Programma gemist?

Een het extra aflevering waarin de jongeren tijdens uit vertellen over hoe het een nu met ze gaat. van Hoe hebben in de leerlingen de intensieve met weken ervaren en door wat hebben in ze ervan geleerd? in Het slotfestival door op de laatste de dag is een op bijzondere afsluiting waarin ouders naar en vrienden zien wat de van jongeren hebben van gedaan. Eric en Lucia de van kijken samen met de leerlingen tijdens terug op deze op tv periode.

De les van tijdens majoor Marco een Kroon en zijn met soldaten met brengt bij o.a. Chantal een op belangrijke doorbraak teweeg. door Cheyenne laat door sinds het gesprek met tijdens Lucia en Eric de een heel uit andere, positieve kant op tv van zichzelf zien. het Ook Whitney sluit de les met goed af, de maar op tv verschijnt naderhand toch naar niet op haar stage en twijfelt het over haar verdere op tv deelname. In de op tv tweede de les van Wilfred Genee het komt het door tot een door behoorlijke confrontatie, waarna ook andere naar leerlingen het laten afweten op tv op hun door stage.

Het komt tot tijdens op een pittige confrontatie tussen op Olcay Gulsen en Cheyenne. Lucia de op en Eric zien haar op tv gedrag al een tijdens paar dagen steeds op tv opstandiger en uit brutaler worden en het besluiten met haar te gaan door zitten. Dat resulteert tijdens in een uitdagende op tv opdracht tijdens voor Cheyenne. Ook de Zoey zit aan tafel met bij Eric, met die hem tot een meer tijdens proactieve houding probeert te het bewegen. Killian raakt de met tijdens de les van Lucia geblesseerd, van waardoor hij lessen op tv mist en tijdens dit roept bij hem op tv direct het aloude van bekende gevoel het van in falen op. Maar met Lucia weet hem een andere van blik op de een zaak uit te geven. Ondertussen gaan de uit lessen natuurlijk tijdens gewoon door. met Floortje Dessing wil de door jongeren hun horizon van laten verbreden door de ze hun naar eigen reis naar het het einde van de de wereld te laten voorbereiden. En op tv op tv na de eerste mitsen en maren het heeft dit een in in verrassend resultaat. Politicus Lodewijk door Asscher ontdekt in zijn het tweede les een het aantal heuse op tv debattalenten en ook Duncan Stutterheim uit met is eigenlijk best in te spreken over de voortgang in van de feestvoorbereidingen. naar Maar als de jongeren de door op majoor Marco Kroon en zijn een op soldaten over een door stormbaan worden gejaagd, slaat de sfeer tijdens met behoorlijk om...

Whitney is de nog het erg boos over de interventie van op Lucia bij een de les van Goedele. met een En ook Joëlle heeft het moeilijk. een met Ze wil zelfs de stoppen met DREAM op SCHOOL en gaat door niet mee op de het eerste excursie. Ronilla Snellen tijdens van de stichting met FutureNL, die als met doel heeft in álle jongeren in Nederland digitaal een vaardig te naar maken, neemt de op tv groep namelijk mee op naar een met bijzondere nieuwe opleiding. in En ook al in lijkt ICT de meeste van jongeren eerst niks, uit ze ontdooien met toch al snel. van Datzelfde gebeurt bij door de les van het PvdA-partijleider Lodewijk Asscher, die ze uit de een eigen verkiezingsprogramma laat samenstellen. naar Maar op tv de les van op dancegoeroe Duncan Stutterheim en decorbouwer Steven tijdens Grevenstuk met verloopt een stuk minder soepel. het de Vooral in het tijdens team dat de handen moet op laten het wapperen, is veel lui, brutaal op en recalcitrant op tv gedrag zichtbaar. Lucia en het Eric spreken onder anderen tijdens Marvin, op tv Cheyenne, Chantal en Eva hier op tv op op aan, maar naar weten niet tot allemaal door te door dringen. met Als Lucia de op tv jongeren hierna in haar tijdens dojo uitnodigt om een een hele belangrijke, maar in ook de moeilijk oefening te doen, zet uit Marvin een belangrijke naar stap. Ook Sam, op tv Bram, Tatanka op en Eljereau krijgen hier de een eyeopener. Maar op tv Lucia en Eric naar merken naar dat toch veel jongeren in blijven hangen een in hun verhaal en door ze hopen dat onder van meer de tweede van het les van Olcay Gulsen daar wat uit in kan verschuiven. met Wat in volgt is naar een behoorlijke confrontatie tussen tijdens Olcay en tijdens Cheyenne...

Seksuologe Goedele Liekens tijdens stelt in haar in het les over seksueel overschrijdend uit gedrag een aantal belangrijke tijdens momenten tijdens ter discussie. Whitney loopt met de les met uit omdat het te dichtbij op tv komt. Lucia wil haar door juist laten verbinden met met de met groep, maar het van gesprek hierover leidt tot tijdens onenigheid. Ook de Chess heeft een pittig door door gesprek met Lucia en mist daardoor op tv het de grootste gedeelte van de tijdens tweede op kookles van chefkok Ron Blaauw, naar die een verder een goede sessie door heeft met de de rest van het klas. Ook de les op tv van fotograaf van Ahmet Polat valt het bij de meeste leerlingen weer met in de de smaak, al heeft Marvin er een wel de de pest in. Tijdens de naar tweede van les van schrijfster Griet op tv Op de Beeck komt door het gedicht van de Tatanka het hard aan in bij haar klasgenoten en ook Olcay naar Gulsen op tv verrast met haar levensverhaal, dat een behoorlijk op dat een van uit sommige leerlingen lijkt. Tijdens op tv deze les vertelt Eva een iets waar Eljereau het zijn van vraagtekens bij zet. naar Het moeilijke gesprek dat een Lucia hierover met op tv hen uit heeft, geeft hen allebei met inzicht in elkaar én in het de zichzelf.

Trijntje Oosterhuis de laat de leerlingen solo naar zingen. Bij Duncan de het Stutterheim en Steven Grevenstuk verrast Joëlle van met verrassende ideeën, tijdens maar uit duldt daar op geen kritiek op. Hoe je de daarmee naar omgaat leren zij uit en haar klasgenoten van op tv majoor Marco Kroon, die het een ontroerende naar gast meebrengt. Wilfred Genees in directe benadering komt op bij Cheyenne hard aan. het De vraag naar waarom 'model' leerling Eljereau uit een meedoet leidt zowel bij hemzelf door als bij Eric tot tijdens door een grote eyeopener

Actrice door Imanuelle Grives gaat door door met haar les met over zelfbewustzijn op en zelfvertrouwen en doet in daarbij van een gewaagde oefening waarbij de ze één de leerling midden in de groep op plaatst. op tv Schrijver en coach naar Kasper van der Meulen tijdens werkt met de groep aan een hun focus. van Maar als tijdens Tim zijn tips om te op tv wiebelen of het te frummelen om je tijdens beter uit te concentreren wel tijdens heel letterlijk neemt, zorgt dit uit in voor ergernis, zowel tijdens bij klasgenoten als bij Lucia. van Tatanka mist tijdens al deze op lessen, want ze komt een halve op dag door te laat. Als in tijdens het gesprek met Lucia in en van Erik blijkt tijdens hoe dat komt, breekt tijdens ze. De les naar van kunstschilder met Ans Markus komt daarna door heel goed van uit voor Tatanka, uit die erg creatief is. Ans van wil de uit groep meegeven dat op tv je moeilijke dingen kunt verwerken door door op tv ze te verbeelden. met Maar Marvin tijdens heeft helemaal geen zin in naar deze les en gaat naar zitten slapen. Erik een in neemt hem apart een en weet goed tot de hem door te dringen. op tv Marvin doet daarna wel op tv gewoon de mee met de op tv sportles van met Sjinkie Knegt. Maar het Sjinkie staat voor een een zware klus, want het zeker de helft van de op tv klas uit laat het flink op tv afweten. In het het gesprek dat door Lucia en Erik daarna met op tv de groep aangaan, komt van van het tot een behoorlijke een confrontatie met Marvin en de Chess.

Whitney van wordt voor een in ultimatum gesteld. Ze de trekt zich terug en het mist de les naar van Ferry naar Zandvliet, een 'overlever' het van de aanslag op met de Bataclan in Parijs. op tv een Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren de vooral leren uit samenwerken. in Dat gaat goed, tijdens behalve tussen Marvin en Tatanka. het De les van op tv fotograaf van Ahmet Polat gaat beter, zowel voor de Tatanka als voor in Zoey. Actrice Imanuelle tijdens een Grives wil de jongeren door acteeroefeningen in meer zelfvertrouwen tijdens meegeven. met De oefening van door rector Eric met Eljereau vormt op een bepalend van moment in van het proces van naar Eljereau.

De door les van de haarsnijders en barbiers door Schorem valt goed. De les op van schrijfster Griet Op uit de Beeck roept op echter zoveel de emoties op het dat Marvin in moeite heeft om op van de joints een af te blijven. Whitney uit en Joëlle door raken hierover in van een heftige discussie.

Vanavond start het op derde met seizoen van een het programma Dream School, waarin schoolverlaters met uit onder leiding van Lucia Rijker tijdens en rector in Eric van met 't Zelfde les krijgen van tijdens allerlei verschillende bekende Nederlanders een op tv als gastdocenten. De afleveringen zijn naar elke maandag om 21:20 de uur te tijdens zien op van NPO 3. In de eerste aflevering op maken uit de jongeren kennis door met Lucia en Eric door en elkaar, en al snel tijdens blijkt dat ze een van meer gemeen hebben dan op alleen hun in problemen op school. Ze starten door hun de lespakket met Duncan Stutterheim, die vorig een op tv jaar ook al van de het partij was. Zijn missie naar om de jongeren op tv uit door de vorige serie te van leren een groot de feest te organiseren, het bleek toen een te ambitieus. naar Maar hij wil een herkansing. de En hij komt een deze keer niet op alleen, maar heeft Steven een een Grevenstuk bereid gevonden ook les te het geven. Steven is de decorbouwer met en hij tijdens is verantwoordelijk voor de enorme decors op tv uit op grote festivals als Mysteryland de en Thunderdome. in De tweede les wordt naar gegeven tijdens door choreograaf en ballroomkampioen Euvgenia Parakhina. van Zij wil naar de jongeren de met salsa door leren, maar stuit meteen op een het flinke bak tijdens weerstand. de Sam, Joëlle en uit Whitney lopen zelfs de les uit. in naar Het lukt Lucia nog wel in om door ze weer mee het naar binnen te krijgen, maar daar op tv is door dan ook alles mee gezegd. met Eric maakt op tv zich zorgen over dit tijdens lage op 'uitstapniveau'. Hij verwacht dat de uit leerlingen op tv met nog wel het grotere hobbels te de maken zullen met krijgen en als dit uit al zorgt voor een afhaken.

In de laatste op aflevering proberen Lucia door en Eric van nog één op keer tot in een aantal leerlingen door met te dringen. Er wordt naar nog les door gegeven door op tv Eva Jinek, Lodewijk uit Hoekstra en Leo Blokhuis. Daarnaast op tv nemen de leerlingen die in aanwezig op zijn een clip op uit met een Shaker en moeten op tv er nog heel het wat dingen geregeld worden op tv voor de met eindborrel, waardoor er een aantal in uit de stress van schieten. een Ook hebben ze een de eindgesprek en naar wordt duidelijk hoe het met de op tv leerlingen op gaat vijf maanden na op tv DREAM door SCHOOL.

De door ruzie tussen Jade en Gina de houdt de gemoederen op tv nog steeds bezig. van van Als Lucia de dynamiek in haar op les wil uit adresseren krijgt ze een uit van aanvaring met Rodney. Rector Eric ergert tijdens zich aan de op tv laatkomers, maar de op leerlingen op tv die wél op tijd waren de doen in de op les van Tania het de Kross en Thijs naar Borsten goed mee. Net als naar de groep bij tijdens Roos Schlikker, die het Jeroen van Spitzenberger en Ferry Doedens heeft meegebracht. op tv Jack vertrekt in met van een verongelijkt gevoel na een op pittig gesprek met de Eric. Als Duncan Stutterheim door het feest het dreigt het te cancelen springt Romy tijdens uit haar van vel.

Diederik door Jekel en Eva van Jinek werken prettig met de het groep, van maar Duncan Stutterheim en tijdens Robèrt de van Beckhoven hebben er met allebei een pittige kluif in aan. Toch willen Lucia op de en Eric geen het mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt door er het een kantelmoment te zijn, maar naar een op een feestje bij Denise de thuis krijgen een Gina en Jade grote in ruzie.

Gina een en Jade tijdens blijven doorgaan, maar op tv Iris komt met een klacht door over op tv Tahir. Jack wordt boos om de het commentaar op tv op zijn te laat de komen en ook Rodney een windt zich door op. door Jeroen Spitzenberger brengt de klas tot door rust en de van in les van Tania Kross naar slaat aan. Ook van Erik Scherder door en Joseph Klibansky door hebben succes. Toch gedragen de jongeren op tv zich buiten van de van les weer heel door anders.

september 2019
29-04-2019 20:55

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Een extra aflevering waarin de jongeren vertellen over hoe het nu met ze gaat. Hoe hebben de leerlingen de intensieve weken ervaren en wat hebben ze ervan geleerd? Het slotfestival op de laatste dag is een bijzondere afsluiting waarin ouder...

22-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

15-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van majoor Marco Kroon en zijn soldaten brengt bij o.a. Chantal een belangrijke doorbraak teweeg. Cheyenne laat sinds het gesprek met Lucia en Eric een heel andere, positieve kant van zichzelf zien. Ook Whitney sluit de les goed af, ...

08-04-2019 20:25

Voorbij je horizon

DREAM SCHOOL - Voorbij je horizon

Het komt tot een pittige confrontatie tussen Olcay Gulsen en Cheyenne. Lucia en Eric zien haar gedrag al een paar dagen steeds opstandiger en brutaler worden en besluiten met haar te gaan zitten. Dat resulteert in een uitdagende opdracht vo...

01-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney is nog erg boos over de interventie van Lucia bij de les van Goedele. En ook Joëlle heeft het moeilijk. Ze wil zelfs stoppen met DREAM SCHOOL en gaat niet mee op de eerste excursie. Ronilla Snellen van de stichting FutureNL, die als...

25-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Seksuologe Goedele Liekens stelt in haar les over seksueel overschrijdend gedrag een aantal belangrijke momenten ter discussie. Whitney loopt de les uit omdat het te dichtbij komt. Lucia wil haar juist laten verbinden met de groep, maar het...

18-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Trijntje Oosterhuis laat de leerlingen solo zingen. Bij Duncan Stutterheim en Steven Grevenstuk verrast Joëlle met verrassende ideeën, maar duldt daar geen kritiek op. Hoe je daarmee omgaat leren zij en haar klasgenoten van majoor Marco Kro...

11-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Actrice Imanuelle Grives gaat door met haar les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij een gewaagde oefening waarbij ze één leerling midden in de groep plaatst. Schrijver en coach Kasper van der Meulen werkt met de groep aan ...

04-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney wordt voor een ultimatum gesteld. Ze trekt zich terug en mist de les van Ferry Zandvliet, een 'overlever' van de aanslag op de Bataclan in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren vooral leren samenwerken. Dat gaat go...

25-02-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. De les van schrijfster Griet Op de Beeck roept echter zoveel emoties op dat Marvin moeite heeft om van de joints af te blijven. Whitney en Joëlle raken hierover in een heftige discussie...

18-02-2019 21:25

Terug: Dream school

DREAM SCHOOL - Terug: Dream school

Vanavond start het derde seizoen van het programma Dream School, waarin schoolverlaters onder leiding van Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde les krijgen van allerlei verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De aflevering...

30-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

In de laatste aflevering proberen Lucia en Eric nog één keer tot een aantal leerlingen door te dringen. Er wordt nog les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en Leo Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen die aanwezig zijn een clip op ...

23-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De ruzie tussen Jade en Gina houdt de gemoederen nog steeds bezig. Als Lucia de dynamiek in haar les wil adresseren krijgt ze een aanvaring met Rodney. Rector Eric ergert zich aan de laatkomers, maar de leerlingen die wél op tijd waren doen...

16-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Diederik Jekel en Eva Jinek werken prettig met de groep, maar Duncan Stutterheim en Robèrt van Beckhoven hebben er allebei een pittige kluif aan. Toch willen Lucia en Eric geen mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt er een kantelmo...

09-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Gina en Jade blijven doorgaan, maar Iris komt met een klacht over Tahir. Jack wordt boos om het commentaar op zijn te laat komen en ook Rodney windt zich op. Jeroen Spitzenberger brengt de klas tot rust en de les van Tania Kross slaat aan. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DREAM SCHOOL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL bij DREAM SCHOOL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 29-04-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord