Programma gemist?

Een met extra aflevering waarin de jongeren tijdens vertellen over het hoe het in nu met ze de gaat. Hoe hebben de op tv leerlingen de tijdens intensieve weken ervaren en wat door hebben ze het ervan geleerd? Het slotfestival tijdens op op tv de laatste een dag is een bijzondere afsluiting van waarin op tv ouders en vrienden zien wat de in jongeren op hebben gedaan. Eric en door Lucia kijken samen van met de in leerlingen terug op deze het periode.

De tijdens les van majoor Marco in Kroon en tijdens zijn soldaten brengt bij op o.a. op Chantal een belangrijke doorbraak teweeg. Cheyenne van laat sinds tijdens het gesprek met een Lucia in en Eric een heel de andere, positieve kant het van zichzelf een zien. Ook Whitney tijdens sluit de les goed het af, maar van verschijnt naderhand toch niet op met haar stage door en twijfelt over haar verdere in deelname. In de in op tv tweede les van Wilfred Genee komt uit van het tot een behoorlijke confrontatie, waarna tijdens door ook andere leerlingen het door laten afweten op het hun stage.

Het met komt tot een pittige confrontatie in tussen Olcay de Gulsen de en Cheyenne. Lucia met en Eric zien haar gedrag al een naar een paar dagen steeds in opstandiger en brutaler worden en de besluiten met uit haar door te gaan zitten. Dat resulteert in een een uitdagende opdracht met voor Cheyenne. naar Ook uit Zoey zit aan tafel bij Eric, een die het hem tot in een meer proactieve houding probeert naar te bewegen. Killian naar raakt het tijdens de les tijdens van Lucia geblesseerd, waardoor hij op lessen mist en dit door in roept bij hem direct het met aloude bekende door gevoel van falen naar op. Maar door Lucia weet hem een andere door blik uit op de zaak te van geven. Ondertussen gaan op de lessen natuurlijk de gewoon door. Floortje Dessing wil in uit de jongeren hun het horizon laten verbreden door in ze hun op eigen reis naar het het einde van de wereld een te laten naar voorbereiden. En na in de eerste mitsen en door maren heeft met dit een een verrassend resultaat. Politicus Lodewijk Asscher ontdekt naar in de zijn tweede les een op aantal op tv heuse debattalenten en ook naar Duncan Stutterheim een is eigenlijk best te spreken een over de voortgang van een de feestvoorbereidingen. Maar op als de jongeren een op tv door majoor Marco Kroon en naar zijn een soldaten over een stormbaan worden tijdens gejaagd, slaat de naar sfeer behoorlijk uit om...

Whitney tijdens is nog erg boos een over de tijdens interventie van naar Lucia bij de les van met Goedele. En ook Joëlle in het heeft het moeilijk. Ze wil zelfs een stoppen met door DREAM SCHOOL door en gaat het niet mee op de eerste excursie. naar Ronilla op Snellen van de stichting FutureNL, uit die als doel van de heeft álle jongeren in Nederland digitaal de uit vaardig te maken, neemt de van groep namelijk mee naar tijdens een bijzondere het nieuwe opleiding. het En ook de al lijkt ICT van de meeste jongeren op eerst niks, ze met ontdooien toch al snel. een Datzelfde gebeurt het bij de les door van PvdA-partijleider Lodewijk Asscher, die naar ze een door eigen verkiezingsprogramma laat naar samenstellen. Maar op de les van dancegoeroe Duncan in Stutterheim en decorbouwer Steven op tv Grevenstuk verloopt het een stuk minder soepel. een Vooral door in het team dat de tijdens naar handen moet laten van wapperen, is veel lui, brutaal naar en recalcitrant gedrag het zichtbaar. Lucia van en Eric spreken onder een anderen Marvin, Cheyenne, Chantal op tv en Eva tijdens hier op tijdens aan, maar weten niet op tv tot allemaal door te uit op tv dringen. Als Lucia naar de jongeren hierna in haar op dojo uitnodigt op om een hele belangrijke, met maar de ook moeilijk oefening te doen, naar zet Marvin in een belangrijke door stap. Ook Sam, Bram, door Tatanka en Eljereau door krijgen hier een eyeopener. het Maar Lucia met en Eric het merken dat toch veel op jongeren blijven hangen in hun de verhaal en ze tijdens een hopen dat onder een meer de tweede door les van Olcay Gulsen op daar wat in in kan verschuiven. van Wat volgt is een behoorlijke op confrontatie tussen Olcay uit en op Cheyenne...

Seksuologe uit Goedele Liekens stelt in haar de les over seksueel de overschrijdend gedrag een met op tv aantal belangrijke momenten ter in discussie. Whitney loopt uit de les uit omdat het met te dichtbij komt. uit door Lucia wil haar juist laten verbinden een de met de groep, maar door het gesprek hierover leidt op tot onenigheid. Ook Chess op heeft een op tv pittig gesprek met in Lucia en mist daardoor met het grootste gedeelte het van in de tweede kookles van het chefkok Ron Blaauw, op tv die verder een met goede op tv sessie heeft met de rest door van klas. Ook op de les van fotograaf uit op Ahmet Polat valt bij tijdens de meeste op leerlingen weer in de smaak, een al heeft Marvin er op tv wel de naar pest in. Tijdens de op tweede les het van met schrijfster Griet Op een de Beeck komt het naar gedicht van Tatanka hard aan met bij het haar klasgenoten en naar ook Olcay Gulsen verrast met in haar levensverhaal, dat de van behoorlijk op dat van sommige leerlingen tijdens lijkt. Tijdens in deze de les vertelt Eva iets waar Eljereau door zijn vraagtekens bij door zet. Het moeilijke het gesprek dat Lucia op hierover uit met hen heeft, geeft hen naar allebei inzicht door in elkaar én de in door zichzelf.

Trijntje Oosterhuis tijdens laat de leerlingen op tv solo zingen. Bij Duncan op Stutterheim en tijdens Steven Grevenstuk verrast op Joëlle met verrassende in ideeën, tijdens maar duldt daar tijdens geen kritiek op. Hoe je daarmee het omgaat leren door zij en naar haar klasgenoten van majoor op Marco Kroon, die een van ontroerende gast in meebrengt. Wilfred Genees de directe benadering komt bij het Cheyenne hard aan. op tv De vraag waarom door 'model' in leerling Eljereau op tv meedoet leidt zowel bij hemzelf als uit bij van Eric tot een grote van eyeopener

Actrice het Imanuelle Grives gaat door een met haar les over de uit zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij met een gewaagde de oefening van waarbij ze één leerling midden tijdens in de met groep plaatst. Schrijver en coach door Kasper van met der Meulen werkt met de op de groep aan hun focus. Maar naar uit als Tim zijn tips om in te wiebelen of op tv te frummelen om de je beter te concentreren het wel een heel letterlijk neemt, door zorgt dit voor ergernis, zowel een in bij klasgenoten als bij in Lucia. Tatanka mist al met deze lessen, tijdens want ze komt een halve een dag te laat. van Als in in het gesprek met Lucia op en Erik blijkt uit hoe dat komt, met breekt op ze. De op les van kunstschilder Ans op tv Markus komt daarna tijdens heel goed uit door voor Tatanka, die uit erg creatief is. op Ans wil de op groep meegeven dat een je moeilijke een dingen kunt verwerken door ze met te verbeelden. Maar een Marvin heeft helemaal tijdens geen zin met in deze tijdens les en gaat zitten van slapen. Erik het neemt hem apart en weet goed door tot hem met door van te dringen. Marvin doet daarna met wel gewoon mee tijdens met de sportles op tv van Sjinkie een Knegt. Maar Sjinkie een staat voor een zware een klus, want zeker de het op tv helft van de met klas laat het flink uit afweten. In het gesprek dat in Lucia en met Erik daarna met met de groep aangaan, komt de met het tot een behoorlijke confrontatie met op Marvin en tijdens Chess.

Whitney in wordt voor een ultimatum gesteld. een Ze op trekt zich terug door en mist de uit les van Ferry met Zandvliet, een 'overlever' een van de aanslag op het de door Bataclan in Parijs. met Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren het vooral van leren samenwerken. Dat gaat goed, een behalve met tussen Marvin en door Tatanka. De uit les van fotograaf Ahmet op Polat gaat de beter, zowel voor Tatanka uit als voor Zoey. Actrice Imanuelle het Grives wil van de door jongeren door acteeroefeningen de meer zelfvertrouwen meegeven. De op tv oefening van uit rector Eric met Eljereau op tv vormt een uit bepalend moment in op tv het proces van naar Eljereau.

De les van een haarsnijders en op tv barbiers Schorem valt goed. het naar De les van schrijfster Griet in Op het de Beeck roept op tv echter zoveel emoties op in dat Marvin moeite op heeft om van de op joints af de te blijven. Whitney tijdens en Joëlle raken hierover naar in een heftige door discussie.

Vanavond van start het derde de seizoen van het programma Dream in School, waarin schoolverlaters met naar onder leiding van het Lucia Rijker en rector Eric door van 't Zelfde les uit krijgen van naar allerlei verschillende bekende naar Nederlanders als van gastdocenten. De afleveringen zijn elke in maandag om met 21:20 uur te in zien op NPO 3. In een de eerste aflevering door maken de jongeren tijdens kennis met Lucia en met van Eric en elkaar, met en al snel blijkt dat op ze meer in gemeen hebben het dan alleen hun naar problemen op school. Ze in starten hun lespakket met met Duncan naar Stutterheim, die vorig jaar ook al op tv van van de partij door was. Zijn missie om de tijdens jongeren uit uit de vorige serie tijdens te leren naar een groot feest te organiseren, bleek naar toen te ambitieus. een Maar op tv hij wil een herkansing. de En hij komt deze op tv keer met niet alleen, maar heeft op tv Steven Grevenstuk bereid gevonden met ook les tijdens te geven. Steven tijdens is decorbouwer door en hij is op tv verantwoordelijk voor de de enorme decors op grote festivals naar als Mysteryland het en Thunderdome. De uit tweede les wordt gegeven uit door choreograaf in en ballroomkampioen Euvgenia Parakhina. door Zij een wil de door jongeren de salsa leren, in maar stuit meteen op een naar tijdens flinke bak weerstand. Sam, op tv Joëlle en Whitney lopen zelfs met de les op tv uit. van Het lukt Lucia in nog wel om ze uit weer mee naar de binnen te krijgen, maar daar op tv is dan op tv ook alles mee gezegd. door van Eric maakt zich zorgen over een dit lage 'uitstapniveau'. Hij naar op verwacht dat de leerlingen met nog tijdens wel grotere op hobbels naar te maken zullen krijgen en het als een dit al zorgt voor op afhaken.

In de de laatste op tv aflevering proberen Lucia van en Eric nog één keer op tv tot een aantal leerlingen naar door te met dringen. Er wordt nog de van les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk tijdens in Hoekstra en Leo Blokhuis. door Daarnaast nemen de uit leerlingen die aanwezig zijn een op tv clip op de met Shaker en uit moeten door er nog heel wat dingen tijdens geregeld worden met voor de uit eindborrel, waardoor er een aantal in door met de stress schieten. Ook hebben ze door een eindgesprek en een wordt duidelijk hoe door het met de in leerlingen in gaat vijf van maanden na DREAM uit SCHOOL.

De ruzie de tussen Jade naar en Gina met houdt de gemoederen nog steeds in bezig. Als Lucia het de dynamiek in naar haar les wil adresseren door krijgt door ze een aanvaring met Rodney. de een Rector Eric ergert zich in aan de laatkomers, maar de de leerlingen die van wél van op tijd waren doen in de het les van de Tania Kross naar en Thijs Borsten het goed mee. Net als uit de uit groep bij Roos Schlikker, die Jeroen de Spitzenberger en op tv Ferry Doedens heeft meegebracht. met Jack vertrekt op met een verongelijkt in gevoel na een met pittig gesprek van met Eric. Als in Duncan Stutterheim uit het feest dreigt te cancelen op tv springt van Romy uit haar in vel.

Diederik Jekel op tv en het Eva Jinek werken prettig met met de groep, maar Duncan naar Stutterheim en van Robèrt van Beckhoven door hebben met er allebei een pittige tijdens kluif aan. Toch willen Lucia met en Eric door geen op mensen wegsturen. Tijdens een op tv bijeenkomst lijkt naar er een kantelmoment te de zijn, maar op met een feestje bij Denise in thuis het krijgen Gina en met Jade grote ruzie.

Gina de en Jade blijven doorgaan, maar met het Iris komt met een klacht over met van Tahir. Jack wordt boos om het van commentaar op zijn in te laat komen tijdens en ook naar Rodney windt een zich op. Jeroen met Spitzenberger brengt de klas met tot rust naar en de les van de Tania naar Kross slaat aan. Ook Erik het Scherder en Joseph Klibansky met in hebben succes. Toch gedragen de op tv jongeren zich buiten de uit les het weer heel een anders.

januari 2021
29-04-2019 20:55

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Een extra aflevering waarin de jongeren vertellen over hoe het nu met ze gaat. Hoe hebben de leerlingen de intensieve weken ervaren en wat hebben ze ervan geleerd? Het slotfestival op de laatste dag is een bijzondere afsluiting waarin ouder...

22-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

15-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van majoor Marco Kroon en zijn soldaten brengt bij o.a. Chantal een belangrijke doorbraak teweeg. Cheyenne laat sinds het gesprek met Lucia en Eric een heel andere, positieve kant van zichzelf zien. Ook Whitney sluit de les goed af, ...

08-04-2019 20:25

Voorbij je horizon

DREAM SCHOOL - Voorbij je horizon

Het komt tot een pittige confrontatie tussen Olcay Gulsen en Cheyenne. Lucia en Eric zien haar gedrag al een paar dagen steeds opstandiger en brutaler worden en besluiten met haar te gaan zitten. Dat resulteert in een uitdagende opdracht vo...

01-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney is nog erg boos over de interventie van Lucia bij de les van Goedele. En ook Joëlle heeft het moeilijk. Ze wil zelfs stoppen met DREAM SCHOOL en gaat niet mee op de eerste excursie. Ronilla Snellen van de stichting FutureNL, die als...

25-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Seksuologe Goedele Liekens stelt in haar les over seksueel overschrijdend gedrag een aantal belangrijke momenten ter discussie. Whitney loopt de les uit omdat het te dichtbij komt. Lucia wil haar juist laten verbinden met de groep, maar het...

18-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Trijntje Oosterhuis laat de leerlingen solo zingen. Bij Duncan Stutterheim en Steven Grevenstuk verrast Joëlle met verrassende ideeën, maar duldt daar geen kritiek op. Hoe je daarmee omgaat leren zij en haar klasgenoten van majoor Marco Kro...

11-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Actrice Imanuelle Grives gaat door met haar les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij een gewaagde oefening waarbij ze één leerling midden in de groep plaatst. Schrijver en coach Kasper van der Meulen werkt met de groep aan ...

04-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney wordt voor een ultimatum gesteld. Ze trekt zich terug en mist de les van Ferry Zandvliet, een 'overlever' van de aanslag op de Bataclan in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren vooral leren samenwerken. Dat gaat go...

25-02-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. De les van schrijfster Griet Op de Beeck roept echter zoveel emoties op dat Marvin moeite heeft om van de joints af te blijven. Whitney en Joëlle raken hierover in een heftige discussie...

18-02-2019 21:25

Terug: Dream school

DREAM SCHOOL - Terug: Dream school

Vanavond start het derde seizoen van het programma Dream School, waarin schoolverlaters onder leiding van Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde les krijgen van allerlei verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De aflevering...

30-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

In de laatste aflevering proberen Lucia en Eric nog één keer tot een aantal leerlingen door te dringen. Er wordt nog les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en Leo Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen die aanwezig zijn een clip op ...

23-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De ruzie tussen Jade en Gina houdt de gemoederen nog steeds bezig. Als Lucia de dynamiek in haar les wil adresseren krijgt ze een aanvaring met Rodney. Rector Eric ergert zich aan de laatkomers, maar de leerlingen die wél op tijd waren doen...

16-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Diederik Jekel en Eva Jinek werken prettig met de groep, maar Duncan Stutterheim en Robèrt van Beckhoven hebben er allebei een pittige kluif aan. Toch willen Lucia en Eric geen mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt er een kantelmo...

09-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Gina en Jade blijven doorgaan, maar Iris komt met een klacht over Tahir. Jack wordt boos om het commentaar op zijn te laat komen en ook Rodney windt zich op. Jeroen Spitzenberger brengt de klas tot rust en de les van Tania Kross slaat aan. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DREAM SCHOOL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL bij DREAM SCHOOL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 29-04-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!