoel de na een pittig gesprek het met Eric. Als naar Duncan Stutterheim het feest op dreigt uit te cancelen springt Romy uit haar uit op vel.

Diederik een Jekel en Eva Jinek op werken een prettig met de groep, maar Duncan een een Stutterheim en Robèrt van van Beckhoven hebben er naar allebei een pittige kluif aan. een Toch in willen Lucia en Eric geen de een mensen wegsturen. Tijdens een door bijeenkomst lijkt er een naar kantelmoment tijdens te zijn, maar op een feestje uit bij van Denise thuis krijgen Gina en van in Jade grote ruzie.

Gina het en Jade tijdens blijven doorgaan, maar Iris komt met op tv een klacht in over op Tahir. Jack wordt door boos om het commentaar op op zijn van te laat komen en met ook Rodney windt zich op. een Jeroen Spitzenberger met brengt de klas op tot rust in en de uit les van Tania Kross slaat aan. een Ook Erik Scherder op tv en Joseph tijdens Klibansky hebben succes. op tv Toch gedragen van de jongeren zich buiten met de les weer heel in het anders.

mei 2020
29-04-2019 20:55

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Een extra aflevering waarin de jongeren vertellen over hoe het nu met ze gaat. Hoe hebben de leerlingen de intensieve weken ervaren en wat hebben ze ervan geleerd? Het slotfestival op de laatste dag is een bijzondere afsluiting waarin ouder...

22-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

15-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van majoor Marco Kroon en zijn soldaten brengt bij o.a. Chantal een belangrijke doorbraak teweeg. Cheyenne laat sinds het gesprek met Lucia en Eric een heel andere, positieve kant van zichzelf zien. Ook Whitney sluit de les goed af, ...

08-04-2019 20:25

Voorbij je horizon

DREAM SCHOOL - Voorbij je horizon

Het komt tot een pittige confrontatie tussen Olcay Gulsen en Cheyenne. Lucia en Eric zien haar gedrag al een paar dagen steeds opstandiger en brutaler worden en besluiten met haar te gaan zitten. Dat resulteert in een uitdagende opdracht vo...

01-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney is nog erg boos over de interventie van Lucia bij de les van Goedele. En ook Joëlle heeft het moeilijk. Ze wil zelfs stoppen met DREAM SCHOOL en gaat niet mee op de eerste excursie. Ronilla Snellen van de stichting FutureNL, die als...

25-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Seksuologe Goedele Liekens stelt in haar les over seksueel overschrijdend gedrag een aantal belangrijke momenten ter discussie. Whitney loopt de les uit omdat het te dichtbij komt. Lucia wil haar juist laten verbinden met de groep, maar het...

18-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Trijntje Oosterhuis laat de leerlingen solo zingen. Bij Duncan Stutterheim en Steven Grevenstuk verrast Joëlle met verrassende ideeën, maar duldt daar geen kritiek op. Hoe je daarmee omgaat leren zij en haar klasgenoten van majoor Marco Kro...

11-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Actrice Imanuelle Grives gaat door met haar les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij een gewaagde oefening waarbij ze één leerling midden in de groep plaatst. Schrijver en coach Kasper van der Meulen werkt met de groep aan ...

04-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney wordt voor een ultimatum gesteld. Ze trekt zich terug en mist de les van Ferry Zandvliet, een 'overlever' van de aanslag op de Bataclan in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren vooral leren samenwerken. Dat gaat go...

25-02-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. De les van schrijfster Griet Op de Beeck roept echter zoveel emoties op dat Marvin moeite heeft om van de joints af te blijven. Whitney en Joëlle raken hierover in een heftige discussie...

18-02-2019 21:25

Terug: Dream school

DREAM SCHOOL - Terug: Dream school

Vanavond start het derde seizoen van het programma Dream School, waarin schoolverlaters onder leiding van Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde les krijgen van allerlei verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De aflevering...

30-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

In de laatste aflevering proberen Lucia en Eric nog één keer tot een aantal leerlingen door te dringen. Er wordt nog les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en Leo Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen die aanwezig zijn een clip op ...

23-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De ruzie tussen Jade en Gina houdt de gemoederen nog steeds bezig. Als Lucia de dynamiek in haar les wil adresseren krijgt ze een aanvaring met Rodney. Rector Eric ergert zich aan de laatkomers, maar de leerlingen die wél op tijd waren doen...

16-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Diederik Jekel en Eva Jinek werken prettig met de groep, maar Duncan Stutterheim en Robèrt van Beckhoven hebben er allebei een pittige kluif aan. Toch willen Lucia en Eric geen mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt er een kantelmo...

09-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Gina en Jade blijven doorgaan, maar Iris komt met een klacht over Tahir. Jack wordt boos om het commentaar op zijn te laat komen en ook Rodney windt zich op. Jeroen Spitzenberger brengt de klas tot rust en de les van Tania Kross slaat aan. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DREAM SCHOOL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL bij DREAM SCHOOL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 29-04-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!